Netværk. Inspiration, idéudveksling og faglig sparring

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Netværk. Inspiration, idéudveksling og faglig sparring"

Transkript

1 Netværk Inspiration, idéudveksling og faglig sparring 015

2 Forord Inspiration, idéudveksling og faglig sparring er nøgleordene for Bureau Veritas netværk. Her finder du ligesindede, der kan bringe dig på forkant med udviklingen inden for dit fagområde. Bureau Veritas har stor glæde af at arbejde sammen med kunder, som er nogle af de dygtigste inden for deres felt. Det kan du også få. Hos Bureau Veritas netværk får du: Et fagligt netværk af ligesindede Indsigt i, hvordan andre virksomheder arbejder med aktuelle udfordringer ofte magen til dine egne Konkrete løsninger på praktiske problemstillinger Input, der bringer dig på forkant med den seneste viden Inspiration og erfaring fra professionelle Netværkene bliver ledet af kompetente specialister med masser af erfaring, viden og kontakter. Møderne holdes ofte hos medlemsvirksomheder, så deltagerne får et førstehåndsindtryk af dagligdagen. Der er indlæg fra specialister og masser af muligheder for at udveksle erfaringer og drøfte aktuelle udfordringer. Bureau Veritas står selvfølgelig for alt det praktiske omkring planlægning. Vi glæder os til at se dig! Tanja Vinther-Bjerg Networking Coordinator

3 Netværk om kvalitet Er du kvalitetsansvarlig og mangler nogle at sparre med? Har du konkrete problemstillinger, som du mangler løsninger på? Vil du have inspiration til din virksomheds næste skridt? Så har Bureau Veritas helt sikkert et netværk inden for kvalitet, der passer til dig. Vi har en generel gruppe omkring kvalitet, samt flere sektorspecifikke grupper. Valget er dit. Kvalitet I dette netværk er det i høj grad ISO 9001 standarden, der er i fokus. Du kommer på forkant med nyheder og vil udover ISO 9001 også få et indblik i andre kvalitetsværktøjer som Six Sigma, Lean, PPAP og FMEA. Vi har fokus på effektivisering, KPI er, ledelsens involvering i kvalitetsledelsessystemet, tværorganisatoriske kvalitetsprocesser, kvalitet som kerneværdi osv. Nye Horisonter World Class Quality Gennem årtier er der opbygget en række værktøjer, som har skabt markante forbedringer gennem hele forsyningskæden. Disse aktiviteter bruges til at øge produktivitet, forbedre processer og formindske reklamationer. Er din virksomhed klar til at tage skridtet og bygge ovenpå ISO 9001, ISO 14001, DS/OHSAS og ISO er dette dit netværk. Du får øget din horisont og rykker et niveau op i bestræbelserne på at blive best in class. Du lærer mere om overbygningsstandarder som ISO 29001, ISO 13485, AS9100, TS 16949, DS/EN 1090 og IT sikkerhed, og får værktøjer til at løfte niveauet på processerne i netop din virksomhed.

4 Kvalitetsledelse i olie/gas industrien I dette netværk får du viden omkring systematisk kvalitetsledelse inden for olie-, gas- og petrokemisk industri. Der er fokus på at føre dig gennem kvalitetsstandarden ISO 29001, der er målrettet branchen. Samtidig kommer du på forkant med nyheder og tendenser, så du hele tiden ved, hvad der rører sig i industrien. I netværket vil du også stifte bekendtskab med kvalitetsværktøjer som FMEA, APQP og SPC. Leverandør til fly-, rumfarts- og forsvarsindustrien Dette netværk er målrettet virksomheder, der leverer produkter til fly-, rumfarts- og forsvarsindustrien. Du får indsigt i håndteringen af kundernes krav, samt viden om sektorspecifikke kravstandarder, implementering af disse og evt. opnåelse af certificering. Der er fokus på EASA, Risk Management, Configuration Management, og sektorspecifik leverandørstyring. Du kommer på forkant med nyheder inden for branchen og lærer mere om kvalitetsværktøjer såsom AS9100, ECSS og AQAP. Medicinsk udstyr Udvikling, produktion og markedsføring af medicinsk udstyr er underlagt en række lovkrav. Der er stigende krav om, at underleverandører til medico-industrien skal udarbejde teknisk dokumentation for de dele, der produceres. Alle producenter af medicinsk udstyr skal leve op til de væsentlige krav i enten MDD (Medical Device Directive), AIMDD (Active Implantable Medical Device Directive) eller IVDD (In Vitro Diagnostic Directive). Der er i netværket fokus på bl.a. risikostyring, design kontrol, standarden osv.

5 Netværk om miljø Miljøet er i fokus, og kunder værdsætter, at deres leverandører har den samme indstilling til miljøet og bæredygtig produktion, som de selv har. Miljø I dette netværk sættes der fokus på miljø- og energistandarder såsom ISO og DS/EN Vi deler erfaringer inden for praktisk implementering, standarder, ledelsessystemer, auditmetoder og leverandøraudits. Du vil få værktøjer til målinger, KPI er og miljøgevinster, samt viden omkring kemikaliestyring og håndtering af krav som REACH, CLP, klimaregnskaber og Carbon Footprint. Jeg synes, det er virkeligt givende at have et bredt og stærkt netværk, når man i hverdagen er alene på området. Netværket hjælper til at få klarlagt nogle problemstillinger i forhold til de udfordringer, der også kan opstå i forbindelse med standarderne og certificering. Trine Raftpool, CO-RO A/S

6 Netværk om CSR og bæredygtighed Både små og store virksomheder mødes i stigende grad med krav om miljøvenlighed, leverandørstyring, korruptionsbekæmpelse og kædeansvar. Bureau Veritas netværk om CSR og bæredygtighed guider dig gennem dine problemstillinger i et fortroligt miljø. CSR med CSR kompasset Dette netværk er for dig, der arbejder med CSR og savner inspiration til at give arbejdet i din virksomhed et professionelt spark fremad. Med udgangspunkt i CSR kompasset er der fokus på ansvarlighed i den globale leverandørkæde, god forretningspraksis inden for CSR. Kemi og sustainability i tekstilbranchen I dette netværk sætter vi fokus på relevante emner for tekstilbranchen, da behovet for sikkerhed og compliance ved produktet er højt. Vi tager emner som bl.a. lovgivning, test, inspektioner og sustainability op. Udgangspunktet er sparring og læring, hvilket skaber en tryghed for, at man som virksomhed er på rette vej og arbejder dynamisk med produktkontrol og -kvalitet.

7 Netværk om arbejdsmiljø Et sundt arbejdsmiljø har mange ansigter: tryghed, trivsel, glæde, engagement og overskud - både mentalt og forretningsmæssigt. Bureau Veritas netværk inden for arbejdsmiljø giver dig nye input til at udvikle og løfte både det fysiske og psykiske arbejdsmiljø til et højere niveau. Arbejdsmiljø I dette netværk opnår du viden omkring det systematiske arbejde med arbejdsmiljø, samt indsigt i hvordan andre virksomheder arbejder på området. Der tages emner op som ledelse og ansvar i arbejdsmiljøet, sundhedsfremme og lovgivning. Ligeledes får du et indblik i arbejdsmiljøstandarden OHSAS samt bek og Arbejdsmiljøledelse og psykisk arbejdsmiljø I dette netværk er du med til at udvikle, afprøve og evaluere nye metoder og værktøjer, der kan bruges til at auditere arbejdsmiljøledelsessystemer. Netværket har fokus på trivsel og det psykosociale arbejdsmiljø og bidrager med den nyeste viden inden for de forskellige opfattelser af begreberne risiko og risikovurdering.

8 Netværk om fødevaresikkerhed Fødevaresikkerhed stiller krav til alle aktører i forsyningskæden, og i netværkene inden for fødevarer kan man på kryds og tværs dele erfaringer, gode idéer og best practices med ligesindede fra danske fødevarerelaterede virksomheder. IFS/BRC Som medlem af netværket IFS/BRC opnår du viden omkring implementeringen og fortolkningen af IFS og BRC i forhold til danske fødevarevirksomheder. Der er fokus på standarden og nyheder inden for fødevareindustrien. Ligeledes vil vi skabe nyttige værktøjer til at løse praktiske problemstillinger, lige fra bl.a. risikovurdering til lovkrav og mærkningsregler. ISO 22000/FSSC I dette netværk får du den nyeste viden inden for systematisk kvalitetsledelse og fødevaresikkerhed. Du opnår indsigt i, hvordan andre kompetente fødevarevirksomheder arbejder professionelt med bl.a. fødevaresikkerhed, ISO og FSSC Temadage På tværs af netværkene IFS/BRC og ISO 22000/FSSC afholdes der to gange årligt temadage. Temadagene omhandler tidens tendenser og nyheder inden for fødevarebranchen, spækket med kompetente indlægsholdere.

9 Netværk der styrker - uanset branche eller certificering Leverandørstyring At få den aftalte leverance til den aftalte tid, i den aftalte mængde og kvalitet er vigtigt. Men med en stigende kompleksitet i leverandørkæden og med nye krav omkring bæredygtighed, bliver leverandørstyring afgørende for virksomhedens præstationer og konkurrenceevne. I netværket sætter vi fokus på den gode leverandørstyring i form af bl.a. procesoptimering, risikostyring, godkendelsesprocesser og leverandøraudit. Intern Auditor Er du kørt fast og mangler sparring, er dette netværk for dig. Der er fokus på inspiration til auditteknikker og værktøjer, og vi kommer bl.a. ind på planlægning, gennemførelse, afrapportering, afvigelser og opfølgning på interne audits. Vi taler om auditors ansvar, egenskaber samt færdigheder og deler erfaringer med hinanden. Derudover giver vi mulighed for opslitning i mindre grupper, der kan auditere hos hinanden. Globale Koncerner Sidder du i en global virksomhed og har QHSE ansvaret på tværs af landegrænserne, er dette netværk for dig. Der er fokus på håndtering af kulturelle forskelligheder, kommunikation og synlighed, ledelsens involvering, risk management osv. Møderne krydres med relevante indlægsholdere, der er eksperter i forhold til dagens emne.

10 Dit kompetence team John Meyer Kvalitet Leverandørstyring Eddie Mogensen Nye Horisonter Anders Aagaard Christensen Kvalitetsledelse i olie/gas industrien Globale Koncerner Peter Worck Kvalitetsledelse i olie/gas industrien Tom Christensen Leverandør til Fly-, rumfarts- og forsvarsindustrien Valérie Viejo Medicinsk Udstyr Klaus Behrndt Miljø Karsten Lindhardt Intern Auditor Jens Buus Lassen Intern Auditor Thomas Rathe Kemi og Sustainability i tekstilbranchen Jens Ulrik Skov Arbejdsmiljø Rikke Nørrevang Arbejdsmiljø Anne Helbo Arbejdsmiljøledelse og psykisk arbejdsmiljø Lars Vestergaard Jensen Arbejdsmiljøledelse og psykisk arbejdsmiljø Henriette Arentsen IFS/BRC Torben Damsø IFS/BRC ISO 22000/FSSC Temadage om fødevaresikkerhed Karen Gammelgaard ISO 22000/FSSC IFS/BRC Temadage om fødevaresikkerhed Jan Erik Hedemand ISO 22000/FSSC Temadage om fødevaresikkerhed

11 Inge-Dorthe Hansen Temadage om fødevaresikkerhed Ole Knudsen Temadage om fødevaresikkerhed Ole Overgård CSR med CSR kompasset Søren Christensen Globale Koncerner Jacob Færgemand Globale Koncerner Praktisk info Vil du være med? Prisen for et netværk ligger mellem kr ,- og 8.000,- pr. år Se mere om de enkelte netværk på eller kontakt netværkskoordinator Tanja Vinther-Bjerg på tlf eller Du får to netværk efter eget valg for et netværks pris (det billigste netværk er gratis). Er I flere fra samme virksomhed i vores netværk, får I 50% rabat på andet og efterfølgende medlemsskaber.

12 Fakta om Bureau Veritas Verdens ledende inden for test, inspektioner og certificeringsydelser Specialister inden for kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, fødevaresikkerhed og social ansvarlighed Fire forretningsområder - Certificering - Health, Safety & Environment (HSE) - Industri - Marine Bureau Veritas Danmark Tlf Oldenborggade 1b Vesterbrogade 149 Birkemosevej 7 Vestkraftgade 1 DK-7000 Fredericia DK-1620 København V DK-6000 Kolding DK-6700 Esbjerg

Netværk Inspiration, idéudveksling og faglig sparring

Netværk Inspiration, idéudveksling og faglig sparring Netværk Inspiration, idéudveksling og faglig sparring Forord Inspiration, idéudveksling og faglig sparring er nøgleordene for Bureau Veritas netværkgruppe. Her finder du ligesindede, der kan bringe dig

Læs mere

Netværk. Inspiration, idéudveksling og faglig sparring

Netværk. Inspiration, idéudveksling og faglig sparring Netværk Inspiration, idéudveksling og faglig sparring 015 Forord Inspiration, idéudveksling og faglig sparring er nøgleordene for Bureau Veritas netværk. Her finder du ligesindede, der kan bringe dig på

Læs mere

Netværk Inspiration, idéudveksling og faglig sparring

Netværk Inspiration, idéudveksling og faglig sparring Netværk Inspiration, idéudveksling og faglig sparring Forord Inspiration, idéudveksling og faglig sparring er nøgleordene for Bureau Veritas netværksgrupper. Her finder du ligesindede, der kan bringe dig

Læs mere

MØDEPLAN FOR 2014: Bureau Veritas Netværksgruppe NYE HORISONTER World Class Quality

MØDEPLAN FOR 2014: Bureau Veritas Netværksgruppe NYE HORISONTER World Class Quality Bureau Veritas Netværksgruppe NYE HORISONTER World Class Quality Er din virksomhed klar til at tage skridtet og bygge videre på ISO 9001, ISO 14001, DS/OHSAS 18001 og ISO 22000. Gennem årtier er der opbygget

Læs mere

INTERN AUDITOR MØDEPLAN FOR 2014. Bureau Veritas nye Netværksgruppe

INTERN AUDITOR MØDEPLAN FOR 2014. Bureau Veritas nye Netværksgruppe Bureau Veritas nye Netværksgruppe INTERN AUDITOR Inspiration, idéudveksling og faglig sparring er nøgleordene for Bureau Veritas` netværksgrupper. Bureau Veritas har bl.a. grupper inden for kvalitet, miljø,

Læs mere

INTERN AUDITOR MØDEPLAN FOR 2014. Bureau Veritas nye Netværksgruppe

INTERN AUDITOR MØDEPLAN FOR 2014. Bureau Veritas nye Netværksgruppe Bureau Veritas nye Netværksgruppe INTERN AUDITOR Inspiration, idéudveksling og faglig sparring er nøgleordene for Bureau Veritas` netværksgrupper. Bureau Veritas har bl.a. grupper inden for kvalitet, miljø,

Læs mere

INTERN AUDITOR MØDEPLAN FOR 2014. Bureau Veritas nye Netværksgruppe

INTERN AUDITOR MØDEPLAN FOR 2014. Bureau Veritas nye Netværksgruppe Bureau Veritas nye Netværksgruppe INTERN AUDITOR Inspiration, idéudveksling og faglig sparring er nøgleordene for Bureau Veritas` netværksgrupper. Bureau Veritas har bl.a. grupper inden for kvalitet, miljø,

Læs mere

Bureau Veritas Netværksgruppe KVALITETSLEDELSE I OLIE/GAS INDUSTRIEN

Bureau Veritas Netværksgruppe KVALITETSLEDELSE I OLIE/GAS INDUSTRIEN Bureau Veritas Netværksgruppe KVALITETSLEDELSE I OLIE/GAS INDUSTRIEN Vil du Vide mere om systematisk kvalitetsledelse inden for olie & gas- samt petrokemisk industri? Have indsigt i, hvordan andre virksomheder

Læs mere

CSR OG BÆREDYGTIGHED I PRAKSIS

CSR OG BÆREDYGTIGHED I PRAKSIS Bureau Veritas nye Netværksgruppe CSR OG BÆREDYGTIGHED I PRAKSIS NYE MARKEDER, NYE MULIGHEDER Både små og store virksomheder bliver i stigende grad mødt med kontante krav om miljøvenlighed, leverandørstyring

Læs mere

MØDEPLAN FOR 2014: Bureau Veritas Netværksgruppe: IFS/BRC

MØDEPLAN FOR 2014: Bureau Veritas Netværksgruppe: IFS/BRC Bureau Veritas Netværksgruppe: IFS/BRC Fødevaresikkerhed stiller krav til alle aktører i forsyningskæden, og netværksgruppen IFS/BRC er et samlingspunkt, hvor vi på kryds og tværs deler erfaringer, gode

Læs mere

20. marts 2014, Vært: Grundfos Holding A/S Tema: Gennemgang af de væsentligste ændringer i den kommende ISO 9001 udgave.

20. marts 2014, Vært: Grundfos Holding A/S Tema: Gennemgang af de væsentligste ændringer i den kommende ISO 9001 udgave. Bureau Veritas Netværksgruppe KVALITET Vil du Vide mere om systematisk kvalitetsledelse? Have indsigt i, hvordan andre virksomheder arbejder med kvalitet? Høre om konkrete løsninger på praktiske problemstillinger?

Læs mere

LEVERANDØR TIL FLY-, RUM- FARTS- OG FORSVARSINDUSTRIEN

LEVERANDØR TIL FLY-, RUM- FARTS- OG FORSVARSINDUSTRIEN Bureau Veritas Netværksgruppe LEVERANDØR TIL FLY-, RUM- FARTS- OG FORSVARSINDUSTRIEN Vil du: Have indsigt i, hvordan andre virksomheder arbejder med deres kunders krav inden for disse brancher? Vide mere

Læs mere

Onsdag den 4. juni 2014, hos Hotel Britannia, Torvegade 24, 6700 Esbjerg

Onsdag den 4. juni 2014, hos Hotel Britannia, Torvegade 24, 6700 Esbjerg Bureau Veritas Netværksgruppe KVALITETSLEDELSE I OLIE/GAS INDUSTRIEN Vil du Vide mere om systematisk kvalitetsledelse inden for olie & gas- samt petrokemisk industri? Have indsigt i, hvordan andre virksomheder

Læs mere

MØDEPLAN FOR 2014: Bureau Veritas Netværksgruppe: ISO 22000/FSSC

MØDEPLAN FOR 2014: Bureau Veritas Netværksgruppe: ISO 22000/FSSC Bureau Veritas Netværksgruppe: ISO 22000/FSSC Fødevaresikkerhed stiller krav til alle aktører i hele forsyningskæden, og netværksgruppen for fødevarevirksomheder er et samlingspunkt, hvor vi på kryds og

Læs mere

BÆREDYGTIGHED OG SOCIALT ANSVAR I BYGGE- OG ANLÆGSBRANCHEN

BÆREDYGTIGHED OG SOCIALT ANSVAR I BYGGE- OG ANLÆGSBRANCHEN Bureau Veritas nye Netværksgruppe BÆREDYGTIGHED OG SOCIALT ANSVAR I BYGGE- OG ANLÆGSBRANCHEN I Bureau Veritas nye netværksgruppe sætter vi fokus på bygge- og anlægsbranchens udfordringer inden for bæredygtighed

Læs mere

LEVERANDØR TIL FLY-, RUM- FARTS- OG FORSVARSINDUSTRIEN

LEVERANDØR TIL FLY-, RUM- FARTS- OG FORSVARSINDUSTRIEN Bureau Veritas Netværksgruppe LEVERANDØR TIL FLY-, RUM- FARTS- OG FORSVARSINDUSTRIEN Vil du: Have indsigt i, hvordan andre virksomheder arbejder med deres kunders krav inden for disse brancher? Vide mere

Læs mere

2. september 2014, Vært: Sapa Extrusion Tønder Tema Procesoptimering og kvalitet i forhold til samarbejdet med leverandørene

2. september 2014, Vært: Sapa Extrusion Tønder Tema Procesoptimering og kvalitet i forhold til samarbejdet med leverandørene Bureau Veritas Netværksgruppe LEVERANDØRSTYRING At få den aftalte leverance til den aftalte tid, i den aftalte mængde og kvalitet, har altid været vigtigt. Men med en stigende kompleksitet i leverandørkæden

Læs mere

Bliv en del af denne netværksgruppe og få de sidste nye opdateringer samt konsekvenserne af disse i forhold til medico-industrien i Danmark.

Bliv en del af denne netværksgruppe og få de sidste nye opdateringer samt konsekvenserne af disse i forhold til medico-industrien i Danmark. Bureau Veritas Netværksgruppe MEDICINSK UDSTYR Aktørerne i medico-industrien møder i stigende grad nye udfordringer. I Bureau Veritas netværksgruppe Medicinsk Udstyr får du rig mulighed for at møde andre,

Læs mere

2. september 2014, Vært: Sapa Extrusion Tønder Tema Procesoptimering og kvalitet i forhold til samarbejdet med leverandørene

2. september 2014, Vært: Sapa Extrusion Tønder Tema Procesoptimering og kvalitet i forhold til samarbejdet med leverandørene Bureau Veritas Netværksgruppe LEVERANDØRSTYRING At få den aftalte leverance til den aftalte tid, i den aftalte mængde og kvalitet, har altid været vigtigt. Men med en stigende kompleksitet i leverandørkæden

Læs mere

UDVIKLING GENNEM NETVÆRK I BUREAU VERITAS

UDVIKLING GENNEM NETVÆRK I BUREAU VERITAS Bureau Veritas Netværksgruppe ARBEJDSMILJØLEDELSE & PSYKISK ARBEJDSMILJØ Vil du være med til at udvikle, afprøve og evaluere nye metoder og værktøjer, der kan bruges til at auditere arbejdsmiljøledelsessystemer,

Læs mere

KEMI & SUSTAINABILITY I TEKSTILBRANCHEN

KEMI & SUSTAINABILITY I TEKSTILBRANCHEN Bureau Veritas nye Netværksgruppe KEMI & SUSTAINABILITY I TEKSTILBRANCHEN Inspiration, idéudveksling og faglig sparring er nøgleordene for Bureau Veritas netværksgrupper. I Bureau Veritas nye netværksgruppe

Læs mere

Bliv en del af denne netværksgruppe og få de sidste nye opdateringer samt konsekvenserne af disse i forhold til medico-industrien i Danmark.

Bliv en del af denne netværksgruppe og få de sidste nye opdateringer samt konsekvenserne af disse i forhold til medico-industrien i Danmark. Bureau Veritas Netværksgruppe MEDICINSK UDSTYR Aktørerne i medico-industrien møder i stigende grad nye udfordringer. I Bureau Veritas netværksgruppe Medicinsk Udstyr får du rig mulighed for at møde andre,

Læs mere

20. marts 2014, Vært: Grundfos Holding A/S Tema: Gennemgang af de væsentligste ændringer i den kommende ISO 9001 udgave.

20. marts 2014, Vært: Grundfos Holding A/S Tema: Gennemgang af de væsentligste ændringer i den kommende ISO 9001 udgave. Bureau Veritas Netværksgruppe KVALITET Vil du Vide mere om systematisk kvalitetsledelse? Have indsigt i, hvordan andre virksomheder arbejder med kvalitet? Høre om konkrete løsninger på praktiske problemstillinger?

Læs mere

20. marts 2014, Vært: Grundfos Holding A/S Tema: Gennemgang af de væsentligste ændringer i den kommende ISO 9001 udgave.

20. marts 2014, Vært: Grundfos Holding A/S Tema: Gennemgang af de væsentligste ændringer i den kommende ISO 9001 udgave. Bureau Veritas Netværksgruppe KVALITET Vil du Vide mere om systematisk kvalitetsledelse? Have indsigt i, hvordan andre virksomheder arbejder med kvalitet? Høre om konkrete løsninger på praktiske problemstillinger?

Læs mere

ARBEJDSMILJØ MØDEPLAN FOR 2014. Bureau Veritas Netværksgruppe

ARBEJDSMILJØ MØDEPLAN FOR 2014. Bureau Veritas Netværksgruppe Bureau Veritas Netværksgruppe ARBEJDSMILJØ Et sundt arbejdsmiljø har mange ansigter: tryghed, trivsel, glæde, engagement og overskud - både mentalt og forretningsmæssigt. Bureau Veritas netværksgruppe

Læs mere

ARBEJDSMILJØ MØDEPLAN FOR 2014. Bureau Veritas Netværksgruppe

ARBEJDSMILJØ MØDEPLAN FOR 2014. Bureau Veritas Netværksgruppe Bureau Veritas Netværksgruppe ARBEJDSMILJØ Et sundt arbejdsmiljø har mange ansigter: tryghed, trivsel, glæde, engagement og overskud - både mentalt og forretningsmæssigt. Bureau Veritas netværksgruppe

Læs mere

Torsdag, den 3. april 2014, hos SP Medical, Møllevej 1, 4653 Karise

Torsdag, den 3. april 2014, hos SP Medical, Møllevej 1, 4653 Karise Bureau Veritas Netværksgruppe MILJØ Vil du vide mere om : Miljø- og energistandarder som ISO 14001, EMAS og DS/EN 50001 Praktisk implementering, standarder, ledelsessystemer, auditmetoder og leverandøraudits?

Læs mere

3. april, Vært: SP Medical, Karise Tema: Styring og dokumentation for overholdelse af lovkrav Miljøstyring af outsourcede processer

3. april, Vært: SP Medical, Karise Tema: Styring og dokumentation for overholdelse af lovkrav Miljøstyring af outsourcede processer Bureau Veritas Netværksgruppe MILJØ Vil du vide mere om : Miljø- og energistandarder som ISO 14001, EMAS og DS/EN 50001 Praktisk implementering, standarder, ledelsessystemer, auditmetoder og leverandøraudits?

Læs mere

Mødeplan for 2013. Bureau Veritas Netværksgruppe ARBEJDSMILJØ En del af arbejdsmiljøområdet

Mødeplan for 2013. Bureau Veritas Netværksgruppe ARBEJDSMILJØ En del af arbejdsmiljøområdet Bureau Veritas Netværksgruppe ARBEJDSMILJØ En del af arbejdsmiljøområdet Et sundt arbejdsmiljø har mange ansigter: Tryghed, Trivsel, Glæde, Engagement og Overskud. Både mentalt og forretningsmæssigt. Bureau

Læs mere

KEMI & SUSTAINABILITY I TEKSTILBRANCHEN

KEMI & SUSTAINABILITY I TEKSTILBRANCHEN Bureau Veritas nye Netværksgruppe KEMI & SUSTAINABILITY I TEKSTILBRANCHEN Inspiration, idéudveksling og faglig sparring er nøgleordene for Bureau Veritas netværksgrupper. I Bureau Veritas nye netværksgruppe

Læs mere

Inspirationsdag Fire ledelsesstandarder & TS Tools 13. april

Inspirationsdag Fire ledelsesstandarder & TS Tools 13. april Inspirationsdag Fire ledelsesstandarder & TS Tools 13. april Gratis inspirationsdag Du har nu en unik mulighed for at deltage i en inspirerende dag - helt gratis! Dagen byder på hele fire ledelsesstandarder

Læs mere

KURSUSOVERSIGT BUREAU VERITAS DENMARK FARLIGT GODS KVALITET MILJØ ARBEJDSMILJØ APQP4WIND KURSER 2019 FØDEVARESIKKERHED IATF AKADEMIET DGDOC.

KURSUSOVERSIGT BUREAU VERITAS DENMARK FARLIGT GODS KVALITET MILJØ ARBEJDSMILJØ APQP4WIND KURSER 2019 FØDEVARESIKKERHED IATF AKADEMIET DGDOC. KURSUSOVERSIGT BUREAU VERITAS DENMARK BLIV KLAR TIL FREMTIDENS UDFORDRINGER KVALITET FARLIGT GODS MILJØ ARBEJDSMILJØ APQP4WIND FØDEVARESIKKERHED IATF 16949-AKADEMIET DGDOC.NET Bureau Veritas Denmark Oldenborggade

Læs mere

I sandhedens tjeneste - Validering der giver værdi for samfundet

I sandhedens tjeneste - Validering der giver værdi for samfundet I sandhedens tjeneste - Validering der giver værdi for samfundet 29. januar 2015 Jakob Færgemand, Landechef, Bureau Veritas Validering der gavner samfundet i en kompleks verden Mennesker og systemer i

Læs mere

JANUAR GODT NYTÅR. Bureau Veritas Certification Denmark A/S Tlf: Arbejdsmiljø

JANUAR GODT NYTÅR. Bureau Veritas Certification Denmark A/S Tlf: Arbejdsmiljø JANUAR GODT NYTÅR 1 2 3 4 5 6 Nytårsdag KICK of Seminar 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Arbejdsmiljø 28 29 30 31 Ring på 77311000 eller 22506595 for mere info JANUAR Dato Netværk

Læs mere

JANUAR GODT NYTÅR. Bureau Veritas Certification Denmark A/S Tlf: Arbejdsmiljø

JANUAR GODT NYTÅR. Bureau Veritas Certification Denmark A/S Tlf: Arbejdsmiljø JANUAR GODT NYTÅR 1 2 3 4 5 6 Nytårsdag KICK of Seminar 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Arbejdsmiljø 28 29 30 31 JANUAR Dato Netværk Lokation Tema 23-01-2019 Arbejdsmiljø Bureau

Læs mere

Konference den 7. oktober 2015

Konference den 7. oktober 2015 Skab resultater gennem et godt psykisk arbejdsmiljø! Konference den 7. oktober 2015 Trivsel og psykisk arbejdsmiljø Konference den 7. oktober 2015 Severin Kursuscenter, Middelfart Skab resultater gennem

Læs mere

SPIDSKOMPETENCER SJ-1 / SJ-2

SPIDSKOMPETENCER SJ-1 / SJ-2 Navn Virksomhed Spidskompetencer Allan Nordskov Danapak Flexibles A/S ISO 22000 ISO 50001 ISO 15378 BRC OHSAS Intern audit Kundeaudits 3. parts audits (inkl. DEMKO, UL) Opbygning og optimering af ledelsessystemer

Læs mere

Q-S systemet har ikke taget stilling til, at den nye GMP B2 (2010) ligner B1 væsentligt mere end tidligere.

Q-S systemet har ikke taget stilling til, at den nye GMP B2 (2010) ligner B1 væsentligt mere end tidligere. Nyheder fra Bureau Veritas kursusafdeling FODER NYHEDER Seneste nyt fra Q-S opdateringskursus fra ledende auditor Inge Dorthe Hansen, Bureau Veritas Certification Det årlige opdateringskursus i Q-S foderstof

Læs mere

Erfaringer med psykisk arbejdsmiljø i arbejdsmiljøledelsessystemer. Bureau Veritas Certification

Erfaringer med psykisk arbejdsmiljø i arbejdsmiljøledelsessystemer. Bureau Veritas Certification Velkommen Erfaringer med psykisk arbejdsmiljø i arbejdsmiljøledelsessystemer Leadauditor Jakob Top, telefon 22 24 68 79 og Business Developer Lars Vestergaard Jensen, telefon 40 20 13 93 Bureau Veritas

Læs mere

Hvad er 3. parts certificering?

Hvad er 3. parts certificering? Miljø- og Fødevareudvalget 2016-17 MOF Alm.del Bilag 238 Offentligt Hvad er 3. parts certificering? v. dyrlæge Bente Østergaard Nielsen, lead auditor, Bureau Veritas Hvad er 3. parts certificering? Side

Læs mere

Audit af psykisk arbejdsmiljø i arbejdsmiljøledelsessystemer

Audit af psykisk arbejdsmiljø i arbejdsmiljøledelsessystemer Velkommen Audit af psykisk arbejdsmiljø i arbejdsmiljøledelsessystemer Erhvervs Ph.d. studerende og auditor Anne Helbo, telefon 40 35 40 14 og Business Developer Lars Vestergaard Jensen, telefon 40 20

Læs mere

ISO 9001:2015 OG ISO 14001:2015 NYE VERSIONER AF STANDARDERNE ER PÅ VEJ ER DU KLAR? Move Forward with Confidence

ISO 9001:2015 OG ISO 14001:2015 NYE VERSIONER AF STANDARDERNE ER PÅ VEJ ER DU KLAR? Move Forward with Confidence ISO 9001:2015 OG ISO 14001:2015 NYE VERSIONER AF STANDARDERNE ER PÅ VEJ ER DU KLAR? Move Forward with Confidence HVORFOR 2015 REVISIONEN? I en verden hvor de økonomiske, teknologiske og miljømæssige udfordringer

Læs mere

JANUAR GODT NYTÅR. Bureau Veritas Certification Denmark A/S Tlf: Arbejdsmiljø

JANUAR GODT NYTÅR. Bureau Veritas Certification Denmark A/S Tlf: Arbejdsmiljø JANUAR GODT NYTÅR 1 2 3 4 5 6 Nytårsdag KICK of Seminar 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Arbejdsmiljø 28 29 30 31 Ring på 77311000 eller 22506595 for mere info JANUAR Dato Netværk

Læs mere

JANUAR GODT NYTÅR. Bureau Veritas Certification Denmark A/S Tlf: Arbejdsmiljø

JANUAR GODT NYTÅR. Bureau Veritas Certification Denmark A/S Tlf: Arbejdsmiljø JANUAR GODT NYTÅR 1 2 3 4 5 6 Nytårsdag KICK of Seminar 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Arbejdsmiljø 28 29 30 31 JANUAR Dato Netværk Lokation Tema 23-01-2019 Arbejdsmiljø Bureau

Læs mere

BUREAU VERITAS MEDARBEJDERE Bureau Veritas Certification

BUREAU VERITAS MEDARBEJDERE Bureau Veritas Certification BUREAU VERITAS MEDARBEJDERE Bureau Veritas Certification Kontaktinformation: Bureau Veritas Oldenborggade 1B 7000 Fredericia www.bureauveritas.dk info@dk.bureauveritas.com Tlf: +45 77 31 10 00 Bureau Veritas

Læs mere

Fair arbejdsforhold for alle

Fair arbejdsforhold for alle Fair arbejdsforhold for alle Stop unfair konkurrence Vi vil ikke acceptere, at håndværkere går for 40 kr. i timen på kommunens byggepladser. Og vi vil ikke acceptere, at vores gode leverandører med orden

Læs mere

Velkommen. Risikobaseret tilgang ISO :2016. Lasse Ahm Consult - Vordingborg

Velkommen. Risikobaseret tilgang ISO :2016. Lasse Ahm Consult - Vordingborg Velkommen Risikobaseret tilgang ISO 13 485:2016 Lasse Ahm Consult - Vordingborg Er en moderne rådgivningsvirksomhed med hjemsted i Vordingborg på Sydsjælland. Jeg er 53 år, uddannet Lead Auditor i Kvalitetsledelse,

Læs mere

Årlig statusrapport 2015

Årlig statusrapport 2015 Årlig statusrapport 2015 Vattenfall Vindkraft A/S Dokument nr. 18400802 06. september 2016 Indholdsfortegnelse 1. Basisoplysninger... 1 2. Præsentation af Vattenfall Vindkraft A/S... 1 3. Miljøpolitik

Læs mere

Vidensgrundlaget i interne og eksterne audit af psykisk arbejdsmiljø

Vidensgrundlaget i interne og eksterne audit af psykisk arbejdsmiljø Vidensgrundlaget i interne og eksterne audit af psykisk arbejdsmiljø AM:2016, 8. november 2016 Anne Helbo Jespersen CAVI CERPA erhvervs-ph.d. Erhvervs-ph.d-projekt: Hvordan audit af psykisk arbejdsmiljø

Læs mere

Kvalitetsledelse af jeres ydelser og services

Kvalitetsledelse af jeres ydelser og services Tryksag 541-643 Hvis I vil vide mere Kom godt i gang med standarder I er velkomne til at kontakte vores erfarne konsulenter inden for kvalitetsledelse på telefon 39 96 61 01 eller consulting@ds.dk. Kvalitetsledelse

Læs mere

Friske Forsyninger - med sikkerhed Seminar om ledelsessystemer for vand- og spildevandsselskaber

Friske Forsyninger - med sikkerhed Seminar om ledelsessystemer for vand- og spildevandsselskaber Friske Forsyninger - med sikkerhed Seminar om ledelsessystemer for vand- og spildevandsselskaber Torsdag den 8. september 2011 Processen og vejen til certificeret ledelsessystem v./sektorchef Lars Vestergaard

Læs mere

Friske Forsyninger - med sikkerhed Seminar om ledelsessystemer for vand- og spildevandsselskaber

Friske Forsyninger - med sikkerhed Seminar om ledelsessystemer for vand- og spildevandsselskaber Friske Forsyninger - med sikkerhed Seminar om ledelsessystemer for vand- og spildevandsselskaber Onsdag den 23. maj 2012 Processen og vejen til certificeret ledelsessystem v./business developer Lars Vestergaard

Læs mere

Velkommen Gruppe SJ-2

Velkommen Gruppe SJ-2 Velkommen Gruppe SJ-2 Hotel Frederiksminde Tirsdag, den 16. april 2013 21:11 1 Program Kl. 10.00 Kl. 10.00 10.30 Kl. 10.30 11.30 Kl. 11.30 12.30 Kl. 12.30 13.30 Kl. 13.30 14.00 Kl. 14.00 14.25 Velkomst

Læs mere

Stilling+Brixen. Kvalitetsledelse. Opbygning og implementering af ledelsessystemer på vej mod certificering

Stilling+Brixen. Kvalitetsledelse. Opbygning og implementering af ledelsessystemer på vej mod certificering ` Stilling+Brixen Kvalitetsledelse Opbygning og implementering af ledelsessystemer på vej mod certificering ` Intro Vækst forudsætter dokumentation for kvalitet De fleste danske virksomheder har mødt kravet

Læs mere

Hygiejne & fødevaresikkerhed - udfordringer og løsninger

Hygiejne & fødevaresikkerhed - udfordringer og løsninger Hygiejne & fødevaresikkerhed - udfordringer og løsninger Temadag Emballage Industrien & Plast Industrien Vibeke Bagger Maj 2008 Agenda Det Norske Veritas Hvad kræver kunderne? Hvorfor bruge en standard?

Læs mere

Ansøgningsskema til DDV s vedligeholdspris 2015

Ansøgningsskema til DDV s vedligeholdspris 2015 Nedenstående skema bedes udfyldt med flest mulige oplysninger, således at en bedømmelse vil kunne træffes efter de mest optimale forudsætninger for bedømmelseskomiteen. Skemaet består af 8 kriterier. Ved

Læs mere

Velkommen Gruppe SJ-1

Velkommen Gruppe SJ-1 Velkommen Gruppe SJ-1 Lasse Ahm Consult Onsdag den 22. marts 2017 21.45 1 21.45 2 www.lasseahm.dk COPYRIGHT 1 21.45 3 21.45 4 www.lasseahm.dk COPYRIGHT 2 21.45 5 21.45 6 www.lasseahm.dk COPYRIGHT 3 21.45

Læs mere

Falstrup Consult Management Consulting

Falstrup Consult Management Consulting Rev. Marts 2018 Kurser; Kvalitets-, Miljø- og Arbejdsmiljøledelse, Sikkerhedsledelse, Risikovurdering samt Audit Falstrup Consult tilbyder kurser i Kvalitetsledelse, Miljøledelse og Arbejdsmiljøledelse,

Læs mere

Velkommen Gruppe SJ-2

Velkommen Gruppe SJ-2 Velkommen Gruppe SJ-2 Lasse Ahm Consult Torsdag, den 13. marts 2014 21:18 1 Program Programmet ser således ud: Kl. 10.00 Velkomst ved Lasse Michael Ahm - Info om ændringer blandt medlemmerne og nye grupper

Læs mere

AM2014 Psykisk arbejdsmiljø, arbejdsmiljøledelsessystemer og certificering

AM2014 Psykisk arbejdsmiljø, arbejdsmiljøledelsessystemer og certificering AM2014 Psykisk arbejdsmiljø, arbejdsmiljøledelsessystemer og certificering Ph.d. og Associate Professor Pernille Hohnen, Aalborg Universitet Telefon: 60 86 52 63 Mail: hohnen@cgs.aau.dk Business Developer

Læs mere

Velkommen Gruppe SJ-1

Velkommen Gruppe SJ-1 Velkommen Gruppe SJ-1 Lasse Ahm Consult Tirsdag den 20. september 2016 16.43 1 met ser således ud: 16.43 2 www.lasseahm.dk COPYRIGHT 1 IADK SJ-1 20. september 2016 met ser således ud: www.lasseahm.dk Kl.

Læs mere

LEANNETVÆRK MED FOKUS PÅ EFFEKT!

LEANNETVÆRK MED FOKUS PÅ EFFEKT! LEANNETVÆRK MED FOKUS PÅ EFFEKT! Formålet med Lean Få styr på planlægningen Reducere spild Sikre flow og undgå flaskehalse Reducere overflødige processer Få løbende forbedringer At være på forkant Formål

Læs mere

Projekt - Håndtering af psykisk arbejdsmiljø i ledelsessystemer

Projekt - Håndtering af psykisk arbejdsmiljø i ledelsessystemer Projekt - Håndtering af psykisk arbejdsmiljø i er Hans Jørgen Limborg - Teamarbejdsliv Bureau Veritas Konventum Finansieret af Arbejdsmiljøforskningsfonden Certificeringsudvalget indgår som følgegruppe

Læs mere

SKABER STÆRKE RELATIONER OG FORTROLIG SPARRING I ATTRAKTIVE RAMMER

SKABER STÆRKE RELATIONER OG FORTROLIG SPARRING I ATTRAKTIVE RAMMER SKABER STÆRKE RELATIONER OG FORTROLIG SPARRING I ATTRAKTIVE RAMMER STÆRKE RELATIONER OG FORTROLIG SPARRING CORPORATE CLUB Corporate Club er en del af JUC Group Danmarks største private udbyder af kurser

Læs mere

FULL SCREEN: CTR+L LUK FULL SCREEN: ESC

FULL SCREEN: CTR+L LUK FULL SCREEN: ESC Kvalitets- og miljøhåndbog Introduktion Denne præsentation informerer om Crysbergs forretningsområde, kvalitetscertificeringer og kvalitetspolitik. Endvidere giver den overordnet indsigt i Crysbergs kvalitetsværktøjer

Læs mere

Procesoptimering og Ledelsessystemer

Procesoptimering og Ledelsessystemer Procesoptimering og Ledelsessystemer Den lette forståelse til ledelsessystemer og standardernes anvendelse. Optimer jeres processer og dokumenter det. Reducer drifts- omkostningerne. Styrk din konkurrenceevne.

Læs mere

Arbejdsmiljøcertificat og audits af psykisk arbejdsmiljø

Arbejdsmiljøcertificat og audits af psykisk arbejdsmiljø Arbejdsmiljøcertificat og audits af psykisk arbejdsmiljø IDA Arbejdsmiljø 29. April 2016 Peter Hasle, professor Center for Industriel Produktion, Aalborg Universitet København Diskussionen om arbejdsmiljøcertifikatet

Læs mere

Velkommen Gruppe SJ-2

Velkommen Gruppe SJ-2 Velkommen Gruppe SJ-2 Lasse Ahm Consult Torsdag, den 19. marts 2015 23:23 1 Program Programmet ser således ud: Kl. 10.00 Velkomst ved Lasse Michael Ahm - Info om ændringer blandt medlemmerne Kl. 10.05

Læs mere

Når kunden spørger til certificeringer af produktion af fødevarekontaktmaterialer

Når kunden spørger til certificeringer af produktion af fødevarekontaktmaterialer Når kunden spørger til certificeringer af produktion af fødevarekontaktmaterialer Baggrund Der findes omfattende international og national lovgivning og regler på fødevareområdet, men modsat den almindelige

Læs mere

Velkommen Gruppe SJ-1

Velkommen Gruppe SJ-1 Velkommen Gruppe SJ-1 Lasse Ahm Consult Tirsdag, den 17. marts 2015 21:05 1 Program Programmet ser således ud: Kl. 10.00 Velkomst ved Lasse Michael Ahm - Info om ændringer blandt medlemmerne Kl. 10.05

Læs mere

Velkommen Gruppe SJ-2

Velkommen Gruppe SJ-2 Velkommen Gruppe SJ-2 Lasse Ahm Consult Torsdag den 19. september2019 20.17 1 met ser således ud: 20.17 2 met ser således ud: 20.17 3 www.lasseahm.dk COPYRIGHT 1 15 medlemmer 20.17 4 12 medlemmer 20.17

Læs mere

Certificering Service og vedligehold

Certificering Service og vedligehold Certificering Service og vedligehold Normal og udvidet certificering af vindmølleservice og vedligeholdelsesvirksomheder Erik M. Christiansen 28 Januar 2009 Normal certificering Omfatter verifikation af:

Læs mere

Fælles fundament. Den nordiske arbejdsmiljølovgivning

Fælles fundament. Den nordiske arbejdsmiljølovgivning Arbejdsmiljøcertificering som tilsynsredskab og -strategi Kåre Hendriksen Master of Environmental Management Har siden midten af 1980 erne periodisk været beskæftiget med: Arbejdsmiljøforskning Arbejdsmiljø-

Læs mere

Udarbejdet den: 06. august 2012 Version: 4 Revideret den: Dokumentejer: Ole Steensberg Øgelund Side 1 af 8

Udarbejdet den: 06. august 2012 Version: 4 Revideret den: Dokumentejer: Ole Steensberg Øgelund Side 1 af 8 Dokumentejer: Ole Steensberg Øgelund Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse Forord... 3 Systemstruktur... 4 Overordnet vision, målsætninger og politik for Vand og Affald... 5 Organisationsplan... 6 Ansvar og

Læs mere

FØDEVARESIKKERHED Mærkning, fødevarelovgivning, fødevaresvindel, HACCP, hygiejne og mikrobiologi

FØDEVARESIKKERHED Mærkning, fødevarelovgivning, fødevaresvindel, HACCP, hygiejne og mikrobiologi KURSER FØDEVARESIKKERHED Mærkning, fødevarelovgivning, fødevaresvindel, HACCP, hygiejne og mikrobiologi KURSER FÅ STYR PÅ FØDEVARESIKKERHEDEN Teknologisk Institut tilbyder en bred vifte af kurser og rådgivningsydelser

Læs mere

Virksomheden bør udvikle, implementere og konstant forbedre de rammer, der sikrer integration af processen til at håndtere risici i virksomhedens:

Virksomheden bør udvikle, implementere og konstant forbedre de rammer, der sikrer integration af processen til at håndtere risici i virksomhedens: DS/ISO 31000 Risikoledelse ISO 31000 - Risikoledelse Virksomheden bør udvikle, implementere og konstant forbedre de rammer, der sikrer integration af processen til at håndtere risici i virksomhedens: overordnede

Læs mere

Værdien af arbejdsmiljøcertificering

Værdien af arbejdsmiljøcertificering Værdien af arbejdsmiljøcertificering Workshop på AM2010 tirsdag d. 9/11 kl. 13.00 Sektorchef Lars Vestergaard Jensen Program Præsentation Kort om arbejdsmiljøledelse/arbejdsmiljøcertificering Erfaringer

Læs mere

Kompetenceudvikling. kvalitet miljø arbejdsmiljø fødevarer. kurser 2011

Kompetenceudvikling. kvalitet miljø arbejdsmiljø fødevarer. kurser 2011 Kompetenceudvikling kvalitet miljø arbejdsmiljø fødevarer kurser 2011 QMS-Consult Henning Nyekjær Indehaver af QMS-Consult hny@qmsconsult.dk Mobil: +45 2462 3664 Ingrid Bornæs Seniorkonsulent inb@qmsconsult.dk

Læs mere

Opfølgningsaudits, miljø og arbejdsmiljø oktober Teknik og Miljø, Aarhus Kommune Århus Brandvæsen

Opfølgningsaudits, miljø og arbejdsmiljø oktober Teknik og Miljø, Aarhus Kommune Århus Brandvæsen Opfølgningsaudits, miljø og arbejdsmiljø 27. + 28. oktober 2011 Teknik og Miljø, Aarhus Kommune Århus Brandvæsen Auditteam: Asger Højland Lorentzen (AHL), Ledende auditor arbejdsmiljø Karin Birgitte Hils

Læs mere

Velkommen Gruppe SJ-1

Velkommen Gruppe SJ-1 Velkommen Gruppe SJ-1 Lasse Ahm Consult Tirsdag den 13. marts 2018 21.01 1 met ser således ud: 21.01 2 met ser således ud: 21.01 3 www.lasseahm.dk COPYRIGHT 1 Grupperne SJ-1 og Sj-2 21.01 4 met ser således

Læs mere

Styrk virksomhedens arbejdsmiljø, salg og driftsøkonomi

Styrk virksomhedens arbejdsmiljø, salg og driftsøkonomi Styrk virksomhedens arbejdsmiljø, salg og driftsøkonomi Skab værdi for din virksomhed med en arbejdsmiljøstrategi - med fokus på sunde og sikre medarbejdere. Det giver god økonomi Klare fordele ved at

Læs mere

Nordjysk Fødevare Erhverv

Nordjysk Fødevare Erhverv Nordjysk Fødevare Erhverv PROGRAM: Kl. 14.00 Velkomst v. Hans Henrik Bruhn Kl. 14.10 Introduktion til Dansk Standard Kl. 14.25 Offensiv brug af standarder, mærkninger og ledelsessystemer: ISO BRC SQF CE

Læs mere

ISO Styr på Arbejdsmiljøet på din virksomhed

ISO Styr på Arbejdsmiljøet på din virksomhed ISO 45001 Styr på Arbejdsmiljøet på din virksomhed Hvem er med Topledelsen Mellemledere Medarbejdere Eksterne Kunder Leverandører Besøgerne Outsoucering Kontractors Gevinst Styr på Arbejdsmiljøet Mindre

Læs mere

START UP GUIDE: VEJEN TIL CERTIFICERING AF DIT LEDELSESSYSTEM. Vejledning

START UP GUIDE: VEJEN TIL CERTIFICERING AF DIT LEDELSESSYSTEM. Vejledning START UP GUIDE: VEJEN TIL CERTIFICERING AF DIT LEDELSESSYSTEM Vejledning Sikker vej til certificering Denne vejledning sigter på at give et grundlæggende indblik i, og forståelse af certificering af ledelsessystemer.

Læs mere

IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN?

IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? Har du en god idé? Og har du lyst til at tage springet og starte selvstændig virksomhed? Eller er du allerede i gang og

Læs mere

Etisk leverandørstyring

Etisk leverandørstyring Etisk leverandørstyring - Håndværksrådet er din rådgiver Rice a/s har gennem længere tid arbejdet tæt sammen med Håndværksrådets CSR-konsulenter, hvor vi har fået professionel assistance til at videreudvikle

Læs mere

Hos Lasse Ahm Consult vurderer vi at følgende krav i de enkelte kravelementer er væsentlige at bemærke:

Hos Lasse Ahm Consult vurderer vi at følgende krav i de enkelte kravelementer er væsentlige at bemærke: ISO 9001:2015 Side 1 af 8 Så ligger det færdige udkast klar til den kommende version af ISO 9001:2015. Standarden er planlagt til at blive implementeret medio september 2015. Herefter har virksomhederne

Læs mere

Kursus: Ledelse af it- sikkerhed

Kursus: Ledelse af it- sikkerhed Kursus: Ledelse af it- sikkerhed Neupart tilbyder en kursusrække, som vil sætte dig i stand til at arbejde struktureret efter best practice og de internationale standarder for informationssikkerhed. Alle

Læs mere

Velkommen Gruppe SJ-1

Velkommen Gruppe SJ-1 Velkommen Gruppe SJ-1 Lasse Ahm Consult Onsdag, den 25. september 2013 15:26 1 Kl. 10.05 11.00 Bordet rundt Kl. 11.00 12.00 Den gode audit DS/EN ISO 19 011 Kl. 12.00 12.45 Frokost & networking Kl. 12.45

Læs mere

Arbejdsmiljøcertificering Selvevaluering i forhold til DS/OHSAS og bek. 87

Arbejdsmiljøcertificering Selvevaluering i forhold til DS/OHSAS og bek. 87 Arbejdsmiljøcertificering Selvevaluering i forhold til DS/OHSAS 18001 og bek. 87 Punkt Emne Bemærkninger Handlingsplan 4.1 Generelle krav Organisationen skal etablere og vedligeholde et arbejdsmiljøledelses-system

Læs mere

Velkommen Grupperne SJ-1 & SJ-2

Velkommen Grupperne SJ-1 & SJ-2 Velkommen Grupperne SJ-1 & SJ-2 Lasse Ahm Consult Tirsdag, den 1. december 2015 20:33 1 Program Kl. 10.00 Velkomst ved Lasse Michael Ahm - Info om ændringer blandt medlemmerne og nye grupper Kl. 10.05

Læs mere

Velkommen Gruppe SJ-1

Velkommen Gruppe SJ-1 Velkommen Gruppe SJ-1 Lasse Ahm Consult Torsdag, den 25. september 2014 15:35 1 Program Programmet ser således ud: Kl. 10.00 Velkomst ved Lasse Michael Ahm - Info om ændringer blandt medlemmerne Kl. 10.05

Læs mere

Velkommen Gruppe SJ-1

Velkommen Gruppe SJ-1 Velkommen Gruppe SJ-1 Lasse Ahm Consult Tirsdag den 17. september 2019 15.53 1 met ser således ud: 15.53 2 www.lasseahm.dk COPYRIGHT 1 met ser således ud: 15.53 3 12 medlemmer 15.53 4 www.lasseahm.dk COPYRIGHT

Læs mere

Klar til nye muligheder

Klar til nye muligheder 1. Klar til nye muligheder 1.Præsentation 2.Hvad er HSEQ 3.Krav til underleverandører 4.Motivation for certificering 5.Mulige effekter af HSEQ certificering 6.Krav til certificering 7.Forudsætninger for

Læs mere

Få kompetent og personlig hjælp

Få kompetent og personlig hjælp Arbejdsskade Få kompetent og personlig hjælp til at forebygge arbejdsskader Få gratis rådgivning af vores arbejdsskadeingeniør I kan nok ikke undgå alle arbejdsskader men I kan gøre meget for at minimere

Læs mere

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk!

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015 FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! 1 Hvem kommer på værk&vækst? Vær med til at styrke og inspirere fremtidens Vækst Danmark og skab

Læs mere

Certificering af sociale organisationer

Certificering af sociale organisationer Certificering af sociale organisationer Bureau Veritas og Foreningen Akkreditering Danmark Den organisatoriske standard Certificering af sociale organisationer Ønsker I mere tid til det, der virkeligt

Læs mere

Certificeret arbejdsmiljøledelse - hjælper det på resultaterne?

Certificeret arbejdsmiljøledelse - hjælper det på resultaterne? Certificeret arbejdsmiljøledelse - hjælper det på resultaterne? ArbejdsmiljøNET konference Kolding 9. og 10. maj 2017 Ilse Just, Bureau Veritas, Lead auditor og Senior konsulent Telefon 25137125 Bureau

Læs mere

Fra branchestrategi til konkret anvendelse i virksomhedens markedsføring. Temadag, Vejle 4. juni 2014 Carsten Bøg, GA

Fra branchestrategi til konkret anvendelse i virksomhedens markedsføring. Temadag, Vejle 4. juni 2014 Carsten Bøg, GA Fra branchestrategi til konkret anvendelse i virksomhedens markedsføring Temadag, Vejle 4. juni 2014 Carsten Bøg, GA CSR status i den danske grafiske branche Bred anvendelse af ledelsessystemer Mere end

Læs mere

Stilling+Brixen. Kvalitetsledelse. Implementering af ledelsessystemer på vej mod certificering ISO 1090 ISO 3834 ISO 9001 ISO 14001 ISO/OHSAS 18001

Stilling+Brixen. Kvalitetsledelse. Implementering af ledelsessystemer på vej mod certificering ISO 1090 ISO 3834 ISO 9001 ISO 14001 ISO/OHSAS 18001 ` Stilling+Brixen Kvalitetsledelse Implementering af ledelsessystemer på vej mod certificering ISO 1090 ISO 3834 ISO 9001 ISO 14001 ISO/OHSAS 18001 ` Intro Vækst forudsætter dokumentation for kvalitet

Læs mere