Detaljeret information om cookies

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Detaljeret information om cookies"

Transkript

1 Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: Kontrolleret af: Cookie Reports Limited Dette dokument er udarbejdet så "Westpack" kan informere og indhente samtykke i henhold til Cookiebekendtgørelsen og det tilhørende EU e-databeskyttelsesdirektiv. Dokumentet giver detaljeret information om alle cookies, der var i brug på websitet Dokumentet gør det muligt for en besøgende at træffe et informeret valg om samtykke til websitets brug af cookies. Dette indhold bør ikke anvendes til andre formål. Dokumentet forbliver "Westpack" ejendom og skal returneres på anmodning.

2 Cookies Nødvendige cookies 9 identificeret Disse cookies er påkrævet for at websitet kan levere en tjeneste, som slutbrugeren udtrykkelig har anmodet om. Det kan f.eks. være cookies, der bruges for at få en indkøbskurv til at virke. Virksomhed Cookie-navn Domæne Sti Levetid Protokol Formål Formålsbeskrivelse ASP.NET, Microsoft, Inc. ASP.NET_SessionId / Session Enhver Dit besøg Gemmer sessionsdata under et besøg på et website. Soliditet, Bisnode bisinfra-sessionid merit.soliditet.dk / Session Enhver Dit besøg Anvendes til at vise vores aktuelle rating for kreditværdighed med et Soliditet Live rating logo. ASP.NET, Microsoft, Inc. JSESSIONID merit.soliditet.dk /merit Session Enhver Dit besøg Gemmer sessionsdata under et besøg på et website. ASP.NET, Microsoft, Inc. ASP.NET_SessionId de ASP.NET, Microsoft, Inc. ASP.NET_SessionId om ASP.NET, Microsoft, Inc. ASP.NET_SessionId om.pl ASP.NET, Microsoft, Inc. ASP.NET_SessionId k / Session Enhver Dit besøg Gemmer sessionsdata under et besøg på et website. / Session Enhver Dit besøg Gemmer sessionsdata under et besøg på et website. / Session Enhver Dit besøg Gemmer sessionsdata under et besøg på et website. / Session Enhver Dit besøg Gemmer sessionsdata under et besøg på et website. ASP.NET, Microsoft, Inc. ASP.NET_SessionId / Session Enhver Dit besøg Gemmer sessionsdata under et besøg på et website. ASP.NET, Microsoft, Inc. ASP.NET_SessionId u / Session Enhver Dit besøg Gemmer sessionsdata under et besøg på et website.

3 Præferencecookies 1 identificeret Disse cookies bruges til at sikre den optimale brugeroplevelse på en side. Det er f.eks. valgte præferencer såsom sprog eller valg, som gør navigation enklere. Der indsamles ingen personligt identificerbare data med denne type cookies. Virksomhed Cookie-navn Domæne Sti Levetid Protokol Formål Formålsbeskrivelse Google Inc. NID google.com / 6 måneder Enhver Brugerindstillinge r Gemmer brugerens præferencer og information når brugeren ser sider, med indlejret indhold fra Google Maps.

4 Drift- og optimeringscookies 17 identificeret Disse cookies anvendes til driften af websitet. Det kan f.eks. være optælling af antallet af besøgende eller andre informationer, der skal bruges til web-analyse. De bruges også i forbindelse med spørgeskema Disse cookies kan i begrænset omfang indsamle data, der kan henføres til den enkelt brug Virksomhed Cookie-navn Domæne Sti Levetid Protokol Formål Formålsbeskrivelse Google Analytics, Google Inc. _ga westpack.fr / 2 år Enhver Statistik Tildeler den besøgende et unikt ID, som bruges til at Google Analytics, Google Inc. _gat westpack.fr / 2 år Enhver Statistik Tildeler den besøgende et unikt ID, som bruges til at Pinterest _pinterest_cm pinterest.com / 1 år Enhver Statistik Cookien anvendes af Pinterest. Google Analytics, Google Inc. _ga west-pack.de / 2 år Enhver Statistik Tildeler den besøgende et unikt ID, som bruges til at Google Analytics, Google Inc. _gat west-pack.de / 2 år Enhver Statistik Tildeler den besøgende et unikt ID, som bruges til at Google Analytics, Google Inc. _ga westpack.com / 2 år Enhver Statistik Tildeler den besøgende et unikt ID, som bruges til at Google Analytics, Google Inc. _gat westpack.com / 2 år Enhver Statistik Tildeler den besøgende et unikt ID, som bruges til at Google Analytics, Google Inc. _ga westpack.com.pl / 2 år Enhver Statistik Tildeler den besøgende et unikt ID, som bruges til at Google Analytics, Google Inc. _gat westpack.com.pl / 2 år Enhver Statistik Tildeler den besøgende et unikt ID, som bruges til at Google Analytics, Google Inc. _ga westpack.dk / 2 år Enhver Statistik Tildeler den besøgende et unikt ID, som bruges til at Google Analytics, Google Inc. _gat westpack.dk / 2 år Enhver Statistik Tildeler den besøgende et unikt ID, som bruges til at Google Analytics, Google Inc. _ga westpack.nl / 2 år Enhver Statistik Tildeler den besøgende et unikt ID, som bruges til at Google Analytics, Google Inc. _gat westpack.nl / 2 år Enhver Statistik Tildeler den besøgende et unikt ID, som bruges til at Google Analytics, Google Inc. _ga westpack.nu / 2 år Enhver Statistik Tildeler den besøgende et unikt ID, som bruges til at

5 Google Analytics, Google Inc. _gat westpack.nu / 2 år Enhver Statistik Tildeler den besøgende et unikt ID, som bruges til at YouTube, LLC YSC youtube.com / Session Enhver Statistik Et unikt ID der gives til en bruger, når han ser en video. UserVoice Inc. cfduid zopim.com / 7 år, 2 måneder Enhver Drift / Netværk Overstyrer enhver sikkerhedsrestriktion baseret på IP adressen, som brugeren kommer fra.

6 Marketing cookies - anonym tracking på tværs af hjemmesider 36 identificeret Disse cookies anvendes til at følge brugere på tværs af deres besøg på flere websites. Disse cookies kan blive brugt til at opbygge profiler, der viser hvilke søgninger individuelle brugere har foretaget eller hvilke sider de har besøgt. Disse cookies kan lagre data, der identificerer den enkelte bruger eller som indeholder specifik information om brugeren. Anonyme data kan blive delt med 3. part. Virksomhed Cookie-navn Domæne Sti Levetid Protokol Formål Formålsbeskrivelse Raptor, Raptor Services A/S <digits>+rsa Raptor, Raptor Services A/S <digits>+rsasession / 22 minutter Enhver Annoncering Zopim, Zendesk zlcmid westpack.fr / 1 år Enhver Sociale netværk Zopim, Zendesk zte* westpack.fr / Session Enhver Sociale netværk DoubleClick, Google Inc. id doubleclick.net / 2 år Enhver Annoncering DoubleClick, Google Inc. test_cookie doubleclick.net / 15 minutter Enhver Annoncering Under udarbejdelse uc_session dropboxusercont ent.com / Session HTTPS Under udarbejdelse Issuu Inc. iutk issuu.com / 10 år Enhver Annoncering Indeholder en unik kode der bestemmer hvilke annoncer, der har været vist på en enhed på. Sættes på vegne af Google Incs annonceringsplatform DoubleClick. Muliggør at effektiviteten af annoncer kan måles og at annoncer kan blive gjort mere relevante til brugeren. Tester om brugerens browser understøter cookies på vegne af Google Inc's annonceringsplatform. Denne cookies formål er ved at blive undersøgt. Beskrivelsen af cookien vil blive opdateret. Husker din enhed og hvilke Issuu dokumenter, som du har læst

7 Raptor, Raptor Services A/S rsa raptorsmartadvis or.com Zopim, Zendesk zlcmid west-pack.de / 1 år Enhver Sociale netværk Zopim, Zendesk zte* west-pack.de / Session Enhver Sociale netværk Zopim, Zendesk zlcmid westpack.com / 1 år Enhver Sociale netværk Zopim, Zendesk zlcmid westpack.com.pl / 1 år Enhver Sociale netværk Zopim, Zendesk zte* westpack.com.pl / Session Enhver Sociale netværk Zopim, Zendesk zlcmid westpack.dk / 1 år Enhver Sociale netværk Zopim, Zendesk zte* westpack.dk / Session Enhver Sociale netværk Zopim, Zendesk zlcmid westpack.nl / 1 år Enhver Sociale netværk

8 Zopim, Zendesk zte* westpack.nl / Session Enhver Sociale netværk Zopim, Zendesk zlcmid westpack.nu / 1 år Enhver Sociale netværk Zopim, Zendesk zte* westpack.nu / Session Enhver Sociale netværk Raptor, Raptor Services A/S <digits>+rsa de Raptor, Raptor Services A/S <digits>+rsasession de Raptor, Raptor Services A/S <digits>+rsa om Raptor, Raptor Services A/S <digits>+rsasession om Raptor, Raptor Services A/S <digits>+rsa om.pl Raptor, Raptor Services A/S <digits>+rsasession om.pl / 22 minutter Enhver Annoncering / 22 minutter Enhver Annoncering / 22 minutter Enhver Annoncering

9 Raptor, Raptor Services A/S <digits>+rsa k Raptor, Raptor Services A/S <digits>+rsasession k / 22 minutter Enhver Annoncering Raptor, Raptor Services A/S <digits>+rsa Raptor, Raptor Services A/S <digits>+rsasession / 22 minutter Enhver Annoncering Raptor, Raptor Services A/S <digits>+rsa u Raptor, Raptor Services A/S <digits>+rsasession u / 22 minutter Enhver Annoncering YouTube, LLC GEUP youtube.com / 2 år Enhver Annoncering YouTube, LLC GPS youtube.com / 30 minutter Enhver Annoncering YouTube, LLC PREF youtube.com / 10 år Enhver Annoncering YouTube, LLC VISITOR_INFO1_LIVE youtube.com / 240 dage Enhver Annoncering En unik identifikation der gives til hver comput Tillader Google at tracke YouTube video En unik identifikation, der gives til hver mobile enhed. Tillader tracking baseret på GPS lokation. En unik identifikation der gives til hver comput Tillader Google at tracke YouTube video Husker om YouTube skal vise det nye eller gamle videointerface til dig.

10 Marketing cookies målrettet annoncering 0 identificeret Disse cookies bruges til at følge søge- og læsevan Den information der indsamles bruges til at vise individualiseret marketing indhold, såsom bannerannonc Anvendelsen af disse cookies kan indebære lagring og anvendelse af personlig identificerbare informationer til visning af individuelt tilpasset indhold og/eller deling af disse data med en 3. part med det samme formål. Enhver information der lagres med brug af disse cookies kan blive videresolgt til 3. part. Vi bruger ikke cookies af denne type

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-04 Kontrolleret af: http://2970.rigtighund/ http://egedal.rigtighund/ http://esbjerg.rigtighund/ http://faxe.rigtighund/ http://frb.rigtighund/

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: http://www.maling.nu/ http://www.promal.dk/ Kontroldato: 2015-10-05 Kontrolleret af: Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-04 Kontrolleret af: http://www.hjhansen-vin.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "H.

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information cookies Website: Kontroldato: 2016-01-12 Kontrolleret af: http://m.augustenhof-camping.dk/ http://www.augustenhof-camping.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.c/ Dette

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-04 Kontrolleret af: http://www.spejdersport.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Spejder

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-05 Kontrolleret af: http://ecosticker.applu/ http://shop.applu/ http://webbooking.applu/ http://www.applu/ https://nye-nummerplader.dk/ Cookie

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-12-24 Kontrolleret af: http://ehandelsbureaue/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Ehandelsbureauet

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-03-24 Kontrolleret af: http://www.admiralhotel.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Admiral

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-21 Kontrolleret af: http://www.pro-outdoor.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Pro-Outdoor.dk"

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2016-01-12 Kontrolleret af: http://webshop.campingdanmark.dk/ http://www.campingdanmark.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-11 Kontrolleret af: http://www.danskekirkersraad.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-08-19 Kontrolleret af: http://www.hjerteforeningen./ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Hjerteforeningen"

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-08-24 Kontrolleret af: http://www.clubmatas./ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Matas" kan

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: http://www.fmk.dk/ Kontroldato: 2015-08-22 Kontrolleret af: Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Faaborg-Midtfyn

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-12-12 Kontrolleret af: http://leasing-bmw./ http://www.bag-aarhus.bmw./ http://www.bag-esbjerg.bmw./ http://www.bag-holstebro.bmw./ http://www.bag-kolding.bmw./

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret inforation o cookies Website: Kontroldato: 2015-04-04 Kontrolleret af: http://www.greenland-travel./ Cookie Reports Liited http://www.cookiereports.co/ Dette dokuent er udarbejdet så "Grønlands

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret inforation o cookies Website: http://www.cpt.dk/ Kontroldato: 2015-08-18 Kontrolleret af: Cookie Reports Liited http://www.cookiereports.co/ Dette dokuent er udarbejdet så "Check Point Travel"

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-22 Kontrolleret af: http://www.studieportalen.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Student

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-05-16 Kontrolleret af: http://dr.dk/ http://mobil.dr.dk/ http://nyhedsbreve.dr.dk/ http://presse.dr.dk/ http://www.dr.dk/ Cookie Reports Limited

Læs mere

Politik om cookies. Introduktion Om cookies

Politik om cookies. Introduktion Om cookies Introduktion Om cookies Politik om cookies De fleste hjemmesider, du besøger, bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse ved at sætte webstedet i stand til at 'huske' dig enten under hele dit besøg

Læs mere

Politik om cookies. Introduktion Om cookies

Politik om cookies. Introduktion Om cookies Introduktion Om cookies Politik om cookies De fleste hjemmesider, du besøger, bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse ved at sætte webstedet i stand til at 'huske' dig enten under hele dit besøg

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cooies Website: Kontroldato: 2015-08-11 Kontrolleret af: http://alzheimershop.d/ http://www.alzheimer.d/ Cooie Reports Limited http://www.cooiereports.com/ Dette doument er udarbejdet

Læs mere

Sidst ændret: 28. jun. 2016 (se ældre versioner) (De eksempler, som er markeret som links, findes i slutningen af dette dokument.)

Sidst ændret: 28. jun. 2016 (se ældre versioner) (De eksempler, som er markeret som links, findes i slutningen af dette dokument.) Privatlivspolitik Sidst ændret: 28. jun. 2016 (se ældre versioner) (De eksempler, som er markeret som links, findes i slutningen af dette dokument.) Du kan bruge vores tjenester på mange forskellige måder

Læs mere

Privatlivspolitik. Coverwise Limited deler en forpligtelse til at beskytte dit privatliv og holde dine personlige oplysninger sikre.

Privatlivspolitik. Coverwise Limited deler en forpligtelse til at beskytte dit privatliv og holde dine personlige oplysninger sikre. Privatlivspolitik Denne hjemmeside opererer internationalt og er i overensstemmelse med den lokale lovgivning og regler i de pågældende lande. Denne privatlivspolitik omhandler hvordan vi bruger og behandler

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret inforation o cookies Website: Kontroldato: 2015-09-13 Kontrolleret af: http://bavian.tv2.dk/ http://beep.tv2.dk/ http://charlie.tv2.dk/ http://finans.tv2.dk/ http://fri.tv2.dk/ http://go.tv2.dk/

Læs mere

DI og DI ITEKs vejledning om cookiebekendtgørelsen

DI og DI ITEKs vejledning om cookiebekendtgørelsen DI og DI ITEKs vejledning om cookiebekendtgørelsen Udgivet af: DI ITEK Redaktion: Henning Mortensen ISBN: 978-87-7353-989-7 0.02.13 Kort baggrund Det er på baggrund af EU-lovgivning forbudt af lagre og

Læs mere

Løsningen garanterer at finde alle de cookies, som et nationalt tilsyn kan finde. Løsningen er valideret af Audit Bureau of Circulation i England.

Løsningen garanterer at finde alle de cookies, som et nationalt tilsyn kan finde. Løsningen er valideret af Audit Bureau of Circulation i England. Cookievejledningens Tekniske Guide Den tekniske guide beskriver fem skridt til overholdelse af cookiereglerne: 1. Fastlæggelse af webejendom 2. Undersøgelse af om der sættes cookies på hjemmesiden 3. Afgivelse

Læs mere

1. Introduktion 2. Om os

1. Introduktion 2. Om os Fortrolighedspolitik 1. Introduktion Atchik udvikler fantastiske spil med sjov og underholdning for alle. Hos Atchik respekterer vi personlige oplysninger for enhver, der bruger vores spil, website(s)

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeet infomation om cooies Website: Kontoldato: 2015-08-03 Kontolleet af: https://casino.dansesp/ https://dansesp/ https://poe.dansesp/ Cooie Repots Limited http://www.cooieepots.com/ Dette doument

Læs mere

Persondatapolitik. for MyLyconet Hjemmesiden

Persondatapolitik. for MyLyconet Hjemmesiden Persondatapolitik for MyLyconet Hjemmesiden Lyoness og ejeren ("Ejer") af denne MyLyconet hjemmeside ("Hjemmesiden") [navn på Ejer] tror på vigtigheden af at beskytte dine persondata. Følgende information

Læs mere

Politik vedrørende cookies og andre lignende teknologier. 1. Hvad dækker denne politik?

Politik vedrørende cookies og andre lignende teknologier. 1. Hvad dækker denne politik? Politik vedrørende cookies og andre lignende teknologier 1. Hvad dækker denne politik? Denne politik dækker dine handlinger relateret til Tikkurilas digitale serviceydelser. Denne politik dækker ikke,

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeet infomation om cookies Website: http://mbbl.dk/ Kontoldato: 2015-11-07 Kontolleet af: Cookie Repots Limited http://www.cookieepots.com/ Dette dokument e udabejdet så "Ministeiet fo By, Bolig og

Læs mere

Henkel Norden AB ("Henkel") er en del af Henkel Corporation, og i henhold til DPA, er Jörg Heine, den dataansvarlige: schwarzkopf.dk@henkel.

Henkel Norden AB (Henkel) er en del af Henkel Corporation, og i henhold til DPA, er Jörg Heine, den dataansvarlige: schwarzkopf.dk@henkel. HENKEL FORTROLIGHEDSPOLITIK Vi, hos Henkel, tager vores forpligtelser i henhold til dansk lov om databeskyttelse (persondataloven) alvorligt og er forpligtet til at beskytte dit privatliv. Denne fortrolighedserklæring

Læs mere

FORTROLIGHEDSPOLITIK. Hvem er vi?

FORTROLIGHEDSPOLITIK. Hvem er vi? FORTROLIGHEDSPOLITIK Inwear ved, at det er vigtigt for dig, hvordan dine oplysninger behandles og videregives, og vi er glade for, at du har tillid til os i den henseende. Følgende beskriver vores fortrolighedspolitik.

Læs mere

- Vejledning til bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr

- Vejledning til bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr Nye regler om lagring af cookies og lignende teknologier - Vejledning til bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr Udgave

Læs mere

Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015. Cookiepolitik. 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester

Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015. Cookiepolitik. 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015 Cookiepolitik 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester På denne side oplyses om de nærmere vilkår for brugen af www.hccontainer.dk og eventuelle andre hjemmesider,

Læs mere

Databeskyttelsesregler

Databeskyttelsesregler Databeskyttelsesregler Almindelige databeskyttelsesregler for benyttelse af PARSHIP.dk - version 10.05.2011 1. Sikkerhed og anonymitet PARSHIP tager spørgsmålet om sikkerhed meget alvorligt. PARSHIP gør

Læs mere

E-handel. Birgitte Toxværd, advokat Claus Barrett Christiansen, partner

E-handel. Birgitte Toxværd, advokat Claus Barrett Christiansen, partner E-handel Birgitte Toxværd, advokat Claus Barrett Christiansen, partner 1 Lovgivning E-databeskyttelsesdirektivet, direktiv 2002/58/EF, som ændret ved direktiv 2009/136/EF Lov nr. 169 af 3. marts 2011 om

Læs mere

PAID CONTENT LOVGIVNINGENS KRAV DANSKE MEDIER. FRANK BØGGILD advokat (H), partner, LLM, HD(R) 3. november 2015

PAID CONTENT LOVGIVNINGENS KRAV DANSKE MEDIER. FRANK BØGGILD advokat (H), partner, LLM, HD(R) 3. november 2015 DANSKE MEDIER PAID CONTENT LOVGIVNINGENS KRAV FRANK BØGGILD advokat (H), partner, LLM, HD(R) 3. november 2015 SUNDKROGSGADE 5, DK-2100 KØBENHAVN Ø CVR. NR: DK 62 60 67 11 SIDE 1 PROGRAMTEKSTEN Indsamling

Læs mere

Beskyttelse af personlige oplysninger

Beskyttelse af personlige oplysninger Beskyttelse af personlige oplysninger Kelly Services, Inc. og dens datterselskaber (herefter kaldet "Kelly Services" eller Kelly ) respekterer dit privatliv, og vi anerkender, at du har rettigheder i forbindelse

Læs mere

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side?

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus er måske ikke det første du tænker på når du skal øge kendskabet til din virksomhed. I det følgende viser jeg hvorfor du

Læs mere

Senest opdateret: 15. januar 2010 FORTROLIGHEDSPOLITIK

Senest opdateret: 15. januar 2010 FORTROLIGHEDSPOLITIK FORTROLIGHEDSPOLITIK Senest opdateret: 15. januar 2010 Fortrolighedspolitikkens indhold Denne fortrolighedspolitik ("Fortrolighedspolitikken") beskriver, hvordan Rezidor Hotel Group, via vores danske holdingselskab,

Læs mere

Databeskyttelsesregler

Databeskyttelsesregler Databeskyttelsesregler Almindelige databeskyttelsesregler for benyttelse af PARSHIP.dk - version 30.09.2014 1 Sikkerhed og anonymitet PARSHIP tager spørgsmålet om sikkerhed meget alvorligt. PARSHIP gør

Læs mere

Customer Viewpoint - Online-fortrolighedserklæring

Customer Viewpoint - Online-fortrolighedserklæring Customer Viewpoint - Online-fortrolighedserklæring 1. Generel erklæring: Ford Motor Company A/S; Borupvang 5 D-E; 2750 Ballerup respekterer din ret til privatliv og er forpligtet til at beskytte den. Denne

Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Denne politik ("Politik om beskyttelse af personlige oplysninger") kan ændres fra tid til anden. Vi vil ikke nødvendigvis gøre dig opmærksom på disse ændringer,

Læs mere

YouTube-annoncering. Udnyt potentialet

YouTube-annoncering. Udnyt potentialet YouTube-annoncering Udnyt potentialet Kort om mig Martin Trasmundi SEM specialist og digital rådgiver hos IIH Nordic Brænder for YouTube og video markedsføring Taget jagttegn Hvad stor er YouTube? DK s

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cooies Website: Kontroldato: 2015-07-24 Kontrolleret af: http://www.mybaner.d/ Cooie Reports Limited http://www.cooiereports.com/ Dette doument er udarbejdet så "Mybaner.d" an

Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Plus500 Ltd Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Plus500's erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger Beskyttelse af personlige oplysninger

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Forord...4. 1. Indledning...6

Indholdsfortegnelse. Forord...4. 1. Indledning...6 Vejledning til bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugerens terminaludstyr, Cookie-bekendtgørelsen. 2. udgave, april 2013 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Aaby Advice Online Strategi, konceptet.

Aaby Advice Online Strategi, konceptet. Aaby Advice Online Strategi, konceptet. Online strategi Måling og analyse Forbedringsforslag Løbende opfølgning ONLINE STRATEGI Vi sætter os ind i jeres situation internt (teknisk setup, organisationen

Læs mere

FORORDNINGER. Online butik forordninger

FORORDNINGER. Online butik forordninger FORORDNINGER Salg i online butikken udføres på grundlag af forordning af en online butik, som hver kunde bør vide, før bestilling. Placering af en ordre er ensbetydende med accept af de angivede vilkår.

Læs mere

FORTROLIGHEDSERKLÆRING BABYSITTERMATCH

FORTROLIGHEDSERKLÆRING BABYSITTERMATCH FORTROLIGHEDSERKLÆRING BABYSITTERMATCH Babysittermatch tager dit privatliv meget alvorligt, og vil behandle og bruge oplysninger om dig på en sikker måde. For at sikre dit privatliv, vil Babysittermatch

Læs mere

Vejledning til bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugerens terminaludstyr

Vejledning til bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugerens terminaludstyr Vejledning til bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugerens terminaludstyr Cookie-bekendtgørelsen 2. udgave, april 2013 Forord...3 1. Indledning...5

Læs mere

Privatlivspolitik for DV Partner ApS.

Privatlivspolitik for DV Partner ApS. Privatlivspolitik for DV Partner ApS. Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi

Læs mere

GROUPON DANMARK - ERKLÆRING OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

GROUPON DANMARK - ERKLÆRING OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER GROUPON DANMARK - ERKLÆRING OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER Ikrafttrædelsesdato: 13.06.2014 Denne erklæring om behandling af personoplysninger ("erklæring om behandling af personoplysninger) beskriver,

Læs mere

Reglerne Om Behandling Af Personlige Oplysninger

Reglerne Om Behandling Af Personlige Oplysninger Reglerne Om Behandling Af Personlige Oplysninger Sådan bruger og beskytter vi personlige oplysninger Hos Genworth Financial ligger det os stærkt på sinde at beskytte dit privatliv og dine personlige oplysninger.

Læs mere

Johnson Controls' erklæring om beskyttelse af personoplysninger

Johnson Controls' erklæring om beskyttelse af personoplysninger Johnson Controls' erklæring om beskyttelse af personoplysninger Johnson Controls, Inc. og dets associerede selskaber (under ét betegnet som Johnson Controls, vi, os eller vores) varetager beskyttelsen

Læs mere

Lærervejledning til undervisningsforløbet. Det digitale spejl

Lærervejledning til undervisningsforløbet. Det digitale spejl Lærervejledning til undervisningsforløbet Det digitale spejl Introduktion Det digitale spejl er et undervisningsforløb om net- etikette og digital adfærd. De traditionelle informationskanaler som fx aviser

Læs mere

POLITIK FOR BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

POLITIK FOR BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER POLITIK FOR BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER Ikrafttrædelsesdato: 1/1/2013 Nærværende Politik for beskyttelse af personlige oplysninger forklarer, hvordan vi håndterer de personlige oplysninger, som

Læs mere

1.1 Vi kan indsamle og opbevare følgende oplysninger fra og om dig, hvis du interagerer med os gennem webstedet:

1.1 Vi kan indsamle og opbevare følgende oplysninger fra og om dig, hvis du interagerer med os gennem webstedet: FLAVORS - PRIVATLIVSPOLITIK Ikrafttrædelsesdato: 01/10/2014 Denne privatlivspolitik beskriver, hvorledes Flavors IVS, Flensborggade 6 Kld. 1669 København V. ("Flavors", "os", "vores", og "vi") indsamler,

Læs mere

Impact værktøj retningslinjer

Impact værktøj retningslinjer Impact værktøj retningslinjer Værktøj fra Daphne III projektet IMPACT: Evaluation of European Perpetrator Programmes (Programmet for evaluering af Europæiske udøvere af krænkende adfærd) Impact værktøj

Læs mere

Analyse af webtracking værktøjers brug pa danske websites, 2013

Analyse af webtracking værktøjers brug pa danske websites, 2013 Analyse af webtracking værktøjers brug pa danske websites, 2013 Undersøgelsen viser at der er sket en kraftig stigning i brugen af webtracking værktøjer på danske websites over de seneste fire år. Således

Læs mere

Bilag 1: Spørgeskema 1

Bilag 1: Spørgeskema 1 Bilag 1: Spørgeskema 1 1. Generelt om dig: Mand Kvinde 18 Mand Kvinde 19 Mand Kvinde 20 Mand Kvinde 21 Mand Kvinde 22 Mand Kvinde 23 Mand Kvinde 24 Mand Kvinde 25 Mand Kvinde 26 Mand Kvinde 27 Mand Kvinde

Læs mere

Markedsføring og e-handel

Markedsføring og e-handel Eniro Danmark A/S Markedsføring og e-handel Lederanalyse blandt små og mellemstore private virksomheder Figurrapport, landsdele 14.11.2014 Indhold Om analysen... 3 Resultater... 4 Spørgsmål 1 - Hvor stor

Læs mere

Novell Vibe Quick Start til mobilenheder

Novell Vibe Quick Start til mobilenheder Novell Vibe Quick Start til mobilenheder Marts 2015 Introduktion Din Vibe-administrator kan deaktivere mobiladgang til Novell Vibe-webstedet. Hvis du ikke har adgang til Vibemobilgrænsefladen som beskrevet

Læs mere

Aktuelle betingelser autobutler.dk

Aktuelle betingelser autobutler.dk Aktuelle betingelser autobutler.dk Brugervilkår for køretøjsejere Ved at oprette en brugerprofil som køretøjsejer på autobutler.dk accepterer du disse brugervilkår, og du opfordres hermed til at læse brugervilkårene

Læs mere

Piwik. Multisite + kk.dk: Grundlæggende Drupal Version: 2.0. Beskrivelse. Indholdsfortegnelse

Piwik. Multisite + kk.dk: Grundlæggende Drupal Version: 2.0. Beskrivelse. Indholdsfortegnelse Beskrivelse Piwik er et cookiebaseret værktøj til at indsamle statistik om en hjemmesides brugere. Det vil sige, at når en bruger besøger hjemmesiden, så bliver der lagt en cookie på brugerens computer,

Læs mere

Sidst opdateret den 7. april 2015. Erstatter versionen af 18. juni 2014 i dens helhed.

Sidst opdateret den 7. april 2015. Erstatter versionen af 18. juni 2014 i dens helhed. Yderligere vilkår for anvendelse af Document Cloud Sidst opdateret den 7. april 2015. Erstatter versionen af 18. juni 2014 i dens helhed. Termer skrevet med stort begyndelsesbogstav i disse Yderligere

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Hvem kan handle hos Trendypet For at foretag køb hos Trendypet skal du være fyldt 18 år, aftaler med børn og unge under 18, kan alene indgås af forældre eller andre der er lovligt

Læs mere

Honda MaRIS Pay & Go. Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger

Honda MaRIS Pay & Go. Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger Honda MaRIS Pay & Go Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger Honda anerkender vigtigheden af retskaffen og ansvarlig brug af dine personlige oplysninger. Denne politik for cookies

Læs mere

XProtect-klienter Tilgå din overvågning

XProtect-klienter Tilgå din overvågning XProtect-klienter Tilgå din overvågning Tre måder at se videoovervågning på For at skabe nem adgang til videoovervågning tilbyder Milestone tre fleksible brugergrænseflader: XProtect Smart Client, XProtect

Læs mere

Tjek-liste. Har du styr på dine digitale vaner og værktøjer? Tjeklisten er udarbejdet af Karin Høgh og Lisbeth Scharling

Tjek-liste. Har du styr på dine digitale vaner og værktøjer? Tjeklisten er udarbejdet af Karin Høgh og Lisbeth Scharling Tjek-liste Har du styr på dine digitale vaner og værktøjer? Det har jeg styr på Kan vente Haster Tjeklisten er udarbejdet af Karin Høgh og Lisbeth Scharling Sådan bruger du tjeklisten: Bruge en times tid

Læs mere

Web sider. Introduktion: Har du nogensinde spekuleret over, hvordan det verdesomspændende internet virker og hvordan man snakker med det?

Web sider. Introduktion: Har du nogensinde spekuleret over, hvordan det verdesomspændende internet virker og hvordan man snakker med det? Introduktion: Har du nogensinde spekuleret over, hvordan det verdesomspændende internet virker og hvordan man snakker med det? I dag skal du lære at lave hjemmesider, så du også kan bidrage til at opbygge

Læs mere

Status på www.silkeborg.com kampagnen 2015

Status på www.silkeborg.com kampagnen 2015 Status på www.silkeborg.com kampagnen 2015 Kampagnen har udelukkende været digital med et miks af mediekanalerne: Adwords (50%) Search og bannerannoncering Facebook (10%) RTB (40%) - bannerannoncering

Læs mere

Arbejdsgruppen vedrørende Beskyttelse af Personer i forbindelse med Behandling af Personoplysninger. Henstilling 1/99

Arbejdsgruppen vedrørende Beskyttelse af Personer i forbindelse med Behandling af Personoplysninger. Henstilling 1/99 5093/98/DA/endelig udg. WP 17 Arbejdsgruppen vedrørende Beskyttelse af Personer i forbindelse med Behandling af Personoplysninger Henstilling 1/99 om usynlig og elektronisk behandling af personoplysninger

Læs mere

Kravspecifikation tværga ende sundhedsplatform

Kravspecifikation tværga ende sundhedsplatform Kravspecifikation tværga ende sundhedsplatform Kravliste. Høringsversion. Opdateret 21-10-2014 Indhold Indhold... 1 Typer af krav... 4 1. Sprog... 5 Krav [1.1]: Sprog... 5 Krav [1.2]: Sprog - Menusprog...

Læs mere

Annoncer på internettet, der købes via Google Adwords. Bruges til at få et produkt højere op i søgeresultaterne på Google.

Annoncer på internettet, der købes via Google Adwords. Bruges til at få et produkt højere op i søgeresultaterne på Google. Marketing A-Z Marketingbegreb Betydning A Adwords Annoncer på internettet, der købes via Google Adwords. Bruges til at få et produkt højere op i søgeresultaterne på Google. B Branding Signalerer, hvad

Læs mere

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke I denne gennemgang lægger vi vægt på hjemmesidens opbygning. For at få det optimale udbytte af en hjemmeside skal mange elementer spille sammen.

Læs mere

De juridiske og rettighedsmæssige perspektiver ved anvendelse af sociale medier i markedsføringen

De juridiske og rettighedsmæssige perspektiver ved anvendelse af sociale medier i markedsføringen De juridiske og rettighedsmæssige perspektiver ved anvendelse af sociale medier i markedsføringen Advokat Peter Lind Nielsen BvHD IT-Forum Midtjylland Silkeborg, den 4. september 2012 Markedsføring på

Læs mere

POLITIK FOR DATABESKYTTELSE

POLITIK FOR DATABESKYTTELSE POLITIK FOR DATABESKYTTELSE Disse retningslinjer for databeskyttelse beskriver, hvordan vi bruger og beskytter oplysninger, som du afgiver i forbindelse med brug af vores hjemmeside. Vi har forpligtet

Læs mere

Cookie direktivet. Hvordan skal kommunerne forholde sig til det? KL s arrangemenet d. 12. december 2012

Cookie direktivet. Hvordan skal kommunerne forholde sig til det? KL s arrangemenet d. 12. december 2012 Cookie direktivet Hvordan skal kommunerne forholde sig til det? KL s arrangemenet d. 12. december 2012 Af specialkonsulent Karen Gjølbo og fuldmægtig Vibeke Hansen Program Kort status på gennemførelsen

Læs mere

Seminar Google Analytics. Google Analytics. Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott

Seminar Google Analytics. Google Analytics. Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott Google Analytics Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott 1 Agenda Basis Analytics Hvem er dine kunder? Find potentialet Rapporteringer Mål på indsatsen Næste version 10 gode råd 2 Hvad er

Læs mere

TDCs Signaturserver. 11/05 - Version 1.0 2005 TDC Erhverv Sikkerhed og certifikater

TDCs Signaturserver. 11/05 - Version 1.0 2005 TDC Erhverv Sikkerhed og certifikater TDCs Signaturserver Side 2 Indhold Indledning...3 Teknisk projekt... 3 Tekniske forudsætninger... 3 Installation af klienten... 4 Udstedelse af signatur... 4 Anvendelse af signaturen... 6 Eksport af signaturen...

Læs mere

TILLÆG TIL BBM CHANNELS

TILLÆG TIL BBM CHANNELS TILLÆG TIL BBM CHANNELS Velkommen til BBM Channels, en social netværksfunktion inden for BBM, der udvider dit netværk til andre ud over din familie og venskabskreds, og giver dig mulighed for at kommunikere

Læs mere

IT- og Telestyrelsen Holsteinsgade 63 2100 København Ø. jahs@itst.dk

IT- og Telestyrelsen Holsteinsgade 63 2100 København Ø. jahs@itst.dk IT- og Telestyrelsen Holsteinsgade 63 2100 København Ø Sendt til: hvs@itst.dk og jahs@itst.dk 17. marts 2011 Vedrørende høring over udkast til bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring

Læs mere

Brugermanual SIF (33069-04) Side 1/28. Godkendt af: Dato: Dokumentnr.: 077.024.214 Projekt: SIF (33069-04)

Brugermanual SIF (33069-04) Side 1/28. Godkendt af: Dato: Dokumentnr.: 077.024.214 Projekt: SIF (33069-04) Side 1/28 Brugermanual SIF (33069-04) Godkendt af: Dato: Side 3/28 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 INDLEDNING... 4 1.1 Fangster, sporbare enheder og salg... 4 2 GENEREL NAVIGERING... 4 2.1 Login... 4 2.2 Log ud...

Læs mere

På nedenstående billede skal du finde den figur som optræder nøjagtig 3 gange.

På nedenstående billede skal du finde den figur som optræder nøjagtig 3 gange. Navn: Klasse: Materiale ID: PIC.33.1.1.da Lærer: Dato: Klasse: Materiale ID: PIC.33.1.1.da Navn: Klasse: Materiale ID: PIC.33.2.1.da Lærer: Dato: Klasse: Materiale ID: PIC.33.2.1.da Navn: Klasse: Materiale

Læs mere

Karrierecenter på www.amgen.dk PRIVATLIVSPOLITIK OG AFTALE

Karrierecenter på www.amgen.dk PRIVATLIVSPOLITIK OG AFTALE Karrierecenter på www.amgen.dk PRIVATLIVSPOLITIK OG AFTALE Amgen Inc., Amgen USA Inc., og dets tilknyttede entiteter (kollektivt betegnet, Amgen, vi, vores eller os ) forpligter os til at værne om dit

Læs mere

Introduktion til Wordpress Få et indblik hvad der skal til for at få et website

Introduktion til Wordpress Få et indblik hvad der skal til for at få et website Introduktion til Wordpress Få et indblik hvad der skal til for at få et website Agenda 1. Introduktion 1. Lidt om SimpleShop.dk 2. Hvad gennemgår vi i dag? 3. Hvorfor Wordpress? 2. Hvad har du brug for?

Læs mere

Guide til MetaTraffic Pro

Guide til MetaTraffic Pro Guide til MetaTraffic Pro - dit statistikværktøj på din webside eller webshop DanaWeb benytter statistikværktøjet MetaTraffic Pro både på basis hjemmesiderne og til webshop hjemmesiderne. Du vil derfor

Læs mere

BETINGELSER FOR OPRETTELSE AF MIVIIO MEDLEMSKAB

BETINGELSER FOR OPRETTELSE AF MIVIIO MEDLEMSKAB MEDLEMSBETINGELSER BETINGELSER FOR OPRETTELSE AF MIVIIO MEDLEMSKAB 1. MEDLEMSFORDELE 0.1 Miviio er en rabatordning, der tilbyder sine betalende medlemmer at gøre brug af fordelagtige rabataftaler indgået

Læs mere

GRAFISK PRODUKTION OG WORKFLOW. Hjemmeside til Team Brügger

GRAFISK PRODUKTION OG WORKFLOW. Hjemmeside til Team Brügger GRAFISK PRODUKTION OG WORKFLOW Hjemmeside til Team Brügger DITTE MADSEN - SVENDEPRØVE - 2015 KUNDEPROFIL Team Brügger er en frisørsalon i Aars. Indehaveren Gitte Brügger startede salonen op sammen med

Læs mere

Digitale fodspor. Oktober 2013 henrik@knopper.dk

Digitale fodspor. Oktober 2013 henrik@knopper.dk Digitale fodspor Oktober 2013 henrik@knopper.dk Dagens program Hvad ved de om os? Fremtidens facebook Hvem er jeg IT Arkitekt Blogger Iværksætter Google: 2120 hits, Bing, Yahoo, DuckDuckgo:

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER OPLEVO 1. ANVENDELSESOMRÅDE

FORRETNINGSBETINGELSER OPLEVO 1. ANVENDELSESOMRÅDE FORRETNINGSBETINGELSER OPLEVO 1. ANVENDELSESOMRÅDE 1.1. Forretningsbetingelserne ( Betingelserne ) gælder for køb af Oplevelser online på https://oplevo.dk og via Oplevos mobile app ( Sitet ). Selskabet

Læs mere