NYHEDSBREV DANMARKS FØRENDE FORFLYTNINGSPARTNER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NYHEDSBREV DANMARKS FØRENDE FORFLYTNINGSPARTNER"

Transkript

1 september 2014 NYHEDSBREV DANMARKS FØRENDE FORFLYTNINGSPARTNER GLIDE- OG VENDESYSTEMER AKTIVERINGSHJÆLPEMIDLER

2 Master CARE har haft et meget travlt år med udvikling af nye produkter samt forbedringer på eksisterende. Derudover har vi opgraderet os fagligt med nyansatte til både indland og udland. Markedsføringsmæssigt har vi fået nyt design bl.a. med nyt logo, ny hjemmeside, nye videoer og foldere m.m. Se alle nyhederne i denne nyhedsfolder. God fornøjelse! Nyt Logo og hjemmeside Vi er stolte over at præsentere vores nye hjemmeside samt vores flotte nye logo for jer. Logoet symboliserer sammenhold med 2 mennesker, der er fælles om en opgave samtidig med, at vi ønsker at skabe fokus på glæde og positivitet. Vi håber, I tager godt imod vores hjemmeside. Kik forbi vores stand og få inspiration, se vores nyheder og vær med til at drøfte dagligdagens udfordringer med os. Nye medarbejdere Master CARE har ansat to nye ergonomiske konsulenter samt eksport-og marketingskoordinator. Bente slivsgaard Ergonomisk konsulent (Jylland/Fyn) Ergoterapeut Bente Slivsgaard har været ansat siden 1. januar 2014 som ergonomisk konsulent i Master CARE. Her dækker hun Jylland og Fyn. Bente er kommet ind i virksomheden med stor begejstring og entusiasme, hvor hun har højnet det faglige niveau i Master CARE betragteligt. Glæd jer til at få besøg af Bente, som har mange års erfaring fra det virkelige liv eller at få æren af at møde hende på en af vores fremtidige kurser. Hákun pyndt jacobsen Ergonomisk konsulent (Sjælland) Hákun Pyndt tiltræder i Master CARE fra 1. oktober 2014 til varetagelse af Sjælland. Han har stor erfaring som ergoterapeut og omfattende viden indenfor forflytning. Her vil I møde en udadvendt person, der imødekommer alle udfordringer inden for vores fagområder på et meget højt fagligt niveau. Vi glæder os! Jette Mikkelsen Eksportkoordinator Jette Mikkelsen har været ansat i Master CARE siden juli Jette har ansvaret for at følge op på og koordinere eksportaktiviteter samt markedsføring heraf. Hun har tidligere arbejdet i branchen og har stor erfaring i salg/kundeservice, markedsføring, indkøb og koordinering. Har desuden medvirket i opstart/udvikling af flere virksomheder. Master Acadamy Master Academy er vores kursusafdeling, som består af en bred vifte af kurser. Vore tidligere afholdte kurser har alle været fuldt bookede og med stor success. Vi er førende på forflytningsområdet, og vores fagligt dygtige konsulenter vil gerne dele ud af deres brede erfaring og kompetente viden. Derfor tilbyder vi lige netop det kursus, som I har behov for. Kontakt os gerne for yderligere oplysninger eller se vores nye Master ACADEMY folder. nye videoer på vej Da vi ved, at der er stor søgning på Master CARE s DVD er med brugervejledninger, har vi besluttet, at opdatere dem med nogle af nutidens forflytningsmuligheder. Videoerne er efterspurgte af terapeuter, forflytningsvejledere og andet plejepersonale for at få implementeret korrekte forflytninger og fremme det gode arbejdsmiljø. Så snart de er redigerede, bliver de løbende lagt ind på vores nye hjemmeside. GLÆD JER!

3 Rescue on Board by Master CARE Master CARE har i samarbejde med Den landsdækkende akutlægehelikopter-ordning udviklet et Rescue GLIDE Board til hurtigt og nemt at forflytte patienter ind og ud af helikopteren. Hjælpemidlet er i brug i % af opgaverne, så hver gang der er udrykning, er Rescue GLIDE ON BOARD. I 2012 blev Master CARE kontaktet af ledende HCM Torben Bruus ved Norsk Luftambulanse AS. De ville gerne indlede et samarbejde med henblik på at udvikle en løsning til at kunne flytte tilskadekomne patienter ind- og ud af helikopteren. Dette var dengang en tung opgave, som medførte stor belastning for besætningen, samt at det var en uhensigtsmæssig håndtering af patienten. Torben Bruus, som har 20 års erfaring med ambulancekørsel hos Falck, er meget optaget af forflytning samt tilrettelæggelse af et godt arbejdsmiljø. Han havde selv ideerne til Rescue Boardets udformning. Master CARE gik staks i gang med at producere et Board baseret på disse ideer. Efter diverse afprøvninger og tilpasninger er produktet færdigudviklet og fungerer i dag med fuld tilfredshed for besætningen. Norsk Ambulanse AS har nu vundet et udbud med 3 landsdækkende helikoptere i Danmark. Pr. 1. oktober har de base i henholdvis Skive, Billund og Ringsted. Master CARE leverer derfor nu 3 stk. nye tilpassede Rescue GLIDE Boards til disse helikoptere - en løsning og service som besætningen roser meget. Endnu engang skaber Master CARE udviklingen.

4 Master CARE er, som den førende forflytningspartner, altid på forkant med udviklingen og har i dette år følgende nyheder og forbedringer på Master TURNER. Master TURNER Low AIr Master TURNER Soft Pro Vi har nu udviklet det første åndbare vendelagen, der kan lægges direkte oven på LOW AIR trykaflastendemadrasser. Vendelagnet tillader luften fri passage. PAT. PEND. Forbedret udgave med nye blødere håndtag, der sikrer flere indstillingsmuligheder for bedre vending og håndtering samt sikrer bedre støtte i den siddende stilling. Master TURNER Turn to lift Master TURNER Two In One Master TUNER Turn to lift er et glide- vendelagen, som også kan hægtes på planløfter - ideelt når bruger skal løftes eller vejes i liggende stilling, eller ved behov for forflytning fra leje til leje. Modellerne leveres nu i en forbedret udgave med ny blød overflade, og som holder faconen vask efter vask. Master TURNER BATH Master TURNER DUO Markedets første kombinerede glideog vendelagen samt løftesejl i ét. Optimalt hjælpemiddel til brug ved overflytning fra seng til bad på bruseleje eller i badekar. Forbedret hoftelås på bundstykket med mulighed for justering. Sikrer bedre støtte for patienten under vending samt bedre håndtering for personalet. Master TURNER trækstropper Når pladsen er trang til at forflytte bruger længere op i sengen, kan Master CARE s seneste bud på en sikkerhedmæssig forsvarlig forflytning anvendes af kun én person. Trækstropperne tilkobles lift. Nyt vendesystem til éngangsbrug Master CARE lancerer nu landets eneste liftbaserede éngangs glide- og vendesystem til det øgede behov for patientbundne hjælpemidler. Oplagt til brug på sygehuse og afdelinger, hvor det er afgørende at nedsætte risiko for smittefare. Master TURNER One TIme madrascover One TIme Glide- vendelagnet er udviklet til anvendelse af én patient for forebyggelse af smitterisiko. Kan tilkobles gulv- og loftlift til hjælp i vending, så det reducerer arbejdsbelastningen for personalet. Er ikke vaskbart, men kan anvendes flere gange til samme patient. Madrascover ONE TIME er udviklet til brug under Master TURNER ONE TIME. Anvendes ligeledes af én patient for forebyggelse af smitterisiko. Er ikke vaskbart, men kan anvendes mange gange ved samme patient. Kan også anvendes i røntgen samt scannere. Kan også anvendes som glideunderlag under bruger - altså uden vendelagen. spar vaskeo mkos ninger t-

5 Nye Master Turner madrascovere syet som kuvertlagner Vores patenterede kuvert-madrascovere EASY og EXCHANGE fås nu med HLF PRO glidemateriale, som er det bedste på markedet. Anvendes til både almindelige madrasser og vekseltryksmadrasser og fås i mange forskellige mål. Madrascover EASY Madrascover Exchange Patenteret madrascover med integrerede låseflapper, der er nemme at montere på alle typer skummadrasser. Patenteret madrascover med integrerede låseflapper, der er nemme at montere på vekselstryksmadrasser. Fås i to modeller: EASY 2 har to låseflapper, som kan låses under brugers ryg og læg. Fås i 1 størrelse. Fås i to modeller: EXCHANGE 2 har to låseflapper, som kan låses under brugers ryg og læg. Fås i 3 størrelser. EASY 3 har tre låseflapper, som kan låses under ryg, bækken og læg. Fås i 4 størrelser. EXCHANGE 3 har tre låseflapper, som kan låses under ryg, bækken og læg. Fås i 9 størrelser.

6 Vi har med vores nye glidemateriale HLF PRO opnået en række forbedringer på vores produkter. HLF står for Hyper Low Friction, der tilkendegiver de helt unikke glide egenskaber, dette materiale har. Quick On glidelagen Er en ny og forbedret udgave, som er syet som et stretch-lagen og er derfor meget nem at montere om madrassen. Anvendes af den aktive bruger med behov for nedsat friktion under kroppen, så vending i sengen lettes. Leveres i flere størrelser til både skummadrasser og boxmadrasser. silk master pro glidelagen Er en ny udgave SILK MASTER, hvor siderne foldes ind under madrassen. Anvendes af den aktive bruger med behov for nedsat friktion under kroppen, så vending i sengen lettes. Nye glidelagner Nye og forbedrede glidelagner til brug for den aktive bruger. Leveres i flere størrelser. Turn Master Drejepude Master Care udviklede og patenterede markedets eneste justerbare Turn MASTER drejepuder til siddeunderlag. Produkterne anvendes af den aktive bruger til hjælp til at glide og rotere sig ind i seng eller stol. Leveres snarligt med vores nye glidemateriale (HLF PRO), som har forbedret produkternes glideegenskaber og holdbarhed. Auto Slide glidepude Auto SLIDE er i dag meget populær og anvendes i stort omfang på bilsæder i hjemmeplejen, i virksomheder og blandt private brugere. Leveres snartligt med vores nye glidemateriale (HLF PRO), som har forbedret produkternes glideegenskaber og holdbarhed samt ny underside med anti-skrid belægning, således at de kan anvendes til bilsæder med læder.

7 Master rack vægophæng En opdatering fra Master CARE med alle de seneste ophæng, vægholdere til diverse forflytningshjælpemidler. Passer til alle typer Boards, ruller med engangsovertræk, slider, bælter og håndteringsbånd m.m. Lejringskiler Master COMFORT lejringskiler leveres med råhvid overflade og bund med ny antiskrid belægning. Kilerne består af viskoelastisk skum, som former sig efter kroppen og giver bruger fuldkommen støtte med minimalt modtryk. Når trykket fjernes fra kilen får den sin oprindelige form. Alle betræk (undtagen Master COMFORT Støttekiler) er aftagelige og kan maskinvaskes. Alle kiler kan aftørres med opvredet klud og spritrenses.

8 Sofienlystvej 3 - DK-8340 Malling, Danmark Tlf info@master-care.dk OVERFLYTNINGSHJÆLPEMIDLER KOMFORT OG LEJRING

NYHEDSBREV DANMARKS FØRENDE FORFLYTNINGSPARTNER VIND DENNE MTB OG FLYT DIG! KOM IND OG DELTAG PÅ STAND C By:

NYHEDSBREV DANMARKS FØRENDE FORFLYTNINGSPARTNER VIND DENNE MTB OG FLYT DIG! KOM IND OG DELTAG PÅ STAND C By: NYHEDSBREV DANMARKS FØRENDE FORFLYTNINGSPARTNER VIND DENNE MTB OG FLYT DIG! KOM IND OG DELTAG PÅ STAND C4-060 By: 1 35 År med Forflytning master care A/S indtager Rehab messen i år, hvor jeg kan fejre

Læs mere

Vi har alle værktøjerne og den viden, du behøver. Vi følger ikke udviklingen...vi SKABER DEN!

Vi har alle værktøjerne og den viden, du behøver. Vi følger ikke udviklingen...vi SKABER DEN! Vi har alle værktøjerne og den viden, du behøver Over 30 års erfaring Siden begyndelsen af 19 erne har jeg arbejdet med Easy SLIDE systemet. I 2001 valgte jeg at starte mit eget danske firma Master CARE.

Læs mere

Inspirationsbog. - forflyt med hjælpemidler. Aarhus Universitetshospital

Inspirationsbog. - forflyt med hjælpemidler. Aarhus Universitetshospital Inspirationsbog - forflyt med hjælpemidler Aarhus Universitetshospital KOMPETENT Gør den sikre forflytning Kære medarbejder på Aarhus Universitetshospital Denne lommebog fortæller kort og godt, hvordan

Læs mere

VÆRDIG FORFLYTNING AF SENGELIGGENDE. Winner of Best Product on Show award at M&HP2013 OVERSKUD TIL OMSORG

VÆRDIG FORFLYTNING AF SENGELIGGENDE. Winner of Best Product on Show award at M&HP2013 OVERSKUD TIL OMSORG R VÆRDIG FORFLYTNING AF SENGELIGGENDE Winner of Best Product on Show award at M&HP2013 Winner of Most Interesting Product award at M&HP2014 OVERSKUD TIL OMSORG R HVAD ER VENDLET? VENDLET er det originale,

Læs mere

Danmarks førende forflytningspartner

Danmarks førende forflytningspartner Danmarks førende forflytningspartner Vi har alle værktøjerne og den viden, du behøver Via faglighed og tæt kundedialog skaber vi innovative hjælpemidler med fokus på brugernes værdighed og dit arbejdsmiljø.

Læs mere

Danmarks førende forflytningspartner

Danmarks førende forflytningspartner Danmarks førende forflytningspartner Vi har alle værktøjerne og den viden, du behøver Via faglighed og tæt kundedialog skaber vi innovative hjælpemidler med fokus på brugernes værdighed og dit arbejdsmiljø.

Læs mere

Aktiverings- og forflytningshjælpemidler

Aktiverings- og forflytningshjælpemidler Aktiverings- og forflytningshjælpemidler Siddende til siddende Aktivitet Seng til stol Tilbage i stol Produkt Side Butterfly 4-5 E-Board 6-7 Swan 8-9 EasyTurn 10 AutoTurn 11 PediTurn 12-13 Turner 14 OneWayGlide

Læs mere

INDLEDNING. Indledning. eller også kan personen ikke hjælpe til eller samarbejde. Der er således ikke nogen gråzone i algoritmerne.

INDLEDNING. Indledning. eller også kan personen ikke hjælpe til eller samarbejde. Der er således ikke nogen gråzone i algoritmerne. Bariatriske algoritmer Lene Plambech & Gitte Bøgedal 2010 Indledning Indledning En algoritme er en beskrivelse af, hvordan man kan løse en opgave for eksempel en forflytningsopgave. I dette afsnit beskrives

Læs mere

Aktiverings- og forflytningshjælpemidler

Aktiverings- og forflytningshjælpemidler Aktiverings- og forflytningshjælpemidler Mindre forflytningshjælpemidler Aktivitet Vending i seng Lejring i seng Produkt Side Transfer Mattress/Glide Cushion 4-5 MultiGlide (Spilerdug) 6-7 MultiGlide (Popolette)

Læs mere

Aktiverings- og forflytningshjælpemidler FORFLYTNINGSSYSTEMER. Forflytningssystemer

Aktiverings- og forflytningshjælpemidler FORFLYTNINGSSYSTEMER. Forflytningssystemer Aktiverings- og forflytningshjælpemidler FORFLYTNINGSSYSTEMER Forflytningssystemer Aktivitet Vending i seng Lejring i seng Produkt Side 4Way Glide LPL 4-5 4Way Glide Maxi 6-7 4Way Glide Midi 8-9 4Way Glide

Læs mere

FORFLYTNINGSTEKNIK. Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros

FORFLYTNINGSTEKNIK. Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros branchevejledning FORFLYTNINGSTEKNIK i ambulance og sygetransport Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros Denne branchevejledning er udarbejdet af brancheudvalget for brand- og redning under BAR

Læs mere

Forflytningsundervisning

Forflytningsundervisning Forflytningsundervisning Præsentation Steen og Peter Kursister 3 Baggrunden for undervisningen Ønske om at nedsætte antallet af arbejdsskader/nedslidning Øget medarbejder trivsel Øget patient sikkerhed

Læs mere

MANULET HJÆLP TIL AKTIVT SENGELIGGENDE OVERSKUD TIL OMSORG

MANULET HJÆLP TIL AKTIVT SENGELIGGENDE OVERSKUD TIL OMSORG HJÆLP TIL AKTIVT SENGELIGGENDE OVERSKUD TIL OMSORG Manuel forflytning - med fokus på faglighed HJÆLP TIL SELVHJÆLP Når kræfterne bliver mindre, og det bliver vanskeligt at forflytte sig i sengen, er der

Læs mere

EASY CHAIR KØRESTOLSSÆDER

EASY CHAIR KØRESTOLSSÆDER Sædekonceptet 3 RYGTYPER SPORT - Formstøbt ryg COMFORT - Ryg til løse puder ADVANCE - Ryg til løse puder med kip af den øverste del AFTAGELIG RYGPUDE Find præcis den sidestøtte der passer brugeren Skift

Læs mere

VÆRDIG FORFLYTNING AF SENGELIGGENDE. Winner of Best Product on Show award at M&HP2013 OVERSKUD TIL OMSORG

VÆRDIG FORFLYTNING AF SENGELIGGENDE. Winner of Best Product on Show award at M&HP2013 OVERSKUD TIL OMSORG R VÆRDIG FORFLYTNING AF SENGELIGGENDE Winner of Best Product on Show award at M&HP2013 Winner of Most Interesting Product award at M&HP2014 OVERSKUD TIL OMSORG R HVAD ER VENDLET? VENDLET er det originale,

Læs mere

ACADEMY MATTRESS 415

ACADEMY MATTRESS 415 ACADEMY MATTRESS 415 AVAILABLE SIZES MODELS AND SIZES CM INCH 80x200 32x80 Adult 90x200 36x80 Paediatric 68x140 27x56 * Width x Length Special sizes and custom made products on request. 4 1 2 3 fig. A

Læs mere

Undervisning i Basisforflytninger for fastansat personale. Undervisere: Frank Lysebjerg & Bente Slivsgaard

Undervisning i Basisforflytninger for fastansat personale. Undervisere: Frank Lysebjerg & Bente Slivsgaard Undervisning i Basisforflytninger for fastansat personale Undervisere: Frank Lysebjerg & Bente Slivsgaard Intro og præsentation Dialog omkring forflytning Grundprincipper & analysemodel Arbejde med sengen

Læs mere

Vejledning i brug af spilerdug

Vejledning i brug af spilerdug Vejledning i brug af spilerdug I henhold til Medicinske Direktiv 93/42/EC Side 1 af 8 Denne vejledning gælder for alle spilerdugsprodukter. Indledning Spilerdug er en glat metervare, der kan klippes i

Læs mere

Sejl. At placere, korrigere og fjerne sejl med spilerdug

Sejl. At placere, korrigere og fjerne sejl med spilerdug Sejl At placere, korrigere og fjerne sejl med spilerdug Denne vejledning viser eksempler på hvordan du med spilerdug kan pålægge, korrigere og fjerne løftesejl. Brehms Spilerdug Aps Tlf.: 57648351 E-mail:

Læs mere

Xcellent Air. by Better Bed Comfort

Xcellent Air. by Better Bed Comfort Xcellent Air by Better Bed Comfort Xcellent Air Xcellent Airtube system Åndbar Xcellent Air Luften cirkulerer frit og kontinuerligt gennem de lodrette luftkanaler. Alle detaljer er skræddersyede til det

Læs mere

Handy Glidlet, model 100, 110, 120

Handy Glidlet, model 100, 110, 120 Handy Glidlet, model 100, 110, 120 Brugsanvisning Dansk 7DK160188-02 Handy Glidlet Lang Handy Glidlet Kort Handy Glidlet Bred Produktoversigt Produkt Model Varenr. Størrelse Mål (a x b) Handy Glidlet Kort,

Læs mere

Indkøbsskabelon. Vendesystem, bestående af glidelagen og vendelagen

Indkøbsskabelon. Vendesystem, bestående af glidelagen og vendelagen Indkøbsskabelon Vendesystem, bestående af glidelagen og vendelagen ISO-nr. (inkl. dansk 4. niveau) 12 31 03 (-21) Socialstyrelsens indkøbsskabeloner kan være en hjælp, hvis du skal udarbejde kravspecifikationer

Læs mere

Find flere QR-koder inde i brochuren. Molift Sejl

Find flere QR-koder inde i brochuren. Molift Sejl Find flere QR-koder inde i brochuren Molift Sejl Molift sejl Molift tilbyder et bredt og fleksibelt udvalg af løftesejl til de fleste løftesituationer. Sejlet skal være komfortabelt for brugeren og det

Læs mere

Birdie EVO. Komfort for både bruger og personale

Birdie EVO. Komfort for både bruger og personale Birdie EVO Komfort for både bruger og personale En stærk og sikker personløfter, der klarer hverdagens forflytninger med optimal hensyntagen til bruger og personale Sikre og gode forflytninger yder med

Læs mere

Forflytningspolitik Sundheds og Senior Jammerbugt kommune

Forflytningspolitik Sundheds og Senior Jammerbugt kommune Forflytningspolitik Sundheds og Senior Jammerbugt kommune Sundheds og Seniorafdelingen Revideret marts 2019 Indholdsfortegnelse Kapitel 1: Mål og visioner Vision... side 3 Målet er... side 3 Målene kan

Læs mere

Røntgen. Horisontal Strålegang og Nephrostomi. Fokus i denne vejledning er på metoder og spilerdugsteknikker.

Røntgen. Horisontal Strålegang og Nephrostomi. Fokus i denne vejledning er på metoder og spilerdugsteknikker. Røntgen Horisontal Strålegang og Nephrostomi Denne vejledning er lavet i samarbejde med Røntgenafdelingen på Roskilde Sygehus. Afdelingen har mange specielle lejringer og har sat fokus på 2 af dem, nemlig

Læs mere

Ståstøttestole PHE Klippestol

Ståstøttestole PHE Klippestol Prisliste 2018 Stole kan bestilles i webshoppen www.egholmstole.dk Stole i høj kvalitet og ægte læder, mm. andet ønskes. Alle stole fås i 6 forskellige højder, og med forskellige hjul. Stol Navn og beskrivelse

Læs mere

Vi kan mere, end du aner...

Vi kan mere, end du aner... Vi kan mere, end du aner... VI KAN MERE END DU ANER... Lokal forankring. Global rækkevidde. Logitrans blev grundlagt i 1940 i en lille smedje og har en lang og traditionsrig historie bag sig. I dag er

Læs mere

Vejledning i brug af spilerdug. I henhold til Medicinske Direktiv 93/42/EC

Vejledning i brug af spilerdug. I henhold til Medicinske Direktiv 93/42/EC Vejledning i brug af spilerdug I henhold til Medicinske Direktiv 93/42/EC Side 1 af 8 Side 2 af 8 Denne vejledning gælder for alle typer af spilerdug fra Brehms Spilerdug Indledning Spilerdug er en glat

Læs mere

Forflytning med Spiler+

Forflytning med Spiler+ Forflytning med Spiler+ Spiler+ er forflytningslagnet som du anvender når det er hensigtsmæssigt at lade loftliften lave arbejdet. Herved kan du fortsætte med at bruge spilerdug og have glid i alle retninger,

Læs mere

4Way Glide & AirGlide forflytningssystem

4Way Glide & AirGlide forflytningssystem 4Way Glide & AirGlide forflytningssystem Vi flytter grænser for arbejdsmiljø, og sikrer forflytning med omtanke til gavn for både patient og plejer. Gennem mere end 25 år har Immedia A/S fokuseret på udvikling

Læs mere

Ståstøttestole PHE Klippestol

Ståstøttestole PHE Klippestol Egholm Skind ApS v/ Jette Egholm Prisliste 2018 Egholm ergonomiske stole, produceret i Hedensted. Stolene kan prøves, ses og mærkes, i vores showroom i Hedensted. Der er 14 dages fuld returret, på standard

Læs mere

Aktiverings- og forflytningshjælpemidler

Aktiverings- og forflytningshjælpemidler Aktiverings- og forflytningshjælpemidler Sygehuset Aktivitet Vending i seng Lejring i seng Produkt Side Transfer Mattress/Glide Cushion 4-5 2Move 6-7 Positioning Wedge 8-9 MiniBoard 10 Hipturner 11 Mole

Læs mere

Få en uforglemmelig nattesøvn

Få en uforglemmelig nattesøvn ESWELL Trykfordelende Madrasser og Puder Få en uforglemmelig nattesøvn ESWELL madrasser og puder giver unik komfort og støtte til din krop hele natten igennem Skum Beskrivelse ESWELL madrasser og puder

Læs mere

EU-udbud Genbrugshjælpemidler 2015 Spørgsmål & svar 7-21

EU-udbud Genbrugshjælpemidler 2015 Spørgsmål & svar 7-21 EU-udbud Genbrugshjælpemidler 2015 Spørgsmål & svar 7-21 Nr. Dato for modtagelse af spørgsmål Dato for besvarelse af spørgsmål Spørgsmål Svar 7 17.2.2015 18.2.2015 Delaftale 1A: Kravspecifikation 4.1A

Læs mere

Alpha, Delta og Kappa

Alpha, Delta og Kappa Alpha, Delta og Kappa Madrasser Brugermanual Vigtig information Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug. Brugermanualen henvender sig til teknikere, ergoterapeuter og andet personel, i forbindelse

Læs mere

Brugerundersøgelse af arbejdsmiljøet. - omkring bad og hygiejne

Brugerundersøgelse af arbejdsmiljøet. - omkring bad og hygiejne Brugerundersøgelse af arbejdsmiljøet - omkring bad og hygiejne Erfaringer fra udlandet har vist, at det er muligt at forbedre arbejdsmiljøet omkring bad og hygiejneprocessen for plejemodtageren, væsentligt.

Læs mere

Forflytningsteknikkens grundprincipper

Forflytningsteknikkens grundprincipper Forflytningsteknikkens grundprincipper Forflytningsteknik Forflytninger tager udgangspunkt i det funktionsniveau som den, der skal have hjælp har. Funktionsniveauet beskrives ud fra, hvordan man klarer

Læs mere

DORMI. Flexi BRUGER- MANUAL OVERSKUD TIL OMSORG

DORMI. Flexi BRUGER- MANUAL OVERSKUD TIL OMSORG DORMI Flexi BRUGER- MANUAL OVERSKUD TIL OMSORG INDHOLD 1. Introduktion 3 1.1 Tiltænkt anvendelse 3 1.2 Målgruppe 3 2. Før brug 4 2.1 Udpakning 4 2.2 Installering 4 3. Under brug 4 4. Vedligeholdelse 5

Læs mere

CONCERTO. with people in mind

CONCERTO. with people in mind CONCERTO Bruselejer with people in mind Concerto 3 Assisteret badning med ekstra omsorg Flere og flere plejeinstitutioner bruger brusebad til plejemodtagernes personlige hygiejne. Concerto-bruselejet

Læs mere

L AGNER TIL OVERSKUD TIL OMSORG

L AGNER TIL OVERSKUD TIL OMSORG L AGNER TIL R OVERSKUD TIL OMSORG Lagner til VENDLET VENDLET-systemet består bl.a. af et glidelagen og et træklagen. Glidelagnet placeres direkte på sengens madras Træklagnet fæstnes på VENDLET-systemets

Læs mere

Badehjælpemidler. Aquatec. Stilrent design og komfort

Badehjælpemidler. Aquatec. Stilrent design og komfort Badehjælpemidler Stilrent design og komfort Med Aquatec Badehjælpemidler er sikkerhed, uafhængighed, design og komfort i højsædet. Let indstilling og montering er en fællesnævner for alle vore produkter.

Læs mere

Det hele med det halve

Det hele med det halve Det hele med det halve Denne vejledning giver eksempler på hvordan du kan arbejde med spilerdug der placeres under halvdelen af kroppen. Spilerdugens placering Spilerdugsprincipper Giv luft Placer: Få

Læs mere

ReTurn7100. Kontrol af funktion. Læs altid manualen. Manual - Danske. SystemRoMedic TM. Max: 150 kg/330 lbs

ReTurn7100. Kontrol af funktion. Læs altid manualen. Manual - Danske. SystemRoMedic TM. Max: 150 kg/330 lbs ReTurn7100 SystemRoMedic TM Manual - Danske Max: 150 kg/330 lbs ReTurn7100 anvendes indendørs ved kortere forflytning af en bruger mellem seng og kørestol, kørestol og toilet /mobil toiletstol /kørestol

Læs mere

Standard forflytninger og tips

Standard forflytninger og tips 2016 Standard forflytninger og tips Susanne Karup Hedegaard Randers Kommune 01-01-2016 Indhold 1.0 Vending i seng... 3 1.1 Med mundtlig støtte... 3 1.2 med 1 hjælper og fysisk støtte... 4 1.3 Med 1 hjælper

Læs mere

Udvalg af siddepude sortiment. Lejring Aflastning Tryksårsforebyggelse

Udvalg af siddepude sortiment. Lejring Aflastning Tryksårsforebyggelse Udvalg af siddepude sortiment Lejring Aflastning Tryksårsforebyggelse Zibo Athene A/S Mere end blot et samarbejde... Hos Zibo Athene står vi altid klar til at hjælpe dig. Herunder finder du kontaktinformation

Læs mere

Indholdsfortegnelse. What nature began we perfected since 1929

Indholdsfortegnelse. What nature began we perfected since 1929 Prisliste 2011 1 Indholdsfortegnelse Selection 100...4 Selection 200...5 Selection 300...6 Selection 400...7 Selection 500...8 Selection 600...9 Tilbehør til Selection... 10 Invisible 3 sengebund... 11

Læs mere

Forflytningsguide. Til ansatte i bo- og servicetilbud for borgere med funktionsnedsættelser og elever og studerende på uddannelserne inden for området

Forflytningsguide. Til ansatte i bo- og servicetilbud for borgere med funktionsnedsættelser og elever og studerende på uddannelserne inden for området Forflytningsguide Til ansatte i bo- og servicetilbud for borgere med funktionsnedsættelser og elever og studerende på uddannelserne inden for området Træk, skub eller rul Brug hjælpemidler Lad borgerne

Læs mere

Forflytningskompendium

Forflytningskompendium Forflytningskompendium Forflytningsteknik Forflytninger tager udgangspunkt i det funktionsniveau som den, der skal have hjælp har. Funktionsniveauet beskrives ud fra, hvordan man klarer at holde sig oprejst

Læs mere

Forflytningsguide. Til ansatte på sygehuse og elever og studerende på sundhedsuddannelserne. Træk, skub eller rul.

Forflytningsguide. Til ansatte på sygehuse og elever og studerende på sundhedsuddannelserne. Træk, skub eller rul. Forflytningsguide Til ansatte på sygehuse og elever og studerende på sundhedsuddannelserne Træk, skub eller rul Brug hjælpemidler Lad patienterne bruge deres egne ressourcer Indhold Skab rammer for god

Læs mere

KOMPETENCEUDVIKLING RÅDGIVNING UDDANNELSE

KOMPETENCEUDVIKLING RÅDGIVNING UDDANNELSE KOMPETENCEUDVIKLING RÅDGIVNING UDDANNELSE Forflytning i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Indhold Bestil et af Arbejdsmiljø Københavns gratis tilbud på forflytningsområdet! 3 Kompetenceudvikling til arbejdspladsen

Læs mere

Badehjælpemidler. Aquatec. Stilrent design og komfort

Badehjælpemidler. Aquatec. Stilrent design og komfort Badehjælpemidler Stilrent design og komfort Med Badehjælpemidler er sikkerhed, uafhængighed, design og komfort i højsædet. Let indstilling og montering er en fællesnævner for alle vore produkter. De fleste

Læs mere

Udvalg af siddepude sortiment. Lejring Aflastning Tryksårsforebyggelse

Udvalg af siddepude sortiment. Lejring Aflastning Tryksårsforebyggelse Udvalg af siddepude sortiment Lejring Aflastning Tryksårsforebyggelse Zibo Athene A/S Mere end blot et samarbejde... Hos Zibo Athene står vi altid klar til at hjælpe dig. Herunder finder du kontaktinformation

Læs mere

J Y S K H A N D I. hjælpemidler til børn og voksne siden Hjælpemidler til. Rev. 02 September 2016 NYHED. Huntington. Sygdom

J Y S K H A N D I. hjælpemidler til børn og voksne siden Hjælpemidler til. Rev. 02 September 2016 NYHED. Huntington. Sygdom J Y S K H A N D I hjælpemidler til børn og voksne siden 1990 Hjælpemidler til Huntington Rev. 02 September 2016 NYHED Sygdom Huntington Sygdom VELKOMMEN til Jysk Handi s verden af hjælpemidler til personer

Læs mere

KURSER DER SKABER. muligheder UDVID DINE KOMPETENCER

KURSER DER SKABER. muligheder UDVID DINE KOMPETENCER KURSER DER SKABER muligheder UDVID DINE KOMPETENCER Indledning Etac udvikler og markedsfører hjælpemidler til personer med nedsat bevægelsesfrihed. Nøgleordene for vores produkter er funktion, form og

Læs mere

Projekt Forflytning. Resultat af spørgeskemaundersøgelse. Konsolideret resultat (Køge, Næstved, Roskilde & Sorø)

Projekt Forflytning. Resultat af spørgeskemaundersøgelse. Konsolideret resultat (Køge, Næstved, Roskilde & Sorø) Projekt Forflytning Resultat af spørgeskemaundersøgelse Konsolideret resultat (Køge, Næstved, Roskilde & Sorø) Antal besvarelser før-måling: 118 personer Antal besvarelser efter-måling: 106 personer APV

Læs mere

Forflytningskultur. - en metode til at få kollegernes oplevelse af forflytning - og hvad der skal til for at ændre forflytningsvaner

Forflytningskultur. - en metode til at få kollegernes oplevelse af forflytning - og hvad der skal til for at ændre forflytningsvaner Forflytningskultur - en metode til at få kollegernes oplevelse af forflytning - og hvad der skal til for at ændre forflytningsvaner Forflytningstræf Nyborg Strand 2013 Kaia Nielsen, Ergoterapeut, MPH TeamArbejdsliv

Læs mere

EnkEl og EffEktiv lejring af sengeliggende OVERSKUD TIL OMSORG

EnkEl og EffEktiv lejring af sengeliggende OVERSKUD TIL OMSORG OVERSKUD TIL OMSORG Enkel og effektiv lejring af sengeliggende Stabilitet Tryghed afslapning nedsat tonus nedsat arousel Hvorfor er lejring vigtig? Lejring har afgørende betydning for borgerens komfort

Læs mere

Soft Tilt. Casestudier

Soft Tilt. Casestudier Soft Tilt Casestudier Introduktion Invacare Soft Tilt er et unikt og innovativt nyt koncept designet til automatisk at repositionere den sengeliggende borger og til at yde assistance til plejepersonalet

Læs mere

Forflytningshjælpemidler

Forflytningshjælpemidler Forflytningshjælpemidler til hospitaler, institutioner og hjemmepleje Loftlifte / Mobile lifte / Ståløftere / Gåborde / Bade- og toilethjælpemidler / Sejl / Åg Winncare Nordic ApS / Tlf. 70273720 / info@winncare.dk

Læs mere

Styrk virksomhedens arbejdsmiljø, salg og driftsøkonomi

Styrk virksomhedens arbejdsmiljø, salg og driftsøkonomi Styrk virksomhedens arbejdsmiljø, salg og driftsøkonomi Skab værdi for din virksomhed med en arbejdsmiljøstrategi - med fokus på sunde og sikre medarbejdere. Det giver god økonomi Klare fordele ved at

Læs mere

Forflytningsguide. Til ansatte i hjemmeplejen og på plejehjem samt elever og studerende på uddannelserne inden for social- og sundhedsområdet

Forflytningsguide. Til ansatte i hjemmeplejen og på plejehjem samt elever og studerende på uddannelserne inden for social- og sundhedsområdet Forflytningsguide Til ansatte i hjemmeplejen og på plejehjem samt elever og studerende på uddannelserne inden for social- og sundhedsområdet Træk, skub eller rul Brug hjælpemidler Lad borgerne bruge deres

Læs mere

Når borgeren er faldet

Når borgeren er faldet Vores holdning: Alle medarbejdere er blevet undervist i forflytningsteknik og har dermed en grundlæggende viden om forflytninger. Hvis en borger er faldet kan det dog være svært at vurdere, hvilken hjælp

Læs mere

Denne brugermanual gælder for følgende Vicair Academy puder: Twin 6 og Twin 10 Positioner Plus 6 og Positioner Plus 10 Adjuster 6 og Adjuster 10

Denne brugermanual gælder for følgende Vicair Academy puder: Twin 6 og Twin 10 Positioner Plus 6 og Positioner Plus 10 Adjuster 6 og Adjuster 10 Brugermanual Vicair Academy puder Introduktion Tak fordi du har valgt en Vicair Academy pude. Vi er sikker på, at du hurtigt vil lære at sætte pris på dens enkle udførelse, pålidelighed og effektive virkning.

Læs mere

Alpha, Delta og Kappa

Alpha, Delta og Kappa Alpha, Delta og Kappa Madrasser Brugermanual Vigtig information Brugermanualen skal læses inden madrassen tages i brug. Denne brugermanual er udviklet til teknikere, installatører, ergoterapeuter og andet

Læs mere

Håndbog i forflytninger

Håndbog i forflytninger Håndbog i forflytninger Vil du vide, når der udkommer en bog inden for dit fag- og interesseområde? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev på munksgaard.dk Anja Semke og Henrik Wiben Håndbog i forflytninger MUNKSGAARD

Læs mere

Molift Sejl. Find flere QR-koder inde i brochuren

Molift Sejl. Find flere QR-koder inde i brochuren Molift Sejl Find flere QR-koder inde i brochuren Molift Easy Sejl Molift Easy Sejl kan bruges i de fleste løftesituationer. Både ryg og benstropper har en fast polstring, som gør sejlet mere komfortabelt

Læs mere

Turtle. Optimale formstøbte løsninger for et langt større v elbefindende

Turtle. Optimale formstøbte løsninger for et langt større v elbefindende Turtle Optimale formstøbte løsninger for et langt større v elbefindende 1 I trygge hænder Etac og R82 har siden 1997 arbejdet tæt sammen om produktionen af formstøbte enheder. Vi har i fællesskab opbygget

Læs mere

PMS 322 C. Hygiejnestole

PMS 322 C. Hygiejnestole PMS 322 C Hygiejnestole Overlegen komfort og minimal arbejdsbelastning! 2 Amfibi Hygiejnestol Fordelen ved GATE s hygiejnestole er, at de meget hurtigt kan tilpasses efter hver persons behov og hver situations

Læs mere

Turtle Optimale formstøbte løsninger for et langt større velbefindende

Turtle Optimale formstøbte løsninger for et langt større velbefindende Turtle 05.2013 DK Turtle Optimale formstøbte løsninger for et langt større velbefindende Turtle side 4 side 5 I trygge hænder Hvem har brug for en formstøbt enhed? Etac og R82 har siden 1997 arbejdet tæt

Læs mere

her er nogle skitseringer af min ide bilag 1.

her er nogle skitseringer af min ide bilag 1. ERGONOMSIK Om ergonomisk Når noget er ergonomisk designet betyder det at det er behageligt for kroppen at arbejde med. Det kan være et håndtag der er formet efter fingrene eller det kan være et par sko

Læs mere

Pladsbehov og indretning til svært overvægtige personer - en vejledning. Interviewrapport

Pladsbehov og indretning til svært overvægtige personer - en vejledning. Interviewrapport Pladsbehov og indretning til svært overvægtige personer - en vejledning Interviewrapport Den 18. november 2009 Indhold Sammenfatning og konklusion... 3 Fællesønske... 4 Baggrund... 4 Kondensering og kategorisering...

Læs mere

Sov bedre. - mærk en forskel

Sov bedre. - mærk en forskel Sov bedre - mærk en forskel [ Værd at vide ] Du behøver ikke at vide, hvad der er i din madras for at ligge godt. Men vi ved, hvad du behøver for at ligge godt og få en god nats søvn. Den viden bruger

Læs mere

xxx Kommune Forflytningshåndbog Du er din egen sikkerhedschef. HUSK DET!

xxx Kommune Forflytningshåndbog Du er din egen sikkerhedschef. HUSK DET! xxx Kommune Forflytningshåndbog Du er din egen sikkerhedschef. HUSK DET! SIDE 2 Generelt Forflytning i hjemmeplejen kan først foregå når du enten har været på forflytningskursus eller du er blevet oplært

Læs mere

LASAL & MOBILIA TRANSPORTERE

LASAL & MOBILIA TRANSPORTERE LASAL & Mobilia TRANSPORTERE til: Hvile Afslapning Komfort Stabilisering Støtte Transport 1 LASAL Transporter 6800/6900 Mobilia Transporter MT5 Mini LASAL Transporter MT6 6800/6900 MT5 Mini MT6 Transportere

Læs mere

Kurser der skaber muligheder. Udvid dine kompetencer

Kurser der skaber muligheder. Udvid dine kompetencer Kurser der skaber muligheder Udvid dine kompetencer Indledning Etac udvikler og markedsfører hjælpemidler til personer med nedsat bevægelsesfrihed. Nøgleordene for vores produkter er funktion, form og

Læs mere

Bariatriske patienter

Bariatriske patienter Bariatriske patienter mod 06 Liko Ultra sejl, model 06 Med en vægtkapacitet på 500 kg, er Ultra sejlet designet til de tungeste bariatriske brugere. Ultra sejlet fås i forskellige størrelser og bruges

Læs mere

Turtle. Optimale formstøbte løsninger for et langt større v elbefindende

Turtle. Optimale formstøbte løsninger for et langt større v elbefindende Turtle Optimale formstøbte løsninger for et langt større v elbefindende 1 I trygge hænder Hvem har brug for en formstøbt enhed? Etac og R82 har siden 1997 arbejdet tæt sammen om produktionen af formstøbte

Læs mere

Standard hjælpemidler som indkøbes af 60 selskabet. Egedal Kommune og Frederikssund

Standard hjælpemidler som indkøbes af 60 selskabet. Egedal Kommune og Frederikssund Standard hjælpemidler som indkøbes af 60 selskabet. Egedal Kommune og Frederikssund Standardhjælpemidler er nedenstående hjælpemidler, som til enhver tid bør findes på depotet og som typisk udleveres ofte.

Læs mere

Den bariatriske person

Den bariatriske person Den bariatriske person Erfaringer indsamlet år 2009 Det er svært at få praktisk erfaring i håndtering af den bariatriske person. Dette materiale skal ses som inspirationskilde og forhåbentligt give lyst

Læs mere

Oversigt over velfærdsteknologi i SSI og SO 2016 (2015)

Oversigt over velfærdsteknologi i SSI og SO 2016 (2015) Oversigt over velfærdsteknologi i SSI og SO 2016 (2015) Teknologi + beskrivelse Vinkler Målgruppe Implement eringsstatus Livskvalitet Arbejdsmiljø Psykisk funktionsnedsættelse Fysisk funktionsnedsættelse

Læs mere

Ergonomisk vurdering af overseng til forflytninger

Ergonomisk vurdering af overseng til forflytninger Ergonomisk vurdering af overseng til forflytninger Vestbirk den 8. juli 2015 Denne rapport er en samlet vurdering af det ergonomiske potentiale og perspektiv ved den nyudviklede overseng fra GDV Technology.

Læs mere

4. Opfølgning Er der ændringer i arbejdsfunktionen og arbejdsbelastninger for medarbejderne skal I foretage en ny vurdering.

4. Opfølgning Er der ændringer i arbejdsfunktionen og arbejdsbelastninger for medarbejderne skal I foretage en ny vurdering. Vurdering af arbejdsfunktioner og belastninger ved liftning Redskabet er Arbejdsmiljø Københavns anbefaling til vurdering af belastninger ved liftning. Ud fra vurderingen bliver det synligt hvilke tiltag

Læs mere

FORFLYTNINGSGUIDEN. Til ansatte, elever og studerende i ældreplejen, på sygehuse og i leve- og bomiljøer

FORFLYTNINGSGUIDEN. Til ansatte, elever og studerende i ældreplejen, på sygehuse og i leve- og bomiljøer FORFLYTNINGSGUIDEN Til ansatte, elever og studerende i ældreplejen, på sygehuse og i leve- og bomiljøer Forflytningspyramiden Træk, skub eller rul Forflytningspyramiden ligner den kendte madpyramide: Du

Læs mere

Styrk virksomhedens arbejdsmiljø, salg og driftsøkonomi

Styrk virksomhedens arbejdsmiljø, salg og driftsøkonomi Styrk virksomhedens arbejdsmiljø, salg og driftsøkonomi Vi er et stærkt team på arbejdsmiljø, og vi ser helst, at dine medarbejdere er sunde og sikre - hele dagen, også når de holder fri 2013 Sponsorkoncept:

Læs mere

H A N DY L AV F R I K T I O N S P R O D U K T E R. Er altid ved hånden til fleksible forflytninger

H A N DY L AV F R I K T I O N S P R O D U K T E R. Er altid ved hånden til fleksible forflytninger H A N DY L AV F R I K T I O N S P R O D U K T E R Er altid ved hånden til fleksible forflytninger Enkle hjælpemidler, som altid er ved hånden. Sådan kunne man sammenfatte Likos nye produktserie Handy.

Læs mere

Molift EvoSling løftesejl. Komfort, funktion og sikkerhed. www.etac.dk. www.etac.com

Molift EvoSling løftesejl. Komfort, funktion og sikkerhed. www.etac.dk. www.etac.com løftesejl Komfort, funktion og sikkerhed www.etac.com 1 løftesejl olift, som har udviklet højkvalitets lifte og sejl i generationer, er i dag en del af Etac. Kvalitet, komfort og sikkerhed er ledende ord,

Læs mere

Rammekontraktbilag N - Forflytningspolitik. Forflytningspolitik Socialområdet Jammerbugt kommune

Rammekontraktbilag N - Forflytningspolitik. Forflytningspolitik Socialområdet Jammerbugt kommune Rammekontraktbilag N - Forflytningspolitik. Forflytningspolitik Socialområdet Jammerbugt kommune Indholdsfortegnelse Kapitel 1: Mål og visioner Vision... side 3 Målet er... side 3 Målene kan nås ved...

Læs mere

Algoritmer 9-12 er udviklet i samarbejde med Odense Kommune og er beskrevet i dette dokument.

Algoritmer 9-12 er udviklet i samarbejde med Odense Kommune og er beskrevet i dette dokument. Algoritme 9 12 Algoritmerne 9 12 er udarbejdet af nøglepersoner i Odense Kommune i samarbejde med Plambech & Bøgedal Sidst rettet den 19. november 2010 Indledning En algoritme er en beskrivelse af hvordan

Læs mere

FORFLYTNINGSGUIDE TIL ANSATTE PÅ SYGEHUSE OG ELEVER PÅ SUNDHEDSUDDANNELSERNE

FORFLYTNINGSGUIDE TIL ANSATTE PÅ SYGEHUSE OG ELEVER PÅ SUNDHEDSUDDANNELSERNE xxxxxxxxx FORFLYTNINGSGUIDE TIL ANSATTE PÅ SYGEHUSE OG ELEVER PÅ SUNDHEDSUDDANNELSERNE BRANCHEARBEJDSMILJØRÅDET SOCIAL & SUNDHED REVIDERET UDGAVE 2005 OM DENNE GUIDE God forflytningsteknik forebygger nedslidning

Læs mere

Orientering om spilerdug. Eksempler på brug af spilerdug

Orientering om spilerdug. Eksempler på brug af spilerdug Orientering om spilerdug Eksempler på brug af spilerdug Hvorfor spilerdug? Hvorfor spilerdug? Hurtig at placere Glideevnen er stor specielt når spilerdugen er lagt dobbelt Der er mange anvendelsesmuligheder.

Læs mere

Guide til forflytningsvejlederen

Guide til forflytningsvejlederen Guide til forflytningsvejlederen Træk, skub eller rul Brug hjælpemidler Lad borgerne bruge deres egne ressourcer Indhold Du skal vejlede og påvirke holdninger side 3 Undgå ekspertrollen side 4 Sæt forflytning

Læs mere

Senior / Voksen Manuel Forflytning. Immedia lommebog. Manuel Forflytning

Senior / Voksen Manuel Forflytning. Immedia lommebog. Manuel Forflytning Senior / Voksen Manuel Forflytning Immedia lommebog Manuel Forflytning Kære kunde Denne lommebog viser udvalgte produkter fra vores store sortiment af manuelle forflytningshjælpemidler. Her kan du nemt

Læs mere

Senior / Voksen Manuel Forflytning. Immedia lommebog. Manuel Forflytning

Senior / Voksen Manuel Forflytning. Immedia lommebog. Manuel Forflytning Senior / Voksen Manuel Forflytning Immedia lommebog Manuel Forflytning Kære kunde Denne lommebog viser udvalgte produkter fra vores store sortiment af manuelle forflytningshjælpemidler. Her kan du nemt

Læs mere

Anatomic formstøbt sæde

Anatomic formstøbt sæde - Få balance i kroppen Anatomic formstøbt sæde Anatomic formstøbt sæde har været grundstenen i Anatomic SITT siden starten af 1988. Vi har idag formet mere end 25.000 Anatomic formstøbte sæder, hvilket

Læs mere

TDX SP2 Ultra Low Maxx

TDX SP2 Ultra Low Maxx Invacare TDX SP2 En revolutionerende og unik el-kørestol. TDX SP2 er en kombination af en centerhjulsdrevet el-kørestole med den bedste stabilitet, sikkerhed og komfort, og nyt sædesystem. Ultra Low Maxx

Læs mere

Tilretning af hofte. Brehms Spilerdug ApS

Tilretning af hofte. Brehms Spilerdug ApS Tilretning af hofte I denne vejledning kan du se variationer af hvordan vi korrigere hoften i sengen ved fx lejring ved brug af spilerdug. Dette ved brug af analyse af personens ressourcer samt hvordan

Læs mere

Forflytningshjælpemidler

Forflytningshjælpemidler Forflytningshjælpemidler Hindre nedglidning i seng Højere op i seng Vending i seng Lejring i seng I seng/ud af seng Seng til seng Aktivitet Produkt 4Way Glide LPL 4 4Way Glide LPL Maxi 4 4Way Glide Midi

Læs mere

NyhedsreportageNr. 3 november 2015

NyhedsreportageNr. 3 november 2015 Nr. 3 november 2015 Vi har holdt flyttedag, fødselsdag og Åbent hus Teknologi i hverdagens lejlighed har holdt flyttedag fra Billund Plejecenter til Omme Centret. Grunden til flytning af lejligheden er,

Læs mere

M2 Multi-tip. Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion. HMN a/s

M2 Multi-tip. Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion. HMN a/s M2 Multi-tip Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion M2 Multi-tip M2 Multi-tip er HMN s unikke badestol, som lever op til fremtidens krav til bade/toiletstole. Den

Læs mere