Kl (evt. kan vi forlænge til 20:30) i DGI Storkøbenhavns lokaler på Vester Voldgade 100

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kl (evt. kan vi forlænge til 20:30) i DGI Storkøbenhavns lokaler på Vester Voldgade 100"

Transkript

1 Dagsorden BU-møde Torsdag d. 26/ Kl (evt. kan vi forlænge til 20:30) i DGI Storkøbenhavns lokaler på Vester Voldgade 100 Parkering kan være en udfordring for Jer der kommer i bil. Det anbefales at parkere ved Øksnehallen der er 7 minutters gang fra kontoret. Der er plads og det er gratis. Der er let forplejning til mødet PUNKT Evt. tilretning af dagsordenen Formål med mødet SAGSFREMSTILLING/REFERAT Orientering Beslutning omkring børneregler Orientering Siden sidst o Breddemødet i Horsens o Fra arbejdet i bestyrelsen Formanden orienterede om arbejdet i bestyrelsen. Børneregler og Grand Prix På breddemødet i Horsens diskuterede vi justeringer i såvel børneregler som GP. Ønskerne var: Kun U14 (Mesterrækker): For at forhindre problemet med at de bedste U14- hold spiller noget basket der nærmer sig rigtig basket i forhold til Børnereglerne, og med trænere der har højlydt vidt forskellige fortolkninger af hjælpeforsvar, double-team m.v. FORSLAG: U14 Mesterrække spilles med almindelige regler for opdækning. Der skal spilles med personligt forsvar, men traps, doubleteam m.v. er tilladt. Både U14 og U12 (Mesterrækker): For at minimere problemer med udskiftningsregler i forhold til 5 fejl/skadede spillere: FORSLAG: 12/U14 Mesterrækker spilles med 5 x 8 minutters perioder. Udskiftningsreglerne for de første 4 perioder følger nuværende regler. I 5. periode er der fri indsætning. (Det kan overvejes om man skal spille med kun fri indsætning fra periodestart, eller om der også skal spilles med udskiftninger som i senior) Hvordan står vi ved fx at indføre en 3-seks regel i forsvaret? Der er også et ønske om at spille mere 4-4 i U12/14 (GP) på grund af de forholdsvis små baner Herudover er der et udtalt behov for at få højnet kvaliteten på dommersiden - særligt i GP, men også i mesterrækkerne - hvad vil vi foreslå? Vi drøftede forslaget fra mødet i Horsenes. Vi har besluttet at fra sæson 2015/2016 i U14 mesterrækken at spille 5x8 med fri indskiftning i sidste periode og resten holder vi fast i. Der skal meldes ud at det er en forsøgsordning der gælder i et år, med evaluering halvvejs og i slutningen af sæsonen. B&U medlemmerne vil overvære nogle kampe i rækken for at vurdere effekten af ændringen. Der er stadigvæk mulighed for at aftale inden kampen, i enighed, hvor meget man vil spille sig lidt fri af reglerne omkring traps. Formanden retter og indskriver i reglerne for næste sæson.

2 SFO-basket Vi drøftede også de ulemper kvartalsreglen har medvirket enkelte steder, men generelt gavner reglen mere end den skader. Problemet er de steder, hvor man misbruger den for at vinde kampe mere end for at holde på spillere på et hold selvom de er for gamle. Vi ønsker også, at man efter 1. eller2. runde i en række kan få lov at rykke op eller ned i en række (GP primært) hvis vi kunne lave en ranking-turnering (GPform med korte kampe) i starten af sæsonen ville det optimere det i resten af sæsonen dette virker i øjeblikket svært at realisere. Vi anbefaler, at man tilmelder sig i mesterrække A (U16) eller B (U15) og spiller før jul og opdeler efter jul i nye puljer og evt. kontakter til klubberne om hvor de vil ligge henne. Vi havde også en drøftelse af, om turneringen ligger hensigtsmæssigt og om den kan forlænges? I forhold til pigerne skal det altid være fleksibelt og med mulighed for tilpasninger. Som udgangspunkt er det vores ønske at mesterrækkespilere ikke deltager i GP og kun undtagelsesvist, hvis det er for at sikre at et stævne kan gennemføres. Dette gælder i særdeleshed landsholdsspillere Der er et ønske om at evaluere både børnereglerne og gp-stævnerne i felten vi vil prøve at lave et simpelt ark der kan sendes ud, udfyldes og returneres fx gennem turneringslederne. Det undrer os, at man, hvis man melder fra til GP i GOD TID, alligevel får en bøde? Kunne vi lave et alternativ til de klubber med U8 hold der ikke vil spille GP fx ved at lave stævner med fri tilmelding. Forbundet kan evt. hjælpe med kontakt fx en facebookgruppe eller lignende Mads B. spørger på kontoret om DBBF kan administrere en smart ikke-tidskrævende løsning Vi anbefaler fortsat, at man lokalt afgør på stedet kamplængde, om man vil spille 4-4, på stor eller lille bane, høj eller lav kurv osv. Projektet er nu besluttet som hovedindsatsområde i bestyrelsen hvordan vil vi som udvalg indgå i SFO-basket projektet? Rekruttering? Hvor skal vi sætte ind henne? Pigebasket? Vi drøftede fordele og ulemper ved modellen. Der kan være usikkerhed omkring effekten udenfor de større byer og om det vil tage energi fra de små klubber i provinsen vis de ikke er med på SFO-bølgen? Hvad gør vi om 4-5 år når spillerne bliver u12/14? Har de steder at spille har vi haltimer nok? Får vi lavet nye klubber? Vi ser det som en god mulighed for at lave fokus på pigeindsatsen ift. rekruttering af nye pigespillere U12. Pigeprojektet Det fremgår af DBBF s bestyrelsesreferat at der ikke vurderes at have været den store effekt af pigeindsatsen. Det er B&U-udvalget ikke enig og mener bl.a. at hele den langvarige effekt af at have lige fokus på drenge og piger, fx ift. billedmateriale dels kan være svær at måle, dels ikke har slået igennem endnu. Endvidere gjorde repræsentanter fra pigegruppen B&U opmærksomme på at vi blot netop er trådt ind i år 2 af en 3-årig indsats.

3 Pigegruppen anerkender at fokus i gruppens arbejde og aktiviteterne i klubberne med fordel kan være fastholdelse af de store piger (13-18 år) nu hvor SFO Basket "tager sig af rekrutteringen" Strategiske overvejelser og indsatsområder fremadrettet Se ovenfor har vi andet? Fx Bedre turnering for u16/17 kan vi fx i mesterrækkerne/a-rækkerne starte med en kvalifikationsturnering i GP-form over 3-4 stævner og så inddele i mesterrækkepuljer herefter? Slutspil for de sekundære rækker? Træneruddannelse har vi input til trænerudvalget? SMARTbasket hvordan synes vi det skal i spil? Se længere oppe i forhold til kvaliteten i U16/17 SMART er et fint materiale Økonomi og Vi foreslår som udgangspunkt ikke noget nyt har vi som udvalg et ønske om at budget få midler til egne projekter? Minifestival Evt. Vi vil gerne afsætte midler til at gøre noget for kvaliteten af dommerne til GP og ungdomsrækkerne i øvrigt fx tale om linje, tale om børneregler og spilledelse mm Herudover vil vi gerne opprioritere pigeindsatsen, da vi tror på det har en effekt i modsætning til ikke at gøre noget Vil vi fortsætte med både øst og vest? (kræver at der er budget til det) Vi holder fast i vores beslutning fra sidste møde, BU-møde, torsdag d. 18/ Tilstede: Jesper Nielsen, Klaus Hartig-Mikkelsen, Henrik Sandberg og Michael Bloch (fmd. DBBF). Fraværende: Torben Bo Jensen og Jannie Vium (afbud begge to) og Jesper Fasterholt PUNKT Børneregler SAGSFREMSTILLING/REFERAT Skal vi justere/ændre på noget i forhold til Grand Prix turneringen? Der er nemlig ikke helt overensstemmelse mellem vores børneregler og reglerne i GP. Særligt timeout er anderledes ds/b%c3%b8rneregler%20forskelle%20skema% ashx Alle kigger på det vi har nu og melder tilbage inden mødet i Horsens Grand Prix Der har været afholdt møde om GP-turneringen. Henrik var til stede og kan fortælle lidt mere. Hvad er vores holdninger til GP, DM, Mesterrækker mm?

4 Kan vi anvende en anden måde at registrere resultater på så vi ikke ser scoren, kun hvem der vinder Kan vi ikke forbedre vores GP-stævner fx ved at gå ned til tre hold i stedet for fire, så man spiller to kampe og får en pause imellem hver kamp eller kun spiller to kampe i træk i stedet for tre? DBBF fremtidige strategi Rasmus Winkel har på bestyrelsens vegne udsendt et skema til jer alle på mail - jeg tænker, at vi gennemgår det på mødet her (indsat nedenfor) og sender det afsted på udvalgets vegne. I kan stadigvæk - som udvalgsmedlem - lave jeres egen hvis det Vi skal bla forholde os til SFO-basket som primære indsatsområde på breddesiden de næste fire år (fra sæsonen ) Hvordan vi får implementeret fx pigebasket, EASYbasket mm ind i den strategi Hvad har vi af områder som vi finder er vigtige og som vi ikke kan få ind under SFO-basket? Vi gennemgik kort rammerne for etablering af børnebasketfonden og DBBFs beslutning om at træde ud af fordelingsnøglen for at støtte om projektet i de næste 3-4 år. Det gav anledning til nogle overvejelser: Hvad betyder det for os som udvalg og vores områder særlig overgangen fra SFO til klubbasket? Hvordan kan vi understøtte, at SFO-medlemmerne kommer over i klubberne og dermed en medlemstilgang i dansk basketball? o Fx lave de samme regler i SFO-basket som i klubbasket i den samme aldersgruppe Hvad ser vi af umiddelbare udfordringer: o Halkapacitet!! o Få klubber der kan løfte opgaven med at arrangere stævner o Hvad vil det betyde for vores foreningsstruktur? o Hvad sker der med skolereformen i den sammenhæng? Hvad ser vi af fordele? o Større synlighed af og kendskab til vores sport o Et tilbud af bedre kvalitet end det andre kan tilbyde særligt pga vores alderstilpassede regler, men også fordi vi allerede er i gang og det er prøvet af o At skabe satellitklubber i byer eller områder tæt på eksisterende klubber o At gøre det nemmere at komme ind på skolerne med basketball Som udgangspunkt burde vi kunne implementere fx pigeindsatsen ved at lave særlige tilbud for piger EASYbasketkonceptet er nemt at overføre i samarbejde med en lokal klub De nuværende børneregler fungerer nærmest perfekt til SFO-basket (U8-10 og U12) Vi er enige om, at vi holder et møde med Jens Laulund for at gå mere i dybden med projektet

5 Budget Vi skal inddrage en spillederuddannelse i SFO-projekterne, så de deltagende klubber skal stille med fx fire personer der undervejs i forløbet uddannes som spilledere (krav) Kan vi lave en rekrutteringsfolder der henvender sig til potentielle forældre til potentielle spillere gerne mødrene? Fx på Google-docs eller Onedrive? Gerne målrettet særlige målgrupper.. og i en lækker kvalitet Hvad ønsker vi? Pt har vi som udvalg kun flg. aktiviteter som er helt vores egne I samarbejde med DGI: MINIbasketfestival i Hørsholm MINIbasketfestival i Viby Herudover har vi Årligt FIBA-Youth møde Formandens tilstedeværelse under UNM Møder, herunder pokalweekenden til minibasket-festival samlet set fokus skal være på at dommeruddannelsen under stævnet er med fokus på spilledelse i forhold til børneregler og det fremtidige satsning på SFO-basket. Vi vil gerne opprioritere VIBY-stævnet og nedprioritere Hørsholm over en årrække Justere og fastholde budgettet på de øvrige områder Michael Bloch orienterede herunder lidt om samarbejdet på de nordiske forbundsmøder vi skal følge op på det i forhold til at etablere mere samarbejde om ungdomssiden i de nordiske forbund (Jesper kontakter Rasmus) Andet Her kan I skrive på, hvis der er noget I ønsker taget op på mødet fx Mødet i Horsens til januar Vi vil gerne drøfte hele vores turneringsstruktur i Horsens Vi vil også gerne drøfte samarbejde mellem bredde og elite på ungdomssiden for at skabe sammenhæng hele vejen op Eventuelt Vi fik en god snak om markedsføring og hvor vi kan lette arbejdet for hinanden på det område Hvem er vores kontakt i administrationen? Vi vil gerne have Mads Bojsen hvis det er muligt Jesper kontakter Rasmus Rasmus skema Bredde Kommentar fra Børn og Ungeudvalget Udtræden af Vi afventer spændt hvad der sker fordelingsnøglen! SFO basket (udtræden af fordelingsnøglen) BU vil afholde møde primo 2015 med Børnebasketfonden for at afstemme forventninger mv til indhold, regler, aktiviteter og fokus på fx piger Flere piger i Basket Sørge for ekstra opmærksomhed på de piger der er med i SFO-projekterne evt. via en særlig fokus på at få lige så mange piger med som drenge

6 Basketball skal være mere tilgængelig Stadigvæk have arrangementer målrettet piger de steder hvor der er basis/ønske om det Brug de gode eksempler fra andre steder fx Solrød Smartere og mere feminint spilletøj dette er en undervurderet faktor! Sælg børnereglerne og GP-turneringen og vise, at vi kan noget de andre ikke kan kvalitet(alderstilpassede regler og træning) og værdier (ligeværd, sund konkurrence, respekt og engagement) - BRUG BOLDEN (i mere end en forstand) Vi skal fortælle om alt det vi er bedre til end de andre Vi skal opprioritere vores turneringstilbud så de bliver så gode som muligt Vi skal opprioritere vores træneruddannelse for bredde- og ungdomstrænere, så vi er nogle af de dygtigste i Danmark til at træne børn og unge hvordan får vi voksne-ikkebasketball-spillere til at blive trænere? Vi bør aldrig siger nej til nye medlemmer uanset hvornår på sæsonen de kommer, hvor gamle de er og hvor dygtige de er Kan vi på nogen måde øge rekrutteringsindsatsen for de yngste 5-6 årige? Mere branding fx ved hjælp af bolde med klubnavn på o. lign. Vores hjemmeside skal være langt mere tilgængelig fx en særlig side til ungdom?

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT. Simon Hamborg, Mads Y. Christensen, Louise Hartvig og Thomas Silfen, Mogens Thygesen

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT. Simon Hamborg, Mads Y. Christensen, Louise Hartvig og Thomas Silfen, Mogens Thygesen RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT Møde om: Trænerudvalgsmøde Deltagere: Afbud: Simon Hamborg, Mads Y. Christensen, Louise Hartvig og Thomas Silfen, Mogens Thygesen Dato: 1.dec. 2016 Sted:

Læs mere

Hvad er børneregler? Hvorfor børneregler

Hvad er børneregler? Hvorfor børneregler Børneregler 2017-18 Hvad er børneregler? Basketballreglerne for vores spillere i U8-14 hedder børneregler. Reglerne er progressivt bygget op og tilpasset spillernes udvikling og alder dvs., at reglerne

Læs mere

Ansøgning - Basketball til alle byens børn

Ansøgning - Basketball til alle byens børn Ansøgning - Basketball til alle byens børn BørneBasket i Hørsholm 79ers nyskabende idrætsaktivitet skal bringe sport og foreningskulturen ud til børnene med et opfølgende tilbud i skolernes SFO 1. Resumé

Læs mere

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT Møde om: Trænerudvalgsmøde Deltagere: Mads Y. Christensen, Thomas Silfen, Simon Hamborg. Afbud: Louise Hartvig, Mogens Thygesen. Dato: 3. september 2016

Læs mere

Ny sæson aktiviteter til din

Ny sæson aktiviteter til din Til alle basketballklubber Ny sæson aktiviteter til din klub i 2016/17 www.dgi.dk/basketball og www.basket.dk 2 I dette nyhedsbrev kan du læse om nogle af vores mange, spændende aktiviteter og ikke mindst

Læs mere

Danmarks Basketball-Forbund

Danmarks Basketball-Forbund Danmarks Basketball-Forbund Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Tlf. +45 43 26 24 20 Fax. +45 43 26 24 30 Mail: info@dbbf.dk - www.basket.dk København, den 7. december 2015 Respekt Ansvarlig

Læs mere

Hvordan anvender du reglerne bedst? Dokumentet er bygget op af forskellige dele

Hvordan anvender du reglerne bedst? Dokumentet er bygget op af forskellige dele Børneregler 2018-19 Hvordan anvender du reglerne bedst? Dokumentet er bygget op af forskellige dele Denne indledning En kort baggrund for hvorfor reglerne eksisterer og den sammenhæng der er mellem regler

Læs mere

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT Møde om: Klubudviklings udvalgs møde Deltagere: Morten Jensen, William Bond, Susanne Fløe og Thomas Johansen Afbud: Karin Olsen og Kasper Mølgaard Dato:

Læs mere

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT. Karin Olsen, Susanne Fløe, Kasper Mølgaard, Morten Jensen, Thomas Johansen

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT. Karin Olsen, Susanne Fløe, Kasper Mølgaard, Morten Jensen, Thomas Johansen RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT Møde om: Klubudviklingsmøde Deltagere: Afbud: Karin Olsen, Susanne Fløe, Kasper Mølgaard, Morten Jensen, Thomas Johansen Dato: 24. november 2016 Sted:

Læs mere

Referat af møde i Børne- og ungeudvalg Tirsdag den 12. maj 2015 kl i Aulum Fritidscenter

Referat af møde i Børne- og ungeudvalg Tirsdag den 12. maj 2015 kl i Aulum Fritidscenter Referat af møde i Børne- og ungeudvalg Tirsdag den 12. maj 2015 kl. 17.00 i Aulum Fritidscenter Mødedeltagere: Anne-Mette Røn Poulsen Tove Ehmsen Trine Lajgaard Ella Søndergaard Annette Olesen Sheena Kristensen

Læs mere

Udvalgsmøde den 31. oktober 2018, Nørremarksvej 225, 6800 Varde. OBS! Kl (Spis aftensmad hjemmefra). I DGI Sydvest krocket-udvalg.

Udvalgsmøde den 31. oktober 2018, Nørremarksvej 225, 6800 Varde. OBS! Kl (Spis aftensmad hjemmefra). I DGI Sydvest krocket-udvalg. Udvalgsmøde den 31. oktober 2018, Nørremarksvej 225, 6800 Varde. OBS! Kl 17.30 (Spis aftensmad hjemmefra). I DGI Sydvest krocket-udvalg. Deltagere: Christian Jacobsen (CJ), Aase Jacobsen (AJ), Steen S.

Læs mere

af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel. ...

af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel. ... Referat af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl. 17.30 i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel.... Deltagere: Sonja Hansen, Niels Emil Lindholm, Helle Munk-Hansen, Peter Jensen,

Læs mere

Børneregler 2015-16 fortolkninger, præciseringer og gode råd

Børneregler 2015-16 fortolkninger, præciseringer og gode råd Børneregler 2015-16 fortolkninger, præciseringer og gode råd Senest ændret august 2015 Vi har igennem de sidste par år oplevet, at de mere differentierede børneregler har været en stor hjælp til at få

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Mads Christensen (TRU), Susanne Fløe (KU), Jørgen Kvist (JK),

Læs mere

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT Møde om: Trænerudvalgsmøde Deltagere: Louise Hartvig, Mads Y. Christensen, Thomas Silfen. William Bond. Afbud: Simon Hamborg, Mogens Thygesen. Dato:

Læs mere

Strategioplæg. Børne- og Ungeudvalget Version 1 Oktober 2010

Strategioplæg. Børne- og Ungeudvalget Version 1 Oktober 2010 Strategioplæg Børne- og Ungeudvalget 2010-15 Version 1 Oktober 2010 Respekt Engagement Ansvar Konkurrence Fællesskab DBBF Strategiske mål 2010-20 Vision Enhver by over 3.000 indbyggere skal have en basketball

Læs mere

DBU Lolland-Falster. på vej mod 2015. Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde

DBU Lolland-Falster. på vej mod 2015. Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde DBU Lolland-Falster på vej mod 2015 Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde 1 Hvorfor projekt Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde 2 DBU Lolland-Falster ønsker at udarbejde og

Læs mere

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet).

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet). Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Turneringsteam:

Læs mere

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April Vandpolo Område møde Søndag 26. April TAK Tænk over lette ting I kan gøre for at hjælpe Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen

Læs mere

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014. Klubsamarbejdsmøde Dato: 12. marts 2014

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014. Klubsamarbejdsmøde Dato: 12. marts 2014 Møde: REFERAT Klubsamarbejdsmøde forår 2014 Klubsamarbejdsmøde Dato: 12. marts 2014 Sted: Deltagere: Kopi til: Dagsorden Nyborg Hallerne, Nyborg Kenn Brandenburg, Nyborg Tennisklub, Curt Grann, Nyborg

Læs mere

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00 Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen

Læs mere

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring R E F E R A T Tid: Lørdag, den 26. januar 2019 kl. 9:30-11:50 Sted: Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring Deltagere: Henrik Møller Andersen Dronninglund HC Hartmann-Nielsen Hjørring

Læs mere

Referat, Formandsmøde den 2. oktober 2019 Kl Punkt-indhold Referat Ansvarlig

Referat, Formandsmøde den 2. oktober 2019 Kl Punkt-indhold Referat Ansvarlig Referat, Formandsmøde den 2. oktober 2019 Kl 19.00 Deltagende klubber: Ølgod, Grindsted, Vesterhede, Bøvl, Fanø, Næsbjerg, Skovlund, Tistrup, Sig/Thorstrup, Oksbøl, Esbjerg, Janderup, Tjæreborg, Årre,

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Henrik Dato: 6. maj 2015 kl. 18.45 i Cafe Tilstedeværende: Kirsten,,, Stig, Peshko, Henrik,. Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline: 1. Godkendelse

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014 Møde: REFERAT Klubsamarbejdsmøde forår 2014 klubsamarbejdsmøde Dato: 10. marts 2014 Sted: Deltagere: Kopi til: Stenstrup Hallen, Steenstrup Michael Heering, Stenstrup Tennisklub og FTU, Michael Grube Andersen,

Læs mere

DGF s eliteudvalg 1. september 2014

DGF s eliteudvalg 1. september 2014 DGF s eliteudvalg 1. september 2014 Odense Idrætscenter, kl. 17.30 20.30 Deltagere: Henrik B. Bertelsen, Marianne Hulgaard (MHU), Hanne Hede (HHE), Ralf Petersen (RPE), Bo Zierau (BOZ), Flemming Kaas (FKAA),

Læs mere

Arbejdsplan for Danmarks Basketball Forbund

Arbejdsplan for Danmarks Basketball Forbund Arbejdsplan for Danmarks Basketball Forbund 2015-16 Operationelle mål sæsonerne 2015-2016 I det følgende listes de konkrete mål for hvert aktivitetsområde i DBBF for de kommende to år. Arbejdsopgaverne

Læs mere

Propositioner Beach Handball i DHF

Propositioner Beach Handball i DHF Propositioner Beach Handball i DHF Sæson 2018 (1/1 2018 31/12 2018) Propositioner for Beach Handball i DHF Administrative bestemmelser vedr. turneringerne 1.1 Alle retningslinjer for Beach Handball turneringerne,

Læs mere

Visionen for basketballsporten i Danmark er en sportsgren, som i enhver henseende kan betegnes som sund.

Visionen for basketballsporten i Danmark er en sportsgren, som i enhver henseende kan betegnes som sund. Vision, værdier og strategi Vision Basketball den sunde sport i alle led Visionen for basketballsporten i Danmark er en sportsgren, som i enhver henseende kan betegnes som sund. Basketballsporten i Danmark

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1. Almene regler... 2. 2. Klassificeringssystem... 2. 3. Idrætsmateriel... 2. 4. Idrætsregler... 2. 5. FM-holdturnering...

Indholdsfortegnelse. 1. Almene regler... 2. 2. Klassificeringssystem... 2. 3. Idrætsmateriel... 2. 4. Idrætsregler... 2. 5. FM-holdturnering... Indholdsfortegnelse Side 1. Almene regler... 2 2. Klassificeringssystem... 2 3. Idrætsmateriel... 2 4. Idrætsregler... 2 5. FM-holdturnering... 3 6. Ændring af turneringsregler... 6 7. Bekendtgørelse...

Læs mere

Forældrefolder Aalborg HK

Forældrefolder Aalborg HK Forældrefolder Aalborg HK Håndbold med hånden på hjertet Velkommen! Velkommen til dig som forældre og ikke mindst til dit eller dine børn, som har valgt netop Aalborg HK, som jeres forening. Og netop foreningslivet

Læs mere

Dagsorden til skolebestyrelsesmødet torsdag den 9. okt kl

Dagsorden til skolebestyrelsesmødet torsdag den 9. okt kl 1. Meddelelser fra elevrådet (19.00-19.10) Ønske om gallafest for 7. 9. klasse inden jul. Det kunne evt. være den 12/12. Tidspunktet kunne være fra ca. 19.00 -? Jesper fra Ungvest kunne være behjælpelig

Læs mere

En idrætsgren med sin egen fond boomer

En idrætsgren med sin egen fond boomer En idrætsgren med sin egen fond boomer Børnebasket-fonden sælger basketball i pakker - enten som undervisning i skoler eller som flere dages camps i skoleferier. Fonden har så stor succes med at oprette

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 18. januar 2018

Referat Bestyrelsesmøde d. 18. januar 2018 Referat Bestyrelsesmøde d. 18. januar 2018 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 22.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1 INFORMATIONER OM TURNERINGEN Vintersæson `en 2013/14. 1 STRUKTUR FOR UNGDOM, sæson 2013-14 (skematisk) Generelt: Kvalifikationsturnering i U-16 1. Division og U-18 1. Division

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Mads Christensen (TRU), Susanne Fløe (KU), Jørgen Kvist (JK),

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Det er igen tid til at gøre status i forhold til Børne- og Ungeudvalgets arbejde her i kredsen. Det har på mange måder været et godt år med forandringer, succes, glade spillere og trænere som hoved indtryk.

Læs mere

Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017

Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017 Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017 Orientering fra turkoordinator. Kommunikationsplan fra DBwF. Års hjul. JM og FM Single/double status Antal deltagere Holder budgettet Er hjælpere på plads.

Læs mere

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2014-2015 Torsdag d. 27. november 2014, kl. 18-22 i Langeskovhallen på Fyn.

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2014-2015 Torsdag d. 27. november 2014, kl. 18-22 i Langeskovhallen på Fyn. Brøndby den 27. november 2014 Journal nr. 2160-14 -SHA Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2014-2015 Torsdag d. 27. november 2014, kl. 18-22 i Langeskovhallen på Fyn. Deltagere: Troels

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Hvidbog for Dameligaen

Hvidbog for Dameligaen Hvidbog for Dameligaen Hvidbogen Følgende Hvidbog opstiller forventninger, strategi og vejledning for gennemførelsen af Dameligaen i sæsonerne 2012-13 og 2013-14. Klubberne i Dameligaen forpligter sig

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Mads Christensen (TRU), Susanne Fløe (KU), Jørgen Kvist (JK),

Læs mere

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT Møde om: Trænerudvalgsmøde Deltagere: Mads Y. Christensen,Thomas Silfen, Mogens Thygesen og William Bond (konsulent); Steen Guido (sportschef) Maria

Læs mere

Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00

Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00 Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00 Sted: Aakjærskolens cafe Referent: Gry Damgaard Nielsen. Referat: 1. Valg af dirigent Børge Mortensen Generalforsamlingen

Læs mere

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Dagsorden for den ordinære generalforsamling 1. valg af dirigent 2. formandens beretning 3. evt. udvalgs beretning 4. fremlæggelse af revideret regnskab 5.

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Tilstede: Nina, Michael, Mette H, June, Margit, Christoffer + Birgitte fra DBU Fraværende: Mette S, Brian, Henrik, Lars 1. Bemærkninger

Læs mere

Århus, den 29. februar 2015

Århus, den 29. februar 2015 Århus, den 29. februar 2015 Referat fra evaluerings- og debatmøde med turneringsudvalget onsdag den 24. februar i Vibyhallen. 1. Velkomst og præsentation af de fremmødte. Følgende foreninger var repræsenteret:

Læs mere

DGU ANALYSEN 2005 DGU analysen 2005

DGU ANALYSEN 2005 DGU analysen 2005 DGU ANALYSEN 2005 DGU ANALYSEN 2005 Foretaget blandt: Bestyrelsesmedlemmer klubsekretærer/ forretningsførere BAGGRUND Klubberne er DGU s vigtigste målgruppe. Derfor bør DGU have et klart billede af klubbernes

Læs mere

Danmarks Basketball Forbund Børneregler Fortolkninger, præciseringer og gode råd

Danmarks Basketball Forbund Børneregler Fortolkninger, præciseringer og gode råd Danmarks Basketball Forbund Børneregler 2018-19 Fortolkninger, præciseringer og gode råd Senest opdateret august 2018 Vi har igennem de sidste par år oplevet, at de mere differentierede børneregler har

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

Godkendelse af DU-referat fra 6. januar 2017

Godkendelse af DU-referat fra 6. januar 2017 Brøndby den 11. april 2017 Journalnummer 1103-17-mcn Referat af DU-møde Tirsdag den 4. april 2017 kl. 17.00 i Langeskov Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk Jensen (BMJ), Jørgen Svane Sørensen

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Michael Brandt, Mette Riisby, Christian Peschardt og Mark Thuun Suppleanter: Elever: Jonathan Frederik Rosted (9.C) og Amalie

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Idékatalog til BMX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse

Idékatalog til BMX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse Idékatalog til BMX - Forslag til rekruttering og fastholdelse 1 Hvad forstås ved frivilligt arbejde? På både Strategiseminaret (september 2012) og Klublederseminaret (november 2012) blev der diskuteret

Læs mere

Jutlander Bank Cup 2018

Jutlander Bank Cup 2018 3-mands U6 Mix, U7 Mix & U8 Piger Jutlander Bank Cup 2018 SØNDAG 4. NOVEMBER 2018 61640 os på Jutlander Bank Cup Rosendal Hobro IK Rosendal Fodbold har i samarbejde med Jutlander Bank og Sport 24 fornøjelsen

Læs mere

Forældre- og spillermøde F/S. Så er der fodbold

Forældre- og spillermøde F/S. Så er der fodbold Forældre- og spillermøde F/S Så er der fodbold Dagsorden Velkomst og præsentation Orientering om F/S: Vision, Mission, bærende værdier m.m. U14 og 15 pigefodbold i F/S Den kommende sæson: Hvilket hold,

Læs mere

Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 17. januar 2018 kl I Hammel Idrætscenter

Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 17. januar 2018 kl I Hammel Idrætscenter Hobro, den 23. januar 2018 TJ /JR Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 17. januar 2018 kl. 17.00 I Hammel Idrætscenter Deltagere: Mette Kristensen, kreds 1, Mogens Bay, kreds 2, Anette Olesen,

Læs mere

Generalforsamling. Roskilde Håndbold. Den 27. september 2012

Generalforsamling. Roskilde Håndbold. Den 27. september 2012 Generalforsamling Roskilde Håndbold Den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning 3. Aflæggelse af regnskab 4. Behandling af indkomne forslag, jf 10 forslag fra bestyrelsen:

Læs mere

Retningslinjer for 7-kant Stævner

Retningslinjer for 7-kant Stævner Retningslinjer for 7-kant Stævner 2008-2009 Medlemmer er følgende foreninger: Kalundborg, Svebølle Hvidebæk, Føllenslev/Særslev, Gørlev, Årby og Rørby/Værslev og Raklev. For et år ad gangen skiftes foreningerne

Læs mere

Kap. 4 Den Blå Tråd i Børneafdelingen

Kap. 4 Den Blå Tråd i Børneafdelingen Alder afdeling (skoleåret fra august til juni) 4/5/6 år U6 3-mands Kap. 4 Den Blå Tråd i Børneafdelingen Fodbold Træning og opdeling Kamp og opdeling Værdier 6/7 år U7 3-mands 7/8 år U8 5-mands Fællestræning

Læs mere

Beach Handball stævner 2017 JHF Kreds 4

Beach Handball stævner 2017 JHF Kreds 4 Beach Handball stævner 2017 JHF Kreds 4 Sommeren nærmer sig så småt, og vi har endnu en gang i samarbejde med vores lokale samarbejdsforeninger fornøjelsen at invitere alle interesserede til kredsens beach

Læs mere

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017 Puljemidler kan søges af foreninger der er godkendt i Københavns kommune som frivillig

Læs mere

Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs Fodbold

Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs DGI Midtjylland fodbold - Koncept for Indendørs Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse i DGI Midtjylland... 3 Terminer... 3 Rækker... 4 Puljenummerering... 6 Puljeinddeling... 6 Placeringer...

Læs mere

Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 18.00 på Forbundskontoret i Viby

Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 18.00 på Forbundskontoret i Viby Viby J., den 8. oktober 2014 TJ /JR Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 18.00 på Forbundskontoret i Viby Deltagere: Anja Thomadsen kreds 1 Karen Johansen Kreds 2, Annette

Læs mere

Møde i Vejle Kraftcenter s styregruppen d. 28.08.13. Møde med DFK

Møde i Vejle Kraftcenter s styregruppen d. 28.08.13. Møde med DFK Møde i Vejle Kraftcenter s styregruppen d. 28.08.13 Møde med DFK EliteVejle. Bo vil gerne, at vi evaluerer det forgangne år. Hvad vil vi til næste år? Hvordan er vores samarbejde med kommunen? Hvad har

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

klub-building Gode kampoplevelser til alle spillere temahæfte - den gode kampoplevelse Dansk Håndbold Forbunds anbefalinger til foreningerne

klub-building Gode kampoplevelser til alle spillere temahæfte - den gode kampoplevelse Dansk Håndbold Forbunds anbefalinger til foreningerne klub-building temahæfte - den gode kampoplevelse DEL 1 UDVIKLING AF KLUBBENS FRIVILLIGHEDSSTRATEGI Gode kampoplevelser til alle spillere Dansk Håndbold Forbunds anbefalinger til foreningerne DEN GODE KAMPOPLEVELSE

Læs mere

Deltagere: Bent, Torben, Gitte, Lars, Thomas, Jesper, Andy, Casper, Susanne, Jan og Lisa

Deltagere: Bent, Torben, Gitte, Lars, Thomas, Jesper, Andy, Casper, Susanne, Jan og Lisa Referat, Bestyrelsesmøde 6. april kl. 17.30 i FIC Deltagere: Bent, Torben, Gitte, Lars, Thomas, Jesper, Andy, Casper, Susanne, Jan og Lisa 1) Ref. fra sidste bestyrelsesmøde: Siden sidste møde har Lars

Læs mere

Idékatalog til MX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse

Idékatalog til MX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse Idékatalog til MX - Forslag til rekruttering og fastholdelse 1 Hvad forstås ved frivilligt arbejde? På både Strategiseminaret (september 2012) og Klublederseminaret (november 2012) blev der diskuteret

Læs mere

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014 Møde: REFERAT Klubsamarbejdsmøde forår 2014 klubsamarbejdsmøde Dato: 5. marts 2014 Sted: Deltagere: Kopi til: Stjernen Tennis, Odense Kirsten Habicht, TCO, Carstens Tornbjerg, TCO og FTU, Mikkel Schäfer,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010 Dato og tid: Sted: Referat: 2. september 2010, kl. 17:00 Remissen, Østerbro LE Deltagere: Afbud: Hans J. Larsen (HJL) Morten Krydsfelt (MK) Hasanin Rudha

Læs mere

Børne- og Ungeudvalgsformandens beretning 2016

Børne- og Ungeudvalgsformandens beretning 2016 Børne- og Ungeudvalgsformandens beretning 2016 I forbindelse med generalforsamlingen i 2015 blev Ungdomsudvalget og Børne- og Ungeudvalget nedlagt, og erstattet af et nyt Børne- og Ungeudvalg. Det første

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af bestyrelsesmøde den 3. maj 2016 kl.18.00 Tilstede var: Mogens Normann, Henrik Olsen, Carsten Schmidt, Michel Karlsson, Frederik Nobel, Gert Borum, Jørn Pedersen, Morten

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2018 Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2018 Alle senior-, old- og veteran-hold

Læs mere

Deltagere Tabellen nedenfor viser mødedeltagerne samt hvem der er de enkelte hovedkredses juniorledere.

Deltagere Tabellen nedenfor viser mødedeltagerne samt hvem der er de enkelte hovedkredses juniorledere. 8. november 2009 Dansk Skak Union sskakudvalget Referat af sudvalgets møde 3. okt. 2009 Mødet afholdt på Tjele Efterskole ifm. Juniorhold DM 2009 Referent: Deltagere Tabellen nedenfor viser mødedeltagerne

Læs mere

Kristrup Tennisklub REGLEMENT IFB. KLUBMESTERSKAB

Kristrup Tennisklub REGLEMENT IFB. KLUBMESTERSKAB Klubmesterskaberne i er til, for at skabe mere spil samt at være en del af de sociale tilbud i klubben. Klubmesterskaberne skal til enhver tid sikre, at alle uanset niveau herunder begynder, motionist

Læs mere

Propositioner U12 drenge og piger sæsonen

Propositioner U12 drenge og piger sæsonen Propositioner U12 drenge og piger sæsonen 2018-2019 Første stævne i Kollerfjorð 29. september er et indplaceringsstævne, hvor der ikke kan tages point med til FM. På baggrund af dette stævne og viden om

Læs mere

Referat juniormødet 2015. 18. januar 2015, kl. 14.00. Idrættens hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Referat juniormødet 2015. 18. januar 2015, kl. 14.00. Idrættens hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Referat juniormødet 2015 18. januar 2015, kl. 14.00 Idrættens hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Velkommen Sæson 2014 Hvad har været godt? - Stor opbakning til stævner/kampe. Alle stævner har været

Læs mere

Bestyrelsen ønsker at præsentere et oplæg vedr. landsholdene og landsholdsaktiviteterne på årsmødet i november.

Bestyrelsen ønsker at præsentere et oplæg vedr. landsholdene og landsholdsaktiviteterne på årsmødet i november. Landshold DAFF Bestyrelsen ønsker at præsentere et oplæg vedr. landsholdene og landsholdsaktiviteterne på årsmødet i november. Bestyrelsen mener ikke, at landsholdene kan legitimeres i et argument om de

Læs mere

FORENINGS- UDVIKLING. Få bestyrelsen og foreningslivet gearet til fremtiden

FORENINGS- UDVIKLING. Få bestyrelsen og foreningslivet gearet til fremtiden FORENINGS- UDVIKLING Få bestyrelsen og foreningslivet gearet til fremtiden TID TIL ET PIT-STOP ELLER EN TIME OUT? De fleste foreningsbestyrelser er i hverdagen optaget af foreningens daglige drift og løbende

Læs mere

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Opsummering af samlet strategidokument HILLERØD SVØMMEKLUB December 1, 2012 HDP Vision Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Visionen for

Læs mere

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U Endnu en sæson er ved at være afsluttet. Igen har vi måtte konstatere nedgang i antallet af spillere. Det er foruroligende. Årsagen hertil skal sikkert findes med baggrund i forskellige faktorer. Nogen

Læs mere

Jens Müller bød velkommen til årets første Elite- og Talentrådsmøde og til nye medlemmer. Derefter var der præsentationsrunde bordet rundt.

Jens Müller bød velkommen til årets første Elite- og Talentrådsmøde og til nye medlemmer. Derefter var der præsentationsrunde bordet rundt. Eliteidrætssekretariatet Kultur og Idræt Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk/elitekommune Referat af Elite- og Talentrådsmøde

Læs mere

Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball. Torsdag den

Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball. Torsdag den Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball Torsdag den 23-02-2017 1. Dagsorden 1. dagsorden 2. Valg af dirigent og referent samt konstatering af om generalforsamlingen er lovligt varslet. 3.

Læs mere

DANMARK SOM RUGBYNATION

DANMARK SOM RUGBYNATION DANMARK SOM RUGBYNATION DAGSORDEN Kort omkring strategiprocessen med DIF Den strategiske plan i detaljer Hvordan sikrer vi bedst muligt samarbejdet og ejerskab med klubberne Dialog PASSION SAMMENHOLD RESPEKT

Læs mere

Tors.-fre. den 25.-26. april 2013, kl. 17.00, Hotel Niels Juel, Køge.

Tors.-fre. den 25.-26. april 2013, kl. 17.00, Hotel Niels Juel, Køge. Brøndby den 12. maj 2013 Journalnummer 1411-13-mcn Dagsorden til DU-møde Tors.-fre. den 25.-26. april 2013, kl. 17.00, Hotel Niels Juel, Køge. Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk Jensen (BMJ),

Læs mere

En idrætsgren med egen fond boomer

En idrætsgren med egen fond boomer En idrætsgren med egen fond boomer BørneBasketFonden sælger basketball i pakker - enten som undervisning i skoler eller som flere dages camps i skoleferier. Fonden har stor succes med at oprette lokale

Læs mere

Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP)

Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Tilstede fra DBwF-Øst: Afbud: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen

Læs mere

Talenttræning Piger Sydvestjylland

Talenttræning Piger Sydvestjylland Baggrunden for Talenttræning Piger Sydvestjylland Varde If er initativtager og medlem af VPF, Vestjysk Pige Fodbold som har til formål at samarbejde omkring pigefodbolden i Sydvestjylland. Grundstenen

Læs mere

Hvad er Jr. NBA League

Hvad er Jr. NBA League Hvad er Jr. NBA League Jr. NBA League er verdens sejeste skoleturnering 60 skoler deltager, de er delt i 12 divisioner fordelt over hele landet. I alt kommer 900 børn fra 4. - 6. klassetrin til deltage

Læs mere

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside.

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Hovedkredsbestyrelsens beretning ved formanden 3. Holdturneringslederens beretning 4. Ungdomslederens beretning 5. Kassererens beretning 6. Indkomne forslag 7. Fastsættelse

Læs mere

På bestyrelsens vegne Toke Hougaard. V Toke Hougaard

På bestyrelsens vegne Toke Hougaard. V Toke Hougaard FREMTIDENS LBK en klub med sjæl VISION, MISSION, VÆRDIER, MÅL OG STRATEGI 2017-2021 I sæsonerne 2016/2017 og 2017/2018 har et udvalg under bestyrelsen med deltagelse af ungdoms-, senior- og veteranudvalg

Læs mere

18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015.

18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015. Hørve Idrætsforening Grundlagt 1901 18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015. Tilstede: Kim Buurskov, Marianne Hoffmann, Palle Petersen og Kasper Skau. Fraværende: Casper Jensen,

Læs mere