Afholdelse af byggemøde, torsdag den 23/1, , med bestyrelse (Sanna, Bent & Berle), SBS v/ Bjørk, Arkitekt Lone og Gartner David

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Afholdelse af byggemøde, torsdag den 23/1, , med bestyrelse (Sanna, Bent & Berle), SBS v/ Bjørk, Arkitekt Lone og Gartner David"

Transkript

1 Afholdelse af byggemøde, torsdag den 23/1, , med bestyrelse (Sanna, Bent & Berle), SBS v/ Bjørk, Arkitekt Lone og Gartner David Skitse redigeret af Berle ud fra resultat af emner behandlet på byggemødet A -> J. Skitse kan ses på den sidste side af dette dokument (side 7). Inden ovenstående møde, blev der afholdt ekstra ordinært bestyrelsesmøde lørdag den 19/1, kl , hvor emnerne med ref. til mail af 14/-2014, samt yderligere punkter blev behandlet som ønskes gennemgået på byggemødet den 23/ Alle 7 bestyrelsesmedlemmer var indkaldt til dette møde, samt alle havde forud for mødet mulighed for at indgive diverse emner der ønskes behandlet på byggemødet den 23/1. På bestyrelsemødet deltog: Lotte, Sanna, Louise & Berle. Følgende emner blev fremsat af bestyrelsen og behandlet på byggemødet torsdag den 23/1, , med deltagelse af bestyrelse (Sanna, Bent & Berle), SBS v/ Bjørk, Arkitekt Lone og Gartner David. Mødet var godt og konstruktivt: Dialog/Oplysning/Beslutning: o Bestyrelsen har flere gange i efteråret 2013, efter at gårdlaugets bestyrelse var etableret, anmodet om at mødes med arkitekt grundet flere spørgsmål, samt at bestyrelsen ej har mulighed for at se de ændringer på skitse der løbende sker i projektet, da bestyrelsen kun har skitsen har beslutningen af Bedre dialog vil være bedre for alle partnere der er involveret i projektet, også således at bestyrelsen kan besvare spørgsmål til de respektive bestyrelser i foreningerne. Bjørk og Lone tager dette til efterretning, samt Lone oplyser at hun meget gerne vil mødes, hvis der er behov. Også gerne fremsendelse af spørgsmål fra bestyrelsen til Lone, f.eks. via mail. Aftalt at alt kommunikation med Bjørk eller Lone skal gå via et enigt gårdudvalg, ellers bliver det svært at gennemføre tingene især i den sidste fase. Alt andet henvendelse til Lone / Bjørk vil blive afvist, såfremt andet ikke er aftalt med bestyrelsen af gårdlauget. OK. Blomsterkrukker/bede: o Beplantningen i gult område langs bygningsmur, samt den nye mur er færdig 100%, således at der ej kommer yderligere beplantning. Dvs. at der vil blive meget plads til diverse krukker med beplantning som de 2 foreninger i gult område har anmodet om. Beslutning accepteret.

2 Tørrestativer i gul-område (Se skitse, pkt. A ): o Arkitekt havde kun planlagt mulighed for tørring af tøj på nedenstående markeret område (grøn firkant), hvilket svarer til 9-12 meter. Med reference til de 2 foreninger er dette ikke nok, grundet at behovet er meter som tidligere, og der ønskes mulighed for tøjsnor på hele begge arealer. o Arkitekt foreslår at begge jordområder udlægges til brug af tørring af tøj, som en kombination, således at når område ej benyttes tørring, så er det beplantning og omvendt. Beplantningen der er udplantet, bliver således stående. Denne løsning er også benyttet i Brumleby, hvor man evt. kan se løsningen. Beslutning accepteret. o På skitsen, kan ses alle 6 områder hvor det er muligt at tørre tøj (tørrestativer) (Se skitse, 6x pkt. A ). o Gårdlauget skal ikke umiddelbart ud at købe yderligere tørrestativer efter afslutning af projekt. Græs i område for tørrestativer (Se skitse, pkt. B ): o I planlægningen var det Rullegræs der skulle lægges i det gule område. Dog er dette ikke muligt, grundet manglende sollys, samt at gartner ikke kan være sikker på at det er den korrekte græstype der købes ved brug af rullegræs. Forskellen på rullegræs og udsået græs er ca. 4-5 uger mht. udvoksning / benyttelse. Men græset vokser må det ej betrædes i perioden. Gartner afmærker områder når græs bliver udsået til foråret marts (alt efter frost). o Andre græsområder ved de 3 gange elipser. Det blev diskuteret græs-sort for de 3 elisper og følgende blev besluttet: Elispe i midten (største) bliver der udsået-græs, og de 2 ydere elipser bliver begge græs-margarit-blanding. Bestyrelsen har modtog en pjece med forskellig græstyper (Berle har modtaget den på mødet). Beslutning accepteret.

3 Legeplads/Legeområder (Se skitse, pkt. C ): o Gyngestativ: På skitsen kan ses den tanke som bestyrelsen havde ved indkøb/etablering af gyngestativ model: Samm-Sall, Fugleredegynge. Dimensioner for selve gyngen: 4,6x2,3x1,9 meter og selve faldunderlag er 8x3,5 meter. På skitsen har arkitekt indtegnet dette (markeret med rød firkant). Som det kan ses kommer det til at fylde rigtig meget. Derfor er dette ikke løsningen. På mødet kom vi frem til at legehuset placeres i dette område, samt at der etableres et mindre tørreområde med græsunder, således at tørrestativ også kan benyttes som gyngestativ ved at der opsættes en simpelt gynge. Denne løsning vil også kunne bruges i det gule område med tørrestative og græs, hvor der opsættes gynge ved behov. Vi har i alle foreninger kunne leve med dette, så hvorfor skulle vi ikke også kunne gøre det i fremtiden. Vedr. forsikring, så er det også forældre med børn der bliver involveret i hvor gynger skal være og kan opsættes efter behov og benyttes på eget ansvar (hvilket bestyrelsen oplyser tydeligt, f.eks. i regler for gården). o På skitsen, pkt. C, er der markeret hvor der er legeområde med 2 x sandkasser, lege-aktiverings-sten, legehus ved Str. Boulevarden, samt mulighed for gynger 3 steder (2 i gult område + 1 ved legehus). Se de 5x C på skitsen. Beslutning accepteret. Ny trappe mellem gul-område/store gård (Se skitse, pkt. D ): o Der er etableret trappe med 5 trappetrin fra gult-område. Dog anmodes der om en løsning til brug for personer med: rolator, barnevogne osv. For løsning blev der talt om, en større metal-plade eller 2x ramper. Løsningen blev 2x ramper. Arktiekt vil findeløsning, så ramper kan benyttes både til rolator/barnevogne osv. Beslutning accepteret. Fliser, 50x50, grå, fuge = Græs (Se skitse, pkt. E ): o Som belægning i områderne ud for Øbrogade 150 & 152, er der lagt fliser (grå), 50x50, hvor der mellem fliserne er større mellemrum, hvor der vil blive sået en bestemt græs-blandning. Bestyrelsen bekymkrer sig om: løbende vedligeholdelse herunder ukrudt mv., samt at fliser hurtigt ved brug kan blive skæve grundet at fliser ikke ligger tæt op mod hinanden. Endvidere minimere det muligheden for et legeområde til brug af rulleskøjter osv pga. græs mellem fliser. Arkitekt oplyser at grunden til græs er at evt. vand kan sive ned hvor der også er nedgravet faskiner, som også er nedgravet i det guleområde hvor der er jordområde (tørrestativ). Arktiket garanterer for at fliser ej kommer til at ligge skævt ved brug, samt vedligeholdelse sker automatisk ved slidtage ved brug. Dog må der ikke benyttes gasbrænder for vedligeholdelse, men i stedet skal der benyttes græs-cutter / Håndsaks. Denne løsning er også benttet i område ud for Øbrogade 156 / Str.Boulevard 151, men med mindre størrelse flise, 30x30. Beslutning accepteret.

4 Skraldesug (Se skitse, pkt. F ): o De 7 foreninger har delvist forestået udgiften ifm. etableringen af de 2 områder for skraldesug (4x sug). Projektet er snarligt færdigt, og bestyrelsen mangler oplysninger om: Hvornår er opstart /dato for ibrugtagelse? Brugervejledning / henvisning til hvorledes skraldesug skal benyttes osv? Bestyrelsen skal snarest udarbejde regelsæt/oplysning ud fra ovenstående (regler for gården). o SBSby v/ Bjørk oplyser at det er Danske Skraldesug der skal oplyse om ovenstående, samt at Dansk Skraldesug vil omdele informationsmateriale til alle gårdlaugets beboere. Bestyrelsen oplyser at de meget gerne vil se det informationsmateriale før det bliver omdelt til beboerne. Bjørk rykker Danske Skraldesug for ovenstående. Forventeligt pr. 1/ for ibrugtagelse (alt efter projektet mht. frost osv). o Beslutning accepteret og afventer. Større sten nedgravet (Se skitse, pkt. G ): o I området ud for Øbrogade 148, ved udgangen fra bagtrappe, er en større sten nedgravet som er meget glat når den er våd. Bestyrelsen i foreningen nærmest stenen ønsker at få fjernet stenen. Referat fra deres bestyrelsesmøde af 21/1: Bestyrelsen ønsker at få fjernet stenen neden for vores køkken som trin. Vi er dog positivt indstillet på at den benyttes andre steder. o Arkitekt/gartner oplyser at sten vil blive fjernet og lagt på jorden/ved beplantning tættest på, og sten vil indgå som skulptur. o Beslutning accepteret. 6 gamle haver (Se skitse, pkt. H ): o De 6 haver er blevet afmærket/afgrænset med stenbelægning. I planen/skitsen der var fremlagt i 05/2012, var det at beplantningen skulle glide sammen med de 6 gamle haver og den nye gård. I stedet er der kommet denne afgrænsning i en højde på ca. 30 scm, hvilket vil sige at set fra de gamle haver, så er der en lille mur af 30 cm høj sten. Hvorfor det? o Arkitket oplyser at det er grundet niveau/højde forskel og der vil være beplantning foran de nederste altaner, hvor de har adgang til haven fra egen privat trappe, men alle beboer/medlemmer af gårdlauget må også benytte dette område hvor der er græs/beplantning. Beslutning accepteret.

5 Fællesbelysning (Se skitse, pkt. I ): o Der er udlagt kabel til belysning flere steder i gården, tæt op ad facaderne til de enkelte 7 foreninger. Hvad er planen /skitse for dette, da flere foreninger allerede har belysning der hvor der nu er kabler for belysning ifm. projektet, samt at der f.eks. er blevet bordet ind igennem facade hos Vordingborggade 3 (ny renoveret hovedtrappe). Foreningens bestyrelse er ikke blevet informeret om dette arbejde, samt at der ikke efterfølgende ikke er foretaget oprydning af arbejdet indendørs efter boring, herunder vægge indendørs har kæmpe huller. Ovenstående gælder også ved kældernedgange. Det er ikke acceptabelt: o SBSby v/ Bjørk oplyser at det er noteret og at plan vil blive fremsendt, samt at selvfølgelig skal foreningerne informeres o der skal foretages oprydning ved endt arbejde på samme dag Bjørk følger op! o Foreningen kan oplyse at der fortsat ikke er opryddet efter boring (26/1)??? Fiskehandler / Affald (Se skitse, pkt. J ): o Med ref. til det planlagte område ud for Str.Boulevarden 151, skulle der være et afskærmet område for Fiskehandlerens rengjorte fiskekasser. Det afskærmet området ville være bygge op at træ/beplantning. Ejer af foreningen v/ Bent vil ikke acceptere denne løsning, grundet at han skal tage hensyn til dennes lejere. I stedet bliver ovenstående løsning gennemført ved bagudgang mellem Str.Boulev 151 og 149. Alle partere, herunder ejer, arkitet og fiskehandler er enige. Se skitse, pkt. J.

6 Grillområder: o Er der planlagt område for grill-område, samt afkøling af efter brug af f.eks. engangs-gril, f.eks. i område for affald (brandfare). Evt. mulighed af køleområde med f.eks. et par af de store fliser for markering af område ved affaldcontainere, således at bestyrelsen kan henvise til dette område i Regler for gårdorden. Arkitekt oplyser at dette ikke er med i planen, men det burde være muligt om bestyrelsen fik et par fliser ekstra (hvis overskud). Aftal direkte med gartner. Beslutning accepteret. Petanque muligheder: o Der har været forespørgsel fra bestyrelsen Kertemindegade via Louise om der var mulighed for område til at spille petangue? Arkitekt oplyser at der ikke er planlagt for petangue, men der er flere steder der efterfølgende er gode muligheder at opsætte bane fra gang til gang ved behov. Gårdlaugets bestyrelse takker: sbsby rådgiverbjørk, arkitekt Lone, køge bugt gartner David, for et godt og konstruktivt møde. /Berle PÅ NÆSTE SIDE KAN SES SKITSE MED PKT. A -> J.

7 Skitse: Nedenstående skitse er redigeret af Berle ud fra resultat af emner behandlet på byggemødet A -> J, som fremgår på ovenstående side 1-6. Skitse er ikke målfast, men kan give overblik for detailindretning af gården: / Berle,

Referat af bestyrelsesmøde gårdlauget Kertemindeården 30. januar 2014

Referat af bestyrelsesmøde gårdlauget Kertemindeården 30. januar 2014 Referat af bestyrelsesmøde gårdlauget Kertemindeården 30. januar 2014 Tilstede var: AB Kertemindegade 1/ Vordingborggade 3, v/ Berle Sodborg. AB Østerbrogade 150, v/ Sanna Klein Hedegaard Hansen. AB Kertemindegade

Læs mere

Bjørk Trøst Bigum (BTB) SBS David Petersen (DP) Køge Bugts Anlægsgartner Thomas Sode (TS) Lone van Deurs (LvD) LvD Tegnestue

Bjørk Trøst Bigum (BTB) SBS David Petersen (DP) Køge Bugts Anlægsgartner Thomas Sode (TS) Lone van Deurs (LvD) LvD Tegnestue LONE VAN DEURS. LANDSKABSARKITEKT MDL/ PLR OVERGADEN OVEN VANDET 54 ST TV. 1415 KØBENHAVN K 3391 9242 / 4025 9242. landskab@vandeurs.dk KERTEMINDEGADE KARREEN FÆLLES GÅRDHAVE BYGGEMØDE 20 DATO 4. febr.

Læs mere

Bjørk Trøst Bigum (BTB) SBS David Petersen (DP) Køge Bugts Anlægsgartner Thomas Sode (TS) Lone van Deurs (LvD) LvD Tegnestue

Bjørk Trøst Bigum (BTB) SBS David Petersen (DP) Køge Bugts Anlægsgartner Thomas Sode (TS) Lone van Deurs (LvD) LvD Tegnestue LONE VAN DEURS. LANDSKABSARKITEKT MDL/ PLR OVERGADEN OVEN VANDET 54 ST TV. 1415 KØBENHAVN K 3391 9242 / 4025 9242. landskab@vandeurs.dk KERTEMINDEGADE KARREEN FÆLLES GÅRDHAVE BYGGEMØDE 19 DATO 23. jan.

Læs mere

Projekt Overdragelse af gården fra KK: Punkter udtaget af referatet på bestyrelsesmøde af 20. september 2017

Projekt Overdragelse af gården fra KK: Punkter udtaget af referatet på bestyrelsesmøde af 20. september 2017 Projekt Overdragelse af gården fra KK: Punkter udtaget af referatet på bestyrelsesmøde af 20. september 2017 Tilstede: AB Kertemindegade 1/ Vordingborggade 3, v/ Berle Sodborg. AB Østerbrogade 148 / Vordingborggade

Læs mere

Fælles gårdanlæg i Kertemindegade-karreen

Fælles gårdanlæg i Kertemindegade-karreen VELKOMMEN TIL 3. GÅRDGRUPPEMØDE 31. Marts 2011 Fælles gårdanlæg i Kertemindegade-karreen Dagsorden Faskiner og skraldesug status på tilbagemeldinger Oplæg omkring materialer v/ Lone og Rikke Spørgsmål

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde gårdlauget Kertemindegården januar 2017

Referat af bestyrelsesmøde gårdlauget Kertemindegården januar 2017 Referat af bestyrelsesmøde gårdlauget Kertemindegården - 25. januar 2017 Tilstede: AB Kertemindegade 1/ Vordingborggade 3, v/ Berle Sodborg. AB Østerbrogade 148 / Vordingborggade 1, v/ Lotte Petersen.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde gårdlauget Kertemindegården marts 2017

Referat af bestyrelsesmøde gårdlauget Kertemindegården marts 2017 Referat af bestyrelsesmøde gårdlauget Kertemindegården - 08. marts 2017 Tilstede: AB Kertemindegade 1/ Vordingborggade 3, v/ Berle Sodborg. AB Østerbrogade 148 / Vordingborggade 1, v/ Lotte Petersen. EF

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde gårdlauget Kertemindegården marts 2018

Referat af bestyrelsesmøde gårdlauget Kertemindegården marts 2018 Referat af bestyrelsesmøde gårdlauget Kertemindegården - 14. marts 2018 Tilstede: AB Kertemindegade 1/ Vordingborggade 3, v/ Berle Sodborg. AB Østerbrogade 150, v/ Maj-Lill Skov. AB Østerbrogade 154, v/

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde gårdlauget Kertemindegården maj 2018

Referat af bestyrelsesmøde gårdlauget Kertemindegården maj 2018 Referat af bestyrelsesmøde gårdlauget Kertemindegården - 16. maj 2018 Tilstede: AB Kertemindegade 1/Vordingborggade 3, v/ Berle Sodborg. AB Østerbrogade 150, v/ Maj-Lill Skov. AB Østerbrogade 154, v/ Rémi

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde gårdlauget Kertemindegården maj 2017

Referat af bestyrelsesmøde gårdlauget Kertemindegården maj 2017 Referat af bestyrelsesmøde gårdlauget Kertemindegården - 03. maj 2017 Tilstede: AB Kertemindegade 1/ Vordingborggade 3, v/ Berle Sodborg. AB Østerbrogade 148 / Vordingborggade 1, v/ Lotte Petersen. EF

Læs mere

Renoveringsplan for RVP s lokale legepladser

Renoveringsplan for RVP s lokale legepladser Renoveringsplan for RVP s lokale legepladser Følgende renoveringsplan for alle RVP s 14 lokale legepladser er udarbejdet efter to gennemgange med certificerede legepladsinspektører fra hhv. firmaerne Henka

Læs mere

Løbende udvikling og udbedring af Eventyrhusets legeplads.

Løbende udvikling og udbedring af Eventyrhusets legeplads. Løbende udvikling og udbedring af Eventyrhusets legeplads. Personalet og forældrebestyrelsen har valgt løbende at have fokus på udvikling og udbedring af legepladsen. På hjemmesiden, kan I løbende følge

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Kertemindegadekarreen Kertemindegade 1-11, Vordingborggade 1-3, Østerbrogade og Strandboulevarden

FÆLLES GÅRDHAVE Kertemindegadekarreen Kertemindegade 1-11, Vordingborggade 1-3, Østerbrogade og Strandboulevarden Bilag 1 BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Kertemindegadekarreen Kertemindegade 1-11, Vordingborggade 1-3, Østerbrogade 148-156 og Strandboulevarden 149-151 Teknik- og Miljøudvalget har XX. YY 2012 truffet byfornyelsesbeslutning

Læs mere

VORES GÅRD: KJELDSGÅRDSVEJ FORSLAG OM RENOVERNING AF GÅRD: FORSLAG 1: side 4 og 5. FORSLAG 2: side 6 og 7

VORES GÅRD: KJELDSGÅRDSVEJ FORSLAG OM RENOVERNING AF GÅRD: FORSLAG 1: side 4 og 5. FORSLAG 2: side 6 og 7 VORES GÅRD: KJELDSGÅRDSVEJ 27-37 FORSLAG OM RENOVERNING AF GÅRD: FORSLAG 1: side 4 og 5 FORSLAG 2: side 6 og 7 1 Valby, 23. september 2017 Kære naboer og andelshavere, Ved Generalforsamlingen i marts 2017

Læs mere

Jeg modtog med brev af 6. marts 2006 kommunens udtalelser.

Jeg modtog med brev af 6. marts 2006 kommunens udtalelser. FOLKETINGETS OMBUDSMAND 1 Den 9. november 2005 afgav jeg endelig rapport om min inspektion den 15. september 2005 af handicaptilgængeligheden på Esbjerg Rådhus. I rapporten bad jeg kommunen om udtalelser

Læs mere

Byggesagen er afsluttet. Tagudhæng, udskiftning af plader, og nye nedløbsrør.

Byggesagen er afsluttet. Tagudhæng, udskiftning af plader, og nye nedløbsrør. Aktivitet Ansvarlig Status Underlag parkeringspladserne Bestyrelsen Vi vil til foråret smide ekstra jord eller gødning på P- pladserne så græsset måske kan vokse mere op. Der er mange beboer der er faldet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde gårdlauget Kertemindegården 04. juli 2018

Referat af bestyrelsesmøde gårdlauget Kertemindegården 04. juli 2018 Referat af bestyrelsesmøde gårdlauget Kertemindegården 04. juli 2018 Tilstede: AB Kertemindegade 1/Vordingborggade 3, v/ Berle Sodborg. AB Østerbrogade 154, v/ Rémi Guastavino. EF Østerbrogade 152, v/

Læs mere

S. 1 5 SKITSEFORSLAG

S. 1 5 SKITSEFORSLAG S. 1 5 H E N D R I K S H O L M S KO L E, L I L L E G Å R D O G G R Ø N N E G Å R D SKITSEFORSLAG 08.03.2018 GRØNNE GÅRD LILLE GÅRD S. 2 5 H E N D R I K S H O L M S KO L E, G R Ø N N E G Å R D LOKALITET:

Læs mere

Gårdlaugsmøder Gårdlaugmøde Deltagende: Arne, Pia, Tove og Elsebeth Fraværende: Morten. 28 tilmeldte til fastelavn.

Gårdlaugsmøder Gårdlaugmøde Deltagende: Arne, Pia, Tove og Elsebeth Fraværende: Morten. 28 tilmeldte til fastelavn. Gårdlaugsmøder 2013 Gårdlaugmøde 21.01.13. Deltagende: Arne, Pia, Tove og Elsebeth Fraværende: Morten. 28 tilmeldte til fastelavn. 11 fra 0-3 7 fra 3-6 10 fra 7-11 Indkøb. 3 tønder og 3 bat. 28 Slikposer/

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde gårdlauget Kertemindegården januar 2018

Referat af bestyrelsesmøde gårdlauget Kertemindegården januar 2018 Referat af bestyrelsesmøde gårdlauget Kertemindegården - 24. januar 2018 Tilstede: AB Kertemindegade 1/ Vordingborggade 3, v/ Berle Sodborg. AB Østerbrogade 148 / Vordingborggade 1, v/ Lotte Petersen.

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Scharlingsvej karréen

FÆLLES GÅRDHAVE Scharlingsvej karréen BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Scharlingsvej karréen Thyregodsvej 13-21, Lyshøj Allé 24-28, Scharlingsvej 12-24, Lyshøjgårdsvej 73-77 Bilag 4 Borgerrepræsentationen har XX. XX 20XX truffet byfornyelsesbeslutning

Læs mere

Telefon STORT JANUARUDSALG - STORE BESPARELSER - så længe lager haves Foto Rabat %

Telefon STORT JANUARUDSALG - STORE BESPARELSER - så længe lager haves Foto Rabat % Telefon 70 20 60 80 60469 Hugo & Inges gyngesæde 1 PCS kr 10.200 kr 4.999 51% 60987 Hængekøje i stof 21 PCS kr 995 kr 497 50% 61295/22050 1 Balancebold Gul, overflade montering 1 PCS kr 5.860 kr 2.930

Læs mere

Afd: 368, dok.nr , dato:

Afd: 368, dok.nr , dato: Side 1 af 5 Dato for referat : 10. maj 2004 Referat af : Ordinær generalforsamling for Forening : Gårdlauget Den Gule Trekant Sted : Kulturhuset, Lyrskovsgade 4, lokale 5, 3sal Dato : Onsdag, den 5. maj

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde gårdlauget Kertemindegården juni 2017

Referat af bestyrelsesmøde gårdlauget Kertemindegården juni 2017 Referat af bestyrelsesmøde gårdlauget Kertemindegården - 28. juni 2017 Tilstede: AB Kertemindegade 1/ Vordingborggade 3, v/ Berle Sodborg. AB Østerbrogade 148 / Vordingborggade 1, v/ Lotte Petersen. AB

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet 10. marts 2008 kl

Referat af bestyrelsesmødet 10. marts 2008 kl Afdelingsbestyrelsen Afdeling 218-0 25/03/08 Referat af bestyrelsesmødet 10. marts 2008 kl. 19.30 Til stede: Sanne, Karen, John, Ejvind, Jon, Preben og Jan. Ingen afbud. Gæster: Christian Udesen, KAB/Københavns

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-1014 Martins Gård Mødedato: 7. maj 2012 kl. 17.00 22.00 Til stede: Afbud: Else Marie Petersen, Willy Døj, Connie Andersen, varmemester John Th. Jørgensen

Læs mere

Maltahus IV. Praktiske Informationer. Forbehold for gentagelser og fejl Mappen gemmes og følger med lejligheden. D. 18/09-2012 Rev.

Maltahus IV. Praktiske Informationer. Forbehold for gentagelser og fejl Mappen gemmes og følger med lejligheden. D. 18/09-2012 Rev. 2012 Maltahus IV Praktiske Informationer Forbehold for gentagelser og fejl Mappen gemmes og følger med lejligheden D. 18/09-2012 Rev. 1 Indholdsfortegnelse 1. Ordensreglement for Andelsboligforeningen

Læs mere

HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN TOFTEGÅRDENE. Årgang 2016

HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN TOFTEGÅRDENE. Årgang 2016 HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN TOFTEGÅRDENE Årgang 2016 www.toftegaardene.dk Årgang 2014 Side 1 Indhold 1. Bestyrelse og vicevært... 3 2. Husdyr... 3 3. Navneskilte... 3 4. Nøgler... 4 5. Pulterrum... 4 6.

Læs mere

Referat fra møde i afdelingsbestyrelsen med direktør Bjarne Wissing 9. januar 2017 kl 16-18

Referat fra møde i afdelingsbestyrelsen med direktør Bjarne Wissing 9. januar 2017 kl 16-18 Referat fra møde i afdelingsbestyrelsen med direktør Bjarne Wissing 9. januar 2017 kl 16-18 Bestyrelsen på Egå Mosevej har samlet en række spørgsmål til boligforeningens direktør vi meget gerne : 1. vil

Læs mere

Renoveringsarbejder d. 21. juni 2012 AB Prinsesse Charlottes Gade 23-29

Renoveringsarbejder d. 21. juni 2012 AB Prinsesse Charlottes Gade 23-29 Renoveringsarbejder d. 21. juni 2012 AB Prinsesse Charlottes Gade 23-29 Byggemødereferat nr. BM 02 Afholdt 21. juni 2012, kl. 11.00 Tilstede: Jacob Asp Hansen (JAH) Johansen & Deichmann Nielsen A/S Birgitte

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde gårdlauget Kertemindegården august 2017

Referat af bestyrelsesmøde gårdlauget Kertemindegården august 2017 Referat af bestyrelsesmøde gårdlauget Kertemindegården - 23. august 2017 Tilstede: AB Kertemindegade 1/ Vordingborggade 3, v/ Berle Sodborg. AB Østerbrogade 148 / Vordingborggade 1, v/ Lotte Petersen.

Læs mere

Renoveringsarbejder d. 24. juli 2012 AB Prinsesse Charlottes Gade 23-29

Renoveringsarbejder d. 24. juli 2012 AB Prinsesse Charlottes Gade 23-29 Renoveringsarbejder d. 24. juli 2012 AB Prinsesse Charlottes Gade 23-29 Byggemødereferat nr. BM 06 Afholdt 24. juli 2012, kl. 11.00 Tilstede: Lars Sørensen (LS) Johansen & Deichmann Nielsen A/S Birgitte

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Frederiksgårds Karréen Frederikssundsvej 36 A-B, 38, 40, 42.

FÆLLES GÅRDHAVE Frederiksgårds Karréen Frederikssundsvej 36 A-B, 38, 40, 42. BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Frederiksgårds Karréen Frederikssundsvej 36 A-B, 38, 40, 42. Borgerrepræsentationen har d xx. xx. 2014 truffet byfornyelsesbeslutning om indretning af en fælles gårdhave. Den

Læs mere

Referat fra Fællesarealgruppens møde den 6. september 2015

Referat fra Fællesarealgruppens møde den 6. september 2015 Referat fra Fællesarealgruppens møde den 6. september 2015 Dato, tid og sted: Deltagere: Mål for mødet: Søndag den 6. september 2015 kl. 15-17 hos Pia i nr. 111, 1. tv. Næste møde: onsdag den 7. oktober

Læs mere

Offentligt Referat Bestyrelsesmøde nr. 5 13. september 2010

Offentligt Referat Bestyrelsesmøde nr. 5 13. september 2010 Offentligt Referat Bestyrelsesmøde nr. 5 13. september 2010 Til stede: Afbud: Erik Wodstrup (EW), Anne Kathrine Henriksen (AK), Henrik Andersen (HA), Frank B. Hansen (FH), Jonas Jensen (JJ), Gitte Nørgaard

Læs mere

Ejerforeningen Henrik Steffens Vej 3-5-7 1866 Frederiksberg C. Dagsorden til ordinær generalforsamling torsdag den 27.marts 2008 kl. 19.

Ejerforeningen Henrik Steffens Vej 3-5-7 1866 Frederiksberg C. Dagsorden til ordinær generalforsamling torsdag den 27.marts 2008 kl. 19. Frederiksberg den 20 marts 2008 Dagsorden til ordinær generalforsamling torsdag den 27.marts 2008 kl. 19.30 Generalforsamlingen afholdes på Frøbel Seminarium Henrik Steffens Vej 8. Indgang over gården

Læs mere

Gl.Ladegårdkarréen Adresse: Herman Triers Plads 2-6, Julius Thomsens Gade 16-22, Åboulevard 7-13 og Kleinsgade 2

Gl.Ladegårdkarréen Adresse: Herman Triers Plads 2-6, Julius Thomsens Gade 16-22, Åboulevard 7-13 og Kleinsgade 2 BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Gl.Ladegårdkarréen Adresse: Herman Triers Plads 2-6, Julius Thomsens Gade 16-22, Åboulevard 7-13 og Kleinsgade 2 BILAG 5 Borgerrepræsentationen har xx. xxxx 2017 truffet byfornyelsesbeslutning

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde gårdlauget Kertemindegården september 2017

Referat af bestyrelsesmøde gårdlauget Kertemindegården september 2017 Referat af bestyrelsesmøde gårdlauget Kertemindegården - 20. september 2017 Tilstede: AB Kertemindegade 1/ Vordingborggade 3, v/ Berle Sodborg. AB Østerbrogade 148 / Vordingborggade 1, v/ Lotte Petersen.

Læs mere

Elstedgårde. Generalforsamling Onsdag d. 8. marts 2017 kl i Sognegården v/elsted Kirke. Velkommen. 1. Valg af dirigent og referent

Elstedgårde. Generalforsamling Onsdag d. 8. marts 2017 kl i Sognegården v/elsted Kirke. Velkommen. 1. Valg af dirigent og referent Elstedgårde Generalforsamling 2017 Onsdag d. 8. marts 2017 kl. 19.00 i Sognegården v/elsted Kirke Velkommen 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Regnskabsaflæggelse for 2016 4.

Læs mere

Renoveringsarbejder d. 17. juli 2012 AB Prinsesse Charlottes Gade 23-29

Renoveringsarbejder d. 17. juli 2012 AB Prinsesse Charlottes Gade 23-29 Renoveringsarbejder d. 17. juli 2012 AB Prinsesse Charlottes Gade 23-29 Byggemødereferat nr. BM 05 Afholdt 17. juli 2012, kl. 12.00 Tilstede: Lars Sørensen (LS) Johansen & Deichmann Nielsen A/S Birgitte

Læs mere

HUSORDEN A/B Høsterkøbgade 9-17 m.fl. Gældende pr. 1. April 2004

HUSORDEN A/B Høsterkøbgade 9-17 m.fl. Gældende pr. 1. April 2004 HUSORDEN A/B Høsterkøbgade 9-17 m.fl. Gældende pr. 1. April 2004 Forord En andelsboligforening er et miniaturesamfund. Beboerne bliver mere eller mindre afhængige af hinanden man bliver fælles om mange

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag d. 4. august 2015

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag d. 4. august 2015 AAB afd. 27, b møde nr. 125 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag d. 4. august 2015 Deltagere: Søs Skøtt, Svend Erik Jensen, Lone N. Ravn, Lise Lotte Eisenhardt, Jette R. Petersen Fraværende: Suppleant

Læs mere

Referat. Nyt fra/om afdelingen

Referat. Nyt fra/om afdelingen Mødedato: tirsdag 5/3 2013 Deltagere: Anni Olesen, Grethe Meier, Heidi Hansen, Hans Bye Jensen, Jens Peter Nielsen Fraværende: Lene Glud Andersen Referat fra sidste møde Nyt fra AlmenBo Nyt fra/om afdelingen

Læs mere

En legeplads for livet

En legeplads for livet Eventyr Leg Orehøjvej 9 a, Gl. Lejre, 4320 Lejre Tlf. 2227 9820 eventyrleg@eventyrleg.dk En legeplads for livet www.eventyrleg.dk Designlinje Info Eventyret starter her! Eventyr Leg designer naturlegepladser

Læs mere

Den Grønne Firkant. Reetablering af: 19. april 2006

Den Grønne Firkant. Reetablering af: 19. april 2006 19. april 2006 Reetablering af: Den Grønne Firkant Det overordnede ønske for reetableringen af gården er at genskabe den helhed området tidligere repræsenterede, samtidig med at man bevarer eller genskaber

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2017

Bestyrelsens beretning for 2017 Bestyrelsens beretning for 2017 Mødefrekvens Bestyrelsen har siden sidste generalforsamling holdt 5 bestyrelsesmøder. Træfældning på Højager og Hvesager. I de første måneder af 2017 var fokus rettet mod

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Dato: Onsdag den 3. februar 2016 Tid: 19:30-21:00 Sted: Kim (nr. 24) Afbud: Agenda & referat

Bestyrelsesmøde. Dato: Onsdag den 3. februar 2016 Tid: 19:30-21:00 Sted: Kim (nr. 24) Afbud: Agenda & referat Bestyrelsesmøde Dato: Onsdag den 3. februar 2016 Tid: 19:30-21:00 Sted: Kim (nr. 24) Afbud: Agenda & referat 1. Valg af referent - Kim 2. Status for igangværende opgaver a. Slidte låger Der er kommet et

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på MammenFri Tirsdag d kl. 19:00 22:30

Referat af bestyrelsesmøde på MammenFri Tirsdag d kl. 19:00 22:30 Tilstede var Skole: Bestyrelse: Suppleanter: Fraværende: Referent: Mikael, Jane, Helle, Poul Martin Benita, Thomas, Lene, Finn, Heine, Karina Karin, Jens, Leo Erik Finn Pkt. Tid O/B Emne Beskrivelse Referat

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Skaffervejkarreen Skaffervej 1-15, Rentemestervej 18-24, Frederiksborgvej og Bisiddervej 2-10.

FÆLLES GÅRDHAVE Skaffervejkarreen Skaffervej 1-15, Rentemestervej 18-24, Frederiksborgvej og Bisiddervej 2-10. Bilag 1 BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Skaffervejkarreen Skaffervej 1-15, Rentemestervej 18-24, Frederiksborgvej 46-52 og Bisiddervej 2-10. Teknik- og Miljøudvalget har XX. YY 20XX truffet byfornyelsesbeslutning

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 7. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 14.06.05 kl. 18.30 21.30

Beslutningsreferat af: Referat nr. 7. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 14.06.05 kl. 18.30 21.30 DIRIGENT: PIA K. AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Per Nielsen, Freddy, Pia H. David, Mads, Pia K. Aase. Afbud fra Karin. Klaus Juelkert har trukket sig fra bestyrelsen, samt organisationsbestyrelsen.

Læs mere

A/B Jagtvej 177 / Samsøgade 1-11

A/B Jagtvej 177 / Samsøgade 1-11 Referat af ekstraordinær generalforsamling, der blev afholdt den 4. april 2006 i A/B Jagtvej 177 / Samsøgade 1-11 i Niels Steensens Gymnasiums kantine, Australiensvej 38, 2100 København Ø. Der var følgende

Læs mere

Altaner etablering af nye/ændring af eksisterende

Altaner etablering af nye/ændring af eksisterende Altaner etablering af nye/ændring af eksisterende Retningslinjer besluttet på den ekstraordinære generalforsamling d. 10.10.14 29.09.14 Version 1.0 2 Indhold 1. Indledning 3 2. Ansøgning og bestyrelsens

Læs mere

Gennemgang af RVP legepladser

Gennemgang af RVP legepladser Gennemgang af RVP legepladser Gennemgangen blev foretaget d. 30. oktober 2006 med Henka som konsulent. Generelt set er alle gynger ikke i overensstemmelse med tidens krav. De er tillige så dyre at få totalrenoveret

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 15. juni 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 9.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 15. juni 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 9. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 15. juni 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 9. juni 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Sjællandsgade Karréen

FÆLLES GÅRDHAVE Sjællandsgade Karréen FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Sjællandsgade Karréen Nøddebogade 1-5, Sjællandsgade 33-55, Refnæsgade 28-34 og Fensmarksgade 23-27. Teknik- og Miljøudvalget vedtog den 24.2.2014 at sende dette forslag om fælles

Læs mere

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde REFERAT 29-11-2012 20:00 TT:MM FÆLLESRUMMET MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Tais Nissen Almindeligt bestyrelsesmøde Forening af kollegianer på Damager kollegiet Anne Johnson

Læs mere

Åbne punkter: Fugt i væge og kælder ved solcenter

Åbne punkter: Fugt i væge og kælder ved solcenter Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3 Forfatter: Berit Møde dato: 09-04-2019 Møde deltagere: Berit, Regitze,, Sophie, Jens Ole, Christian, Ikke tilstede: Emil, Morten,

Læs mere

Referat. Afdeling 13 & 30 Afdelingsmøde 4/9 2012

Referat. Afdeling 13 & 30 Afdelingsmøde 4/9 2012 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Godkendelse af afdelingens budget 2013 samt forelæggelse af afdelingens

Læs mere

Generalforsamling. Grundejerforeningen for sommerhusområdet nr. 707 Bolilmark indkalder hermed til ordinær generalforsamling

Generalforsamling. Grundejerforeningen for sommerhusområdet nr. 707 Bolilmark indkalder hermed til ordinær generalforsamling Generalforsamling Grundejerforeningen for sommerhusområdet nr. 707 Bolilmark indkalder hermed til ordinær generalforsamling Lørdag den 30. marts kl. 14.00 på Enjoy Resorts Rømø, Havneby Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

28/ : Kasper sender mail til Mona angående adresser på alle beboer. Vi skal lave en mailliste til alle, så vi kan sende fælles mail.

28/ : Kasper sender mail til Mona angående  adresser på alle beboer. Vi skal lave en mailliste til alle, så vi kan sende fælles mail. Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3 Forfatter: Berit Møde dato: 12-12-2017 Møde deltagere: Berit, Christian,, Sophie, Morten Ikke tilstede:, Jens, Regitze, Kasper

Læs mere

28/ Luft rum skal opdateres vi går en tur næste møde. Phillip printer tegninger til næste gang

28/ Luft rum skal opdateres vi går en tur næste møde. Phillip printer tegninger til næste gang Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3 Forfatter: Berit Møde dato: 11-03-2019 Møde deltagere: Berit, Regitze, Morten, Kasper, Sophie, Jens Ole Ikke tilstede: Emil,

Læs mere

Rapport for legepladssikkerhed. Hurlumhej BØRNE- OG UNGDOMSFORVALTNINGEN. Dato for rapport: Adresse: Bispebjerg bakke 6, 2400 Kbh Nv.

Rapport for legepladssikkerhed. Hurlumhej BØRNE- OG UNGDOMSFORVALTNINGEN. Dato for rapport: Adresse: Bispebjerg bakke 6, 2400 Kbh Nv. Rapport for legepladssikkerhed Hurlumhej Dato for rapport:22.05.2017 Adresse: Bispebjerg bakke 6, 2400 Kbh Nv. Legepladsinspektør: Navn: Kristian S. Jakobsen Børne- og Ungdomsforvaltningen Gyldenløvesgade

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde - markvandring og budget

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde - markvandring og budget Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde - markvandring og budget Afdeling 1-1014 Martins Gård Mødedato: 6. maj 2013 kl. 17.00 18.45 Til stede: Else Marie Petersen, Willy Døj, Connie Andersen, Verner E. Rasmussen,

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde i grundejerforeningen Søgården d. 17. april 2012

Referat af ordinært bestyrelsesmøde i grundejerforeningen Søgården d. 17. april 2012 Referat af ordinært bestyrelsesmøde i grundejerforeningen Søgården d. 17. april 2012 Deltagere: (100) Louise (128) Sven (136) Per (138) Klaus (112) Afbud: Ingen Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2.

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Dagsorden og referat af bestyrelsesmøder Dato: Dagsorden Bestyrelsesmøde d. 25.03.2015 Deltagere ved mødet: Jakob Modigh, Jørn Christensen, Einar Estrup, Helle

Læs mere

Beboermøde den 04.02.2015 - Angående opfølgning på 360 graders eftersyn/ tilfredshedsundersøgelse.

Beboermøde den 04.02.2015 - Angående opfølgning på 360 graders eftersyn/ tilfredshedsundersøgelse. Notat Nørresundby den 9. februar 2015 Side 1/5 Beboermøde den 04.02.2015 - Angående opfølgning på 360 graders eftersyn/ tilfredshedsundersøgelse. I mødet deltog: Beboere: 38 incl. afdelingsbestyrelsen.

Læs mere

E/F Universitetshaven Øst 2300 København S

E/F Universitetshaven Øst 2300 København S E/F Universitetshaven Øst 2300 København S Trafiksikringsprojekt. Revideret forslag til generalforsamling 8 juni 2011 Udarbejdet af Ejerforeningens Bestyrelse. Side 1 af 6 Historie: Arbejdet med trafiksikring

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

BOLIGNÆSTVED. Afdeling 310, Holme-Olstrup INDKOMNE FORSLAG. ORDINÆRT BEBOERMØDE Tirsdag, den 5. september 2017 kl i beboerhuset Olstrupvej 103

BOLIGNÆSTVED. Afdeling 310, Holme-Olstrup INDKOMNE FORSLAG. ORDINÆRT BEBOERMØDE Tirsdag, den 5. september 2017 kl i beboerhuset Olstrupvej 103 INDKOMNE FORSLAG ORDINÆRT BEBOERMØDE Tirsdag, den 5. september 2017 kl. 19.00 i beboerhuset Olstrupvej 103 Forslag 1. Forslag 2. Forslag 3. Forslag 4. Vedr. buske ved hæk. Vil gerne foreslå de buske som

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Kirkevængetkarréen

FÆLLES GÅRDHAVE Kirkevængetkarréen BILAG 5 BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Kirkevængetkarréen Gl. Jernbanevej 1-11, Valby Langgade 21A-B, Kirkevænget 2-6. Borgerrepræsentationen har XX. XX 20XX truffet byfornyelsesbeslutning om indretning af

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN ÅGADE 136 M.FL. REFERAT AF BESTYRELSESMØDE

ANDELSBOLIGFORENINGEN ÅGADE 136 M.FL. REFERAT AF BESTYRELSESMØDE REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 18. marts 2014, 18:00 København N Formalia Til stede: Fraværende: Dirigent: Referent: Lars Kristoffersen (LK), Christoffer Halken (CH), Sussi Askler (SA), Maj Svendstorp (MS),

Læs mere

AB STUDSGÅRDSGADE 1-51.

AB STUDSGÅRDSGADE 1-51. AB STUDSGÅRDSGADE 1-1. NY HELHEDSPLAN Studsgårdsgade 1-1. 2100 Østerbro 481 480 480 EKSISTERENDE FORHOLD storskrald sti Rovsingsgade legeredskaber i sand boldbur 41 GK. 10.00 43 4 4 6 stk 9.6 8 P 10 P

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 30. august Dagsorden. Risskov den 30. august 2016

Bestyrelsesmøde d. 30. august Dagsorden. Risskov den 30. august 2016 Risskov den 30. august 2016 Bestyrelsesmøde d. 30. august 2016 Fremmødt: Afbud: Referent: Jochumsen Bo Stig Larsen Jytte Harlev Petersen Michael Lerskov Beth Birgitte Christiansen Holger Schultz Michael

Læs mere

Referat fra Afdelingsmøde Torsdag den 27.08.2015

Referat fra Afdelingsmøde Torsdag den 27.08.2015 Referat fra Afdelingsmøde Torsdag den 27.08.2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning. 4. Godkendelse af afdelingens

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 27. januar 2015 kl. 19.30

Referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 27. januar 2015 kl. 19.30 Referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 27. januar 2015 kl. 19.30 Til stede: Kirsten, Sanne, Karen, John, Lasse, Charlotte, Kenneth og Jan samt 3 gæster. Afbud fra: Ingen Dagsordenens pkt.1: Valg af ordstyrer

Læs mere

Generalforsamling d. 9/12 kl. 19-21. i Ejby fodboldklub

Generalforsamling d. 9/12 kl. 19-21. i Ejby fodboldklub Generalforsamling d. 9/12 kl. 19-21 i Ejby fodboldklub Dagsorden: Vedtægtsændringer (se nedenfor). Afstemning vedr. Fællesareal (se bilag) Evt. Der vil være gløgg og æbleskiver til mødet NBNBNB: Denne

Læs mere

Råderetskatalog Positivliste

Råderetskatalog Positivliste Råderetskatalog Positivliste Heimdalsparken Afdeling 24 (Godkendt på afdelingsmødet den 9. marts 2015) Kontakt altid inspektørkontoret og få vejledning og godkendelse før du går i gang med at ændre på

Læs mere

Afdeling 61. Hals. Referat fra afdelingsmødet den 24. august 2015, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 43

Afdeling 61. Hals. Referat fra afdelingsmødet den 24. august 2015, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 43 Side 1/5 Afdeling 61. Hals. Referat fra afdelingsmødet den 24. august 2015, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 43 Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Fra administrationen: Jens Erik Grøn

Læs mere

I høringsperioden vil der blive fortaget en afstemning via e-boks, der skal afdække opbakningen til fælles gårdhave i karréen.

I høringsperioden vil der blive fortaget en afstemning via e-boks, der skal afdække opbakningen til fælles gårdhave i karréen. FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Bechgaardsgadekarréen Adresse: Nygårdsvej 50-52, Bechgaardsgade 2-14, Otto Mallingsgade 1-3, Vennemindevej 39-47 Teknik- og Miljøudvalget vedtog den xx.yy 201x at sende dette forslag

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE BILAG 2 BESLUTNING. Bergthorasgadekarréen Adresse: Bergthorasgade 2-12, Isafjordsgade 14-16, Halfdansgade 7-13 og Snorresgade 5-7

FÆLLES GÅRDHAVE BILAG 2 BESLUTNING. Bergthorasgadekarréen Adresse: Bergthorasgade 2-12, Isafjordsgade 14-16, Halfdansgade 7-13 og Snorresgade 5-7 BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Bergthorasgadekarréen Adresse: Bergthorasgade 2-12, Isafjordsgade 14-16, Halfdansgade 7-13 og Snorresgade 5-7 BILAG 2 Borgerrepræsentationen har xx. xx 2017 truffet byfornyelsesbeslutning

Læs mere

ISAFJORD. Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 5. marts 2014 kl. 19.00. 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent

ISAFJORD. Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 5. marts 2014 kl. 19.00. 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent ANDELSSELSKAB M. B.A. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent 2. Godkendelse at referat fra seneste bestyrelsesmøde 3. Økonomi. Indeståender. Restancer. Meddelelser. Valuar 4. Meddelelser

Læs mere

Referat af Baneudvalgsmøde

Referat af Baneudvalgsmøde Referat af Baneudvalgsmøde 7.07.2008 Deltager Birgit, Jette, Ewan og Steen Udvalget gennemgik banen med henblik på at liste op hvad medlemmer og greenfeespillere kan tænkes at observere på en runde. Udvalg

Læs mere

A/B Plantagen 2 Ordinær Generalforsamling 2017 Indkomne forslag

A/B Plantagen 2 Ordinær Generalforsamling 2017 Indkomne forslag 1 Legeplads efterses og moderniseres At få gjort foreningens udearealer klar til beboernes nuværende behov. Der er flyttet en del nye beboere ind, med mindre børn som benytter sandkasse og gynger. Ligeledes

Læs mere

2) Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde Rene havde rettelser, som Finn tilføjer til sit referat og medbringer på næste møde.

2) Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde Rene havde rettelser, som Finn tilføjer til sit referat og medbringer på næste møde. Dagsorden til bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. marts 2010 kl. 20.00 Afbud: Camilla 1) Godkendelse af dagsorden Godkendt med tilføjelser. Fælles Forum Konklusion Loftsrum Kælderrumsopgørelse 2) Godkendelse

Læs mere

Offentligt Referat Bestyrelsesmøde nr. 2 23. maj 2011

Offentligt Referat Bestyrelsesmøde nr. 2 23. maj 2011 Offentligt Referat Bestyrelsesmøde nr. 2 23. maj 2011 Til stede: Frank B. Hansen (FH), Anders Zitawi (AZ), Henrik Andersen (HA), Anne Kathrine Henriksen (AK), Michael Olsen (MO), Tina Milton (TM), Peter

Læs mere

Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den erstatter dette ordensreglement tidligere gældende reglementer.

Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den erstatter dette ordensreglement tidligere gældende reglementer. Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 21 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 14-03-2018. Ændr. 21.02.2019. I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 14-03-2018 erstatter dette

Læs mere

1. JUNI 20. Brøndby Kommune

1. JUNI 20. Brøndby Kommune une ndby Komm rø B l ti r e m rne kom Skraldetante 14 1. JUNI 20 Vær parat til dine nye affaldsbeholdere i juni 2014 Den 1. juni 2014 starter den nye affaldsordning. Allerede i april/maj måned får du dine

Læs mere

REFERAT 1. gårdgruppemøde Puggaardsgade-karréen

REFERAT 1. gårdgruppemøde Puggaardsgade-karréen REFERAT 1. gårdgruppemøde Puggaardsgade-karréen Afholdt i Kulturhuset Indre By, Charlotte Ammundsens Plads 3, 1359 Kbh. K, mandag d 12.5.2014. Deltagere: 13 beboere 17 var med på gårdvandringen. Dorte

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Afbud: Dato: Dion Brun, Georg Rønsch, Linda Kampmann & Lisbeth Garder Kim Reenberg, Kim Sommer 28. august 2012 kl. 19.30 på Skibelund Krat Dagsorden 1. Opfølgning

Læs mere

gaardrum.dk Byens Fysik Område- og Byfornyelse Postboks København V

gaardrum.dk Byens Fysik Område- og Byfornyelse Postboks København V Byens Fysik Område- og Byfornyelse Postboks 339 1504 København V MERE INFORMATION Tlf. 20 29 11 80 E-mail: gaardhaver@tmf.kk.dk www.kk.dk/gaardhaver gaardrum.dk BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Offenbachsvejkarréen

Læs mere

Bilag 2. Forslag til byfornyelsesbeslutning. af fælles gårdanlæg i Sundevedsgade-karréen Ydre Vesterbro

Bilag 2. Forslag til byfornyelsesbeslutning. af fælles gårdanlæg i Sundevedsgade-karréen Ydre Vesterbro Bilag 2. Forslag til byfornyelsesbeslutning om etablering af fælles gårdanlæg i Sundevedsgade-karréen Ydre Vesterbro Maj 2008 Byfornyelsesforslaget viser de overordnede retningslinier for, hvordan gården

Læs mere

28/ Luft rum skal opdateres vi går en tur næste møde. Phillip printer tegninger til næste gang

28/ Luft rum skal opdateres vi går en tur næste møde. Phillip printer tegninger til næste gang Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3 Forfatter: Berit Møde dato: 06-02-2019 Møde deltagere: Berit, Christian, Regitze, Morten Ikke tilstede: Kasper, Emil, Sophie,

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN TORSTED VEST - SLARISDAL 2A - 8700 HORSENS MØDEREFERAT

ANDELSBOLIGFORENINGEN TORSTED VEST - SLARISDAL 2A - 8700 HORSENS MØDEREFERAT MØDE ANDELSBOLIGFORENINGEN TORSTED VEST - SLARISDAL 2A - 8700 HORSENS Bestyrelsesmøde DATO 18. juni 2011 DELTAGERE FRAVÆRENDE REFERENT Majbrit nr. 16C Paw nr. 14D Maria nr. 14D Gitte nr. 14B Louise nr.

Læs mere

Møde i afdelingsbestyrelsen tirsdag den 14. maj 2013, kl. 19.30

Møde i afdelingsbestyrelsen tirsdag den 14. maj 2013, kl. 19.30 Afdelingsbestyrelsen v/baunebjerghuse Møde i afdelingsbestyrelsen tirsdag den 14. maj 2013, kl. 19.30 Mødet holdt i Multihuset, Baunebjergvej 283. Indkaldt: Ole Poulsen, Henrik Andersen, Jan Larsen, Daniel

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 Tid: Tirsdag den 1. november 2011 Sted: Afdelingskontoret, Åfløjen 5 Deltagere: Christina Clausen Dorthe Hindsberg Kim Holk Lilian Hindsberg Nini Rice Thomas

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRENS GÅRDLAUG.

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRENS GÅRDLAUG. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRENS GÅRDLAUG. Gårdlauget afholdt generalforsamling tirsdag d. 24. april 2007, kl. 18.00 i Porthusets beboerlokale, Vesterbrogade 128. Gårdlaugets formand

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde Torpehaven 1 tirsdag den 9. januar 2018 kl

Referat for bestyrelsesmøde Torpehaven 1 tirsdag den 9. januar 2018 kl Referat for bestyrelsesmøde Torpehaven 1 tirsdag den 9. januar 2018 kl. 18.30-21.30 Mødested: Birgit Kristensen Tilstede: Birgitte Kristensen, Henning Christiansen, Lene Møller, Mikael Fossø, Birgitte

Læs mere

Til stede: Lis, Inge-Marie, Poul Erik, Kirsten og Lars (fra ca. 20.00) Jette til pkt 1 og Bent til pkt 8. Afbud: June og Karin

Til stede: Lis, Inge-Marie, Poul Erik, Kirsten og Lars (fra ca. 20.00) Jette til pkt 1 og Bent til pkt 8. Afbud: June og Karin Afdelingsbestyrelsesmøde d. 10. november 2015 kl. 19.00 i Fælleshuset Til stede: Lis, Inge-Marie, Poul Erik, Kirsten og Lars (fra ca. 20.00) Jette til pkt 1 og Bent til pkt 8. Afbud: June og Karin Emne

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 Tid Tirsdag den 8. oktober 2013 Sted Afdelingskontoret, Åfløjen 5 Deltagere Afbud Dagsorden Patrick Abrahamsen Elisabeth Bransmark Kent Christensen Kim Holk

Læs mere

Husorden. Henstilling af løst affald i affaldsøer, opgange, kældergange eller andre fælles områder er forbudt.

Husorden. Henstilling af løst affald i affaldsøer, opgange, kældergange eller andre fælles områder er forbudt. for Affald De grå containere i affaldsøerne ved de enkelte boligblokke må kun bruges til køkkenaffald. Dette affald skal være i egnede plastposer, som er forsvarligt lukket. Dette for at undgå lugtgener

Læs mere