Miljøansøgning for Vedøvej 7, 8560 Kolind

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Miljøansøgning for Vedøvej 7, 8560 Kolind"

Transkript

1 1 of 10 Miljøansøgning for Vedøvej 7, 8560 Kolind 1.2. Godkendelsespligt Der ansøges om en udvidelse af dyreholdet på adressen Vedøvej 7, 8560 Kolind. Bedriften ejes af ansøger Niels Arve Pedersen. Der ansøges om en udvidelse af dyreholdet fra 700 søer med grise til fravænning (7,3 kg), 444 slagtesvin ( kg) og smågrise (7,3-30,6 kg) svarende til 265 DE til 800 søer med grise til fravænning (7,3 kg), 500 slagtesvin ( kg) og smågrise (7,3 31 kg), svarende til 326 DE. Der er dermed tale om en ansøgning efter husdyrgodkendelseslovens Godkendelsens omfang Projektet omhandler ejendommen Haustedgård, Vedøvej 7, 8560 Kolind. CVR nummer: Ansøgningen tager udgangspunkt i det godkendte dyrehold på ejendommen, jf. 19 f anmeldelse fra 2013, svarende til 700 søer med smågrise, 444 slagtesvin og smågrise. Der søges om tilladelse til at udvide dyreholdet til 800 søer med smågrise, 500 slagtesvin og smågrise. I dyreenheder svarer det til en udvidelse fra 265 DE til 326 DE. Der søges om fleksibilitet til at ændre ind- og afgangsvægten på smågrisene, så længe antallet af dyreenheder ikke ændres. Bygninger. Den eksisterende smågrisestald udvides med en tilbygning på 27 meter (samme højde og materialer som eksisterende bygning). Der er to gyllebeholdere på ejendommen på hhv m 3 og 975 m 3. Husdyrgødningen udspredes på bedriftens arealer, som er miljøgodkendt i i forbindelse med miljøgodkendelse af husdyrproduktionen på Vedøvej 4-8, 8560 Kolind Projektets omfang Projektets omfang: Der ansøges om udvidelse af den eksisterende svinebesætning samt en tilbygning til smågrise. Projektets datoer: Starttidspunktet for driften er ved dato for godkendelse af ansøgning om udvidelse efter Tidligere godkendelser Det tilladte produktionsomfang på ejendommen er fastsat ved 19 f anmeldelse efter husdyrgodkendelsesloven, givet i Føllevej Rønde Tlf

2 2 of Biaktiviteter Der er ingen biaktiviteter på ejendommen Husdyrbrugets ophør Ved husdyrbrugets ophør vil stalde, anlæg for opbevaring af foder, husdyrgødning, kemikalier og lignende blive tømt og rengjort Ikke teknisk resume Niels Arve Pedersen ansøger om miljøgodkendelse efter lovens 12 til udvidelse af svineproduktionen på adressen Vedøvej7, 8560 Kolind, Syddjurs Kommune. Der ansøges om en udvidelse af svineproduktionen fra 700 søer med grise til fravænning (7,3 kg), 444 slagtesvin ( kg) og smågrise (7,3-30,6 kg) svarende til 265 DE til 800 søer med grise til fravænning (7,3 kg), 450 slagtesvin ( kg) og smågrise (7,1-31 kg) svarende til 326 DE. Bygninger Den eksisterende smågrisestald forlænges med 27 meter. Tilbygningen vil få samme højde som den eksisterende smågrisestald. Staldanlægget er beliggende ca. 2,8 km sydøst for Nimtofte, som er nærmeste byzone. Nærmeste samlede bebyggelse er Sivested, beliggende omkring 690 meter sydøst for staldanlægget. Den nærmeste nabobeboelse på en ejendom uden landbrugspligt er Vedøvej 10, som ligger ca. 380 meter syd for staldanlægget. Husdyrgødning I ejendommens staldsystemer produceres der i nudrift udelukkende gylle, hvilket også vil være gældende i ansøgt drift. I ansøgt drift vil gyllen blive opbevaret i ejendommens to gyllebeholdere på hhv. 975 og m 3 samt en gyllebeholder på Allelevvej 13). Yderligere indgås der aftale om opbevaring af gylle, svarende til 350 m 3. Udbringningsarealer Bedriftens udbringningsarealer er miljøgodkendt i forbindelse med 12-godkendelse for bedriftens anden ejendom beliggende Vedøvej 4-8, 8560 Kolind. Når godkendelsen på Vedøvej 4-8 udnyttes fuldt ud, vil der blive behov for 16 ha ekstra aftalearealer. Transporter til og fra ejendommen Antallet af transporter til og fra ejendommen på offentlig vej forventes at stige fra 494 transporter til 576 transporter om året. Forventet udvikling i støv, støj og fluer Udvidelsen forventes ikke at give anledning til øgede gener for naboer i form af støv, støj og fluer. Der sker ikke ændringer i arbejdsgange, der giver anledning til støv og støj, ligesom der ikke forventes øgede gener i form af fluer i forbindelse med udvidelsen. Resultat af it-ansøgningssystemets lugtberegninger Den ansøgte udvidelse overholder afstandskravene til naboer, samlet bebyggelse og byzone vedr. lugt. Der forventes derfor ingen væsentlige gener som følge af udvidelsen i form af lugt.

3 3 of 10 Afskæringskriterier vedr. ammoniak Det generelle ammoniakreduktionskrav er opfyldt for den ansøgte produktion. Projektet overholder lovens afskæringskriterier for natur beskyttet efter 7 i Lov om godkendelse af husdyrbrug: Beskrivelse af ammoniakdeposition i naturområderne: Nærmeste kategori 1-naturområde beskyttet efter 7 i Lov om godkendelse af husdyrbrug er et område med hængsæk i habitatområdet Eldrup Skov og søer og moser i Løvenholm Skov, beliggende ca. 9,4 km nordvest for ejendommen. Der er beregnet en totalbelastning på 0,0 kg N/ha til overdrevet. Nærmeste kategori 2 -natur er et overdrev ved Nimtofte Å, ca. 2,3 km nordvest for ejendommen. Totalbelastningen til overdrevet er beregnet til 0,0 kg N/ha. Nærmeste kategori 3 naturområde er en potentiel ammoniakfølsom skov, beliggende syd og vest for ejendommen. Merbelastningen til de nærmeste punkter i skoven, beliggende meter fra ejendommen, er beregnet til 0,1 kg N/ha. Udvidelsen overholder således lovens afskæringskriterier for natur beskyttet efter Dyrehold og management Management Se BAT-redegørelse. Bedste tilgængelige staldteknologi Se Bat-redegørelse. Bedste tilgængelige foderteknologi Se BAT-redegørelse Lokalisering Der er tale om en eksisterende svinebesætning, beliggende i et område med dyrkede marker og skov. En oversigt over landbrugsbedriften fremgår af vedlagte situationsplan Afstandskrav Staldanlægget er beliggende ca. 2,8 km sydøst for Nimtofte, som er nærmeste byzone. Nærmeste samlede bebyggelse er Sivested, beliggende omkring 700 meter sydøst for staldanlægget. Den nærmeste nabobeboelse på en ejendom uden landbrugspligt er Vedøvej 10, som ligger ca. 380 meter syd for staldanlægget. De generelle afstandskrav i henhold til lovens 1 8 er overholdt for den projekterede tilbygning til smågrisestalden, jf. tabel nedenfor. 1 Lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug, nr af 20/

4 4 of 10 Afstand Afstandskrav Beboelse på samme ejendom ca. 138 m 15 m Levnedsmiddelvirksomhed > 25 m 25 m Fælles vandindvinding 630 m 50 m Enkelt vandindvinding 144 m 25 m Vandløb 603 m 15 m Dræn > 15 m 15 m Sø 128 m 15 m Privat fællesvej > 15 m 15 m Naboskel 39 m 30 m Landskabet og planforhold Ejendommen ligger i et landskab domineret af landbrugsjord og skove. Syd og vest for ejendommen er udsynet fra Vedøvej til bygningerne skærmet af højt beliggende skove og mod nord er der ca. 1 km til nærmeste nabo. Da den nye tilbygning til smågrisestalden vil blive opført i samme materialer og dimensioner som den eksisterende stald forventes tilbygningen ikke at få indvirkning på de landskabelige forhold Energiforbrug Energiforbrug på anlæg På ejendommen anvendes energi i forbindelse med varme i staldene, ventilation, belysning, foderblanding og gyllepumpning. Derudover kommer energi til traktorkørsel mv. Til opvarmning af stalde og stuehus anvendes halmfyr. (Faktisk/beregnet) Nudrift Efter udvidelse Opbevaring Dieselolie til traktorer mv l l l (indendørs) Fyringsolie Elforbrug til lys/ maskiner* kwh kWh - *Normtal Tilbygningen til smågrisestalden etableres med combi-diffus undertryksventilation, som i den eksisterende smågrisestald. Ventilationsanlægget er fuldautomatisk og reguleres vha. temperaturfølere. Anlægget har et lavt energiforbrug og kører kun med minimumsventilation. I de øvrige stalde på ejendommen anvendes LPV undertryksventilation (LPV ~Low Power Ventilation), som tilsvarende styres fuldautomatisk og kører med minimumsventilation, som sikrer et lavt energiforbrug. Der foretages jævnligt rengøring af ventilatorer og ventilationskanaler, så snavs mv., som kan give øget modstand i ventilationen og derved øge strømforbruget, bliver fjernet. Energiteknologi på anlæg Se BAT-redegørelse.

5 5 of Vandforbrug Vandforbrug på anlæg Bedriften har egen vandboring. Der er ikke markvanding på ejendommen. Beregnet vandforbrug, fundet ved tabelopslag: Nudrift Efter udvidelse Drikkevand m m 3 Vaskevand 673 m m 3 Drikkevandsspild 351 m m 3 I alt m m 3 Vandteknologi på anlæg Se BAT-redegørelse Lugt It-ansøgningssystemets lugtberegninger viser, at staldanlægget overholder afstandskravene til naboer, samlet bebyggelse og byzone ift. lugt. Der forventes derfor ingen væsentlige gener som følge af udvidelsen i form af lugt. Den nærmeste nabobeboelse på en ejendom uden landbrugspligt er Vedøvej 10, som ligger ca. 385 meter syd for ejendommen. Nærmeste samlede bebyggelse er Sivested, beliggende omkring 690 meter sydøst for staldanlægget og nærmeste byzone er Nimtofte, ca meter nordvest for ejendommen Støj Beskrivelse af støjkilder Der kan forekomme støj fra: Ventilationsanlæg, foderblanding og indblæsning af foder samt transporter til og fra ejendommen. Der har ikke tidligere været klager over støj fra ejendommen, og det forventes, at der ikke kommer flere støjgener i ansøgt drift. Beskrivelse af driftsperiode Ventilationsanlæg i staldene kører i alle døgnets timer med varierende effekt. Transporter til og fra ejendommen, herunder levering og indblæsning af foder forekommer primært i dagtimerne. Der kan dog også forekomme transporter udenfor dette tidsrum, især i forbindelse med høst og øvrigt markarbejde. Foderblanding sker kun lige før udfodring. Beskrivelse af støjkildetiltag Ventilationsanlæg er placeret inde i staldene og renholdes hyppigt for at optimere anlæggenes effekt og forventes ikke at give anledning til støjgener for naboer. Ved transport undgås perioder med tomgangskørsel så vidt muligt. Foderblandingsanlægget er støjsvagt og placeret indenfor, hvorfor der ikke forventes støjgener til naboer.

6 6 of Lys Belysningen i staldene er slukket om natten og i dagtimerne er lyset tændt i arbejdstiden efter behov. I staldene anvendes LED-belysning. Udendørs belysning på ejendommen er almindelig gårdlamper samt to lamper ved driftsbygninger. Der forventes ikke at være en væsentlig fjernvirkning af belysningen på ejendommen Fluer og skadedyr Generel beskrivelse af skadedyr Der holdes generelt rent og ryddeligt i og omkring ejendommen. Beskrivelse af gener fra fluer Fluegener bekæmpes ved brug af rov/gyllefluer. Yderligere opretholdes et højt hygiejneniveau i staldene og der foretages jævnlig udpumpning af gylle fra gyllekanaler til gylletank. Beskrivelse af rottebekæmpelse Rotter bekæmpes efter kommunens anvisninger Støv Staldene renholdes for at minimere mængden af støv både i og udenfor stalden. Der er ingen kendte støvgener fra ejendommens dyrehold. Støv ved markdriften må påregnes. Da støv ikke hidtil har været et problem, forventes det heller ikke fremover Transport Transporter pr. år Nudrift Ansøgt drift Afhentning af smågrise Levering af polte Levering af foder Affald Døde dyr Gylle Diesel 6 6 I alt Hovedparten af gyllen bliver udbragt i foråret og den resterende del om efteråret. Transporterne sker primært indenfor normal arbejdstid. Dog må der påregnes transporter udover dagtimerne i forbindelse med sæsonbetinget arbejde. Der hentes døde dyr til DAKA efter behov, svarende til cirka én gang pr. uge.

7 7 of 10 Transport af dyr til og fra ejendommen (polte og smågrise) sker primært indenfor normal arbejdstid. Der kan dog forekomme dyretransporter udenfor dette tidsrum Restvand Beskrivelse af mængde restvand I ansøgt drift er mængden af restvand ca m 3 (drikkevandsspild og vaskevand). Restvand afledes til gyllebeholdere. Sanitært spildevand fra stuehus og driftsbygninger ledes via septiktank til nedsivningsanlæg. Beskrivelse af afledning af restvand Se ovennævnte beskrivelse Husdyrgødning og foder Beskrivelse af risici På landbrugsejendommen kan der være risici indenfor primært følgende områder: Brand Gylleudslip Lækage Gylleudbringning Strømsvigt Oliespild Beskrivelse af mulige uheld Husdyrgødning: Spild af gylle ved pumpning til og fra gyllebeholder Lækage af gylletank Utætte gyllekanaler Overfladeafstrømning af udbragt gylle til sø og vandløb Olie/diesel: Spild af dieselolie ved tankning Lækage af olietank Overløb af diesel ved påfyldning Andre uheld: Strømsvigt Brand Beskrivelse af risikominimering Husdyrgødning: Gyllen opbevares i gyllebeholdere, der er godkendt i henhold til 10 års beholderkontrol. Der er ikke spjæld eller lignende mellem fortank og gyllebeholder. Lageret tømmes så vidt muligt hvert år og inspiceres visuelt. Ved kontrol af flydelaget kontrolleres det, at kapaciteten er tilstrækkelig. Der er ingen fastmonteret pumpe på gyllebeholdere. Der anvendes kran på gyllevogn med fuld retur til gyllebeholder, så spild undgås. Påfyldning af gylle sker under opsyn. Udbringningsudstyr efterses inden ibrugtagning. Gyllekanaler efterses for revner og huller. Der forefindes bigballer på ejendommen, der vil kunne anvendes til at inddæmme gylleudslip.

8 8 of 10 Gyllen udbringes i henhold til gældende regler således, at der ikke er risiko for tilledning af gylle til dræn og vandløb. Olie: Dieselolie opbevares udendørs i to overjordiske godkendte tanke (2500 l, årgang 1990 og 1300 l, årgang 2005). Tankene efterses periodevis og der findes opsugende materialer (savsmuld mv.) i maskinhuset til anvendelse ved spild af diesel olie. Kemikalier: Der opbevares ikke kemikalier på ejendommen (opbevares på Vedøvej 4-8). Andet: Skadedyr såsom rotter bekæmpes efter effektivt. Dels for at sikre høj foderhygiejne, dels med henblik på at undgå utilsigtet gnav i elektriske installationer. Ejendommen og staldene renholdes så brandrisikoen minimeres. Beskrivelse af gener i forbindelse med uheld Husdyrgødning: Gylleudslip på jorden inddæmmes ved udlægning af halmballer. Gyllen fjernes og udbringes på voksende afgrøde. Ved gylleudslip til sø mm. tilkaldes kommunens beredskabscenter. Andet: Der forefindes brandslukningsudstyr på ejendommen. Der udarbejdes en beredskabsplan for bedriften. I planen er der beskrevet hvilke forholdsregler der skal tages i forhold til strømsvigt, brand, overløb af gylle og oliespild. Beskrivelse af opbevaring af ensilage og foder På ejendommen opbevares korn og andre fodermidler. Råvarer og kraftfoder opbevares i foderlade og fodersiloer Affald og kemikalier Beskrivelse af døde dyr Døde dyr placeres på spalter hævet over jorden, under kadaverkappe. Placering fremgår af vedlagte situationsplan. Døde dyr anmeldes til destruktionsanstalt indenfor et døgn og afhentes indenfor 24 timer fra anmeldelse. Der er behov for afhentning ca. én gang om ugen. Beskrivelse af fast affald. Affald bortskaffes så vidt muligt til genbrug. Brændbart affald afleveres på genbrugsstationen. Glas og elektronisk udstyr afleveres på genbrugsstation. Jern og metal bortskaffes til skrothandler. Plastik, papir og pap bortskaffes med dagrenovation (200 liter container) eller afleveres på genbrugsstation, alt efter type. Beskrivelse af kemikalier generelt Der opbevares ikke pesticider på ejendommen (opbevares på Vedøvej 4-8). Beskrivelse af øvrige kemikalier Lægemiddelsrester og brugte kanyler opbevares i kanylespand og bortskaffes via genbrugsplads. Medicin opbevares i køleskab i stalden.

9 9 of 10 Spildolie opbevares ikke på ejendommen (opbevares på Vedøvej 4-8). Beskrivelse af egenkontrol Bedriftens egenkontrol består primært af det lovpligtige gødningsregnskab, driftsregnskab samt løbende registreringer. Der udarbejdes foderplan, så foderets sammensætning løbende optimeres. Egenkontrollen vil desuden omfatte følgende punkter. Rengøring: Vask af stalde for at sikre et højt hygiejneniveau. Vand: Tilsyn af drikkeventiler/vandkopper m.m. for lækager. Miljømæssige foranstaltninger: Logbog over flydelag Gene-/forureningsforanstaltninger: Generel vedligeholdelse og kontrol af tekniske systemer efter fabrikantens anvisning. Registrering af: Elforbrug Opbevaring af indlægssedler på foder Ammoniaktab Beskrivelse af teknologier til begrænsning af ammoniakfordampning Se BAT-redegørelse Beskrivelse af foderoptimering til begrænsning af ammoniakfordampning Se BAT-redegørelse Påvirkning af natur Beskrivelse af teknologier til begrænsning af ammoniakfordampning Se BAT-redegørelse 7-naturområder Beskrivelse af ammoniakdeposition i naturområderne Nærmeste kategori 1-naturområde beskyttet efter 7 i Lov om godkendelse af husdyrbrug er et område med hængsæk i habitatområdet Eldrup Skov og søer og moser i Løvenholm Skov, beliggende ca. 9,4 km nordvest for ejendommen. Der er beregnet en totalbelastning på 0,0 kg N/ha til overdrevet. Nærmeste kategori 2 -natur er et overdrev ved Nimtofte Å, ca. 2,3 km nordvest for ejendommen. Totalbelastningen til overdrevet er beregnet til 0,0 kg N/ha.

10 10 of 10 Nærmeste kategori 3 naturområde er en potentiel ammoniakfølsom skov, beliggende syd og vest for ejendommen. Merbelastningen til de nærmeste punkter i skoven, beliggende meter fra ejendommen, er beregnet til 0,1 kg N/ha. Udvidelsen overholder således lovens afskæringskriterier for natur beskyttet efter Fosfor Bedriftens udbringningsarealer er miljøgodkendt i forbindelse med 12-godkendelse for bedriftens anden ejendom beliggende Vedøvej 4-8, 8560 Kolind. Arealerne er derfor allerede vurderet ift. lovens afskæringskriterier for fosfor Ammoniak fra udbringning Se BAT-redegørelse Gener fra udbringning Se BAT-redegørelse

Miljøansøgning for Møllerupvej 12, 8410 Rønde

Miljøansøgning for Møllerupvej 12, 8410 Rønde 1 of 11 Miljøansøgning for Møllerupvej 12, 8410 Rønde 1.2. Godkendelsespligt Der ansøges om en udvidelse af malkekvægsholdet på adressen Møllerupvej 12, 8410 Rønde. Bedriften ejes af ansøger Michael Haagensen

Læs mere

11-miljøansøgning på Søndersøvej 106, 5492 Vissenbjerg

11-miljøansøgning på Søndersøvej 106, 5492 Vissenbjerg 11-miljøansøgning på Søndersøvej 106, 5492 Vissenbjerg Udvidelse til: 350 søer og 33.800 smågrise (6,0-32 kg), i alt 249,49 DE I eksisterende og ny stald Skema 101732 i Husdyrgodkendelse.dk 2. version

Læs mere

Holtevej 74 5620 Glamsbjerg

Holtevej 74 5620 Glamsbjerg Holtevej 74 5620 Glamsbjerg Henrik Solgård, Skovsbovej 55, 5690 Tommerup, søger om udvidelse af smågrise- og slagtesvineholdet i eksisterende og ny stald på Holtevej 74, 5620 Glamsbjerg. Nudrift: 13.720

Læs mere

Ansøgning om miljøtilladelse af kalveproduktionen på Brunsegyden 5, 5690 Tommerup

Ansøgning om miljøtilladelse af kalveproduktionen på Brunsegyden 5, 5690 Tommerup Ansøgning om miljøtilladelse af kalveproduktionen på Brunsegyden 5, 5690 Tommerup 1 OPLYSNINGER OM ANSØGER OG EJERFORHOLD Ejendommens adresse: Brunsegyden 5, 5690 Tommerup Matr.nr.: 6a Render By, Brylle

Læs mere

Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af svinebruget beliggende Fugdalvej 8, 7250 Hejnsvig

Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af svinebruget beliggende Fugdalvej 8, 7250 Hejnsvig Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af svinebruget beliggende Fugdalvej 8, 7250 Hejnsvig Billund Kommune modtog den 2. november 2016 en ansøgning om miljøgodkendelse

Læs mere

Skemanummer: Versionsnummer: 4

Skemanummer: Versionsnummer: 4 1 - Skema_201623 1 2 Side 2 af 17 3 Side 3 af 17 4 Side 4 af 17 5 Side 5 af 17 6 Side 6 af 17 7 Side 7 af 17 8 Side 8 af 17 9 Side 9 af 17 10 Side 10 af 17 11 Side 11 af 17 12 Side 12 af 17 13 Side 13

Læs mere

Ansøgning om tillæg til miljøgodkendelse på ejendommen Ladegård Mark 53, 5560 Aarup.

Ansøgning om tillæg til miljøgodkendelse på ejendommen Ladegård Mark 53, 5560 Aarup. KHL/LEA/2016-11-09 Ansøgning om tillæg til miljøgodkendelse på ejendommen Ladegård Mark 53, 5560 Aarup. Der ansøges om tillæg ift. gældende miljøgodkendelse fra den 23. august 2010, samt tillæg fra den

Læs mere

I/S Lundegaard, Mosemarksvej 5, 5631 Ebberup, ansøger om udvidelse af svineproduktionen på Kirkevej 16, 5683 Haarby, i eksisterende stalde.

I/S Lundegaard, Mosemarksvej 5, 5631 Ebberup, ansøger om udvidelse af svineproduktionen på Kirkevej 16, 5683 Haarby, i eksisterende stalde. 12-miljøansøgning på Kirkevej 16, 5683 Haarby I/S Lundegaard, Mosemarksvej 5, 5631 Ebberup, ansøger om udvidelse af svineproduktionen på Kirkevej 16, 5683 Haarby, i eksisterende stalde. 10.700 slagtesvin

Læs mere

Miljøkonsekvensrapporten er udarbejdet af Karen V. Thomasen, uddannet agronom og miljørådgiver i SAGRO.

Miljøkonsekvensrapporten er udarbejdet af Karen V. Thomasen, uddannet agronom og miljørådgiver i SAGRO. Ikke teknisk resumé Der ansøges om en udvidelse af produktionsarealet Sundsvej 22-24, 7430 Ikast-Brande Kommune. Udvidelsen sker i eksisterende bygninger og vurderes derfor ikke at have en ændret betydning

Læs mere

Miljøtilsyn på Landbrug

Miljøtilsyn på Landbrug Christian Jebsen Løjt Sønderskovvej 75 6200 Aabenraa Miljøtilsyn på Landbrug 1. Baggrunden for tilsynet Baggrunden for dette tilsyn er Aabenraa Kommunes miljøtilsynsplan for virksomheder og husdyrbrug

Læs mere

7 Miljøteknisk beskrivelse

7 Miljøteknisk beskrivelse Bilag 1 - Tillæg til St. Hebovej 17, 6851 Janderup Alex B. Thomsen ønsker at søge et tillæg til den miljøgodkendelse/tillæg St. Hebovej 17, 6851 Janderup fik i 2014. Der blev i 2014 søgt om 340 køer, 7

Læs mere

Miljøgodkendelse af husdyrbruget

Miljøgodkendelse af husdyrbruget BYG OG MILJØ Miljøgodkendelse af husdyrbruget Robstrupvej 1 A Voldby 8500 Grenaa Tilhørende Peter Møller Robstrupvej 8 Voldby 8500 Grenaa Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf.: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk

Læs mere

Miljøtilsyn på Landbrug

Miljøtilsyn på Landbrug Jørgen P. Felstedt Vestergade 51 6330 Padborg Miljøtilsyn på Landbrug 1. Baggrunden for tilsynet Baggrunden for dette tilsyn er Aabenraa Kommunes miljøtilsynsplan for virksomheder og husdyrbrug 2013-2017,

Læs mere

husdyrgodkendelse.dk Ansøgningsskema

husdyrgodkendelse.dk Ansøgningsskema husdyrgodkendelse.dk Ansøgningsskema Type 11 Godkendelse Ansøgningsnummer 58647 Version 1 Dato 12-11-2013 00:00:00 Navn Henrik Terkelsen Adresse Bøllemosevej 21 Telefon 62262910 Mobil 20896407 E-Mail terkelsen.dairy@gmail.com

Læs mere

Ansøgningsskema. husdyrgodkendelse.dk. 12 Godkendelse Ansøgningsnummer 63192 Version 1 Dato 31 03 2014 00:00:00. Type

Ansøgningsskema. husdyrgodkendelse.dk. 12 Godkendelse Ansøgningsnummer 63192 Version 1 Dato 31 03 2014 00:00:00. Type husdyrgodkendelse.dk Ansøgningsskema Type 12 Godkendelse Ansøgningsnummer 63192 Version 1 Dato 31 03 2014 00:00:00 Navn Per Andersen Adresse Bjergbyvej 5 Telefon 59264375 Mobil 21265861 E Mail uhrslunde@adr.dk

Læs mere

Miljøansøgning. Mosegårdvej 4, 9240 Nibe. Ansøgning om tilladelse efter 16b husdyrbrugloven

Miljøansøgning. Mosegårdvej 4, 9240 Nibe. Ansøgning om tilladelse efter 16b husdyrbrugloven Miljøansøgning Mosegårdvej 4, 9240 Nibe Ansøgning om tilladelse efter 16b husdyrbrugloven Indsendt til Vesthimmerlands Kommune Den 17/12-2018 1 A. Oplysninger om ansøger og ejerforhold Beliggenhed Mosegårdvej

Læs mere

Ansøgning om tillæg til miljøgodkendelse af kvægproduktionen på Solevadvej 35, 5690 Tommerup

Ansøgning om tillæg til miljøgodkendelse af kvægproduktionen på Solevadvej 35, 5690 Tommerup Ansøgning om tillæg til miljøgodkendelse af kvægproduktionen på Solevadvej 35, 5690 Tommerup EJER- OG DRIFTSFORHOLD Ejendommens adresse: Solevadvej 35, 5690 Tommerup Matr. nr.: 2m Solevad By, Verninge

Læs mere

Ansøgning tillæg til miljøgodkendelse Skovsbjergvej 22, 5631 Ebberup.

Ansøgning tillæg til miljøgodkendelse Skovsbjergvej 22, 5631 Ebberup. Assens Kommune Miljø og Natur (Vedhæftet skema 87.959 i husdyrgodkendelse.dk) Vissenbjerg, den 02.05.2016 Ansøgning tillæg til miljøgodkendelse Skovsbjergvej 22, 5631 Ebberup. På vegne af Steen Stenskrog,

Læs mere

Ansøgning om 12 godkendelse på Nordpolen, Bregninge Møllevej 10, 5970 Ærøskøbing tilhørende Jens Hansen, samme adresse skema 96481

Ansøgning om 12 godkendelse på Nordpolen, Bregninge Møllevej 10, 5970 Ærøskøbing tilhørende Jens Hansen, samme adresse skema 96481 Vissenbjerg, den 22. juni 2017 Ansøgning om 12 godkendelse på Nordpolen, Bregninge Møllevej 10, 5970 Ærøskøbing tilhørende Jens Hansen, samme adresse skema 96481 Jens Hansen har på ejendommen Nordpolen,

Læs mere

Ansøgning om miljøgodkendelse af svineproduktion på Langstedvej 63, 5690 Tommerup

Ansøgning om miljøgodkendelse af svineproduktion på Langstedvej 63, 5690 Tommerup Ansøgning om miljøgodkendelse af svineproduktion på Langstedvej 63, 5690 Tommerup EJER- OG DRIFTSFORHOLD Ejendommens adresse: Langstedvej 63, 5690 Tommerup Anlæggets beliggenhed: Ved Langstedvej 83 Ansøger:

Læs mere

Tilsyn udført dato: 19-06-2012. Miljøgodkendelse/Tilladelse: Kap. 5 (før 2007) 10 11 12 16 19

Tilsyn udført dato: 19-06-2012. Miljøgodkendelse/Tilladelse: Kap. 5 (før 2007) 10 11 12 16 19 Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Telefon direkte: 7376 7283 Email: jnp@aabenraa.dk Miljøtilsyn på landbrugsejendom Acadresag: 07/50725 Ankomst: 9.00 Afgang: 10.00 1. Ejendommen Navn: Søren Winum Jessen Ejendommens

Læs mere

Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af husdyrbruget på Gilbjergvej 21, 7250 Hejnsvig

Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af husdyrbruget på Gilbjergvej 21, 7250 Hejnsvig Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af husdyrbruget på Gilbjergvej 21, 7250 Hejnsvig Dato: 29-06 2018 Billund Kommune modtog den 8. juni 2018 en ansøgning om miljøgodkendelse

Læs mere

Miljøtilsyn på Landbrug Acadresag: 07/34753 Ankomst: 9.00 Afgang: 10.30

Miljøtilsyn på Landbrug Acadresag: 07/34753 Ankomst: 9.00 Afgang: 10.30 Miljøtilsyn på Landbrug Acadresag: 07/34753 Ankomst: 9.00 Afgang: 10.30 Kultur, Miljø & Erhverv Byg, Natur & Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73 76 76 76 1. Ejendommen Navn: Landbrug Plus APS. Kontaktperson:

Læs mere

Miljøkonsekvensrapport I forbindelse med ansøgning om 16a MILJØGODKENDELSE

Miljøkonsekvensrapport I forbindelse med ansøgning om 16a MILJØGODKENDELSE Miljøkonsekvensrapport I forbindelse med ansøgning om 16a MILJØGODKENDELSE af husdyrbruget beliggende Fur Landevej 69 7870 Roslev DATO Indholdsfortegnelse 1 Basisoplysninger...3 2 Ikke-teknisk resumé...4

Læs mere

Miljøkonsekvensrapport

Miljøkonsekvensrapport Miljøkonsekvensrapport Vedagergård Ansøgning om 16 a godkendelse for svineproduktion på Jarlebjerggyden 22, 5560 Aarup ved Jacob Serup Pedersen Indholdsfortegnelse Indledning... 1 Husdyrbrugets beliggenhed,

Læs mere

Miljøtilsyn på Landbrug

Miljøtilsyn på Landbrug Preben Laasholdt Hesselbjergvej 3 6230 Rødekro Miljøtilsyn på Landbrug 1. Baggrunden for tilsynet Baggrunden for dette tilsyn er Aabenraa Kommunes miljøtilsynsplan for virksomheder og husdyrbrug 2013-2017,

Læs mere

Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af husdyrbruget på Refshøjvej 39, 7200 Grindsted

Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af husdyrbruget på Refshøjvej 39, 7200 Grindsted Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af husdyrbruget på Refshøjvej 39, 7200 Grindsted Dato: 15-10-2018 Billund Kommune modtog den 6. september en ansøgning om miljøgodkendelse

Læs mere

Ansøgningsskema. husdyrgodkendelse.dk. 12 Godkendelse Ansøgningsnummer Version 1 Dato :00:00. Type

Ansøgningsskema. husdyrgodkendelse.dk. 12 Godkendelse Ansøgningsnummer Version 1 Dato :00:00. Type husdyrgodkendelse.dk Ansøgningsskema Type 12 Godkendelse Ansøgningsnummer 68203 Version 1 Dato 15 09 2014 00:00:00 Navn Harald Skov Adresse Ildvedvej 6 Telefon 75802223 Mobil 20872322 E Mail mgskov@skov.mail.dk

Læs mere

Torben Henrik Lundsgaard Baunevej 22, 5610 Assens 16b-ansøgning om miljøtilladelse af ejendommen Baunevej 22, 5610 Assens

Torben Henrik Lundsgaard Baunevej 22, 5610 Assens 16b-ansøgning om miljøtilladelse af ejendommen Baunevej 22, 5610 Assens Torben Henrik Lundsgaard Baunevej 22, 5610 Assens 16b-ansøgning om miljøtilladelse af ejendommen Baunevej 22, 5610 Assens Den 19. december 2018 Søren Boe Rasmussen, Centrovice 1 Datablad Ansøger Ejer af

Læs mere

Miljøtilsyn på Landbrug

Miljøtilsyn på Landbrug Oluf Martin Martensen Hejselvej 7 6372 Bylderup-Bov Miljøtilsyn på Landbrug 1. Baggrunden for tilsynet Baggrunden for dette tilsyn er Aabenraa Kommunes miljøtilsynsplan for virksomheder og husdyrbrug 2013-2017,

Læs mere

Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af kvægbruget beliggende Refshøjvej 67, 7250 Hejnsvig

Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af kvægbruget beliggende Refshøjvej 67, 7250 Hejnsvig Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af kvægbruget beliggende Refshøjvej 67, 7250 Hejnsvig Billund Kommune modtog den 5. februar 2014 en ansøgning om miljøgodkendelse

Læs mere

husdyrgodkendelse.dk Ansøgningsskema Hovedvejen 11, 8900 Randers Telefon 87827200 Mobil 40253222

husdyrgodkendelse.dk Ansøgningsskema Hovedvejen 11, 8900 Randers Telefon 87827200 Mobil 40253222 husdyrgodkendelse.dk Ansøgningsskema Type 16 Godkendelse Ansøgningsnummer 7257 Version 5 Dato 30-11-2009 Navn Poul Staal Adresse Hovedvejen 11, 8900 Randers Telefon 87827200 Mobil 40253222 E-Mail cab@lmo.dk

Læs mere

Miljøtilsyn på Landbrug

Miljøtilsyn på Landbrug Søndermarksgård APS Simondysvej 11 6330 Padborg Miljøtilsyn på Landbrug 1. Baggrunden for tilsynet Baggrunden for dette tilsyn er Aabenraa Kommunes miljøtilsynsplan for virksomheder og husdyrbrug 2013-2017,

Læs mere

Bilag til ansøgning om tillæg til miljøgodkendelse efter 12

Bilag til ansøgning om tillæg til miljøgodkendelse efter 12 Bilag til ansøgning om tillæg til miljøgodkendelse efter 12 i Lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug Ansøgnings nr.: 54975 Claus Vinther-Nielsen Langagervej 6 4780 Stege Dato: 22. juli 2013. Opdateret

Læs mere

CLAUS NØRGAARD LINDE Birkildvej 8 7600 Struer. Miljøtilsyn på Birkildvej 8, 7600 Struer

CLAUS NØRGAARD LINDE Birkildvej 8 7600 Struer. Miljøtilsyn på Birkildvej 8, 7600 Struer 1 - - følgebrev til miljøtilsyn 2015 POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 STRUER E: STRUER@STRUER.DK CLAUS NØRGAARD LINDE Miljøtilsyn på, Kommune har d. 16. december

Læs mere

Lovgrundlag Der er ført tilsyn i henhold til Bekendtgørelse om miljøtilsyn, Nr. 497 af 15. maj 2013

Lovgrundlag Der er ført tilsyn i henhold til Bekendtgørelse om miljøtilsyn, Nr. 497 af 15. maj 2013 Haderslev Kommune Teknik og Miljø Natur og Landbrug Simmerstedvej 1A, 1 6100 Haderslev Tlf 74 34 34 34 Fax 74 34 23 34 landbrugssager@haderslev.dk www.haderslev.dk Tilsynsrapport til offentliggørelse efter

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt

Afgørelse om ikke godkendelsespligt POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Skabelonnavn: DTO afgørelse, version 1 Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af udvidelse

Læs mere

Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af husdyrbruget på Ravlundvej 5, 7200 Grindsted

Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af husdyrbruget på Ravlundvej 5, 7200 Grindsted Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af husdyrbruget på Ravlundvej 5, 7200 Grindsted Dato: 22. september 2017 Billund Kommune modtog den 12. juli 2017 en ansøgning

Læs mere

5491 Blommenslyst Tlf.: Ejer (A3) Ansøger Damsbovej Vissenbjerg CVR-nr

5491 Blommenslyst Tlf.: Ejer (A3) Ansøger Damsbovej Vissenbjerg CVR-nr MILJØANSØGNING LANDBRUG 16a IE Slagtesvin ANSØGNING OG EJERFORHOLD Ansøger (A2) Stenbogaard ApS Volderslevvej 147 5260 Odense S Tlf. 40457211 Mail: lv@stenbogaard.dk Husdyrbruget (A1) CVR-nr.: 15847808

Læs mere

Tilladelse til skift mellem dyretype i eksisterende stalde på Tolstrupvej 68, 9320 Hjallerup

Tilladelse til skift mellem dyretype i eksisterende stalde på Tolstrupvej 68, 9320 Hjallerup #split# SVINEAVL - V/BRIAN MARTIN SØRENSEN V Thorupvej 19 9330 Dronninglund Plan og Miljø Dato: 03-05-2016 Sags. nr.: 09.17.44-P19-4-16 Sagsbeh.: Lise Laursen Lokaltlf.: +4599455520 Ny Rådhusplads 1 9700

Læs mere

Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af husdyrbruget på Tingvejen 304, 7200 Grindsted

Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af husdyrbruget på Tingvejen 304, 7200 Grindsted Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af husdyrbruget på Tingvejen 304, 7200 Grindsted Dato: 23. november 2017 Billund Kommune modtog den 29. august 2017 en ansøgning

Læs mere

Martin Skovbo Hansen Cand.agro./agronom Ankjær 357, 8300 Odder Mobil: 2180 7080. miljoekonsulenten@gmail.com www.miljøkonsulenten.

Martin Skovbo Hansen Cand.agro./agronom Ankjær 357, 8300 Odder Mobil: 2180 7080. miljoekonsulenten@gmail.com www.miljøkonsulenten. Martin Skovbo Hansen Cand.agro./agronom Ankjær 357, 8300 Odder Mobil: 2180 7080 miljoekonsulenten@gmail.com www.miljøkonsulenten.dk Et vindue er åbent - men kun i 2012 - for at få opjusteret den tilladte

Læs mere

Anmeldeordning for husdyrbrug 37. Økologi

Anmeldeordning for husdyrbrug 37. Økologi Brønderslev Kommune Tlf.: 99454545 Ny Rådhusplads 1 Fax: 99454500 9700 Brønderslev E-mail: sikkerpost@99454545.dk Web: www.bronderslev.dk Anmeldeordning for husdyrbrug 37. Økologi Gælder for ændring af

Læs mere

Ansøgning om miljøgodkendelse for. Malkekvægproduktionen

Ansøgning om miljøgodkendelse for. Malkekvægproduktionen Ansøgning om miljøgodkendelse for Malkekvægproduktionen Givevej 61 8766 Nr. Snede Frellingvej 27, 8560 Kolind - Mobil 26 25 97 91 - Email: jakob@miljoeognatur.dk www.miljøognatur.dk 1.1 Ejer - og driftsforhold...

Læs mere

Vedr. Charlottenlundvej 24, 8600 Silkeborg.

Vedr. Charlottenlundvej 24, 8600 Silkeborg. Til Silkeborg Kommune Att Anders Aahave Viborg 7. juni 2016 Direkte tlf. 8728 2532 Mobil 2999 5719 Mail hep@lmo.dk Vedr. Charlottenlundvej 24, 8600 Silkeborg. Den 21. november 2012 blev der meddelt miljøgodkendelse.

Læs mere

Tilsynsrapport for tilsyn på ejendom med fjerkræproduktion udført den 27-02- 2015 - Anton Sønniksen Jensen, Bæk Skovvej 6, 6500 Vojens

Tilsynsrapport for tilsyn på ejendom med fjerkræproduktion udført den 27-02- 2015 - Anton Sønniksen Jensen, Bæk Skovvej 6, 6500 Vojens Haderslev Kommune Teknik og Miljø Natur og Landbrug Simmerstedvej 1A, 1 6100 Haderslev Tlf 74 34 34 34 Fax 74 34 23 34 landbrugssager@haderslev.dk www.haderslev.dk Tilsynsrapport for tilsyn på ejendom

Læs mere

Bilag miljøkonsekvensrapport

Bilag miljøkonsekvensrapport Bilag miljøkonsekvensrapport Ikke- teknisk resumé af oplysningerne Per Holbøll ønsker en ny miljøgodkendelse på Birkmosevej 50, 7480 Vildbjerg. Der søges om et fleksibelt dyrehold i ejendommens eksisterende

Læs mere

Afgørelse om ændring af dyrehold skift af dyretype Haveskovvej 2, 5932 Humble, CVR nr. 17128485

Afgørelse om ændring af dyrehold skift af dyretype Haveskovvej 2, 5932 Humble, CVR nr. 17128485 Mogens Elnegaard Haveskovvej 2 5932 Humble Læring og Vækst Infrastruktur Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf. 63 51 60 00 Fax 63 51 60 01 E-mail: infra@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk 21-04-2015

Læs mere

Miljøkonsekvensrapport

Miljøkonsekvensrapport Miljøkonsekvensrapport A. Beskrivelse af det ansøgte 1a. Overdrevsgården, Ågerupvej 104, Borup, ønsker at udvide slagtesvineproduktionen ved opførelse af en ny slagtesvinestald. Ejendommen har en miljøgodkendelse

Læs mere

Miljøtilsyn på Landbrug

Miljøtilsyn på Landbrug Hans Jesper Hansen Skyttehusvej 5 6330 Padborg Miljøtilsyn på Landbrug 1. Baggrunden for tilsynet Baggrunden for dette tilsyn er Aabenraa Kommunes miljøtilsynsplan for virksomheder og husdyrbrug 2013-2017,

Læs mere

Teknik- og Miljøafdeling

Teknik- og Miljøafdeling Teknik- og Miljøafdeling Frans Lange Spanggårdsvej 1 5853 Ørbæk Dato: 12-08-2008 Sagsbehandler: Bo Clausen Direkte tlf: 63337159 E-mail: bcl@nyborg.dk Sagsid.: 08/3702. Vurdering af anmeldelse om etablering

Læs mere

Gilbjergvej 31 Dyreart Antal DE Småkalve, Jersey (2-6 mdr.) 70 11,7 Opdræt, Jersey (6-25 mdr.) ,4 I alt 102,1

Gilbjergvej 31 Dyreart Antal DE Småkalve, Jersey (2-6 mdr.) 70 11,7 Opdræt, Jersey (6-25 mdr.) ,4 I alt 102,1 Bilag 5: Vilkår i miljøgodkendelse af 17. december 2008 Vilkår Ejendomme, anlæg, drift og arealer, som hører under virksomheden, omfattes med nærværende afgørelse af vilkårene i virksomhedens miljøgodkendelse

Læs mere

Miljøgodkendelse af husdyrbrug

Miljøgodkendelse af husdyrbrug BYG OG MILJØ Miljøgodkendelse af husdyrbrug Høgebovej 18 8500 Grenaa Tilhørende Steen Bilde Hammelevvej 2 8500 Grenaa Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf.: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk Miljøgodkendelse

Læs mere

Anmeldelse af udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde, Branebjerg 21, 5471 Søndersø. CVR.nr.:

Anmeldelse af udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde, Branebjerg 21, 5471 Søndersø. CVR.nr.: Anmeldelse af udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde, Branebjerg 21, 5471 Søndersø CVR.nr.: 19724174 Februar 2013 Indholdsfortegnelse ANMELDELSE AF UDVIDELSE AF DYREHOLD I EKSISTERENDE STALDE. 4 BAGGRUND...

Læs mere

Revurdering af miljøgodkendelsen til husdyrproduktion på ejendommen Hesselbjergvej

Revurdering af miljøgodkendelsen til husdyrproduktion på ejendommen Hesselbjergvej Assens Kommune Rådhus Allé 5 5610 Assens Sendt til mail: Ove Johansen, jojoh@assens.dk Odense, den 8. februar 2017 Revurdering af miljøgodkendelsen til husdyrproduktion på ejendommen Hesselbjergvej 18,

Læs mere

Anmeldeordning for husdyrbrug 37. Økologi

Anmeldeordning for husdyrbrug 37. Økologi Anmeldeordning for husdyrbrug 37. Økologi Gælder for ændring af konventionel produktion af søer, smågrise eller slagtesvin til autoriseret økologisk produktion af søer, smågrise eller slagtesvin. Ønskes

Læs mere

Henrik Marcus Pedersen Næbbevej 18 A Bråde 4560 Vig. Den 4. marts Natur, Miljø og Trafik

Henrik Marcus Pedersen Næbbevej 18 A Bråde 4560 Vig. Den 4. marts Natur, Miljø og Trafik Henrik Marcus Pedersen Næbbevej 18 A Bråde 4560 Vig Den 4. marts 2015 Natur, Miljø og Trafik Skift i dyretype i eksisterende stalde i henhold til anmeldeordningen for husdyrbrug Næbbevej 18A, Bråde, 4560

Læs mere

MILJØKONSEKVENSRAPPORT LANDBRUG ANSØGER OG EJERFORHOLD. 16a IE Slagtesvin. Husdyrbruget. Ejer Ansøger Damsbovej Vissenbjerg CVR-nr.

MILJØKONSEKVENSRAPPORT LANDBRUG ANSØGER OG EJERFORHOLD. 16a IE Slagtesvin. Husdyrbruget. Ejer Ansøger Damsbovej Vissenbjerg CVR-nr. MILJØKONSEKVENSRAPPORT LANDBRUG 16a IE Slagtesvin ANSØGER OG EJERFORHOLD Ansøger Stenbogaard ApS Volderslevvej 147 5260 Odense S Tlf. 40457211 Mail: lv@stenbogaard.dk Husdyrbruget CVR-nr.: 15847808 CHR-nr.:

Læs mere

Finn Andersen Blåkrogvej Aabenraa

Finn Andersen Blåkrogvej Aabenraa Finn Andersen Blåkrogvej 7 6200 Aabenraa Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 01-04-2014 Sagsnr.: 07/48028 Dok.løbenr.: 93482/14 Kontakt: Helle Lund Daabeck Direkte tlf.: 73766331 E-mail:

Læs mere

Bilag til revurdering af miljøgodkendelse efter 12 IE-husdyrbrug

Bilag til revurdering af miljøgodkendelse efter 12 IE-husdyrbrug Bilag til revurdering af miljøgodkendelse efter 12 IE-husdyrbrug Ansøgningsskema: 211.300 Ørnsvig v/ Henrik Nielsen Ørnsvigvej 5 7130 Juelsminde Indsendt den 18. juni 2019 Udarbejdet af: Senior Miljøkonsulent

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt

Afgørelse om ikke godkendelsespligt POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde

Læs mere

Miljøtilsyn på Landbrug

Miljøtilsyn på Landbrug Martijn Berends Grenvej 1 6230 Rødekro Miljøtilsyn på Landbrug 1. Baggrunden for tilsynet Baggrunden for dette tilsyn er Aabenraa Kommunes miljøtilsynsplan for virksomheder og husdyrbrug 2013-2017, husdyrbrugsloven

Læs mere

Anmeldeordning (artiklen senest ændret november 2015)

Anmeldeordning (artiklen senest ændret november 2015) Miljøkonsulenten Aps Martin Skovbo Hansen Cand.agro./agronom Ankjær 357, 8300 Odder Mobil: 2180 7080 miljoekonsulenten@gmail.com www.miljøkonsulenten.dk Anmeldeordning (artiklen senest ændret november

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af fulde stalde efter 30 på

Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af fulde stalde efter 30 på Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af fulde stalde efter 30 på Mellemvej 17 7790 Thyholm 7. august 2017 Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved udvidelse af dyreholdet i eksisterende stalde

Læs mere

Ansøgning om tillæg til miljøgodkendelse af svineproduktionen på Bogensevej 30, 5620 Glamsbjerg

Ansøgning om tillæg til miljøgodkendelse af svineproduktionen på Bogensevej 30, 5620 Glamsbjerg Ansøgning om tillæg til miljøgodkendelse af svineproduktionen på Bogensevej 30, 5620 Glamsbjerg EJER- OG DRIFTSFORHOLD Ejendommens adresse: Bogensevej 30, 5620 Glamsbjerg Matr. nr.: 7a Bukkerup By, Søllested

Læs mere

Envina Årsmøde 2014 Vejlskovgård fra ansøgning til miljøgodkendelse - 1

Envina Årsmøde 2014 Vejlskovgård fra ansøgning til miljøgodkendelse - 1 Envina Årsmøde 2014 Vejlskovgård fra ansøgning til miljøgodkendelse - 1 I Juli 2008 modtog forvaltning en ansøgning om udvidelse af kvægbedriften fra 300 til 727 DE. Projektet indebar opførelse af et nyt

Læs mere

MILJØGODKENDELSE af slagtesvineproduktion på Skivevej 118 9500 Hobro efter 12 i Lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug

MILJØGODKENDELSE af slagtesvineproduktion på Skivevej 118 9500 Hobro efter 12 i Lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug MILJØGODKENDELSE af slagtesvineproduktion på Skivevej 118 9500 Hobro efter 12 i Lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnelse... 1 Datablad... 3 1 Resumé og samlet

Læs mere

Haderslev Kommune Teknik og Miljø Natur og Landbrug Simmerstedvej 1A, 1 6100 Haderslev

Haderslev Kommune Teknik og Miljø Natur og Landbrug Simmerstedvej 1A, 1 6100 Haderslev Haderslev Kommune Teknik og Miljø Natur og Landbrug Simmerstedvej 1A, 1 6100 Haderslev Tlf 74 34 34 34 Fax 74 34 23 34 landbrugssager@haderslev.dk www.haderslev.dk Tilsynsrapport til offentliggørelse efter

Læs mere

Bo Saxdorff Brinkmann Brænderupvej 12 5892 Gudbjerg Sydfyn

Bo Saxdorff Brinkmann Brænderupvej 12 5892 Gudbjerg Sydfyn Bo Saxdorff Brinkmann Brænderupvej 12 5892 Gudbjerg Sydfyn Miljø og Teknik Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Tlf. 62 23 30 00 mt@svendborg.dk www.svendborg.dk Afgørelse om ikke godkendelsespligt for

Læs mere

Miljøgodkendelse af husdyrbrug

Miljøgodkendelse af husdyrbrug T E K N I K O G M I L J Ø Miljøgodkendelse af husdyrbrug I/S Vestergaard Bendsvej 8 8950 Ørsted Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf.: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk Miljøgodkendelse af husdyrbrug

Læs mere

BRØNDERSLEV KOMMUNE. Tillæg til 12 miljøgodkendelse til kvægproduktionen I/S Kokkenborg Hønborgvej Dronninglund

BRØNDERSLEV KOMMUNE. Tillæg til 12 miljøgodkendelse til kvægproduktionen I/S Kokkenborg Hønborgvej Dronninglund BRØNDERSLEV KOMMUNE Tillæg til 12 miljøgodkendelse til kvægproduktionen I/S Kokkenborg Hønborgvej 9 9330 Dronninglund Godkendelsesdato: 11. april 2016 REGISTRERINGSBLAD Titel: Tillæg til 12 miljøgodkendelse

Læs mere

Torben Styrbæk Larsen Fruens Have 11, 5762 V. Skerninge. Afgørelse efter anmeldelse efter 19f, Fruens Have 15, 5762 V. Skerninge, CVR nr.:

Torben Styrbæk Larsen Fruens Have 11, 5762 V. Skerninge. Afgørelse efter anmeldelse efter 19f, Fruens Have 15, 5762 V. Skerninge, CVR nr.: Torben Styrbæk Larsen Fruens Have 11, 5762 V. Skerninge. Miljø og Teknik Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Tlf. 62 23 30 00 mt@svendborg.dk www.svendborg.dk Afgørelse efter anmeldelse efter 19f, Fruens

Læs mere

Kim Langgaard Jensen Hindselsvej Thyholm. Miljøtilsyn på Hindselsvej 6, 7790 Thyholm

Kim Langgaard Jensen Hindselsvej Thyholm. Miljøtilsyn på Hindselsvej 6, 7790 Thyholm 1 - - følgebrev miljøtilsyn 2015 POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Jensen Miljøtilsyn på, Struer Kommune har d. 18. december 2015 gennemført

Læs mere

Afgørelse om udvidelse af dyrehold (fulde stalde) Bjergvej 8, 5900 Rudkøbing. CVR nr p.nr og CHR nr

Afgørelse om udvidelse af dyrehold (fulde stalde) Bjergvej 8, 5900 Rudkøbing. CVR nr p.nr og CHR nr Bjerggården I/S Bjergvej 8 Illebølle 5900 Rudkøbing Infrastruktur Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf. 63 51 60 00 Fax 63 51 60 01 E-mail: infra@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk 03-03-2016 J. nr.

Læs mere

Du kan læse en kort beskrivelse af, hvad det betyder for dig i resumeet, som er vedlagt dette brev.

Du kan læse en kort beskrivelse af, hvad det betyder for dig i resumeet, som er vedlagt dette brev. x x x Partshøring i forbindelse med ændring og udvidelse af konsumægsproduktionen på Bygaden 42 Robert Beck som ejer et landbrug i dit nærområde, Bygaden 42, 6440 Augustenborg, ønsker at ændre og udvide

Læs mere

Ansøgningsskema. husdyrgodkendelse.dk. 12 Godkendelse Ansøgningsnummer 67261 Version 5 Dato 26-02-2015 00:00:00. Type

Ansøgningsskema. husdyrgodkendelse.dk. 12 Godkendelse Ansøgningsnummer 67261 Version 5 Dato 26-02-2015 00:00:00. Type husdyrgodkendelse.dk Ansøgningsskema Type 12 Godkendelse Ansøgningsnummer 67261 Version 5 Dato 26-02-2015 00:00:00 Navn Søren Andersen Adresse Spøttrup Mark 2 Telefon 97548840 Mobil 61704433 E-Mail svineproduktion@pc.dk

Læs mere

Navn Adresse og evt. e-post Telefonnr. Adresse CVR-nr. CHR-nr. Matrikel nr. og ejerlav. Dyretype Antal dyr Vægtgrænser/ aldersgrænser

Navn Adresse og evt. e-post Telefonnr. Adresse CVR-nr. CHR-nr. Matrikel nr. og ejerlav. Dyretype Antal dyr Vægtgrænser/ aldersgrænser Anmeldeordning for husdyrbrug 37. Økologi Gælder for ændring af konventionel produktion af søer, smågrise eller slagtesvin til autoriseret økologisk produktion af søer, smågrise eller slagtesvin. Ønskes

Læs mere

Miljøtilsynsrapport 2014 på Tornhøjvej 26 m.fl.

Miljøtilsynsrapport 2014 på Tornhøjvej 26 m.fl. Hans Jørgen Jørgensen Staugaard Tornhøjvej 26 6200 Aabenraa Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 19-02-2014 Sagsnr.: 07/16987 Dok.løbenr.: 46390/14 Kontakt: Jørn Nissen Petersen Direkte

Læs mere

Lovgrundlag Der er ført tilsyn i henhold til Bekendtgørelse om miljøtilsyn, bek.nr. 497 af 15. maj 2013.

Lovgrundlag Der er ført tilsyn i henhold til Bekendtgørelse om miljøtilsyn, bek.nr. 497 af 15. maj 2013. Haderslev Kommune Teknik og Miljø Natur og Landbrug Simmerstedvej 1A, 1 6100 Haderslev Tlf 74 34 34 34 Fax 74 34 23 34 landbrugssager@haderslev.dk www.haderslev.dk Tilsynsrapport til offentliggørelse efter

Læs mere

Tilsynsrapport til offentliggørelse efter tilsyn på ejendom med kvægdrift udført den 22-07-2015 - Henning Enggaard Bjerre, Lindetvej 1, 6510 Gram

Tilsynsrapport til offentliggørelse efter tilsyn på ejendom med kvægdrift udført den 22-07-2015 - Henning Enggaard Bjerre, Lindetvej 1, 6510 Gram Haderslev Kommune Teknik og Miljø Natur og Landbrug Simmerstedvej 1A, 1 6100 Haderslev Tlf 74 34 34 34 Fax 74 34 23 34 landbrugssager@haderslev.dk www.haderslev.dk Tilsynsrapport til offentliggørelse efter

Læs mere

BAT-redegørelse til IT - ansøgning nr.: 3211, Flemming Thomsen, Bygballevej 4, 8530 Hjortshøj

BAT-redegørelse til IT - ansøgning nr.: 3211, Flemming Thomsen, Bygballevej 4, 8530 Hjortshøj BAT-redegørelse til IT - ansøgning nr.: 3211, Flemming Thomsen, Bygballevej 4, 8530 Hjortshøj Management Bedriften drives ud fra et højt fagligt niveau. Ejer deltager således i ERFA-gruppe med andre svineproducenter.

Læs mere

Miljøgodkendelse af husdyrbrug i henhold til lov om miljøgodkendelse af husdyrbrug, lov nr. 1572 af 20. december 2006.

Miljøgodkendelse af husdyrbrug i henhold til lov om miljøgodkendelse af husdyrbrug, lov nr. 1572 af 20. december 2006. BYG OG MILJØ Tillæg nr. 3 til 12 Miljøgodkendelse af husdyrbrug Rødeled Vej 23 Tilhørende Lars Vestergaard Jakobsen Rødeled Vej 23, Rimsø 8500 Grenaa Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf.: 89 59

Læs mere

Der er i nedenstående miljøvurdering foretaget en vurdering af, om disse betingelser er opfyldt.

Der er i nedenstående miljøvurdering foretaget en vurdering af, om disse betingelser er opfyldt. Teknik- og Miljøafdelingen Natur og Miljø AMH 09 ApS Mullerupvej 43 5540 Ullerslev e-mail: asgermhansen@gmail.com Rådhuset, Torvet 1 5800 Nyborg Betjen dig selv på www.nyborg.dk sikkerepost@nyborg.dk Sagsansvarlig:

Læs mere

Anmeldeordning (senest ændret d. 18. november 2013)

Anmeldeordning (senest ændret d. 18. november 2013) Miljøkonsulenten Aps Martin Skovbo Hansen Cand.agro./agronom Ankjær 357, 8300 Odder Mobil: 2180 7080 miljoekonsulenten@gmail.com www.miljøkonsulenten.dk Anmeldeordning (senest ændret d. 18. november 2013)

Læs mere

Snogbækgård Vester Snogbæk Sønderborg

Snogbækgård Vester Snogbæk Sønderborg Snogbækgård Vester Snogbæk 5 6400 Sønderborg Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 19-01-2016 Sagsnr.: 07/36132 Dokumentnr.: 48 Kontakt: Jørn Nissen Petersen Direkte tlf.: 73767283 E-mail:

Læs mere

Anlæggets beliggenhed

Anlæggets beliggenhed Ansøgning om tillæg til eks. 11 godkendelse. Ansøger: AXEL MÅNSSON ØKO-ÆGGET ApS Grarupvej 15 7330 Brande Anlægget: Adresse: Thyregodvej 88, 7361 Ejstrupholm Ejendomsnummer: 7560000864 Matrikelnummer:

Læs mere

Anmeldeordning for husdyrbrug 37. Økologi

Anmeldeordning for husdyrbrug 37. Økologi Anmeldeordning for husdyrbrug 37. Økologi Gælder for ændring af konventionel produktion af søer, smågrise eller slagtesvin til autoriseret økologisk produktion af søer, smågrise eller slagtesvin. Ønskes

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt

Afgørelse om ikke godkendelsespligt Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af skift i dyretype efter 29 på Lundgård, Hjermvej 98, 7560 Hjerm den 25. august 2017 Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved skift i dyretype på husdyrbruget

Læs mere

Anmeldelse om etablering af gyllebeholder Lillebro 20, 5450 Otterup

Anmeldelse om etablering af gyllebeholder Lillebro 20, 5450 Otterup Anmeldelse om etablering af gyllebeholder Lillebro 20, 5450 Otterup Forfatter: Nordfyns Kommune Godkendt den 27. juni 2019 Dokument nr. D2019-84135 Sags nr. S2019-10447 Indhold Anmeldelse efter 12 Gødningsopbevaringsanlæg...2

Læs mere

Ansøgningsskema. husdyrgodkendelse.dk

Ansøgningsskema. husdyrgodkendelse.dk husdyrgodkendelse.dk Ansøgningsskema Type 16 Godkendelse Ansøgningsnummer 12925 Version 0 Dato 19-08-2009 Navn ns Christian Andersen Adresse Moderupvej 18, 5471 Søndersø Telefon 64841484 Mobil 20961484

Læs mere

Tillæg til miljøgodkendelse af smågriseproduktion Odensevej 156, 5400 Bogense. Ændring af bygninger. CVR.nr 29806071

Tillæg til miljøgodkendelse af smågriseproduktion Odensevej 156, 5400 Bogense. Ændring af bygninger. CVR.nr 29806071 Tillæg til miljøgodkendelse af smågriseproduktion Odensevej 156, 5400 Bogense. Ændring af bygninger CVR.nr 29806071 30. maj 2013 Miljøgodkendelse Baggrund Enghavegård ApS har den 21. september 2010 fået

Læs mere

att. Martin Agerskov MARSLUND A/S Langergårdvej Struer Basistilsyn på Hjermvej 90, 7560 Hjerm

att. Martin Agerskov MARSLUND A/S Langergårdvej Struer Basistilsyn på Hjermvej 90, 7560 Hjerm 1 - vej 90 - følgebrev miljøtilsyn 2016 Hører til journalnummer: 09.17.60-K08-29-16 POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Udskrevet den

Læs mere

husdyrgodkendelse.dk Ansøgningsskema Svend Åge Lyngby Pedersen Lykkegårdsvej 55, 8355 Solbjerg Telefon Mobil

husdyrgodkendelse.dk Ansøgningsskema Svend Åge Lyngby Pedersen Lykkegårdsvej 55, 8355 Solbjerg Telefon Mobil husdyrgodkendelse.dk Ansøgningsskema Type 16 Godkendelse Ansøgningsnummer 9957 Version 1 Dato 21-10-2008 Navn Svend Åge Lyngby Pedersen Adresse Lykkegårdsvej 55, 8355 Solbjerg Telefon 86928049 Mobil 24639878

Læs mere

Udvidelse af svineproduktion på Astrupvej 18 i Kjellerup Kommune

Udvidelse af svineproduktion på Astrupvej 18 i Kjellerup Kommune Udvidelse af svineproduktion på Astrupvej 18 i Kjellerup Kommune Tillæg nr. 29 til Regionplan 2005 Viborg Amtsråd December 2006 J. nr. 8-52-6-2-24-05 Forslag til regionplantillæg nr. 29 til Regionplan

Læs mere

Dirk Nico Jürgensen Foverupvej 2 Klovtoft 6230 Rødekro. Opfølgende tilsyn på Foverupvej 2

Dirk Nico Jürgensen Foverupvej 2 Klovtoft 6230 Rødekro. Opfølgende tilsyn på Foverupvej 2 Dirk Nico Jürgensen Foverupvej 2 Klovtoft 6230 Rødekro Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 28-12-2015 Sagsnr.: 07/64793 Dokumentnr.: 30 Ejendom: 8672 Kontakt: Jørn Nissen Petersen Direkte

Læs mere

Afgørelse om ændring af dyrehold på ejendommene Kædebyvej 28, 5932 Humble.

Afgørelse om ændring af dyrehold på ejendommene Kædebyvej 28, 5932 Humble. Bjarne Larsen Kædebyvej 28 5932 Humble Infrastruktur Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf. 63 51 60 00 Fax 63 51 60 01 E-mail: infra@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk 17-02-2016 J. nr. 16/1084 Ref:

Læs mere

Miljøkonsekvensrapport I forbindelse med ansøgning om 16a MILJØGODKENDELSE. Af Fjordvej Roslev

Miljøkonsekvensrapport I forbindelse med ansøgning om 16a MILJØGODKENDELSE. Af Fjordvej Roslev Miljøkonsekvensrapport I forbindelse med ansøgning om 16a MILJØGODKENDELSE Af Fjordvej 43 7870 Roslev Indholdsfortegnelse Basisoplysninger... 3 Ikke-teknisk resumé... 4 Indretning og drift... 5 Stalde

Læs mere

#split# Tilladelse til skift mellem dyretype i eksisterende stalde på Bjørnbækvej 78, 9320 Hjallerup

#split# Tilladelse til skift mellem dyretype i eksisterende stalde på Bjørnbækvej 78, 9320 Hjallerup #split# GÅRDEJER POUL NØRGAARD NIELSEN Bjørnbækvej 78 9320 Hjallerup Sendt til virksomhedens digitale postkasse via CVR.nr.: 15633174 Kopi sendt til LandboNord, att. Allan K. Olesen Plan og Miljø Dato:

Læs mere

Udfyldning af skema til ansøgning om tilladelse til husdyrproduktion (maximalt 75 dyreenheder)

Udfyldning af skema til ansøgning om tilladelse til husdyrproduktion (maximalt 75 dyreenheder) Udfyldning af skema til ansøgning om tilladelse til husdyrproduktion (maximalt 75 dyreenheder) Tilladelsesordningen Etablering, udvidelse eller ændring af husdyrbrug for mere end 15 DE og op til 75 DE

Læs mere

Miljøgodkendelse. Miljøgodkendt landbrug har listebetegnelsen I 101D. jf. godkendelsesbekendtgørelsen

Miljøgodkendelse. Miljøgodkendt landbrug har listebetegnelsen I 101D. jf. godkendelsesbekendtgørelsen 4. november 2005 JKR/htk 190283 Miljøgodkendelse af slagtesvineproduktion omfattende 249 DE på ejendommen matrikel nr. 4A, Ravnebjerg by, Sanderum Ravnebjerggyden 75, 5491 Blommenslyst (CVR-nr.: 15777990)

Læs mere