RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT. Karin Olsen, Susanne Fløe, Kasper Mølgaard, Morten Jensen, Thomas Johansen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT. Karin Olsen, Susanne Fløe, Kasper Mølgaard, Morten Jensen, Thomas Johansen"

Transkript

1 RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT Møde om: Klubudviklingsmøde Deltagere: Afbud: Karin Olsen, Susanne Fløe, Kasper Mølgaard, Morten Jensen, Thomas Johansen Dato: 24. november 2016 Sted: Tlf. møde Bilag Etisk kodeks (sag 3), DBBF Frivillighedsstrategi (sag 1), Projekt Nordjylland (sag 4) Fra sidst. Fællesmøde: Thomas Johansen følger op på oplæg til strategisk spor, som der skal arbejdes med til pokalfinale møderne. Værktøjskassen: Hvor er vi? Thomas Johansen snakker med Daniel Mortensen fra administrationen om Værktøjskassen på vores hjemmeside. Værktøjskassen skal på som fast punkt. 1. Frivillighedsstrategi. DIF har et krav om at alle forbund har en frivillighedsstrategi. DBBF har en strategi for hvordan man skal arbejde med Frivillige, men den er forældet og ikke helt færdig. Rugbrødsarbejdet er dog lavet. Strategien kan være et vigtigt værktøj for både DBBF og vores klubber. Strategien er vedlagt som bilag. Det indstilles at udvalget læser DBBF s frivillighedsstrategi og tager stilling til hvad der skal ske med dem fremadrettet. Susanne Fløe mener at forbundets frivillighedsstrategi bærer præg af at være udarbejdet for nogle år siden og aldrig er blevet færdiggjort. Vi skal tage stilling til om det skal være en strategi for arbejder på strategisk niveau eller på handlingsniveau og vi skal tage stilling til om den skal være rettet nog forbundet eller mod klubberne. Der ønskes generelt en mere simpel strategi, som f.eks. en 10 punkts plan som er nemmere at gå til. Kasper Mølgaard mener at udvalget med fordel skal blive enig om nogen fokuspunkter, som skal være ledestjerne for klubberne. Fokuspunkterne skal understøttes af en handlingsplan. Michael Bloch ønsker at vi bruger energien på at lave en strategi der kan hjælpe klubberne. Vi skal henvise til DIF's hjemmeside. Thomas Johansen arbejder videre med strategien. Sparringspartnere på strategi bliver hovedsageligt Karin Olsen og Kasper Mølgaard. Dette skal behandles på næste møde. 2.

2 Welcome U. Status på Welcome U, hvor vi kigger fremad mod 2017: Deltagende klubber: Odense Basketball Kører videre med samme ungegruppe, samt William som ressource person DSIO Basket Ressourceperson skal ansættes på 60 timer AUS Mikaela (tidligere basket spiller, + kompetence inden for procesledelse) ansat på 60 timer som ressourceperson Esbjerg basketball klub Kører vider med samme ungegruppe og ressource person (William) Brønshøj William præsenterer Welcome U til deres bestyrelsesmøde torsdag d. 10/11 med forventning om accept CBS Sport Telefonmøde m. Hatic i løbet af den næste uge Broernes Afventer svar fra dem + Jeg skal have ansat en ressource person til at varetage procesledelse og eventafvikling for de 3 københavnske klubber på 180 timer. Det indstilles at udvalget drøfter Welcome U Karin Olsen fortæller at det Welcome U projekt, som de skulle køre i Svendborg er gået i stå. Thomas Johansen tager fat i William Bond som er projektleder, for at høre nærmere. Der er enighed om at Welcome U er et godt projekt med potentiale, men at det desværre er kommet i en tid hvor DBBF har haft svært ved at prioriterer det. TJ fortæller at forbundet (Glen) har overblik over økonomien og alle stillinger og andre udgifter afholdes efter afstemning med Glen. 3. Etisk kodeks. Trænerudvalget har opfordret alle udvalg i DBBF til at arbejde med Etisk kodeks. Team Danmark har lavet et Etisk kodeks som trænerudvalget har taget udgangspunkt i. Simon Hamborg fra trænerudvalget har været tovholder på sagen og har lavet et større forarbejde, for at finde ud af hvordan vores nordiske naboer arbejder med kodeks. Det etiske kodeks skal være med til at sikre ar arbejdet med spillere, dommere, frivillige og alle andre i vores sport, sker på mest fornuftige vilkår. Link til Team Danmarks Etiske kodeks er her.. Danmark/Vaerdigrundlag/Etisk%20Kodeks/Etisk%20kodeks.aspx Simon seneste oplæg er vedhæftet som bilag Det indstilles at udvalget arbejder med Etisk kodeks, på det områder som udvalget mener hører under deres arbejdsområde. Klubudviklings udvalget mener at Team Danmarks Etiske kodeks er godt. Michael Boch synes den er lidt kedelig. Susanne Fløe mener at når TD's etiske kodeks bliver delt op i enkeltområder, så kan vi bruge dette. Der kan være enkelte undtagelser, som vi kan beskrive som tillæg. SMART BASKET har også behandlet emnet. Fx er Simon Hamborgs tillæg omkring rekruttering er godt og kunne fint komplimenterer det eksisterende kodeks fra TEAM Danmark og på tilsvarende vis kan vi se på alle områderne. Vi skal være gode til at bruge det gode materiale som DIF, TEAM Danmark og andre organisationer laver. Der er ingen grund til at opfinde den dybe tallerken, for på den måde anvender vi forbundets ressourcer på den bedste måde. 4.

3 Projekt Nordjylland Status i projekt Nordjylland er: Ålestrup basketball klub og Ålestrup Skole har kørt deres 4 forløb som fag dage for 2a og 3a ude på skolen. Børnene syntes det var rigtig sjovt og lærerne har været meget positive omkring det, og rygtet har også spredt sig positivt på lærerværelset. De har skrevet øvelser ned, som de vil benytte i idrætstimerne. Sæby basketball klub og Sæbygård skole har kun kørt hvad der svarer til 1 forløb i 5. klasse pga. instruktørerne havde svært ved at få det til at hænge sammen. Brønderslev basketball klub og Søndergade skole er i gang med i alt 4 forløb i 2. og 3. klasse, som strækker sig over uge Efter de første par gange er det gået super godt, eleverne er meget engageret og lærerne har tilkendegivet, at de synes det har været godt. Skolen har endda investeret i kurve til den sidste sal, så de har to almindelige kurve og to ribbekurve i hver sal. o Brønderslev Basketball Klub skal har allerede bekræftet samarbejde med Skolegade skole efter nytår, hvor der skal køre 2 forløb også i 2. og 3. klasse, så Brønderslev målretter forløbene til samme alderstrin. Hjørring Basketball har efter vores møde været i kontakt med Muldbjergskolen (2x forløb - 3. årgang) og Bagterp skolen (6x forløb 4-5. klasse), som begge gerne vil afholde et møde før et samarbejde. Begge skoler vil umiddelbart gerne køre forløb i foråret 2017, men er det ikke en mulighed, finder vi en løsning. o Hjørring basket har indtil videre fundet 3 instruktører. o Jeg afventer svar fra tovholder, Mikkel Buchwald Møller, hvornår skolerne og klubben kan mødes. Projektbeskrivelse er vedhæftet som bilag. Indstilling: Det indstilles at Udvalget drøfter projekt Nordjylland. Thomas Johansen fortæller om projektet, som er et 2-årigt projekt, som nu er halvvejs. Målet er at udvikle området, klubberne, børnebasket, kurser mm. Nogle klubber har valgt det fra primært af ressourcemæssige årsager. Alle skoler der kontakter DBBF forsøger man at få et projekt op at stå, og det er indtil videre lykkedes. Michael Bloch spørger om det er et projekt der er positivt i Nordjylland. Der er netværksmøde den 8. december i Aalborg. Her vil første del af projektet bliver evalueret. Thomas Johansen har en god fornemmelse af projektet, som har været med til at skubbe en udvikling i gang hos flere klubber. Karin fortæller at Børnebasketfonden er indstillet til årets idrætspris. 5. Budget Orientering på udvalgets budget ved Thomas Johansen. Budget er vedhæftet som bilag Det indstilles at udvalget drøfter udvalgets økonomi. Der er ikke kommet et færdigt budget endnu. Der er komplikationer med at skabe overblik over regnskabet. Thomas Johansen sender regnskab og budget til Susanne Fløe. Thomas Johansen tager en snak med Susanne Fløe efter et planlagt budgetmøde med Rasmus Winkel og Glen Michelsen fra administrationen. 6.

4 Fremtidens klubstruktur Bestyrelsen har snakket om man skulle satse på at få større klubber som arbejder med Sattelitklubber eller underafdelinger. Hvordan støtter man sådan en struktur som ikke er særlig udbredt i dansk basketball. Susanne Fløe laver et skriv på dette emne, som udvalgsmedlemmerne får som bilag inden mødet den 24. november Bilag fra Susanne Fløe: Hvad er en klub? Med baggrund i de klubber som bliver etableret af Børnebasketfonden kunne jeg godt tænke mig en snak om klubstrukturen feemover. Skal vi have konglomerat-klubber med tilhørende datterselskabsklubber. Skal disse betragtes som flere selvstændige klubber eller én klub? Hvis de skal betragtes som selvstændige, skal de så betale fee for administration. Evt. bare 1 kr.? For at give mulighed for flere enheder skal vi måske lade nogle få kører det administrative. Servicecentertanken. Regionale centre. Andre sammenslutninger. Hvad kræver det hos DBBF. Hvad er en klub, hvem betaler klublicens. Hvor mange hold en klub har i en række. Der er en række spørgsmål som trænger sig på og som vi skal give en tanke. Det indstilles at udvalget drøfter Fremtidens klubstruktur.. Børnebasketfonden arbejde har skabt flere klubber. Fonden har fået et millionbeløb til at starte 17 nye klubber i de kommende år. De klubber, der drives af Børnebasketfonden der har 50 medlemmer, bliver selvfinansierende i forhold til trænere. Michael Bloch fortæller at man er i gang med at analyserer hvad der skal til for at drive centrale administrationer i Børnebasketfonden. Børnebasketfonden har ingen intention om at fast holde klubberne i egen fold. Børnebasketfonden klubber er miniklubber. Spillerne skal som U14 over i etablerede klubber. Susanne Fløe mener at dette er en udfordring. Hvordan kan vi hjælpe klubberne med at tage imod de nye medlemmer? Og det er her det med den nye struktur kan blive aktuel. Har vi som forbund mulighed for at understøtte de nye klubber? Der kan tænkes kombinationer omkring administrativt, ledelse mm. Nogen har selvstændige bestyrelser, andre fik kun hjælp til økonomi og alle kombinationer derimellem. Kasper Mølgaard synes at der er enormt potentiale i at gå sammen om administrative ressourcer. Kan vi hjælpe klubberne med de opgaver som ingen gider lave. Selv om klub måske starter i et fælleskab, kan de som ønsker at være selvstændige, blive det, så det skal betragtes som et tilbud. Der skal tages et møde med Børnebasketfonden. Thomas Johansen sætter et møde op med Susanne Fløe og Jens Laulund, direktør for Børnebasketfonden. Michael Bloch har et møde med Jens Laulund den 12. december, hvor han kan tage en indledende snak med Jens Laulund. Susanne Fløe tjekker, hvorvidt en sådan konstruktion vil kræve lovændringer, da vi i givet fald skal have disse på plads til rigsdagen i Susanne foreslår at vi tager punktet med på næste møde. 7.

5 Pigebasket Vi har i længere tid haft et fokus på pigerne i samarbejde med DGI. Klubberne bliver støttet økonomisk igennem DGI når de har et konkret projekt, DGI mener er værd at støtte. DBBF støtter pigeindsatsen igennem børne og ungeudvalget som har afsat midler til at køre en pigefestival i øst og i vest. Hvordan sikrer vi en mere målrettet indsats, så vi får flere piger til at spille basket? Det indstilles at udvalget drøfter pigeindsats.. Susanne Fløe spørger ind til, om de indsatser der har været for at få flere piger til at spille basket, har været stærke nok. Karin Olsen mener at vi måske skal væbne os til tålmodighed. Børnebasketfonden arbejde har flere steder været med til at rekrutterer piger. Kasper Mølgaard giver Karin ret og fortæller at de har oplevet vækst i pigemedlemmer efter at hans klub har engageret sig i Børnebasketfonden arbejde. Kasper Mølgaard fortæller at der har været flere midler til rådighed som klubberne ikke har været gode nok til at søge. Kasper mener ikke at der ikke er en brændende platform for de klubber der ikke har piger. Morten Jensen fortæller at Vejen har fået mange nye piger på baggrund af DGI s pigemidler. Der er bred enighed om at det er meget svært at rekrutterer piger. Morten Jensen nævner at Henrik Niebuhr som de har ansat i klubben har været meget aktiv i arbejdet for at få flere piger i klubben. Michael Bloch mener at vi kunne bruge den kommende tid på at afvente børnebasketfonden rekruttering og i mellemtiden forholde os til, hvordan vi kan skabe miljøer som piger kan se sig selv i, som kan være med til at fastholde dem. Karin Olsen fortæller om pigeraketten i fodbold. Hun vil undersøge nærmere omkring den for at finde ud af om det er noget vi kan lære af. Der er få kvindelige trænere i dansk basketball, og forbundet bør måske lægge op til at rekruttere flere kvindelige trænere. 8. Sag Fastholdelse af unge og voksne. Hvordan sikrer vi at færre unge og voksne stopper med at spille basket? Kan vi arbejde med at fastholde flere i længere tid i sporten burde der være mulighed for at rekrutterer flere ind som frivillige i vores forening. DGI basketball vil i 2017 arbejde med netop sådan et projekt, for at undersøge muligheder for at fastholde og få flere nye voksne til at spille. Kasper Mølgaard og Thomas Johansen kan orienterer om projektet, som i nogen grad forudsættes af en ansøgning til DGI s interne udviklingspulje. Projektbeskrivelsen er ikke færdig på nuværende tidspunkt. Det indstilles at udvalget drøfter mulige tiltag i forbindelse med fastholdelse af unge og voksne.. Punktet udsættes til næste møde, med en kommentar fra Michael Bloch der synes det er vigtigt at vi som forbund forholder os til, hvordan vi sikrer at basketball bliver en større motion sport. 9. Sag

6 Klub pakken. Administrationen foreslår at klubudviklingsudvalget drøfter muligheden for at give nye klubber en opstartspakke, med alle de nødvendige rekvisitter man skal bruge for at starte en klub op. Vi har i flere omgange oplevet at skulle bruge mange ressourcer på at hjælpe klubber med netop det basale. En klubpakke med alt det nødvendige til dommerbordet, nogle bolde samt nogle overtrækstrøjer kan vi lave for ca kr. Administrationen vil gerne anbefale at klubudviklingsudvalget indgiver et budgetønske til dette punkt på kr. for det kommende budgetår. Det indstilles at udvalget drøfter muligheden for at give nye klubber en opstartspakke. Udsættes til næste møde 10. Sag Bevæg dig for livet. DIF og DGI har en fælles satsning i bevæg dig for livet. Heri ønsker man at tilbyde klubberne udviklingsforløb, som skal være med til at bedre, større og mere sunde foreninger. Da bevæg dig for livet er en stor satsning hos begge organisationer er det vigtigt at udvalget ved hvad satsningen indebærer. I kan læse mere om satsningen her. Det indstilles at udvalget drøfter Bevæg dig for livet. Udsættes til næste møde. 11. Evt. Der har været et TV2-indslag om basket. Dette er på basket.dk's hjemmeside. Når der i 2021 skal afholdes landstævne i Svendborg vil basketball være på programmet.

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT Møde om: Klubudviklings udvalgs møde Deltagere: Morten Jensen, William Bond, Susanne Fløe og Thomas Johansen Afbud: Karin Olsen og Kasper Mølgaard Dato:

Læs mere

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT. Simon Hamborg, Mads Y. Christensen, Louise Hartvig og Thomas Silfen, Mogens Thygesen

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT. Simon Hamborg, Mads Y. Christensen, Louise Hartvig og Thomas Silfen, Mogens Thygesen RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT Møde om: Trænerudvalgsmøde Deltagere: Afbud: Simon Hamborg, Mads Y. Christensen, Louise Hartvig og Thomas Silfen, Mogens Thygesen Dato: 1.dec. 2016 Sted:

Læs mere

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT Møde om: Trænerudvalgsmøde Deltagere: Mads Y. Christensen, Thomas Silfen, Simon Hamborg. Afbud: Louise Hartvig, Mogens Thygesen. Dato: 3. september 2016

Læs mere

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT Møde om: Trænerudvalgsmøde Deltagere: Mads Y. Christensen,Thomas Silfen, Mogens Thygesen og William Bond (konsulent); Steen Guido (sportschef) Maria

Læs mere

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT. Mads Y. Christensen, Mogens Thygesen, Maria Madsen. Louise Hartvig, Danilo Jensen, Thomas Silfen

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT. Mads Y. Christensen, Mogens Thygesen, Maria Madsen. Louise Hartvig, Danilo Jensen, Thomas Silfen RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT Møde om: Trænerudvalgsmøde Deltagere: Mads Y. Christensen, Mogens Thygesen, Maria Madsen. Louise Hartvig, Danilo Jensen, Thomas Silfen Afbud: Dato: 2.

Læs mere

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT Møde om: Trænerudvalgsmøde Deltagere: Mads Y. Christensen, Louise Hartvig, Thomas Silfen, Mogens Thygesen og William Bond (Konsulent) Afbud: Simon Hamborg

Læs mere

En idrætsgren med egen fond boomer

En idrætsgren med egen fond boomer En idrætsgren med egen fond boomer BørneBasketFonden sælger basketball i pakker - enten som undervisning i skoler eller som flere dages camps i skoleferier. Fonden har stor succes med at oprette lokale

Læs mere

Dansk Softball Forbund. Frivillighedsstrategi 2015-2017

Dansk Softball Forbund. Frivillighedsstrategi 2015-2017 Dansk Softball Forbund Frivillighedsstrategi 2015-2017 Dansk Softball Forbund har en lang tradition for at engagerede frivillige kræfter yder en utrolig stor indsats. De frivillige ildsjæle spiller en

Læs mere

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017 Puljemidler kan søges af foreninger der er godkendt i Københavns kommune som frivillig

Læs mere

Ansøgning - Basketball til alle byens børn

Ansøgning - Basketball til alle byens børn Ansøgning - Basketball til alle byens børn BørneBasket i Hørsholm 79ers nyskabende idrætsaktivitet skal bringe sport og foreningskulturen ud til børnene med et opfølgende tilbud i skolernes SFO 1. Resumé

Læs mere

Hej Lone, Hermed vedhæftet som lovet. Tak for god sparring og hjælp. Mvh. Jens

Hej Lone, Hermed vedhæftet som lovet. Tak for god sparring og hjælp. Mvh. Jens From: Jens Laulund Sent: 12. oktober 2016 11:20 To: Lone Frandsen Subject: Revideret Ansøgningsskema projekt 2016 Attachments: Ansøgningsskema projekt 2016.docx Hej Lone, Hermed

Læs mere

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT Møde om: Trænerudvalgsmøde Deltagere: Louise Hartvig, Mads Y. Christensen, Thomas Silfen. William Bond. Afbud: Simon Hamborg, Mogens Thygesen. Dato:

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Mads Christensen (TRU), Susanne Fløe (KU), Jørgen Kvist (JK),

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Thomas Frydendal (TU), Mads Christensen (TRU), Morten Jespersen

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Ny sæson aktiviteter til din

Ny sæson aktiviteter til din Til alle basketballklubber Ny sæson aktiviteter til din klub i 2016/17 www.dgi.dk/basketball og www.basket.dk 2 I dette nyhedsbrev kan du læse om nogle af vores mange, spændende aktiviteter og ikke mindst

Læs mere

Oktober Gæt et udvalg med 20 år på bagsmækken

Oktober Gæt et udvalg med 20 år på bagsmækken Oktober 2017 Gæt et udvalg med 20 år på bagsmækken GYMNASTIKUDVALGET Parasport Danmark Gymnastik dhif.gymnastik@gmail.com Formand Bibiana Gade Tvedvej 197, Tved 5700 Svendborg Mobil: 50 57 45 22 Ansvarsområde:

Læs mere

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017 Puljemidler kan søges af foreninger der er godkendt i Københavns kommune som frivillig

Læs mere

Rundbold med hjelm og handsker

Rundbold med hjelm og handsker S k o le o g fo re n in g s liv i b e v æ g e ls e Rundbold med hjelm og handsker Dansk Softball Forbund er et af de forbund, der har set den nye folkeskole lov som en mulighed for at lave en særlig satsning

Læs mere

Godkendelse af referat Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde d.13.juni

Godkendelse af referat Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde d.13.juni Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch, Ove Pedersen, Jesper Brixen, Ernst Jensen, Michael Piloz, Rasmus Winkel, Carsten Hermansen, Undskyldt:

Læs mere

En idrætsgren med sin egen fond boomer

En idrætsgren med sin egen fond boomer En idrætsgren med sin egen fond boomer Børnebasket-fonden sælger basketball i pakker - enten som undervisning i skoler eller som flere dages camps i skoleferier. Fonden har så stor succes med at oprette

Læs mere

Kl (evt. kan vi forlænge til 20:30) i DGI Storkøbenhavns lokaler på Vester Voldgade 100

Kl (evt. kan vi forlænge til 20:30) i DGI Storkøbenhavns lokaler på Vester Voldgade 100 Dagsorden BU-møde Torsdag d. 26/3-2015 Kl.18-20 (evt. kan vi forlænge til 20:30) i DGI Storkøbenhavns lokaler på Vester Voldgade 100 Parkering kan være en udfordring for Jer der kommer i bil. Det anbefales

Læs mere

1. 17:00- Gennemgang af opgaver. Økonomi status

1. 17:00- Gennemgang af opgaver. Økonomi status Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch, Ove Pedersen, Thomas Frydendal, Anker Nyborg Nielsen, Jesper Brixen, Rasmus Winkel, Jesper Nielsen,

Læs mere

Frivillighedsstrategi - DGI Midtjylland

Frivillighedsstrategi - DGI Midtjylland Frivillighedsstrategi - DGI Midtjylland DGI Midtjylland søger med denne strategi, at anvise en vej i hele organisationen i forhold til rekruttering og fastholdelse af frivillige. Strategien giver bud på,

Læs mere

Idrætskonference i Randers 2010. lørdag den 18. september 8:30-15:00

Idrætskonference i Randers 2010. lørdag den 18. september 8:30-15:00 Idrætskonference i Randers 2010 lørdag den 18. september 8:30-15:00 SIKR (Samvirkende Idrætsklubber i Randers) arrangerer i samarbejde med Kultur- og fritidsforvaltningen en konference for idrætsforeninger

Læs mere

O = Opgave. Økonomisk kontrol i ligaen og regelsæt/ organisering af ligaen. Sagen om Randers blev drøftet.der var bred utilfredshed med 19:00

O = Opgave. Økonomisk kontrol i ligaen og regelsæt/ organisering af ligaen. Sagen om Randers blev drøftet.der var bred utilfredshed med 19:00 Dagsorden & Referat Møde om: BL Deltagere: Lennart Jensen HIC, Troels Mortensen Svendborg, John Bennetsen, ABK Andreas Larsen, Næstved, David Breuer SISU, Rasmus Winkel BL, Jesper Johansen DL, Bent Nedergaard

Læs mere

Skab en SucceSfuld. fodboldklub. få et skræddersyet udviklingsforløb fra DGI og DIF

Skab en SucceSfuld. fodboldklub. få et skræddersyet udviklingsforløb fra DGI og DIF Skab en SucceSfuld fodboldklub få et skræddersyet udviklingsforløb fra DGI og DIF NÅ I MÅL MED TO STÆRKE MEDSPILLERE! 2 DGI og DIF har en fælles drøm. Vi drømmer om, at flere danskere vil dyrke motion.

Læs mere

Roadshow skoler og foreninger Projektbeskrivelse

Roadshow skoler og foreninger Projektbeskrivelse Roadshow skoler og foreninger Projektbeskrivelse Denne projektbeskrivelse dækker udelukkende de aktiviteter, der foregår på skolerne i hverdagene i uge 35 til uge 40. Arrangementer i weekender er ikke

Læs mere

Danmarks Basketball forbund

Danmarks Basketball forbund Miniseminar Danmarks Basketball forbund Strategiproces med DIF DANMARKS IDRÆTSFORBUND DAGSORDEN 1. Kort præsentation af deltagerne 2. Mødets formål og kort præsentation af strategiprocessen 3. Præsentation,

Læs mere

Rekruttering og fastholdelse af frivillige i idrætsforeninger

Rekruttering og fastholdelse af frivillige i idrætsforeninger Kursusinvitation: Rekruttering og fastholdelse af frivillige i idrætsforeninger Oktober 2014 januar 2015 VELKOMMEN til kursus i rekruttering af frivillige ledere til idrætsforeninger Frivillige ledere

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers.

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. 1. Velkomst ved Bestyrelsen (Øjvind) Øjvind bød velkommen. Info om vintertræning 2017-2018 (1/10

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2017 Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2017 i DGI Nordjylland.

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Thomas Frydendal (TU), Morten Jespersen (KU), Henrik Mikkelsen

Læs mere

DANMARK SOM RUGBYNATION

DANMARK SOM RUGBYNATION DANMARK SOM RUGBYNATION DAGSORDEN Kort omkring strategiprocessen med DIF Den strategiske plan i detaljer Hvordan sikrer vi bedst muligt samarbejdet og ejerskab med klubberne Dialog PASSION SAMMENHOLD RESPEKT

Læs mere

1.1 Aktionspunkter Gennemgang af listen. Det blev besluttet at flytte speed projektet over i projektstyringsskemaet.

1.1 Aktionspunkter Gennemgang af listen. Det blev besluttet at flytte speed projektet over i projektstyringsskemaet. REFERAT Bestyrelsesmøde 10. januar 2012 kl. 17.15 på kontoret i Brøndby Deltagere: Afbud: Niels Staun (), Nis Blaxekjær (), Peter Chapman (), Povl Lund Nielsen (PLN), Jesper Laustsen (JL), Lise Usinger

Læs mere

Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. 18:30 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: Kim

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 30. januar 2014

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 30. januar 2014 Referat torsdag den 30. januar 2014 Kl. 18:00 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Orientering... 2 3. FOU - Ansøgning om tilskud fra pulje til

Læs mere

Styregruppe for tværsektoriel sundheds-it

Styregruppe for tværsektoriel sundheds-it IT Projekt Dagsorden Styregruppe for tværsektoriel sundheds-it 14. dec. 2015 kl 15.30-17.30 i mødelokale SAN, IT, Hadsundvej 190, 9000 Aalborg Mødedeltagere - Morgen Kahr Frederikshavn Kommune (kommunal

Læs mere

DANSK ATLETIK FORBUND EVENT-PROJEKTLEDER UDDANNELSE. Aldersgruppe: 15-25 år

DANSK ATLETIK FORBUND EVENT-PROJEKTLEDER UDDANNELSE. Aldersgruppe: 15-25 år 2016 Dansk Atletik Forbund Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby daf@dansk-atletik.dk - Tlf: +45 4326 2626 Aldersgruppe: 15-25 år Dansk Atletik Forbund er det nationale forbund for atletik, gang

Læs mere

Skab en SucceSfuld Skytteklub. få et skræddersyet udviklingsforløb fra DGI og DIF

Skab en SucceSfuld Skytteklub. få et skræddersyet udviklingsforløb fra DGI og DIF Skab en SucceSfuld Skytteklub få et skræddersyet udviklingsforløb fra DGI og DIF RAM RIGTIGT MED TO STÆRKE HOLD- KAMMERATER 2 DGI og DIF har en fælles drøm. Vi drømmer om, at flere danskere vil dyrke motion.

Læs mere

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann.

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Velkomst ved Lis Jensen. Karen kommer kl. 10 og fortæller om trepartsforhandlingerne. PKT: godkendelse af referat fra sidste møde. TR-tillæg

Læs mere

Efterårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet.

Efterårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. Efterårsturneringen i fodbold 2017 Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i efteråret 2017. Alle senior-,

Læs mere

Fremtidens frivillige foreningsliv i idrætten

Fremtidens frivillige foreningsliv i idrætten Fremtidens frivillige foreningsliv i idrætten DIF-konference Det frivillige initiativ 23. januar 2012 Trygve Buch Laub Analytiker trygve.laub@idan.dk Januar 2012 Status: Frivilligheden i dag DIF er Danmarks

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i KFUM og KFUK i Silkeborg den 27. april 2017, Enghavehuset kl

Referat for bestyrelsesmøde i KFUM og KFUK i Silkeborg den 27. april 2017, Enghavehuset kl Referat for bestyrelsesmøde i KFUM og KFUK i Silkeborg den 27. april 2017, Enghavehuset kl. 19.00. Indledning: Malene Fremmødte: Niels Martin, Jens Martin, Asger, Arne, Malene, Bodil og Stine 1. Godkendelse

Læs mere

Grundlæggende rammer

Grundlæggende rammer Grundlæggende rammer 2 Kære læser! Fodbolden er blevet kaldt verdens bedste legetøj. Det kan vi godt skrive under på, men for at fodbolden også i regi af SSIF Fodbold skal være verdens bedste legetøj,

Læs mere

FORENINGS- UDVIKLING. Få bestyrelsen og foreningslivet gearet til fremtiden

FORENINGS- UDVIKLING. Få bestyrelsen og foreningslivet gearet til fremtiden FORENINGS- UDVIKLING Få bestyrelsen og foreningslivet gearet til fremtiden TID TIL ET PIT-STOP ELLER EN TIME OUT? De fleste foreningsbestyrelser er i hverdagen optaget af foreningens daglige drift og løbende

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Tilstede: Nina, Michael, Mette H, June, Margit, Christoffer + Birgitte fra DBU Fraværende: Mette S, Brian, Henrik, Lars 1. Bemærkninger

Læs mere

4. Februar 2016, kl. 19:00

4. Februar 2016, kl. 19:00 4. Februar 2016, kl. 19:00 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. Formandens beretning 1/6: Endnu et år er gået for Vordingborg svømmeklub og det er tid til

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 24. juni 2010/ik Referat Bestyrelsesmøde 06-2010 22. juni 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 05-2010 2.2. Møde med Undervandsrugby. Henrik

Læs mere

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold!

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! VELKOMMEN TIL Velkomst ved formanden På vegne af Tuse IF - Fodbold (Tuse Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen i klubben. Samtidig

Læs mere

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April Vandpolo Område møde Søndag 26. April TAK Tænk over lette ting I kan gøre for at hjælpe Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen

Læs mere

Basketball ud på alle skolerne

Basketball ud på alle skolerne Basketball ud på alle skolerne En storby-sportsklub tilbyder lokalområdet en bred vifte af projekter, der har fokus på integration gennem bevægelse og foreningstilknytning. (arkivfoto) At være medlem af

Læs mere

Roskilde Kommunes foreningskurser. Kurser for foreningsledere 2015-16. Arrangeret af Folkeoplysningsudvalget. www.roskilde.dk

Roskilde Kommunes foreningskurser. Kurser for foreningsledere 2015-16. Arrangeret af Folkeoplysningsudvalget. www.roskilde.dk Roskilde Kommunes foreningskurser Kurser for foreningsledere 2015-16 Arrangeret af Folkeoplysningsudvalget www.roskilde.dk 2 Velkommen til alle frivillige i Roskilde Kommune Roskilde kommune er nu klar

Læs mere

Frivilligpolitik. Det Grønlandske Hus i Odense

Frivilligpolitik. Det Grønlandske Hus i Odense Frivilligpolitik Det Grønlandske Hus i Odense 1 Formål med frivillighed i Det Grønlandske Hus i Odense Det Grønlandske Hus arbejde med frivillighed sigter mod: At bidrage til de herboende socialt udsatte

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget REFERAT

Folkeoplysningsudvalget REFERAT REFERAT Sted: Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320 Lejre Dato: Torsdag den 3. maj 2018 Start kl.: 18:00 Slut kl.: 20:30 Medlemmer: Fraværende: Anne Lauridsen (Medlem) Torben Olsen (Medlem) Jørgen Olsen (Medlem)

Læs mere

Referat: Generalforsamling Roskilde Mountainbike Klub Ishøj Golfcenter, Køgevej 275, 2635 Ishøj kl. 19:00

Referat: Generalforsamling Roskilde Mountainbike Klub Ishøj Golfcenter, Køgevej 275, 2635 Ishøj kl. 19:00 Referat: Generalforsamling Roskilde Mountainbike Klub 07-02-2018 Ishøj Golfcenter, Køgevej 275, 2635 Ishøj kl. 19:00 Næstformand Alex Petersen bød velkommen. 1. Valg af dirigent Alex Petersen blev valgt

Læs mere

- med målrettet rådgivning og vejledning til trænere og ledere i klubberne

- med målrettet rådgivning og vejledning til trænere og ledere i klubberne Fodbold for alle Inklusion gennem Fodbold - med målrettet rådgivning og vejledning til trænere og ledere i klubberne 1 Fodbold for alle Inklusion gennem Fodbold - med målrettet rådgivning og vejledning

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Ikast Atletik og Motion

Bestyrelsesmøde i Ikast Atletik og Motion Sted: Hos Jan Thorsen, Thit Jensens Vej 86 Mødeleder: Jan Referent: Heidi Kage og kaffe: Jan 1. Godkendelse af referat fra det seneste bestyrelsesmøde den 10. april 2019 Er vi enige om indholdet af referatet

Læs mere

Forening i forandring?

Forening i forandring? Evt trompettekst over overskriften Forening i forandring? DETTE ER EN KORT RUBRIK I Pixi-udgave TO LINJER af Forening i forandring? - en undersøgelse af idrætsforeninger i Danmark Dette er en underrubrik

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde onsdag den 12. oktober kl STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med.

Skolebestyrelsesmøde onsdag den 12. oktober kl STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. Side 1 Referat Skolebestyrelsesmøde onsdag den 12. oktober kl. 18.00-20.00 STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. DELTAGERE Forældrevalgte: Medarbejdere:

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Rekruttering af frivillige i foreninger

Rekruttering af frivillige i foreninger Rekruttering af frivillige i foreninger September November 2016 Kursus i rekruttering af frivillige ledere til foreninger Frivillige ledere og trænere er foreningernes vigtigste ressource, og Aabenraa

Læs mere

Brødremenighedens hotel

Brødremenighedens hotel Referat Mødedato 23.11.2017 Deltagere Mødested/lokale Brødremenighedens hotel Mødetidspunkt kl. 19.00 Morten Paaske, Lars Henrik Larson, Klaus Paaske, Hans Nissen, Erik Kill, Erik Gram-Hansen, Chresten

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 3. december 2008/ik Referat Bestyrelsesmøde 11-2008 2. december 2008 Telefonmøde Kl. 19.00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 10-2008 3. Bestyrelsens siden sidst 3.1. Beslutninger

Læs mere

Aldersgruppe: år DANMARKS IDRÆTSFORBUND EVENT-PROJEKTLEDER UDDANNELSE

Aldersgruppe: år DANMARKS IDRÆTSFORBUND EVENT-PROJEKTLEDER UDDANNELSE 2018 Aldersgruppe: 15-25 år DANMARKS IDRÆTSFORBUND EVENT-PROJEKTLEDER UDDANNELSE EVENT- PROJEKTLEDER UDDANNELSE Vil du lære at lave events, og har du lyst til at gøre en forskel for sporten og din klub?

Læs mere

DANMARKS IDRÆTSFORBUND EVENT-PROJEKTLEDER UDDANNELSE. Aldersgruppe: år. Danmarks Idrætsforbund Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

DANMARKS IDRÆTSFORBUND EVENT-PROJEKTLEDER UDDANNELSE. Aldersgruppe: år. Danmarks Idrætsforbund Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby 2018 Danmarks Idrætsforbund Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby www.dif.dk Aldersgruppe: 15-25 år Uddannelsen udbydes i regi af Danmarks Idrætsforbund til alle idrætsgrene under DIF. Den praktiske gennemførelse

Læs mere

TORSDAG DEN 5. MARTS 2015 KL. 18.30 21.30

TORSDAG DEN 5. MARTS 2015 KL. 18.30 21.30 GØR IDÉ TIL VIRKELIGHED TORSDAG DEN 5. MARTS KL. Hvilke idéer er gode, og hvilke skal vi bare glemme? Hvordan bliver en god idé til et projekt, og hvordan finder vi penge til at gøre den til? Hvordan beskriver

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Thomas Frydendal (TU) (Skype), Jesper Brixen (DU) (Skype), Lennart

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag.

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Bestyrelsens beretning 2015 ENDELIG VERSION 30.12.2015 Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Den valgte bestyrelse

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 13. august 2012, kl. 18.00 i klubrummet

Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 13. august 2012, kl. 18.00 i klubrummet Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 13. august 2012, kl. 18.00 i klubrummet Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Valg af referent 3. Godkendelse af referat fra sidste møde. 4. Sportsudvalget

Læs mere

Basketballforbund starter nye klubber gennem Åben Skole

Basketballforbund starter nye klubber gennem Åben Skole S k o le o g fo re n in g s liv i b e v æ g e ls e Basketballforbund starter nye klubber gennem Åben Skole Flere basketball-organisationer er gået sammen om et projekt, der skal starte nye klubber i lokalområderne.

Læs mere

Beslutningsnotat: Synkro sektionens områdemøde Dato: Den 29 april 2012

Beslutningsnotat: Synkro sektionens områdemøde Dato: Den 29 april 2012 Beslutningsnotat: Synkro sektionens områdemøde Dato: Den 29 april 2012 Mødetidspunkt: 10.00-12.00 Mødested: Idrættens Hus Deltagere: Sidsel Homann (SH-Lyseng) Sara Nielsen (SN-Silkeborg) Julie Pedersen

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Mandag d. 24. oktober 2016, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Mandag d. 24. oktober 2016, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Brøndby den 2. november 2016 Referat af bestyrelsesmøde nr. 4 2016-2017 Mandag d. 24. oktober 2016, kl. 17.30 på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB),

Læs mere

Referat for Havnebestyrelsen

Referat for Havnebestyrelsen Referat for Havnebestyrelsen Mødedato 16. marts 2015 Tid Kl. 16.00 Sted Næstved Havn, Vestre Kaj 16 Medlemmer Bjarne Eggert Rasmussen Hanne Sørensen (A) Henrik Bonné Otto Vølund Poulsen (V) Per Sørensen

Læs mere

ÅRSBERETNING 2018 ... 2... 2... 2... 3... 4... 5... 5... 6... 7... 7... 8... 9... 10... 11... 12... 12... 13... 13 1 2 3 4 5 6 Integrationsrådet anser foreningslivet for at være en vigtig aktør i integrationsprocessen,

Læs mere

DGI badminton. Vi har brug for dig. forældreinvolvering

DGI badminton. Vi har brug for dig. forældreinvolvering DGI badminton Vi har brug for dig forældreinvolvering Dette hæfte er fyldt med gode ideer til, hvordan du involverer forældre i badminton arbejdet. 3 Ofte følger forældre deres børn til badminton, og

Læs mere

REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato

REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato 8. maj 2017 Deltagere Mødested/lokale Personalerummet, Søndermarken, Søndermarken 1, 7323 Give Forældrerepræsentanter: Pia Søndergaard Aagesen - afbud Daniel Vibjerg

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Thomas Frydendal (TU), Allan Foss (EU), Henrik Mikkelsen (DGI),

Læs mere

Fremtidens frivillige foreningsliv i idrætten

Fremtidens frivillige foreningsliv i idrætten Fremtidens frivillige foreningsliv i idrætten Klublederseminar, Danmarks Motor Union, 2. november 2012 Trygve Buch Laub Analytiker trygve.laub@idan.dk Frivillighedsundersøgelsen Spørgeskemaundersøgelse

Læs mere

Idékatalog til MX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse

Idékatalog til MX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse Idékatalog til MX - Forslag til rekruttering og fastholdelse 1 Hvad forstås ved frivilligt arbejde? På både Strategiseminaret (september 2012) og Klublederseminaret (november 2012) blev der diskuteret

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 18. sep kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 18. sep kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst Kredsrådsmøde Onsdag d. 18. sep. 2019 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst Referat Kredsformanden DM - fanen er pakket og bliver ikke glemt denne gang - 47 deltager fra kreds 1

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 26. juni 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen Referent: Pia

Læs mere

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 4. oktober 2013 kl. 09.00-12.00

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 4. oktober 2013 kl. 09.00-12.00 31. oktober 2013 Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde Fredag den 4. oktober 2013 kl. 09.00-12.00 Mødet afholdtes i Københavns Politiforening, H. C. Andersens Boulevard 42, 1. 1553 København

Læs mere

Idékatalog til BMX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse

Idékatalog til BMX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse Idékatalog til BMX - Forslag til rekruttering og fastholdelse 1 Hvad forstås ved frivilligt arbejde? På både Strategiseminaret (september 2012) og Klublederseminaret (november 2012) blev der diskuteret

Læs mere

Foretagsomme medarbejdere - Selvtillid, motivation og handlekraft

Foretagsomme medarbejdere - Selvtillid, motivation og handlekraft Foretagsomme medarbejdere - Selvtillid, motivation og handlekraft Hvilken type medarbejder vil du helst have i din enhed? Den proaktive, selvstændige og engagerede type eller den afventende, passive og

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Thomas Frydendal (TU), Ole John Nielsen (DL), Jørgen Kvist (JK),

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 10. DECEMBER 2015, KL. 17:00 18:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 10. DECEMBER 2015, KL. 17:00 18:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 10. DECEMBER 2015, KL. 17:00 18:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt

Læs mere

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk.

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk. Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 08.01.2004 Tilstede: Britta, Hans, Dieter, Tonny, Michael, Thomas og Jakob Afbud: René, Rune og Rikke. Referent: Michael Gennemgang af sidste referat / hængepartier

Læs mere

Reglement for trænerlicensordning i Danmarks Basketball Forbund

Reglement for trænerlicensordning i Danmarks Basketball Forbund Reglement for trænerlicensordning i Danmarks Basketball Forbund 1. Formål 2. Licens 3. Merit 4. Administration og økonomi 5. Definitioner 6. Ikrafttræden 7. Kontrol og sanktioner 8. Særlige situationer

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup.

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. FK Odsherred Bestyrelse Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller Brian V. Madsen Linette S. Mortensen Kirsten Harthimmer Jørgen

Læs mere

Informationsmøde omkring Hjørring esport på Bagterp skolen d Vi var knap 200 til mødet.

Informationsmøde omkring Hjørring esport på Bagterp skolen d Vi var knap 200 til mødet. Dato d. 31-01-2018 Kære udviklingspulje ved Hjørring kommune Vi har i Hjørring lige startet en esports forening op for hele kommunen. Foreningens navn er Hjørring esport. Vi er blevet registreret med CVR:

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2018 Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2018 Alle senior-, old- og veteran-hold

Læs mere

Beretning for Landsdel 1 2011-2013

Beretning for Landsdel 1 2011-2013 Beretning for 2011-2013 To år er gået siden sidst og det er nu igen tid ti landsdelsmøde. Det betyder også, at det er tid til at se tilbage på de to år der er gået og beskrive hvad landsdelsledelsen har

Læs mere

SKAL DIN IDRÆTSFORENING VÆRE SENIORPARTNER?

SKAL DIN IDRÆTSFORENING VÆRE SENIORPARTNER? SKAL DIN IDRÆTSFORENING VÆRE SENIORPARTNER? Stil skarpt på 60+ og få støtte til foreningsudvikling, PR, nye aktiviteter og en masse andet. FÅ SENIORERNE I GANG - BLIV SENIORPARTNER Nu kan jeres idrætsforening

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde

Referat: Bestyrelsesmøde Referat: Bestyrelsesmøde Dato: 25. oktober 2017, kl. 18.00 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Stadionvej 50D, Odense Leif Meitilberg (LM), Michael Sølling (MRS), Torben Fjordvang (TF), Mikkel Brandstrup

Læs mere

DBU Lolland-Falster. på vej mod 2015. Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde

DBU Lolland-Falster. på vej mod 2015. Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde DBU Lolland-Falster på vej mod 2015 Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde 1 Hvorfor projekt Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde 2 DBU Lolland-Falster ønsker at udarbejde og

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Afbud: Lene Fransen Ina Wilkens Nissen (skulle have deltaget under punkt 7 og 8)

Referat AARHUS UNIVERSITET. Afbud: Lene Fransen Ina Wilkens Nissen (skulle have deltaget under punkt 7 og 8) Side 1/5 Mødedato: 16. marts 2018 Mødested: Lokale 214, JBV Mødeemne: LSU Deltagere: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre (referent), Alev Gencay, Henrik Philipp Vestergaard, Lene Fransen, Lizzi Edlich,

Læs mere

FORENINGERNE IND I FOLKESKOLEN. - Foreningshæfte

FORENINGERNE IND I FOLKESKOLEN. - Foreningshæfte FORENINGERNE IND I FOLKESKOLEN - Foreningshæfte Åben Skole 'Foreningslivet ind i folkeskolen' er en fast indsats rettet mod alle folkeskoler i Roskilde Kommune, inkl. specialklasser. Kultur og Idrætsudvalget

Læs mere