Generalforsamling 2011

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generalforsamling 2011"

Transkript

1 Generalforsamling 2011 Kandidater til bestyrelsen Gruppen > 30 ansatte Martin Delfer, Designit Ulla Hovgaard Ramlau, Bysted Gruppen > 10 < 30 ansatte Jeppe Schytte-Hansen, SkabelonDesign Mads Kjøller Damkjær, Goodmorning Technology Gruppen < 10 ansatte Hans Axel Kristensen, Fridbjørg Dorte Krogh, Krogh&Co Jesper von Wieding, 3X Valg af 3 suppleanter De kandidater, der ikke bliver valgt ind i bestyrelsen, opstiller til valg som suppleanter. Læs mere om kandidaterne, og hvad de vil arbejde for i Danish Design Association nedenfor.

2 Kandidater til bestyrelsen Danish Design Associations Generalforsamling 2011 Gruppen > 30 ansatte Martin Delfer Direktør og Partner, Designit Jeg er 45 år og startede Designit Copenhagen op i 2004, hvor knap 40 af de i alt 190 Designit ansatte i dag arbejder. Er beskæftiget med designstrategi og -rådgivning, ledelse, salg samt brand- og kommunikation. Uddannet fra CBS. Tidligere Global Brand Manager i Shell International. Jeg vil arbejde for: VÆRDI: DDA skal sikre, at det bliver nemmere at drive virksomhed - og, at der står endnu mere respekt om design. Vi skal stimulere efterspørgselen efter designydelser. Design skal være en hjørnesten i Danmarks nationale konkurrencestrategi, og udenlandske virksomheder skal søge mod Danmark for at få løst designopgaver. ERFARINGSUDVEKSLING: DDA skal sikre deling af erfaringer mellem medlemsvirksomhederne. DDA BAR og DDA Erfaklubber skal hjælpe til inspiration, styrke højere faglige kompetencer, bedre værktøjer til ledelse, mere internationalisering og frem for alt; vækst, vækst, vækst... SAMLE BRANCHEN: DDA fusionerer måske, måske ikke med DD. Uanset hvad der sker, så skal vi være dem, der samler branchen yderligere, så vi får en stærkere stemme. Så vi får større gennemslagskraft og respekt blandt virksomhederne og de offentlige kunder. Og, vi skal have mere ud af Dansk Design Center. Vi er heldige at have Dansk Design Center, ikke mange andre brancher har sådan en "kirke". Det har vi... men vi får for lidt ud af Dansk Design Center. Det skal vi ændre på. Bestyrelsesposter mm Formand for DDAs bestyrelse Medlem af DDCs bestyrelse. Medlem af Mødrehjælpens hovedbestyrelse. Medlem af Rådgivningsudvalget i Dansk Erhverv. Ulla Hovgaard Ramlau Underdirektør og seniorrådgiver, Bysted a/s Jeg har set hvilken forskel foreningen har skabt for designbranchen i Danmark. Branchen var før ret spredt, og der var ikke den store tradition for at dele viden på kryds og tværs, og der var heller ikke den store tradition for at løfte i flok og sætte en fælles dagsorden. Jeg tror på, at skohandler-gadeeffekten også gælder i designbranchen. Det er min overbevisning, at hvis branchen står sammen - både indadtil og udadtil - så går både branchen og den enkelte designvirksomhed en langt mere interessant fremtid i møde. Skarpere faglighed og mere forretning. Men der er fortsat meget at gøre!

3 Som medlem af DDAs bestyrelse vil jeg arbejde for at realisere: Vi skal være en anderledes brancheforening I DDA skal vi arbejde på at styrke netværket i branchen. Vidensdeling og benchmark på kryds og tværs gør os stærkere - så den udvikling skal i høj grad styrkes. Foreningens medlemmer skal også i høj grad aktivt involveres og blive "medproducenter" af de aktiviteter, som DDA står for. Value for money DDA skal skabe værdi for medlemmerne men for at blive en stærkere brancheforening skal vi tiltrække nye medlemmer. DDAs løfte skal uanset medlemstype være, at det kan betale sig at være medlem af DDA. Politisk indflydelse Endelig vil jeg fortsat arbejde på, at DDA er synlig og tilstede i politiske sammenhænge. Vi skal foreslå nye politiske designbrancheinitiativer - hvor DDA også kan have en implementerende rolle. Det er det lange seje træk - men at det batter, ved jeg også fra min tid i DDC. Bestyrelsesposter mm Danish Design Association, suppleant Tidligere adm. direktør for DDC Medstifter af DDA VL gr. 67 Advisory Board Mediehøjskolen Albrightgruppen Gruppen > 10 < 30 ansatte Jeppe Schytte-Hansen Adm. Direktør og Partner, SkabelonDesign A/S Jeg stiller op til DDA's bestyrelse, fordi jeg mener, at den bør bestå af 1-2 personer, som har en anden tilgang til foreningen og branchen end det "typiske designvirksomheds-medlem" har og sådan en profil har jeg. Der bør være en diversitet i bestyrelsens sammensætning og dermed tages hensyn til, at der i løbet af de seneste 2-3 år er kommet en lang række forskellige virksomhedstyper med i DDA og deraf følgende forskelligartet fokus. Hvis jeg vælges ind i DDA's bestyrelse Vil jeg arbejde for en større tilgang af medlemsvirksomheder på alle 3 niveauer (DDA Medlem, DDA Partner og DDA Netværkspartner). Det skaber ENDNU mere slagkraftighed for foreningen. Ligeledes vil jeg arbejde for, at virksomhedernes designansvarlige tilbydes meget målrettet efteruddannelse inden for designfaget (såsom Design Management, businesscase udarbejdelse og strategi implementering). I takt med at foreningens størrelse udvides til at omfatte en lang rækker virksomhedstyper, vil jeg, der hvor det er naturligt, søge at skabe grobund og netværk for partnerskaber på tværs af fag grupper og kompetencer inden for DDA i kombination med virksomheder udenfor. DDA kan som brancheforening efter min mening, have gavn af at arbejde på 2 spor det ene er det åbenlyse for mange DDA medlemmer: Forankring af designløsninger, indflydelse på den politiske dagsorden samt fokus på internationalisering og professionalisering af kerneydelserne. Det andet spor er fokus på forretningen, der ligger bag medlemsvirksomheden, herunder salg, profitoptimering, projektledelse, konsulentrollen og sidst, men ikke mindst, opfølgning på udførte opgaver og efterfølgende operationalisering af designløsningerne i virksomhederne. Kort om Jeppe Schytte-Hansen: - Adm. Direktør & Partner i SkabelonDesign A/S (25 ansatte)

4 - Tidligere og nuværende bestyrelsesmedlem i 3 virksomheder (IT og/eller design), samt 2 frivillige foreninger - Initiativtager og facilitator i "CVI ERFA gruppe" for 10 af Danmarks største virksomheder med følgende 3 krav for optagelse: Helt eller delvist designansvar, over ansatte og ikke i direkte konkurrence med hinanden. - Erfaring med bl.a. international forretningsudvikling, innovationsprocesser og partnerskabsudvikling - Har læst HD i Organisation og Ledelse Mads Kjøller Damkjær Managing Partner & Creative Director / Goodmorning Technology Jeg er 36 år og uddannet industriel designer fra Danmarks Designskole. Siden 2004 har jeg været Managing Partner og Creative Director i Goodmorning Technology. Vi har kontor i København og er repræsenteret med et kontor i London. Vi arbejder tværfagligt inden for designfagets brede rammer. Jeg har tidligere arbejdet et par år bl.a. hos RADI Designers i Paris. Mit fokus er designstrategisk rådgivning, designudvikling inden for produkt, LED og cyklisme samt med forretningsudvikling for Goodmorning Technology kunder og egne initiativer som Copenhagen Parts og Bottled Lighting. Desuden er jeg gæsteunderviser på bl.a. Danmarks Designskole og Royal College of Art i London. Som en af de få designere, der stiller op til DDAs bestyrelse, mener jeg, at det er en fordel, at der er 1-2 designuddannede i DDAs bestyrelse for at sikre diversitet og designtyngde i bestyrelsen. Motivation: Det, jeg brænder for, og som jeg vil arbejde for i bestyrelsen, er: 1. Uddannelse. Få mere indflydelse på designuddannelserne i Danmark. 2. Internationalisering. Komme mere ud over landegrænser og dermed få lere muligheder for medlemmernes vækst og internationalisering. 3. Netværk. Styrke og fortsætte den gode base, der allerede er i DDA. 4. Image. Styrke designfagets image uden for branchen, hos virksomheder og samfundet, så faget tages mere alvorligt, og der betales for værdien. 5. Bredde. Sikre at design forstås bredere og bedre af politikere, beslutningstagere, virksomheder og samfundet. Gruppen < 10 ansatte Hans Axel Kristensen Adm. Direktør og partner, Fridbjørg (Tidl. Built Identity) Jeg er 44 år og som Fridbjørgs adm. direktør ansvarlig for selskabets overordnede strategiske ledelse og operationelt ansvarlig for honorar- og aftaleforhold, økonomi, HR & organisation samt relationer til kunder og samarbejdspartnere. Fridbjørg dækker forretningsområder inden for identitetsskabende arkitekturdesign, produktdesign, grafisk design, oplevelsesdesign og visuel strategi. Jeg er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet i 1993 og har mere end 12 års erfaring med

5 tværorganisatorisk ledelse og styring af udviklingsprocesser. Jeg startede som juridisk konsulent hos brancheorganisationen for rådgivende arkitektvirksomheder PAR, i dag Danske Arkitekter, og har herefter været HR-ansvarlig i tre børsnoterede selskaber; Scandic, Dell og Carlsberg Group alle i internationale stillinger. Hvorfor vælge mig ind DDAs bestyrelse? Medlemmerne af DDA løser dagligt kundernes problemer, beriger og udfordrer menneskers liv, skaber værdi for samfundet og former fremtiden med midler forankret i en stærk tradition. Det har DDA med kun tre års indsats formået at formidle til omverden. Designbranchens samfundsmæssigt værdiskabende kvaliteter og potentialer kan dog styrkes endnu mere. Dette og indsatsområderne nedenfor vil jeg som medlem af DDAs bestyrelse arbejde for at realisere. Styrkelse af designvirksomhedernes forretningsmæssige og kreative udvikling Designvirksomhedernes forretningsmæssige og kreative udvikling skal styrkes parallelt for at branchen kan nå sit fulde potentiale. Denne udvikling skal ske i en forretningsmæssig kontekst og kan bl.a. understøttes ved at indgå i tværfaglige partnerskaber, både med partnere indenfor og udenfor branchen. Designvirksomhedens rolle som strategisk, innovativ nøglespiller Designvirksomhedens rolle som strategisk, innovativ nøglespiller i et samfund i forandring bliver kun tydeligere, som udfordringerne vokser. Vi gør en forskel, og derfor skal vi som branche eksponeres endnu mere på den lokal- og national politiske scene såvel som i medierne. Det vil jeg gerne medvirke til sker. Bestyrelsesposter Danish Design Association Dorte Krogh Adm. direktør, Krogh&Co Jeg er 45 år, ejer og leder Krogh&Co, der arbejder med visuel kommunikation, designmanagement og branding. Vi arbejder primært for større virksomheder i Danmark og Norge. Som initiativtager til DDA, er det helt naturligt for mig at stille op. Jeg brænder for at styrke vores samarbejde og diversitet, så vi både får indflydelse, styrker os som bureauer og løfter designbranchen professionelt og internationalt. Jeg motiveres og drives af resultaterne vi skaber, for medlemmer, branchen og Danmark og ikke mindst af det fællesskab jeg søgte og fandt, og som udvikles konstant. Det er vigtigt for mig igen at stille op til DDA's bestyrelse. Jeg brænder for at vi som branche professionaliseres. Og selv om vi er godt på vej, er vi slet ikke færdige. Der skal fortsat tages initiativer, der konstant giver fokus på branchen og hvilken forskel, vi kan gøre. Copenhagen Co-Creation, Designtopmødet, og det lange seje træk, DDA tager, viser hvor meget mening, det giver, at vi som branche samles og gør os stærkere. At blive en aktiv part af Danmarks fremtid kræver vedholdenhed, tæt samarbejde, tro på tværfagligheden og ikke mindst, at vi forener os endnu mere. Vi skal skabe tætte relationer mellem hinanden, vores virksomheder, foreninger og med den omverden, hvori nogle tydeligt ser os som interessante spillere. Det er nu, det haster, og jeg ønsker ganske enkelt at stå til rådighed, bidrage og hjælpe på vej. Bestyrelsesposter m.m. Danish Design Association, suppleant Tidl. bestyrelsesmedlem af Danske Designere Tidl. medlem af Danske Designeres Optagelsesudvalg Jurymedlem i Norges Designråd 4 år i træk Jurymedlem i Woulda Co-writer på Harvard Business Case om Moods of Norway Medlem af Institut for Selskabsledelse

6 Jesper von Wieding Strategic Creative Director, Owner and Managing Director, 3X Baggrund Jeg er uddannet som designer på Danmarks Designskole og California College of Arts & Craft. I en årrække i 90-erne drev jeg Museum of Holography and New Visual Media og stod bag en række større udstillinger i Europa indenfor holografikunst og nye visuelle medier. Min kernekompetence er Corporate identity og packaging design, som jeg har arbejdet med i San Francisco, Stockholm og Paris indenfor Landor Associated. Jeg var medstifter og partner i Scandinavian Design Group/FutureBrand og Scandinavian DesignLab. I 2010 valgte jeg at søge nye udfordringer og etablerede 3X, som i dag er repræsenteret med partnere i Beijing, Guangzhou, Hong Kong, Kuala Lumpur og København. Motivation for genopstilling Jeg genopstiller til bestyrelsen for at kunne fortsætte med at støtte op omkring det gode arbejde Danish Design Association allerede gør for designbranchen. Som næstformand i bestyrelsen i Creative Circle og ikke mindst som juryformand for Creative Circle Award / Design, har jeg mulighed for at være med til at udvikle værdifulde samarbejder i bestyrelserne i DDA og CC og ikke mindst synergier og netværksrelationer på tværs af alle vores kreative brancher og industrier. Jeg er stor tilhænger af, at der skabes en tættere relation til Danske Designere og Dansk Design Center. Tværkollegiale samarbejder vil styrke vores faglighed, og jeg betragter det som min fineste opgave at bygge videre på den såkaldte musketerånd, der allerede er voksende i DDA, hvilket fremover vil bringe os endnu tættere sammen omkring vort fælles ønske om at professionalisere og internationalisere den danske designbranche. Bestyrelsesposter: Danish Design Association, suppleant Creative Circle, næstformand (juryformand for Creative Circle Award/Design) VL20, medlem af arrangementskomitéen

Gruppen > 10 < 50 ansatte: Ulla Hovgaard Ramlau, Bysted Kim Meyer Andersen, Kontrapunkt Jeppe Schytte-Hansen, SkabelonDesign

Gruppen > 10 < 50 ansatte: Ulla Hovgaard Ramlau, Bysted Kim Meyer Andersen, Kontrapunkt Jeppe Schytte-Hansen, SkabelonDesign Kandidater Gruppen > 50 ansatte: Line Rix, 1508 Gruppen > 10 < 50 ansatte: Ulla Hovgaard Ramlau, Bysted Kim Meyer Andersen, Kontrapunkt Jeppe Schytte-Hansen, SkabelonDesign DDA Partner Eskild Hansen, CISCO

Læs mere

Danish Design Association

Danish Design Association Danish Design Association Side 2 Velkommen Program 16.30 Velkommen til Designit v. Martin Delfer 16.40 Gitte Just, Danish Design Association 17.00 Line Rix, 1508 17.20 Søren Overgaard Skafte, e-types 17.40

Læs mere

Kandidater til bestyrelsen

Kandidater til bestyrelsen Generalforsamling 2009 Kandidater til bestyrelsen Gruppen < 10 ansatte: Hans Axel Kristensen, Built Identity Gruppen > 10 < 50 ansatte: Ask Agger, Workz Henning Therkelsen, 3PART Jeppe Schytte-Hansen,

Læs mere

Velkommen til Danish Design Associations generalforsamling. 24. april 2008

Velkommen til Danish Design Associations generalforsamling. 24. april 2008 Velkommen til Danish Design Associations generalforsamling 24. april 2008 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens beretning for det foregående år. 4. Forlæggelse og godkendelse

Læs mere

Ad 2) Valg af referent Bestyrelsen havde indstillet Mette Marie Stæhr som referent. Dette var der ingen indvendinger mod.

Ad 2) Valg af referent Bestyrelsen havde indstillet Mette Marie Stæhr som referent. Dette var der ingen indvendinger mod. København 5. maj 2009 Referat af generalforsamling Dato: 28.4.2009 Tid: Kl. 16.00 18.30 Sted: Dansk Erhverv, Børsen Deltagere: 3XU, 1508, 3PART, B14, Boje & Mobeck, Built Identity, Bysted, CPH Design,

Læs mere

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde business AHead Consulting & Concept Development www.b-ahead.dk Kontaktperson: Henning Jørgensen E-mail: mail@b-ahead.dk Tlf.: +45 40 54 84 80 Velkommen hos business AHead Missionen er lykkedes når du leder

Læs mere

Samarbejde, konsortier og netværk juridiske og økonomiske udfordringer

Samarbejde, konsortier og netværk juridiske og økonomiske udfordringer Samarbejde, konsortier og netværk juridiske og økonomiske udfordringer v/ Betina Nørgaard, Manager Deloitte Consulting Holmegaard, 15. marts 2012 Agenda Begrundelser for samarbejde Forskellige samarbejdsmodeller

Læs mere

Generalforsamling Præsentationer fra bestyrelsesmedlemmer og suppleanter på valg

Generalforsamling Præsentationer fra bestyrelsesmedlemmer og suppleanter på valg Generalforsamling 2018 Præsentationer fra bestyrelsesmedlemmer og suppleanter på valg Balder Johansen Daglig leder i byggefirmaet LOGIK & CO.: Bæredygtig entreprenør, kulturel iværksætter og samfundsdebattør.

Læs mere

Velkommen. More.Creative infomøde!

Velkommen. More.Creative infomøde! Velkommen More.Creative infomøde! Agenda Velkomst Hvorfor More.Creative? Formål med mødet Om More.Creative Q&A Mulighed for projektsparring Hvorfor More.Creative? De kreative erhverv rummer et stort potentiale

Læs mere

Personlig branding og netværk Peter Horn Peter Horn & Co.

Personlig branding og netværk Peter Horn Peter Horn & Co. Personlig branding og netværk Peter Horn Peter Horn & Co. Magasinet Ejendom 15. September 2011 Peter Horn & Co. 2011 Peter Horn Ledelsesrådgiver og direktør for Peter Horn & Co. Aps. (www.peterhorn.dk).

Læs mere

we cele brate the diff erence design c an make Danish Design Award er Danmarks nationale designpris, som fejrer den forskel, design gør for

we cele brate the diff erence design c an make Danish Design Award er Danmarks nationale designpris, som fejrer den forskel, design gør for we cele brate the diff erence design c an make Danish Design Award er Danmarks nationale designpris, som fejrer den forskel, design gør for virksomheder, menneskers livskvalitet og et bæredygtigt samfund.

Læs mere

Stillings- og personprofil. Administrerende direktør FDC A/S

Stillings- og personprofil. Administrerende direktør FDC A/S Stillings- og personprofil Administrerende direktør FDC A/S Maj 2014 Opdragsgiver FDC A/S Adresse Lautrupvang 3A 2750 Ballerup Tlf.: 44 65 45 00 www.fdc.dk Stilling Administrerende direktør Refererer til

Læs mere

I n s p i r a t i o n s & U d v i k l i n g s f o r l ø b

I n s p i r a t i o n s & U d v i k l i n g s f o r l ø b I n s p i r a t i o n s & U d v i k l i n g s f o r l ø b Velkommen til vækstgruppeforløbet vækst via oplevelser Fremtidens konkurrenceparameter i turisme-erhvervet Mange taler om kundeoplevelsen som et

Læs mere

BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE

BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE OVERORDNET FORMÅL MED UDDANNELSEN Danske Arkitektvirksomheder og CBS Executive udbyder

Læs mere

DI Rådgiverne. DI Rådgiverne. H.C. Andersens Boulevard København V raadgiverne.di.dk

DI Rådgiverne. DI Rådgiverne. H.C. Andersens Boulevard København V raadgiverne.di.dk 12 H.C. Andersens Boulevard 18 1787 København V DIRaadgiverne@di.dk +45 3377 4601 raadgiverne.di.dk Dansk Industris branchefællesskab for rådgivervirksomheder Følg på LinkedIn Følg på Twitter Bestil s

Læs mere

Oplevelsesbaseret innovation

Oplevelsesbaseret innovation Oplevelsesbaseret innovation I n s p i r a t i o n s & U d v i k l i n g s f o r l ø b Velkommen til vækstgruppeforløbet vækst via oplevelser oplevelser som fremtidens konkurrenceparameter i fødevarebranchen

Læs mere

BilagKB_141216_pkt.19.01 ERHVERVSPOLITIK 2015-2018

BilagKB_141216_pkt.19.01 ERHVERVSPOLITIK 2015-2018 ERHVERVSPOLITIK 2015-2018 ERHVERVSKOMMUNEN HVIDOVRE I Hvidovre har vi mange virksomheder og arbejdspladser, både private og offentlige. Vi har et af Nordeuropas største erhvervsområder, Avedøre Holme,

Læs mere

BrainsBusiness - en af Europas stærkeste IKT-klynger

BrainsBusiness - en af Europas stærkeste IKT-klynger BrainsBusiness - en af Europas stærkeste IKT-klynger BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, som arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Målet er at

Læs mere

Brug Mannaz i dit journalistiske arbejde. Kildebrug De gode historier

Brug Mannaz i dit journalistiske arbejde. Kildebrug De gode historier Brug Mannaz i dit journalistiske arbejde Kildebrug De gode historier www.mannaz.com/presseservice Vi er en kilde til den nyeste viden inden for ledelse, projektledelse og personlig udvikling. Har du brug

Læs mere

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed -der skal mere til at skabe vækst

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed -der skal mere til at skabe vækst Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed -der skal mere til at skabe vækst SDU i Kolding har fokus på entreprenørskab, ledelse og udvikling af små og mellemstore virksomheder og vi er klar til at samarbejde

Læs mere

Danish Design House Munich. a kind of blue. 24FEB15 27FEB15

Danish Design House Munich. a kind of blue. 24FEB15 27FEB15 Danish Design House Munich a kind of blue. 24FEB15 27FEB15 Invitation Deltag i årets Design Event i München Danish Design House Munich med udstillingen a kind of blue 24. 27. februar 2015. Eksportrådet

Læs mere

Børsen M&A Konference 2015 sikrer at du er på forkant med konkurrencen lær af de nyeste handler og tendenser på markedet

Børsen M&A Konference 2015 sikrer at du er på forkant med konkurrencen lær af de nyeste handler og tendenser på markedet Børsen M&A Konference 2015 sikrer at du er på forkant med konkurrencen lær af de nyeste handler og tendenser på markedet Tirsdag 24. november 2015, Tivoli Congress Center, København På Børsen Mergers &

Læs mere

Vi arbejder for at skabe vækst og arbejdspladser inden for dansk arkitektur og byggeri.

Vi arbejder for at skabe vækst og arbejdspladser inden for dansk arkitektur og byggeri. Vi arbejder for at skabe vækst og arbejdspladser inden for dansk arkitektur og byggeri. Vi bringer aktører sammen og skaber forretning. The Architecture Project er en klyngeorganisation for virksomheder,

Læs mere

Efteruddannelse - Hvordan får du og din virksomhed value for money? Erhvervsakademi Århus 30. april 2014

Efteruddannelse - Hvordan får du og din virksomhed value for money? Erhvervsakademi Århus 30. april 2014 Efteruddannelse - Hvordan får du og din virksomhed value for money? Erhvervsakademi Århus 30. april 2014 Dagens menu 1. Dagens menu 2. Hvem er jeg og hvor kommer jeg fra? 3. EnergiMidt hvad er det? 4.

Læs mere

Løsninger til fremtidens landbrug

Løsninger til fremtidens landbrug STRATEGI SEGES Løsninger til fremtidens landbrug SEGES SEGES er en del af. Derfor er strategien for også det øverste niveau i SEGES strategi. For at understøtte den fælles strategi er der udarbejdet en

Læs mere

MOD NYE LØSNINGER Dansk Byggeris Strategi 2014-2016

MOD NYE LØSNINGER Dansk Byggeris Strategi 2014-2016 MOD NYE LØSNINGER Dansk Byggeris Strategi 2014-2016 FORORD Dansk Byggeri har udarbejdet en ny strategi. Efter en lang periode med krise og tilpasninger ser vi nu fremad og fokuserer på udvikling. Derfor

Læs mere

Bestyrelsesuddannelse. Få den nyeste viden om fremtidens bestyrelsesarbejde

Bestyrelsesuddannelse. Få den nyeste viden om fremtidens bestyrelsesarbejde Bestyrelsesuddannelse Få den nyeste viden om fremtidens bestyrelsesarbejde Executive Board Programme INSEAD Skab værdi i bestyrelsen og bidrag til forretningsudviklingen På vores bestyrelsesuddannelse

Læs mere

Nye kundekrav til fremtidens videnrådgivere

Nye kundekrav til fremtidens videnrådgivere Nye kundekrav til fremtidens videnrådgivere Danske såvel som internationale virksomheder gearer i stigende grad deres forretning til fremtidens udfordringer. Globaliseringen og den internationale konkurrence

Læs mere

VÆKSTHUS NORDJYLLAND VILJE TIL VÆKST

VÆKSTHUS NORDJYLLAND VILJE TIL VÆKST VÆKSTHUS NORDJYLLAND VILJE TIL VÆKST VORES VIRKSOMHED INDKOM er et professionelt konsulenthus med et nytænkende koncept målrettet små og mellemstore virksomheder. Vi leverer forretningsudvikling i øjenhøjde,

Læs mere

Strategi, vækst. og lederskab. Executive Lederudviklingsprogram. www.mannaz.com

Strategi, vækst. og lederskab. Executive Lederudviklingsprogram. www.mannaz.com vækst Strategi, og lederskab Executive Lederudviklingsprogram www.mannaz.com En deltager udtaler: Arbejdet med egne cases og konsulenternes inddragelse af praksiseksempler skabte en meget virkelighedsnær

Læs mere

CASE. Roskilde Handelsskole tiltrækker flere nye elever med en klar visuel identitet

CASE. Roskilde Handelsskole tiltrækker flere nye elever med en klar visuel identitet Krogh&Co er udvalgt SKI leverandør til det offentlige. Vil du vide mere om hvordan vi kan hjælpe jer? Kontakt Dorte Krogh på tlf. 3264 2030 eller dk@krogh.dk CASE Roskilde Handelsskole tiltrækker flere

Læs mere

Design Delivers Mette Fjord Sørensen Chef for forskning og videregående uddannelser, DI. Christian Bason Adm. direktør, Dansk Design Center

Design Delivers Mette Fjord Sørensen Chef for forskning og videregående uddannelser, DI. Christian Bason Adm. direktør, Dansk Design Center Design Delivers 2018 Mette Fjord Sørensen Chef for forskning og videregående uddannelser, DI Christian Bason Adm. direktør, Dansk Design Center Design En systematisk, skabende proces. Processen er visuel

Læs mere

BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE

BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE OVERORDNET FORMÅL MED UDDANNELSEN Danske Arkitektvirksomheder lancerer i samarbejde

Læs mere

MEA s vækstspor 27. februar og 12. marts. MEA konsulentuddannelse Modul 5 og 7 Ny Teknologi og nye innovationsformer

MEA s vækstspor 27. februar og 12. marts. MEA konsulentuddannelse Modul 5 og 7 Ny Teknologi og nye innovationsformer MEA s vækstspor 27. februar og 12. marts MEA konsulentuddannelse Modul 5 og 7 Ny Teknologi og nye innovationsformer Teknologisk Institut Erhvervsudvikling Center for Ide & Vækst Peter Lyngdrup Nedergaard

Læs mere

Bestyrelsespartnerskabet

Bestyrelsespartnerskabet Bestyrelsespartnerskabet Med Bestyrelsespartnerskabet vil Erhvervs- og Byggestyrelsen kvalificere og udvikle bestyrelserne i nye og mindre danske virksomheder. De mest kompetente og relevante bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

konkurrenceparameter

konkurrenceparameter Invitation til international konference Design som fremtidens konkurrenceparameter Mange taler om design som afgørende for virksomheders fremtidige konkurrenceevne. Men hvordan skaber du mere værdi i din

Læs mere

OPLEV VÆRDIEN AF ET PROFESSIONELT NETVÆRK. Vi hjælper ledere, specialister og deres virksomheder med at udvikle sig gennem et fortroligt netværk.

OPLEV VÆRDIEN AF ET PROFESSIONELT NETVÆRK. Vi hjælper ledere, specialister og deres virksomheder med at udvikle sig gennem et fortroligt netværk. OPLEV VÆRDIEN AF ET PROFESSIONELT NETVÆRK Vi hjælper ledere, specialister og deres virksomheder med at udvikle sig gennem et fortroligt netværk. BLIV EN DEL AF ET STÆRKT NETVÆRK EGN er din kilde til innovation,

Læs mere

Offshore Center Danmark

Offshore Center Danmark Offshore Center Danmark Tirsdag den 6. november 2012 Vækststrategi Global Partner erfaringer med deltagelse i Offshore Supply projektet Vore overvejelser i forbindelse med Offshore Supply Hvad vi arbejder

Læs mere

Vækst via Ledelse et ledelsesudviklingsprogram til ledere i Region Sjælland. Projektleder: Karsten Andersen Projektkonsulent: Søren Duckert Hansen

Vækst via Ledelse et ledelsesudviklingsprogram til ledere i Region Sjælland. Projektleder: Karsten Andersen Projektkonsulent: Søren Duckert Hansen Vækst via Ledelse et ledelsesudviklingsprogram til ledere i Region Sjælland Projektleder: Karsten Andersen Projektkonsulent: Søren Duckert Hansen Baggrund for Vækst via Ledelse Vækst via Ledelse Et nationalt

Læs mere

Ledelse og kvalitet i bestyrelsesarbejdet

Ledelse og kvalitet i bestyrelsesarbejdet Ledelse og kvalitet i bestyrelsesarbejdet Hanne Harmsen Deloitte Consulting Akkrediteringsrådet Styrk arbejdet i bestyrelserne, 17. september 2014 Inputtet udefra Universitetsbaggrund. Forskning og undervisning

Læs mere

IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN

IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN KANDIDAT I DIGITAL INNOVATION & MANAGEMENT ITU.dk/uddannelser DIGITAL INNOVATION & MANAGEMENT (CAND.IT I E-BUSINESS) HVEM ER DE STUDERENDE? Den 2-årige kandidatuddannelse i

Læs mere

Sæt kursen for din virksomhed og bliv klar til fremtidens udvikling

Sæt kursen for din virksomhed og bliv klar til fremtidens udvikling Sæt kursen for din virksomhed og bliv klar til fremtidens udvikling Skab sammenhæng og synergi mellem mål, handleplan og et procesorienteret ledelsessystem Skab udvikling på baggrund af bevidst styring

Læs mere

Få et professionelt netværk i ryggen. Netværk Danmark P a r t o f Ex ecuti v e s G l o bal Net w o r k

Få et professionelt netværk i ryggen. Netværk Danmark P a r t o f Ex ecuti v e s G l o bal Net w o r k Få et professionelt netværk i ryggen Netværk Danmark P a r t o f Ex ecuti v e s G l o bal Net w o r k En livline i hverdagen Som leder og nøglemedarbejder står man ofte alene, når vigtige strategiske beslutninger

Læs mere

25 tekster om udviklingen af Danish Design

25 tekster om udviklingen af Danish Design 25 tekster om udviklingen af Danish Design Vil vi gøre os gældende internationalt må vi også agere internationalt! Vi kan ikke løse Danish Designs udfordringer alene - nationalt! Det handler om at udbrede

Læs mere

DI s strategi. Et stærkere Danmark frem mod

DI s strategi. Et stærkere Danmark frem mod DI s strategi Et stærkere Danmark frem mod 2020 Forord Siden dannelsen af DI i 1992 har vi skabt et fællesskab, hvor både de allerstørste og de mange tusinde mindre og mellemstore virksomheder i Danmark

Læs mere

Handlingsplan / Understøttende initiativer. Formidling. Forskning Designer & Producent Udstilling & Uddannelse &

Handlingsplan / Understøttende initiativer. Formidling. Forskning Designer & Producent Udstilling & Uddannelse & København 8. september 2009 Input til Designpolitik Verdens bedste designpolitik Det overordnede formål med at udarbejde en ny designpolitik er dels at bringe Danmark blandt verdens top tre førende designnationer

Læs mere

Mål: I 2018 har Copenhagen EU Office lagt grundlaget for projekttilskud på mindst 50 mio. kr. bidraget til at alle ejerne har været involveret

Mål: I 2018 har Copenhagen EU Office lagt grundlaget for projekttilskud på mindst 50 mio. kr. bidraget til at alle ejerne har været involveret Strategi 2015-18 1. Indledning... 3 2. Indsatsområder og mål... 4 3. Aktivitetsområder... 4 4. Organisering... 5 Mål: I 2018 har Copenhagen EU Office lagt grundlaget for projekttilskud på mindst 50 mio.

Læs mere

NOTAT ATV VIDENSBAROMETER 2018 APRIL Delrapport 1: Adgang til kvalificeret arbejdskraft. [Valgfrit sidehoved. Slet teksten hvis ikke nødvendig]

NOTAT ATV VIDENSBAROMETER 2018 APRIL Delrapport 1: Adgang til kvalificeret arbejdskraft. [Valgfrit sidehoved. Slet teksten hvis ikke nødvendig] [Valgfrit sidehoved. Slet teksten hvis ikke nødvendig] APRIL 2018 NOTAT ATV VIDENSBAROMETER 2018 Delrapport 1: Adgang til kvalificeret arbejdskraft Side 1 af 11 [Valgfrit sidehoved. Slet teksten hvis ikke

Læs mere

VÆKSTHUS SYDDANMARK. Gør udfordringer til muligheder. Peter Rosendahl

VÆKSTHUS SYDDANMARK. Gør udfordringer til muligheder. Peter Rosendahl VÆKSTHUS SYDDANMARK Gør udfordringer til muligheder Peter Rosendahl OPGAVE OG MÅLGRUPPE Målgruppen er virksomheder med høje vækstambitioner 20% Mindst 5 ansatte og ambition 20% årlig vækst 3 år i træk

Læs mere

NOCA Årsberetning 2013

NOCA Årsberetning 2013 NOCA Årsberetning 2013 Formand i NOCA, Lars Malmberg, Senior Vice President, Danske Bank, beretter om NOCA-året 2013 NOCAs Generalforsamling, torsdag d. 10. april 2014 INDLEDNING Året 2013 i NOCA var endnu

Læs mere

ecapacity Digitale kanaler: Strategi Eksekvering Analyse

ecapacity Digitale kanaler: Strategi Eksekvering Analyse ecapacity Digitale kanaler: Strategi Eksekvering Analyse Strategi, eksekvering og analyse ecapacity tilbyder end-to-end forbedring af digital performance ecapacity har indgående erfaring med at udvikle

Læs mere

Strategi, vækst og lederskab

Strategi, vækst og lederskab Strategi, vækst og lederskab Strategi, vækst og lederskab Virkelighedsnær sparring på dit lederskab og fokus på strategisk ledelse Selv de dygtigste ledere kan blive bedre Trænger du til ny inspiration

Læs mere

Vi står til regnskab. redmark.dk

Vi står til regnskab. redmark.dk Vi står til regnskab redmark.dk Hos Redmark er vi gode til tal, men det er dig der tæller Som Danmarks 7. største rådgivnings- og revisionsvirksomhed er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed.

Læs mere

Socialøkonomiske Virksomheder i Danmark. Brancheorganisation under Kooperationen

Socialøkonomiske Virksomheder i Danmark. Brancheorganisation under Kooperationen Socialøkonomiske Virksomheder i Danmark Brancheorganisation under Kooperationen Formåls paragraf for brancheforeningen Brancheforeningen fungerer som forum for virksomhederne, hvor de kan udveksle erfaring

Læs mere

TID TIL VÆksT. Danmark investerer i virksomheder med vækstambitioner.

TID TIL VÆksT. Danmark investerer i virksomheder med vækstambitioner. 12 Danmark investerer i virksomheder med vækstambitioner. Væksthus Syddanmark er etableret for at styrke syddanske virksomheders mulighed for at udfolde deres fulde potentiale. I Væksthus Syddanmark får

Læs mere

Leder til HR-afdelingen i Horsens Kommune Stillings- og personprofil

Leder til HR-afdelingen i Horsens Kommune Stillings- og personprofil Leder til HR-afdelingen i Horsens Kommune Stillings- og personprofil Horsens Kommune søger en driftssikker leder til HR-afdelingen. Det gode arbejde i HR skal videreføres, og de allerede udviklede koncepter

Læs mere

Vi står til regnskab. redmark.dk

Vi står til regnskab. redmark.dk Vi står til regnskab redmark.dk Hos Redmark er vi gode til tal, men det er dig der tæller Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomhed er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed.

Læs mere

FREMDRIFT MED SOCIALT ANSVAR LOS STRATEGI LAD OS GØRE EN FORSKEL

FREMDRIFT MED SOCIALT ANSVAR LOS STRATEGI LAD OS GØRE EN FORSKEL FREMDRIFT MED SOCIALT ANSVAR 2019-2021 LOS STRATEGI LAD OS GØRE EN FORSKEL OM LOS DANMARKS STØRSTE BRANCHEORGANISATION FOR IKKE-OFFENTLIGE SOCIALE TILBUD LOS er i dag er landets førende brancheorganisation

Læs mere

Toplederuddannelse. Styrk din forretningsudvikling med en international uddannelse

Toplederuddannelse. Styrk din forretningsudvikling med en international uddannelse Toplederuddannelse Styrk din forretningsudvikling med en international uddannelse Executive Management Programme INSEAD Opnå strategisk skarphed med den nyeste viden På vores toplederuddannelse Executive

Læs mere

Den Nye Generation Ejerledere

Den Nye Generation Ejerledere Dato 28.03.2014 og 07.04.2014 kl. 08:30 til 11:00 og 11.04.2014 kl. 08:30 til 13:00 Sted Forskerparken 10, 5230 Odense M Pris Kr. 1.650,00 inkl. moms Baggrund og formål Fra det fynske erhvervsliv er der

Læs mere

Strategi for Dansk Design Center

Strategi for Dansk Design Center Designanvendelse Strategi for Dansk Design Center 2019-2021 Side 1 Forord Forord De næste 40 år I 2018 fejrer Dansk Design Center sit 40 års jubilæum. Vi har gennem hele vores historie arbejdet for at

Læs mere

Design Culture design i innovation. Monica Maria Moeskær Projektleder, Dansk Design Center

Design Culture design i innovation. Monica Maria Moeskær Projektleder, Dansk Design Center Design Culture design i innovation Monica Maria Moeskær Projektleder, Dansk Design Center 16/05/2017 Hvem er Dansk Design Center? Side 2 16/05/2017 Det er DDCs vision at bidrage til, at design bliver en

Læs mere

CASE. Det gode samarbejde mellem bureauet og den interne marketingafdeling

CASE. Det gode samarbejde mellem bureauet og den interne marketingafdeling CASE Det gode samarbejde mellem bureauet og den interne marketingafdeling Nyt logo, nye emballager og visuel identitet. For Royal Greenland blev effekten i butikken et stærkere image, der sigter mod en

Læs mere

Er de sociale medier også et ledelsesværktøj?

Er de sociale medier også et ledelsesværktøj? Er de sociale medier også et ledelsesværktøj? Bodil Damkjær er uddannet cand. phil og adm. direktør i PLINGyou A/S. Bodil hjælper dansk erhvervsliv med deres professionelle brand på LinkedIn. Bodil holder

Læs mere

Internationale principper. for Aalborg Kommune

Internationale principper. for Aalborg Kommune Internationale principper for Aalborg Kommune 2018-2021 De internationale principper for Aalborg Kommune sætter dagsordenen for, at vi kan blive bedre og opnå mere ved aktivt at inddrage internationale

Læs mere

OPLEV VÆRDIEN AF ET PROFESSIONELT NETVÆRK

OPLEV VÆRDIEN AF ET PROFESSIONELT NETVÆRK OPLEV VÆRDIEN AF ET PROFESSIONELT NETVÆRK BLIV EN DEL AF ET STÆRKT NETVÆRK Som leder og specialist står du ofte alene, når vigtige strategier og ledelsesmæssige beslutninger skal træffes, samtidig med

Læs mere

14 designsucceser - findings. 5 hurtige budskaber 5 tunge observationer 1 opskrift på succes

14 designsucceser - findings. 5 hurtige budskaber 5 tunge observationer 1 opskrift på succes 14 designsucceser - findings 5 hurtige budskaber 5 tunge observationer 1 opskrift på succes Hvem er jeg? Selvstændig siden 2001 Ledelsesrådgiver for erhvervspolitiske aktører Inden da embedsmand i ØEM

Læs mere

Vand og Affald. Virksomhedsstrategi

Vand og Affald. Virksomhedsstrategi Vand og Affald 2012 2016 Virksomhedsstrategi forord Vand og Affalds virksomhedsstrategi 2012 2016 er blevet til i samarbejde med virksomhedens medarbejdere, ledelse og bestyrelse. I løbet af 2011 er der

Læs mere

Oplevelser skaber vækst D. 17.08.2010

Oplevelser skaber vækst D. 17.08.2010 Oplevelser skaber vækst D. 17.08.2010 Roadmap dagens program Lidt om giraffen Oversættelse til danske forhold - lidt om historien og status på oplevelsesøkonomien i Danmark Kan alt tænkes som oplevelser

Læs mere

BDO SAMARBEJDER PÅ TVÆRS AF GRÆNSEN

BDO SAMARBEJDER PÅ TVÆRS AF GRÆNSEN BDO SAMARBEJDER PÅ TVÆRS AF GRÆNSEN 1 INDHOLD 2 3 4 Samarbejde uden grænser BDO den rådgivende revisor på tværs af den dansk tyske grænse 5 5 Ydelser: Legal Skat og moms Corporate Finance Business Services

Læs mere

Det handler om ildsjæle

Det handler om ildsjæle Det handler om ildsjæle Talentudvikling, Holdsport & Erhvervsnetværk Et sponsorat skal være et dynamisk samarbejde til glæde og gavn for begge parter derfor er vores sponsorer ikke bare sponsorer men samarbejdspartnere

Læs mere

MMV dag - Workshop - ledelse og strategi skaber vækst

MMV dag - Workshop - ledelse og strategi skaber vækst De mindre og mellemstore virksomheder udgør vækstlaget i dansk erhvervsliv. Det er udfordrende at stå i spidsen som ejerleder eller ansat direktør. De fleste direktører i m Vagn Riis MMV dag 19. jan. 11

Læs mere

FRI Strategi 2018 FRI 2.0

FRI Strategi 2018 FRI 2.0 FRI Strategi 2018 FRI 2.0 Vision og Mission Vision FRI er den førende interesseorganisation for rådgiver- og ingeniørvirksomheder, der aktivt understøtter langsigtet udvikling, effektivisering og vækst

Læs mere

Dansk Design Center. Telefonundersøgelse 300 virksomheder foretaget 5. til 14. januar Projektkonsulenter: Asger H. Nielsen Oliver Brydensholt

Dansk Design Center. Telefonundersøgelse 300 virksomheder foretaget 5. til 14. januar Projektkonsulenter: Asger H. Nielsen Oliver Brydensholt Dansk Design Center Telefonundersøgelse 300 virksomheder foretaget 5. til 14. januar 2016 Projektkonsulenter: Asger H. Nielsen Oliver Brydensholt 1 1. Baggrund Om undersøgelsen 2 Om undersøgelsen Undersøgelsens

Læs mere

NY DANSK LEDELSE PROFESSIONEL LEDELSE FREMTID FREMTID DIGITAL CEO KRAV LEAN DANSK DIGITAL HILDEBRANDT & BRANDI VÆKST LEDELS VÆKST INNOVATION LEAN

NY DANSK LEDELSE PROFESSIONEL LEDELSE FREMTID FREMTID DIGITAL CEO KRAV LEAN DANSK DIGITAL HILDEBRANDT & BRANDI VÆKST LEDELS VÆKST INNOVATION LEAN LEDELS DANSK DIGITAL FORMAND KONOMI KOMPLEKSI RESULTATER RESULTATER CEO GLOBAL GLOBAL PROFESSIONEL GLOBALISER DELING VÆK ORGANISAT DELING VÆKST ORGANISATION DELING RESULTATER RESULTATER DANSK DANSK LEDER

Læs mere

Canon Essential Business Builder Program. Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes

Canon Essential Business Builder Program. Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes Canon Essential Business Builder Program Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes Essential Business Builder Program - Introduktion Det er udfordrende at drive en printforretning.

Læs mere

Hvilke udfordringer står speditionsbranchen overfor?

Hvilke udfordringer står speditionsbranchen overfor? Hvilke udfordringer står speditionsbranchen overfor? Efter at have mødt mange medlemsvirksomheder af Danske Speditører på generalforsamlinger, lokalforeningsmøder og ved direkte besøg i de enkelte virksomheder,

Læs mere

C4-medlemskab Viden Netværk udvikling

C4-medlemskab Viden Netværk udvikling C4-medlemskab Viden Netværk udvikling C4 Hillerød C4 Hillerød er en interesseorganisation for alle vækstorienterede virksomheder i hovedstadsregionen. Det er vores mission at gøre regionen attraktiv for

Læs mere

Hvordan skaber vi organisationer, der mestrer forandring?

Hvordan skaber vi organisationer, der mestrer forandring? Hvordan skaber vi organisationer, der mestrer forandring? Programoversigt 15:00 Velkomst Baggrund og ambitioner Fire markante ledelsesmæssige og organisatoriske udfordringer To kritiske stemmer på traditionel

Læs mere

KOMMUNIKATIONSSTRATEGI. Analyse af organisationers udvikling og anvendelse af kommunikationstrategier

KOMMUNIKATIONSSTRATEGI. Analyse af organisationers udvikling og anvendelse af kommunikationstrategier KOMMUNIKATIONSSTRATEGI Analyse af organisationers udvikling og anvendelse af kommunikationstrategier Februar 2014 INDHOLD KONKLUSION............................................ 3 OM ANALYSEN...........................................

Læs mere

Få succes med forandringer

Få succes med forandringer Få succes med forandringer - Inspiration og værktøjer til mellemlederens rolle som forandringsagent 1 6. - 1 7. m a r t s 2 0 0 9 T e k n o l o g i s k I n s t i t u t T a a s t r u p Potentialer, ressourcer

Læs mere

Direktør Fagligt Center FSR danske revisorer

Direktør Fagligt Center FSR danske revisorer Direktør Fagligt Center FSR danske revisorer Kjerulf & Partnere A/S Executive search & selection 2 Præsentation Dette materiale er udarbejdet i forbindelse med Kjerulf & Partneres medvirken ved rekruttering

Læs mere

Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse. Potsdam Berlin Madrid Kolding

Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse. Potsdam Berlin Madrid Kolding Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse Potsdam Berlin Madrid Kolding En lederuddannelse med format Med den nyeste viden om ledelse, innovation og forretningsudvikling

Læs mere

Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse. Potsdam Berlin Madrid Kolding

Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse. Potsdam Berlin Madrid Kolding Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse Potsdam Berlin Madrid Kolding En lederuddannelse med format Lederuddannelsen har tre moduler Med den nyeste viden om ledelse,

Læs mere

Samarbejde, konsortier og netværk Workshop om juridiske og økonomiske udfordringer

Samarbejde, konsortier og netværk Workshop om juridiske og økonomiske udfordringer Samarbejde, konsortier og netværk Workshop om juridiske og økonomiske udfordringer v/ Betina Nørgaard, Manager Deloitte Consulting Holmegaard, 15. marts 2012 Agenda Opstart af samarbejdet Afgivelse af

Læs mere

Nogle af vores kunder

Nogle af vores kunder Cases 1 Nogle af vores kunder 2 Reference - Forandringsledelse Reference: DONG Forandringsledelse "Jeg har anvendt Connection Management A/S i forbindelse med et management & leadership kursus. Instruktørerne

Læs mere

Bestyrelsens konstituering

Bestyrelsens konstituering Bestyrelsens konstituering På den ekstraordinære generalforsamling i selskabet i dag fandt der nyvalg sted til selskabets bestyrelse i forlængelse af en større ændring i selskabets ejerkeds. Der blev valgt

Læs mere

DEMENSVENLIGT DANMARK 2025 DEMENSALLIANCENS INDSPIL TIL REGERINGENS DEMENSHANDLINGSPLAN

DEMENSVENLIGT DANMARK 2025 DEMENSALLIANCENS INDSPIL TIL REGERINGENS DEMENSHANDLINGSPLAN DEMENSVENLIGT DANMARK 2025 DEMENSALLIANCENS INDSPIL TIL REGERINGENS DEMENSHANDLINGSPLAN Demensalliancens partnere har med stor interesse læst regeringens demenshandlingsplan. Vi vil gerne anerkende det

Læs mere

Bogen bygger på viden og mange års erfaringer og indeholder opskrifter, inspiration og mere end 70 eksempler og cases fra den virkelige verden.

Bogen bygger på viden og mange års erfaringer og indeholder opskrifter, inspiration og mere end 70 eksempler og cases fra den virkelige verden. Bogen handler om succesfuld (primært organisatorisk) implementering af CRM (Customer Relationship Management) i virksomheder, foreninger og andre organisationer. Den beskriver de væsentlige overvejelser,

Læs mere

Sted: Aarhus Rådhus. Tyrkiet muligheder for eksport af sundhedsteknologi, dansk sundhedsdesign/konstruktion og evt. etablering af Tyrkisk produktion.

Sted: Aarhus Rådhus. Tyrkiet muligheder for eksport af sundhedsteknologi, dansk sundhedsdesign/konstruktion og evt. etablering af Tyrkisk produktion. Informationsmøde 29 April kl. 13-15. Mødet er gratis og helt uforpligtigende. Formålet er at afklare omfanget af branche interesse i Tyrkiet og diskutere hvorledes en markeds sondering kan gribes an. -

Læs mere

STRATEGISK DESIGN OG FORRETNINGSUDVIKLING

STRATEGISK DESIGN OG FORRETNINGSUDVIKLING STRATEGISK DESIGN OG FORRETNINGSUDVIKLING SEMINAR OG WORKSHOPFORLØB Evnen til at udnytte nye markedsmuligheder og digitale forretningsområder har afgørende betydning for en virksomheds potentiale og konkurrenceevne.

Læs mere

Torsdag den 26. april 2012 kl. 17.00, Deltaq, Agiltevej 19, 2970 Hørsholm. 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed for det forløbne år

Torsdag den 26. april 2012 kl. 17.00, Deltaq, Agiltevej 19, 2970 Hørsholm. 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed for det forløbne år Til NASDAQ OMX Copenhagen og pressen 22. marts 2011 Deltaq a/s Agiltegaard Agiltevej 19 DK-2970 Hørsholm www.deltaq.dk info@deltaq.dk T +45 7020 3534 F +45 7020 3533 Fondsbørsmeddelelse nr. 02-12 Indkaldelse

Læs mere

Øget aktivitet i kapitalfonde kan øge væksten i danmark Løgismose Meyers bliver et godt eksempel

Øget aktivitet i kapitalfonde kan øge væksten i danmark Løgismose Meyers bliver et godt eksempel Øget aktivitet i kapitalfonde kan øge væksten i danmark Løgismose Meyers bliver et godt eksempel Tirsdag 24. november 2015, Tivoli Congress Center, København På Børsen Mergers & Acquisitionskonference

Læs mere

Stillings- og Personprofil. Administrationschef Dansehallerne April 2018

Stillings- og Personprofil. Administrationschef Dansehallerne April 2018 Stillings- og Personprofil Administrationschef Dansehallerne April 2018 Kort om Dansehallerne Dansehallerne en national platform og vigtig aktør inden for ny koreografisk scenekunst i Europa. Det er en

Læs mere

Få Succes med dit salg!

Få Succes med dit salg! Breaking Rules Få Succes med dit salg! Challenger Sale & Rule Breaking Strategy Lise Grevenkop-Castenskiold og Nicolai Jacques Sørensen hos BrainsBusiness 11/2/2015 Sådan får du succes med dit salg 09.00-09.45

Læs mere

DET SVAGESTE LED ER DIN STYRKE

DET SVAGESTE LED ER DIN STYRKE Morten Hejlesen DI's netværksdag 2010 21. jun. 10 Når leverandøren også er konkurrent! DI's netværksdag 2010 21. jun. 10 DET SVAGESTE LED ER DIN STYRKE 1 DI's netværksdag 2010 21. jun. 10 FRA SKALERBAR

Læs mere

Havnen som arbejdsplads

Havnen som arbejdsplads Havnen som arbejdsplads Danske Havnes kampagne Havnen forretning, liv og bæredygtighed Ajs Dam Firstline Communication A/S Firstline Communication A/S Udfordring Vi vil gerne have Vækst og udvikling

Læs mere

Workform: Rethink Business gav værdifuld inspiration til alle dele af vores forretning

Workform: Rethink Business gav værdifuld inspiration til alle dele af vores forretning Workform: Rethink Business gav værdifuld inspiration til alle dele af vores forretning For tomandsvirksomheden Workform har deltagelsen i Rethink Business været værdifuld i forhold til at designe og producere

Læs mere

hub north - 3rd announcement Bliv bedre endnu!

hub north - 3rd announcement Bliv bedre endnu! hub north - 3rd announcement Bliv bedre endnu! Hub North inviterer til gratis, målrettet forretningsudvikling under ledelse af specialiserede konsulenter. Det er sidste chance for at sikre sig en af de

Læs mere