DATS oplæg på DFS forum for digital læring den 2. september

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DATS oplæg på DFS forum for digital læring den 2. september"

Transkript

1 DATS oplæg på DFS forum for digital læring den 2. september _

2 4 DATS projekter der udvikler eller formidler læring, folkeoplysning kunstneriske projekter eller kulturoplevelser ved hjælp af digitale medier - på forskellige platforme

3 DE 4 PROJEKTER SketchUp - Digitalt 3D design/scenografi, en gratis og effektiv udviklings-ressource i amatørteatret DigiDelight Digital teknik, en billig og fleksibel udtryks og udviklings-ressource i amatørteatret Amakult.dk digital formidling af amatørkultur i DK Opensource folkeoplysning med digitalt flow

4 1. Digitalt 3D design - med gratis-softwaren SketchUp Udfordring: At tilegne sig og at kommunikere vha. et kreativt, digitalt værktøj i hhv. analoge og digitale teater-kontekster.

5 Weekendkursus for ledere af B&U hold Intention: At give ledere et nyt digitalt værktøj, der kan motivere børn og unge til aktivt at deltage i den visuelt/rumlige designproces omkring teaterprojekter. Bla. ved at integrere/appellere til brug af mobiltelefoner i research- og visualisering.

6 Fotos i model: Portrætskærme

7 Mulighed for p.o.v. kamerature

8 Kursusfokus: At bruge SketchUp hands on vha. danske manualer

9 -til visualisering af egne projekter

10 Evaluering: (For) Stejl læringskurve!

11 Tilbud om opfølgning Forum, rådgivning på Facebook-side, samt mail/tlf hotline en aften om ugen. INGEN tilslutning!

12 SketchUp som konsulentværktøj Efter ansigt-til-ansigt møder med instruktør og produktionshold, skitserer jeg scenografiske muligheder i SketchUp som instruktør og hold kan orientere sig i vha. modtagerværktøjet SketchUp viewer, der kun har navigations-funktioner. Det fungerer! Folk bruger det og vi har fine fjern-dialoger.

13 Eks. Dagbog fra Damaskus Mine skitser udarbejdet i det fulde (og komplekse) SketchUp program

14 Eks. Dagbog fra Damaskus Mine skitser set i modtagerprogrammet SketchUp Viewer

15 DigiDeLight Digital Design- og Lys-teknologi som lærings-, udviklings- og udtryks ressource indenfor amatørteater og folkelige kultur-projekter. Et projekt der inddrager 8 lande: Island, Færøerne, Sverige, Finland, Estland, Letland Litauen og Danmark (Norge faldt ud)

16 1. DigiDeLight Netværk Et forsøg på at skabe et nordisk-baltisk netværk af design- og teknikinteresserede amatørteaterfolk på digitale platforme: Nyhedsbreve, hjemmeside, mails, blog mm.

17 Nyhedsbreve Med stof fra deltagernes egne projekter og teatervirkelighed

18 Nyhedsbreve Med stof fra deltagernes egne projekter og teatervirkelighed

19 Nyhedsbreve Med stof fra deltagernes egne projekter og teatervirkelighed

20 Nyhedsbreve Med stof fra deltagernes egne projekter og teatervirkelighed

21 Nyhedsbreve Med stof fra deltagernes egne projekter og teatervirkelighed

22 Nyhedsbreve Med stof fra deltagernes egne projekter og teatervirkelighed

23 Hjemmeside Med præsentationer af deltagerne

24 Hjemmeside Med præsentationer af deltagerne

25 Hjemmeside Med præsentationer af deltagerne

26 5 dages symposium i Sønderborg Med 30 deltagere fra Island, Færøerne, Sverige, Finland, Estland, Letland, Litauen og Danmark. 3 firmaer præsenterer det nyeste udstyr Deltagerne laver oplæg for hinanden Professionelle teaterfolk viser egne cases Workshop, hvor 4 arbejdsgrupper designer, lys- og iscenesætter samme tekst i 4 versioner Åbent hus afslutning med udstillinger, demonstrationer og workshop-forestillinger.

27 The DigiDeLight Handbook designet i den danske software Mediator En digital dokumentation af hele projektet. Og en digital brugs- og inspirations- udgivelse.

28 The DigiDeLight Handbook

29 The DigiDeLight Handbook

30 The DigiDeLight Handbook

31 The DigiDeLight Handbook

32 The DigiDeLight Handbook

33 The DigiDeLight Handbook

34 The DigiDeLight Handbook

35 The DigiDeLight Handbook

36 The DigiDeLight Handbook

37 The DigiDeLight Handbook

38 DigiDeLight evaluering Invitationer fra/besøg i 5 lande Svært at få deltagere til at bidrage til hjemmesiden - med præsentationer mm Stort engagement under symposiet, deltagere fra 9 lande Meget positive tilbagemeldinger Ingen efterfølgende aktivitet (blog mm) Software: Vi bruger ikke Matchware mere

39 -men arbejder med Indesign/interactive her til en digital manual for Lokale TeaterKonsulenter, til brug på smartphone, tablet og computer

40

41 Amakult.dk en netpublikation om amatørkulturen i DK AmatørKultur er en samling cases, facts og refleksioner til alle, der er direkte eller indirekte involveret i amatørkulturens mangfoldige aktiviteter, eller som beslutningstager er medansvarlig for at skabe rammerne for amatørkulturen og dens vækstlag. Produceret i et samarbejde mellem AKKS og DATS

42 Amakult.dk en netpublikation om amatørkulturen i DK AKKS og DATS har tilsammen ca aktivitetsmedlemmer og står for arrangementer om året på tværs af generationer over det ganske land! Alene pga. af antallet er det derfor en umulighed at beskrive dem alle sammen.

43 Amakult.dk en netpublikation om amatørkulturen i DK Målet med AmatørKultur er i stedet via cases at give et billede af de brikker, der i fællesskab danner amatørkulturens forskellige kunstneriske niveauer og derved belyse dens potentiale som rum for talentudvikling, oplevelser, livsindhold, fællesskab, læring - og folkeoplysning.

44 Amakult: Definitioner mm

45 Amakult: Definitioner mm

46 Amakult: Cases

47 Amakult, case-ex: Ethno Denmark

48 Amakult, case-ex: Ethno Denmark

49 Amakult, case-ex: Ethno Denmark

50 Amakult, case-ex: Ethno Denmark

51 Amakult, case-ex: Ethno Denmark

52 Amakult, case-ex: Edit 24

53 Amakult, case-ex: Edit 24

54 Amakult, case-ex: Edit 24

55 Amakult, case-ex: Art til Aura

56 Amakult, case-ex: Art til AURA

57 Amakult, case-ex: Art til AURA

58 Amakult, case-ex: Art til AURA

59 Opensource folkeoplysning med digitalt flow hvordan kan vi give vores kommunikation ny dynamik på mange platforme?

60 Opensource folkeoplysning med digitalt flow Formålet for DATS og AKKS er at udbrede vores oplysningsvirksomhed på flere platforme, ikke mindst smartphone og tablet. Vi vil gøre det på en måde, så vi kommer brugerne i møde, inddrager dem og gør dem selvhjulpne i forhold til selv at gribe de digitale kommunikationsmuligheder.

61 Opensource folkeoplysning med digitalt flow Konkret vil vi udvikle 8 cases publikationer hentet fra vores egen og medlemmernes virkelighed fra at blot være statiske papirudgivelser til også at blive dynamiske digitale medier: Et teaterfestivalprogram kan blive til en festivalapp med smagsprøver på forestillinger og billetbestilling. En kursusfolder kan blive en mobiladgang til et brugerforum om kursusbehov og -ønsker. En invitation til Børneteaterlejr kan blive et vindue til børnenes fantastiske oplevelser sidste år.

62 Opensource folkeoplysning med digitalt flow: 8 (10) cases 1. Invitation til BørneTeaterlejr i Slangerup 2. Program for Scenoskop vækstlagsteaterfestival i Odense 3. Program for DATS Landsteaterfestival i Ryslinge 4. Præsentation af Kredskonsulenter i DATS Nordvestjysk kreds, Thy 5. Holdside til Odense Dramaskole m. Facebook + Instagram 6. Katalog for DATS teaterkurser, efterår Program for Vildskud vækstlagsteater-festivaler 8. Digital nyfortolkning (visuel Pixi-udgave) af AKKS publikation Amatørkulturens tal 9. Program for international teaterfestival i Thisted 10. AKKS nyhedsmail med live oplevelser

63 DATS Opensource ressource-side

64 - i responsivt design

65 - skabt i CoffeeCup

66 Webflow Efter en omfattende research, har vi købt et team-abonnement på den webbaserede og responsive hjemmeside-design-software Webflow.

67 Webflow: I vores abonnement kan vi designe, lagre og hoste 100+ hjemmesider. Efter at have forhandlet rabatter, betaler vi 42$ (= ca 240 kr) om måneden (ca 3000 kr om året).

68 I Webflov, er vi nu oppe på 10 hjemmesider, så der er stadig - rigelig plads til mange Opensource projekter

69 Webflow - projektideen Er du interesseret, kan du låne en mobilside-skabelon f.eks. en festivalskabelon eller et kursuskatalog og indholdsforny/redesigne den efter dine egne behov. Skal du designe en mobilside for en enkeltstående begivenhed en festival f.eks. køber du et professionel Webflow abonnement i den periode du arbejder med indhold og design f.eks. en måned (det koster 42$) Skal du designe en mobilside, hvor du løbende kan redigere, køber du et personal Webflow abonnement (det koster 20$ om måneden, eller 192 om året). Derefter overfører vi den ønskede skabelon fra vores bibliotek i team abonnement - til dit abonnement og du redesigner/udfylder den med dit eget materiale. Har du et professionel abonnement kopierer/overfører du dit nye mobilside-design tilbage til vores team side, hvor den herefter indgår i det fælles bibliotek. Her kan vi også hoste den som frit tilgængelig hjemmeside uden omkostninger for dig. Du kan også vælge at eksportere din nye mobilside til din egen hjemmeside og hoste den der. Endelig har vi oprettet et projekt-domæne hvor vi også kan hoste din side. Nu kan du opsige dit professional abonnement, hvis du ikke vil have løbende udgifter. Når du skal arrangere - f.eks. en festival - igen, køber du et nyt (måneds) abonnement og vi overfører din mobilside-skabelon til dig fra det fælles bibliotek. Har du et personal abonnement, kan du ikke kopiere/overføre dit nye mobilsidedesign til vores team-side. (Du kan altså ikke bidrage til vores fælles opensourcebibliotek). Til gengæld kan du redigere/vedligeholde siden, så længe du beholder abonnementet. Og du kan både hoste siden hos Webflow og/eller på din egen hjemmeside.

70 Webflow projektideen med hjælp fra DATS Har du ikke mod på eller kompetencer til selv at redesigne/forny indholdet i en af vores skabeloner til dit eget formål Kan vi hjælpe dig, - enten ved at vi gør det sammen, f.eks. ved din computer, eller der hvor du har dit digitale materiale (vi hjælper dig godt i gang på 3-4 timer det koster max 1600 kr) - eller ved at du sender alt materiale digitalt tekster, fotos, farvekoder, logo mm, og vi så sætter det ind i den valgte skabelon (her skal du regne med en udgift på kr)

71 Webflow Scenoskop vækstlagsteaterfestival i Odense

72 Webflow Scenoskop vækstlagsteaterfestival i Odense

73 Webflow Scenoskop vækstlagsteaterfestival i Odense

74 Webflow Scenoskop vækstlagsteaterfestival i Odense

75 Webflow Scenoskop vækstlagsteaterfestival i Odense

76 Webflow Scenoskop vækstlagsteaterfestival i Odense

77 Webflow Scenoskop vækstlagsteaterfestival i Odense

78 Webflow Scenoskop vækstlagsteaterfestival i Odense

79 DATS Teaterfestival 2014

80 DATS Teaterfestival 2014

81 Invitation til BørneTeaterLejr

82 Odense Dramaskole: Holdside med Instagram og Facebook integration

83 Konsulentkontakt i responsivt design - en CoffeeCup skabelon

84 CoffeeCup Konsulentkontakt i responsivt design

85 CoffeeCup Konsulentkontakt i responsivt design

86 Responsiv KonsulentKontaktSide - computer

87 Responsiv KonsulentKontaktSide - tablet

88 Responsiv KonsulentKontaktSide - mobiltelefon

89 Serif WebPlusX7 DATS kursusoversigt i letlært drag and drop program

90 DATS Kursuskatalog 2014 med NemTilmeld en Serif Webplus skabelon

91 DATS Kursuskatalog 2014 enkel digital tilmelding med NemTilmeld

92 Mini Mobil-side til lokale amatørscener/kultur-foreninger

93 Foreløbige erfaringer Vildskud vækstlags-teater-festivalen har vha Scenoskop-skabelonen lavet deres eget mobilside-program med billetbestilling og publikumsafstemning. De var selvkørende efter ca. 3 timer

Man taler ofte overordnet om biblioteket og dets funktioner ud fra fire rum :

Man taler ofte overordnet om biblioteket og dets funktioner ud fra fire rum : Roskilde Bibliotekerne / Bibliotekspolitik I Roskilde Kommune er bibliotekerne en vigtig del af lokalsamfundet. Via sine aktiviteter og tilbud til borgerne understøtter bibliotekerne kommunens vision om,

Læs mere

Strategisk brug af Sociale Medier. 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen

Strategisk brug af Sociale Medier. 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen Strategisk brug af Sociale Medier 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen Trine-Maria Kristensen Cand. scient. soc (PR) Marketing & Kommunikation Hovedet på bloggen siden 2004 Rådgivning og undervisning om

Læs mere

1 Få mest muligt ud af GynZones e-læring: Guide til follow up

1 Få mest muligt ud af GynZones e-læring: Guide til follow up 1 Få mest muligt ud af GynZones e-læring: Guide til follow up 1: Følg med i hvor meget brugerne benytter e-læringen Hvor mange timers log ind-tid har den enkelte bruger? GynZones multi-user licenser gælder

Læs mere

Kommunen? Det er mig!

Kommunen? Det er mig! Kommunen? Det er mig! Kommunikationsstrategi for Personalepolitik og Ledelsesgrundlag Hovedudvalget har nedsat en arbejdsgruppe, der skal udvikle en kommunikationsstrategi for udbredelse af personalepolitikken

Læs mere

Lokale arbejdsmiljøkampagner med fælles værktøjer. BAR Transport & engros. 27. oktober :45-13:30

Lokale arbejdsmiljøkampagner med fælles værktøjer. BAR Transport & engros. 27. oktober :45-13:30 Lokale arbejdsmiljøkampagner med fælles værktøjer BAR Transport & engros 27. oktober 2016 12:45-13:30 45 minutter Prioriteret sådan her: Kort introduktion - 5 min. Baggrund og udgangspunkt 10 min. Løsning

Læs mere

Formidlingsstrategi, version 1

Formidlingsstrategi, version 1 Nordplus Adult development project, August 2009 June 2011 NOVA Nordic Tools for Learning Validation HJV / 04.03.2011 Formidlingsstrategi, version 1 I. Overblik formidlingsstrategi 1. Mål at gøre opmærksom

Læs mere

Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag

Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag 2 Case: Galleri Christoffer Egelund September 2012 Scan QR-koden for at hente app en Galleriet på mobilen udvider rammerne

Læs mere

Klimatilpasning. Borgerinddragelse. KTC Sjælland 15. juni 2012. Udviklingskonsulent Susanne Boesen Organisation og Kommunikation Kalundborg Kommune

Klimatilpasning. Borgerinddragelse. KTC Sjælland 15. juni 2012. Udviklingskonsulent Susanne Boesen Organisation og Kommunikation Kalundborg Kommune KTC Sjælland 15. juni 2012 Klimatilpasning Borgerinddragelse Udviklingskonsulent Susanne Boesen Organisation og Kommunikation Kalundborg Kommune Side 1 Det vil jeg gerne fortælle Borgertopmøde i Kalundborg

Læs mere

UGE 47: Digitale Strategier. #stormvind

UGE 47: Digitale Strategier. #stormvind UGE 47: Digitale Strategier En slide om Dorte Min passion: At påvirke virksomheder, så det kan mærkes! 20+ års erfaring fra IT-branchen Lever af at sælge viden & rådgivning Iværksætter lige som dig Social

Læs mere

Online Markedsføring // 2015

Online Markedsføring // 2015 Din virksomhed har tre medier 1. Medier som I ejer 2. Medier som I betaler for 3. Medier som I gør jer fortjent til Hvilken kategori tilhører de sociale medier? 3 faktorer er fælles for de sociale medier

Læs mere

VILDSKUD 2009. TeaterHUSET og HUSET i Magstræde præsenterer i år for 6. gang VILDSKUD festival for uafhængigt teater.

VILDSKUD 2009. TeaterHUSET og HUSET i Magstræde præsenterer i år for 6. gang VILDSKUD festival for uafhængigt teater. VILDSKUD 2009 TeaterHUSET og HUSET i Magstræde præsenterer i år for 6. gang. VILDSKUD er fire dages festival, hvor uafhængige scenekunstnere fylder HUSET med eksperimenterende teater og scenekunst. VILDSKUD

Læs mere

STRATEGI FOR IT OG MEDIER I SFO LINDEBJERG 13/14

STRATEGI FOR IT OG MEDIER I SFO LINDEBJERG 13/14 STRATEGI FOR IT OG MEDIER I SFO LINDEBJERG 13/14 Lindebjerg SFO, Lindebjergskolen Store Valbyvej 248B, Gundsølille 4000 Roskilde Digitaliseringen af samfundet bliver stadig mere kompleks. Teknologi er

Læs mere

Facilitator uddannelsen. Lær at facilitere værdiskabende processer der giver energi og resultater

Facilitator uddannelsen. Lær at facilitere værdiskabende processer der giver energi og resultater Facilitator uddannelsen Lær at facilitere værdiskabende processer der giver energi og resultater Future Performance udbyder en af Danmarks bedste certifikatgivende uddannelser som facilitator. Uddannelsen

Læs mere

Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow

Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow version 1.0 maj 2012 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Definer budskabet

Læs mere

Vejledning til FORENINGEN: Kommunikation om Rigtige Mænd

Vejledning til FORENINGEN: Kommunikation om Rigtige Mænd Vejledning til FORENINGEN: Kommunikation om Rigtige Mænd Tak, fordi I vil være en del af Rigtige Mænd-projektet og fordi I vil være med til at arrangere Rigtige Mænd Løbet, som er det første mandeløb,

Læs mere

Læseplan for valg faget teknologi og kommunikation. 10. klasse

Læseplan for valg faget teknologi og kommunikation. 10. klasse Læseplan for valg faget teknologi og kommunikation 10. klasse Indhold Indledning 3 Trinforløb for 10. klassetrin 4 Produktion og formidling 4 Analyse 6 Uddannelsesafklaring 7 Indledning Faget teknologi

Læs mere

Billedkunst. Formål for faget billedkunst. Slutmål for faget billedkunst efter 5. klassetrin. Billedfremstilling. Billedkundskab

Billedkunst. Formål for faget billedkunst. Slutmål for faget billedkunst efter 5. klassetrin. Billedfremstilling. Billedkundskab Formål for faget billedkunst Billedkunst Formålet med undervisningen i billedkunst er, at eleverne ved at producere, opleve og analysere billeder bliver i stand til at iagttage, reflektere, bruge og forstå

Læs mere

Formidling om arbejdsmiljø hvad kan man nå på tre timer?

Formidling om arbejdsmiljø hvad kan man nå på tre timer? Formidling om arbejdsmiljø hvad kan man nå på tre timer? Nyborg Strand Den 8. november 2010 Workshop nr. 109 Jette Vangslev og Rikki Hørsted Formålet med Workshoppen Hvordan laver man god formidling om

Læs mere

TAbazinemedia. dit magasin på tablets. PublisHer

TAbazinemedia. dit magasin på tablets. PublisHer TAbazinemedia dit magasin på tablets PublisHer 2013 INDHOLD Hvad er TabazineMedia Den nye vej til dine læsere Det hurtigst voksende medie Fra analog til rich-media Dit publiceringsværktøj Nye indtægter

Læs mere

Transfer når tiden er knap Metoder til at understøtte læring på korte kurser i detailbranchen

Transfer når tiden er knap Metoder til at understøtte læring på korte kurser i detailbranchen Efteruddannelsesudvalget for Handel, Administration, Kommunikation & Ledelse Transfer når tiden er knap Metoder til at understøtte læring på korte kurser i detailbranchen Susanne Clemensen, HAKL Indhold

Læs mere

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2012

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2012 FrivilligCenter Lolland Kurser Fo r å r 2012 Vi glæder os til at se jer Kære frivillig Velkommen til foråret 2012. Vi har samlet en række spændende kurser som du har mulighed for at deltage i. Som medlemsforening

Læs mere

IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN?

IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? Har du en god idé? Og har du lyst til at tage springet og starte selvstændig virksomhed? Eller er du allerede i gang og

Læs mere

Kreativt brief. Line Hasse Kirkegård - HOLD B. Dato: 18. septemper 2015 Kunde: Line Hasse Kirkegård - Multimediedesign studerende Projekt: Portfolio

Kreativt brief. Line Hasse Kirkegård - HOLD B. Dato: 18. septemper 2015 Kunde: Line Hasse Kirkegård - Multimediedesign studerende Projekt: Portfolio Webdesign processen Line Hasse Kirkegård - HOLD B Kreativt brief Dato: 18. septemper 2015 Kunde: Line Hasse Kirkegård - Multimediedesign studerende Projekt: Portfolio Jeg har taget udgangspunkt i casen:

Læs mere

Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag

Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag 2 Case: Galleri Christoffer Egelund September 2012 Scan QR-koden for at hente app en Galleriet på mobilen udvider rammerne

Læs mere

Vi har brug for at høre din mening! Til 3.000 tilfældigt udvalgte borgere i den nye Silkeborg Kommune 10. august 2006

Vi har brug for at høre din mening! Til 3.000 tilfældigt udvalgte borgere i den nye Silkeborg Kommune 10. august 2006 Til 3.000 tilfældigt udvalgte borgere i den nye Silkeborg Kommune 10. august 2006 Vi har brug for at høre din mening! Vi tillader os at skrive til dig i et vigtigt ærinde. Din nye kommune arbejder aktivt

Læs mere

APRILFESTIVAL Teater for små og store. Assens kommune

APRILFESTIVAL Teater for små og store. Assens kommune APRILFESTIVAL Teater for små og store Assens kommune Festivaler gennem tiden o 71: første festival i Herning. 25 forestillinger, 15 teatre Festivaler gennem tiden o 71: første festival i Herning. 25 forestillinger,

Læs mere

PRODUKTER + SERVICE + INNOVATION + INSPIRATION = HAEFELE.DK

PRODUKTER + SERVICE + INNOVATION + INSPIRATION = HAEFELE.DK PRODUKTER + SERVICE + INNOVATION + INSPIRATION = HAEFELE.DK INDHOLD Hvorfor Tænk videre Hvad Innovation og haefele.dk Hvordan Sådan begejstrer Häfele nu på nettet Hvem Nu er vi alle med SIDE 3 SIDE 4 SIDE

Læs mere

PROFESSIONEL KUNST FOR BØRN OG UNGE

PROFESSIONEL KUNST FOR BØRN OG UNGE PROFESSIONEL KUNST FOR BØRN OG UNGE Litteratur, teater, dans, billedkunst og musik FFB - FAGLIGT FORUM FOR BØRNEKULTUR 2008 FAGLIGT FORUM FOR BØRNEKULTUR Fagligt Forum for Børnekultur er et fagligt netværk

Læs mere

Præsentation af AgeForce netværk for 50+ Konceptudvikling og bæredygtighed af et både digitalt og fysisk Community

Præsentation af AgeForce netværk for 50+ Konceptudvikling og bæredygtighed af et både digitalt og fysisk Community Lev Vel Sociale og digitale medier for ældre Kulturhuset Islands Brygge d. 30.08.2011 Præsentation af AgeForce netværk for 50+ Konceptudvikling og bæredygtighed af et både digitalt og fysisk Community

Læs mere

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig i det nedenstående. Måske har du slet ikke brug for

Læs mere

Esbjerg Kommune Biblioteker

Esbjerg Kommune Biblioteker 1 Esbjerg Kommune Biblioteker Virksomhedsplan 2016 Virksomhedsplanen omfatter ekstraordinære tiltag. Almindelig hverdagsopgaver med åbningstid, udlånsvagter, brugerkurser m.v. er naturligvis fundamentet

Læs mere

Lær IT. Efterår 2015

Lær IT. Efterår 2015 Lær IT Efterår 2015 IS G RAT ER endig K U RStilmelding nødv r -dog e Velkommen til efterårets Lær Mere Om IT kurser Vi tilbyder gratis IT kurser for alle, både for nybegyndere og dem der trænger til at

Læs mere

Vil du være med? Læs mere om hvordan på de næste sider.

Vil du være med? Læs mere om hvordan på de næste sider. Region Nordjylland inviterer 14 unge kunstnere fra de nordiske lande til en uges gratis nordisk camp på Kulturmødet - Danmarks største festival for kunst, kultur og kulturdebat. Vi har fokus på kreative

Læs mere

SIP Digitale kompetencer

SIP Digitale kompetencer SIP Digitale kompetencer November 2017 Side 1 Formål med denne workshop Inspiration til hvordan ledelsen kan skabe gode rammer for digitale kompetencer og digital dannelse, med fokus på udvikling af lærernes

Læs mere

STYRK DIT SALG AF ØKOLOGISKE FØDEVARER

STYRK DIT SALG AF ØKOLOGISKE FØDEVARER ØKOLOGISK LANDSFORENING INVITERER TIL INSPIRATIONS- OG UDDANNELSESDAGE STYRK DIT SALG AF ØKOLOGISKE FØDEVARER Afsætningen af økologiske fødevarer er fortsat i vækst og efterspørgslen stigende, men det

Læs mere

InfoGalleri i detaljer

InfoGalleri i detaljer InfoGalleri i detaljer InfoGalleri er et digitalt formidlingsværktøj, der hjælper dig til at kommunikere bedre med dine brugere ved brug af storskærme. Ved hjælp af vores brugervenlige redaktionsværktøj,

Læs mere

Corporate Communication

Corporate Communication Corporate Communication Uddrag af artikel trykt i Corporate Communication. Gengivelse af denne artikel eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret. Børsen Ledelseshåndbøger er Danmarks

Læs mere

Fællesskab for alle Politik for Borgerservice og Biblioteker Kultur og Borgerservice Aarhus Kommune 2015

Fællesskab for alle Politik for Borgerservice og Biblioteker Kultur og Borgerservice Aarhus Kommune 2015 FÆLLESSKAB FOR ALLE POLITIK FOR BORGERSERVICE OG BIBLIOTEKER 2015-2018 Fællesskab for alle Politik for Borgerservice og Biblioteker 2015-2018 Kultur og Borgerservice Aarhus Kommune 2015 Opsætning ITK Design

Læs mere

Digital strategi i paddehatten

Digital strategi i paddehatten Digital strategi i paddehatten Revideret juni 2018. 1 Digital strategi for Paddehatten I Paddehatten arbejder vi med digitale medier. Vi har ipads på alle stuer, vi har projektorer, miniprojektorer, touchskærm

Læs mere

Kulturens Laboratorium. æstetiske læreprocesser i partnerskaber

Kulturens Laboratorium. æstetiske læreprocesser i partnerskaber INVITATION Kulturens Laboratorium æstetiske læreprocesser i partnerskaber Hvor: Magasinet/Kulturmaskinen, 5000 Odense Hvornår: 8. juni 2017 Arrangør: Kulturens Laboratorium, Kulturregion Fyn Pris: 625.-/725.-

Læs mere

Fagplan for billedkunst

Fagplan for billedkunst Formål for faget billedkunst Formålet med undervisningen i billedkunst er, at eleverne ved at skabe, opleve og analysere billeder bliver i stand til at iagttage, reflektere, bruge og forstå billedsprog

Læs mere

DATS Aktivitetsplan for 2014 2015

DATS Aktivitetsplan for 2014 2015 DATS Aktivitetsplan for 2014 2015 Opdateret d. 31-08-2014 Aktivitetsplanen er en del af DATS Virkeplan, som Hovedbestyrelsen over arbejdsåret løbende kan prioritere udvidet med nye aktiviteter. Videre

Læs mere

- HF OG KULTURTEKNOLOGI

- HF OG KULTURTEKNOLOGI - HF OG KULTURTEKNOLOGI En hf-enkeltfagsuddannelse for dig, som vil tænke innovativt og fordybe dig i teknologi, men som også har brug for en kompetencegivende uddannelse. Uddannelsen er placeret på Odense

Læs mere

TUP-PROJEKT 2014 Udvikling af digitale kompetencer hos undervisere og kursister. EPOS-området DIGITALE SKILLS I AMU NEW PRACTICE.

TUP-PROJEKT 2014 Udvikling af digitale kompetencer hos undervisere og kursister. EPOS-området DIGITALE SKILLS I AMU NEW PRACTICE. TUP-PROJEKT 2014 Udvikling af digitale kompetencer hos undervisere og kursister EPOS-området DIGITALE SKILLS I AMU NEW PRACTICE Pixi-udgave Digitale skills i AMU new practice Formål Projektets formål er

Læs mere

DATS Aktivitetsplan for 2013 2014

DATS Aktivitetsplan for 2013 2014 DATS Aktivitetsplan for 2013 2014 Aktivitetsplanen er en del af DATS Virkeplan, som Hovedbestyrelsen over arbejdsåret løbende kan prioritere udvidet med nye aktiviteter. Videre kan alle medlemmer indsende

Læs mere

Hvordan søger du kulturstøtte? Spørgsmål og svar fra Kulturkontakt Nord & Nordisk Kulturfond

Hvordan søger du kulturstøtte? Spørgsmål og svar fra Kulturkontakt Nord & Nordisk Kulturfond Hvordan søger du kulturstøtte? Spørgsmål og svar fra Kulturkontakt Nord & Nordisk Kulturfond Nordisk dimension Hvor mange nordiske lande skal være med i mit projekt? Kulturkontakt Nord: Ansøgninger til

Læs mere

Danish Entrepreneurship Award

Danish Entrepreneurship Award Danish Entrepreneurship Award - Videopitchkonkurrencen Guide og bedømmelseskriterier Danish Entrepreneurship Award - Videopitchkonkurrencen Er jeres team med i Idékonkurrencen til Danish Entrepreneurship

Læs mere

OUTPLACEMENT DU FÅR JOB MED OS

OUTPLACEMENT DU FÅR JOB MED OS OUTPLACEMENT DU FÅR JOB MED OS VI BLIVER VED - TIL DU ER I JOB Siden 1989 er langt over 50.000 mennesker kommet godt videre i deres karriere med støtte fra os, og det gør du også. Vi fortsætter nemlig,

Læs mere

Udvikling af digital kultur Det eksperimenterende fællesskab

Udvikling af digital kultur Det eksperimenterende fællesskab Udvikling af digital kultur Det eksperimenterende fællesskab Digitalisering er et vilkår i dag Digitale medier er med til at definere virkeligheden omkring os og dermed er de med til at definere os (Jostein

Læs mere

Digital Læring Indsatsområde 2014-2016

Digital Læring Indsatsområde 2014-2016 Digital Læring Indsatsområde 2014-2016 Den digitale verden tema projekt i perioden april, maj, juni 2014 Dagtilbuddet skal gennem brugen af digitale redskaber fremme børnenes udvikling og læring. Gennem

Læs mere

Kategorier af it i undervisningen

Kategorier af it i undervisningen Kategorier af it i undervisningen Janus Aaen Christian Dalsgaard Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier Aarhus Universitet Program 9.45-10.30: Oplæg 10.45-11.30: Workshop 11.30-12.00: Plenum

Læs mere

VELKOMMEN DECEMBER NYHEDSBREV FRA CONNECTSPORT

VELKOMMEN DECEMBER NYHEDSBREV FRA CONNECTSPORT DECEMBER 2014 VELKOMMEN DECEMBER NYHEDSBREV FRA CONNECTSPORT Velkommen til det inspirerende ConnectSport Netværk. Opgaven for mange ledere i dag er at være inspirerende. Men hvor skal man lade sig inspirere

Læs mere

Invitation til at bidrage

Invitation til at bidrage Invitation til samskabelse af bogen INNOVATIV UNDERVISNING I DEN DANSKE FOLKESKOLE -den første samskabende konference for innovativ undervisning 21.-22. januar 2016 i København Invitation til at bidrage

Læs mere

ONLINE FORLAGET TRYDE

ONLINE FORLAGET TRYDE ONLINE FORLAGET TRYDE KATALOG 2017 Copyright. ONLINE FORLAGET TRYDE Eva Tryde Holtug Strandvej 17 4660 Store Heddinge Tlf. 45 60125215 Cvr. 27532292 info@evatryde.dk www.evatryde.dk i ONLINE FORLAGET TRYDE

Læs mere

HJÆLPENDE HÆNDER Dansk Firmaidrætsforbund står klar med hjælpende hænder til dig og din forening

HJÆLPENDE HÆNDER Dansk Firmaidrætsforbund står klar med hjælpende hænder til dig og din forening HJÆLPENDE HÆNDER Dansk Firmaidrætsforbund står klar med hjælpende hænder til dig og din forening 1 FORORD Spil på hele banen Har I kendskab til hvor meget hjælp, I kan hente i Dansk Firmaidrætsforbund?

Læs mere

Fra elevplaner til læringsplaner i Gentofte

Fra elevplaner til læringsplaner i Gentofte Fra elevplaner til læringsplaner i Gentofte Mads-Peter Galtt Konsulent, faglig- og projektleder udi det it-didaktiske og mediepædagogiske virke på 0-18 år. UPS - vi har fået en læringsplatform!!! Djøficeret

Læs mere

IS IT A BIRD making change for the common good

IS IT A BIRD making change for the common good making change for the common good Kontrakt Kompetenceudvikling af medarbejdere på Horsens Hospital i nudging samt facilitering af prøvehandlinger Ved 27. september 2012 Line Groes, line@isitabird.dk Indhold

Læs mere

Hvorfor en personlig uddannelsesplan?...2. Aftaler om brug af den personlige uddannelsesplan...2. Personlige og faglige læringsmål...

Hvorfor en personlig uddannelsesplan?...2. Aftaler om brug af den personlige uddannelsesplan...2. Personlige og faglige læringsmål... Hvorfor en personlig uddannelsesplan?...2 Aftaler om brug af den personlige uddannelsesplan...2 Personlige og faglige læringsmål...3 Skabelon - personlige og faglige læringsmål....5 Reflektere....6 Refleksion

Læs mere

ROSKILDE FESTIVAL-GRUPPEN

ROSKILDE FESTIVAL-GRUPPEN ROSKILDE FESTIVAL-GRUPPEN DONATIONSSTRATEGI 2018-2020 DONATIONSSTRATEGI 2018-2020 Roskilde Festival-gruppens donationsstrategi 2018-2020 beskriver Festival-gruppens donationsarbejde i de kommende tre år.

Læs mere

Aprilfestival teater for små & store 10.-17. april 2016 INFORMATION TIL TEATERKONTAKTLÆRERE, SERVICELEDERE OG SKOLE-/DAGINSTITUTIONSLEDERE

Aprilfestival teater for små & store 10.-17. april 2016 INFORMATION TIL TEATERKONTAKTLÆRERE, SERVICELEDERE OG SKOLE-/DAGINSTITUTIONSLEDERE Aprilfestival teater for små & store 10.-17. april 2016 INFORMATION TIL TEATERKONTAKTLÆRERE, SERVICELEDERE OG SKOLE-/DAGINSTITUTIONSLEDERE Hvad er Teatercentrum? Et kompetencecenter under Kulturministeriet

Læs mere

Foto: FilmFyn. Film for Fællesskab sæson 2016/17

Foto: FilmFyn. Film for Fællesskab sæson 2016/17 Foto: FilmFyn Film for Fællesskab sæson 2016/17 Projektbeskrivelse Film for Fællesskab Introduktion I dagens mediesamfund hvor alt er tilgængeligt via internettet / VOD / Streaming og hvor børn går meget

Læs mere

Bliv ven med de sociale medier. Velkommen... Ved konsulenterne Thomas Kantsø & Lykke Fehmerling fra Djøf karriere og kompetencecenter

Bliv ven med de sociale medier. Velkommen... Ved konsulenterne Thomas Kantsø & Lykke Fehmerling fra Djøf karriere og kompetencecenter Bliv ven med de sociale medier Velkommen... Ved konsulenterne Thomas Kantsø & Lykke Fehmerling fra Djøf karriere og kompetencecenter Hvorfor er vi her i dag. Vi bad om jeres input til det her kursus på

Læs mere

ROSKILDE FESTIVAL-GRUPPEN

ROSKILDE FESTIVAL-GRUPPEN ROSKILDE FESTIVAL-GRUPPEN DONATIONSSTRATEGI 2018-2020 DONATIONSSTRATEGI 2018-2020 Roskilde Festival-gruppens donationsstrategi 2018-2020 beskriver Festival-gruppens donationsarbejde i de kommende tre år.

Læs mere

AMU. Efteruddannelseskurser. Efteruddannelseskurser. Medie og Kommunikation Efterår Medie og Kommunikation Roskilde Tekniske Skole

AMU. Efteruddannelseskurser. Efteruddannelseskurser. Medie og Kommunikation Efterår Medie og Kommunikation  Roskilde Tekniske Skole Efteruddannelseskurser Medie og Kommunikation www.rts.dk Efteruddannelseskurser Medie og Kommunikation Efterår 2017 Roskilde Tekniske Skole Center for Medie og Kommunikation Kursusadministration: 46 300

Læs mere

Nordlys behandler hjemmeside

Nordlys behandler hjemmeside Nordlys behandler hjemmeside Mit navn er Heidi Nørup. Jeg er ansat på Nordlys med ansvar for vores visuelle udtryk på www.nordlys.dk, Nordlys Facebook side, vores annoncer, skilte m.m. Alt dette bliver

Læs mere

INTRO PRIS. 5.000 MOBILVENLIG HJEMMESIDE Tilpasser sig automatisk til smartphone, tablet og pc.

INTRO PRIS. 5.000 MOBILVENLIG HJEMMESIDE Tilpasser sig automatisk til smartphone, tablet og pc. Kommuniker bedre med ny hjemmeside eller infoskærm! kr 5.000 MOBILVENLIG HJEMMESIDE Tilpasser sig automatisk til smartphone, tablet og pc. INTRO PRIS kr 8.995 INFOSKÆRM 42 Oplys klinikkens patienter med

Læs mere

Grønlandske Hus d. 27. nov. 2014

Grønlandske Hus d. 27. nov. 2014 Køb bøgerne i dag Grønlandske Hus d. 27. nov. 2014 V/ Sociolog og forfatter Foredragsholder og konsulent i Ledfrivillige.dk Aktiv frivillig leder - grundlægger af RETRO giver dig redskaber og inspiration

Læs mere

Billedkunst. Status. Evaluering. Fagets formål

Billedkunst. Status. Evaluering. Fagets formål Billedkunst Status Eleverne i 5.klasse skal have billedkunst i 60 min. Ugentligt. Det er første år, de skal have mig til faget. Via spørgeskema har jeg forsøgt at evaluere sidste skoleår samt danne mig

Læs mere

Brug TripAdvisor aktivt i din markedsføring

Brug TripAdvisor aktivt i din markedsføring 60 61 KAPITEL 3 Brug TripAdvisor aktivt i din markedsføring 62 Brug TripAdvisor i din markedsføring For at du kan få anmeldelser, skal dine gæster vide, at du er på Trip- Advisor og at du gerne vil have

Læs mere

Josephine Ahm Til id på de sociale medier for B2B virksomheder 1 Inspirationsaften v/ Lasse Ahm Consult 16/03/2017

Josephine Ahm Til id på de sociale medier for B2B virksomheder 1 Inspirationsaften v/ Lasse Ahm Consult 16/03/2017 1 Overvej, hvad tillid betyder for dig. Det kan både være i personligt regi og i professionelt regi. Måske er det faktisk ikke så forskelligt fra hinanden. Skriv det ned på en seddel, så du bliver tvunget

Læs mere

KATALOG STATENS ARKIVERS KURSER, KONFERENCE OG ARKIVNETVÆRK

KATALOG STATENS ARKIVERS KURSER, KONFERENCE OG ARKIVNETVÆRK KATALOG STATENS ARKIVERS KURSER, KONFERENCE OG ARKIVNETVÆRK 2015 VÆR MED TIL AT GIVE FREMTIDEN EN FORTID SIDE TITEL MÅLGRUPPE 4 ARKIVLOVEN OG DEN OFFENTLIGE FORVALTNING Alle myndigheder 5 DET DIGITALE

Læs mere

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2. 6800 Varde

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2. 6800 Varde Internetkurser Efterår 2014 Rådhusstræde 2 6800 Varde Internetkurser efterår 2014 Velkommen til en ny undervisningssæson på. Vi har fået nye muligheder for at holde internetkurser, så vi nu kan benytte

Læs mere

Skolens digitale univers

Skolens digitale univers For it- og webansvarlige på friskolerne, bestyrelsesmedlemmer, forældre og andre interesserede Skolens digitale univers September-oktober 2015 Friskolernes Hus Kursusrække: Sådan udvikler du digitale univers

Læs mere

Velkommen til fyraftensmøde: Naturens Dag 2013

Velkommen til fyraftensmøde: Naturens Dag 2013 Velkommen til fyraftensmøde: Naturens Dag 2013 Baggrund Formål Få børn og andre ud i naturen, Børn er i dag halvt så meget i naturen som deres bedste forældre var, da de var børn (Gallup-undersøgelse 09)

Læs mere

KURSUSKATALOG. Amerikansk Fodbold DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND

KURSUSKATALOG. Amerikansk Fodbold DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND KURSUSKATALOG Amerikansk Fodbold 2014 DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND DAFF TRÆNERUDDANNELSER TRÆNERUDDANNELSER DAFF tilbyder hvert år træneruddannelser indenfor amerikansk fodbold. Uddannelserne

Læs mere

Projekt Reklamefilm Kom/IT. 18-03-2014 2.y, HTX, EUC Syd Sønderborg Sahra M. Andersen

Projekt Reklamefilm Kom/IT. 18-03-2014 2.y, HTX, EUC Syd Sønderborg Sahra M. Andersen Projekt Reklamefilm Kom/IT 18-03-2014 2.y, HTX, EUC Syd Sønderborg Sahra M. Andersen Projektbeskrivelse Projektet går ud på at der skal udarbejdes en reklamefilm, der reklamere for en virksomhed/institution/produkt,

Læs mere

MIN KOMMUNE - EN GOD KOMMUNE AT VÆRE FRIVILLIG I

MIN KOMMUNE - EN GOD KOMMUNE AT VÆRE FRIVILLIG I Politik for det frivillige sociale arbejde MIN KOMMUNE - EN GOD KOMMUNE AT VÆRE FRIVILLIG I Forord SIDE 2 Marts 2010 Eike Albrechtsen, formand for Socialudvalget Uanset, hvor mange paragraffer, der skrives

Læs mere

Fordele og faldgruber ved brug af sociale medier Google On Tour. Tåstrup 18/05-2015 Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling

Fordele og faldgruber ved brug af sociale medier Google On Tour. Tåstrup 18/05-2015 Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling Fordele og faldgruber ved brug af sociale medier Google On Tour Tåstrup 18/05-2015 Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling Formålet I får indblik og mulighed til at tænke strategisk vedr. de sociale

Læs mere

august - december 2014

august - december 2014 Program august - december 2014 18 August. Feriebilleder + præsentation af programmet og tilmeldinger til Foto Emne konkurrence til borges@rafael.dk. (se den 1. Sep.) Indlevering af billeder til udstilling

Læs mere

EPALE. Electronic Platform for Adult Learning in Europe

EPALE. Electronic Platform for Adult Learning in Europe Electronic Platform for Adult Learning in Europe Et unikt og gratis værktøj for dig, som arbejder med voksenuddannelse og læringsaktiviteter for voksne. www. en begivenhed Sådan et blogindlæg Har du kendskab

Læs mere

Introduktion til workshopkataloget

Introduktion til workshopkataloget Marts 2019 1 2 Introduktion til workshopkataloget Kære Dagtilbud Dette katalog indeholder de workshops, som dagtilbudsafdelingen gennemfører for at understøtte en vellykket implementering af den styrkede

Læs mere

E-DIDAKTIK Kursuskatalog

E-DIDAKTIK Kursuskatalog E-DIDAKTIK Kursuskatalog Workshops IKT støttet undervisning Kurserne retter sig mod anvendelsen af IKT i undervisningen og er i tråd med skolens strategi for området. UDBUD AF WORKSHOPS: Google Drive Interaktive

Læs mere

KURSUSOVERSIGT FORÅRET 2018

KURSUSOVERSIGT FORÅRET 2018 KURSUSOVERSIGT FORÅRET 2018 Mobilselvskab 87% NU! Kalb Kurser Sted: Åvedvej 7,1.sal, Løgumkloster 30 min Kalb Kurser Sted: Åvedvej 7,1.sal, Løgumkloster De sociale medier er her, der og alle vegne. De

Læs mere

BIBLIOTEKSPOLITIK. Varde kommunes. BIBLIOTEKSPOLITIKKEN opstiller mål for 2012 til 2016 og indgår i Varde Kommunes aftalestyring af biblioteket.

BIBLIOTEKSPOLITIK. Varde kommunes. BIBLIOTEKSPOLITIKKEN opstiller mål for 2012 til 2016 og indgår i Varde Kommunes aftalestyring af biblioteket. Varde kommunes BIBLIOTEKSPOLITIK BIBLIOTEKSPOLITIKKEN opstiller mål for 2012 til 2016 og indgår i Varde Kommunes aftalestyring af biblioteket. Rådhusstræde 2 6800 Varde Tlf. 7522 1088 www.vardebib.dk Forord

Læs mere

De Innovative Skoler

De Innovative Skoler De Innovative Skoler Hos Clio synes vi, at alle elever skal have mulighed for at lære mere. Derfor introducerer vi De Innovative Skoler, der skal sætte fokus på motiverende og innovativ undervisning af

Læs mere

KbhForældre KbhForældre.dk

KbhForældre KbhForældre.dk KbhForældre KbhForældre.dk KbhForældre - din indgang til dit barns institution I Børne og Ungdomsforvaltningen har vi fokus på forældresamarbejdet og kommunikationen med forældrene. Derfor har vi anskaffet

Læs mere

Hvordan søger du kulturstøtte? Spørgsmål og svar fra Kulturkontakt Nord & Nordisk Kulturfond

Hvordan søger du kulturstøtte? Spørgsmål og svar fra Kulturkontakt Nord & Nordisk Kulturfond Hvordan søger du kulturstøtte? Spørgsmål og svar fra Kulturkontakt Nord & Nordisk Kulturfond Nordisk dimension Hvor mange nordiske lande skal være med i mit projekt? Kulturkontakt Nord: Ansøgninger til

Læs mere

Definer jeres formål og ønsker (succeskriterier). Det er grundlaget for alt, hvad I herefter skal gøre:

Definer jeres formål og ønsker (succeskriterier). Det er grundlaget for alt, hvad I herefter skal gøre: Definer jeres formål og ønsker (succeskriterier). Det er grundlaget for alt, hvad I herefter skal gøre: Jeres grundfortælling overfor omverden (Ledelse, kollegaer, samarbejdspartnere, publikum, sponsorer

Læs mere

20% TIL ARKITEKTFORBUNDETS MEDLEMMMER

20% TIL ARKITEKTFORBUNDETS MEDLEMMMER GRAFISKE KURSER SOFTWORLD KURSER 20% TIL ARKITEKTFORBUNDETS MEDLEMMMER Som medlem af Arkitektforbundet, får du 20% rabat på Adobe, Apple og Microsoft kurser hos Softworld. Arkitektforbundet har forhandlet

Læs mere

EVALUERING AF TREDJE RUNDE AF MANGFOLDIG- HEDSPROGRAMMET HOVEDKONKLUSIONER

EVALUERING AF TREDJE RUNDE AF MANGFOLDIG- HEDSPROGRAMMET HOVEDKONKLUSIONER Til Integrationsministeriet Dokumenttype Hovedkonklusioner Evaluering af tredje runde af Mangfoldighedsprogrammet (2009) Dato Marts, 2011 EVALUERING AF TREDJE RUNDE AF MANGFOLDIG- HEDSPROGRAMMET HOVEDKONKLUSIONER

Læs mere

Det digitale skolebibliotek

Det digitale skolebibliotek Det digitale skolebibliotek digibib.dk er fyldt med råstof digibib.dk er en stor samling materialer til din undervisning. Flere tusinde artikler, fotos og tegninger er klar til brug sammen med flere af

Læs mere

EN LILLE OPVARMNINGSØVELSE

EN LILLE OPVARMNINGSØVELSE EN LILLE OPVARMNINGSØVELSE DESIGN? Multidisciplinær (etnografi, antropologi, sociologi, psykologi, information management) = forstå værdi/mening Brugerorienteret/MENNESKER! Samskabt/diversitet Helheder

Læs mere

ELEMENTER Jeg vælger fonten Raleway, som er en af Googles mange gratis webfonte. Det er en grotesk skrift, som især bruges til websites, da de på

ELEMENTER Jeg vælger fonten Raleway, som er en af Googles mange gratis webfonte. Det er en grotesk skrift, som især bruges til websites, da de på Grafisk design Design af hjemmeside til indretningsarkitekt med firma navn enrico indret, som jeg tidligere har designet logo for. Firmaet laver udelukkende erhvervsindretning og målgruppen for sitet er

Læs mere

Bliv en del af Danmarks One Stop Shopping kompetenceplatform

Bliv en del af Danmarks One Stop Shopping kompetenceplatform Bliv en del af Danmarks One Stop Shopping kompetenceplatform BLIV LEVERANDØR på vores kompetenceplatform Kursus-Kompagniets One Stop Shopping portal tilbyder kompetenceudvikling og konsulentydelser til

Læs mere

Definition Begrundelser Potentialer 3 eksempler. Knud Schulz Borgerservice og Biblioteker Århus

Definition Begrundelser Potentialer 3 eksempler. Knud Schulz Borgerservice og Biblioteker Århus Definition Begrundelser Potentialer 3 eksempler Knud Schulz Borgerservice og Biblioteker Århus 2 Konkrete tiltag på baggrund af et samarbejde, hvor begge/alle parter bringer ressourcer ind i samarbejdet,

Læs mere

Nyt liv til gamle huse med sjæl

Nyt liv til gamle huse med sjæl Nyt liv til gamle huse med sjæl 1 Kan man restaurere et hus så det opfylder fremtidens krav til en bolig - uden at gå på kompromis med arkitektur, håndværkstraditioner og kulturarv? Ja, det kan man faktisk.

Læs mere

DMU skal fremme Touring udviklingen i Danmark ved etablering af partnerships med Touring foreninger.

DMU skal fremme Touring udviklingen i Danmark ved etablering af partnerships med Touring foreninger. DMU Vision 2020 MISSION DMU er den førende organisation for motorcykel- og BMX sport i Danmark. DMU skal fremme og udvikle motorcykel- og BMX-sporten på alle niveauer ved at skabe de bedst mulige rammer

Læs mere

VIDSTE DU AT. af landets fagledere mener, at konkrete kommunikationsværktøjer vil hjælpe dem i dagligdagen

VIDSTE DU AT. af landets fagledere mener, at konkrete kommunikationsværktøjer vil hjælpe dem i dagligdagen Infographics 69% af landets fagledere mener, at konkrete kommunikationsværktøjer vil hjælpe dem i dagligdagen? kun hver TREDJE medarbejder mener, at topledelsen prioriterer den direkte kommunikation med

Læs mere

Aktivering af netværket omkring Landsstævnet. Netværksstrategi del 1

Aktivering af netværket omkring Landsstævnet. Netværksstrategi del 1 Aktivering af netværket omkring Landsstævnet Netværksstrategi del 1 Indledning Dette dokument er første del af netværksstrategien. Her præsenteres det strategiske fundament for en mere netværksbaseret

Læs mere

kultur og fritid Forenings Fokus kursustilbud til ledere, instruktører og trænere i foreninger og korps

kultur og fritid Forenings Fokus kursustilbud til ledere, instruktører og trænere i foreninger og korps kultur og fritid Forenings Fokus kursustilbud til ledere, instruktører og trænere i foreninger og korps 1 indhold Den nye træner 3 Få styr på din klub 4 Unglederuddannelse 5 Effektive møder 6 Medlemssucces

Læs mere