MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR Udstillings- og kursusområde ved Brovejen. Februar 1997

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR Udstillings- og kursusområde ved Brovejen. Februar 1997"

Transkript

1 MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR Udstillings- og kursusområde ved Brovejen Februar 1997

2 LOKALPLAN NR Udstillings- og kursusomrhde ved Brovejen INDHOLD Lokalplanens baggrund og formal Omradet i dag Lokalplanens indhold Lokalplanens forhold til kommuneplanen Lokalplanens forhold til den geldende lokalplan Lokalplanens forhold til naturbeskyttelse Lokalplanens forhold til regionplanen Lokalplanens forhold til anden planlzegning Servitutter Zoneforhold Tilladelser og dispensationer fra andre myndigheder Lokalplantekst Kor-tbilag og kommuneplantillseg nr. 10 indsat bag i h&et Udarbejdet i samarbejde med Middelfart kommunes tekniske forvaltning af Sven Allan Jensens tegnestue Aps Februar 1997

3 2 LOKALPLANENS BAGGRUND OG FORMAL Lokalplanen er udarbejdet, fordi Byggecentrum ensker at udvide det udendors udstillingsareal med et areal umiddelbart nord for den eksisterende udstilling. Det nye udstillingsareal tsenkes indrettet saledes, at beplantningen langs Brovejen og mod Hindsgavl bevares og suppleres med en ny kraftig beplantning, der efterhanden vil afskaerme bade den nyindrettede udstilling og den eksisterende ejendom. Byradet vil gerne imedekomme virksomhedens ensker og har derfor udarbejdet dette forslag til lokalplan. OMRiiDET I DAG Byggecentrum far nu mulighed for at udvide det udend0rs udstillingsareal mod nord. Byggecentrum ligger ved Brovejen umiddelbart nord for Hindsgavl Alle og skoven. Den store udstillings- og kursusbygning ligger pa den vestlige del af grunden. Bygningen er opfert med facader i gule teglsten og med fladt tag. Pa arealet mellem bygningen og Brovejen er der u- denders udstilling af sommerhuse, udestuer, hegn og haveudstyr m.v. Langs Brovejen og mod det omkringliggende landskab er der levende hegn af forskellige slags Ievtraeer og buske.

4 3 Arealet, der enskes inddraget til nyt udstillingsareal, brug. anvendes til land- Byggecentrums nuvaerende areal er ca m*, og det nye omrade er ca m*. Det nuvaerende areal ligger i byzone. LOKALPLANENS INDHOLD Lokalplanen fastlaegger, at omradet kun ma anvendes til saerligt prsesentable erhvervsvirksomheder som udstillings-, kursus- og hotelvirksomhed. Der fastlaegges et byggefelt til den egentlige bebyggelse og et areal, der kan benyttes til udenders udstilling af sommerhuse, byggematerialer mv. Udenders udstilling skal afskaarmes med kraftig beplantning. Der ma hejst bebygges mz etageareal svarende til40% af matr. 1 PC. Ny bebyggelse ma kun opferes i en etage og ma ikke veere mere end 9 meter hej. De udstillede huse og andre effekter ma dog ikke vast-e mere end 7 meter heje. LOKALPLANENS FORHOLD TIL KOMMUNEPLANEN Den sydlige del af lokalplanomradet svarer til rammeomrade El6 i Kommuneplan I folge rammebestemmelserne skal omradet anvendes til saerligt prsesentable erhvervsvirksomheder og institutioner, herunder kontorer, engroshandels-, forsknings-, laboratorie-, udstillings-, hotel- og kursusvirksomhed, samt offentlige formal. Der kan bygges i 1 etage og med en hejde pa max. 9 meter. Bebyggelsesprocenten ma hejst were 40 for omradet som helhed. Den nordlige del af lokalplanomradet ligger i det abne land og er ikke omfattet af kommuneplanens rammebestemmelser. For at give mulighed for den enskede udvidelse af udstillingsarealet er der udarbejdet et forslag til tilleeg nr. 10 til Kommuneplan Tillaegget fremlaegges sammen med lokalplanen. I tillaegget er rammeomrade El6 udvidet til at omfatte hele lokalplanomradet. Bestemmelserne er uaendrede. LOKALPLANENS FORHOLD TIL DEN GkELDENDE LOKALPLAN Lokalplanomradet er omfattet af lokalplan fra Med denne lokalplan udvides udstillingsomradet. De evrige bestemmelser fastholdes.

5 LOKALPLANENS FORHOLD TIL NATURBESKYTTELSEN Lokalplanomradet ligger inden for den kystnaxe zone og i et omrade, der i Regionplan for Fyns Amt er udpeget som sammenhaengende naturomrade. Omradet er desuden omfattet af naturbeskyttelseslovens skovbeskyttelseslinie pa 300 meter. lnden for den kystnaere zone ma der kun inddrages nye arealer i byzone, hvis der er en sserlig planlaegningsmsessig eller funktionel begrundelse for placeringen. Hvis ny bebyggelse og anl=g vil pavirke kysten visuelt, skal der geres rede for pavirkningen, og hvis bebyggelsen afviger vaesentligt i hojde og omfang fra den eksisterende bebyggelse i omradet, skal der gives en begrundelse her-for. I de sammenhaengende naturomreder ma der i felge regionplanens retningslinier kun opferes bebyggelse, hvis det ikke i vaesentligt omfang forringer naturvwdierne. lnden for skovbeskyttelseslinien ma der ikke opfwes nye bygninger med mindre Fyns Amt giver en saerlig tilladelse. Det er byradets vurdering, at udvidelsen eller forringe naturvaxdierne vaesentligt. ikke vil pavirke kysten visuelt Byggecentrum har ligget i omradet i mange ar. Med lokalplanen overferes et mindre landzoneareal til byzone for at give den eksisterende virksomhed mulighed for at udvide den udenders udstilling. Der bliver tale om mindre bygninger i en etage, der i hejde og omfang ikke adskiller sig vaesentligt fra de eksisterende, og udstillingsarealet vil blive afskaarmet mod landskabet med beplantning. LOKALPLANENS FORHOLD TIL REGIONPLANEN Regionplan for Fyns Amt indeholder en raekke yderligere retningslinier, for at der kan inddrages nye arealer til byformal. Blandt andet skal det nye areal ligge i tilknytning til eksisterende bymaessig bebyggelse, og det skal sikres, at der ikke er miljemassige problemer forbundet med bywksten. Det er byradets vurdering, at lokalplanen nens retningslinier. ikke strider mod regionpla- LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLIEGNING Trafik Lokalplanen fastlsegger at kersel til og fra omradet kun ma forega fra Hindsgavl All& Brovejen er en staerkt trafikeret indfaldsvej, hvor der i medfor af vejlovgivningen er fastsat saerlige adgangsbestemmelser.

6 5 Varmeforsyning Lokalplanomradet skal forsynes med fjernvarme. Lokalplanen indeholder bestemmelse om, at ny bebyggelse ikke ma tages i brug, fer den er tilsluttet Middelfart Fjernvarme I/S Stnrj fra veje og jernbane Der ma som hovedregel ikke udlaegges nye arealer til kursus- og hotelvirksomhed i omrader, der er belastet af et stejniveau over 60 db(a) fra vejtrafik og 65 db(a) fra jernbaner. Stejbelastningen nen 79 db(a). fra trafikken pa Brovejen er 65 db(a) og fra jernba- For at sikre et acceptabelt stejniveau ved ny bebyggelse til kursus- og hotelvirksomhed vil det vaxe nedvendigt at traekke bebyggelsen ca. 130 meter vaek fra banen. Opfsres ny bebyggelse til kursus- og hotelvirksomhed naermere banen end de 130 meter, skal der etableres en form for starjafskaxmning, f.eks. i form af en vold langs Brovejen. Lokalplanen indeholder bestemmelse om, at det ved malinger og/eller beregninger skal eftervises, at stejgraenserne kan overholdes, for der kan gives tilladelse til at tage ny bebyggelse til kursus- og hotelvirksomhed i brug. Forurening Middelfart Kommune er ikke bekendt med at, der findes forurenet jord p& grunden. SERVITUITER Der er tinglyst saxlige adgangsbestemmelser og byggelinier langs Brovejen. Lokalplanen respekterer de tinglyste byggelinier og bestemmelser. Der er i 1976 og 1978 tinglyst deklaration om, at tilladelsen til den u- denders udstilling er midlertidig og til enhver tid kan tilbagekaldes og kraeves bragt til opher med 12 maneders varsel af Fredningsnaavnet for Fyns Amts vestlige kreds, Fyns Amt eller Middelfart Kommune. Denne deklaration opretholdes. ZONEFORHOLD Den nordlige del af lokalplanomradet ligger i landzone. Ved lokalplanens endelige vedtagelse overfores arealet ii byzone.

7 6 TILLADELSER OG DISPENSATIONER FRA ANDRE MYNDIGHE- DER Uanset lokalplanens bestemmelser ma der ikke foretages asndringer af eksisterende lovlige forhold, fprr Fyns Amtsrad har givet dispensation med hensyn til naturbeskyttelseslovens skovbeskytteseslinie. Matr. nr. 1 a, Hindsgavl, Middelfart Jorder er palagt landbrugspligt. Arealet ma det-for ikke anvendes til udstillingsformal, frar landbrugsministeriet har ophaevet landbrugspligten for den del af matriklen, der er omfattet af lokalplanen.

8 Middelfart Kommune LOKALPLAN NR Udstillings- og kursusomrhde ved Brovejen I henhold til planloven (lovbekendtgerrelse nr. 746 af ) fastsasttes herved fnrlgende bestemmelser for det i $j 2 neevnte omrade: Q Lokalplanens form& Lokalplanen har til formal l at give mulighed for, at omradet kan anvendes til udstillings-, kursus- og hotelvirksomhed l at sikre at virksomheden indpasses bedst muligt i omradet l at sikre at der anlsegges et beplantningsbaelte som afskaermning mod de omgivende veje og landskabet Lokalplanens omrdde og zonestatus Lokalplanen afgraenses som vist pb kortbilag af og omfatter matr. nr. lw og del af matr. nr. la, Hindsgavl, Middelfart Jorder samt alle parceller, der efter den udstykkes inden for omradet. 2. Med byradets offentlige bekendtgerelse af den vedtagne lokalplan o- ver-fores den del af matr. nr. la, der ligger inden for lokalplanens omrade fra landzone til byzone. Q 3. Omrhdets anvendelse Omradet ma kun anvendes til erhvervsformal i form af udstillings-, kursus- og hotelvirksomhed. Der kan endvidere indrettes kontor, boglager og restauration i tilknytning til virksomheden.

9 8 2. Udendrars udstilling ma kun finde sted inden for det pa kortbilaget angivne udstillingsomrade og kun i et af byradet angivet rimeligt omfang. Husene ma ikke anvendes til beboelse eller erhvervslokaler og ma ikke forsynes med brugbart ildsted eller aflerbsinstallationer for spildevand. Q 4. Adgangsforhold Kerrsel til og fra omradet ma kun etableres fra Hindsgavl All& I medferr af vejlovgivningen langs Brovejen. er fastsat sasrlige adgangsbestemmelser 5. Tekniske anlaeg Elledninger ma alene udferres som jordkabler. 2. Belysning pa bygninger og udenderrs arealer skal vast-e med glardelampekarakter. Belysningen ma ikke virke blaendende. Q 6. Bebyggelsens omfang og placering Der ma harjst bebygges m* etageareal. 2. Bebyggelsen m& kun opfsres i 6n etage, og den totale harjde rn& ikke overstige 9 meter. Hsjden pa udstillede huse og andre effekter m& ikke overstige 7 meter. 3. Bebyggelsen felt. ma kun opfprres inden for det pa kortbilaget viste bygge Bebyggelsens ydre fremtraeden Bebyggelsens tage skal vasre flade tage eller sadeltage med grader haaldning. Tagene skal daekkes med glas, sort tagpap eller lignende mprrke materialer.

10 2. Bebyggelsens facader skal opfores som blank mur af gule teglsten. Til mindre bygninger og bygningsdele kan dog anvendes andre materialer. 3. Til udvendige bygningssider og tagflader ma ikke anvendes materialer, som efter byradets sken virker skaammende. Q 8. Ubebyggede arealer Ubebyggede arealer skal ved beplantning, belaagning eller lignende gives et ordentligt udseende og were vel vedligeholdte. 2. Langs Brovejen og mod det Bbne land skal der etableres et mindst 10 meter bredt afskaxmende plantebaelte af forskellige levfaeldende trseer og buske. Beplantningen ma ikke beskaeres til en hejde lavere end 7 meter. 3. Langs Brovejen kan der etableres stejafskwmning i form af en jordvold, der skal beplantes. Q 9. Forudsaetning for ibrugtagning af ny bebyggelse Bebyggelsen i omradet skal tilsluttes Middelfart Fjernvarme I/S. Ny bebyggelse ma ikke tages i brug, frar tilslutning har fundet sted. 2. Ny bebyggelse ma ikke tages i brug, for der er etableret de i $8 stk. 2 nsevnte beplantningsbaelter. 3. Ved ny bebyggelse eller Bendret anvendelse til kursus- og hotelvirksomhed skal det sikres, at stejniveauet ved bebyggelsen ikke overstiger 60 db(a) fra trafikken og 65 db(a) fra jernbanen. Ny bebyggelse ma ikke tages i brug, fer det ved malinger og/eller beregning er eftervist, at de naevnte graenser kan overholdes.

11 10 g 10. Ophaevelse af lokalplan Den af Middelfart By&d vedtagne lokalplan nr af ophaeves. Q 1 Lokalplanens retsvirkninger Efter byradets endelige vedtagelse og offentliggsrelse af lokalplanen ma de ejendomme, der er omfattet af planen, i felge planlovens 3 18 kun udstykkes, bebygges eller i evrigt anvendes i overensstemmelse med lokalplanens bestemmelser. Den eksisterende lovlige anvendelse kan fortsaette som hidtil. Lokalplanen medferer ikke i sig selv krav om etablering af de anlseg med videre, der er indeholdt i planen. Byradet kan meddele dispensation fra lokalplanens bestemmelser, hvis dispensationen ikke er i strid med principperne i planen. Mere vaesentlige aendringer kan kun gennemfsres ved tilvejebringelse af en ny lokalplan. VedtagelsespAtegning Endeligt vedtaget af Middelfart Byrad den 3. februar Steen Dahlstrem Borgmester / Ole Larsen Teknisk direkter Den endeligt vedtagne lokalplan er offentliggjort 26. februar 1997

12 - Lokalplanomr&de v-////l Byggefelt 1 ( Udstillingsomrhde -1 Beplantning Middelfart Kommune LOKALPLAN NR Udstillings- og kursusomrhde ved Brovejen 1 Matrikelnummer Kortbilag, m&i 1:

13 Middelfart Kommune TILLIEG NR 10 TIL KOMMUNEPLAN Udstillings- og kursusomrhde ved Brovejen Det p& kortet viste omrade tillaegges det tilgraensende E 16 med fnrlgende rammer for lokalplanlaegningen: rammeomrade OmrAdets anvendelse skal fastlaegges til saerligt pwsentable erhvervsvirksomheder og institutioner, herunder kontorer, engros-, handels-, forsknings-, laboratorie, udstillings-, hotel- og kursusvirksomhed samt offentlige formal. 2. Bebyggelsesprocenten ma ikke overstige 40 for omradet som helhed. 3. Bygningerne skal opferes i en etage, og hejden ma ikke overstige 9 meter. Endeligt vedtaget af Middelfart By&d den 3. februar Steen Dahlstrem Borgmester / Ole Larsen Teknisk direkter

MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30.07. Hotel ved Jyllandsvej i Middelfart. August 1996

MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30.07. Hotel ved Jyllandsvej i Middelfart. August 1996 MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30.07 Hotel ved Jyllandsvej i Middelfart August 1996 LOKALPLAN NR. 30.07 Hotel ved Jyllandsvej Lokalplanens baggrund og form&l Lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34.08. Sommerhusområde ved Vejlby Fed. Oktober 1997

MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34.08. Sommerhusområde ved Vejlby Fed. Oktober 1997 MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34.08 Sommerhusområde ved Vejlby Fed Oktober 1997 Middelfart Kommune LOKALPLAN NR. 34.08 Sommerhusomrkie ved Vejlby Fed. INDHOLD Lokalplanens baggrund og form51 OmrSdet

Læs mere

MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 32.16. Boligområde syd for Ny Billeshavevej i Strib. Juni 1997

MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 32.16. Boligområde syd for Ny Billeshavevej i Strib. Juni 1997 MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 32.16 Boligområde syd for Ny Billeshavevej i Strib Juni 1997 Middelfart Kommune LOKALPLAN NR. 32.16 Boligomr&de ved Ny Billeshavevej i Strib INDHOLD Lokalplanens baggrund

Læs mere

MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 22.09. Seniorboliger ved Norgesvej i Middelfart. Marts 1996

MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 22.09. Seniorboliger ved Norgesvej i Middelfart. Marts 1996 MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 209 Seniorboliger ved Norgesvej i Middelfart Marts 1996 Middelfart kommune LOKALPLAN NR. 209 Seniorboliger ved Norgesvej INDHOLD Lokalplanens baggrund og form& OmrAdet

Læs mere

MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28.10. Bolig- og institutionsområde øst for Salvievej i Middelfart. November 1992

MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28.10. Bolig- og institutionsområde øst for Salvievej i Middelfart. November 1992 MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28.10 Bolig- og institutionsområde øst for Salvievej i Middelfart November 1992 Middelfart kommune LOKALPLAN NR. 28.10. Bolig- og institutionsomrhie Middelfart. ost for

Læs mere

MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30.04. Boligområde ved Strandvejen og Skovsvinget. Marts 1990

MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30.04. Boligområde ved Strandvejen og Skovsvinget. Marts 1990 MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30.04 Boligområde ved Strandvejen og Skovsvinget Marts 1990 Middelfart kommune Lokalplan nr. 30.04 BoligomrWe ved Strandvejen og Skovsvinget I henhold til kommuneplanloven

Læs mere

Lokalplan nr. 9-21 for et område nordvest for Statene, Ærøskøbing.

Lokalplan nr. 9-21 for et område nordvest for Statene, Ærøskøbing. Lokalplan nr. 9-21 for et område nordvest for Statene, Ærøskøbing. Ærøskøbing kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse side 3 Kommuneplantillæg side 5 Lokalplan side 8 Kortbilag side 12 2 Redegørelse for

Læs mere

o o o og, Q ~ Q.. ~.~ l:j.;r T ruelsdal " ~ "' Ugertøse Lokalplan 4.3 for et område i Ugerløse

o o o og, Q ~ Q.. ~.~ l:j.;r T ruelsdal  ~ ' Ugertøse Lokalplan 4.3 for et område i Ugerløse HVIDEBÆK KOMMUNE o o o og, Q ~,,, /, V' km ~ Q.. ~.~ l:j.;r T ruelsdal " ~ "' \" Ugertøse " Lokalplan 4.3 for et område i Ugerløse Indholdsfortegnelse Redegørelse Planens forhold til anden planlægning:

Læs mere

Billund kommune LOKALPLAN NR. 64

Billund kommune LOKALPLAN NR. 64 Billund kommune LOKALPLAN NR. 64 Hvad er en lokalplan Planloven fastlægger, at et forslag til lokalplan skal udarbejdes og offentligg~res, inden et større bygge- og anlaegsarbejde sættes igang, og inden

Læs mere

MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 25.04. Campingplads ved Gals Klint. Juni 1996

MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 25.04. Campingplads ved Gals Klint. Juni 1996 MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 25.04 Campingplads ved Gals Klint Juni 1996 Middelfart kommune LOKALPLAN NR. 25.04 Campingplads ved Gals Klint INDHOLD Lokalplanens baggrund og formal Omradet i dag Lokalplanens

Læs mere

MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR Feriekolonier ved Vejlby Fed. Oktober 1994

MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR Feriekolonier ved Vejlby Fed. Oktober 1994 MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34.07 Feriekolonier ved Vejlby Fed Oktober 1994 LOKALPLAN NR. 34.07 Omrhder til feriekolonier ved Vejlby Fed I henhold til pianloven (lov nr. 388 af 6.6.1991) fastsasttes

Læs mere

LOKALPLAN NR. B 51.30.01

LOKALPLAN NR. B 51.30.01 LOKALPLAN NR. B 51.30.01 FOR DØGNINSTITUTION PÅ FRØRUPVEJ 34A ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 2002 2 Indholdsfortegnelse Lokalplan nr. B 51.30.01 Lokalplanens redegørelse. Side Lokalplanens baggrund

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

LOKALPLAN NR. 225. For et område ved Rylevænget i Alsønderup. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 225. For et område ved Rylevænget i Alsønderup. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 225 For et område ved Rylevænget i Alsønderup Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser

Læs mere

LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej

LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej Slangerup kommune LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold Redegørelse for lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 226 HOLSTEBRO KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 226 HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 226 for et centerområde ved Hostrupsvej HOLSTEBRO KOMMUNE HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 226 FOR ET CENTEROMaDE VED HOSTRUPSVEJ INDHOLDSFORTEGNELSE: S S 20-RedegØrelse 21-Beskrivelse Side

Læs mere

LOKALPLAN NR. LE 51.11

LOKALPLAN NR. LE 51.11 LOKALPLAN NR. LE 51.11 UDVIDELSE AF ERHVERVSOMRÅDE I ØRBÆK BY L~~J H~~J Ø R B Æ K K0MMUNE TEKNIS K FORV ALTNING 1993. i I NDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. LE 51.11 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLANENS REDEGØRELSER

Læs mere

LOKALPLAN NR. 60. r,t UDVIDELSE AF LEIKKEGARDEN TROMMESLAGERVEJ STORE-HEDDDINGE --- I I I I I I // I. I Lokal planom rådd I I I. 1 Oa STEVNS KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 60. r,t UDVIDELSE AF LEIKKEGARDEN TROMMESLAGERVEJ STORE-HEDDDINGE --- I I I I I I // I. I Lokal planom rådd I I I. 1 Oa STEVNS KOMMUNE g r,t nr- i: LOKALPLAN NR. 60 - UDVDELSE AF LEKKEGARDEN TROMMESLAGERVEJ STORE-HEDDDNGE - l // --- Lokal planom rådd N \ 1 Oa STEVNS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 60 Lokalplan for udbygning af Lærkegården, Trommeslagervej,

Læs mere

Lokalplan nr. 102 Hadsundvej.

Lokalplan nr. 102 Hadsundvej. 1 Lokalplan nr. 102 Hadsundvej. Udlagt til etagehus-bebyggelse. Fotreslås bebygget en boligblok. med LOKALPLAN NR. 102 - EN KORTFATTET BESKRIVELSE Området er i kommunens planer udlagt ti1 boligformål (intensiv

Læs mere

Udarbejdet af Teknik og Udvikling Dato: August 2000 Kontaktperson: Hanne Majgaard Nielsen Tlf. 87 58 59 19 Fax. nr. 87 58 59 88

Udarbejdet af Teknik og Udvikling Dato: August 2000 Kontaktperson: Hanne Majgaard Nielsen Tlf. 87 58 59 19 Fax. nr. 87 58 59 88 Udarbejdet af Teknik og Udvikling Dato: August 2000 Kontaktperson: Hanne Majgaard Nielsen Tlf. 87 58 59 19 Fax. nr. 87 58 59 88 GRENAA KOMMUNE LOKALPLANNR. 147 Læsevejledning Lokalplanen er opdelt i en

Læs mere

ASSENS KOMMUNE LANGBYGÅRDSVEJ KAJ NIELSENS VEJ. Lokalplan nr. O.75. For et boligområde ved Teglværksvej i Glamsbjerg.

ASSENS KOMMUNE LANGBYGÅRDSVEJ KAJ NIELSENS VEJ. Lokalplan nr. O.75. For et boligområde ved Teglværksvej i Glamsbjerg. ASSENS KOMMUNE FREDENSVEJ GRØNNEVEJ VANDVÆRKSVEJ LANGBYGÅRDSVEJ KAJ NIELSENS VEJ Lokalplan nr. O.75 For et boligområde ved Teglværksvej i Glamsbjerg. 1 Lokalplan nr. 0.75 For et boligområde ved teglværksvej,

Læs mere

LOKALPLAN NR. 31 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 31 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 31 HARBOØRE BY Sekundær bymidte FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune Detailhandel og tankanlæg mellem Lemvigvej og Harboøre Hallen. Indholdsfortegnelse: Side 1. REDEGØRELSE 1.1 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals

Lokalplan nr Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals Lokalplan nr. 5.36 Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals Fremlagt fra den 25.06.2003 til den 20.08.2003 Endelig vedtaget den 19.11.2003 HVAD ER EN LOKALPLAN? En lokalplan er en plan for et mindre

Læs mere

LOKALPLAN 1.36. Torsbo - plejehjem og ældreboliger

LOKALPLAN 1.36. Torsbo - plejehjem og ældreboliger LOKALPLAN 1.36 Torsbo - plejehjem og ældreboliger Ishøj Kommune 2001 BAGGRUND FOR LOKALPLAN 1.36 Torsbo Plejehjem blev opført i 1957-58 som et af de første større, offentlige byggerier i Ishøj Kommune.

Læs mere

BEKENDTGORELSE. Lokalplan nr for et erhvervsomr&de i Storvorde. Kommunalbestyrelsen har vedtaget lo)ralplan for et erhvervsomrhde

BEKENDTGORELSE. Lokalplan nr for et erhvervsomr&de i Storvorde. Kommunalbestyrelsen har vedtaget lo)ralplan for et erhvervsomrhde SEJLFLOD KOMMUNE BEKENDTGORELSE Lokalplan nr. 50.06.86 for et erhvervsomr&de i Storvorde. Kommunalbestyrelsen har vedtaget lo)ralplan 5 0.06.86 for et erhvervsomrhde i Storvorde. Vedtagelsen betyder, at

Læs mere

Lokalplan nr. B 05.08.01 Børneinstitution i Neder Vindinge, Kastrup

Lokalplan nr. B 05.08.01 Børneinstitution i Neder Vindinge, Kastrup Lokalplan nr. B 05.08.01 Børneinstitution i Neder Vindinge, Kastrup Januar 2013 1 Om kommune- og lokalplaner Kommuneplanen er den overordnede plan, som indeholder overordnede målsætninger for kommunens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 137 FOR ET FRITIDSOMRÅDE VED GESTENVEJ 51

LOKALPLAN NR. 137 FOR ET FRITIDSOMRÅDE VED GESTENVEJ 51 LOKALPLAN NR. 137 FOR ET FRITIDSOMRÅDE VED GESTENVEJ 51 Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i Kommuneplanen udlagt som en del af

Læs mere

TILLÆG NR. 1 TIL LOKALPLAN NR

TILLÆG NR. 1 TIL LOKALPLAN NR Lillebælt Motorvejen Jyllandsvej Middelfart Kommune TILLÆG NR. 1 TIL LOKALPLAN NR. 29.08 Erhvervsområde ved motorvejen, Jyllandsvej og April 2007 Middelfart Kommune TILLÆG NR. 1 TIL LOKALPLAN NR. 29.08

Læs mere

Lokalplan nr. 9-20 for et område syd for Vråvejen, Ærøskøbing.

Lokalplan nr. 9-20 for et område syd for Vråvejen, Ærøskøbing. Lokalplan nr. 9-20 for et område syd for Vråvejen, Ærøskøbing. Ærøskøbing kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse side 3 Kommuneplantillæg side 5 Lokalplan side 8 Kortbilag side 12 2 Redegørelse for Lokalplan

Læs mere

VIDEBÆK I APRIL 1991 j.nr Rev. i oktober NR. 58 FOR ET OMRÅDE VED DET GAMLE MEJERI l BARDE

VIDEBÆK I APRIL 1991 j.nr Rev. i oktober NR. 58 FOR ET OMRÅDE VED DET GAMLE MEJERI l BARDE VIDEBÆK I APRIL 1991 j.nr. 27-11-58 Rev. i oktober 1991. NR. 58 FOR ET OMRÅDE VED DET GAMLE MEJERI l BARDE VIDEBÆK KOMMUNE Tillæg nr. 9 til Videbæk Kommuneplan. Lokalplan nr, 58 for et område ved det gamle

Læs mere

LOKALPLAN NR. 256 A FOR ET BOLIGOM- RÅDE VED GL. AMTSVEJ. INDLEDNING

LOKALPLAN NR. 256 A FOR ET BOLIGOM- RÅDE VED GL. AMTSVEJ. INDLEDNING INDLEDNING Gl. Amtsvej er et ældre, blandet område, som med sine mange forskelligartede huse, fremstår som en karakterfyldt villavej. Indenfor området ligger to ubebyggede grunde, matr. nre. 1 dg og 1dh,

Læs mere

HØJER KOMMUNE. Lejeboliger i Sdr. Sejerslev ved Præstevænget

HØJER KOMMUNE. Lejeboliger i Sdr. Sejerslev ved Præstevænget HØJER KOMMUNE Lokalplan 02.12.01 Lejeboliger i Sdr. Sejerslev ved Præstevænget Vedtaget: 08.10.1985 Højer Kommune Kirkegårdsgade 1-3 6280 Højer Telefon 73 78 27 27 Fax 73 78 27 28 www.hoejer.dk E-mail:

Læs mere

LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ

LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ M.V. SKANDERBORG KOMMUNE 1982 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold l Lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 32.14. Boligområde ved havnen i Strib. August 1996

MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 32.14. Boligområde ved havnen i Strib. August 1996 MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 314 Boligområde ved havnen i Strib August 1996 Middelfart Kommune LOKALPLAN NR. 314 Boligomr6de ved havnen i Strib INDHOLD Lokalplanens baggrund og form51 OmrZidet i dag

Læs mere

LDKALPLAN NR. 1.5 FOR LANGÅ BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1979

LDKALPLAN NR. 1.5 FOR LANGÅ BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1979 LDKALPLAN NR. 1.5 FOR LANGÅ BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1979 . 1. ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 1.5 FOR LANGÅ BY I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser

Læs mere

Lokalplan 230- Forslag

Lokalplan 230- Forslag Lokalplan 230- Forslag Boliger ved Søbjergvej Haraldsted Sø oktober 2009 Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en plan, hvori Byrådet kan fastsætte bindende bestemmelser for et område, f.eks. om - anvendelse,

Læs mere

Lokalplanens redegørelse Lokalplanens baggrund 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 4

Lokalplanens redegørelse Lokalplanens baggrund 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 4 Lokalplan for et område ved Hovedgaden, Hårlev BRANDSKILDEGÅRDEN Indholdsfortegnelse Lokalplanens redegørelse Lokalplanens baggrund 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 4 Lokalplanens tekst Side

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Lokalplan 1.22 For institution på Sønderlandsgade

THYHOLM KOMMUNE. Lokalplan 1.22 For institution på Sønderlandsgade THYHOLM KOMMUNE Lokalplan 1.22 For institution på Sønderlandsgade FREMLAGT FRA DEN 25. SEPTEMBER TIL DEN 20. NOVEMBER 2002. OFFENTLIGT BEKENDTGJORT DEN 8. JANUAR 2003. LOKALPLAN NR. 1.22 Forord til lokalplanforslaget

Læs mere

VORDINGBORG KOMMUNE. Plejecenter Solvang, Ore LOKALPLAN NR. B - 15.2. Pris kr. 20,-

VORDINGBORG KOMMUNE. Plejecenter Solvang, Ore LOKALPLAN NR. B - 15.2. Pris kr. 20,- VORDINGBORG KOMMUNE BOR N CHS VEJ E T OLE G O N R Æ E V V E S U N D V E J N Y V E J T JØ R N E J LOKALPLAN NR. B - 15.2 Plejecenter Solvang, Ore Vordingborg april 2002 Pris kr. 20,- Om kommune- og lokalplaner

Læs mere

Lokalplan 215.1. Lokalplan for ældreboliger i Rødbyhavn. Lokalplanområde

Lokalplan 215.1. Lokalplan for ældreboliger i Rødbyhavn. Lokalplanområde Lokalplan 215.1 Lokalplan for ældreboliger i Rødbyhavn Havnegade K H Kofoedsvej Færgevej Lokalplanområde Skolegade Jernbanegade Nordre Kaj 19. december 2005 Indholdsfortegnelse Lokalplanens formål...2

Læs mere

Lokalplan 029-707. Forslag. Plejeboliger på Violskrænten i Grenaa. med Kommuneplantillæg 31 (til Kommuneplan 1998-2010 for Grenaa Kommune)

Lokalplan 029-707. Forslag. Plejeboliger på Violskrænten i Grenaa. med Kommuneplantillæg 31 (til Kommuneplan 1998-2010 for Grenaa Kommune) TEKNIK OG MILJØ Forslag Lokalplan 029-707 Plejeboliger på Violskrænten i Grenaa med Kommuneplantillæg 31 (til Kommuneplan 1998-2010 for Grenaa Kommune) Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf: 87 59

Læs mere

Erhvervsområde i Tandslet. Sydals Kommune Lokalplan TA 6

Erhvervsområde i Tandslet. Sydals Kommune Lokalplan TA 6 Erhvervsområde i Tandslet Sydals Kommune Lokalplan TA 6 Indledning 1 Sydals Kommune Lokalplan nr. TA 6 For en erhvervsvirksomhed i Tandslet Indledning og redegørelse Hvad er en lokalplan...................

Læs mere

Lokalplan nr. 93 for en ny boligbebyggelse i Søndervig

Lokalplan nr. 93 for en ny boligbebyggelse i Søndervig Lokalplan nr. 93 for en ny boligbebyggelse i Søndervig INDHOLD LOKALPLANENS REDEGØRELSE... 1 Lokalplanens baggrund... 1 Offentlig fremlæggelse... 1 Lokalplanområdet... 2 Planens formål og indhold... 2

Læs mere

MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 23.02. Hotel Melfar i Middelfart

MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 23.02. Hotel Melfar i Middelfart MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 23.02 Hotel Melfar i Middelfart Middelfart kommune LOKALPLAN NR. 23.02 Hotel Melfar i Middelfart I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsaettes

Læs mere

LDKALPLAN NR. 1.6 FOR ØKSENDRUP BY ØRBÆK KOMMUNE DKTDBER 1980

LDKALPLAN NR. 1.6 FOR ØKSENDRUP BY ØRBÆK KOMMUNE DKTDBER 1980 LDKALPLAN NR. 1.6 FOR ØKSENDRUP BY ØRBÆK KOMMUNE DKTDBER 1980 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 1.6 FOR ØKSENDRUP BY I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser

Læs mere

LOKALPLAN NR. 91. For Dådyrvej nr. 12-70 SKIBBY KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 91. For Dådyrvej nr. 12-70 SKIBBY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 91 For Dådyrvej nr. 12-70 SKIBBY KOMMUNE Indholdsfortegnelse Redegørelse Lokalplanens indhold... 3 Lokalplanens forhold til den øvrige planlægning for området... 5 Bestemmelser 1 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 205. for Kløckershave og Salem

LOKALPLAN 205. for Kløckershave og Salem LOKALPLAN 205 for Kløckershave og Salem GENTOFTE KOMMUNE Gentoftegade INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 205 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS

Læs mere

Videbæk i september 1997 J.nr. 27-11 -73

Videbæk i september 1997 J.nr. 27-11 -73 Videbæk i september 1997 J.nr. 27-11 -73 NR. 73 For et centerområde ved SuperBrugsen og Westergaards Hotel i Videbæk Videbæk Kommune Lokalplan nr. 73 for et centerområde ved SuperBrugsen og Westergaards

Læs mere

Ærø Kommune. Lokalplan 9-23. Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina

Ærø Kommune. Lokalplan 9-23. Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina Ærø Kommune Lokalplan 9-23 Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina Hvad er en lokalplan En lokalplan er en detaljeret plan for et område i en kommune. Den fastlægger en række retningslinier for,

Læs mere

LOKALPLAN NR. 4.09 LANDBRUGSEJENDOMMEN BIRKUMGÅRD, GJØL

LOKALPLAN NR. 4.09 LANDBRUGSEJENDOMMEN BIRKUMGÅRD, GJØL LOKALPLAN NR. 4.09 LANDBRUGSEJENDOMMEN BIRKUMGÅRD, AABYBRO KOMMUNE 1 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLANREDEGØRELSE... 3 INDLEDNING / BESKRIVELSE... 3 BAGGRUND OG FORMÅL... 4 TILLADELSER I ØVRIGT... 5 SAMMENHÆNG

Læs mere

SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 BOFÆLLESSKAB I ONSBJERG FOR UDVIKLINGSHÆMMEDE

SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 BOFÆLLESSKAB I ONSBJERG FOR UDVIKLINGSHÆMMEDE SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 BOFÆLLESSKAB I ONSBJERG FOR UDVIKLINGSHÆMMEDE REDEGØRELSE Redegørelse Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkning LOKALPLANTEKSTEN 1. Lokalplanens

Læs mere

HVALSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 77

HVALSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 77 HVALSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 77 MAJ 2001 BOLIGOMRÅDE PÅ TOLSKOVVEJ, KR. HVALSØ INDHOLDSFORTEGNELSE: Redegørelse for lokalplanen side Baggrund for lokalplanforslaget 2 Hvad er en lokalplan? 2 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr. 143 Parkvaenget

Lokalplan nr. 143 Parkvaenget 1 Lokalplan nr. 143 Parkvaenget EN KORTFATTET BESKRIVELSE Nuvaerende forhold Området omfattes delvist af en azldre byplan for Hornb%k, hvori området er udlagt ti1 villabebyggelse. 10 15-rammerne for Randers

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Beskrivelse af lokalplanområdet

Indholdsfortegnelse. Beskrivelse af lokalplanområdet Indholdsfortegnelse INDLEDNING Offentlig fremlæggelse og vedtagelse REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanområdet HIDTIDIG PLANLÆGNING Regionplanlægningen Kommuneplanlægningen Byplanvedtægter og lokalplaner

Læs mere

Videbæk i september 1996 J.nr. 27-11 -70

Videbæk i september 1996 J.nr. 27-11 -70 Videbæk i september 1996 J.nr. 27-11 -70 Rev. i januar 1997. NR. 70 For et blandet område ved Nr. Vi u m vej i Troldhede Videbæk Kommune Tillæg nr. 20 til Videbæk kommuneplan Lokalplan nr. 70 for et blandet

Læs mere

J. I / KOMMUNE ODDER LOKALPLAN NR. 5007 FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMÅL I HOU BY

J. I / KOMMUNE ODDER LOKALPLAN NR. 5007 FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMÅL I HOU BY J. I / ODDER KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5007 FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMÅL I HOU BY ODDER KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5007 Lokalplan for et område til boligformål ved Vestergade i Hou by. Lokalplanen er udarbejdet

Læs mere

LOKALPLAN 112. For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 112. For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 112 For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen................... 1 Lokalplanens indhold.......................

Læs mere

RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR. 03.008

RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR. 03.008 RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR. 03.008 STEMPELMÆRKE KUN GYLDIGT MED AFSTEMPUNG AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT C 836870 Anmelder: Advokatfirmaet Dalgaard- Knudsen & Jepsen, v/hogens Jepsen, Ringkøbing

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

Tillæg nr. 21 til Kommuneplan 1993-2004

Tillæg nr. 21 til Kommuneplan 1993-2004 Indhold Lokalplan nr. 1. 4-3 for et boligområde ved Bredekildevej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

FAABORG KOMMUNE Lokalplan 2.95

FAABORG KOMMUNE Lokalplan 2.95 FAABORG KOMMUNE Lokalplan 2.95 Erhvervsområde i Kaleko oktober 2002 Indholdsfortegnelse Offentlighedsperiode 1 Lokalplanens baggrund 2 Bestemmelser 3 Lokalplan 2.95 3 1 Lokalplanens formål 3 2 Område og

Læs mere

LOKALPLAN NR. 265. for et erhvervsområde ved Milnersvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 265. for et erhvervsområde ved Milnersvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 265 for et erhvervsområde ved Milnersvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser udarbejdet

Læs mere

Lokalplan nr. 5.28 Område til boligformål, Hals HALS

Lokalplan nr. 5.28 Område til boligformål, Hals HALS Lokalplan nr. 5.28 Område til boligformål, Hals HALS Lokalplanområdets beliggenhed i Hals HALS KOMMUNE JUNI 2000 INDHOLD HVAD ER EN LOKALPLAN?...II LÆSEVEJLEDNING...II REDEGØRELSE... 3 LOKALPLANENS BAGGRUND...

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR VALLØ KOMMUNE. Udarbejdet af teknisk forvaltning, Teknisk afd. Udgivet af Vallø kommune, maj 1993.

LOKALPLAN NR FOR VALLØ KOMMUNE. Udarbejdet af teknisk forvaltning, Teknisk afd. Udgivet af Vallø kommune, maj 1993. LOKALPLAN NR. 4-05 FOR VALLØ KOMMUNE Udarbejdet af teknisk forvaltning, Teknisk afd. Udgivet af Vallø kommune, maj 1993. Kortet på forsiden er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A.894/70) VALLØ

Læs mere

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 06-004 ldrætsanlæg M. M., PROVSTEJORDEN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens indhold Lokalplanens forhold til

Læs mere

FAABORG KOMMUNE Lokalpian 3.86

FAABORG KOMMUNE Lokalpian 3.86 FAABORG KOMMUNE Lokalpian 3.86 Boligområde ved Rugagerparken Januar 2001 Lokaiplan nr. 3.86 Indhoidsfortegnelse: Redet~orelse side Lokalpianens baggrund og formål 3 Beskrivelse af lokalpianområdet 3 Lokalpianens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 188. For et område ved P.Mogensenvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 188. For et område ved P.Mogensenvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 188 For et område ved P.Mogensenvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser udarbejdet

Læs mere

MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR Boligbebyggelse ved Buggesgade og Gl. Vestergade. November 1997

MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR Boligbebyggelse ved Buggesgade og Gl. Vestergade. November 1997 MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 23.20 Boligbebyggelse ved Buggesgade og Gl. Vestergade November 1997 Middelfart kommune LOKALPLAN NR. 23.20 Boligbebyggelse ved Buggesgade og GI. Vestergade I henhold til

Læs mere

LOKALPLAN NR. B

LOKALPLAN NR. B LOKALPLAN NR. B 12.07.01 BOLIGOMRÅDE VED BRANDGADEN -094 32c 32a L o k a l p l a n o m r å d e 2b Brandgaden 0 50 meter ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 2002 2 Indholdsfortegnelse Lokalplan nr. B 12.07

Læs mere

LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ. Redegørelse. Lokalplanen og den overordnede planlægning. Lokalplanens indhold

LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ. Redegørelse. Lokalplanen og den overordnede planlægning. Lokalplanens indhold LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en del af område

Læs mere

KØBENHAVNS KOMMUNE PLANORIENTERING. Lokalplan nr. Østre Gasværk Teater. Bygge- og Teknikforvaltningen Plan & Arkitektur. Ydre Østerbro. Nybyggeri m.v.

KØBENHAVNS KOMMUNE PLANORIENTERING. Lokalplan nr. Østre Gasværk Teater. Bygge- og Teknikforvaltningen Plan & Arkitektur. Ydre Østerbro. Nybyggeri m.v. KØBENHAVNS KOMMUNE PLANORIENTERING Lokalplan nr. 257 Bygge- og Teknikforvaltningen Plan & Arkitektur Østre Gasværk Teater Ydre Østerbro Nybyggeri m.v. Offentlige formål KONGSBAK INFORMATIK Marts 1996 Kabenhavns

Læs mere

LOKALPLAN NR. 66 STEMPFXMÆRKE FOR ET OMRADE TIL SALGS- OG UDSTILLINGSPRÆGET VIRKSOMHED HERUNDER MOTEL/CAFETERIA. RETTEN l '1REMAA

LOKALPLAN NR. 66 STEMPFXMÆRKE FOR ET OMRADE TIL SALGS- OG UDSTILLINGSPRÆGET VIRKSOMHED HERUNDER MOTEL/CAFETERIA. RETTEN l '1REMAA e STEMPFXMÆRKE RETTEN l '1REMAA KUN GYLOKJT M 0 AFSTtMPUNG AF OOMM ftkonto«ets lcass KONTf»OLAPFA«AT B 263523 GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 66 FOR ET OMRADE TIL SALGS- OG UDSTILLINGSPRÆGET VIRKSOMHED HERUNDER

Læs mere

LOKALPLAN 94. Stenhuggergrunden Gladsaxe kvarter

LOKALPLAN 94. Stenhuggergrunden Gladsaxe kvarter LOKALPLAN 94 Stenhuggergrunden Gladsaxe kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1995 HVORFOR LOKALPLAN? I Gladsaxe Kommune skal der normalt laves en lokalplan når dele af kommuneplanen skal realiseres, når der gennemføres

Læs mere

LOKALPLAN NR. 288 HERMANN STILLINGSVEJ

LOKALPLAN NR. 288 HERMANN STILLINGSVEJ 1 LOKALPLAN NR. 288 HERMANN STILLINGSVEJ EN KORTFATTET BESKRIVELSE Beliggenhed Tidligere Klædefabrik Lokalplanområdet omfatter ejendommen Hermann Stillingsvej 1, der har tilhørt Forsvarets Bygningstjeneste.

Læs mere

LOKALPLAN NR. 229. For en daginstitution ved Ålholmparken. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 229. For en daginstitution ved Ålholmparken. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 229 For en daginstitution ved Ålholmparken Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser udarbejdet

Læs mere

LOKALPLAN NR. 7.6 FOR SVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE NOVEMBER 1980

LOKALPLAN NR. 7.6 FOR SVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE NOVEMBER 1980 LOKALPLAN NR. 7.6 FOR SVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE NOVEMBER 1980 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 7.6 FOR SVINDINGE BY I henhold til kommuneplanloven (Lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser

Læs mere

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 43. Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 43. Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig Gråsten Kommune Lokalplan nr. 43 Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig Vedtaget: 10.09.1995 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Redegørelse 2 Tillæggets formål 2 Lokalplanens formål

Læs mere

LOKALPLAN NR. B 51.17

LOKALPLAN NR. B 51.17 \ ~. ~ L_- ~ ~, 4/ -~) LOKALPLAN NR. B 51.17.-~ v~. ~ ~1 SrI~I~MÆRKE NYT BOLIGOMRÅDE IRBiEKBY ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 199 1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE LOKALPLANENS REDEGØRELSER Lokaiplanens baggrund

Læs mere

Lokalplan nr. 857/l. Om overfwsel af area1 fra landzone til byzone for et omrhde til erhvervsformq1 i Purhus

Lokalplan nr. 857/l. Om overfwsel af area1 fra landzone til byzone for et omrhde til erhvervsformq1 i Purhus Lokalplan nr. 857/l Om overfwsel af area1 fra landzone til byzone for et omrhde til erhvervsformq1 i Purhus Purhus Kommune Juni 1998 VEJLEDNING Lov om Planlagning tradte i kraft den 1. januar 1992. Loven

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 088 REDEGØRELSE

INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 088 REDEGØRELSE INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 088 REDEGØRELSE Lokalplanområdet l Lokalplanens baggrund og formål l Lokalplanens indhold l Lokalplanens forhold til anden planlægning 2 Lokalplanens retsvirkninger 5

Læs mere

LOKAL PLAN 06-008 OKTOBER 1988

LOKAL PLAN 06-008 OKTOBER 1988 LOKAL PLAN 06-008 OKTOBER 1988 REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Baggrund Nuværende lokalplan er udarbejdet på baggrund af ønsket om at kunne udnytte området ved det tidligere bryggeri - Urban

Læs mere

Om kommune- og lokalplaner

Om kommune- og lokalplaner Om kommune- og lokalplaner Kommuneplanen er den overordnede plan, som omfatter hele kommunen. Den fastlægger i grove træk, hvor der skal være boliger, erhverv, butikscentre, grønne områder osv. Kommuneplan

Læs mere

Boligområde på Søndermarksvej. Billund kommune Teknisk Service April 2006 LOKALPLAN NR. 124

Boligområde på Søndermarksvej. Billund kommune Teknisk Service April 2006 LOKALPLAN NR. 124 Boligområde på Søndermarksvej Billund kommune Teknisk Service April 2006 LOKALPLAN NR. 124 Indholdsfortegnelse Hvad er en lokalplan?...4 REDEGØRELSE Baggrund...5 Beskrivelse af området...5 Beskrivelse

Læs mere

Lokalplan 40. For lokal plastvirksomhed ved Vester Velling

Lokalplan 40. For lokal plastvirksomhed ved Vester Velling Lokalplan 40 For lokal plastvirksomhed ved Vester Velling November 1998 Lokalplanens retsvirkninger Midlertidige retsvirkninger efter planloven Endegyldige retsvirkninger Når et forslag til lokalplan er

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning

INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning LOKALPLAN 63 MARIENLYST BØRNEINSTITUTION INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning REDEGØRELSE - Eksisterende forhold - Lokalplanens baggrund og indhold - Forhold til anden planlægning - Tilladelser fra andre myndigheder

Læs mere

KOMMUNE NR. 3014 ODDER LOKALPLAN FOR ET OMRADE TIL OFFENTLIGE FORMAL VED KYSTVEJEN I RUDE

KOMMUNE NR. 3014 ODDER LOKALPLAN FOR ET OMRADE TIL OFFENTLIGE FORMAL VED KYSTVEJEN I RUDE ODDER LOKALPLAN KOMMUNE NR. 3014 FOR ET OMRADE TIL OFFENTLIGE FORMAL VED KYSTVEJEN I RUDE Odder Kommune Lokalplan nr. 3014 Lokalplan for et område til offentlige formål ved Kystvejen i Rude. Udarbejdet

Læs mere

Lokalplanområdet. Lokalplan 202. Lokalplan for et boligområde ved Fabrikvej 2

Lokalplanområdet. Lokalplan 202. Lokalplan for et boligområde ved Fabrikvej 2 Lokalplanområdet Lokalplan 202 Lokalplan for et boligområde ved Fabrikvej 2 TEKNISK FORVALTNING Marts 2006 Lokalplan 202 Indhold Indhold Redegørelse Baggrund for lokalplanen 4 Formål med lokalplanen 4

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej Indhold Lokalplan nr. 2.1-4 for et boligområde ved Klintedalsvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr for et butiksområde vest for Klosterparkvej

Lokalplan nr for et butiksområde vest for Klosterparkvej Indhold Lokalplan nr. 1.4-4 for et butiksområde vest for Klosterparkvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål

Læs mere

LOKALPLAN' NR. 034 FOR ET OMRÅDE TIL OFFENTLIGT FORMÅL (KIRKE OG KIRKEGÅRD) I HØJVANGEN LOKALPLANOMRÅDE

LOKALPLAN' NR. 034 FOR ET OMRÅDE TIL OFFENTLIGT FORMÅL (KIRKE OG KIRKEGÅRD) I HØJVANGEN LOKALPLANOMRÅDE LOKALPLAN' NR. 034 FOR ET OMRÅDE TL OFFENTLGT FORMÅL (KRKE OG KRKEGÅRD) HØJVANGEN LOKALPLANOMRÅDE SKANDERBORG KOMMUNE 1985 NDHOLDSFORTEGNELSE SDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ)

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ) LOKALPLAN NR. 3-0001 FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ) Sdr. Landevej Ringridervej Skovvej Lokalplan 3-0001 B. S. Ingemanns Vej Grundtvigs Allé Borgm. Andersens Vej SØNDERBORG KOMMUNE Teknisk

Læs mere

LOKALPLAN 3-41 Hotel Niels Juel

LOKALPLAN 3-41 Hotel Niels Juel LOKALPLAN 3-41 Hotel Niels Juel KØGE KOMMUNE 2002 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 3-41, Hotel Niels Juel INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund, formål og indhold........... 3 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr. 77. for et sommerhusområde ved Brøndalstien. Hundested Kommmune

Lokalplan nr. 77. for et sommerhusområde ved Brøndalstien. Hundested Kommmune Lokalplan nr. 77 for et sommerhusområde ved Brøndalstien Hundested Kommmune Redegørelse, side 4 Indledning Lokalplanlægning Området for lokalplanen Forhold til anden planlægning Regionplanlægning Servitutter

Læs mere

Vejle kommuneq Teknisk forvaltning ~ August 1985. Lokalpian nr.77 for et område ved Idrættens Hus

Vejle kommuneq Teknisk forvaltning ~ August 1985. Lokalpian nr.77 for et område ved Idrættens Hus Vejle kommuneq Teknisk forvaltning ~ August 1985 Lokalpian nr.77 for et område ved Idrættens Hus VEJLE KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING AUGUST 1985 Lokaiplan nr. 77 for et område ved Idrættens Hus. Indhoidsfortegnelse:

Læs mere

Greve Kommune. Lokalplan nr Forslag. Tune Skole. Lægehus ved Tune Skole

Greve Kommune. Lokalplan nr Forslag. Tune Skole. Lægehus ved Tune Skole Greve Kommune Forslag Lokalplan nr.15.17 Tune Skole Lægehus ved Tune Skole Forslag til lokalplan er udarbejdet af Center for Teknik & Miljø, Greve Kommune. Forslaget er vedtaget af Greve Byråd den 27.

Læs mere

Lokalplan nr. 3.20 Område til offentlige formål v. Bredgade, Gandrup; beskyttede boliger og institution

Lokalplan nr. 3.20 Område til offentlige formål v. Bredgade, Gandrup; beskyttede boliger og institution Lokalplan nr. 3.20 Område til offentlige formål v. Bredgade, Gandrup; beskyttede boliger og institution Fremlagt fra den 02.01.2003 til den 27.02.2003. Endelig godkendt den 26.03.2003 HVAD ER EN LOKALPLAN?

Læs mere

Lokalplan nr. 134. for Holger Danskes Vej 87-89

Lokalplan nr. 134. for Holger Danskes Vej 87-89 Lokalplan nr. 134 for Holger Danskes Vej 87-89 2004 Lokalplan nr. 134 er udarbejdet af Frederiksberg Kommune Teknisk Direktorat Projekt- og Planafdelingen Rådhuset 2000 Frederiksberg Tlf. 3821 4071 E-mail:

Læs mere

LOKALPLAN NR. 62 FOR ET SOMMERHUSOMRÅDE I HOUVIG HOLMSLAND KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 62 FOR ET SOMMERHUSOMRÅDE I HOUVIG HOLMSLAND KOMMUNE LOKALPLAN NR. 62 FOR ET SOMMERHUSOMRÅDE I HOUVIG HOLMSLAND KOMMUNE Hvad er en lokalplan En lokalplan er en plan for et mindre område i kommunen. Meningen med at udarbejde en lokalplan er: 1. at sikre kvalitet

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-27 Tømrergården, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen d. 17. marts 2005 Lokalplan nr. 1-27 for Tømrergården, Boliger i Hårlev Indholdsfortegnelse Lokalplanens

Læs mere