RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT"

Transkript

1 RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT Møde om: Trænerudvalgsmøde Deltagere: Louise Hartvig, Mads Y. Christensen, Thomas Silfen. William Bond. Afbud: Simon Hamborg, Mogens Thygesen. Dato: 15. november 2015 Sted: Vejlby Risskov Hallen Bilag: Godkendelse af referat fra Kildeskovshallen. 1. Sag. SMART BASKET. William Bond deltager i vores møde og giver en status på hvor vi er med SMART BASKET. William tager udgangspunkt i implementeringsplanen. Se bilag. Det indstilles at udvalget orienteres om arbejdet med Implementeringsplanen. William Bond fortæller om arbejdet med SMART BASKET. Thomas Ginnerup er blevet hyret til at skrive SMART BASKET uddannelsesmateriale. William har holdt møde med nogle af de undervisere som har undervist på SUW. Her satte William rammerne for hvordan vi implementerer SMART BASKET. Glæde skal være en del af alt det vi laver. Når Thomas Ginnerup er færdig med kursusbeskrivelser, skal undervisere uddannes. Jesper Nielsen, Michael Boje, Thomas Ginnerup, Thomas Quaade, Henrik Niebuhr og Martin Jørgensen er de undervisererne som vi primært bruger. William Bond har møde med Steen Guido og Thomas Ginnerup om hvordan man strukturere U14 regions træningerne. Tanken er at tilbyde spotkurser i forbindelse med regions træningerne, første gang den januar. Hvordan sørger vi får at vi får alle klub trænerne til at deltage i regions træningerne. Louise Hartvig problematiserer, hvordan vi sikrer kommunikationen omkring regions træningerne til alle trænere? Vi spørger Steen Guido i administrationen om han har nogle bud på hvordan vi arbejder med kommunikationen til trænerne. William Bond har skrevet ud til alle klubberne og tilbudt vejledninger. I BMS har det resulteret i et kursus. Flere andre klubber har budt ind på vejledninger. William Bond tager udgangspunkt i det dokument som beskriver hvilke klubber der har SFO basket, for at sikre at klubberne har de bedste trænerkvalifikationer, når de modtager nye medlemmer. Thomas Johansen skal snakke med Børnebasketfonden om hvordan vi uddanner vores børnebasketinsrtuktører i SMART BASKET. Planen om at lave nogle få udviklingsprojekter i de store klubber, skubber vi til næste sæson. Så har vi et kursus at tage udgangspunkt i, når der skal lave et forløb, der giver mening for klubberne. SMART BAKSET skal på dagsorden igen om ca. 6 måneder.

2 2. Sag. Nordiske mesterskaber. Det er blevet besluttet at Nordiske Mesterskaber for ungdomshold bliver flyttet fra Solna til Finland. Tidspunktet for NM bliver også flyttet. Derfor vil NM for ungdomshold blive afholdt fra den juni. Trænerudvalget er enige om at, deltagelse til NM har stor for udvalget, og man er også blevet enige om at det skal bruges årligt til at mødes og netværke samt afholde mere intensive møder. Det indstilles at udvalget drøfter deres tur til NM. Nu hvor både sted og tidspunkt er ændret, skal det undersøges om det skaber udfordringer for medlemmerne af udvalget. Tidspunktet vil være en udfordring for flere af udvalgsmedlemmerne. Vi holder turen åben og ser om der sker ændringer. Som udgangspunkt vil udvalget gerne afsted, men hvis flere af udvalgsmedlemmerne ikke kan, skal det overvejes. Som udgangspunkt er det alle der deltager ellers tager man ikke afsted. 3. Sag. Uddannelsesstruktur. Thomas Silfen orienterer udvalget om arbejdet med uddannelsesstrukturen også i sammenhæng med Licensstrukturen. Thomas Har været i dialog med Mathias Bach og Rasmus Winkel omkring begge emner. Det indstilles at udvalget drøfter træneruddannelse og Licens struktur. For uddybning til referatet kan man med fordel læse bilaget med Thomas Silfens uddannelses pyramide. I dokumentet er der taget udgangspunkt i nogle af de spørgsmål som sekretariatet har, vedrørende en ny uddannelsesstruktur. Den store forskel fra den nuværende model, er at lisens ordningen bliver en integreret del af Uddannelsespyramiden. Thomas Silfen fortæller om uddannelsespyramiden. Thomas Ginnerup udvikler et grundforløb samt mellem 8-16 spotkurser. Thomas Ginnerup kommer med et oplæg 1. april Mads Christensen vil gerne have at man tager højde for forståelsen af grand prix. Mads Christensen ønsker at alle skal uddanne sig i forhold til niveau. Thomas Silfen foreslår at det bliver et separat punkt, som kommer på dagsorden næste møde. 2. division skal have niveau 1. Vi skal høre Steen Guido om Headcoach og Ass. Coach skal have samme uddannelsesniveau som landstræner for DBBF. Clinics bliver opdelt i 3 grupper. DBBF s, klubbernes og clinics i udlandet. William Bond tager en smak Med Thomas Ginnerup om udvikling af engelske moduler. Der er gratis lisens det første år, man tilmelder sig. Implementeringen sker efter den eksisterende plan for lisens implementering. Thomas Silfen tager kontakt til de to forretningsførere for at forklare lisens. Der er mulighed for en fasttrack for tidligere elite spillere. For fremtiden er det træneren for det modsatte hold der skal påpege at modstander træneren ikke har lisens. Dommeren skal indberette det til DBBF, men dommerne skal ikke være opsøgende omkring det. 4. Sag.

3 Trænerkodeks. Trænerkodeks er et emne som trænerudvalget ønsker at have fokus på i fremover. Simon Hamborg tog emnet op på sidste møde, da han havde oplevet rekrutteringsprocesser som var aggressive. Derfor der et behov for at arbejde med arbejde med det. Det indstilles at udvalget drøfter arbejdet med et trænerkodeks. Det blev besluttet at rykke sagen om trænerkodeks til næste møde 5. sag. Udvalgsmøder til Pokalfinalerne. Lørdag den 16. januar er der pokalfinaler i Horsens. Traditionen tro afholdes der fællesmøder i breddeudvalgene, ligesom der er mulighed for at afhold udvalgsmøde i trænerudvalget. Der er lagt op til følgende program. Fredag den 15. januar Status for implementering af SMART BASKET (Orientering fra TRU / adm.) Status for Børnebasketfonden (orientring fra Jens Laulund/ adm.) Hvordan gennemsyrer SMART BASKET vores prioriterede strategiske breddeindsatser? Vi har i år valgt at holde fokus på Grand prix, og på træneruddannelse samt Trænerlicensen. Disse to områder er under stor udvikling og er centrale for breddebasket i Danmark. Det ansvarlige politiske udvalg giver, sammen med Administrationen et kort overblik over deres strategiske område. Hvor er vi? Hvor skal vi hen? Udfordringer og den de gode historier? Efterfølgende er der lagt op til debat. o Grand prix / Børneregler. (Udvalg: TU /B&U adm.: Rune Larsen / Kim Lippert) o Uddannelse / Trænerlicense. (Udvalg: TRU adm.: Mathias Bach) ? Hygge på hotellet for dem der har lyst. Lørdag den 16. januar Separate udvalgsmøder Frokost Pokalkampe Bestyrelsesmøde. Det indstilles at programmet drøftes og at der aftales tilmelding til week-enden. Thomas Johansen orienterer om Planen for pokalfinalerne. Dagsordenen for fællesmødet er ikke endegyldigt. Der vil komme et mere detaljeret et når vi nærmer os pokalfinalerne. 6. sag.

4 Grand prix. (evt.) Sags fremlæggelsen. Louise Hartvig og Simon Hamborg har ønsket en drøftelse af Grand Prix stævnerne. Stævnerne er ikke noget som Trænerudvalget arbejder med, men stævnerne påvirker alle de frivillige, som også er aktive i klubberne og som har med stævnerne at gøre i deres daglige virke som trænere. Det indstilles at trænerudvalget drøfter Grand Prix stævnerne. Mads Christensen fortæller at det har været et emne på sidste bestyrelsesmøde, og at man godt var klar over at det ikke fungerer optimalt. Thomas Johansen orienterer om at man den 26. november har møde om Grand Prix i Brøndby, hvor man vil forsøge at finde en model der giver mening for alle. På mødet vil turneringsudvalget, Børne og unge udvalget og DBBF s administration være repræsenteret. 7. sag. 8. sag. Til næste møde. Rullende Dagsorden Uddannelse Licens Fastholdelse og rekrutterings-strategi. Trænernetværk Samarbejde med andre udvalg. SFO basket Evt.

5 Trænerlicens niveauer. Hvor mange niveauer skal der være? Dette er afbildet herunder: Hvordan relaterer niveauerne til forskellige rækker og kurser? Dette er afbildet herunder:

6 Clinics Hvordan defineres hvilket niveau en clinic har? Clinics vi selv arrangerer o Det bestemmer ressourcepersoner i administrationen, ud fra kursets indhold og i relation til den målgruppe der er tiltænkt med clinic en. Andre clinics i DK o Det bestemmer ressourcepersoner i administrationen, ud fra kursets indhold og i relation til den målgruppe der er tiltænkt med clinic en. Udenlandske clinics o Det bestemmer ressourcepersoner i administrationen, ud fra kursets indhold og i relation til den målgruppe der er tiltænkt med clinic en. Hvem står for dette arbejde? o Det bestemmer ressourcepersoner i administrationen. Trænerudvalget står naturligvis til rådighed med sparring såfremt dette skulle blive aktuelt. Udlændinge Hvordan skal udlændinge der ikke forstår dansk håndteres? Her skal skelnes mellem hvorvidt vi taler grunduddannelse, eller om vi taler clinics! Udenlandske trænere er velkommen til at dokumentere deres uddannelsesniveau, og dette vil i nogen grad være overførbart til vores licenssystem, da vi følger BTEC rangering på licens niveau. Kan en udenlandsk træner ikke dokumentere sit uddannelsesniveau, skal denne tage den nødvendige uddannelse enten i Danmark eller i udlandet, evt. sit eget hjemland. Der dispenseres ikke pga. sproglige vanskeligheder i forhold til at kunne følge et kursus afholdt på dansk. Deltagelse på clinics er underlagt samme vilkår som ved uddannelseskurser Dog formodes det at der vil være et udbud af clinics på engelsk i Danmark også. Merit fra deres hjemland? o Vilkår for merit er på samme vilkår som for trænere med dansk nationalitet. Kursusdeltagelse i DK? o Tænker dette blev besvaret i ovenstående. LIcensperiode Skal licensperioden fortsætte som i dag? 2 sæsoner (hvis kurset tages inden nytår gældende sæson + 1, hvis efter nytår gældende sæson + 2) Ja. Skal der forsat være et års gratis licens første gang man registreres? (dette anbefaler administrationen) Ja. Implementering I hvilke tempo skal niveauerne implementeres? Vi følger den eksisterende implementeringsplan, uanset at de er grafisk grupperet lidt anderledes i den nye version. Registrering

7 Har TRU nogle tanker i forhold til registreringen af kususdeltagere? Ja, vi anbefaler at dette sker elektronisk enten af forbundet (kursusinstruktøren) eller de kursus/clinicsafviklende klubber. Merit Hvordan håndteres merit? Der gives merit på baggrund af dokumentation for uddannelsesniveau indenfor basketball. Kurser eller uddannelser der ikke er underlagt FIBA eller DBBF, kan ikke gøres gældende for merit. Der etableres en skæringsdato (1/7-2016) for erfaringsgivende merit. Alle trænere der kan dokumentere at have haft trænet hold og dettes niveau, gives merit for fortsat at kunne træne dette niveau. Der gives dog det lavest rangerede udd.niveau, såfremt flere uddannelsesniveauer berettiger at træne det niveau træneren fremsætter dokumentation for. Eksempelvis vil en tidligere U-Landholdstræner bliver givet niveau 2 i trænerniveau, uanset om denne nogen sinde har gennemført en uddannelse. Der er indarbejdet et fast track for meget erfarne ikke uddannede fx elitespillere. Disse vil kunne deltage direkte på niveau 2 i udd.pramiden, mens andre normalt vil skulle igennem niveau 0, 1 osv. Hvad er proceduren hvis en velkvalificeret træner ønsker at blive godkendt på et vist niveau? Træneren må påvise sit udd.niveau enten fra DK, sit hjemland eller andet. Hans uddannelsesniveau overføres ved brug af BTEC rangering, til den danske model. Kontrol og Konsekvens I hvilken grad skal der være kontrol og konsekvens? Skal denne variere i forhold til licensniveau? Der skal ikke føres kontrol fra dommerne. Såfremt træneren fra det modsatte hold påpeger (inden kampens start) at modstander-træneren ikke har licens, har dommeren pligt til at indberette dette til DBBF. DBBF vil herefter kontakte den pågældende klub (og træner), og orientere om at denne har dispensation frem til næste licensgivende kursus passende til trænerens niveau, og deltager træneren ikke ved denne lejlighed, vil denne herefter ikke længere kunne stå som head eller ass. coach i protokollen, før end der er rekvireret licens.

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT. Simon Hamborg, Mads Y. Christensen, Louise Hartvig og Thomas Silfen, Mogens Thygesen

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT. Simon Hamborg, Mads Y. Christensen, Louise Hartvig og Thomas Silfen, Mogens Thygesen RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT Møde om: Trænerudvalgsmøde Deltagere: Afbud: Simon Hamborg, Mads Y. Christensen, Louise Hartvig og Thomas Silfen, Mogens Thygesen Dato: 1.dec. 2016 Sted:

Læs mere

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT Møde om: Trænerudvalgsmøde Deltagere: Mads Y. Christensen, Thomas Silfen, Simon Hamborg. Afbud: Louise Hartvig, Mogens Thygesen. Dato: 3. september 2016

Læs mere

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT Møde om: Trænerudvalgsmøde Deltagere: Mads Y. Christensen,Thomas Silfen, Mogens Thygesen og William Bond (konsulent); Steen Guido (sportschef) Maria

Læs mere

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT. Mads Y. Christensen, Mogens Thygesen, Maria Madsen. Louise Hartvig, Danilo Jensen, Thomas Silfen

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT. Mads Y. Christensen, Mogens Thygesen, Maria Madsen. Louise Hartvig, Danilo Jensen, Thomas Silfen RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT Møde om: Trænerudvalgsmøde Deltagere: Mads Y. Christensen, Mogens Thygesen, Maria Madsen. Louise Hartvig, Danilo Jensen, Thomas Silfen Afbud: Dato: 2.

Læs mere

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT Møde om: Trænerudvalgsmøde Deltagere: Mads Y. Christensen, Louise Hartvig, Thomas Silfen, Mogens Thygesen og William Bond (Konsulent) Afbud: Simon Hamborg

Læs mere

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT Møde om: Klubudviklings udvalgs møde Deltagere: Morten Jensen, William Bond, Susanne Fløe og Thomas Johansen Afbud: Karin Olsen og Kasper Mølgaard Dato:

Læs mere

Reglement for trænerlicensordning i Danmarks Basketball Forbund

Reglement for trænerlicensordning i Danmarks Basketball Forbund Reglement for trænerlicensordning i Danmarks Basketball Forbund 1. Formål 2. Licens 3. Merit 4. Administration og økonomi 5. Definitioner 6. Ikrafttræden 7. Kontrol og sanktioner 8. Særlige situationer

Læs mere

Ny sæson aktiviteter til din

Ny sæson aktiviteter til din Til alle basketballklubber Ny sæson aktiviteter til din klub i 2016/17 www.dgi.dk/basketball og www.basket.dk 2 I dette nyhedsbrev kan du læse om nogle af vores mange, spændende aktiviteter og ikke mindst

Læs mere

Basketkonference. Målgruppe: Alle der har med basketball at gøre. Forventet deltagerantal: Minimum 100, helst

Basketkonference. Målgruppe: Alle der har med basketball at gøre. Forventet deltagerantal: Minimum 100, helst Basketkonference Målgruppe: Alle der har med basketball at gøre. Forventet deltagerantal: Minimum 100, helst 2-300. Tidspunkt: Rigsdagsweekenden året efter OL. Formål: afvikling af normal rigsdag, strategiarbejde,

Læs mere

Arbejdsplan for Danmarks Basketball Forbund

Arbejdsplan for Danmarks Basketball Forbund Arbejdsplan for Danmarks Basketball Forbund 2015-16 Operationelle mål sæsonerne 2015-2016 I det følgende listes de konkrete mål for hvert aktivitetsområde i DBBF for de kommende to år. Arbejdsopgaverne

Læs mere

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT. Karin Olsen, Susanne Fløe, Kasper Mølgaard, Morten Jensen, Thomas Johansen

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT. Karin Olsen, Susanne Fløe, Kasper Mølgaard, Morten Jensen, Thomas Johansen RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT Møde om: Klubudviklingsmøde Deltagere: Afbud: Karin Olsen, Susanne Fløe, Kasper Mølgaard, Morten Jensen, Thomas Johansen Dato: 24. november 2016 Sted:

Læs mere

Danmarks Basketball-Forbund

Danmarks Basketball-Forbund Danmarks Basketball-Forbund Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Tlf. +45 43 26 24 20 Fax. +45 43 26 24 30 Mail: info@dbbf.dk - www.basket.dk København, den 7. december 2015 Respekt Ansvarlig

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 5. marts 2011 kl. 9.00 11.00 Sted: Hotel Opus, Horsens Deltagere: Jesper Holm (formand), Birger Kyhl, Joy Nordkvist, Peter Hansen,

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 24. januar 2011 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skovkro Deltagere: Jesper Holm (formand), Martin Skov Jensen, Joy Nordkvist, Peter

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Mads Christensen (TRU), Susanne Fløe (KU), Jørgen Kvist (JK),

Læs mere

Se diskussionsoplæg organisering

Se diskussionsoplæg organisering Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Susanne Fløe (KU), Thomas Frydendal(TU), Rasmus Winkel(DIR), Ernst Jensen(EU), Carsten

Læs mere

SPIL. Bordtennis. - Verdens hurtigste boldspil. Trænings oversigt 2015 2016. Holme-Olstrup Bordtennis klub

SPIL. Bordtennis. - Verdens hurtigste boldspil. Trænings oversigt 2015 2016. Holme-Olstrup Bordtennis klub SPIL Bordtennis - Verdens hurtigste boldspil Trænings oversigt 2015 2016 Om Holme-Olstrup BTK Årets idrætsklub i Næstved kommune 2014 Vi er en rummelig klub, hvor der er plads til alle der har lyst til

Læs mere

Trænerlicens (TRU) Økonomi Status halvårsregnskab. Seedning i pokalturneringen Rigsdagskonference Eventuelt

Trænerlicens (TRU) Økonomi Status halvårsregnskab. Seedning i pokalturneringen Rigsdagskonference Eventuelt . Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Susanne Fløe (KU), Rasmus Winkel (DIR), Ernst Jensen(EU), Michael Piloz (BL), Jørgen Kvist, Jesper Brixen

Læs mere

Godkendelse, underskrift og opfølgning på referat af møde nr. 2 d. 1. november 2013. Godkendt uden bemærkninger.

Godkendelse, underskrift og opfølgning på referat af møde nr. 2 d. 1. november 2013. Godkendt uden bemærkninger. Brøndby den 11. marts 2013 Journal nr.1243-13 -FS Referat af møde nr. 3 2012-2013 i Udvalget for Professionel Håndbold Onsdag d. 20. februar 2013, kl. 9-13 hos Divisionsforeningen Håndbold, Vesterballevej

Læs mere

1. 17:00- Gennemgang af opgaver. Økonomi status

1. 17:00- Gennemgang af opgaver. Økonomi status Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch, Ove Pedersen, Thomas Frydendal, Anker Nyborg Nielsen, Jesper Brixen, Rasmus Winkel, Jesper Nielsen,

Læs mere

Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017

Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017 Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017 Orientering fra turkoordinator. Kommunikationsplan fra DBwF. Års hjul. JM og FM Single/double status Antal deltagere Holder budgettet Er hjælpere på plads.

Læs mere

O = Opgave. Økonomisk kontrol i ligaen og regelsæt/ organisering af ligaen. Sagen om Randers blev drøftet.der var bred utilfredshed med 19:00

O = Opgave. Økonomisk kontrol i ligaen og regelsæt/ organisering af ligaen. Sagen om Randers blev drøftet.der var bred utilfredshed med 19:00 Dagsorden & Referat Møde om: BL Deltagere: Lennart Jensen HIC, Troels Mortensen Svendborg, John Bennetsen, ABK Andreas Larsen, Næstved, David Breuer SISU, Rasmus Winkel BL, Jesper Johansen DL, Bent Nedergaard

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Mads Christensen (TRU), Susanne Fløe (KU), Jørgen Kvist (JK),

Læs mere

Kl (evt. kan vi forlænge til 20:30) i DGI Storkøbenhavns lokaler på Vester Voldgade 100

Kl (evt. kan vi forlænge til 20:30) i DGI Storkøbenhavns lokaler på Vester Voldgade 100 Dagsorden BU-møde Torsdag d. 26/3-2015 Kl.18-20 (evt. kan vi forlænge til 20:30) i DGI Storkøbenhavns lokaler på Vester Voldgade 100 Parkering kan være en udfordring for Jer der kommer i bil. Det anbefales

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Susanne Fløe (KU), Jørgen Kvist (JK), Thomas Frydendal(TU), Rasmus Winkel (DIR), Ernst

Læs mere

DHF s trænerlinje foråret 2018 Et tilbud til trænere fra ca. 17 år. Idrætshøjskolen Aarhus 11. maj 13. maj 2018

DHF s trænerlinje foråret 2018 Et tilbud til trænere fra ca. 17 år. Idrætshøjskolen Aarhus 11. maj 13. maj 2018 TRÆNERKURSUS DHF s trænerlinje foråret 2018 Et tilbud til trænere fra ca. 17 år Idrætshøjskolen Aarhus 11. maj 13. maj 2018 Instruktører: Simon Sørensen, Niels Christian Pedersen, Bjørn Sommer og Jesper

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers.

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. 1. Velkomst ved Bestyrelsen (Øjvind) Øjvind bød velkommen. Info om vintertræning 2017-2018 (1/10

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 22. MARTS 2017 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Henrik,, Heidi, Mads, Christian Afbud: Pelle, William, Rasmus Agenda udsendt af formanden inden mødet:

Læs mere

Referat af komitemøde d. 29/9 2016

Referat af komitemøde d. 29/9 2016 Tids og sted: kl. 18.00 21.30 Smørum Hallen, Flodvej 62, 2765 Smørum (lokale 4) Til stede:, Britt, Betina, Louise, Thomas, Dorte Afbud fra: Anne, Morten, Mette, Meike Emne Beslutning Diskusion/ aktion

Læs mere

Indbydelse til Beg/Øvet Cup Kamp - Esbjerg

Indbydelse til Beg/Øvet Cup Kamp - Esbjerg Promotor: Tidsplan: Dansk Taekwondo Klub Sidste frist for authorization på TPSS.NL Arrangør: 12. april 2013 Esbjerg Taekwondo Klub Sidste tilmelding: Dato: 15. april 2013 4. maj 2013 Info mail sendes til

Læs mere

Udvalgsmøde den 31. oktober 2018, Nørremarksvej 225, 6800 Varde. OBS! Kl (Spis aftensmad hjemmefra). I DGI Sydvest krocket-udvalg.

Udvalgsmøde den 31. oktober 2018, Nørremarksvej 225, 6800 Varde. OBS! Kl (Spis aftensmad hjemmefra). I DGI Sydvest krocket-udvalg. Udvalgsmøde den 31. oktober 2018, Nørremarksvej 225, 6800 Varde. OBS! Kl 17.30 (Spis aftensmad hjemmefra). I DGI Sydvest krocket-udvalg. Deltagere: Christian Jacobsen (CJ), Aase Jacobsen (AJ), Steen S.

Læs mere

1.1 Aktionspunkter Gennemgang af listen. Det blev besluttet at flytte speed projektet over i projektstyringsskemaet.

1.1 Aktionspunkter Gennemgang af listen. Det blev besluttet at flytte speed projektet over i projektstyringsskemaet. REFERAT Bestyrelsesmøde 10. januar 2012 kl. 17.15 på kontoret i Brøndby Deltagere: Afbud: Niels Staun (), Nis Blaxekjær (), Peter Chapman (), Povl Lund Nielsen (PLN), Jesper Laustsen (JL), Lise Usinger

Læs mere

KURSUSKATALOG. Cheerleading DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND

KURSUSKATALOG. Cheerleading DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND KURSUSKATALOG Cheerleading 2014 DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND CHEERLEADING TRÆNERUDDANNELSER TRÆNERUDDANNELSER tilbyder hvert år træneruddannelser indenfor cheerleading. Uddannelserne ligger i slutningen

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (MHB), Ove Pedersen (OP), Jesper Nielsen (JN), Carsten Hermansen (CH), Thomas Frydendal(TF), Jesper

Læs mere

Økonomi Regnskab Budget 13-14

Økonomi Regnskab Budget 13-14 . Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Susanne Fløe (KU), Jørgen Kvist (ØK), Carsten Hermansen (TRU), Thomas Frydendal(TU),

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Mads Christensen (TRU), Susanne Fløe (KU), Jørgen Kvist (JK),

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Thomas Frydendal (TU), Mads Christensen (TRU), Morten Jespersen

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 13. august 2012, kl. 18.00 i klubrummet

Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 13. august 2012, kl. 18.00 i klubrummet Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 13. august 2012, kl. 18.00 i klubrummet Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Valg af referent 3. Godkendelse af referat fra sidste møde. 4. Sportsudvalget

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 5-2017 REFERAT 08-10-2017 KL 10.00 12.15 HOTEL FREDERIK D. II, SLAGELSE MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Bestyrelsesmøde TIDTAGER Michael B. DELTAGERE AFBUD Michael Brøndum Hansen,

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat framøde i DMU Uddannelsespanel Tid: 26. marts 2012 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skov Kro Deltagere: Jesper Holm (formand), Pia Dall Petersen, Niels Frode Sølvsteen,

Læs mere

Referat fra klubledermødet den 7. februar 2015

Referat fra klubledermødet den 7. februar 2015 Mødet blev afholdt i Nykøbing F. Bridgeklub. Referat fra klubledermødet den 7. februar 2015 Til stede: Benny Jakobsen og Hanne Hartmann (Bridgeklubben Præstø), Karin Bech og Jørgen Lyngså Larsen (Faxe

Læs mere

Referat for årsmødet for el- hockey 2015 i Bygningen i Vejle.

Referat for årsmødet for el- hockey 2015 i Bygningen i Vejle. Referat for årsmødet for el- hockey 2015 i Bygningen i Vejle. 1: valg af dirigent. (IU foreslår Carsten Mortensen). Carsten blev valgt. 2: valg af referent. (IU foreslår Michael Hansen). Michael valgt.

Læs mere

af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel. ...

af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel. ... Referat af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl. 17.30 i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel.... Deltagere: Sonja Hansen, Niels Emil Lindholm, Helle Munk-Hansen, Peter Jensen,

Læs mere

DU-NEWS December 2015

DU-NEWS December 2015 DANMARKS BASKETBALL-FORBUND Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Tlf. +45 43 26 24 20 Fax. +45 43 26 24 30 info@dbbf.dk København, den 22. december 2015 DU-NEWS December 2015 Indhold 1. Glædelig

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Thomas Frydendal (TU), Ole John Nielsen (DL), Jørgen Kvist (JK),

Læs mere

Bestyrelsesmøde BGIF Fodbold

Bestyrelsesmøde BGIF Fodbold Bestyrelsesmøde BGIF Fodbold Tid: 22. Marts 2014 kl. 17:00 20:30 Sted: Hos Jette Deltagere: Jette Degn (JD) Michael Mikkelsen (MM) Thomas Majgaard-Byrsing () Vibeke Krigslund (VK) Thomas Sørensen (TS)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015

Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015 Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015 Tilstede: Christian, Per, Lisbeth, Britta, Jenny, Heidi, Henrik & Anja 1. Referat fra sidste møde - godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen - AquaCamp - Næste

Læs mere

Mødedato: 29. maj 2019 kl Mødenavn: URG møde 8

Mødedato: 29. maj 2019 kl Mødenavn: URG møde 8 Mødedato: 29. maj 2019 kl. 20.00-22.00 Mødenavn: URG møde 8 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Ordstyrer: Skype Beth Thygensen (bth), Camilla Kruse (ckr), Hanne Enevoldsen (hen), Helle Jensen (hje), Inger

Læs mere

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen ÅRS 25JUBILÆUM Velkommen Med denne folder byder vi jer velkommen til en rigtig spændende sæson. Vores klub har 25 års jubilæum - det vil vi gerne markere med en række spændende aktiviteter og nye tiltag.

Læs mere

klub-building Gode kampoplevelser til alle spillere temahæfte - den gode kampoplevelse Dansk Håndbold Forbunds anbefalinger til foreningerne

klub-building Gode kampoplevelser til alle spillere temahæfte - den gode kampoplevelse Dansk Håndbold Forbunds anbefalinger til foreningerne klub-building temahæfte - den gode kampoplevelse DEL 1 UDVIKLING AF KLUBBENS FRIVILLIGHEDSSTRATEGI Gode kampoplevelser til alle spillere Dansk Håndbold Forbunds anbefalinger til foreningerne DEN GODE KAMPOPLEVELSE

Læs mere

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Så står den nye sæson 2008/2009 for døren og vi glæder os til at se de unge mennesker tilbage med bat og godt humør. Ungdomsudvalget er

Læs mere

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017 Det er ved at være et stykke tid siden det seneste nyhedsbrev blev sendt ud, jeg har, som de fleste ved fået nyt job, hvor der har været en masse nyt at sætte sig ind i, så derfor har det ikke været computeren

Læs mere

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014. Klubsamarbejdsmøde Dato: 12. marts 2014

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014. Klubsamarbejdsmøde Dato: 12. marts 2014 Møde: REFERAT Klubsamarbejdsmøde forår 2014 Klubsamarbejdsmøde Dato: 12. marts 2014 Sted: Deltagere: Kopi til: Dagsorden Nyborg Hallerne, Nyborg Kenn Brandenburg, Nyborg Tennisklub, Curt Grann, Nyborg

Læs mere

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014 Møde: REFERAT Klubsamarbejdsmøde forår 2014 klubsamarbejdsmøde Dato: 10. marts 2014 Sted: Deltagere: Kopi til: Stenstrup Hallen, Steenstrup Michael Heering, Stenstrup Tennisklub og FTU, Michael Grube Andersen,

Læs mere

Krav om uddannede trænere i DT-klubber

Krav om uddannede trænere i DT-klubber Krav om uddannede trænere i DT-klubber Brøndby d. 2. oktober 2018 tilrettet version I forlængelse af ledermødet i Odense (januar 2018) samt DBTU s strategiplan for 2018-2021 har bestyrelsen udarbejdet

Læs mere

Rekruttering og fastholdelse af frivillige i idrætsforeninger

Rekruttering og fastholdelse af frivillige i idrætsforeninger Kursusinvitation: Rekruttering og fastholdelse af frivillige i idrætsforeninger Oktober 2014 januar 2015 VELKOMMEN til kursus i rekruttering af frivillige ledere til idrætsforeninger Frivillige ledere

Læs mere

DHF s nye trænerlinje foråret 2017 Et tilbud til trænere fra ca. 17 år. Idrætshøjskolen Aarhus 26. maj 28. maj 2017

DHF s nye trænerlinje foråret 2017 Et tilbud til trænere fra ca. 17 år. Idrætshøjskolen Aarhus 26. maj 28. maj 2017 TRÆNERKURSUS DHF s nye trænerlinje foråret 2017 Et tilbud til trænere fra ca. 17 år Idrætshøjskolen Aarhus 26. maj 28. maj 2017 Instruktører: Martin Hjortshøj, Jesper Fredin, Søren Fisker & Niels Christian

Læs mere

Den mundtlige beretning

Den mundtlige beretning Den mundtlige beretning Planer for det fremtidige arbejde i 2012 Vi havde i april 2010 et fællesmøde, hvor regionsledelsen havde inviteret træningskoordinatorerne, udvalgsmedlemmerne og andre, der har

Læs mere

Den 11. januar Referat, DF H bestyrelsesmøde 11. januar (Sted: Trinity, Fredericia)

Den 11. januar Referat, DF H bestyrelsesmøde 11. januar (Sted: Trinity, Fredericia) Den 11. januar 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 11. januar 2018. (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 5. december 2017 2. Santander Final4 placering

Læs mere

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet).

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet). Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Turneringsteam:

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Mads Christensen (TRU), Susanne Fløe (KU), Jørgen Kvist (JK),

Læs mere

JCH medgav, at det er vigtigt, at politiske holdninger alene bør anføres, når disse fremsættes på mødet.

JCH medgav, at det er vigtigt, at politiske holdninger alene bør anføres, når disse fremsættes på mødet. Brøndby den 23. maj 2018 Referat af møde nr. 5 2017-2018 i Udvalget for Professionel Håndbold, tirsdag d. 8. maj 2018, kl. 10.00-13.00 på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere:

Læs mere

Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00

Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00 Referat af Ros/ris møde, Krocketudvalget DGI Sydvest Darum den 18. februar 2016 Sted: Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere:

Læs mere

K L U B M E S T E R S K A B E R

K L U B M E S T E R S K A B E R K L U B M E S T E R S K A B E R BRØNDBY BADMINTON KLUB B B K 2019 1 Turneringsudvalget byder hermed alle deltagere: Velkommen til klubmesterskaberne 2019 for seniorer og ungdom. Så byder vi nok en gang

Læs mere

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense Referat HB 03 2. februar 2013 Scandic Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense Deltagere Peter Jensen, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Arne Jensen, Københavns Badminton Kreds Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 14-05-2019 Mødetid: 09:00 12:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Anders Rytter Madsen Fraværende: Referent: Niels Nielsen Punkt 1. Godkendelse

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 08-2014 4. september 2014 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mandag den 25. august 2014 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat

Læs mere

DU-NEWS. 2. Honorarer 2013/ Gældende fra og med sæsonen 2013/14 (fra den 1. august 2013)

DU-NEWS. 2. Honorarer 2013/ Gældende fra og med sæsonen 2013/14 (fra den 1. august 2013) Juni 2013 I dette nummer af dommernyt kan du læse om disse emner: 1. Velkommen 2. Honorarer 2013/2014 3. Dommertilmelding til 2013/14 sæsonen 4. NM i Solna 5. Nyt fra kontoret 6. I form - Krav mm. til

Læs mere

Træning. Amager Cykle Ring Motionsmøde 12. februar 2017 Referat

Træning. Amager Cykle Ring Motionsmøde 12. februar 2017 Referat Amager Cykle Ring Motionsmøde 12. februar 2017 Referat Træning På grund af forsat tilstrømning af nye ryttere både herrer og kvinder udvider vi vores træningstilbud og der vil være flere kaptajner/løjtnant

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde

Referat: Bestyrelsesmøde Referat: Bestyrelsesmøde Dato: 22. juni 2016, kl. 18.00 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Dagsorden: Leif Meitilberg (LM), Karsten Jørgensen (KJ), Alf Jakobsen (AJ), og Louise (LP) Michael Sølling (MRS),

Læs mere

JHF mangler at ændre teksten i overskriften på hjemmesiden Santander Cup. FS følger op på dette.

JHF mangler at ændre teksten i overskriften på hjemmesiden Santander Cup. FS følger op på dette. Brøndby den 12. februar 2016 Journal nr. 1099-16-FS Referat af møde nr. 3 2015-2016 i Udvalget for Professionel Håndbold Torsdag d. 4. februar 2016, kl. 09.00 hos Divisionsforeningen Håndbold, Vesterballevej

Læs mere

Godkendelse af referat Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde d.17.september

Godkendelse af referat Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde d.17.september Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch, Ove Pedersen, Thomas Frydenda, Anker Nyborg Nielsen, Jesper Nielsen, Rasmus Winkel, Jesper Brixen

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Henrik Dato: 3. september 2015 kl. 16.30 Tilstedeværende: Lau,, Stig, Kirsten, og Henrik Afbud fra Peshko Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline:

Læs mere

Til stede: Anders, Kim, Bent, Per, Henrik, Morten, Aline, Marcus, Michael

Til stede: Anders, Kim, Bent, Per, Henrik, Morten, Aline, Marcus, Michael Referat fra bestyrelsesmøde i Brøndby Bordtennis Klub Tirsdag den 9 December 2014 kl. 19. Til stede: Anders, Kim, Bent, Per, Henrik, Morten, Aline, Marcus, Michael Afbud: Lotte Nye tiltag og ideer v./michael

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Tilstede: Nina, Michael, Mette H, June, Margit, Christoffer + Birgitte fra DBU Fraværende: Mette S, Brian, Henrik, Lars 1. Bemærkninger

Læs mere

DRF/DIF Træneruddannelser

DRF/DIF Træneruddannelser DRF/DIF Træneruddannelser TRÆNER NIVEAU 2 Målgruppe Træner 2 uddannelsen retter sig mod personer, som ønsker at opkvalificere deres kompetencer indenfor trænergerningen. Dette kan være udøvere, fungerende

Læs mere

1. Oplæg TurneringslederApp 2. Opsamling RW

1. Oplæg TurneringslederApp 2. Opsamling RW Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Liste vedhæftet Undskyldt: Dato: 8.01.2019 17-20:00 Sted: DBBF brøndby # Tid Emne Underpunkter 1. 17:00- Velkommen

Læs mere

Hvidbog for Dameligaen

Hvidbog for Dameligaen Hvidbog for Dameligaen Hvidbogen Følgende Hvidbog opstiller forventninger, strategi og vejledning for gennemførelsen af Dameligaen i sæsonerne 2012-13 og 2013-14. Klubberne i Dameligaen forpligter sig

Læs mere

MindDog kursus katalog 2016

MindDog kursus katalog 2016 MindDog kursus katalog 2016 Tag et kursus hos MindDog Din hund vil elske dig for det! Version 2.1 19. april 2016 Du sidder nu med anden udgave af vores kursuskatalog for 2016. Kataloget skal gerne give

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Thomas Frydendal (TU), Morten Jespersen (KU), Henrik Mikkelsen

Læs mere

Referat fra Nordisk møde 21. 22. februar 2009

Referat fra Nordisk møde 21. 22. februar 2009 Dansk Bueskytteforbund Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK 2605 Brøndby Tlf.: +45 43 26 27 28 Fax: +45 43 26 27 29 Hjemmeside: www.dbsf.dk E-mail: dbsf@dbsf.dk Referat fra Nordisk møde 21. 22. februar

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 19. september 2011 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skov Kro Deltagere: Jesper Holm (formand), Pia Dall Petersen, Joy Nordkvist, Hanne

Læs mere

Turneringsreglement, Flag Nationalligaen 2009

Turneringsreglement, Flag Nationalligaen 2009 Turneringsreglement, Flag Nationalligaen 2009 Referat af FNL-møde 1/11 2008 Alt der er skrevet med kursiv er refereret fra mødet d. 01-11-08. Der vil efter flagudvalgsmødet d. 15/11-08 blive sendt et færdigt

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august 2015 Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august Talentstævne kun for piger Talentstævnet har eksisteret siden 1993, hvor Stensballe IK

Læs mere

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Til stede: Lars Vermund (LV), Karsten Munkvad (KM), Bo Overgaard (BO), Gitte Melph (GM), Torben Dan Pedersen (TDP), Niels

Læs mere

5. Udvalget for Professionel Håndbold (til drøftelse) a. Næste møde den 4. april besøg af EDU og Disciplinærinstans

5. Udvalget for Professionel Håndbold (til drøftelse) a. Næste møde den 4. april besøg af EDU og Disciplinærinstans Den 20. marts 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 20. marts 2018 (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 11. januar 2018 Punkt 2 4 er for så vidt det er muligt

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 22. marts 2010/ik 1. Godkendelse af dagsorden. Referat Bestyrelsesmøde 03-2010 19. marts 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 2. Godkendelse af referat fra møde 02 2010 3. Bestyrelsens siden sidst 3. Bestyrelsens

Læs mere

Et træningstilbud til borgere med erhvervet hjerneskade. Web udgave VITAL HORSENS

Et træningstilbud til borgere med erhvervet hjerneskade. Web udgave VITAL HORSENS Et træningstilbud til borgere med erhvervet hjerneskade VITAL HORSENS MEGET MERE END FYSISK TRÆNING SAMMENHOLD DEN SOCIALE TRÆNING ER INTEGRERET I TRÆNINGEN Efter træningen er det en fast tradition. at

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Erik Bach, Edna Rasmussen, Thomas Sandberg, Katrine Nyland Sørensen, Marianne van Toornburg og Jesper Bay.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Erik Bach, Edna Rasmussen, Thomas Sandberg, Katrine Nyland Sørensen, Marianne van Toornburg og Jesper Bay. 1. marts 2013 Statens Kunstråds Musikudvalg Møde nr. 23 Mødedato: 11. marts 2013 Tidspunkt: kl. 10.00 14.00 Sted: Lokale 8, stueetagen REFERAT Til stede fra udvalget: Erik Bach, Edna Rasmussen, Thomas

Læs mere

Beretning for Landsdel 1 2011-2013

Beretning for Landsdel 1 2011-2013 Beretning for 2011-2013 To år er gået siden sidst og det er nu igen tid ti landsdelsmøde. Det betyder også, at det er tid til at se tilbage på de to år der er gået og beskrive hvad landsdelsledelsen har

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Krav om uddannede trænere i DT-klubber

Krav om uddannede trænere i DT-klubber Brøndby d. 4. juli 2018 Krav om uddannede trænere i DT-klubber I forlængelse af ledermødet i Odense (januar 2018) samt DBTU s strategiplan for 2018-2021 har bestyrelsen udarbejdet dette direktiv, som er

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 19. MARTS 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Mads,, Jens Peter, Annette, Christian, Anders Afbud: Rasmus, William Agenda: Udsendt af formanden inden

Læs mere

REGLER FOR DANMARKSRANGLISTEN 2010

REGLER FOR DANMARKSRANGLISTEN 2010 REGLER FOR DANMARKSRANGLISTEN 2010 1. Licens a. For at være omfattet af Danmarksranglisten skal en spiller være registreret med licensnummer hos DSqF. b. Tegning af licens: Alle spillere, der er medlem

Læs mere

Næstved Herlufsholm Håndbold

Næstved Herlufsholm Håndbold Referat Bestyrelsesmøde 19. september 2019 Fraværende: Henrik Waage & Søren Hansen 1 Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde d. 22. august 2019. Godkendt 2 Økonomi Udgår 3 Bestyrelsens sammensætning

Læs mere

Beslutning: Der påsættes to observatører til semi- og finaler samt Final4 i Santander Cup. FS orienterer Elitedommerudvalget

Beslutning: Der påsættes to observatører til semi- og finaler samt Final4 i Santander Cup. FS orienterer Elitedommerudvalget Brøndby den 25. oktober 2018 Referat af møde nr. 1 2018-2019 i Udvalget for Professionel Håndbold, torsdag d. 27. september 2018, kl. 13.00-16.00 i Vibocold Arena, Red Office Lounge, Tingvej 5, 8800 Viborg

Læs mere