Gørlev Antenneforening

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Gørlev Antenneforening"

Transkript

1 Love og vedtægter for 1 Foreningens navn er:. 2 Foreningens interesseområde er: Gørlev by. 3 Foreningens formål er at drive og eje et fællesantenneanlæg, der kan forsyne medlemmerne med. 1. Internet og IP telefoni. 2. Danske og udenlandske radio og TV kanaler. 3. Andre ydelser som er samhørig med et bredbåndsnet. Foreningen kan indgå aftaler med en eller flere leverandører om levering af ovennævnte ydelser for en periode af maksimalt 3 år. 4 Enhver, som har betalt tilslutningsbidrag til foreningen og som er tilsluttet foreningens fællesantenneanlæg, er automatisk medlem af foreningen. Enhver, som bor i foreningens forsyningsområde, jævnfør 2, kan begære sig tilsluttet foreningens fællesantenneanlæg mod at betale gældende tilslutningsafgift under forudsætning af, at forsyning umiddelbart kan finde sted uden udbygning af anlægget. Ved tilslutning i forbindelse med byggemodning af nye områder skal udgiften til udbygningen af anlægget betales af den som forestår byggemodning. Et medlem som ikke respekterer nærværende vedtægter eller beslutning, som er vedtaget af generalforsamlingen, kan ekskluderes af foreningen. Såfremt et medlem ekskluderes, skal medlemmet afbryde sin tilslutning til anlægget. En eksklusion skal godkendes af den nærmest følgende generalforsamling. 5 For udlejningsejendomme, der er tilsluttet på ejerens foranledning, opkræves tilslutningsbidrag og kontingent som hovedregel gennem ejeren. Bestyrelsen kan give tilladelse til at opkrævning sker direkte til lejer. Det påhviler ejeren, at meddele bestyrelsen brugernes navne og adresser. Ønsker ejeren af ejendommen ikke en kollektiv tilslutning kan en lejer dog selvstændigt blive tilsluttet fællesantenneanlægget. Lejer skal sikre sig ejers tilladelse til etablering af tilslutning.

2 6 Medlemmerne er pligtige til at tåle, at en tilslutningsstander placeres på privat grund uden betaling fra foreningens side. Placering på privat grund skal tinglyses, uden udgift for grundejeren. Eventuelle beskadigelser skal straks meddeles bestyrelsen. 7 Ethvert medlem kan udmeldes af foreningen med skriftligt varsel på minimum 1 måneder til et kvartals udløb. Udmeldelse skal ske skriftligt til foreningens bestyrelse. Medlemmet hæfter for betaling frem til endelig udmelding effektueres. Ved udmeldelse er medlemmet ikke berettiget til at få udbetalt nogen andel af foreningens formue samt evt. tilbagebetaling af kontingent. I øvrigt henvises til enhver tid gældende takstblad. 8 Generalforsamlingen er foreningens højeste myndighed. 9 Ordinær generalforsamling afholdes en gang om årligt, senest i marts måned, og den indvarsles ved meddelelse i den lokale presse senest 14 dage før. Dagsordenen for den ordinære generalforsamling skal mindst indeholde følgende punkter: Se dog Valg af dirigent. 2. Beretning om foreningens virksomhed i det forløbende år. 3. Aflæggelse af regnskab. 4. Fastsættelse af kontingent, for det kommende år. 5. Indkommende forslag herunder programændringer. 6. Valg af bestyrelse og bestyrelsessuppleanter. 7. Valg af revisor og revisorsuppleanter. 8. Eventuelt. Forslag til behandling under generalforsamlingens pkt. 5 skal med navns underskrift, tilstilles et bestyrelsesmedlem senest 5 dage før generalforsamlingens afholdelse. 10 Ekstraordinær generalforsamling kan indkaldes af bestyrelsen med 8 dages varsel og skal afholdes efter en til bestyrelsen skriftlig fremsat begæring med angivelse af dagsorden fra 25 procent af medlemmerne senest 3 uger efter en sådan begæring er modtaget.

3 11 Alle beslutninger på en generalforsamling træffes ved almindeligt stemmeflertal. Den til enhver tid lovligt indvarslet generalforsamling er beslutningsdygtig. Kun medlemmer med en gyldig kvittering for betalt medlemskab kan afgive stemme på generalforsamlingen. Hver tilslutning af en husstand tæller for et medlem og har således stemmeret. I udlejningsejendomme har lejeren stemmeret for den tilsluttede boligenhed. Bestyrelsen søger for, at der føres protokol over generalforsamlingen. Et medlem kan ved skriftlig fuldmagt afgive stemme for et, og kun et andet medlem. 12 Foreningen ledes af en bestyrelse på 5 medlemmer, der vælges for 2 år ad gangen, på den ordinære generalforsamling. Der vælges 2 medlemmer i lige år og 3 medlemmer i ulige år. Bestyrelsen konstituerer sig selv med formand, næstformand, kasserer og sekretær. Bestyrelsen træffer de beslutninger der er nødvendige for foreningens virksomhed. Bestyrelsen fastsætter tilslutningsafgifterne. Den til enhver tid værende bestyrelse er ansvarlig for, at den offentlige myndighed er underrettet om hvem der til enhver tid er formand for foreningen. Der kan ydes honorar og eller telefon godtgørelse til hele eller dele af bestyrelsen. 13 Foreningen forpligtes i alle forhold, herunder ved køb, salg og pantsætning ved underskift af to bestyrelsesmedlemmer, hvoraf den ene skal være formanden eller næstformanden. Der kan meddeles enkeltperson prokura. 14 Foreningen hæfter kun for sine forpligtelser med den af foreningen til enhver tid tilhørende formue. Der påhviler ikke foreningens medlemmer eller bestyrelse nogen personlig hæftelse. 15 Foreningens regnskabsår er kalenderåret. På hvert års ordinære generalforsamling fastsættes medlemskontingentet samt programbetalingen for de forskellige pakker for den kommende 1 års periode. Kassereren sørger for rettidig opkrævning af medlemskontingentet. Revision finder sted en gang årligt efter regnskabets afslutning. Uanmeldt kasseeftersyn kan finde sted, når revisorerne ønsker det. 16 Dersom et medlem ikke efter påkrav har indbetalt en af medlemmets påhvilende forpligtigelser til foreningens kasse, kan bestyrelsen overdrage sagen til retslig inkasso og lade medlemmets tilslutning til anlægget afbryde. Medlemmet er pligtig til at betale samtlige udgifter, der er en følge af den manglende indbetaling.

4 17 Fællesantenneanlægget ejers af foreningen. 18 Ved fraflytning eller ejerskifte kan den nye beboer/ejer indtræde som medlem af foreningen, såfremt vedkommende ønsker det og indbetaler det til enhver tid gældende medlemskontingent. Den nye beboer/ejer overtager ikke det tidligere medlems forpligtigelser. Den nye beboer/ejer betaler evt. åbningsgebyr i henhold til foreningens takstblad (Se foreningens hjemmeside). En tilslutning tilhører på linie med El, gas, vand og kloak tilslutninger ejendommen, og kan ikke sælges eller medflyttes til anden ejendom. 19 Bestyrelsen søger for, at anlægget holdes ved lige og at det forsikres i det omfang bestyrelsen finder nødvendigt. 20 Det er forbudt medlemmerne selv at foretage indgreb eller ændringer af anlægget eller dele heraf. I tilfælde af misbrug af anlægget eller overtrædelse af foreningens love kan bestyrelsen straks afbryde forbindelsen. 21 Foreningen har via bestyrelsen til enhver tid ret til at kontrollere foreningens ejendele og medlemmernes installationer. Dette med henblik på at sikre en korrekt installation iht. Gældende lovgivning, foreningens vedtægter samt at de til foreningen meddelte oplysninger er i overensstemmelse med e faktiske forhold. 22 Medlemmerne stiller den fornødne plads til rådighed for kabler og de installationer, der måtte være nødvendige for den enkelte husstand. Med henblik på reparation har reparatøren til enhver tid mod legitimation adgang til installationer. 23 Bestyrelsen kan vælge en tilsynsførende, der skal føre tilsyn med installationerne. Bestyrelsen kan vælge at ansætte en person eller virksomhed til regnskabsføring.

5 24 Følgende ændringer og udvidelser af fællesantenneanlægget må kun bringes til udførelse efter at være vedtaget på en generalforsamling. 1. Ombygning af anlægget 2. Udvidelse af anlægget med flere programmer, hvis udvidelsen kræver en væsentlig ændring af anlægget. 3. Udvidelse af anlægget med nye medlemmer, såfremt udvidelsen kræver en væsentlig ændring af anlægget. 4. Sammenlægning af anlægget med antenneanlæg tilhørende anden ejer eller anden antenneforeningen. 5. Etablering af fælles signalforsyning med fællesantenneanlæg tilhørende anden ejer eller anden antenneforening. Foreningen har pligt til at sikre en sådan alsidighed ved programvalg, at der også tages hensyn til større mindretalsinteresser. Der skal i indkaldelsen til generalforsamlingen være redegjort for ændringsforslag, der skal optræde som et selvstændigt punkt på dagsordenen. 25 Foreningens virksomhed ophører, såfremt anlægget nedlægges, eller hvis det besluttes at foreningen skal indgå i en anden forening. Beslutning om ophør af foreningen kræver 2/3 af foreningens medlemmer stemmer herfor på en lovlig indvarslet generalforsamling. Er 2/3 af foreningens medlemmer ikke til stede, kan bestyrelsen indkalde til en ny generalforsamling, der skal afholdes senest 30 dage efter. Der skal i indkaldelsen redegøres for forslaget. På den ny generalforsamling kan foreningsophøret vedtages med 2/3 af de fremmødte stemmer. Disse bestemmelser gælder også ved vedtægtsændringer. Ændringer i vedtægter har virkning fra den generalforsamling hvorpå de vedtages. 26 Tvivlsspørgsmål vedrørende forståelsen af disse vedtægter afgøres af generalforsamlingen. Et eksemplar af de til enhver tid gældende vedtægter kan fås ved henvendelse til bestyrelsen og kan ses på foreningens hjemmeside.

Vedtægter. for HOLEBY ANTENNELAUG

Vedtægter. for HOLEBY ANTENNELAUG HOLEBY DEN 12/06-97 Vedtægter for HOLEBY ANTENNELAUG NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: Foreningens navn er HOLEBY ANTENNELAUG. Foreningens interesseområde er HOLEBY BY 1 2 3 Foreningens formål er at eje og drive

Læs mere

Vedtægter. for. Tørring Kabelnet

Vedtægter. for. Tørring Kabelnet Vedtægter for Tørring Kabelnet NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 Foreningens navn er Tørring Kabelnet. 2 Foreningens interesseområde er Tørring 3 Foreningens formål er at eje og drive kabelnet primært for modtagning

Læs mere

Vedtægter for Klovborg Antenneforening

Vedtægter for Klovborg Antenneforening 1 14. Marts 2017. Foreningens navn er Klovborg Antenneforening. Dens hjemsted er Klovborg by. 2 Foreningens interesseområder er at varetage borgernes ønsker og behov for modtagelse af radio og fjernsynsprogrammer

Læs mere

Vedtægter. Oksbøl Antenneforening

Vedtægter. Oksbøl Antenneforening Vedtægter Oksbøl Antenneforening NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 Foreningens navn er: Oksbøl Antenneforening. Hjemsted: 6840 Oksbøl. 2 Foreningens interesseområde er Oksbøl by og dennes afgrænsning. 3 Foreningens

Læs mere

Gjessø Antenneforening. 8600 Silkeborg. Tlf. 9712 12 01. www.gpaf.dk. Love for Gjessø Antenneforening

Gjessø Antenneforening. 8600 Silkeborg. Tlf. 9712 12 01. www.gpaf.dk. Love for Gjessø Antenneforening Love for Gjessø Antenneforening 1 1. Foreningens navn er Gjessø Antenneforening. 2. Hjemsted Them Kommune 2 Foreningens formål er at eje og drive et kabelanlæg med henblik på over for medlemmerne at: 1.

Læs mere

Vedtægter for Vemmelev Antennelaug.

Vedtægter for Vemmelev Antennelaug. Navn Hjemsted. 1. Vedtægter for Vemmelev Antennelaug. Foreningens navn er: Vemmelev Antennelaug. Foreningens interesseområde er: Vemmelev by og omegn. Foreningens adresse er: Ved den til enhver tid værende

Læs mere

Nu værende vedtægter Love og vedtægter for Stege Kabelnet. Forslag til nye vedtægter Love og vedtægter for Stege Kabelnet NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL:

Nu værende vedtægter Love og vedtægter for Stege Kabelnet. Forslag til nye vedtægter Love og vedtægter for Stege Kabelnet NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: Nu værende vedtægter Love og vedtægter for Stege Kabelnet Forslag til nye vedtægter Love og vedtægter for Stege Kabelnet NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 1. Foreningens navn er Stege

Læs mere

Vedtægter for Lunderskov Antenneforening

Vedtægter for Lunderskov Antenneforening Vedtægter for Lunderskov Antenneforening NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 1. Lunderskov Antenneforening, 6640 Lunderskov. 2 1. Foreningens formål er at eje og drive et bredbåndskabelanlæg med henblik på over

Læs mere

Vedtægter for Bjæverskov Antenneforening

Vedtægter for Bjæverskov Antenneforening Vedtægter for Bjæverskov Antenneforening NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 1. Foreningens navn er Bjæverskov Antenneforening. 2 1. Foreningens formål er at eje og drive et bredbåndskabelanlæg med henblik på

Læs mere

Vedtægter for Jellingnet.

Vedtægter for Jellingnet. Vedtægter for Jellingnet. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1. Foreningens navn er Jellingnet. 1 1. Foreningens formål er at eje og drive et signalforsyningsanlæg med henblik på over for medlemmerne at: 1. modtage

Læs mere

Vedtægter for fællesantenneforeningen HashøjNet

Vedtægter for fællesantenneforeningen HashøjNet Vedtægter for fællesantenneforeningen HashøjNet 2014 1 Foreningens navn er HashøjNet, hjemsted er Slagelse Kommune. Foreningens adresse, er den til enhver tid fungerende formands private adresse. 2 1.

Læs mere

Vedtægter for Refsvindinge Antenneforening. 1. Foreningens navn er Refsvindinge Antenneforening og foreningens hjemsted er Nyborg Kommune.

Vedtægter for Refsvindinge Antenneforening. 1. Foreningens navn er Refsvindinge Antenneforening og foreningens hjemsted er Nyborg Kommune. Vedtægter for Refsvindinge Antenneforening NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 1. Foreningens navn er Refsvindinge Antenneforening og foreningens hjemsted er Nyborg Kommune. 2 1. Foreningens formål er via eget

Læs mere

VEDTÆGTER FOR STØVRING ANTENNEFORENING

VEDTÆGTER FOR STØVRING ANTENNEFORENING VEDTÆGTER Revideret og vedtaget 15. marts 2018 1 VEDTÆGTER FOR STØVRING ANTENNEFORENING Navn, hjemsted og formål. 1 Foreningens navn er STØVRING ANTENNEFORENING. 2 Foreningens interesseområde er Støvring

Læs mere

for Antenneforeningen Tolveren 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Foreningens navn er Antenneforeningen Tolveren.

for Antenneforeningen Tolveren 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Foreningens navn er Antenneforeningen Tolveren. VEDTÆGTER for Antenneforeningen Tolveren 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Foreningens navn er Antenneforeningen Tolveren. 1.2 Foreningen dækker område 43 (tidligere område 12) i henhold til opdelingskort

Læs mere

Vedtægter for Strandhuse Antenneforening

Vedtægter for Strandhuse Antenneforening Vedtægter for Strandhuse Antenneforening NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 1. Foreningens navn er Strandhuse Antenneforening. 2 1. Foreningens formål er at eje og drive et bredbåndskabelanlæg med henblik på

Læs mere

Give Fællesantenneforening

Give Fællesantenneforening Give Fællesantenneforening NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1. Foreningens navn er Give Fællesantenneforening og hjemstedet er Vejle Kommune. Foreningens adresse er den til enhver tid værende formands. 1. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for A/F Hasselhøj

Vedtægter for A/F Hasselhøj A / F Hasselhøj 01.04.2001 2990 Nivå Vedtægter for A/F Hasselhøj 1 Foreningens navn er: Antenneforeningen Hasselhøj, skrives A/F Hasselhøj 2 Foreningens leveringsområde er: Anlægget sikrer leverance af

Læs mere

Vedtægter for. Vipperød Antenneforening

Vedtægter for. Vipperød Antenneforening Vedtægter for Vipperød Antenneforening NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 1. Foreningens navn er Vipperød Antenneforening. 2 1. Foreningens formål er at eje og drive et anlæg med henblik på over for medlemmerne

Læs mere

Stiftet 14. februar ANTENNEFORENINGEN HOLLUF PILE. VEDTÆGTER.

Stiftet 14. februar ANTENNEFORENINGEN HOLLUF PILE. VEDTÆGTER. Stiftet 14. februar 1979. ANTENNEFORENINGEN HOLLUF PILE. VEDTÆGTER. ANTENNEFORENINGEN HOLUF PILE. STIFTET. 14 FEBRUAR 1979. 1. NAVN. 1. Foreningens navn er ANTENNEFORENINGEN HOLLUF PILE. Forkortet: AFHP.

Læs mere

Udkast til vedtægter for Balle-Bredsten Antenneforening februar 2014

Udkast til vedtægter for Balle-Bredsten Antenneforening februar 2014 Udkast til vedtægter for Balle-Bredsten Antenneforening februar 2014 Nuværende vedtægter Forslag til nye vedtægter 1 NAVN 1) Foreningens navn er Balle-Bredsten Antenneforening 2 FORMÅL 1) Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for. Antenneforeningen Skansen (Sønderborg)

Vedtægter for. Antenneforeningen Skansen (Sønderborg) Vedtægter for Antenneforeningen Skansen (Sønderborg) NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 1. Foreningens navn er: Antenneforeningen Skansen 2 1. Foreningens formål er at eje og drive et bredbåndskabelanlæg med

Læs mere

Jyllinge Kabel-TV Forening

Jyllinge Kabel-TV Forening Vedtægter for Jyllinge Kabel-TV Forening Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Jyllinge Kabel-TV Forening. Adresse fremgår af foreningens hjemmeside: www.jyllingekabeltv.dk 2 Foreningens interesseområde

Læs mere

VEDTÆGTER. Vamdrup Antenneforening 2015 UDKAST

VEDTÆGTER. Vamdrup Antenneforening 2015 UDKAST VEDTÆGTER Vamdrup Antenneforening 2015 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 Foreningens navn er Vamdrup Antenneforening og hjemstedet er Vamdrup. Foreningens adresse er den til enhver tid værende formands. 2 Foreningens

Læs mere

Give Fællesantenneforening

Give Fællesantenneforening Give Fællesantenneforening NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1. Foreningens navn er Give Fællesantenneforening og hjemstedet er Vejle Kommune. Foreningens adresse er den til enhver tid værende formands. 1. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANTENNEFORENINGEN LANGDRAGET Navn, hjemsted og formål.

VEDTÆGTER FOR ANTENNEFORENINGEN LANGDRAGET Navn, hjemsted og formål. Side 8 1. Foreningens navn er Langdraget VEDTÆGTER FOR ANTENNEFORENINGEN LANGDRAGET Navn, hjemsted og formål. 2. Foreningens interesseområde afgrænses af: Kystvejen, Græstedvejen, Parkvej og Søborg kanal.

Læs mere

Vedtægter for Rødding Antenneforening

Vedtægter for Rødding Antenneforening Vedtægter for Rødding Antenneforening Navn, hjemsted og formål: 01 01) Foreningens navn er Rødding Antenneforening. Foreningen er hjemmehørende i Vejen Kommune. 02 01) Foreningens formål er at: a) Modtage

Læs mere

Vedtægter for Bjæverskov Antenneforening

Vedtægter for Bjæverskov Antenneforening Vedtægter for Bjæverskov Antenneforening NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 1. Foreningens navn er Bjæverskov Antenneforening. 2 1. Foreningens formål er at eje og drive et bredbåndskabelanlæg med henblik på

Læs mere

Vedtægter for Dalby Antennelaug af 1973

Vedtægter for Dalby Antennelaug af 1973 Vedtægter for 1. Foreningens navn er NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 1. Antennelaugets formål er at eje og drive et bredbåndskabelanlæg med henblik på over for medlemmerne at: a) modtage og distribuere danske

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GAUERSLUND SOGNS ANTENNEFORENING

VEDTÆGTER FOR GAUERSLUND SOGNS ANTENNEFORENING VEDTÆGTER FOR GAUERSLUND SOGNS ANTENNEFORENING Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 27. maj 2004. side 1 af 6 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 1. Foreningens navn er Gauerslund Sogns Antenneforening.

Læs mere

Vedtægter. 1. Foreningens navn er NAL MedieNet. Foreningens binavn er Næsby Antennelaug af 1974.

Vedtægter. 1. Foreningens navn er NAL MedieNet. Foreningens binavn er Næsby Antennelaug af 1974. Vedtægter De aktuelle vedtægter vedtaget på den ordinære generalforsamling den 13/2-2013. * Navn, hjemsted og formål: 1. Foreningens navn er NAL MedieNet. Foreningens binavn er Næsby Antennelaug af 1974.

Læs mere

Vedtægter for antenneanlægget. Lejre Kabelnet

Vedtægter for antenneanlægget. Lejre Kabelnet Vedtægter for antenneanlægget Lejre Kabelnet Vedtaget på den stiftende generalforsamling den 6. juni 2006 Indhold: NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL:...3 1...3 2...3 MEDLEMMERNE:...3 3...3 4...3 5...3 6...3 7...4

Læs mere

VEDTÆGTER. Vamdrup Antenneforening 2014

VEDTÆGTER. Vamdrup Antenneforening 2014 VEDTÆGTER Vamdrup Antenneforening 2014 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 Foreningens navn er Vamdrup Antenneforening og hjemstedet er Vamdrup. Foreningens adresse er den til enhver tid værende formands. 2 Foreningens

Læs mere

Antenneforeningen Ejby Strand

Antenneforeningen Ejby Strand . Antenneforeningen Ejby Strand Bittensvej 5, Ejby 4070 Kirke Hyllinge Tlf. 22 74 76 64 info@ejbyantenne.dk 22. februar 2015/ Til alle medlemmer Generalforsamling tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.30 i

Læs mere

Vedtægter. 2. l. Foreningens formål er at eje og drive et bredbåndskabelanlæg med henblik på over for medlemmerne at:

Vedtægter. 2. l. Foreningens formål er at eje og drive et bredbåndskabelanlæg med henblik på over for medlemmerne at: Vedtægter 1. Foreningens navn er Lindved Fællesantenne. Foreningens hjemsted er Hedensted Kommune 2. l. Foreningens formål er at eje og drive et bredbåndskabelanlæg med henblik på over for medlemmerne

Læs mere

Vedtægter for Hårlev Antenneforening, Marts 2006

Vedtægter for Hårlev Antenneforening, Marts 2006 Vedtægter for Hårlev Antenneforening, Marts 2006 Foreningens adresse er : Hårlev Antenneforening Hovedgaden 18 4652 Hårlev Forord Vedtægterne er ændret på generalforsamlingerne den: 17.04.85 9.04.86 2.04.87

Læs mere

Navn. Hjemsted 2. Formål 3

Navn. Hjemsted 2. Formål 3 Navn Foreningen er et andelsselskab med begrænset ansvar. Dens navn er Vrånet. 1 Hjemsted 2 Enhver beboer i foreningens forsyningsområde kan optages som medlem af foreningen og er pligtig til at betale

Læs mere

Vedtægter for Gundsømagle Antenneforening

Vedtægter for Gundsømagle Antenneforening Gundsømagle Antenneforening, maj 2011. Vedtægter for Gundsømagle Antenneforening NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 1. Foreningens navn er Gundsømagle Antenneforening. 2. Foreningens hjemsted er Roskilde kommune.

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby

Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby 1. Foreningens navn, formål og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Støtteforeningen for Sæby Svømmebad. Stk. 2. Foreningens formål er at give folkelig

Læs mere

STENSTRUP ANTENNEFORENING

STENSTRUP ANTENNEFORENING VEDTÆGTER FOR STENSTRUP ANTENNEFORENING NAVN, HJEMSTED OG HJEMSTED. 1 Foreningens navn er Stenstrup Antenneforening, og dens hjemsted er 5771 Stenstrup. 2 Foreningens formål er at eje og drive et antenneanlæg,

Læs mere

Vedtægter for HVIDE SANDE ANTENNEFORENING. 1. Foreningens formål er at drive et bredbåndskabelanlæg med henblik på overfor medlemmerne at:

Vedtægter for HVIDE SANDE ANTENNEFORENING. 1. Foreningens formål er at drive et bredbåndskabelanlæg med henblik på overfor medlemmerne at: Vedtægter for HVIDE SANDE ANTENNEFORENING Navn, hjemsted og formål: 1. Foreningens navn er Hvide Sande Antenneforening. 1. Foreningens formål er at drive et bredbåndskabelanlæg med henblik på overfor medlemmerne

Læs mere

NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1

NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 1. Foreningens navn er Lejre Kabelnet. Den har hjemsted i Lejre kommune. 2 1. Foreningens formål er at eje og drive et bredbåndanlæg med henblik på over for medlemmerne at:

Læs mere

Vedtægter for Lindved Fællesantenne Stiftelse år 1972

Vedtægter for Lindved Fællesantenne Stiftelse år 1972 Vedtægter for Lindved Fællesantenne Stiftelse år 1972 1. Foreningens navn er Lindved Fællesantenne. Foreningens hjemsted er Hedensted Kommune 2. Foreningens formål er at eje og drive et bredbåndskabelanlæg

Læs mere

Vedtægter for Refsvindinge Antenneforening. 1. Foreningens navn er Refsvindinge Antenneforening og foreningens hjemsted er Nyborg Kommune.

Vedtægter for Refsvindinge Antenneforening. 1. Foreningens navn er Refsvindinge Antenneforening og foreningens hjemsted er Nyborg Kommune. Vedtægter for Refsvindinge Antenneforening NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 1. Foreningens navn er Refsvindinge Antenneforening og foreningens hjemsted er Nyborg Kommune. 1. Foreningens formål er via eget bredbåndskabelanlæg

Læs mere

VEDTÆGTER. Foreningens formål er at eje og drive et bredbåndskabelanlæg med henblik på over for medlemmerne at:

VEDTÆGTER. Foreningens formål er at eje og drive et bredbåndskabelanlæg med henblik på over for medlemmerne at: VEDTÆGTER. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1. Foreningens navn er NYKØBING SJÆLLAND ANTENNEFORENING. Foreningens cvr. nr er 12 74 55 91. Foreningens hjemsted er Odsherred Kommune. Foreningens formål er at eje

Læs mere

VEDTÆGTER. for NYKØBING SJÆLLAND ANTENNEFORENING. Foreningens formål er at eje og drive et bredbåndskabelanlæg med henblik på over for medlemmerne at:

VEDTÆGTER. for NYKØBING SJÆLLAND ANTENNEFORENING. Foreningens formål er at eje og drive et bredbåndskabelanlæg med henblik på over for medlemmerne at: VEDTÆGTER for NYKØBING SJÆLLAND ANTENNEFORENING. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1. Foreningens navn er NYKØBING SJÆLLAND ANTENNEFORENING. Foreningens hjemsted er Odsherred Kommune. Foreningens formål er at

Læs mere

Vedtægter. for. Rødding antenneforening

Vedtægter. for. Rødding antenneforening Vedtægter for Rødding antenneforening NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 1. Foreningens navn er Rødding Antenneforening. Foreningen er hjemmehørende i Rødding i Tjele kommune 2 1. Foreningens formål er at eje

Læs mere

NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 Foreningens navn er ChristiansfeldNet. Foreningens hjemsted er Kolding Kommune.

NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 Foreningens navn er ChristiansfeldNet. Foreningens hjemsted er Kolding Kommune. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 Foreningens navn er ChristiansfeldNet. Foreningens hjemsted er Kolding Kommune. 2 1. Foreningens formål er at eje og drive et bredbåndskabelanlæg med henblik på over for medlemmerne

Læs mere

FDAs standardvedtægter for antenneanlæg godkendt af FDAs hovedbestyrelse den 23. oktober 2000

FDAs standardvedtægter for antenneanlæg godkendt af FDAs hovedbestyrelse den 23. oktober 2000 FDAs standardvedtægter for antenneanlæg godkendt af FDAs hovedbestyrelse den 23. oktober 2000 Vedtægter for @ antenneanlæg NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 1. Foreningens navn er @ Antenneanlæg. 2 1. Foreningens

Læs mere

Antennevedtægter. Medlemmerne

Antennevedtægter. Medlemmerne Antennevedtægter Eksisterende vedtægter Forslag til vedtægtsændringer d. 29.4.08 1 Foreningens navn er Jyllinge Kabel-TV Forening. 1 Foreningens navn er Jyllinge Kabel-TV Forening. Adresse fremgår af foreningens

Læs mere

Vedtægter for antenneforeningen Hanstholm-Net.

Vedtægter for antenneforeningen Hanstholm-Net. Vedtægter for antenneforeningen Hanstholm-Net. NAVN, FORMÅL OG HJEMSTED: 1. Foreningens navn er Hanstholm-Net. 1 2 1. Foreningens formål er at eje og drive et bredbåndskabelanlæg med henblik på over for

Læs mere

VEDTÆGTER. for FJENNESLEV ANTENNEFORENING

VEDTÆGTER. for FJENNESLEV ANTENNEFORENING VEDTÆGTER for FJENNESLEV ANTENNEFORENING NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 1. Foreningens navn er: Fjenneslev Antenneforening 2 1. Foreningens formål er at eje og drive et bredbåndskabelanlæg med henblik på

Læs mere

Stiftet 14. februar ANTENNEFORENINGEN HOLLUF PILE. VEDTÆGTER.

Stiftet 14. februar ANTENNEFORENINGEN HOLLUF PILE. VEDTÆGTER. Stiftet 14. februar 1979. ANTENNEFORENINGEN HOLLUF PILE. VEDTÆGTER. ANTENNEFORENINGEN HOLUF PILE. STIFTET. 14 FEBRUAR 1979. 1. NAVN. 1. Foreningens navn er ANTENNEFORENINGEN HOLLUF PILE. Forkortet: AFHP.

Læs mere

Vedtægter for antenneforeningen Hanstholm-Net.

Vedtægter for antenneforeningen Hanstholm-Net. Vedtægter for antenneforeningen Hanstholm-Net. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1. Foreningens navn er Hanstholm-Net. 1 1. Foreningens formål er at eje og drive et bredbåndskabelanlæg med henblik på over for

Læs mere

NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1. Foreningens navn er Yderholm Antenneforening.

NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1. Foreningens navn er Yderholm Antenneforening. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 1. Foreningens navn er Yderholm Antenneforening. 2 1. Foreningens formål er at eje og drive et bredbåndsanlæg med henblik på over for medlemmerne at: a) modtage og distribuere

Læs mere

Vedtægter. For. Bredbåndsforeningen. Sofienhøj

Vedtægter. For. Bredbåndsforeningen. Sofienhøj Vedtægter For Bredbåndsforeningen Sofienhøj 1 Navn og interesseområde S1 Foreningens navn er Bredbåndsforeningen SOFIENHØJ. Dets hjemsted er Københavns Kommune. s2 Foreningens interesseområde er de ejendomme,

Læs mere

1. Foreningens navn er Årslev Net. Foreningens hjemsted er Faaborg-Midtfyn kommune.

1. Foreningens navn er Årslev Net. Foreningens hjemsted er Faaborg-Midtfyn kommune. Vedtægter Navn, hjemsted og formål 1 2 Medlemmerne 3 4 5 1. Foreningens navn er Årslev Net. Foreningens hjemsted er Faaborg-Midtfyn kommune. 1. Foreningens formål er at eje og drive et bredbåndskabelanlæg

Læs mere

Vedtægter. for. AntenneForeningen i Kolding (AFiK)

Vedtægter. for. AntenneForeningen i Kolding (AFiK) for AntenneForeningen i Kolding (AFiK) NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 1. Foreningens navn er AntenneForeningen i Kolding. Foreningen har hjemsted i Kolding. Foreningens hjemmeside har adressen www.afik.dk

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Svendborg Vest Antenneforening

VEDTÆGTER. for. Svendborg Vest Antenneforening VEDTÆGTER for Svendborg Vest Antenneforening Vedtægterne er udsendt til alle medlemmerne i oktober 2011. Ved fraflytning bedes vedtægterne og programoversigten overdraget til ny ejer/lejer. Vedtægter for

Læs mere

Vedtægter. for. Bjerringbro. Kabelnet

Vedtægter. for. Bjerringbro. Kabelnet Vedtægter for Bjerringbro Kabelnet 1 NAVN OG HJEMSTED 1 1. Foreningens navn er Bjerringbro Kabelnet. 2. Foreningens adresse er 8850 Bjerringbro. 3. Foreningens forsyningsområde er Bjerringbro by, Bjerring

Læs mere

Forslag til ændringer i Vedtægter 2008 for Fredensborg Søparks Antenneforening

Forslag til ændringer i Vedtægter 2008 for Fredensborg Søparks Antenneforening Forslag 8.4.2014 til ændringer i Vedtægter 2008 for Fredensborg Søparks Antenneforening Navn, Hjemsted og Formål. Stk.2. 1 Foreningens navn er Fredensborg Søparks Antenneforening. Dens hjemsted er Fredensborg.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KLINTEBJERG ANTENNEFORENING

VEDTÆGTER FOR KLINTEBJERG ANTENNEFORENING 1 Skærbæk, den 24. marts 2009 VEDTÆGTER FOR KLINTEBJERG ANTENNEFORENING INDHOLD 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemmer 4 Medlemmernes rettigheder 5 Medlemmernes forpligtelser 6 Hæftelse 7 Fraflytning,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR MØLHOLM ANTENNELAUG. Navn, hjemsted og formål

VEDTÆGTER FOR MØLHOLM ANTENNELAUG. Navn, hjemsted og formål VEDTÆGTER FOR MØLHOLM ANTENNELAUG Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Mølholm Antennelaug, og dens hjemsted er Mølholm og Vinding i Vejle kommune. Foreningen er stiftet 14. marts 1968. 2 Laugets

Læs mere

Vedtægter for foreningen DALEN

Vedtægter for foreningen DALEN Vedtægter for foreningen DALEN 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Dalen. Foreningens hjemsted er Helsingør Kommune. Foreningens formål er: At arbejde for gennemførelse af bofællesskabet

Læs mere

Vedtægter 2015 for Fredensborg Søparks Antenneforening

Vedtægter 2015 for Fredensborg Søparks Antenneforening Vedtægter 2015 for Fredensborg Søparks Antenneforening 1. Navn, Hjemsted og Formål Stk.2. Foreningens navn er Fredensborg Søparks Antenneforening. Dens hjemsted er Fredensborg. Foreningens formål er at

Læs mere

Vedtægter for Kirke Hyllinge Antennelaug

Vedtægter for Kirke Hyllinge Antennelaug Vedtægter for Kirke Hyllinge Antennelaug NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1. Foreningens navn er Kirke Hyllinge Antennelaug i Lejre kommune. 1 2 1. Foreningens formål er at eje og drive et bredbåndskabelanlæg

Læs mere

Vedtægter for Bryrup Antenneforening

Vedtægter for Bryrup Antenneforening Vedtægter for Bryrup Antenneforening 1 Foreningens navn er Bryrup Antenneforening. 2 Foreningens forsyningsområde er Bryrup by. 3 Foreningens formål er at eje og drive et bredbåndsanlæg, der kan forsyne

Læs mere

Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål.

Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er "Visionscenter for Fred". Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. Foreningens formål er at

Læs mere

Bredbåndsforeningen Firkløveren

Bredbåndsforeningen Firkløveren Vedtægter for Bredbåndsforeningen Firkløveren Navn og interesseområde 1 Foreningens navn er Bredbåndsforeningen Firkløveren. Foreningen er stiftet den 8. december 2004 og dens hjemsted er Københavns Kommune.

Læs mere

Ændringsforslag til gennemgang på General forsamling. Tidligere vedtægter Ændring Nye vedtægter

Ændringsforslag til gennemgang på General forsamling. Tidligere vedtægter Ændring Nye vedtægter Ændringsforslag til gennemgang på General forsamling Tidligere vedtægter Ændring Nye vedtægter 1.: Navn og hjemsted: Laugets navn: Herlufmagle-Gelsted Antennelaug. Laugets hjemsted: Gelsted. 1.: Navn og

Læs mere

Vedtægter for antenneforeningen Hanstholm-Net.

Vedtægter for antenneforeningen Hanstholm-Net. Rød skrift foreslås slettet. Blå skrift foreslås tilføjet/som nyt. Vedtægter for antenneforeningen Hanstholm-Net. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: NAVN, FORMÅL OG HJEMSTED: 1. Foreningens navn er Hanstholm-Net.

Læs mere

VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED FORMÅL

VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED FORMÅL VEDTÆGTER 1 NAVN OG HJEMSTED 1.1 Foreningens navn er: Trædballe - Uhrhøj Antenneforening. 1.2 Foreningens hjemsted er Vejle Kommune. 2 FORMÅL 2.1 Foreningens formål er at etablere, eje og drive fællesantenneanlæg

Læs mere

Vedtægter for PræstøNet

Vedtægter for PræstøNet Vedtægter for PræstøNet NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1. Foreningens navn og adresse er: PræstøNet Adelgade 32, Brænderitorvet (kontor) 4720 Præstø Foreningens hjemsted er Vordingborg kommune. 2. 1. Foreningens

Læs mere

Vedtægter. 3. Foreningens forsyningsområde er Faxe kommune i byområderne Faxe, Karise og Faxe Ladeplads og tilhørende lokaliteter.

Vedtægter. 3. Foreningens forsyningsområde er Faxe kommune i byområderne Faxe, Karise og Faxe Ladeplads og tilhørende lokaliteter. Vedtægter NAVN OG HJEMSTED 1 1. Foreningens navn Faxe-Faxe Ladeplads Antenneforening. 2. Foreningens hjemsted er Faxe. 3. Foreningens forsyningsområde er Faxe kommune i byområderne Faxe, Karise og Faxe

Læs mere

Thorndahlsvej Aalborg SV tel: fax: Endelig udgave VEDTÆGTER. for. Gug-Visse-Dall Antenneforening (GVD)

Thorndahlsvej Aalborg SV tel: fax: Endelig udgave VEDTÆGTER. for. Gug-Visse-Dall Antenneforening (GVD) Thorndahlsvej 3 9200 Aalborg SV tel: 98 31 53 33 fax: 98 32 30 47 www.gvd.dk VEDTÆGTER for Gug-Visse-Dall Antenneforening (GVD) Indholdsfortegnelse: 1. Definitioner... 3 2. Foreningens navn... 3 3. Foreningens

Læs mere

Vedtægter. for. Højbyens beboer- og grundejerforening. Foreningens navn er Højbyens beboer- og grundejerforening.

Vedtægter. for. Højbyens beboer- og grundejerforening. Foreningens navn er Højbyens beboer- og grundejerforening. Vedtægter for Højbyens beboer- og grundejerforening Foreningens navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er Højbyens beboer- og grundejerforening. 2. Foreningens hjemsted er Kalundborg Kommune. 3.

Læs mere

Vedtægter! for! Rejseforeningen Tur På Hjul!

Vedtægter! for! Rejseforeningen Tur På Hjul! Vedtægter for Rejseforeningen Tur På Hjul Foreningens navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er Rejseforeningen Tur På Hjul. 2. Foreningens hjemsted er Jylland. 3. Foreningens formål er, at indsamle

Læs mere

Vedtægter for Hygum bredbåndsantenneforening

Vedtægter for Hygum bredbåndsantenneforening Side 1 af 10 1. Foreningens navn er Hygum Bredbånds-antenneforening. 2. Forening formål er sikre alle medlemmer bredbåndsadgang til internettet til billigste pris. Dette gøres ved at at eje og drive en

Læs mere

Vedtægter for Morud Antenneforening

Vedtægter for Morud Antenneforening MORUD ANTENNEFORENING TV, Radio, Bredbånd og IP telefoni Vedtægter for Morud Antenneforening 01 Navn og hjemsted Foreningens navn er Morud Antenneforening. Foreningens hjemsted er Morud, Nordfyns Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANTENNEFORENINGEN " W I D S T I L L E "

VEDTÆGTER FOR ANTENNEFORENINGEN  W I D S T I L L E 9. april 2015 VEDTÆGTER FOR ANTENNEFORENINGEN " W I D S T I L L E " 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Antenneforeningen "Widstille". Foreningens hjemsted er Egedal Kommune. 2. Formål Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Bredballe Antennelaug

Vedtægter for Bredballe Antennelaug Vedtægter for Bredballe Antennelaug 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn: Bredballe Antennelaug 1.2 Foreningens hjemsted: 7120 Vejle Øst 1.3 Forsyningsområde: Bredballe 2 Formål 2.1 Foreningens primære

Læs mere

Vedtægter. for. Foreningen: Den mobile Retshjælp. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er "Den mobile Retshjælp". Forkortet DMR.

Vedtægter. for. Foreningen: Den mobile Retshjælp. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Den mobile Retshjælp. Forkortet DMR. Vedtægter for Foreningen: Den mobile Retshjælp. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er "Den mobile Retshjælp". Forkortet DMR. Foreningens hjemsted er Århus Kommune. Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for PræstøNet

Vedtægter for PræstøNet Forslag 2: Bestyrelsens forslag til Vedtægter for PræstøNet NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1. Foreningens navn er: PræstøNet Adelgade 32, Brænderitorvet (kontor) 4720 Præstø 2. 1. Foreningens formål er, at eje

Læs mere

Vedtægter. 3. Foreningens forsyningsområde er Faxe kommune i byområderne Faxe, Karise og Faxe Ladeplads og tilhørende lokaliteter.

Vedtægter. 3. Foreningens forsyningsområde er Faxe kommune i byområderne Faxe, Karise og Faxe Ladeplads og tilhørende lokaliteter. Vedtægter NAVN OG HJEMSTED 1 1. Foreningens navn Faxe-Faxe Ladeplads Antenneforening. 2. Foreningens hjemsted er Faxe. 3. Foreningens forsyningsområde er Faxe kommune i byområderne Faxe, Karise og Faxe

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Søndersø Antenne & Kabelnet

Vedtægter for Foreningen Søndersø Antenne & Kabelnet Vedtægter for Foreningen Søndersø Antenne & Kabelnet 1 stk. 1: Foreningens navn er Foreningen SØNDERSØ ANTENNE & KABELNET. stk. 2: Foreningens hjemsted er Søndersø By. 2 Foreningens formål er at etablere

Læs mere

Vedtægter Ringsted Antenneforening

Vedtægter Ringsted Antenneforening Vedtægter Ringsted Antenneforening Side 1 af 8 Ringsted Antenneforening har kontor på adressen: Fredensvej 36 4100 Ringsted Telefon 57 67 57 30 www.ringsted-antenneforening.dk post@ringsted-antenneforening.dk

Læs mere

VEDTÆGTER. For. LM-Klubben, Danmark. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens formål er at varetage medlemmernes

VEDTÆGTER. For. LM-Klubben, Danmark. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens formål er at varetage medlemmernes VEDTÆGTER For LM-Klubben, Danmark 1: Navn og hjemsted. Klubbens navn er LM-klubben, Danmark. LM-klubben, Danmark har adresse hos kassereren. 2: Formål. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Aktivitetskassen Club Nakskov under LF Business Club. fredag den 20. marts 2015 kl.

Indkaldelse til Generalforsamling i Aktivitetskassen Club Nakskov under LF Business Club. fredag den 20. marts 2015 kl. Side 1 af 6 Indkaldelse til Generalforsamling i Aktivitetskassen Club Nakskov under LF Business Club 1) Valg af dirigent fredag den 20. marts 2015 kl. 18 hos Thomas Varslet 16/2 2015 Rødt = referatet -

Læs mere

Vedtægter for. Ringsted Antenneforening

Vedtægter for. Ringsted Antenneforening Vedtægter for Ringsted Antenneforening Ringsted Antenneforening har kontor på adressen: Fredensvej 36 4100 Ringsted Telefon 57 67 57 30 www.ringsted-antenneforening.dk post@ringsted-antenneforening.dk

Læs mere

Vedtægter for Gistrup Antenneforening

Vedtægter for Gistrup Antenneforening Vedtægter for Gistrup Antenneforening NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1. Foreningens navn er Gistrup Antenneforening, GAF. 2. Foreningens interesseområde er Gistrup, Nøvling og Sdr. Tranders. 3. Foreningens

Læs mere

Vedtægter. Foreningen Den mobile Retshjælp. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Den mobile Retshjælp.

Vedtægter. Foreningen Den mobile Retshjælp. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Den mobile Retshjælp. Vedtægter Foreningen Den mobile Retshjælp 1. Foreningens navn, hjemsted og formål Foreningens navn er Den mobile Retshjælp. Foreningens hjemsted er Aarhus Kommune. Foreningens formål er, at drive en retshjælpsordning

Læs mere

VEDTÆGTER for Revideret

VEDTÆGTER for Revideret VEDTÆGTER for Revideret 19.6.2018 1 Navn og hjemsted Laugets navn er "KRAGSBJERG ANTENNELAUG". Laugets hjemsted er Odense Kommune. 2 Formål Laugets Formål er at formidle tv, streaming og internetforbindelse

Læs mere

Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009

Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009 Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009 1. Formål Lyndby By- & Bådelaug har til formål : varetage medlemmernes fælles interesser ved samarbejde med kommunalbestyrelsen

Læs mere

Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål. 3 Foreningens medlemskab af Danmarks Jægerforbund

Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål. 3 Foreningens medlemskab af Danmarks Jægerforbund Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening Foreningens navn er Rødskebølle Jagtforening Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. 1 Navn og hjemsted 2 Foreningens formål Foreningens formål er at

Læs mere

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Vedtægter - april Grundejerforeningen Det ny Jyllinge

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Vedtægter - april Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Grundejerforeningen Det ny Jyllinge NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er grundejerforeningen Det ny Jyllinge. 1. 2. Foreningens hjemsted er Roskilde Kommune under Retten i Roskilde, der er foreningens

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP 1 2 3 1.1 1.2 2.1 2.2 2.3 3.1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP. Dens hjemsted er Næstved Kommune. Foreningens formål er i nøje overensstemmelse

Læs mere

Vedtægter for: TARM ANTENNEFORENING

Vedtægter for: TARM ANTENNEFORENING Vedtægter for: TARM ANTENNEFORENING 1. Navn Foreningens navn er Tarm Antenneforening. 2. Formål Stk. 1. Foreningens formål er at eje og drive et bredbåndsanlæg, der kan forsyne medlemmerne med: a. danske

Læs mere

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. XX.

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. XX. Vedtægter for grundejerforeningen xx Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes

Læs mere

Hadsund Jagtforening Vedtægter 28.januar 2011

Hadsund Jagtforening Vedtægter 28.januar 2011 Hadsund Jagtforening Vedtægter 28.januar 2011 1.0 Navn og hjemsted. 1.1 Foreningens navn er Hadsund Jagtforening. 1.2 Foreningens hjemsted er Mariagerfjord kommune. 2.0 Forholdet til Danmarks Jægerforbund.

Læs mere

1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området.

1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området. Vedtægter for Værløse Svømmeklub 1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området. 2 Formål Foreningens formål er under inspirerende

Læs mere

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades.

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades. Gældende love. Forslag til ændringer. LOVE FOR ÅBYSKOV FORSAMLINGSHUS Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus 1 Foreningens navn er Åbyskov Forsamlingshus, Åbyskovvej 39, 5881 Skårup. uændret 2 Foreningens

Læs mere