Detox Coach Uddannelsen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Detox Coach Uddannelsen"

Transkript

1 Detox Coach Uddannelsen

2 Detox Coach Uddannelsen er en holistisk uddannelse så forbered dig på at se dig, dine valg, dine vaner alt dit liv indeholder med 360 grader brillerne på. Først og fremmest vil jeg gerne lære dig det, så du kan hjælpe dig selv. Jeg vil rigtig gerne have at når du har hovedpine, diarre, ondt i knæet så ved du hvad du skal gøre. Nærmer du dig overgangsalderen, sover dårligt om natten, har dårlig fordøjelse så forstår du hvad din krop mangler og hvad du skal tilføre og i hvilken mængde. Mit ønske er, at når du afslutter på første år så har du fuldstændig klart billede af hvilke signaler kroppen anvender når den forsøger at sige bestemte ting til dig. Vi kommer ikke uden om kosten! Jeg vil rigtig gerne have at du forstår dels hvordan korn, sukker, koffein, nikotin, mælk, svin og andre allergener i kosten påvirker dig, så du med det samme din krop kommer med en reaktion, ved lige præcis hvad der er årsagen, hvad du skal gøre og hvordan du kan understøtte dig selv i at undgå det igen. Det er den fysiske side af det. Kærlighed Pernille Damore Jeg vil også lære dig at forstå den psykosomatiske side af kosten og med empati og rummelighed kikke på hvorfor det der fælder dig, gør dig syg og afhængig nogen gange kan være en god løsning og på længere sigt rent faktisk hjælpe dig og understøtte dig i din proces Mit ønske med uddannelsen er at du er du i aktiv kontakt med din krop, sind og sjæl og du aflæser og anvender alle signaler. Du former din egen virkelighed så du i alle sammenhænge styrker, opbygger og værdsætter dig. Så du kan lidt sige at første år er et selvhjælps år, hvor du lærer at afkode din krops signaler og vide præcis hvad den ønsker du skal tilføre, regulere eller detoxe og understøtte kroppens behov. Andet år anvender du alt du har lært til at hjælpe, understøtte og coache andre i deres holistiske detox proces.

3 Uanset spørgsmålet er svaret altid kærlighed Detox Coach Uddannelsen lærer dig alle aspekter af holistisk Detox. Damore Detox uddannelsen er en 1- årig Holistisk Detox Grunduddannelse med yderligere en 1-årig Holistisk Detox Coach overbygning. Holistisk Detox tager udgangspunkt i et behov for at erkende, acceptere og forstå dig selv før du kan tage fat på noget som helst andet! Det er en grundlæggende holdning på uddannelsen at du først skal lære dig selv at kende inden du kan forvente at lave varige livsstilsændringer det være sig omkring kost, krop, vaner, omgivelser, personlighed eller kommunikation.

4 Med Holistisk Detox bliver alt i dig, hele dit liv, alt du indeholder, tænker, føler, siger og gør bliver detoxet via følgende moduler: Detox din kost Detox din krop Detox dine vaner Detox dine omgivelser Detox din personlighed Detox din Kommunikation Holistisk Detox arbejder ud fra 3 Grundlæggende Overbevisninger: Din Guddommelighed du er så meget større end du på nuværende tidspunkt kan gøre dig begreb om. Krop, sind og sjæl er det samme alt der udspiller sig på et område, udspiller sig på alle områder. Smerter, sygdomme, kropsreaktioner og afhængighed er direkte forbundet og udspiller sig på alle 3 niveauer. Virkeligheden er en individuel sandhed du former selv din virkelighed. Det du opfatter som din virkelighed bliver din sandhed.

5 I løbet af første ½ år kommer du til at lære hvordan du udrenser din krop med tarmskylninger, kaffeskylninger, næseskylninger og oliegurglinger. Du kommer til at lære hvordan du opbygger med C-vitamin, homøopatisk salve, aminosyrer. Hvordan udrenser tyndtarmen og genopretter din flora og hvordan du juicefaster og laver lever flush. Første ½ år kommer du ligeledes til at lære alle mekanismerne omkring kost både de fysiske og psykosomatiske. Du kommer til at lære hvordan du mediterer, aktiverer dine chakra, cirkulerer energi i kroppen fra de steder der er for meget, til de steder der er for lidt. Du kommer også til at lære hvordan du sænker dine hjernebølger, så du bevidst kan styre din underbevidsthed og hvordan du hæver dine cellers vibration så du bevidst kan vende en grundlæggende følelse af svigt, manglende kærlighed og manglende accept til en højfrekvent vibration af kærlighed, tillid og tryghed. Første 1/2 år Detox din kost sukker-stop Detox din krop Tarmskylninger Kaffeskylninger Næseskylninger Oliegurglinger Juice faste Lever flush Meditationer

6 Andet 1/2 år Detox dine omgivelser Space Clearing Ryd op og giv slip Detox din personlighed Hormonel dominans Sund Vrede Sund Skyld Sund Skam Sund Frygt Detox dine vaner Egen Fornemmelse Egen Omsorg Egen Kærlighed Egen Værdi Grænser Detox din kommunikation Andet ½ år tager vi hul på en dybere forståelse af din hormonelle dominans. Du kommer til at arbejde og forstå omkring din fastlåste vrede, frygt, skyld og skam der nedbryder og bremser dig og du lærer hvordan du i praksis kan vende fokus og få kontakt med din sunde vrede, frygt, skyld og skam der opbygger og styrker dine grænser og Egen Værdi. Arbejdet og processen andet ½ år er hårdt og belønningen er stor! I slutningen af andet ½ år taler vi sammen om jeg mener du vil egne dig og have glæde af at forsætte på tredje ½ år og arbejde videre til at blive Holistisk Detox Coach. Ønsker du at arbejde videre og mener jeg at det vil være gunstigt for dig at gøre det fortsætter du på tredje ½ år.

7 Detox Kommunikation 95% af alt du siger handler om dig! Alle dine ord og den måde du anvender dem på afspejler dit hormonbillede, dine psykiske fastlåsninger, dine overbevisninger, fordomme, antagelser og vurderinger, dine indre temaer og påvirkningen af din opdragelse. Som Holistisk Detoxer lytter du altså lige så meget efter hvad du siger, som hvad den anden siger. Først når du har afdækket, erkendt, accepteret og forstået hvad dine ord afspejler, kan du virkelig høre hvad andre siger. I din kommunikation både den du har med dig selv og den du har med andre, er det vigtigt du holder din bevidsthed omkring de to niveauer du kan iagttage og udleve fra. Det ene niveau er det niveau som Deepak Chopra kalder Egoets niveau eller det jeg kalder Gadeplan. Det andet niveau er Sjælens niveau eller det jeg kalder 4. sal. PÅ GADEPLAN/ egoets niveau, vurderer du alt som rigtigt/ forkert. Du er påvirket af dine egne fordomme, antagelser, vurderinger og opdragelse. Du kan se det lidt som at stå midt i en labyrint. Det kan være svært at finde vejen frem fordi du ikke har overblikket. Du har følelsen af at gå i stå og bliver holdt tilbage på grund af fastlåst frygt, vrede, smerter, skyld eller skam. (Bogen TAG ANSVAR FOR DIT LIV en holistisk detox guide til kost, krop, sind og sjæl er en arbejdsbog til erkendelse, accept, forståelse samt opløsning af Egoet.) PÅ 4. SAL/ sjælens niveau, ser du det hele med perspektiv på. I stedet for at blive suget ned af den personlige malstrøm og se det hele fra gadeplan, kan du nu se de større sammenhænge og formål og du kan slippe krogene. Herfra mærker du kærlighed til dig selv og alle andre, alle beslutninger du tager har kærlighed som fundament. Derfor har din respons overfor dig selv og andre også kærlighed som fundament og du responderer helt naturligt med taknemmelighed. Uddannelsen er derfor også anvendelig i arbejdsammenhæng, til løsning af konflikter eller til alle der ønsker at have klar kommunikation med andre mennesker.

8 Du starter med at kontakte mig på så vi får en dialog i gang. Ikke alle kan deltage på uddannelsen, efter vores dialog vurderer jeg om du kan komme med. Vær opmærksom på at deltagelse på 1. år garanterer IKKE at du kan fortsætte med uddannelsen året efter i lære som Holistisk Detox coach. Jeg har helt klare krav du skal opfylde for at kunne fortsætte. Tilmelding Dette er altså ikke uddannelsen hvor du bare indbetaler et beløb hver måned og efter en bestemt tidsperiode får du et diplom! Det betyder også, at alle der ønsker at gå i forløb hos en Holistisk Detox Coach med sikkerhed ved at den person er udvalgt, pålidelig og aktiv i sit eget detox forløb. Det forventes af dig: 1. at du er detox i adfærd, livsstil og kommunikation 2. at du er sukkerfri 3. at du er aktiv i din egen udvikling fx via egen supervision, terapi eller behandlinger. 4. På samme måde er en godkendelse til at du kan fortsætte i lære som Holistisk Detox Coach IKKE en garanti for at du bliver færdig uddannet som coach efter de 2 år. Igen har jeg helt klare krav du skal opfylde. Jeg ved det lyder barsk, det er ikke ment sådan! Min uddannelse sikrer både dig som deltager, at du er klar til et forløb, klar til at fortsætte som coach og klar til at have egne hold. Er du stadig interesseret i at deltage på uddannelsen efter vi har talt sammen indbetaler du tilmeldingsgebyret, udfylder anamnesen og så er du allerede i gang.

9 Uddannelsens opbygning Uddannelsen består af 30 online undervisningsaftner (tirsdage fra 19:00-21:00) samt 3 intense Master Seminarer af 3 hele dages varighed i januar, august og november. Master Seminarerne afholdes i Danmark Holistisk Detox Coach uddannelsen (DCU): er en 1-årig overbygning af Holistisk Detox uddannelsen. Princippet er learning by doing. Efter du har gennemgået Holistisk Detox uddannelsen og har afprøvet principperne på egen krop, får du året efter mulighed for at coache en af detoxerne og opstarte dine egne Sukker-Stop hold. Som 2. års elev på Coach Uddannelsen får du tildelt en eller flere 1. års elever som så kan kontakte dig pr telefon eller når vedkomne har brug for coaching eller vejledning. Din undervisning består derudover af supervision af Pernille Damore. Hvis du ønsker det vil du få støtte og opbakning til at du kan opstarte dine egne Sukker-Stop hold forløb, med gruppe undervisning af mennesker der ønsker hjælp, støtte og coaching i at komme ud af en sukker afhængighed og implementere Holistisk Detox i deres livsstil. På 2. år deltager du derfor på undervisningen som tidligere men hvor du sidste år deltog med udgangspunkt i egen oplevelse deltager du dette år med udgangspunkt i andre oplevelse. I løbet af året modtager du ligeledes gruppe supervision af Pernille Damore. Målet er at du ved afslutning af Detox Coach Uddannelsen enten selv står for holdundervisning, sukker-stop grupper og coacher andre i at med at implementere Detox kost i deres livsstil eller anvender uddannelsen som supplement og overbygning til den uddannelse/det arbejde du allerede har.

10 Undervisningen er i tidsrummet 19:00 21:00. Undervisning 2014 Supervisionsaftnerne for Detox Coacherne er hver anden torsdag i tidsrummet 20:00 21: Januar 2014 MS1 i Danmark 4. februar februar februar 2014 Vinterferie 4. marts marts marts marts april april april april april maj 2014 Ferie 20. maj maj juni juni juni juni juli 2014 Sommerferie august 2014 MS2 i Danmark 2. september september september september september oktober oktober oktober oktober november november november 2014 MS3 i Danmark Obs! Undervisningen på MS starter fredag klokken 10:00 og slutter søndag klokken 16:00. Ønsker du at ankomme til Anneberg allerede torsdag aften så du er frisk, udhvilet, i stemning og klar til undervisningen er det muligt. Det koster 300 kroner ekstra for overnatningen torsdag til fredag.

11 Pris for Uddannelsen OBS! Der er bindende tilmelding. Da din plads ikke kan erstattes af en anden binder du dig for hele beløbet og hele uddannelsen ved tilmelding. Du kan altså ikke springe fra uddannelsen og ej heller hverken få tilbagebetalt penge eller stoppe med månedlig betaling. Prisen for uddannelsen dækker: Al undervisning Materiale Analyse af anamnese Skype konsultation med Pernille Damore Personligt sammensat 10 ugers ampulkur, Ophold i delt dobbeltrum på Anneberg Prisen inkluderer ikke mad, drikke, supplerende tilskud eller yderligere konsultationer. Kontant betaling: kroner ved tilmelding kroner inden 1. januar. I alt udgift for uddannelsen: kroner Delt betaling: kroner ved tilmelding kroner pr måned hver den første i januar, februar, marts, april, maj, juni, juli, august, september, oktober og november måned. I alt udgift for uddannelsen: kroner Holistic Detox Coach uddannelsen: kroner ved tilmelding kroner inden 1. januar. I alt udgift for uddannelsen: kroner (obs. konsultation og ampulkur indgår IKKE i prisen)

COACHING Det handler om at stille de rigtige spørgsmål

COACHING Det handler om at stille de rigtige spørgsmål Sofia Manning (2007) COACHING Det handler om at stille de rigtige spørgsmål den 09-03-2012 kl. 9:57 Søren Moldrup side 1 af 13 sider Bogen er skrevet i du-form henvendt til den kommende coach. Denne stil

Læs mere

Hvor aktiv var du inden du blev syg? Hvordan var det pludselig ikke at kunne træne?

Hvor aktiv var du inden du blev syg? Hvordan var det pludselig ikke at kunne træne? Hvor aktiv var du inden du blev syg? Før jeg fik konstateret brystkræft trænede jeg ca. fire gange om ugen. På daværende tidspunkt, bestod min træning af to gange løbetræning, to gange yoga og noget styrketræning

Læs mere

Power of Mindfulness Toscana. 14-21 april 2015.

Power of Mindfulness Toscana. 14-21 april 2015. Power of Mindfulness Toscana. 14-21 april 2015. Efter en uge i Toscana, hvor du har trænet Mindfulness hver dag og nydt naturen, stedet, maden og livet, vil du komme hjem med fornyet ro, energi og overskud.

Læs mere

Sov godt. Af Anne Søvang. Juni 2012. www.annesoevang.dk

Sov godt. Af Anne Søvang. Juni 2012. www.annesoevang.dk Sov godt Af Anne Søvang Juni 2012 www.annesoevang.dk Copyright 2012 1 Søvn er vigtig. En god søvn hjælper kroppen med at regenerere og forny sig. Så kan føle os veludhvilede og er klar til den nye dag,

Læs mere

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende I Hej Sundhedsvæsen har vi arbejdet på at understøtte, at de pårørende inddrages i større omfang, når et familiemedlem eller en nær ven indlægges på sygehus.

Læs mere

4 ledtråde til at hjælpe dig i arbejdet med dit Solar Plexus

4 ledtråde til at hjælpe dig i arbejdet med dit Solar Plexus 4 ledtråde til at hjælpe dig i arbejdet med dit Solar Plexus Jes Dietrich Dette er et lille udsnit fra min bog Hjertet og Solar Plexus. Nogle steder vil der være henvisninger til andre dele af bogen, og

Læs mere

DCAA-nyt. www.dcaa.dk. Årgang 27. nr. 1. Maj 2010. Udgivet af DCAA, Dansk Center vedr. Alkoholisme og andre Afhængighedssygdomme

DCAA-nyt. www.dcaa.dk. Årgang 27. nr. 1. Maj 2010. Udgivet af DCAA, Dansk Center vedr. Alkoholisme og andre Afhængighedssygdomme DCAA-nyt Årgang 27. nr. 1. Maj 2010 Udgivet af DCAA, Dansk Center vedr. Alkoholisme og andre Afhængighedssygdomme www.dcaa.dk Hvem står bag dette blad? Det gør Dansk Center vedrørende Alkoholisme og andre

Læs mere

Psykoterapi. ... vi er vores relationer...

Psykoterapi. ... vi er vores relationer... Psykoterapi De fleste søger terapi, fordi de ønsker at have det bedre med sig selv og omverdenen samt, at få mere ud af deres liv og relationer. Det er helt naturligt. Som menneske søger vi alle lykken

Læs mere

Fra single til parforhold. med syv (relativt) nemme trin

Fra single til parforhold. med syv (relativt) nemme trin med syv (relativt) nemme trin Af Mikael Hoffmann ID-psykoterapeut, single-terapeut og mentor-coach Mange mennesker, der lever alene, kan nå til et punkt i deres liv, hvor de siger: "Jeg ønsker ikke længere

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

LEKTIONER og ARTIKLER

LEKTIONER og ARTIKLER LEKTIONER og ARTIKLER - Baseret på bogen Menneskehedens Udviklingscyklus Jes Dietrich www.menneskeogudvikling.dk Om Bogen Menneskehedens Udviklingscyklus, 377 sider, Illustreret ISBN 978-87-994675-1-8

Læs mere

F L O W. Specialist Uddannelsen FREE LOVING OPEN WISE

F L O W. Specialist Uddannelsen FREE LOVING OPEN WISE F L O W Specialist Uddannelsen FREE LOVING OPEN WISE F L O W Specialist Uddannelsen FREE LOVING OPEN WISE Ingen og intet behøver at stagnere i modstand og frustration FREE LOVING OPEN WISE Vil du lære

Læs mere

Første kald: Sådan virker processen og hvorfor det er så vigtigt at følge den 100%

Første kald: Sådan virker processen og hvorfor det er så vigtigt at følge den 100% Første kald: Sådan virker processen og hvorfor det er så vigtigt at følge den 100% Velkommen til miniforløbet Sådan skaber du dit gennembrud nu! Det er så dejligt at se så mange fantastiske kvinder tage

Læs mere

Refleksionskema Den dybere mening

Refleksionskema Den dybere mening Refleksionskema Den dybere mening - den forskel du vil være, i verden Der ligger en dybere uselvisk mening bag beslutninger og valg vi træffer, som alle er dybt manifesteret i den måde vi ser verden på,

Læs mere

Nyhedsbrev fra Den Motiverende Samtale Sommer 2008 Tema: Motivation og Kommunikation

Nyhedsbrev fra Den Motiverende Samtale Sommer 2008 Tema: Motivation og Kommunikation Læs i dette temanummer om motivation som noget, der opstår i relationen mellem klient og rådgiver. Du kan også læse om efterårets spændende kurser i og vores SundhedsCoach Uddannelse. At kommunikere motiverende

Læs mere

Mindjuice s Coachuddannelse

Mindjuice s Coachuddannelse Mindjuice s Coachuddannelse Mindjuice s Coachuddannelse er opstået ud af mange års erfaring med coaching kombineret med et voksende commitment om at skabe ekstraordinære coaches. Med ekstraordinær mener

Læs mere

Alt, hvad vi ønsker at ændre i livet, starter med os selv. o Et godt helbred o Kærlighed o En god økonomi o Succesfuld karriere o Gode relationer

Alt, hvad vi ønsker at ændre i livet, starter med os selv. o Et godt helbred o Kærlighed o En god økonomi o Succesfuld karriere o Gode relationer En rejse ind i den ny tids energi Kursus i Portugal d. 8.-15. maj 2015 Denne rejse, ind i den nye tids energi, er en rejse, der skaber vejen ind til dit sande selv. Find vejen ind til din indre kilde,

Læs mere

Nyhedsbrev. Velkommen. Nyt website

Nyhedsbrev. Velkommen. Nyt website MG- U D V I K L I N G - C e n t e r f o r s a m t a l e r, d e r v i r k e r E - m a i l : v r. m g u @ v i r k e r. d k w w w. v i r k e r. d k Nyhedsbrev N u m m e r 5 M a j 2 0 1 2 Velkommen I d e t

Læs mere

Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches?

Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches? Det, der ligger før os, og det, der ligger efter os, er for intet at regne mod det, der ligger inden i os. - Oliver Wendell Holmes Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches? Så er Mindjuice

Læs mere

Psykologiske og terapeutiske erfaringer fra klinikken. Oplæg ved Psykolog Birgitte Lieberkind

Psykologiske og terapeutiske erfaringer fra klinikken. Oplæg ved Psykolog Birgitte Lieberkind Psykologiske og terapeutiske erfaringer fra klinikken. Oplæg ved Psykolog Birgitte Lieberkind Birgitte Lieberkind. Jeg er psykolog og arbejder i København, hvor jeg har min egen klinik/ praksis. Jeg har

Læs mere

DU ER IKKE ALENE. Tanker og følelsesmæssige reaktioner efter hjertekarsygdom

DU ER IKKE ALENE. Tanker og følelsesmæssige reaktioner efter hjertekarsygdom DU ER IKKE ALENE Tanker og følelsesmæssige reaktioner efter hjertekarsygdom Indhold DEL 1 Reaktioner 4 Nye tanker og følelser 4 Om oplevelser, tanker og følelser ved hjertekarsygdom At huske alt det praktiske

Læs mere

NYHEDSBREV. Team Consult Development

NYHEDSBREV. Team Consult Development NYHEDSBREV 14. JUNI 2010 Du må selv være den forandring, du ønsker at opleve i verden! Citat: M. Gandhi Nogle gange har vi brug for et lille eller et stort skub andre gange klarer vi det selv på arbejdspladsen

Læs mere

Alle øvelser og tjeklister til den komplette workbook. Tør du være leder? 5 trin til at sige hvad du mener, tydeligt - og uden at blive en ond chef

Alle øvelser og tjeklister til den komplette workbook. Tør du være leder? 5 trin til at sige hvad du mener, tydeligt - og uden at blive en ond chef Alle øvelser og tjeklister til den komplette workbook Tør du være leder? 5 trin til at sige hvad du mener, tydeligt - og uden at blive en ond chef 1. udgave, 2013 LIGE TIL AT PRINTE 1 ØVELSE 1: Dig og

Læs mere

Evaluering af overgange i børns liv.

Evaluering af overgange i børns liv. Sproget. Mål for sproget. Praksis beskrivelse. Evaluering af sproget - vi gør brug af fortællinger. Overgange i børns liv. Fra hjemmet/dagplejen til institutionen. Fra vuggestue til børnehave. Fra børnehave

Læs mere

Prokrastineringsformlen i praksis. Afviklet arbejde. Udnyttet tid

Prokrastineringsformlen i praksis. Afviklet arbejde. Udnyttet tid Figur fra Dansen på deadline side 52 slut Afviklet arbejde halvdelen Udnyttet tid om prokrastineringsformlen bliver det forhåbentlig lettere for dig at undersøge, hvad det er, der skaber problemer, når

Læs mere

Interview med Janus Fredag d. 8. april 2011

Interview med Janus Fredag d. 8. april 2011 Interview med Janus Fredag d. 8. april 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Janus Rosa laver en kort introduktion af projektet det er rigtig spændende for os at høre om dine erfaringer

Læs mere

Afslut dine relationer. ordentligt

Afslut dine relationer. ordentligt Din personlige udvikling Ofte er vi ikke klar over, hvor meget det påvirker vores fremtidige liv, når vi ikke får sagt ordentlig farvel til dem, der betyder noget for os. Dem, vi bliver uvenner med eller

Læs mere

Mindfulness for behandlere, fagfolk og ledere Mindfulness Baseret Relationsarbejde

Mindfulness for behandlere, fagfolk og ledere Mindfulness Baseret Relationsarbejde Efteruddannelsestilbud til behandlere, ledere og sundhedspersonale mm. Ny 1-årig efteruddannelse i 3 moduler (60 timer) Start den 13 nov. 2015 Mindfulness for behandlere, fagfolk og ledere Mindfulness

Læs mere

Forebyg stress af Bjarne Toftegård

Forebyg stress af Bjarne Toftegård Forebyg stress af Bjarne Toftegård Hej, jeg hedder Bjarne Toftegård. Jeg hjælper mennesker med at forebygge stress, så de får et bedre arbejdsliv, et bedre familieliv og et bedre helbred. At forebygge

Læs mere