NYHEDSBREV DANMARKS FØRENDE FORFLYTNINGSPARTNER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NYHEDSBREV DANMARKS FØRENDE FORFLYTNINGSPARTNER"

Transkript

1 september 2014 NYHEDSBREV DANMARKS FØRENDE FORFLYTNINGSPARTNER GLIDE- OG VENDESYSTEMER AKTIVERINGSHJÆLPEMIDLER

2 Master CARE har haft et meget travlt år med udvikling af nye produkter samt forbedringer på eksisterende. Derudover har vi opgraderet os fagligt med nyansatte til både indland og udland. Markedsføringsmæssigt har vi fået nyt design bl.a. med nyt logo, ny hjemmeside, nye videoer og foldere m.m. Se alle nyhederne i denne nyhedsfolder. God fornøjelse! Nyt Logo og hjemmeside Vi er stolte over at præsentere vores nye hjemmeside samt vores flotte nye logo for jer. Logoet symboliserer sammenhold med 2 mennesker, der er fælles om en opgave samtidig med, at vi ønsker at skabe fokus på glæde og positivitet. Vi håber, I tager godt imod vores hjemmeside. Kik forbi vores stand og få inspiration, se vores nyheder og vær med til at drøfte dagligdagens udfordringer med os. Nye medarbejdere Master CARE har ansat to nye ergonomiske konsulenter samt eksport-og marketingskoordinator. Bente slivsgaard Ergonomisk konsulent (Jylland/Fyn) Ergoterapeut Bente Slivsgaard har været ansat siden 1. januar 2014 som ergonomisk konsulent i Master CARE. Her dækker hun Jylland og Fyn. Bente er kommet ind i virksomheden med stor begejstring og entusiasme, hvor hun har højnet det faglige niveau i Master CARE betragteligt. Glæd jer til at få besøg af Bente, som har mange års erfaring fra det virkelige liv eller at få æren af at møde hende på en af vores fremtidige kurser. Hákun pyndt jacobsen Ergonomisk konsulent (Sjælland) Hákun Pyndt tiltræder i Master CARE fra 1. oktober 2014 til varetagelse af Sjælland. Han har stor erfaring som ergoterapeut og omfattende viden indenfor forflytning. Her vil I møde en udadvendt person, der imødekommer alle udfordringer inden for vores fagområder på et meget højt fagligt niveau. Vi glæder os! Jette Mikkelsen Eksportkoordinator Jette Mikkelsen har været ansat i Master CARE siden juli Jette har ansvaret for at følge op på og koordinere eksportaktiviteter samt markedsføring heraf. Hun har tidligere arbejdet i branchen og har stor erfaring i salg/kundeservice, markedsføring, indkøb og koordinering. Har desuden medvirket i opstart/udvikling af flere virksomheder. Master Acadamy Master Academy er vores kursusafdeling, som består af en bred vifte af kurser. Vore tidligere afholdte kurser har alle været fuldt bookede og med stor success. Vi er førende på forflytningsområdet, og vores fagligt dygtige konsulenter vil gerne dele ud af deres brede erfaring og kompetente viden. Derfor tilbyder vi lige netop det kursus, som I har behov for. Kontakt os gerne for yderligere oplysninger eller se vores nye Master ACADEMY folder. nye videoer på vej Da vi ved, at der er stor søgning på Master CARE s DVD er med brugervejledninger, har vi besluttet, at opdatere dem med nogle af nutidens forflytningsmuligheder. Videoerne er efterspurgte af terapeuter, forflytningsvejledere og andet plejepersonale for at få implementeret korrekte forflytninger og fremme det gode arbejdsmiljø. Så snart de er redigerede, bliver de løbende lagt ind på vores nye hjemmeside. GLÆD JER!

3 Rescue on Board by Master CARE Master CARE har i samarbejde med Den landsdækkende akutlægehelikopter-ordning udviklet et Rescue GLIDE Board til hurtigt og nemt at forflytte patienter ind og ud af helikopteren. Hjælpemidlet er i brug i % af opgaverne, så hver gang der er udrykning, er Rescue GLIDE ON BOARD. I 2012 blev Master CARE kontaktet af ledende HCM Torben Bruus ved Norsk Luftambulanse AS. De ville gerne indlede et samarbejde med henblik på at udvikle en løsning til at kunne flytte tilskadekomne patienter ind- og ud af helikopteren. Dette var dengang en tung opgave, som medførte stor belastning for besætningen, samt at det var en uhensigtsmæssig håndtering af patienten. Torben Bruus, som har 20 års erfaring med ambulancekørsel hos Falck, er meget optaget af forflytning samt tilrettelæggelse af et godt arbejdsmiljø. Han havde selv ideerne til Rescue Boardets udformning. Master CARE gik staks i gang med at producere et Board baseret på disse ideer. Efter diverse afprøvninger og tilpasninger er produktet færdigudviklet og fungerer i dag med fuld tilfredshed for besætningen. Norsk Ambulanse AS har nu vundet et udbud med 3 landsdækkende helikoptere i Danmark. Pr. 1. oktober har de base i henholdvis Skive, Billund og Ringsted. Master CARE leverer derfor nu 3 stk. nye tilpassede Rescue GLIDE Boards til disse helikoptere - en løsning og service som besætningen roser meget. Endnu engang skaber Master CARE udviklingen.

4 Master CARE er, som den førende forflytningspartner, altid på forkant med udviklingen og har i dette år følgende nyheder og forbedringer på Master TURNER. Master TURNER Low AIr Master TURNER Soft Pro Vi har nu udviklet det første åndbare vendelagen, der kan lægges direkte oven på LOW AIR trykaflastendemadrasser. Vendelagnet tillader luften fri passage. PAT. PEND. Forbedret udgave med nye blødere håndtag, der sikrer flere indstillingsmuligheder for bedre vending og håndtering samt sikrer bedre støtte i den siddende stilling. Master TURNER Turn to lift Master TURNER Two In One Master TUNER Turn to lift er et glide- vendelagen, som også kan hægtes på planløfter - ideelt når bruger skal løftes eller vejes i liggende stilling, eller ved behov for forflytning fra leje til leje. Modellerne leveres nu i en forbedret udgave med ny blød overflade, og som holder faconen vask efter vask. Master TURNER BATH Master TURNER DUO Markedets første kombinerede glideog vendelagen samt løftesejl i ét. Optimalt hjælpemiddel til brug ved overflytning fra seng til bad på bruseleje eller i badekar. Forbedret hoftelås på bundstykket med mulighed for justering. Sikrer bedre støtte for patienten under vending samt bedre håndtering for personalet. Master TURNER trækstropper Når pladsen er trang til at forflytte bruger længere op i sengen, kan Master CARE s seneste bud på en sikkerhedmæssig forsvarlig forflytning anvendes af kun én person. Trækstropperne tilkobles lift. Nyt vendesystem til éngangsbrug Master CARE lancerer nu landets eneste liftbaserede éngangs glide- og vendesystem til det øgede behov for patientbundne hjælpemidler. Oplagt til brug på sygehuse og afdelinger, hvor det er afgørende at nedsætte risiko for smittefare. Master TURNER One TIme madrascover One TIme Glide- vendelagnet er udviklet til anvendelse af én patient for forebyggelse af smitterisiko. Kan tilkobles gulv- og loftlift til hjælp i vending, så det reducerer arbejdsbelastningen for personalet. Er ikke vaskbart, men kan anvendes flere gange til samme patient. Madrascover ONE TIME er udviklet til brug under Master TURNER ONE TIME. Anvendes ligeledes af én patient for forebyggelse af smitterisiko. Er ikke vaskbart, men kan anvendes mange gange ved samme patient. Kan også anvendes i røntgen samt scannere. Kan også anvendes som glideunderlag under bruger - altså uden vendelagen. spar vaskeo mkos ninger t-

5 Nye Master Turner madrascovere syet som kuvertlagner Vores patenterede kuvert-madrascovere EASY og EXCHANGE fås nu med HLF PRO glidemateriale, som er det bedste på markedet. Anvendes til både almindelige madrasser og vekseltryksmadrasser og fås i mange forskellige mål. Madrascover EASY Madrascover Exchange Patenteret madrascover med integrerede låseflapper, der er nemme at montere på alle typer skummadrasser. Patenteret madrascover med integrerede låseflapper, der er nemme at montere på vekselstryksmadrasser. Fås i to modeller: EASY 2 har to låseflapper, som kan låses under brugers ryg og læg. Fås i 1 størrelse. Fås i to modeller: EXCHANGE 2 har to låseflapper, som kan låses under brugers ryg og læg. Fås i 3 størrelser. EASY 3 har tre låseflapper, som kan låses under ryg, bækken og læg. Fås i 4 størrelser. EXCHANGE 3 har tre låseflapper, som kan låses under ryg, bækken og læg. Fås i 9 størrelser.

6 Vi har med vores nye glidemateriale HLF PRO opnået en række forbedringer på vores produkter. HLF står for Hyper Low Friction, der tilkendegiver de helt unikke glide egenskaber, dette materiale har. Quick On glidelagen Er en ny og forbedret udgave, som er syet som et stretch-lagen og er derfor meget nem at montere om madrassen. Anvendes af den aktive bruger med behov for nedsat friktion under kroppen, så vending i sengen lettes. Leveres i flere størrelser til både skummadrasser og boxmadrasser. silk master pro glidelagen Er en ny udgave SILK MASTER, hvor siderne foldes ind under madrassen. Anvendes af den aktive bruger med behov for nedsat friktion under kroppen, så vending i sengen lettes. Nye glidelagner Nye og forbedrede glidelagner til brug for den aktive bruger. Leveres i flere størrelser. Turn Master Drejepude Master Care udviklede og patenterede markedets eneste justerbare Turn MASTER drejepuder til siddeunderlag. Produkterne anvendes af den aktive bruger til hjælp til at glide og rotere sig ind i seng eller stol. Leveres snarligt med vores nye glidemateriale (HLF PRO), som har forbedret produkternes glideegenskaber og holdbarhed. Auto Slide glidepude Auto SLIDE er i dag meget populær og anvendes i stort omfang på bilsæder i hjemmeplejen, i virksomheder og blandt private brugere. Leveres snartligt med vores nye glidemateriale (HLF PRO), som har forbedret produkternes glideegenskaber og holdbarhed samt ny underside med anti-skrid belægning, således at de kan anvendes til bilsæder med læder.

7 Master rack vægophæng En opdatering fra Master CARE med alle de seneste ophæng, vægholdere til diverse forflytningshjælpemidler. Passer til alle typer Boards, ruller med engangsovertræk, slider, bælter og håndteringsbånd m.m. Lejringskiler Master COMFORT lejringskiler leveres med råhvid overflade og bund med ny antiskrid belægning. Kilerne består af viskoelastisk skum, som former sig efter kroppen og giver bruger fuldkommen støtte med minimalt modtryk. Når trykket fjernes fra kilen får den sin oprindelige form. Alle betræk (undtagen Master COMFORT Støttekiler) er aftagelige og kan maskinvaskes. Alle kiler kan aftørres med opvredet klud og spritrenses.

8 Sofienlystvej 3 - DK-8340 Malling, Danmark Tlf OVERFLYTNINGSHJÆLPEMIDLER KOMFORT OG LEJRING

Så nærmer julen sig. Fokus. December 2011

Så nærmer julen sig. Fokus. December 2011 Så nærmer julen sig Når I læser dette nyhedsbrev er endnu et år ved at gå på hæld. Som så ofte før, har det været et travlt og spændende år. Der har både været positive og negative udfordringer og oplevelser

Læs mere

DinnerdeLuxe. En virksomhedscase

DinnerdeLuxe. En virksomhedscase DinnerdeLuxe En virksomhedscase Indhold Introduktion til casen. 3 Om DinnerdeLuxe. 3 Vigtige partnerskaber. 4 Introduktion til casen DinnerdeLuxe Aps er en dansk virksomhed, og denne eksempelcase handler

Læs mere

Arbejdslivs Nyhedsbrev. Februar 2012

Arbejdslivs Nyhedsbrev. Februar 2012 Arbejdslivs Nyhedsbrev Februar 2012 Social kapital kan sænke sygefraværet Høj grad af tillid, retfærdighed og samarbejde på arbejdspladsen kan føre til et godt arbejdsklima, som medfører et lavt sygefravær.

Læs mere

Skabelon til beskrivelse af sundhedsprojekter

Skabelon til beskrivelse af sundhedsprojekter Skabelon til beskrivelse af sundhedsprojekter Projekttitel: Trivsel og Sundhed på arbejdspladsen Baggrund for projektet: Bilernes hus ønsker at have fokus på medarbejdernes trivsel. Det er et vigtigt parameter

Læs mere

FLERE I JOB OG UDDANNELSE

FLERE I JOB OG UDDANNELSE FLERE I JOB OG UDDANNELSE Hjørring Kommune gør en historisk stor indsats for at bringe flere ledige og sygemeldte ind på arbejdsmarkedet Oktober 2014 Afdeling: Arbejdsmarkedsforvaltningen Initialer:TB

Læs mere

Nyvalgt arbejdsmiljørepræsentant

Nyvalgt arbejdsmiljørepræsentant Nyvalgt arbejdsmiljørepræsentant Velkommen Velkommen som arbejdsmiljørepræsentant 3F byder dig velkommen som arbejdsmiljørepræsentant og ønsker dig held og lykke med tillidshvervet. At blive valgt til

Læs mere

FÅ DEL I TIDEN NYHEDSAVIS NR. 4 LÆS OM. bedre service for brugerne større faglig tilfredsstillelse. Nu kan beboerne også få bad i weekenden

FÅ DEL I TIDEN NYHEDSAVIS NR. 4 LÆS OM. bedre service for brugerne større faglig tilfredsstillelse. Nu kan beboerne også få bad i weekenden avis 4 - del i tiden 08/05/03 11:03 Side 1 FÅ DEL I TIDEN NYHEDSAVIS NR. 4 bedre service for brugerne større faglig tilfredsstillelse LÆS OM Nu kan beboerne også få bad i weekenden Lange vagter fordel

Læs mere

ARBEJDSMILJØ I BRUGER - HJÆLPER FORMIDLINGEN

ARBEJDSMILJØ I BRUGER - HJÆLPER FORMIDLINGEN ARBEJDSMILJØ I BRUGER - HJÆLPER FORMIDLINGEN 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Arbejdsmiljø i BHF 4 Sidemandsoplæring POLITISK 5 Sidemandsoplæring FAKTA 5 Ergonomikursus POLITISK 6 Grundlæggende ergonomikursus for

Læs mere

When business gets personal! Mangler din virksomheds afgående medarbejdere den kompetence, der skal til for at komme videre?

When business gets personal! Mangler din virksomheds afgående medarbejdere den kompetence, der skal til for at komme videre? Outplacement Program POP When business gets personal! Mangler din virksomheds afgående medarbejdere den kompetence, der skal til for at komme videre? Acuity World får dine afgående medarbejderes personlige

Læs mere

CRAMO SIKKERHED KVALITET MILJØ

CRAMO SIKKERHED KVALITET MILJØ CRAMO SIKKERHED KVALITET MILJØ Kvalitet, sikkerhed og miljø - for din egen og andres skyld Hos Cramo skal kvalitet, sikkerhed og miljø ikke bare være i orden det skal være på det højest mulige niveau -

Læs mere

Styrket arbejdsmiljø med ny teknologi - Gode råd og erfaringer fra ældreplejen

Styrket arbejdsmiljø med ny teknologi - Gode råd og erfaringer fra ældreplejen Styrket arbejdsmiljø med ny teknologi - Gode råd og erfaringer fra ældreplejen Center for Arbejdsliv, Teknologisk Institut Marts 2010 Indholdsfortegnelse Styrket arbejdsmiljø med ny teknologi - Gode råd

Læs mere

AMO i praksis. en vej til et godt arbejdsmiljø

AMO i praksis. en vej til et godt arbejdsmiljø AMO i praksis en vej til et godt arbejdsmiljø Indledning Regler om APV Dette inspirationsmateriale er det tredje i rækken fra Grafisk BAR om de nye regler i arbejdsmiljøarbejdet og omhandler arbejdsmiljødrøftelse,

Læs mere

Et forår med kundeaktiviteter

Et forår med kundeaktiviteter Nye kunder siden sidst Tyske TimePlan arbejder videre Frelsens Hær i drift Norsk forhandler satser på TimePlan Sunset Boulevard flyttede til noget større Kunderne har talt Nu kommer Autoplan Få mere tid

Læs mere

Inklusion i Folkeskolen

Inklusion i Folkeskolen Inklusion i Folkeskolen Tekst: Helle Skjerk, Nordisk NLP Akademi Foto: Majbrith Annesen og Inge Grethe Henriksen TV og Personale ved Løgstrup Skole TH I disse år står mange skoler med udfordringer om at

Læs mere

KJeg håber, at du er kommet godt ind i det nye år. Netop ved

KJeg håber, at du er kommet godt ind i det nye år. Netop ved News Nr.3 ære læser KJeg håber, at du er kommet godt ind i det nye år. Netop ved årsskiftet er der mange af os, der bruger meget tid på at reflektere over året, der gik, og ikke mindst over det år, vi

Læs mere

Center for Sundhed & Pleje. Godt Liv - Hver Dag. Evaluering. Projekt Hverdagsrehabilitering i Faxe Midt. Februar 2013

Center for Sundhed & Pleje. Godt Liv - Hver Dag. Evaluering. Projekt Hverdagsrehabilitering i Faxe Midt. Februar 2013 Center for Sundhed & Pleje Godt Liv - Hver Dag Evaluering Projekt Hverdagsrehabilitering i Faxe Midt Februar 2013 Forord Dette notat er udarbejdet med henblik på en første evaluering af Faxe Kommunes hverdagsrehabiliteringsprojekt

Læs mere

Det skal ikke være noget handicap at få ny bil... www.motorbyen.dk. FYN Hvidkærvej 4 5250 Odense SV Tlf. 63 15 20 00 Fax 63 15 20 09

Det skal ikke være noget handicap at få ny bil... www.motorbyen.dk. FYN Hvidkærvej 4 5250 Odense SV Tlf. 63 15 20 00 Fax 63 15 20 09 Det skal ikke være noget handicap at få ny bil... www.motorbyen.dk FYN Hvidkærvej 4 5250 Odense SV Tlf. 63 15 20 00 Fax 63 15 20 09 SJÆLLAND Park Allé 289 H 2605 Brøndby Tlf. 63 15 20 00 Fax 63 15 20 09

Læs mere

Handy Glidlet, model 100, 110, 120

Handy Glidlet, model 100, 110, 120 Handy Glidlet, model 100, 110, 120 Brugsanvisning Dansk 7DK160188-02 Handy Glidlet Lang Handy Glidlet Kort Handy Glidlet Bred Produktoversigt Produkt Model Varenr. Størrelse Mål (a x b) Handy Glidlet Kort,

Læs mere

Mogens Garder fra Deif

Mogens Garder fra Deif Efter skiftet til Top-Rengøring, har vi oplevet en markant forbedring af serviceniveauet. Vi har en fin dialog og et godt samarbejde. Top- Rengørings medarbejdere er faldet godt ind i vores virksomhedskultur,

Læs mere

Apport Nyt. Irma.dk sætter kurs mod tårnhøje vækstmål

Apport Nyt. Irma.dk sætter kurs mod tårnhøje vækstmål Apport Nyt 4. kvartal 2014 Irma.dk sætter kurs mod tårnhøje vækstmål Irma.dk sætter kurs mod tårnhøje vækstmål... Side 2 Lagerstyring som konkurrenceparameter... Side 4 Nye kunder... Side 5 Nye medarbejdere...

Læs mere

Nyhedsbrev oktober 2013

Nyhedsbrev oktober 2013 Nyhedsbrev oktober 2013 Virksomheder forbereder sig til fremtiden I Hedegaard Management har vi fuld damp under kedlerne, og vi har den glæde, at stadigt flere virksomheder henvender sig til os, når der

Læs mere

SÆRUDGAVE EFTERÅR 2011

SÆRUDGAVE EFTERÅR 2011 SÆRUDGAVE EFTERÅR 2011 up2date udgives af Medialogic A/S Digital Forvaltning - helt enkelt Medialogic A/S Bryggerivej 1 / 5800 Nyborg www.medialogic.dk / info@medialogic.dk / 63310310 Viljen til at ville

Læs mere

Tal. med om. det! Mere kvalitet og bedre anvendelse af ressourcer i regionerne

Tal. med om. det! Mere kvalitet og bedre anvendelse af ressourcer i regionerne Tal med om det! Mere kvalitet og bedre anvendelse af ressourcer i regionerne 1 Mere kvalitet og bedre anvendelse af ressourcer - tal med om det! Denne folder skal give inspiration til dialog i regionernes

Læs mere

FORFLYTNINGSTEKNIK. Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros

FORFLYTNINGSTEKNIK. Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros branchevejledning FORFLYTNINGSTEKNIK i ambulance og sygetransport Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros Denne branchevejledning er udarbejdet af brancheudvalget for brand- og redning under BAR

Læs mere

Velfærdsteknologi et modefænomen eller et fremtidsperspektiv? Digitalisering af ældreplejen udviklings - og forsøgsprojekt Tårnby Kommune 2011

Velfærdsteknologi et modefænomen eller et fremtidsperspektiv? Digitalisering af ældreplejen udviklings - og forsøgsprojekt Tårnby Kommune 2011 Plejehjemmet Irlandsvej Projektansvarlig Susan Andreasen I samarbejde med ArjoHuntleigh Sundheds og Omsorgsafdelingen Forvaltningschef Kim A. Madsen Velfærdsteknologi et modefænomen eller et fremtidsperspektiv?

Læs mere

Kampen for kollegerne. Østjylland FRA DIN LOKALAFDELING

Kampen for kollegerne. Østjylland FRA DIN LOKALAFDELING LOKALE NYHEDER FRA FØDEVAREFORBUNDET NNF ØSTJYLLAND Østjylland Som fællestillidsrepræsentant skal man ind i kampen for kollegerne, siger Klaus Olesen. FRA DIN LOKALAFDELING Kampen for kollegerne Den nye

Læs mere

Handleplaner og ledelse. Arbejdet med pædagogiske handleplaner

Handleplaner og ledelse. Arbejdet med pædagogiske handleplaner Handleplaner og ledelse Arbejdet med pædagogiske handleplaner Handleplaner og ledelse Arbejdet med pædagogiske handleplaner Kolofon Titel: Handleplaner og ledelse Arbejdet med pædagogiske handleplaner

Læs mere

For dit livs bedste nattesøvn. føl komforten, føl støtten, føl TEMPUR

For dit livs bedste nattesøvn. føl komforten, føl støtten, føl TEMPUR For dit livs bedste nattesøvn føl komforten, føl støtten, føl TEMPUR Velkommen til TEMPUR Søvn er afgørende for dit helbred og velbefindende. Giv dig selv dit livs bedste nattesøvn - hver nat! Over hele

Læs mere

Vidensgrundlag. Ensomhed blandt ældre: Myter og fakta. September 2012. En del af projekt Ensomt eller aktivt ældreliv et frivilligt valg

Vidensgrundlag. Ensomhed blandt ældre: Myter og fakta. September 2012. En del af projekt Ensomt eller aktivt ældreliv et frivilligt valg Vidensgrundlag September 2012 Ensomhed blandt ældre: Myter og fakta En del af projekt Ensomt eller aktivt ældreliv et frivilligt valg Udgiver: Udarbejdet af: Grafisk kommunikation & design: Forlag: Tryk:

Læs mere

Forbedring af arbejdsmiljøet

Forbedring af arbejdsmiljøet Forbedring af arbejdsmiljøet i social- og sundhedssektoren en vejledning i at gennemføre projekter Branchearbejdsmiljørådet Social & Sundhed 2002 Indhold Forbedring af arbejdsmiljøet i social og sundhedssektoren

Læs mere