999GPS.net Manual til sporingsplatform

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "999GPS.net Manual til sporingsplatform"

Transkript

1 999GPS.net Manual til sporingsplatform Velkommen til denne GPS-sporingsplatform i realtid. Softwaren er et webbaseret system. Det er ikke nødvendigt at downloade hverken software eller plug-in software. Du skal blot gå ind på webstedet og logge på med det brugernavn og den adgangskode, du har fået. Som bruger kan du lokalisere sporingsenhedens nuværende position, afspille sporingshistorikken på en angivet dato og et angivet tidspunkt, indstille en alarm ved bevægelse uden for område (Geo-fence) og ved for høj hastighed m.m. Systemet er velegnet til brugere af personbiler, firmabiler, udlejningsbiler, transporter til at overvåge og administrere biler, udendørsarbejdere, mobile genstande m.m. Det kan også bruges som en alarmplatform til beskyttelse af biler og andre genstande. Systemet bruger Google Maps på internettet. Google Maps er gratis og opdateres automatisk samt understøttes af alle browsere, bl.a. Microsoft IE, Google Chrome, Firefox, Apple Safari, Opera m.m. Vi bruger også ios iphone- & Android-app/WeChat/afsendelse af SMS/opkald til sporingsenhed for lokalisering. Sporingsdataene gemmes på serveren i 6-12 måneder. Du kan gå ind på for at downloade app Platformen kan bruges til at spore personbiler, firmabiler, busser, taxier, lastbiler, udendørsarbejdere, kørende materiel, transporter m.m. Sporingswebsted:

2 Brug af sporingsplatform Platformen er udviklet til GPS Tracker i CCTR-8XX-serien. Du kan vælge sprog på logon-siden: Alle sporingsenheder har deres unikke brugernavn og adgangskode. Som standard er brugernavnet de syv sidste cifre i S/N-, ID- eller IMEI-nummeret. Nummeret står på mærkaten, der sidder bag på sporingsenheden eller under batteriet. Du kan også sende en SMS (ID* eller check#) til sporingsenheden for at tjekke ID- eller S/N-nummeret. Som standard er adgangskoden den samme som brugernavnet. Du kan selv ændre adgangskoden. Hvis sporingsenhedens S/N-nummer f.eks. er CW0800C , er brugernavnet til sporingsenhedens platform , og adgangskoden er som standard. Du kan selv ændre adgangskode og brugeroplysninger (f.eks. nummerplade, telefonnummer), men ikke brugernavnet. Vores administrator kan ændre brugernavnet, hvis du ønsker det. Hvis du har flere sporingsenheder, kan vi oprette et brugernavn for den samlede bilpark, så du kan se alle sporingsenheder efter logon. Send en mail til Bemærk: I nedenstående tekst betyder "Klik" et klik med venstre musetast. Platform-logon: Gå ind på vælg sprog, og logonsiden vises. Klik på billedet eller linket på siden for at gå til siden, hvor du kan downloade appen eller manualen. Du kan også skanne QR-koden med en mobiltelefon for at gå til: Platformens brugernavn Adgangskode Klik på "Login" for at logge på Vælg sprog iphone-app Download Android-app Download Wap visit Lokalisér WeChat Lokalisér Manual Download

3 Efter logon-siden Drift, alarm, rapport Bilpark og bruger Status for bil Navn og status Sporingskort Visning af bilens aktuelle position: Når du logger ind, får du vist følgende vindue: Nederst til venstre i vinduet vises navn og status for den aktuelle bil i vognparken (online eller offline). Klik på bilens navn, og du får vist bilens position og status. Klik på bilparkens navn, og bilparkens biler vises nederst til venstre i vinduet. Klik på den ønskede

4 bils navn, og bilens position vises på kortet (for eksempel klik på TEST1, og bilen T1 vises. Klik på T1, og T1's position vises). Flere forskellige biler kan samles under samme bilpark. Så er det nemt at administrere eller spore en bilpark. Du skal blot bede sælgeren eller distributøren om at gøre det for dig. Ændring af adgangskode: Som standard er adgangskoden den samme som brugernavnet. Husk at ændre adgangskode inden brug. Klik på menuen "More" i øverste højre hjørne, og klik dernæst på "Change password". Siden, hvor du skifter adgangskode, vises. Indtast den nuværende og den nye adgangskode. Hvis du ikke kan huske adgangskoden, kan du kontakte forhandleren eller distributøren, som kan nulstille adgangskoden for dig. Ændring af brugerkontooplysninger: Klik på menuen "More" i øverste højre hjørne, og klik dernæst på "My account". Siden med kontooplysninger vises. Indtast kontaktoplysninger og vælg lokal tidszone (overførselstidspunktet er i GMT-tid og ikke din lokale tid, selv om du har valgt lokal tidszone. Det er ikke nødvendigt at indstille lokaltiden ved at sende en SMS til sporingsenheden). Kontaktoplysningerne er meget vigtige. Det er den eneste måde, hvorpå vi kan kontakte dig ved ændring af platformen eller dine kontooplysninger. Vi vil aldrig videregive dine oplysninger til andre, og vi vil ikke sende dig reklamer. ( -besked er ikke klar på nuværende tidspunkt).

5 Ændring af måloplysninger (bilnavn/sim-kortnummer m.m.) Klik på bilens navn nederst til venstre i vinduet. I pop op-vinduet vises bilens status. Klik på menuen "More" i pop op-vinduet. En ny menu vises. Klik på "Target Info". Target Info-vinduet vises. "IMEI number/expired date/type/activation Time" øverst kan ikke ændres af brugeren. "Target Name" er bilens navn, som vises nederst til venstre i vinduet. SIM Card No. er sporingsenhedens SIMkortnummer (så er det nemmere at huske SIM-kortnummeret fremover). "License Plate No" er bilens registreringsnummer, som kan bruges til at logge ind på platformen (Vælg IMEI eller Car Plate. Adgangskoden er den samme). "Overspeed (KM/h)" er alarmen ved for høj hastighed, "Contacts" er dit navn, og "Fuel/100km" er det gennemsnitlige brændstofforbrug pr. 100 km (bruges til at beregne, hvornår brændstoffet slipper op), og ikonerne viser de biler, der kan vælges på kortet. Klik på "Save" for at gemme de ændrede indstillinger.

6 Bilstatus: For at spare på bilens eller enhedens batteri og udgiften til GPS-data slukker sporingsenheden for GPS og GPRS to minutter efter, at enheden er holdt op med at bevæge sig, og går i dvaletilstand. Efter nogle få minutter ændrer bilen status til offline. Når bilen startes igen, går sporingsenheden fra offline til online og tænder for GPS og GPRS for at overføre positionen til serveren. Hvis du ønsker, at sporingsenheden skal være online hele tiden, skal du sende en SMS for at ændre sporingsenhedens indstilling. Se SMS-kommandoen i manualen til sporingsenheden. Afspilning af sporingshistorik: Klik på bilens navn nederst til venstre i vinduet. I pop op-vinduet vises bilens status. Klik på "Playback" i pop op-vinduet eller under bilens navn. Afspilningssiden vises. Klik på "From" og "To" for at vælge dato og klokkeslæt for afspilningens start og slut. Klik dernæst på "OK".

7 Klik på "Play". Systemet henter sporingshistorikken og afspiller den automatisk. Du kan skubbe den blå knap " " til siden for at nedsætte afspilningshastigheden. Nederst til højre i vinduet vises optagelsen (sluttid og periode m.m.). Sporingsdataene gemmes i 6-12 måneder på serveren. Sporing i realtid: Klik på bilens navn. Bilens seneste position vises på kortet. Positionen på kortet opdateres af serveren hvert 30. sekund. Det er ikke nødvendigt at gøre noget for at spore genstanden på internettet. Du skal blot have åbnet en browser. Indstilling af Break Geo-fence-alarm(alarm ved bevægelse uden for området): Klik på bilens navn nederst til venstre i vinduet. I pop op-vinduet vises bilens status. Klik på menuen "Geo-fence" i pop op-vinduet eller under bilens navn: "More" og "Geo-fence". Menuen har samme placering på skærmen som ovenstående. Siden med "Geo-fence" vises. Klik på "Add" for at definere en ny geo-fence. Klik på musetasten og hold den nede for at trække cirklen større eller mindre. Ved at klikke midt i cirklen og holde tasten nede kan du flytte cirklen til den ønskede placering på kortet. Giv denne geo-fence et navn og klik på "Save" for at gemme geo-fence. Hvis genstanden bevæger sig ud af området, registreres alarmoplysningerne på serveren. Du kan tjekke og eksportere alarmlisten når som helst.

8 Alarm ved for høj hastighed: Alarmen ved for høj hastighed indstilles under "Target Info". Se ovenstående for at indstille hastigheden. Alarmen kan tjekkes og eksporteres fra menuen "Statistics". Aflytning eller overvågning af lyd omkring sporingsenheden Denne funktion styres af sporingsenheden. Send en SMS til sporingsenheden for at lytte til lyd eller for at tale med bilens fører. Læs mere om betjeningen i manualen til sporingsenheden. Bemærk: Ikke alle sporingsenheder har lyttefunktion. Se manualen til sporingsenheden. Cut Oil Power (Fjernslukning af bilens motor) Denne funktion er meget farlig. Den kan kun foretages ved at sende en SMS til sporingsenheden. Læs mere om betjeningen i manualen til sporingsenheden. Advarsel: Det er meget farligt at slukke for bilens motor, mens bilen kører. Det gør det vanskeligt at styre bilen og kan forårsage en ulykke. Vi anbefaler at installere et relæ til at afbryde startmotorkablet. Der betyder, at du ikke kan slukke for bilens motor pr. fjernbetjening. Men du kan forhindre, at bilens motor kan startes. Det er nødvendigt at installere et relæ for at slukke for bilens motor. Det er også nødvendigt at tilføje en diode for at beskytte sporingsenhedens kørekabel. Diagrammet ser således ud:

9 Wap Visit til lokalisering af genstand på mobiltelefon: Brug mobiltelefonen til at gå ind på webstedet: Log på med det samme brugernavn og den samme adgangskode som ved logon til webstedet. Den seneste position vises på kortet. Bemærk: Wap Locate kan kun lokalisere seneste position på kortet og kan ikke afspille sporingshistorik og har ikke andre funktioner. ios iphone App Locate: Der findes en iphone-app til lokalisering af bil med aktuel position og afspilning af historik. Det er nemmere og mere bekvemt at bruge den. Brug mobiltelefonen til at gå ind på webstedet: Klik på "iphone App Download". Den vil forbinde dig med Apples app store. Du kan downloade og installere iphone-softwaren fra Apples app store. Den er gratis, og det er ikke nødvendigt med IOS Jailbreaking. Du skal blot registrere en Apple-ID med en og bekræfte den i app store https://appleid.apple.com er OK. Følgende er app stores link til webstedet, hvor du kan downloade og installere appen på iphone: https://itunes.apple.com/us/app/gpstrack1/id ?ls=1&mt=8 Du kan også skanne følgende QR-kode for at gå ind på ovenstående app stores websted for at downloade og installere appen. Du kan også åbne app store på iphone. Søg på "GPStrack1" app. Ovenstående app vises. Klik på "Free" og "Install", og indtast din Apple-ID og adgangskode. Appen downloades og installeres automatisk på din iphone.

10 Bemærk: Inden du bruger GPSTrack1-appen, skal du aktivere "Location Services". Indstil følgende: Setting Location Services, eller: Settings Privacy Location Services. Aktivér "Location Services" og bekræft. Valget af GPSTrack1-listen i programmet skal også aktiveres ("On"). Følgende er processen for at downloade og installere: Bemærk: Ved iphone & Android App-lokalisering betaler du for GPRS-data. Inden du kan bruge mobiltelefon-appen til lokalisering, skal du aktivere GPRS-tjeneste eller aktivere WLAN og oprette forbindelse til tilgængeligt wifi. Hvis du bruger appen uden adgang til wifi, skal du betale for GPRSdata på mobiltelefonen. Hvis du bruger appen ofte, anbefaler vi en GPRS-datapakke for at spare penge. Kontakt dit mobiltelefonselskab for at vælge og bestille en GPRS-datapakke. Efter du har brugt appen, skal du afslutte appen for at undgå, at der kører GPRS-data i baggrunden. ios phone App Locate: Du kan også få en Android-app til lokalisering af bil med oplysning om position og afspilningshistorik på en Android-mobiltelefon. Den er nem og bekvem at bruge.

11 På en Android-mobiltelefon skal sikkerhedsindstillingerne ændres inden installation. Klik på menuen "Settings - Security - Device administration - Unknown sources (Tillad installation af non-market-apps)". Klik for at vælge denne indstilling (grønt V). Dette betyder, at mobiltelefonen kan installere den downloadede app. Efter installation kan du ændre ovenstående indstilling tilbage til deaktiveret status. Bemærk: Inden du bruger GPS Track-appen, skal du aktivere "Location Services". Indstil følgende: Setting Location Services. Aktivér "Google location service" og "GPS satellites" (klik på valgmulighederne og ud for det valgte vises et grønt V). Brug mobiltelefonen til at gå til webstedet: Klik på "Android App Download". Du vil blive forbundet med Androids websted, hvor du kan downloade appen. Klik på "OK" for at downloade appen. Når du har downloadet den, installerer systemet automatisk appen. Klik på "Install" for at begynde installeringen. Efter installeringen skal du klikke på "Open" eller "Done". Tryk på appikonet og hold det nede for at flytte app-ikonet til hovedskærmen, så appen er nemmere at finde og bruge senere. Du kan også skanne følgende QR-kode for at gå ind på ovenstående app stores websted for at downloade og installere appen. På nogle selskabers mobiltelefoner med android-system er "GooglesServicesFramework" fjernet fra androidsystemet af fabrikanten. Da GPSTrack-appen bruger denne tjeneste, vil systemet afbryde installationen. Det betyder, at du bliver nødt til at downloade og installere standard "GoogleServicesFramework" fra internettet og opdatere Androids OS-system og tænde for mobiltelefonen igen for at installere GPSTrack-appen på mobiltelefonen. Du kan søge på internettet efter nærmere oplysninger om, hvordan Android opdateres. Bemærk: Ved iphone & Android App-lokalisering betaler du for GPRS-data. Inden du kan bruge mobiltelefon-appen til lokalisering, skal du aktivere GPRS-tjeneste eller aktivere WLAN og oprette forbindelse til tilgængeligt wifi. Hvis du bruger appen uden adgang til wifi, skal du betale for GPRS-data på mobiltelefonen. Hvis du bruger appen ofte, anbefaler vi en GPRS-datapakke for at spare penge. Kontakt dit mobiltelefonselskab for at vælge og bestille en GPRS-datapakke. Efter du har brugt appen, skal du afslutte appen for at undgå, at der kører GPRS-data i baggrunden.

12 WeChat Locate på smarttelefon (iphone/android/windows/blackberry/symbian) 1. WeChat er en online-software med live-forbindelse via tekst, stemme eller video på internettet. Den kan bruges på følgende mobiltelefoner: iphone/android/windows/blackberry/symbian. Du skal blot følge vores officielle konto GPStracker og sende "platformbrugernavn#adgangskode" til kontoen GPStracker for at oprette forbindelse til din personlige WeChat-konto sammen med din sporingsenheds brugernavn. Så er din personlige WeChat-konto din sporingsenheds autoriserede WeChat-konto, og efterfølgende behøver du blot at sende 123 til din GPStracker. WeChat svarer med den aktuelle position med tekstbeskrivelse og Google Map. Det er nemt og bekvemt. Du kan se, hvordan du downloader, installerer og registrerer WeChat på: eller 2. Følg GPStrackers officielle konto ved at bruge "Search": Efter logon til WeChat skal du klikke på "Contacts" nederst på skærmen, og så klikke på "+" i øverste højre hjørne af skærmen og dernæst klikke på "Official Accounts" og indtaste "gpstracker" i søgeområdet med nøgleord. Klik på "Search", og GPStrackers officielle konto vises. Klik på GPStrackers officielle konto og klik på "Follow", og så følges GPStrackers officielle konto af din personlige WeChat-konto. 3. Følg GPStrackers officielle konti ved at skanne QR-koden: Efter du har logget ind på WeChat, skal du klikke på "Discover" nederst på skærmen og så klikke på "Scan QR Code" på skærmen, og så vises vinduet til skanning af QR-koden. Skan QR-koden på det følgende QR-kodebillede, og GPStrackers officielle konto vises. Følgende proces er den samme som ovenstående proces for "Search". Klik på "Follow" og så følges GPStrackers officielle konto af din personlige WeChat-konto. Efterfølgende finder du denne konto under "Official Accounts"- "Service Accounts". Klik på kontoen, og dialogvinduet vises, og så kan du sende tekst til den officielle konto for lokalisering. 4. Indstil din personlige WeChat-konto til autorisationskonto: Efter du har logget ind på WeChat, skal du klikke på "Chats" nederst på skærmen og indkaste "gpstracker" i søgefeltet. GPStrackers officielle konto vises. Klik på GPStrackers officielle konto. Dialoginterfacet vises. Indtast "platformbrugernavn#adgangskode" i dialogindtastningsfeltet og klik på "Send". Efter nogle få sekunder svarer systemet "add authorization account success". Både platformbrugernavn og adgangskode er de samme som ved logon til GPS sporingsplatformens websted på computer (som standard er platformbrugernavnet de sidste 7 cifre i SN-

13 eller ID- eller IMEI-nummeret. Hvis ID-nummeret f.eks. er , er standard brugernavn og adgangskode begge Du kan selv ændre adgangskoden til platformen.) F.eks. er demokontoens brugernavn og adgangskode Send " #123456" til GPStracker for at indstille din personlige WeChat-konto til autorisationskonto for GPS platformbruger Lokalisering ved hjælp af WeChat: Efter du har logget ind på WeChat, skal du klikke på "Chats" nederst på skærmen og indkaste "gpstracker" i søgefeltet. GPStrackers officielle konto vises. Klik på GPStrackers officielle konto. Dialoginterfacet vises. Indtast teksten "123" i dialogindtastningsfeltet og klik på "Send". Efter nogle få sekunder svarer systemet med sporingsenhedens aktuelle position med kort og tekst. Klik på svarbesked. Systemet viser den aktuelle position på Google Map. Det er OK at vente med trin 5 til senere. Trin 1-4 skal udføres med det samme. Wap Visit Locate ved hjælp af mobiltelefon: Gå ind på webstedet via mobiltelefonens browser. Indtast brugernavn og adgangskode (brugernavn og adgangskode er de samme som for logon på webstedet på computer). Klik på "OK". Den seneste position vises på din mobiltelefon med Google Map. Wap-lokalisering er kun en ekstra måde at lokalisere en bil på med en ikke-smarttelefon, og den kan kun vise den seneste position og kan ikke afspille sporingshistorik. Map Link Locate ved hjælp af opkald eller afsendelse af SMS: Hvis du kalder op til sporingsenheden eller sender en SMS (linklocate* eller url# eller 123#) til sporingsenheden, sender sporingsenheden en SMS tilbage med positionsoplysninger (webstedlink til kort) til den, der kalder op. Klik på linket til webstedet for at gå på internettet med telefonen, og positionen på kortet vises på mobiltelefonen (GPRS-funktionen skal være aktiveret på mobiltelefonen, og hver visning koster 10K byte GPRS data). Du kan læse mere om brugen i manualen til sporingsenheden. Eksempel på SMS-besked: https://maps.google.com/maps?q= n, e Batteri: 91 %

14 Fejlfinding 1. Sporingsdata gemmes i 6-12 måneder på serveren. Gamle data slettes. 2. Hvis bilens status bliver ved med at være offline, selvom sporingsenheden bevæger sig, og positionen ikke ændrer sig, skal du tjekke, at SIM-kortet er aktiveret, at der er GPRSfunktion, og at der er nok penge på kortet, samt at APN er angivet af din sporingsenheds mobiltelefons SIM-kort som vist i vejledningen. Sporingsenheden skal være udendørs for at modtage GPS-signalet og GSM-signalet, når sporingsenheden bevæger sig. Den uploader positionen til serveren, men hvis sporingsenheden holder op med at bevæge sig, bliver sporingen ikke uploadet til serveren, og status vises som offline. Hvis sporingsenhedens grønne LED står på ON konstant, betyder det, at der ikke er noget GSM-netværk. Hvis den grønne lysdiode blinker tre gange, betyder det, at GPS-signalet er svagt. 3. Hvis sporingsenheden ikke svarer med en SMS, skal du tjekke, at SIM-kortet, visning af opkalds-id og SMS-funktion i sporingsenheden alle er aktiveret, og at der er nok penge på kortet. Tjek også, at kommandoen og adgangskoden er korrekte. 4. Sporingsenheden er ikke online hele tiden. Dette er normalt. Sporingsenheden har indbygget stødsensor til styring af GPS og uploading. Hvis sporingsenheden ikke flytter sig i to minutter, slukker sporingsenheden for GPS og går på standby. Dermed spares der batteristrøm og udgifter til GPRS-data. Når sporingsenheden begynder at bevæge sig, uploader den straks positionen til serveren, og status skifter til online. 5. Hvis du har glemt din adgangskode eller brugernavn til logon, eller ikke mere kan logge på platformen, skal du tjekke, at din serviceaftale ikke er udløbet. Hvis du stadig ikke kan logge på, skal du kontakte forhandleren eller distributøren for at få nulstillet adgangskoden eller forny platformtjenesten. 6. Hvis du ikke kan logge på platformen, skal du sende en SMS (ID* eller check#) t i l sporingsenheden for at tjekke sporingsenhedens ID. Brugernavnet er de sidste 7 tal i ID-nummeret, og adgangskoden er den samme som brugernavnet. Hvis du stadig ikke kan logge på, skal du kontakte forhandleren. ID-nummeret kan f.eks. være: , og så er brugernavnet: , og adgangskoden er: I nogle områder kan GPS- og GSM-signalet være svagt. Under sendingen kan visse sporingspunkter gå tabt. Dette er normalt, men sker kun sjældent. 8. Antal kilometer i bilens kørselsrapport beregnes ud fra GPS-data, og er ikke særlig nøjagtige. Det kan vise noget andet end kilometertælleren.

CCTR-800 bærbar GPS-Tracker med realtid

CCTR-800 bærbar GPS-Tracker med realtid CCTR-800 bærbar GPS-Tracker med realtid Tillykke med din nye GPS-Tracker, CCTR-800, med realtid. Sporingsenheden er forsynet med et GPS- og et GSM-modul. Den har mange nye og unikke funktioner, f.eks.

Læs mere

Manual for VALTRONICS IP kamera Android APP

Manual for VALTRONICS IP kamera Android APP Manual for VALTRONICS IP kamera Android APP Herunder vises forskellige måder hvorpå man kan installere sin Android APP for Valtronics undendørs kamera. 1) Søg og installer din Android mobil APP via Play

Læs mere

2014-09. TC06 Brugermanual

2014-09. TC06 Brugermanual 2014-09 TC06 Brugermanual 1. Isæt SIM kort Inden SIM kort isættes bør du sikre at PIN kode ikke er aktiveret. Dette gøres ved at sætte kortet i en telefon. Kortet skydes ind fra siden, med guld-kontakterne

Læs mere

TM100 Brugermanual 2014-07

TM100 Brugermanual 2014-07 TM100 Brugermanual 2014-07 1. Pakkens indhold GPS enhed Relæ Manual Kabel 1. SIM kort Inden SIM-kort isættes bør du sikre at PIN kode ikke er aktiveret. Dette gøres ved at sætte kortet i en telefon. Kortets

Læs mere

Venligst bemærk, at specifikationer og oplysninger er underlagt ændringer uden forudgående varsel i denne vejledning.

Venligst bemærk, at specifikationer og oplysninger er underlagt ændringer uden forudgående varsel i denne vejledning. TK201 Vejledning Forord Tillykke med din nye GPS tracker TK201. Denne manual viser hvordan du betjener enheden nemt og korrekt. Sørg for at læse denne manual grundigt, før du bruger dette produkt. Venligst

Læs mere

TC06 Brugermanual 2014-07

TC06 Brugermanual 2014-07 TC06 Brugermanual 2014-07 1. Isæt SIM kort Inden SIM kort isættes bør du sikre at PIN kode ikke er aktiveret. Dette gøres ved at sætte kortet i en telefon. Kortet skydes ind fra siden, med guld-kontakterne

Læs mere

Sporing af demente med GPS-teknologi

Sporing af demente med GPS-teknologi Sporing af demente med GPS-teknologi Større tryghed og bevægelsesfrihed for demente Med GPS-TRACKER ved man altid, hvor den demente befinder sig. Sporing af demente med GPS-teknologi Hvorfor skulle demente

Læs mere

GPS 302 Junior/Senior telefon Bruger manual

GPS 302 Junior/Senior telefon Bruger manual GPS 302 Junior/Senior telefon Bruger manual 08.11.2012 Larixvej 3 8471 Sabro Denmark www.alarm import.dk Servicetelefon: 8748 6000 Tillykke med din 302 GPS Junior / Senior telefon med indbygget GPS Sporing.

Læs mere

M Mobility Mobil IP. Installations- & brugervejledning Desktop version Windows 12. august 2014

M Mobility Mobil IP. Installations- & brugervejledning Desktop version Windows 12. august 2014 M Mobility Mobil IP Installations- & brugervejledning Desktop version Windows 12. august 2014 Indhold Introduktion Download program software Installation af M Mobility Mobil IP Softphone program Åbningsskærm

Læs mere

Opsætning af ipad. med IOS7

Opsætning af ipad. med IOS7 Opsætning af ipad med IOS7 27-11-2013 Forord Tillykke med din nye ipad. Denne manual beskriver opsætningen af ipad i forbindelse med adgang til Aabenraa Kommunes systemer. Side 2 af 28 Indhold Hvor kan

Læs mere

Brugervejledning. Care Tracker iphone app og GPS brik eller ur

Brugervejledning. Care Tracker iphone app og GPS brik eller ur Brugervejledning Care Tracker iphone app og GPS brik eller ur Stella Care ApS Alhambravej 3 1826 Frederiksberg C Tlf. 42 42 90 60 info@stellacare.dk www.stellacare.dk Kære bruger, Denne vejledning indeholder

Læs mere

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP QUICKGUIDE TIL BRUGERE

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP QUICKGUIDE TIL BRUGERE 3OMSTILLING 3OMSTILLING APP QUICKGUIDE TIL BRUGERE 3Omstilling App til iphone og Android er en nem måde at forbinde til din virksomheds mobilomstilling. App en downloades og installeres fra App Store og

Læs mere

Denne manual må ikke kopieres, printes, trykkes eller på anden måde gengives uden skriftlig tilladelse fra Greenway ApS.

Denne manual må ikke kopieres, printes, trykkes eller på anden måde gengives uden skriftlig tilladelse fra Greenway ApS. Denne manual må ikke kopieres, printes, trykkes eller på anden måde gengives uden skriftlig tilladelse fra Greenway ApS. INDLEDNING Tak fordi du har købt din nye GSM/GPRS/GPS TRACKER hos Greenway. På de

Læs mere

sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1

sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1 sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1 2 Danske bank velkommen til mobilepay business MobilePay Business er en betalingsløsning, som giver din virksomhed mulighed for at modtage betalinger

Læs mere

Opsætning af Bolyguard/Scoutguard MG982 til GPRS

Opsætning af Bolyguard/Scoutguard MG982 til GPRS Opsætning af Bolyguard/Scoutguard MG982 til GPRS Med GPRS opsætningen kan man via datanetværket sende billeder til sin mail. Indsæt SD kortet i din PC eller forbind kameraet med PC en vha. USB stikket.

Læs mere

Gør det selv. Vejledning. Skift adgangskode til Norddjurs PC og Citrix fra Citrix IT-AFDELINGEN

Gør det selv. Vejledning. Skift adgangskode til Norddjurs PC og Citrix fra Citrix IT-AFDELINGEN Af: Anders C. H. Pedersen E-mail: Achp@norddjurs.dk Revideret: 12. november 2014 IT-AFDELINGEN Vejledning Gør det selv Skift adgangskode til Norddjurs PC og Citrix fra Citrix Norddjurs Kommune. Torvet

Læs mere

GPS-Tracker til bil og person PST-T100

GPS-Tracker til bil og person PST-T100 GPS-Tracker til bil og person PST-T100 Betjeningsvejledning Læs venligst betjeningsvejledningen omhyggeligt igennem inden installation og brug! Ver.2.0 Indhold 1. INDLEDNING... 3 2. EGENSKABER 3 3. SPECIFIKATION...

Læs mere

ereolen.dk -Sådan downlåner du -Sådan anvender du på ebogslæser, tablet og smartphone

ereolen.dk -Sådan downlåner du -Sådan anvender du på ebogslæser, tablet og smartphone Side 1 af 18 ereolen.dk -Sådan downlåner du -Sådan anvender du på ebogslæser, tablet og smartphone Side 2 af 18 Indholdsfortegnelse ereolen.dk... 1 1. Første gang du vil anvende ereolen.dk... 3 1.1 Opret

Læs mere

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK 1

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK 1 SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK 1 2 DANSKE BANK VELKOMMEN TIL MOBILEPAY BUSINESS MobilePay Business er en betalingsløsning, som giver din virksomhed mulighed for at modtage betalinger

Læs mere

Mobil og tablets. Vejledning. Synkroniser Norddjurs e-mail og kalender på ipad og iphone med MobileIron IT-AFDELINGEN

Mobil og tablets. Vejledning. Synkroniser Norddjurs e-mail og kalender på ipad og iphone med MobileIron IT-AFDELINGEN Af: Anders C. H. Pedersen Mail: Achp@norddjurs.dk Revideret: 24. juni 2014 IT-AFDELINGEN Vejledning Mobil og tablets Synkroniser Norddjurs e-mail og kalender på ipad og iphone med MobileIron Norddjurs

Læs mere

Brugervejledning. Care Tracker Android app og GPS brik eller ur

Brugervejledning. Care Tracker Android app og GPS brik eller ur Brugervejledning Care Tracker Android app og GPS brik eller ur Stella Care ApS Alhambravej 3 1826 Frederiksberg C Tlf. 42 42 90 60 info@stellacare.dk www.stellacare.dk Kære bruger, Denne vejledning indeholder

Læs mere

Kvik start opsætning af kamera det første du skal gøre:

Kvik start opsætning af kamera det første du skal gøre: Kom godt i gang Tillykke med købet af Valtronics Trådløst IP kamera. Denne quickmanual kan bruges til alle Valtronics IP kameraer. Kameraet giver mulighed for at fjenovervåge steder via sin mobiltelefon

Læs mere

CCTR-600 GPS tracker brugervejledning

CCTR-600 GPS tracker brugervejledning CCTR-600 GPS tracker brugervejledning Velkommen til at bruge denne GPS-tracker, den har mange funktioner, såsom at finde straks, real tracking mode, høj hastigheds rapport, nødhjælps behandling hjælp osv.

Læs mere

Denne manual må ikke kopieres, printes, trykkes eller på anden måde gengives uden skriftlig tilladelse fra Greenway ApS.

Denne manual må ikke kopieres, printes, trykkes eller på anden måde gengives uden skriftlig tilladelse fra Greenway ApS. Denne manual må ikke kopieres, printes, trykkes eller på anden måde gengives uden skriftlig tilladelse fra Greenway ApS. INDLEDNING Tak fordi du har købt din nye GSM/GPRS/GPS TRACKER hos Greenway. På de

Læs mere

Reguleringssystem EnergyLogic Touchline Wave

Reguleringssystem EnergyLogic Touchline Wave Reguleringssystem EnergyLogic Touchline Wave BRUGERMANUAL TIL iphone APP ØKOENERGI- OG SANITETSSYSTEMER Roth A/S Centervej 5 3600 Frederikssund Telefon: +45 47380121 Fax: +45 47380242 E-Mail: service@roth-nordic.dk

Læs mere

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP 3.1 QUICKGUIDE TIL BRUGERE

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP 3.1 QUICKGUIDE TIL BRUGERE 3OMSTILLING 3OMSTILLING APP 3.1 QUICKGUIDE TIL BRUGERE 3Omstilling App til iphone og Android er en nem måde at forbinde til din virksomheds mobilomstilling. App en downloades og installeres fra App Store

Læs mere

Dan Rolsted PIT. Side 1

Dan Rolsted PIT. Side 1 Side 1 Side 2 Indledning I denne vejledning vil der vises hvordan Office 365 opsættes på de forskellige platforme, herunder IOS (ipad) og Android (HTC One). Derudover vil der også være vejledning til Windows

Læs mere

Apple iphone. For at komme i gang med at bruge icloud på din iphone skal du gøre følgende:

Apple iphone. For at komme i gang med at bruge icloud på din iphone skal du gøre følgende: Apple iphone Herunder får du en hurtig guide til, hvordan du kommer i gang med at bruge icloud, Dropbox, Onedrive og Google foto-backup-tjeneste på din iphone. icloud: Med icloud får du 5 gigabyte gratis

Læs mere

Spørgsmål & svar til App

Spørgsmål & svar til App Spørgsmål & svar til App De mest stillede spørgsmål til Myfone App en til iphone, Android & Windows Phone Hvordan kan man hente Flexfones app? Den kan hentes i Apples App Store, Androids Google Play &

Læs mere

PLAY er et helt unikt tilbud til TDC kunder, som giver dig adgang til Danmarks bedste online musiksamling som en del af dit abonnement.

PLAY er et helt unikt tilbud til TDC kunder, som giver dig adgang til Danmarks bedste online musiksamling som en del af dit abonnement. Velkommen til PLAY PLAY er et helt unikt tilbud til TDC kunder, som giver dig adgang til Danmarks bedste online musiksamling som en del af dit abonnement. Se om du kan få PLAY under Vilkår på tdc.dk/musik

Læs mere

UNO vejledning. Indhold

UNO vejledning. Indhold UNO vejledning Indhold I denne vejledning finder du informationer omkring installering af de forskellige Uno produkter, derudover er der samlet de mest brugte funktioner til daglig brug af Uno UNO VEJLEDNING...

Læs mere

EasyIQ app brugermanual ios devices (ipad, iphone og ipod)

EasyIQ app brugermanual ios devices (ipad, iphone og ipod) EasyIQ app brugermanual ios devices (ipad, iphone og ipod) ios-brugermanual til EasyIQ app Indhold Funktioner i EasyIQ App en... 2 Download EasyIQ app en i App Store... 2 Start og log på EasyIQ app en...

Læs mere

CCTR-620 GPS TRACKER - BRUGSANVISNING

CCTR-620 GPS TRACKER - BRUGSANVISNING CCTR-620 GPS TRACKER - BRUGSANVISNING Velkommen til brug af GPS tracker CCTR-620. Sporingsenheden er med et GPS-modul og et GSM-modul. Enheden har mange nye og unikke funktioner, f.eks. link til kort på

Læs mere

QUICK MANUAL BRUGERNAVN: ADMIN PASSWORD: 00000 APP: SMARTEYES PRO PORT: 50100. SecVision - Quick Manual v1.0

QUICK MANUAL BRUGERNAVN: ADMIN PASSWORD: 00000 APP: SMARTEYES PRO PORT: 50100. SecVision - Quick Manual v1.0 QUICK MANUAL BRUGERNAVN: ADMIN PASSWORD: 00000 APP: SMARTEYES PRO PORT: 50100 SecVision - Quick Manual v1.0 1. System Login 1.1. Bruger Login ID: admin Password: 00000 1.2. Indstilling af dato/tid og harddisk

Læs mere

Automatisk kørebog til din iphone

Automatisk kørebog til din iphone Automatisk kørebog til din iphone Tænk på miljøet - kør med omtanke Gør noget godt for miljøet og for din pengepung. Brug Carlog System, her får du hurtigt og nemt et overblik over dit kørselsbehov og

Læs mere

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK DANSKE BANK HOLMENS KANAL DK 09 KØBENHAVN K TELEFON 45 3 4 WWW.DANSKEBANK.DK SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS 7876 05.03 Danske Bank A/S CVR-nr. 6 6 8 København DANSKE BANK DANSKE

Læs mere

Pædagogisk IT. Vejledning i Office 365 til elever og deres familier. Version 4 Side 1. Kan udfyldes for at hjælpe med at huske

Pædagogisk IT. Vejledning i Office 365 til elever og deres familier. Version 4 Side 1. Kan udfyldes for at hjælpe med at huske Navn: Uni-login: Uni-login kode: Office365 email: Kan udfyldes for at hjælpe med at huske UNI-LOGIN @undervisning.kk.dk Version 4 Side 1 Indledning Velkommen til denne vejledning i Office 365, som introducerer

Læs mere

Håndbog. - MobilePass. Udarbejdet af: Maria Mathiesen Gældende fra: 25. februar 2015

Håndbog. - MobilePass. Udarbejdet af: Maria Mathiesen Gældende fra: 25. februar 2015 Håndbog - MobilePass Udarbejdet af: Maria Mathiesen Gældende fra: 25. februar 2015 Version Forfatter Dato Dokumentstatus 1.0 Maria Mathiesen 1. december 2014 Oprettet 1.1 Maria Mathiesen 16. december 2014

Læs mere

VALTRONICS IPHONE/IPAD APP BRUGERVEJLEDNING

VALTRONICS IPHONE/IPAD APP BRUGERVEJLEDNING VALTRONICS IPHONE/IPAD APP BRUGERVEJLEDNING Herunder vises forskellige måder, hvorpå man kan installere in IPHONE eller IPAD app til Valtronics undendørs kamera. 1. Download APP fra din IPHONe eller IPAD

Læs mere

EasyIQ App Brugermanual IOS devices (ipad, iphone og ipod)

EasyIQ App Brugermanual IOS devices (ipad, iphone og ipod) EasyIQ App Brugermanual IOS devices (ipad, iphone og ipod) Indhold Download EasyIQ App en i Appstore... 2 Start og log på EasyIQ App en... 3 Kom i gang med at bruge EasyIQ App en... 4 Udskriv via EasyIQ

Læs mere

Vejledning til Kilometer Registrering

Vejledning til Kilometer Registrering Vejledning til Kilometer Registrering iphone Appen som holder styr på dit firma og privat kørsel. Udviklet af Trisect Development 2011. www.trisect.dk For iphone version 4.2 og nyere. Med Kilometer Registrering

Læs mere

Brugermanual til MOBI:DO Make på Android

Brugermanual til MOBI:DO Make på Android Brugermanual til MOBI:DO Make på Android Introduktion Med MOBI:DO Make kan du oprette guides, som kan ses i MOBI:DO. En guide virker som en guide der fører brugeren hele vejen igennem en arbejdsopgave.

Læs mere

M Mobility Mobil IP. Installations- & brugervejledning Smartphone version Mac OS X 12. august 2014

M Mobility Mobil IP. Installations- & brugervejledning Smartphone version Mac OS X 12. august 2014 M Mobility Mobil IP Installations- & brugervejledning Smartphone version Mac OS X 12. august 2014 Indhold Introduktion Download program software Installation af M Mobility Mobil IP Softphone program Hovedskærm

Læs mere

Brug af Office 365 på din iphone eller ipad

Brug af Office 365 på din iphone eller ipad Brug af Office 365 på din iphone eller ipad Startvejledning Se mail Konfigurer din iphone eller ipad til at sende og modtage e-mail fra dit Office 365-konto. Se din kalender, uanset hvor du er Du kan altid

Læs mere

Den digitale Underviser. Clouds. Dropbox

Den digitale Underviser. Clouds. Dropbox Den digitale Underviser Clouds Dropbox Indhold Indhold... 1 Dropbox... 1 Installer Dropbox... 2 Åbn Dropbox fra egen computer... 2 Åbn Dropbox fra en anden computer... 3 Lagre filer i Dropbox (offline

Læs mere

Bruger Manual PC Valtronics IP Kamera - Windows system

Bruger Manual PC Valtronics IP Kamera - Windows system Bruger Manual PC Valtronics IP Kamera - Windows system Brugervejledning til PC (windows) 1. Installation af kamera Vejledningen er almen for alle Valtronics kameraer, og derfor kan billederne af de forskellige

Læs mere

IT OG TELEFONI TIL ERHVERVSLIVET

IT OG TELEFONI TIL ERHVERVSLIVET Forberedelse af Mobile WiFi:... 3 Fejlfinding... 5 Mere information om dit 4G-modem... 6 Specifikationer... 7 1. Indsæt dit SIM-kort. Kontrollér, at du indsætter SIM-kortet i den rigtige retning. Se illustrationen.

Læs mere

Spørgsmål & svar til App

Spørgsmål & svar til App Spørgsmål & svar til App De mest stillede spørgsmål til Myfone App til iphone og Android Midt Solu on A/S Godthåbsvej 23-25 8660 Skanderborg Tlf. 70 22 19 03 e-mail: info@midtsolu on.dk Web: www.midtsolu

Læs mere

ipad for let øvede modul 7

ipad for let øvede modul 7 24102014AS ipad for let øvede modul 7 Skype Skype er et program, der gør det muligt at kommunikere med en anden person med både billede og lyd. Kommunikationen sker over internettet, og der er gratis at

Læs mere

indream SmartCar GPS tracker

indream SmartCar GPS tracker indream SmartCar GPS tracker REV 2.4-27-05-2015 Specifikationer Type Lokationshastighed GPS / GSM antenne Forsyningsspænding indream SmartCar Hot start < 2 sekunder (Åben himmel) Kold start < 38 sekunder

Læs mere

GSM/GPRS/GPS TRACKER BRUGER MANUAL

GSM/GPRS/GPS TRACKER BRUGER MANUAL GSM/GPRS/GPS TRACKER BRUGER MANUAL Forord Tak for at du købte din GPS Tracker hos Alarmgruppen ApS. Læs bruger manualen igennem, inden du bruger din GPS Tracker. Enhver ændring vil blive integreret i den

Læs mere

Skyfillers Hosted SharePoint. Kundemanual

Skyfillers Hosted SharePoint. Kundemanual Skyfillers Hosted SharePoint Kundemanual Kundemanual Indhold Generelt... 2 Online adgang SharePoint side... 2 Skift brugeradgangskode... 2 Adgang & opsætning... 3 Windows... 3 Tilføj SharePoint som intranet

Læs mere

Dan Rolsted PIT. Side 1. Version 9

Dan Rolsted PIT. Side 1. Version 9 Side 1 Side 2 Indledning I denne vejledning vil der vises hvordan Office 365 opsættes på de forskellige platforme, herunder IOS (ipad), Android (HTC One) og Windows mobile (Xxxxx). Derudover vil der også

Læs mere

Quick Guide. BEMÆRK: Hvis du allerede har Fitbit Connect installeret på din computer, skal du at hente den nyeste version for at oprette din One.

Quick Guide. BEMÆRK: Hvis du allerede har Fitbit Connect installeret på din computer, skal du at hente den nyeste version for at oprette din One. Kom godt i gang Hvad er inkluderet Din Fitbit One pakke indeholder: 1. Fitbit One Wireless Activity + Sleep Tracker 2. Holder 3. Trådløs synkroniserings dongle 4. Armbånd til at sove med 5. Opladning kabel

Læs mere

TDC Scale Mobil. Kom godt i gang - betjening af mobil telefon. Kvikguide

TDC Scale Mobil. Kom godt i gang - betjening af mobil telefon. Kvikguide TDC Scale Mobil Kom godt i gang - betjening af mobil telefon Kvikguide Mobiltelefoner i TDC Scale Din mobiltelefon har fået en ny telefonsvarer ved overgangen til TDC Scale. Den gamle telefonsvarer i mobiltelefonen

Læs mere

Seniorklubben TDC Jylland Cloud Computing Kursus 2011_5: Rev. 02.11.2011

Seniorklubben TDC Jylland Cloud Computing Kursus 2011_5: Rev. 02.11.2011 1. Om 2. Valg af Google som gratis udbyder ved 3. Valg af browser 4. Oprette en mail-adresse (G-mail) og en konto ved Google 5. Hierarkisk opbygning af mappe- og filsystem i Google 6. Oprette mapper i

Læs mere

Brugermanual til MOBI:DO Make på ipad

Brugermanual til MOBI:DO Make på ipad Brugermanual til MOBI:DO Make på ipad Introduktion Med MOBI:DO Make kan du oprette guides, som kan ses i MOBI:DO. En guide virker som en checkliste, der fører brugeren hele vejen igennem en arbejdsopgave.

Læs mere

MakeRoute. Bruger manual

MakeRoute. Bruger manual MakeRoute Bruger manual Indholdsfortegnelse MakeRoute... 3 MakeRoute hjemmesiden... 4 Log på hjemmeside... 6 Opret tur... 7 Se ture... 9 Indtast adresse... 11 Upload tur... 13 MakeRoute app... 14 Download

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING VIDEOKAMERA

BRUGERVEJLEDNING VIDEOKAMERA BRUGERVEJLEDNING VIDEOKAMERA Side 2 til nyt videokamera Introduktion Det nye videokamera er et IP-videokamera, der tilsluttes trådløst til din router. Videokameraet fungerer sådan, at du kan se videooptagelser

Læs mere

CCTR-610 GPS tracker. Brugervejledning. SSIHuset v/svane Electronic. Tracker model 610 GPS

CCTR-610 GPS tracker. Brugervejledning. SSIHuset v/svane Electronic. Tracker model 610 GPS 1 CCTR-610 GPS tracker Brugervejledning SSIHuset v/svane Electronic 2 Tillykke med Deres køb af denne GPS-tracker, som har mange funktioner, såsom øjeblikkelig at finde position, objekt bevægelses alarm

Læs mere

Hassellunden 4A, 2765 Smørum 44 91 34 51 44 91 34 82 saniva@saniva.dk www.saniva.dk

Hassellunden 4A, 2765 Smørum 44 91 34 51 44 91 34 82 saniva@saniva.dk www.saniva.dk Hassellunden 4A, 2765 Smørum 44 91 34 51 44 91 34 82 saniva@saniva.dk www.saniva.dk Author: JS.30.06.2013 SaniProLogic / Easy 3000/4000 Kom godt i gang - beboer Side 2/7 Brugerfladen på Internettet Saniva.dk

Læs mere

Manual til Elegant DK190

Manual til Elegant DK190 Manual til Elegant DK190 Indhold Forord... 4 Alarmens generelle opbygning... 5 Placering af alarmen... 7 Oversigt over alarmen... 8 Forside... 8 Bagside... 9 Tag alarmen i brug... 10 Programering af alarmen...

Læs mere

Startguide. kom godt i gang

Startguide. kom godt i gang Startguide kom godt i gang Indholdsfortegnelse Installation af Autolog programmet At skrive kørebog er 100% tidsspilde når Autolog gør det 100% automatisk Autolog programmets funktioner Autolog Hardwaretyper

Læs mere

Brugervejledning til chauffører. webtour.mobi. Version 2013-06-12. Opdateret og seneste version kan altid hentes på http://webtour.

Brugervejledning til chauffører. webtour.mobi. Version 2013-06-12. Opdateret og seneste version kan altid hentes på http://webtour. Brugervejledning til chauffører webtour.mobi Version 2013-06-12 Opdateret og seneste version kan altid hentes på http://webtour.dk/manual Der arbejdes til stadighed på at forbedre vores brugervejledning

Læs mere

Mobil og tablets. Vejledning. Opsætning af ipad IT-AFDELINGEN. Af: Anders C. H. Pedersen E-mail: Achp@norddjurs.dk Revideret: 12.

Mobil og tablets. Vejledning. Opsætning af ipad IT-AFDELINGEN. Af: Anders C. H. Pedersen E-mail: Achp@norddjurs.dk Revideret: 12. Af: Anders C. H. Pedersen E-mail: Achp@norddjurs.dk Revideret: 12. november 2014 IT-AFDELINGEN Vejledning Mobil og tablets Opsætning af ipad Norddjurs Kommune. Torvet 3. 8500 Grenå Tlf.: 89 59 10 00. www.norddjurs.dk

Læs mere

Beskrivelse af udstiller-app (Messe lead): ConferenceCommunicator

Beskrivelse af udstiller-app (Messe lead): ConferenceCommunicator Beskrivelse af udstiller-app (Messe lead): ConferenceCommunicator Indhold 1.0 Indledning... 3 2.0 Installation af ConferenceCommunicator App... 3 3.0 Brug af ConferenceCommunicator... 4 4.0 Afrapportering...

Læs mere

Indhold Installation DLG Landbrug App (ios)...2 Installation via QR-kode...2 Installation via SMS...3 Installation via browser (Safari)...

Indhold Installation DLG Landbrug App (ios)...2 Installation via QR-kode...2 Installation via SMS...3 Installation via browser (Safari)... Indhold Installation DLG Landbrug App (ios)...2 Installation via QR-kode...2 Installation via SMS...3 Installation via browser (Safari)...4 Installation af DLG Landbrug App (Android)...5 Installation via

Læs mere

ipad for let øvede modul 7

ipad for let øvede modul 7 13032014AS ipad for let øvede modul 7 Skype Skype er et program, der gør det muligt at kommunikere med en anden person med både billede og lyd. Kommunikationen sker over internettet, og der er gratis at

Læs mere

Mac OS X v10.5 Leopard Installerings- og indstillingsvejledning

Mac OS X v10.5 Leopard Installerings- og indstillingsvejledning Mac OS X v10.5 Leopard Installerings- og indstillingsvejledning Hvis Mac OS X v10.3 eller en nyere version allerede er installeret på computeren: Alt, du behøver at gøre, er at opdatere til Leopard. Se

Læs mere

MVT380 Vejledning. Forord. Website: www.smartgps.dk Kontakt: salg@smartgps.dk. Tillykke med din nye GPS tracker MVT380.

MVT380 Vejledning. Forord. Website: www.smartgps.dk Kontakt: salg@smartgps.dk. Tillykke med din nye GPS tracker MVT380. MVT380 Vejledning Forord Tillykke med din nye GPS tracker MVT380. Denne manual viser hvordan du installerer enheden korrekt. Sørg for at læse denne manual grundigt, før du bruger dette produkt. Brugermanualen

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. INDLEDNING... 7 Kristian Langborg-Hansen. KAPITEL ET... 9 I gang med App Inventor. KAPITEL TO...

INDHOLDSFORTEGNELSE. INDLEDNING... 7 Kristian Langborg-Hansen. KAPITEL ET... 9 I gang med App Inventor. KAPITEL TO... INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 7 Kristian Langborg-Hansen KAPITEL ET... 9 I gang med App Inventor Installation af App Inventor... 10 Trådløs installation... 11 Installation af emulator (Windows)...

Læs mere

Carry it Easy Brugermanual

Carry it Easy Brugermanual Carry it Easy Brugermanual Brugermanual Version 2.0 2004-2006 CoSoSys SRL Carry it Easy Brugermanual Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...I 1. Introduktion...1 2. Systemkrav...2 3. Installation...2

Læs mere

Norddjurs hjemmefra. Vejledning. Få adgang til Citrix hjemmefra på en privat PC IT-AFDELINGEN

Norddjurs hjemmefra. Vejledning. Få adgang til Citrix hjemmefra på en privat PC IT-AFDELINGEN Af: Anders C. H. Pedersen E-mail: Achp@norddjurs.dk Revideret: 7. januar 2015 IT-AFDELINGEN Vejledning Norddjurs hjemmefra Få adgang til Citrix hjemmefra på en privat PC Norddjurs Kommune. Torvet 3. 8500

Læs mere

Diagnostic og Toolbox Instruktion. www.lp.dk Lindgaard Pedersen A/S. Rev. 1.0 Side 1 / 14

Diagnostic og Toolbox Instruktion. www.lp.dk Lindgaard Pedersen A/S. Rev. 1.0 Side 1 / 14 EL-PAS -Cruise II ANDROID Diagnostic og Toolbox Instruktion LP www.lp.dk Lindgaard Pedersen A/S Side 1 / 14 Indhold Denne vejledning indeholder instruktion til brug af Cruise Android App, hentet fra Android

Læs mere

Dansk vejledning til installation og opsætning af Safe Eyes

Dansk vejledning til installation og opsætning af Safe Eyes Dansk vejledning til installation og opsætning af Safe Eyes Her kan du få vejledning til, hvordan du skaffer Safe Eyes og bruger det. Det mest nødvendige er her beskrevet på dansk men dog ikke det hele.

Læs mere

Første indstilling af ipad

Første indstilling af ipad Første indstilling af ipad Hvordan indstilles en helt ny ipad til elever i 3.- 8. klasse i Rudersdal kommune Ibrugtagningsvejledning - ver. 2.2, side 1 Ny elev-ipad Rudersdal Den udleverede ipad er et

Læs mere

M Mobility Mobil IP. Installations- & brugervejledning Smartphone version Android 4. august 2014

M Mobility Mobil IP. Installations- & brugervejledning Smartphone version Android 4. august 2014 M Mobility Mobil IP Installations- & brugervejledning Smartphone version Android 4. august 2014 Indhold Download app Login skærm(e) Hovedskærm - Phone Menuvalg Contacts Menuvalg History Menuvalg Settings

Læs mere

Upload af billeder til hjemmesiden m.m.

Upload af billeder til hjemmesiden m.m. Upload af billeder til hjemmesiden m.m. Fremgangsmåde VVS-inst.dk Upload af billeder m.m., Side 1 Så går vi i gang Åben Firefox browseren Gå ind på denne adresse, for at komme til hjemmeside programmet.

Læs mere

TK/TBL / 25.08.2014 v.0.1. DigiMatch. Elektronisk Kamprapport

TK/TBL / 25.08.2014 v.0.1. DigiMatch. Elektronisk Kamprapport TK/TBL / 25.08.2014 v.0.1 DigiMatch Elektronisk Kamprapport 1 Procedure før kampstart... 3 DigiMatch download... 3 Registerniveau... 7 Indstillinger... 9 Login... 9 Tilpas knapperne... 10 Kampregistrering...

Læs mere

Byg web sider. Introduktion:

Byg web sider. Introduktion: Introduktion: Du kender nu nogle enkle HTML tags, så nu er det på tide, at du kommer i gang med at lave din første side! Når du har nogle HTML-sider klar skal du have dem lagt op, så dine venner kan se

Læs mere

Brugermanual SuperSail (DS Version) Performance System Release 1.0

Brugermanual SuperSail (DS Version) Performance System Release 1.0 Brugermanual SuperSail (DS Version) Performance System Release 1.0 Dokument: SuperSail DS Users Manual 1.0.docx Dato: 09. December - 2013 Revision: 1.0 Antal sider: 19 Side 1 af 19 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Quick Guide V8.0 - 1 -

Quick Guide V8.0 - 1 - Quick Guide V8.0-1 - Indholdsfortegnelse Generel information...3 Liveview...4 Optagelse af Videosekvenser...5 Afspilning af Videosekvenser...6 Menupanelet...7 Backup...11 Webcam...16 Trouble Shooting...21

Læs mere

Indhold HTC Desire X... 1

Indhold HTC Desire X... 1 HTC Desire X Her er en guide til softwareopdatering af HTC Desire X, opsætning og sletning af e-mail, skift af adgangskode og signatur, nulstilling ved bortkomst, samt opsætning af skærmlås. Indhold HTC

Læs mere

Quick Guide for Mobil Reception (Omhandler mobil reception også kaldet isymphony)

Quick Guide for Mobil Reception (Omhandler mobil reception også kaldet isymphony) Quick Guide for Mobil Reception (Omhandler mobil reception også kaldet isymphony) Generelt Mobil Reception er et værktøj som bruges til at overvåge medarbejdere, kø er og meget andet samt styre dit omstillingsanlæg

Læs mere

BlackBerry Internet Service. Version: 4.5.1. Brugervejledning

BlackBerry Internet Service. Version: 4.5.1. Brugervejledning BlackBerry Internet Service Version: 4.5.1 Brugervejledning Publiceret: 2014-01-08 SWD-20140108172804123 Indhold 1 Kom godt i gang...7 Om meddelelelsesserviceplanerne for BlackBerry Internet Service...7

Læs mere

SAMSUNG GALAXY TAB VEJLEDNING INDHOLD

SAMSUNG GALAXY TAB VEJLEDNING INDHOLD 1 SAMSUNG GALAXY TAB VEJLEDNING INDHOLD SYNKRONISERING MED KIES...2 FØRSTEGANGSOPSÆTNING...3 IKONER OG NAVIGATION...4 TILGÅ DET TRÅDLØSE NETVÆRK...5 OPSÆTNING AF E-MAIL OG KALENDER...7 E-MAIL FUNKTIONER...9

Læs mere

My Event. Funktioner, en oversigt: Kom i gang: Online tilmeldings system.

My Event. Funktioner, en oversigt: Kom i gang: Online tilmeldings system. My Event Online tilmeldings system. Infusion name: My_Event Ajax baseret, online event system Filename: my_event_readme.html Vejledning til installation og brug Author: Egon Jessen, webmaster@ungsejl.dk

Læs mere

SSI 6000.0400 GSM Fjernbetjenings system for porte/garage døre

SSI 6000.0400 GSM Fjernbetjenings system for porte/garage døre 1 SSI 6000.0400 GSM Fjernbetjenings system for porte/garage døre Vejledning SSIHuset v/svane Electronic ApS Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang mail: ssi@svane-el.dk http: svane-el.dk 2 System for

Læs mere

Indhold SAMSUNG GALAXY SIII... 1

Indhold SAMSUNG GALAXY SIII... 1 SAMSUNG GALAXY SIII Her er en guide til softwareopdatering af SAMSUNG GALAXY SIII, opsætning og sletning af e-mail, skift af adgangskode og signatur, nulstilling ved bortkomst, samt opsætning af skærmlås.

Læs mere

Indhold HTC Desire S... 1

Indhold HTC Desire S... 1 HTC Desire S Her er en guide til softwareopdatering af HTC Desire S, opsætning og sletning af e-mail, skift af adgangskode og signatur, nulstilling ved bortkomst, samt opsætning af skærmlås. Indhold HTC

Læs mere

HELLO INSTALLATIONS GUIDE - DANSK RACKPEOPLE

HELLO INSTALLATIONS GUIDE - DANSK RACKPEOPLE HELLO INSTALLATIONS GUIDE - DANSK RACKPEOPLE 1 Tekniske Krav 1.1 Hardware krav: En skærm gerne med touch Hvis skærmen ikke har touch, skal du bruge et tastatur og en mus Webcam Gerne i HD En ekstern lydenhed

Læs mere

IT vejledning for Studerende

IT vejledning for Studerende IT vejledning for Studerende Computere På skolen anbefales det, at du kun bruger computere med Windows installeret. Apple/Mac eller computere med Linux installeret vil have problemer med at bruge nogen

Læs mere

Brugermanual. BroadLink RM2

Brugermanual. BroadLink RM2 Brugermanual BroadLink RM2 Udgivelse 2. September 2014 Tillykke med din nye BroadLink WiFi E-Remote ultimative kontroller. Indhold Side 3... Download APP Side 3... App installation Side 4... Tilslutning

Læs mere

Overfør filer til Office 365 - online

Overfør filer til Office 365 - online Introduktion til Office 365 online portal Office 365 er det nye system som vi overgår til efter sommerferien (skole året 2014-2015). Alle får pr. automatik tildelt en konto når de starter på Hjørring Gymnasium

Læs mere

Sådan kommer du i gang

Sådan kommer du i gang Sådan kommer du i gang Support Tak, fordi du har valgt et NETGEAR-produkt. Når du har installeret enheden, skal du finde serienummeret på etiketten på produktet og bruge det til at registrere dit produkt

Læs mere

FC-intranet: FC-intranet er et fælles mail- og konferencesystem, hvor lærere og elever kan kommunikere.

FC-intranet: FC-intranet er et fælles mail- og konferencesystem, hvor lærere og elever kan kommunikere. IT-intro 9. august 2011 14:56 IT-introduktion på Risskov Gymnasium FC-intranet: FC-intranet er et fælles mail- og konferencesystem, hvor lærere og elever kan kommunikere. Før end man kan logge sig ind

Læs mere

Bluetooth Fitness Armband

Bluetooth Fitness Armband Bluetooth Fitness Armband User's Manual DENVER BFA-10 ALL RIGHTS RESERVED.COPYRIGHT DENVER ELECTRONICS A/S. www.denver-electronics.com DENVER BFA-10 Smart armbånd - Betjeningsvejledning - Dansk Kompatibilitet

Læs mere

Bruger Manual PC Valtronics Udendørs Kamera - Windows system

Bruger Manual PC Valtronics Udendørs Kamera - Windows system Bruger Manual PC Valtronics Udendørs Kamera - Windows system Brugervejledning til PC (windows) 1. Installation af kamera Vejledningen er almen for alle Valtronics kameraer, og derfor kan billederne af

Læs mere

Special Ops Live. Dansk Quick Guide. Kamera indstillinger ved Foto mode. Nu kan du styre dit kamera live via sms

Special Ops Live. Dansk Quick Guide. Kamera indstillinger ved Foto mode. Nu kan du styre dit kamera live via sms Dansk Quick Guide Nu kan du styre dit kamera live via sms Når du modtager dit kamera pakkes det ud, du finder 12 Stk. NYE batterier, finder dit Sandisk SD Kort og dit nye simkort fra det teleselskab du

Læs mere