GFA møde 31. januar 2015 Lene Christiansen, Lykke Moesgaard, Anja Astrup Larsen og Lise Ravnkilde (ref)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "GFA møde 31. januar 2015 Lene Christiansen, Lykke Moesgaard, Anja Astrup Larsen og Lise Ravnkilde (ref)"

Transkript

1 GFA møde 31. januar 2015 Lene Christiansen, Lykke Moesgaard, Anja Astrup Larsen og Lise Ravnkilde (ref) Orientering Karina Vestermark Jensen er stoppet som formand for GymHovedstaden og stoppet i GFA, da hun er blevet ansat som konsulent på kontoret. Sidste referat Ingen bemærkninger Nyt fra bestyrelsen Der er nedsat et udvalg, der skal finde en profil på den direktør/kontorchef man ønsker, Flemming Knudsen varetager posten indtil videre. Udvalg nedsat til at arbejde med DIF-DGI Vision samarbejdet mellem DGI-DIF, Lene er med i udvalget. Espen Larsen er ansat som sportskoordinator for GFA (og trampolin og tumbling), hvis vi har GFA relaterede ting til kontoret, skal vi altid først gå via Espen. Gymnasternes Dag Vi vil lave en kasse med bannere, roll ups og GFA-relevant materiale, samt t-shirts til udlån. Vi får lavet: Et stort banner med Gymnastik For Alle - GymDanmark En roll up med Gymnastik For Alle - GymDanmark Et stort banner med Gymnasternes Dag - GymDanmark Langærmede t-shirts med Gymnastik For Alle - GymDanmark - en til hver i GFA (afhængig af pris og eventuelt tilbud) til udlån til hjælpere ved GFA og regionsarrangementer. Det er meget ærgerligt, at GFA er nødt til at bruge DSC til indkøb af t-shirts, da de er meget dyre og det ikke er synligt, at GFA får del af de mange sponsormidler. Dette må Lene gerne give videre til bestyrelsen Karinas årshjul for Gymnasternes Dag sendes ud til regionerne som inspiration. Både Drejebog og årshjul skal redigeres, så der står korrekt om plakater og programmer, fest, holdgebyr. Lene Plakater og programmer til Gymnasternes Dag GFA betaler kontoret til at lave layout invitationer og program, ikke print. Regionerne betaler selv for print af programmer og eventuel plakat. Regionerne sender programpunkter ind til kontoret, der sætter datane ind i layoutet, så der er fælles forside for alle regioners Gymnasternes Dag. Kontoret skal have materialet senest en uge før.

2 Programmet sendes som fil til regionen, så man selv kan printe, gerne også en print-venlig version (sort/hvid mulighed). Skal skrives ind i drejebogen Lene Knuthenborg Region Sjælland havde lavet aftale med Knuthenborg om opvisning samme dag som sidste år. I mellemtiden er Tivoli blevet rykket til denne dag. To opvisningsarrangementer kan ikke ligge samtidig. Lise undersøger om Knuthenborg kan rykkes til søndag 14. juni. Tivoli Lykke er GFAs repræsentant i GymDanmarks Tivoli-arrangement. Vi går i gang med at reklamere for muligheden for at give opvisning allerede nu. Ved at fortælle om arrangementet og indkalde video fra hold, der gerne vil med. Videoer skal lægges på Vimeo eller YouTube. Lene sender tekst til hjemmesiden til kontoret. Til Gymnasternes dag skal der ligge info om Tivoli, Knuthenborg og alle øvrige kendte GFA arrangementer. Informer de øvrige udvalg om, at vi har deadline på ansøgninger til vores Tivoli-moduler (opvisningshold) inden 1. maj og giver besked til ansøgerne senest 8. maj, Anja Anja mangler uddybende information om, hvad disciplinhold skal gøre for at komme med i Tivoli. Odense Bliver ikke i zoo, men måske på Egeskov, aftalen er ikke klar endnu, men skal eventuelt være samme dag - Lykke tager fat i Mette, så vi kan få alle tre arrangementer med på kommende flyer. Jylland Måske kan vi også få en opvisning i en jysk park. Lene snakker med Tenna konsulentet fra midt-nordjylland, om hun vil spørge Tivoli Friheden i Århus i første omgang, hvis de ikke er interesserede, så et andet jysk sted, måske Jesperhus eller Fårup Sommerland. Gymnaestrada Lene overvejer at trække sig fra organisationskomiteen. Det er resten af udvalget ikke tilfredse med, vi mener, at Gymnaestrada i den grad er et GFA event og derfor bør minimum formanden sidde med og helst flere fra GFA. Anja efterlyser flere træningssteder, der er for langt at køre til fællesholdstræning. Der er enighed om, at information om Gymnaestradaen slet ikke er kommet langt nok ud. Der burde have været startet meget tidligere og mere massivt. Forslag om at et udvalg i GFA begynder at arbejde med Gymnaestrada2019 ligeså snart det slutter i Helsinki, og måske får flere frivillige med i udvalgsarbejdet, måske regionsrepræsentanter, så det nemmere kommer ud i hele landet.

3 Forslag om at et efterskolehold ikke skal være et hold for efterskoler, men for efterskoleelever, næste gang skal vi måske prøve at finde et par efterskolelærere, der vil tage holdet. Igen start så snart vi kommer hjem fra Helsinki. Fremover skal Gymnaestrada være et fast punkt på dagsordenen i GFA, og eventuelt holde møde også med DGI en gang imellem, hvis samarbejdet fortsætter. Kommunikation Det er en god ide at Lene sender alle mail videre, enten med til orientering, til info, til kommentar. Alle sættes cc på, når der kommunikeres, så vi kan følge med. Vi håber på, at kontoret vender tilbage til at informere bedre om både arrangementer, politik og i det hele taget GymDanmark relevant. Flyers Vi foreslår, at der laves flyers, der er mere printervenlige end de nuværende, der kræver alt for meget printerfarve. Dejligt med et fint layout men vi vil meget gerne have dem i en sort-hvid version, så de kan printes alle steder. Lene informerer kontoret Gymcamp Det går godt med Gymcamp-tilmeldingen, parkour er med i år for første gang, så der skal gøres mere reklame for den del. Lykke har ikke gjort så meget ud af at finde et sted til GymCamp på Fyn, da der er camp både på Berns, Svendborg, Ollerup og Vejstrup, til gengæld har Vojens Gymnastik og Idrætsefteskole udtrykt interesse. Det er oplagt at få etableret et samarbejde, vi forestiller os, at Vojens har bolden, vi vil gerne være med og bruge vores kanaler til at sprede det ud. Lykke tager kontakt til Vojens og finder ud af, hvad de er interesserede i. Trampolinudvalget vil gerne være med, de sørger selv for transport af trampoliner, hvis trampolin skal være med, skal de blive en del af trænerteamet for campen, og trampolinspringerne skal også være en del af resten af campen. DIF kongres Lene er inviteret af bestyrelsen. Alle vil gerne med. Anja og Lises deltagelse dækkes af GFA. Gym for life Brande vil gerne holde Gym for life, kontaktperson er Søren K. Nielsen. Det er vigtigt for bestyrelsen, at vi holder et Gym for life i år, afhængigt af Fyns arrangement i Egeskov bliver det søndag 7. juni alternativt lørdag 6.juni, hvis det passer i Brande. Lene og Anja overværede det norske gym for life, en rigtig god ting, med en meget dygtig konferencier, der bandt det hele sammen og udnyttede publikumsstemningen. Vi kan eventuelt spørge Morten Louring. Der var meget lys i Norge, det var lidt for voldsomt. Vi

4 arbejder på at få lys, hvis det er økonomisk muligt. For eksempel en bom i hvert hjørne, så gulvet kan rammes ind og gerne med en følgespot. Sammen med Brande laver vi en liste, over redskaber der stilles til rådighed, med udgangspunkt i Brandes beholdning, har man andre ønsker skal man kontakte os. Vi ønsker ikke nogen fiberbaner. Lyden skal være ordentlig, hvis ikke Brande har selv, skal der købes en udefra, eventuelt Jørgen (Lykke kender ham). GFA står for dommere og medaljer. Brande står for lyd, lys, og alt andet praktisk på dagen. Der skal laves en opskrift på, hvem der står for hvad, som kan bruges som kontrakt for Gym for life, Vi tager udgangspunkt i Teamgyms stævnekontakt, I år laver vi et aftalepapir med Brande, fra næste år laver vi en omfattende stævnekontrakt og drejebog, så der er helt klarhed over, hvem står for hvad. Indtægter: deltagergebyr går til GFA, entreindtægter og eventuelle sponsorindtægter fra foreningens egne sponsorer går til foreningen. Foreningen skal stå for et printet program, hvor GymDanmarks sponsorer skal have plads, hvis foreningen selv skaffer yderligere sponsorer er indtægten herfra foreningens. Oversigt over deltagende hold, Gymnastik For Alle - GymDanmarks logo skal bruges, og Gym for Life og det skal desuden indeholde en tekst fra GFA. Brande skal vide, at det er første gang vi laver arrangementet, og vi gerne vil sparre med dem. Anja og Lene mødes med Brande, og har kigget på et aftalepapir forinden. Tilmelding til Gym for life senest mandag 4. maj. I tilmeldingen skrives antal gymnaster på holdet og redskabsønsker. Vi beder Espen rette Gym for life folderen, så det bliver til en invitation, med praktiske informationer på bagsiden. Dato, sted, sidste tilmelding, samt en kort tekst om hvad Gym for Life er, med udgangspunkt i teksten i den norske folder. Folderen skal være klar til Gymnasternes Dag. Anja og Lene Vi opkræver et holdgebyr på 100 kroner samt 40 kroner per gymnast/deltager. Hvis der kommer mere end 15 hold, deles de op i to grupper, store og små. Arrangementet skal lægges i kalenderen på hjemmesiden. Anja og Lene følger til dørs Budget Vi har to budgetter: til GFA kroner til den gode ide. Udkast til begge budgetter vedhæftet som exelfiler. Det er ikke i orden, at GFA kun får kroner, der er ikke mulighed for nogen former for udvikling. Vi kan kun finde dækning for mødeudgifter. Vi sætter udgifter til bannere, roll-ups og t-shirts til cirka kroner, de tages fra de kroner, da vi ikke selv har kunnet bestemme, at vi skulle brug midler på dette i år. Vi fik lavet crew-t-shirts sidste år, som vi kan smide ud nu, da der er forkert logo på. Desuden kroner fra kroner til Gym for Life og kroner fra kroner til DIF kongres. Resten af de afventer nye ideer.

5 Det vil være optimalt, hvis mere end en, har mulighed for at deltage i kongresser, internationale møder og lignende. Lene viderebringer til bestyrelsen Møde med regionerne Holdes i Odense, hvor vi kan låne Bellinges lokaler gratis. klokken 17.30, sandwich, kaffe, te. Mødet skal handle om, hvad regionerne ønsker, og generel information mellem regionerne om hvad der sker rundt om i landet. Planlægning af mødet sker via mail. Invitation sendes ud til regionsformændene med tid, sted og ide. Lise skriver mail - Lene sender Eventuelt Lene spørger Karina om hvad der sker med Pinsestævnet. Under DIF kongressen samles Anja, Lene og Lise og ringer til Lykke, så vi kan holde et kort telefonmøde. Tekster til hjemmesiden, Lise vender tilbage til Lene senest mandag.

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget Gymnastik for Alle Lørdag den 24. oktober 2015 kl. 15.30 Dagsorden 1. Velkomst

Læs mere

Aktivitetsmøde i. Gymnastik for Alle. udvalget. Hotel Scandic. Hvidovre. Lørdag den 25. oktober 2014. Kl. 16.00

Aktivitetsmøde i. Gymnastik for Alle. udvalget. Hotel Scandic. Hvidovre. Lørdag den 25. oktober 2014. Kl. 16.00 Aktivitetsmøde i Gymnastik for Alle udvalget Hotel Scandic Hvidovre Lørdag den 25. oktober 2014 Kl. 16.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget Gymnastik for Alle Lørdag den 25. oktober 2014 kl.

Læs mere

REFERAT AF. Aktivitetsmøde i Udvalget Gymnastik for Alle. Lørdag den 25. oktober 2014 kl. 16.00

REFERAT AF. Aktivitetsmøde i Udvalget Gymnastik for Alle. Lørdag den 25. oktober 2014 kl. 16.00 REFERAT AF Aktivitetsmøde i Udvalget Gymnastik for Alle Lørdag den 25. oktober 2014 kl. 16.00 Dagsorden 1. Velkomst og præsentation af deltagere Lene byder velkommen til alle og til GFA: Anja Astrup Larsen

Læs mere

ÅRSMØDE GYMNASTIK FOR ALLE

ÅRSMØDE GYMNASTIK FOR ALLE ÅRSMØDE GYMNASTIK FOR ALLE DEN 29. OKTOBER 2016 175 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget Gymnastik for Alle Lørdag den 29. oktober 2016 kl. 15.30 Dagsorden 1. Velkomst og præsentation af deltagere

Læs mere

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby Årsmøde Idrættens Hus, Brøndby Lørdag d. 28 oktober 2017 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget Gymnastik for Alle Lørdag den 28. oktober 2017 1. Velkomst og præsentation af deltagere 2. Valg af

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Godkendt! HBE - Opdatering af strategi katalog tages under evt. 2. Godkendelse af referat fra sidst Godkendt!

1. Godkendelse af dagsorden Godkendt! HBE - Opdatering af strategi katalog tages under evt. 2. Godkendelse af referat fra sidst Godkendt! Mødedato: 12. maj 2015 kl. 8:00 9:30 Deltagere: Max Andersen (TGES), Ralf Petersen (MES), Agnete Madsen (KES), Flemming Kaas (TUES), Bo Zierau (TRES), Anders Jacobsen (Fm. EU) og Henrik Bertelsen (Elitechef).

Læs mere

AKTIVITETSMØDE. Gymnastik for Alle. Idrættens Hus, Brøndby

AKTIVITETSMØDE. Gymnastik for Alle. Idrættens Hus, Brøndby AKTIVITETSMØDE Gymnastik for Alle Idrættens Hus, Brøndby Lørdag d. 27. oktober 2018 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget Gymnastik for Alle Lørdag den 27. oktober 2017 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Dagsorden Riffelsektions møde

Dagsorden Riffelsektions møde Dagsorden Riffelsektions møde TID: Onsdag den 8. april 18.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Hugo Andresen(HA), Mikael Green(MG).

Læs mere

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Riffelsektionsmøde TID: Tirsdag den 26. september 2017-17.00 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Flemming Brandenborg

Læs mere

-0- Referat telefonmøde Tilstede: Anne Mette, Lisbeth, Susanne, Lene Fraværende: Pia, Dorte, Marina

-0- Referat telefonmøde Tilstede: Anne Mette, Lisbeth, Susanne, Lene Fraværende: Pia, Dorte, Marina Referat telefonmøde 11/10-2017 Lisbeth, Nina, Anne Mette, Lene deltager Formål med mødet er at begynde på planlægningen af fejring af klubbens 30 års jubilæum i 2018. Det besluttes at fejre topkattene

Læs mere

Dagsorden til d. 04/03-2015 klokken 19.00

Dagsorden til d. 04/03-2015 klokken 19.00 Dagsorden til d. 04/03-2015 klokken 19.00 Til stede: Andreas Thingvad 3004 Kim Kofoed 1606 Pil Sørensen 3001 6146 1721 Christian Christiansen 1603 2276 6347 Simon Pham 1504 4259 8128 Kristian Jensen 1013

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 18. januar 2018 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

UTG møde 11. februar 2015 kl. 18.30-21.30 Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg. Dagsorden

UTG møde 11. februar 2015 kl. 18.30-21.30 Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg. Dagsorden UTG møde 11. februar 2015 kl. 18.30-21.30 Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat. 3. Ref. af GymDanmarks bestyrelsesmøde. GymDanmarks DNA

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT Forbundsbestyrelsesmøde nr. 3 / 8. April

BESLUTNINGSREFERAT Forbundsbestyrelsesmøde nr. 3 / 8. April Referat Tirsdag den 8. April 2014 Til stede: Alle Besøg fra: Betina, Hanne ( Forbundskontoret ) Ad 1) Godkendelse af dagsorden OK Ad 2 ) Opfølgning på referat FBST 2/2013 2014 OK Ad 3 ) Besøg fra DIF bestyrelse:

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 9, Mandag d. 13. august 2012 kl. 18.30 i klublokalet.

Bestyrelsesmøde nr. 9, Mandag d. 13. august 2012 kl. 18.30 i klublokalet. Bestyrelsesmøde nr. 9, Mandag d. 13. august 2012 kl. 18.30 i klublokalet. Deltagere, Vivian, Hanne, Tove, Olaf Afbud Charlotte, Pia Dagsorden Punkt Indhold Ansvarlig 1 Referat fra sidst er godkendt Hanne

Læs mere

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja RUC ers by Choice Referat af koordinationsmøde 20. juni 2011 Tilstede: Ronja, Theis, Michelle, Ena, Bjørn, Dion og Sandra Ikke til stede: Sally, Mathias, Jeppe, Karina og julie 1. Formalia 1.1. Valg af

Læs mere

Årshjulet for 2014-2015 Version 3. Måneder. Her deltager Alle

Årshjulet for 2014-2015 Version 3. Måneder. Her deltager Alle Måneder. Her deltager Alle Årshjulet for 2014-2015 Version 3 Ting som der skal arbejdes med. August Instruktørmøde Dato søndag d. 10/8 sted I Røsnæshallen. Kl. 9-14 Kort info og uddeling af materiale.

Læs mere

Dansk deltagerfolder

Dansk deltagerfolder Dansk deltagerfolder INDHOLD Hvad finder du i folderen her? SYGDOM/SKADER Hvad gør du hvis du bliver syg? Sygdom, skader og lignende Hvad gør du? Oversigt over holdene Holdbeskrivelser af de danske hold.

Læs mere

REFERAT URG MØDE 5 - SØNDAG D. 20. SEPTEMBER 2015

REFERAT URG MØDE 5 - SØNDAG D. 20. SEPTEMBER 2015 REFERAT URG MØDE 5 - SØNDAG D. 20. SEPTEMBER 2015 Idrættens Hus, Brøndby. GymDanmark mødelokale, 5. sal. Kl. 9 16. Frokost undervejs. Anette afbud indtil kl. 12. Gitte, Nicoline, Beth og Anders afbud.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Pileforeningens bestyrelse. Lørdag d. 2. april 2011

Referat fra bestyrelsesmøde i Pileforeningens bestyrelse. Lørdag d. 2. april 2011 Referat fra bestyrelsesmøde i Pileforeningens bestyrelse. Lørdag d. 2. april 2011 Tilstede: Lis, Anna E. Vibeke, Emma, Susanne og Hanne. Afbud: Lise Ref.: Hanne Referatet sendes til bestyrelsen og regnskabsføreren

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Status på LF... 5 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 26. august 2013

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 26. august 2013 Sted: KFUM soldaterhjem Treldevej 99 7000 Fredericia Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 26. august 2013 Deltagere: Vangsgaard Ingeborg Vind Nielsen Svend-Erik Mosegaard Hansen Kristen Foged Mads Nielsen

Læs mere

Børne og unge klubben / Næstformand

Børne og unge klubben / Næstformand Bestyrelsesmøde i KIF d. 11-3-2014 Punkt 1. Tut Feveile Brigitte Kjeldstrøm Martin Kramer Frandsen Jesper Skjold Holm Britta Janne Konni Brandt Afbud : Sigrid Andersen Suzanne Tone Hansen Michael Kvistgaard

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet 1 Horsens d. 23.3.2017 Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 i bestyrelseslokalet Deltagere: Svend Smedegaard, Klaus D. Johansen, Kristian Trøst Smedegaard, Jan Riskær

Læs mere

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT)

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Referat af bestyrelsesmøde 11/3-2015 Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Fraværende: Søren B. Sparre (arbejde), Jonas Andersson

Læs mere

DL møde 28/1 2014. 30. januar 2014. 1. Bordet rundt og status på aktiviteter 3 2. Status på økonomi 3

DL møde 28/1 2014. 30. januar 2014. 1. Bordet rundt og status på aktiviteter 3 2. Status på økonomi 3 DL møde 28/1 2014 1. Bordet rundt og status på aktiviteter 3 2. Status på økonomi 3 3. Medlemsdatabase status, nye, udmeldte 3 4. Optimering af opgaver 3 5. Status på LF 3 6. Nyheder til hjemmesiden og

Læs mere

Formøde, den 12. juni 2012

Formøde, den 12. juni 2012 Formøde, den 12. juni 2012 Deltagere fra bestyrelsen: Joan Lindholdt, Rasmus Rosenkvist, Sven Lyster, Mads-Peter K. Engelhardt (ref.) Dagsorden: 1) Kommentarer til referatet fra seneste bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Forældreforeningen Brug Folkeskolen

Referat af bestyrelsesmøde i Forældreforeningen Brug Folkeskolen Referat af bestyrelsesmøde i Forældreforeningen Brug Folkeskolen Mandag d. 24. august 2015, kl. 17:00-19:00 Søllerødgade 33, Nørrebro Tilstede: Jakob, Anja, Anna, Henriette, Marianne, Yanaba (Pia Hegner

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

www.springteamnordjylland.net

www.springteamnordjylland.net www.springteamnordjylland.net Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland I gymnastikforening Springteam Nordjylland tilbyder vi trampolintræning. At springe trampolin er at lære sjove spring,

Læs mere

Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016. Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35. www.bellingegymnasterne.

Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016. Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35. www.bellingegymnasterne. Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016 Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35 www.bellingegymnasterne.dk Gymnastik for alle Børn Talent-afdeling Hold 1.1: Forældre/barn

Læs mere

Dagsorden. Generalforsamling Penya Barcelonista de Copenhagen 30. maj 2015 kl. 18.00

Dagsorden. Generalforsamling Penya Barcelonista de Copenhagen 30. maj 2015 kl. 18.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Præsidenten s aflæggelse af årsberetning 4. Kasseren's forelæggelse af regnskab for indeværende sæson til godkendelse 5. Behandling af indkomne forslag

Læs mere

Instruktørhåndbogen. sæson 2015/2016

Instruktørhåndbogen. sæson 2015/2016 Instruktørhåndbogen sæson 2015/2016 Velkommen til: Din kontaktperson er: Jeg kan kontaktes på: Mail: Tlf: Hjemmeside www.fjordagergymnastik.dk 1 Bestyrelsen: se hjemmeside eller Conventus. Nyttige telefonnumre

Læs mere

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN SU møde Dato: 24.9.2015 Tidspunkt: kl. 19.00 Arrangør: HF/Solvang Sted: Fælleshuset Mødedeltagere Haveforeninger HF/Knæbjerget, HF/Bernstorff og HF/Solvang Kredsbestyrelsen: Torben Juul Eriksen(TJE), Vibeke

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 9.00, bemærk starttidspunkt. Dagsorden*

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget REFERAT

Folkeoplysningsudvalget REFERAT REFERAT Sted: Mødelokale 5, Allerslev Dato: Torsdag den 14. februar 2019 Start kl.: 18:00 Slut kl.: 21:00 Medlemmer: Fraværende: (Medlem) Torben Olsen (Medlem) Jørgen Olsen (Medlem) (Medlem) Peter Rasmussen

Læs mere

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 1. Valg af dirigent Jytte Rusbjerg blev valgt. Jytte konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt sammen med Bo. Bo har overtaget ansvaret da Kåre rejser med arbejde.

Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt sammen med Bo. Bo har overtaget ansvaret da Kåre rejser med arbejde. 3. januar 2012 Fremmødt: Thorup, Yvonne, Charlotte, Parbæk, Kåre, Uffe, Søren Kristian Afbud: Jacob Ikke fremmødt: Kim Formalia Ordstyrer: Yvonne Referent: Kåre Opfølgning Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 19. August 2014 kl. 18.00 STED: Fangel Kro & Hotel Fangelvej 55 5260 Odense S DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Deltagere: Kim, Rene, Casper, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: 1. Gennemgang af de sidste referater 2. Nye medlemmer udmeldte

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 7. april 2016 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Dagsorden BESTYRELSESMØDE. Sted: Værløse Dato: 12. april 2014. Steen, Lars, Anette, Ulla. Deltagere: Ikke mødt:

Dagsorden BESTYRELSESMØDE. Sted: Værløse Dato: 12. april 2014. Steen, Lars, Anette, Ulla. Deltagere: Ikke mødt: BESTYRELSESMØDE Sted: Værløse Dato: 12. april 2014 Deltagere: Steen, Lars, Anette, Ulla Ikke mødt: Afbud: Referent: Uffe Ulla Dagsorden 1.0 Valg af referent... 2 2.0 Kommentarer til sidste referat... 2

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 2015 11 23

Referat af bestyrelsesmøde 2015 11 23 Referat af bestyrelsesmøde 2015 11 23 Mandag d. 23 November kl. 19:00 Afholdt hos Nickie Myrdalstræde 70B, 9220 Aalborg Øst Fremmødte: Formand: Chriss Mortensen Næstformand: Søren Lønsman Larsen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar.

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar. Generalforsamling i Vængerne 29. marts 2011 Antal fremmødte: 22 fremmødte + 6 bestyrelsesmedlemmer, 3 uden stemmeret Valg af dirigent Steen valg t Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15.

Læs mere

Opgaver. Gymnastik. Før du læser. Kig på forsiden. Fortæl om, hvad du kan se på billedet. Bogens titel. Forfatter. Forlag

Opgaver. Gymnastik. Før du læser. Kig på forsiden. Fortæl om, hvad du kan se på billedet. Bogens titel. Forfatter. Forlag Gymnastik Før du læser Kig på forsiden. Fortæl om, hvad du kan se på billedet. Bogens titel Forfatter Forlag Læs også bagsideteksten. Skriv sætningen færdig. Når du hopper 1 Hvilke andre ord kommer du

Læs mere

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde REFERAT 29-11-2012 20:00 TT:MM FÆLLESRUMMET MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Tais Nissen Almindeligt bestyrelsesmøde Forening af kollegianer på Damager kollegiet Anne Johnson

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 5. april 2015.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 5. april 2015. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 5. april 2015. Dagsorden Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter og Traditioner Bemærkninger/godkendelse af referat

Læs mere

Godkendelse af dagorden Da bestyrelsen ikke er beslutningsdygtig, udskydes beslutningspunkter til oktober.

Godkendelse af dagorden Da bestyrelsen ikke er beslutningsdygtig, udskydes beslutningspunkter til oktober. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag d. 16. september 2014, kl. 9.00-16.00 Sted: Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Bo Belhage (BB), David Gullberg (DG), Brian Samuelsson

Læs mere

Referat. Fraværende: Dagsordenspunkt: Drøftelse og konklusion: Ansvarlig: Deadline:

Referat. Fraværende: Dagsordenspunkt: Drøftelse og konklusion: Ansvarlig: Deadline: Referat Emne: Dagsorden Formål med mødet: Bestyrelsesmøde Mødeleder: Rie Referent: Jacob Dato: 19,08,2014 Varighed: 3 Timer og 40 Min (19,00-22,40) Tilstedeværende: Jacob, Leif, Thomas, Rie, Dorthe, Mai-britt,

Læs mere

Årshjulet for Version8. Det der står i denne Kolonne, deltager alle i.

Årshjulet for Version8. Det der står i denne Kolonne, deltager alle i. Det der står i denne Kolonne, deltager alle i. Måneder August Instruktørmøde Onsdag d. 17. august i Røsnæshallen. Kl. 18-21 Vi forventer at alle deltager, skulle du blive forhindret skal du framelde til

Læs mere

Der blev udleveret blanket til klubhusbidrag for 2011 skal afleveres til Frederik hurtigst muligt.

Der blev udleveret blanket til klubhusbidrag for 2011 skal afleveres til Frederik hurtigst muligt. Holluf Pile Tornbjerg Idrætsforening Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ http://www.hpti.dk 4. januar 2012 Referat af hovedbestyrelsesmøde tirsdag d. 29. november 2011 kl. 17.30 i klubhuset Tilstede: Kim,

Læs mere

Information - Junior piger

Information - Junior piger Information - Junior piger Sæson 2018-2019 Kontingent tilmelding: https://www.tga.dk/cms/teamoverview.aspx Tilmelding til holdet, ekstra info osv.: https://goo.gl/forms/vycxky4lc1znnhq33 Hvad er TeamGym?

Læs mere

Skoler, Lejre, Træf & Camps Drejebog

Skoler, Lejre, Træf & Camps Drejebog Skoler, Lejre, Træf & Camps Drejebog -------------------------------------------------- Inspiration til planlægning af gymnastikskoler & -lejre i DGI Vestjylland Leg Sjov Aktivitet Udfordringer - Venskab

Læs mere

Dagsorden BESTYRELSESMØDE. Sted: Havneholmen 22/Kbh V Dato: 6. april 2013

Dagsorden BESTYRELSESMØDE. Sted: Havneholmen 22/Kbh V Dato: 6. april 2013 BESTYRELSESMØDE Sted: Havneholmen 22/Kbh V Dato: 6. april 2013 Deltagere: Ikke mødt: Afbud: Referent: Mikkel Gundersen, Niels Kyhn, Steen Slot-Nielsen, Anette Svendsen, Lindis Mikkelsen Ingen Uffe Witt,

Læs mere

1. Valg af dirigent. Søren Dietz Elmstrøm. 2. Sektionsleder ens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen

1. Valg af dirigent. Søren Dietz Elmstrøm. 2. Sektionsleder ens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen Mødeindkaldelse/Beslutningsnotat: Dato: 14. april 2013 Mødetidspunkt: 9.00 Mødested:Idrættenshus Deltagere: Britt Kejser Greve (BG); Karl-Emil Greve (KG); Jimmy Adler Andersen (JAA); Jens Andersen (JA);

Læs mere

Referat af Forbundsbestyrelsesmøde 1 /

Referat af Forbundsbestyrelsesmøde 1 / Referat af Forbundsbestyrelsesmøde 1 / 2013-2014 Mandag den 12. november 2014 kl.17.30-21.00 Mødelokale i Idrættens Hus Deltagere: Flemming Knudsen FKN Jytte Storm JST Mads Sejerøe MSE Anders Jacobsen

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Torsdag 25. feb. 2016-17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael

Læs mere

Referat OF møde 24-4-2012

Referat OF møde 24-4-2012 1. Valg af dirigent o Formand 2. Valg af referent o Shené 3. Godkendelse af referat o Vi godkender næste gang, da folk ikke har haft tid til at læse den 4. Nyt fra udvalgene o Helle vil gerne bestille

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Bemærkninger til sidste ref: Referatet for gf siger at kasseren opfodre til at revisoren skal have en flaske rødvin og chokolade. dette er selvfølgelig den tidligere kassere Dato: 22. oktober 2013 Det

Læs mere

Referat af. bestyrelsesmøde søndag den 23. november 2008 kl. 10.00 på Loddenhøj i Nyborg.

Referat af. bestyrelsesmøde søndag den 23. november 2008 kl. 10.00 på Loddenhøj i Nyborg. NEWFOUNDLANDKLUBBEN DANMARK Specialklub under Dansk Kennelklub Stiftet 10. september 1967 Referat af bestyrelsesmøde søndag den 23. november 2008 kl. 10.00 på Loddenhøj i Nyborg. Til stede var Anne Søndergaard

Læs mere

Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Dagsorden

Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Dagsorden Tidspunkt 7. april kl. 18.00 21.00 Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Dagsorden Sted ÅUF Sankt Nicolaus Gade 2, 8000 Aarhus C Indbudte Afbud Tilstede Ikke til Navn stede X Cecilie Hansen, formand

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 24. september 2015 Deltagere: Claus Svendsen Jette Nielsen, Ingrid Svendsen, Flemming Larsen, Marie M. Haar Vad, Mike Charnock, Martin Frandsen, Dorthe Augustesen og Stine Lindblad

Læs mere

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 12. jan 2014

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 12. jan 2014 Sted: KFUM soldaterhjem Treldevej 99 7000 Fredericia SquareDanceDanmark Deltagere: Vangsgaard Vind Nielsen Mosegaard Hansen Kristen Foged Nielsen Lene Buchwald Laila Hattmann Bestyrelsesmøde i DAASDC.

Læs mere

De folk, der har siddet i regionerne og som ønsker at engagere sig politisk opfordres til at stille op til Gymnastik for Alle-udvalget (GfA).

De folk, der har siddet i regionerne og som ønsker at engagere sig politisk opfordres til at stille op til Gymnastik for Alle-udvalget (GfA). Bilag 7.e Emne: Nedlæggelse af politisk regional struktur (bilag 7e) Forslagsstillere: Bestyrelsen Gældende fra: Repræsentantskabsmøde 2017 Trods flere forsøg, fungerer den nuværende politiske regionale

Læs mere

Moduler på DGFs ungekonvent 2011

Moduler på DGFs ungekonvent 2011 Moduler på DGFs ungekonvent 2011 Fælles opvarmning lørdag Lasse Sønnichsen og Mathias Ried Larsen Den gode opvisning Parkour 1 Lasse Sønnichsen og Mathias Ried Larsen Tema i opvisningen Parkour 2 Lasse

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

Godt og skidt er nedskrevet i en evaluering. Alt i alt en super camp. EM er i uge 32 i 2009, hvilket betyder at vi ikke kan afholde campen.

Godt og skidt er nedskrevet i en evaluering. Alt i alt en super camp. EM er i uge 32 i 2009, hvilket betyder at vi ikke kan afholde campen. Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 08/10.2008 Til stede:, Pia,, Eva, Preben, Lars, Tina og Karin Vært: og Børge Referent: Karin Emne Dialog Beslutning Ansvar Deadline Referat fra sidst

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 04-12-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 04-12-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 4. december 2014 klokken 18:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i KFUM og KFUK i Silkeborg den 27. april 2017, Enghavehuset kl

Referat for bestyrelsesmøde i KFUM og KFUK i Silkeborg den 27. april 2017, Enghavehuset kl Referat for bestyrelsesmøde i KFUM og KFUK i Silkeborg den 27. april 2017, Enghavehuset kl. 19.00. Indledning: Malene Fremmødte: Niels Martin, Jens Martin, Asger, Arne, Malene, Bodil og Stine 1. Godkendelse

Læs mere

Generalforsamling i Ørestad IF

Generalforsamling i Ørestad IF Generalforsamling i Ørestad IF Mandag 28. april 2014 kl. 19.30 Field s, 3. sal - ved siden af fitness dk Referat 1. Formalia a. Valg af dirigent - Lotte b. Valg af referent - Frida c. Valg af 2 stemmetællere

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 10. marts 2014, kl. 19.00-21:00 i klubrummet.

Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 10. marts 2014, kl. 19.00-21:00 i klubrummet. Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 10. marts 2014, kl. 19.00-21:00 i klubrummet. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Valg af referent 3. Godkendelse af referat fra sidste mødet. (Fortroligt/Web)

Læs mere

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - Fernisering af kontoret... 2 - Informationsmedarbejder med på møder... 2 - National aktivitetsplan... 2

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. marts 2012 kl. 19.00

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. marts 2012 kl. 19.00 Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. marts 2012 kl. 19.00 1. Meddelelser fra formanden og den øvrige bestyrelse 2. Status for hjemmesiden, herunder forslag om køb af moduldesigner og domænenavne

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup.

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. FK Odsherred Bestyrelse Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller Brian V. Madsen Linette S. Mortensen Kirsten Harthimmer Jørgen

Læs mere

FAVRSKOV4REN STRATEGI OG VISION

FAVRSKOV4REN STRATEGI OG VISION FAVRSKOV4REN STRATEGI OG VISION 2 INDHOLD 4 6 8 12 14 15 1. FAVRSKOV4REN STRATEGI OG VISION 2. INDSATSOMRÅDER 3. FREMTIDIGE MULIGHEDER 4. SAMARBEJDE MED FAVRSKOV KOMMUNE 5. ORGANISERING 6. KONTAKTOPLYSNINGER

Læs mere

Forældremøde med hjælper og aspiranter. Dato. Onsdag d. 20. august Kl. 19-20. Udvalgsmøde Data. 18.august Sted Rie Kl. 18-21

Forældremøde med hjælper og aspiranter. Dato. Onsdag d. 20. august Kl. 19-20. Udvalgsmøde Data. 18.august Sted Rie Kl. 18-21 Måneder. Her deltager Alle August Instruktørmøde Dato søndag d. 10/8 sted I Røsnæshallen. Kl. 9-14 Kort info og uddeling af materiale. Der skal arbejdes med forventningsaftaler, Mål for vores afdeling

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

Referat Riffelsektions Møde

Referat Riffelsektions Møde Referat Riffelsektions Møde TID: Tirsdag den 5. februar 2015 kl. 17.30 22.45 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Anders Sode(AS)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Dato: 22/09/2011 Deltagere: Karina Ildor Jacobsgaard, Natja Grønvaldt, Stine Corlin Christensen, Birita Christiansen, Paul Bang, Asger Bryderup, Casper Koll, Christoffer Larsen,

Læs mere

BESTYRELSESMØDE. Anette, Uffe, Lars, Ulla og Steen (via Skype)

BESTYRELSESMØDE. Anette, Uffe, Lars, Ulla og Steen (via Skype) BESTYRELSESMØDE Sted: Værløse Dato: 12.03.2014 Deltagere: Anette, Uffe, Lars, Ulla og Steen (via Skype) Ikke mødt: Afbud: Referent: Ulla Dagsorden Valg af referent... 2 Mikkel Gundersen har valgt at gå

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 9. juli 2009/ik Referat Bestyrelsesmøde 08-2009 24. juni 2009 Idrættens Hus kl. 18.00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 07-2009 3. Bestyrelsens siden sidst Beslutninger

Læs mere

Referat af møde i Telefonvagtudvalget (TVU)

Referat af møde i Telefonvagtudvalget (TVU) Referat af møde i Telefonvagtudvalget (TVU) Lørdag den 12. april 2008 kl. 11 40 16 00 Hovedservicekontoret, Thorsgade 59, 3. tv, 2200 København N Dagsorden: 1. Oplæsning af AA's formålserklæring og indledning

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 07-04-2015

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 07-04-2015 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 7. maj 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Mødeindkaldelse. Emne: Skolebestyrelsesmøde. 18. april Mødelokalet på 1.sal. Kl Rikke Fræhr Piihl.

Mødeindkaldelse. Emne: Skolebestyrelsesmøde. 18. april Mødelokalet på 1.sal. Kl Rikke Fræhr Piihl. Mødeindkaldelse Emne: Skolebestyrelsesmøde Møde dato 18. april 2017 Møde tidspunkt Kl. 19.00-21.00 Mødeleder Rikke Fræhr Piihl Mødested Mødelokalet på 1.sal Møde nr. 6 Afbud til Rikke Fræhr Piihl Deltagere:

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Referat fra møde i Ejerlauget - Scenegal, fredag den 3. december 2004 i Fristedets Rideklub

Referat fra møde i Ejerlauget - Scenegal, fredag den 3. december 2004 i Fristedets Rideklub 1 Pandrup den 8. december 2004 Referat fra møde i Ejerlauget - Scenegal, fredag den 3. december 2004 i Fristedets Rideklub Mødedeltagere: Else Berntsen Claus Eriksen Bruno Jacobsen Peter Kristoffersen

Læs mere

TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens

TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens Dag-arrangement. Manualen er delt op tre i afsnit om henholdsvis

Læs mere

REFERAT Forbundsbestyrelsesmøde nr. 1/ 11. december 2014 2015

REFERAT Forbundsbestyrelsesmøde nr. 1/ 11. december 2014 2015 Tilstede: Afbud fra: FKN, UCH, LCH, AJA, LRA, MAK, TBX, UBL, HAJE, JST, BBU, BKR FVJ Velkommen til de nye medlemmer Der er blevet afholdt introduktionsmøde d.d. for nye medlemmer. Præsentation blev givet

Læs mere

Referat fra møde i SVIF den

Referat fra møde i SVIF den Referat fra møde i SVIF den 22.09.2016 Mødedeltagere: Finn Sørensen Tom Nielsen Anita Kristensen Mogens Juulsen Karen Vanggaard Afbud: Leo Winter Dagsorden: 1. Godkendelse af sidste referat 2. Orientering

Læs mere

Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september.

Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september. Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september. Følgende blev meddelt og drøftet: INTERNT: KONTINGENT Kontingentet er uændret 600 kr. Det opkræves af Vivian Rasch, - og jeg har som sådan ikke

Læs mere

Emne: Alle valghandlinger på repræsentantskabsmødet (bilag 7i)

Emne: Alle valghandlinger på repræsentantskabsmødet (bilag 7i) Bilag 7.i Emne: Alle valghandlinger på repræsentantskabsmødet (bilag 7i) Forslagsstillere: Bestyrelsen Gældende fra: Repræsentantskabsmøde 2018 Alle politisk valgte personer vælges på GymDanmarks repræsentantskabsmøde.

Læs mere

22 JUNI 2019 PURHUSHALLEN, 8990 FÅRUP SPONSOR 2019 BLIV EN DEL AF DET LOKALE FÆLLESSKAB

22 JUNI 2019 PURHUSHALLEN, 8990 FÅRUP SPONSOR 2019 BLIV EN DEL AF DET LOKALE FÆLLESSKAB 22 JUNI 2019 PURHUSHALLEN, 8990 FÅRUP SPONSOR 2019 BLIV EN DEL AF DET LOKALE FÆLLESSKAB BLIV EN DEL AF DET LOKALE FÆLLESSKAB VÆR MED TIL AT SKABE EN GOD STEMNING OMKRING BANEROCK Nu er det blevet tid til

Læs mere

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Overordnede informationer Projektets titel: Aktiv sygemelding Projektperiode: 2009 2010 Målgruppe: Målgruppen for

Læs mere

SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 29.08.2013

SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 29.08.2013 SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 29.08.2013 Leder af mødet: Cathrine Nørgaard. Deltagere: Cathrine Nørgaard, Pernille Libach Hansen, Pernille Nikolajsen, Tessa Dahl-Jensen og Helene Hørløck. 1. Underskrift

Læs mere

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl. 17.30 22.00 Sted: Deltagere: Gæster: Afbud: VSK klubhuset Christian Mørch, Peter Jensen, Christina Rasmussen, Ken Meinertsen,

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT Forbundsbestyrelsesmøde nr. 2 / 1. februar

BESLUTNINGSREFERAT Forbundsbestyrelsesmøde nr. 2 / 1. februar Referat fra: Forbundsbestyrelsesmøde 2 / 2013-2014 Tilstede: FKN, JST, HAJE, MAK, LRA, AML, MEM, UBL, HHE (øk), SHO (fordelingsnøglen) Fraværende: LMA, UCH, AJA Lørdag den 1. februar 2014 De bemærkes at

Læs mere

REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 GYMDANMARK INDKOMNE FORSLAG

REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 GYMDANMARK INDKOMNE FORSLAG INDKOMNE FORSLAG 65 FORSLAG 7. A Datoændring for indkomne forslag Bilag 7.A Emne: Forslagsstillere: Datoændring for indkomne forslag Bestyrelsen Gældende fra: Repræsentantskabsmøde 2018 Baggrund Der er

Læs mere

MANUAL TIL TRYKMASKINEN

MANUAL TIL TRYKMASKINEN MANUAL TIL TRYKMASKINEN TRYKMASKINEN Trykmaskinen er et stykke software, som du kan bruge til at lave plakater og flyers med. Når du bruger trykmaskinen sikrer vi, at dine plakater og flyers får et look,

Læs mere