Odden Borg Avis. December 2008 nr. 3/13. årgang

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Odden Borg Avis. December 2008 nr. 3/13. årgang"

Transkript

1 Odden Borg Avis December 2008 nr. 3/13. årgang J.F. Willumsens ateliervilla på Strandagervej 28 i Hellerup fik i weekenden september besøg af meget interesserede gæster. Realea og Willumsens Museum i Frederikssund havde åbnet dørene, der normalt ikke er åbnet for offentligheden. Huset med de karakteristiske rosa og grønne farver ses her fra bagsiden.

2 Formanden fortæller: Det er stadig forandringernes tid på Odden. Nogle er gode; andre nærmere en udfordring. En rigtig god ting. Man har søgt og fået fondsmidler til færdigrestaurering. Fra 1. nov. lukkes vinteren over, mens hallen og resten af rummene ovenpå sættes i stand. Toilettet ovenpå flyttes, så der bliver et nyt udstillingslokale, måske for skiftende udstillinger. 1. april 2009 åbner Odden igen. Tilskuddet fra kommunen er beskåret. Vi måtte sige farvel til Lisbet Hansen som daglig leder. Det er herefter Fondsbestyrelsen og et team af kustoder, som står for driften. Der vil være brug for glade, engagerede fæstebønder, som giver et nap. Endelig nærmer jubilæet sig. 40 år for samlingens åbning i Ribe, 20 år for åbningen på Odden. Det bliver festligt. Vi glæder os meget! Lisbet N. Jensen Udgiver af Odden Borg Avis: Fæstebonde under Herregården Odden Redaktion: Gerda Rump Christensen Tlf , Indhold: Julegaveidé, fæstebondebidrag... 3 Pressemeddelelse, millionstøtte... 4 Nyt fra fondsbestyrelsen... 6 Kongesønnens bryllup i nyt lys... 8 Besøg i Willumsens ateliervilla Herregården Odden, Oddenvej 31 Tlf Tryk: Vestergaards Bogtrykkeri Bestyrelsen 2008/9 Lisbet Nørgaard Jensen, formand Grandskovvej Vrå Jan Balling, kasserer Mørkhøjvej 334 F Herlev Eivy Balling, sekretær Gl. Kongevej 128 A 4.tv Frederiksberg C Hasse M. Clausen Holmevænget Holmegård Gerda Rump Christensen, redaktør A. N. Hansens Allé Hellerup Susanne Sander Gyldenrisvej Hjørring , Ruth Lønskov Ved Volden 11 5.th København K Suppleanter Søren Risager Lundholmvej 3, Astrup 9800 Hjørring Agnes Pilgaard (orlov) 2

3 Af Jan Balling En god julegaveidé Hvis du mangler en god idé til julegaven 2008, så er her et godt forlag. Du kan forære et medlemskab i fæstebondeforeningen. Det koster 200,- kr. for fæstebondebidraget og kr. 50,- i forsendelse. Julegaven består af et fæstebrev med laksegl, brochure og velkomstbrev, som kan ligge under juletræet. Når du tegner en ny fæstebonde, gør du en stor forskel for at bevare Victor Petersens Willumsensamling på Herregården Odden. Julegaven kan bestilles på telefon , via eller pr. brev til: Fæstebonde under Herregården Odden, Sekretariat, Mørkhøjvej 334 F 1., 2730 Herlev. Vi kan minde om, at julegaven tæller med i den konkurrence, som blev udskrevet i starten af 2008, hvor den fæstebonde, som tilmelder flest nye fæstebønder, vil blive kåret som Årets fæstebonde og modtage en gave og et diplom sammen med en indrammet plakat fra samlingen. Bestillinger modtaget inden 15. december, vil blive leveret inden den 20. december. Bestillinger modtaget senere, vil blive fremsendt snarest muligt. Fæstebondebidrag via betalingsservice Nye skatteregler ved gaver Udskrift fra Skat.dk: Fra indkomståret 2008 skal du ikke længere selvangive gavebeløb og ydelser, du har givet til velgørende foreninger. Det eneste, du skal huske, er at oplyse dit navn og CPR-nummer til de foreninger, du giver gaver og ydelser - så indberetter foreningerne beløbet til SKAT, og du får automatisk fradrag. Gaverne og ydelserne vil fremgå af din årsopgørelse - fratrukket et bundfradrag på 500 kr. 3 Det årlige fæstebondebidrag/ kontingent kan betales via betalingsservice. Hvis du fremover ønsker at betale dit årlige fæstebondebidrag via PBS betalingsservice, bedes du sende en til med oplysning om dit navn og medlemsnummer og du vil herefter modtage en med de oplysninger, som du skal bruge i banken ved tilmelding. Det er fortsat muligt at betænke samlingen med en gave, der er fradragsberettiget efter 8A i skattelovgivningen, og fra indeværende skatteår er der kommet nye regler, hvor fæstebondeforeningen sørger for at indberette det indbetalte beløb.

4 Pressemeddelelse Millionstøtte til Herregaarden Oddens restaurering Herregaarden Odden har fra fem forskellige fonde og Kulturarvsstyrelsen modtaget i alt 2,9 millioner kroner i støtte til den afsluttende restaurering af den store gamle, fredede bygning ved Mygdal i Hjørring Kommune. Herregaarden Odden ejes af fondet Victor Petersens Willumsen-samling. Både samlingen og bygningen er åben for offentligheden. Bidragyderne til restaureringens sidste faser er foruden Kulturarvsstyrelsen, Aage og Johanne Louis- Hansens Fond, Augustinusfonden, Det Obelske Familiefond og Spar Nord Fonden, samt Landdistrikternes Aktionsgruppe i Vendsyssel. En stor opgave bliver at genetablere et af rummene på førstesalen i den gamle bygningsdel, der en gang i det 20. århundrede blev omdannet til toilet- og badeværelse. Det føres nu tilbage til sin oprindelige skikkelse, og der etableres i stedet et nyt gæstetoilet, der ikke skæmmer den historiske bygning. Samtidig får Willumsen-samlingen hårdt tiltrængt øget plads til udstilling og formidling. Af øvrige arbejder, der forestår, kan det nævnes, at et kalkmaleri, der blev opdaget sidste år under restaureringen af et af rummene 4 på første sal, vil blive bevaret og restaureret under tilsyn af Nationalmuseets konservator, Kurt Nedergaard. Der er tale om et fragment af en vægdekoration fra c Med den store restaurering af taget, loftsetagen og enkelte af førstesalens interiører, der blev påbegyndt i efteråret 2007 og afsluttet i juni i år, er der således nu samlet opnået støtte fra fonde og Kulturarvsstyrelsen til et samlet beløb af over 7 millioner kroner til genopretning og sikring af Herregaarden Odden, der er et af landsdelens mest bemærkelsesværdige arkitektoniske og historiske monumenter. Bestyrelsen for Victor Petersens Willumsensamling får derved skabt de bedst tænkelige rammer for den enestående kunstsamling, så den sammen med den historiske bygning også fremover kan fungere til gavn for områdets befolkning og turister. Den sidste fase af restaureringen indledes allerede d. 1. november i år og vil for den indvendige restaurerings vedkommende være afsluttet omkring 1. april Da de omfattende arbejder på bygningen bl.a. indebærer, at stueetagens gulv skal fornys, bliver det nødvendigt at lukke helt

5 for alle besøgende frem til påsken Sidste åbningsdag inden arbejdet påbegyndes, bliver lørdag d. 1. november, hvor der er åbent fra Odden og samlingen lukkede for besøg den 1. november og restaureringsarbejderne er som det ses allerede i fuld gang. På øverste billede ses det gule værelse på 1. sal, hvor al puds nu er hugget ned og bindingsværket i væggen træder frem. På nederste billede ses rummet med det tidligere toilet også på 1. sal, hvor der i nordvæggen har været to vinduer. Man kan ane konturerne af det ene her. Lærerindens værelse og det tidligere toilet har engang været ét stort værelse med en kamin for enden, og der har ikke været den nuværende gang. Foto: Troels Andersen. 5

6 Af Estrid Mark, formand for Fondbestyrelsen Store forandringer I øjeblikket er det en tid med store forandringer på Odden. Hjørring kommune har skåret 25% i vores tilskud, dog heldigvis ikke de 50%, som først bebudet. Vi har forståelse for, at kommunen skal spare, så vi prøver at klare os igennem 2009 og håber på, at der er bedre økonomiske forhold Så stor en besparelse på et budget, som i forvejen er skåret ind til benet, har været en udfordring! Bestyrelsen har valgt at holde åbent som hidtil. Det betyder, at der ikke bliver råd til at genopslå stillingen som deltids dagligleder. Vores tidligere leder Lisbet Hansen har lovet fortsat at stå for regnskaberne. Af rigtig gode nyheder kan jeg oplyse, at vi har fået bevilget 2,9 mill. kr. fra forskellige fonde til tredje og dermed afsluttende fase af den indvendige restaurering. Toilettet på 1. sal bliver flyttet til reposen for enden af lærerindens gang, således at det gamle toilet/ badeværelse bliver et tiltrængt udstillingsrum. Sommerstuen, det blå, rosa, gule og abrikosfarvede værelse restaureres, så det bliver i lige så god stand som det grønne værelse og salen, som blev færdige i juni i år. Kalkmaleriet fra det 16. årh., der dukkede frem i salen ved restaureringen i vinter, bliver bevaret synligt og restaureret. Kældernedgang og hoveddør i- standsættes, i hallen og tyendegangen bliver murene pudset og kalket, og der lægges nye gulve. Også kontoret omfattes af planerne, her kan gulvet dog bevares. Elinstallationerne i stuen for- 6

7 på Odden nyes helt, og der indrettes brandsikring i kælderen. Udendørs sættes vinduerne og murværket i østfacaden i stand og brolægningen rettes op på de mest ujævne steder. På grund af renoveringen af indgangspartiet er Odden lukket fra 1. november. Vi har med håndværkerne planlagt at være færdige 1. april, så vi kan genåbne til påske. Ja, så har Odden været gennem en 8 mill. kroner restaurering siden Vores engagerede personale har vist stor forståelse for Oddens situation og genoptager arbejdet 1. april 2009, dog fortsætter Svend Lilleheden med at efterse og restaurere samlingens værker. Desværre må vi sige farvel til Jonna Vrængmose, der udover kustodearbejdet har udarbejdet informationsmateriale til børn. Den daglige ledelse varetages af fondets bestyrelse, særlig Troels Andersen, dk og Estrid Mark, Vores årlige julearrangement bliver jo af gode grunde ikke til noget, men vi planlægger at åbne en weekend, måske i januar, så bl.a. fæstebønder kan følge med i restaureringen af den gamle borg. I den kommende tid bliver der brug for ekstra hjælp fra fæstebønder. I øjeblikket søger vi penge sammen med fæstebondeforeningen til at opføre et skuespil om Willumsen i anledning af, at det i 2009 er 40 år siden, at samlingen åbnede i Ribe, og 20 år siden, at samlingen åbnede på Odden. Ja, tiden flyver af sted! Vi håber, at arrangementet bliver til noget. Information om Odden kan fortsat ses på hjemmesiden: og via Nyhedsbrevet i jeres mailpost. Jeg vil på fondsbestyrelsens og Kirsten Petersens vegne ønske jer alle en glædelig Jul og et godt Nytår! 7

8 Af Troels Andersen Kongesønnens Bryllup i nyt lys Willumsens Museum i Frederikssund forbereder en udstilling om Willumsens billede Kongesønnens Bryllup, som han malede i 1888 i socialrealistisk stil, men som han hen ved 60 år senere, i 1949, på det nærmeste ødelagde ved i den ene halvdel at male to figurer ind i en helt anden stil. Odden udlåner fem-seks arbejder til udstillingen. To af dem, en tegning og et maleri, er fra 1880 erne og viser en fattig gammel tigger. Tegningen og maleriet har samme model. På maleriet holder han en fyldt sæk under armen. Er det en bugnende tiggerpose? eller måske snarere en sæk fyldt med halm, der kan tjene som Odden og Willumsen Hjørring Bibliotek i METROPOL, Østergade 30 16/2-14/ Lille udstilling om maleren J.F. Willumsen og hans billeder på Odden, mens Odden er lukket i ombygningsperioden. Torsdag 5/3 kl Foredrag af Jakob Kofoed J.F. Willumsen en ener i dansk kunst og i Vendsyssel Entré: 50 kr. kan købes i biblioteket fra 19/2 dyne? På tegningen er han skitseret to gange, let genkendelig på det opadvendte hoved med det tynde, lange skæg. Han står på tegningen med hatten i den ene hånd og en tynd stok i den anden, måske en blindestav. I det færdige, store billede indgår han som en af de bagerste i tiggernes række. Man ser her kun lidt af den fyldte sæk under armen. Foran ham står en anden mand med hatten trukket ned over øjnene, tydeligt nok en blind, der famler sig frem med en kraftig stok. Sådan vandrer motivet, der blev antydet i tegningen, stokken, i den endelige komposition videre til den næste skikkelse i optoget.. Den gamle mand bliver til to personer, den gamle og den blinde. De andre arbejder er alle fra Willumsens alderdom, da han forberedte sit angreb på det gamle billede. Selv om de virker som løse skitser, er de kvadreret op til brug i det videre arbejde. Willumsens Museum vil til udstillingen samle alle kendte skitser og forarbejder, og desuden lade billedet undersøge konserveringsteknisk for at få ny viden om, hvordan det blev til og forvandledes. Udstillingen i Frederikssund åbner den 12. maj og varer til den 29. november

9 Willumsens tegning fra 1880 erne viser en fattig gammel tigger, skitseret to gange. Han står med hatten i den ene hånd og en tynd stok i den anden, måske en blindestav. Tegningen udlånes sammen med de øvrige arbejder fra Odden - til udstillingen Kongesønnens bryllup på Willumsens Museum i Frederikssund 12. maj 29. november Foto: Jakob Kofoed. 9

10 Af Gerda Rump Christensen Besøg i J.F. Willumsens ateliervilla I weekenden den september i år åbnede Realea og J.F. Willumsen Museet i Frederikssund dørene for besøg i Willumsens kunstnervilla på Strandagervej 28 i Hellerups Ryvangskvarter besøgende kom og gik rundt i husets spændende rum, skabt af kunstnerægteparret Edith og J.F. Willumsen i årene Huset var tænkt både som et hjem for familien og som en arbejdsplads for de to kunstnere, med hver deres atelier. I 1910 holdt Willumsen sin første udstilling i kunstervillaen. Han udførte selv udstillingsplakaten, hvor man ser ham stå på den grønne strandeng foran huset, malende en nøgen mand efter model. Villaens rosa og grønne farver er brugt i plakaten. Mange mennesker kom for at se udstillingen i 1910, men også den gang for at se huset med den fantastiske idérigdom og indretning, de mange glasmosaikker i dør- og vinduespartier, originale døre og trapperum, indhuggede skulpturer i søjler og ildsteder. I 1913 på sin 50 års fødselsdag holdt Willumsen igen atelierudstilling i kunstnervillaen, hvor han viste sine nyeste værker. Willumsens udstillingsplakat fra 1910 kan ses på Odden i flere udgaver, ophængt i herregårdskøkkenet. Foto: Gerda Rump Christensen. 10

11 Det er betagende at se de mange forskellige, fantasifulde og farverige vinduesindfatninger rundt omkring på kunstnervillaens etager. Øverst de to toiletvinduer på 1. sal, nederst køkkenvinduet ud mod Strandagervej. I midten bl.a. det lille mosaikvindue i Edith Willumsens atelier og dørpartiet omkring altandøren på 1. sal. Fotos fra Willumsens villa: Gerda Rump Christensen. 11

12 J.F. Willumsen hilser på sin velgører. Motivet er fra hoveddøren til Willumsens ateliervilla på Strandagervej 28, Ryvangskvarteret i Hellerup. Håndgrebet er typisk for detaljerigdommen i huset formet som en nisse siddende på et tyrehoved.

Odden Borg Avis. December 2009 nr. 3/14. årgang

Odden Borg Avis. December 2009 nr. 3/14. årgang Odden Borg Avis December 2009 nr. 3/14. årgang Troels Andersen viser nyerhvervelsen, det 180 x 97 cm store selvportræt af Willumsen, et af forarbejderne til hovedværket Maleren og hans familie fra 1912

Læs mere

Odden Borg Avis. september 2008 nr. 3/13. årgang

Odden Borg Avis. september 2008 nr. 3/13. årgang Odden Borg Avis september 2008 nr. 3/13. årgang Generalforsamlingen den 26. april. Der var dækket festligt op til fæstebønderne i Læderstuen. Der var dejlig musik, skipperlapskovs, kaffe og lagkage, gaveoverrækkelse,

Læs mere

Odden Borg Avis. Generalforsamlingen 1. maj begyndte med koncert i Flygelstuen

Odden Borg Avis. Generalforsamlingen 1. maj begyndte med koncert i Flygelstuen Odden Borg Avis September 2010 nr. 2/15. årgang Generalforsamlingen 1. maj begyndte med koncert i Flygelstuen Formanden fortæller: Det var en fornøjelse at se mange fæstebønder til generalforsamlingen

Læs mere

Odden Borg Avis. December 2010 nr. 3/15. årgang

Odden Borg Avis. December 2010 nr. 3/15. årgang Odden Borg Avis December 2010 nr. 3/15. årgang Skulpturer af den lille nøgne dreng symboliserende Willumsen selv: Tv. skulpturen mellem forældrene på gravmonumentet på Vestere Kirkegård. Th. montren med

Læs mere

August 2014 10.årgang nr.2

August 2014 10.årgang nr.2 August 2014 10.årgang nr.2 Fra generalforsamlingen den 5.april 2014 Støtte/fonde Udviklingsstøtte fra Varde Kommune 30.000 kr blev bevilget og vi har ansøgt om samme beløb igen i år 2014 Fonde og anden

Læs mere

Fæstebonde under Herregården Odden august 2007 nr. 2-12. årgang

Fæstebonde under Herregården Odden august 2007 nr. 2-12. årgang Odden Borg Avis Fæstebonde under Herregården Odden august 2007 nr. 2-12. årgang Foto: Jakob Kofoed Odden med stillads: Herregården får udskiftet sit gamle slidte tag fra 1700-tallet. Besøgstallet har været

Læs mere

Odden Borg Avis. Fæstebonde under Herregården Odden april 2008 nr. 1/13. årgang

Odden Borg Avis. Fæstebonde under Herregården Odden april 2008 nr. 1/13. årgang Odden Borg Avis Fæstebonde under Herregården Odden april 2008 nr. 1/13. årgang Kære fæstebonde! Velkommen til den årlige Generalforsamling på Herregården Odden, lørdag den 26. april kl. 13.00. Vi glæder

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

Oplev Skagen sammen med

Oplev Skagen sammen med Oplev Skagen sammen med Rejseforeningen Senior Tours og Sørens Rejser 13. og 14. maj 2014. Grenen Den Tilsandede Kirke Skagen Odde Naturcenter Skagen er en 600 år gammel købstad og fik det privilegium

Læs mere

Gaver til velgørende foreninger

Gaver til velgørende foreninger Gaver_ omslag.qxp 12-12-2007 12:22 Side 2 Gaver til velgørende foreninger Denne pjece handler om reglerne for fradrag for gaver til velgørende foreninger. Gaver til velgørende foreninger DECEMBER 2007

Læs mere

LEMVIG MUSEUM. Tegn. nr.: Side 0. Sag: Om- og tilbygning. Tegn. nr.: Side 0. Checker. Kontr.: 06-12-12. Int.:

LEMVIG MUSEUM. Tegn. nr.: Side 0. Sag: Om- og tilbygning. Tegn. nr.: Side 0. Checker. Kontr.: 06-12-12. Int.: Side 0 LEMVIG MUSEUM Til- og ombygningen skal sikre adgang for alle til hele museet og øge kvaliteten af oplevelsen og omfatter: Nyt indgangsparti Ny butik/cafe - med glaspartier mod haven Nyt elevatortårn

Læs mere

Nyhedsbrev oktober 2014

Nyhedsbrev oktober 2014 Kære medlemmer: Nyhedsbrev oktober 2014 Kastellets 350 års dag fejres: Lørdag den 1. november fra klokken 12.00 til 16.00. Læs det store program for dagen i dette Nyhedsbrev. Generalforsamlingen den 9.

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

Ejerforeningen Åhavnen II

Ejerforeningen Åhavnen II Ejerforeningen Åhavnen II 6. november 2010 Opdateret 19. februar 2011 Oversigt over besvarelser på rundspørge vedr. kulde-, vand- og lugtgener. 38 Koldt ved indgang og dør. Kulde ved dør. Dør er utæt og

Læs mere

Ansøgning om tilskud til Æblefestival Assens Kommune. Hermed fremsendes ansøgning til Æblefestival Assens Kommune 2015

Ansøgning om tilskud til Æblefestival Assens Kommune. Hermed fremsendes ansøgning til Æblefestival Assens Kommune 2015 Assens Kommune Erhvervs- og beskæftigelsesudvalget att.: Thomas Barfoed Assens, den 27. april 2015 Ansøgning om tilskud til Æblefestival Assens Kommune. Hermed fremsendes ansøgning til Æblefestival Assens

Læs mere

På Generalforsamling 2014 blev det nævnt, at tiden nærmede sig, hvor det akkumulerede beløbstal for indbetaling af kontingent ville passere 1 million

På Generalforsamling 2014 blev det nævnt, at tiden nærmede sig, hvor det akkumulerede beløbstal for indbetaling af kontingent ville passere 1 million MEDLEMSBLADET På Generalforsamling 2014 blev det nævnt, at tiden nærmede sig, hvor det akkumulerede beløbstal for indbetaling af kontingent ville passere 1 million kroner. Derfor var det et ønske fra foreningens

Læs mere

Se flere nyheder på www.hirtshals-fyr.dk

Se flere nyheder på www.hirtshals-fyr.dk NYHEDSBREV NR. 5 2. ÅRGANG SEP. 2013. Støtteforeningen Hirtshals Fyr udsender dette Nyhedsbrev, for at informere Støttemedlemmerne om de tiltag der sker i Støtteforeningsregi omkring Hirtshals Fyr. Sommersæsonen

Læs mere

Nyhedsbrev februar 2015

Nyhedsbrev februar 2015 Nyhedsbrev februar 2015 Kære medlemmer Kastellets 350 år blev fejret efter alle kunstens regler den 1. november 2014 med opvisninger, gardehusarer, musik, rundvisninger, og Slaget på Kirkepladsen, men

Læs mere

Beboerinformation Åbent hus & Informationsmøde om helhedsplan for Møl evangen 7. & 8. November 2015

Beboerinformation Åbent hus & Informationsmøde om helhedsplan for Møl evangen 7. & 8. November 2015 Beboerinformation Åbent hus & Informationsmøde om helhedsplan for Møllevangen 7. & 8. November 2015 Invitation Kære beboer i Møllevangen, Som tidligere oplyst, er du inviteret til Åbent hus og informationsmøde

Læs mere

Oversigt over statsstøttede kunstmuseer***

Oversigt over statsstøttede kunstmuseer*** Oversigt over statsstøttede kunstmuseer*** Offentlige tilskud (EU, stat, amtskommune og Ikke offentlige tilskud Museum kommune) Af samlede (fonde, sponsorater mm.) Kr. indtægter Kr. Arken 2008 32.698.308

Læs mere

RUTS KIRKE. Omkring 1900 KIRKENS FORVANDLING. Historisk redegørelse NIELS-HOLGER LARSEN NOVEMBER 2014

RUTS KIRKE. Omkring 1900 KIRKENS FORVANDLING. Historisk redegørelse NIELS-HOLGER LARSEN NOVEMBER 2014 RUTS KIRKE Omkring 1900 KIRKENS FORVANDLING Historisk redegørelse NIELS-HOLGER LARSEN NOVEMBER 2014 1 Indledning Ruts Kirke står overfor en indvendig vedligeholdelse i de kommende år. Menighedsrådet har

Læs mere

Næstved Havn og Ladeplads 25/05-28/07

Næstved Havn og Ladeplads 25/05-28/07 NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4, Næstved Blad nr. 4/201 3 Næstved Havn og Ladeplads 25/05-28/07 Næstved Kunstforening inviterer til fe rnisering af udstillingen Næstved Havn og Ladeplads

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 42 marts 2013

Nyhedsbrev nr. 42 marts 2013 Tirsdag d. 5. marts 2013 Nyhedsbrev nr. 42 marts 2013 Jan Skriver s fotoudstilling på Nordkraft blev en stor suces: Udstillingen åbnede officielt med fernisering søndag d. 10. februar kl. 16.00. Mange

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R FREDERIKSBERG ALLÉ 104 FREDERIKSBERG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: Besigtiget af: Journalnummer: 16.12.2013 Sidse Martens Gudmand-Høyer 2013-7.82.07/147-0001 Kommune: Adresse:

Læs mere

Det forvandlede tresserhus Boligreportage fra en villa fra 1960 erne

Det forvandlede tresserhus Boligreportage fra en villa fra 1960 erne bolig // livsstil // design // liebhaveri // byggeri #05 // november 2011 Det forvandlede tresserhus Boligreportage fra en villa fra 1960 erne Fyr og flamme til boligen Stort tema om opvarmning Det begyndte

Læs mere

Nyhedsjournalen. En gave med mening. Julekort fra Læger uden Grænser se bagsiden

Nyhedsjournalen. En gave med mening. Julekort fra Læger uden Grænser se bagsiden Nr. 45 nov. 2002 NYHEDSBREV FRA LÆGER UDEN GRÆNSER / MSF I DANMARK Nyhedsjournalen Foto: Gilles Saussier En gave med mening Øjenkontakt. Det lille øjeblik, hvor barnet i tillid rækker hånden frem, det

Læs mere

Kultur-, Fritids og Landdistriktsudvalget

Kultur-, Fritids og Landdistriktsudvalget Referat tillægsdagsorden Kultur-, Fritids og Landdistriktsudvalget kl. 08:30 Lokale 83 - Jammerbugt Rådhus Jammerbugt Kommune Kultur-, Fritids og Landdistriktsudvalget Punkter på tillægsdagsorden åbent

Læs mere

HJØRRING FOTOKLUB KLUB NYT. hjfotoklub.dk 2014-2015 NOV. - DEC. - JAN. FEB. Knud Villadsen 41. ÅRGANG

HJØRRING FOTOKLUB KLUB NYT. hjfotoklub.dk 2014-2015 NOV. - DEC. - JAN. FEB. Knud Villadsen 41. ÅRGANG HJØRRING FOTOKLUB 41. ÅRGANG hjfotoklub.dk KLUB NYT NOV. - DEC. - JAN. FEB. 2014-2015 Knud Villadsen FOTOSIDE Guido Beer Anette Herberg 2 FOTOSIDE Arne Andersen 3 Bo Ludvigsen 20. November 30. Oktober

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Overlægeboligen ved Vintersbølle Sanatorium.

Overlægeboligen ved Vintersbølle Sanatorium. Overlægeboligen ved Vintersbølle Sanatorium. Region: Sjælland Kommune: Vordingborg Kommune Adresse: Vintersbølle Strandvej 7, 4760 Vordingborg Matr.nr.: 5f Nyråd, Vordingborg Jorder Arkitekt: Kay Fisker

Læs mere

FORELØBIG PRÆSENTATION AF (OPRINDELIG) BEBOELSESEJENDOM (SENEST ANVENDT TIL KONTORERHVERV) TIL SALG

FORELØBIG PRÆSENTATION AF (OPRINDELIG) BEBOELSESEJENDOM (SENEST ANVENDT TIL KONTORERHVERV) TIL SALG FORELØBIG PRÆSENTATION AF (OPRINDELIG) BEBOELSESEJENDOM (SENEST ANVENDT TIL KONTORERHVERV) TIL SALG PEDER SKRAMS GADE 8 Ejendomsmæglerfirmaet Leif Olsen A/S Nikolaj Plads 30 DK 1067 København K Reg.nr.

Læs mere

Ib Orla-Jensen 1 4/04-1 3/05 201 2

Ib Orla-Jensen 1 4/04-1 3/05 201 2 NÆSTVED KUNSTFORENING Amtsgården Amtmandsstien 1 Blad nr. 3/201 2 Ib Orla-Jensen 1 4/04-1 3/05 201 2 Næstved Kunstforening inviterer til ferniseringen af Ib Orla-Jensen Lørdag den 1 4. april fra kl. 1

Læs mere

Efterlysning af Bedre Byggeskik huse i Espergærde og Helsingør

Efterlysning af Bedre Byggeskik huse i Espergærde og Helsingør Bedre Byggeskik Efterlysning af Bedre Byggeskik huse i Espergærde og Helsingør Arkitekter MAA Per Godtfredsen og Jan Arnt Historisk Forening for Espergærde er gået ind i et samarbejde med By & Land Helsingør

Læs mere

Nyt markant byggeri i Randers midtby

Nyt markant byggeri i Randers midtby Situationsplan Den eksisterende ejendom nedbrydes til fordel for en ny og mere markant bygning. Bygning I forbindelse med opførelsen af bygningen udføres den nye vej til det bagvedliggende område i henhold

Læs mere

Vedtægter og medlemskontingent for foreningen Kunst i midten

Vedtægter og medlemskontingent for foreningen Kunst i midten Vedtægter og medlemskontingent for foreningen Kunst i midten Medlemskontingent 2015 = årligt kr. 600,- Medlemskontingent 2016 = årligt kr. 600,- 1. Foreningens navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn

Læs mere

BILLEDJAGT PÅ FAABORG MUSEUM

BILLEDJAGT PÅ FAABORG MUSEUM BILLEDJAGT PÅ FAABORG MUSEUM Peter Hansen: Kai Nielsen modellerer Mads Rasmussen, 1913 UNDERVISNINGSMATERIALE FOR 4.-6. KLASSE MADS RASMUSSEN OG FAABORG MUSEUM I begyndelsen af 1910 fik konservesfabrikant

Læs mere

FAF siloen forsøges inddraget i Festivalen

FAF siloen forsøges inddraget i Festivalen Nyhedsbrev 2 FAF siloen forsøges inddraget i Festivalen Som skrevet i avisen har Festivalen søgt kommunen om tilladelse til, at inddrage FAF siloen på Nordre havnekaj i dette års Art festival. Idet FAF-siloen

Læs mere

Grønagerparkens Beboerrepræsentation Ranunkelvej 147 239 Sabro. Velkommen til Det årlige beboermøde 20. Maj 2014

Grønagerparkens Beboerrepræsentation Ranunkelvej 147 239 Sabro. Velkommen til Det årlige beboermøde 20. Maj 2014 Grønagerparkens Beboerrepræsentation Ranunkelvej 147 239 Sabro Velkommen til Det årlige beboermøde 20. Maj 2014 1 Beboermødet den 20. maj 2014 Dagsorden pkt. 1 Valg af dirigent 2 Beboermødet den 20. maj

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

Kunst på Museum Ovartaci Selvportrætter Ansigter i kunsten

Kunst på Museum Ovartaci Selvportrætter Ansigter i kunsten Kunst på Museum Ovartaci Selvportrætter Ansigter i kunsten Undervisningsmateriale 0.-4. klasse Lidt om Museum Ovartaci Museum Ovartaci er et lidt anderledes kunstmuseum, fordi kunsten her er lavet af kunstnere,

Læs mere

- Renoveringsarbejde Travlt kaffestuen mm.

- Renoveringsarbejde Travlt kaffestuen mm. Stabil fremgang i medlemstallet Støtteforeningen Hirtshals Fyr bag en lang række aktiviteter i 2013 398 medlemmer i Støtteforeningen Hirtshals Fyr ved årsskiftet, og det skulle være mærkeligt, hvis ikke

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008 Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008 Tilstede: Margrethe og Torben nr. 7, Nicolai nr. 8, Sisse nr. 9, Jesper nr. 13, Anders nr. 14, Jens nr. 16, Ole nr. 20, Niels

Læs mere

Museer i Qeqqata Kommunia. Foto: Tea Dahl Christensen. Maniitsup Katersugaasivia. Juni 2008

Museer i Qeqqata Kommunia. Foto: Tea Dahl Christensen. Maniitsup Katersugaasivia. Juni 2008 Museer i Qeqqata Kommunia - Status og visioner Foto: Tea Dahl Christensen. Maniitsup Katersugaasivia. Juni 2008 Foto: Anne Bahnson. Sisimiut Katersugaasiviat. Januar 2009 Notat til museumskonferencen 2009

Læs mere

Ekstraordinært afdelingsmøde den 17. juni 2010, kl. 19.00 i Tune Menighedscenter.

Ekstraordinært afdelingsmøde den 17. juni 2010, kl. 19.00 i Tune Menighedscenter. Til: Boligtagerne. 23. juni 2010 JR Afdeling 7 Elkærparken. Ekstraordinært afdelingsmøde den 17. juni 2010, kl. 19.00 i Tune Menighedscenter. Referat. 1. Valg af dirigent, stemmetællere og referent. Kim

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 22. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 22. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 22. marts 2012 Dagens program: Formanden bød velkommen til de fremmødte. En særlig velkomst til overlæge Peter Kramp, der holdt dagens foredrag samt til

Læs mere

Div. lokaler 80-3.500 m 2 Prags Boulevard 49 2300 København S. OLAV de LINDE. - til leje... Gode lokaler i New Yorker stil, til mange formål

Div. lokaler 80-3.500 m 2 Prags Boulevard 49 2300 København S. OLAV de LINDE. - til leje... Gode lokaler i New Yorker stil, til mange formål - til leje... Div. lokaler 80-3.500 m 2 Prags Boulevard 49 2300 København S Gode lokaler i New Yorker stil, til mange formål Attraktive og velbeliggende lokaler i dynamisk kvarter tæt på København C Fx.

Læs mere

Ad 2. Valg af dirigent og referent Anders Christensen vælges til dirigent og Tina Madsen vælges som referent.

Ad 2. Valg af dirigent og referent Anders Christensen vælges til dirigent og Tina Madsen vælges som referent. Dagsorden: 1. Optælling af stemmer, inkl. skriftlige 2. Valg af dirigent og referent 3. Bestyrelsens årsberegning v. Formanden 4. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab 2014 v. administrator Spar Nord

Læs mere

Rapport fra bygningsarkæologisk undersøgelse d. 27. juni og d. 4. juli 2013 i Faxe kirke i forbindelse med åbning af to af kirkens tre østvinduer.

Rapport fra bygningsarkæologisk undersøgelse d. 27. juni og d. 4. juli 2013 i Faxe kirke i forbindelse med åbning af to af kirkens tre østvinduer. Rapport fra bygningsarkæologisk undersøgelse d. 27. juni og d. 4. juli 2013 i Faxe kirke i forbindelse med åbning af to af kirkens tre østvinduer. J.nr. Faxe sogn, Fakse hrd., Præstø amt., Stednr. SBnr.

Læs mere

MEDLEMSBLADET DISFONFINS.DK

MEDLEMSBLADET DISFONFINS.DK MEDLEMSBLADET DISFONFINS.DK to Efter en velbesøgt generalforsamling føler jeg bestyrelsen har fået fuldmagt til at fortsætte i det spor vi gennem tid har fulgt: At formidle kunst og nedbryde afstanden

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE. Ny udstilling: Billard og cigarer viser mandeliv på herregården i midten af 1800-tallet

PRESSEMEDDELELSE. Ny udstilling: Billard og cigarer viser mandeliv på herregården i midten af 1800-tallet PRESSEMEDDELELSE Ny udstilling: Billard og cigarer viser mandeliv på herregården i midten af 1800-tallet Gammel Estrup Herregårdsmuseet slår dørene op for to nyistandsatte rum Billardsalen og Tårnværelset

Læs mere

AKTIVITETSHUSET SOLHJEM AKTIVITETSHUS / MEDBORGERHUS FOR BJERGBY-MYGDAL OMRÅDET. Peterspladsen, dyrefigurer af Peter Jensen

AKTIVITETSHUSET SOLHJEM AKTIVITETSHUS / MEDBORGERHUS FOR BJERGBY-MYGDAL OMRÅDET. Peterspladsen, dyrefigurer af Peter Jensen AKTIVITETSHUSET SOLHJEM AKTIVITETSHUS / MEDBORGERHUS FOR BJERGBY-MYGDAL OMRÅDET Peterspladsen, dyrefigurer af Peter Jensen Projektgruppe Birgitte Tolnov Kresten Andersen Elisabeth Nørkjær Jørgen Holt Arne

Læs mere

Demokratiløb. Materialer: A4 papir til at afgive stemmer, skrive forslag til borgmesteren. Kuverter. Blyanter og farver. Kort til antal indbyggere

Demokratiløb. Materialer: A4 papir til at afgive stemmer, skrive forslag til borgmesteren. Kuverter. Blyanter og farver. Kort til antal indbyggere Demokratiløb Materialer: A4 papir til at afgive stemmer, skrive forslag til borgmesteren Kuverter Blyanter og farver Kort til antal indbyggere Hale til halefanger Kort hvor der skal indtegnes kommune grænser

Læs mere

Byloppemarked i Troense

Byloppemarked i Troense Byloppemarked i Troense Lørdag og søndag 4.og 5.juni Kl. 10.00-16.00 Den hyggelige nye tradtion med at holde loppemarked i hele Troense by den første weekend i juni er i år den 4. og 5. juni. Sidste år

Læs mere

Aftenensprogram. 18:00 Ankomst 18:15 Velkommen oplæg til hyggesnak over maden Aftenens program planen om gruppeinddeling - idéer

Aftenensprogram. 18:00 Ankomst 18:15 Velkommen oplæg til hyggesnak over maden Aftenens program planen om gruppeinddeling - idéer Aftenensprogram 18:00 Ankomst 18:15 Velkommen oplæg til hyggesnak over maden Aftenens program planen om gruppeinddeling - idéer 19:00 Oprydning. Kaffe og kage serveres 19:15 Velkommen til de sidst ankomne

Læs mere

International Art Festival 2012 er succesfyldt overstået, ikke mindst på grund af megen velvilje fra de mange sponsorer, som vi skylder STOR TAK.

International Art Festival 2012 er succesfyldt overstået, ikke mindst på grund af megen velvilje fra de mange sponsorer, som vi skylder STOR TAK. Nyhedsbrev 1 Vi er i fuldt sving med International Art Festival 2013 International Art Festival 2012 er succesfyldt overstået, ikke mindst på grund af megen velvilje fra de mange sponsorer, som vi skylder

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Idéforslag til Kongsgaarden - Wonderland Design ApS - Hammer Odde 3-8210 Aarhus V - 30 70 30 84 - malou@wonderland-design.dk

Idéforslag til Kongsgaarden - Wonderland Design ApS - Hammer Odde 3-8210 Aarhus V - 30 70 30 84 - malou@wonderland-design.dk Tematiseret oplevelsesattraktion Julemandens Kongsgaard er en oplevelsesattraktion tematiseret i tråd med julens univers. Den indeholder museum, stor udendørs legeplads, indendørs legeland, arbejdende

Læs mere

Marts 2015 PÅSKELEJR KRISTI HIMMELFART SOMMERENS HOLD

Marts 2015 PÅSKELEJR KRISTI HIMMELFART SOMMERENS HOLD Marts 2015 PÅSKELEJR KRISTI HIMMELFART SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN S E J E R B O R G NYT FORMAND Birgitte Holm Petersen 39565841 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 22220668 KASSERER Torben Aagaard 32555612 SEKRETÆR

Læs mere

Farmakonomskolen har valgt at udarbejde undervisningsmiljøvurdering hvert år.

Farmakonomskolen har valgt at udarbejde undervisningsmiljøvurdering hvert år. 1 UndervisningsMiljøVurdering UMV- Farmakonomskolen 2014 Loven om elevers og studerendes undervisningsmiljø kræver, at alle uddannelsessteder udarbejder en skriftlig undervisningsmiljøvurdering (UMV) mindst

Læs mere

ANSØGNING OM ØKONOMISK STØTTE TIL BYGGERI AF COMMUNITY CENTER I IFAKARA TANZANIA. FASE 2/3 og 4.

ANSØGNING OM ØKONOMISK STØTTE TIL BYGGERI AF COMMUNITY CENTER I IFAKARA TANZANIA. FASE 2/3 og 4. Kilangoro ANSØGNING OM ØKONOMISK STØTTE TIL BYGGERI AF COMMUNITY CENTER I IFAKARA TANZANIA. FASE 2/3 og 4. Samlet budget ca. 220.000/-DKK. (1005 d.kr./m2) pr 15. Februar 2025. FASE 1-80.000/- afsluttet

Læs mere

Villa for billedhugger Adam Fischer.

Villa for billedhugger Adam Fischer. Villa for billedhugger Adam Fischer. Region: Hovedstaden Kommune: Gentofte Adresse: Femvejen 2, 2920 Charlottenlund Matr.nr.: 2 HG, Bernstorff Arkitekt: Georg Jacobsen Ejer: Enkefru Brockdorff (ejer er

Læs mere

KRÆFTER TIL KRÆFT ADRESSELISTE

KRÆFTER TIL KRÆFT ADRESSELISTE KRÆFTER TIL KRÆFT ADRESSELISTE Formand: Birthe Risgaard Mortensen Saralystparken 14, 1 tv 8270 Højbjerg Tlf. 86 15 88 08 Næstformand: Jonni de Linde Engdalsvej 105 8220 Brabrand Tlf. 86 15 35 21 Kasserer:

Læs mere

Fasanparken. Lækre familieboliger i Ishøj. Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 7012 1310

Fasanparken. Lækre familieboliger i Ishøj. Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 7012 1310 Fasanparken Lækre familieboliger i Ishøj 62 boliger med gode udearealer, parkeringsmuligheder og fælleshus Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon

Læs mere

Folketinget Kulturudvalget Christiansborg, den 12. september 2005

Folketinget Kulturudvalget Christiansborg, den 12. september 2005 Kulturudvalget (2. samling) KUU alm. del - Bilag 140 Offentligt Folketinget Kulturudvalget Christiansborg, den 12. september 2005 Til udvalgets medlemmer og stedfortrædere. Vedlagt omdeles materiale om

Læs mere

BOLIG GRÆKENLAND MELT BYHUS, HVOR FIRE DANSKE ARKITEKTER HAR SKABT EN UNIK FERIEBOLIG VED AT SKRÆLLE LAG EFTER

BOLIG GRÆKENLAND MELT BYHUS, HVOR FIRE DANSKE ARKITEKTER HAR SKABT EN UNIK FERIEBOLIG VED AT SKRÆLLE LAG EFTER BOLIG GRÆKENLAND AR KITEK TENS AF TRYK HØJLOFTEDE, KALKEDE RUM I DOUCE TONER. RÅ STENMURE, SORTMALEDE VÆGGE OG LOFTER OG ET LANGT KØKKENBORD OPHÆNGT I EN STÅLWIRE. PÅ DEN GRÆSKE Ø LESBOS LIGGER ET FANTASTISK

Læs mere

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem 1. valg af dirigent Johnny Gybel blev valgt som dirigent med applaus og kunne efterfølgende bekræfte at Generalforsamlingen

Læs mere

Rødder og Vinger. NYHEDSBREV marts 2008

Rødder og Vinger. NYHEDSBREV marts 2008 Rødder og Vinger NYHEDSBREV marts 2008 Jeg håber alle er kommet godt over jul og nytår og nu er friske til at tage fat på en ny sæson i vores lille forening. Lille er måske ikke det helt rigtige ord længere.

Læs mere

VELKOMMEN TIL. Fuglegårdsvej 19 2820 Gentofte Tlf. 39682827

VELKOMMEN TIL. Fuglegårdsvej 19 2820 Gentofte Tlf. 39682827 VELKOMMEN TIL Fuglegårdsvej 19 2820 Gentofte Tlf. 39682827 Velkommen til Bakkegårdens Børnehave - og det vi i forældrebestyrelsen synes er en mægtig god børnehave. Denne brochure er lavet med det formål

Læs mere

Tønder, 20. august 2011 Preben Rasmussen/formand

Tønder, 20. august 2011 Preben Rasmussen/formand Flere af vore medlemmer har spurgt mig, hvordan i al verden det kan lade sig gøre, at vi som gave til vore medlemmer kan udlevere en bog (den ny meget flotte bog om Kehnet Nielsen), der koster mere end

Læs mere

Udstillingen gennemføres i overensstemmelse med omstående udstillingsvedtægt.

Udstillingen gennemføres i overensstemmelse med omstående udstillingsvedtægt. UDSTILLINGSAFTALE Mellem udstillingssted: Espen Brandt-Møller. Produktionsskolen MultiCenter Syd Afdeling: Vandtårnet. Hollandsgaard 20. 4800 Nykøbing F. Tlf. 54 82 19 08 Mob: 29 26 30 09 Mail: espen@multicentersyd.dk

Læs mere

Faaborg Museum Indgangspartiet

Faaborg Museum Indgangspartiet Faaborg Museum Faaborg Museum er tegnet af arkitekt Carl Petersen (1874 1923) og blev åbnet i 1915. Museet blev bygget til at rumme konservesfabrikant og mæcen Mads Rasmussens samling af fynbokunst, da

Læs mere

Landsbyernes hus udarbejdelse af et skitseprojekt til en unik skulpturel bygning i Hedensted Kommune

Landsbyernes hus udarbejdelse af et skitseprojekt til en unik skulpturel bygning i Hedensted Kommune Ansøgningsskema til Hedensted Kommunes Lokal Udviklings Pulje Projektets titel Landsbyernes hus udarbejdelse af et skitseprojekt til en unik skulpturel bygning i Hedensted Kommune Formål/mål Glud Museum

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i FN Museet

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i FN Museet FEB 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i FN Museet Lørdag d. 21. marts 2015, kl. 13.00 i Frøslevlejren i Barak W7 (efterskolens cafeteria). Inden generalforsamlingen vil det være muligt at

Læs mere

Boligselskabet Tinggården Afdelingsbestyrelsen. Referat af Afdelingsbestyrelsesmøde Mandag d.04 August 2003. kl. 18.00

Boligselskabet Tinggården Afdelingsbestyrelsen. Referat af Afdelingsbestyrelsesmøde Mandag d.04 August 2003. kl. 18.00 Boligselskabet Tinggården Afdelingsbestyrelsen Referat af Afdelingsbestyrelsesmøde Mandag d.04 August 2003. kl. 18.00 Dagsorden 1. Godkendelse af referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 16 juni 2003 2.

Læs mere

Grundejerforeningen. For Hellerup og Maglegaard Sogne. Øregådsparken

Grundejerforeningen. For Hellerup og Maglegaard Sogne. Øregådsparken Grundejerforeningen For Hellerup og Maglegaard Sogne Øregådsparken Marts 2015 Formanden skriver Erantis og vintergækker lyser op alle vegne og byder os velkommen til foråret 2015. Foråret er den tid på

Læs mere

BYGNINGSFORBEDRINGSUDVALGET

BYGNINGSFORBEDRINGSUDVALGET STRUER KOMMUNE JUNI 2010 BYGNINGSFORBEDRINGSUDVALGET ÅRSBERETNING FOR 2009 MED UDFØRTE PROJEKTER Udgiver: Struer Kommune Østergade 11-21 7600 Struer Tlf: 96 84 84 84 E-mail: teknisk@struer.dk Udgivelsesår:

Læs mere

Rollespil. 2 film i Reprisen. Syng i kor. Se hvad du kan opleve i din efterårsferie, når du går i 4.-7. klasse

Rollespil. 2 film i Reprisen. Syng i kor. Se hvad du kan opleve i din efterårsferie, når du går i 4.-7. klasse Rollespil 2 film i Reprisen Syng i kor Foto: Jess Kimmerslev Foto: Christina Molbech Foto: Nordisk Film Se hvad du kan opleve i din efterårsferie, når du går i 4.-7. klasse Tre fantastiske dage i efterårsferien

Læs mere

Udvidelse af Ti eren med ny sammenbygning

Udvidelse af Ti eren med ny sammenbygning Udvidelse af Ti eren med ny sammenbygning H.C. Ørstedsvej 6. Skive FOTO: Loftfoto med angivelse af hvor ny sammenbgning udføres. Beskrivelse. Opførelse af ny skolebygning på 384 m² med undervisningsrum,

Læs mere

Åbning af avlscenter.

Åbning af avlscenter. Åbning af avlscenter. Written by superbruger Sunday, 21 March 2010 Dyrlæge og kendt opdrætter i Belgien, Rudi Hendrikx, er en meget kreativ mand. Han ejer og er selv redaktør for ét af brevduebladene i

Læs mere

Sjællands Odde Aktivitetshus

Sjællands Odde Aktivitetshus Plejehjemmet Oddenvej 296, omkring 1950 Projektbeskrivelse: Udnyttelse af ejendommen Oddenvej 296 til Sjællands Odde Aktivitetshus Fremsendt af: Foreningen Kontaktperson: Telefon: Email: 1 Titel - er tænkt

Læs mere

MEDLEMSBLADET NR. 8 ÅRGANG 2 NR. 3 MAJ 2011 FRA KEHNET NIELSENS ATELIER

MEDLEMSBLADET NR. 8 ÅRGANG 2 NR. 3 MAJ 2011 FRA KEHNET NIELSENS ATELIER MEDLEMSBLADET NR. 8 ÅRGANG 2 NR. 3 MAJ 2011 FRA KEHNET NIELSENS ATELIER Jeg vil gerne pege på tre meget betydelige kunstudstillinger på det seneste. Først naturligvis den flotte udstilling BLACK AND BLACK

Læs mere

Velkommen til Højstruphave

Velkommen til Højstruphave Velkommen til Højstruphave Lidt om dit nye hjem 1 2 Velkommen // Velkommen til din nye bolig i Højstruphave. Vi håber, at du vil falde godt til i de nye omgivelser. I dette hæfte findes praktiske oplysninger,

Læs mere

Hjemmehjælp. Randers Kommune SUNDHED OG ÆLDRE

Hjemmehjælp. Randers Kommune SUNDHED OG ÆLDRE Information INFORMATION AKTIVITETER fra Sundhed OG FRA TRÆNING og RANDERS ældre: KOMMUNE Hjemmehjælp Randers Kommune 1 SUNDHED OG ÆLDRE Hjemmehjælp Om denne pjece Randers Kommune tilbyder hjemmehjælp,

Læs mere

Vermundsgade 38, stuen til 6. sal 2100 København Ø

Vermundsgade 38, stuen til 6. sal 2100 København Ø Vermundsgade 38, stuen til 6. sal 2100 København Ø 14 gode kontorlejemål fra 537 m² 10.991 m² Lejemål 1 874 m² Lejemål 2 721 m² Lejemål 3 1.007 m² Lejemål 4 672 m² Lejemål 5 570 m² Lejemål 6 550 m² Lejemål

Læs mere

Nyhedsbrev december 2012.

Nyhedsbrev december 2012. Nyhedsbrev december 2012. Året går på hæld Fra Jord til Bund & Bord Æ bådslæw Bådbyggeriet på Mythuegård Køb & Salg Aktiviteter Året 2012. Året går på hæld og det må være på tide at få sagt tak, til alle

Læs mere

Borgerforeningen Mols. Vistoft Mølle Projektidé Mulighedernes Danmark Under RealDania kampagnen Stedet tæller

Borgerforeningen Mols. Vistoft Mølle Projektidé Mulighedernes Danmark Under RealDania kampagnen Stedet tæller Borgerforeningen Mols Vistoft Mølle Projektidé Mulighedernes Danmark Under RealDania kampagnen Stedet tæller 2012 Mols den 2. januar 2012 Til Dansk Bygningsarv Borgergade 111 1300 København K Vistoft Mølle

Læs mere

Højt til loftet hos Vignir

Højt til loftet hos Vignir Højt til loftet hos Vignir Islandske Vignir Jóhannsson bor i Hou, og han er internationalt anerkendt kunstner med højt til loftet på alle måder. Hans kunst er rummelig og generøs som han selv, og nu har

Læs mere

NyhedsreportageNr. 3 november 2015

NyhedsreportageNr. 3 november 2015 Nr. 3 november 2015 Vi har holdt flyttedag, fødselsdag og Åbent hus Teknologi i hverdagens lejlighed har holdt flyttedag fra Billund Plejecenter til Omme Centret. Grunden til flytning af lejligheden er,

Læs mere

SMÅNYT. Kalenderen. 36. ÅRGANG NR. 3 Oktober 2014. Registrering I anden halvdel af 2014 mødes vi følgende aftener kl.19.

SMÅNYT. Kalenderen. 36. ÅRGANG NR. 3 Oktober 2014. Registrering I anden halvdel af 2014 mødes vi følgende aftener kl.19. Adresselabels 12 Kalenderen ISSN 1602 9577 1 Den 26. oktober kl. 13.30 Tur til Københavns Rådhus Sted: Foran Københavns Rådhus (Rådhuspladsen) Den 13. november kl. 19.30 Foredrag om Rakkerne Ved Mette

Læs mere

LEJEOPSTILLING FOR LEJEMÅLET

LEJEOPSTILLING FOR LEJEMÅLET LEJEOPSTILLING FOR LEJEMÅLET Nytorv 2, 6000 Kolding Lejemålet Nytorv 2 6000 Kolding Sagsnr. 20-373 Store velindrettede lejemål Central beliggenhed Flot bygning 2 Indhold Præsentation...................................

Læs mere

Dette nummer af Københavner-Nyt indeholder blandt andet:

Dette nummer af Københavner-Nyt indeholder blandt andet: Nr. 2 August 2009 39. Årgang KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Gothersgade 137, 1123 København K. Telefon 3313 4131, Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk,

Læs mere

Kapitel E til Grafisk design. Smørblomst

Kapitel E til Grafisk design. Smørblomst Kapitel E til Grafisk design Kapitel E 2 Jess Ingerslev, forfatter til børnebogen. Igen står vore børn for tur! Jess Ingerslev er, af indlysende årsager, gået solo og har, af uforklarlige årsager, fået

Læs mere

Kontordomicil 554 m²

Kontordomicil 554 m² - til leje... Kontordomicil 554 m² Thrige, Haubergsvej 1 5000 Odense C Flagskibet på Thrige udlejes Et af øjeblikkets mest populære og dynamisk erhvervsområder i Odense Primært areal udgør 428 m 2, sekundært

Læs mere

Skovshoved Skole SKUB-projektet

Skovshoved Skole SKUB-projektet Skovshoved Skole SKUB-projektet Nyhedsbrev om ombygningen af Skovshoved Skole Marts 2009 Gentofte Kommune: Peter Boris Damsgaard Telefon 3998 8172 pbd@gentofte.dk Lene Jensby Lange Telefon 3998 8168 lejl@gentofte.dk

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015 Beboerbladet Plejecenter Egely Maj 2015 1 Om dette nummer Kære beboere, pårørende, personale og frivillige Da vi netop er blevet adskilt fra Rosenhaven og fremtidigt hører sammen med Kirstinehaven, vil

Læs mere

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint.

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint. ( BERETNING 19 MARTS 2014.) Eget hus?? Ja, hvad skal jeg sige! Kommunen har skrevet de skal spare 180 mill. Kr. - Vi prøvede om vi kunne få et ben indenfor Centrumhuset, men det er for de unge og deres

Læs mere

Nyistandsat og præsentabelt kontor

Nyistandsat og præsentabelt kontor - til leje... Kontor 474 m 2 Silkeborgvej 43, 1. sal 8000 Århus C Nyistandsat og præsentabelt kontor Optimal beliggenhed ved dynamisk erhvervsområde tæt på centrum Gode tilkørselsforhold via Silkeborgvej/Ringgadesystemet

Læs mere