TROLDHØJS HISTORIE. Hytten har fået navnet TROLDHØJ, efter en stenhøj som ligger til højre i skoven, når vi kører ad vejen ned til hytten.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TROLDHØJS HISTORIE. Hytten har fået navnet TROLDHØJ, efter en stenhøj som ligger til højre i skoven, når vi kører ad vejen ned til hytten."

Transkript

1 TROLDHØJS HISTORIE L1 Hytten har fået navnet TROLDHØJ, efter en stenhøj som ligger til højre i skoven, når vi kører ad vejen ned til hytten. TROLDHØJ er et nedlagt husmandssted, som Det Danske Pigespejderkorps købte i Ved sammenlægningen af de to korps i 1973, blev en del hytter til salg, og i 1976 købte Dybbøl Division, under Det Danske Spejderkorps, TROLDHØJ. Efter en gennemgribende restaurering, åbnedes i 1978 også for udlejning til børnehaver, skoler, læreanstalter o. lign. I 1999 kunne Troldhøj igen åbne for lejemål, efter ca. ½ års lukning, hvor der blev bygget nyt køkken. Efter køkkenet var turen kommet til toiletter og bad. I januar 2006 kunne de nye faciliteter tages i brug. Det er spejdere der ejer TROLDHØJ, og det vil sige at den plejes og vedligeholdes af frivillige ulønnede personer, som bruger en stor del af deres fritid herude. Derfor beder vi vore lejere hjælpe os med at bevare TROLDHØJ, ved at bruge Hytten og de udendørs arealer med nænsomhed. Se TROLDHØJ s egen hjemmeside, på adressen: Se også Dybbøl Divisions hjemmeside, på adressen: VELKOMMEN TIL TROLDHØJ L2

2 TROLDHØJ LEJRPLADS INFORMATION TROLDHØJ HYTTE & LEJRPLADSER består af HYTTEN og 5 LEJRPLADSER. Disse 6 enheder udlejes hver for sig. Lejerne må kun benytte den/de lejede enheder, der fremgår af lejekontrakten. Udover disse 6 enheder er der: ÆBLEHAVEN som er forbeholdt lejeren af HYTTEN. FÆLLESAREALET som er forbeholdt samtlige lejere af LEJRTPLADSERNE. GÅRDSPLADSEN foran HYTTEN som er forbeholdt lejeren af HYTTEN. P-PLADSEN må benyttes af samtlige lejere. Se SKITSE OVER TROLDHØJ. TROLDHØJ LEJRPLADS INFORMATION er en samling løsblade, der indeholder et væld af facts, der kan blive nødvendige og gavnlige for bedre at kunne planlægge et ophold på Troldhøj eller for at kunne indhente eksakt viden mens du er der. Foroven er angivet navnet på det emne, der beskrives på løsbladet. TROLDHØJ INFORMATION indeholder følgende: 1 Troldhøjs historie. 2 Troldhøj Lejrplads Information. 3 Navn- og adresseliste. 4 Praktiske forhold (ordensreglement). 5 Faciliteter. 6 Færdsel i skoven. 7 Fjordmoseengene. 8 Bestilling og betaling. 9 Troldhøjudvalget. 10 Folder, Vandreture i Statsskovene nr. 30 "NØRRESKOVEN ALS". Find folderen på Læs venligst TROLDHØJ LEJRPLADS INFORMATION grundigt igennem, dette vil spare dig for en del ærgrelser, under dit ophold. L3

3 NAVN- OG ADRESSELISTE ADRESSE LÆGE Troldhøj, Troldhøjvej 1, Østerholm, 6430 Nordborg. Lægehuset. Mosevej 3 Guderup, 6430 Nordborg. Telefon: På hverdage mellem kl og På alle andre tidspunkter. Lægevagten. Telefon: FALCK BUSFORBINDELSER TOGFORBINDELSER BUS TIL UDFLUGTER TURIST-INFORMATION HANDLENDE Falck, Fynsgade 2, 6400 Sønderborg. Telefon: Sønderborg Rutebilstation Jernbanegade 1, 6400 Sønderborg. Telefon: Sønderborg Station. Dybbølgade 2-4, 6400 Sønderborg. Intet billetkontor! G. F. Busser. Stevning Gade 15A,Stevning, 6430 Nordborg. Telefon: Sønderborg Turistbureau. Rådhustorvet 7, 6400 Sønderborg. Telefon: Super Brugsen i Guderup. Østergade 4, 6430 Nordborg. Telefon: Brugsen udbringer bestilte varer dagligt. Super Brugsen i Fynshav Toftevej 2, Fynshav, 6440 Augustenborg. Telefon: Henrik's Bageri. Vestergade 3, Guderup, 6430 Nordborg. Telefon: REMA 1000 i Guderup. Søndergade 22, 6430 Nordborg Telefon: BRÆNDE Grannegaard Biobrændsel Foldager 4, 6400 Sønderborg

4 Tlf SKOVFOGEDEN Gråsten Statsskovdistrikt Felstedvej 14, 6300 Gråsten Ekspedition mandag fredag 9-16 Telefon: PRAKTISKE FORHOLD L4 NØGLE Nøgle til lade vil blive tilsendt lejeren nogle dage før lejemålets start, hvis ikke anden modtager er oplyst på lejekontrakten. BILKØRSEL OG PARKERING Bilkørsel til og fra Troldhøj skal begrænses til det mindst mulige. Kun Troldhøjvej må benyttes, samt parkeringspladsen ved Troldhøj. DER MÅ IKKE KØRES PÅ PLADSERNE. MEDBRING 2 kr. mønter, til automater for varmt brusebad. Toiletpapir. Rengøringsmidler til toiletter. BADNING Havvandet er godt men pas på, det bliver hurtigt dybt. Ved ophold på havet, anbefales brug af redningsvest. VIS HENSYN Vi beder jer vise hensyn til andre i området. I TIDSRUMMET FRA KL TIL KL SKAL DER VÆRE NATTERO. DET ER FORBUDT AT FÆRDES PÅ INDHEGNEDE AREALER. ANVISNINGER Troldhøjudvalgets skriftlige og mundtlige anvisninger skal følges. Overtrædelse af disse anvisninger, kan medføre bortvisning, uden varsel. I tilfælde af bortvisning, ydes ingen form for erstatning. PROBLEMER Skulle der opstå problemer vedrørende lejemålet, der ikke kan løses på stedet, så kontakt straks en fra forretningsudvalget (se listen: Troldhøjudvalget, side L9). FACILITETER TOILETTER I laden er der indrettet 10 toiletter, kønsopdelt, til alle lejrpladserne.

5 Ved toiletterne er opsat 2 håndvaske med koldt vand. Toiletter og håndvaske rengøres af brugerne. BRUSEBAD I laden er der 4 brusekabiner, med varmt og koldt vand. Disse brusere er for lejerne på de 5 lejrpladser og Bostedhoved lejrplads. Du får varmt vand ved at putte 2 kr. i den opsatte automat. Put kun een mønt i automaten af gangen. Hvis der er mange der bruger varmt vand, kan vandvarmeren tømmes. Skulle dette ske, er der ikke andet at gøre end at vente til vandet bliver varmt igen. Rengøres af brugerne. BELYSNING OG SIKRINGSTAVLER Der er 220 volt overalt. Sikringstavler er opsat i laden. AFFALD Affald henlægges i containerne i containergården. LEJRARBEJDSTRÆ Hvis du ønsker at lave lejrarbejde, kan du låne rafter og skaller, mod at sætte dem på plads igen efter brug. MÅ IKKE BRUGES TIL BÅL. VAND Der er vandværksvand i samtlige haner. BÅL Der må laves bålsteder, hvis græsset graves af og kanterne beskyttes. Græstørvene vandes hver dag. Inden bålstedet slettes, fjernes aske og pinde. Jorden graves igennem og vandes. Derefter lægges græstørvene tilbage, således at de ligger jævnt. Sprækker mellem tørvene fyldes ud med jord. Til slut vandes det hele godt igennem. BRÆNDE Medbringes! BRÆNDE MÅ IKKE SANKES I SKOVEN! Økser må ikke medbringes i skoven. FORTSÆTTER!!!!!!!

6 L5-2 FLAG Flaget har sin plads på snoren i laden, når det ikke er i brug. Flaget må kun hejses på den opstillede flagstang på fællesarealet. Hæng flaget tilbage på snoren i laden efter brug. HIKE-FORSLAG Vi har lavet en række forslag til HIKE-ture. Turene har forskellig længde og du finder sikkert en du kan bruge. Henvend dig til Udlejer hvis du vil vide mere. Se adresse-listen, side L9. FÆLLESAREAL Se "SKITSE OVER TROLDHØJ". Dette areal er til fri afbenyttelse for lejerne på lejrpladserne. Ingen enkeltpersoner eller grupper kan gøre krav på arealet. Arealet administreres af lejerne på lejrpladserne. Æblehaven er forbeholdt lejerne af Troldhøj Hytten.

7 FÆRDSEL I SKOVEN L6-1 VÆRN OM SKOVEN Vi er mange, der bruger skoven, omkring Troldhøj til at gå i til at lege i til at løbe i til at opdage i til spejderaktiviteter og hver af disse ting har et sæt regler, som sigter mod at bevare naturen. Kender du ikke reglerne - så læs først pjecen "Organiseret brug af statsskovene - Regler og gode råd". FÆRDEN I SKOVEN Man må bevæge sig i hele skoven, undtagen i indhegningerne. Dagøvelser med indtil 30 deltagere kan afholdes uden anmeldelse. Dagøvelser med mere end 30 deltagere, anmeldes skriftligt på standartblanket til: Gråsten Statsskovdistrikt Felstedvej Gråsten. Ekspedition mandag - fredag 9-16 Tlf senest 14 dage før afholdelsen. Tilladelse til natøvelser (mellem solnedgang og solopgang), søges uanset deltagerantal hos ovennævnte skovdistrikter, og gives kun i begrænset omfang og normalt ikke i perioden 1. april juni. POSTMARKERINGER, MELDINGER O.L. må tidligst udsættes dagen før øvelsens afholdelse og inddrages senest dagen efter. Poster og meldinger skal være tydeligt mærkede med organisations- og afdelingsbetegnelser samt dato for øvelsens afholdelse. Der må kun anvendes let nedbrydeligt materiale såsom karton og sejlgarn og ikke søm, metal, plastic og maling. Skovvæsenet er berettiget til uden at afvente øvelsens afholdelse at inddrage ikke mærkede poster og meldinger. DET ER FORBUDT - at fjerne eller beskadige skovens træer, buske og effekter, her under kvas og brænde, eller fjerne disses numre. - at tænde bål i skoven, uden tilladelse fra skovbestyrelsen. - at henkaste, anbringe eller nedgrave affald i skoven eller på anden måde forurene denne. - at medtage løse hunde i skoven. - at opslå telte eller på anden måde bygge noget i skoven. FORTSÆTTER!!!!!!!

8 L6-2 VOLDEN omkring skoven er ingen "almindelig jordvold" men et stykke skovkulturhistorie, der går mange hundrede år tilbage, til den tid, hvor forstvæsenet gravede grøfter omkring skovene. Jorden der blev gravet op blev den nuværende vold. Grøfterne er føget til da man gik over til andre afvandingsformer, men "grøftens" bredde (1,5 m.) tilhører nu som dengang, skovvæsenet. NATURSKOV I Nørreskoven er i alt godt 40 ha i 1994 udpeget til "urørt naturskov", dvs. at arealerne, efter en kortere overgangsperiode, skal overlades til helt at passe sig selv. Arealerne danner en næsten sammenhængende bræmme langs kysten i en bredde, der efter bevoksningsforholdene varierer fra 20 m. til et par hundrede meter. Med tiden vil denne bræmme udvikle sig til en slags urskov med døde, væltede træer og et interessant liv af de mange plante-, svampe-, dyre- og fuglearter, der er afhængige netop af døde træer og uforstyrrede forhold. Det er tilladt at færdes i disse naturskovarealer - men gå forsigtigt, og brændesankning m.v. er FORBUDT. På Troldhøjs opslagstavle er der et skovkort med markering af de udlagte urørte skovarealer. På biblioteket er der et par småbøger, hvor man kan læse mere om naturskovene. FUGLEOMRÅDET BOSTED MAJ OG TROLDSMOSE I 1994 er et område på ca. 10 ha skov og tilstødende ca. 10 ha eng blevet mere eller mindre oversvømmet. Det er sket for at få et rigere og anderledes plante- og fugleliv, og især fuglene har allerede indfundet sig i stort tal. Fuglene har brug for fred, så lad være med at gå ind i området. Det meste kan meget bedre iagttages fra strandvolden eller fra de tørre bevoksninger inde i skoven.

9 FJORDMOSEENGENE L7 Landskabet er formet af den sidste istid. Der er aflejret sten, sand og ler på de højtliggende arealer, indimellem har der været søer og moser samt fjordsystemer. Det nuværende engareal har været en ret stor sø, hvor der gennem tusinder af år er sket en aflejring af blade, plantestængler, grene med videre. Efterhånden er der fyldt op til det nuværende niveau, og vegetationen har skiftet fra rørskov til sumpskov og senere til græsvegetation, som i de seneste århundreder har brugt til afgræsning og høslæt. Vandhullerne, som findes i området, er gamle tørvegrave, hvor man især under 2. verdenskrig foretog opgravning af tørvemasse til brændselsformål. Afgræsning med kreaturer, heste eller får er nødvendig for at bevare det nuværende udseende. Uden græsning ville arealet blive uigennemtrængeligt krat i løbet af få år. Omkring 1990 blev der foretaget naturpleje og hegnssætning for at bevare afgræsningen og dermed bevare det dyreliv, fugleliv og planteliv, som hører til sådanne arealer. Lodsejerne beder jer hermed om ved jeres færden at vise hensyn til husdyrene, hegnene og det ville liv, så det også i fremtiden vil være et dejligt område at se på. Husdyrene er normalt ikke farlige, men lad være med at gå ind i indhegningerne, da skræmte dyr kan udgøre en risiko, både for sig selv og for mennesker. Derfor gå aldrig ind i indhegningerne og foretag aldrig fodring af husdyrene. For øvrigt siger loven, at indhegnede arealer ikke må betrædes. Velkommen i Fjordmosen! Lodsejerne.

10 BESTILLING OG BETALING L8 BESTILLING Se: Sådan gør du på vores hjemmeside Efter godkendt lejekontrakt sendes en faktura på depositum. BEMÆRK-VIGTIG!!! Såfremt indbetaling af depositum, ikke har fundet sted senest den på fakturaen anførte dato, sendes en rykker med oplysning om, at såfremt betaling ikke er indgået inden 8 dage fra rykkerens dato, vil kontrakten blive annulleret og vi tillader os at udleje til anden side. BETALING Senest 7 dage efter lejemålets afslutning, returneres nøgler og det tilsendte skema i udfyldt stand. Herefter fremsendes faktura, omfattende leje og elforbrug, modregnet det indbetalte depositum. AFBESTILLING Ved afbestilling og flytning senere end 1 måned (dog 2 måneder i perioden 1. maj august) før lejemålet, medfører tab af depositum. Afbestillingen og flytningen skal være skriftlig, og helst på den tilsendte lejekontrakt. Ved tilbagebetaling af depositum opkræves et gebyr på 500 kr. VARIGHED AF LEJEMÅLET Lejeperioden er fra kl til kl , søndag dog til kl

11 TROLDHØJUDVALGET L9 Troldhøj ejes af Dybbøl Division, Det Danske Spejderkorps, og administreres af Troldhøjudvalget. Udvalget har til opgave at administrere, bevare og udbygge Troldhøj i takt med de stillede krav. De med #, udgør forretningsudvalget, som varetager den daglige administration af Troldhøj. Formand.# Poul Søndergaard Galgebjerg 1, Mommark 6470 Sydals Tlf / galgebjerg1@bbsyd.dk Valgt af Troldhøjudvalget Lejrinspektør.# Martin Hansen Runevænget 16, Guderup 6430 Nordborg Tlf meh@jyde.dk Valgt af Troldhøjudvalget Divisionen. Vicky Elling Møllebakken Broager Tlf vickyelling@gmail.com Divisionens repræsentant Lederrepræsentant. Karin Friis Hansen Ulkebøldam 7 B st.tv Sønderborg Tlf / hansen.friis@pc.dk Valgt af Dybbøl Division Spejderinteresseret. Pia Born Tlf piaborn@hotmail.com Webmaster. Per Kongebro Tlf per@benilope.dk Udlejer.# Michael Topp Sprogøvej Nordborg Tlf michael@mstopp.dk Valgt af Troldhøjudvalget Kasserer.# Anne Tychsen Sankelmarkvej Sønderborg Tlf / E- mail. atregn@stofanet.dk Valgt af Troldhøjudvalget Lederrepræsentant. Tina Ensted Møllegade Broager Tlf tina_ensted@yahoo.dk Valgt af Dybbøl Division Spejderinteresseret. Karin Jepsen Poppelhegnet Sønderborg Tlf, Karin.jepsen@stofanet.dk Nøgleansvarlig: John Pedersen Møllehaven Nordborg troldhoj@post.tele.dk Tlf /

BOSTEDHOVED LEJRPLADS

BOSTEDHOVED LEJRPLADS BOSTEDHOVED LEJRPLADS B1 Bostedhoved Lejrplads er en del af Troldhøj Hytte og Lejrpladser, der tilhører Dybbøl Division, under Det Danske Spejderkorps. Troldhøj er et nedlagt husmandssted, der efter en

Læs mere

TROLDHØJS HISTORIE. Hytten har fået navnet TROLDHØJ, efter en stenhøj som ligger til højre i skoven, når vi kører ad vejen ned til hytten.

TROLDHØJS HISTORIE. Hytten har fået navnet TROLDHØJ, efter en stenhøj som ligger til højre i skoven, når vi kører ad vejen ned til hytten. TROLDHØJS HISTORIE H1 Hytten har fået navnet TROLDHØJ, efter en stenhøj som ligger til højre i skoven, når vi kører ad vejen ned til hytten. TROLDHØJ er et nedlagt husmandssted, som Det Danske Pigespejderkorps

Læs mere

TROLDHØJS HISTORIE. Hytten har fået navnet TROLDHØJ, efter en stenhøj som ligger til højre i skoven, når vi kører ad vejen ned til hytten.

TROLDHØJS HISTORIE. Hytten har fået navnet TROLDHØJ, efter en stenhøj som ligger til højre i skoven, når vi kører ad vejen ned til hytten. TROLDHØJS HISTORIE L1 Hytten har fået navnet TROLDHØJ, efter en stenhøj som ligger til højre i skoven, når vi kører ad vejen ned til hytten. TROLDHØJ er et nedlagt husmandssted, som Det Danske Pigespejderkorps

Læs mere

TROLDHØJS HISTORIE. Hytten har fået navnet TROLDHØJ, efter en stenhøj som ligger til højre i skoven, når vi kører ad vejen ned til hytten.

TROLDHØJS HISTORIE. Hytten har fået navnet TROLDHØJ, efter en stenhøj som ligger til højre i skoven, når vi kører ad vejen ned til hytten. TROLDHØJS HISTORIE H1 Hytten har fået navnet TROLDHØJ, efter en stenhøj som ligger til højre i skoven, når vi kører ad vejen ned til hytten. TROLDHØJ er et nedlagt husmandssted, som Det Danske Pigespejderkorps

Læs mere

Det Danske Spejderkorps Peter Wessel Gruppe Rosevej 64 9900 Frederikshavn

Det Danske Spejderkorps Peter Wessel Gruppe Rosevej 64 9900 Frederikshavn Det Danske Spejderkorps Peter Wessel Gruppe Rosevej 64 9900 Frederikshavn Råsigvej 62 9970 Jerup Kørselsvejledning: Tog: Skagensbanen, af ved trinbrættet på Rimmen station, gå mod (syd) Frederikshavn ca.

Læs mere

DET DANSKE SPEJDERKORPS RUDKØBING GRUPPE STUBBEN BRUGERVEJLEDNING

DET DANSKE SPEJDERKORPS RUDKØBING GRUPPE STUBBEN BRUGERVEJLEDNING DET DANSKE SPEJDERKORPS RUDKØBING GRUPPE STUBBEN BRUGERVEJLEDNING PRAKTISKE OPLYSNINGER Nøgler Nøgle til hytten fremsendes 3 4 dage før lejemålets påbegyndelse såfremt lejen er indbetalt. Dog vil vi i

Læs mere

Lejekontrakt ved leje af Orion gruppes hytte Kattehalevej 33B, 3450 Allerød.

Lejekontrakt ved leje af Orion gruppes hytte Kattehalevej 33B, 3450 Allerød. Lejekontrakt ved leje af Orion gruppes hytte Kattehalevej 33B, 3450 Allerød. VIGTIGT: Udfyld venligst med let læselig skrift. Lejekontrakten skal sendes med posten til Anders Winthereik, Præstøgade 3,

Læs mere

Mølkærlejren. Lejrpladsen er tilsået med græs, der dog ikke slås.

Mølkærlejren. Lejrpladsen er tilsået med græs, der dog ikke slås. FDF Brabrand Mølkærlejren Mølkærlejren er en moderne lejr, med 40 sengepladser, der ejes af FDF Brabrand. Lejren var oprindeligt et husmandssted, der nu er ombygget i flere omgange. Lejren er elopvarmet.

Læs mere

Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved

Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved i samarbejde med Guldtryk CVR Nr. 74806414 Dato : er indgået flg. aftale med Lejer/Navn Mail Adresse Tlf. Lejeperiode/Dato:

Læs mere

LINDEHYTTEN DDS 3. Silkeborg Gruppe Ansøvej 4A 8653 Them

LINDEHYTTEN DDS 3. Silkeborg Gruppe Ansøvej 4A 8653 Them LINDEHYTTEN DDS 3. Silkeborg Gruppe Ansøvej 4A 8653 Them Denne folder indeholder relevante oplysninger om LINDEHYTTEN og dens omgivelser. POSTADR.: Lindehytten, Ansøvej 4 A, 8653 Them UDLEJNING: Jens Clausen

Læs mere

ØKSEDAL - VEJLEDNING. Spørgsmål?

ØKSEDAL - VEJLEDNING. Spørgsmål? ØKSEDAL infohæfte ØKSEDAL - VEJLEDNING Denne vejledning er til brug for lejere, der vil hjælpe os med at holde bygninger og området omkring Øksedal i så fin stand som muligt. Kommentér gerne eventuelle

Læs mere

A/S Sønder Omme Plantage

A/S Sønder Omme Plantage Vi har en dejlig Plantage, hvor gæster er velkomne. Henvendelser om adgang til Plantagen administreres efter Naturbeskyttelseslovens adgangsregler for private skove. ken udstikker rammerne for publikums

Læs mere

Udkast. Kapitel 1 Strande og klitfredede arealer

Udkast. Kapitel 1 Strande og klitfredede arealer Udkast Bekendtgørelse om offentlighedens adgang til at færdes og opholde sig i naturen I medfør af 27, stk. 3 og stk. 4, 67, stk. 2, 87, stk. 4, og 89, stk. 3, i lov om naturbeskyttelse, jf. lovbekendtgørelse

Læs mere

En sikker vej til gode naturoplevelser. hvad du kan og må i naturen

En sikker vej til gode naturoplevelser. hvad du kan og må i naturen En sikker vej til gode naturoplevelser hvad du kan og må i naturen Gode råd om færdsel Naturen skal opleves! Og det er der heldigvis rigtig gode muligheder for i Danmark. Både fordi vi har en masse spændende

Læs mere

LEJRENS ADRESSE: EJERFORHOLD: FORMÅL: INDRETNING: BISSERUPLEJREN Gl. Strandvej 135, 4243 Rude. Tlf Hjemmeside:

LEJRENS ADRESSE: EJERFORHOLD: FORMÅL: INDRETNING: BISSERUPLEJREN Gl. Strandvej 135, 4243 Rude. Tlf Hjemmeside: LEJRENS ADRESSE: BISSERUPLEJREN Gl. Strandvej 135, 4243 Rude. Tlf. 55 45 90 47. Hjemmeside: www.bisseruplejren.dk EJERFORHOLD: Lejren ejes af foreningen Bisseruplejren. KFUM og KFUK i Slagelse-, Næstved-,

Læs mere

Velkommen! Velkommen til Borgmestergården Borgmestergården er beliggende Borgmesterskoven 4, 8660 Skanderborg.

Velkommen! Velkommen til Borgmestergården Borgmestergården er beliggende Borgmesterskoven 4, 8660 Skanderborg. Borgmestergården Velkommen! Velkommen til Borgmestergården Borgmestergården er beliggende Borgmesterskoven 4, 8660 Skanderborg. Borgmestergården består af en hovedbygning og en sovesalsbygning. De er begge

Læs mere

TERP Spejdercenter. Generelt om. Praktiske oplysninger og udleje. Terp Spejdercenter Ho Bugt & Kongeå Distrikter KFUM-Spejderne i Danmark

TERP Spejdercenter. Generelt om. Praktiske oplysninger og udleje. Terp Spejdercenter Ho Bugt & Kongeå Distrikter KFUM-Spejderne i Danmark Rev. 2018 / 9 Generelt om TERP Spejdercenter Praktiske oplysninger og udleje 2018 Terp Spejdercenter Ho Bugt & Kongeå Distrikter KFUM-Spejderne i Danmark Hvor finder jeg hvad på Terp? Terp Spejdercenter

Læs mere

Tiden brugt på slutrengøring er inkluderet i lejeperioden. Ved tilkøb af slutrengøring beregnes 3 timer.

Tiden brugt på slutrengøring er inkluderet i lejeperioden. Ved tilkøb af slutrengøring beregnes 3 timer. LEJEKONTRAKT Mellem Boligselskabet Sjælland, Afdeling 224 Trehøje og Lejer Adresse: Tlf. Legitimation (Lejeren skal være fyldt 21 år) Mail Aftale om leje fra til Tiden brugt på slutrengøring er inkluderet

Læs mere

Adgang til naturen. Folderen. Dette er en generel DVL-introduktion til adgangsområdet. (Udarbejdet af DVLs adgangsgruppe revideret 2018)

Adgang til naturen. Folderen. Dette er en generel DVL-introduktion til adgangsområdet. (Udarbejdet af DVLs adgangsgruppe revideret 2018) Adgang til naturen Folderen Naturen må gerne betrædes men træd varsomt indeholder alle bestemmelser. Find den på www.mst.dk eller på www.dvl.dk under medlemmer/adgangsregler Dette er en generel DVL-introduktion

Læs mere

Umanakparken - Arbejdernes Boligforening.

Umanakparken - Arbejdernes Boligforening. Umanakparken - Arbejdernes Boligforening. Orientering til nye og "gamle" beboere. Maj 2016. Bestyrelsen vil ønske alle beboere i Umanakparken en rigtig god og forhåbentlig solrig sommer. Bestyrelsen for

Læs mere

Adgang til naturen. Naturen må gerne betrædes. men træd varsomt. Folderen. er udgivet af Naturstyrelsen

Adgang til naturen. Naturen må gerne betrædes. men træd varsomt. Folderen. er udgivet af Naturstyrelsen Adgang til naturen Folderen Naturen må gerne betrædes men træd varsomt er udgivet af Naturstyrelsen Dette er en generel DVL-introduktion til adgangsområdet. Den fulde tekst findes i folderen (Udarbejdet

Læs mere

EN SIKKER VEJ TIL GODE NATUROPLEVELSER HVAD DU KAN OG MÅ I NATUREN

EN SIKKER VEJ TIL GODE NATUROPLEVELSER HVAD DU KAN OG MÅ I NATUREN EN SIKKER VEJ TIL GODE NATUROPLEVELSER HVAD DU KAN OG MÅ I NATUREN DANMARKS NATURFREDNINGSFORENING arbejder for at beskytte vilde dyr, natur og landskaber, for at bevare naturoplevelser for alle og for

Læs mere

Bekendtgørelse om offentlighedens adgang til at færdes og opholde sig i naturen

Bekendtgørelse om offentlighedens adgang til at færdes og opholde sig i naturen BEK nr 1317 af 21/12/2011 (Gældende) Udskriftsdato: 23. september 2015 Ministerium: Miljøministeriet Journalnummer: Miljømin., Naturstyrelsen, j.nr. NST-020-00073 Senere ændringer til forskriften Ingen

Læs mere

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN Varmemesterkontor : Valhøjs Alle 121 i gavlen, telefon 3670 0317 Kontortid : Mandag og torsdag personlig henvendelse mellem kl.

Læs mere

Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233

Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233 Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233 (Revideret 28.08.2014) Vi vil gerne ønske dig velkommen til afd. 25 og håber du vil falde godt til i Højgården I denne folder vil du finde de fleste oplysninger,

Læs mere

Hvad er Møgelø og Juulsborg?

Hvad er Møgelø og Juulsborg? Hvad er Møgelø og Juulsborg? Måske Danmarks smukkest beliggende sommerlejr/lejrskole. Juulsborg har 55 indendørs sovepladser, køkken- og servicekapacitet til 100 pers. Udendørs teltpladser forefindes.

Læs mere

FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING

FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING HUSORDEN AFDELING 405 LANGBJERG PARK BØR OPBEVARES SAMMEN MED LEJEKONTRAKT SEPTEMBER 2000 REV. 9. SEPTEMBER 2013 Skik og orden Enhver beboer forpligter sig til at iagttage

Læs mere

Information om beboerhuset Skæphøj

Information om beboerhuset Skæphøj Beboerhuset Skæphøj hører til afdeling 88 under Østjysk Bolig. I beboerhuset er der festsal samt gæsteværelse. Festsal og gæsteværelse kan lejes af beboere i Østjysk Bolig Ry afdelingerne, samt medlemmer

Læs mere

skoven NATUREN PÅ KROGERUP

skoven NATUREN PÅ KROGERUP skoven NATUREN PÅ KROGERUP På Krogerup lægger vi stor vægt på, at det økologiske landbrug arbejder sammen med naturen. Blandt andet derfor bruger vi i det økologiske landbrug ikke sprøjtegifte og kunstgødning.

Læs mere

Adgangen til naturen

Adgangen til naturen Adgangen til naturen Det er forår, og vi vil alle gerne ud i naturen. Ligesom lærken og viben er skovgæsterne en sikker forårsbebuder. Som ejer af en jordbrugsejendom må man acceptere, at der på visse

Læs mere

Velkommen i Jensen & Sørensens Plantage

Velkommen i Jensen & Sørensens Plantage Der er dog nogle regler, du skal overholde af hensyn til naturen og dyrelivet samt skovens drift som erhvervsøkonomisk virksomhed: Om natten skal der være fred, så du må være her fra klokken 6 om morgenen

Læs mere

Adgang til naturen Hvad siger reglerne?

Adgang til naturen Hvad siger reglerne? Adgang til naturen Hvad siger reglerne? Adgangskampagne Workshop 2017 Chloe Rubin Lidt om mig: Chloe Rubin Fuldmægtig, cand.jur. Naturforvaltning i Miljøstyrelsen chrub@mst.dk 2 / Miljøstyrelsen / Adgang

Læs mere

BESKYTTET NATUR I ODENSE EN GUIDE TIL GRUNDEJERE

BESKYTTET NATUR I ODENSE EN GUIDE TIL GRUNDEJERE BESKYTTET NATUR I ODENSE EN GUIDE TIL GRUNDEJERE BESKYTTET NATUR I ODENSE EN GUIDE TIL GRUNDEJERE I denne guide kan du læse om forskellige typer beskyttet natur, såsom søer, enge, overdrev, fortidsminder

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 20. Bloksbjergparken 1-69 & 2-38:

Ordensregler for Afdeling 20. Bloksbjergparken 1-69 & 2-38: «Lejekontrakt_Navn» «Lejekontrakt_Medunderskriv» Dato Ordensregler for Afdeling 20 Bloksbjergparken 1-69 & 2-38: Generelt: Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved boligen/haven, samt

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN

HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN GODKENDT PÅ AFDELINGSMØDET DEN 13. SEPTEMBER 2004 REV. PÅ BEBOERMØDET DEN 26. FEBRUAR 2013 1. Anlægget Skån de grønne områder - alle vil gerne

Læs mere

Husorden for ejerforeningen 4OK. Revideret 2015

Husorden for ejerforeningen 4OK. Revideret 2015 Husorden for ejerforeningen 4OK Revideret 2015 AFFALD Køkken affald: På Landlystvej er opstillet grønne containere til køkkenaffald. Affaldsposerne skal snøres sammen inden de smides i containerne, så

Læs mere

Aftale om leje af aktivitetshuset Rødegårdsvej 237

Aftale om leje af aktivitetshuset Rødegårdsvej 237 Bookingnr. Navn Aftale om leje af aktivitetshuset Rødegårdsvej 237 Adresse Telefon Email Aftale om leje i perioden Pris I weekenderne kan salen, Orange stue + køkkenet lejes således: Huset kan ikke længere

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT. Afdeling 15 Næsbyparken

HUSORDENSREGLEMENT. Afdeling 15 Næsbyparken - 1 - Oktober 2007 HUSORDENSREGLEMENT For Afdeling 15 Næsbyparken Funktionærens kontor: Næsbyvej 15-17. tlf. 36 41 22 25 Kontortid: Man fredag kl. 07.30 08.00. Samt torsdag 17.00 17.30 Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Pejsebrænde: Skal lejer selv fremskaffe. Der ligger ikke brænde til afbenyttelse, og vi sælger heller ikke brænde.

Pejsebrænde: Skal lejer selv fremskaffe. Der ligger ikke brænde til afbenyttelse, og vi sælger heller ikke brænde. Velkommen på Næsgården. Vi håber, at I må få et godt ophold i på lejren. Det er vort håb, at I vil hjælpe os med at bevare lejrområdet således, at det fortsat kan være attraktivt at komme her.derfor er

Læs mere

Lejekontrakt for Kirke Flinterup Forsamlingshus

Lejekontrakt for Kirke Flinterup Forsamlingshus Nøglehus Lejekontrakt for Kirke Flinterup Forsamlingshus Flinterup Forsamlingshus er et nøglehus, dvs. at man lejer hele huset uden vært eller personale, og det er derfor tilladt at ryge indendørs, hvis

Læs mere

Roskilde Dyrskue. Information og regler. Fødevareog. Økologiudstillingen. 7. 9. juni 2013

Roskilde Dyrskue. Information og regler. Fødevareog. Økologiudstillingen. 7. 9. juni 2013 Roskilde Dyrskue Information og regler Fødevareog Økologiudstillingen 7. 9. juni 2013 Sekretariat: Roskilde Dyrskue, Fulbyvej 15, 4180 Sorø Tlf. 70 26 62 00 www.roskildedyrskue.dk. E-mail: mail@roskildedyrskue.dk

Læs mere

Umanakparken - Arbejdernes Boligforening.

Umanakparken - Arbejdernes Boligforening. Umanakparken - Arbejdernes Boligforening. Orientering til nye og "gamle" beboere. November 2016. Bestyrelsen vil ønske alle beboere i Umanakparken en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Bestyrelsen for

Læs mere

Tilskud til naturpleje og friluftsliv 2016

Tilskud til naturpleje og friluftsliv 2016 Tilskud til naturpleje og friluftsliv 2016 Vejledning og ansøgningsskema Har du en god idé? I 2016 er det igen muligt af få tilskud til naturpleje, naturgenopretning og friluftsprojekter i Hedensted Kommune.

Læs mere

Husorden for afd. 4 Kagshusene

Husorden for afd. 4 Kagshusene Husorden for afd. 4 Kagshusene Afdelingen består af nedenstående blokke, der hver er tildelt et bogstav internt i afdelingen. Der gøres opmærksom på, der kan være små afvigelser i husordenen imellem boligblokkene

Læs mere

Hjemmeside. Ordensregler. Sikkerhed Prisliste. Udlejning April-nov. Red. 2014-1501

Hjemmeside. Ordensregler. Sikkerhed Prisliste. Udlejning April-nov. Red. 2014-1501 2014 Hjemmeside Ordensregler Sikkerhed Prisliste Udlejning April-nov. Red. 2014-1501 ORDENSREGLER FOR ENEBÆRODDE Skal efterkommes af alle, lejere og leverandører. Såfremt disse ordensregler ikke efterkommes

Læs mere

FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING

FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING HUSORDEN AFDELING 401 PETERSBORGVÆNGET BØR OPBEVARES SAMMEN MED LEJEKONTRAKT REV. 30. AUGUST 2012 Enhver beboer anmodes om at iagttage god skik og orden i ejendommen

Læs mere

1.1. Foreningens porte og toiletter åbnes og lukkes, når bestyrelsen skønner det nødvendigt.

1.1. Foreningens porte og toiletter åbnes og lukkes, når bestyrelsen skønner det nødvendigt. 1. Foreningen. 1.1. Foreningens porte og toiletter åbnes og lukkes, når bestyrelsen skønner det nødvendigt. Såfremt et medlem ønsker adgang til foreningen, når portene er lukket, kan man ved henvendelse

Læs mere

LEJEKONTRAKT Susaadalen v/nina Levin 61 77 79 88 skelby.nina@gmail.com Alléen 14, 4160 Herlufmagle

LEJEKONTRAKT Susaadalen v/nina Levin 61 77 79 88 skelby.nina@gmail.com Alléen 14, 4160 Herlufmagle LEJEKONTRAKT Susaadalen v/nina Levin 61 77 79 88 skelby.nina@gmail.com Alléen 14, 4160 Herlufmagle Regler for brug af Susaadalen. Skelby d. Lejeren betaler et depositum på 1.500 kr. som tilbagebetales

Læs mere

Tillægshusorden Boligforeningen Neptun

Tillægshusorden Boligforeningen Neptun Tillægshusorden Boligforeningen Neptun Indholdsfortegnelse Afd. 3 Ryttervej. Afd. 4 Nedre Mosevej. Afd. 6 Hede-, Lyng- og Porsevej. Afd. 7 Skarpæs- og Parkvej. Afd. 9 Mosegårds og Skarpæsvej. Afd. 10/12

Læs mere

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Vedtaget på beboermødet den 8. juni 2015 I en boligafdeling med mange beboer er man fælles om mange ting, og man bliver derfor mere eller mindre afhængige af

Læs mere

TERP Spejdercenter. Generelt om. Praktiske oplysninger og udleje. Terp Spejdercenter Ho Bugt & Kongeå Distrikter KFUM-Spejderne i Danmark

TERP Spejdercenter. Generelt om. Praktiske oplysninger og udleje. Terp Spejdercenter Ho Bugt & Kongeå Distrikter KFUM-Spejderne i Danmark Rev. 2014 / 1 Generelt om TERP Spejdercenter Praktiske oplysninger og udleje 2014 Terp Spejdercenter Ho Bugt & Kongeå Distrikter KFUM-Spejderne i Danmark Hvor finder jeg hvad på Terp? Terp Spejdercenter

Læs mere

Boligselskabet Nordkysten afd. 17

Boligselskabet Nordkysten afd. 17 Boligselskabet Teglværksgården Boligselskabet Nordkysten afd. 17 Husorden for Guldgravervej Denne husorden er udformet med henblik på, at give beboerne de bedste udfoldelsesmuligheder indenfor de rammer,

Læs mere

Færdsel og ophold i naturen. - Introduktion til regler for færdsel og ophold i Nationalpark Thy

Færdsel og ophold i naturen. - Introduktion til regler for færdsel og ophold i Nationalpark Thy Færdsel og ophold i naturen - Introduktion til regler for færdsel og ophold i Nationalpark Thy Dagens emner 1) Hvem er jeg? 2) Hvem er I? 3) Hvad er Naturstyrelsens rolle i NP og vedr. adgangsregler 4)

Læs mere

HUSORDEN. VIBO afdeling 350, Krogtoften

HUSORDEN. VIBO afdeling 350, Krogtoften VIBO afdeling 350, Krogtoften Vedtaget på beboermøde Revideret 13. september 2004 7. februar 2019 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Anlægget... 2 2. Færdsel på området... 2 3. Parkering... 2 4. Cykler, knallerter

Læs mere

Naturpleje i Terkelsbøl Mose

Naturpleje i Terkelsbøl Mose Naturpleje i Terkelsbøl Mose I dette efterår/vinter gennemføres et større naturplejeprojekt i Terkelsbøl Mose nord for Tinglev. Da denne mose sammen med Tinglev Mose udgør et NATURA 2000-område, har myndighederne

Læs mere

Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven.

Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven. Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven. Formål. Til private arrangementer for beboere i Emaljehaven (ikke kommercielle eller politiske formål) Lokalet må ikke videreudlejes eller videreudlånes.

Læs mere

LEJEKONTRAKT. Finmarken, Chr. 4 vej 44, 6000 Kolding

LEJEKONTRAKT. Finmarken, Chr. 4 vej 44, 6000 Kolding HAVEFORENINGEN FINMARKEN Revideret 20/2-14 LEJEKONTRAKT 50.- Depositum andrager: Betalt tidligere ejer 800.- 0.- Kontingent Vand 300.- 125.- Havens areal udgør 350 m² a 1.00 kr. pr m² 350.- Forsikring

Læs mere

COLLERUPHUS. Udlejning: www.dds.dk/colleruphus Telefon: 45 80 78 75 e-mail: colleruphus@post.dds.dk NÆRUMVÆNGE TORV HOLTE MIDTPUNKT

COLLERUPHUS. Udlejning: www.dds.dk/colleruphus Telefon: 45 80 78 75 e-mail: colleruphus@post.dds.dk NÆRUMVÆNGE TORV HOLTE MIDTPUNKT H COLLERUPHUS NÆRUMVÆNGE TORV HOLTE MIDTPUNKT Udlejning: www.dds.dk/colleruphus Telefon: 45 80 78 75 e-mail: colleruphus@post.dds.dk HOLTE STATION BUS 192 BUS 354 H Adresse Colleruphus Høje Sandbjergvej

Læs mere

Fredericia Kommune udbyder buejagt i Nyskov

Fredericia Kommune udbyder buejagt i Nyskov Fredericia Kommune udbyder buejagt i Nyskov Såfremt du ønsker at byde på jagten skal du kontakte undertegnede. Venlig hilsen Carsten Pedersen Natur & Miljø Fredericia Kommune Gothersgade 20 7000 Fredericia

Læs mere

Pensionist- og nyttehaver

Pensionist- og nyttehaver Pensionist- og nyttehaver Herlev Kommune 2014 Et aktivt og socialt samvær I Herlev Kommunes 118 pensionisthaver og 272 nyttehaver, kan borgerne leje en have og dyrke blomster, urter og frugt. I haverne

Læs mere

Tilskudsordning til private natur- og friluftsprojekter. Ansøgningsfrist den 22. april 2016

Tilskudsordning til private natur- og friluftsprojekter. Ansøgningsfrist den 22. april 2016 Tilskudsordning til private natur- og friluftsprojekter Ansøgningsfrist den 22. april 2016 Vejledning til ansøgning om tilskud til private natur og friluftsprojekter i Middelfart Kommune 2016 Søg tilskud

Læs mere

Lejekontrakt mellem kolonihaveforening og havelodslejer i område med lokalplan. Postnr.: By: Tlf.nr.: Mobil:

Lejekontrakt mellem kolonihaveforening og havelodslejer i område med lokalplan. Postnr.: By: Tlf.nr.: Mobil: Lejekontrakt mellem kolonihaveforening og havelodslejer i område med lokalplan Kolonihaveforeningen fremlejer have nr. til: Navn: Adresse: Postnr.: By: Mail: Tlf.nr.: Mobil: Havens areal udgør: For lejemålet

Læs mere

Husorden 1-1023 Herlev Skole

Husorden 1-1023 Herlev Skole Husorden 1-1023 Herlev Skole Vedtaget den 22. oktober 1996. Herlev Skole Herlev Skole er et lille samfund med 53 ældreboliger. Beboerne bliver mere eller mindre afhængige af hinanden og er fælles om mange

Læs mere

Løgumkloster kirkegård

Løgumkloster kirkegård Løgumkloster kirkegård Klostergade 7 6240 Løgumkloster Tlf.:7474 5243 Kontortid mandag til fredag fra kl. 9,30 til 10.00 Udover denne tid kan vi træffes på tlf..: 4084 2494 Indhold: Indhold 2 Div. Orientering

Læs mere

Umanakparken - Arbejdernes Boligforening. Orientering til nye og "gamle" beboere.

Umanakparken - Arbejdernes Boligforening. Orientering til nye og gamle beboere. Umanakparken - Arbejdernes Boligforening. Orientering til nye og "gamle" beboere. Juni 2017. Bestyrelsen vil ønske alle beboere i Umanakparken en rigtig god og forhåbentlig solrig sommer. Bestyrelsen for

Læs mere

Velkommen til Pilehavehus

Velkommen til Pilehavehus Velkommen til Pilehavehus Lidt om dit nye hjem 1 2 Velkommen // Velkommen til dit nye hjem i Pilehavehus. Vi håber, at du vil falde godt til i de nye omgivelser. Pilehavehus ligger i den nordlige del af

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 141 CHARLOTTEGÅRDSHAVE

HUSORDEN VIBO AFDELING 141 CHARLOTTEGÅRDSHAVE BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 141 CHARLOTTEGÅRDSHAVE GODKENDT NOVEMBER 1996 REV. 30. APRIL 2014 Velkommen til afdeling 141 Afdelingen har selvfølgelig en husorden, den er ment som en hjælp

Læs mere

BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN

BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN Adresse: Gustav Bangs Gade 28, 2450 København SV Telefon: 20 62 46 98 Ved nødstilfælde: 71 99 29 45 / 20 60 39 02 E-mail: Karen@kvartershuset.dk

Læs mere

Leje: 950,- Dep: 1.000,- Leje: 950,- Leje: Dep: 1.500,- Gulvvask: 600,- Leje: 1.900,- Gulvvask: 600,- Leje: Gulvvask: 600,- Leje: 2000,-

Leje: 950,- Dep: 1.000,- Leje: 950,- Leje: Dep: 1.500,- Gulvvask: 600,- Leje: 1.900,- Gulvvask: 600,- Leje: Gulvvask: 600,- Leje: 2000,- Leje af 1. sal Prisen for medlemskarreer: Medlems afdelinger er: Karre 1 2 3-5- 6-7- 8- Grønnegården 12-14- 15-17 -18 Dagudlejning, dvs. Mandag kl. 10.00 17.00 Tirsdag til torsdag, kl. 8.00 17.00 Fredag

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse. Ordensreglement for udlejning af lokale Gildesalen Bredagervej 53, Kælderen. Tryghed & Trivsel

Boligorganisationen Tårnbyhuse. Ordensreglement for udlejning af lokale Gildesalen Bredagervej 53, Kælderen. Tryghed & Trivsel Boligorganisationen Tårnbyhuse Ordensreglement for udlejning af lokale Gildesalen Bredagervej 53, Kælderen Tryghed & Trivsel Lokalet udlejes primært til børnefødselsdage, fødselsdage og andre mindre sammenkomster.

Læs mere

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden.

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden. Leveregler for godt naboskab Vi bor mange mennesker i Afd. 1006 Karré 6. Vi har forskellige interesser og måder at indrette vores liv på. For at kunne trives sammen har vi tre simple leveregler: 1. Vi

Læs mere

HUSORDEN AFD GRØNBO

HUSORDEN AFD GRØNBO HUSORDEN AFD. 112-02 GRØNBO Afdelingsbestyrelsen byder dig / jer velkommen som beboer i afdelingen med ønsket om, at Du / I bliver tilfredse med at bo i området. Afdelingen har på det ordinære afdelingsmøde

Læs mere

Velkommen. Afdeling 14

Velkommen. Afdeling 14 B O L IG F O RE N I N GE N VE S TVESTERBO E RB O BOLIGFORENINGEN Velkommen Velkommen I Afdeling I 14 Afdeling 14 Ådalsparken Hinnerup Ådalsparken Hinnerup Ny i afdeling 14 så læs med her Afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Brøndbyernes Andelsboligforening afdeling 2

Brøndbyernes Andelsboligforening afdeling 2 Husorden Indledning. Husordenen er en del af lejekontrakten. Misligholdelse af husordenen, kan medføre opsigelse/ophævelse af lejekontrakten jf. gældende regler herom. Beboerne opfordres til at anvende

Læs mere

Kogsbøllehytten. Juni Langeskov Gruppe

Kogsbøllehytten. Juni Langeskov Gruppe Kogsbøllehytten Juni 2016 Langeskov Gruppe Velkommen til Kogsbøllehytten Kogsbøllehytten er en hyggelig spejderhytte, bygget af frivillige kræfter i 1959. Stadsarkitekten i Nyborg var spejderfar, så han

Læs mere

levereglerne i og omkring

levereglerne i og omkring Side 1 af 6 sider Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Side 2 af 6 sider Afdelingens regler Reglerne for afdelingen

Læs mere

VEJLEDNING TIL ANSØGNING. Tilskud til naturgenopretning, naturpleje og stiprojekter

VEJLEDNING TIL ANSØGNING. Tilskud til naturgenopretning, naturpleje og stiprojekter VEJLEDNING TIL ANSØGNING Tilskud til naturgenopretning, naturpleje og stiprojekter Fredericia Kommune afsætter årligt en pulje, hvorfra private, organisationer og interessegrupper kan søge om tilskud til

Læs mere

Tilskudsordning til private natur- og friluftsprojekter. - ansøgningsfrist den 25. april 2014

Tilskudsordning til private natur- og friluftsprojekter. - ansøgningsfrist den 25. april 2014 Tilskudsordning til private natur- og friluftsprojekter - ansøgningsfrist den 25. april 2014 Vejledning til ansøgning om tilskud til private naturprojekter i Middelfart Kommune 2014 Søg tilskud til et

Læs mere

Tilskudsordning til naturgenopretning, naturpleje. og stiprojekter i Vejle Kommune i 2015. Vejledning til ansøgning

Tilskudsordning til naturgenopretning, naturpleje. og stiprojekter i Vejle Kommune i 2015. Vejledning til ansøgning Tilskudsordning til naturgenopretning, naturpleje og stiprojekter i Vejle Kommune i 2015 Vejledning til ansøgning Vejle Kommune afsætter igen i 2015 en pulje, hvor private, organisationer og interessegrupper

Læs mere

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 830 ENGELHOLM ALLE VEDTAGET PÅ ORDINÆRE BOERMØDER: 5/3/02, 3/9/02 & 10/3/05 1. Færdsel på trapper, brug af elevator samt færdsel på de til

Læs mere

Ordensreglement For Andelsboligforeningen Nørre Torp, Gjellerup

Ordensreglement For Andelsboligforeningen Nørre Torp, Gjellerup Ordensreglement For Andelsboligforeningen Nørre Torp, Gjellerup Formålet med reglementet er at gøre opholdet så behageligt som muligt samt at bevare områdets grønne udseende, og dette bør tages i betragtning,

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 3 2012

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 3 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 3 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Sommerlejrene Så er vi hjemme igen fra årets sommerlejre. Alle har

Læs mere

ORDENSREGULATIV HAVESELSKABET BUDUMVANG. Opdateret efter generalforsamlingen 2016 Side 1

ORDENSREGULATIV HAVESELSKABET BUDUMVANG. Opdateret efter generalforsamlingen 2016 Side 1 ORDENSREGULATIV HAVESELSKABET BUDUMVANG Opdateret efter generalforsamlingen 2016 Side 1 1. Ordensbestemmelser. 1.1. Al unødvendig kørsel på haveselskabets område er forbudt. Højeste hastighed er max. 10

Læs mere

Du kan leje en sognegård SOGNEGÅRDE. adresser, regler, faciliteter og priser 2015 TÆT PÅ MENNESKER TEKNOLOGI OG NATUR

Du kan leje en sognegård SOGNEGÅRDE. adresser, regler, faciliteter og priser 2015 TÆT PÅ MENNESKER TEKNOLOGI OG NATUR Du kan leje en sognegård SOGNEGÅRDE adresser, regler, faciliteter og priser 2015 TÆT PÅ MENNESKER TEKNOLOGI OG NATUR Indhold Gimsing Sognegård... 3 Hjerm Sognegård... 4 Humlum Sognegård... 5 Langhøj Sognegård...

Læs mere

Du kan leje en sognegård SOGNEGÅRDE. Adresser, regler, faciliteter og priser 2014 TÆT PÅ MENNESKER TEKNOLOGI OG NATUR

Du kan leje en sognegård SOGNEGÅRDE. Adresser, regler, faciliteter og priser 2014 TÆT PÅ MENNESKER TEKNOLOGI OG NATUR Du kan leje en sognegård SOGNEGÅRDE Adresser, regler, faciliteter og priser 2014 TÆT PÅ MENNESKER TEKNOLOGI OG NATUR Indhold Gimsing Sognegård... 3 Hjerm Sognegård... 4 Humlum Sognegård... 5 Langhøj Sognegård...

Læs mere

2012 Årsberetning Mini Grenen

2012 Årsberetning Mini Grenen 2012 Årsberetning Mini Grenen Indledning: Det har igen været et spændende år for Mini Grenen. Rigtig gode arrangementer, og mange spændende opgaver på poster og baser. Lad os fastholde dette i fremtiden.

Læs mere

Husorden 1-1013 Herlev Torv

Husorden 1-1013 Herlev Torv Husorden 1-1013 Herlev Torv Vedtaget den 3.marts.2003. Et godt klima skaber trivsel En boligafdeling er et lille samfund, hvor beboerne bliver mere eller mindre afhængige af hinanden. For at skabe et godt

Læs mere

Strømlund. Huset er helårsisoleret og opvarmet ved oliefyr (inkluderet varmt vand). Boligindretning: Stueetagen

Strømlund. Huset er helårsisoleret og opvarmet ved oliefyr (inkluderet varmt vand). Boligindretning: Stueetagen Strømlund Strømlund ligger i meget naturskønne omgivelser, 7 km. fra Fjellerup Strand", hvor der er en usædvanlig dejlig strand og skønt vand. Børnefamilier vil også have glæde af Djurs Sommerland, som

Læs mere

Kystnær skov. Kystnær skov. 1. Landskabskarakterbeskrivelse. Kystnær skov. Nøglekarakter Langstrakt kystskov med mange kulturhistoriske spor.

Kystnær skov. Kystnær skov. 1. Landskabskarakterbeskrivelse. Kystnær skov. Nøglekarakter Langstrakt kystskov med mange kulturhistoriske spor. Nøglekarakter Langstrakt kystskov med mange kulturhistoriske spor. Beliggenhed og afgrænsning Området er beliggende på den midterste og østligste del af Als. Området er afgrænset af kysten/fynshav mod

Læs mere

Vordingborg Boligselskab Rådhustorvet 15 4760 Vordingborg 15. marts 2011 HUS- OG HAVEORDEN

Vordingborg Boligselskab Rådhustorvet 15 4760 Vordingborg 15. marts 2011 HUS- OG HAVEORDEN Vordingborg Boligselskab Rådhustorvet 15 4760 Vordingborg 15. marts 2011 HUS- OG HAVEORDEN For beboere i Vordingborg Boligselskab, Afdeling 424, Egelyparken, Præstø Under henvisning til husleje kontraktens

Læs mere

Danmarks dejligste naturhavn!

Danmarks dejligste naturhavn! Velkommen til Egensedybet Danmarks dejligste naturhavn! 55º 31,7 N - 10º 28,5 E Indhold: 1. Lidt historie 2. Praktiske oplysninger 3. Indkøbsmuligheder mv. 4. Værd at se/ opleve i nærmiljøet 1. Lidt historie

Læs mere

Generelle lejebetingelser vedrørende leje af sommerhus Lersøbej 15, DK 3700 Rønne

Generelle lejebetingelser vedrørende leje af sommerhus Lersøbej 15, DK 3700 Rønne Generelle lejebetingelser vedrørende leje af sommerhus Lersøbej 15, DK 3700 Rønne 1. Indgåelse af lejeaftalen 1.1. Kundens (lejerens) leje af feriehuset Lersøvej 15, 3700 Rønne sker ved afgivelse af en

Læs mere

Kørsel af haveaffald for Sønderborg Affalds A/S komposteringsanlæg 2016-2018

Kørsel af haveaffald for Sønderborg Affalds A/S komposteringsanlæg 2016-2018 Kørsel af haveaffald for Sønderborg Affalds A/S komposteringsanlæg 2016-2018 Rekvirent Sønderborg Affald A/S Ellegårdvej 8 6400 Sønderborg Thomas Wind E-mail: twin@sonfor.dk Indhold 1 Generel beskrivelse...

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 19. Baunevej 8-54 Bække:

Ordensregler for Afdeling 19. Baunevej 8-54 Bække: «Lejekontrakt_Navn» «Lejekontrakt_Medunderskriv» «Lejekontrakt_CO» «Lejekontrakt_Adresse» Generelt Dato DAB Ordensregler for Afdeling 19 Baunevej 8-54 Bække: Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige

Læs mere

Standardaftale - Nordhavn. P-aftale Erhverv MELLEM

Standardaftale - Nordhavn. P-aftale Erhverv MELLEM Kunde nr.: Standardaftale - Nordhavn P-aftale Erhverv MELLEM Udviklingsselskabet By og Havn I/S CVR nr. 30 82 37 02 Nordre Toldbod 7 1259 København K (Herefter kaldet UB&H eller Udlejer) OG Firmanavn CVR-nr.

Læs mere

Bisseruplejren Lejrmappe Skal læses inden ankomst

Bisseruplejren Lejrmappe Skal læses inden ankomst Bisseruplejren Lejrmappe Skal læses inden ankomst OBS SKAL LÆSES INDEN ANKOMST Indhold LEJRREGLER:... 2 SPIRITUSMISBRUG:... 2 HÆRVÆRK OG LIGN.:... 2 KØJESENGE:... 2 STØJ:... 2 BÅL:... 2 BRÆNDE:... 2 SKOVEN:...

Læs mere

Revideret 12.oktober 2016

Revideret 12.oktober 2016 Vi håber, at I vil befinde jer godt ved at bo her. Fra flere sider gøres der tiltag for at gøre det attraktivt og hyggeligt at bo i Klosterparken, så vi opfordrer Jer derfor til at deltage i de forskellige

Læs mere

Niveauafklaring i dansk

Niveauafklaring i dansk Navn... Dato... Værksted... Niveauafklaring i dansk På tur i naturen Opgave 1 - diktat På fjeldet med ungerne Fjeldet er en stor og et godt sted at tage med på travetur. Når er med på fjeldet er det vigtigt,

Læs mere

Blå Flag program 2015. Ud i det blå med Sønderborg Kommune

Blå Flag program 2015. Ud i det blå med Sønderborg Kommune Blå Flag program 2015 Ud i det blå med Sønderborg Kommune Aktivitetskalender Juni Juli August On 1 Aktiv sommer Lø 1 Undervandsjagt + Spis din kyst To 2 Aktiv sommer Sø 2 Snorkelsafari Fr 3 Aktiv sommer

Læs mere

Ledøje-Smørum Rideklub

Ledøje-Smørum Rideklub Byder velkommen til udvidet klubstævne i dressur og spring den 31. marts og 1. april 2012 Vi siger tak til vores sponsor til LØSR marts/april stævne: Box4rent.dk Information: Ledøje-Smørum rideklub byder

Læs mere