Detaljeret information om cookies

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Detaljeret information om cookies"

Transkript

1 Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: Kontrolleret af: Cookie Reports Limited Dette dokument er udarbejdet så "Rigtighundemad ApS" kan informere og indhente samtykke i henhold til Cookiebekendtgørelsen og det tilhørende EU e-databeskyttelsesdirektiv. Dokumentet giver detaljeret information om alle cookies, der var i brug på websitet Dokumentet gør det muligt for en besøgende at træffe et informeret valg om samtykke til websitets brug af cookies. Dette indhold bør ikke anvendes til andre formål. Dokumentet forbliver "Rigtighundemad ApS" ejendom og skal returneres på anmodning.

2 Cookies Nødvendige cookies 18 identificeret Disse cookies er påkrævet for at websitet kan levere en tjeneste, som slutbrugeren udtrykkelig har anmodet om. Det kan f.eks. være cookies, der bruges for at få en inøbskurv til at virke. Virksomhed Cookie-navn Domæne Sti Levetid Protokol Formål Formålsbeskrivelse ASP.NET, Microsoft, Inc. ASPSESSIONID* xn--bagsvrd-qxa. ASP.NET, Microsoft, Inc. ASPSESSIONID* ASP.NET, Microsoft, Inc. ASPSESSIONID* 2970.rigtighunde ASP.NET, Microsoft, Inc. ASPSESSIONID* dengronnepote.ri gtighund ASP.NET, Microsoft, Inc. ASPSESSIONID* egedal.rigtighund ASP.NET, Microsoft, Inc. ASPSESSIONID* esbjerg.rigtighun d ASP.NET, Microsoft, Inc. ASPSESSIONID* faxe.rigtighunde ASP.NET, Microsoft, Inc. ASPSESSIONID* frb.rigtighundem ad. ASP.NET, Microsoft, Inc. ASPSESSIONID* greve.rigtighunde

3 ASP.NET, Microsoft, Inc. ASPSESSIONID* herlev.rigtighund ASP.NET, Microsoft, Inc. ASPSESSIONID* horsens.rigtighun d ASP.NET, Microsoft, Inc. ASPSESSIONID* koege.rigtighund ASP.NET, Microsoft, Inc. ASPSESSIONID* randers.rigtighun d ASP.NET, Microsoft, Inc. ASPSESSIONID* slagelse.rigtighu nd ASP.NET, Microsoft, Inc. ASPSESSIONID* toender.rigtighun d ASP.NET, Microsoft, Inc. ASPSESSIONID* xn--asns-xoa.rigti ghund Cookie Reports Ltd wscrcookieconsent / 90 dage Enhver Dit besøg Gemmer dit samtykke til cookies for vores website. Den indeholder kun information om hvorvidt du har tileller fravalgt cookies på hvert cookie-niveau. ASP.NET, Microsoft, Inc. JSESSIONID bam.nr-data.net

4 Præferencecookies 3 identificeret Disse cookies bruges til at sikre den optimale brugeroplevelse på en side. Det er f.eks. valgte præferencer såsom sprog eller valg, som gør navigation enklere. Der indsamles ingen personligt identificerbare data med denne type cookies. Virksomhed Cookie-navn Domæne Sti Levetid Protokol Formål Formålsbeskrivelse Google Inc. NID google.com / 6 måneder Enhver Brugerindstillinge r Google Analytics, Vimeo, LLC utmt* player.vimeo.co m / 10 minutter Enhver Brugerindstillinge r Vimeo, LLC player vimeo.com / 1 år Enhver Brugerindstillinge r Gemmer brugerens præferencer og information når brugeren ser sider, med indlejret indhold fra Google Maps. Lagrer brugerens præferencer relateret til afspilning af videoer fra Vimeo.com. Lagrer brugerens præferencer relateret til afspilning af videoer fra Vimeo.com.

5 Drift- og optimeringscookies 56 identificeret Disse cookies anvendes til driften af websitet. Det kan f.eks. være optælling af antallet af besøgende eller andre informationer, der skal bruges til web-analyse. De bruges også i forbindelse med spørgeskemaer. Disse cookies kan i begrænset omfang indsamle data, der kan henføres til den enkelt bruger. Virksomhed Cookie-navn Domæne Sti Levetid Protokol Formål Formålsbeskrivelse Google Analytics, Google Inc. utma xn--bagsvrd-qxa. Google Analytics, Google Inc. utmb xn--bagsvrd-qxa. Google Analytics, Google Inc. utmc xn--bagsvrd-qxa. Google Analytics, Google Inc. utmt* xn--bagsvrd-qxa. Google Analytics, Google Inc. utmz xn--bagsvrd-qxa. Google Analytics, Google Inc. utma dengronnepote.ri gtighund Google Analytics, Google Inc. utmb dengronnepote.ri gtighund Google Analytics, Google Inc. utmc dengronnepote.ri gtighund anvendes af Google anvendes af Google

6 Google Analytics, Google Inc. utmt dengronnepote.ri gtighund Google Analytics, Google Inc. utmz dengronnepote.ri gtighund Google Analytics, Google Inc. utma egedal.rigtighund Google Analytics, Google Inc. utmb egedal.rigtighund Google Analytics, Google Inc. utmc egedal.rigtighund Google Analytics, Google Inc. utmt* egedal.rigtighund Google Analytics, Google Inc. utmz egedal.rigtighund Google Analytics, Google Inc. utma faxe.rigtighunde Google Analytics, Google Inc. utmb faxe.rigtighunde Google Analytics, Google Inc. utmc faxe.rigtighunde Google Analytics, Google Inc. utmt* faxe.rigtighunde anvendes af Google anvendes af Google

7 Google Analytics, Google Inc. utmz faxe.rigtighunde Google Analytics, Google Inc. utma frb.rigtighundem ad. Google Analytics, Google Inc. utmb frb.rigtighundem ad. Google Analytics, Google Inc. utmc frb.rigtighundem ad. Google Analytics, Google Inc. utmt* frb.rigtighundem ad. Google Analytics, Google Inc. utmz frb.rigtighundem ad. Google Analytics, Google Inc. utma greve.rigtighunde Google Analytics, Google Inc. utmb greve.rigtighunde Google Analytics, Google Inc. utmc greve.rigtighunde Google Analytics, Google Inc. utmt* greve.rigtighunde anvendes af Google anvendes af Google

8 Google Analytics, Google Inc. utmz greve.rigtighunde Google Analytics, Google Inc. utma herlev.rigtighund Google Analytics, Google Inc. utmb herlev.rigtighund Google Analytics, Google Inc. utmc herlev.rigtighund Google Analytics, Google Inc. utmt* herlev.rigtighund Google Analytics, Google Inc. utmz herlev.rigtighund Google Analytics, Google Inc. utma horsens.rigtighun d Google Analytics, Google Inc. utmb horsens.rigtighun d Google Analytics, Google Inc. utmc horsens.rigtighun d Google Analytics, Google Inc. utmt* horsens.rigtighun d anvendes af Google anvendes af Google

9 Google Analytics, Google Inc. utmz horsens.rigtighun d Google Analytics, Google Inc. utma koege.rigtighund Google Analytics, Google Inc. utmb koege.rigtighund Google Analytics, Google Inc. utmc koege.rigtighund Google Analytics, Google Inc. utmt* koege.rigtighund Google Analytics, Google Inc. utmz koege.rigtighund Google Analytics, Google Inc. utma slagelse.rigtighu nd Google Analytics, Google Inc. utmb slagelse.rigtighu nd Google Analytics, Google Inc. utmc slagelse.rigtighu nd Google Analytics, Google Inc. utmt* slagelse.rigtighu nd anvendes af Google anvendes af Google

10 Google Analytics, Google Inc. utmz slagelse.rigtighu nd Google Analytics, Google Inc. utma player.vimeo.co m Google Analytics, Google Inc. utmb player.vimeo.co m Google Analytics, Google Inc. utmc player.vimeo.co m Google Analytics, Google Inc. utmz player.vimeo.co m anvendes af Google Vimeo, LLC vuid vimeo.com / 2 år Enhver Statistik Et unikt ID, der anvendes af Vimeo Analytics til statistik. YouTube, LLC YSC youtube.com / Session Enhver Statistik Et unikt ID der gives til en bruger, når han ser en video.

11 Marketing cookies - anonym tracking på tværs af hjemmesider 7 identificeret Disse cookies anvendes til at følge brugere på tværs af deres besøg på flere websites. Disse cookies kan blive brugt til at opbygge profiler, der viser hvilke søgninger individuelle brugere har foretaget eller hvilke sider de har besøgt. Disse cookies kan lagre data, der identificerer den enkelte bruger eller som indeholder specifik information om brugeren. Anonyme data kan blive delt med 3. part. Virksomhed Cookie-navn Domæne Sti Levetid Protokol Formål Formålsbeskrivelse Facebook, Inc. noscript facebook.com / Session Enhver Sociale netværk (lavt niveau) Under udarbejdelse clip_v vimeo.com / 60 dage Enhver Under udarbejdelse Under udarbejdelse SN4ff a s. / Session Enhver Under udarbejdelse YouTube, LLC GEUP youtube.com / 2 år Enhver Annoncering (anonym) YouTube, LLC GPS youtube.com / 30 minutter Enhver Annoncering (anonym) YouTube, LLC PREF youtube.com / 10 år Enhver Annoncering (anonym) YouTube, LLC VISITOR_INFO1_LIVE youtube.com / 240 dage Enhver Annoncering (anonym) Marketing cookies målrettet annoncering 0 identificeret Tilpasser hvad der vises på skærmen for at understøtte browsere der ikke understøtter JavaScript eller som med vilje har slået JavaScript fra. Denne cookies formål er ved at blive undersøgt. Beskrivelsen af cookien vil blive opdateret. Denne cookies formål er ved at blive undersøgt. Beskrivelsen af cookien vil blive opdateret. En unik identifikation der gives til hver computer. Tillader Google at tracke YouTube videoer. En unik identifikation, der gives til hver mobile enhed. Tillader tracking baseret på GPS lokation. En unik identifikation der gives til hver computer. Tillader Google at tracke YouTube videoer. Husker om YouTube skal vise det nye eller gamle videointerface til dig. Disse cookies bruges til at følge søge- og læsevaner. Den information der indsamles bruges til at vise individualiseret marketing indhold, såsom bannerannoncer. Anvendelsen af disse cookies kan indebære lagring og anvendelse af personlig identificerbare informationer til visning af individuelt tilpasset indhold og/eller deling af disse data med en 3. part med det samme formål. Enhver information der lagres med brug af disse cookies kan blive videresolgt til 3. part. Vi bruger ikke cookies af denne type

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-05 Kontrolleret af: http://www.west-pack.de/ http://www.westpack.com.pl/ http://www.westpack.com/ http://www.westpack.dk/ http://www.westpack.fr/

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: http://www.maling.nu/ http://www.promal.dk/ Kontroldato: 2015-10-05 Kontrolleret af: Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information cookies Website: Kontroldato: 2016-01-12 Kontrolleret af: http://m.augustenhof-camping.dk/ http://www.augustenhof-camping.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.c/ Dette

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-04 Kontrolleret af: http://www.spejdersport.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Spejder

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-05 Kontrolleret af: http://ecosticker.applu/ http://shop.applu/ http://webbooking.applu/ http://www.applu/ https://nye-nummerplader.dk/ Cookie

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Digital Control Roo Liited Apex Plaza, Forbury Road, Reading, RG1 1AX United Kingdo t: +44 20 7129 8113 www.digitalcontorlroo.co Detaljeret inforation o cookies Website: Kontroldato: 2017-01-09 Kontrolleret

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-03-24 Kontrolleret af: http://www.admiralhotel.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Admiral

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-04 Kontrolleret af: http://www.hjhansen-vin.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "H.

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-21 Kontrolleret af: http://www.pro-outdoor.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Pro-Outdoor.dk"

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2016-01-12 Kontrolleret af: http://webshop.campingdanmark.dk/ http://www.campingdanmark.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-12-24 Kontrolleret af: http://ehandelsbureaue/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Ehandelsbureauet

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-12-12 Kontrolleret af: http://leasing-bmw./ http://www.bag-aarhus.bmw./ http://www.bag-esbjerg.bmw./ http://www.bag-holstebro.bmw./ http://www.bag-kolding.bmw./

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-08-24 Kontrolleret af: http://www.clubmatas./ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Matas" kan

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-08-19 Kontrolleret af: http://www.hjerteforeningen./ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Hjerteforeningen"

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-05-16 Kontrolleret af: http://dr.dk/ http://mobil.dr.dk/ http://nyhedsbreve.dr.dk/ http://presse.dr.dk/ http://www.dr.dk/ Cookie Reports Limited

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-11 Kontrolleret af: http://www.danskekirkersraad.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: http://www.fmk.dk/ Kontroldato: 2015-08-22 Kontrolleret af: Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Faaborg-Midtfyn

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cooies Website: Kontroldato: 2015-08-11 Kontrolleret af: http://alzheimershop.d/ http://www.alzheimer.d/ Cooie Reports Limited http://www.cooiereports.com/ Dette doument er udarbejdet

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret inforation o cookies Website: http://www.cpt.dk/ Kontroldato: 2015-08-18 Kontrolleret af: Cookie Reports Liited http://www.cookiereports.co/ Dette dokuent er udarbejdet så "Check Point Travel"

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret inforation o cookies Website: Kontroldato: 2015-04-04 Kontrolleret af: http://www.greenland-travel./ Cookie Reports Liited http://www.cookiereports.co/ Dette dokuent er udarbejdet så "Grønlands

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-22 Kontrolleret af: http://www.studieportalen.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Student

Læs mere

Politik om cookies. Introduktion Om cookies

Politik om cookies. Introduktion Om cookies Introduktion Om cookies Politik om cookies De fleste hjemmesider, du besøger, bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse ved at sætte webstedet i stand til at 'huske' dig enten under hele dit besøg

Læs mere

Politik om cookies. Introduktion Om cookies

Politik om cookies. Introduktion Om cookies Introduktion Om cookies Politik om cookies De fleste hjemmesider, du besøger, bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse ved at sætte webstedet i stand til at 'huske' dig enten under hele dit besøg

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information cooies Website: Kontroldato: 2016-02-04 Kontrolleret af: http://www.galloen.d/ Cooie Reports Limited http://www.cooiereports.c/ Dette doument er udarbejdet så "Galløen Strand Camping"

Læs mere

COOKIES & PERSONDATAPOLITIK

COOKIES & PERSONDATAPOLITIK COOKIES & PERSONDATAPOLITIK Cookies En cookie er en lille tekstfil, der gemmes af din browser når du besøger en hjemmeside. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige

Læs mere

Persondatapolitik. for MyLyconet Hjemmesiden

Persondatapolitik. for MyLyconet Hjemmesiden Persondatapolitik for MyLyconet Hjemmesiden Lyoness og ejeren ("Ejer") af denne MyLyconet hjemmeside ("Hjemmesiden") [navn på Ejer] tror på vigtigheden af at beskytte dine persondata. Følgende information

Læs mere

Cookietype Beskrivelse Hvordan du styrer cookies. Sessioncookies bruges til at opretholde applikationens tilstand.

Cookietype Beskrivelse Hvordan du styrer cookies. Sessioncookies bruges til at opretholde applikationens tilstand. innocent drinks Cookie Politik Denne innocent Cookie Politik beskriver de forskellige typer af, som kan blive brugt i forbindelse med hjemmesiden. Den beskriver også, hvordan du administrerer vores. Hjemmesiden

Læs mere

EasyParks Datapolitik

EasyParks Datapolitik EasyParks Datapolitik Gældende fra 16. December 2016 1. Om EasyParks Datapolitik Når du anvender Easy Park A/S, Jægersborg Alle 16, 3. th., DK-2920 Charlottenlund ( EasyPark ) tjenester, afgiver du visse

Læs mere

Sidst ændret: 28. jun. 2016 (se ældre versioner) (De eksempler, som er markeret som links, findes i slutningen af dette dokument.)

Sidst ændret: 28. jun. 2016 (se ældre versioner) (De eksempler, som er markeret som links, findes i slutningen af dette dokument.) Privatlivspolitik Sidst ændret: 28. jun. 2016 (se ældre versioner) (De eksempler, som er markeret som links, findes i slutningen af dette dokument.) Du kan bruge vores tjenester på mange forskellige måder

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeet infomation om cookies Website: http://mbbl.dk/ Kontoldato: 2015-11-07 Kontolleet af: Cookie Repots Limited http://www.cookieepots.com/ Dette dokument e udabejdet så "Ministeiet fo By, Bolig og

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeet infomation om cooies Website: Kontoldato: 2015-08-03 Kontolleet af: https://casino.dansesp/ https://dansesp/ https://poe.dansesp/ Cooie Repots Limited http://www.cooieepots.com/ Dette doument

Læs mere

MODERNE COOKIE-BASERET MARKEDSFØRING OG ANNONCENETVÆRK PLESNER, COPENHAGEN OKTOBER

MODERNE COOKIE-BASERET MARKEDSFØRING OG ANNONCENETVÆRK PLESNER, COPENHAGEN OKTOBER MODERNE COOKIE-BASERET MARKEDSFØRING OG ANNONCENETVÆRK PLESNER, COPENHAGEN OKTOBER 2016 06.10.2016 1 Kort om MSLGROUP Strategisk kommunikationsbureau MSLGROUP er en af Nordens førende strategisk kommunikationog

Læs mere

Privatlivspolitik. Coverwise Limited deler en forpligtelse til at beskytte dit privatliv og holde dine personlige oplysninger sikre.

Privatlivspolitik. Coverwise Limited deler en forpligtelse til at beskytte dit privatliv og holde dine personlige oplysninger sikre. Privatlivspolitik Denne hjemmeside opererer internationalt og er i overensstemmelse med den lokale lovgivning og regler i de pågældende lande. Denne privatlivspolitik omhandler hvordan vi bruger og behandler

Læs mere

DI og DI ITEKs vejledning om cookiebekendtgørelsen

DI og DI ITEKs vejledning om cookiebekendtgørelsen DI og DI ITEKs vejledning om cookiebekendtgørelsen Udgivet af: DI ITEK Redaktion: Henning Mortensen ISBN: 978-87-7353-989-7 0.02.13 Kort baggrund Det er på baggrund af EU-lovgivning forbudt af lagre og

Læs mere

Henkel Norden AB ("Henkel") er en del af Henkel Corporation, og i henhold til DPA, er Jörg Heine, den dataansvarlige: schwarzkopf.dk@henkel.

Henkel Norden AB (Henkel) er en del af Henkel Corporation, og i henhold til DPA, er Jörg Heine, den dataansvarlige: schwarzkopf.dk@henkel. HENKEL FORTROLIGHEDSPOLITIK Vi, hos Henkel, tager vores forpligtelser i henhold til dansk lov om databeskyttelse (persondataloven) alvorligt og er forpligtet til at beskytte dit privatliv. Denne fortrolighedserklæring

Læs mere

Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015. Cookiepolitik. 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester

Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015. Cookiepolitik. 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015 Cookiepolitik 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester På denne side oplyses om de nærmere vilkår for brugen af www.hccontainer.dk og eventuelle andre hjemmesider,

Læs mere

Oplysninger om databeskyttelse

Oplysninger om databeskyttelse Oplysninger om databeskyttelse Beskyttelse af dine data er et væsentligt anliggende for os Hvad er personoplysninger? Princippet om anonym behandling Vi byder dig velkommen til vores hjemmeside og sætter

Læs mere

Løsningen garanterer at finde alle de cookies, som et nationalt tilsyn kan finde. Løsningen er valideret af Audit Bureau of Circulation i England.

Løsningen garanterer at finde alle de cookies, som et nationalt tilsyn kan finde. Løsningen er valideret af Audit Bureau of Circulation i England. Cookievejledningens Tekniske Guide Den tekniske guide beskriver fem skridt til overholdelse af cookiereglerne: 1. Fastlæggelse af webejendom 2. Undersøgelse af om der sættes cookies på hjemmesiden 3. Afgivelse

Læs mere

1. Introduktion 2. Om os

1. Introduktion 2. Om os Fortrolighedspolitik 1. Introduktion Atchik udvikler fantastiske spil med sjov og underholdning for alle. Hos Atchik respekterer vi personlige oplysninger for enhver, der bruger vores spil, website(s)

Læs mere

P R I V A T L I V S P O L I T I K

P R I V A T L I V S P O L I T I K PRIVATLIVSPOLITIK 1. Introduktion 1.1 Denne privatlivspolitik ( Privatlivspolitikken ) fastsætter, hvordan Chabber ApS ( Chabber ApS, vi, os, vores o.lign.) indsamler, bruger, videregiver og beskytter

Læs mere

RETNINGSLINJER FOR COOKIES. Brug af cookies på offentlige myndigheders hjemmesider

RETNINGSLINJER FOR COOKIES. Brug af cookies på offentlige myndigheders hjemmesider RETNINGSLINJER FOR COOKIES Brug af cookies på offentlige myndigheders hjemmesider Brug retningslinjerne som et redskab i forbindelse med arbejdet med jeres hjemmeside og jeres digitale løsninger. Retningslinjerne

Læs mere

P R I V A T L I V S P O L I T I K

P R I V A T L I V S P O L I T I K P R I V A T L I V S P O L I T I K 1. Introduktion 1.1 Denne privatlivspolitik ( Privatlivspolitikken ) fastsætter, hvordan Neat Meal IVS ( Neat Meal, vi, os, vores o.lign.) indsamler, bruger, videregiver

Læs mere

P R I V A T L I V S P O L I T I K

P R I V A T L I V S P O L I T I K PRIVATLIVSPOLITIK 1. Introduktion 1.1 Denne privatlivspolitik ( Privatlivspolitikken ) fastsætter, hvordan Chabs ApS ( Chabs, vi, os, vores o.lign.) indsamler, bruger, videregiver og beskytter indhentede

Læs mere

Politik vedrørende cookies og andre lignende teknologier. 1. Hvad dækker denne politik?

Politik vedrørende cookies og andre lignende teknologier. 1. Hvad dækker denne politik? Politik vedrørende cookies og andre lignende teknologier 1. Hvad dækker denne politik? Denne politik dækker dine handlinger relateret til Tikkurilas digitale serviceydelser. Denne politik dækker ikke,

Læs mere

Databeskyttelsesregler

Databeskyttelsesregler Databeskyttelsesregler Almindelige databeskyttelsesregler for benyttelse af PARSHIP.dk - version 10.05.2011 1. Sikkerhed og anonymitet PARSHIP tager spørgsmålet om sikkerhed meget alvorligt. PARSHIP gør

Læs mere

Databeskyttelsesregler

Databeskyttelsesregler Databeskyttelsesregler Almindelige databeskyttelsesregler for benyttelse af PARSHIP.dk - version 30.09.2014 1 Sikkerhed og anonymitet PARSHIP tager spørgsmålet om sikkerhed meget alvorligt. PARSHIP gør

Læs mere

Beskyttelse af personlige oplysninger

Beskyttelse af personlige oplysninger Beskyttelse af personlige oplysninger Kelly Services, Inc. og dens datterselskaber (herefter kaldet "Kelly Services" eller Kelly ) respekterer dit privatliv, og vi anerkender, at du har rettigheder i forbindelse

Læs mere

BRIDGESTONE FIRESTONE FORTROLIGHEDSPOLITIK

BRIDGESTONE FIRESTONE FORTROLIGHEDSPOLITIK BRIDGESTONE FIRESTONE FORTROLIGHEDSPOLITIK Det glæder os, at du er i interesseret i vores selskab. Det er os meget magtpåliggende at beskytte vores besøgendes privatliv. Vi gør derfor alt, hvad vi kan,

Læs mere

PORSCHE CONNECT GmbH. Samtykkeerklæring

PORSCHE CONNECT GmbH. Samtykkeerklæring PORSCHE CONNECT GmbH Samtykkeerklæring Følgende samtykkeerklæring gælder for brugen af Porsche Connect-tjenesterne. Ved at sætte kryds i det pågældende felt som en del af kontoregistreringsprocessen giver

Læs mere

Vejledning til bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugerens terminaludstyr

Vejledning til bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugerens terminaludstyr Vejledning til bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugerens terminaludstyr Cookie-bekendtgørelsen 2. udgave, april 2013 Forord...3 1. Indledning...5

Læs mere

Privatlivspolitik for DV Partner ApS.

Privatlivspolitik for DV Partner ApS. Privatlivspolitik for DV Partner ApS. Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi

Læs mere

Program til beskyttelse af privatlivets fred

Program til beskyttelse af privatlivets fred Program til beskyttelse af privatlivets fred I dette program til beskyttelse af privatlivets fred ("politik") oplyser vi, Qualcomm Incorporated og vores datterselskaber (kollektivt "vi", "os" eller "vores"),

Læs mere

FORTROLIGHEDSPOLITIK. Hvem er vi?

FORTROLIGHEDSPOLITIK. Hvem er vi? FORTROLIGHEDSPOLITIK Inwear ved, at det er vigtigt for dig, hvordan dine oplysninger behandles og videregives, og vi er glade for, at du har tillid til os i den henseende. Følgende beskriver vores fortrolighedspolitik.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Forord...4. 1. Indledning...6

Indholdsfortegnelse. Forord...4. 1. Indledning...6 Vejledning til bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugerens terminaludstyr, Cookie-bekendtgørelsen. 2. udgave, april 2013 Indholdsfortegnelse

Læs mere

E-handel. Birgitte Toxværd, advokat Claus Barrett Christiansen, partner

E-handel. Birgitte Toxværd, advokat Claus Barrett Christiansen, partner E-handel Birgitte Toxværd, advokat Claus Barrett Christiansen, partner 1 Lovgivning E-databeskyttelsesdirektivet, direktiv 2002/58/EF, som ændret ved direktiv 2009/136/EF Lov nr. 169 af 3. marts 2011 om

Læs mere

- Vejledning til bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr

- Vejledning til bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr Nye regler om lagring af cookies og lignende teknologier - Vejledning til bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr Udgave

Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Denne politik ("Politik om beskyttelse af personlige oplysninger") kan ændres fra tid til anden. Vi vil ikke nødvendigvis gøre dig opmærksom på disse ændringer,

Læs mere

Internet: Digitale signaler

Internet: Digitale signaler Internet: Digitale signaler Khan Academy: The internet wires, cables & wifi BIT (Binary digit) - to tilstande: slukket/tændt, 0/1, ikke lys/lys 3 2 1 bit 8 4 2 kombinationer 0 0 0 0 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0

Læs mere

Customer Viewpoint - Online-fortrolighedserklæring

Customer Viewpoint - Online-fortrolighedserklæring Customer Viewpoint - Online-fortrolighedserklæring 1. Generel erklæring: Ford Motor Company A/S; Borupvang 5 D-E; 2750 Ballerup respekterer din ret til privatliv og er forpligtet til at beskytte den. Denne

Læs mere

PAID CONTENT LOVGIVNINGENS KRAV DANSKE MEDIER. FRANK BØGGILD advokat (H), partner, LLM, HD(R) 3. november 2015

PAID CONTENT LOVGIVNINGENS KRAV DANSKE MEDIER. FRANK BØGGILD advokat (H), partner, LLM, HD(R) 3. november 2015 DANSKE MEDIER PAID CONTENT LOVGIVNINGENS KRAV FRANK BØGGILD advokat (H), partner, LLM, HD(R) 3. november 2015 SUNDKROGSGADE 5, DK-2100 KØBENHAVN Ø CVR. NR: DK 62 60 67 11 SIDE 1 PROGRAMTEKSTEN Indsamling

Læs mere

Muligheder og risici ved eprivacy

Muligheder og risici ved eprivacy Europaudvalget 2017 KOM (2017) 0010 Bilag 1 Offentligt Jesper Lund IT-Politisk Forening Europaudvalget, 3. februar 2017 Muligheder og risici ved eprivacy Tak for invitationen til dette møde. Min baggrund

Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Plus500 Ltd Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Plus500's erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger Beskyttelse af personlige oplysninger

Læs mere

GROUPON DANMARK - ERKLÆRING OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

GROUPON DANMARK - ERKLÆRING OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER GROUPON DANMARK - ERKLÆRING OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER Ikrafttrædelsesdato: 13.06.2014 Denne erklæring om behandling af personoplysninger ("erklæring om behandling af personoplysninger) beskriver,

Læs mere

FORTROLIGHEDSERKLÆRING BABYSITTERMATCH

FORTROLIGHEDSERKLÆRING BABYSITTERMATCH FORTROLIGHEDSERKLÆRING BABYSITTERMATCH Babysittermatch tager dit privatliv meget alvorligt, og vil behandle og bruge oplysninger om dig på en sikker måde. For at sikre dit privatliv, vil Babysittermatch

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cooies Website: Kontroldato: 2015-07-24 Kontrolleret af: http://www.mybaner.d/ Cooie Reports Limited http://www.cooiereports.com/ Dette doument er udarbejdet så "Mybaner.d" an

Læs mere

Nye effektfulde medier i Ofir jobunivers

Nye effektfulde medier i Ofir jobunivers Nye effektfulde medier i Ofir jobunivers FÅ DIN JOBANNONCE PÅ De sociale medier er ikke til at komme udenom heller ikke når du skal rekruttere nye medarbejdere! Alligevel er der mange virksomheder, der

Læs mere

Johnson Controls' erklæring om beskyttelse af personoplysninger

Johnson Controls' erklæring om beskyttelse af personoplysninger Johnson Controls' erklæring om beskyttelse af personoplysninger Johnson Controls, Inc. og dets associerede selskaber (under ét betegnet som Johnson Controls, vi, os eller vores) varetager beskyttelsen

Læs mere

US AARH GOOGLE ANALYTICS OPSÆTNING JANUAR 2016 AARHUS UNIVERSITET

US AARH GOOGLE ANALYTICS OPSÆTNING JANUAR 2016 AARHUS UNIVERSITET US AARH GOOGLE ANALYTICS OPSÆTNING JANUAR 2016 AARHUS UNIVERSITET 2 INDHOLD Oprette nyt view, ejendom eller konto 3 Oprette ny konto 4 Installation af GA trackerkode i Typo3 7 Konfiguration af mit.au.dk-usertype

Læs mere

Tjek-liste. Har du styr på dine digitale vaner og værktøjer? Tjeklisten er udarbejdet af Karin Høgh og Lisbeth Scharling

Tjek-liste. Har du styr på dine digitale vaner og værktøjer? Tjeklisten er udarbejdet af Karin Høgh og Lisbeth Scharling Tjek-liste Har du styr på dine digitale vaner og værktøjer? Det har jeg styr på Kan vente Haster Tjeklisten er udarbejdet af Karin Høgh og Lisbeth Scharling Sådan bruger du tjeklisten: Bruge en times tid

Læs mere

Aktuelle betingelser autobutler.dk

Aktuelle betingelser autobutler.dk Aktuelle betingelser autobutler.dk Brugervilkår for køretøjsejere Ved at oprette en brugerprofil som køretøjsejer på autobutler.dk accepterer du disse brugervilkår, og du opfordres hermed til at læse brugervilkårene

Læs mere

POLITIK FOR BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

POLITIK FOR BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER POLITIK FOR BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER Ikrafttrædelsesdato: 1/1/2013 Nærværende Politik for beskyttelse af personlige oplysninger forklarer, hvordan vi håndterer de personlige oplysninger, som

Læs mere

Senest opdateret: 15. januar 2010 FORTROLIGHEDSPOLITIK

Senest opdateret: 15. januar 2010 FORTROLIGHEDSPOLITIK FORTROLIGHEDSPOLITIK Senest opdateret: 15. januar 2010 Fortrolighedspolitikkens indhold Denne fortrolighedspolitik ("Fortrolighedspolitikken") beskriver, hvordan Rezidor Hotel Group, via vores danske holdingselskab,

Læs mere

Aaby Advice Online Strategi, konceptet.

Aaby Advice Online Strategi, konceptet. Aaby Advice Online Strategi, konceptet. Online strategi Måling og analyse Forbedringsforslag Løbende opfølgning ONLINE STRATEGI Vi sætter os ind i jeres situation internt (teknisk setup, organisationen

Læs mere

Dette dokument fastsætter Yonelles politik for beskyttelse af personoplysninger på hjemmesiden ("Hjemmesiden").

Dette dokument fastsætter Yonelles politik for beskyttelse af personoplysninger på hjemmesiden  (Hjemmesiden). Persondata- og cookiepolitik Dette dokument fastsætter Yonelles politik for beskyttelse af personoplysninger på hjemmesiden www.yonelle.net ("Hjemmesiden"). Yonelle forstår dine bekymringer om fortrolighed

Læs mere

YouTube-annoncering. Udnyt potentialet

YouTube-annoncering. Udnyt potentialet YouTube-annoncering Udnyt potentialet Kort om mig Martin Trasmundi SEM specialist og digital rådgiver hos IIH Nordic Brænder for YouTube og video markedsføring Taget jagttegn Hvad stor er YouTube? DK s

Læs mere

Seminar Google Analytics. Google Analytics. Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott

Seminar Google Analytics. Google Analytics. Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott Google Analytics Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott 1 Agenda Basis Analytics Hvem er dine kunder? Find potentialet Rapporteringer Mål på indsatsen Næste version 10 gode råd 2 Hvad er

Læs mere

Honda MaRIS Pay & Go. Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger

Honda MaRIS Pay & Go. Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger Honda MaRIS Pay & Go Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger Honda anerkender vigtigheden af retskaffen og ansvarlig brug af dine personlige oplysninger. Denne politik for cookies

Læs mere

Lærervejledning til undervisningsforløbet. Det digitale spejl

Lærervejledning til undervisningsforløbet. Det digitale spejl Lærervejledning til undervisningsforløbet Det digitale spejl Introduktion Det digitale spejl er et undervisningsforløb om net- etikette og digital adfærd. De traditionelle informationskanaler som fx aviser

Læs mere

VISUELLE GUIDELINES FOR LOG-IN OG SIGNERING MED NEMID. Guide til udseende, sprog og struktur for tjenester, der bruger NemID.

VISUELLE GUIDELINES FOR LOG-IN OG SIGNERING MED NEMID. Guide til udseende, sprog og struktur for tjenester, der bruger NemID. VISUELLE GUIDELINES FOR LOG-IN OG SIGNERING MED NEMID Guide til udseende, sprog og struktur for tjenester, der bruger NemID. November 2015 Indhold Dokumentet indeholder anbefalinger og råd til integration

Læs mere

Sidst opdateret den 7. april 2015. Erstatter versionen af 18. juni 2014 i dens helhed.

Sidst opdateret den 7. april 2015. Erstatter versionen af 18. juni 2014 i dens helhed. Yderligere vilkår for anvendelse af Document Cloud Sidst opdateret den 7. april 2015. Erstatter versionen af 18. juni 2014 i dens helhed. Termer skrevet med stort begyndelsesbogstav i disse Yderligere

Læs mere

FORORDNINGER. Online butik forordninger

FORORDNINGER. Online butik forordninger FORORDNINGER Salg i online butikken udføres på grundlag af forordning af en online butik, som hver kunde bør vide, før bestilling. Placering af en ordre er ensbetydende med accept af de angivede vilkår.

Læs mere

XProtect-klienter Tilgå din overvågning

XProtect-klienter Tilgå din overvågning XProtect-klienter Tilgå din overvågning Tre måder at se videoovervågning på For at skabe nem adgang til videoovervågning tilbyder Milestone tre fleksible brugergrænseflader: XProtect Smart Client, XProtect

Læs mere

Piwik. Multisite + kk.dk: Grundlæggende Drupal Version: 2.0. Beskrivelse. Indholdsfortegnelse

Piwik. Multisite + kk.dk: Grundlæggende Drupal Version: 2.0. Beskrivelse. Indholdsfortegnelse Beskrivelse Piwik er et cookiebaseret værktøj til at indsamle statistik om en hjemmesides brugere. Det vil sige, at når en bruger besøger hjemmesiden, så bliver der lagt en cookie på brugerens computer,

Læs mere

Reglerne Om Behandling Af Personlige Oplysninger

Reglerne Om Behandling Af Personlige Oplysninger Reglerne Om Behandling Af Personlige Oplysninger Sådan bruger og beskytter vi personlige oplysninger Hos Genworth Financial ligger det os stærkt på sinde at beskytte dit privatliv og dine personlige oplysninger.

Læs mere

1.1 Vi kan indsamle og opbevare følgende oplysninger fra og om dig, hvis du interagerer med os gennem webstedet:

1.1 Vi kan indsamle og opbevare følgende oplysninger fra og om dig, hvis du interagerer med os gennem webstedet: FLAVORS - PRIVATLIVSPOLITIK Ikrafttrædelsesdato: 01/10/2014 Denne privatlivspolitik beskriver, hvorledes Flavors IVS, Flensborggade 6 Kld. 1669 København V. ("Flavors", "os", "vores", og "vi") indsamler,

Læs mere

Novell Vibe Quick Start til mobilenheder

Novell Vibe Quick Start til mobilenheder Novell Vibe Quick Start til mobilenheder Marts 2015 Introduktion Din Vibe-administrator kan deaktivere mobiladgang til Novell Vibe-webstedet. Hvis du ikke har adgang til Vibemobilgrænsefladen som beskrevet

Læs mere

Næsgaard MOBILE installation. Næsgaard MOBILE installation. Generelt. Hjemmeside. Genveje - Ikon på mobilens startskærm/hjemmeskærm

Næsgaard MOBILE installation. Næsgaard MOBILE installation. Generelt. Hjemmeside. Genveje - Ikon på mobilens startskærm/hjemmeskærm Næsgaard MOBILE installation Generelt Næsgaard MOBILE kan anvendes til markregistrering og/eller til tidsregistrering. Har du adgang till både Mark og TID i PC program kan du som administrator bestemme

Læs mere

APP FORTROLIGHEDSPOLITIK. B. Hvilke Personlige Oplysninger indsamler vi, og hvad bruges de til?

APP FORTROLIGHEDSPOLITIK. B. Hvilke Personlige Oplysninger indsamler vi, og hvad bruges de til? APP FORTROLIGHEDSPOLITIK A. Hvad handler denne Fortrolighedspolitik om? Hos Fossil Group, Inc., ( Fossil Group, Fossil, vi eller os ) anerkender og beskytter vi dine rettigheder til et privatliv. Denne

Læs mere

Google Tag Manager tracking

Google Tag Manager tracking Google Tag Manager tracking IDA Universe København, januar 2015 INDHOLD 1. INTRODUKTION... 3 2. TEST AF IMPLEMENTERING... 3 2.1. WASP Web Analytics Solution Profiler... 3 2.2. Firebug... 3 2.3. Tamper

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Hvem kan handle hos Trendypet For at foretag køb hos Trendypet skal du være fyldt 18 år, aftaler med børn og unge under 18, kan alene indgås af forældre eller andre der er lovligt

Læs mere

Status på www.silkeborg.com kampagnen 2015

Status på www.silkeborg.com kampagnen 2015 Status på www.silkeborg.com kampagnen 2015 Kampagnen har udelukkende været digital med et miks af mediekanalerne: Adwords (50%) Search og bannerannoncering Facebook (10%) RTB (40%) - bannerannoncering

Læs mere

LIGHT BASIC PRO NY HJEMMESIDE?

LIGHT BASIC PRO NY HJEMMESIDE? LIGHT BASIC PRO NY HJEMMESIDE? her er et godt sted at starte! LIGHT Light er vores mindste løsning. Den er udviklet i Wordpress, som er det mest brugte open source CMS. En Light hjemmeside er baseret på

Læs mere

Arbejdsgruppen vedrørende Beskyttelse af Personer i forbindelse med Behandling af Personoplysninger. Henstilling 1/99

Arbejdsgruppen vedrørende Beskyttelse af Personer i forbindelse med Behandling af Personoplysninger. Henstilling 1/99 5093/98/DA/endelig udg. WP 17 Arbejdsgruppen vedrørende Beskyttelse af Personer i forbindelse med Behandling af Personoplysninger Henstilling 1/99 om usynlig og elektronisk behandling af personoplysninger

Læs mere

LIGHT BASIC PRO NY HJEMMESIDE?

LIGHT BASIC PRO NY HJEMMESIDE? LIGHT BASIC PRO NY HJEMMESIDE? her er et godt sted at starte! LIGHT Light er vores mindste løsning. Den er udviklet i Wordpress, som er det mest brugte open source CMS. En Light hjemmeside er baseret på

Læs mere

Muligheder og rammer for mediers arbejde med sociale medier. Advokat Mads Jørgensen København, 27. november 2013

Muligheder og rammer for mediers arbejde med sociale medier. Advokat Mads Jørgensen København, 27. november 2013 w Muligheder og rammer for mediers arbejde med sociale medier Advokat Mads Jørgensen København, 27. november 2013 Agenda 1. Grundlæggende spilleregler 2. Brug af indhold på/fra sociale medier 3. Konkurrencer

Læs mere

HTC ONE og HTC ONE mini

HTC ONE og HTC ONE mini HTC ONE og HTC ONE mini Her er en guide til softwareopdatering af HTC ONE og HTC ONE mini, opsætning og sletning af e-mail, skift af adgangskode og signatur, nulstilling ved bortkomst, samt opsætning af

Læs mere

Privatlivspolitik for nef Fiber A/S.

Privatlivspolitik for nef Fiber A/S. Privatlivspolitik for nef Fiber A/S. Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi

Læs mere

Forbrugerpanelet om privatlivsindstillinger og videregivelse af personlige oplysninger

Forbrugerpanelet om privatlivsindstillinger og videregivelse af personlige oplysninger Forbrugerpanelet om privatlivsindstillinger og videregivelse af personlige oplysninger Knap hver tredje respondent (29%) er ikke bekendt med, at de kan ændre på privatlivsindstillingerne i deres browser,

Læs mere