Sådan virker din efterskole

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sådan virker din efterskole"

Transkript

1 Sådan virker din efterskole Orientering til elever og forældre. Skoleåret Alle nye elever møder søndag d. 17. august mellem kl og Først er der indkvartering og en lille rundtur på skolen. Kl mødes vi alle i hallen til officiel velkomst. Programmet slutter ca. kl for forældre. 2. års elever møder søndag den 17. august kl Der er et særligt program for 2. årselever og deres forældre. Der vil bl.a. være en samtale med hver enkelt elev og forældre om det nye skoleår. Alle er også velkomne til at være med til den officielle skolestart for nye elever om eftermiddagen.

2 Kære elev Nu kan vi næsten byde dig velkommen som elev på KONGEÅDALENS EFTERSKOLE - nu er der stort set kun sommerferien tilbage. I dette hæfte kan du og dine forældre finde mange praktiske oplysninger og anden vejledning om det kommende år. Vi vil derfor gerne bede dig og dine forældre om at læse hæftet grundigt igennem, inden du møder på skolen efter sommerferien. Du modtager 2 ens hæfter. Det ene er til dig selv og det andet til dine forældre. Du kan således tage det ene hæfte med på skolen, så du i den første tid kan slå op i hæftet. Vi glæder os til at være sammen med dig i 10 måneder på skolen. Vi forventer, at du vil være med til at skabe en skole, der er præget af aktivitet, positive oplevelser, fællesskab og sammenhold. Det er vigtigt, at alle vil yde en positiv indsats, for at netop det kommende skoleår skal blive noget særligt. Velkommen på skolen

3 A Adresse Kongeådalens Efterskole - Dovervej 19, Dover Lintrup Telefon: Send gerne post til eleven angiv modtager med Att.: elevnavn Modtaget post udleveres normalt af vagthavende lærer i forbindelse middagsmaden. Affaldssortering Affald sorteres i affaldskuret ved Å- og Bækhuset. Aften- og morgensang Alle hverdage, undtagen onsdag mødes vi alle i forsamlingshuset kl til morgensang. Alle hverdagsaftner mødes vi kl til aftensang, søndag mødes vi kl Vi synger en sang/salme, hører en historie og beder fadervor. Andenårs elev Fra uge 43 kan du søge om at blive 2. årselev på Kongeådalens Efterskole. Ansøgningerne behandles individuelt på lærermødet. Ansatte Benedikte Friis Andersen - sekretær & regnskab - Henriette Andersen - køkkenleder - Jens Christian Andersen - lærer - Erik Bertelsen - lærer - Karen Bertelsen - lærer - Finn Trond Hansen - lærer - Tina Mätzke Knudsen - forstander - Gitte Lauritzen lærer - Per Nordal Petersen - flexjob Maria Bille Ravnborg - lærer - Linda Møberg Royal - lærer - Søren Vestergaard - lærer - B Badminton Badminton kan du vælge som fag eller spille i din fritid. Du skal selv medbringe ketcher for at få badminton. En badmintonketcher er et "følsomt" redskab, derfor har vi valgt, at det skal være et personligt redskab.

4 Bank På skolens sekretærkontor er der åbent i skolens elevbank stort set hver eneste dag. Her kan du som elev indsætte dine lommepenge, hjemrejsepenge osv., så du ikke behøver at have kontanter liggende på værelset og dermed måske friste andre. Du vil altid kunne indsætte penge i banken - blot du kontakter den vagthavende lærer. Dine forældre er velkomne til at sende lommepenge eller andre pengebeløb til dig DIREKTE til skolen, så indsætter vi automatisk beløbet på din konto. Sådanne indbetalinger kan ske ved en bankoverførsel til skolens pengeinstitut: Frøs Herreds Sparekasse, 6630 Rødding, reg.nr. 9740, kontonummer med angivelse af elevbank. Besøg på skolen Dine forældre, søskende og andre pårørende er altid velkomne til at besøge dig på skolen. Andre gæster skal kontakte vagtlæreren. Eleven, der har besøg, sørger for, at kontakten etableres Besøgende skal senest være taget afsted kl , når der er aftensang. Det er en dårlig ide med gæster mens der er stilletime fra kl Blåt EU-Sygesikringsbevis Fra den 1. august 2014 kan man ikke længere bruge det gule sygesikringsbevis som rejseforsikring, ved ture til udlandet. Derfor skal alle elever medbringe det blå EU-Sygesikringsbevis. Dette kan bestilles via borger.dk Brand I tilfælde af brand på værelser eller gange skal den brandinstruks, som er opslået på alle elevværelser ubetinget følges. Enhver form for brug af åben ild, f.eks. stearinlys, er forbudt på værelserne. Brobygning I uge 46 er der brobygning for 10. klasse. Her besøges 1-2 uddannelsessteder, så den enkelte elev kan blive godt rustet inden valg af uddannelse. Eleverne har i marts valgt disse steder; men der bliver i slutningen af august mulighed for at vurdere valgene og foretage evt. ændringer. Bøger Skolen udleverer alle bøger og andre nødvendige undervisningsmaterialer (dog undtagen de ting, der står under "medbring"). Som elev er du ansvarlig for de udleverede bøger. Ved mishandling af bøger er du forpligtet til at erstatte til dagspris C Computer Det er nødvendigt, at have en bærbar computer med på skolen. Hvis du ikke har en selv, kan du lave en låne aftale med skolen. Al aktivitet på nettet logges, registreres og gemmes og eleven bærer det fulde ansvar for sine aktiviteter på nettet.

5 Der er trådløst netværk på hele skolen, så det er nemt at komme på internettet. Det er også tilladt at have egen stationær computer med på skolen. Vi betragter computeren som et arbejdsredskab - sørg for at have et skriveprogram til skolearbejde. Adgang til nettet kan reguleres (slukkes), hvis der prioriteres andre ting. På grund af strømforbruget skal computere slukkes efter brug. Adgang til skolekom. Stort set alle elever i Danmark har et brugernavn og en adgangskode til skolekom /UNI-login. Det vil være dejligt, hvis du kan huske den eller på anden vis har den med, når du starter på KE. Det er denne kode, som også bruges ved tilmelding til uddannelser mm. For at få udleveret en kode til din PC skal der være et antivirus program på. Det er ikke nok, at du har en udgave som er gyldig i nogle få måneder. Har du ikke et program, som er gyldig hele skoleåret, kan du få et af os. Det er dit eget ansvar at få det installeret. Cykler Du skal medbringe en cykel, som skal være i driftssikker stand inkl. cykellygter. Du skal medbringe en cykelhjelm, som minimum skal bruges på skolens ture.

6 D Dagsplan Kl Alle lejligheder er klar til morgentjek Kl Når lejligheden er godkendt går man til morgenmad Kl Alle er i spisesalen til beskeder Kl Undervisningen starter Kl Morgensang man-, tirs-, tors- og fredag. Onsdag kl Kl Middagsmad Kl Undervisningen fortsætter Pause i løbet af eftermiddagen Kl Aftensmad Kl Stilletime med lektiehjælp Kl Aftensang Kl Aftenkaffe Kl Alle i egen lejlighed Kl Alle i seng Dyner Du medbringer selv dyne, hovedpude og sengelinned. E Erhvervspraktik Som elev kan du få erhvervspraktik i forbindelse med efterårsferie eller vinterferie. F Ferier Skoleårets ferier og andre fridage fremgår af den ferieplan. Du skal være særligt opmærksom på undervisningsdage i weekender samt i dagene op til påske.

7 Forsikring Som elev er du (og dermed dine forældre eller værge) fuldt ansvarlig for enhver skade, som du måtte volde på dine egne, på skolens eller andre personers ejendom. Vi anbefaler derfor, at dine forældre selv sørger for at forsikre sig mod sådanne situationer - det er normalt med i en almindelig familieforsikring. Det vil desuden være en god idé med en ulykkesforsikring. Skolen har en kollektiv elevforsikring, som i visse tilfælde vil dække eleverne. Forældrearrangementer Vi afholder to arrangementer i efteråret for forældrene en grilldag og en konsultationsdag. I foråret afholder vi også to arrangementer en konsultationsdag og en forældredag i forbindelse med vores teaterforestilling. Frihed Hvis du ud over de ferier og fridage, som ferieplanen indeholder, får behov for enkelte ekstraordinære fridage, skal dine forældre i forvejen kontakte skolen. Ved frihed af mere end et døgns varighed skal dine forældre kontakte forstanderen for tilladelse. Frihed kan kun gives ved gyldig grund f.eks. runde fødselsdage, konfirmationer, dødsfald m.v. Frihed uden gyldig grund kan medføre opkrævning af statstilskud for den pågældende uge statstilskuddet koster ca. Kr pr. uge. Fritid Du har mulighed for at lave en masse forskellige aktiviteter i fritiden - der vil være masser af værkstedsmuligheder; men du skal også selv være aktiv i fritiden. Det er ikke nok at sidde og vente på, hvad de andre "tilbyder", du skal også selv tage initiativer. Forlænget weekend Et par gange om året holder vi forlænget weekend og holder også fredag eller mandag fri. Vi opfordrer jer til at bruge disse weekender til at klare forskellige ærinder derhjemme. Det kan være besøg hos læge, tandlæge, optiker eller foretage større indkøb med mor og far. Vi henstiller til, at disse ting planlægges til de forlængede weekender, så elevernes undervisning ikke bliver afbrudt unødvendigt.

8 K Kalender Kalender for skoleåret findes på skolens hjemmeside. Knallert Foruden cykel kan du også medbringe knallert. Hvis du medbringer knallert, skal der selvfølgelig være tale om en lovlig knallert, og du skal selv have kørekort. Knallert er primært til transport mellem skole og hjem. Der skrives særlig knallertkontrakt, hvor du skriver under på at overholde de forskellige regler. Du har selv det fulde ansvar for knallerten. Kys og kram Af hensyn til det almindelige fællesskab på skolen forlanger vi, at eventuelle kys og kram bliver holdt på et rimeligt plan. Køkkenhold Hver skoleuge er en kontaktgruppe i køkkenet. Kontaktgruppen er normalt delt i to køkkenhold, som arbejder henholdsvis 3 og 2 dage. Hvert hold består af 4-5 elever, som sammen med køkkenlederen står for den daglige madlavning til hele skolen. I de tidsrum hvor køkkenholdet arbejder i køkkenet, er de fritaget for anden undervisning. Køkkenholdets elever er dog til stadighed forpligtet til selv at undgå at komme bagud med lektier til de boglige fag. I weekends fordeles køkkenarbejdet mellem alle elever, der er på skolen. Til arbejdet i køkkenet skal alle medbringe 3 hvide T-shirts. L Lommepenge Fra skolens side henstiller til, at du som elev IKKE får udleveret store beløb i lommepenge. Dine lommepenge og andre kontanter bør du ALTID sætte i skolens elevbank, og du må under ingen omstændigheder opbevare dem på steder, hvor de er frit tilgængelige for andre. Hvis du alligevel skulle blive udsat for tyveri eller at penge på anden vis bortkommer, skal du straks melde det til vagthavende lærer eller forstander. Det vil også være en god idé med et hævekort, der kan benyttes i Rødding eller Brørup.

9 Lægebesøg Hvis du har behov for at komme til læge, vil det almindeligvis være skolens læge (Lægehuset i Rødding), du skal benytte. Lægehuset i Rødding har åben konsultation mellem kl tirsdag, onsdag og torsdag. Lægebesøg aftales dagen i forvejen. Vi tilbyder transport ved akut opstået sygdom til henholdsvis lægehus, vagtlæge eller skadestue. Ved planlagte lægebesøg eller kroniske lidelser, der kræver behandling, sker det for forældrenes regning. Til dette kan et privat Falck abonnement benyttes. Vi opfordrer forældre til at planlægge lægebesøg, tandlæge m.v. i forlængede weekender og ferier. M Medbring Til brug på værelset Lagen/stræk-frotte-lagen til at skåne madrassen evt. rullemadras Sengetøj: Dyne, pude og 2 sæt betræk Sengetæppe til at lægge over sengen om dagen Krus, bestik, tallerken - i lejligheden vil der være kogekedel Vækkeur, gerne mobil Vasketøjskurv Personlig udrustning Toiletgrej: Sæbe, håndklæder, tandbørste osv. Det Gule Sygesikringsbevis og det Blå Sygesikringsbevis Pas medbringes til udlandsture Til brug ved aktiviteter Badetøj Idrætstøj; shorts, bluse, træningsdragt/vindsæt Sportsko; både indendørs og udendørs Evt. badmintonketcher Regntøj og gummistøvler Skiftetøj rigeligt med skiftetøj - også varmt tøj til udendørs brug Arbejdstøj og sko Sovepose og liggeunderlag skal bruges i den første uge 3 stk. hvide T-shirts til køkkenarbejde Skridsikre og lukkede sko til køkken f.eks. sportssko eller træsko

10 Højskolesangbogen du skal medbringe 18. udgave (nyeste) Cykel i driftssikker stand med for-og baglygte efter gældende regler Cykelhjelm Til brug i undervisningen PC med skriveprogram Skriveredskaber blyanter, kuglepen, lineal, passer, vinkelmåler Lommeregner - svarende til klassetrinnet (Ti 30 el. Lign.) Skoletaske Usb-nøgle, så du nemt kan udskrive på skolen Målebånd/tommestok, hvis du regner med at komme til at arbejde i værkstedet eller har valgt håndværkerlinje. ***alle dine ting bør være tydeligt markeret med navn. Medicin Medicin opbevares af eleven efter aftale med forældrene. Vi hjælper gerne med opbevaring af medicin samt udlevering i løbet af dagen. Tag en snak med kontaktlæreren. Mobiltelefon Det er tilladt at have mobiltelefon med på skolen; men telefonen må selvfølgelig ikke bruges hverken i undervisningssituationer, til måltider eller andre fællessamlinger. Eleven kan ikke kontaktes, når der er undervisning eller fællessamlinger. Det kan være en god idé at ringe i stilletimen mellem kl Morgenrutine Du skal som elev selv sørge for at komme op om morgenen - og for at være klar til rengøringstjek kl Når værelser og lejligheder er godkendt, går man til morgenmad. Til rengøringstjekket skal følgende være klaret: - Senge skal være redt - Affald fjernet - Der skal være luftet ud - Evt. opvask skal være ordnet. - Der skal være fjernet tøj og ting fra gulvet gulvet skal være fejet/støvsuget/vasket efter behov. - Oprydning på borde og reoler Morgenmaden slutter med fællesbeskeder kl Måltider Måltiderne på skolen er normalt fællesmåltider, så der er én servering, nemlig serveringen fra køkkenet. Man skal ikke selv medbringe ekstra-ting til måltiderne. Alle deltager i morgenmad, middagsmad og aftensmad; mens formiddags-, eftermiddags- og aftenkaffe er frivillige måltider.

11 N Nøgler På dit værelse har du et aflåseligt skab eller boks. Det bør du bruge til opbevaring af eventuelle værdigenstande. Nøgle til skabet udleveres den første dag mod kvittering. Ved bortkomst af nøgle skal du betale Kr. 250 i erstatning. Den høje pris skyldes, at det er en særlig systemnøgle. Skabsnøglen passer også til værelsesdøren. Vi opfordrer altid til, at man låser sin værelsesdør og dermed sikrer sig mod tyveri og bortkomne ting. O OPSLAG På elevværelserne er der opsat specielle opslagslister, som skal benyttes ved opslag af plakater og lignende. Opslag direkte på vægge må ikke finde sted, undtagen med "ophængningsklister". Opslag af pornografiske eller racistiske billeder samt upassende tekst accepteres ikke. P Pas Af hensyn til udlandsturene er det nødvendigt, at du har et gyldigt pas. Praktiske dage Med jævne mellemrum anvender vi en eller flere dage til "praktiske dage". På disse dage hjælper vi hinanden med at klare små og store praktiske opgaver på skolen. F.eks. sætte ting i stand, samle kartofler, male, sy gardiner, lave reoler, ordne have, alt sammen ting, som vi alle kan have glæde af i hverdagen på skolen.

12 R Radio/cd/computer Hvis du ønsker at medbringe anlæg til skolen, må du medbringe til brug for din EGEN beherskede aflytning på værelset - ud fra princippet om, at DU ikke skal bestemme, hvad ANDRE skal lytte til. Du skal også tænke på, at der på værelset ikke er plads til store højtalere. Ved misbrug inddrager vi dit anlæg for en kortere eller længere periode. Større anlæg, fjernsyn, store skærme, varmeovne, kogeplader, toastere og lign. skal du lade stå hjemme. Rengøring Vi har ingen særlige servicefolk på skolen, så vi hjælper alle med ved rengøringen. Tirsdag og torsdag gøres der rent på fællesområderne i kontaktgruppen, mens lejligheder og værelser gøres rent fredag eftermiddag. Regler Nogle af skolens regler kan medføre øjeblikkelig hjemsendelse. Det drejer sig om følgende: - Alkohol, hash og andre stoffer er ikke tilladt under dit ophold og på rejse til og fra skolen. - Rygning er ikke tilladt under dit ophold og på rejse til og fra skolen. - Seksuelt samvær er ikke tilladt drenge og piger sover hver for sig. - Man er i egen seng fra kl Vi opfatter umiddelbart en overtrædelse af vores regler som elevernes aktive opsigelse af den indgåede kontrakt om et efterskoleophold. Du skal selvfølgelig behandle elever og ansatte med respekt, og vi forventer, du følger alle ansattes tilrettevisninger. Vi har en husorden, for at sikre, at vores fællesskab og samvær kan fungere ordentligt. Husordenen gennemgås i kontaktgrupperne i den første uge..s Skolevejledning Ved forældresamtalerne i efteråret tager vi fat på snakken om, hvad du skal bruge dit ophold på vores efterskole til. Vi forsøger at hjælpe alle elever til en ungdomsuddannelse, når efterskoleopholdet er slut. I løbet af foråret guider vi dig igennem optagelsesproceduren til ungdomsuddannelser på optagelse.dk Sodavand & slik Vi henstiller til, at I ikke har store forsyninger med til eleverne efter f.eks. weekend. Sodavand må kun nydes i lejligheden og ikke medbringes på fællesarealerne. Vi accepterer heller ikke, at elever laver butik med salg.

13 Sygesikring Ved ophold på efterskole skal der IKKE meldes flytning til folkeregisteret. Sygesikringskort skal medbringes på efterskolen. Sygdom Hvis du bliver syg under opholdet på skolen, skal du straks kontakte vagthavende lærer. Hvis du er for syg til selv at kunne kontakte den vagthavende lærer, er det din værelseskammerats opgave. Det er så op til vagtlæreren at afgøre, om du skal deltage i dagens program, om du bør gå i seng/blive i sengen resten af dagen - eller om lægen skal kontaktes. "Pjækkeri" accepteres ikke. Hvis du bliver syg, mens du er hjemme (f.eks. på weekendophold), skal dine forældre kontakte skolen så tidligt som muligt og altid INDEN det tidspunkt, hvor du skulle have været tilbage på skolen. Eleven sørger for at ringe hjem, hvis man har været til læge eller på skadestue. T Taxa Skolen ligger i landsbyen Dover ved landevejen mellem Foldingbro og Rødding (landevej nr. 449). Nærmeste banegård er Brørup (7 km), hvorfra der er gode togforbindelser mod Esbjerg og Fredericia. Skolen har en taxa-ordning til bestemte tider, så elever fredag og søndag kan køre med taxa til en pris på 30 kr. pr tur til stationen i Brørup. Særlige billetter købes på kontoret. Tøjvask Du skal medbringe vasketøjskurv, så du kan samle det tøj, som du skal have vasket. Vask af tøj kan du foretage i skolens "møntvaskeri" for en beskeden betaling. Vaskepoletter købes på kontoret i elevbankens åbningstid. Tv Tv medtages ikke, og det er heller ikke en god idé med store fladskærme til computer.

14 U Udlandstur I foråret tager vi på udlandstur nærmere information gives i forbindelse med forårets teaterforestilling. Underskrifter Vi indhenter underskrift og tilladelse til brug ved sejlads, klatreaktiviteter og fotografering V Vagthavende lærer Det er ALTID muligt for dig som elev at komme til at snakke med mindst én lærer på skolen. Den vagthavende lærer er til rådighed på skolen hele dagen. Om natten er der mulighed for at kontakte forstanderen eller en lærer f. eks. i tilfælde af sygdom. Værelser Ved ankomst til skolen bliver du indkvarteret på værelse efter en fordeling, som er foretaget på forhånd. Værelsesbytning vil foregå en gang i løbet af året, så du kan få mulighed for at bo med to forskellige. Eleverne har ansvaret for deres værelser, det materiel der stilles til rådighed, samt de ting der foregår på værelset. Man er erstatningsansvarlig for de ting, der går i stykker. Ligeledes er der erstatningsansvar for ødelæggelser og hærværk på fællesområder. Det er ikke tilladt at medbringe strømslugende apparater som f.eks. køleskab og strygejern. Ved indflytning på værelset kvitteres der for værelset og evt. fejl og mangler. Ved udflytning fra værelset laves en ny gennemgang af værelset. Værelsesbesøg I tidsrummet har alle lov til at besøge hinanden på værelserne; men det skal selvfølgelig respekteres, når nogle vil have fred og ro for gæster. W Weekendliste Senest tirsdag middag skriver du dig på weekendlisten på skolens Intra - Viggo. Hvis du ikke tager hjem, men til et andet sted, skriver du adresse og telefonnumre på rejsemålet.

15 Weekender Af skolens ferieplan fremgår det, hvornår der er skoleweekender og forlængede weekender o.s.v. I SKOLE-WEEKENDERNE skal alle elever blive på skolen og deltage i det tilrettelagte program. I FORLÆNGET WEEKEND er normalt før eller efter en skoleweekend. Det fremgår af den udsendte ferieplan, hvornår hjemrejse kan påbegyndes, og hvornår eleverne skal være tilbage. Vi forventer at alle tage hjem i de forlængede weekender. Alle øvrige weekender kalder vi ALMINDELIGE WEEKENDER. I en almindelig weekend kan du selv afgøre, om du vil rejse hjem eller besøge kammerater og familie. Undervisningen slutter normalt fredag kl og du skal være tilbage på skolen mellem og 21.00, hvis du ikke har anden aftale. Men du er som elev også meget velkommen til at blive på skolen i disse weekender og deltage i det program, der foregår på skolen. Du får mest ud af efterskoleopholdet, hvis du er på skolen i en del weekender. Her oplever du særlig atmosfære og fællesskab. Ø Økonomi Depositum Kr betales ved endelig tilmelding. Ved framelding inden Nye elevers dag tilbagebetales depositummet. Ved framelding inden 1. august sker ingen tilbagebetaling. Ved framelding efter 1. august betales for et afbrudt ophold. Skolepenge forfalder i 10 rater, første gang 1. august og sidste gang 1. maj. Ved gennemført kursus fratrækkes depositum Kr i den sidste rate. Hvis eleven eller hjemmet afbryder opholdet i utide, skal der betales det fulde skolepenge beløb for de efterfølgende 4 hele skoleuger. Vi opfatter umiddelbart en overtrædelse af vores regler, der kan medfører øjeblikkelig hjemsendelse, som elevernes aktive opsigelse af den indgåede kontakt om et efterskoleophold. Dermed er opholdet afbrudt i utide.

16

Orientering til elever og forældre. Skoleåret 2015-16

Orientering til elever og forældre. Skoleåret 2015-16 Orientering til elever og forældre. Skoleåret 2015-16 Alle nye elever møder søndag d. 9. august mellem kl. 13.30 og 14.00. Først er der indkvartering og en lille rundtur på skolen. Klokken 14.30 mødes

Læs mere

Velkommen. til skoleåret 2012-13

Velkommen. til skoleåret 2012-13 Velkommen til skoleåret 2012-13 PRAKTISKE OPLYSNINGER Skolens adresse Halvorsmindevej 107-109, 9800 Hjørring (www.halvorsminde.dk.) Skolens kontor Kontortid: 9.00 14.30 Tlf.: 98 92 12 22 Fax: 98 91 10

Læs mere

VELKOMMEN til skoleåret 2014-2015

VELKOMMEN til skoleåret 2014-2015 VELKOMMEN til skoleåret 2014-2015 lærere VELKOMMEN HJERTELIG VELKOMMEN Vi er glade for at netop I har valgt Halvorsminde Efterskole 1.0. I er med på det første hold, hvor rammerne og indholdet i høj grad

Læs mere

VELKOMMEN til skoleåret 2015-2016

VELKOMMEN til skoleåret 2015-2016 VELKOMMEN til skoleåret 2015-2016 ORDENSREGLER ORDENSREGLER Eleverne skal vise hensyn over for deres omgivelser og for hinanden. Eleverne skal passe undervisningen og aftaler i øvrigt. Eleverne må gerne

Læs mere

VELKOMMEN TIL SKÅRUPSKOLEN

VELKOMMEN TIL SKÅRUPSKOLEN VELKOMMEN TIL SKÅRUPSKOLEN SKOLEÅRET 2012/2013 Velkommen til elever og forældre på ankomstdagen Søndag den 12. august 2012 Kl. 15.00 Kl. 16.00 Kl. 17.00 Ankomst og indkvartering Kaffe, velkomst og præsentation

Læs mere

Velkommen til Billeshave Efterskole

Velkommen til Billeshave Efterskole Velkommen til Billeshave Efterskole Skoleåret 2013/ 2014 Årsplan for skoleåret 2013-2014: August: 11. Skolestart kl. 1300-1630 September: 03.- 06. Linjeture hjemrejse efter turen 21. Arbejdsweekend om

Læs mere

Bestilling af elevtøj

Bestilling af elevtøj 1 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Bestilling af elevtøj... 3 Crazysport.dk... 5 Hvad skal medbringes til skoleåret... 8 Hvad må/må ikke medbringes... 8 Elevbank... 8 Instagram og Facebook...

Læs mere

Brejninggaard Efterskole 2011-2012. Orienteringshæfte

Brejninggaard Efterskole 2011-2012. Orienteringshæfte Brejninggaard Efterskole 2011-2012 Orienteringshæfte I sidder nu med orienteringshæftet fra Brejninggaard Efterskole, hvor I kan få svar på mange af de spørgsmål, som I måtte have før skolestart. A Affaldssortering

Læs mere

Bestilling af elevtøj

Bestilling af elevtøj 1 2 Indholdsfortegnelse Bestilling af elevtøj... 3 Crazysport.dk... 5 Hvad skal medbringes til skoleåret... 8 Hvad må/må ikke medbringes... 8 Elevbank... 8 Ferier og weekender... 9 Skema... 9 Lejrskole...

Læs mere

Telefonnumre mv. Skolens hovednummer Vagttelefon: Hjemmeside:

Telefonnumre mv. Skolens hovednummer Vagttelefon: Hjemmeside: 2017 2018 Telefonnumre mv. Skolens hovednummer 59 31 53 45 Skolens telefon besvares så vidt muligt på hverdage mellem kl. 09.00 og Kl. 15.00. Hvis vi ikke tager telefonen, kan der indtales en besked på

Læs mere

Praktiske oplysninger AARHUS EFTERSKOLE

Praktiske oplysninger AARHUS EFTERSKOLE 2017 Praktiske oplysninger AARHUS EFTERSKOLE Praktiske oplysninger Aarhus Efterskole Brunbakkevej 21 8270 Højbjerg tlf 8627 1777 Udenfor kontorets åbningstid vil man kunne kontakte en vagtlærer på dette

Læs mere

Kongensgaards elevhåndbog

Kongensgaards elevhåndbog Kongensgaards elevhåndbog Find svar på dine spørgsmål her Kongensgaard Efterskole Alkohol: Det er ikke tilladt at indtage eller være i besiddelse af alkohol på KGE. Heller ikke til og fra skolen. Overtrædelse

Læs mere

Ryå Efterskole Praktiske oplysninger

Ryå Efterskole Praktiske oplysninger Ryå Efterskole Praktiske oplysninger Indhold Kontakt... 3 Praktiske oplysninger til forældre... 3 Forsikring... 3 Fri... 4 Transport... 4 Læge... 4 Medicin... 4 Lommepenge... 4 Opstart... 5 Hvad skal jeg

Læs mere

Praktiske forhold håndbog

Praktiske forhold håndbog Praktiske forhold håndbog Afdelingslærer/ Kontaktlærer: Hver afdeling har to kontaktlærere. Det er kontaktlæreren, der har den primære kontakt til både elev og forældre. Afdelingsture: Hver afdeling tager

Læs mere

Fejl! Bogmærke er ikke defineret.

Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 1 2 Indholdsfortegnelse Hvad skal medbringes til skoleåret... 3 Hvad må/må ikke medbringes... 3 Elevbank... 3 Instagram og Facebook... 4 Skema... 4 Lejrskole... 4 Bestilling af elevtøj... 4 Crazysport.dk...

Læs mere

Kære elever og forældre, skoleåret 2017/2018!

Kære elever og forældre, skoleåret 2017/2018! Juni 2017 Kære elever og forældre, skoleåret 2017/2018! Så har vi fået sendt elevholdet 2016/17 hjem. Vi glæder os til at møde jer efter ferien og derfor får I allerede nu en invitation til åbningsmødet:

Læs mere

Velkommen til Gribskov Efterskole.

Velkommen til Gribskov Efterskole. 1 Velkommen til Gribskov Efterskole. Afdelingslærer/ Kontaktlærer: Hver afdeling har to kontaktlærere. Det er kontaktlæreren, der har den primære kontakt til både elev og forældre. Afdelingsture: Hver

Læs mere

Sport Musik Design Tro. Praktiske oplysninger Djurslands Efterskole

Sport Musik Design Tro. Praktiske oplysninger Djurslands Efterskole Sport Musik Design Tro Praktiske oplysninger Djurslands Efterskole Skoleåret 2015-2016 Stikordsregister Side Cykel og cykelhjelm... 4 Optagelsesgebyr... 4 Elevbank... 3 Erhvervsvejledning... 4 Erstatning...

Læs mere

Vigtige informationer til elever på Ollerup Efterskole Årgang 2015/2016

Vigtige informationer til elever på Ollerup Efterskole Årgang 2015/2016 Vigtige informationer til elever på Ollerup Efterskole Årgang 2015/2016 - på gensyn den 9. august 2015. Rev. 30.06.15 Adresser Besøg Brandinstruks Busordning Elevbank Computer Ferier Hvis du under opholdet

Læs mere

Velkommen på Øse Efterskole. Regler og husorden

Velkommen på Øse Efterskole. Regler og husorden Velkommen på Øse Efterskole Regler og husorden Øse-Reglement Velkommen til dit værelse Dette er dit/jeres hjem de næste 10 måneder. Derfor er det naturligvis vigtigt at I får det indrettet så hyggeligt

Læs mere

Telefonnumre. Skolen: 59 31 53 45

Telefonnumre. Skolen: 59 31 53 45 2013 2014 Telefonnumre Skolen: 59 31 53 45 Kontortid mellem kl. 08.00-12.30 alle dage. Herefter besvares telefonen i det omfang vi er på kontoret. Telefonsvareren aflyttes om morgenen. Vagtmobil: 21 23

Læs mere

Håndbog. Håndbogen redigeres for hvert skoleår 1

Håndbog. Håndbogen redigeres for hvert skoleår 1 Håndbog 1 Håndbog. Askov Efterskole Kære kommende elev! Vi byder dig og din familie velkommen til Askov Efterskole. Vi håber, at du får et rigtig godt år her hos os. Når man lever tæt sammen med mange

Læs mere

SKOLEÅRET KLANK EFTERSKOLE, SKOLEVEJ 70, 8464 GALTEN, TLF

SKOLEÅRET KLANK EFTERSKOLE, SKOLEVEJ 70, 8464 GALTEN, TLF VELKOMMEN TIL SKOLEÅRET 2017 2018 KLANK EFTERSKOLE, SKOLEVEJ 70, 8464 GALTEN, TLF 8694 4166 VELKOMMEN PÅ KLANK EFTERSKOLE Med dette hæfte vil vi gerne byde dig velkommen som elev på skolen. Da der altid

Læs mere

Midtsjællands Efterskole Tolstrupvej 29 4330 Hvalsø. Kære Rekha og dine forældre. Dato: 11-06-2015

Midtsjællands Efterskole Tolstrupvej 29 4330 Hvalsø. Kære Rekha og dine forældre. Dato: 11-06-2015 Midtsjællands Efterskole Tolstrupvej 29 4330 Hvalsø Telefon46496096 kontoret@mse.dk Dato: 11-06-2015 Kære Rekha og dine forældre Elevnr 225 Med venlig hilsen og ønsket om en god sommer Christian Hougaard-Jakobsen

Læs mere

Hvad skal medbringes til skoleåret Hvad må/må ikke medbringes Elevbank

Hvad skal medbringes til skoleåret Hvad må/må ikke medbringes Elevbank 1 2 Indholdsfortegnelse Hvad skal medbringes til skoleåret... 3 Hvad må/må ikke medbringes... 3 Elevbank... 3 Instagram og Facebook... 4 Skema... 4 Lejrskole... 4 Bestilling af elevtøj... 4 Crazysport.dk...

Læs mere

Orienteringsfolder for Frøslevlejrens Efterskole

Orienteringsfolder for Frøslevlejrens Efterskole Orienteringsfolder for Frøslevlejrens Efterskole Praktiske oplysninger for det kommende år (A-Å) I den følgende tekst, er der praktiske oplysninger i alfabetisk orden. Anderledes uger: I løbet af skoleåret

Læs mere

Praktiske oplysninger. Infofolder for skoleåret 2015-2016

Praktiske oplysninger. Infofolder for skoleåret 2015-2016 Praktiske oplysninger Infofolder for skoleåret 2015-2016 2 Infofolder Udgave pr. 11. maj 2015 Praktiske oplysninger Kontakt Vejlefjordskolens telefonnummer: 7589 5202 Vejlefjordskolens e-mail: info@vejlefjordskolen.dk

Læs mere

Skoleinfo 2015-16 Ryslinge Efterskole. Velkommen!

Skoleinfo 2015-16 Ryslinge Efterskole. Velkommen! Velkommen! Vi vil gerne byde alle elever og forældre velkommen til Ryslinge Efterskole. Vi ser frem til samarbejdet om at skabe et godt skoleår for alle, og vi håber, at vi med denne skolefolder kan give

Læs mere

BALLEGUIDE 2011/12 OM SKOLEN OG HVERDAGEN

BALLEGUIDE 2011/12 OM SKOLEN OG HVERDAGEN BALLEGUIDE 2011/12 OM SKOLEN OG HVERDAGEN Ballevej 57 7182 Bredsten Kontor tlf. 75 88 12 05 Lærerværelse tlf. 20 91 85 99 Ledelse, Dorthe og Jan Fredsted 20 45 25 05 info@balle-efterskole.dk www.balle-efterskole.dk

Læs mere

INFORMATIONSHÆFTE SKOLEÅRET

INFORMATIONSHÆFTE SKOLEÅRET INFORMATIONSHÆFTE SKOLEÅRET 2015 / 2016 Skolens personale Ledelse Heine Boe Anders Iburg Andersen Lærere Anders Filtenborg Spliid Dan Søndergaard Helle Sikjær Sørensen Klaus Lorenzen Le Kondrup Mads Kamp

Læs mere

Rønde Efterskole 2015/2016 Vigtige informationer i forbindelse med dit ophold

Rønde Efterskole 2015/2016 Vigtige informationer i forbindelse med dit ophold Rønde Efterskole 2015/2016 Vigtige informationer i forbindelse med dit ophold I alfabetisk rækkefølge: Aftale med Sport 1 i Rønde Vi har i indeværende skoleår lavet en aftale med Sport 1 i Rønde om leverance

Læs mere

Kære kommende elev og forældre

Kære kommende elev og forældre Rønde, 3. juli 2012 Kære kommende elev og forældre Vi glæder os til at se jer til skolestart søndag den 19. august 2012. Ankomst er mellem klokken 14.00 15.00 Du bliver modtaget og budt velkommen i skolens

Læs mere

VELKOMMEN TIL FJORDVANG UNGDOMSSKOLE SKOLEÅRET 2013-2014

VELKOMMEN TIL FJORDVANG UNGDOMSSKOLE SKOLEÅRET 2013-2014 VELKOMMEN TIL FJORDVANG UNGDOMSSKOLE SKOLEÅRET 2013-2014 ELEV - OG FORÆLDREORIENTERING Kære elev. Et år på efterskole betyder, at du tager det første skridt væk fra hjemmets kendte rammer. Barndommen er

Læs mere

Husorden for Solgården

Husorden for Solgården Husorden for Solgården Velkommen til Solgården I dette materiale har vi samlet forskellige informationer, som kan være relevante i forbindelse med opholdet på Solgården. Efterskolen Solgården Vardevej

Læs mere

Vigtige informationer om efterskoleopholdet 2013-2014

Vigtige informationer om efterskoleopholdet 2013-2014 Vigtige informationer om efterskoleopholdet 2013-2014 Juni 2013 Skoleskemaet/valg af valgfag: Skoleskemaet laves endeligt i den første uge, når vi har lavet holdinddelingen. Vedlagt dette brev finder du

Læs mere

Håndbog. Askov Efterskole

Håndbog. Askov Efterskole Håndbog Askov Efterskole Kære kommende elev! Vi byder dig og din familie velkommen til Askov Efterskole. Vi håber, at du får et rigtig godt år her hos os. Når man lever tæt sammen med mange mennesker i

Læs mere

INDHOLD: Værdigrundlag: 3. Formål: 3. Elevbank: 3. Nattevagt tlf: 3. Ferier: 3. Forsikring: 3. Forældresamarbejde: 4. Medbring: 4.

INDHOLD: Værdigrundlag: 3. Formål: 3. Elevbank: 3. Nattevagt tlf: 3. Ferier: 3. Forsikring: 3. Forældresamarbejde: 4. Medbring: 4. Side 1 af 7 INDHOLD: Værdigrundlag: 3 Formål: 3 Elevbank: 3 Nattevagt tlf: 3 Ferier: 3 Forsikring: 3 Forældresamarbejde: 4 Medbring: 4 På Efterskolen: 4 Skolemiljø: 5 Weekends: 5 Økonomi: 5 Kalender: 6

Læs mere

INFORMATIONSHÆFTE SKOLEÅRET

INFORMATIONSHÆFTE SKOLEÅRET INFORMATIONSHÆFTE SKOLEÅRET 2013 / 2014 Skolens personale Ledelse Heine Boe Anders Iburg Andersen Lærere Anders Filtenborg Spliid Dan Søndergaard Fia Maria Hjortshøj Glahn Helle Sikjær Pedersen Katja Maria

Læs mere

MIDTSJÆLLANDS EFTERSKOLE

MIDTSJÆLLANDS EFTERSKOLE Du skal medbringe: c sengetøj - dyne, betræk, hovedpude og lagen samt skånemadras (rullemadras) ca. 70 x 190 cm. c håndklæder og toiletgrej c ekstra skiftetøj c idrætstøj og idrætssko (kun til indendørs

Læs mere

Munkegårdens elevhåndbog

Munkegårdens elevhåndbog 2015 Tilhører: Din dagligdag: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag weekend 8.00-8.45 Morgenmad og morgenrutiner i husene (ikke dagelever) 9.00-10.30 Bo-uv. I hvert sit hus dagelever på Vejrupvej 10.30-10.45

Læs mere

Strib Idrætsefterskole INFOHÆFTE Skoleåret 2016/2017

Strib Idrætsefterskole INFOHÆFTE Skoleåret 2016/2017 Strib Idrætsefterskole INFOHÆFTE Skoleåret 2016/2017 1 Infohæftet er tiltænkt som en praktisk hjælp på alverdens oplysninger om livet på Strib Idrætsefterskole. Lad infohæftet blive hjemme, så familien

Læs mere

VELKOMMEN TIL FJORDVANG UNGDOMSSKOLE SKOLEÅRET 2015-2016

VELKOMMEN TIL FJORDVANG UNGDOMSSKOLE SKOLEÅRET 2015-2016 VELKOMMEN TIL FJORDVANG UNGDOMSSKOLE SKOLEÅRET 2015-2016 ELEV - OG FORÆLDREORIENTERING Kære elev. Et år på efterskole betyder, at du tager det første skridt væk fra hjemmets kendte rammer. Barndommen er

Læs mere

Praktiske oplysninger en ABC. Brejning Efterskole,Skoleåret 2012-13

Praktiske oplysninger en ABC. Brejning Efterskole,Skoleåret 2012-13 Praktiske oplysninger en ABC Brejning Efterskole,Skoleåret 2012-13 Det er svært at vide hvilke informationer elever og deres familier får brug for, men nedenstående er samlet en mænge informationer ordnet

Læs mere

Ryå Efterskole. Praktiske oplysninger for Skoleåret 2015-16. For unge med læsevanskeligheder. RYÅ EFTERSKOLE Side 1

Ryå Efterskole. Praktiske oplysninger for Skoleåret 2015-16. For unge med læsevanskeligheder. RYÅ EFTERSKOLE Side 1 Ryå Efterskole For unge med læsevanskeligheder Praktiske oplysninger for Skoleåret 2015-16 RYÅ EFTERSKOLE Side 1 Vores vision - vores ledestjerne Vores mission - vores rolle og opgave Vores værdier - hvad

Læs mere

Forældre- og elevorientering

Forældre- og elevorientering Forældre- og elevorientering Praktiske oplysninger 2012-2013 Drammelstrupvej 15, 8400 Ebeltoft telefon 87 52 91 20 mail: post@djfh.dk hjemmeside: www.djfh.dk Kære elev Med dette lille hæfte byder vi dig

Læs mere

Ankomstdag d. 9. August

Ankomstdag d. 9. August Kære forældre og elever på Efterskolen Epos årgang 1! Vi glæder os meget til snart at byde jer velkommen til den officielle åbning af Efterskolen Epos d. 9. August. Herunder er en række praktiske informationer

Læs mere

INFORMATIONSHÆFTE SKOLEÅRET

INFORMATIONSHÆFTE SKOLEÅRET INFORMATIONSHÆFTE SKOLEÅRET 2012 / 2013 Skolens personale Ledelse Heine Boe Anders Iburg Andersen Lærere Anders Filtenborg Spliid Charlotte Slot Larsen Dan Søndergaard Fia Maria Hjortshøj Glahn Klaus Lorenzen

Læs mere

Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland. Et rart sted at være

Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland. Et rart sted at være INFORMATIONER Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland Vi glæder os til at have dig som elev på vores kostskole. Her i mappen finder du nyttige informationer og husregler. Vi forventer at du overholder

Læs mere

Indhold Advarsler og bortvisning

Indhold Advarsler og bortvisning Retningslinjer for Risskov Efterskole Indhold Advarsler og bortvisning 1 Alkohol og rusmidler 2 Computer mm 2 Cykel 2 Fritidsarbejde 2 Gæster 2 Meddelelsesbogen 3 Mobiltelefon 3 Måltider 3 Rengøring 4

Læs mere

Praktiske oplysninger Infofolder for skoleåret

Praktiske oplysninger Infofolder for skoleåret Praktiske oplysninger Infofolder for skoleåret 2016-2017 2 Infofolder Udgave pr. 17. maj 2016 Praktiske oplysninger Kontakt Vejlefjordskolens telefonnummer: 7589 5202 Vejlefjordskolens e-mail: info@vejlefjordskolen.dk

Læs mere

RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER!

RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER! RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER! Køkken: Der er køleskab og lille fryser i hvert hus. Der er opvaskemaskine, men I skal selv have sæbe/tabletter med til maskinen og evt. opvaskemiddel. Ovnen og opvaskemaskinen

Læs mere

Værd at vide. Information om praktiske oplysninger for kommende elever på Dalum Landbrugsskole, afdeling Korinth

Værd at vide. Information om praktiske oplysninger for kommende elever på Dalum Landbrugsskole, afdeling Korinth Værd at vide Information om praktiske oplysninger for kommende elever på Dalum Landbrugsskole, afdeling Korinth Velkommen Kære nye elev. Hjertelig velkommen til Dalum Landbrugsskole, afd. Korinth. Vi

Læs mere

INFORMATIONSHÆFTE SKOLEÅRET

INFORMATIONSHÆFTE SKOLEÅRET INFORMATIONSHÆFTE SKOLEÅRET 2014 / 2015 Skolens personale Ledelse Heine Boe Anders Iburg Andersen Lærere Anders Filtenborg Spliid Dan Søndergaard Fia Maria Hjortshøj Glahn Helle Sikjær Pedersen Klaus Lorenzen

Læs mere

Velkommen til Forsorgshjemmet Aas

Velkommen til Forsorgshjemmet Aas Velkommen til Forsorgshjemmet Aas Velkommen til Forsorgshjemmet Aas Forsorgshjemmet Aas tilbyder i henhold til Servicelovens 110, midlertidig ophold, omsorg og støtte til mennesker, som er socialt udsatte

Læs mere

I bedes læse dette Sommerbrev 2010 grundigt igennem. Selv om informationerne muligvis ikke er nye, er det vigtigt at få repeteret indholdet.

I bedes læse dette Sommerbrev 2010 grundigt igennem. Selv om informationerne muligvis ikke er nye, er det vigtigt at få repeteret indholdet. Kære forældre I bedes læse dette Sommerbrev 2010 grundigt igennem. Selv om informationerne muligvis ikke er nye, er det vigtigt at få repeteret indholdet. Søndag, den 8. august 2010 har vi første skoledag.

Læs mere

Velkommen til elever og forældre. Søndag d. 9. august 2015 VELKOMMEN TIL SYDFYNS FRI FAGSKOLE SKOLEÅRET 2015/2016

Velkommen til elever og forældre. Søndag d. 9. august 2015 VELKOMMEN TIL SYDFYNS FRI FAGSKOLE SKOLEÅRET 2015/2016 VELKOMMEN TIL SYDFYNS FRI FAGSKOLE SKOLEÅRET 2015/2016 Velkommen til elever og forældre Søndag d. 9. august 2015 Kl. 15.00 Kl. 16.00 Kl. 17.00 Ankomst og indkvartering Kaffe, velkomst og præsentation af

Læs mere

TILMELDING TIL SKYUM IDRÆTSEFTERSKOLE

TILMELDING TIL SKYUM IDRÆTSEFTERSKOLE TILMELDING TIL SKYUM IDRÆTSEFTERSKOLE Navn: vil gerne optages som elev på Skyum. Når du bliver optaget som elev på Skyum Idrætsefterskole får du samtidig en opkrævning på 500,-. Beløbet er et rent indskrivningsgebyr,

Læs mere

Skolens ABC Orientering til elever og forældre om praktiske forhold på Hardsyssel Efterskole

Skolens ABC Orientering til elever og forældre om praktiske forhold på Hardsyssel Efterskole Skolens ABC Orientering til elever og forældre om praktiske forhold på Hardsyssel Efterskole 2016-2017 r livet G e og m slå hæ o fo Venner bru p, når ftet g fo du r de har t Hardsyssel Efterskole Hardsysselvej

Læs mere

RØNBJERGTUREN 2017 HYTTER!

RØNBJERGTUREN 2017 HYTTER! RØNBJERGTUREN 2017 HYTTER! Køkken: Der er køleskab og lille fryser i hvert hus. Der er opvaskemaskine, men I skal selv have sæbe/tabletter med til maskinen og evt. opvaskemiddel. Ovnen og opvaskemaskinen

Læs mere

Brejninggaard Efterskole 2015-2016 Velkommen!

Brejninggaard Efterskole 2015-2016 Velkommen! Velkommen! Vi vil gerne byde alle elever og forældre velkommen til Brejninggaard Efterskole. Vi glæder os til samarbejdet om at skabe et godt og givtigt skoleår for alle, og håber, at vi med denne skolefolder

Læs mere

FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP PÅ TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE. Læs mere på www.haarslevefterskole.

FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP PÅ TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE. Læs mere på www.haarslevefterskole. FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP PÅ TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE Læs mere på www.haarslevefterskole.dk IDRÆT / DRAMA / FRILUFTSLIV MUSIK / MEDIE / KREATIV HÅRSLEV EFTERSKOLES

Læs mere

Informationshæfte Skoleår 2015/16

Informationshæfte Skoleår 2015/16 Informationshæfte Skoleår 2015/16 Gældende fra 1. august 2015 Velkommen til Højer Design Efterskole Højer Design Efterskole Søndergade 21 6280 Højer Telefon: 73628900 mail@hoejerdesignefterskole.dk www.hoejerdesignefterskole.dk

Læs mere

HANDELSFAGSKOLEN. velkommen til. handelsfagskolen.dk

HANDELSFAGSKOLEN. velkommen til. handelsfagskolen.dk HANDELSFAGSKOLEN velkommen til SKÅDE HANDELSFAGSKOLEN handelsfagskolen.dk ELEV på handelsfagskolen Handelsfagskolen uddanner elever inden for handel og specialdetailhandel samt lægesekretærer. Vores elever

Læs mere

Pederstrup Efterskole Pederstrupvej 120, 4943 Torrig L Tlf.: 54935755 Mail: pederstrup@pederstrup.dk - www.pederstrup.dk CVR.

Pederstrup Efterskole Pederstrupvej 120, 4943 Torrig L Tlf.: 54935755 Mail: pederstrup@pederstrup.dk - www.pederstrup.dk CVR. Velkommen til Pederstrup Efterskole. Stedet der skal danne rammen om din skole og dit hjem de næste 42 uger. Mange af jer vinker farvel til jeres folkeskole. Nogle af jer skal starte på skolen for anden

Læs mere

Velkommen til EUC Nords skolehjem - Hjørring

Velkommen til EUC Nords skolehjem - Hjørring Velkommen til EUC Nords skolehjem - Hjørring Skolehjemmet er for dig... der er i gang med en erhvervsuddannelse og har mere end 5 kvarters transport til skolen. facebook.com/ skolehjem Velkommen På EUC

Læs mere

John Landbo. Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81. Jan Majgaard. Johs. Odgaard. Mobil: 99 70 62 83

John Landbo. Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81. Jan Majgaard. Johs. Odgaard. Mobil: 99 70 62 83 Velkommen til infomøde Toscana 2013 Personale John Landbo Mobil: 99 70 62 82 Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81 Jan Majgaard Mobil: 99 70 62 84 Johs. Odgaard Mobil: 99 70 62 83 Rejseplan Mødetid på Morsø

Læs mere

Kære kommende elev & forældre!

Kære kommende elev & forældre! Kære kommende elev & forældre! Introbrevet skal ses som en opsamling og en præcisering af de ting, som er rare at vide, inden du kommer. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at ringe til skolen.

Læs mere

Velkommen på EUC Syd Skolehjem Tønder

Velkommen på EUC Syd Skolehjem Tønder Velkommen på EUC Syd Skolehjem Tønder GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2017 Vi byder dig velkommen til dit ophold, og vil med denne folder gerne give dig mulighed for at få et overblik over stedet, vores regler

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Praktiske oplysninger Vilvorde Roskilde Tekniske Skole Skolehjem Skolehjem Skolehjem Praktiske oplysninger Vi byder dig med denne folder velkommen til Roskilde Tekniske Skoles skolehjem, Ledreborg Allé

Læs mere

Håndbog for forældre og elever

Håndbog for forældre og elever Håndbog for forældre og elever Sydvestjyllands Efterskole Årgang 2007/08 Indholdsfortegnelse Velkommen på Sydvestjyllands Efterskole 3 Du kan forvente: 3 Vi forventer: 3 Hvad skal jeg medbringe 4 Hverdag

Læs mere

Fag På Maniitsumi Efterskoli undervises i følgende obligatoriske fag. - Grønlandsk - Dansk

Fag På Maniitsumi Efterskoli undervises i følgende obligatoriske fag. - Grønlandsk - Dansk Ankomst Den dag du ankommer, vil der være personale på kajen til at byde dig velkommen. Du vil ankomme nogle dage før skolestart, så der er tid til at finde sig til rette. Besøg på skolen Forældre, søskende

Læs mere

FORÅRSCAMP TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT H Å R SLEV EFTERSKOLE FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB. For elever i 7. og 8. klasse

FORÅRSCAMP TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT H Å R SLEV EFTERSKOLE FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB. For elever i 7. og 8. klasse FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE For elever i 7. og 8. klasse IDRÆT / DRAMA / FRILUFTSLIV MUSIK / MEDIE / KREATIV HÅRSL EV EFTERSKOLES FORÅRSCAMP

Læs mere

Velkommen til EUC Nords skolehjem Frederikshavn

Velkommen til EUC Nords skolehjem Frederikshavn Skolehjemmet er for dig... der er i gang med en erhvervsuddannelse og har mere end 5 kvarters transport til skolen. Velkommen til EUC Nords skolehjem Frederikshavn FACEBOOK.COM/FRHSKOLEHJEM Velkommen På

Læs mere

Orienteringshæfte for Roholte Efterskole

Orienteringshæfte for Roholte Efterskole Orienteringshæfte for Roholte Efterskole 2010/2011 Praktiske oplysninger om Roholte Efterskole Adresse m.m. Vindbyholtvej 29 a 4640 Faxe Kontor: 56 72 55 58 Telefax: 56 72 55 76 E-mail: kontor@roholteefterskole.dk

Læs mere

HANDELSFAGSKOLEN. velkommen til. handelsfagskolen.dk

HANDELSFAGSKOLEN. velkommen til. handelsfagskolen.dk HANDELSFAGSKOLEN velkommen til SKÅDE HANDELSFAGSKOLEN handelsfagskolen.dk ELEV på HANDELSFAGSKOLEN Handelsfagskolen uddanner elever inden for detailhandel og handel samt lægesekretærer. vores elever kommer

Læs mere

Værd at vide 2014-2015

Værd at vide 2014-2015 Emmerske Efterskole Værd at vide 2014-2015 Ankomst første skoledag 2. årseleverne møder søndag den 10. august kl.11.00 Hvor der bliver udleveret nøgler og eleverne får deres værelse. Depositum 500 kr.

Læs mere

Første uge på Brejninggaard Efterskole

Første uge på Brejninggaard Efterskole Første uge på Brejninggaard Efterskole August 2015 Søndag d. 9/8 14.00 Skolen åbner for indkvartering efter sengeredning og udpakning er der kaffe i Hallen 15.30 Velkomst i hallen 16.30 Første møde med

Læs mere

Ankomstdag d. 9. August

Ankomstdag d. 9. August Kære forældre og elever på Efterskolen Epos årgang 1! Vi glæder os meget til snart at byde jer velkommen til den officielle åbning af Efterskolen Epos d. 9. August. Herunder er en række praktiske informationer

Læs mere

Informationshæfte Skoleåret 2011/2012

Informationshæfte Skoleåret 2011/2012 Informationshæfte Skoleåret 2011/2012 Thyland Idrætsefterskole, Vorupørvej 73, 7700 Thisted Tlf: 97937050 - Fax: 97937550 - Email: info@thyland.dk www.thyland.dk Indholdsfortegnelse: Værdigrundlag for

Læs mere

Kære elev, årgang 2014/2015. Med dette lille hæfte byder vi dig velkommen som elev på Rovvig Efterskole.

Kære elev, årgang 2014/2015. Med dette lille hæfte byder vi dig velkommen som elev på Rovvig Efterskole. Kære elev, årgang 2014/2015 Med dette lille hæfte byder vi dig velkommen som elev på Rovvig Efterskole. I hæftet kan du og dine forældre finde svar på en mængde praktiske spørgsmål i forbindelse med det

Læs mere

INFORMATIONSFOLDER ELEVHOLDET

INFORMATIONSFOLDER ELEVHOLDET INFORMATIONSFOLDER ELEVHOLDET 2016-2017 1 Forældreinformation - årgang 16/17 Med dette lille informationshæfte bydes I velkommen som forældre på Dybbøl Efterskole. Hæftet indeholder praktiske oplysninger

Læs mere

VELKOMMEN til skoleåret

VELKOMMEN til skoleåret VELKOMMEN til skoleåret 2016-2017 REGLER ORDENSREGLER Vi forventer at eleverne viser hensyn over for deres omgivelser og for hinanden. Vi forventer at eleverne møder til undervisningen og holder aftaler

Læs mere

Velkommen til EUC Nords skolehjem Hjørring

Velkommen til EUC Nords skolehjem Hjørring Skolehjemmet er for dig... der er i gang med en erhvervsuddannelse og har mere end 5 kvarters transport til skolen. Velkommen til EUC Nords skolehjem Hjørring FACEBOOK.COM/SKOLEHJEM Velkommen På EUC Nord

Læs mere

Håndbog for elever på Egå Produktionshøjskole

Håndbog for elever på Egå Produktionshøjskole Håndbog for elever på Egå Produktionshøjskole Arbejds- og åbningstider Skolens daglige åbningstid er 7.30 15.30, fredag dog kun til 14.00. De daglige mødetider for eleverne ER: Mandag Torsdag 8.05-14.35

Læs mere

KORTTIDSPLADSER Velkommen til korttidsophold i Hjørring Kommune

KORTTIDSPLADSER Velkommen til korttidsophold i Hjørring Kommune KORTTIDSPLADSER Velkommen til korttidsophold i Hjørring Kommune KORTTIDSPLADSER Velkommen til korttidsophold i Hjørring Kommune Dit ophold kan give dig mulighed for, at du kan: kan bibeholde og/eller

Læs mere

mandag den 12. august

mandag den 12. august Velkommen til Pederstrup Efterskole. Stedet der skal danne rammen om din skole og dit hjem de næste 42 uger. Mange af jer vinker farvel til jeres folkeskole. Nogle af jer skal starte på skolen for anden

Læs mere

Kære kursus deltager Dette deltagerbrev skal sendes til alle i patruljen, og fungere samtidig som bekræftelse på jeres tilmelding.

Kære kursus deltager Dette deltagerbrev skal sendes til alle i patruljen, og fungere samtidig som bekræftelse på jeres tilmelding. Deltagerbrev til påskekursus Toggerbo Spejdercenter 2013 Kære kursus deltager Dette deltagerbrev skal sendes til alle i patruljen, og fungere samtidig som bekræftelse på jeres tilmelding. Nu nærmer årets

Læs mere

EMMERSKE EFTERSKOLE FRA A TIL Å. 2011 2012.

EMMERSKE EFTERSKOLE FRA A TIL Å. 2011 2012. EMMERSKE EFTERSKOLE FRA A TIL Å 2011 2012 552011 Emmerske, maj 2011 Kære elever til skoleåret 1112 Vi nærmer os det nye skoleår, og de sidste informationer er på vej med dette brev Vi har igen prøvet at

Læs mere

Værd at vide

Værd at vide Emmerske Efterskole Værd at vide 2016-2017 Ankomst første skoledag 2. årseleverne møder søndag den 7. august 2016 kl. 11.00, hvor der bliver udleveret nøgler og eleverne får deres værelse. Der er middag

Læs mere

Husorden P7. Velkommen til afsnit P7. Adfærd og omgangstone. Alkohol og euforiserende stoffer. Aktiviteter. Besøg

Husorden P7. Velkommen til afsnit P7. Adfærd og omgangstone. Alkohol og euforiserende stoffer. Aktiviteter. Besøg Område: Psykiatrien i Region Syddanmark Afdeling: Psykiatrisk Afdeling Middelfart Dato: 27. maj 2015 Udarbejdet af: IG/tj Husorden P7 Velkommen til afsnit P7 For at gøre dit ophold i afsnittet så positivt

Læs mere

Informationshæfte. Velkommen til Skoleåret 2013/2014

Informationshæfte. Velkommen til Skoleåret 2013/2014 Informationshæfte Velkommen til Skoleåret 2013/2014 Thyland Idrætsefterskole, Vorupørvej 73, 7700 Thisted Tlf: 97937050 - Fax: 97937550 - Email: info@thyland.dk www.thyland.dk Indholdsfortegnelse: Værdigrundlag

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

TJELE ABC. Kontortid: se hjemmesiden

TJELE ABC. Kontortid: se hjemmesiden TJELE ABC Oplysninger om skolen Tjele Efterskole, Skolevej 2, Hammershøj, 8830 Tjele Tlf.nr. 86 45 12 11 E-mail: info@tjeleefterskole.dk Hjemmeside: www.tjeleefterskole.dk Kontortid: se hjemmesiden Her

Læs mere

Adresse: Telefonnummer: Navn:

Adresse: Telefonnummer: Navn: Udfyldes af forældre og ansøger Ansøgningsskema. Elev Elevens fulde navn Adresse Sted Postnummer By Cpr-nummer. E-mail. Mobiltelefon Forældre/værge Navn Cpr-nummer Postnummer By Telefon privat Telefon

Læs mere

Håndbog for forældre og elever

Håndbog for forældre og elever Håndbog for forældre og elever Sydvestjyllands Efterskole Årgang 2014/15 Håndbog for elever på Sydvestjyllands Efterskole Velkommen på Sydvestjyllands Efterskole. Til en levende skole med et levende fællesskab

Læs mere

Efterårsholdet Forår Velkommen til Egå Ungdoms-Højskole Vi ses den 2. januar. Se program på bagsiden

Efterårsholdet Forår Velkommen til Egå Ungdoms-Højskole Vi ses den 2. januar. Se program på bagsiden Efterårsholdet 2016 Forår 2010 Velkommen til Egå Ungdoms-Højskole Vi ses den 2. januar Se program på bagsiden Velkommen til Egå Kære kommende højskoleelev på Egå Ungdoms-Højskole. Vi vil byde dig hjertelig

Læs mere

Velkommen: Med denne folder vil vi fortælle om Børnehusets børnehavedel, så vi ved fælles hjælp kan få et godt samarbejde i dagligdagen.

Velkommen: Med denne folder vil vi fortælle om Børnehusets børnehavedel, så vi ved fælles hjælp kan få et godt samarbejde i dagligdagen. Velkommen: Vi vil gerne byde Jer velkommen i Børnehuset Vestbyen. Det er vores mål, at få et godt samarbejde mellem forældre, børn og personale, da det er vejen til god trivsel for alle. Vi forventer en

Læs mere

Elbæk Efterskole. Skoleåret 2014 2015

Elbæk Efterskole. Skoleåret 2014 2015 Elbæk Efterskole Skoleåret 2014 2015 Tlf: 7566 9057 (man. tors. 8:30-14:30, fre. 8:30-13:00) Mobil: 2014 9057 (17:30 7:30) Mail: info@elbaekefterskole.dk 1 Denne mappe er til vejledning for dig og dine

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Praktiske oplysninger Sommerkurser 2014 Kære elev Vi har hermed fornøjelsen at fremsende de praktiske oplysninger for dit ophold på Djurslands Folkehøjskole. Har du behov for at der tages specielle kosthensyn

Læs mere

Informationshæfte skoleåret 2014/15

Informationshæfte skoleåret 2014/15 Informationshæfte skoleåret 2014/15 tilhører: gældende fra 1. august 2014 Gl. Skamlingvej 1 6093 Sjølund Tlf. 75 57 40 26 kontor@skamling.dk www.skamling.dk 1 Skolens historie 1903-1916 Højskole 1916-1954

Læs mere