RD/RDS Rapport fra EDM i Athen - September 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RD/RDS Rapport fra EDM i Athen - September 2014"

Transkript

1 Til NA Danmark Hej RD/RDS Rapport fra EDM i Athen - September 2014 Her er så min rapport fra Sommer EDM i Athen Håber den er fyldestgørende og at i kan få en fornemmelse af hvad der er foregået på mødet. Denne rapport er skrevet undervejs og nogen gange gik det rigtig stærkt, men jeg tror jeg har fået det hele med. Der vil dog også snart komme et referat på Engelsk skrevet af vores EDM Sekretær, og så skulle det hele gerne gå op i en større helhed, når vi mødes på næste RSK møde d November i Århus. Har du/i spørgsmål til rapporten så send gerne en mail til mig, og er det generelle spørgsmål kan du/i også gå ind på Torsdag: Velkomst til nye RD/RDS Vi er 12 nye Regionsdelegerede og Suppleanter. Fin gennemgang af programmet og en hurtig intro til hvad de forskellige forkortelser betyder og lidt om EDM Guidelines Velkomst til alle. Præsentationsrunde Koncepter Bare for i dag en deler om teksten. EDM Video Gennemgang af dagsordnen for de næste 4 dage og godkendelse. Der var kun små ændringer og dagsordnen blev godkendt (pause ) Dialog: Regionerne imellem, deler styrke, håb og erfaring. Bulgarien spørger hvordan de bedre kan få NA medlemmer til at lave service så fællesskabet kan vokse, da det ikke er ret stort i Bulgarien endnu. (Mangel på betroede tjenere, noget vi kender til?) Der kommer mange gode erfaringer fra de forskellige Regioner. Bla. Irland, Sverige, Finland, Rusland og Tyskland. Moldavien spørger hvordan man skal forholde sig til ludomaner? Der er enighed i svarene fra de forskellige regioner, at vi er kærligt opdragende og deler styrke håb og erfaring, ikke sygdom. Og at vi afstår fra alle sinds og stemningsændrende stoffer. Hvis en ludoman f.eks. Drikker alkohol, kan man bede vedkomne om kun at komme til møder der er åbne for ikke addicts. Der står i vores litteratur at NA er for drug addicts! Ungarn spørger: Hvis et område har mange medlemmer og et andet ikke så mange, hvordan træffer de så beslutninger? Skal området med mange medlemmer have flere stemmer? Der svares, at den bedste måde at imødekomme dette spørgsmål på er at gå efter konsensus! Arranger træningsdage/workshops og lær hinanden at kende.

2 Schweiz spørger om der er nogen regioner der bruger og har erfaring med SSP? Tyskland og Findland fortæller at de bruger noget af det og bla. har haft workshops om SSP og Gruppe support forums Frokostpause Dialog: Regionerne imellem fortsætter. Der diskuteres hvad vi kan gøre når grupper udebliver fra OSK møder og når områder udebliver fra RSK møder. Et godt svar fra Irland var at alle grupper/områder får referat fra hvert møde, og at nogen fra OSK/RSK besøger grupperne en gang imellem, så alle ved vi er her og at ingen gruppe behøver at føle sig alene, f.eks. spørge gruppen om der er noget vi kan hjælpe dem med. Moldavien spørger efter gode ideer til fundraising? Der kom mange gode ideer, f.eks. Sponsor træf, konventer, unitydage mm. Herefter en general diskussion om vores EDM NA hjemmeside, brugernavne & password hvem må få dem, hvem må ikke? Da der ligger billeder og videoer på siden. Vi har ikke noget NA politi så alle opfordres til ansvarlighed og sund fornuft, og password vil blive ændret efter hvert EDM møde! Det der kræves password til, er hovedsageligt til de delegerede. Moldavien spørger efter retningslinjer ang. Konventer, evt. Overskud, fordelingsnøgler osv. Der kommer svar fra flere, som meget ligner den måde som vi gør det på i Danmark. Danmark spørger om PR Service Island, Egypten og Sverige deler deres erfaringer der kort fortalt handler om Headhunting af betroede tjenere workshops og tydelige guidelines. Belgien spørger om der er erfaring i at gå direkte til addicts på gaden, fixerum, metadon udleveringssteder mm. Just do it men husk tiltrækning frem for agitation! Tyrkiet spørger hvad praksis er for at sende div. Oplysninger/litteratur/pamfletter til forskellige institutioner, offentlige som private. Bedste bud er personlig fremmøde! Danmark Facebook? Alle tænker noget om dette og det er et meget omfattende spørgsmål som vi beslutter at tage op på et senere tidspunkt. Alle er dog enige om at det er et stort problem for NA, men vi kan ikke se nogen muligheder for at styre, kontrolerer eller løse problemet pt. vi kan kun opfordre vores medlemmer til at bruge sociale medier med omtanke!

3 Fredag: Fellowship Development Comity - Intro (basic report) Seks Task Teams inden for det sidste halve år. Den planlagte tur til Ukraine blev aflyst pga. af de konflikter der er pt. men der blev holdt en workshop over Skype med stor succes. Se endvidere vedhæftede TT log og TT Report (på engelsk) Rapporter fra de enkelte Task Teams: Spanien, Ukraine (Skype), Polen, Belgien og Litauren. Super spændende at høre om, og nogle af dem havde lavet en lille video og PowerPoints. (se endvidere vedhæftede TT Log og TT Report (på engelsk) Pause Task Team. Der har frem til nu, været to medlemmer i et Task Team, og der lægges op til at der skal være tre. Hvad rolle skal dette tredje medlems rolle være. General info, argumentation og spørgsmål. Det afgøres på søndag om der skal være et tredje medlem i Task Teamet. 2. Job beskrivelse for Media Koordinatoren. General info om denne nye service post; argumentation og spørgsmål. Der tages stilling til om beskrivelsen kan godkendes på søndag. Højst sandsynligt vil det i første omgang blive Udo, som er Webmaster pt. der bliver valgt som den første på denne post. Se vedhæftede Media Coordinator - Job Description Pause NAWS Rapport Becky USA World Board rapporterer, hovedsageligt til de Delegerede der ikke var til stede og/eller seatet ved WSC (samme info som ved sidste RSK) Helge RD Tyskland, rapportere fra World Service Konferencen 2014, igen hovedsageligt til de Delegerede der ikke var til stede og/eller seatet ved WSC (samme info som ved sidste RSK) Derefter var der nogen af dem der deltog ved WSC 2014 der delte deres personlige oplevelser fra konferensen Pause Train the Trainer Workshop run by NAWS; Emnet er oversættelse. Præsentation af den sidste nye Translation Basics fra NAWS. Emner som tidsramme for en oversættelse, brug af professionelle oversættere, og lokale glosarier blev prioriteret højt Eventuelle spørgsmål vedrørende dagens møde. Ingen!

4 Lørdag: Zonal Forums Communication v. Vice Formanden. Ikke meget men se vedhæftede Zonal contact report Feb. ' Fornyelse af ECCNA retningslinjer; Beretning og Diskussion. Flere spørgsmål blev drøftet! 1. Skal ikke addicts betale entre? 2. Kan ikke addicts gå til alle møder på konventet. 3. Hovedformål med ECCNA? Fest eller fundraising. 4. Hvad med 7. tradition og gæster/ikke addicts? 5. Hvem er en nykommer? 6. Og så videre vi kender diskussionen! Det er bla. dette der er blevet arbejdet på i det sidste halve år, i en lille gruppe bestående af Toby, Spain RD. - Stavros, Greece RDS. - Guillermhe, Portugal RDS. - Veronica, Sweden RD. & Paola, Italy RD. (Se også vedhæftede Renewal of ECCNA Guidelines EDM Workgroup. Udkast på Engelsk.) Der var mange pesonlige meninger, følelsesladede betragtninger og filosofiske udsagn. Gruppen arbejder videre med retningslinierne og vil rigtig gerne fortsat have input fra Regionerne Pause European Service Learning Days i Berlin 3 5 april 2015 Report & Budget. PowerPoint præsentation af programmet, stedet, overnatningsmuligheder og budget. se - development/learning- days.html Dette er ikke kun for de delegerede men for alle der laver service på regionsplan. Hvor mange i RSK er interesseret i at deltage? Svar senest til Hvad koster det? Registrering 10 + Rejsen, Kost og Logi. Hvis vi vælger at sende nogen til denne begivenhed, vil det blive en ekstra udgift på vores 2015 budget! Pause Visions arbejde om EDM s fremtid - Workshop Sjov workshop om vores vildeste drømme for EDM i fremtiden. Vi blev ikke færdige, så vi er blevet enige om at fortsætte hvor vi slap, når vi mødes igen til Vinter EDM i Warszawa Pause

5 Bud på ECCNA Kun et bud fra Paris, Frankrig! De har to forslag med: Et til max personer og et større til et sted mellem 1800 og 2500 personer. Rigtig fin præsentation, men budgetterne var ikke fyldestgørende. Så de fik en masse gode råd med hjem, og kan komme med et nyt bud til vinter EDM. Og andre kan også stadig byde på ECCNA Bud på Winter EDM 2016 Ingen bud! Søndag: Afsluttende kassere rapport Godkendelse af budget nye FDTT s og FDC Godkendelse af budget og general snak om økonomien Winter EDM 2014 Porto rapport, se ECCNA 31 UK 2015 rapport, se ECCNA 30 Greece 2014 rapport: Foreløbig rapport (søndag morgen) 1100 registrerede og ca i overskud. Jeg vedhæfter de regnskaber jeg har, og det skulle også kunne findes på ( Pause) Valg af betroede tjenere: 1. Formand 2. Næstformand 3. Kassere 4. Sekretær Suppleant 5. Tredje FDC Medlem Til Formand opstiller Jim D, som er nuværende næstformand. - Valgt v. konsensus! Til Næstformand opstiller Halil S, fint CV Valgt v. konsensus! Til Kassere posten opstiller Sanda T, som er nuværende vice kassere. - Valgt v. konsensus! Til Sekretær Suppleant ingen nominerede.. Til Tredje FDC Medlem opstiller følgende: Jussi T, Wijntje, Konstantine M og Goran B. Efter x antal afstemninger blev Goran B. valgt efter 50% + 1 princippet.

6 Godkendelse af den nye Media Koordinator job beskrivelse Der siges farvel kasseren, formanden og til de RD ere som har været her på deres sidst EDM møde. Andrew, Veronica, Yasmin, Iris, Lukasz, Panjo, Jussi og Simon Eventuelle spørgsmål vedrørende mødet: Ingen alle er meget tilfredse. KONCENSUS. Sindsrobøn J RDS Regnskab for EDM August 2014: Fly t/r Billund - Athen 6175,00 Kr. Hotel - 5 overnatninger Hotel anbefalet og med 3062,92 Kr. ECCNA rabat Transport t/r Hjem - Billund 254,80 Kr. Transport t/r Lufthavn - Hotel 521,30 Kr. Kost 5 dage Udgifter i alt: 2000,00 Kr ,02 Kr. Forkortelser: RD - RDS RSK OSK - EDM SSP FD - FDC - TT - WSC - NAWS - ECCNA - Regionsdelegeret Regionsdelegeret suppleant Regions Service Komitéen Område Service Komitéen Europe Delegate Meeting - Service System Projektet - Fellowship Development Fellowship Development Comity Task Team World Service Conference NA World Services European Convention and Conference of Narcotics Anonymous I kærlig Service Brian A RDS NA Danmark

7 Suomi A Vision for NA Service All of the efforts of Narcotics Anonymous are inspired by the primary purpose of our groups. Upon this common ground we stand committed. Our vision is that one day: Every addict in the world has the chance to experience our message in his or her own language and culture and find the opportunity for a new way of life; Every member, inspired by the gift of recovery, experiences spiritual growth and fulfillment through service; NA service bodies worldwide work together in a spirit of unity and cooperation to support the groups in carrying our message of recovery; Narcotics Anonymous has universal recognition and respect as a viable program of recovery. Honesty, trust, and goodwill are the foundation of our service efforts, all of which rely upon the guidance of a loving Higher Power.

RDS Rapport fra NA s Vinter EDM i Warszawa i 26 februar 1. marts. Torsdag d. 26 februar 2015

RDS Rapport fra NA s Vinter EDM i Warszawa i 26 februar 1. marts. Torsdag d. 26 februar 2015 RDS Rapport fra NA s Vinter EDM i Warszawa i 26 februar 1. marts Torsdag d. 26 februar 2015 1. Præsentationsrunde. 2. Dagsorden (godkendt) 3. Koncepterne 4. Bare for i dag 5. To medlemmer deler 6. Kassere

Læs mere

C. OI-udvalg: (Bilag 8) ----------------------------------------------------------------------- 13

C. OI-udvalg: (Bilag 8) ----------------------------------------------------------------------- 13 1. SINDSROBØN ------------------------------------------------------------------------------- 3 2. OPLÆSNING AF KONCEPTER------------------------------------------------------------------ 3 3. PRÆSENTATIONSRUNDE

Læs mere

RSK møde 20. og 21. juni 2009

RSK møde 20. og 21. juni 2009 RSK møde 20. og 21. juni 2009 1. SINDSROBØN... 2 2. OPLÆSNING AF KONCEPTER... 2 3. PRÆSENTATIONSRUNDE... 2 4. OPLÆSNING AF DAGENS TEKST OG ET MEDLEM DELER OM TEKSTEN... 3 5. GODKENDELSE AF REFERAT... 3

Læs mere

Referat af RSK-mødet 22. 24. august 2014

Referat af RSK-mødet 22. 24. august 2014 Referat af t 22. 24. august 2014 Dagsorden 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde 3. Oplæsning af koncepter og NA s visioner for service 4. Oplæsning af dagens tekst og et medlem deler om den 5. Godkendelse

Læs mere

Rapport fra WSC 2010. Søndag

Rapport fra WSC 2010. Søndag Rapport fra WSC 2010 Rejsen til USA blev fra starten lidt mere spændende end vi havde håbet. En vis Islandsk vulkan stoppede lufttrafikken helt frem til få timer før vores afrejse. Vi måtte ombooke vores

Læs mere

Det lille hæfte om gruppen

Det lille hæfte om gruppen Det lille hæfte om gruppen "The Group Booklet, revised" oversat og godkendt af OU NADanmark 2012 (må ikke distribueres udenfor NA) Indhold Introduktion... 2 Hvad er en NA-gruppe?... 2 Hvad er en "hjemmegruppe"?...

Læs mere

Narcotics Anonymous. Det lille hæfte om Gruppen. Ikke W.S.O. godkendt. Må ikke distribueres udenfor NA

Narcotics Anonymous. Det lille hæfte om Gruppen. Ikke W.S.O. godkendt. Må ikke distribueres udenfor NA Narcotics Anonymous Det lille hæfte om Gruppen Ikke W.S.O. godkendt. Må ikke distribueres udenfor NA - 2 - Det lille hæfte om gruppen Indhold Introduktion...3 Hvad er en N.A. gruppe?...3 Hvad er en "hjemmegruppe"?...3

Læs mere

DETTE SKAL LÆSES SOM ET SPEAK DET ER MINE PERSONLIGE OPFATTELSER, MENINGER OG ERFARINGER. TAG, HVAD DU KAN BRUGE, OG LAD RESTEN LIGGE!

DETTE SKAL LÆSES SOM ET SPEAK DET ER MINE PERSONLIGE OPFATTELSER, MENINGER OG ERFARINGER. TAG, HVAD DU KAN BRUGE, OG LAD RESTEN LIGGE! DETTE SKAL LÆSES SOM ET SPEAK DET ER MINE PERSONLIGE OPFATTELSER, MENINGER OG ERFARINGER. TAG, HVAD DU KAN BRUGE, OG LAD RESTEN LIGGE! :O) Hej til alle i serviceudvalg og i service ellers I har ventet

Læs mere

Servicekonferencen 2014 De 3 overleveringer - vigtigt for alle generationer. Bilag til Workshops

Servicekonferencen 2014 De 3 overleveringer - vigtigt for alle generationer. Bilag til Workshops Servicekonferencen 2014 De 3 overleveringer - vigtigt for alle generationer Indholdsfortegnelse: Bilag til Workshops Workshop 2 - Materiale fra SK 2013: Interesse for servicearbejde... 2 Workshop 3 - Rekruttering

Læs mere

SGM Servicegruppemøde - REFERAT

SGM Servicegruppemøde - REFERAT SGM Servicegruppemøde - REFERAT Tid: søndag den 30. november kl. 13-16 Sted: Kolding Frivilligcenter. Slotsgade 22 6000 Kolding Hvis du er ny i servicegruppen, anbefaler vi, at du før SGM læser Servicegruppens

Læs mere

NAWS / WSO informationsmateriale til lokale oversættelseskomiteer. Translation Basics

NAWS / WSO informationsmateriale til lokale oversættelseskomiteer. Translation Basics NAWS / WSO informationsmateriale til lokale oversættelseskomiteer Translation Basics Den engelske version er: Godkendt af WSTC den 7. februar, 1997 revideret 25. maj, 2001 WB bogprotokol Denne oversættelse

Læs mere

IP Nr. 24. Penge har betydning. Selvforsyning i NA

IP Nr. 24. Penge har betydning. Selvforsyning i NA IP Nr. 24 Penge har betydning Selvforsyning i NA Enhver NA-gruppe bør være fuldstændig selvforsynende og afslå bidrag udefra. Syvende Tradition Der fortælles en historie fra Narcotics Anonymous tidlige

Læs mere

AA s VAGT-TELFON: 70 10 12 24 Web: www.anonyme-alkoholikere.dk E-mail: aa@anonyme-alkoholikere.dk

AA s VAGT-TELFON: 70 10 12 24 Web: www.anonyme-alkoholikere.dk E-mail: aa@anonyme-alkoholikere.dk AA s VAGT-TELFON: 70 10 12 24 Web: www.anonyme-alkoholikere.dk E-mail: aa@anonyme-alkoholikere.dk AA Region SYD: Fyn, Syd og Sønderjylland Formand Carl Martin, (Fanø) 2335 8354 carl.martin@fanonet.dk Næstformand

Læs mere

Vi bringer længere nede en stribe mails fra medlemmer. Vi håber at det kan være med til at starte en debat om grunden til den manglende deltagelse.

Vi bringer længere nede en stribe mails fra medlemmer. Vi håber at det kan være med til at starte en debat om grunden til den manglende deltagelse. NOVEMBER 2014 Siden sidst: NYHEDSBREV Der har været en del aflyste arrangementer i år på grund af for få tilmeldte. Det er rigtig ærgerligt, ikke mindst for dem der har tilmeldt sig, og sat tid af til

Læs mere

Referat ar Regionsmøde i Viborg lørdag den 29.11.08.

Referat ar Regionsmøde i Viborg lørdag den 29.11.08. Referat ar Regionsmøde i Viborg lørdag den 29.11.08. 1.Velkomst Susanne bød velkommen og der var et specielt velkommen til vores nye kasserer, Erik. 2. Valg af dirigent, referent samt næste møde. Dirigent:

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

Servicegruppens arbejde

Servicegruppens arbejde ACA Voksne Børn af Alkoholikere og andre dysfunktionelle familier Servicegruppens arbejde Procedurevejledning for arbejdet i ACA Danmarks servicegruppe (ACA SG Danmark) Dette dokument er senest blevet

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i DSI-Ungdom Torsdag d. 18. oktober kl. 18 21.00

Referat fra bestyrelsesmøde i DSI-Ungdom Torsdag d. 18. oktober kl. 18 21.00 Referatet er godkendt Referat fra bestyrelsesmøde i DSI-Ungdom Torsdag d. 18. oktober kl. 18 21.00 Til stede: Ditte G, Kristina, Isak, Cathrine, Lars, Steffen, Ditte, 2 tolke 1 Valg af referent og ordstyrer

Læs mere

Servicegruppemøde. Søndag den 31. August 2014. Tid: søndag den 31. August 2014 kl. 13 16. Sted: Ringsted.

Servicegruppemøde. Søndag den 31. August 2014. Tid: søndag den 31. August 2014 kl. 13 16. Sted: Ringsted. SGM Servicegruppemøde Tid: søndag den 31. August 2014 kl. 13 16. Sted: Ringsted. Hvis du er ny i servicegruppen, anbefaler vi, at du før SGM læser Servicegruppens arbejde : www.aca- danmark.dk/servicegruppen/servicegruppens-

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER. Nyt fra bestyrelsen

KOMMENDE ARRANGEMENTER. Nyt fra bestyrelsen Nyt fra bestyrelsen I år var vores generalforsamling på Diakonisse stiftelsen i København. Igen i år var der en god opbakning til generalforsamlingen. Der var nogle gode mødelokaler og rigtig god mad,

Læs mere

ISSN 1901-1717. nr. 2 juni 2014 26. årgang. Landsforeningen Rett Syndrom

ISSN 1901-1717. nr. 2 juni 2014 26. årgang. Landsforeningen Rett Syndrom ISSN 1901-1717 nr. 2 juni 2014 26. årgang A redaktionen Den gode historie annoncesalg Dansk Blad Service ApS Vestergade 11 A 5540 Ullerslev Telefon 70 70 12 25 kl. 8.30-12.00 og 12.30-15.00 E-mail: info@danskbladservcie.dk

Læs mere

Maj 2011. midtjylland REGIONS NYT. fra aa er til aa er GRATIS BLAD. TAG MED HJEM

Maj 2011. midtjylland REGIONS NYT. fra aa er til aa er GRATIS BLAD. TAG MED HJEM Maj 2011 midtjylland REGIONS NYT fra aa er til aa er GRATIS BLAD. TAG MED HJEM SEKRETARIATET. Anonyme Alkoholikere, Postboks 320, 8700 Horsens Telefon: 20 93 92 85 Kontonr. hattepenge: 1551-0000912646

Læs mere

Referat fra Regionsmøde i Viborg den 05.02.08

Referat fra Regionsmøde i Viborg den 05.02.08 Referat fra Regionsmøde i Viborg den 05.02.08 Ad 1) Susanne bød Velkommen og læste Formålsparagraffen op. Ad 2) Søren blev valgt som dirigent, Charlotte blev valgt som referent. Næste møde i Skanderborg

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

OSK Midtjylland Postboks 430 8100 Århus Hjemmeside: www.namidtjylland.dk

OSK Midtjylland Postboks 430 8100 Århus Hjemmeside: www.namidtjylland.dk Område Service Komite møde d. 2. Marts 2008 1. Sindsro. 2. Præsentationsrunde. Claudia observatør Thomas, GSR Onsdagsgruppen Sammen kan Vi Århus og næstformand OI. Brian P, GSS Onsdagsgruppen Sammen kan

Læs mere

Public Relations Håndbog. Kapitel 10

Public Relations Håndbog. Kapitel 10 Public Relations Håndbog Kapitel 10 INTERNET TECHNOLOGI Oversættelse / Første kladde PR HÅNDBOG KAPITEL 10 INTERNET TECHNOLOGI Dette kapitel adresserer til internet teknologi I den forstand det relaterer

Læs mere

12. koncepter for NA service.

12. koncepter for NA service. 12. koncepter for NA service. Samt studie materiale Oversættelsen er ikke godkendt af WCNA Introduktion. Narcotics Anonymous er som fællesskab defineret ved dets principper. Vore 12 Trin detaljere vort

Læs mere

nr. 1+2 2012 Indhold ISAAC nyt 2012 1+2 Side 1

nr. 1+2 2012 Indhold ISAAC nyt 2012 1+2 Side 1 nr. 1+2 2012 Indhold Om Isaac-Danmark... 2 Sissel Summer... 3 Redaktørens hjørne... 3 Bestyrelsesarbejdet... 4 UPS... 5 Referat af generalforsamling... 6 Bestyrelsens beretning for 2011... 7 ISAAC konferencen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 11. marts

Referat af bestyrelsesmøde 11. marts Referat af bestyrelsesmøde 11. marts Dagsorden: 1. Velkommen og TJEK-IN 2. Godkendelse af dagsorden og valg af ordstyrer 3. Kommentarer til og opfølgning på referat fra bestyrelsesmødet d. 10.02.12 4.

Læs mere

REFERAT FRA REGIONSMØDE Lørdag den 13. september 2014 kl. 10.00 Tinghuset Østergade 9, 1 sal 8740 Brædstrup

REFERAT FRA REGIONSMØDE Lørdag den 13. september 2014 kl. 10.00 Tinghuset Østergade 9, 1 sal 8740 Brædstrup REFERAT FRA REGIONSMØDE Lørdag den 13. september 2014 kl. 10.00 Tinghuset Østergade 9, 1 sal 8740 Brædstrup 01 Velkomst. Formanden bød velkommen, formålsparagraffen blev læst og der blev holdt et øjebliks

Læs mere