Valgavis. Bilag til dagsordenens punkt 7, 8 & 9

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Valgavis. Bilag til dagsordenens punkt 7, 8 & 9"

Transkript

1 Valgavis Bilag til dagsordenens punkt 7, 8 & 9

2 Jan René Petersen Ellebæk, Svogerslev Kandidat til posten som formand Jeg kan bidrage med mit engagement og min viden om vores boligselskab og den almene sektor. Jeg arbejder målrettet for, at vi får samme status og lige vilkår for alle boligformer, så den almene sektor ikke skal være skraldespand for resten af samfundet. Jeg ser også mig selv som beboerdemokratiets vagthund både internt i selskabet og over for de ydre påvirkninger, fx fra politikerne. Hvad er du mest stolt af at have gennemført i din boligafdeling eller i Boligselskabet Sjælland? Jeg er mest stolt af, at vi har fået lov til at rive dele af Margrethegården ned og i stedet bygge nyt. Politikerne har fået øjnene op for Boligselskabet Sjælland, og det er også lykkedes os at få fremrykket datoerne for nogle af de kommende helhedsplaner. Boligselskabet Sjælland har været på en lang rejse. Vi startede i en krigszone efter fusionen. Men vi har fået en god tone, og samarbejdet fungerer. Klimaet og tonen er blevet rigtig god under mit formandskab.

3 Jeg er også stolt af, at vi ikke er for fine til at ændre en forkert beslutning. Det viste sig i sin tid, at det ikke var en god løsning for beboerne, at vi havde centraliseret beboerbetjeningen. Så vi lyttede til kritikken og decentraliserede. Vi skal først og fremmest fokusere på politisk påvirkning, så vi opnår samme status som andre boligformer. Vi skal også have kommunerne mere på banen i forhold til det sociale arbejde i afdelingerne. Kommunerne skal ikke bare tænke, at det klarer boligselskabet jo. Vi skal løfte opgaven sammen. Vi skal også samarbejde mere med de frivillige organisationer. Vi driver fx Cafe Smil i Ringparken sammen med Ældresagen et samarbejde der måske kunne udvides til andre boligafdelinger. Vi skal arbejde på at få lov til at rive ned og bygge nyt, hvis det er den bedste løsning. Mange beboere spørger tit, hvorfor vi ikke river mere af det gamle ned. I øjeblikket er det svært at få lov, fordi der så skal ydes et nyt grundbidrag, da det betragtes som en hel ny byggesag. Det koster kommunen flere penge, men jeg syntes stadig, det er en bedre løsning, der tjener sig ind på sigt. Vi skal værne om det overordnede fællesskab og fortsætte med at få skabt tryghed, nærhed og trivsel i og mellem afdelingerne, med plads til forskellighed. Hvad er den største udfordring for den almene boligsektor? Den største udfordring er at få resten af samfundet til at forstå, hvad det vil sige at bo alment, så vi får lige vilkår og muligheder for alle boligformer. Den almene sektor har også en kæmpe udfordring i at skaffe penge til alle de renoveringer og helhedsplaner, der burde sættes i gang. Vi skal passe på og værne om vores almene boliger. Det er vores hjem!

4 Anna Hansen Parkvænget, Roskilde Efter 20 år i Parkvængets bestyrelse og 6 år i selskabsbestyrelsen føler jeg, at boligselskabet er blevet mit barn. Jeg bekymrer mig om fremtiden, og har stor omsorg for selskabet. Jeg deltager i alle møder og er med til at sørge for, at de ting, der er vedtaget, bliver udført. Hvad er du mest stolt af at have gennemført i din afdeling eller i Boligselskabet Sjælland? Jeg er med i uddannelsesudvalget og har været med til at hæve niveauet på vores kurser. Det har betydet, at der nu er rigtig mange beboervalgte, der deltager. Jeg går ind for, at brugerne skal bestemme voksne som børn. Så da vi skulle have ny legeplads i min afdeling, arrangerede bestyrelsen børnemøde for afdelingens børn (uden forældre). De fik lov til at bestemme, hvordan deres legeplads skulle være. Vi finansierede legepladsen uden huslejestigning via besparelser, bl.a. færre grønne timer. Vi skal fortsætte med at påvirke politikerne, så huslejen holdes nede. Det er ligeså dyrt at bo i min afdeling, som det er at købe et hus. Når vi renoverer, skal vi tænke i områder i stedet for kun i afdelinger. Vi skal fx lave fælles udskiftning af kloakker, så man ikke først graver én afdeling op, og to år efter graver naboafdelingen op. Vi skal også have miljørigtige områder med regnvandsopsamling, så vi undgår oversvømmelse i kældrene. Hvad er den største udfordring for den almene boligsektor? At holde huslejen nede når der renoveres, forbedres og bygges nyt. Der skal udvikles bæredygtige og billige løsninger. Samtidig er det en udfordring at sikre, at beboernes penge i Landsbyggefonden reelt også går til beboerne.

5 Chris Warby Benediktegården, Ringsted Jeg er god til at lytte til og tale med beboerne om deres idéer og visioner for fremtiden. Jeg tænker anderledes, og finder nye måder at gøre tingene på. Og så siger jeg altid min mening, også selvom den måske ikke er populær. Derudover er jeg med i BL s 11. kreds, hvilket har givet mig gode kontakter i de andre boligselskaber i området. Hvad er du mest stolt af at have gennemført i din afdeling eller i Boligselskabet Sjælland? At have medvirket til at Boligservice fra i år skal udføres af vores egne medarbejdere i stedet for eksterne folk. Vores egne medarbejdere har et langt bedre kendskab til bygningerne, og det er mere trygt for vores beboere, at det er kendte ansigter, der kommer på besøg. Og vi sparer oven i købet penge på at gøre det selv. Vi skal højne beboerbetjeningen. Tilbagemeldingen til beboerne og status på sagerne skal blive bedre. Vi skal have del i de økonomiske midler, som vil fremtidssikre vores boliger via helhedsplaner og energipuljer. Vi skal igangsætte miljørigtige, totale renoveringer. Hvad er den største udfordring for den almene sektor? At holde huslejen på et fornuftigt niveau i forhold til samfundets udvikling, så folk fortsat har råd til at bo alment med alle de fordele, det indebærer. Vi skal behandles lige så godt som husejerne med tilskud, ordninger og bedre lånemuligheder. Vi skal italesætte de gode positive historier, som der er mange af i sektoren. Desværre er det tit de negative, som får spalteplads. Det skal laves om!

6 Jeanette Gottlieb Nielsen Wiemosen, Roskilde Jeg er god til nytænkning, og har arbejdet med udvikling i 20 år de seneste 8 år som udviklingschef for Orka Foods Danmark. Jeg vender tingene på hovedet og stiller de anderledes spørgsmål. Jeg er også vant til at tænke strategisk. Det er meget vigtigt, at en strategi er målbar, og at den indarbejdes i dagligdagen. Ellers bliver den ligegyldig. Hvad er du mest stolt af at have gennemført i din afdeling eller i Boligselskabet Sjælland? I min afdeling inviterede bestyrelsen beboerne til en workshop, hvor vi arbejdede med, hvordan vi kan holde huslejen nede. Vi kom bl.a. frem til, at vi skal have vedligeholdelsesfrie udenomsarealer, og at vi selv skal stå for dele af vedligeholdelsen. I løbet af 2015 afholdes den første arbejdsweekend. Vi skal vælge de rigtige byggegrunde. Med rigtige mener jeg byggegrunde i byerne, som ligger i nærheden af en station. Ikke ude på landet. Jeg ser gerne, at vi køber byggegrunde ind mod København. Vi skal bygge der, hvor folk gerne vil bo. Beboerdemokratiet skal styrkes. Det skal vi gøre ved at træffe beslutninger, der gavner fællesskabet, ikke den enkelte. Derudover skal lean implementeres i hele selskabet, så vi sikrer, at vi får resultater. Hvad er den største udfordring for den almene boligsektor? Sektoren må ikke gå i stå. Der skal tænkes nyt, når der bygges nyt. Fx boliger, hvor man selv kan bestemme indretningen. Det gælder jo om at få folk til at blive boende, for det styrker sammenholdet og mindsker udgifterne til fraflytninger.

7 Jens Frederiksen Præstemarkshusene, Roskilde Igennem mit formandskab for afdelingsbestyrelsen i Præstemarkshusene i 8 år, mit medlemskab af selskabsbestyrelsen i 4 år og forretningsudvalget de seneste 2 år, har jeg fået stor indsigt i, hvor skoen trykker i boligorganisationen. Samtidig kan jeg også se, hvor der er mulighed for at sætte ind med ændringer. Når først målet er defineret, arbejder jeg målbevidst og med stor energi for at nå målet. Ikke nødvendigvis på den hurtigste måde, men på den lange bane og med stor vedholdenhed. Hvad er du mest stolt af at have gennemført i din boligafdeling eller i Boligselskabet Sjælland? Jeg arbejder målbevidst på at højne gennemsigtigheden i alt materiale fra boligselskabet. Det var mit forslag, at afdelingsbestyrelserne skulle have mulighed for (mod ekstra betaling) at se detaljerede fakturakopier af konto 117-arbejder. Jeg var stor fortaler for indførelse af kommunikationspolitikken, og jeg arbejder løbende på at sikre efterlevelse af politikken. Hvad skal selskabsbestyrelsen fokusere på de næste 2 år? Den politiske påvirkning er meget vigtig. Vi skal påvirke politikerne til at forbedre driftsvilkårene for almene boligselskaber, både lokalt i kommunerne, men også landspolitisk. Administrationen skal fortsat effektivisere, så administrationsgebyret i bedste fald kan holdes konstant, hvilket i sig selv vil give huslejebesparelser. Hvad er den største udfordring for den almene boligsektor? Den ulige finansiering af de almene boliger sammenlignet med den private sektor. Derudover er det en stigende økonomisk og social byrde, at kommunerne forsøger at pålægge de almene boligafdelinger ansvaret for socialt udsatte mennesker.

8 Per Brink-Kjær Gyvelparken, Roskilde Jeg sidder i uddannelsesudvalget og arbejder for at finde nogle kurser, som kan være til glæde for og dygtiggøre de beboervalgte. Jeg er også tit ude som dirigent. Det er ude blandt beboerne, at man hører, hvad der sker i selskabet både det gode og det dårlige. Hvad er du mest stolt af at have gennemført i din boligafdeling eller i Boligselskabet Sjælland? I min afdeling fokuserer vi meget på, hvad vi kan gøre for at holde huslejen nede. Vi har bl.a. investeret i ny energibesparende belysning i kældrene, og vi har også fået et firma til at stå for driften af vores vaskemaskiner. De to initiativer sparer vi kr. på hvert år. I selskabsbestyrelsen var jeg fortaler for, at vi fik oprettet den årlige Energipulje på 20 mio. kr., som afdelingerne kan låne af til miljø-tiltag. Vi skal renovere og sørge for, at boligerne er up to date. Vi skal være på forkant og ikke lade stå til, som man har gjort tidligere. Kommunikationen fra selskabet er blevet væsentlig bedre, men den skal blive endnu bedre. Jo bedre vi kommunikerer, jo færre problemer. Det værste er, når man ikke hører noget. Hvad er den største udfordring for den almene sektor? Landsbyggefondens penge skal ikke bruges til projekter, der ikke gavner beboerne. Vi har desværre set at kommunerne får lov til at låne af kassen til kommunale byggerier. Vi skal sørge for, at sektoren gennem politisk påvirkning får den indflydelse, den har krav på.

9 Peter Kruse Hedenborg Solparken, Roskilde Jeg er socialrådgiver, og kan tale med alle slags mennesker. Jeg taler ofte med personer i svære situationer, og danner hurtigt relationer. Jeg er vant til hurtigt at få overblik over både fordele og ulemper og derefter finde den bedste løsning på en udfordring. Jeg tror på fællesskabet. At vi sammen er stærkere. Hvis man står sammen, er der større chance for at få indflydelse og udvikle beboerdemokratiet. Hvad er du mest stolt af at have gennemført i din afdeling eller i Boligselskabet Sjælland? Vi arbejder på en sammenlægning af vores afdeling og en ungdomsafdeling, da det samlet vil give os en bedre drift. Jeg håber også, at de unge kommer tilbage en dag, fordi de har set, hvor rart der er i en almen afdeling med familieboliger. Derudover har jeg været med til at udarbejde Strategi Selskabsbestyrelsen skal markere sig mere på det sociale område, for når kommunernes ressourcer ikke rækker, så er det os i afdelingerne, der løfter opgaven med bl.a. de psykisk sårbare beboere. Boligselskabet skal række hånden ud til kommunerne, og etablere partnerskaber med dem. Selskabsbestyrelsen skal støtte det frivillige engagement og opmuntre beboerne til at tage medansvar for deres afdeling. Vi skal lære af bofællesskabstanken, men bevare det, at vi bor i vores egen lejlighed. Hvad er den største udfordring for den almene sektor? Det er, at sektoren ikke er god nok til at synliggøre det store sociale ansvar, der bliver udført i afdelingerne. Vi er heller ikke gode nok til at fortælle de gode historier om, hvad det vil sige at bo alment. Vi skal blive bedre til at vise, hvem vi er.

10 Robert Gerken Anders Larsensvej-Kapellanvej- Sejerøvej, Holbæk Jeg vil sætte Holbæk og Tølløse på dagsordenen og være bindeleddet mellem dem og selskabsbestyrelsen. Jeg har en del bestyrelseserfaring, som jeg kan trække på. Jeg sad bl.a. i selskabsbestyrelsen hos Byggeforeningen af 1933 i Holbæk, da jeg boede der. Hvad er du mest stolt af at have gennemført i din boligafdeling eller i Boligskabet Sjælland? I min afdeling er boligerne i meget dårlig stand, og vi står derfor over for en større renovering. Jeg har været stor fortaler for, at afdelingen skal renoveres, for vi skal tænke på de beboere, der kommer efter os. Der skal også være en god bolig til folk om 30 år. Jeg bidrog til indholdet i Strategi Hvad skal selskabsbestyrelsen fokusere på de næste 2 år? Der skal fokus på, at kommunikationspolitikken skal efterleves, og at de ting, der besluttes, bliver ført ud i livet. Derudover skal bestyrelsen blande sig endnu mere i det politiske liv. Vi skal have politikerne i tale både i kommunerne og i Folketinget. Hvad er den største udfordring for den almene boligsektor? Vi har svært ved at få forståelse og anerkendelse for det store sociale arbejde, der udføres i afdelingerne. Det skal vi gøre noget ved. Sektoren har generelt svært ved at tiltrække ressourcestærke lejere. Jeg tror, vi skal blive meget bedre til at sælge os selv. Det kunne fx gøres gennem åbent hus-arrangementer og workshops, hvor vi inviterer folk, der ikke bor alment.

11 Søren Blak Hansen Sct. Jørgensgården, Ringsted Jeg har 35 års erfaring som rådgivende ingeniør indenfor bygge- og anlægsbranchen. Jeg kan derfor bidrage med min viden om byggeri og renoveringsopgaver både omkring projektering, udførelse samt efterfølgende drift og vedligehold. Jeg kan også komme med nye kreative og positive input, da jeg er forholdsvis ny i det almene. Jeg kommer fra en ejerbolig, og er blevet positivt overrasket over, hvordan det er at bo i en almen boligafdeling. Hvad er du mest stolt af at have gennemført i din afdeling eller i Boligselskabet Sjælland? Som repræsentantskabsmedlem deltager jeg i afdelingens bestyrelsesmøder. Jeg arbejder for at synliggøre bestyrelsen og for at vise, at der er åbenhed i og omkring bestyrelsens arbejde. Det er vigtigt, at beboerne ved, at deres mening og stemme tæller i beboerdemokratiet. Bestyrelsen skal fortsætte den politiske påvirkning, og beboerne skal også engageres i dette arbejde. Det er vigtigt med mange indgangsvinkler, så vi kan nå ud til rigtig mange politikere. Selskabet skal fortsat ekspandere, så vi bliver et af de større boligselskaber, der er kendt for den sunde indstilling og de markante holdninger. Hvad er den største udfordring for den almene boligsektor? Det er vigtigt at få sikret attraktive lån til istandsættelse, så beboerne har råd til at blive boende i deres bolig efter en renovering. For at kunne fastholde beboerne og tiltrække nye, er sektoren også nødt til at satse på fleksible boligenheder. Det er derudover nødvendigt at tilpasse boligerne til det aktuelle områdes behov.

12

REPRÆSENTANTSKABSMØDE MAJ Valgavis. Bilag til dagsordenens punkt 6 & 7

REPRÆSENTANTSKABSMØDE MAJ Valgavis. Bilag til dagsordenens punkt 6 & 7 REPRÆSENTANTSKABSMØDE MAJ 2017 Valgavis Bilag til dagsordenens punkt 6 & 7 VALGAVIS Jan René Petersen Ellebæk, Svogerslev Kandidat til posten som formand Jeg vil fortsat bidrage til en god dialog, der

Læs mere

Valgavis. Bilag til dagsordenens punkt 7, Maj 2016

Valgavis. Bilag til dagsordenens punkt 7, Maj 2016 Valgavis Bilag til dagsordenens punkt 7, Maj 2016 Bodil Nielsen Blegdammen, Roskilde Kandidat til posten som næstformand Jeg bidrager med mit kendskab til branchen, min indsigt i organisationen og med

Læs mere

FORRETNINGSORDEN for repræsentantskabet

FORRETNINGSORDEN for repræsentantskabet FORRETNINGSORDEN for repræsentantskabet Som retningslinjer for repræsentantskabsmøder gælder sammen med boligselskabets vedtægter følgende bestemmelser: Repræsentantskabets opgaver 1. Repræsentantskabet

Læs mere

3. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning, herunder om forretningsførelsen for året 2014

3. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning, herunder om forretningsførelsen for året 2014 Roskilde, den 19. maj 2015 ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE I henhold til selskabets vedtægter 7, stk. 1, og 8, stk. 1, og under henvisning til indkaldelse af 28. april 2015 fremsendes hermed endelig dagsorden

Læs mere

Valgavis. Bodil Nielsen Blegdammen, Roskilde BILAG TIL DAGSORDENENS PUNKT 6, 7 OG 8, REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2014. Kandidat til posten som næstformand

Valgavis. Bodil Nielsen Blegdammen, Roskilde BILAG TIL DAGSORDENENS PUNKT 6, 7 OG 8, REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2014. Kandidat til posten som næstformand Valgavis BILAG TIL DAGSORDENENS PUNKT 6, 7 OG 8, REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2014 Bodil Nielsen Blegdammen, Roskilde Kandidat til posten som næstformand Jeg er god til at få folk i tale og lytte til de ideer,

Læs mere

I BOLIGSELSKABET SJÆLLAND VIL VI SKABE TRYGGE HJEM I BÆREDYGTIGE FÆLLESSKABER

I BOLIGSELSKABET SJÆLLAND VIL VI SKABE TRYGGE HJEM I BÆREDYGTIGE FÆLLESSKABER I BOLIGSELSKABET SJÆLLAND VIL VI SKABE TRYGGE HJEM I BÆREDYGTIGE FÆLLESSKABER I BOLIGSELSKABET SJÆLLAND VIL VI SKABE TRYGGE HJEM I BÆREDYGTIGE FÆLLESSKABER BEBOERE ANBEFALER BOLIG- SELSKABET SJÆLLAND SOM

Læs mere

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Roskilde, d. 16. maj 2013 ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE I henhold til selskabets vedtægter 7, stk. 1, og 8, stk. 1, og under henvisning til indkaldelse af 23. april 2013 fremsendes hermed endelig dagsorden

Læs mere

Endelig dagsorden ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. Lørdag den 20. maj 2017 kl Roskilde, den 10. maj 2017

Endelig dagsorden ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. Lørdag den 20. maj 2017 kl Roskilde, den 10. maj 2017 Roskilde, den 10. maj 2017 ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE I henhold til selskabets vedtægter 7, stk. 1, og 8, stk. 1, og under henvisning til indkaldelse af 11. april 2017 fremsendes hermed endelig dagsorden

Læs mere

Renovering af almene boliger via en helhedsplan

Renovering af almene boliger via en helhedsplan Renovering af almene boliger via en helhedsplan Denne folder beskriver de ting, der er ens for alle renoveringer via en helhedsplan. Vi tager dog altid udgangspunkt i den enkelte boligafdeling og de behov,

Læs mere

Koncept for afvikling af fremtidige temamøder om drift bilag 2D Beslutning:

Koncept for afvikling af fremtidige temamøder om drift bilag 2D Beslutning: Selskabsbestyrelsesmøde Sjællandsvænget 1, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 17.45 Deltagere: Selskabsbestyrelsen, Bo Jørgensen, Afbud: Henrik Eflund, Gæster: otte Helt under pkt. 2A = lukket dagsordenspunkt,

Læs mere

I henhold til selskabets vedtægter 7, stk. 1, og 8, stk. 1, indkaldes der herved til ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Sjælland.

I henhold til selskabets vedtægter 7, stk. 1, og 8, stk. 1, indkaldes der herved til ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Sjælland. Roskilde, den 11. april 2017 ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE I henhold til selskabets vedtægter 7, stk. 1, og 8, stk. 1, indkaldes der herved til ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Sjælland.

Læs mere

Strategi. Version 2017

Strategi. Version 2017 Strategi 2020 Version 2017 Boligselskabet Sjælland vil være det bedste boligselskab i landet Det betyder at vi skal være: - Et boligselskab der sikrer trivsel og de bedst tænkelig rammer for beboerne -

Læs mere

Lokal case v. FAB. BL og Almennet ERFA møde 19. marts 2019, Middelfart

Lokal case v. FAB. BL og Almennet ERFA møde 19. marts 2019, Middelfart Lokal case v. FAB BL og Almennet ERFA møde 19. marts 2019, Middelfart FAB Fyns Almennyttige Boligselskab, etableret i 1946 FAB har 95 boligafdelinger med 8.950 boliger 136 411 554 Ca. 110 ansatte: 45 administration,

Læs mere

Boligselskabet Sct. Jørgen Viborg Kjellerup. O punktsmåling. Gennemført i 2012/2013 frekvens & antal u. tekst

Boligselskabet Sct. Jørgen Viborg Kjellerup. O punktsmåling. Gennemført i 2012/2013 frekvens & antal u. tekst Boligselskabet Sct. Jørgen Viborg Kjellerup O punktsmåling Gennemført i 2012/2013 frekvens & antal u. tekst Udviklingsafdelingen 04-03-2013 O punksmålingen er gennemført i 2013, hvor der er omdelt spørgeskemaer

Læs mere

Prisen pr. deltager er kr. uden deltagelse i middag og overnatning.

Prisen pr. deltager er kr. uden deltagelse i middag og overnatning. Selskabsbestyrelsesmøde Sjællandsvænget 1, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 17.45 Deltagere: Selskabsbestyrelsen, Bo Jørgensen Afbud: Jeanette G. Nielsen, Amalie Rothman, Gæster: ingen. Kommende arrangementer:

Læs mere

Hvorfor almene boliger? Introduktion til nye medarbejdere

Hvorfor almene boliger? Introduktion til nye medarbejdere Hvorfor almene boliger? Introduktion til nye medarbejdere Almene boliger Almene boliger omfatter: Familieboliger Ældreboliger Ungdomsboliger Den historiske baggrund Købehavn vokser 1902: ca. 500.000 indbyggere

Læs mere

Fremtidssikring af Herlevgårdsvej. Handleplan

Fremtidssikring af Herlevgårdsvej. Handleplan Fremtidssikring af Herlevgårdsvej Handleplan Fremtidssikring af Herlevgårdsvej. September 2007 Indhold side Hvad er fremtidssikring? 4 Introduktion til handleplanen 6 Afdelingens vision 7 Handleplanen:

Læs mere

Mødet i marts indstilles flyttet til 29/3. og dermed FU møde 17/3 kl

Mødet i marts indstilles flyttet til 29/3. og dermed FU møde 17/3 kl Selskabsbestyrelsesmøde Sjællandsvænget 1, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 18.00 Deltagere: Selskabsbestyrelsen Afbud: Ingen L = lukket dagsordenspunkt, hvortil der ikke kan refereres O = offentligt dagsordenspunkt,

Læs mere

13/6 Folkemøde på Bornholm 26/6 Roskilde byråd besigtiger Æblehaven/Rønnebærparken og Ringparken. Er der andre kommentarer end de som kom efter mødet?

13/6 Folkemøde på Bornholm 26/6 Roskilde byråd besigtiger Æblehaven/Rønnebærparken og Ringparken. Er der andre kommentarer end de som kom efter mødet? Konstituerende Selskabsbestyrelsesmøde Parkvænget 25, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 18.00 Deltagere: Selskabsbestyrelsen L = lukket dagsordenspunkt, hvortil der ikke kan refereres O = offentligt dagsordenspunkt,

Læs mere

POLITIK FOR ALMENT SOCIALT ANSVAR I BOLIGFORENINGEN AAB

POLITIK FOR ALMENT SOCIALT ANSVAR I BOLIGFORENINGEN AAB POLITIK FOR ALMENT SOCIALT ANSVAR I BOLIGFORENINGEN AAB Indhold AAB s sociale ansvar - principielt... 1 Respekt for beboerdemokratiet... 2 Fremtidssikring... 2 Nybyggeri... 2 AAB s sociale ansvar - konkrete

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. Lørdag den 28. maj 2011 kl. 10.00

REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. Lørdag den 28. maj 2011 kl. 10.00 REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Lørdag den 28. maj 2011 kl. 10.00 Repræsentantskabsmødet blev afholdt i Ringsted Kongrescenter, Nørretorv 22, 4100 Ringsted. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent, referent

Læs mere

DE ALMENE BOLIGER OG FN S VERDENSMÅL

DE ALMENE BOLIGER OG FN S VERDENSMÅL DE ALMENE BOLIGER OG FN S VERDENSMÅL Fra Verden til de almene boliger FNs verdensmål Regeringens handlingsplan https://www.verden smaalene.dk/fakta/ verdensmaalene Kommunernes munernes udmøntning BLs ARBEJDE

Læs mere

Sundby-Hvorup Boligselskab

Sundby-Hvorup Boligselskab Sundby-Hvorup Boligselskab Oplæg.. Hvem er jeg, Tanker on fremtidsanalyser. Lidt om SHB Hvordan vi har gjort det. Hvad fik vi ud af det. Tanker. Involvering/ejerskab /helhedstænkning er nødvendig for analysen.

Læs mere

Referat. Selskabsbestyrelsesmøde

Referat. Selskabsbestyrelsesmøde Selskabsbestyrelsesmøde Sjællandsvænget 1, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 17.45 Deltagere: Selskabsbestyrelsen, Bo Jørgensen, Afbud: Henrik Eflund, Tine Sørensen, Anna Hansen gik 19.45, Gæster: otte Helt under

Læs mere

AB mod Mission, Vision og Værdigrundlag

AB mod Mission, Vision og Værdigrundlag AB mod 2020 Mission, Vision og Værdigrundlag Arbejdernes Boligforening AB mod 2020 AB har siden 1917 arbejdet målrettet på at sørge for gode boliger til alle. Denne mission er stadig gældende for os både

Læs mere

STYRINGSDIALOG DANSKE FUNKTIONÆRERS BOLIGSELSKAB, HØJE-TAASTRUP

STYRINGSDIALOG DANSKE FUNKTIONÆRERS BOLIGSELSKAB, HØJE-TAASTRUP STYRINGSDIALOG DANSKE FUNKTIONÆRERS BOLIGSELSKAB, HØJE-TAASTRUP Danske FunktionæresBoligafdelings afdelinger i Høje-Taastrup Charlottegården Gadehavegård Sportorno Charlottegården Opførelsesår: 1975 405

Læs mere

MÅLSÆTNINGSPROGRAM Mission - vision - værdier for Boligforeningen VIBO

MÅLSÆTNINGSPROGRAM Mission - vision - værdier for Boligforeningen VIBO MÅLSÆTNINGSPROGRAM 2016-2020 Mission - vision - værdier for Boligforeningen VIBO INDHOLD Mission - Vision - Værdier Mission.... 3 Vision... 3 Værdier.... 3 VIBOs værdier Rummelighed.... 4 Tryghed.... 4

Læs mere

Evaluering af besigtigelsesturen lørdag den 11. oktober 2014 skal vi gentage arrangementet (altså bare andre afdelinger)?

Evaluering af besigtigelsesturen lørdag den 11. oktober 2014 skal vi gentage arrangementet (altså bare andre afdelinger)? Selskabsbestyrelsesmøde Sjællandsvænget 1, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 18.00 Deltagere: Selskabsbestyrelsen Afbud: Henriette Larsen, Jens Frederiksen, Richard Jensen Gæst: Francisco Ortega under pkt. 2.

Læs mere

I henhold til selskabets vedtægter 7, stk. 1, og 8, stk. 1, indkaldes der herved til ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Sjælland.

I henhold til selskabets vedtægter 7, stk. 1, og 8, stk. 1, indkaldes der herved til ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Sjælland. Roskilde, den 26. april 2019 ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE I henhold til selskabets vedtægter 7, stk. 1, og 8, stk. 1, indkaldes der herved til ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Sjælland.

Læs mere

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Til Repræsentantskabet ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Parkvænget 25 Postboks 269 4000 Roskilde Telefon: Fax: Direkte: www.bosj.dk 27. april 2011 46 30 47 00 46 30 47 57 46 30 47 88 I henhold til selskabets

Læs mere

Socialt udsatte boligområder

Socialt udsatte boligområder Socialt udsatte boligområder Nogle boligafdelinger i Danmark har en væsentligt større andel af arbejdsløse, kriminelle og personer på overførselsindkomst end det øvrige samfund. Disse afdelinger kæmper

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. Lørdag den 25. maj 2013 kl. 9.00

REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. Lørdag den 25. maj 2013 kl. 9.00 Roskilde, d. 28. maj 2013 REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Lørdag den 25. maj 2013 kl. 9.00 på Comwell Roskilde, Vestre Kirkevej 12, Himmelev, 4000 Roskilde. Der blev serveret morgenmad fra kl.

Læs mere

MÅLSÆTNINGSPROGRAM

MÅLSÆTNINGSPROGRAM MÅLSÆTNINGSPROGRAM 2016 2020 Mission vision - værdier for Klik her! - og indsæt forsidefoto 1 INDHOLD Mission - Vision - Værdier MISSION... 3 VISION... 3 VÆRDIER... 3 VIBOs værdier RUMMELIGHED... 4 TRYGHED...

Læs mere

Målsætning vedrørende almen social ansvarlighed

Målsætning vedrørende almen social ansvarlighed Repræsentantskabet vedtog på mødet den 16. juni 2012 handlingsplanen for Boligkontorets Danmarks indsatsområder i det kommende år. Repræsentantskabet vedtog samtidig Målsætning vedrørende almen social

Læs mere

Målsætningsprogram for BO-VEST 2009 til 2014

Målsætningsprogram for BO-VEST 2009 til 2014 Målsætningsprogram for BO-VEST 2009 til 2014 Efter en udfordrende og spændende etablering af det nye administrationsfællesskab i BO-VEST er det nu tid til at udstikke en fælles kurs for det fremtidige

Læs mere

STYRINGSDIALOG TAASTRUP ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB, HØJE-TAASTRUP

STYRINGSDIALOG TAASTRUP ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB, HØJE-TAASTRUP STYRINGSDIALOG TAASTRUP ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB, HØJE-TAASTRUP TAASTRUP ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKSABS AFDELINGER I HØJE-TAASTRUP Poppelhaven I, II og III Bygaden Ole Rømers Vej Grønnehaven Nørreby Sønderby

Læs mere

3B s repræsentantskabsmøde 2009

3B s repræsentantskabsmøde 2009 3B s repræsentantskabsmøde 2009 24. juni 2009 kl. 18 Imperial Hotel - Vester Farimagsgade 9-1606 København V 1 Repræsentantskabsmøde Indhold Side Dagsordenen... 3 Dagsordenen punkt 3: Bestyrelsens forslag

Læs mere

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Til Repræsentantskabet Parkvænget 25 4000 Roskilde Telefon: 46 30 47 00 Fax: 46 30 47 57 Direkte: 46 30 47 88 www.bosj.dk 18. maj 2011 ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE I henhold til selskabets vedtægter

Læs mere

Strategi 2015-2020. - bolig med nærhed

Strategi 2015-2020. - bolig med nærhed Strategi 2015-2020 - bolig med nærhed Indhold Før strategiplan 2015-2020...5 Missionen...6 Om BOLIGNÆSTVED...7 Værdierne Troværdighed...8 Nærvær og engagement...8 Handlekraft...9 Visionen...10 Målsætningerne

Læs mere

Offentligt referat. Selskabsbestyrelsesmøde

Offentligt referat. Selskabsbestyrelsesmøde Selskabsbestyrelsesmøde Sjællandsvænget 1, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 18.00 Vær venligst opmærksom på vi begynder spisning 17.45 og mødet senest kl. 18.30 Deltagere: Selskabsbestyrelsen, Bo Jørgensen og

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING. Vestsjællands Almene Boligselskab Elmevej Jyderup Telefon

BESTYRELSENS BERETNING. Vestsjællands Almene Boligselskab Elmevej Jyderup Telefon Vestsjællands Almene Boligselskab Elmevej 4 4450 Jyderup Telefon 5925 8000 E-mail vab@vab.dk www.vab.dk Åbningstider: Mandag torsdag 09.00-14.00 Torsdag også 16.00-18.00 Onsdag lukket Fredag 09.00-12.00

Læs mere

Udviklingstendenser i beboernes krav til almene boliger. Lars Vind Scheerer Seniorprojektleder, arkitekt MAA BO-VEST

Udviklingstendenser i beboernes krav til almene boliger. Lars Vind Scheerer Seniorprojektleder, arkitekt MAA BO-VEST Udviklingstendenser i beboernes krav til almene boliger Lars Vind Scheerer Seniorprojektleder, arkitekt MAA BO-VEST SBI s Rådgivende Forum, 9. november 2016 BO-VEST Administrationsselskab for 3 boligselskaber

Læs mere

Vision At skabe de bedste rammer for beboerne ved: Boligen, beboerdemokratiet, organisationen, administrationen og arbejdspladsen.

Vision At skabe de bedste rammer for beboerne ved: Boligen, beboerdemokratiet, organisationen, administrationen og arbejdspladsen. Beboerindflydelse på udvikling af tidssvarende boliger Beboerindflydelse på udvikling af tidssvarende boliger Velfungerende beboerdemokrati Fremsynet Velfungerende ved åbenhed beboerdemokrati og samarbejde

Læs mere

Afdelingerne har med undtagelse af nedenstående alle godkendt budgetterne:

Afdelingerne har med undtagelse af nedenstående alle godkendt budgetterne: Selskabsbestyrelsesmøde Sjællandsvænget 1, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 18.00 Vær venligst opmærksom på vi begynder spisning 17.45 og mødet senest kl. 18.30 Deltagere: Selskabsbestyrelsen Afbud: Richard Jensen

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING. Vestsjællands Almene Boligselskab Elmevej Jyderup Telefon

BESTYRELSENS BERETNING. Vestsjællands Almene Boligselskab Elmevej Jyderup Telefon Vestsjællands Almene Boligselskab Elmevej 4 4450 Jyderup Telefon 5925 8000 E-mail vab@vab.dk www.vab.dk åbningstider: Mandag torsdag 09.00-14.00 Torsdag også 16.00-18.00 Fredag 09.00-12.00 BESTYRELSENS

Læs mere

KLAR TIL NÆSTE SKRIDT?

KLAR TIL NÆSTE SKRIDT? RENOVERING AFD. 3 NR. 1 AUGUST 2015 04 TEKNIKERNES DOM Dårligt isolerede ydervægge er årsagen til fugt- og kuldeproblemer. VIADUKTVEJ - RINGHOLMSVEJ - FRANK RYGÅRDS VEJ STATIONSVEJ - BAKKEVEJ - LINDHOLM

Læs mere

Aftale for Boligselskabet AKB, Taastrup

Aftale for Boligselskabet AKB, Taastrup Aftale for Boligselskabet AKB, Taastrup Parterne aftaler herved Målrettet at arbejde for at opfylde aftalens indhold. Aftaleholderen er ansvarlig for at levere det aftalte indhold samt at opfylde de vedtagne

Læs mere

Vision & Mission. Vision & Mission

Vision & Mission. Vision & Mission Vision & Mission Vision & Mission 2018-2022 Det gode liv som beboer Vi vil have fokus på det gode liv i afdelingen, social integration samt beboerdemokrati Det gode liv i afdelingen Det gode naboskab

Læs mere

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Roskilde, d. 23. april 2013 ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE I henhold til selskabets vedtægter 7, stk. 1, og 8, stk. 1, indkaldes der herved til ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Sjælland

Læs mere

Hovedbestyrelsens halvårlige beretning til repræsentantskabets møde torsdag den 21. maj 2015

Hovedbestyrelsens halvårlige beretning til repræsentantskabets møde torsdag den 21. maj 2015 Hovedbestyrelsens halvårlige beretning til repræsentantskabets møde torsdag den 21. maj 2015 En status på mødeafholdelser siden repræsentantskabsmødet i november 2014 er et repræsentantskabsmøde, 5 hovedbestyrelsesmøder.

Læs mere

Oversigt over kandidater på valg i 7. kreds. Kredsvalgmøde den 18. april 2012, kl. 19.00. Hotel Legoland. Aastvej 10. 7190 Billund

Oversigt over kandidater på valg i 7. kreds. Kredsvalgmøde den 18. april 2012, kl. 19.00. Hotel Legoland. Aastvej 10. 7190 Billund Oversigt over kandidater på valg i 7. kreds Kredsvalgmøde den 18. april 2012, kl. 19.00 Hotel Legoland Aastvej 10 7190 Billund Formandskandidat: Per Nielsen Opstillet af: Bovia ANSAT i boligorganisationen

Læs mere

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Til Repræsentantskabet ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Under henvisning til indkaldelse af 11. maj 2010 fremsendes hermed endelig dagsorden med bilag til det ordinære repræsentantskabsmøde Lørdag den 12.

Læs mere

TAASTRUP ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKSABS AFDELINGER I HØJE-TAASTRUP

TAASTRUP ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKSABS AFDELINGER I HØJE-TAASTRUP TAASTRUP ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKSABS AFDELINGER I HØJE-TAASTRUP Poppelhaven III Opførelsesår: 1960 54 boliger, rækkehuse Ole Rømers Vej Opførelsesår: 1990 9 boliger, rækkehuse Poppelhaven Opførelsesår:

Læs mere

3. O Præsentation af undersøgelsen Danmarks Bedste Boligselskab og tilfredshedsanalysen blandt beboervalgte.

3. O Præsentation af undersøgelsen Danmarks Bedste Boligselskab og tilfredshedsanalysen blandt beboervalgte. Selskabsbestyrelsesmøde Parkvænget 25, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 18.00 Deltagere: Selskabsbestyrelsen Afbud: Karen Schou Andersen L = lukket dagsordenspunkt, hvortil der ikke kan refereres O = offentligt

Læs mere

offentligt referat Selskabsbestyrelsesmøde

offentligt referat Selskabsbestyrelsesmøde Selskabsbestyrelsesmøde Parkvænget 25, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 18.00 Vær venligst opmærksom på vi begynder spisning kl. 17.45 og mødet senest kl. 18.30 Deltagere: Selskabsbestyrelsen Afbud: Helene Obel,

Læs mere

FællesBo 2015-2018 Kursusweekend for afdelingsbestyrelses- og repræsentantskabsmedlemmer 22. februar 2015

FællesBo 2015-2018 Kursusweekend for afdelingsbestyrelses- og repræsentantskabsmedlemmer 22. februar 2015 FællesBo 2015-2018 Kursusweekend for afdelingsbestyrelses- og repræsentantskabsmedlemmer 22. februar 2015 Hvor skal vi hen? Strategisk Overblik, vision, værdier, retning Taktisk Fokusområder, styring,

Læs mere

Korsgårdens Helhedsplan

Korsgårdens Helhedsplan Korsgårdens Helhedsplan Hvad er afdelingens udfordringer? Udvendige døre og vinduer Udtjente plastikvinduer, dårligt isolerende og utætheder. Plastikvinduer er svære at vedligeholde og reparere - kuldebroer

Læs mere

Du har. indflydelse! Din boligafdeling- det nære og konkrete niveau Din boligorganisation- det overordnede og politiske niveau

Du har. indflydelse! Din boligafdeling- det nære og konkrete niveau Din boligorganisation- det overordnede og politiske niveau Du har indflydelse! Som beboer i en almen bolig er du en del af et beboerdemokrati. Det betyder, at du har indflydelse. Du er med til at bestemme. Men du bestemmer selv, om du vil være med til at bestemme.

Læs mere

Vedlagt bilag 1 med input fra bestyrelse og deltagelse ansatte.

Vedlagt bilag 1 med input fra bestyrelse og deltagelse ansatte. Selskabsbestyrelsesmøde Sjællandsvænget 1, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 18.00 Deltagere: Selskabsbestyrelsen, Bo Jørgensen og Troels Poulsen. Afbud: Henrik Eflund, Jens Frederiksen. L = lukket dagsordenspunkt,

Læs mere

REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 3. JUNI 2008. Organisationsbestyrelsens mundtlige Beretning

REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 3. JUNI 2008. Organisationsbestyrelsens mundtlige Beretning REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 3. JUNI 2008 Organisationsbestyrelsens mundtlige Beretning Indhold Indledning side 3 Opsigelse af aftale om kommunal anvisningsret side 3-4 Landsbyggefonden side 4 Åkirkeby sagen

Læs mere

Repræsentantskabsmøde i FællesBo den 24. maj 2012. Kandidatliste til valg af organisationsbestyrelsesmedlemmer

Repræsentantskabsmøde i FællesBo den 24. maj 2012. Kandidatliste til valg af organisationsbestyrelsesmedlemmer Repræsentantskabsmøde i FællesBo den 24. maj 2012 Kandidatliste til valg af organisationsbestyrelsesmedlemmer Der kan også opstilles kandidater på selve repræsentantskabsmødet. Knud Villy Mogensen 500

Læs mere

offentligt referat Selskabsbestyrelsesmøde 1. Opfølgning fra sidste møde 2. Brug af dispositionsfond Fejl i byggeri og projektering

offentligt referat Selskabsbestyrelsesmøde 1. Opfølgning fra sidste møde 2. Brug af dispositionsfond Fejl i byggeri og projektering Selskabsbestyrelsesmøde Parkvænget 25, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 18.00 Deltagere: Selskabsbestyrelsen 1. Opfølgning fra sidste møde 2. Brug af dispositionsfond Fejl i byggeri og projektering Til drøftelse

Læs mere

Strategi 2019 Århus Omegn

Strategi 2019 Århus Omegn Strategi 2019 Århus Omegn Overordnet mål med Strategi 2019: At sikre en fælles retning for alle i Århus Omegn. Det skal ske gennem kommunikation og åbenhed. 1. Idégrundlag Vi vil skabe gode sunde boliger

Læs mere

3B s repræsentantskabsmøde 2011

3B s repræsentantskabsmøde 2011 3B s repræsentantskabsmøde 2011 30. maj 2011 kl. 18 CPH Conference - DGI-byen - Tietgensgade 65 - København 1 Repræsentantskabsmøde Indhold Side Dagsorden... 3 Dagsorden - punkt 3: Organisationsbestyrelsens

Læs mere

3. L Gennemgang af revisionsprotokollat v. Benny Lundgaard, PWC. Regnskab for Boligselskabet Sjælland fremsendes fredag som bilag 2.

3. L Gennemgang af revisionsprotokollat v. Benny Lundgaard, PWC. Regnskab for Boligselskabet Sjælland fremsendes fredag som bilag 2. Selskabsbestyrelsesmøde (regnskabsmøde) Parkvænget 25, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 18.00 Vær venligst opmærksom på vi begynder spisning kl. 17.45 og mødet senest kl. 18.30 Deltagere: Selskabsbestyrelsen.

Læs mere

3 ÅR MED BOLIVVEJLE STATUS OG FREMTID

3 ÅR MED BOLIVVEJLE STATUS OG FREMTID 3 ÅR MED BOLIVVEJLE STATUS OG FREMTID 3 år med BolivVejle status og fremtid 2 BolivVejle Læs om projekter og resultater fra de første tre år med BolivVejle og om fremtiden BolivVejle er den fælles platform

Læs mere

MINI GUIDE TIL ET BÆREDYGTIGT

MINI GUIDE TIL ET BÆREDYGTIGT MINI GUIDE TIL ET BÆREDYGTIGT LÆSEVEJLEDNING Lejerbos bæredygtige boliger er beskrevet i tre dokumenter, som samlet tegner Lejerbos koncept for almene bæredygtige boliger. Visionsdokumentet beskriver den

Læs mere

Notat. Beboerdemokrati

Notat. Beboerdemokrati Notat Beboerdemokrati For de fleste, som bor alment, er beboerdemokratiet - det at beboerne har indflydelse på dagligdagen i deres boligområde og også på udviklingen heraf - den naturligste ting i verden.

Læs mere

TILFREDSHEDSUNDERSØGELSE BLANDT BEBOERE I AFDELING 10 I LINDHOLM

TILFREDSHEDSUNDERSØGELSE BLANDT BEBOERE I AFDELING 10 I LINDHOLM TILFREDSHEDSUNDERSØGELSE BLANDT BEBOERE I AFDELING 10 I LINDHOLM Hvordan oplever du at bo i din boligafdeling? BOLIGER TIL ALLE Sundby-Hvorup Boligselskab er et af Nordjyllands største almene boligselskaber

Læs mere

Det er også din boligforening. Deltag i beboerdemokratiet, og gør dine ideer til virkelighed

Det er også din boligforening. Deltag i beboerdemokratiet, og gør dine ideer til virkelighed Det er også din boligforening Deltag i beboerdemokratiet, og gør dine ideer til virkelighed Vi bor i forening Vidste du, at de almene boliger tilhører dem, der bor der? Der sidder ingen ejere, aktionærer

Læs mere

Vil du være med til at styre den retning, som Tarm Skole skal bevæge sig i, så deltag i valgmødet torsdag den 25. marts kl. 18.30-21.

Vil du være med til at styre den retning, som Tarm Skole skal bevæge sig i, så deltag i valgmødet torsdag den 25. marts kl. 18.30-21. Vil du være med til at styre den retning, som Tarm Skole skal bevæge sig i, så deltag i valgmødet torsdag den 25. marts kl. 18.30-21.30 i Samlingssalen på Lønborgvej 53, Tarm Nu skal der vælges ny skolebestyrelse

Læs mere

Pas på huslejen gennem mere effektiv drift. Margrete Pump, kundedirektør

Pas på huslejen gennem mere effektiv drift. Margrete Pump, kundedirektør . Pas på huslejen gennem mere effektiv drift Margrete Pump, kundedirektør Program - med cirka tidspunkter 17.00 Velkommen og lidt om det videre program v/kundechef Marie-Louise Bruun 17.10 Hvorfor har

Læs mere

Referat af styringsdialogmøde med Lægeforeningens Boliger ved FA09 og Københavns kommune den 6. februar 2015

Referat af styringsdialogmøde med Lægeforeningens Boliger ved FA09 og Københavns kommune den 6. februar 2015 1 Deltagere: Lægeforeningens Boliger: Alex F. Rasmussen, Peter Jørgensen og Jens Corfitzen FA09: Lone Lund-Rasmussen og Kasper Nørballe Københavns Kommune: Teknik- og Miljøforvaltningen: Jørgen Stein,

Læs mere

PIXI-UDGAVE: Stærmosegården Boligsocial helhedsplan 2015-2019

PIXI-UDGAVE: Stærmosegården Boligsocial helhedsplan 2015-2019 PIXI-UDGAVE: Stærmosegården Boligsocial helhedsplan 2015-2019 HVORDAN BLIVER EN HELHEDSPLAN TIL? Helt overordnet er det Landsbyggefonden, der bestemmer, hvad en boligsocial helhedsplan skal indeholde.

Læs mere

Dagsorden. Endelig indkaldelse til ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. Roskilde, den 17. maj 2018

Dagsorden. Endelig indkaldelse til ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. Roskilde, den 17. maj 2018 Roskilde, den 17. maj 2018 Endelig indkaldelse til ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE I henhold til selskabets vedtægter 7, stk. 1, og 8, stk. 1, indkaldes der herved til ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet

Læs mere

Debatmateriale til Furesø Kommunes borgermøde om budget

Debatmateriale til Furesø Kommunes borgermøde om budget Debatmateriale til Furesø Kommunes borgermøde om budget 2014-17 Dette oplæg giver information og inspiration til det borgermøde, som Furesø Kommune har inviteret til den 12. juni 2013. På borgermødet præsenteres

Læs mere

STYRINGSDIALOG BOLIGSELSKABET AKB TAASTRUP

STYRINGSDIALOG BOLIGSELSKABET AKB TAASTRUP STYRINGSDIALOG BOLIGSELSKABET AKB TAASTRUP AKB Taastrups afdelinger i Høje-Taastrup Taastrupgård Blåkildegård Taastrup Valhøj Taastrupgård Opførelsesår: 1972 913 boliger, etagebyggeri Blåkildegård Opførelsesår:

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Torsdag d. 10/9 2015 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster Næstformand og kasserer Karina Jensen - sekretær (mødesekretær)

Læs mere

Aktiviteter meldes ind til senest ugen før Selskabsbestyrelsesmøde.

Aktiviteter meldes ind til senest ugen før Selskabsbestyrelsesmøde. Selskabsbestyrelsesmøde Parkvænget 25, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 18.00 Vær venligst opmærksom på vi begynder spisning kl. 17.45 og mødet senest kl. 18.30 Deltagere: Selskabsbestyrelsen Afbud: ingen L =

Læs mere

OMRÅDE- TILGANG STYRINGS- DIALOG HELHEDS- PLANER BYSTRATEGISK UDVIKLING NYBYGGERI NYBYGGERI BEBOERSAMMEN- SÆTNING

OMRÅDE- TILGANG STYRINGS- DIALOG HELHEDS- PLANER BYSTRATEGISK UDVIKLING NYBYGGERI NYBYGGERI BEBOERSAMMEN- SÆTNING OMRÅDE- TILGANG STYRINGS- DIALOG HELHEDS- PLANER BYSTRATEGISK UDVIKLING BEBOERSAMMEN- SÆTNING NYBYGGERI NYBYGGERI DET BYSTRATEGISKE SPOR DET BOLIGSOCIALE SPOR NYBYGGERI TRYGHED ORGANISERINGS- SPORET..

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 8. Torsdag den 27. april 2017

Afdelingsmøde Afdeling 8. Torsdag den 27. april 2017 Afdelingsmøde Afdeling 8 Torsdag den 27. april 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Boligselskabet Sjælland

Boligselskabet Sjælland Boligselskabet Sjælland Fordelingsafdeling 1-260 Regnskab 1. januar 2015-31. december 2015 BOLIGSELSKAB: TILSYNSFØRENDE KOMMUNE: LBF-nr.: 240 KOMMUNENUMMER: 265 NAVN: Boligselskabet Sjælland Roskilde kommune

Læs mere

Bogtrykkergården afd. 108. Bagergården afd. 142. Rådmandsbo 3B. Allersgade/Dagmarsgade - afd. 147 Her er projektkontoret Runddelen afd.

Bogtrykkergården afd. 108. Bagergården afd. 142. Rådmandsbo 3B. Allersgade/Dagmarsgade - afd. 147 Her er projektkontoret Runddelen afd. Bogtrykkergården afd. 108 Bagergården afd. 142 Rådmandsbo 3B Allersgade/Dagmarsgade - afd. 147 Her er projektkontoret Runddelen afd. 127 HELHEDSPLAN FOR MIMERSGADEKVARTERET Med Helhedsplanen for Mimersgadekvarteret

Læs mere

MÅLSÆTNINGSPROGRAM

MÅLSÆTNINGSPROGRAM SAB s vision er at realisere brugbare, bekvemmelige og betalelige boliger til familien og singlen. I SAB tager vi fælles ansvar for, at det er en kvalitet at bo sammen. Repræsentantskabet 2014 Vester Voldgade

Læs mere

Frivillighedspolitik. Bo42

Frivillighedspolitik. Bo42 Frivillighedspolitik Bo42 Vedtaget på repræsentantskabsmøde afholdt den 4. juni 2013 Forord En af Bo42 s bestyrelses fornemste opgaver er at være med til at skabe og udvikle gode rammer og muligheder for

Læs mere

Fremtidens mål for SAB

Fremtidens mål for SAB . Fremtidens mål for SAB Første overordnede bud fra konferencen på BLOX 10. juni et godt afsæt der skal tilpasses, udbygges, nuanceres og kvalificeres hen over efteråret Konsulenter: Christian Berg Larsen

Læs mere

INDHOLD. Indledning Opgaven Værdierne Beboerdemokratiet Kommunikationen Servicen Det boligsociale Miljøet Væksten Afslutning. Redaktion Østjysk Bolig

INDHOLD. Indledning Opgaven Værdierne Beboerdemokratiet Kommunikationen Servicen Det boligsociale Miljøet Væksten Afslutning. Redaktion Østjysk Bolig 02 MÅLSÆTNINGSPROGRAM 2015 ØSTJYSK BOLIG INDHOLD 4 5 6 8 9 11 12 13 14 15 Indledning Opgaven Værdierne Beboerdemokratiet Kommunikationen Servicen Det boligsociale Miljøet Væksten Afslutning Udgiver Organisationsbestyrelsen

Læs mere

Almenboligaftale 2019 mellem Københavns Kommune og BL 1. kreds

Almenboligaftale 2019 mellem Københavns Kommune og BL 1. kreds Almenboligaftale 2019 mellem Københavns Kommune og BL 1. kreds København vokser kraftigt, og i 2030 vil der være ca. 100.000 flere indbyggere end i 2019. Københavns Kommune og BL 1. kreds har set, hvordan

Læs mere

T13. Nedrivning af højhuset Tranumparken 1

T13. Nedrivning af højhuset Tranumparken 1 T13 Nedrivning af højhuset Tranumparken 1 Nedrivning af højhuset Tranumparken 1 Som I ved, har vi længe forsøgt at finde en løsning på at komme af med PCB-forureningen i højhuset Tranumparken 1. Som I

Læs mere

Guide til organisationsbestyrelsen. Tre lette trin SÆT ALMENT SAMFUNDSANSVAR PÅ DAGSORDENEN

Guide til organisationsbestyrelsen. Tre lette trin SÆT ALMENT SAMFUNDSANSVAR PÅ DAGSORDENEN Guide til organisationsbestyrelsen Tre lette trin SÆT ALMENT SAMFUNDSANSVAR PÅ DAGSORDENEN 1 INTRODUKTION SÆT ALMENT SAMFUNDSANSVAR PÅ DAGSORDENEN Kerneopgaven i den almene sektor er, at stille gode og

Læs mere

VEDBÆK SKOLE Drømme, værdier og konkrete handlinger målrettet vores fremtid. Oplæg om værdier November 2013

VEDBÆK SKOLE Drømme, værdier og konkrete handlinger målrettet vores fremtid. Oplæg om værdier November 2013 VEDBÆK SKOLE Drømme, værdier og konkrete handlinger målrettet vores fremtid Oplæg om værdier November 2013 EN GOD FÆLLES KULTUR BASERET PÅ STÆRKE VÆRDIER STYRKER ENGAGEMENTET OG LYSTEN TIL AT GÅ I SKOLE.

Læs mere

Side 9 manden Portræt af formanden for Vestsjællands Stilladsklub

Side 9 manden Portræt af formanden for Vestsjællands Stilladsklub StilladsInformation nr. 75 - maj 2005 Side 9 manden Portræt af formanden for Vestsjællands Stilladsklub Navn: Jesper Christiansen Bopæl: Svebølle Alder: 32 Start i branchen: 1993/1994 Nuværende firma:

Læs mere

Den røde tråd Strategiplan (senest rev )

Den røde tråd Strategiplan (senest rev ) Den røde tråd Strategiplan 2016-2019 (senest rev. 10.01.2017) Indledning... 2 Grundlag... 2 Strategiplanens tilblivelse... 3 Strategiplanen opererer med følgende hovedelementer:... 3 Fra vision til virkelighed...

Læs mere

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Roskilde, d. 24. maj 2012 ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE I henhold til selskabets vedtægter 7, stk. 1, og 8, stk. 1, og under henvisning til indkaldelse af 2. maj 2012 fremsendes hermed endelig dagsorden

Læs mere

Referat fra informationsmøde om renovering i afd. 3 Ryhaven 8. oktober 2013 kl. 19.00

Referat fra informationsmøde om renovering i afd. 3 Ryhaven 8. oktober 2013 kl. 19.00 Referat fra informationsmøde om renovering i afd. 3 Ryhaven 8. oktober 2013 kl. 19.00 Læses sammen med PowerPoint-showet fra mødet. Fremmødt: ca. 90 beboere, to Bascon-medarbejdere og medarbejdere fra

Læs mere

Opstart Har I brug for rådgivere, der kender alt til helhedsplaner og selv har arbejdet i det almene?

Opstart Har I brug for rådgivere, der kender alt til helhedsplaner og selv har arbejdet i det almene? Helhedsplaner Afklaring Hvordan kan jeres boliger og afdeling udvikles? ALECTIA tilbyder både individuelle og standardiserede løsninger. Ideer og/eller en strategi Gennem dialog og samarbejde med beboerne,

Læs mere

Forslag til mødedatoer udsendt pr. mail den 28. maj 2013 og vedlagt som bilag 2.

Forslag til mødedatoer udsendt pr. mail den 28. maj 2013 og vedlagt som bilag 2. Selskabsbestyrelsesmøde Parkvænget 25, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 18.00 Deltagere: Selskabsbestyrelsen Afbud: Jens Frederiksen L = lukket dagsordenspunkt O = offentligt dagsordenspunkt 1. O Opfølgning fra

Læs mere

BEBOERHØJSKOLEN SAMLET KURSUSOVERSIGT BESTYRELSESKURSER. (for afdelingsbestyrelser) BESTYRELSEN SOM ARBEJDSTEAM FORNY DIT BEBOERDEMOKRATI

BEBOERHØJSKOLEN SAMLET KURSUSOVERSIGT BESTYRELSESKURSER. (for afdelingsbestyrelser) BESTYRELSEN SOM ARBEJDSTEAM FORNY DIT BEBOERDEMOKRATI BEBOERHØJSKOLEN SAMLET KURSUSOVERSIGT BESTYRELSESKURSER (for afdelingsbestyrelser) FORNY DIT BEBOERDEMOKRATI LEDELSE AF FRIVILLIGE ILDSJÆLE LAV EN PARTNERSKABSAFTALE VIDEN OG VÆRKTØJER DER GØR EN BOLIGSOCIAL

Læs mere

SAMARBEJDSSTRATEGI OM DEN ALMENE SEKTOR I ODENSE SAMARBEJDSSTRATEGI MELLEM BOLIGORGANISATIONERNE FYNS POLITI OG ODENSE KOMMUNE

SAMARBEJDSSTRATEGI OM DEN ALMENE SEKTOR I ODENSE SAMARBEJDSSTRATEGI MELLEM BOLIGORGANISATIONERNE FYNS POLITI OG ODENSE KOMMUNE SAMARBEJDSSTRATEGI OM DEN ALMENE SEKTOR I ODENSE SAMARBEJDSSTRATEGI MELLEM BOLIGORGANISATIONERNE FYNS POLITI OG ODENSE KOMMUNE 1 Odense Kommune Bystrategisk Stab Oktober 2014 Indledning De almene boliger

Læs mere

Referat. Selskabsbestyrelsesmøde

Referat. Selskabsbestyrelsesmøde Selskabsbestyrelsesmøde Sjællandsvænget 1, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 17.45 Deltagere: Selskabsbestyrelsen, Bo Jørgensen, Afbud: Gæster: Per Bro deltog under punkt 1 L = lukket dagsordenspunkt, hvortil

Læs mere