Beretning fra EM i styrkeløft 2019 Pilsen, Tjekkiet Atter engang er det blev tid til EM i styrkeløft, og atter en gang er det Pilsen i Tjekkiet, der

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beretning fra EM i styrkeløft 2019 Pilsen, Tjekkiet Atter engang er det blev tid til EM i styrkeløft, og atter en gang er det Pilsen i Tjekkiet, der"

Transkript

1 Beretning fra EM i styrkeløft 2019 Pilsen, Tjekkiet Atter engang er det blev tid til EM i styrkeløft, og atter en gang er det Pilsen i Tjekkiet, der leverer rammene til dette mesterskab, der er kombinationsstævne med deltagelse af både junior- og seniorløftere. Undertegnede har sammen med Bill Hald og Gorm Rasmussen fornøjelsen af at stå i spidsen for det danske hold, der består af 2 juniorløfter i skikkelse af Mickel Dahl og Simon Rasmussen samt 8 seniorløftere: Trine Bagger, Eva Buxbom, Anne Schjøtt, Kathrine Bak, Lise Frederiksen og Jane Aaberg, Danni Iversen og Nicki Lentz. Gorm Rasmussen og Bill Hald er med på trænerteamet. Vi er også godt repræsenteret på dommersiden, idet Henning Thorsen styrer lamperne med hård hånd de første dage.

2 På det tekniske møde, der blev afviklet umildbart efter kongressen, var der ikke de store vigtige ting at berette om. Dog var der et par afbud idet Karen Hestehammer i 57 kg klassen og Alexander Huber i 93 kg klassen for senior ikke stiller til start. Positivt er det også, at det i år er tilladt at træne i opvarmningen fra klokken 8-10 om morgenen. Mandag d.29.april Åbnings ceremoni Simon Rasmussen (klovnefisken) var sammen med Mickel Dahl sikkert ankommet før tid på trods, at deres fly var aflyst grundet SAS pilotstrejker. Det mindre overenskomstvenlige Ryan Air var glade for ordren, og drengene landede således 4 timer før beregnet i Prag. Det lykkedes også for transportpædagogerne at finde dem i lufthavnen og få dem sikkert etableret på Park Hotel. Således kunne klovnefisken, iført det stiveste landsholdspus, stolt præsentere det danske skilt ved åbningsceremonien. Tirsdag d.30. april Hviledag Dagen blev brugt fornuftigt for de unge menneskers vedkommende. Den ene skulle spise noget for ikke at være for let. Den anden var ikke på det punkt udfordret og behøvede ikke mad. For at dagen ikke skulle blive for lang, tog vi bilen ned til byen, så de unge kunne opleve den lokale kultur.

3 Det blev til nogle super hyggelige timer i centrum, hvor der blev drukket rigelige mængder kaffe, spist is og kage for at fordrive ventetiden. Mr. Hald havde nemlig arrangeret en udflugt under byen i det 13 km lange tunnelsystem, der i to etager gennemborer midtbyen i forskellige dybder. For at få det maksimale ud af turen valgte vi, at vente på en af de engelsksprogede ture, idet ingen af os er skarpe i det tjekkiske.

4 Inden de opdagelseslystne gæve daner kunne erobre den østeuropæiske undergrund, skulle de dog lige påklædes reglementeret.

5 Nogle af de første vandledninger var udhulede træstammer en ret imponerende bedrift, hvilket imponerede skribenten, der jo ernærer sig som rørsmed. Han ville nok komme til kort i forsøget på af sammenføje rørene ved svejsning eller lodning.

6 Efter en 50 minutters tur på kun 800 meter var vores tur da force under jorden, hvor kun Eva kunne opretholde permanent rejsning uden hjelmskader, slut. Vi tog efterfølgende en lille bid brød på det nærlæggende steakhouse. Således tog vi efterfølgende tilbage til hotellet, hvor der var stødt flere danske løftere og en enkelt træner til holdet. Vi fik derfor hilst på Trine Bagger, Nicki Lentz (muldvarpen) og Gorm Rasmussen som får hans internationale trænerdebut. Det blev naturligvis fejret med en magnum is. Onsdag d.1.maj Mickel Dahl og Simon Rasmussen Endelig kom dagen, hvor de første løftere skulle i ilden Mickel og klovnefisken meldte klar til tunge løft. Simon var tæt på at veje klassen ud trods flere end 20 toiletbesøg dagen før og Mickel har med varme bade i karbad kommet ned under 83 kg. Med stegetermometer og stopur er Mickel en mester i at komme i vægt via varme bade og vi er alle ret imponeret, men undertegnet er stadig ikke fristet til at afprøve metoden. Dog var Mickel lidt

7 udfordret denne gang, da temperaturen fra hanerne ikke kunne levere nok varme, så de to børn var om aftenen på jagt efter badekar med varmt nok vand. Dejligt at se at hvor der er vilje er der vej, så da det ikke var muligt at finde et kar med varmt nok vand, blev hotellets sauna taget i brug. Morgenmad blev indtaget ved danskerbordet med god appetit og godt humør, Danni den vrede tømmer Iversen stødte til, så det gode humør ikke tog overhånd. Kort efter morgenmaden blev der trænet med muldvarpen, der denne gang har lovet at der ikke bliver brug for sytråd eller nye dragter, der skal udvides af undertegnede. Mikkel vejede sikkert ind på 82,92 og var rolig og sikker i sin opvarmning, så vi fulgte planen. Trods nomineringen, som udpegende Mickel som europamester, var han klog nok til at vide, at en nominering ikke er det samme som selve konkurrencen særligt i juniorklasserne. Så med en god portion realisme startede han konkurrencen. Der blev meldt 292,5 kg som startvægt kun blev overgået af svenske Larsson på 300 kg. Mickels første squat fløj op, godt hjulpet af Bills knæbind, og blev godkendt med to hvide lamper. Super start der lovede til mere. Svenskeren løftede også et let løft på 300 kg, så det blev spændende. Mickel meldte 302,5 som andet forsøg. Svenskeren meldte 310 kg.

8 Igen fløj vægten op, og Mickel fik godkendt løftet med to hvide lamper. Svenskeren løftede igen også flot og fik godkendt 310 med tre hvide lamper. På daværende tidspunkt lå Mickel på en anden plads med en russer bag sig. Mickel meldte 307,5 kg en pr vægt som tredje forsøg, hvilket ville sikre ham sølv i squat, hvis ikke russeren Kolovek, der havde meldt 302,5 kg med lavere kropsvægt pressede sig ind på sølvpladsen. Det blev spændende. Russeren fik 302,5 kg med et meget let løft, men Mickel satte ham på plads med et flot løft godkendt med to hvide lamper og ny pr, dansk senior og junior rekord, på 307,5 kg og sølv. Svenskeren var urørlig i squat og vandt squatten med 315 kg. Simon vejede ind på 92,44 kg og hans opvarmning i squat gik efter planen, og der var tilfredshed med Gorms stramme knæbind. Han var i gruppen efter Mickel. Simon startede sikkert med 265 kg godkendt med alle dommerstemmer. En rigtig god start, der lovede til mere. Som andet forsøg blev der valgt 277,5 kg. Igen løftede Simon ualmindeligt flot og velfortjent godkendt med tre hvide lamper. Dette trods han måtte stå med knæbindene ret længe, da en englænder pludselig skulle ind før ham. Som tredje forsøg bliver der meldt 285 kg, som vil være en personlig rekord med hele 5 kilo. Løftet bliver desværre for tung, og selv om dybden var der, kom den ikke op. Det bliver til sjetteplads i squat. Så blev det tid til bænkpres, og opvarmningen gik fint. Alligevel vælger den sindige sjællænder at sætte startvægten lidt ned og der blev meldt 182,5 kg. Mickel løftede

9 vægten let og flot, MEN han kom til at presse en brøkdel af et sekund før pressignal, og løftet blev korrekt underkendt med 3 rød/gule lamper. Samme vægt bliver valgt til andet forsøg. Denne gang lyttede Mickel efter og et smukt andet løft gav tre hvide lamper. Der blev bestil 187,5 kilo til sidste forsøg og igen meget flot løftet med tre hvide lamper. Mickel slutter på en fjerdeplads i bænk. Vinderen blev svenske Soderberg med 205 kg. Simon havde sat startvægten til 172,5kg, men da klovnefisken spræller med benene og er ved at slå sig selv ud, blev det underkendt. Simon gav klart udtryk for, at han syntes gulvtæppet var glat. Til andet løft blev samme vægt valgt. Løftet blev uden benspjæt, men den rodede lidt på bunden og klovnefisken pressede før startsignalet!!!!. Med pædagogik på Ph D niveau af Gorm krydsede vi fingre for at klovnefisken ville lykkes i sidste forsøg på samme vægt. Sidste løft blev flot løftet og godkendt med alle tre dommerstemmer, og en lettet Simon kunne gøre sig klar til dødløft. Det blev til en ottende plads i bænk. Der var lagt op til en spændende kamp om mesterskabet mellem Mickel og den svenske Soderberg, der efter begge at have meldt startvægten op i dødløft kun lå 5 kg fra hinanden i totalen. Mickel havde meldt tungeste startvægt på 285 kg, Soderberg 280 kg. Svenskeren løft er let og bliver godkendt med tre hvide lamper. Og Mickel følger efter med et lige så flot løft godkendt med alle dommerstemmer. Efter første runde var svenskeren foran med 2,5 kg. I andet forsøg meldte Mickel 307,5 kg, ny dansk senior og junior rekord, og Soderberg 295 kg. Dette ville bringe Mickel foran med 2,5 kg. Svenskeren løftede igen vægten let og blev belønnet med tre hvide lamper. Mickel løftede vægten som var ubehagelig tung til tre hvide lamper og dermed PR i både dødløft og total, men vigtigst han bragte sig foran. Til sidste løft blev der meldt 315 og svenskeren valgte 300 kg. Da svenskeren fik sine 300 kg kunne vægten sættes ned med 2,5 kg for at vinde, desværre vandt vægten. Mickel vandt dødløften med 307,5 kg og sølv i total med 802,5 kg og Soderberg vandt guld med 805 kg. Flot gået af Mickel. Mickel satte med de 802,5 kg ligeledes dansk senior og junior rekord og nordisk junior rekord i dødløft.

10 Simon var klar til at give den gas i dødløft og meldte 245 kg som startvægt. Det blev et let løft, og der blev meldt 255 kg, som blev løftet lige så let og godkendt som første løft med tre hvide lamper. Vægten 262,5 blev valgt til sidste løft. Den blev desværre for tung. Det blev totalt til 705 kg og en ottende plads.

11 De unge løftere og Gorm tog efterfølgende til banket og kunne nyde lidt godt til gane. De kan ikke feste hele natten da SAS-strejken, og om bookningen af flybilletter og lufthavnstransport, betyder at de skal hjem i morgen tidlig klokken 6.00 Der stødte også flere danske løftere til holdet i skikkelse af Anna Schjøtt, Kathrine Bak, Jane Aaberg og Lise Frederiksen så vi nu er fuldtallige i truppen. Torsdag d.2.maj Den vrede tømmer og tre høns Nu var det blevet tid til de voksne skulle i aktion nu da børnene var blevet sendt hjem. Gorm som var blevet udnævnt som anstaltsdame, eller rettere det modsatte, til banketten, der blev holdt for de unge mennesker aftenen før fik ikke drengene afsat. Da Simon som er single og havde vi opfordret Gorm, med ph.d. i pædagogik eller noget i den stil, til at hjælpe med forbindelsen mellem de unge mænd Simon og Mickel og de yndige piger. Det skulle vise sig at blive en svær opgave, da både svenske og østrigske piger ikke vækkede deres interesse. I stedet blev der drukket cola og gået tidligt i seng. Således gik det til at de unge mennesker kom godt afsted hjem til Danmark endda før tid. Men nu til hønsene og tømreren.

12 Trine Bagger i 52 kg klassen, Eva Buxbom i 57 kg klassen, Anna Schøtt i 63 kg klassen og Danni Iversen i 83 kg klassen var dagens deltagere. Der var dog flere, der ville have omdøbt den vrede tømrer til pivedyret, for selv om han ikke blev trykket på maven kom der utroligt meget piv fra ham. Den første dansker i ilden var Danni, som vejede let ind på 81,85 og efter en god opvarmning var han klart til squat med en startvægt på 275 kg. Desværre blev den lidt for kort og underkendt, så han måtte på samme vægt i andet forsøg. Denne gang var dybden og styrken der, og det gode løft blev godkendt. I sidste løft blev de 290 kilo løftet, men med for lidt dybde og underkendt. Danni blev nummer 10 i squat.

13 I bænk var Danni klar med en åbner på 170 kg, som viste sig at være et godt valg. Løftet blev godkendt og som andet løft blev valgt 180 kg, da åbneren var så let. Danni måtte løfte vægten to gange før dommerne ville godkende løftet og det blev til en 13. plads i bænk. Dødløft er en øvelse han ligesom undertegnede ikke er så begejstrede for, men den er jo en del af trekampen, så man må jo igennem den. Som startvægt blev valgt 237,5 kg. Det var et let løft, der blev godkendt med alle dommerstemmerne, til andet forsøg blev valgt 260 kilo, som ligesom første løft blev godkendt. 272,5 kg blev valgt som sidste forsøg, men det var lidt for tungt på dagen. Det blev til en 10. plads i dødløft og en 12. plads i totalen med 715 kg. Første høne var Trine, der vejede sikkert ind på 51,78 kg. og hun var i den grad flyvende. Der blev valgt en åbningsvægt på 155 kg, men den blev desværre underkendt på grund af dybden. Da styrken var der, blev der øget til 160 kg, som blev et let, godt løft og selvfølgelig godkendt. I sidste løft blev der lagt 10 kg ekstra på stangen, men det klarede Trine i flot stil og fik igen løftet godkendt.

14 Trine vandt sølv i squat en forbedring af hendes egen danske rekord med hele 7,5 kg. Da en af ukrainerne Shlopko bommede i squat, var Trine rykket op på en sølvmedalje i totalen ifølge startvægtene. I bænkpres var Trine helt suveræn og fik kun hvide lamper. Alle løftene var gode, solide og med god pause. Serien lød på 97,5 102, Det gav bronze i bænk og en tangering af hendes egen danske rekord. Så kom vi til dødløften, hvor Trine er super stærk og sikker, og hun skuffede ikke. Igen var der kun hvide lamper fra dommerne og hun var flyvende. Hun lagde sikkert ud med 172,5 kg, som fløj op. Til andet forsøg blev der lagt ti kilo ekstra på stangen, men det kunne ikke ses, og løftet kom igen let op. I tredje forsøg blev der valgt 190 kg, som ville være en ny dansk og nordisk-rekord. Endnu en gang leverede hun et flot løft med overskud. Og da den anden ukrainer Derevyanko ikke kunne løfte 193 kg, et forsøg på europarekorden, var guldet hjemme i dødløft. Det blev til en flot sølvmedalje i totalen og ny dansk totalrekord med hele 22 kg. Rekorden lyder nu på 465 kg.

15 Den næste høne på podiet var Eva, der vejede fint ind på 56,28 kg. Opvarmningen til squat gik fint, så vi holdt fast i startvægten på 160 kg, der også ville være en master 2 europarekord. Åbneren var let og blev godkendt med to hvide lamper, og vi forsatte med 170 kg. Desværre mente dommeren den ikke var dyb nok og løftet blev underkendt. Der blev øget til 172,5kg til sidste forsøg, hvilket ville være en master 2 verdensrekord, her fik Eva den ide at gå op før undertegnede råbte hende op, hvilket ikke særligt overraskende gav tre røde lamper. Eva blev nummer 10 i squat.videre til bænken opvarmningen gik igen fint, og vi holdt fast i startvægten på 85 kg. Det blev løftet en smule tungt, men blev godkendt, og vi øgede med 5 kilo. Dette var faktisk en smule bedre end åbneren, men stadig ikke let, så vi øgede kun med 2,5 kg. Den blev for tung og kom ikke op. Det blev til en 11. plads i bænk.

16 Så skulle vi videre til dødløften, som Eva plejer at være glad for. Opvarmning gik fornuftigt så startvægten blev hævet med 2,5 kg for at sikre en master 2 totalverdensrekord i totalen og en master 2 europarekord i dødløft allerede i første løft. Det skulle vise sig at være klogt, for de to næste løft blev ikke godkendt. Det andet løft på 180 kg, blev der ellers kæmpet for, men Eva fik ikke låst i toppen, inden stangen gled ud af hånden på hende. Det allersidste løft var bare meget for tungt. Det blev til en 5. plads i dødløft og en 9. plads i totalen med en total på 422,5 kg.

17 Af grunde ingen forstod men mange undrede sig over, var hvorfor den russiske kæmpebjørn spottede et barn i opvarmningen i kun iført trikot

18 Anna, også kendt som divaen, var den sidste høne på dagen, og hun vejede meget let ind på kg. og hun gjorde det også godt på kamera. Som åbner i squat blev valgt 180 kilo, som blev godkendt med to hvide lamper. I andet forsøg blev der øget med 7,5 kg og den var der næsten også, dog var der lidt problemer med udretningen og den bliver underkendt. I tredje forsøg prøvede hun

19 kræfter med samme vægt, men denne gang var den for tung. Det blev til en 5.plads i squat.

20 I bænk startede Anna sikkert med 95 kg, som blev godkendt, og der blev øget til 102,5 kg som desværre ikke blev godkendt, men tredje gang er lykkens gang, og det lykkes Anna, at få de 102,5 godkendt i tredje forsøg med et godt løft. Anna bliver nummer 6 i bænkpres. I dødløft gik det godt i opvarmningen og en sikker startvægt på 167,5 kg blev let løftet og godkendt. I andet forsøg blev der valgt 175 kg, som også blev løftet let. Det sidste løft blev øget med 5 kg, men det manglede lige lidt i toppen for at komme helt op og blev underkendt. Anna blev nummer 6 i dødløft og nummer 5 i totalen med 457,5 i totalen en PR i totalen med 2,5 kg. Fredag d.3.maj Flere høns og en muldvarpe Så blev det tid til endnu en dag med fire løftere, Kathrine Bak i 72 kg klassen, Lise Frederiksen i 84 kg klassen, Jane Aaberg i +84 kg klassen og Nicki Lenz i 93 kg klassen. Efter udstyrstjek, valg af hulhøjde og indvejning, hvor alle bestod, var det tid til morgenmad. Her blev de sidste detaljer diskuteret sammen med så vigtige emne, som hvorvidt Nicki havde større hænder og længere fingre end Jane og hvor meget nordmand Anna var, når hun allerede var dansker og englænder. Lise var roen selv og Jane var i drillehumør, hvilke betød muldvarpejagt. Kathrine var nervøs, havde sovet dårligt, men ikke mere end sædvanlig så vi var ikke bekymret.

21 Kathrine Bak vejede vanen tro let ind, denne gang på 65,11kg, og valgte en sikker åbner i squat på 155 kg. Dette var et meget dybt og sikkert løft, der blev godkendt med alle dommerstemmer. Da første løft var let, valgte vi at gå på 170 kg. Der var god fart på, men den blev for tung på vej op. I tredje forsøg sad samme vægt lige i skabet super fart og dybde og blev godkendt med tre hvide lamper. Kathrine blev nummer 9 i squat.

22 Så var det tid til bænkpres og Kathrine havde valgt at starte på 95 kg. Vægten blev løftet let og lovede til mere. Til andet forsøg blev der valgt 100 kg, men den var desværre for tung. Samme vægt blev valgt til sidste forsøg i bænk, men på trods af en flot nedtagning ville vægten ikke samarbejde opad. Kathrine sluttede som nummer 12 i bænkpres.

23 Så blev det tid til dødløft, og her var der store forventninger til Kathrine om guldet. Som startvægt havde hun meldt 207,5 som var den højeste åbner. Det var en super let åbner, der lovede til meget mere. 220 kg blev valgt til andet forsøg. Igen et flot og let løft, der blev godkendt med alle tre dommerstemmer. Katherine valgte 240 kg som sidste løft, men den var for tung. Det var et forsøg på at kvalificere sig til VM. Kathrine vandt dødløften suverænt og blev totalt nummer 8 med 485 kg.

24 Lise Frederiksen fulgte lige efter Kathrine. Hun vejede sikkert og let ind på 81,84. Som startvægt blev der valgt 210 kg, og den blev løftet sikkert med tre hvide lamper. Til andet forsøg blev der øget med 12,5 kg, som ville være en forbedring af hendes egen danske rekord med 2,5 kg. Lise kæmpede med at komme ud i en god startposition, men kom aldrig til at stå godt, selv om hun kæmpede efter at have været inde med stangen i racket. Tiden udløb desværre, inden hun fik startet et løft. Vægten blev fastholdt til tredje forsøg. Lise fik en meget bedre udgang og valgte at stå lidt bredere, men mistede desværre balancen på vej op. Øv øv. Det blev til en 7. plads i squat Lise havde valgt at starte på 105 kg i bænkpres, og den fløj op og blev godkendt med alle tre dommerstemmer. Til andet forsøg blev valgt 112,5 kg, og trods lidt uro ved brystet kom stangen i ro og Lise trykkede den roligt op. Den blev godkendt med alle tre dommerstemmer. Til sidste løft blev valg 120 kg, som ville have været dansk rekord, men desværre blev den for tung i toppen. Det blev til en 5. plads i bænkpres Lise havde valgt 185 kg som sin åbner i dødløft, og det var et godt valgt, løftet var let og blev godkendt med alle tre dommerstemmer. Til andet løft blev valgt 195 kg, og det var faktisk pænere end åbneren. Til sidste forsøg blev valgt 200 kg, og den kom op med lidt kamp i toppen, desværre bliver den underkendt med to røde lamper. Lise slutter på 6. pladsen i dødløft og i totalen ligeledes på 6. plads med 517,5kg.

25 Jane var klar til at følge trop og var lige som de to andre meget let med kun 88,76 kg i den åben klasse. Hun startede på 215 kg. som sikkert blev sneglet op fra dybet og godkendt af alle dommerne. Til andet løft blev der bestilt 222,5 kg. Jane kæmpede og kæmpede og fik den til sidst op, men den blev desværre underkendt med alle tre dommerstemmer angiveligt grundet manglende udretning hvilket nok var lidt hårdt dømt. Jane valgte klog ikke at gå ind på tredje løft, da hun havde givet alt i andet forsøg. Det blev til en 4. plads i squat. Jane havde valgt at starte på 117,5 kg, og det var et stabil godt løft, der blev godkendt med alle tre dommerstemmer. Til andet løft blev bestilt 122,5 kg, men den blev desværre for tung. Samme vægt blev valgt til sidste bænkpres. Stangen havde svært ved at finde ro på brystet, og Jane fik derfor en lang pause, da Jane endelig fik pressignal, blev vægten for tung. Det blev til en 7. plads i bænkpres. Så kom vi til dødløft, som er Janes favoritøvelse, hun meldte en startvægt på 220 kg. Jane løftede åbneren let, og den blev godkendt med tre hvide lamper. Jane havde lagt sig sikkert i spidsen og valgte 230 kg som andet forsøg. Som noget nyt havde Jane ændret grebet til hook grip, og det slap hurtigt op på andet løft, da der kom ti kilo mere på stangen. Jane holdt fast på de 230 kg til tredje løft og sit hook grip og med stor tålmodighed og vilje fik hun trukket stangen op og løftet bliver godkendt med to hvide lamper. De 230 udløste guld i dødløft. I totalen blev hun nummer 5 med 562,5kg

26 Så blev det endelig muldvarpens tur. Det har været en glad og meget forventningsfuld muldvarpe, der har glædet sig til at sætte verdensrekord i squat. Uden større dramatik og svømmeture i badekar vejede han ind på 92, 56. Han var ydmyg med valg af startvægt med en vægt på 370 kg, kun overgået af ukraineren Rysiyev med 380 kg. Nicki valgte at gå op, før undertegnede kaldte ham op!!!! løftet har alligevel nok dybde til at tilfredsstille to af dommerne og var en let åbner med fart og overskud. Ukraineren løftede også sine 380 med fart og overskud, som blev godkendt. Det blev valgt 385 kg som andet løft til Nicki, ukraineren Rysiyev valgte en verdensrekord på 395,5 kg som sit andet løft. På andet løft, lyttede Nicki efter han fløj op af muldvarpehullet og løftet, som burde være en fremtidig startvægt, blev godkendt med tre hvide lamper. Ukraineren Rysiyev var lidt rystende i sin udgang, og hans løft var ikke lige så let som Nickis, men det var et godt solidt løft, som blev godkendt med tre hvide lamper og han var nu indehaver af rekorden.

27 Der blev øget til 396 kg til Nicki for at gøre rekorden dansk alt imens Rysiyev valgte 400 kg som sit sidste løft. Nicki løftede de 396 kilo superlet og med god dybde. Det blev belønnet med tre hvide lamper. Rysiyev kom ikke ud til sit tredje løft og Nicki har vandt guld i squat og er nu indehaver af verdensrekorden, da han slog Rysiyev med 0,5 kilo. Der er dog ingen tvivl om der er mere at hente i denne øvelse for muldvarpen om mon ikke overliggeren flyttes i Dubai til VM.

28 Så var det videre til bænkpres, hvor Nicki havde valgt en startvægt på 225 kg. Desværre røg stangen ind mod stativet på vej op, grundet en for aggressiv sat trøje, og løftet kæntrede og blev underkendt. Til andet forsøg blev samme vægt valgt og det sad lige i skabet, let og hurtigt godkendt med alle tre dommerstemmer. Til sidste forsøg i bænk blev valgt 235 kg. Løftet var igen nemt og blev godkendt med tre hvide lamper. Det rakte til en 7. plads Så skulle muldvarpen i gang med dødløft, og der blev valgt en åbner med 270 kg, som fløj op fra gulvet og godkendt med alle dommerstemmerne. Som andet løft blev der valgt 287,5 kg. Det kom rigtigt godt fra gulvet og selv om der må arbejdes lidt på den i toppen er det et godt og godkendt løft med tre hvide lamper. Til Nickis allersidste løft blev der sat 295 kg på stangen. Han kæmpede rigtigt godt og fik den næsten helt op manglede blot en lille smule i at få skuldrene helt tilbage. Det blev til en 9. plads i dødløft og en 4. plads i totalen med 918,5 kg.

29 Efter muldvarpen havde tisset i en kop (hvordan det så egentlig lader sig gøre i praksis) var det tid til at besøg på den lokale Svejk restaurant hvor alle de resterende danskere inkl. muldvarpens familie holdt en uofficiel banket og nød rimelige mængder vådt og tørt inden vi sidst på aftenen gik hver til sit. Således sluttede et sportsligt godt EM og det samme gør denne beretning. Det har været en fornøjelse at stå i spidsen for dette hold og en stor tak til Gorm og Bill for

30 hjælpen og alle i andre der på hver jeres måde har givet et nap med på de hektiske dage. Mange sportslige hilsner Jørgen Rasmussen

Beretning fra WEC Blanquefort, Frankrig sep 2013

Beretning fra WEC Blanquefort, Frankrig sep 2013 Beretning fra WEC Blanquefort, Frankrig 13-14 sep 2013 Atter engang skulle de danske deltagere forsøge at kommer helt til tops i de vesteuropæiske mesterskaber som i år blev afholdt i Frankrig. WEC bød

Læs mere

Beretning fra EM Master i pilzen juli 2016.

Beretning fra EM Master i pilzen juli 2016. Beretning fra EM Master i pilzen juli 2016. Dag 1 Så kom de Danske Masters løftere godt fra start, da første mand på podiet tirsdag eftermiddag, Steen Wissing vandt sølv i totalen i masters 4 med 4 mand

Læs mere

Beretning fra EM Master Pilzen 2017.

Beretning fra EM Master Pilzen 2017. Beretning fra EM Master Pilzen 2017. Mandag D. 10/7 2017 Ankomst og dejlig solskin, derefter teknisk møde Kun små ændringer i planen. Tirsdag D. 11/7 2017 Ingen danske løftere. Dag 1 Onsdag D.12-07-2017

Læs mere

NM i styrkeløft 2014

NM i styrkeløft 2014 NM i styrkeløft 2014 Det nordiske mesterskab i styrkeløft og bænkpres for seniorer, som bliver afholdt hvert andet år, finder denne gang sted på Island nærmere bestemt Keflavik. Danmark er repræsenteret

Læs mere

Dag 1. Fredag d. 31. august

Dag 1. Fredag d. 31. august Dag 1. Fredag d. 31. august Så blev det endelig fredag, og afrejsedagen! Vi mødtes alle tre i Kastrup lufthavn, Mickel kom dog lidt for sent, da han opererede ud fra bor man tæt på, tager man først hjemmefra

Læs mere

VM Masters, Mongoliet 2-6 Oktober 2018

VM Masters, Mongoliet 2-6 Oktober 2018 VM Masters, Mongoliet 2-6 Oktober 2018 Afgang Søndag fra Kastrup over Moscow, og ca 17 timer senere var vi installeret på Hollyday Inn i Ulan-Bator Mongoliet. Vi skulle til teknisk møde mandag aften, som

Læs mere

1st Arnold Europe Powerlifting Championship

1st Arnold Europe Powerlifting Championship 1st Arnold Europe Powerlifting Championship Selv om dette første Europæiske Arnold Classic i styrkeløft måske kunne være afviklet på en mere professionel måde og mange ting ikke fungerede eller kørte efter

Læs mere

rekord og EM kravet klaret oven i. Stort tillykke til Danni, som i mine øjne nok var den største overraskelse af alle.

rekord og EM kravet klaret oven i. Stort tillykke til Danni, som i mine øjne nok var den største overraskelse af alle. WEC Holdet bestod af 5 løftere Danny Pedersen, Danni Iversen, Henrik Nielsen, Mathias Kristensen og Sune Bak, 2 trænere Bertel og Skotten samt dommer Helge Laursen. Dagen for stævnestart mødtes vi i Københavns

Læs mere

Beretning fra EM i styrkeløft 2018

Beretning fra EM i styrkeløft 2018 Beretning fra EM i styrkeløft 2018 Så blev det atter maj, den tid på året hvor Europas stærkeste styrkeløftere mødes og dyster om medaljer. Atter en gang er det Pilsen i Tjekkiet det levere rammene til

Læs mere

Beretning fra EM i styrkeløft 11-14 maj 2016 Pilsen, Tjekkiet

Beretning fra EM i styrkeløft 11-14 maj 2016 Pilsen, Tjekkiet Beretning fra EM i styrkeløft 11-14 maj 2016 Pilsen, Tjekkiet Så blev det atter den tid på året, hvor Europas stærkeste løftere skulle sætte hinanden stævne. Atter engang er Pilsen arrangører, så det er

Læs mere

Beretning fra EM Master 2018 Mandag d.2.juli

Beretning fra EM Master 2018 Mandag d.2.juli Beretning fra EM Master 2018 På denne tid hvor studenterne springer ud i dødsdruk og den almindelige danske arbejder har sat tempoet ned til et absolut minimum alt imens der lades op til sommerferie i

Læs mere

Beretning fra VM i styrkeløft november 2017 Pilsen, Tjekkiet

Beretning fra VM i styrkeløft november 2017 Pilsen, Tjekkiet Beretning fra VM i styrkeløft 13-18 november 2017 Pilsen, Tjekkiet Søndag den 12.november Så er det atter engang blevet tid til årets største stævne nemlig VM i styrkeløft. Destinationen er undertegnede

Læs mere

Beretning fra EM i styrkeløft 7-11 maj 2013 Pilsen, Tjekkiet

Beretning fra EM i styrkeløft 7-11 maj 2013 Pilsen, Tjekkiet Beretning fra EM i styrkeløft 7-11 maj 2013 Pilsen, Tjekkiet Park Hotel med meet director Vladimir Mati i spidsen ligger nok engang hus til kampen mod kiloene og fighten om medaljerne blandt Europas stærkeste

Læs mere

European Open, Masters, Junior & Sub-Junior Classic Benchpress Championships 2018 Merignac, Frankrig

European Open, Masters, Junior & Sub-Junior Classic Benchpress Championships 2018 Merignac, Frankrig European Open, Masters, Junior & Sub-Junior Classic Benchpress Championships 2018 Merignac, Frankrig Så er gruppen samlet og ankommet til Merignac. Den unge løfter, Michael Haxgart, ankom som den første

Læs mere

Beretning fra EM i styrkeløft 5-11 maj 2014 Sofia, Bulgarien

Beretning fra EM i styrkeløft 5-11 maj 2014 Sofia, Bulgarien Beretning fra EM i styrkeløft 5-11 maj 2014 Sofia, Bulgarien Så blev det atter den tid på året, hvor Europas stærkeste løftere skulle sætte hinanden stævne. Denne gang, for os, i noget uvante rammer, idet

Læs mere

Beretning EM klassisk, Litauen, 2018.

Beretning EM klassisk, Litauen, 2018. Beretning EM klassisk, Litauen, 2018. Annette Pedersen 72 kg klassen Første løfter for seniorerne var Annette Pedersen. Der jo faktisk er Masters 2 løfter, men stadig klarer sig fint i Open kategorien

Læs mere

Beretning fra EM i styrkeløft 2017

Beretning fra EM i styrkeløft 2017 Beretning fra EM i styrkeløft 2017 Så blev det atter den tid på året hvor Europas stærkeste styrkeløftere skulle vise hvad fliden i træningslokalerne rund omkring kunne række til. Denne gang i en kombineret

Læs mere

Dag 1: Afgang. Rensdyr var der masser af

Dag 1: Afgang. Rensdyr var der masser af Dag 1: Afgang Så var dagen kommet, hvor vi skulle afsted til EM i klassisk bænkpres 2017 i Finland. Jeg skulle som eneste danske løfter repræsentere Danmark, heldigvis i godt selskab af coach Jacob Stegelmann.

Læs mere

World Open, Sub-Junior, Junior & Masters Equipped Bench Press Championships Potchefstroom/South Africa, April, 2018

World Open, Sub-Junior, Junior & Masters Equipped Bench Press Championships Potchefstroom/South Africa, April, 2018 World Open, Sub-Junior, Junior & Masters Equipped Bench Press Championships Potchefstroom/South Africa, 23-28 April, 2018 Beretning - søndag! Peter Bøgh Larsen, international kategori 2 dommer, og ut.

Læs mere

World Masters, Tallinn, Estland, 3-8 august 2016

World Masters, Tallinn, Estland, 3-8 august 2016 World Masters, Tallinn, Estland, 3-8 august 2016 Steen Wissing En lille reportage fra dagens dansker i ilden, Steen Wissing. Dagen startede lidt nervøst ud, da Steen valgte at gå på vægten i går aftes,

Læs mere

VM Klassisk Bænkpres for sub, -junior, masters og open, maj 2018 Vantaa-Finland

VM Klassisk Bænkpres for sub, -junior, masters og open, maj 2018 Vantaa-Finland VM Klassisk Bænkpres for sub, -junior, masters og open, 14-19. maj 2018 Vantaa-Finland Beretning - torsdag Natten mellem onsdag og torsdag, bliver ut. hentet af Jacob Stegelmann og hans far, som er så

Læs mere

Beretning fra EM Master 2014 i Pilsen, Tjekkiet

Beretning fra EM Master 2014 i Pilsen, Tjekkiet Beretning fra EM Master 2014 i Pilsen, Tjekkiet Dag1 Skrevet af Jørgen Michael Buxbom Rasmussen Sædvanen tro er det undertegnede, der beretter lidt fra EM master, som for gud ved hvilken gang bliver afviklet

Læs mere

Beretning VM Calgary. Tirsdag d. 6/6 Charlotte Esbjørn

Beretning VM Calgary. Tirsdag d. 6/6 Charlotte Esbjørn Beretning VM Calgary Så blev det tid til dette års verdensmesterskaber i klassisk styrkeløft! Fra Dansk side stiller vi op med i alt 6 løftere: Charlotte Esbjørn fra Roskilde AK, Erik Rasmussen fra ER

Læs mere

BERETNING VM KLASSISK (MASTERS), HELSINGBORG, 2019

BERETNING VM KLASSISK (MASTERS), HELSINGBORG, 2019 BERETNING VM KLASSISK (MASTERS), HELSINGBORG, 2019 Tirsdag d. 4/6 John Terragni (AASK, Master 4, 74 kg klassen): Og SÅ er VM klassisk skudt i gang! Også i dén grad, idet vi skulle tidligere op end fuglene

Læs mere

Beretning fra EM Master 2015 i Pilsen, Tjekkiet

Beretning fra EM Master 2015 i Pilsen, Tjekkiet Beretning fra EM Master 2015 i Pilsen, Tjekkiet Dag1 Skrevet af Jørgen Michael Buxbom Rasmussen Atter engang er det Pilsen der ligger rammer til EM master og atter engang er det undertegnede der har fornøjelsen

Læs mere

Inde EM i Spanien 2011.

Inde EM i Spanien 2011. Så blev det lørdag den 26. marts og det danske landshold skal skyde hele fire guldfinaler! Første finale var dame junior compound med Sarah, Ida og Michalina. Pigerne blev nr. 1 indledende og skulle op

Læs mere

EM Masters Dag 0 (d. 1/7)

EM Masters Dag 0 (d. 1/7) EM Masters 2019 Dag 0 (d. 1/7) Turen mod EM startede for nogle allerede mandag d. 1/7. Undertegnede, Tanja, Jørgen og Eva kørte fra Horsens kl. 0600 mod Sibiu, Rumænien. Der skulle tilbagelægges ikke mindre

Læs mere

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Turen startede kl. 4.00 fra silkeborg og kl. 5.00 fra Hundested vi mødtes ved Gedser færgen kl. 8.30. Efter vi kom fra borde i Rostock gik turen ned gennem Tyskland

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

VM Salo, dag 1 Nicki Lentz

VM Salo, dag 1 Nicki Lentz VM Salo, dag 1 Nicki Lentz Så er første dag i Salo ovre og det er tid til en lille rapport til alle jer derhjemme. Nicki og undertegnede tog afsted fra Kastrup i går aftes på en sen afgang kl 20.30.. Hermed

Læs mere

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon Rejsebrev 5 Dag 6 og 7 Fredag blev konkurrence hviledag for de danske skytter, da vi ikke havde nogle hold med. Dagen gik med træning på hotellet, en tur til konkurrencebanen for et heppe, hygge, gåtur

Læs mere

Beretning fra VM i styrkeløft 8-14 November 2015 Hamm, Luxembourg

Beretning fra VM i styrkeløft 8-14 November 2015 Hamm, Luxembourg Beretning fra VM i styrkeløft 8-14 November 2015 Hamm, Luxembourg Turen mod årets VM startede for nogens vedkommende i Horsens hvor der var fælles afgang mod Luxembourg i det hvide lyn. Godt pakket med

Læs mere

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje!

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Rejsebrev 6 fra Junior Cup i Reggio Calabria i Italien. Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Simon, Stephan

Læs mere

Beretning fra VM klassisk i Killeen, Texas, USA

Beretning fra VM klassisk i Killeen, Texas, USA Beretning fra VM klassisk i Killeen, Texas, USA Så har masters løftet og efter rigtig flotte præstationer fra Niels, Pia og Erik, er det nu snart de unges tur til at komme i ilden. For god ordens skyld

Læs mere

World Open, Sub-junior, junior & Master's Equipped Bench Press Championships in Kaunas, Lithuania, May 22-27, 2017

World Open, Sub-junior, junior & Master's Equipped Bench Press Championships in Kaunas, Lithuania, May 22-27, 2017 World Open, Sub-junior, junior & Master's Equipped Bench Press Championships in Kaunas, Lithuania, May 22-27, 2017 Første del af beretning søndag! Vel ankommet søndag eftermiddag i Kaunas lufthavn og afhentet

Læs mere

World Championships Classic Powerlifting 2014

World Championships Classic Powerlifting 2014 World Championships Classic Powerlifting 2014 Ankomsten, beretning fra Sune Bak Verdensmesterskabet i raw styrkeløft afholdes i år i Potchefstroom i Sydafrika, som er en mellemstørrelses universitetsby

Læs mere

Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014

Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014 Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014 EM Sofia Dag 1: Vi mødtes i lufthavnen 14:45, men fløj først 16:50. Vi mellemlander i München. Vi kiggede lidt butikker, og nu flyver vi videre til Sofia.

Læs mere

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016 : Rejsebrev 6 Lørdag den 7. maj. Individuel finale dag! Der var lagt op til tre meget spændende individuelle finaler, hvor vi var sikre på minimum en medalje. Første mand på banen var Christoffer der skulle

Læs mere

VM Master 2013 Orlando, Florida USA

VM Master 2013 Orlando, Florida USA VM Master 2013 Orlando, Florida USA Så blev det atter engang tid til VM for voksne og i lighed med sidste år afvikles stævnet i USA. Ved første øjekast virker rammerne ganske fine. Der er masser af plads

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen Rejsebrev nr. 5. Dennis Bager : Stor dag for dansk bueskydning! Bip, bip klokken var 5.30 og det var tid at stå, for bussen kørte med de første kl. 6.30. Martin og Dennis skulle først i ilden. Efter opvarmning

Læs mere

CYPERN 2012 Coral Beach

CYPERN 2012 Coral Beach TIRSDAG: Christina. Fripas. Amanda. Vi startede ud med nået morgenmad. Derefter gjorde vi os klar til dagens hårde og eneste program. Vi var godt trætte efter morgenpasset. Vi blev delt op i to grupper.

Læs mere

BLÅ NEGL FEB 2017 FELTAVIS

BLÅ NEGL FEB 2017 FELTAVIS BLÅ NEGL 24 26 FEB 2017 FELTAVIS Nr. 01 Hærhjemmeværnsdistrikt Sydøstjylland Klar parat start Blå Negl 2017 Den 24/02-17 kl. 1956 var det 19. gang at Blå Negl blev iværksat. I år med rekord stor deltagelse

Læs mere

Holdleder: Dan Hansen. Rejsebrev 1

Holdleder: Dan Hansen. Rejsebrev 1 Deltagere: Dame junior compound: Natacha Stütz Herre junior compound: Simon Olsen, Tore Bjarnason, Mathias Fullerton Herre senior compound: Martin Damsbo Holdleder: Dan Hansen Rejsebrev 1 Mandag den 25.

Læs mere

Beretning fra VM i styrkeløft 2018

Beretning fra VM i styrkeløft 2018 Beretning fra VM i styrkeløft 2018 Så blev det den tid på året, hvor verdens stærkeste styrkeløftere skulle fighte om æren, titlen og medaljerne i vores broderland Sverige. Vi har hele 6 løftere til start

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

VM masters Potchefstroom, Sydafrika 2019

VM masters Potchefstroom, Sydafrika 2019 Rejsedagen lørdag 5. oktober VM masters Potchefstroom, Sydafrika 2019 Det var med store forventninger og glæde at The Buxboms, i form af undertegnede og Jørgen tog hul på første etape af den lange tur

Læs mere

BERETNING EM 2017, klassisk styrkeløft

BERETNING EM 2017, klassisk styrkeløft BERETNING EM 2017, klassisk styrkeløft I år blev det Danmarks tur til at afholde Europamesterkaberne i klassisk styrkeløft. Stævnet er efterhånden ved at vokse sig pænt stort i år er der ca. 380 deltagere

Læs mere

Rapport fra VM Bænkpres 2016

Rapport fra VM Bænkpres 2016 Rapport fra VM Bænkpres 2016 Masters, beretning fra Jan Vestergaard Dag 1: Charlotte Esbjørn og Michael Melchiorsen klarede på flotteste vis indmarchen, godt de gamle kan tage over når de unge endnu ikke

Læs mere

VM masters Potchefstroom, Sydafrika 2019

VM masters Potchefstroom, Sydafrika 2019 Rejsedagen lørdag 5. oktober VM masters Potchefstroom, Sydafrika 2019 Det var med store forventninger og glæde at The Buxboms, i form af undertegnede og Jørgen tog hul på første etape af den lange tur

Læs mere

Regelsæt for Frederikshavns Stærkeste side 1/5. 3. Atleten får livsvarig karantæne til fremtidige stævner hvis atleten testes positiv.

Regelsæt for Frederikshavns Stærkeste side 1/5. 3. Atleten får livsvarig karantæne til fremtidige stævner hvis atleten testes positiv. Regelsæt for Frederikshavns Stærkeste side 1/5 doping DOPING POLITIK Frederikshavns Stærkeste crew tager lang afstand fra doping. Derfor vil reglerne efter sidste års stævne 25/04-15, blive strammet væsentligt,

Læs mere

Rejsebrev nr. 2 og 3. Onsdag den 14. juli

Rejsebrev nr. 2 og 3. Onsdag den 14. juli Rejsebrev nr. 2 og 3 Onsdag den 14. juli Dagen stod på kvalifikation for hele holdet, formiddagen havde kadetterne fornøjelsen af, og eftermiddagens steghede solstråler havde juniorerne. Dagen blev en

Læs mere

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder Europæiske politimesterskaber i fodbold for kvinder 30 Politiidræt nr. 5 2016 Tekst og fotos Magnus Buhl Hansen, PI-København, træner for kvindelandsholdet INTRO Mandag den 20 juni var der afgang for det

Læs mere

Navn: Efternavn: Alder: Vægt: Mand: Kvinde: Cpr. nr.: Adresse: Post nr. & by: Tlf: Email: Hvilket træningscenter er du medlem af?

Navn: Efternavn: Alder: Vægt: Mand: Kvinde: Cpr. nr.: Adresse: Post nr. & by: Tlf: Email: Hvilket træningscenter er du medlem af? Frederikshavns Stærkeste 2016 side 1/6 tilmelding Navn: Efternavn: Alder: Vægt: Mand: Kvinde: Cpr. nr.: Adresse: Post nr. & by: Tlf: Email: Har du deltaget i stævner før? Ja: Nej: Hvis ja, hvilke? Hvilket

Læs mere

Beretning fra EM i styrkeløft 5-9 maj 2015 Chemnitz, Tyskland

Beretning fra EM i styrkeløft 5-9 maj 2015 Chemnitz, Tyskland Beretning fra EM i styrkeløft 5-9 maj 2015 Chemnitz, Tyskland Så blev det atter den tid på året, hvor Europas stærkeste løftere skulle sætte hinanden stævne. Denne gang er tyskerne arrangører og vi er

Læs mere

VM masters Potchefstroom, Sydafrika 2019

VM masters Potchefstroom, Sydafrika 2019 Rejsedagen lørdag 5. oktober VM masters Potchefstroom, Sydafrika 2019 Det var med store forventninger og glæde at The Buxboms, i form af undertegnede og Jørgen tog hul på første etape af den lange tur

Læs mere

EM Bænkpres 2016, Keflavik, Island

EM Bænkpres 2016, Keflavik, Island EM Bænkpres 2016, Keflavik, Island 1. Dag Kære alle derhjemme Hermed en kort beretning fra Reykjarnæs, Island. 81 løftere, 11 dommere og et ukendt antal hjælpere udgør mandskabet ved Europamesterskabet

Læs mere

Beretning fra EM Master 2013 i Hamm, Luxembourg

Beretning fra EM Master 2013 i Hamm, Luxembourg Beretning fra EM Master 2013 i Hamm, Luxembourg Så blev dette atter engang tid til at Europas stærkeste M/K for voksne skal kæmpe mod kiloene. I år foregår stævnet i Hamm i Luxembourg og ikke i Pilsen,

Læs mere

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe.

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe. VM finder sted i Belek, Antalya i Tyrkiet i denne uge. Danmark stiller med dette hold: Compound Martin Damsbo Patrick Laursen Stephan Hansen Camilla Søemod Recurve Maja Jager Anne Marie Laursen Carina

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

EM Bænkpres Tirsdag-Onsdag:

EM Bænkpres Tirsdag-Onsdag: EM Bænkpres 2018 Tirsdag-Onsdag: Denne beretning starter lidt tidligere end en beretninger normalvis gør, da undertegnede denne gang også fungerer som træner/praktiske gris for vores eneste mastersløfter,

Læs mere

VM masters Potchefstroom, Sydafrika 2019

VM masters Potchefstroom, Sydafrika 2019 Rejsedagen lørdag 5. oktober VM masters Potchefstroom, Sydafrika 2019 Det var med store forventninger og glæde at The Buxboms, i form af undertegnede og Jørgen tog hul på første etape af den lange tur

Læs mere

Waw for en weekend lige ved og langt fra

Waw for en weekend lige ved og langt fra Waw for en weekend lige ved og langt fra Her kommer der lidt ord omkring vores weekend på Rømø hvor vi spillet slutspil om DM i år Som i nok ved så måtte vi desværre nøjes med sølv i denne sæson men f

Læs mere

BERETNING VM KLASSISK, MINSK, 2017

BERETNING VM KLASSISK, MINSK, 2017 BERETNING VM KLASSISK, MINSK, 2017 Fredag d. 16/6: Så er det igen tid til en tur ud i verden sammen med løfterne fra landsholdet i klassisk styrkeløft. Denne gang går turen til Minsk, hovedstaden i Hviderusland.

Læs mere

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014 REJSEBREV 4 Dette års indendørs Verdensmesterskab for junior/senior afholdes i og Danmark stiller med følgende Lørdag den 1. marts 2014. Igen stod Danmark overfor USA i en holdfinale og igen var det guldet

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE.

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. Vi startede fra Skive den 26/7 2007 KL.6.30 og kørte til Frederikshavn for vi skulle sejle KL10.00 til Gøteborg. Der efter kørte vi til Håverud hvor vi ville se når

Læs mere

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015.

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015. Rejsebrev 5. Kadet recurve: Kirstine Andersen, Jonathan Ørsted Kadet compound: Katja Møller Torsdag den 11. juni, individuelle finaler: Tre medaljer mere til Danmark! Efter dagens finaler stod klart at

Læs mere

Myrefranz Der var engang en Zoo med mange flotte dyr. Der var også nogle dyr, som gæsterne aldrig så. De var nemlig alt for små. Det var myrerne, og

Myrefranz Der var engang en Zoo med mange flotte dyr. Der var også nogle dyr, som gæsterne aldrig så. De var nemlig alt for små. Det var myrerne, og Myrefranz Der var engang en Zoo med mange flotte dyr. Der var også nogle dyr, som gæsterne aldrig så. De var nemlig alt for små. Det var myrerne, og de havde en stor myretue bagerst i Zoo. Nederst i myretuen

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013 Fælles info Dagen efter Kristihimmelfartsdag. Denne dag har vi lukket! Og når vi er ved det. Det har vi også grundlovsdag. Den 5. juni. Det er til gengæld de eneste 2 dage på et helt langt år vi har lukket.

Læs mere

Øst Danske Langbane Mesterskaber og

Øst Danske Langbane Mesterskaber og Øst Danske Langbane Mesterskaber 27-28.2 og 1.3 2015. I weekenden deltog Helsinge svømmeklub med 7 svømmere til dette års udgave af øst danske langbane mesterskaber i Ballerup. Det var et stævne som vi

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

Light Island! Skovtur!

Light Island! Skovtur! Light Island! Skovtur! En tidlig morgen står de 4 drenge op, og spiser morgen mad. Så snakker de om at tage ud i skoven og sove. Da de er i skoven leder de efter et sted til teltet. Zac går ind imellem

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Harzen 2010 Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Vi lagde ud fredag formiddag sol og 22 grader og havde besluttet os for at starte til venstre op af bakke, men B holdet stod

Læs mere

Rejsebrev nr. 8 fra WM for ungdom i Ogden Utah, USA

Rejsebrev nr. 8 fra WM for ungdom i Ogden Utah, USA Rejsebrev nr. 8 fra WM for ungdom i Ogden Utah, USA Lørdag den 18. juli skulle der skydes holdfinaler og her var Herre junior compoundholdet i bronzefinalen mod Canada. På forhånd var der lagt op til en

Læs mere

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men Kapitel 1 Min mor bor ikke hos min far. Julie tænkte det, allerede før hun slog øjnene op. Det var det første, hun huskede, det første hun kom i tanker om. Alt andet hang sammen med dette ene hendes mor

Læs mere

German Junior Open 2010

German Junior Open 2010 German Junior Open 2010 Day 1 Danmark var repræsenteret af Thomas, Lasse og Marcus fra henholdsvis Kolding, Kolding og Sport92 i U15 rækken ved dette års German Junior Open. Lasse og Marcus skulle spille

Læs mere

Jeugdtour van Assen 1996

Jeugdtour van Assen 1996 Jeugdtour van Assen 1996 Af: Tonni Johannsen (SCK-Nyt 4/1996). Det er lørdag den 20. juli, taskerne og cyklen er pakket i bilen. Kl. 17.30 startede min far bilen. Jeg skulle til Kolding og derefter med

Læs mere

og jeg tænker tit på det, moren svarer sin søn, for hun siger helt åbenhjertigt: Pinse ja det ved jeg virkelig ikke hvad handler om.

og jeg tænker tit på det, moren svarer sin søn, for hun siger helt åbenhjertigt: Pinse ja det ved jeg virkelig ikke hvad handler om. Prædiken Pinse på Herrens Mark 2. pinsedag. og jeg tænker tit på det, moren svarer sin søn, for hun siger helt åbenhjertigt: Pinse ja det ved jeg virkelig ikke hvad handler om. Rikke: Sådan tror jeg egentlig,

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 Kursusmappe Uge 13 Emne: Min krop Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 HIPPY HippHopp Uge13_minkrop.indd 1 06/07/10 12.03 Uge 13 l Min krop Hipp og Hopp mødes stadig hver

Læs mere

Nu bliver det seriøst!

Nu bliver det seriøst! 1 Hej, jeg hedder Lotte og er datter til Lars og Mona. Jeg har haft MCADD siden, jeg var helt lille, hvor jeg blev syg og fik det diagnosticeret. Jeg har en storesøster Mai, som også har MCADD, så vi har

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

ROTAX EURO CHALLENGE WACKERSDORF / D 31 maj - 1 juni 2008

ROTAX EURO CHALLENGE WACKERSDORF / D 31 maj - 1 juni 2008 ROTAX EURO CHALLENGE WACKERSDORF / D 31 maj - 1 juni 2008 Så blev det tid til anden afdeling af dette års EM for Rotax Klasserne Junior Senior og DD2. For andet år i træk skulle afdelingen køres på Wackersdorf

Læs mere

Rovfisken. Jack Jönsson. Galskaben er som tyngdekraften. Det eneste der kræves. Er et lille skub. - Jokeren i filmen: The Dark Knight.

Rovfisken. Jack Jönsson. Galskaben er som tyngdekraften. Det eneste der kræves. Er et lille skub. - Jokeren i filmen: The Dark Knight. . Rovfisken Jack Jönsson Galskaben er som tyngdekraften. Det eneste der kræves. Er et lille skub. - Jokeren i filmen: The Dark Knight. 1 Er du nu sikker på at du kan klare det, sagde hans mor med bekymret

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015 Vinterferie. Så er vi nået til uge 7 og skolen holder vinterferie og dermed holder SFO åbent hele dagen. Det har vi annonceret i de sidste par udgaver af Nyhedsbrevet. Vi skal bl.a. i BioHuset og se Min

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Drenge søges - 13 år eller ældre - til videoproduktion. God betaling. Send vellignende foto til

Drenge søges - 13 år eller ældre - til videoproduktion. God betaling. Send vellignende foto til Tyson går til filmen Drenge søges, - 13 år eller ældre. Tyson sad foran sin splinternye computer. Endnu engang klikkede han på den annonce som han havde studeret igen og igen hele ugen. Skulle eller skulle

Læs mere

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager:

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager: Rejsebrev nr. 6 Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager: Jozsef Csikos, Jacob Steffensen, Stig Andersen Tanja Dinesen Skudstrup, Josefine de Roepstorff, Sabina Holstein,

Læs mere

Sommerferie koloni 2010 på Fønixgården. Deltagere: Jonas, Mette, Flemming, Jette, Esther, Mai-Britt og Anette.

Sommerferie koloni 2010 på Fønixgården. Deltagere: Jonas, Mette, Flemming, Jette, Esther, Mai-Britt og Anette. Sommerferie koloni 2010 på Fønixgården Deltagere: Jonas, Mette, Flemming, Jette, Esther, Mai-Britt og Anette. Mandag den 26. juli. Endelig, da klokken var 10 fik vi huset for os selv og koloni ugen kunne

Læs mere

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015.

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015. Rejsebrev 1. Kadet recurve: Kirstine Andersen, Jonathan Ørsted Kadet compound: Katja Møller Lørdag den 6. juni, rejsedag: Foran os var en lang rejse som for f.eks. Askes vedkommende startede i Silkeborg

Læs mere

Rejsebrev. Katja. Holdleder: Ørsted. Martin. finaler. Camilla. Katja skulle kamp, hun. skød. blev 1'er i. til Katja.

Rejsebrev. Katja. Holdleder: Ørsted. Martin. finaler. Camilla. Katja skulle kamp, hun. skød. blev 1'er i. til Katja. nummer 6, 23.maj 2015 : Finaledagen med de individuelle finaler. Danmark med deltagelse i compound dame kadet guldfinalen med Katja og recurve dame kadet bronzefinalen med Camilla. Katja skulle som den

Læs mere

General Assembly EM i styrkeløft 2019 Pilsen, Tjekkiet

General Assembly EM i styrkeløft 2019 Pilsen, Tjekkiet General Assembly EM i styrkeløft 2019 Pilsen, Tjekkiet Undertegnede og Henning Thorsen havde fået æren at deltage som de danske repræsentanter på EPF-kongressen, idet Klaus Brostrøm desværre i år var blevet

Læs mere

Østrig turen, september 2015.

Østrig turen, september 2015. Østrig turen, september 2015. Bjarne B sendte i vinteren en invitation ud til alle medlemmerne om at han ville lave en tur til Østrig sidst i August 2015 Der var hurtig udsolgt for det lille Berggasthof,

Læs mere

Indkomne indstillinger til Idrætsprisen 2016

Indkomne indstillinger til Idrætsprisen 2016 Indkomne indstillinger til Idrætsprisen 2016 Kriterier: 1. Vundet officielle danske eller jyske mesterskaber inden for Danmarks Idrætsforbunds specialforbund. 2. Sat officiel danmarksrekord inden for Dansk

Læs mere

Beretning VM 2014 Aurora, Colorado USA

Beretning VM 2014 Aurora, Colorado USA Beretning VM 2014 Aurora, Colorado USA Den lange rejse mod Aurora begyndte i Billund luffhavn lørdag morgen, hvor størstedelen af den danske hold havde randevus. Vi fuldtes således sammen til Amsterdam

Læs mere

politimesterskaber i Danske Danske

politimesterskaber i Danske Danske politimesterskaber i Danske Danske politimesterskaber i 30 Politiidræt nr. 2 2012 håndbold Foto: Jesper A. Thau, Vejle Af Søren Damgaard, Håndboldudvalget og træner for håndbold Københavns damer samt damelandsholdet

Læs mere

Hans-Henrik Sørensen. Rejsebreve fra NEW ZEALAND

Hans-Henrik Sørensen. Rejsebreve fra NEW ZEALAND Hans-Henrik Sørensen Rejsebreve fra NEW ZEALAND 1 Hans-Henrik Sørensen Rejsebreve fra NEW ZEALAND 2 Forord Fra oktober 2007 til januar 2008 foretog jeg sammen med min daværende kone, Susanne Høegh, en

Læs mere

Den gamle kone, der ville have en nisse

Den gamle kone, der ville have en nisse 1 Den gamle kone, der ville have en nisse Der var engang en gammel kone, der gerne ville have en nisse. Hun havde slidt og slæbt alle sine dage, og nu havde hun sparet sammen til at få sit eget hus. Det

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Februar 2014 Siden sidst Foråret og fremtiden banker på. Vi har alle nok bemærket, at det er blevet lysere om morgen og eftermiddagen, og vejret her i februar giver os i

Læs mere