Appendiks til Grafisk design side 375

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Appendiks til Grafisk design side 375"

Transkript

1 Appendiks til Grafisk design side 375

2 Appendiks 375/2 Evaluering Som nævnt deltager jeg selv på seminaret for at se, hvordan det forløber. Jeg vil se deltagernes reaktion, opleve aktørerne og fornemme stemningen i lokalet. Min egen lille evaluering kommer der et oplæg ud af. Et par uger efter seminaret mens det stadig er i frisk erindring inviterer jeg de tre virksomhedsledere og Jørgen Vester til et møde, hvor jeg gennemgår min oplevelse af seminaret. Det er ikke for at rakke ned på det afholdte seminar, men for at gøre det bedre næste gang. Du var næppe med på seminaret og har derfor ikke den optimale forudsætning for at bedømme de konkrete punkter i evalueringen. Du får dem her alligevel, så må du læse den med lidt fantasi for de punkter der gennemgås, er de klassiske fælder og problemer, der er i dét at afholde et seminar eller et foredrag. Her er nogle tips også hvis du selv skal på scenen på et tidspunkt i din karriere. Eller når du skal præsentere et oplæg for en større forsamling. Over middel og nemt at få i top På trods af at de tre virksomhedsledere ikke er professionelle foredragsholdere, forløb processen alligevel over middel, og Jørgen Vester lagde det professionelle snit over seminaret. Fint med udlevering af materialer på bordene lige til at tage med hjem. Fint med øer/stande til hver virksomhed ikke til at tage med hjem. Herfra er stor glæde over det flotte materiale der blev udleveret til deltagerne. (Siger ham der har haft fingrene godt nede i sagerne). Sagt på en anden måde: Det indholdsmæssige og salgsmaterialerne er i orden. Efter min opfattelse er der så meget kød på seminaret, at det kan udvikle sig til en lille institution i branchen. Vi skal blot trimme måden det bliver serveret på, og sætte mere fokus på den kreative og den salgsmæssige værdi i produkterne. Den manglende scene-erfaring hos foredragsholderne kan nemt opvejes med små lette værktøjer, f.eks. overheads. Det handler denne evaluering om.

3 Appendiks 375/3 Generelt om seminaret 1. Salgsmaterialet blev ikke solgt Der skal gøres meget mere ud af at»sælge«det materiale der udleveres. Det er en fantastisk chance for at præcisere hvad hver enkelt virksomhed arbejder med. Hver enkelt taler skal bruge sit eget materiale som udgangspunkt for sit foredrag. Standene skal være arbejdseksempler til inspiration. 2. Maksimalt 50 deltagere Mellem 40 og 50 deltagere giver bedre mulighed for at få kontakt med de enkelte deltagere. Nu har vi prøvet at trække så mange, at der er folk på venteliste, så fremover: Kvalitet frem for kvantitet. Kolbye A/S Start med en slavisk gennemgang af mappen Henvis til at standard-mapperne også leveres i digital form til layout og rentegning. Sælg varen! Flere tryksager mindre emballage Arbejdseksempler skal være mere»tryksagsorienterede«. Flere brochurer/tryksager færre skilte/display/emballage. Hvorfor vise et problem uden en løsning? Trekantfolderen fra Tivoli er et godt eksempel på et problem, men hvor blev løsningen af? Kunne man designe en ny trekant der fungerer og bruge den som case et eksempel på hvordan Kolbye er en aktiv medspiller i den kreative fase. 3. Dårlig lyd Det kræver alt for megen anstrengelse på de sidste rækker. Enten skal der tales meget tydeligere, eller der skal anvendes mikrofon. (Mikrofon er dog lidt problematisk). Der bør også være mere visuelt både billeder og tekst ifm. tale. 4. Læs ikke op af et færdigskrevet manuskript Brug kun stikord følg dem slavisk, og tal ud fra disse så opstår der automatisk et naturligt talesprog. Stikord holder taleren på sporet og sikrer, at man ikke glemmer noget. Dummy Der bør sættes mere fokus på dummy/udkast/udvikling. Gerne med hvide/neutrale/kolbye-design eksempler. Stanseform Brug seminarfolderen og konvolutten mere aktivt som eksempler. Eventuelt uden huller på forsiden. Kan f.eks. leveres på cd eller downloades direkte fra nettet. Forslag til opfølgning: Som opfølgning kunne puslespil i Kolbye-design være interessant. Hent tegning på nettet. 5. Mere liv på scenen synliggørelse af stjernen Anvendelse af overheads med stikord, når»stjernen«er på scenen! Firmafakta. Hvem, hvad, hvor. Produkter og arbejdsområder. Fagudtryk hvad er f.eks. opforing. Priseksempler. Hvor ligger vi henne? Der må ligge en del færdige digitale forme, der også kan sælges som standard-varer. Eller måske er der andre sjove ting&sager i gemmeskuffen? Forslag til forbedringer: Nyt layout af brugstryksager f.eks. i det nye Kolbyedesign. Især nuværende visitkort falder helt ved siden af.

4 Appendiks 375/4 Metropol Bogbinderi A/S Fint at gennemgå en mappe med eksempler Det var bare den forkerte mappe, der blev gennemgået! Velux-mappen er i sagens natur en stor og flot opgave for Metropol, men den blev alt for omfangsrig i foredraget. Den ene side i Metropol-mappen er rigeligt henvis til at se hele værket på standen. Slavisk gennemgang af Metropol-mappen Gå hver eneste side igennem. Sælg varen! Supplér med overheads f.eks. billeder med Wire-O eksempler: Farver, størrelser, materialer. Spillekortet trækker alt for meget opmærksomhed. Nu skal læseren til at forholde sig til motivet på kortet. Sælg også de store industriprodukter: Fals, skæring osv. Sælg sælgeren Brug sælgeren til præsentation af enkelte/enkle produkter, så der kommer mere liv på scenen. Forslag til forbedringer af mappen: Stift karton på forside som bagside. Logo som på indhold. Spillekort i grå karton. Længere snor i manillakort, sløjfe forrest. Selvstændigt ark med pariserringe flere vareprøver. Flere skruer i forskellige farver og materialer på arket. Gavekort/kupon i grå farver på grå karton. Frimærkeark på neutral hvid. Her er det ren kommunikation 100% fokus på produktet, ingen støj. Det handler om udstansning og det neutrale kort siger runde hjørner ikke kun spillekort dermed åbnes andre muligheder, f.eks. visitkort. Forslag til opfølgning: Lille prøvemappe/ark med Wire-O produktprøver. Forslag til ændringer: Mappen i mindre eksklusivt design, f.eks. brun/okker. Overvejelser om designlinien skal være»fabriksorienteret«eller mere eksklusiv. Smid evt. bjørnen ud, og brug kun logotypen.

5 Appendiks 375/5 C. Jul. Uttenthal A/S Opfølgning Start med en slavisk gennemgang af salgsbrochuren Gennemgå brochuren med de væsentligste overskrifter, herunder en kort beskrivelse af produktområder. Gerne overheads og tema: Vi gør dine tryksager mere værd. Brug chokoladeæsken aktivt Fortæl om de produkter der er anvendt på gaveæsken. F.eks. folietryk og mat kachering med blank UV lak, der skaber opmærksomhed. Fortæl om den kreative og salgsmæssige værdi i æskens layout. Vis f.eks. den udgave der blev brugt som julegave. Brug eventuelt en fyldt chokoladeæske som gimmick. Frivillig på scenen gave. Brug viften minutiøst Viften er et gammelt produktkatalog, der stadig er en nyhed for mange. Brug evt. overheads af de vigtigste produktområder, og fortæl derigennem om effekter og produktegenskaber. Postkort Gennemgå postkortene minutiøst. Produkteksempler på relief- og strukturlak. Følelsen i fingrene. Sælg sælgerne Brug sælgerne til præsentation af enkelte/enkle produkter, så der kommer mere liv på scenen. Forslag til opfølgning: Visitkort-brochure med relieftryk og prisliste. Evalueringsskemaer skal bruges aktivt. Alle der har udfyldt skemaet, skal have tilbagemelding. (Tak for dit svar vi har ikke glemt dig). Måske kan der skabes en fælles opfølgningsudsendelse i fremtiden. Neutralt frimærke der sælger fremtidige seminarer. Fælles hjemmeside der sælger fremtidige seminarer. Forslag vedlagt. Der kan henvises på egne hjemmesider. Herefter kan der løbende henvises til seminar-hjemmesiden i forskellige trykte sammenhænge i tiden op til næste afholdelse. Materiale til næste seminar Kuvertfyld med ny dato og web-henvisning. Grundbrochuren til indtrykning skal justeres ved genoptryk. Følgeskrivelse bør trykkes næste gang, evt. på sølvpapir. Foldekonvolut. Fælles navneskilte med seminar-logo. Skiltning bør lamineres og genbruges. Evalueringsskema. Hver enkelt deltager bør have sin egen»kasse«parat i god tid så er der mere tid til forberedelse af selve foredragene. Forslag til forbedringer: Uttenthal-folder med eksempler på mikrostruktur. Måske skal viften trimmes/justeres.

6

ÆLDRE SAGEN TESTER 4 FORSKELLIGE KONVOLUTTER ET PÅTRYK MED EN LET OG ENKEL ILLUSTRATION GIVER STØRST RESPONS

ÆLDRE SAGEN TESTER 4 FORSKELLIGE KONVOLUTTER ET PÅTRYK MED EN LET OG ENKEL ILLUSTRATION GIVER STØRST RESPONS ÆLDRE SAGEN TESTER 4 FORSKELLIGE KONVOLUTTER ET PÅTRYK MED EN LET OG ENKEL ILLUSTRATION GIVER STØRST RESPONS Ældre Sagen sendte en direct mail med et stort SommerLotteri til 130.000 medlemmer og benyttede

Læs mere

GRAFISK DESIGN LE CHÂBLE SKI LODGE

GRAFISK DESIGN LE CHÂBLE SKI LODGE GRAFISK DESIGN LE CHÂBLE SKI LODGE 2 LE CHÂBLE SKI LODGE DESIGN AF LOGO, BREVPAPIR, VISITKORT, HJEMMESIDE Om projektet Le Châble ski lodge er en ejendom belligende i Schweiz, som oprindeligt var et bageri.

Læs mere

Appendiks til Grafisk design side 280

Appendiks til Grafisk design side 280 Appendiks til Grafisk design side 280 Appendiks 280/2 Det er os med zebraen Brochuren der på en letfordøjelig måde viser lidt om firmaet, de udfarende medarbejdere, firmaets miljøholdning og en lille produktoversigt,

Læs mere

Når du har logget dig ind, ser du Randers Kommunes byvåben midt på siden. I venstre side er der en række mapper:

Når du har logget dig ind, ser du Randers Kommunes byvåben midt på siden. I venstre side er der en række mapper: DXP vejledning Generelt: DXP er et værktøj til at fremstille præsentationsmaterialer (foldere, brochurer, løbesedler mv.) DXP egner sig kun til mindre brochurer og lign., da den største skabelon kan rumme

Læs mere

CODAN TESTER 3 KREATIVE VARIANTER AF en REKLAME HVIDE KONVOLUTTER HAR STØRST GENNEMSLAGSKRAFT OG EFFEKT

CODAN TESTER 3 KREATIVE VARIANTER AF en REKLAME HVIDE KONVOLUTTER HAR STØRST GENNEMSLAGSKRAFT OG EFFEKT CODAN TESTER 3 KREATIVE VARIANTER AF en REKLAME HVIDE KONVOLUTTER HAR STØRST GENNEMSLAGSKRAFT OG EFFEKT Hvide konvolutter signalerer seriøsitet og får modtagerne til at læse budskaberne og en relevant

Læs mere

DEN GRAFISKE BRANCHE VISER, AT DER ER POWER I PRINT KREATIV DIRECT MAIL SKABER DEBAT OG FLYTTER HOLDNINGER

DEN GRAFISKE BRANCHE VISER, AT DER ER POWER I PRINT KREATIV DIRECT MAIL SKABER DEBAT OG FLYTTER HOLDNINGER DEN GRAFISKE BRANCHE VISER, AT DER ER POWER I PRINT KREATIV DIRECT MAIL SKABER DEBAT OG FLYTTER HOLDNINGER Når mailboksen er fuld, er brevkassen ofte tom, og derfor er tryksagen det stærkeste pushmedie.

Læs mere

FORFATTER-PAKKER. Vi har ideerne til at hjælpe dig videre, og vi har udarbejdet nogle tilbud. Din bog er færdig

FORFATTER-PAKKER. Vi har ideerne til at hjælpe dig videre, og vi har udarbejdet nogle tilbud. Din bog er færdig FORFATTER-PAKKER Vi har ideerne til at hjælpe dig videre, og vi har udarbejdet nogle tilbud Din bog er færdig men HVORDAN vil du sælge den? Din bog fortjener at blive læst - hvordan vil du vise, at den

Læs mere

WorkFlow. Svendeprøve Emil Momsen. BeskrivelseN ****** BeskrivelseN ******

WorkFlow. Svendeprøve Emil Momsen. BeskrivelseN ****** BeskrivelseN ****** Workflow Svendeprøve Emil Momsen BeskrivelseN WorkFlow BeskrivelseN Side - 2 / 8 Arktis Brief Fra kunde Opgave / Indhold Kunden var WWF og opgaven gik ud på at få folk til at blive klar over, hvor alvorligt

Læs mere

Mulighederne er uendelige...

Mulighederne er uendelige... Mulighederne er uendelige... Indhold Flyers / Løsblade...................................... 3 Foldere / Brochurer.................................... 4 Brevpapir / Kuverter...................................

Læs mere

PowerPoint brugt rigtigt - MBK A/S

PowerPoint brugt rigtigt - MBK A/S Vil du være god til at bruge PowerPoint? Vil du undgå kedelige slides, som du læser op af? Vil du have grundværktøjer og forståelse af PowerPoint? Vil du have et godt kursusmateriale, som du kan slå op

Læs mere

Strandbygaard Grafisk

Strandbygaard Grafisk Din tryksagsleverandør 4 nøgleord Erfaring: Vort fundament er erfarne og engagerede medarbejdere på alle nøgleområder Kvalitet: Vi søger at give kunden lidt mere, end der forventes Fleksibilitet: Akutte

Læs mere

Hvad står der? Opgaver: Balotelli. 1. Hvad kan du finde i bogen? Sæt X

Hvad står der? Opgaver: Balotelli. 1. Hvad kan du finde i bogen? Sæt X Hvad står der? 1. Hvad kan du finde i bogen? Sæt X Tekst Illustrationer Omslag Titel Foto Indholdsfortegnelse Overskrift Tegning Stikord Billedtekst Skema Sidetal Faktaboks Landkort Udgivelsesår Punktopstilling

Læs mere

inspirationskatalog PAP emballage & display

inspirationskatalog PAP emballage & display inspirationskatalog PAP emballage & display Disney showroom hos egmont Opgaven blev stillet at vi skulle bistå med at få dekoreret egmonts showroom, til et større møde. Vi fik tilsendt tegninger, som

Læs mere

Kom i dybden med arbejdsglæden

Kom i dybden med arbejdsglæden Vejledning Kom i dybden med arbejdsglæden Vil du gerne være glad på dit arbejde? Vil du være med til at sprede arbejdsglæde for alle på din arbejdsplads? Vil du sætte arbejdsglæde på dagsordnen på en temadag?

Læs mere

JULEKALENDERE FORENINGER

JULEKALENDERE FORENINGER JULEKALENDERE FORENINGER Tjen mange penge ved salg af Julekalendere Nye gevinst systemer Introduktion Bogtrykkergården er specialist i fremstilling og produktion af julekalendere med lotteri eller firmajulegaver.

Læs mere

velkommen hos PAP emballage & display

velkommen hos PAP emballage & display velkommen hos PAP emballage & display 02 design & konstruktion 03 display løsninger 04 digital print 06 PAP inspiration 08 POS / POP 10 offset emballage 12 bølgepap & pallesvøb 14 præsentations produkter

Læs mere

Puljetryk Information og priser

Puljetryk Information og priser Puljetryk Information og priser >> Få kvalitetstryksager til en bedre pris! Hillerød Grafisk har valgt at tilbyde vore kunder muligheden for at få leveret nogle udvalgte produkter som puljetryk. Du får

Læs mere

31 svar. Oversigt. [Billede] Din mening om foredraget. Hvorfor kommer du til netop dette arrangement. Hvorfor kommer du til dette arrangement (Andet)

31 svar. Oversigt. [Billede] Din mening om foredraget. Hvorfor kommer du til netop dette arrangement. Hvorfor kommer du til dette arrangement (Andet) pnh@prosaiodense.dk 31 svar Rediger denne formular Se alle svar Offentliggør analyse Oversigt [Billede] Din mening om foredraget Hvorfor kommer du til netop dette arrangement 19,4% 80,6% Jeg er specielt

Læs mere

Birgitte Bremholm Persson MG21 svendeprøve 2015 MEDIEGRAFIKERSVENDEPRØVE

Birgitte Bremholm Persson MG21 svendeprøve 2015 MEDIEGRAFIKERSVENDEPRØVE Birgitte Bremholm Persson MG21 svendeprøve 2015 MEDIEGRAFIKERSVENDEPRØVE Grafisk design Grafisk design l 3 Grafisk design l 4 Identitet til ny tøjbutik i form at logo, visitkort, paper bags, stickersmærker,

Læs mere

STRANDBYGAARD GRAFISK A/S

STRANDBYGAARD GRAFISK A/S DIN TRYKSAGSLEVERANDØR STRANDBYGAARD GRAFISK A/S 4 nøgleord ERFARING: Vort fundament er erfarne og engagerede medarbejdere på alle nøgleområder KVALITET: Vi søger at give kunden lidt mere, end der forventes

Læs mere

Opsamling på fællesmødet for IT-koordinatorer november 2015

Opsamling på fællesmødet for IT-koordinatorer november 2015 TE/30.11.15 Opsamling på fællesmødet for IT-koordinatorer november 2015 Hotel Park Middelfart Viaduktvej 28 5500 Middelfart 2. november 2015 Velkomst og opfølgning på mødet i juni Tina og Kristian bød

Læs mere

Meget Bedre Møder. Fordi livet er for kort til dårlige møder! En gratis e-bog udgivet af Projekt Arbejdsglæde

Meget Bedre Møder. Fordi livet er for kort til dårlige møder! En gratis e-bog udgivet af Projekt Arbejdsglæde Meget Bedre Møder Fordi livet er for kort til dårlige møder! En gratis e-bog udgivet af Projekt Arbejdsglæde Sådan går du fra Til Hvad er det bedste møde du har været til? Tænk tilbage til et rigtig godt

Læs mere

DEN GRAFISKE BRANCHE SENDER EN HYLDEST TIL MAGASINET MAG 2012 FÅR MARKETING- OG KOMMUNIKATIONSCHEFER TIL AT FORDYBE SIG

DEN GRAFISKE BRANCHE SENDER EN HYLDEST TIL MAGASINET MAG 2012 FÅR MARKETING- OG KOMMUNIKATIONSCHEFER TIL AT FORDYBE SIG DEN GRAFISKE BRANCHE SENDER EN HYLDEST TIL MAGASINET MAG 2012 FÅR MARKETING- OG KOMMUNIKATIONSCHEFER TIL AT FORDYBE SIG Selv den mest kræsne og travle målgruppe stopper op og fordyber sig, når de bliver

Læs mere

Opgaver: Melodi Grand Prix

Opgaver: Melodi Grand Prix Opgaver: Grand Prix Hvad står der? 1. Hvad kan du finde i bogen? Sæt X Tekst Illustrationer Omslag Titel Fotografi Indholdsfortegnelse Overskrift Tegning Stikord Billedtekst Skema Sidetal Faktaboks Landkort

Læs mere

Evaluering af 'Mindfulness '

Evaluering af 'Mindfulness ' 4. oktober 211 Evaluering af 'Mindfulness ' I perioden 13-5-211 til 16-9-211 blev kurset 'Mindfulness ' afholdt for 41 deltagere. I forbindelse med kurset er der foretaget en evaluering. Resultaterne af

Læs mere

Hvad står der? Opgaver: VM fodbold. 1. Hvad kan du finde i bogen? Sæt X

Hvad står der? Opgaver: VM fodbold. 1. Hvad kan du finde i bogen? Sæt X fodbold Hvad står der? 1. Hvad kan du finde i bogen? Sæt X Tekst Illustrationer Omslag Titel Foto Indholdsfortegnelse Overskrift Tegning Stikord Billedtekst Skema Sidetal Faktaboks Landkort Udgivelsesår

Læs mere

Præsentationsportfolio for Hovedforløb 1. BEST WESTERN - BEST MEETING folder

Præsentationsportfolio for Hovedforløb 1. BEST WESTERN - BEST MEETING folder Præsentationsportfolio for Hovedforløb 1 BEST WESTERN - BEST MEETING folder Opgaven Jeg skal lave et oplæg af en BEST MEETING folder, til alle BEST WESTERN Hotellerne i Danmark. Jeg beslut- ter sammen

Læs mere

Guide. til frivilligværktøjer

Guide. til frivilligværktøjer Værktøjer til frivilligledelse Guide til frivilligværktøjer // Kære frivilligleder Her får du et kit med tre praktiske værktøjer, som du kan bruge sammen med dit lederteam og de engagerede frivillige

Læs mere

Hvad står der? Opgaver: Justin Bieber. 1. Hvad kan du finde i bogen? Sæt X

Hvad står der? Opgaver: Justin Bieber. 1. Hvad kan du finde i bogen? Sæt X Bieber Opgaver: Justin Bieber Hvad står der? 1. Hvad kan du finde i bogen? Sæt X Tekst Illustrationer Omslag Titel Fotografi Indholdsfortegnelse Overskrift Tegning Stikord Figurtekst Skema Sidetal Faktaboks

Læs mere

HHBR. Design. Kvalitets vurdering. Opgaven. Målgruppe og Budskab. De Grafiske valg

HHBR. Design. Kvalitets vurdering. Opgaven. Målgruppe og Budskab. De Grafiske valg Opgaven Der skal designes en hjemmeside til en pensioneret revisor, som ønsker at starte en fritids beskæftigelse op, som privat revisor. Han Ønsker en hjemmeside der skal kort fortælle om hans forretning.

Læs mere

GRA DESIGN. HEARTS & MINDS

GRA DESIGN. HEARTS & MINDS GRA b DESIGN. HEARTS & MINDS HVAD, HVORFOR OG HVORDAN? HVAD GÅR OPGAVEN UD PÅ? Opgaven gik ud på at, udfra udleveret trykt materiale skulle lave et fuldt og responsivt hjemmeside design. Sitet er lavet

Læs mere

DEN GRAFISKE BRANCHE VISER, AT DER ER MILJØ I TRYKSAGEN DIRECT MAIL FÅR B2B-MODTAGERE TIL AT ÆNDRE HOLDNINGER

DEN GRAFISKE BRANCHE VISER, AT DER ER MILJØ I TRYKSAGEN DIRECT MAIL FÅR B2B-MODTAGERE TIL AT ÆNDRE HOLDNINGER DEN GRAFISKE BRANCHE VISER, AT DER ER MILJØ I TRYKSAGEN DIRECT MAIL FÅR B2B-MODTAGERE TIL AT ÆNDRE HOLDNINGER Før du fælder dom over tryksagen. Det var overskriften på en flot direct mail, Den Grafiske

Læs mere

Roskilde Kommunes foreningskurser. Kurser for foreningsledere 2015-16. Arrangeret af Folkeoplysningsudvalget. www.roskilde.dk

Roskilde Kommunes foreningskurser. Kurser for foreningsledere 2015-16. Arrangeret af Folkeoplysningsudvalget. www.roskilde.dk Roskilde Kommunes foreningskurser Kurser for foreningsledere 2015-16 Arrangeret af Folkeoplysningsudvalget www.roskilde.dk 2 Velkommen til alle frivillige i Roskilde Kommune Roskilde kommune er nu klar

Læs mere

Jeg vil se Jesus -3. Levi ser Jesus

Jeg vil se Jesus -3. Levi ser Jesus Jeg vil se Jesus -3 Levi ser Jesus Mål: at skabe forventning til Jesus i børnene en forventning til et personligt møde med Jesus og forventning til at kende Jesus (mere). Vi ser på, hvordan Levi møder

Læs mere

AUGMENTED REALITY GØR TRYKSAGEN LEVENDE DEN GRAFISKE BRANCHE KOBLER TRYKTE OG DIGITALE MEDIER SAMMEN

AUGMENTED REALITY GØR TRYKSAGEN LEVENDE DEN GRAFISKE BRANCHE KOBLER TRYKTE OG DIGITALE MEDIER SAMMEN AUGMENTED REALITY GØR TRYKSAGEN LEVENDE DEN GRAFISKE BRANCHE KOBLER TRYKTE OG DIGITALE MEDIER SAMMEN Augmented Reality giver tryksagen en ny dimension, og det kunne 2.800 marketing- og kommunikationschefer

Læs mere

PORTFOLIO. til Det internationale område. Roskilde Handelsgymnasium

PORTFOLIO. til Det internationale område. Roskilde Handelsgymnasium PORTFOLIO til Det internationale område Roskilde Handelsgymnasium Efterår 2012 Program # $%&' ( %)*+ % # "## &##, '- #"# # &#.!" $ %*% #/"# $# 0%* # # ## 1% * 2-%*. ". ## 3%-.# 1% # ".".. $!# 2 Introduktion

Læs mere

Grafik og billedmanipulation Svendeprøve Emil Momsen ****** Grafik & Billedmanipulation ******

Grafik og billedmanipulation Svendeprøve Emil Momsen ****** Grafik & Billedmanipulation ****** Grafik og billedmanipulation Svendeprøve Emil Momsen BeskrivelseN Grafik & Billedmanipulation Side - / Arktis Kruset Brief Fra kunde Opgave / Indhold Jeg fik overbevist kunden om at en af de ting de havde

Læs mere

M.OE. Designmanual Marts 2015 1. udgave

M.OE. Designmanual Marts 2015 1. udgave M.OE Designmanual Marts 2015 1. udgave Indholdfortegnelse Anvendelse 3 Rammer for anvendelse 4 GRUNDELEMENTER 5 Logo 6 Varianter 7 Skalering 8 Respektafstand 9 Farver 10 Typografi 11 Ikoner 12 BREVLINJE

Læs mere

SYDBANK FÅR FLOT EFFEKT AF DIRECT MAIL TIL 18-25 ÅRIGE UNGE KUNDER LÆGGER MÆRKE TIL ET BREV FRA DERES BANK

SYDBANK FÅR FLOT EFFEKT AF DIRECT MAIL TIL 18-25 ÅRIGE UNGE KUNDER LÆGGER MÆRKE TIL ET BREV FRA DERES BANK SYDBANK FÅR FLOT EFFEKT AF DIRECT MAIL TIL 18-25 ÅRIGE UNGE KUNDER LÆGGER MÆRKE TIL ET BREV FRA DERES BANK Sydbank skabte en markant effekt, da banken sendte en direct mail med tilbud om en ny 18/25 konto

Læs mere

Opgaver: Mikkel Hansen. 2. I faktaboksen på side 5 er der indsat en kode. Hvad kaldes sådan en kode? Hvordan virker koden?

Opgaver: Mikkel Hansen. 2. I faktaboksen på side 5 er der indsat en kode. Hvad kaldes sådan en kode? Hvordan virker koden? Hansen Opgaver: Mikkel Hansen Hvad står der? 1. Hvad kan du finde i bogen? Sæt X Tekst Illustrationer Omslag m.m. Titel Fotos Indholdsfortegnelse Overskrifter Tegninger Stikord Billedtekster Skemaer Sidetal

Læs mere

Wordart Side 1 af 16

Wordart Side 1 af 16 Side 1 af 16 Side 2 af 16 WordArt er et system, hvor man kan lave mange spændende tekster. Billederne på side 1 er lavet med dette system. I det følgende vil du få mulighed for at lære dette system nærmere

Læs mere

Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 13. og den 14. november 2012.

Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 13. og den 14. november 2012. Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 13. og den 14. november 2012. Antal tilbagemeldinger: 167 af 174 mulige 1: Havde du problemer

Læs mere

CSR Speed Dating. Partnerskaber mellem foreninger og virksomheder. Opskrift for CSR-Partnerskaber Speed Dating

CSR Speed Dating. Partnerskaber mellem foreninger og virksomheder. Opskrift for CSR-Partnerskaber Speed Dating CSR Speed Dating Partnerskaber mellem foreninger og virksomheder Opskrift for CSR-Partnerskaber Speed Dating Hvem er målgruppen? Hvad går metoden ud på? Hvilke forudsætninger beror metoden på? Trin 1 Trin

Læs mere

Guide. til frivilligværktøjer

Guide. til frivilligværktøjer Værktøj til frivilligledelse Guide til frivilligværktøjer // Kære frivilligledere I får her et kit med tre praktiske værktøjer, som I kan bruge sammen i lederteamet og med de engagerede frivillige i jeres

Læs mere

Opgaver: Usain Bolt. 3. Hvilken klasse gik han i, da han blev den bedste på skolen til 100-meterløb?

Opgaver: Usain Bolt. 3. Hvilken klasse gik han i, da han blev den bedste på skolen til 100-meterløb? Bolt Opgaver: Usain Bolt Hvad står der? 1. Hvad kan du finde i bogen? Sæt X Tekst Illustrationer Omslag Titel Fotografi Indholdsfortegnelse Overskrift Tegning Stikord Figurtekst Skema Sidetal Faktaboks

Læs mere

Opgaver: Isbjørnen. 2. Læs side 4 igen. Hvad gør isbjørnen, når den skal fange en sæl?

Opgaver: Isbjørnen. 2. Læs side 4 igen. Hvad gør isbjørnen, når den skal fange en sæl? Hvad står der? 1. Hvad kan du finde i bogen? Sæt X Tekst Illustrationer Omslag Titel Fotografi Indholdsfortegnelse Overskrift Tegning Stikord Figurtekst Skema Sidetal Faktaboks Landkort Udgivelsesår Punktopstilling

Læs mere

Kender jeg Halfdan Rasmussen?

Kender jeg Halfdan Rasmussen? Før jeg læser bogen Kender jeg Halfdan Rasmussen? Se på billederne side 19, 21, 23 og 25. Her er billeder af 3 bøger og 1 CD. Nina Sahl Halfdan Rasmussen Gyldendal 1. Hvad hedder de 3 bøger og CD en? 1.

Læs mere

GRAFISK DESIGN. Proces. Ideudvikling. »Jeg er blevet bedt om at udvikle nogle ideer til at udvikle John Frandsens nuværende annoncesider«

GRAFISK DESIGN. Proces. Ideudvikling. »Jeg er blevet bedt om at udvikle nogle ideer til at udvikle John Frandsens nuværende annoncesider« P f t r o o i l o 1 H GRAFISK DESIGN»Jeg er blevet bedt om at udvikle nogle ideer til at udvikle John Frandsens nuværende annoncesider«proces For at udvikle annoncen måtte jeg først klarlægge, hvad der

Læs mere

RD HUSET GRAFISK KONCEPTUDVIKLING TRYKSAGER ARTWORK BREVPAPIR INDLÆGSSEDLER DESIGN LAYOUT GRAFISK IDENTITET PLANCHER FLYERS

RD HUSET GRAFISK KONCEPTUDVIKLING TRYKSAGER ARTWORK BREVPAPIR INDLÆGSSEDLER DESIGN LAYOUT GRAFISK IDENTITET PLANCHER FLYERS RD HUSET INDLÆGSSEDLER GRAFISK RÅDGIVNING DRINKSKORT FLYERS LAYOUT BREVPAPIR MENUKORT TRYKKLARE FILER PLAKATER WEBSHOPS KONCEPTUDVIKLING KATALOGER TRYKSAGER REKLAME GRAFISK ILLUSTRATIONER VISITKORT SVARKUPONER

Læs mere

BYDELSMOR DEL. 1 Intro DEL DEL DEL. grunduddannelsen. Plan for. Materialeliste. Aktiviteter. til grunduddannelsen

BYDELSMOR DEL. 1 Intro DEL DEL DEL. grunduddannelsen. Plan for. Materialeliste. Aktiviteter. til grunduddannelsen BYDELSMOR grunduddannelse DEL 1 Intro til grunduddannelsen DEL 2 DEL 3 Plan for grunduddannelsen Materialeliste DEL 4 Aktiviteter til grunduddannelsen INTRO til grunduddannelsen for Bydelsmødre 1 I introen

Læs mere

COPENHAGEN. Opgaven. Kunden. Målgruppe. Layout 1. GRAFISK DESIGN // METTE-MARIE RANDSKOV

COPENHAGEN. Opgaven. Kunden. Målgruppe. Layout 1. GRAFISK DESIGN // METTE-MARIE RANDSKOV COPENHAGEN Opgaven Kunden The Organic Bakery er en voksende bagerkæde i Storkøbenhavn med hovedsæde på Østerbro. Bageriet beskæftiger sig med økologisk bagværk, herunder brød og kager. Det, de er mest

Læs mere

teknikker til videndeling & networking

teknikker til videndeling & networking teknikker til videndeling & networking et succesfuldt netværksmøde... er et faciliteret netværksmøde I Danmark har vi ikke kultur for at kaste os ud i at tale med fremmede, så selvom mødedeltagere bekræfter

Læs mere

udtryk, men også et blød og feminint touch som ville appelerer til kvinderne.

udtryk, men også et blød og feminint touch som ville appelerer til kvinderne. GRAFISK DESIGN REDEGØRELSE GRAFISK DESIGN 3 OPGAVEN skulle have opdateret deres nuværende identitet, og kom derfor til os og ønskede et redesign af logo, emballage og website. Vi tog imod opgaven, og glædede

Læs mere

Tryksager til faste, lave priser

Tryksager til faste, lave priser Prisliste 1/2008 Tryksager til faste, lave priser Text-Design A4 brevpapir Brevpapir, kuverter, formularsæt, visitkort Brevpapir A4 90gr BankPost papir Oplag / farver 1+0 2+0 3+0 4+0 4+1 1.000 stk 949

Læs mere

Arbejdshæfte - Hjælpeværktøj. til Fotosafari og Medarbejderbytte

Arbejdshæfte - Hjælpeværktøj. til Fotosafari og Medarbejderbytte til Fotosafari og Medarbejderbytte Arbejdshæftet findes på CD som pdf-fil. Skemaer er vedlagt som wordfiler Denne CD er udgivet af: 2 Arbejdshæfte til Fotosafari og Medarbejderbytte 3 Værktøjer til erfaringsudveksling

Læs mere

Tryk på Strandbygaard

Tryk på Strandbygaard Tryk på Strandbygaard Strandbygaard Grafisk Indhold Historie... 4 Ledelse... 5 Prepress... 6 Bogbinderi... 7 Trykkeri... 8 Papir & Kvalitet... 10 Tryk med omtanke... 11 Historie Strandbygaard Grafisk A/S

Læs mere

JULEKALENDERE FIRMA OG FIRMAJULEGAVER

JULEKALENDERE FIRMA OG FIRMAJULEGAVER JULEKALENDERE FIRMA OG FIRMAJULEGAVER Spar mange penge på firma Julegaverne Nye gevinst systemer Introduktion Bogtrykkergården er specialist i fremstilling og produktion af julekalendere, med indbyggede

Læs mere

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig i det nedenstående. Måske har du slet ikke brug for

Læs mere

TRIUMPH KATALOG SKABER TRAFIK I 4 NORDISKE LANDE FLOT EFFEKT AF ADRESSELØS REKLAME PÅ TRODS AF STORE MARKEDSFORSKELLE

TRIUMPH KATALOG SKABER TRAFIK I 4 NORDISKE LANDE FLOT EFFEKT AF ADRESSELØS REKLAME PÅ TRODS AF STORE MARKEDSFORSKELLE TRIUMPH KATALOG SKABER TRAFIK I 4 NORDISKE LANDE FLOT EFFEKT AF ADRESSELØS REKLAME PÅ TRODS AF STORE MARKEDSFORSKELLE Triumph har for første gang fået husstandsomdelt et katalog over de nordiske grænser.

Læs mere

TI TRYKSAGER, DU IKKE VIDSTE, VI LAVEDE

TI TRYKSAGER, DU IKKE VIDSTE, VI LAVEDE TI TRYKSAGER, DU IKKE VIDSTE, VI LAVEDE IKKE KUN ALMINDELIGE TRYKSAGER Vi er kendte for vores puljetryk, hvor vi producerer almindelige tryksager til markedets laveste priser. Men vidste du, at vi også

Læs mere

Modul 4 LEAN support i produktionen

Modul 4 LEAN support i produktionen Modul 4 LEAN support i produktionen Program Dag 1: Opsamling problemløsningsøvelse Den helstøbte ambassadør Kommunikation Situationskort Dag 2: Virksomhedsbesøg Opfølgning og plan for virksomhed Præsentationsteknik

Læs mere

BRUGER VEJLEDNING. Invitation LAV DINE EGNE KORT - SE HVORDAN I DENNE INVITATIONER JULEKORT

BRUGER VEJLEDNING. Invitation LAV DINE EGNE KORT - SE HVORDAN I DENNE INVITATIONER JULEKORT Invitation TIL SØLVBRYLLUP LAV DINE EGNE KORT - SE HVORDAN I DENNE BRUGER VEJLEDNING INVITATIONER JULEKORT en del af Tinglev Bogtrykkeri ApS Tværvejen 5 6360 Tinglev Tlf. +45 74 64 40 38 www.iprinting.dk

Læs mere

Lær at tænke som en servicedesigner servicedesign kurser i København og Aarhus

Lær at tænke som en servicedesigner servicedesign kurser i København og Aarhus Lær at tænke som en servicedesigner servicedesign kurser i København og Aarhus Kursus: Servicedesign 1 Serviceydelser udgør en stor andel af samfundsøkonomien. Ny teknologi ændrer eksisterende serviceydelser

Læs mere

Inspiration - I hvilken grad er du blevet inspireret af kurset på Videns- og Innovationselevatoren?

Inspiration - I hvilken grad er du blevet inspireret af kurset på Videns- og Innovationselevatoren? Hvad er din alder? Hvad er din uddannelsesmæssige baggrund? cand.oecon cand. mag. cand merc Cand. mag. i samfundsfag og historie International markedsføringsøkonom, HD afsætning, merit lærer, innovation

Læs mere

TDC ERHVERV FIK UDVALGTE HØJVÆRDI B2B-KUNDER I TALE EN KREATIV DIRECT MAIL GAV OPMÆRKSOMHED OG RESPONS

TDC ERHVERV FIK UDVALGTE HØJVÆRDI B2B-KUNDER I TALE EN KREATIV DIRECT MAIL GAV OPMÆRKSOMHED OG RESPONS TDC ERHVERV FIK UDVALGTE HØJVÆRDI B2B-KUNDER I TALE EN KREATIV DIRECT MAIL GAV OPMÆRKSOMHED OG RESPONS» Det betaler sig at sende kreative direct mails og bruge gaver og konkurrencer, når man vil trænge

Læs mere

VEJLEDNING. Sådan får vi alle til at føle sig velkomne i Ungdommens Røde Kors

VEJLEDNING. Sådan får vi alle til at føle sig velkomne i Ungdommens Røde Kors VEJLEDNING Sådan får vi alle til at føle sig velkomne i Ungdommens Røde Kors Velkommen I denne vejledning kan du se, hvad du skal gøre for at undervise i Sådan får vi alle til at føle sig velkomne i Ungdommens

Læs mere

Cykelhandler projekt KOM / IT

Cykelhandler projekt KOM / IT 2015 Cykelhandler projekt KOM / IT Indhold Indledning... 2 Tidsplan... 2 Fase 1 - Problemanalyse... 3 Informations problem... 3 Markedsundersøgelse... 3 Analyse af deres eksisterende medieprodukter...

Læs mere

Grafisk design 5 STK. ØL / DRINKS / VAND. Opgaven. Farver. Målgruppe. Logo. Stil og stemning Familie, hygge og samvær.

Grafisk design 5 STK. ØL / DRINKS / VAND. Opgaven. Farver. Målgruppe. Logo. Stil og stemning Familie, hygge og samvær. 1 DRINK GRAFISK DESIGN 5 STK. ØL / DRINKS / VAND GRAFISK DESIGN Grafisk design 3 DRINK 2 DRINK 5 DRINK 4 DRINK Opgaven bestod i at udvikle et nyt design til Galten byfest, som bliver holdt en gang årligt.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Side 1 af 8

Indholdsfortegnelse. Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse Koster det noget at oprette sig som bruger på ALTdanmark?... 2 Hvordan opretter jeg mig som bruger på ALTdanmark?... 2 Hvordan ændre jeg mit kodeord.... 3 Hvad hvis jeg har glemt mit

Læs mere

Udnyt Det Gyldne Snit i dine layouts

Udnyt Det Gyldne Snit i dine layouts Udnyt Det Gyldne Snit i dine layouts Vær kreativ i både dine rektangulære og kvadratiske layouts Værktøjer til at inddele arealer i grids og beskære billeder GRAFIKER-BONUS Af Benny Meincke Rasmussen Adobe

Læs mere

CSR Speed Dating. Partnerskaber mellem foreninger og virksomheder. Opskrift for CSR-Partnerskaber Speed Dating

CSR Speed Dating. Partnerskaber mellem foreninger og virksomheder. Opskrift for CSR-Partnerskaber Speed Dating CSR Speed Dating Partnerskaber mellem foreninger og virksomheder Opskrift for CSR-Partnerskaber Speed Dating Hvem er målgruppen? Hvad går metoden ud på? Hvilke forudsætninger beror metoden på? Trin 1 Trin

Læs mere

Kapitel E til Grafisk design. Smørblomst

Kapitel E til Grafisk design. Smørblomst Kapitel E til Grafisk design Kapitel E 2 Jess Ingerslev, forfatter til børnebogen. Igen står vore børn for tur! Jess Ingerslev er, af indlysende årsager, gået solo og har, af uforklarlige årsager, fået

Læs mere

Mind Map. Bevar overblikket i alle situationer. Hvad kan du bruge Mind Map til? Få det visuelle overblik, du har brug for

Mind Map. Bevar overblikket i alle situationer. Hvad kan du bruge Mind Map til? Få det visuelle overblik, du har brug for Mind Map Mind Map Få det visuelle overblik, du har brug for Bevar overblikket i alle situationer Giv dig selv et værktøj, der hjælper dig med at være oven på i de fleste situationer. Mind Map er et visuelt

Læs mere

TIDSLINJEN. dagsordenpunktet: Hvad skal der gøres hvornår for at øge sandsynligheden for, at vores forslag vedtages?

TIDSLINJEN. dagsordenpunktet: Hvad skal der gøres hvornår for at øge sandsynligheden for, at vores forslag vedtages? TIDSLINJEN 1. Bliv enige om et emne, som I ønsker at bringe op i HovedMED. Se vedlagte emneforslag. 2. Lav en plan for den optimale forberedelse af dagsordenpunktet: Hvad skal der gøres hvornår for at

Læs mere

Grafisk workflow. bl.udbudsnet.dk

Grafisk workflow. bl.udbudsnet.dk Grafisk workflow. bl.udbudsnet.dk Hvad går opgaven ud på? Opgaven gik ud på at lavet et præsentations website for Udbudsnet. Hjemmesiden skulle bruges til at sælge Udbudsnet, på en messe som hedder BL.

Læs mere

Designmanual. Ditte Vium

Designmanual. Ditte Vium Designmanual Ditte Vium Grafisk Design INDHOLD 2. Virksomheden.... side 4 Indden bag... side 4 Designlinje.... side 4 Logo.... side 5 Grafiske elementer.... side 6 Størrelse og respektafstand.... side

Læs mere

Opgaver: Caroline Wozniacki. 2. Læs side 4 igen. Hvorfor tror du, Caroline slår bolden i jorden tre gange, inden hun server?

Opgaver: Caroline Wozniacki. 2. Læs side 4 igen. Hvorfor tror du, Caroline slår bolden i jorden tre gange, inden hun server? Opgaver: Wozniacki Opgaver: Caroline Wozniacki Hvad står der? 1. Hvad kan du finde i bogen? Sæt X Tekst Illustrationer Omslag Titel Fotografi Indholdsfortegnelse Overskrift Tegning Stikord Figurtekst Skema

Læs mere

Designmanual. Retningslinier for Danmarks Naturfredningsforenings tryksager.

Designmanual. Retningslinier for Danmarks Naturfredningsforenings tryksager. Designmanual Retningslinier for Danmarks Naturfredningsforenings tryksager. 1 Indhold Formål 3 Logoet og konsultativ tekst 4 Rubrik på forside 6 Typografi 7 Farver 8 Format 10 Godkendelse og produktion

Læs mere

Tilbagemelding/kommentar Test af tilgængelighed og brugervenlighed i WebPatient

Tilbagemelding/kommentar Test af tilgængelighed og brugervenlighed i WebPatient Tilbagemelding/kommentar Test af tilgængelighed og brugervenlighed i WebPatient Indhold 1. Øvelse 1: Din læge beder dig indberette målinger og svar fra eget hjem... 2 2. Øvelse 2: (PC) Modtager besked

Læs mere

CHAMP. Emballage lavet til det fiktive undertøjsfirma Inderst Inde. Maria Jacobsen, 12gf32med8b, Aarhus TECH

CHAMP. Emballage lavet til det fiktive undertøjsfirma Inderst Inde. Maria Jacobsen, 12gf32med8b, Aarhus TECH CHAMP Emballage lavet til det fiktive undertøjsfirma Inderst Inde. Grafisk design Opgaven Opgaven lød på at designe undertøjsemballage til det fiktive undertøjsfirma Inderst Inde. På æsken skulle der være

Læs mere

Kampange STop vold mod børn //

Kampange STop vold mod børn // Opgave Denne opgave går ud på, at fremstille materiale til en kampange, som skal agitere for holdninger til et konkret emne eller tema. Afsender Afsenderen her er organisation Omsorg, som vi har opfundet.

Læs mere

VEJLEDNING. Sådan fastholder vi mangfoldigheden blandt vores frivillige

VEJLEDNING. Sådan fastholder vi mangfoldigheden blandt vores frivillige VEJLEDNING Sådan fastholder vi mangfoldigheden blandt vores frivillige Velkommen I denne vejledning kan du se, hvad du skal gøre for at undervise i Sådan fastholder vi mangfoldigheden blandt vores frivillige

Læs mere

Studerende? Bliv foredragsholder hos Talerøret og tjen 1500 kr. pr. foredrag

Studerende? Bliv foredragsholder hos Talerøret og tjen 1500 kr. pr. foredrag 1 Studerende? Bliv foredragsholder hos Talerøret og tjen 1500 kr. pr. foredrag Er du god til at forklare din viden for andre? Synes du, det er sjovt at stå på en scene? Kan du gøre indtryk på publikum?

Læs mere

inspirationskatalog PAP emballage & display

inspirationskatalog PAP emballage & display inspirationskatalog PAP emballage & display Disney showroom hos egmont Opgaven blev stillet at vi skulle bistå med at få dekoreret egmonts showroom, til et større møde. Vi fik tilsendt tegninger, som

Læs mere

Få et professionelt netværk i ryggen. Netværk Danmark P a r t o f Ex ecuti v e s G l o bal Net w o r k

Få et professionelt netværk i ryggen. Netværk Danmark P a r t o f Ex ecuti v e s G l o bal Net w o r k Få et professionelt netværk i ryggen Netværk Danmark P a r t o f Ex ecuti v e s G l o bal Net w o r k En livline i hverdagen Som leder og nøglemedarbejder står man ofte alene, når vigtige strategiske beslutninger

Læs mere

Så er du tættere på jobbet. Goddag til Boost dit CV og ansøgning

Så er du tættere på jobbet. Goddag til Boost dit CV og ansøgning Så er du tættere på jobbet Goddag til Boost dit CV og ansøgning Så er du tættere på jobbet Min historie og baggrund for at være her i dag! Bibliotekar i 14 år Forlagsredaktør og chef i 8 år FYRET og 51

Læs mere

Dagens program. Kl. 10.00 Velkomst og præsentation af jeres dekoratør. Kl. 10.05 Se biblioteket med nye øjne.. Rundtur.

Dagens program. Kl. 10.00 Velkomst og præsentation af jeres dekoratør. Kl. 10.05 Se biblioteket med nye øjne.. Rundtur. Dagens program Kl. 10.00 Velkomst og præsentation af jeres dekoratør. Kl. 10.05 Se biblioteket med nye øjne.. Rundtur. Kl. 10.30 Gode råd, tips og en lille smule regler. Kl. 10.55 Afslutning. Ét budskab

Læs mere

Quick ringeguide til jobkonsulenter. Til dig, der hurtigt vil i gang med at booke møder hos virksomheder

Quick ringeguide til jobkonsulenter. Til dig, der hurtigt vil i gang med at booke møder hos virksomheder Quick ringeguide til jobkonsulenter Til dig, der hurtigt vil i gang med at booke møder hos virksomheder Generelle råd til samtalen Vær godt forberedt Halvér dit taletempo Tal tydeligt med entusiasme og

Læs mere

teknikker til mødeformen

teknikker til mødeformen teknikker til mødeformen input får først værdi når det sættes ift. dit eget univers Learning Lab Denmarks forskning i mere lærende møder har vist at når man giver deltagerne mulighed for at fordøje oplæg,

Læs mere

INSPIRATIONSGUIDE Iscenesæt din virksomhed og produkter, når du deltager ved messer og events.

INSPIRATIONSGUIDE Iscenesæt din virksomhed og produkter, når du deltager ved messer og events. INSPIRATIONSGUIDE Iscenesæt din virksomhed og produkter, når du deltager ved messer og events. BEST PRACTICE GUIDE Af Østjyllands Spisekammer, i samarbejde med Food Festival. KÆRE LÆSER HVAD FÅR DU UD

Læs mere

DSAs guide til LinkedIn: KOM GODT I GANG MED LINKEDIN

DSAs guide til LinkedIn: KOM GODT I GANG MED LINKEDIN DSAs guide til LinkedIn: KOM GODT I GANG MED LINKEDIN INDHOLD DSA Danske Sundhedsorganisationers A-kasse Sankt Annæ Plads 30 1013 København K 3 gode grunde til at være på LinkedIn Hvorfor LinkedIn? Find

Læs mere

DIG OG DIT GOLFSPIL Lad PGA-Pro en komme pa banen og hjælpe dig videre

DIG OG DIT GOLFSPIL Lad PGA-Pro en komme pa banen og hjælpe dig videre DIG OG DIT GOLFSPIL Lad PGA-Pro en komme pa banen og hjælpe dig videre PGA of Denmark Foreningen PGA, Professionel Golfers Association, blev stiftet i England i 1901. I 1971 kom PGA til Danmark i kraft

Læs mere

TIPS OG TRICKS TIL PRÆSENTATION, FOTOGRAFERING OG MINI- UDSTILLING

TIPS OG TRICKS TIL PRÆSENTATION, FOTOGRAFERING OG MINI- UDSTILLING TIPS OG TRICKS TIL PRÆSENTATION, FOTOGRAFERING OG MINI- UDSTILLING TIPS OG TRICKS GODE RÅD TIL PRÆSENTATION, FOTOGRAFERING OG MINI-UDSTILLING Dette er tips og tricks til, hvordan man helt enkelt kan lave

Læs mere

Opgaver: Daniel Agger. 2. Hvilke to danske klubber har Daniel Agger spillet for, inden han blev solgt til Liverpool?

Opgaver: Daniel Agger. 2. Hvilke to danske klubber har Daniel Agger spillet for, inden han blev solgt til Liverpool? Agger Opgaver: Daniel Agger Hvad står der? 1. Hvad kan du finde i bogen? Sæt X Tekst Illustrationer Omslag m.m. Titel Fotos Indholdsfortegnelse Overskrifter Tegninger Stikord Billedtekster Skemaer Sidetal

Læs mere

Vejledning til Sang- og liturgiark

Vejledning til Sang- og liturgiark Vejledning til Sang- og liturgiark Når du er logget ind, finder du skabelonerne til sang- og liturgiark ved at klikke skabeloner øverst i vinduet og derefter Sang- og liturgiark. Under teksten Sang- og

Læs mere

Evaluering på Mulernes Legatskole

Evaluering på Mulernes Legatskole Evaluering på Mulernes Legatskole Undervisningsevaluering i STX og HF 1. Optimalt bør alle forløb evalueres formativt, men som minimum skal det ske på alle hold mindst to gange om året, og mindst én af

Læs mere

SKRIV! GENTOFTE CENTRALBIBLIOTEK 2014

SKRIV! GENTOFTE CENTRALBIBLIOTEK 2014 SKRIV! GENTOFTE CENTRALBIBLIOTEK 2014 SÅDAN SKABER DU EN VEDKOMMENDE TEKST Skriv det vigtigste først. Altid. Både i teksten og i de enkelte afsnit. Pointen først. Så kan du altid forklare bagefter. De

Læs mere

Graphic House. Profilbrochure

Graphic House. Profilbrochure Graphic House Profilbrochure JYSK FIRMA MED FORSTAND Graphic House er kendt for deres gode service og ekspertise inden for deres fagområde, Vi laver mange forskellige cases, men brillierer bla. inden for

Læs mere

Øjne der ser - Byg din skraldeskulptur

Øjne der ser - Byg din skraldeskulptur Øjne der ser - Byg din skraldeskulptur Indhold i forløbet - arbejdsopgaver Byg din skulptur ud fra det skrald klassen har indsamlet over længere tid. Mal din skulptur. Giv din skulptur et navn. Lave en

Læs mere