Hovedbestyrelsesmøde fredag d. 20. januar 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hovedbestyrelsesmøde fredag d. 20. januar 2012"

Transkript

1 Hovedbestyrelsesmøde fredag d. 20. januar 2012 Dagsorden 1 Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM 17. november Sager til diskussion/beslutning 2.1 Strategiplan ) At hovedbestyrelsen tager den mundtlige orientering om den generelle fremdrift i Strategiplan 2012 til efterretning. Da vi er halvvejs i strategiperioden, vil der blive fokuseret særligt på, hvilke projekter, der afsluttes nu, og hvilke der startes op i den sidste del af strategiperioden. 2) At hovedbestyrelsen drøfter og godkender det vedlagte kommissorium for arbejdet med indsatsområde 5.E, Nye opgaver for fysioterapeuter på sygehuse. Hovedbestyrelsen har tidligere besluttet, at Danske Fysioterapeuters Strategi-plan 2012 består af tre overordnede strategiområder: jobskabelse, professionsudvikling og rekruttering & fastholdelse med fem underliggende indsatsområder: 1. Udvikling og dokumentation af faglig kvalitet 2. Du mærker forskellen (rekruttering og fastholdelse af medlemmer) 3. Erhvervspolitik og strategi 4. Ledelsesstrategiske pejlemærker 5. Nye jobs nye arbejdsområder Der udsendes en opdateret statusoversigt over arbejdet forud for HBmødet.

2 2.2 Faglige selskaber for fysioterapi - At afrapporteringen drøftes - At der gives en samlet tilbagemelding til projektstyregruppe og projektgruppe i forhold til det videre arbejde Med henblik på at styrke den faglige udvikling og den faglige legitimitet godkendte Danske Fysioterapeuters repræsentantskab i 2010, at Danske Fysioterapeuter og fagfora og faggrupper arbejder i retning af etablering af faglige selskaber for fysioterapi som organisatorisk ramme for forankring af faglig viden, ekspertise og udvikling. Hovedbestyrelsen besluttede efterfølgende at projektbasere arbejdet jf. Projektbeskrivelse vedrørende etablering af faglige selskaber for fysioterapi (bilag 1). Nærværende notat er projektgruppen og projektstyregruppens første afrapportering til hovedbestyrelsen. Notatet er et fortløbende dokument, som udvikles i takt med, at projektarbejdet skrider frem. Der er indtil nu arbejdet med organisationsmodel og specialestruktur, ligesom der er etableret struktur for strategisk kommunikation relateret til projektet. Der vil som en del af projektet blive udarbejdet udkast til vedtægter for Faglige selskaber for fysioterapi, som vil blive forelagt Danske Fysioterapeuters repræsentantskab på ordinær generalforsamling i november Hovedbestyrelsen kan jf. Aktivitets- og tidsplan forvente næste afrapportering på HB-mødet i maj måned. Hovedbestyrelsens drøftelse vil basere sig på en præsentation af de visioner og ambitioner, som ligger bag initiativet ved Johnny Kuhr samt en præsentation projektgruppens foreløbige konkretiseringer ved Martin Josefsen (medlem af projektgruppen).

3 2.3 Specialisering af træningsområdet i det kommunale sundhedsvæsen - At notatet godkendes som grundlag for videre faglige og politiske aktiviteter vedrørende specialisering i det kommunale sundhedsvæsen Som en del af Strategiplan 2012, Kvalitet i træning, fremlægges notat vedrørende specialisering i det kommunale sundhedsvæsen til anden behandling i hovedbestyrelsen med henblik på godkendelse. På baggrund af Danske Fysioterapeuters Ti pejlemærker om kvalitet i fysioterapi peger notatet på, at foreningen skal arbejde fagligt og politisk for specialisering af træningsområdet i det kommunale sundhedsvæsen. Målet er, at opgavevaretagelsen er styret af princippet om at øvelse gør mester. Danske Fysioterapeuter anbefaler på den baggrund, at der sker en centralt koordineret specialisering af træningsområdet i det kommunale sundhedsvæsen med henblik på at skabe rette forudsætninger for høj og ensartet faglig kvalitet. Specialisering bør følge principperne for specialeplanlægning i det regionale sundhedsvæsen og tage udgangspunkt i kriterierne forekomst, kompleksitet og effektiv ressourceudnyttelse. Specialisering bør endvidere omfatte kvalitetsstandard vedrørende specialisering i daglig opgavevaretagelse. Hovedbestyrelsen drøftede første gang notatet på møde i november Nærværende notat er redigeret jf. HBs kommentarer og fremlægges nu med henblik på godkendelse. Notatet har siden første HB drøftelse også været præsenteret i Udvalg for privat og praksis, UPP. UPP besluttede på baggrund af denne drøftelse at se nærmere på konsekvenser for praksissektoren af specialisering i kommunale sundhedsvæsen samt på behov for og relevans af specialisering i praksissektoren. 2.4 Tilkøbsydelser på træningsområdet - Hovedbestyrelsen tager stilling til, om Danske Fysioterapeuter er for eller imod tilkøbsydelser på træningsområdet.

4 Skal en borger visiteret til træning have mulighed for at købe ekstratræning i det kommunale genoptræningscenter leveret af den kommunalt ansatte fysioterapeut? Spørgsmålet om tilkøbsydelser er blevet aktualiseret på grund frikommuneforsøget og en åbning i regeringsgrundlaget. Tilkøbsydelse er, når en borger hos kommunen kan købe ekstra service udover den visiterede ydelse. Den tidligere regering iværksatte i foråret 2011 et frikommuneforsøg. Dette videreføres af den nuværende regering. Blandt de mange ansøgninger er flere, hvor kommuner ønsker at få mulighed for at tilbyde borgerne tilkøbsydelser også på træningsområdet. Derfor er det nødvendigt, at hovedbestyrelsen tager stilling til, om Danske Fysioterapeuter er for eller imod tilkøbsydelser. 2.5 Danske Fysioterapeuters specialistordning - At model for Danske Fysioterapeuters specialistordning, version 2.0 godkendes - At det besluttes, at modellen afventer etablering af faglige selskaber og videregives til Dansk Selskab for Fysioterapi til færdiggørelse og implementering Danske Fysioterapeuter besluttede i foråret 2010 at evaluere Danske Fysioterapeuters specialistordning. Specialistordningen har eksisteret siden 2000, og der er pr. 1. november 2011 beskrevet 9 specialer og godkendt 67 specialister. Revision af Danske Fysioterapeuters specialistordning er forankret i Udvalg for professionsudvikling, og gennemført af en til opgaven udpeget arbejdsgruppe. Danske Fysioterapeuters hovedbestyrelse behandlede første gang udkast til revision af specialistordningen i maj 2011 på baggrund af en evaluering og en modelbeskrivelse for specialistordning. Hovedbestyrelsen bad på baggrund af sin drøftelse Udvalg for professionsudvikling og uddannelse om en skærpelse af notatet vedrørende model, idet hovedbestyrelsen udtrykte bekymring for,

5 hvorvidt modellen med sit ambitiøse indhold ville bidrage til at øge såvel attraktivitet som anerkendelse af ordningen. Modellen er siden behandlet i såvel udvalg som arbejdsgruppe og fremlægges nu af udvalget med henblik på godkendelse. Vedlagt findes således modelbeskrivelse (bilag 1) samt notat, som beskriver forløbet omkring og begrundelserne for den foreslåede model (bilag 2) 2.6 Temanotat fra Videnskabeligt råd: Interaktion mellem forskning og fysioterapeutisk klinisk praksis - At temanotatet drøftes og tages til efterretning Videnskabeligt råd har som sit fjerde tema valgt at sætte fokus på Interaktion mellem forskning og fysioterapeutisk klinisk praksis. Tidligere har rådet blandt andet behandlet temaerne Akademisering og professionsudvikling i fysioterapi og Sigtelinjer for fremtidens uddannelse i fysioterapi. Fælles for begge temaer er deres fokus på vigtigheden af, at fysioterapi videreudvikler sig på et akademisk grundlag, og herunder at præ- og postgraduat uddannelse i fysioterapi forskningsbaseres. I forlængelse heraf har Videnskabeligt råd valgt interaktionen mellem forskning og fysioterapeutisk klinisk praksis som næste tema, da mængden af fysioterapirelevant forskning, herunder forskning produceret af forskere med fysioterapibaggrund, har været i kraftig stigning de senere år. 2.7 Videnskabeligt råd status og fremtidigt arbejde - At initiativet med Videnskabeligt råd evalueres med afsæt i rådets egne anbefalinger - At der tages stilling til Videnskabeligt råds fremtid. Videnskabeligt råd afholdt sit første møde i juni 2009, og har dermed nu eksisteret i to et halvt år.

6 På de seneste to møder i Videnskabeligt råd har rådets arbejde været genstand for drøftelse. I forlængelse heraf besluttede rådet på seneste møde i december 2011, at der er behov for, at Danske Fysioterapeuters hovedbestyrelse tager stilling til Videnskabeligt råds fremtidige arbejde herunder, at der foretages en revision af rådets nuværende kommissorium, så rådet sikres de bedst mulige rammer for dets virke. Rådets medlemmer finder det som en konsekvens heraf mest rigtigt, at alle seks nuværende medlemmer stiller deres medlemskab til disposition. Rådet udtaler, at arbejdet i rådet indtil nu har været inspirerende for alle deltagere, og der er blevet udarbejdet gode temanotater. Rådet finder imidlertid, at det er vigtigt, at rådet i sit fremtidige arbejde ikke udvikler sig til en legitimerende følgegruppe, men at der sikres en fortsat tyngde i arbejdet. Danske Fysioterapeuters hovedbestyrelse bedes derfor evaluere initiativet med et videnskabeligt råd for Danske Fysioterapeuter med afsæt i Videnskabeligt råds anbefalinger (bilag 1), og i forlængelse heraf tage stilling til rådets fremtid herunder eventuel revision af kommissorium (bilag 2) og nedsættelse af nyt Videnskabeligt råd. Rådets produkter pr Rådet har på eget initiativ udarbejdet følgende notater til hovedbestyrelsen: - Professionsudvikling og akademisering i fysioterapi ( ) - Rekruttering og karriereveje for fysioterapeuter i forskning ( ) - Sigtelinjer for fremtidens uddannelse i fysioterapi ( ) - Forskningsbaseret uddannelse ( ) - Interaktion mellem forskning og fysioterapeutisk klinisk praksis ( ) Rådet har på opfordring rådgivet hovedbestyrelsen vedrørende kvalitetskriterier for forskningsstøtte i form af notat: - Støtte til fysioterapeutrelevante forskningsmiljøer: Kvalitetskriterier for vurdering fysioterapirelevante forskningsmiljøer (8.6.10) 2.8 Foreningens holdning til frivilligt arbejde - At hovedbestyrelsen drøfter og godkender det vedlagte holdningspapir, der er revideret på baggrund af hovedbestyrelsens første drøftelse af frivilligt arbejde på social- og sundhedsområdet d. 17. november 2011.

7 - At hovedbestyrelsen beslutter, om Danske Fysioterapeuter skal tilslutte sig de Spilleregler for samarbejdet mellem frivillige og professionelle, FOA m.fl. har formuleret er europæisk år for frivilligt arbejde, og også i Danmark er der pt. et øget fokus på området bl.a. har den tidligere regering med støtte fra de nuværende regeringspartier afsat 100 millioner kroner til en national civilsamfundsstrategi for de , der skal styrke inddragelse af civilsamfundet og frivillige organisationer i det sociale arbejde. I Danmark er der ikke en stor tradition for frivilligt arbejde på de klassiske velfærdsområder som sundheds-, uddannelses- og socialområdet. Tendensen er dog, at en stigende andel af det frivillige arbejde sker på disse områder. Som faglig organisation fordrer det en skærpet opmærksomhed på udviklingen, da der på EU-plan ses en negativ sammenhæng mellem frivilligt arbejde på disse områder og det offentlige forbrug. FTF har for nylig lanceret en politik for frivilligt socialt arbejde, der netop understreger, at frivilligt arbejde ikke må betyde en udhulning af velfærdsstaten. Samtidig har FOA, DSR og en række andre faglige organisationer i samarbejde med bl.a. Frivilligt Forum udarbejdet nogle fælles spilleregler for samarbejdet mellem frivillige og ansatte på det sociale område. De faglige organisationers aftryk på spillereglerne er især en betoning af, at opgaver, der er nedfældet i lovgivning, ikke kan overdrages fra ansatte til frivillige, at faglige kompetencer skal respekteres, og at frivilligt arbejde pr. definition er ulønnet. Danske Fysioterapeuter har, hvis Hovedbestyrelsen ønsker det, mulighed for formelt at tilslutte sig disse spilleregler. Frivilligt Forum hilser interessen velkommen. Danske Fysioterapeuter bør i kraft af det aktuelle fokus dog også have en selvstændigt formuleret holdning til frivilligt arbejde på social- og sundhedsområdet. Det vedlagte udkast til et holdningspapir er revideret på baggrund af hovedbestyrelsens første drøftelse af området i november Budget Det indstilles, at hovedbestyrelsen godkender budget 2012.

8 Det reviderede budget for 2012 blev første gang drøftet på HB mødet den 11. november Siden november er budgettet gennemgået endnu en gang, og der er på den baggrund foretaget mindre justeringer. Bl.a. er prognosen for kontingentindtægter blevet opdateret på baggrund af medlemstallet pr Det samlede reviderede budget viser et underskud i 2012 på 1,55 mio. kr. Ved budgetvedtagelsen i efteråret 2010 var der budgetteret med et underskud på 0,57 mio. kr. Der er altså tale om en forværring på ca kr. Ændringerne består dels af merindtægter på ca kr. dels af merudgifter på 1,3 mio. kr HB-orientering - At hovedbestyrelsen drøfter, om de tidligere vedtagne principper for HB-orientering dækker hovedbestyrelsens nuværende behov. - At hovedbestyrelsen tager stilling til, om de eksisterende principper skal revideres. Danske Fysioterapeuters daværende hovedbestyrelse vedtog d. 11. marts 2009 en række principper for den skriftlige orientering af hovedbestyrelsen, der udsendes godt 40 gang om året. Der er fra dele af den nuværende hovedbestyrelse udtrykt ønske om en drøftelse af, om disse principper fortsat dækker hovedbestyrelsens behov, eller om en revidering er ønskelig. 3. Sager til orientering 3.1 Fagfestival At orientering vedrørende Fagfestival 2012 tages til efterretning. Fagfestival 2012 finder sted i dagene marts 2012.

9 Der lægges p.t. sidste hånd på programlægningen, hvorefter det samlede program offentliggøres. Early bird tilmelding afsluttes 15. januar Styregruppen for fagfestival har møde umiddelbart herefter, hvor budgettet endelig færdiggøres. Der vil på HB-mødet blive givet en mundtlig orientering, som supplement til den allerede fremsendte orientering (HB-orientering 8. december 2011). 3.2 MitFysio og fysio.dk - status - At hovedbestyrelsen tager orienteringen til efterretning. Sekretariatet vil på mødet give en mundtlig orientering om forløbet med nedlukningen af MitFysio (der lukkede ved årsskiftet) og arbejdet med at sætte indhold bag log-in på fysio.dk. 4. Koordineringspunkter 4.1 Rulledagsorden for kommende HB-møder 14. marts 2012 Ansvar 2.x Strategiplan 2012 JF 2.X Forbedrede betingelser for barsel på praktiserende (opfølgning på rep. 2010) ER 2.x OK-13 NR+ER 2.x Procesplan for evaluering af større konferencer i HB JF 2.x Referater af udvalgsmøder på nettet JF maj 2012 Ansvar

10 2.x Regnskab 2011 MB 2.x Faglige selskaber - afrapportering fra projektgruppe KL 3.x Budgetopfølgning, 1. kvartal 2012 MB Torsdag d. 21. juni 2012 Ansvar 2.x Budget 2013 MB 5 Eventuelt 6 Evaluering af hovedbestyrelsesmødet Evalueringen foretages, som det blev besluttet på hovedbestyrelsesmødet i maj 2011 (pkt. 2.7), med udgangspunkt i de fire værdier for hovedbestyrelsen arbejde: Anerkendelse/respekt Udvikling og innovation Viden Ansvarlighed

Hovedbestyrelsesmøde torsdag d. 17. november 2011

Hovedbestyrelsesmøde torsdag d. 17. november 2011 Hovedbestyrelsesmøde torsdag d. 17. november 2011 Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM 6. oktober 2011 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Strategiplan 2012 1) At hovedbestyrelsen

Læs mere

Referat. Hovedbestyrelsesmøde d. 19. januar Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. 2.1 Strategiplan 2012.

Referat. Hovedbestyrelsesmøde d. 19. januar Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. 2.1 Strategiplan 2012. Referat Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 19. januar 2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Mette Winsløw 25. januar 2012 Deltagere: Johnny Kuhr, Esther Skovhus Jensen, Lise Hansen,

Læs mere

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. oktober 2011

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. oktober 2011 TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. oktober 2011 Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM 5.-6. september 2011 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. Tid: Torsdag d. 21. juni 2012 (kl. 9.

Hovedbestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. Tid: Torsdag d. 21. juni 2012 (kl. 9. Hovedbestyrelsesmøde Tid: Torsdag d. 21. juni 2012 (kl. 9.15-17) Sted: Danske Fysioterapeuter, mødelokale A19 Nørre Voldgade 90, 1358 København K Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift

Læs mere

Tid: Mandag d. 17. og tirsdag d. 18. september 2012 (kl og 9-15)

Tid: Mandag d. 17. og tirsdag d. 18. september 2012 (kl og 9-15) Hovedbestyrelsesmøde Tid: Mandag d. 17. og tirsdag d. 18. september 2012 (kl. 9.15-17 og 9-15) Sted: Danske Fysioterapeuter, mødelokale A19 Nørre Voldgade 90, 1358 København K Dagsorden 1. Referater til

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 22.-23. juni 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM maj 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Regnskab 2015 til

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. Tid: Tirsdag d. 21. august 2012 (kl. 9.

Hovedbestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. Tid: Tirsdag d. 21. august 2012 (kl. 9. Hovedbestyrelsesmøde Tid: Tirsdag d. 21. august 2012 (kl. 9.15-17) Sted: Danske Fysioterapeuter, mødelokale A19 Nørre Voldgade 90, 1358 København K Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift

Læs mere

Indkaldelsen til repræsentantskabsmødet ( REP-mappen ) kan med fordel medbringes til drøftelsen.

Indkaldelsen til repræsentantskabsmødet ( REP-mappen ) kan med fordel medbringes til drøftelsen. HB-møde/indkaldelse Hovedbestyrelsesmøde Tid: Mandag d. 22. oktober 2012 (kl. 9.15-17) Sted: Danske Fysioterapeuter, mødelokale A19 Nørre Voldgade 90, 1358 København K Dagsorden 1. Referater til underskrift

Læs mere

Indkaldelse. HB-møde d. 29. august Dagsorden. 1. Referat fra HBM d. 26. juni Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering

Indkaldelse. HB-møde d. 29. august Dagsorden. 1. Referat fra HBM d. 26. juni Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering Indkaldelse HB-møde d. 29. august 2013 Dagsorden 1. Referat fra HBM d. 26. juni 2013 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Strategiplan 2014 2.2 Rådgivende forum om vækst blandt selvstændige fysioterapeuter

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014 Dagsorden 1. Velkomst 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Hovedbestyrelsens forretningsorden 2015-16 2.2 Afrapportering

Læs mere

Indkaldelse. HB-møde d. 26. juni Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering

Indkaldelse. HB-møde d. 26. juni Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering Indkaldelse HB-møde d. 26. juni 2013 Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM d. 14. maj 2013 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Strategiplan 2014 2.2 Samarbejde mellem

Læs mere

Indkaldelse. Hovedbestyrelsesmøde d. 10. december Dagsorden. 1. Referat fra HBM d. 10. oktober Sager til diskussion/beslutning

Indkaldelse. Hovedbestyrelsesmøde d. 10. december Dagsorden. 1. Referat fra HBM d. 10. oktober Sager til diskussion/beslutning Indkaldelse Hovedbestyrelsesmøde d. 10. december 2013 Dagsorden 1. Referat fra HBM d. 10. oktober 2013 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Uddelinger fra Fonden for Forskning, Uddannelse og Praksisudvikling

Læs mere

TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 23. MARTS Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning

TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 23. MARTS Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 23. MARTS 2011 Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM 20. januar 2011 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Godkendelse

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 1. november 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 1. november 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 1. november 2017 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat af HBM oktober 2017 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Dobbeltmedlemsskab

Læs mere

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 9. december Mødeaktivitetslisten foreligger for perioden

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 9. december Mødeaktivitetslisten foreligger for perioden TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 9. december 2010 1. Referater til underskrift Der forelægger referat til underskrift fra HBM 28.10.2010 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden 2.1 -

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter december 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter december 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 6.-7. december 2017 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Opfølgning på ekstraordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. oktober 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. oktober 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. oktober 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM september 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag

Læs mere

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der foreligger referat fra HBM 18/02/10 til underskrift 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde d. 14. maj 2013 Dagsorden Referater til underskrift Sager til diskussion/beslutning Sager til orientering Koordineringspunkter

Hovedbestyrelsesmøde d. 14. maj 2013 Dagsorden Referater til underskrift Sager til diskussion/beslutning Sager til orientering Koordineringspunkter Indkaldelse Hovedbestyrelsesmøde d. 14. maj 2013 Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM d. 1. og 15. marts 2013. 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Strategiplan 2014

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 25. januar 2019

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 25. januar 2019 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 25. januar 2019 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat 1.1 Tidsplan 2 Sager til diskussion / beslutning 2.1 Eftersyn af Danske Fysioterapeuters

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter september 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter september 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 20.- 21. september 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM august 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Politik

Læs mere

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 21. og 22. SEPTEMBER 2010

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 21. og 22. SEPTEMBER 2010 TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 21. og 22. SEPTEMBER 2010 Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der forelægger referat til underskrift fra HBM 25.-26.08.10 2. Mødeaktivitet og

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 14. april 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 14. april 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 14. april 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM marts 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Strategiplan 2016:

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24. juni 2015

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24. juni 2015 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24. juni 2015 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM maj 2015 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Holdningspapir vedr.

Læs mere

Indkaldelse. HB-møde d. 13. marts Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering

Indkaldelse. HB-møde d. 13. marts Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering Indkaldelse HB-møde d. 13. marts 2013 Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM d. 24. januar 2013 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig 2.2 Vedtægtsændringer 2.3

Læs mere

HB-mødeindkaldelse. Dagsorden. 1. Dagsorden og referat af HBM marts 2015. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering

HB-mødeindkaldelse. Dagsorden. 1. Dagsorden og referat af HBM marts 2015. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering HB-mødeindkaldelse Tirsdag d. 19. maj 2015 Dagsorden 1. Dagsorden og referat af HBM marts 2015 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Nykredit - afkast og muligheder for alternative investeringer 2.2 Næste

Læs mere

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 20. januar 2011

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 20. januar 2011 TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 20. januar 2011 Dagsorden 1. Referat til underskrift Der forelægger referat til underskrift fra HBM 09.12.10 2. Sager til diskussion/beslutning

Læs mere

Indkaldelse til HB-møde den

Indkaldelse til HB-møde den Indkaldelse til HB-møde den 14. - 15.09.09 Du kan printe indkaldelsen ved at klikke på print ikonet til højre over overskriften. Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der foreligger referat fra HBM 19/08/09

Læs mere

Referat til underskrift fra HBM d. 17. november 2011 og d. 19. januar 2012

Referat til underskrift fra HBM d. 17. november 2011 og d. 19. januar 2012 Hovedbestyrelsesmøde Tid: Onsdag d. 14. marts 2012 kl. 9.15-17 Sted: Kosmopol, Grosserens mødelokale Fiolstræde 44, 1171 København K Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 20. april 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 20. april 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 20. april 2017 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM marts 2017 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag 2.2

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter oktober 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter oktober 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 2.-3. oktober 2017 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM august 2017 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. januar 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. januar 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. januar 2017 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM december 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Proces for offentlig

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 16/09/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 16/09/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 7. oktober 2015, kl. 12.30-16.00. For referat: Janus Pill Christensen Sted: Severin Kursuscenter, Middelfart Deltagere: Martin B. Josefsen, Bjarne Rittig-Rasmussen,

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 29. januar 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 29. januar 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 29. januar 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM december 2015 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Rekruttering af

Læs mere

Indkaldelse til HB-møde den

Indkaldelse til HB-møde den Indkaldelse til HB-møde den 15.12.09 Du kan printe indkaldelsen ved at klikke på print ikonet til højre over overskriften. Dagsorden: 3. Sager til diskussion/beslutning 3.1 Budget 2010 At hovedbestyrelsen

Læs mere

Indkaldelse til HB-møde den 18. maj 2010

Indkaldelse til HB-møde den 18. maj 2010 Indkaldelse til HB-møde den 18. maj 2010 1. Referater til underskrift Der foreligger referat fra HBM 15/04/10 til underskrift 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden 2.1 Mødeaktivitetslisten foreligger for

Læs mere

Fredag d. 7. december 2012 (kl m. efterfølgende julefrokost)

Fredag d. 7. december 2012 (kl m. efterfølgende julefrokost) Hovedbestyrelsesmøde Tid: Sted: Fredag d. 7. december 2012 (kl. 9.15-13 m. efterfølgende julefrokost) Danske Fysioterapeuter, mødelokale A19 Nørre Voldgade 90, 1358 København K Dagsorden 1. Referater til

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24.-25. sep. 2014

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24.-25. sep. 2014 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24.-25. sep. 2014 Dagsorden 1. Velkomst 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Budget 2015-16, 2. drøftelse 2.2 Strategiplan 2016, procesplan

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde den 21. april

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde den 21. april Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde den 21. april Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der foreligger referat til drøftelse og herefter underskrift fra HBM 11/03/09 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden

Læs mere

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 25. og 26. AUGUST 2010

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 25. og 26. AUGUST 2010 TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 25. og 26. AUGUST 2010 Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der forelægger referat til underskrift fra HBM 18.05.10 & HBM 10.06.10 2. Mødeaktivitet

Læs mere

Indkaldelse til HB-møde den 14. januar 2010

Indkaldelse til HB-møde den 14. januar 2010 Indkaldelse til HB-møde den 14. januar 2010 Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der foreligger referat fra HBM 26/11/09 til underskrift 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden 2.1 Mødeaktivitetslisten foreligger

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter august 2018

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter august 2018 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 22. - 23. august 2018 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat af HBM juni 2018 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Rep 2018: Udkast

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter den 5. april 2018

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter den 5. april 2018 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter den 5. april 2018 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat af HBM marts 2018 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag 2.2

Læs mere

Referat af TR regionsnetværksmødet d.9. oktober 2012

Referat af TR regionsnetværksmødet d.9. oktober 2012 Referat af TR regionsnetværksmødet d.9. oktober 2012 1) Velkomst og godkendelse af dagsordenen Charlotte bød velkommen særlig til de nye TR. Præsenterede Pernille Hoppe, som nu er TRR s medlem. Vi gennemgik

Læs mere

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 28. OKTOBER 2010

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 28. OKTOBER 2010 TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 28. OKTOBER 2010 1. Referater til underskrift Der forelægger referat til underskrift fra HBM 21.-22.09.10 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden 2.1

Læs mere

Afbud: Det blev besluttet, at fastholde alle specialerapportens anbefalinger for så vidt angår specialerne inden for fysioterapi.

Afbud: Det blev besluttet, at fastholde alle specialerapportens anbefalinger for så vidt angår specialerne inden for fysioterapi. Referat af bestyrelsesseminariet i Dansk Selskab for Fysioterapi Dato for møde: 25.-27 februar 2016 For referat: Janus Pill Christensen Sted: Severinkursuscenter Deltagere: Martin B. Josefsen, Bente Andersen,

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde Tidspunkt: Torsdag d. 19. august 2010 kl. 14-19.00

Læs mere

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsesmøde i region sjælland Dato for møde: 12.01.2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 07.02.2012 Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere

Høring over rapport om evaluering af kommunalreformen

Høring over rapport om evaluering af kommunalreformen Økonomi- og Indenrigsministeriet Slotsholmsgade 10-12 1216 København K. Høring over rapport om evaluering af kommunalreformen Danske Fysioterapeuter har med interesse læst rapporten om evalueringen af

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter den 5. marts 2018

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter den 5. marts 2018 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter den 5. marts 2018 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat af HBM januar 2018 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Stillingtagen til

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 27.-28. aug. 2014

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 27.-28. aug. 2014 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 27.-28. aug. 2014 Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 27.-28. august 2014 For referat: Udarbejdelse: Mette Winsløw August

Læs mere

1. Opfølgning på bestyrelsesseminar februar 2016

1. Opfølgning på bestyrelsesseminar februar 2016 Referat af møde i Bestyrelsen for Dansk Selskab for Fysioterapi Dato for møde: 29. marts 2015, kl. 08.30-11.30. For referat: Janus Pill Christensen Sted: Video - LifeSize Deltagere: Bjarne Rittig-Rasmussen,

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 8. december 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 8. december 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 8. december 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM oktober 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Behandling af

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER

DANSKE FYSIOTERAPEUTER DANSKE FYSIOTERAPEUTER Holdningspapir Faglig og organisatorisk kvalitet i primærsektor Som vedtaget af hovedbestyrelsen april 2008 Baggrund Dette er en revideret udgave af notatet om faglig og organisatorisk

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24. juni 2014

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24. juni 2014 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24. juni 2014 Dagsorden 1. Underskrivning af mødereferat HBM maj 2014 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fremtidens hovedorganisation

Læs mere

Referat. Referat fra møde i Etisk udvalg. Etisk udvalg 31. januar Karen Langvad 13. februar 2012

Referat. Referat fra møde i Etisk udvalg. Etisk udvalg 31. januar Karen Langvad 13. februar 2012 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Etisk udvalg 31. januar 2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Karen Langvad 13. februar 2012 Deltagere: Jeanette Præstegaard, Hanne Munch, Annemarie Svenningsen,

Læs mere

3. Oplæg om MED indflydelse ved Line og Charlotte Gruppearbejde og erfaringsudveksling om MED indflydelse

3. Oplæg om MED indflydelse ved Line og Charlotte Gruppearbejde og erfaringsudveksling om MED indflydelse Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR- Møde, region Hovedstaden 08.03 2012 Dagsorden Velkomst og godkendelse af dagsorden 1. Nyt fra Tillidsrepræsentant råd og regionsbestyrelse 2. Møde formanden

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 30. januar 2015

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 30. januar 2015 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 30. januar 2015 Dagsorden 1. Velkomst og referat fra HBM december 2014 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Danske Fysioterapeuters innovations-

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter marts 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter marts 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 6.-7. marts 2017 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM januar 2017 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag 2.2

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 18/08/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 18/08/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 16. september 2015, kl. 13.45-16.00. For referat: Janus Pill Christensen Sted: Videokonference via LifeSize. Deltagere: Martin B. Josefsen, Bente Andersen,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden/referat af HBM september 2016

1. Godkendelse af dagsorden/referat af HBM september 2016 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 27. oktober 2016 For referat: Dato for udarbejdelse: Mikael Mølgaard 3. november 2016 Deltagere: Agnes Holst, Brian Errebo-Jensen, Lise Hansen,

Læs mere

Referat af Hovedbestyrelsesmøde

Referat af Hovedbestyrelsesmøde Referat af Hovedbestyrelsesmøde Dato: 27. februar 2019 Tid: Kl. 15.00 15.45 (eller med start i umiddelbar forlængelse efter fællesmødet med KL s direktion). Sted: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København

Læs mere

Hovedbestyrelsens retningslinjer for politisk arbejde i netværk, udvalg og fora

Hovedbestyrelsens retningslinjer for politisk arbejde i netværk, udvalg og fora Hovedbestyrelsens retningslinjer for politisk arbejde i netværk, udvalg og fora som senest revideret den 24. august 2019 Ifølge vedtægterne påhviler det hovedbestyrelsen sammen med forretningsudvalget

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Dagsorden til møde i Børne- og Skoleudvalget

Dagsorden til møde i Børne- og Skoleudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Børne- og Skoleudvalget Mødetidspunkt 10-08-2015 17:00 Mødeafholdelse Gentofte Rådhus- Mødelokale D Indholdsfortegnelse Børne- og Skoleudvalget 10-08-2015 17:00 1

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 22. oktober 2014

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 22. oktober 2014 Dagsorden 1. Velkomst 1b. Evaluering af HBM 24.-25. september 2014 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Strategiplan: Afrapportering 2014 + Pejlemærker 2016 2.2 Hovedbestyrelseskonference 2015 2.3 Konfliktunderstøttelse

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter august 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter august 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 30. 31. august 2017 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag 2.2 Fortrolig sag 2.3

Læs mere

Notat. Danske Fysioterapeuter Profession & kompetence. koordineret specialisering af træningsområdet i det kommunale sundhedsvæsen. Resume.

Notat. Danske Fysioterapeuter Profession & kompetence. koordineret specialisering af træningsområdet i det kommunale sundhedsvæsen. Resume. Notat Danske Fysioterapeuter Profession & kompetence Til: Hovedbestyrelsen Specialisering af træningsområdet i det kommunale sundhedsvæsen Resume På baggrund af Danske Fysioterapeuters Ti pejlemærker om

Læs mere

Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF Mødebilag til Hovedbestyrelsesmøde

Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF Mødebilag til Hovedbestyrelsesmøde Strategikoncept FDF har fire vigtige styringsredskaber for at sikre landsforbundets daglige drift samt sikre en ordentlig implementering af landsforbundets ambition og udviklingsmål. Disse styringsredskaber

Læs mere

Indkaldelse til HB-møde den

Indkaldelse til HB-møde den Indkaldelse til HB-møde den 19.08.09 Du kan udskrive indkaldelsen ved at klikke på print ikonet til højre over overskriften Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der foreligger referat fra HBM 17/06/09

Læs mere

Organisationsudvikling

Organisationsudvikling Referat af bestyrelsesmøde i DMKL 14. august 2018 kl. 10:00-16:00 Sted: Kolding Musikskole, Riis Toft 12A, 6000 Kolding Punkt Indhold Bilag 1. 10.00-10.05 Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt med

Læs mere

MEDDELELSER FRA FORMANDEN/ADMINISTRATIONEN ORIENTERING

MEDDELELSER FRA FORMANDEN/ADMINISTRATIONEN ORIENTERING Dagsorden punkt 2 MEDDELELSER FRA FORMANDEN/ADMINISTRATIONEN ORIENTERING Bestyrelsen skal løbende orienteres om Anti Doping Danmarks resultater, aktiviteter og initiativer. 2.1 Bestyrelsesrapport samt

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 13.-14. maj 2014

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 13.-14. maj 2014 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 13.-14. maj 2014 Dagsorden 1. Referat til underskrift 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Regnskab 2013 2.2 Retningslinjer for refusion

Læs mere

Indkaldelse. Hovedbestyrelsesmøde d. 19. marts Dagsorden. 1. Referat fra HBM februar 2014 til godkendelse. 2. Sager til diskussion/beslutning

Indkaldelse. Hovedbestyrelsesmøde d. 19. marts Dagsorden. 1. Referat fra HBM februar 2014 til godkendelse. 2. Sager til diskussion/beslutning Indkaldelse Hovedbestyrelsesmøde d. 19. marts 2014 Dagsorden 1. Referat fra HBM februar 2014 til godkendelse 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Udvalget for lønmodtageroverenskomster 2.2 Niveau for

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM december 2017

1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM december 2017 Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 27. januar 2017 For referat: Dato for udarbejdelse: Mikael Mølgaard 10. februar 2017 Deltagere: Agnes Holst, Brian Errebo-Jensen, Lise Hansen, Tina Lambrecht,

Læs mere

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund.

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund. Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 14. marts 2017 For referat: Dato for referat: Karen Fischer-Nielsen 28. marts 2017 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Charlotte Larsen (CL),

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 02/12/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 02/12/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 21. januar 2016, kl. 18.30-20.30. For referat: Sted: Video - LifeSize Deltagere: Bente Andersen, Bjarne Rittig-Rasmussen, Anette Spence, Hans Stryger

Læs mere

Sundhedsaftalen Porteføljestyringsværktøj

Sundhedsaftalen Porteføljestyringsværktøj Sundhedsaftalen 2015-2018 Porteføljestyringsværktøj Følgegruppen for forebyggelse Arbejdsgruppen: Arbejdet med udvikling af Nye rammer for nye rammer for kronisk kronisk sygdom sygdom og udviklingen af

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter den 18. marts 2019

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter den 18. marts 2019 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter den 18. marts 2019 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat 2 Sager til diskussion / beslutning 2.1 Godkendelse af den strategiske ambition

Læs mere

20. juni Formand, Lars Henrik Larsen, bød velkommen til mødet og gennemgik dagsorden for mødet.

20. juni Formand, Lars Henrik Larsen, bød velkommen til mødet og gennemgik dagsorden for mødet. Referat for møde: Bestyrelsesmøde i Dansk Selskab for Fysioterapi For referat: Anders Lorentzen Dato for møde: 20. juni 2018 Sted: Severin Kursuscenter Deltagere: Lars Henrik Larsen Afbud: Rasmus Gormsen

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 kl. 9.00 11.00 intro for nye KB medlemmer der er kaffe fra kl. 8.30 Kl. 11.00 14.30 ordinært KB møde kl. 15.00 18.00 Reception i forbindelse med ændringer i kredsformandskabet

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning

Hovedbestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning Hovedbestyrelsesmøde Tid: Onsdag d. 2. og torsdag d. 3. maj 2012 (kl. 9.15-17 og 9-15) Sted: Danske Fysioterapeuter, mødelokale A19 Nørre Voldgade 90, 1358 København K Dagsorden 1. Referater til underskrift

Læs mere

Igangværende indsatser fra Sundhedsaftalen

Igangværende indsatser fra Sundhedsaftalen 1 Igangværende indsatser fra Sundhedsaftalen 2011-2014 Forebyggelse TSG Flowdiagram for selvmordsforebyggelse en opgave fra 2. generations sundhedsaftale, som snart kan færdiggøres. Center for Selvmordsforebyggelse,

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 28. november 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 28. november 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Referat onsdag den 28. november 2012 Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Orientering...2 3. KF - Temadrøftelse...3 4. KF - Kunstudvalg i

Læs mere

Bestyrelsesmøde i DSF 19. november København

Bestyrelsesmøde i DSF 19. november København Dagsorden Dagsorden for møde: Dato for møde: Bestyrelsesmøde i DSF 19. november 2014 10.00-16.00 For referat: Mette Østergaard Deltagere: Martin B. Josefsen Bente Andersen Bjarne Rittig-Rasmussen Hans

Læs mere

Hovedbestyrelsen (herefter HB) agerer i henhold til følgende forretningsorden:

Hovedbestyrelsen (herefter HB) agerer i henhold til følgende forretningsorden: Vedtaget d. 22. november 2014 Forretningsorden for CISV Danmarks Hovedbestyrelse CISV Danmark er etableret som en selvstændig organisation i Danmark. CISV Danmark er tilsluttet CISV International og agerer

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. KB s arbejdsform 3.1.1. Udkast

Læs mere

Referat. Referat. Etisk udvalg 18. februar 2011. Karen Langvad 25. februar 2011

Referat. Referat. Etisk udvalg 18. februar 2011. Karen Langvad 25. februar 2011 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Etisk udvalg 18. februar 2011 For referat: Dato for udarbejdelse: Karen Langvad 25. februar 2011 Deltagere: Brian Errebo-Jensen Jeanette Præstegaard Hanne Munch

Læs mere

Governance for Program for Kvalitetsudvikling i almen praksis

Governance for Program for Kvalitetsudvikling i almen praksis NOTAT Revideret pr. 11. januar 2018 Governance for Program for Kvalitetsudvikling i almen praksis Formål Med baggrund i overenskomstaftale af 14. september 2017 mellem PLO og RLTN skal der etableres et

Læs mere

Brønderslev Kommune. Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Sundhedsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 24. september 2007 Lokale: Mødelokale 2, Dronninglund Rådhus Tidspunkt: 13,30-15,10 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/42 Motion

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts 2014 Dato for udarbejdelse: 11. april 2014 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius Kirsten Thoke (pkt. 1-5 og 7) Rikke Vigstrup Dalgaard

Læs mere

Sundhedsudvalget. Referat fra møde Tirsdag den 2. september 2014 kl i F 6

Sundhedsudvalget. Referat fra møde Tirsdag den 2. september 2014 kl i F 6 Sundhedsudvalget Referat fra møde Tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 i F 6 Mødet slut kl. 16:45 MØDEDELTAGERE Jesper Wittenburg (A) Anne-Lise Kuhre (A) Jens Ross Andersen (V) Jørgen Bech (V) Kirsten

Læs mere

Udvikling af. Sundhedsaftalen Kommissorium for Indsatsområde 4 Sundheds IT og digitale arbejdsgange

Udvikling af. Sundhedsaftalen Kommissorium for Indsatsområde 4 Sundheds IT og digitale arbejdsgange Udvikling af Sundhedsaftalen 2015 2018 Kommissorium for Indsatsområde 4 Sundheds IT og digitale arbejdsgange 1 Kommissorium for arbejdet med indsatsområde 4 Sundheds-IT og digitale arbejdsgange 070314

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 03/11/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 03/11/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 2. december 2015, kl. 09.30-14.30. For referat: Janus Pill Christensen Sted: Lokale 1A, Holmbladsgade 70, 2300 København S. Deltagere: Bente Andersen,

Læs mere

Tina Lambrecht, Sanne Jensen, Preben Weller, Marianne Kongsgaard, Stefan Kragh, Marianne Breyen. Punkt 1. Meddelelser... 2

Tina Lambrecht, Sanne Jensen, Preben Weller, Marianne Kongsgaard, Stefan Kragh, Marianne Breyen. Punkt 1. Meddelelser... 2 Referat af møde i UPP den 20-02-2013 l Dato for udarbejdelse: 25-02-2013 Deltagere: Tina Lambrecht, Sanne Jensen, Preben Weller, Marianne Kongsgaard, Stefan Kragh, Marianne Breyen Sekretariatet: Karen

Læs mere

Referat Hovedbestyrelsesmøde

Referat Hovedbestyrelsesmøde Referat Hovedbestyrelsesmøde Dato: 13. december 2016 Tid: Kl. 15.00 16.30 Sted: Deltagere: Afbud: Park Inn, Engvej 171, 2300 København S Niels Nybye Aagesen, Kim Herlev Jørgensen, Henrik Kruse, Per Ullerichs,

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 18. januar 2008.

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 18. januar 2008. 24. januar 2008 J.nr. 421.1 JD/JPC Referat af hovedbestyrelsesmøde den 18. januar 2008. Til stede: Johnny Kuhr Birgitte F. Kure Lene Christoffersen Charlotte Fleischer Carsten B. Jensen Tina Lambrecht

Læs mere

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen

Læs mere

Dagsorden. Dato: :00:00. Sted: Gl. Byrådssal, Fagsekretariatet Ældre og Handicap, Hørning 1/11

Dagsorden. Dato: :00:00. Sted: Gl. Byrådssal, Fagsekretariatet Ældre og Handicap, Hørning 1/11 Dagsorden Dato: 12-05-2016 17:00:00 Udvalg: Handicaprådet Sted: Gl. Byrådssal, Fagsekretariatet Ældre og Handicap, Hørning 1/11 Indholdsbetegnelse Dagsorden Indholdsbetegnelse 19 Høringssag - forslag til

Læs mere

Det godkendte referat fra HBM d. 14. marts 2012 blev underskrevet.

Det godkendte referat fra HBM d. 14. marts 2012 blev underskrevet. Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 21. juni 2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Mette Winsløw 22. juni 2012 Deltagere: Tina Lambrecht, Esther Skovhus Jensen, Lise Hansen, Brian Errebo-Jensen,

Læs mere