DATS oplæg på DFS forum for digital læring den 2. september

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DATS oplæg på DFS forum for digital læring den 2. september"

Transkript

1 DATS oplæg på DFS forum for digital læring den 2. september _

2 4 DATS projekter der udvikler eller formidler læring, folkeoplysning kunstneriske projekter eller kulturoplevelser ved hjælp af digitale medier - på forskellige platforme

3 DE 4 PROJEKTER SketchUp - Digitalt 3D design/scenografi, en gratis og effektiv udviklings-ressource i amatørteatret DigiDelight Digital teknik, en billig og fleksibel udtryks og udviklings-ressource i amatørteatret Amakult.dk digital formidling af amatørkultur i DK Opensource folkeoplysning med digitalt flow

4 1. Digitalt 3D design - med gratis-softwaren SketchUp Udfordring: At tilegne sig og at kommunikere vha. et kreativt, digitalt værktøj i hhv. analoge og digitale teater-kontekster.

5 Weekendkursus for ledere af B&U hold Intention: At give ledere et nyt digitalt værktøj, der kan motivere børn og unge til aktivt at deltage i den visuelt/rumlige designproces omkring teaterprojekter. Bla. ved at integrere/appellere til brug af mobiltelefoner i research- og visualisering.

6 Fotos i model: Portrætskærme

7 Mulighed for p.o.v. kamerature

8 Kursusfokus: At bruge SketchUp hands on vha. danske manualer

9 -til visualisering af egne projekter

10 Evaluering: (For) Stejl læringskurve!

11 Tilbud om opfølgning Forum, rådgivning på Facebook-side, samt mail/tlf hotline en aften om ugen. INGEN tilslutning!

12 SketchUp som konsulentværktøj Efter ansigt-til-ansigt møder med instruktør og produktionshold, skitserer jeg scenografiske muligheder i SketchUp som instruktør og hold kan orientere sig i vha. modtagerværktøjet SketchUp viewer, der kun har navigations-funktioner. Det fungerer! Folk bruger det og vi har fine fjern-dialoger.

13 Eks. Dagbog fra Damaskus Mine skitser udarbejdet i det fulde (og komplekse) SketchUp program

14 Eks. Dagbog fra Damaskus Mine skitser set i modtagerprogrammet SketchUp Viewer

15 DigiDeLight Digital Design- og Lys-teknologi som lærings-, udviklings- og udtryks ressource indenfor amatørteater og folkelige kultur-projekter. Et projekt der inddrager 8 lande: Island, Færøerne, Sverige, Finland, Estland, Letland Litauen og Danmark (Norge faldt ud)

16 1. DigiDeLight Netværk Et forsøg på at skabe et nordisk-baltisk netværk af design- og teknikinteresserede amatørteaterfolk på digitale platforme: Nyhedsbreve, hjemmeside, mails, blog mm.

17 Nyhedsbreve Med stof fra deltagernes egne projekter og teatervirkelighed

18 Nyhedsbreve Med stof fra deltagernes egne projekter og teatervirkelighed

19 Nyhedsbreve Med stof fra deltagernes egne projekter og teatervirkelighed

20 Nyhedsbreve Med stof fra deltagernes egne projekter og teatervirkelighed

21 Nyhedsbreve Med stof fra deltagernes egne projekter og teatervirkelighed

22 Nyhedsbreve Med stof fra deltagernes egne projekter og teatervirkelighed

23 Hjemmeside Med præsentationer af deltagerne

24 Hjemmeside Med præsentationer af deltagerne

25 Hjemmeside Med præsentationer af deltagerne

26 5 dages symposium i Sønderborg Med 30 deltagere fra Island, Færøerne, Sverige, Finland, Estland, Letland, Litauen og Danmark. 3 firmaer præsenterer det nyeste udstyr Deltagerne laver oplæg for hinanden Professionelle teaterfolk viser egne cases Workshop, hvor 4 arbejdsgrupper designer, lys- og iscenesætter samme tekst i 4 versioner Åbent hus afslutning med udstillinger, demonstrationer og workshop-forestillinger.

27 The DigiDeLight Handbook designet i den danske software Mediator En digital dokumentation af hele projektet. Og en digital brugs- og inspirations- udgivelse.

28 The DigiDeLight Handbook

29 The DigiDeLight Handbook

30 The DigiDeLight Handbook

31 The DigiDeLight Handbook

32 The DigiDeLight Handbook

33 The DigiDeLight Handbook

34 The DigiDeLight Handbook

35 The DigiDeLight Handbook

36 The DigiDeLight Handbook

37 The DigiDeLight Handbook

38 DigiDeLight evaluering Invitationer fra/besøg i 5 lande Svært at få deltagere til at bidrage til hjemmesiden - med præsentationer mm Stort engagement under symposiet, deltagere fra 9 lande Meget positive tilbagemeldinger Ingen efterfølgende aktivitet (blog mm) Software: Vi bruger ikke Matchware mere

39 -men arbejder med Indesign/interactive her til en digital manual for Lokale TeaterKonsulenter, til brug på smartphone, tablet og computer

40

41 Amakult.dk en netpublikation om amatørkulturen i DK AmatørKultur er en samling cases, facts og refleksioner til alle, der er direkte eller indirekte involveret i amatørkulturens mangfoldige aktiviteter, eller som beslutningstager er medansvarlig for at skabe rammerne for amatørkulturen og dens vækstlag. Produceret i et samarbejde mellem AKKS og DATS

42 Amakult.dk en netpublikation om amatørkulturen i DK AKKS og DATS har tilsammen ca aktivitetsmedlemmer og står for arrangementer om året på tværs af generationer over det ganske land! Alene pga. af antallet er det derfor en umulighed at beskrive dem alle sammen.

43 Amakult.dk en netpublikation om amatørkulturen i DK Målet med AmatørKultur er i stedet via cases at give et billede af de brikker, der i fællesskab danner amatørkulturens forskellige kunstneriske niveauer og derved belyse dens potentiale som rum for talentudvikling, oplevelser, livsindhold, fællesskab, læring - og folkeoplysning.

44 Amakult: Definitioner mm

45 Amakult: Definitioner mm

46 Amakult: Cases

47 Amakult, case-ex: Ethno Denmark

48 Amakult, case-ex: Ethno Denmark

49 Amakult, case-ex: Ethno Denmark

50 Amakult, case-ex: Ethno Denmark

51 Amakult, case-ex: Ethno Denmark

52 Amakult, case-ex: Edit 24

53 Amakult, case-ex: Edit 24

54 Amakult, case-ex: Edit 24

55 Amakult, case-ex: Art til Aura

56 Amakult, case-ex: Art til AURA

57 Amakult, case-ex: Art til AURA

58 Amakult, case-ex: Art til AURA

59 Opensource folkeoplysning med digitalt flow hvordan kan vi give vores kommunikation ny dynamik på mange platforme?

60 Opensource folkeoplysning med digitalt flow Formålet for DATS og AKKS er at udbrede vores oplysningsvirksomhed på flere platforme, ikke mindst smartphone og tablet. Vi vil gøre det på en måde, så vi kommer brugerne i møde, inddrager dem og gør dem selvhjulpne i forhold til selv at gribe de digitale kommunikationsmuligheder.

61 Opensource folkeoplysning med digitalt flow Konkret vil vi udvikle 8 cases publikationer hentet fra vores egen og medlemmernes virkelighed fra at blot være statiske papirudgivelser til også at blive dynamiske digitale medier: Et teaterfestivalprogram kan blive til en festivalapp med smagsprøver på forestillinger og billetbestilling. En kursusfolder kan blive en mobiladgang til et brugerforum om kursusbehov og -ønsker. En invitation til Børneteaterlejr kan blive et vindue til børnenes fantastiske oplevelser sidste år.

62 Opensource folkeoplysning med digitalt flow: 8 (10) cases 1. Invitation til BørneTeaterlejr i Slangerup 2. Program for Scenoskop vækstlagsteaterfestival i Odense 3. Program for DATS Landsteaterfestival i Ryslinge 4. Præsentation af Kredskonsulenter i DATS Nordvestjysk kreds, Thy 5. Holdside til Odense Dramaskole m. Facebook + Instagram 6. Katalog for DATS teaterkurser, efterår Program for Vildskud vækstlagsteater-festivaler 8. Digital nyfortolkning (visuel Pixi-udgave) af AKKS publikation Amatørkulturens tal 9. Program for international teaterfestival i Thisted 10. AKKS nyhedsmail med live oplevelser

63 DATS Opensource ressource-side

64 - i responsivt design

65 - skabt i CoffeeCup

66 Webflow Efter en omfattende research, har vi købt et team-abonnement på den webbaserede og responsive hjemmeside-design-software Webflow.

67 Webflow: I vores abonnement kan vi designe, lagre og hoste 100+ hjemmesider. Efter at have forhandlet rabatter, betaler vi 42$ (= ca 240 kr) om måneden (ca 3000 kr om året).

68 I Webflov, er vi nu oppe på 10 hjemmesider, så der er stadig - rigelig plads til mange Opensource projekter

69 Webflow - projektideen Er du interesseret, kan du låne en mobilside-skabelon f.eks. en festivalskabelon eller et kursuskatalog og indholdsforny/redesigne den efter dine egne behov. Skal du designe en mobilside for en enkeltstående begivenhed en festival f.eks. køber du et professionel Webflow abonnement i den periode du arbejder med indhold og design f.eks. en måned (det koster 42$) Skal du designe en mobilside, hvor du løbende kan redigere, køber du et personal Webflow abonnement (det koster 20$ om måneden, eller 192 om året). Derefter overfører vi den ønskede skabelon fra vores bibliotek i team abonnement - til dit abonnement og du redesigner/udfylder den med dit eget materiale. Har du et professionel abonnement kopierer/overfører du dit nye mobilside-design tilbage til vores team side, hvor den herefter indgår i det fælles bibliotek. Her kan vi også hoste den som frit tilgængelig hjemmeside uden omkostninger for dig. Du kan også vælge at eksportere din nye mobilside til din egen hjemmeside og hoste den der. Endelig har vi oprettet et projekt-domæne hvor vi også kan hoste din side. Nu kan du opsige dit professional abonnement, hvis du ikke vil have løbende udgifter. Når du skal arrangere - f.eks. en festival - igen, køber du et nyt (måneds) abonnement og vi overfører din mobilside-skabelon til dig fra det fælles bibliotek. Har du et personal abonnement, kan du ikke kopiere/overføre dit nye mobilsidedesign til vores team-side. (Du kan altså ikke bidrage til vores fælles opensourcebibliotek). Til gengæld kan du redigere/vedligeholde siden, så længe du beholder abonnementet. Og du kan både hoste siden hos Webflow og/eller på din egen hjemmeside.

70 Webflow projektideen med hjælp fra DATS Har du ikke mod på eller kompetencer til selv at redesigne/forny indholdet i en af vores skabeloner til dit eget formål Kan vi hjælpe dig, - enten ved at vi gør det sammen, f.eks. ved din computer, eller der hvor du har dit digitale materiale (vi hjælper dig godt i gang på 3-4 timer det koster max 1600 kr) - eller ved at du sender alt materiale digitalt tekster, fotos, farvekoder, logo mm, og vi så sætter det ind i den valgte skabelon (her skal du regne med en udgift på kr)

71 Webflow Scenoskop vækstlagsteaterfestival i Odense

72 Webflow Scenoskop vækstlagsteaterfestival i Odense

73 Webflow Scenoskop vækstlagsteaterfestival i Odense

74 Webflow Scenoskop vækstlagsteaterfestival i Odense

75 Webflow Scenoskop vækstlagsteaterfestival i Odense

76 Webflow Scenoskop vækstlagsteaterfestival i Odense

77 Webflow Scenoskop vækstlagsteaterfestival i Odense

78 Webflow Scenoskop vækstlagsteaterfestival i Odense

79 DATS Teaterfestival 2014

80 DATS Teaterfestival 2014

81 Invitation til BørneTeaterLejr

82 Odense Dramaskole: Holdside med Instagram og Facebook integration

83 Konsulentkontakt i responsivt design - en CoffeeCup skabelon

84 CoffeeCup Konsulentkontakt i responsivt design

85 CoffeeCup Konsulentkontakt i responsivt design

86 Responsiv KonsulentKontaktSide - computer

87 Responsiv KonsulentKontaktSide - tablet

88 Responsiv KonsulentKontaktSide - mobiltelefon

89 Serif WebPlusX7 DATS kursusoversigt i letlært drag and drop program

90 DATS Kursuskatalog 2014 med NemTilmeld en Serif Webplus skabelon

91 DATS Kursuskatalog 2014 enkel digital tilmelding med NemTilmeld

92 Mini Mobil-side til lokale amatørscener/kultur-foreninger

93 Foreløbige erfaringer Vildskud vækstlags-teater-festivalen har vha Scenoskop-skabelonen lavet deres eget mobilside-program med billetbestilling og publikumsafstemning. De var selvkørende efter ca. 3 timer

Klub-building- Spil din klub i form

Klub-building- Spil din klub i form Klub-building- Spil din klub i form Temahæfte - Kommunikation - positive historier fra din klub Vær åben og fortæl de gode historier - så opleves klubben mere attraktiv Dansk Håndbold Forbunds anbefalinger

Læs mere

Kom godt i gang TAG DEL. - den vellykkede inddragelse på TAGDEL.dk. vores samfund

Kom godt i gang TAG DEL. - den vellykkede inddragelse på TAGDEL.dk. vores samfund Kom godt i gang - den vellykkede inddragelse på TAGDEL.dk Denne manual er udformet til jer, som nu står foran at skulle bruge TAGDEL.dk som et værktøj til at inddrage jeres medlemmer, frivillige og andre

Læs mere

workshops konferencer

workshops konferencer seminarer 6 spørgsmål der sikrer processen workshops konferencer en del af Lære- og dialogforum i Norden INDHOLD 04/ Hvad er målet med dit arrangement? 06/ Hvem inviterer du hvem kommer? 08/ Hvordan skaber

Læs mere

Styrk jeres indsats gennem samarbejde. En guide til en styrket integrationsindsats i kommunerne sammen med civilsamfundet og lokale virksomheder

Styrk jeres indsats gennem samarbejde. En guide til en styrket integrationsindsats i kommunerne sammen med civilsamfundet og lokale virksomheder Header Styrk jeres indsats gennem samarbejde Rubrik Header (0) En guide til en styrket integrationsindsats i kommunerne sammen med civilsamfundet og lokale virksomheder Rubrik Citat Reference Sideheader

Læs mere

Fokus på Dagtilbud. Fem faglige pejlemærker for den fremtidige udvikling.

Fokus på Dagtilbud. Fem faglige pejlemærker for den fremtidige udvikling. Fokus på Dagtilbud Fem faglige pejlemærker for den fremtidige udvikling. Fokus på faglig udvikling Opvækst- og Uddannelsesudvalget har som startskud til processen der kaldes Fokus på Dagtilbud sat de overordnede

Læs mere

Godt i gang med Tegn på læring

Godt i gang med Tegn på læring Godt i gang med Tegn på læring Fem gode råd DANMARKS EVALUERINGSINSTITUT Fem gode råd I guiden her finder I fem gode råd om hvordan I kommer godt i gang med at bruge redskabet Tegn på læring. De fem råd

Læs mere

Vidensgrundlag. Ensomhed blandt ældre: Myter og fakta. September 2012. En del af projekt Ensomt eller aktivt ældreliv et frivilligt valg

Vidensgrundlag. Ensomhed blandt ældre: Myter og fakta. September 2012. En del af projekt Ensomt eller aktivt ældreliv et frivilligt valg Vidensgrundlag September 2012 Ensomhed blandt ældre: Myter og fakta En del af projekt Ensomt eller aktivt ældreliv et frivilligt valg Udgiver: Udarbejdet af: Grafisk kommunikation & design: Forlag: Tryk:

Læs mere

SÅDAN SKABER DU BEDRE EVENTOPLEVELSER

SÅDAN SKABER DU BEDRE EVENTOPLEVELSER Miniguide SÅDAN SKABER DU BEDRE EVENTOPLEVELSER i samarbejde med lokale aktører og gæster Baseret på testprojekt af: Indhold #2 Sådan skaber du bedre eventoplevelser INDHOLD Kapitel 1 9 Før du går i gang.

Læs mere

DIGITAL DIALOG I SKOLEN

DIGITAL DIALOG I SKOLEN DIGITAL DIALOG I SKOLEN Værktøjer og inspiration til arbejdet med jeres skoles digitale trivsel Til forældre, elever, ansatte og ledelse Indhold 2 3 FORORD FRA ARBEJDSGRUPPEN 4 FAKTA OM BØRNS LIV PÅ NETTET

Læs mere

Den Boligsociale Helhedsplan. Charlottekvarteret - Mennekser i fokus 2012-2016

Den Boligsociale Helhedsplan. Charlottekvarteret - Mennekser i fokus 2012-2016 Den Boligsociale Helhedsplan Charlottekvarteret - Mennekser i fokus 2012-2016 2 INDHOLD Introduktion 2 Forord 2 Indledning 2 Spørgsmål & svar 4-6 Uddannelse, beskæftigelse & erhverv 8 Intro 8 Målet er

Læs mere

SOCIAL TRIVSEL I KLASSEN = GOD SKOLE MED HØJ FAGLIGT NIVEAU

SOCIAL TRIVSEL I KLASSEN = GOD SKOLE MED HØJ FAGLIGT NIVEAU GODT FORÆLDRESAMARBEJDE SOCIAL TRIVSEL I KLASSEN = GOD SKOLE MED HØJ FAGLIGT NIVEAU Hvorfor er et godt forældresamarbejde i skolen vigtigt? Al forskning viser, at godt socialt sammenhold og høj faglighed

Læs mere

børnehave biblioteker

børnehave biblioteker børnehave biblioteker børnehave biblioteker - at opleve fortællingens hede i kinderne INDHOLD Børnehavebiblioteket en dør til verden 3 Børnehavebiblioteket kort fortalt 4 Børnehavebiblioteket og de pædagogiske

Læs mere

Velkommen TAG DEL. Hjertelig velkommen på TAGDEL.dk. vores samfund

Velkommen TAG DEL. Hjertelig velkommen på TAGDEL.dk. vores samfund Velkommen TAG DEL 6 gode råd til, hvordan I kan få mere ud af at bruge TAG DEL til at involvere jeres omverden Hjertelig velkommen på TAGDEL.dk Der er allerede mange, der har oprettet en profil og er begyndt

Læs mere

Folkeskolereformen og digitalisering. Rapport

Folkeskolereformen og digitalisering. Rapport Folkeskolereformen og digitalisering Rapport Det Digitale Råd April 2015 Indholdsfortegnelse Resumé 3 1 Indledning 4 1.1 Definitioner 4 2 Digitalisering for kvalitet 6 2.1 Digitalisering og folkeskolereformens

Læs mere

Lærervejledning. Dansk, samfundsfag. Hjemkundskab. Filmfremvisning, individuelle opgaver, gruppearbejde, debat, klasseøvelser og fremlæggelse.

Lærervejledning. Dansk, samfundsfag. Hjemkundskab. Filmfremvisning, individuelle opgaver, gruppearbejde, debat, klasseøvelser og fremlæggelse. Film: Formål: Målgruppe: Fag: Lektioner: Form: Hvad nu hvis jeg aldrig bliver tynd? At eleverne får fokus på indre kvaliteter frem for ydre omstændigheder. At eleverne får fokus på egne samt klassens styrker

Læs mere

DELTAG I NYE MÅL 2015

DELTAG I NYE MÅL 2015 INVITATION TIL OFFENTLIGE VIRKSOMHEDER DELTAG I NYE MÅL 2015 ET UDVIKLINGSPROJEKT OM KOMMUNIKATIONSMÅLINGER 1 INDHOLD 1. PROJEKTET KORT...4 2. HVEM HAR DELTAGET FØR?...4 3. BJERG K...6 4. HVAD FÅR DU UD

Læs mere

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til?

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? Titel: Sådan kommer du i gang med din egen applikation 1. udgave -

Læs mere

Guidelines for netværk mellem kommuner og virksomheder

Guidelines for netværk mellem kommuner og virksomheder Guidelines for netværk mellem kommuner og virksomheder Dette notat samler de erfaringer, kommunerne fra Carbon 20-projektet har gjort sig med at drive netværk for virksomheder. Baggrund Notatet afløser

Læs mere

Gratis e-bog om internetplatforme. Find dine platforme, og brug dem rigtigt. lahme.dk

Gratis e-bog om internetplatforme. Find dine platforme, og brug dem rigtigt. lahme.dk Gratis e-bog om internetplatforme Find dine platforme, og brug dem rigtigt lahme.dk Find dine platforme, og brug dem rigtigt lahme.dk 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig

Læs mere

10 års samarbejde 2004-2014

10 års samarbejde 2004-2014 10 års samarbejde 2004-2014 Uddannelsesnetværket har i samarbejde med andre nationale og internationale aktører skabt et vigtigt fokus på kvalitetsuddannelse. Man kan godt sige, at Uddannelsesnetværket

Læs mere

Skolen altid online. 2013-15 Vision for arbejdet med den videre digitalisering i skolerne i Rødovre Kommune

Skolen altid online. 2013-15 Vision for arbejdet med den videre digitalisering i skolerne i Rødovre Kommune 2013-15 Vision for arbejdet med den videre digitalisering i skolerne i Rødovre Kommune 1 Indhold Forord... 2 Indledning... 3 Vision... 5 Didaktik 2.0 og Pædagogik... 5 1:1 computing... 8 Videndeling og

Læs mere

Sådan gør vi på Hillerødsholmskolen

Sådan gør vi på Hillerødsholmskolen Sådan gør vi på Hillerødsholmskolen - En vejledning i, hvordan læringsreformen kan blive til virkelighed på Hillerødsholmskolen 2. udgave oktober 2014 1 Indledning På de følgende sider kan du læse om,

Læs mere

BYG PARTNERSKABER! VÆRKTØJER TIL STRATEGISK BIBLIOTEKSUDVIKLING

BYG PARTNERSKABER! VÆRKTØJER TIL STRATEGISK BIBLIOTEKSUDVIKLING BYG PARTNERSKABER! VÆRKTØJER TIL STRATEGISK BIBLIOTEKSUDVIKLING 01 INTET BIBLIOTEK UDEN PARTNERSKABER SIDE 5 Partnerskabelse i Aarhus og Roskilde 5 Hvad består Byg Partnerskaber af? 5 03 HVORFOR ER PARTNERSKABER

Læs mere

MAJ 2014 STRATEGI FOR SMÅ BØRNS MØDE MED KUNST OG KULTUR

MAJ 2014 STRATEGI FOR SMÅ BØRNS MØDE MED KUNST OG KULTUR MAJ 2014 WWW.KUM.DK STRATEGI FOR SMÅ BØRNS MØDE MED KUNST OG KULTUR MAJ 2014 STRATEGI FOR SMÅ BØRNS MØDE MED KUNST OG KULTUR 3 FORORD Kunsten og kulturen skal være en del af børns og unges liv, fra de

Læs mere

IDÉKATALOG DIT ENGAGEMENT GØR EN FORSKEL STYRKELSE AF FORÆLDRESAMARBEJDE SAMT ELEV- OG UNGEINDDRAGELSE

IDÉKATALOG DIT ENGAGEMENT GØR EN FORSKEL STYRKELSE AF FORÆLDRESAMARBEJDE SAMT ELEV- OG UNGEINDDRAGELSE IDÉKATALOG DIT ENGAGEMENT GØR EN FORSKEL STYRKELSE AF FORÆLDRESAMARBEJDE SAMT ELEV- OG UNGEINDDRAGELSE FORORD Idékataloget er til dig, som sidder i en bestyrelse eller et råd eller arbejder med at inddrage

Læs mere

BEDRE TRÆNERE, DYGTIGERE LEDERE

BEDRE TRÆNERE, DYGTIGERE LEDERE 2 BEDRE TRÆNERE, DYGTIGERE LEDERE Indledning BEDRE TRÆNERE, DYGTIGERE LEDERE Idrætsforeningerne skal favne bredt fra 6-årige begyndere og ambitiøse teenagere til voksne motionister og professionelle atleter.

Læs mere

PIGER SKABER BYRUM IDEER TIL DIALOG OG INDDRAGELSE AF UNGE PIGER I BYUDVIKLINGEN DET AKTIVE BYRUM

PIGER SKABER BYRUM IDEER TIL DIALOG OG INDDRAGELSE AF UNGE PIGER I BYUDVIKLINGEN DET AKTIVE BYRUM PIGER SKABER BYRUM IDEER TIL DIALOG OG INDDRAGELSE AF UNGE PIGER I BYUDVIKLINGEN DET AKTIVE BYRUM INDHOLD Forord SIDE 1 Anbefalinger til dialog og inddragelse SIDE 2 Hvem er de unge piger? SIDE 3 Samarbejdspartnere

Læs mere

GUIDE: SOCIAL IT I KOMMUNEN. Til gavn for mennesker med funktionsnedsættelser

GUIDE: SOCIAL IT I KOMMUNEN. Til gavn for mennesker med funktionsnedsættelser GUIDE: SOCIAL IT I KOMMUNEN Til gavn for mennesker med funktionsnedsættelser KOLOFON Tekst Socialt Udviklingscenter SUS Layout ArtRebels Foto Das Büro Socialt Udviklingscenter SUS Nørre Farimagsgade 13

Læs mere

SMS-FIX DIN MOTIVATION TIL LÆSNING

SMS-FIX DIN MOTIVATION TIL LÆSNING SMS-FIX DIN MOTIVATION TIL LÆSNING 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Forord...3 Resumé...3 Indledning...4 Præsentation af projekt SMS-fix...4 Evalueringens metode...4 En baggrundsrapport og en artikel...4 De to

Læs mere

Designhøjskolen i Højer - beskrivelse og vision

Designhøjskolen i Højer - beskrivelse og vision Designhøjskolen i Højer - beskrivelse og vision Indholdsfortegnelse: 1: Vision, mål og værdigrundlag 2: Linjerne - mål, indhold og vision 3: Marketing 5: Netværk 6: Fysiske rammer 1 Vision, mål og værdigrundlag

Læs mere