World Championships Classic Powerlifting 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "World Championships Classic Powerlifting 2014"

Transkript

1 World Championships Classic Powerlifting 2014 Ankomsten, beretning fra Sune Bak Verdensmesterskabet i raw styrkeløft afholdes i år i Potchefstroom i Sydafrika, som er en mellemstørrelses universitetsby cirka 1 times kørsel udenfor Johannesborg. Det er 2. år i trœk at der afholdes et vm uden udstyr og for første gang er der også en mulighed for at løfte som masters løfter. Stœvnet størrelse har overgået alle tidligere IPF stœvner og er efter et forhåndstilmeldt antal på over 700 atleter, faldet til lige godt 500 sluttilmeldte løftere. Stœvnet afholdes over 8 hele løftedage, hvor der vejes ind tidligt klokken 7 om morgenen og først slutter henad aftenen. Danmark er ved årets VM reprœsenteret ved Matti Christensen i -66 kg Junior, Nicki Lentz i 83 kg Junior, Majken Hansen 63 kg subjunior, samt Erik Rasmussen i 83 kg Master 2 og undertegnede i -105 kg Master I. Bjarke Kollis er med som coatch for det Danske hold. Et kig på nomineringerne indikerer, at alle de danske atleter har gode muligheder for enten disciplinmedalje, eller en placering på totalen. Efter en 20 timers lang rejse, ankom vi til stœvnehotellet sent lørdag ved midnat. Erik og co. var også ankommet lørdag lidt tidligere på dagen. Da deltagerantallet er stort, er atleterne fordelt på 5 forskellige stœvnehoteller. Erik er endt på stœvnehotellet Elgro Hotel, og vi er selv havnet på et resort som hedder Sports Village. Transporten forgår med shuttle og det fungerer udemœrket indtil videre. Sikkerhedsniveauet er ganske højt og man opfordres til ikke fœrdes udenfor hotellernes områder efter mørkets frembrud. Resortet er omgivet af et højt hegn, sikkerhedskameraer og vagter som tjekker al fœrdsel ud og ind. Temperaturen er ganske behagelig mellem 20 og 25 grader om dagen og lidt kølige nœtter omkring 5 grader. Nedenfor ses et billede af Sports Village, som er pœnt og nydeligt.

2 Idag søndag startede mesterskaberne og da der ikke var Danske løftere i kamp, var der god mulighed for at slappe lidt af og lade op til morgendagen, hvor både Erik og jeg skal på platformen.

3 Idag var der åbningsceremoni. Erik og jeg bar den danske fane i fin stil og det lykkedes os endda at få os mast så langt frem på scenen, at vi kunne fanges på et fint billede. - Sune

4 Ankomsten, beretning fra Bjarke Kollits Olsen Så ankom vi endelig til Sydafrika. Majken, Matti, Nicki og undertegnede. Kl. 15:00 mandag havde vi fået vores lodge. Vi startede søndag den 1. Juni, med forventet afgang fra Kastrup kl. 15:45, men blev dog lidt forsinket. Da vi havde en del ventetid i Cairo inden vi skulle videre, gjorde det ikke noget. Ventetiden i Kastrup, Cairo og hvor der ellers skulle ventes, blev af Matti og Nicki med særlig glæde, anvendt til indtagelse af føde. De knægte er altid sultne. Da vi endelig kom frem til hotellet var der ikke flere rum, så vi blev anvist til et lodge 20 minutter fra konkurrencen. Vi var lidt øv, men tog det i stiv arm. Det viste sig, at det var inde midt i et safari game område i Hunters lodge. Huset har syv soveværelser, 3 badeværelser og poolrum. Dertil kommer egen pool. Fra vi ankom til lodgen til vi havde kørt ud til vores hus, havde vi set zebraer, gnuer, impalaer, vandbukke, strudse og andre antiloper. Herefter var vi ovenud tilfredse med indlogeringen. Det er fantastisk. Vi er blevet tilbudt en game safari rundt på lodgen til en pris af 53 kr. Pr. Person. 2 1/2 time i safari bil tirsdag kl. 15. Vi skal i "kamp" onsdag, torsdag og fredag og bruger tiden til at lade op. Tirsdag Det er meget koldt hernede om morgenen. Op kl. 6:15 og gøre klar til afhentning til morgenmad. Morgenmaden indtages på lodgens restaurant der ligger 10 min. kørsel fra vores lodge.

5 Lige nu sidder vi på lodgens terrasse med direkte udsigt til den 2. største flod i Sydafrika med et fantastisk fugle og fiskeliv. Vi er taget ind til byen for at træne lidt og kontrolveje de af os der har problemer på dette felt. Men vi nævner ikke hendes navn - Bjarke Masterløfterne i kamp, beretning fra Sune Bak Erik Rasmussen -83 kg Masters II: Endelig blev det mandag. Det skulle vise sig at blive en lang men succesful dag. Erik var vågnet til dåd allerede klokken 04:00, for at kunne blive vejet ind klokken 06:00 og starte med en fœrdigopvarmet squat klokken 08:00. Der blev vejet sikkert ind på 81,8 kg. Squatten blev åbnet på 175 kg, efterfulgt af 180 kg begge godkendte løft. Som tredje løft blev der valgt 185 kg som igen blev løftet i sikker stil og som rakte til en tredjeplads. Andenpladsen gik ligeledes på 185 kg til en finne som var lidt lettere på kropsvœgt. I bœnkpres blev der åbnet sikkert og godkendt på 135 kg, fulgt op med et tung og stabilt andetløft på 142,5 kg. 150 kg var verdensrekord standard, men da denne vœgt allerede var valgt af amerikaneren i feltet, valgte Erik at forsøge sig på 150,5 kg. Et bravt verdensrekord forsøg fra den erfarne herre, men desvœrre var vœgten for tung på dagen. Der var på nuvœrende tidspunkt skrabet tilstrœkkeligt sammen i totalen til en tredjeplads på totalen. Det var nu spœndende at se om Erik kunne holde konkurrenterne på afstand i dødløft.

6 Erik havde døjet lidt med lysken og valgte i dagens anledning at løfte konventionelt. Igen blev der åbnet sikkert på 175 kg, og efterføglende fulgt op med 185 kg til godkendt. Der blev meldt 195 kg ind på 3 forsøget og dernœst afventet sidste øjeblik, hvorefter Erik meldte vœgten op på de 205 kg, som det ville krœve at skrabe sammen til en 3. plads på totalen. Vœgten er indenfor rœkkevidde på en skadesfri sumoløft dag, men desvœrre var vœgten for tung på denne dag til et klassisk konventionelt løft. Men heorisk kœmpet. Tillykke til Erik med de føste disciplin medaljer til den Danske delegation. Erik Rasmussen 3. plads squat: Erik Rasmussen 2. plads bœnkpres:

7 Erik Rasmussen s medaljehøst:

8 Sune Bak -105 kg Masters I: Stœvnet var allerde forsinket under afviklingen af 74 kg og 83 kg klasserne, som Erik deltog i. Indvejningstidspunkterne holdt man dog stœdigt fast i, så undertegnede måtte skynde sig til indvejning, lige efter Eriks sidste dødløft klokken 13:30, hvor jeg vejede med en sikker margin på 104,25 kg. Planen var at vi skulle starte konkurrencen klokken 15:30, men det gik først sent op for arrangørene at vi var meget forsinkede og først kunne starte 3½ time senere klokken 19:00. Da jeg først skulle løfte i gruppe 3, var mit starttidspunkt nœrmere klokken 20:00, 4½ time efter indvejningen. På nomineringerne så det lyst ud på totalen og i bœnkpres, imens det i squat og dødløft mere indikerede en tœt om disciplinmedaljerne. I squat blev der åbnet på 235 kg, som blev godkendt med alle tre dommerstemmer. Løftet kom lidt på forfoden og blev ikke helt så overbevisende som jeg kunne have ønsket mig. I andetforsøget vœlger jeg at oge til 242,5 kg, som er nok til at bringe mig på en foreløbig førsteplads i squat. Igen er løftet ikke helt stabilt, men bliver kœmpet op og godkendt. Både en finne og en sydafrikaner prøver at ligge sig foran, men bommer begge deres løft. Da der ikke er meget tilbage at trykke med, øger jeg beskedent til 247,5 kg og giver den alt hvad jeg har at trykke med. Desvœrre var det ikke helt nok. Finne har et fint sidste løft og det lykkedes endda sydafrikaneren at få et tvivlsomt squat godkendt med begejstrede hjemmebanedommere. Det blev dog til en 3. plads i squatten, og endnu en medalje til det danske team. I bœnkpres blev der holdt fast i åbningsvœgten på 180 kg, som bliver løftet sikkert, med alle 3 godkendte dommerstemmer. Pausen på brystet som jeg fik tildelt var umådelig lang og udløfteren smed så meget med stangen at jeg overvejede at løfte den ud selv. Jeg holdt dog fat i den planlagte øgning på 7,5 kg til 187,5 kg, og brugte et par sekunder på at forklare udløfteren at han skulle aflevere den gently uden at det hjalp det fjerneste. Igen får jeg en en generøs pause, men løfter dog vœgten tungt, men til sikkert godkendt. Efter denne vœgt var der en sikker disciplinguld med sikker margin ned til nummer to. Jeg ville have sprunget til 192,5 kg for at forsøge en personlig rekordt, men prøver istedet 190 kg for at se om jeg kunne skrabe lidt sammen til totalen. Lige ved og nœsten, men desvœrre manglede det sidste på dagen. Selvom klokken nu snart var midnat, så skulle det nu blive spœndende i dødløft. Jeg var efterfulgt af to finner på totalen, som begge var nomineret med cirka samme dødløft som jeg selv. Da jeg ikke er tilhœnger af at varme op på platformen og ville bevare muligheden for at styre slagets gang, blev der åbnet relativt højt på 275 kg, som blev løftet sikkert. Den finne som melder højest ind vœlger 280 kg i andetløft, så vi ligger os foran på 282,5 kg, som ligeledes bliver løftet og godkendt. Der er hverken meget tilbage i finnen eller undertegnede, så vi melder

9 287,5 kg, ind som er 2,5 kg højere end finnen og en tangering af min personlige rekord. Finnerne begynder nu at se om de kan melde mig op og jeg går med til at øge til 292,5 kg for at give diciplin guldet et forsøg, hvis det er hvad der skulle til. Finnen melder yderligere op, men vi afventer nu hvad der sker med den første. Da det ikke lykkedes den føste finne at trœkke 282,5 kg og at hverken jeg eller Erik tror på at den anden kan løfte vœgten, så melder vi nu vœgten ned på 287,5 kg, som jeg mener er passende på dagen. Jeg får løftet vœgten, men desvœrre får jeg løftet underkendt på at locke/unlocke knœrene. Den sidste finne vœlger nu lidt overraskende at gå efter min total på guldet og melde yderliger op på 297,5 kg og den rykker sig, som forventet, ikke en milimeter fra gulvet. Jeg endte således med endnu et disciplinguld i dødløften. Alt ialt blev det til 712,5 kg på totalen, hvilket rakte til en VM guldmedalje i totalen, bronze i squat, samt guld i bœnkpres og dødløft. Jeg fik således også muligheden for at trykke en trœt prœsident Gaston i hånden klokken 01:00 om natten, som så lige så trœt ud som jeg selv uden at have løftet. Vi nœde tilbage på hotellet igen klokken lidt i to om natten og kunne så lige nå 3 timers søvn, før vi skulle op igen og afsted på lidt velfortjent si ghtseeing. Stor tak til Erik og Sarah som hjalp hele den lange vej på knap 12 timer. Nedenfor ses billeder af disciplinmedaljerne, totalen og et billede af Erik og jeg efter medaljeceremonien. Alt ialt et succesfuldt stœvne indtil videre. Jeg vil takke af for mastersdelen og ønske al held og lykke til vores subjuniorer og juniorer som skal i kamp Onsdag og Torsdag.

10

11

12 - Sune Bak Sub-Junior og Junior løfterne, beretning fra Bjarke Kollits Olsen Tirsdag Kl. er 06:15 og vi er ved at stå op. Busturen går ind til stævneområdet, hvor vi vil forsøge at komme til at træne. Der er afgang efter morgenmaden. Hold K... hvor de knægte spiser. Da vi kom ind til byen opdagede vi, at der kun kan trænes før og efter stævne. Dvs før 07:00 eller efter 19:30. Efter en kontrolvejning besluttede vi os for en lille bytur, når vi nu var i byen, hvor vi købte et kort til Tlf, så vi kan få net på lodgen. Så var det ved at være spise tid igen hvorefter bussen kørte tilbage til lodgen. Vores safari tur startede kl 14:30. Det var simpelthen en fantastisk oplevelse. Gnuer, giraffer, strudse, zebraer, elan, impala, sjove og/eller flotte fugle, ja selv aber. Selve køreturen var i sig selv en oplevelse med diverse smukke udsigtspunkter. Nu er vi taget ind til byen igen for at spise og for at træne. Ja i gætter rigtigt, de knægte er konstant sultne.

13 Så er dagen ved at være slut. Kl. er nu 20:34 og vi er færdige med dagens. I dag sluttede stævnet 19:40 og der kunne vi først starte. I morgen skal Matti i ilden fra morgenstunden og vi bliver hentet kl. 05:00, så det er tidlig i seng. Onsdag Så er Matti i ilden. Squat To personlige rekorder og der er mere at hente. Matti løftede overbevisende og med stort overskud. Matti landede på en 6. Plads i Squat, hvilket indfriede Mattis forventninger og mål, både hvad angår vægt og placering. John Cauchi fra Australien vandt klassen med 210 kg i Squat. VM sølv i Bænk til Matti Christensen. 147,5-152,5-157,5 med 152,5 godkendt. De 157,5 kilo blev for tunge på dagen og er indtil nu det eneste underkendte forsøg, ellers har alle lamper været hvide. Den personlige rekord må vente til næste gang. Eleiko bænken voldte desværre Matti besvær, og han havde svært ved at spænde op uden at få krampe i ryggen. Svenskeren Eddie Berglund var uhyggelig med et løft på 180 kg og WR i junior og senior klassen. Som det ligger lige nu, ender Matti på en samlet 5. plads. Tillykke til Matti med det flotte resultat. Dødløft ,5-202,5 Matti forbedrede sin personlige rekord med 7,5 kg i sidste løft. Dette bragte ham op på en 6. Plads i dødløft og en samlet plads som nr. 5 i verden. John Cauchi fra Australien vandt klassen og satte WR i både junior og åben kategori med 273 kg. Mattias PR er forbedret med20 kg. Stor tak til Nicki for coaching af Matti. Torsdag Klokken er 05:00 og bussen skulle have hentet os. Det er ikke sket. Vi har ringet rundt og det viser sig, at man har glemt at hente os. Bussen ind til byen er kørt og vi står midt i et game reserve i den sorte nat. Med lommelygte begiver vi os ned mod nogle bygninger, der huser noget personale og nogle russere. Der er mange nye og spændende lyde og ikke mindst dyr på området og ikke mindst meget mørkt. Da vi ankommer til husene er der ingen russere. Alle er hentede. Efter jeg ved ikke hvor mange samtaler, sender de endelig en bil. Jeg ved ikke om chaufføren har fly certifikat, men han halverer tiden ind til byen og vi ankommer 06:04. Indvejningen starter kl. 06:00 Majken vejes første gang og det er ikke så godt. "Rumdragt" og løb på gangen. Næste gang, 55 min. og 400 gr. tilbage. 25 min. før indvejnings stop, 63 kg rent. Nu skal der drikkes og spises fornuftigt. Majken lægger ud med 100 kg. som den første i gruppen. Godkendt 3-0. Det er en meget tæt gruppe på 4 løftere. På startvægtene er Majken nr. 3. Efter 1. runde er Majken nr. 4 pga større

14 kropsvægt. 2. runde og Majken lægger ud med 107,5. Godkendt 2-1 og russeren får ikke løftet. Majken er nu nr. 3 Majken 110 godkendt 2-1 har vundet bronze i Squat. Bænk 1. forsøg på 60 kg godkendt 3-0, andet forsøg på 65 kg underkendt 3-0, tredie forsøg på 65 kg underkendt 3-0. Majken ender på 4 pladsen i bænk og til bronze i total. På den foreløbige total er der forskel på 7,5 kg mellem nr. 1 og 4. Dødløft 1. Forsøg 140 godkendt 3-0. Desværre får de andre også godkendt deres og Majken ligger nr. 2 i disciplinen og nr. 4 total efter 1. Runde. Russeren går på WR med 150 og Majken går på 150,5. Begge godkendt og kampen fortsætter i 3. Runde. Russeren på 152,5 og Majken på 153. Russeren ændrede til 155,5 og missede. Det gjorde Majken ikke Majken Hansen, verdensrekordholder og verdensmester. Det var kraft... Spændende. Nicki er i gang. Nicki startede med at veje 350 gr. for meget. Det krævede Lige en tur mere på toilettet og så var den der. Vi havde diskuteret hans udlæg igår aftes. Meget var afhængig af hvor meget hans modstandere lagde ud med. Især hans Squat var interessant. Nicky valgte 240 der blev godkendt 3-0, hvilket gav ham på en delt 4. plads efter 1. Runde. 257,5 i andet forsøg gik helt i kage for Nicki. Han startede meget foroverbøjet og fik presset sin krop for langt forover. 3. Runde på 257,5 gik helt som forventet og med en pænt overskud, men englænderen fik sit forsøg på samme vægt og da han vejede mindre, gik bronzen til ham. Derefter gik Nicki efter personlige rekorder og dansk rekord. Billedet er fra Nickis sidste løft, der sikrede ham en total på 660 kg. og en samlet 6. Plads. Rigtig godt gået. - Bjarke

Beretning fra EM i styrkeløft 5-9 maj 2015 Chemnitz, Tyskland

Beretning fra EM i styrkeløft 5-9 maj 2015 Chemnitz, Tyskland Beretning fra EM i styrkeløft 5-9 maj 2015 Chemnitz, Tyskland Så blev det atter den tid på året, hvor Europas stærkeste løftere skulle sætte hinanden stævne. Denne gang er tyskerne arrangører og vi er

Læs mere

VM Master 2012 Killeen, Texas USA

VM Master 2012 Killeen, Texas USA VM Master 2012 Killeen, Texas USA Undertegnede og Eva Buxbom startede den lange tur mod Killeen fra Billund søndag morgen. Efter en kort tur på godt en time landede vi i Frankfurt. Her var vi lidt presset

Læs mere

Beretning VM 2014 Aurora, Colorado USA

Beretning VM 2014 Aurora, Colorado USA Beretning VM 2014 Aurora, Colorado USA Den lange rejse mod Aurora begyndte i Billund luffhavn lørdag morgen, hvor størstedelen af den danske hold havde randevus. Vi fuldtes således sammen til Amsterdam

Læs mere

Rasmus dagbog om Sydafrika fra d. 4/4-19/4 2009

Rasmus dagbog om Sydafrika fra d. 4/4-19/4 2009 Rasmus dagbog om Sydafrika fra d. 4/4-19/4 2009 Min tur til Sydafrika startede allerede fredag d. 3/4. Jeg holdt fri fra skole fredag for at køre til København. Der boede vi på Hotel Admiral til lørdag.

Læs mere

Min tur. til. New York City

Min tur. til. New York City Min tur til New York City 19. - 28. marts 2000 Indholdsfortegnelse Emne... Side 1 Dagbog... 3 1.1 Søndag den 19. marts 2000... 3 1.2 Mandag den 20. marts 2000... 4 1.3 Tirsdag den 21. marts 2000... 5 1.4

Læs mere

Rejsen til Egypten 10. november til 24. november 2002

Rejsen til Egypten 10. november til 24. november 2002 Rejsen til Egypten 10. november til 24. november 2002 Punkt... Side Søndag den 10. november 2002... 3 Mandag den 11. november 2002... 5 Tirsdag den 12. november 2002... 7 Onsdag den 13. november 2002...

Læs mere

Japantur - Forårsturen uge 7-8, 2010

Japantur - Forårsturen uge 7-8, 2010 Japantur - Forårsturen uge 7-8, 2010 Så er vi atter tilbage i Japan, på denne tur starter vi i det sydlige nærmer bestemt Okayama Hiroshima området og slutter turen af i Niigata i Nord. I hele den første

Læs mere

Nr. 1. Februar 2004 KR??

Nr. 1. Februar 2004 KR?? Nr. 1. Februar 2004 KR?? Ud over dette, kan du bl.a. læse om: Indkaldelse til ordinær generalforsamling, beretning, budget og regnskab samt forslag. Poul Erik Andersson s Ben Johnsons autograf. Ingers

Læs mere

Ude godt hjemme bedst

Ude godt hjemme bedst Ude godt hjemme bedst fødse 7 helt unikke hjemmefødselshistorier 1 Denne lille bog er lavet som et dejligt minde. Vi har hver især skrevet vores hjemmefødselshistorie, som vi gerne vil dele med dig...

Læs mere

Turen til. Alanya, Tyrkiet

Turen til. Alanya, Tyrkiet Turen til Alanya, Tyrkiet 25. april 2010-2. maj 2010 Punkt... Side Søndag den 25. april 2010...3 Mandag den 26. april 2010...4 Tirsdag den 27. april 2010...5 Onsdag den 28. april 2010...6 Torsdag den 29.

Læs mere

Min rejse. til. London

Min rejse. til. London Min rejse til London 4. april 2003 14. april 2003 Punkt...Side Fredag den 4. april... 3 Lørdag den 5. april... 4 Søndag den 6. april... 5 Mandag den 7. april... 6 Tirsdag den 8. april... 8 Onsdag den 9.

Læs mere

Logbog for Nick uge 1.

Logbog for Nick uge 1. Logbog for Nick uge 1. Malaga, Spanien Vi er søndag ankommet til det spanske med fly fra København. Velankommet i lufthavnen mødte vi allerede efter at have fået udleveret vores bagage den første sprogbarriere.

Læs mere

Lhasa to Kathmandu! www.jimdurain.dk!

Lhasa to Kathmandu! www.jimdurain.dk! www.jimdurain.dk Lhasa to Kathmandu Det er faktisk længe siden jeg sådan rigtigt har været ude at cykle en længere tur. Bevares, vi har haft rigtig mange lækre ture omkring Tianjin og JiXian, og turene

Læs mere

Kære Make-A-Wish. Rejsen

Kære Make-A-Wish. Rejsen Kære Make-A-Wish Tak fordi I gav mig mit livs rejse. Nu vil jeg fortælle om mit eventyr. Tirsdag d. 14. august ringede det på min dør og der stod Lone og Morten. Jeg blev rigtig glad og vidste næsten ikke

Læs mere

LIMNYT Nr. 7 September 2013

LIMNYT Nr. 7 September 2013 LIMNYT Nr. 7 September 2013 Nr. 7 September 2013 I dette nummer: Hvad er det for en klub vi ønsker os? Roregler om vinteren Nyt fra havkajakudvalget Beretning fra en begynder Elitestævner: EM maraton,

Læs mere

Flakket. Nr. 84. 29 Årgang December. 2013. www.skagen-havfiskeklub.dk

Flakket. Nr. 84. 29 Årgang December. 2013. www.skagen-havfiskeklub.dk Flakket Nr. 84. 29 Årgang December. 2013 www.skagen-havfiskeklub.dk Ulrik Plesners vej 54 9990 Skagen Telefon: 98 44 20 44 Formand: Mette Stenbroen Ulrik Plesners vej 54 Tlf. 29 64 36 69 mette@skagen-havfiskeklub.dk

Læs mere

November 2013 - Nr. 2

November 2013 - Nr. 2 November 2013 - Nr. 2 Indhold Side Sophieholmen 17 4800 Nykøbing F. mail@balticdyk.dk - klubblad for Baltic: Redaktion: Luise Riber - Tlf.: 23 96 16 42 E-mail: blad@balticdyk.dk BESTYRELSEN: Formand: Michael

Læs mere

Boldklubben SØNDERBRO FIGHT

Boldklubben SØNDERBRO FIGHT Boldklubben SØNDERBRO FIGHT MEDLEMSBLAD NR. 1 MARTS 2004 Side 1 Formand: Frank Lindhardsen Højdevej 32 st. th. 2300 København S Tlf.: 3258 8539 Mobil: 4016 8087 E-mail: formand@os.dk Næstformand: Niels

Læs mere

Bamse Polle. i 3. klasse. Bamse Polle Projekt v. Anne-Marie Meller, Ringkøbing-Skjern Kommune

Bamse Polle. i 3. klasse. Bamse Polle Projekt v. Anne-Marie Meller, Ringkøbing-Skjern Kommune Bamse Polle i 3. klasse Personer Polle Noller Sigurd Søren Lasse Maren Snella Lise Hanne Projektet Bamse Polle bygger på ideer til den kriminalpræventive undervisning for 0. - 3. klasse og er støttet af

Læs mere

TUR RUNDT I EUROPA 2013

TUR RUNDT I EUROPA 2013 TUR RUNDT I EUROPA 2013 Meget tidligt om morgenen den 27. august (midt om natten) var det tid at gå den lille tur fra Strandmøllevej til Netto ved Munkholmvej, for det var nemlig derfra, at bussen skulle

Læs mere

Nr. 3 September 2010 23 årg.

Nr. 3 September 2010 23 årg. Nr. 3 September 2010 23 årg. Forside: Jes Hansen med kongelaks på 23 kg. fanget i Alaska Se mere i artiklen på side 30. 2 REDAKTION: Leif Jensen Michael Jacobsen Søholmparken 2, 4200 Slagelse Tværvej 1,

Læs mere

DM i et vindhul: Sønderjyderne var bedst til let vind i et felt med mange lokale fra Øresund

DM i et vindhul: Sønderjyderne var bedst til let vind i et felt med mange lokale fra Øresund DM i et vindhul: Sønderjyderne var bedst til let vind i et felt med mange lokale fra Øresund Nummer 86 September 2004 Spækhuggernyt nr. 86 september 2004 DANSK SPÆKHUGGERKLUB www.spaekhugger.dk BESTYRELSE

Læs mere

Pionerernes fagforbunds blad

Pionerernes fagforbunds blad Pionerernes fagforbunds blad 2015 Indholdsfortegnelse Hvad der er sket i årets løb... 3 Arbejdsweekend Trævæld den 11.- 13. april... 4 Generalforsamling Spejderbakken den 25.- 27. april... 6 Referat fra

Læs mere

Berlin Marathon 2013

Berlin Marathon 2013 Berlin Marathon 2013 Her følger en lille rejseberetning fra Berlin Marathon 2013, som blev løbet den 29. september med deltagelse af tre Bragdið-løbere: Jóhan Simonsen, Herluf Jakobsen og jeg selv. Rejseberetningen

Læs mere

Gravid igen eller ej?

Gravid igen eller ej? DETTE NUMMERS TEMA Gravid igen eller ej? For forældre, der har mistet deres barn, vil spørgsmålet om ny graviditet oftest melde sig før eller senere. Nogle af de spørgsmål, der typisk dukker op, er, om

Læs mere

LIMNYT Nr. 4 December 2012

LIMNYT Nr. 4 December 2012 LIMNYT Nr. 4 December 2012 Nogle roere træner seriøst og stiller op til forskellige konkurrencer her er det Merle, der laver en overbæring under DM Marathon...mens andre hellere vil hygge sig og lave sjov

Læs mere

Infonyt Klubblad for Minigolfklub Putter Team Odense

Infonyt Klubblad for Minigolfklub Putter Team Odense Infonyt Klubblad for Minigolfklub Putter Team Odense 4. kvartal 2013 Odense, den 2. oktober 2013 Deltagerne i klubmesterskabet den 28. september Sportsminigolfklubben Putter Team Odense Rugårdsvej 23 5000

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 03. 2010.

Nyhedsbrev nr. 03. 2010. Tur til Benelux landene. 12-15. maj 2010 Nyhedsbrev nr. 03. 2010. Det hele startede sådan lidt tilfældigt hen over efteråret og foråret. Der var en hel del der skulle på tur til Berlin, for at besøge Jürgen

Læs mere

LIMNYT Nr. 2 - Juni 2012

LIMNYT Nr. 2 - Juni 2012 LIMNYT Nr. 2 - Juni 2012 I dette nummer: Fotokonkurrencen Portræt af Mai en begynder fra hold 1 Hvor går roturen hen? En beskrivelse af vores rovand Miniguide til klubbens turbåde Stævneresultater fra

Læs mere

En stor tak til sponsorer og samarbejdspartnere

En stor tak til sponsorer og samarbejdspartnere Christian Zagal s Jungle Marathon 2007 i Brasilien. Torsdag, den 4. oktober 2007 Indledning Første gang jeg læste om Jungle Marathon var i 2004, hvor jeg netop havde løbet Fjällräven Extreme Marathon 70

Læs mere