Baglandets nyhedsbrev Marts Vadehavscentret i ny udgave

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Baglandets nyhedsbrev Marts 2015. Vadehavscentret i ny udgave"

Transkript

1 Baglandets nyhedsbrev Marts 2015 Kære medlem af Baglandet Hermed sæsonens nyhedsbrev med praktiske oplysninger, nyt fra Vadehavscentret, årets arrangementer, referatet fra generalforsamlingen m.m. Vi håber, at I flittigt vil deltage i årets arrangementer, samt gøre brug af de øvrige muligheder der bliver for at besøge Vadehavscentret, og udbrede kendskabet til Vadehavscentret og dets virke. Året 2015 bliver lidt anderledes i og med, at Vadehavscentret skal undergå en større ombygning og fornyelse af udstillingerne. Det betyder, at selve huset lukker, men de mange ture og arrangementer fortsætter. Du kan - som medlem af støtteforeningen - gøre en stor forskel ved at hjælpe med at udbrede dét vigtige budskab! Vel mødt! Vadehavscentret i ny udgave Som Baglandsmedlem får du mulighed for at følge med i byggeprocessen. Første mulighed er den 28. april, hvor sløret løftes for hvad arkæologerne har fundet. Den 20. oktober viser Klaus Melbye rundt på byggepladsen se aktivitetskalenderen for flere informationer.

2 Nu også verdensarv I 2014 kom Vadehavet på den fine liste over UNESCO verdensarv. En ære som tilfaldt den nederlandske og tyske del af det fælles natur- og kulturområde i Baggrunden er, at Vadehavet er verdens største sammenhængende tidevandsområde. Med sit dynamiske og ubrudte landskab, danner Vadehavet grundlag for en overvældende rigdom og mangfoldighed af liv. Verdensarv er, kort fortalt, en liste over de ypperste naturområder og bygningsværker i verden. Listen er lavet på baggrund af UNESCO's Verdensarvskonvention. Dette er en aftale, som 191 lande har underskrevet. Hvert år mødes en komite, for bl.a. at vurdere områderne på listen og tilføje nye områder. Det er denne komite, der alene bestemmer, om et område har en så høj 'enestående universel værdi', at det kan komme på Verdensarvslisten. Vadehavet er altså blevet vejet og fundet tungt nok til at optræde i dette fine selskab af enestående steder på vores klode. De øvrige verdensarvsudpegninger i Danmark er naturområderne Ilulissat Fjorden i Grønland, og Stevns Klint, samt Jellingstenen, Kronborg og Roskilde Domkirke. Du kan læse mere om verdensarv - og meget andet omkring Vadehavet - på vadehav.dk Vadehavets Formidlerforum, som Vadehavscentret er en aktiv del af!

3 Baglandets aktiviteter 2015 Arkæologi ved Vadehavscentret Tirsdag den 28. april Arkæolog Morten Søvsø vil fortælle om de udgravninger, der foretages i forbindelse med Vadehavscentrets om- og udbygning. Vi kan allerede afsløre, at der er gjort spændende fund! - Hold øje med tidspunkt og øvrige informationer på Stenderup Løverodde Solkær Enge - Skamlingsbanken Søndag den 17. maj Vi starter ved Løverodde og Sdr. Stenderup Nørreskov, der er flotte og spændende typiske østkystlokaliteter. Mulighed for en kop kaffe mm. indendørs/udendørs på Restauranten. Herfra er der udsyn til ynglende vandrefalk på Skærbækværket. Derfra kører vi til Sdr. Stenderup Sønderskov. Herfra er der mulighed for at 1) vandre (3,5-4 km) gennem skoven og langs med kysten - de fleste af årstidens skov-/kratsangere kan opleves, og med lidt held træffer vi også huldue og pirol - eller 2) køre til Skibelund naturskole. Her holder vi frokostpause - enten i det grønne (der er nogle fine shelters lige ved stranden) eller på naturskolen. Kl (ca.) bliver der en guidet tur ved Solkær enge. Hvis kræfterne og tiden rækker til det, besøger vi på hjemturen Skamlingsbanken, som med sine 113 m. er Sydjyllands højeste punkt. Her er der dels en fornem udsigt over Lillebælt, Fyn og Sydjylland, dels historiske mindesmærker. Tid: Kl Mødested: P-pladsen nord for Tved Å, mellem Kvickly og Føtex. Tilmelding: Til Vadehavscentret på tlf Oplys ved tilmelding om du har bil og evt. mulighed for at have flere med. Kørsel afregnes med chaufføren (medmindre det bliver en bustur). Pris: Afhænger af, om det bliver med bus eller samkørsel. Praktisk information: Medbring madpakke, vand, og kaffe/te mm. Mennesket og marsken gennem tiderne Lørdag den 13. juni Vi fordeler os i bilerne og kører sydpå og ser eksempler på, hvordan marsken har indgået i samfundet til forskellige tider. Første stop er ved den genopsatte grænsepæl ved diget. Derfra kører vi langs diget til Rejsby sluse, hvor temaet

4 er Rejsbydiget og stormflodskatastrofen Videre til Misthusum v. møllerne, hvor vi ser på bosætning fra 1100-tallet og frem til 1800-tallet med værfter og sommerdige, som fortæller om landbosamfund på den ydre marsk. Her indtages den medbragte kaffe. I tilfælde af godt vejr kan vi gå lidt langs sommerdiget. Efter et kort besøg ved Ballum sluse går turen til langdysserne ved Abterp. Her har stenalderbonden levet i ådalen under den nuværende marsk 2400 år før Kr.f. Sidste stop er ved Trøjborg slotsruin fra renæssancen og med rødder længere tilbage i historien. Slottet vidner om tidligere tiders magtinteresser i området. Tid: Kl Mødested: P-pladsen ved Vadehavscentret. Tilmelding: Til Vadehavscentret på tlf Oplys ved tilmelding, om du har bil og evt. mulighed for at have flere med. Kørsel afregnes med chaufføren. Pris: Gratis, bortset fra evt. afregning til chaufførerne ved samkørsel. Praktisk information: Medbring kaffe/te mm. Turen forventes at vare ca. 3 timer. Kongeåstien en nyåbnet vandrerute Lørdag den 5. september Kongeåstien er på det tidspunkt netop indviet, så det nu er muligt at vandre på en trampesti langs og ved Kongeåen. Undervejs formidles en række spændende kultur- og naturhistorier. På turen besøger vi nogle af de spændende steder, men vandrer ikke langt (højest 2 km), så alle kan være med. Vi skal bl.a. besøge resterne af et engvandingsanlæg, samt Vilslev Spang og Kongeåslusen. Tilmelding: Vadehavscentret tlf senest den 1. september. Tid: :30. Mødested: P-pladsen nord for Tved Å, mellem Kvickly og Føtex. Pris: Gratis, bortset fra evt. afregning til chaufførerne ved samkørsel. Praktisk information: Medbring kaffe/te mm. Turen forventes at vare ca. 3 timer. Vadehavscentrets udvidelse - rundvisning på byggepladsen Tirsdag den 20. oktober Kom og se hvor langt vi er nået med ombygningen. Klaus Melbye viser rundt på byggepladsen. Tid:

5 Husk også, at Vadehavscentret hele året igennem afholder en lang række arrangementer du kan deltage i hold dig orienteret via hjemmesiden, facebook, eller centrets folder med aktivitetsprogram, der kan hentes på centret eller læses via hjemmesiden. - og Facebook Følg med i hvad der rør sig på Vadehavscentret brug hjemmesiden og/eller følg med i, hvad der sker via Vadehavscentrets og Baglandets sider på Facebook! Find også Baglandet på Vadehavscentrets hjemmeside under Info & kontakt. Du kan også skrive Baglandet i søgefeltet så får du links til alle dokumenter på hjemmesiden, der omhandler Baglandet.

6 Husk medlemsfordelene... Fri adgang til Vadehavscentrets udstillinger i hele sæsonen. Rabat på reolvarer på Vadehavscentret 10 % på bøger og 20 % på øvrige ting. Mulighed for at deltage i de årlige arrangementer arrangeret af Baglandet og Vadehavscentret. Orientering om aktuelle begivenheder vedrørende foreningen og Vadehavscentret. Se også Baglandet på Rabat på entré ved grupper på personer. Gælder firmaer, selskaber, institutioner og foreninger. Indgangspris med grupperabat for op til to gæster ifølge med et medlem. Leje af waders: Dit medlemskort giver mulighed for at leje max. 2 waders. Det koster 100 kr. pr. waders. Leje af waders skal koordineres med Vadehavscentrets brug, så kontakt i god tid centret på Kontingent 2015 Du får sikkert mange mails og beskeder i e-boks, så husk nu at notere Baglandets kontonr, og betal dit kontingent næste gang du er i netbanken. Kontingentet bedes betalt inden 8. april Med det postomdelte nyhedsbrev er der vedlagt ét indbetalingskort pr. husstand. Hvis antallet af betalende medlemmer i en husstand afviger fra sidste år, kontakter vi jer med henblik på medlemskortenes navne. Ugen efter at din betaling er registreret, kan du hente dit medlemskort på Vadehavscentret. Indtil da kan betalingskvitteringen bruges som medlemskort. Noter Baglandets kontonr. og HUSK at betale næste gang du er i netbank!

7 Kontingentet kan betales på følgende måder: Betal på Vadehavscentret: Betal kontant ved skranken på Vadehavscentret. HUSK at få noteret dit navn! Betal indbetalingskort via netbank: Netbank/Homebanking via internettet HUSK at udfylde indbetalingskortets felter med afsendernummer og det kortere modtagernummer korrekt! Betal vha. bankoverførsel via netbank: Betal direkte til BAGLANDETS konto i Frøs Herreds Sparekasse: Reg. nr konto nr HUSK at skrive navn på indbetaler! Det er vigtigt, at du ikke overdrager dit tilsendte indbetalingskort til andre, da indbetaler i så fald ikke kan spores. Kontingentet er: Voksne kr. 120,- Børn (4-12 år) kr. 60,- Firmaer, institutioner og foreninger kr. 500,- Er du i tvivl, er du velkommen til at kontakte kassereren. Hvis du ikke længere ønsker at være medlem, så kontakt Vadehavscentret eller Baglandets kasserer, Uffe Eskildsen. Almindelig post eller dit valg Udsendelse af nyhedsbreve og anden korrespondance til Baglandets medlemmer vil fortsat ske med post til de, som ønsker det. Dog ser vi gerne, at medlemmer modtager meddelelser via . Har du lyst til at modtage information fra Baglandet pr. , så send en mail til kassereren Uffe Eskildsen på

8 Bestyrelsen Hvis du har et forslag eller en idé til et arrangement, så tøv ikke med at kontakte Baglandets bestyrelse, der ser sådan ud: Formand Tomas Jensen Degnetoftevej 38, V. Vedsted, Næstformand Ove Øllegaard Tangevej 88 A, Kasserer Uffe Eskildsen Sct. Jørgensvej 2, Sekretær Else Holm Valdemar Sejrs (suppleant) Hansen Alle 2, Medlem Richard Slotsgade 17 st., Kværnø Medlem Axel Crenzien Daneng 18, Ø. Vedsted, 1. suppleant Peter Emil Jensen V. Vedstedvej 133, V. Vedsted, Referat generalforsamling i Baglandet 14. januar 2015 Forud for generalforsamlingen, gav forsknings- og formidlingschef på Fiskeriog Søfartsmuseet, Mette Guldberg, de tilstedeværende et fint indblik i Vadehavets spændende kulturhistorie. Efter foredraget bød Axel Crenzien velkommen til generalforsamlingen, som blev gennemført, jf. den udsendte dagsorden: 1. Valg af dirigent Henrik Noer blev valgt, og han konstaterede at generalforsamlingen var lovlig. 2. Beretning fra Baglandet og Vadehavscentret Baglandets formand, Axel Crenzien, gav et tilbageblik på årets aktiviteter i Baglandet, og takkede for støtten og opbakningen til årets arrangementer, der i år havde spændt over Natravnetur i mørket, Koresand og Østerssafari med efterfølgende tilberedning. Axel opfordrede medlemmerne til at komme med turforslag til den kommende sæson.

9 Vadehavscentrets formand, Flemming Wendler takkede i sin beretning for Baglandets moralske og økonomiske støtte, og kunne fortælle at Vadehavscentret økonomisk set lander omkring et nul, med 2800 færre besøgende i udstillingen, hvilket aktualiserer behovet for fornyelse og udvidelse yderligere. Den 1. juni 2015 lukker udstillingen pga. ombygningen, men turene fortsætter dette budskab er vigtigt at understrege og udbrede. De nye udstillinger åbner officielt 1. juli Klaus Melbye fortalte derefter lidt mere detaljeret om sidste nyt om de nye udstillinger og byggeprocessen. Sidstnævnte affødte et enkelt spørgsmål omkring materialevalget på facaderne, som Klaus kort redegjorde for baggrunden for. Dirigenten takkede for de afgivne beretninger. 3. Fremlæggelse af regnskab Kasserer Uffe Eskildsen fremlagde regnskabet. Medlemsstatus er at der er 122 personlige medlemmer og 1 firmamedlemskab. Baglandets medlemmer skal huske at hente deres medlemskort på centret. Regnskabet blev godkendt. 4. Fastsættelse af kontingent Bestyrelsens forslag om uændret kontingent blev vedtaget (kr.): Voksne: 120,- Virksomheder: 500,- Børn: 60,- 5. Indkomne forslag Ingen. 6. Valg af bestyrelsesmedlemmer Uffe Eskildsen, Richard Kværnø og Tomas Jensen blev genvalgt. 7. Valg af suppleant Peter Emil Jensen og Else Holm Hansen blev valgt. 8. Valg af revisorer Henning Bjørnholt og Henrik Noer blev genvalgt. 9. Eventuelt Klaus Melbye gjorde opmærksom på muligheden for at søge penge til arrangementer hos Nationalparken, og opfordrede medlemmerne til at sende ideer til bestyrelsen.

10 Vadehavscentret blev opfordret til at inddrage Baglandets medlemmer, hvis der er brug for praktisk hjælp i forbindelse med ombygningen, hvilket Klaus takkede for, og bekræftede ganske givet ville blive tilfældet. Dirigent og formand afrundede generalforsamlingen, og takkede for god ro og orden. 21. marts 2015, Tomas Jensen

NYHEDSBREV GREVE GANGSPORT MEDLEMMERNES HJØRNE BESTYRELSENS HJØRNE. Holdtilmelding ÅRGANG NUMMER 3. I denne udgave

NYHEDSBREV GREVE GANGSPORT MEDLEMMERNES HJØRNE BESTYRELSENS HJØRNE. Holdtilmelding ÅRGANG NUMMER 3. I denne udgave NYHEDSBREV DATO GREVE GANGSPORT ÅRGANG NUMMER 3 MARTS 2013 I denne udgave Bestyrelsens hjørne Medlemmernes hjørne Omtale af generalforsamlingen Kommende aktiviteter Tillæg med referat og vedtægter BESTYRELSENS

Læs mere

LANDSFORENINGEN HUNTINGTONS SYGDOM

LANDSFORENINGEN HUNTINGTONS SYGDOM ISSN 0909-5128 huntingtons.dk 29. årgang Juni 2012 Nr. 2 LANDSFORENINGEN HUNTINGTONS SYGDOM Landsforeningen Huntingtons Sygdom huntingtons.dk nr. 2/12 1 Indhold Formanden har ordet... 3 Rundt om HS 2012:

Læs mere

Det Sker SYDVESTJYSKE MUSEER. Det antikvariske Selskab i Ribe Esbjerg og Omegns Museumsforening

Det Sker SYDVESTJYSKE MUSEER. Det antikvariske Selskab i Ribe Esbjerg og Omegns Museumsforening Det Sker SYDVESTJYSKE MUSEER NR. 1 2015 Det antikvariske Selskab i Ribe Esbjerg og Omegns Museumsforening Indhold 3 Forord: Kultur og Kulturforum 4 Udstillinger og aktiviteter 8 Foredrag fra Historisk

Læs mere

SeniorNyt. Årets udlandstur går til Kroatien. Forårets arrangementer: Tøjhusmuseet M/S Museet for Søfart

SeniorNyt. Årets udlandstur går til Kroatien. Forårets arrangementer: Tøjhusmuseet M/S Museet for Søfart SeniorNyt Statoil Pensionistforening ØST Medlemsblad nr. 49 Feb. 2015 Årets udlandstur går til Kroatien Forårets arrangementer: Tøjhusmuseet M/S Museet for Søfart Læs referatet fra generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre.

Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre. 1 Samarbejdende Frimærke Klubber Korsør den 13-04-2014 Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre. Rødovre Frimærkeklub afholder

Læs mere

Generalforsamling 2012

Generalforsamling 2012 Generalforsamling 2012 Generalforsamlingen i MINI Torsdag. 15.marts 2012. FORMANDENS BERETNING : præsentation af bestyrelsen. Vi er nu oppe på at have afholdt 33 bestyrelsesmøder siden vi startede i 2006.

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen 2013

Referat fra generalforsamlingen 2013 14. oktober 2013 Referat fra generalforsamlingen 2013 Tid: Fredag den 19. april 2013, kl. 15.15-17.00 Sted: Best Western Golfhotel Viborg, Randersvej 2, 8800 Viborg Ca.50 mennesker overværede generalforsamlingen

Læs mere

Tá på efterskole eller højskole

Tá på efterskole eller højskole juni 2004 Tá på efterskole eller højskole nr. 127 30. årgang Humørpokalen gik i år til»bager«tillykke... 2 Formanden har ordet... Når I læser disse linier har vi afviklet vores store nordiske stævne SONG

Læs mere

Mejeristen DELEGERETMØDE SUNDHEDSORDNING. side 3. side 10. Nummer 2 Maj 2009 86. årgang Udgivet af Danske Mejeristers Fagforening

Mejeristen DELEGERETMØDE SUNDHEDSORDNING. side 3. side 10. Nummer 2 Maj 2009 86. årgang Udgivet af Danske Mejeristers Fagforening Mejeristen side 3 DELEGERETMØDE side 10 SUNDHEDSORDNING Nummer 2 Maj 2009 86. årgang Udgivet af Danske Mejeristers Fagforening Formanden har ordet Solen skinner og her i skrivende stund er vejret næsten

Læs mere

Prikken Medlemsblad for Køge sejlklub. Nr. 1, februar 2010

Prikken Medlemsblad for Køge sejlklub. Nr. 1, februar 2010 Prikken Medlemsblad for Køge sejlklub Nr. 1, februar 2010 STANDERFEST 3 Fastelavn på havnen.. 6 Formanden har ordet 7 Velkommen støtte til klubbens unge 7 Jolleudvalg 11 Sejlerskole 14 Aktivitetsudvalg

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 24. marts 2003 Korsagergaard Vejlegårdsvej 121

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 24. marts 2003 Korsagergaard Vejlegårdsvej 121 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 24. marts 2003 Korsagergaard Vejlegårdsvej 121 Dagsorden:. 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om det forløbne år. 3. Kassererens fremlæggelse af

Læs mere

Fagligt. Alternativ. Danmarks Frie Fagforening GODT NYTÅR. Mortens sag direkte til Storkammeret. INDKALDELSE til landsmøde. Betal kontingent via BS

Fagligt. Alternativ. Danmarks Frie Fagforening GODT NYTÅR. Mortens sag direkte til Storkammeret. INDKALDELSE til landsmøde. Betal kontingent via BS Fagligt No. 1 Januar 2005 Alternativ GODT NYTÅR Mortens sag direkte til Storkammeret INDKALDELSE til landsmøde Betal kontingent via BS Danmarks Frie Fagforening Idégrundlag... Danmarks Frie Fagforening

Læs mere

Kasserer: Niels Sørensen, Grænge Skovvej 42, Toreby L. Tlf. 2469 8877 - email: niels.odum.sorensen@gmail.com

Kasserer: Niels Sørensen, Grænge Skovvej 42, Toreby L. Tlf. 2469 8877 - email: niels.odum.sorensen@gmail.com Formand: Kjeld Larsen Lolle Alle 25, 4891 Toreby L. Tlf. 5168 5830 - email: jkl.lolla@post.tele.dk Næstformand og sekretær: Karin Rasmussen, Grænge Skovvej 108, 4891 Toreby L. Tlf. 6139 1959 - email: karst1010@gmail.com

Læs mere

LØBETRÆNING GÅTURE/STAVGANG HUSK

LØBETRÆNING GÅTURE/STAVGANG HUSK Februar 2015 2 05. marts Cykelmøde 12. marts Generalforsamling 22. februar Cross løb Hole Skov 08. marts Cross løb Hedvigslundskoven 15. marts Cross løb Glamsbjerg Golf 15. marts Førstehjælp 01. april

Læs mere

Vejledning til oprettelse af støtteforening i regi af selvejende eller private dag- og fritidsinstitutioner

Vejledning til oprettelse af støtteforening i regi af selvejende eller private dag- og fritidsinstitutioner MDI Enghavevej 31, 1 1674 København V Tlf. 3324 8100 info@mdi.dk www.mdi.dk Vejledning til oprettelse af støtteforening i regi af selvejende eller private dag- og fritidsinstitutioner Okt. 2013 Forord

Læs mere

4. Formandens beretning Formandens beretning blev gennemgået punktvis, svarende til måden den var skrevet på.

4. Formandens beretning Formandens beretning blev gennemgået punktvis, svarende til måden den var skrevet på. Referat af generalforsamling den 26. april 2009 i Nyborg Af de i alt 45 personer til stede var de 42 stemmeberettigede. Til stede fra bestyrelsen var Anne S. Ejby, Lars Højdam, Birhte Møller Hansen, Jan

Læs mere

O M V E N D T A P R I L 2 0 1 3

O M V E N D T A P R I L 2 0 1 3 O M V E N D T A P R I L 2 0 1 3 April 2013 Til medlemmerne af Glostrup Grundejerforening Som tidligere sendes som orientering for foreningens medlemmer et referat fra generalforsamlingen den 13. marts

Læs mere

R O A D S T A R. Nyhedsbrev for MX-5 Club Denmark Nr. 1 (34) Marts 2009

R O A D S T A R. Nyhedsbrev for MX-5 Club Denmark Nr. 1 (34) Marts 2009 R O A D S T A R Nyhedsbrev for MX-5 Club Denmark Nr. 1 (34) Marts 2009 Velkommen til ROADSTAR et nyhedsbrev primært beregnet på udsendelse via e-mail til medlemmerne af MX-5 Club Denmark. Indhold: I dette

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening

Danmarks civile Hundeførerforening Landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening KREDSNÆSTFORMAND - SEKRETÆR KREDS 4 Til lokalforeninger i Kreds 4 Til Kreds bestyrelsen i Kreds 4 Til Hovedbestyrelsen Referat af Kredsgeneralforsamling

Læs mere

rettnyt:02 LANDSFORENINGEN RETT SYNDROM 2015

rettnyt:02 LANDSFORENINGEN RETT SYNDROM 2015 rettnyt:02 LANDSFORENINGEN RETT SYNDROM 2015 ANNONCE RETT NYT INDHOLD nr. 2 2015 6 4 Redaktionen 5 Nyt fra bestyrelsen 6 Familietur til Legoland 8 Børn med særlige behov 9 9 Mille og Meywalkeren 10 Bestyrelsens

Læs mere

HUSK: Stafet for Livet 23.-24.aug. Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014. 2. halvår 2014 35. årgang 33. årgang. Læs mere om:

HUSK: Stafet for Livet 23.-24.aug. Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014. 2. halvår 2014 35. årgang 33. årgang. Læs mere om: Fodslaw Tidende 2. halvår 2014 35. årgang 33. årgang Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014 Holdet fra busturen til Stockholm/Tallinn juni 2014 Fynshoved august 2010 Vandretur ved Kalø Kalø Læs mere

Læs mere

TRÆSEJLET 20. ÅRGANG. NR.

TRÆSEJLET 20. ÅRGANG. NR. TRÆSEJLET 20. ÅRGANG. NR. 2 Marts. 2004 Svømmeprøve den 16. juni SKANDERBORG ROKLUB Skanderborg Roklubs ledelse Bestyrelsen Formand Erik Jensen Eskebækparken 50 86 52 44 24 Sekretær/næstfmd. Hugo Stigsen

Læs mere

Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december 1932

Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december 1932 Vejle Motorbåd-Klub Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december 1932 Referat af: Generalforsamling i Vejle Motorbåd Klub Torsdag, den 10. april 2014 Generalforsamling den 10. april

Læs mere

EMDRUP GRUNDEJERFORENING. NR 183 December 2010 ÅRGANG 70 INDHOLD. www.emgf.dk

EMDRUP GRUNDEJERFORENING. NR 183 December 2010 ÅRGANG 70 INDHOLD. www.emgf.dk EMDRUP GRUNDEJERFORENING NR 183 December 2010 ÅRGANG 70 INDHOLD SIDE 2 Økonomisk trængte kommuner (leder) SIDE 2 Vigtigt nyt om foreningens medlemsadministration SIDE 2 Bestyrelsens adresser SIDE 3 Imbris

Læs mere

DEADLINE for næste OI-Magasinet er den 28. maj. INDHOLD OI-Magasinet nr. 1-2003 OI-MAGASINET OI-MAGASINET NR. 1 2003

DEADLINE for næste OI-Magasinet er den 28. maj. INDHOLD OI-Magasinet nr. 1-2003 OI-MAGASINET OI-MAGASINET NR. 1 2003 OI-MAGASINET Udkommer: 3 gange årligt Oplag: ca. 400 stk. pr. nummer Layout: MS Millinnium Edition & Office 2000 OI-Magasinet er det officielle medlemsblad for Dansk Forening for Osteogenesis Imperfecta.

Læs mere

Besøg vores websted: www.egebjergklubben.dk og se EGEBJERGBLADET I FARVER

Besøg vores websted: www.egebjergklubben.dk og se EGEBJERGBLADET I FARVER Se inde i bladet billederne fra Fastelavn, læs bl.a. referaterne fra Egebjergklubben og Fælleshusets generalforsamlinger og læs nyt fra Egebjergnettet med info om kabel-tv / digital TV. Besøg vores websted:

Læs mere

Indhold. Økonomi Produktionen over året, udgifter og indtægter. Indkaldelse til I/S-møde

Indhold. Økonomi Produktionen over året, udgifter og indtægter. Indkaldelse til I/S-møde Lynettens Vindkraft I/S Nyhedsbrev Februar 2013 Læssøesgade 9, 3.th. 2200 København N SE Nr. 1866 1101 Indhold Indkaldelse til I/S-møde Dagsorden for I/S-mødet Økonomi Udbetaling Budget for år 2013 Medlemsadministration

Læs mere

Peter Lendal, Roskilde bød på morgenbord og bød alle hjertelig velkommen.

Peter Lendal, Roskilde bød på morgenbord og bød alle hjertelig velkommen. VID Vinterbadere i Danmark årsmøde og generalforsamling Referat Afholdt i Roskilde d. 24. marts 2012, Roskilde Sejlkubs lokale Program: 09.00 Morgenbadning- og kaffe 10.00 Kort præsentation v/de fremmødte

Læs mere

Fuglene Medlemsblad for Randers fugleforening

Fuglene Medlemsblad for Randers fugleforening Fuglene Medlemsblad for Randers fugleforening 40. Årgang 2015 Juni. Nr. 3 24 Randers Fugleforening Stiftet 22 marts 1950 Formand: Søren Søgaard Ting parken 97, 8950 Ørsted TLF: 2034 9815 Mail: stenaltvej29@hotmail.com

Læs mere

Sammenslutningen af grundejerforeninger for Sommerhusområder i SYDDJURS Kommune ½ Nr. 42 Medlemsblad november 2009

Sammenslutningen af grundejerforeninger for Sommerhusområder i SYDDJURS Kommune ½ Nr. 42 Medlemsblad november 2009 SAM s Sammenslutningen af grundejerforeninger for Sommerhusområder i SYDDJURS Kommune ½ Nr. 42 Medlemsblad november 2009 Til medlemsforeningernes kasserere: Husk: Kontingent senest 1. december 2009. Se

Læs mere