Kandidater til bestyrelsen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kandidater til bestyrelsen"

Transkript

1 Generalforsamling 2009 Kandidater til bestyrelsen Gruppen < 10 ansatte: Hans Axel Kristensen, Built Identity Gruppen > 10 < 50 ansatte: Ask Agger, Workz Henning Therkelsen, 3PART Jeppe Schytte-Hansen, SkabelonDesign Gruppen > 50 ansatte: Kim Meyer Andersen, Kontrapunkt Martin Delfer, Designit Lars Hoff-Lund, Datagraf Suppleanter Henrik Jeppesen, CBD Jesper von Wieding, Scandinavian DesignLab 3. suppleant afgøres på generalforsamlingen

2 Side 2 Hans Axel Kristensen, Built Identity Hvorfor vælge mig ind DDAs bestyrelse Medlemmerne af DDA løser dagligt kundernes problemer, beriger og udfordrer menneskers liv, skaber værdier for samfundet og former fremtiden med midler forankret i en stærk tradition. Det har DDA med kun halvandet års indsats formået at formidle til omverdenen. Designbranchens samfundsmæssigt værdiskabende kvaliteter og potentialer kan dog styrkes endnu mere. Dette og indsatsområderne nedenfor vil jeg som medlem af DDAs bestyrelse arbejde for at realisere. 1. Styrkelse af designvirksomhedernes forretningsmæssige og kreativ udvikling Designvirksomhedernes forretningsmæssige og kreative udvikling skal styrkes parallelt for at branchen kan nå sit fulde potentiale. Denne udvikling skal ske i en forretningsmæssig kontekst og kan bl.a. understøttes ved at indgå i tværfaglige partnerskaber, både med partnere indenfor og udenfor branchen. 2. Konkurrencereglerne skal bæres succesfuldt i mål Jeg har deltaget i arbejdet med at formulere et branchekodeks og udarbejde et oplæg til konkurrenceregler et arbejde, der er foregået i et frugtbart samspil med DDA s formand, Søren Skafte Overgaard, og bestyrelsessuppleant Kim Meyer Andersen. Det politiske arbejde med at færdiggøre, implementere og operationalisere DDAs konkurrenceregler er en opgave jeg gerne vil tage medansvar for at bære succesfuldt i mål. 3. Designvirksomhedens rolle som strategisk, innovative nøglespiller Designvirksomhedens rolle som strategisk, innovative nøglespiller i et samfund i forandring bliver kun tydeligere, som udfordringerne vokser. Vi gør en forskel, og derfor skal vi som branche eksponeres endnu mere på den lokal- og national politiske scene, såvel som i medierne. Det vil jeg gerne medvirke til sker. Om Hans Axel Kristensen, 43 år Som Built Identity s adm. direktør er Hans Axel Kristensen ansvarlig for selskabets overordnede strategiske ledelse og operationelt ansvarlig for honorar- og aftaleforhold, økonomi, HR & organisation samt relationer til kunder og samarbejdspartnere. Built Identity dækker forretningsområder indenfor identitetsskabende arkitekturdesign, produktdesign, grafisk design, og visuel strategi. Hans Axel Kristensen er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet i 1993 og har mere end 12 års erfaring med tværorganisatorisk ledelse og styring af udviklingsprocesser. Hans startede som juridisk konsulent hos brancheorganisationen for rådgivende arkitektvirksomheder PAR, i dag Danske Arkitekter, og har herefter været HR-ansvarlig i tre børsnoterede selskaber; Scandic, Dell og Carlsberg Group alle i internationale stillinger. I 2007 stiftede Hans Axel Kristensen Built Identity ApS med partnerne Arkitekt MAA Kim Fridbjørg og Designer Masoud Alavi. I regi af PAR og senere HORESTA har Hans i flere år været aktiv i politisk brancheforeningsarbejde. Hans er gift med Nadia Kløvedal Reich, og sammen har de Oliver (20) og Amalie (16).

3 Side 3 Ask Agger, Workz Fremtidens design som løftestang På bagkanten af den aktuelle krise venter nye muligheder, hvor Danmark for alvor skal finde sin rolle i den globale oplevelsesøkonomi. I det arbejde har den danske designbranche og den danske designtradition en unik mulighed for at erobre positionen som den centrale bro, der kan løfte industrisamfundets løsninger og forretningsforståelse ind i en ny tid. En tid, hvor afstand og geografi betyder mindre end mening og autenticitet, og hvor designforståelse er afgørende i koblingen mellem funktionalitet og brugeroplevelse. Men det kræver, at designbranchen står sammen, at vi gør op med vanetænkning, og at vi arbejder med en udvidet designforståelse, hvor form, funktionalitet og æstetik går hånd i hånd med service, involvering og oplevelse. Om Ask Agger Ask Agger er adm. direktør for forandringsbureauet Workz a/s, der blev etableret i sommeren 2008 i en fusion mellem Zentropa Interaction og Zentropa WorkZ. Virksomheden har 25 ansatte og arbejder bl.a. med servicedesign, procesdesign, strategisk kommuniktion, radikal innovation, organisationskultur samt design af læringsspil (serious games). Ask har mere end 10 års erfaring som rådgiver og konceptudvikler for en bred kreds af landets største organisationer og virksomheder, herunder Mærsk, Novozymes, Danisco, Carlsberg og Danske Bank. Senest har han bl.a. hjulpet DSB med udviklingen og udrulningen af koncernens nye vision. Ask er som ekspert i bl.a. oplevelsesøkonomi, storytelling og spildesign fast klummeskribent i Børsen og er en flittig foredragsholder, facilitator og gæsteforelæser. Han sidder i en række bestyrelser og tænketanke. I sin fritid dyrker Ask filippinsk kampsport, er lykkeligt gift og bor på Nørrebro. Henning Therkelsen, 3PART Motivation for at stille op Jeg stiller op til bestyrelsen for at kunne arbejde for tiltag der styrker branchens generelle professionaliseringsproces. Endvidere vil jeg arbejde for at tale de særlige udfordringer, som relaterer sig til designvirksomheder der arbejder med industriel design. Endeligt vil jeg arbejde for at skabe tættere relationer mellem øst og vest, således at vi arbejder koordineret mod det fælles løft af branchen. Om Henning Therkelsen Uddannet industriel designer fra Arkitektskolen i Århus 1999 Medstifter af 3part i PART beskæftiger i dag 14 medarbejder med baggrunde som industrielle designere, design antropologer og ingeniører. Vores forretningsområde er primært produktdesign, servicedesign og potentialeanalyser. I dag er jeg leder af vores nystartede afdeling i København. Som producing manager beskæftiger jeg mig primært med produktdesign i lige fordeling mellem danske og udenlandske kunder.

4 Side 4 Jeppe Schytte-Hansen, SkabelonDesign Motivation for at stille op Motivationen for at deltage i bestyrelsesarbejdet bunder i interessen for DDAs fremdrift og lysten til at dele viden og erfaringer, samt at hjælpe DDAs medlemsskare med forretningsudvikling i en professionaliserings kontekst. Jeg mener, at medlemmerne af DDA skal stemme på mig fordi jeg har en anderledes vinkel på udfordringerne og mulighederne for både DDA som brancheforening og for medlemmerne som virksomheder der med stærke kompetencer i mange sammenhænge står overfor enslydende udfordringer og muligheder. Nedenstående er mine fokusområder: 1. Omstrukturering af medlemskategorisering DDA skal være et omdrejningspunkt for alle interessenter i designbranchen, hvilket skal afspejles i medlemskategorier. 2. Internationaliseringsprocesser Lær af de danske virksomheder som ER internationale eller globale. Erfaring indsamles fra mindre og mellemstore virksomheder som er gået over landets grænser indenfor de seneste 10 år. Salg og markedskommunikation i internationalt perspektiv: Et langt og sejt arbejde i en kombination af relationer, agenter, rainmakers, forhandlingsevner, kvantitet og vedholdenhed DDA i dagspressen som meningsdannere og som support for DDAs medlemmers udbredelse over landets grænser 3. Dokumentation af medlemmernes kompetencer 4. DDA de private virksomheders SKI DDA opfordrer medlemmer til at opfylde fast definerede kriterier, således at det pågældende medlem får en blåstempling overfor private virksomheder der kan henvende sig til DDA om kvalitative egenskaber hos medlemmerne. 5. Netværkssucceskriterier Hvordan får det enkelte medlem mest muligt ud af at være DDA-medlem? 6. Specialist communities og oprettelse af DDA advisory board Et advisoryboard kunne sammensættes af 4-6 personer der har enten en specialistrolle i forhold til foreningens drift, forretningsmodel, juridiske forhold eller har en "kemisk sammensætning" der passer godt med den øvrige strategiske linje i DDA. Om Jeppe Schytte-Hansen Jeppe Schytte-Hansen, Managing Director, Partner i SkabelonDesign. Har læst HD i Organisation og Ledelse på CBS. Jeppes kernekompetencer ligger indenfor generel ledelse, strategi, forretningsudvikling, usability, kommunikation/formidling og lokale og internationale partnerskaber. Udover SkabelonDesign sidder Jeppe i bestyrelsen for udviklingsselskabet Mentum og i bestyrelsen for Amplio, der beskæftiger sig med Corporate Performance Management. SkabelonDesign arbejder med rådgivning om og løsninger til implementering af visuel identitet i en lang række af Danmarks største offentlige og private virksomheder.

5 Side 5 Kim Meyer Andersen, Kontrapunkt Hvad har jeg lavet som suppleant i det sidste halve år Som designer, medstifter af Kontrapunkt og direktør i Kontrapunkt Group har jeg: 1. Været med til at stifte DDA. VI har manglet en brancheforening hvor det er designvirksomhedernes interesser- der er i centrum. Dn ny forening er godt på vej og det har været en fornøjelse at arbejde sammen med en direktør og en bestyrelse af den kaliber. Men der mangler meget endnu før vi kan kalde os en professionel brancheforening. 2. Deltaget i et 3 mands udvalgssamarbejde om DDAs konkurrenceregler og DDAs kodeks som handler om vort forhold til kunder og om vor indbyrdes adfærd. Her har jeg erfaring fra tidligere deltagelse i nationale og internationale konkurrencer og udvikling af regler herfor gennem MDD og de internationale designorganisationer. 3. Deltaget i et netværks-udvalgs-samarbejde blandt medlemmerne hvor min holdning er at lægge de erfaringer, samarbejdskontrakter mv frem som jeg har været med til at udforme for Kontrapunkt. Jeg tror på at vi får en bedre branche hvis vi har samme vidensniveau og samme professionelle måde at håndtere vore rettigheder på over for vore kunder og vore leverandører. Jeg tror på at jo stærkere og mere professionel designbranchen fremstår jo bedre for hver enkelte designvirksomhed og hermed også for Kontrapunkt. Altså vi vinder ved at være åbne over for hinanden samtidig med at vi i nogen tilfælde konkurrerer indbyrdes. 4. Jeg har påtaget mig rollen som mentor i DDAs udmærkede mentorprogram. 5. Af enkelsager har jeg engageret mig i at vejlede Udenrigsministeriet med deres konkurrence om loungemøbler til klimakonferencen. I et samarbejde med MDD og DDC fik vi i DDA UM til at trække konkurrencen tilbage da den var mere end urimelig over for konkurrencedeltagerne. 6. Jeg har jeg engageret mig i SKI udbuddet om hvilke designvirksomheder der i fremtiden skal være med i et leverandører- aftalesæt med Stat og Kommuner. Her vil jeg tage initiativ til at vi som brancheforening straks går i gang med at omdefinere vilkårene for udvælgelse af designvirksomheder så ikke kun pris men også kvalitet er en aktiv faktor. 7. Jeg har også engageret mig i bestyrelsens debat om designuddannelserne hvor min pointe er at branchen skal skubbe på for at få udvidet kompetencerne på design- og arkitektskolerne og at dette må ske for nye penge ikke gennem midler taget fra den alm. designundervisning. 8. Hvor var det lige at der blev holdt DDA fest i sommer? Var det ikke Kontrapunkt der åbnede dørene så arrangementet ikke skulle blive for belastende økonomisk Det var en stor fornøjelse og stemningen var så høj at man kunne fristes til at mene at ikke alle så krisen komme. Eller var det netop fordi festen var en anti-krise-forsikring om at vi står sammen og lærer af hinanden? Hvad brænder jeg for Vi må lave en standard for en samarbejdsaftale med vore kunder og få Dansk Erhverv og DI til at bakke dem op først da har vi et argument over for en genstridig kunde. En almindelig branchestandard som bakkes bredt op- det vil være et kæmpe skridt fremad.

6 Side 6 Jeg mener det er meget vigtigt at vi får en god omgangstone over for hinanden, at vi udvikler en fairness designvirksomhederne indbyrdes. Jeg mener vi skal gå et ekstra skridt i retning af at adfærdsregulere vor måde at konkurrere på. Vi er i en hård indbyrdes konkurrence og brancheforeningen kan blive betydningsløs hvis vi ikke bakker op om en branchestandard for professionel opførsel. Vi har også en kamp vi må stå sammen om hvad angår vore ophavsrettigheder. De fleste kundeinitierede samarbejdskontrakter byder designerne af afgive deres rettigheder inkl. de kunstneriske ophavsrettigheder. Vi må så sammen om at forsvare hvad der står i loven om ophavsret. Ellers kan vi hurtigt nedbryde designvirksomhedernes vigtigste værdi. Hvorfor skal du stemme på mig Hvis ikke sådanne synspunkter fremlægges med en vis entusiasme i bestyrelsen ja så bliver det det alle umiddelbart kan blive enige om ikke ambitiøst nok efter min mening. Jeg går ind for at vi rykker os fremad som branche og ikke stopper ved laveste fællesnævner- også selv om det gør lidt ondt. Jeg vil kæmpe for at vi udvikler os i et branchefællesskab som er udviklende og stimulerende for alle. Et mødested for virksomhedsledere, hvor meninger brydes og en brancheetik og brancheskik opstår. Om Kim Meyer Andersen Medstifter af Kontrapunkt, direktør for Kontrapunkt Group. Sidder i Advisory Board for DCDR, Danish Center for Design Research Har tidligere været Formand for foreingen Danske Designere, Formand for bestyrelsen for Kolding Designskole, siddet i Advisory Board for designtidsskriftet Designmatters Medforfatter af bøgerne The Crowning Touch / Kronen på mærket samt Offentlig design på dagsordenen, begge udgivet på DDCs forlag Martin Delfer, Designit Jeg vil arbejde for tre ting: 1. VÆRDI ved at sikre, at DDA skaber de bedste rammevilkår for at drive designvirksomhed. DDA skal hjælpe virksomheder og organisationer til at forstå værdien af at bruge design taktisk og strategisk OG påvirke myndighederne til at placere design øverst på den nationale agenda. 2. UDVEKSLING ved at sikre, at DDA faciliterer deling af erfaringer mellem medlemsvirksomhederne og deres ansatte. DDA skal sikre højere standarder, bedre kompetencer. 3. IKKE-NOSTALGISK ved at sikre, at DDA sætter fokus på flere elementer af design, designprocesser og innovation, ikke bare design classic i form af produktforskønnelse og æstetisk præstation. Den helt store mulighed for medlemsvirksomhederne ligger ikke i at slås med andre om Georg Jensens gunst, det ligger i at realisere potentiale for selv almindelige virksomheder, med almindelige produkter, som hjulpet på den rette vis kan skabe ualmindelige koncepter, der lægger verden ned. Om Martin Delfer Martin Delfer, 43 år, direktør og associeret partner i Designit A/S. Været i Designit siden Startede kontoret i København op. Dengang som ene mand idag 25 medarbejdere. Arbejder mest med forretningsudvikling samt brand- og designstrategisk rådgivning. Uddannet økonom. Var tidligere i Shell gruppen i mange år både i Danmark og Internationalt. Boet flere år i London.

7 Side 7 Lars Hoff-Lund, Datagraf Fokus på indhold Hele designbranchen lever i skismaerne mellem drift og udvikling, metode og kreativitet, økonomi og hjerteblod. På kun et års tid er det lykkedes DDA at få sat fokus på den ene del af disse skismaer: design som forretning, professionalisering af virksomhedsdriften og forbedrede organisationsformer. Dette har kun kunnet lade sig gøre pga. de superdygtige og superengagerede folk i bestyrelsen. Men måske er tiden inde til, at vi også kigger på den anden dimension af vores fag: udvikling af kreativiteten, dyrkelse af ideerne, opgøret med traditionerne. Nok skal vi lære at drive og organisere vores virksomheder mere professionelt, men vi har også brug for at lade indholdet af vores forretning vokse og udvikle sig. Som ejere, partnere og ledere står vi med udfordringen at lede de kreative medarbejdere til at levere gode resultater såvel økonomisk som fagligt. I regi af DDA kunne vi professionalisere vores arbejde med idéudvikling, nytænkning og samarbejde på tværs af faggrupper. Det er med disse visioner, jeg vil gå ind i bestyrelsesarbejdet altså for at give DDA endnu et ben at stå på til gavn for hele branchens fremtid. Om Lars Hoff-Lund, 44 år Siden 2001 designchef hos Datagraf, hvor vi i dag er ca. 50 grafiske designere og dobbelt så mange i andre funktioner foruden 25 kolleger i vores datterselskaber i Stockholm og Oslo. Primære ansvarsområder: ledelse og udvikling af kreative medarbejdere, rådgivning omkring design, metodeudvikling inden for grafisk design. Før dette bl.a. projektchef hos Bysted, produktionschef på Hovedkvarteret og selvstændig designer. Censor på Skolen for Visuel Kommunikation og på TEKOs Branding og New Business Development samt jurymedlem i Creative Circle Award. Uddannet på Den Grafiske Højskole, først som designer og siden som leder. Sjællænder, men i dag bosat nord for Århus. Henrik Jeppesen, CBD Slogan Seriøsitet, kreativitet og fællesskab Bidrag i perioden som suppleant: Rekruttering af Gitte Just vores altafgørende nøgleperson og foreningens ansigt udadtil Bidrag til fokusområder særligt en international vinkel Rekruttering af medlemsvirksomheder Ambitioner for DDAs fremtid: Øget gennemslagkraft i industrien En professionalisering drevet af det, vores kunder reelt efterspørger Designere som seriøse rådgivere på strategisk niveau Hvorfor mig? Førstehåndskendskab til branchens udfordringer i forhold til kunder, konkurrence og markeder på verdensplan Stort personligt engagement i design og i branchens udvikling Personlig erfaring med international udvidelse

8 Side 8 Jesper von Wieding, Scandinavian DesignLab Mine betragtninger og ønsker for dansk designs fremtid Jeg var med, da det blev besluttet, at der skulle stiftes en forening for den danske designbranche. Grundtanken var at skabe et medieuafhængigt forum, der repræsenterer, udfordrer og brander den danske designbranche. Det er fantastisk at se hvor langt DDA er kommet på relativt kort tid. Vi har endnu ikke flyttet bjerge, men vi har etableret grundlaget for skabelsen af en langt stærkere danske designprofil. Jeg ønsker at fortsætte det gode arbejde allerede gør. Jeg vil kæmpe for stærkere sammenhold i den danske designbranche, og en skærpet international anerkendelse af Danmark som designnation. I min rolle som jurymedlem i Cannes erfarede jeg med egne øjne, hvor stort et potentiale dansk design har på internatonalt plan vi kan langt mere end vi umiddelbart går og tror! Derfor ligger mig stærkt på sinde, at kæmpe for at skabe yderlig fokus på danske design på det internationale marked. Jeg er en pragmatisk praktiker, og i mit bestyrelse arbejde i ønsker jeg at knytte stærke bånd og kontakter i den til tider ret fragmenterede danske designbranche. Tværkollegiale samarbejder vil styrke vores faglighed, og jeg vil betragte det som min fineste opgave at bygge videre på den såkaldt musketerånd, der skal bringe vi designere tættere sammen. Jeg ønsker at skabe sammenhold og gøre os til såkaldte konkollegaer. Vi skal fokuserer på hinandens styrker, og stå sammen om at slå den danske designkunnen fast på den internationale designscene. Vi skal endvidere fordre til debatten omkring New Danish Design, så vi kan genopfinde os selv og de tidligere danske designsucceser. Jeg ønsker, at skal være dét forum, der skaber plads til kontinuerlig udvikling og nytænkning indenfor dansk design. Jeg ønsker ligeledes, at skal skabe rammerne for en endelig etablering og videreudvikling af et skandinavisk designsamarbejde. Jeg tror på Scandinavian Lifestyle & Design som et vigtigt parameter i vores stræben efter at slår os endegyldigt fast på det internationale marked. VisitDenmark siger at Danmark er en intelligent designnation, og den historie bør vi også fortælle omverdenen. Jeg tror på en bredere internationalisering af dansk design. Vi skal f.eks. markerer os igennem en større aktiv deltagelse i de internationale award shows, designkonferencer og events som f.eks. verdensudstillingen i Shanghai Det er det min intention at skabe netværksrelationer på tværs af alle de kreative danske brancher. skal være en bredt favnende medieuafhængig brancheforening, og herigennem skal vi styrke dansk design på både nationalt, skandinavisk og internationalt plan. CV Jesper von Wieding er født i 1962, og fungerer til dagligt som strategisk kreativ direktør og partner hos Scandinavian DesignLab Museum of Holography & New Visual Medias, Owner and Managing Director 1988 California College of Art and Craft, Graphic Designer 1989 Danish Design School, Graphic Design 1989 Michael Cronan Design, San Francisco, Designer

9 Side Landor Associates Stockholm and Paris, Designer 1992 Founded "Design By", Owner and Managing Director 1999 Sold "Design By" to Scandinavian Design Group, Strategic Creative Director 2004 Founded Scandinavian DesignLab, Strategic Creative Director. Scandinavian DesignLab er et strategisk kreativt designbureau, med kernekompetencer indenfor CORPORATE IDENTITY / BRAND DEVELOPMENT / PACKAGING & FASHION. Bureauet har kontorer i København og Shanghai. Bestyrelsesposter Creative Circle m. ansvar for design (Jurymedlem i Creative Circle / Design) Netværk/ Medlemskaber/ Relationer Creative Circle Danish Fashion Institute Cannes Lions (Jurymedlem 2008) VL 20 Danish - Chinese Business Forum Kina Netværket Danske Designere

Generalforsamling 2011

Generalforsamling 2011 Generalforsamling 2011 Kandidater til bestyrelsen Gruppen > 30 ansatte Martin Delfer, Designit Ulla Hovgaard Ramlau, Bysted Gruppen > 10 < 30 ansatte Jeppe Schytte-Hansen, SkabelonDesign Mads Kjøller Damkjær,

Læs mere

Gruppen > 10 < 50 ansatte: Ulla Hovgaard Ramlau, Bysted Kim Meyer Andersen, Kontrapunkt Jeppe Schytte-Hansen, SkabelonDesign

Gruppen > 10 < 50 ansatte: Ulla Hovgaard Ramlau, Bysted Kim Meyer Andersen, Kontrapunkt Jeppe Schytte-Hansen, SkabelonDesign Kandidater Gruppen > 50 ansatte: Line Rix, 1508 Gruppen > 10 < 50 ansatte: Ulla Hovgaard Ramlau, Bysted Kim Meyer Andersen, Kontrapunkt Jeppe Schytte-Hansen, SkabelonDesign DDA Partner Eskild Hansen, CISCO

Læs mere

Danish Design Association

Danish Design Association Danish Design Association Side 2 Velkommen Program 16.30 Velkommen til Designit v. Martin Delfer 16.40 Gitte Just, Danish Design Association 17.00 Line Rix, 1508 17.20 Søren Overgaard Skafte, e-types 17.40

Læs mere

Velkommen til Danish Design Associations generalforsamling. 24. april 2008

Velkommen til Danish Design Associations generalforsamling. 24. april 2008 Velkommen til Danish Design Associations generalforsamling 24. april 2008 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens beretning for det foregående år. 4. Forlæggelse og godkendelse

Læs mere

Ad 2) Valg af referent Bestyrelsen havde indstillet Mette Marie Stæhr som referent. Dette var der ingen indvendinger mod.

Ad 2) Valg af referent Bestyrelsen havde indstillet Mette Marie Stæhr som referent. Dette var der ingen indvendinger mod. København 5. maj 2009 Referat af generalforsamling Dato: 28.4.2009 Tid: Kl. 16.00 18.30 Sted: Dansk Erhverv, Børsen Deltagere: 3XU, 1508, 3PART, B14, Boje & Mobeck, Built Identity, Bysted, CPH Design,

Læs mere

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde business AHead Consulting & Concept Development www.b-ahead.dk Kontaktperson: Henning Jørgensen E-mail: mail@b-ahead.dk Tlf.: +45 40 54 84 80 Velkommen hos business AHead Missionen er lykkedes når du leder

Læs mere

Stillings- og personprofil. Administrerende direktør FDC A/S

Stillings- og personprofil. Administrerende direktør FDC A/S Stillings- og personprofil Administrerende direktør FDC A/S Maj 2014 Opdragsgiver FDC A/S Adresse Lautrupvang 3A 2750 Ballerup Tlf.: 44 65 45 00 www.fdc.dk Stilling Administrerende direktør Refererer til

Læs mere

Samarbejde, konsortier og netværk juridiske og økonomiske udfordringer

Samarbejde, konsortier og netværk juridiske og økonomiske udfordringer Samarbejde, konsortier og netværk juridiske og økonomiske udfordringer v/ Betina Nørgaard, Manager Deloitte Consulting Holmegaard, 15. marts 2012 Agenda Begrundelser for samarbejde Forskellige samarbejdsmodeller

Læs mere

konkurrenceparameter

konkurrenceparameter Invitation til international konference Design som fremtidens konkurrenceparameter Mange taler om design som afgørende for virksomheders fremtidige konkurrenceevne. Men hvordan skaber du mere værdi i din

Læs mere

International strategi for Hotel- og Restaurantskolen

International strategi for Hotel- og Restaurantskolen International strategi for Hotel- og Restaurantskolen November 2017 Hvorfor internationalisering på Hotel- og Restaurantskolen? Hotel- og Restaurantskolen skal være en erhvervsskole med et internationalt

Læs mere

Bestyrelsesuddannelse. Få den nyeste viden om fremtidens bestyrelsesarbejde

Bestyrelsesuddannelse. Få den nyeste viden om fremtidens bestyrelsesarbejde Bestyrelsesuddannelse Få den nyeste viden om fremtidens bestyrelsesarbejde Executive Board Programme INSEAD Skab værdi i bestyrelsen og bidrag til forretningsudviklingen På vores bestyrelsesuddannelse

Læs mere

Vand og Affald. Virksomhedsstrategi

Vand og Affald. Virksomhedsstrategi Vand og Affald 2012 2016 Virksomhedsstrategi forord Vand og Affalds virksomhedsstrategi 2012 2016 er blevet til i samarbejde med virksomhedens medarbejdere, ledelse og bestyrelse. I løbet af 2011 er der

Læs mere

DI Rådgiverne. DI Rådgiverne. H.C. Andersens Boulevard København V raadgiverne.di.dk

DI Rådgiverne. DI Rådgiverne. H.C. Andersens Boulevard København V raadgiverne.di.dk 12 H.C. Andersens Boulevard 18 1787 København V DIRaadgiverne@di.dk +45 3377 4601 raadgiverne.di.dk Dansk Industris branchefællesskab for rådgivervirksomheder Følg på LinkedIn Følg på Twitter Bestil s

Læs mere

I n s p i r a t i o n s & U d v i k l i n g s f o r l ø b

I n s p i r a t i o n s & U d v i k l i n g s f o r l ø b I n s p i r a t i o n s & U d v i k l i n g s f o r l ø b Velkommen til vækstgruppeforløbet vækst via oplevelser Fremtidens konkurrenceparameter i turisme-erhvervet Mange taler om kundeoplevelsen som et

Læs mere

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed -der skal mere til at skabe vækst

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed -der skal mere til at skabe vækst Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed -der skal mere til at skabe vækst SDU i Kolding har fokus på entreprenørskab, ledelse og udvikling af små og mellemstore virksomheder og vi er klar til at samarbejde

Læs mere

Rheinzink Danmark A/S: Tættere på et take-back-system

Rheinzink Danmark A/S: Tættere på et take-back-system Rheinzink Danmark A/S: Tættere på et take-back-system Ved at deltage i Rethink Business er Rheinzink Danmark A/S blevet overbevist om, at der er god forretning i at tage brugt zink tilbage. Næste skridt

Læs mere

Generalforsamling Præsentationer fra bestyrelsesmedlemmer og suppleanter på valg

Generalforsamling Præsentationer fra bestyrelsesmedlemmer og suppleanter på valg Generalforsamling 2018 Præsentationer fra bestyrelsesmedlemmer og suppleanter på valg Balder Johansen Daglig leder i byggefirmaet LOGIK & CO.: Bæredygtig entreprenør, kulturel iværksætter og samfundsdebattør.

Læs mere

MOD NYE LØSNINGER Dansk Byggeris Strategi 2014-2016

MOD NYE LØSNINGER Dansk Byggeris Strategi 2014-2016 MOD NYE LØSNINGER Dansk Byggeris Strategi 2014-2016 FORORD Dansk Byggeri har udarbejdet en ny strategi. Efter en lang periode med krise og tilpasninger ser vi nu fremad og fokuserer på udvikling. Derfor

Læs mere

Løsninger til fremtidens landbrug

Løsninger til fremtidens landbrug STRATEGI SEGES Løsninger til fremtidens landbrug SEGES SEGES er en del af. Derfor er strategien for også det øverste niveau i SEGES strategi. For at understøtte den fælles strategi er der udarbejdet en

Læs mere

Velkommen. More.Creative infomøde!

Velkommen. More.Creative infomøde! Velkommen More.Creative infomøde! Agenda Velkomst Hvorfor More.Creative? Formål med mødet Om More.Creative Q&A Mulighed for projektsparring Hvorfor More.Creative? De kreative erhverv rummer et stort potentiale

Læs mere

Strategi for Dansk Design Center

Strategi for Dansk Design Center Designanvendelse Strategi for Dansk Design Center 2019-2021 Side 1 Forord Forord De næste 40 år I 2018 fejrer Dansk Design Center sit 40 års jubilæum. Vi har gennem hele vores historie arbejdet for at

Læs mere

Værdier er intet værd, hvis de forbliver ord på papir. Værdierne skal folde sig ud i konkrete handlinger. De skal leves. Og opleves.

Værdier er intet værd, hvis de forbliver ord på papir. Værdierne skal folde sig ud i konkrete handlinger. De skal leves. Og opleves. KORT OM OS & VORES VÆRDIER Any intelligent fool can make things bigger, more complex and more violent. It takes a touch of genius, and a lot of courage, to move in the opposite direction. - Einstein Vores

Læs mere

SERVICE design. Et lynkursus i servicedesigns fordele & forløb. Dansk Design Center

SERVICE design. Et lynkursus i servicedesigns fordele & forløb. Dansk Design Center SERVICE design Et lynkursus i servicedesigns fordele & forløb Dansk Design Center SERVICEdesign et lynkursus i servicedesigns fordele & forløb Udgivet af: Dansk Design Center HC Andersens Boulevard 27

Læs mere

FREMTIDENS ARBEJDSMARKED

FREMTIDENS ARBEJDSMARKED FREMTIDENS ARBEJDSMARKED En undersøgelse af projektdrevne virksomheders og organisationers erfaringer med krav til konsulentbemanding, effektivitet og specialisering. April 9 Interim Competence Jobmarkedets

Læs mere

Strategi, vækst. og lederskab. Executive Lederudviklingsprogram. www.mannaz.com

Strategi, vækst. og lederskab. Executive Lederudviklingsprogram. www.mannaz.com vækst Strategi, og lederskab Executive Lederudviklingsprogram www.mannaz.com En deltager udtaler: Arbejdet med egne cases og konsulenternes inddragelse af praksiseksempler skabte en meget virkelighedsnær

Læs mere

CSR-rapport for Med venlig hilsen Poul Feilberg Adm. direktør

CSR-rapport for Med venlig hilsen Poul Feilberg Adm. direktør CSR-rapport for 2016 Forord Kort om Feicon Ledelsessystemer hvad er det? Feicons identitet Politik for certificeringer Mål og indsatser Feicons interessenter CSR Rapporten Forord I 2013 blev Feicon ApS

Læs mere

NOTAT Bilag 14 Udkast. Aftale mellem partnerne vedr. etableringen af et videncenter for kystturisme i Hvide Sande

NOTAT Bilag 14 Udkast. Aftale mellem partnerne vedr. etableringen af et videncenter for kystturisme i Hvide Sande NOTAT Bilag 14 Udkast 30. maj 2011 Aftale mellem partnerne vedr. etableringen af et videncenter for kystturisme i Hvide Sande Økonomi- og Erhvervsministeriet, Region Midtjyllands, Regions Syddanmarks,

Læs mere

Design Delivers Mette Fjord Sørensen Chef for forskning og videregående uddannelser, DI. Christian Bason Adm. direktør, Dansk Design Center

Design Delivers Mette Fjord Sørensen Chef for forskning og videregående uddannelser, DI. Christian Bason Adm. direktør, Dansk Design Center Design Delivers 2018 Mette Fjord Sørensen Chef for forskning og videregående uddannelser, DI Christian Bason Adm. direktør, Dansk Design Center Design En systematisk, skabende proces. Processen er visuel

Læs mere

Årsberetning for året 2007. Så er det igen blevet tid til at kigge tilbage på endnu et NOCA år og gøre status over foreningens gøremål i 2007.

Årsberetning for året 2007. Så er det igen blevet tid til at kigge tilbage på endnu et NOCA år og gøre status over foreningens gøremål i 2007. Årsberetning for året 2007 April2008. Indledning Så er det igen blevet tid til at kigge tilbage på endnu et NOCA år og gøre status over foreningens gøremål i 2007. 2007 var et år hvor dansk erhvervsliv

Læs mere

Efteruddannelse - Hvordan får du og din virksomhed value for money? Erhvervsakademi Århus 30. april 2014

Efteruddannelse - Hvordan får du og din virksomhed value for money? Erhvervsakademi Århus 30. april 2014 Efteruddannelse - Hvordan får du og din virksomhed value for money? Erhvervsakademi Århus 30. april 2014 Dagens menu 1. Dagens menu 2. Hvem er jeg og hvor kommer jeg fra? 3. EnergiMidt hvad er det? 4.

Læs mere

BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE

BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE OVERORDNET FORMÅL MED UDDANNELSEN Danske Arkitektvirksomheder og CBS Executive udbyder

Læs mere

Udviklingsprojekt CENTER FOR ART+TECH COPENHAGEN HUB

Udviklingsprojekt CENTER FOR ART+TECH COPENHAGEN HUB Udviklingsprojekt CENTER FOR ART+TECH COPENHAGEN HUB Store potentialer i krydsfeltet mellem kunst og teknologi D.O.U.G. the drawing robot - Synkroniseret med menneskelig bevægelse Helsingør Kommunes Byråd

Læs mere

Mentor eller certificeret coaching

Mentor eller certificeret coaching Mentor eller certificeret coaching Præsentationens indhold: Indledning Hvad er coaching? Fordele? Udbytte? Hvem kan have glæde af coaching? Hvordan kommer vi i gang? Uddrag af reference 1 2 3 4 5 6 7 8

Læs mere

OPLEV VÆRDIEN AF ET PROFESSIONELT NETVÆRK. Vi hjælper ledere, specialister og deres virksomheder med at udvikle sig gennem et fortroligt netværk.

OPLEV VÆRDIEN AF ET PROFESSIONELT NETVÆRK. Vi hjælper ledere, specialister og deres virksomheder med at udvikle sig gennem et fortroligt netværk. OPLEV VÆRDIEN AF ET PROFESSIONELT NETVÆRK Vi hjælper ledere, specialister og deres virksomheder med at udvikle sig gennem et fortroligt netværk. BLIV EN DEL AF ET STÆRKT NETVÆRK EGN er din kilde til innovation,

Læs mere

Vækst og Forretningsudvikling

Vækst og Forretningsudvikling Vækst og Forretningsudvikling Uddrag af artikel trykt i Vækst og Forretningsudvikling. Gengivelse af denne artikel eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret. Børsen Ledelseshåndbøger

Læs mere

BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN

BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN Om Albæk Kommunikation Historien om Albæk Kommunikation begyndte i 2014, hvor vi flyttede ind i vores første lokaler på Vesterbro i København. Forud var gået måneder, hvor vi holdt

Læs mere

organisationen og vores produkter.

organisationen og vores produkter. KARRIEREGUIDE LEDELSE HOS STRYHNS Hos Stryhns går vi højt op i at udvikle en arbejdsplads, hvor arbejdsglæden er høj og, hvor vi giver vores medarbejdere mulighed for at realisere deres potentiale. Vi

Læs mere

Toplederuddannelse. Styrk din forretningsudvikling med en international uddannelse

Toplederuddannelse. Styrk din forretningsudvikling med en international uddannelse Toplederuddannelse Styrk din forretningsudvikling med en international uddannelse Executive Management Programme INSEAD Opnå strategisk skarphed med den nyeste viden På vores toplederuddannelse Executive

Læs mere

UDVIKLING AF BRAND DNA Opsamling på workshop d. 7. september 2017

UDVIKLING AF BRAND DNA Opsamling på workshop d. 7. september 2017 UDVIKLING AF BRAND DNA Opsamling på workshop d. 7. september 2017 Wilke, September 2017 2017 Side 1 OPSAMLING Retningsanvisninger for Team Danmarks fremtidige Brand DNA 1.FOKUS PÅ PROCESSEN, HVOR TEAM

Læs mere

TID TIL VÆksT. Danmark investerer i virksomheder med vækstambitioner.

TID TIL VÆksT. Danmark investerer i virksomheder med vækstambitioner. 12 Danmark investerer i virksomheder med vækstambitioner. Væksthus Syddanmark er etableret for at styrke syddanske virksomheders mulighed for at udfolde deres fulde potentiale. I Væksthus Syddanmark får

Læs mere

Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er)

Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er) Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er) Lige om hjørnet Dansk Revision har kontorer i 26 byer landet over. Det betyder, at du har mulighed for at få et spændende job tæt på din bopæl uanset, hvor du bor.

Læs mere

BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE

BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE OVERORDNET FORMÅL MED UDDANNELSEN Danske Arkitektvirksomheder lancerer i samarbejde

Læs mere

Det handler om ildsjæle

Det handler om ildsjæle Det handler om ildsjæle Talentudvikling, Holdsport & Erhvervsnetværk Et sponsorat skal være et dynamisk samarbejde til glæde og gavn for begge parter derfor er vores sponsorer ikke bare sponsorer men samarbejdspartnere

Læs mere

LEADING. Hvorfor skal du læse artiklen? Hvis du er klar til at blive udfordret på, hvordan du udvikler talent - så er det følgende din tid værd.

LEADING. Hvorfor skal du læse artiklen? Hvis du er klar til at blive udfordret på, hvordan du udvikler talent - så er det følgende din tid værd. LEADING Hvorfor skal du læse artiklen? Hvis du er klar til at blive udfordret på, hvordan du udvikler talent - så er det følgende din tid værd. HAR DU TALENT FOR AT UDVIKLE TALENT? DU SKAL SE DET, DER

Læs mere

playscapes denmark Hos playscapes skaber vi produkter og ydelser med fokus på kreativitet og nytænkning, hvor det i høj grad handler om at sætte os

playscapes denmark Hos playscapes skaber vi produkter og ydelser med fokus på kreativitet og nytænkning, hvor det i høj grad handler om at sætte os playscapes playscapes denmark playscapes er en innovativ iværksættervirksomhed, der forsøger at skabe nye veje til interaktion og udvikling gennem en unik kunstnerisk proces. The Art of Interaction er

Læs mere

FRI Strategi 2018 FRI 2.0

FRI Strategi 2018 FRI 2.0 FRI Strategi 2018 FRI 2.0 Vision og Mission Vision FRI er den førende interesseorganisation for rådgiver- og ingeniørvirksomheder, der aktivt understøtter langsigtet udvikling, effektivisering og vækst

Læs mere

Opfindsomhed og innovationskultur. mellem organiske, brugerdrevne processer og strategiske ledelsesudfordringer

Opfindsomhed og innovationskultur. mellem organiske, brugerdrevne processer og strategiske ledelsesudfordringer Opfindsomhed og innovationskultur mellem organiske, brugerdrevne processer og strategiske ledelsesudfordringer Summerier 1. Jeg vil gerne være opfindsom, men. 2. Jeg vil ikke være opfindsom, fordi. 3.

Læs mere

playscapes denmark www.playscapes.dk Buggesgårdvej 69, 8260 Viby J Telefon +45 8628 1832 info@playscapes.dk

playscapes denmark www.playscapes.dk Buggesgårdvej 69, 8260 Viby J Telefon +45 8628 1832 info@playscapes.dk playscapes playscapes denmark playscapes er en innovativ iværksættervirksomhed, der forsøger at skabe nye veje til interaktion og udvikling gennem en unik kunstnerisk proces. The Art of Interaction er

Læs mere

Mind Your Own Business Prisen

Mind Your Own Business Prisen Icebreakers Denne pris går til en virksomhed, som dommerkomiteen særligt ønsker at rose for dens måde at organisere sig på og for virksomhedens fokus på medarbejderudvikling. Virksomheden har etableret

Læs mere

Systemic Team Coaching

Systemic Team Coaching Systemic Team Coaching Styrk og udvikle lederteamets, ledernes og forretningens potentiale Systemic team coaching er en meget effektiv proces til at optimere performance af individuelle team medlemmer,

Læs mere

STRATEGISK DESIGN OG FORRETNINGSUDVIKLING

STRATEGISK DESIGN OG FORRETNINGSUDVIKLING STRATEGISK DESIGN OG FORRETNINGSUDVIKLING SEMINAR OG WORKSHOPFORLØB Evnen til at udnytte nye markedsmuligheder og digitale forretningsområder har afgørende betydning for en virksomheds potentiale og konkurrenceevne.

Læs mere

BrainsBusiness - en af Europas stærkeste IKT-klynger

BrainsBusiness - en af Europas stærkeste IKT-klynger BrainsBusiness - en af Europas stærkeste IKT-klynger BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, som arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Målet er at

Læs mere

Oplevelsesbaseret innovation

Oplevelsesbaseret innovation Oplevelsesbaseret innovation I n s p i r a t i o n s & U d v i k l i n g s f o r l ø b Velkommen til vækstgruppeforløbet vækst via oplevelser oplevelser som fremtidens konkurrenceparameter i fødevarebranchen

Læs mere

Uddannelsesforløb - også med anvendelse af læringsstile

Uddannelsesforløb - også med anvendelse af læringsstile Uddannelsesforløb - også med anvendelse af læringsstile Præsentationens indhold: Indledning Mål Kritiske succesfaktorer for at nå målet Uddybning af kritiske succesfaktorer Hvordan kommer vi i gang? Uddrag

Læs mere

Tænk fremad mod en succesrig fremtid.

Tænk fremad mod en succesrig fremtid. Tænk fremad mod en succesrig fremtid. Essential Business Builder Program you can Der er en enorm fremdrift i de digitale printløsninger. Både printleverandører og kunder har for alvor taget de nye teknologier

Læs mere

Design Culture design i innovation. Monica Maria Moeskær Projektleder, Dansk Design Center

Design Culture design i innovation. Monica Maria Moeskær Projektleder, Dansk Design Center Design Culture design i innovation Monica Maria Moeskær Projektleder, Dansk Design Center 16/05/2017 Hvem er Dansk Design Center? Side 2 16/05/2017 Det er DDCs vision at bidrage til, at design bliver en

Læs mere

af din vækstvirksomhed Finansieringsdag 08 Penge til vækst 3. oktober 2008

af din vækstvirksomhed Finansieringsdag 08 Penge til vækst 3. oktober 2008 Partnerkapital finansiering af din vækstvirksomhed Finansieringsdag 08 Penge til vækst 3. oktober 2008 Om Vækstfonden Vækstfonden har et kapitalgrundlag på over 2 mia. kroner og er et af de største ventureselskaber

Læs mere

Vedtægter DI Rådgiverne

Vedtægter DI Rådgiverne November 2015 Vedtægter DI Rådgiverne 1 Navn Branchefællesskabets navn er DI Rådgiverne. Branchefællesskabets navn forkortes DI- R. Branchefællesskabet er en del af Dansk Industri (DI) og dermed underlagt

Læs mere

københavns universitet det juridiske fakultet JURA TIL FREMTIDEN STRATEGI

københavns universitet det juridiske fakultet JURA TIL FREMTIDEN STRATEGI københavns universitet det juridiske fakultet JURA TIL FREMTIDEN STRATEGI 2018-2023 VISION Det Juridiske Fakultet bidrager aktivt til samfundets udvikling. Vi udforsker, udfordrer og udvikler det ret lige

Læs mere

Det danske ERP marked

Det danske ERP marked Det danske ERP marked ComputerCamp seminar 25. marts 2009 Herbert Nathan Indhold Introduktion til HerbertNathan & Co Nogle indledende system begreber ERP-markedet leverandører og trends Hvorfor anskaffe

Læs mere

KICK-OFF-MØDE NY BORNHOLMSK INNOVATIONSPLATFORM BÆREDYGTIG FORRETNINGSUDVIKLING

KICK-OFF-MØDE NY BORNHOLMSK INNOVATIONSPLATFORM BÆREDYGTIG FORRETNINGSUDVIKLING NY BORNHOLMSK INNOVATIONSPLATFORM BÆREDYGTIG FORRETNINGSUDVIKLING FRA KL. 13-15 PÅ BRIGHT PARK SKIFT GEAR. KOM I GANG MED EN BÆREDYGTIG FORRETNINGSUDVIKLING. BLIV EN DEL AF BRIGHT GREEN ISLAND-VISIONEN.

Læs mere

European Employee Index 2013. Danmark 2013-14. årgang

European Employee Index 2013. Danmark 2013-14. årgang European Employee Index 2013 Danmark 2013-14. årgang Kvindelige ledere er bedst Danske kvinder er lidt bedre ledere end mandlige ledere. Det synes medarbejderne i hvert fald. Alligevel er langt de fleste

Læs mere

GAME CHANGERS 2014 ANSØGNINGSGUIDE

GAME CHANGERS 2014 ANSØGNINGSGUIDE GAME CHANGERS 2014 ANSØGNINGSGUIDE TRIN 1 ANSØGNINGEN 1.1 Venligst beskriv de sociale problemstillinger og udfordringer, der er for børn i dit samfund og som du ønsker at løse. Beskriv problemets omfang.

Læs mere

Kreativitet & Kommunikations etiske retningslinjer for medlemmer

Kreativitet & Kommunikations etiske retningslinjer for medlemmer Kreativitet & Kommunikations etiske retningslinjer for medlemmer Forord I Kreativitet & Kommunikation finder vi det naturligt at tage et medansvar for den samfundsmæssige udvikling og støtte vore medlemmer

Læs mere

ERHVERVSPOLITIKS RAMME

ERHVERVSPOLITIKS RAMME ERHVERVSPOLITIKS RAMME Oplæg til erhvervspolitik for Inden finanskrisen oplevede erhvervslivet i en positiv udvikling med vækst, stigende produktivitet og meget lav ledighed. Det er et godt udgangspunkt

Læs mere

25 tekster om udviklingen af Danish Design

25 tekster om udviklingen af Danish Design 25 tekster om udviklingen af Danish Design Vil vi gøre os gældende internationalt må vi også agere internationalt! Vi kan ikke løse Danish Designs udfordringer alene - nationalt! Det handler om at udbrede

Læs mere

Hegedüs Creative Consulting ApS www.bhcc.dk

Hegedüs Creative Consulting ApS www.bhcc.dk spring ud i det Hegedüs Creative Consulting ApS www.bhcc.dk Virksomhedsudvikling med kundens drøm og bundlinje i fokus! Bianca Hegedüs - ejer. Baggrund: En international designer baggrund med mere end

Læs mere

Ledelse Organisationsudvikling

Ledelse Organisationsudvikling Personalestyrelsens temadag 12.april 2011 Gitte Mandrup Ledelse Organisationsudvikling Forstå behov og opgaver udefra og ind Tag ansvar indefra og ud Virksomhedens ydelser, resultatkrav, realiteter, udfordringer

Læs mere

EXECUTIVE EXECUTIVE FORUM FORUM

EXECUTIVE EXECUTIVE FORUM FORUM EXECUTIVE FORUM Succes med implementering af strategien Ledelse af transformationsprocesser Ny inspiration til strategiske beslutninger Kundefokuseret forretningsudvikling Daniel Simonovich Spencer Harrison

Læs mere

Annoncering efter operatør til Vækstforums initiativ More Creative i perioden 2016-2018

Annoncering efter operatør til Vækstforums initiativ More Creative i perioden 2016-2018 Regionshuset Viborg Regional Udvikling Annoncering efter operatør til Vækstforums initiativ More Creative i perioden 2016-2018 Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 kontakt@rm.dk

Læs mere

Handlingsplan / Understøttende initiativer. Formidling. Forskning Designer & Producent Udstilling & Uddannelse &

Handlingsplan / Understøttende initiativer. Formidling. Forskning Designer & Producent Udstilling & Uddannelse & København 8. september 2009 Input til Designpolitik Verdens bedste designpolitik Det overordnede formål med at udarbejde en ny designpolitik er dels at bringe Danmark blandt verdens top tre førende designnationer

Læs mere

Tilbagemelding på første seance af Leder Forums NEW WAYS forløb

Tilbagemelding på første seance af Leder Forums NEW WAYS forløb Tilbagemelding på første seance af Leder Forums NEW WAYS forløb INDHOLD n Overordnet procesforløb for NEW WAYS n Program for d. 15. november arrangementet n Opsamling på Café rundrejsen n Fremadrettede

Læs mere

GENVEJEN TIL AT FÅ VERDENSMÅLENE IND I VIRKSOMHEDENS KERNEFORRETNING

GENVEJEN TIL AT FÅ VERDENSMÅLENE IND I VIRKSOMHEDENS KERNEFORRETNING GENVEJEN TIL AT FÅ VERDENSMÅLENE IND I VIRKSOMHEDENS KERNEFORRETNING Det at tage ansvar for samfundet er en integreret del af fremtidens virksomhedsdrift. Det kan være genbrug af materialer og ressourcer,

Læs mere

Mennesker Succes Udvikling

Mennesker Succes Udvikling Mennesker Succes Udvikling CoastZone er teambuilding og teamudvikling i hele Danmark. Vi styrker relationerne i jeres team og viser jer vejen til nyt potentiale! »Mennesker med succes skaber udvikling«c

Læs mere

Netværk for optimering af drift og vedligehold. Strategi fordi vedligehold er mennesker

Netværk for optimering af drift og vedligehold. Strategi fordi vedligehold er mennesker Netværk for optimering af drift og vedligehold Strategi 2017-2019 fordi vedligehold er mennesker Strategi 2017-2019 Side 2 DDV strategien for 2017-2019 er en opdatering af strategien fra 2015, revideret

Læs mere

PwC s CXO Network. PwC s CXO Network 1

PwC s CXO Network. PwC s CXO Network 1 PwC s CXO Network PwC s CXO Network 1 Toplederudvikling Bliv en del af PwC s CXO Network og få inspiration og indsigt fra en række topledere ansat i nogle af Danmarks største virksomheder. Vi kan med PwC

Læs mere

STUDIEORDNING. for. Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring

STUDIEORDNING. for. Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring STUDIEORDNING for Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring Del IV: Valgfrit fagelement - Specialemodul - Emnekatalog Ikrafttrædelse: 1. december 2018 Indhold 1. Valgfrit fagelement

Læs mere

Dansk Design Center. Telefonundersøgelse 300 virksomheder foretaget 5. til 14. januar Projektkonsulenter: Asger H. Nielsen Oliver Brydensholt

Dansk Design Center. Telefonundersøgelse 300 virksomheder foretaget 5. til 14. januar Projektkonsulenter: Asger H. Nielsen Oliver Brydensholt Dansk Design Center Telefonundersøgelse 300 virksomheder foretaget 5. til 14. januar 2016 Projektkonsulenter: Asger H. Nielsen Oliver Brydensholt 1 1. Baggrund Om undersøgelsen 2 Om undersøgelsen Undersøgelsens

Læs mere

NBE 2020 Strategi: Bæredygtig erhvervsudvikling, der fremmer cirkulær økonomi.

NBE 2020 Strategi: Bæredygtig erhvervsudvikling, der fremmer cirkulær økonomi. NBE 2020 Strategi: Bæredygtig erhvervsudvikling, der fremmer cirkulær økonomi. 1. UDVIDELSE Udvidelsen af netværket til at omfatte engagerede nordjyske virksomheder og samtlige nordjyske kommuner. En gradvis

Læs mere

Vinderstrategi med FiSH! - fra teori til praksis Onsdag den 24. marts 2010

Vinderstrategi med FiSH! - fra teori til praksis Onsdag den 24. marts 2010 Onsdag den 24. marts 2010 Vinderstrategi er kendt for at være Danmarks mest attraktive strategiske sparringspartnere, der i samarbejde med ambitiøse, modige og viljestærke virksomhedsledere sikrer unik

Læs mere

Samskabelse bedre samarbejde eller varm luft? Anne Tortzen

Samskabelse bedre samarbejde eller varm luft? Anne Tortzen Samskabelse bedre samarbejde eller varm luft? Anne Tortzen Hvem er jeg? Forsker erhvervs PhD Samskabelse i kommunale rammer Rådgiver om borgerinddragelse og samskabelse - Leder af Center for Borgerdialog

Læs mere

2 0 1 4 T A G E N H D

2 0 1 4 T A G E N H D TAG EN HD 2014 HD GIVER FAGLIG BALLAST TIL AT AGERE I KOMPLEKSE GLOBALE AKTIVITETER Performance er et nøgleord i Alfa Laval og derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere og ledere hele tiden

Læs mere

KOMMUNIKATIONSSTRATEGI. Analyse af organisationers udvikling og anvendelse af kommunikationstrategier

KOMMUNIKATIONSSTRATEGI. Analyse af organisationers udvikling og anvendelse af kommunikationstrategier KOMMUNIKATIONSSTRATEGI Analyse af organisationers udvikling og anvendelse af kommunikationstrategier Februar 2014 INDHOLD KONKLUSION............................................ 3 OM ANALYSEN...........................................

Læs mere

Workform: Rethink Business gav værdifuld inspiration til alle dele af vores forretning

Workform: Rethink Business gav værdifuld inspiration til alle dele af vores forretning Workform: Rethink Business gav værdifuld inspiration til alle dele af vores forretning For tomandsvirksomheden Workform har deltagelsen i Rethink Business været værdifuld i forhold til at designe og producere

Læs mere

Velkommen til vort bud på en Kultur-, Fritids- og Turismepolitik for Lejre. Velkommen til OPLEV LEJRE.

Velkommen til vort bud på en Kultur-, Fritids- og Turismepolitik for Lejre. Velkommen til OPLEV LEJRE. UDVALGET FOR KULTUR OG FRITID - i Lejre Kommune Kære Borger, Kære Gæst - i Lejre Velkommen til vort bud på en Kultur-, Fritids- og Turismepolitik for Lejre. Velkommen til OPLEV LEJRE. Meningen med vore

Læs mere

Medlemstilbud vedrørende det tyske marked

Medlemstilbud vedrørende det tyske marked Medlemstilbud vedrørende det tyske marked Tyskland er et af de vigtigste nærmarkeder for Danmark. For en lang række brancher byder det tyske marked på store muligheder men også faldgruber. Hos NORDKRON

Læs mere

Frivillighed i Faxe Kommune - en strategisk ramme

Frivillighed i Faxe Kommune - en strategisk ramme Frivillighed i Faxe Kommune - en strategisk ramme Udgivet af Faxe Kommune 2013 For mere information, kontakt: Faxe Kommune, Center for Kultur, Frivillighed og Borgerservice Telefon: 5620 3000 Email: kulturogfritid@faxekommune.dk

Læs mere

Årsberetning for året 2008.

Årsberetning for året 2008. Årsberetning for året 2008. Så er det igen blevet tid til at se tilbage på endnu et år i NOCA, og jeg vil derfor her gøre status over foreningens aktiviteter i 2008. Som også vil være temaet for konferencen

Læs mere

VL89 Executives Changing the Game

VL89 Executives Changing the Game VL89 Executives Changing the Game VL89 Executives Changing the Game Opgradér til Leadership 2.0, den nye virkelighed "What got you here, won t get you there" Hvad er din virksomheds eksistensberettigelse

Læs mere

Tænketank for brugerinddragelse. Baggrund. Fokus på brugerinddragelse. Vi er ikke i mål med brugerinddragelse

Tænketank for brugerinddragelse. Baggrund. Fokus på brugerinddragelse. Vi er ikke i mål med brugerinddragelse Tænketank for brugerinddragelse Danske Patienter har modtaget 1,5 mio. kr. fra Sundhedsstyrelsens pulje til vidensopsamling om brugerinddragelse til et projekt, der har til formål at sikre effektiv udbredelse

Læs mere

NEW EDIA. Velkommen til New Media House. Netværk Innovation Virksomhedsfællesskab

NEW EDIA. Velkommen til New Media House. Netværk Innovation Virksomhedsfællesskab NEW EDIA Velkommen til New Media House Netværk Innovation Virksomhedsfællesskab INTRO stedet christoffer flintholm Det kræver mod at turde åbne sig selv og sin virksomhed OfficeLab New Media House Risskov

Læs mere

Rådgiverkatalog LEADGENERERING

Rådgiverkatalog LEADGENERERING Rådgiverkatalog Vælg én rådgiver til 6 timers individuel eksperthjælp inden for bl.a. leadgenerering, mødebooking og salg, kommunikation, branding, PR og sociale medier, video og online markedsføring.

Læs mere

Executive lederudviklingsprogram

Executive lederudviklingsprogram NO.99 Executive lederudviklingsprogram 2. har ledere fordelt på 98 hold ikke taget fejl Business Insight er et executive lederudviklingsprogram med en klar global og forretningsmæssig orientering. Det

Læs mere

DET SVAGESTE LED ER DIN STYRKE

DET SVAGESTE LED ER DIN STYRKE Morten Hejlesen DI's netværksdag 2010 21. jun. 10 Når leverandøren også er konkurrent! DI's netværksdag 2010 21. jun. 10 DET SVAGESTE LED ER DIN STYRKE 1 DI's netværksdag 2010 21. jun. 10 FRA SKALERBAR

Læs mere

PROGRAM. Nye veje til vækst. Gør oplevelser til værdi. Gør produktet til en oplevelse. Kære virksomhed

PROGRAM. Nye veje til vækst. Gør oplevelser til værdi. Gør produktet til en oplevelse. Kære virksomhed PROGRAM Gør produktet en oplevelse Gør oplevelser værdi Kære virksomhed Velkommen gruppeforløbet - oplevelser som fremtidens konkurrenceparameter DEN EUROPÆISKE UNION Den Europæiske Fond for Regionaludvikling

Læs mere

Hvorfor? Ideen om at arbejde med landsforbundets identitet blev til på styrelsesseminar i november 2013.

Hvorfor? Ideen om at arbejde med landsforbundets identitet blev til på styrelsesseminar i november 2013. Fora - læring og kreativitet i fællesskab, 2014 Hvorfor? Ideen om at arbejde med landsforbundets identitet blev til på styrelsesseminar i november 2013. På landsmødet i maj 2014 stemte de delegerede ja

Læs mere

DIAmanten. God ledelse i Solrød Kommune

DIAmanten. God ledelse i Solrød Kommune DIAmanten God ledelse i Solrød Kommune Indhold 1. Indledning 3 2. Ledelsesopgaven 4 3. Ledelse i flere retninger 5 4. Strategisk ledelse 7 5. Styring 8 6. Faglig ledelse 9 7. Personaleledelse 10 8. Personligt

Læs mere

Business Consulting New manager programme

Business Consulting New manager programme Business Consulting New manager programme Velkommen som manager i Business Consulting Faglig specialisering, bred orientering Vi søger talentfulde managere med lederkompetencer, der trives med udfordringer,

Læs mere