RØDVIN, GLAS 17,5cl. Sebastiani, Barbera Gl. 99,- Fl. 399,-

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RØDVIN, GLAS 17,5cl. Sebastiani, Barbera Gl. 99,- Fl. 399,-"

Transkript

1

2

3 RØDVIN, GLAS 17,5cl Faiveley, Bourgogne Rouge Gl. 79,- Fl. 299,- Bourgogne, Frankrig Pinot Noir Smagen er frisk, frugtagtig og med en nuanceret eftersmag. Chateau De Beauregard, Fleurie Gl. 79,- Fl. 299,- Fleurie, Frankrig Gamay Smagen er vidunderlig blød og charmerende, med frugt, let krydderi og blomster. Vilosell Tomàs Cusiné (Husets Vin) Gl. 69,- Fl. 249,- Costers del Segre, Spanien Tempranillo, Cabernet Sauvignon, Grenache & Merlot - Smagen er delikat og med frisk druesødme. Sebastiani, Zinfandel Gl. 69,- Fl. 249,- Californien, USA Zinfandel Smagen er delikat, sødmefuld og godt indpakket af milde og harmoniske tanniner. Sebastiani, Barbera Gl. 99,- Fl. 399,- Californien, USA Barbera, Zinfandel & Petite Syrah Smagen er en ren frugtbombe med noter af vanilje og mokka. Elderton, Cabernet Sauvignon Gl. 99,- Fl. 399,- Barossa Valley, Australien Cabernet Sauvignon Smagen er kraftfuld med superkoncentreret frugtintensitet. San Vicente Gl. 129,- Fl. 499,- Rioja, Spanien Tempranillo Smagen er fyldig med sød kirsebær, vanilje og let jord Fantastisk vin! Ca Vendri, Valpolicella Ripasso Gl. 69,- Fl. 249,- Veneto, Italien Corvina, Rondinella & Molinara Fyldig med noter af kirsebær, chokolade og krydderier. Corte Moschina, Amarone Gl. 129,- Fl. 499,- Veneto, Italien Corvina, Rondinella, Corvinone & Cabernet Rubinrød med noter af karamel, kirsebær og rosenblade. NO14 anbefaler: Se tavlen eller spørg betjeningen. Lyst til en vinsmagning? Spørg betjeningen

4 RØDVIN, FLASKE Coudoulet de Beaucastel Fl. 399,- Rhône, Frankrig Grenache Noir, Mourvedre, Syrah & Cinsault Smagen er intens med fine tanniner og flot balance. Petit Figeac Fl. 599, - St. Emilion Grand Cru, Frankrig Cabernet Sauvignon og Merlot Smagen er kompleks med bløde behagelige tanniner. Lafleur-Gazin Pomerol Fl. 799,- Pomerol, Frankrig Merlot og Cabernet Franc Denne smukke ejendom på 7,8 hektar ligger ideelt placeret imellem 2 velrenommerede slotte nemlig Château Gazin og Château Lafleur. I denne elegante vin er det Merlot som dominerer, hvilket giver det bløde og feminine udtryk som denne appellation er særlig kendt og elsket for. Châteauneuf-du-Pape, Château Beaucastel Fl. 999,- Châteauneuf-du-Pape, Frankrig Mourvèdre, Grenache Noir I appallationen Châteauneuf-du-Pape er hele 13 forskellige druer tilladte, men det der gør Beaucastel meget speciel, er at andelen af Mourvèdre er langt højere end andre Châteauneuf er. Dette bringer stor aroma og uendeligt potentiale til vinene. Château Palmer, Margaux, 2007 Fl. 2199,- Bordeaux, Frankrig Merlot og Cabernet Sauvignon Château Palmer har navn efter den engelske general Charels Palmer der i år 1814 købte vingården af en enke der var i en ringe likvide situation. Hun var eftersigende en meget smuk kvinde, så om det var Mr. Palmers interesse i vin eller enkens udseende der lå til grund for handlen, ved ingen. Det man ved er, at idag er Château Palmer det eneste slot der reelt kan måle sig med 1. Cru Château Margaux. Vinen har en kraftig næse med violer, modne solbær, trøfler og lakrids. Fyldig og mørk, men blød og velafballanceret med noter af mørke bær, blommer og mokka. Château Margaux 1. Cru, 2006 Fl. 6499,- Bordeaux, Frankrig Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc og Petit Verdot Château Margaux er en ægte aristokrat, hvis navn giver den klareste klang verden over. Château Margaux er indbegrebet at elegance og finesse. På forbavsende vis forbinder den kraft og overdådighed, med en skrøbelig silkeblød finesse og elegance.

5 RØDVIN, FLASKE Richebourg, Domaine de la Romanée Conti, 2009 Fl ,- Bourgogne, Côte de Nuits, Frankrig Pinot Noir Domaine de la Romanée-Conti s historie kan spores mere end 8 århundreder tilbage. Idag ledes det af Aubert de Villaine og Henri Roch som overtog dette familiefortagende af Villaines far og Rochs morfar der sammen købte ejendommmen i Dette er en enkelmarksvin fra én af de seks Grand Cru marker i Vosne-Romanée. Vinen har en klar rød farve med blå kant. Fyldig og tæt med noter af mørke bær, pebber og kanel. Lang eftersmag med hint af smør og en dejlig bærsødme. Denne vin er så afgjort Bourgogne i særklasse. Hacienda Monasterio Fl. 599,- Ribera del Duero, Spanien Tempranillo, Cabernet Sauvignon & Merlot Smagen er dyb og med modne bær. Det var her Peter Sisseck startede sin vinkarriere og er stadig tilknyttet gården som konsulent. Alion, Vega Sicilia Fl. 699,- Ribera del Duero, Spanien Tempranillo Alion er en ejendom som er fysisk adskilt fra Vega Sicilia, selvom selve selskabet er det samme. Alion leverer klassisk Ribera del Duero vin fremstillet på 100 % Tempranillo og lagres på små franske egetræsfade. Med forførende saft og spændstighed bliver Alion betragtet som et af de bedste køb til prisen. Flor de Pingus, Domino de Pingus Fl. 1199,- Ribera del Duero, Spanien Tempranillo Klassevin fra den efterhånden ret kendte danske vinmager Peter Sisseck. Flor de Pingus var den anden vin som Sisseck producerede på hans ejendom Domino de Pingus. Druerne til vinen kommer fra lejede paraceller helt nær ved Sissecks egne marker der leverer druerne til den store og kendte Pingus vin. Vinstokkene er imellem 35 og 45 år gamle og giver derfor et ret lavt høstudbytte. Mosten gennemgår naturlig gæring på store træfade og lagers efterfølgende i 14 måneder på mindre nye og brugte Pingus fade. Valbuena, Vega Sicilia Fl. 1399,- Ribera del Duero, Spanien Tempranillo & Merlot Vabuena er fejlagtigt blevet kaldet anden vinen til Unico. Den bliver forkælet på samme niveau som sin storebror Unico, men vinstokkene er yngre, år, druesammensætningen er lidt anderledes, og så lagres den kun 5 år på egefade. Farven har nuance af solmodne kirsebær, med en orangeagtig kant og teglrøde refleksioner. Bouqueten er kompleks med røde bær, ristede samt krydrede noter.

6 RØDVIN, FLASKE Unico, Vega Sicilia, Gran Reserva Fl. 2999,- Ribera del Duero, Spanien Tempranillo, Cabernet Sauvignon, Merlot & Malbec Unico er Vega Sicilias officielle vin og dermed den mest kendte. Det helt specielle ved Unico er at den først bliver frigivet til salg når denne vurderes klar, dette er typisk imellem dens leveår, men ikke nødvendigvis i kronologisk rækkefølge. Desuden produceres der kun Unico i de aller bedste årgange når druerne har opnået kvalitetskravene. Farven har nuance af solmodne kirsebær, og en bouquet der domineres af ristede noter og hasselnød der stammer fra de minimum 7 år på egetræsfade. Denne markante lagring afspejles igen delikat i smagen med tørre og bitre tanniner, samt en alkoholisk sødmefuldhed. Pingus, Domino de Pingus, 2009 Fl. 9999,- Ribera del Duero, Spanien Tempranillo Pingus kræver efterhånden ikke længere nogen præstentation da vinen nærmest har opnået kult status på mindre end 10 år. Druerne fødes på Sissecks egne marker, hvor stokkene har en høj alder og høstudbyttet er meget lavt dette er et af reglerne fra produktionen. Resultatet er en produktion på kun ca flasker om året. Navnet Pingus er iøvrigt Peters barndomskælenavn. Le Volte dell Ornellaia Fl. 399,- Toscana, Italien Sangiovese, Merlot og Cabernet Sauvignon Le Volte er produceret på Sauvignon, Sangiovese og Merlot høstet fra Ornellaia. De enkelte druer tilfører hver især vinen sin egen specielle karakteristika; Merlot fedme, Cabernet Sauvignon rygrad, struktur og tannin og Sangiovese syre og frugt. Alle druerne høstes manuelt og efter gæringen lagrer vinen på fade, der tidligere er brugt til Ornellaia. Le Serre Nuove dell Ornellaia Fl. 699,- Toscana, Italien Cabernet Sauvignon og Merlot Le Serre Nuove er anden vinen til Ornellaia. Beslutningen om hvilke fade der skal i Ornellaia og hvilke der skal i Le Serre Nuove, tages først umiddelbart inden den endelige blanding. De fade der afspejler ungdom og friskhed går til Le Serre Nuove. Druesammensætningen er i store træk den samme som Ornellaia.

7 RØDVIN, FLASKE Ornellaia Fl. 1699,- Toscana, Italien Cabernet Sauvignon, Merlot og Cabernet Franc Husets flagskib Ornellaia har navn efter den blomstrende askelund der omkranser vineriet. Vinen er primært sammensat af Cabernet Sauvignon og Merlot, men en mindre parcel med Cabernet Franc er nu også taget i anvendelse til den færdige blend. Udbyttet pr. ha er ekstremt lavt og på niveau med de store Bordeauxslotte. Al høst foregår manuelt, og total afstilkning finder sted. Vinen har vundet berømmelse som værende mindst på niveau med broderens Sassicaia. Amarone Della Valpolicella, Fl. 3699,- Romano Dal Forno, 2006 Veneto, Italien Corvina, Rondinella, Croatina og Oselata Dal Fornos Amarone er en blanding af Corvina, Rondinella, Croatina og Oselata tørret på stråmåtter i 3 måneder for at dræne druerne for deres indhold af vand og koncentrere sukkerindholdet. Vinen er gæret på ståltank, lagret 2 år på små nye franske barriques og til sidst 12 måneders ro på flaske inden frigivelse. Vinen er yderst kompleks med en ekstrem lang eftersmag af blandt andet kirsebær, kakao, asiatiske krydderier og karamel i flot forening. Elderton, Ashmead Fl. 699,- Barossa Valley, Australien Cabernet Sauvignon Druerne til denne super-cabernet kommer fra vinstokke plantet i En monumental frugtbombe, med enorm frugtkoncentration og glycerinfedme. Napanook, Dominus Estate Fl. 799,- Napa Valley, USA Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Petit Verdot og Merlot Vinmarkerne ligger for foden af Mayacamasbjergene og har en jorbund bestående af vulkanske aflejringer. Den ældste del af beplantningen stammer helt tilbage til Christian Moueix, med rødder i Pomerol, startede sit amerikanske eventyr i Året efter, i 1983, så den første flaske Dominus dagens lys. Napanook er anden vin til Dominus som har været produceret siden Napanook er en fransk amerikaner i Pomerol stil med noter af mørke kirsebær, mint, tobak, vilde blomster og lakrids. Alta Vista, Terroir Selection Fl. 399,- Mendoza, Argentina Malbec Terroir Selection har en kompleks aroma med mørke frugter og et distinkt strejf af vanilje fra lagringen på ny eg. Vinen har bløde tanniner, men et godt greb, og er derfor en fin ledsager til kraftige retter med okse, lam eller and.

8

9 hvidvin, GLAS 17,5cl Guy Saget, Pouilly-Fumé Gl. 79,- Fl. 299,- Loire, Frankrig Sauvignon Blanc Smagen er frisk, delikat og overraskende fyldig. Faiveley, Bourgogne Blanc Gl. 79,- Fl. 299,- Bourgogne, Frankrig Chardonnay Smagen er fyldig og tør med en vedvarende eftersmag. Bolo, Rafael Palacios Gl. 69,- Fl. 249,- Valdeorras, Spanien Godello Smagen er aromatisk og mineralsk med noter af citrusfrugter. Fritz Haag Riesling Gl. 69,- Fl. 249,- Mosel, Tyskland Riesling Fine noter af citrus og lyse blomster. Wehlener Sonneuhr Gl. 79,- Fl. 299,- Mosel, Tyskland Riesling Kabinett Smagen er med tilpas sødme og ren frugt. Ecker Grüner Veltliner Gl. 69,- Fl. 249,- Wagram, Østrig Grüner Veltliner Smagen er som en klassisk Grüner Veltliner med en lang sprød finish. Auzells Tomàs Cuisiné (Husets Vin) Gl. 69,- Fl. 249,- Costers del Segre, Spanien 10 forskellige druer hovedsageligt Macabeu og Sauvignon Blanc Smagen er frisk med noter af ferskner og hyldeblomst. La Tunella Pinot Grigio Gl. 69,- Fl. 249,- Colli Orientali del Friuli, Italien Pinot Grigio Smagen er frisk og fyldig med noter af hyldeblomst, krydderier og honning.

10 hvidvin, FLASKE Châteauneuf-du-Pape Blanc Fl. 399,- Châteauneuf-du-Pape Blanc, Frankrig Grenache Blanc, Clairette, Bourboulenc og Rousanne. Smagen er frisk og elegant med en fantastisk fedme. I næsen fornemmes hvide blomster og eksotisk frugt. Macon-Verzé Domaine Leflaive Fl. 499,- Puligny Montrachet, Bourgogne, Frankrig Chardonnay Vinmarkerne i Macon dyrkes efter samme strenge biodynamiske principper som i Puligny. Farven er let strågul med en ungdommelig grønlig kant. I duften fornemmes Chardonnaydruens fornemme karakteristika: Citrus, stenfrugter, mineralitet og massiv frugt. Smagen er blød og harmonisk med cremet fylde. Comte Lafond, Sancerre Fl. 499,- Loire, Frankrig Sauvignon Blanc Sancerrevinene er nogle af de mest kendte og efterspurgte af Frankrigs klassiske hvidvine. Den forførende og delikate vin, der produceres på Sauvignon Blanc druerne i dette lille område er uforlignelige og måske de bedste Sauvignon Blanc vine, der laves i verden. Vinmarkerne, hvor Sancerre kommer fra, ligger på venstre side af Loire floden. Jorden i Loire distriktet er kalkstenholdig, og sammen med de vestvendte vinmarker giver det de bedste betingelser for Sauvignon druen. Comte Lafond er en specieludgave fra de Ladoucette. Farven er let gylden, duften er elegant og kompleks med en delikat blanding af aromaer fra blomster og frugter. Smagen er veludviklet, levende og har en intens antydning af pære og appelsinskræl. Eftersmagen er meget lang og frisk. Trimbach, Cuvée Frédéric Emile Fl. 599,- Alsace, Frankrig Riesling Denne Riesling anses for at være en af verdens bedste. Druerne hertil vokser udelukkende på de bedste jordlodder på skråninger ved Ribeauvillé på Grand Cru-markerne Geisberg og Osterberg. Alderen på vinstokkene er gennemsnitligt ca. 40 år, så udbyttet er derfor begrænset. Jordbunden er meget ler og kalkholdig, og Rieslingdruen opnår derfor en enorm mineralrigdom fra disse små parceller. Vinen er kompleks og tør med god frugtintensitet og stor karakter. Rustenberg, Five Soldiers Fl. 599,- Stellenbosch, Sydafrika Chardonnay Denne vin ligger suverænt i toppen af det sydafrikanske hvidvinshierarki. Vinen er navngivet efter 5 høje stenstøtter, der omgiver vinmarken. Five Soldiers producers kun i de mest vellykkede årgange, og I et meget begrænset antal. Vinens aroma er citronskal og citrusfrugter med et strejf af honing. Dette gør den uimodståelig. Den har tæt og kompakt frugt med rank syre. Der er mineralske undertoner, som kan minde om en Puligny Montrachet fra Bourgogne.

11 ROSÉVIN, GLAS 17,5cl DESSERTVIN 10cl Sierra Cantabria Rosé Gl. 59,- Fl. 199,- Rioja, Spanien Viura, Garnarcha & Tempranillo Smagen er frisk og mineralsk med jordbær, hindbær og brombær. Montaud Rosé Gl. 59,- Fl. 199,- Provence, Frankrig Syrah, Cinsault, Grenache & Tibouren Smagen er frisk og tør med citrus, jordbær og tørrede frugter. Weingut Knipser Rosé Gl. 69,- Fl. 249,- Pfalz, Tyskland Cabernet Sauvignon & Cabernet Franc Smagen er lang og intens med en god syrlighed. Fonseca Tawny Port 10 Year Old Gl. 79,- Fl. 399,- Portugal Elegant smag der kulminerer med en lang eftersmag af blommer. Fonseca Late Bottled Vintage Gl. 79,- Fl. 399,- Portugal Intens smag med nuancer af krydderier, muskatnød og søde urter. Fonseca White Port Gl. 79,- Fl. 399,- Portugal Sødlig smag med honning, rosin og ristede mandler. Fonseca Vintage Port 2003 ½ Fl. 399,- Portugal Alt går op i en højere enhed! Casa Silva, Late Harvest ½ Fl. 199,- Colchagua, Chile Semillon og Gewurztraminer Sødmefuld og aramatisk med moden frugt og rosiner.

12 MOUSSERENDE VIN Brachetto d Acqui Gl. 49,- Fl. 199,- Piemonte, Italien Brachetto Smagen er sød aromatisk med masser af jordbær. Naveran Rosé Gl. 69,- Fl. 299,- Penedés, Spanien Pinot Noir Smagen er delikat med violer og frisk frugt. Pol Roger Brut Réserve Gl. 79,- Fl. 499,- Pol Roger Epernay, Champagne, Frankrig Pinot Noir, Pinot Meunier, Chardonnay Denne champagne er en af de bedste standarder, der produceres. Den laves af ca. 30 forskellige stille vine og fra 3 forskellige druer. Pinot Noir giver krop, kraft, dybde, karakter og tannin. Pinot Meunier sørger for ungdommelighed, friskhed og rig frugtkarakter. Chardonnay bidrager med lethed, elegance og finesse. Pol Roger Rosé Fl. 799,- Pol Roger Epernay, Champagne, Frankrig Pinot Noir, Pinot Meunier & Chardonnay Hos Pol Roger producers 4 forskellige champagne, rosé er langt den mest sjældne. I munden fylder champagnen enormt godt og det er en af de mest delikate roséer der producers. Mumm Rosé Fl. 799,- Champagne, Frankrig Pinot Noir, Pinot Meunier & Chardonnay. Perrier-Jouët Belle Epoque Brut Fl. 1699,- Champagne, Frankrig Pinot Noir, Pinot Meunier, Chardonnay Dekadent og forførisk. Når prisen ikke spiller en rolle, og lejligheden er helt speciel. Et ikon for champagnekendere. Dom Perignon Rosé Fl. 2999,- Champagne, Moét & Chandon, Frankrig Pinot Noir, Chardonnay Dom Perignon Rose er juvelen hos Dom Perignon. Den fremstilles kun i år med exceptionelt gode forhold og lagres i mindst 8 år i kældrene. Derfor er Dom Perignon Rose indbegrebet af luksus og et symbol på uimodståelig forførelse og sensualitet. Dom Pérignon er for mange den ultimative champagne, opkaldt efter Frankrigs mest berømte kældermester. Mumm Brut Fl. 599,- Champagne, Frankrig Pinot Noir, Pinot Meunier & Chardonnay.

13

14 COCKTAILS min. 5cl Unusual Daiquiri 100,- Lys rom, Rabarberlikør, Limejuice, Sukkersirup, Vaniljesirup En anderledes daiquiri med rabarber og vanilje. Red Licorice 100,- Lys rom, Limejuice, Sukkersirup, Hindbær, Rå lakridspulver Til alle lakridselskere, prøv den! Something Exotic 100,- Mørk rom, Passion, Sukkersirup, Ananasjuice, Mynte En rigtig frugtbombe med en fantastisk smag af passion, ananas og mynte. Mojito 100,- Mørk rom, Lime, Mynte, Sukkersirup, Ginger Ale NO14s bud på en Mojito som efter vores mening er langt bedre end originalen... Mai Tai 100,- Mørk rom, Appelsinlikør, Limejuice, Sukkersirup, Mandelsirup Mørk rom, appelsin og mandel kombineret i en super sammensætning. Caipirinha 100,- Cachaca, Lime, Rørsukker Brasiliens nationalcocktail, frisk og velsmagende Brazilian Berries 100,- Cachaca, Brombærlikør, Limejuice, Honning, Hindbær Brasiliens national spiritus blandet med brombær, hindbær og honning. NO14 Sling 100,- Hindbær Vodka, Kirsebærlikør, Cointreau, Limejuice, Sukkersirup, Ananasjuice En mere frugtrig Singapore Sling hvor Gin er udskiftet med Hindbær Vodka Cosmopolitan 100,- Citron Vodka, Appelsinlikør, Limejuice, Tranebærjuice, Orange bitters Carrie, Charlotte, Miranda & Samanthas favoritcocktail, frisk og syrlig. Honey Smash 100,- Vodka, Passion, Citronjuice, Honning, Mynte Biernes nektar blandet med passion og mynte.

15 COCKTAILS min. 5cl Espresso Martini 100,- Vodka, Kaffelikør, Espresso Forrygende alternativ til den klassiske Irish Coffee. Sidecar 100,- Cognac, Appelsinlikør, Citronjuice, Sukkersirup En fjern slægtning til Margaritaen, som efter vores mening er bedre. New York Sour 100,- Bourbon, Citronjuice, Sukkersirup, Angostura Bitters, Rødvin En whiskey sour toppet med rødvin. Amaretto Sour 100,- Amaretto, Citronjuice, Sukkersirup, Orange Bitters Pigernes bedste ven, et sikkert hit hver gang. Alexander 100,- Cognac, Mørk kakaolikør, Mælk En ægte after dinner klassisker, prøv den i stedet for en dessert! Bees Knees 100,- Gin, Citronjuice, Honning En glemt klassisker som efter vores mening fortjener en chance til... Elderflower Margarita 100,- Tequila, Hyldeblomstlikør, Limejuice, Sukkersirup Verdens mest solgte cocktail med en frisk smag af hyldeblomst. Old Fashioned 100,- Bourbon, Sukkersirup, Angostura Bitters Tidens mest solgte cocktail, gjort populær af en vis Don Draper. Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme ventetid på cocktails.

16 Alkoholfri COCKTAILS LONG DRINKS min. 5cl Virgin Mojito 60,- Lime, Mynte, Sukkersirup, Ginger Ale Something Virgin 60,- Passion, Sukkersirup, Ananasjuice, Mynte Buckle Up 60,- Citronjuice, Hindbær, Hyldeblomst, Sukkersirup, Mynte Solero 60,- Limejuice, Jordbærsirup, Vaniljesirup, Ananasjuice, Mælk. Dark & Stormy 90,- Goslings Rom, Limejuice, Ginger Beer Moscow Mule 90,- Vodka, Limejuice, Ginger Beer Cuba Libre 90,- Rom, Cola & Lime Gin & Lemon 90,- Gin, Lemon Sodavand NO14 Gin & Tonic 90,- Beefeater 24 Gin & Grapefrugt Hendricks Gin & Tonic 90,- Hendricks Gin & Agurk Old English Gin & Tonic 90,- Old English Gin & Citron Geranium Gin & Tonic 90,- Geranium Gin & Appelsin

17

18 SPIRITUS 4cl ROM Ron Zacapa Centenario 23 års 90,- Guatemala Smagen er med karamel, honing, sirup og modne frugter. Ron Matusalem 23 års 90,- Dominikansk republik Smagen er cremet, kraftig og nuanceret med frugt, toffee og hasselnød. Ron Diplomatico Reserva Exclusiva 12 års 75,- Venezuela I ganen fremkaldes chokoladesauce og tropiske frugter. WHISKY Highland Park 12 års 60,- Skotland Smagen er usædvanlig blød og rund med en karakteristisk letrøget smag. Highland Park 18 års 85,- Skotland Honningagtig med vanilje og tobak. En frisk og letkrydret eftersmag. Glenlivet 12 års 60,- Skotland Smagen er med sukkersøde blomster og noter af hvide ferskener. Glenlivet Nadurra 16 års 85,- Skotland Smagen er røget med noter af marmelade og rosiner. Glenlivet 18 års 85,- Skotland Smagen er blød og fløjlsagtig med krydderier og bitre appelsiner. Lagavulin 16 års 85,- Skotland Smagen er tyk, fyldig og meget røget. COGNAC Martell V.S.O.P 75,- Frankrig Smagen er blød med en anelse sødme og vanilje. Martell Cordon Bleu 115,- Frankrig Smagen er blød og delikat. Château de Beaulon 1975 XO 185,- Frankrig Smagen er blød og velafbalanceret ARMAGNAC 1979 Domaine de Busquet 95,- Frankrig Smagen er med noter af chokolade og kaffe. Fantastisk Armagnac!

19 ØL vand 25cl Jacobsen 55,- Weissbier, Brown Ale Crabbies Ginger Beer 55,- Ingefær, Hindbær Carlsberg Pilsner 40,- Carlsberg Nordic 0,5 % 30,- Coca Cola 30,- Coca Cola Zero 30,- Fanta 30,- Sprite 30,- Schweppes Lemon 30,- Schweppes Ginger Ale 30,- Schweppes Tonic Water 30,- Carlsberg Kurvand 30,- Coke Perfect Serve I samarbejde med The Coca-Cola Company har Riedel udviklet det optimale Coca-Cola glas. Efter at have testet forskellige størrelser og udformninger faldt valget på det helt perfekte glas, der er formet som den unikke Cola flaske. Men prøv selv! Du bliver overrasket. Og husk isterningen rigtig cola er med is!

20 no14.dk

Sierra Cantabria Reserva Gl. 99,- Fl. 399,- Rioja, Spanien Tempranillo En komplet og elegant vin

Sierra Cantabria Reserva Gl. 99,- Fl. 399,- Rioja, Spanien Tempranillo En komplet og elegant vin RØDVIN, GLAS - 17,5 cl Vilosell, Tomàs Cusiné (Husets Vin) Gl. 69,- Fl. 249,- Costers del Segre, Spanien, Cabernet Sauvignon, Grenache & Merlot - Smagen er delikat og med frisk druesødme Sierra Cantabria

Læs mere

RØDVIN, GLAS - 17,5 cl Vilosell, Tomàs Cusiné (Husets Vin) Gl. 69,- Fl. 249,-

RØDVIN, GLAS - 17,5 cl Vilosell, Tomàs Cusiné (Husets Vin) Gl. 69,- Fl. 249,- RØDVIN, GLAS - 17,5 cl Vilosell, Tomàs Cusiné (Husets Vin) Gl. 69,- Fl. 249,- Costers del Segre, Spanien, Cabernet Sauvignon, Grenache & Merlot - Smagen er delikat og med frisk druesødme Sierra Cantabria

Læs mere

RØDVIN, GLAS 17,5cl. Grimaldi, Barolo Gl. 109,- Fl. 499,- Piemonte, Italien Nebbiolo Rubinrød med noter af karamel, kirsebær og rosenblade.

RØDVIN, GLAS 17,5cl. Grimaldi, Barolo Gl. 109,- Fl. 499,- Piemonte, Italien Nebbiolo Rubinrød med noter af karamel, kirsebær og rosenblade. RØDVIN, GLAS 17,5cl Faiveley, Bourgogne Rouge Gl. 79,- Fl. 349,- Bourgogne, Frankrig Pinot Noir Smagen er frisk, frugtagtig og med en nuanceret eftersmag. Fleurie Chateau De Beauregard Gl. 79,- Fl. 349,-

Læs mere

Sebastiani Zinfandel Gl. 69,- Fl. 299,- Californien, USA Zinfandel Smagen er delikat, sødmefuld og godt indpakket af milde og harmoniske tanniner

Sebastiani Zinfandel Gl. 69,- Fl. 299,- Californien, USA Zinfandel Smagen er delikat, sødmefuld og godt indpakket af milde og harmoniske tanniner RØDVIN, GLAS - 17,5 cl Faiveley, Bourgogne Rouge Gl. 79,- Fl. 349,- Bourgogne, Frankrig Pinot Noir Smagen er frisk, frugtagtig og med en nuanceret eftersmag Fleurie Chateau De Beauregard Gl. 79,- Fl. 349,-

Læs mere

Hvidvin. Spanien: Bolo, Rafael palacios, Godello Gl. 69,- Fl. 249,- Valdeorras, Spanien Aromatisk og mineralsk med noter af citrusfrugter

Hvidvin. Spanien: Bolo, Rafael palacios, Godello Gl. 69,- Fl. 249,- Valdeorras, Spanien Aromatisk og mineralsk med noter af citrusfrugter vinkort Hvidvin Spanien: Auzells Tomàs Cuisiné (Husets Vin), Gl. 69,- Fl. 249,- 10 forskellige druer Costers del Segre, Spanien Smagen er frisk med noter af ferskner og hyldeblomst Bolo, Rafael palacios,

Læs mere

VINkort. (Til velkomst og dessert)

VINkort. (Til velkomst og dessert) Champagne og Mousserende vine (Til velkomst og dessert) Crémant d Alsace Brut Cave Vinicole de Hunawihrs Cremant er ren, frisk og elegant. Bouquet en er fint duftende og blomsteragtig, og smagen er tør,

Læs mere

Januar 2014. - vinkort

Januar 2014. - vinkort Januar 2014 - vinkort Hvidvine Australien Husets vin, Chardonnay Farven er lys gylden, og vinen har den karakteristiske frugtagtige bouquet. pr. flaske 135,00 kr Smagen er afrundet, tør og frisk. glas,

Læs mere

AGERBÆK HOTEL. Velkomst

AGERBÆK HOTEL. Velkomst - vinkort AGERBÆK HOTEL Velkomst Abrikos, alkoholfri 15,00 FRANKRIG Concert de Paris, Peche Concert de Paris er en mousserende vin med en vidunderlig smag af fersken 20,00 SPANIEN Miquel de March, Cava

Læs mere

Camping &Feriecenter Samsø Vinkort

Camping &Feriecenter Samsø Vinkort Camping &Feriecenter Samsø Vinkort HVIDVINE 1/1 fl. Glas Chile HUSETS HVIDVIN 2014 ERRAZURIZ SAUVIGNON BLANC Casablanca Valley, Viña Errazuriz S.A. 219,- 49,- Frisk indbydende duft af citronskal og rød

Læs mere

VINKORT. CHAMPAGNE OG MOUSSERENDE VINE (Til velkomst og dessert)

VINKORT. CHAMPAGNE OG MOUSSERENDE VINE (Til velkomst og dessert) CHAMPAGNE OG MOUSSERENDE VINE (Til velkomst og dessert) CREMANTS D ALSACE CUVÉE GUILLAUME DANIEL RUFF ALSACE (FRANKRIG) Har fået guldmedalje i Frankrig. I Danmark gav Vinmagasinet den topkarakter, 5 stjerner

Læs mere

Dessertvine. Glas 1/2 1/1 fl. Italien Moscato d Asti, Bersano En let perlende vin med duft af fersken. Smagen er sød med flot koncentration 46,- 229,-

Dessertvine. Glas 1/2 1/1 fl. Italien Moscato d Asti, Bersano En let perlende vin med duft af fersken. Smagen er sød med flot koncentration 46,- 229,- Dessertvine Italien Moscato d Asti, Bersano En let perlende vin med duft af fersken. Smagen er sød med flot koncentration 46,- 229,- Portugal Warres Finest Tawny el. White Warres Den Kongelige Livgardes

Læs mere

Vinkort. VILHELMSBORG KRO Ringkøbingvej 139 7620 Lemvig Tlf. 9788 9970

Vinkort. VILHELMSBORG KRO Ringkøbingvej 139 7620 Lemvig Tlf. 9788 9970 Vinkort VILHELMSBORG KRO Ringkøbingvej 139 7620 Lemvig Tlf. 9788 9970 Hvidvine Glas 1/2 flaske Pearl Valley White, Sydafrika 32,- 128,- I smagen går mange af noterne fra duften igen, og vinen opleves frisk

Læs mere

DRINKS KORT. ÅBNINGSTIDER Hverdag... 09.00-23.00 Fredag... 09.00-24.00 Lørdag... 09.00-24.00 Søndag... 10.00-22.00

DRINKS KORT. ÅBNINGSTIDER Hverdag... 09.00-23.00 Fredag... 09.00-24.00 Lørdag... 09.00-24.00 Søndag... 10.00-22.00 DRINKS KORT ÅBNINGSTIDER Hverdag... 09.00-23.00 Fredag... 09.00-24.00 Lørdag... 09.00-24.00 Søndag... 10.00-22.00 BOBLER& MOUSSERENDE VIN, CAVA & CHAMPAGNE FRANKRIG MARQUIS DE LA COUR DEMI SEC. LOIRE Halvsød,

Læs mere

VINSMAGNING. Onsdag den 4. september 2013 Kl. 18.00

VINSMAGNING. Onsdag den 4. september 2013 Kl. 18.00 VINSMAGNING Onsdag den 4. september 2013 Kl. 18.00 Vintner s Reserve Riesling Kendall-Jackson Vintner s Reserve serien repræsenterer Kendall- Jacksons engagement og dedikation til Jackson Estate vinene.

Læs mere

Velkomstvin TIL AT STARTE MED TOGNI SPUMANTE DOLCEITALIEN. Hvidvin FRISK OG LET MIRROR ESTATE, CHARDONNAYAUSTRALIEN

Velkomstvin TIL AT STARTE MED TOGNI SPUMANTE DOLCEITALIEN. Hvidvin FRISK OG LET MIRROR ESTATE, CHARDONNAYAUSTRALIEN Velkmstvin TIL AT STARTE MED TOGNI SPUMANTE DOLCEITALIEN Dette er en let, sødlig musserende vin med en flt klar gul farve g en behagelig frugtig buquet. kr. 139,- kr. 25,- Hvidvin FRISK OG LET MIRROR ESTATE,

Læs mere

Hos Søborg har vi ligesom på det madmæssige ladet os inspirere, der hvor smagsoplevelserne er størst.

Hos Søborg har vi ligesom på det madmæssige ladet os inspirere, der hvor smagsoplevelserne er størst. Kære Vinkunde Hos Søborg har vi ligesom på det madmæssige ladet os inspirere, der hvor smagsoplevelserne er størst. Vi har nøje udvalgt nogle af de bedste vine. Klassiske franske, italienske og portugisiske

Læs mere

EN MADOPLEVELSE FOR ALLE SANSER

EN MADOPLEVELSE FOR ALLE SANSER EN MADOPLEVELSE FOR ALLE SANSER Teater Kælderen byder på kulinariske oplevelser serveret med sang i hjertet af Herning. Repertoiret spænder bredt med fokus på mad, mennesker og ikke mindst musikken. TAVLEMENU

Læs mere

Mousserende & Champagne

Mousserende & Champagne Vinkort Mousserende & Champagne Cava Mont Michel Semi-Seco, Spanien Vinen har en frisk sødme og virker meget umiddelbar og charmerende. White Port Ramos Pinto Douro, Portugal Et dejligt glas portvin med

Læs mere

70- Hacienda Araucano 95- 150 KR. 2008 cabernet sauvignon, Chile. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk SPAR

70- Hacienda Araucano 95- 150 KR. 2008 cabernet sauvignon, Chile. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk SPAR T0531453 Hacienda Araucano 2008 cabernet sauvignon, Chile Den berømte Lurton-familie fra Bordeaux, som ejer flere Grand Cru Classé slotte, er for nogle år siden begyndt at dyrke vin rundt om i verden.

Læs mere

65- Ca del toscanello 149- 504 kr. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk. Gamle Priser! SPAR

65- Ca del toscanello 149- 504 kr. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk. Gamle Priser! SPAR P12051608 Ca del toscanello 2008 BT-SØLV den 17.7.2011 med følgende kommentar: Frugtrig, behagelig, saftig, kraftig rødvin, flot lang blød smag af modne mørke bær, krydderurter, lidt sorte blommer, mørk

Læs mere

High Five 10 - Australien

High Five 10 - Australien High Five 10 - Australien High Five is Back! Endnu en Holstebro vine, tegnet af Pauls børn; Jamie, Theresa, Tobias & Dj Glimrende Shiraz og Cabernet Sauvignon som byder på friske aromaer af brombær, solbær

Læs mere

Champagne & mousserende

Champagne & mousserende Champagne & mousserende 1/1 fl. Extremarium Cava Brut, Mont-Marcal, Spanien 249,- Blød frugt og friske bobler i elegant forening. Flot klar i glasset med en grøn tone. En herlig duft med strejf af friske

Læs mere

en madoplevelse for alle sanser

en madoplevelse for alle sanser en madoplevelse for alle sanser Teater Kælderen byder på kulinariske oplevelser serveret med sang i hjertet af Herning. Repertoiret spænder bredt med fokus på mad, mennesker og ikke mindst musikken. À

Læs mere

VINKORT HJHANSEN-VIN.DK

VINKORT HJHANSEN-VIN.DK VINKORT HJHANSEN-VIN.DK CHAMPAGNE / MOUSSERENDE Pr. glas Cava Juvé y Camps Reserva Juve Y Camps, Penedès, Spanien... 88,- Strågylden vin med god mousse. Indbydende og elegant frugtig duft og smag af mandler

Læs mere

Vinkort. Chardonnay, Abbotts & Delaunay, Frankrig 55,- 118,- 218,- Ren Chardonnay fra Languedoc. Vinen har stor fylde, intens frugt og fedme

Vinkort. Chardonnay, Abbotts & Delaunay, Frankrig 55,- 118,- 218,- Ren Chardonnay fra Languedoc. Vinen har stor fylde, intens frugt og fedme Vinkort Husets hvidvine: Gl. ½ 1/1 Chardonnay, Abbotts & Delaunay, Frankrig 55,- 118,- 218,- Ren Chardonnay fra Languedoc. Vinen har stor fylde, intens frugt og fedme Sauvignon Blanc, Domaine Lalande,

Læs mere

BIELERS VINKÆLDER. Mousserende Gl. Husets Vine fra Chile. Hvidvin. Rosévin. Rødvin

BIELERS VINKÆLDER. Mousserende Gl. Husets Vine fra Chile. Hvidvin. Rosévin. Rødvin Mousserende Gl. 1/1 fl. DOMAINE CHATEAU ST. MICHELLE. CHARDONNAY. PINOT NOIR, WASHINGTON 55,- 250,- Liftlige blide bobler med en udsøgt balance mellem fedme og syre. PROSECCO DI VALDOBBIADENE BRUT, SORELLE

Læs mere

Margueritten s vinkort Mousserende vin

Margueritten s vinkort Mousserende vin Mousserende vin Spumante Brut, Monte del Fra Veneto Tør Spumante med herlig duft af blomst og citrus, samt en dejlig blød og afrundet smag. Hvidvine 1/1 fl. 289,- 2010 Rully 1er cru "Vauvry", Betagende

Læs mere

Champagne. Andre mousserende. Brut Premier, Champagne Louis Roederer 698,- Carte Blanche Champagne Louis Roederer 698,-

Champagne. Andre mousserende. Brut Premier, Champagne Louis Roederer 698,- Carte Blanche Champagne Louis Roederer 698,- Champagne 1/1 fl. Brut Premier, Champagne Louis Roederer 698,- Her finder man eksotiske karakterer af honning, vanille, mandler og ristet brød og samtidig en delikat og kompleks finish. En meget spændende

Læs mere

SANCERRE, LA MERISIERE, JEAN PABIOT, FRANKRIG 150,- Tør, frisk vin med smagsnuancer af pærer og grønne æbler.

SANCERRE, LA MERISIERE, JEAN PABIOT, FRANKRIG 150,- Tør, frisk vin med smagsnuancer af pærer og grønne æbler. Halve flaske Vin 1/2 fl. HVIDVINE SANCERRE, LA MERISIERE, JEAN PABIOT, FRANKRIG 150,- Tør, frisk vin med smagsnuancer af pærer og grønne æbler. DE CHANSAC, SAUVIGNON BLANC CÔTES DE GASCOGNE, FRANKRIG 130,-

Læs mere

MOUSSENDE VINE. Glas 1/1 Fl. Moscato d Asti Fiocco di Vite Fiocco di Vite, Piemonte, Italien. Nanci Carol Cava Brut Penedès, Spanien

MOUSSENDE VINE. Glas 1/1 Fl. Moscato d Asti Fiocco di Vite Fiocco di Vite, Piemonte, Italien. Nanci Carol Cava Brut Penedès, Spanien VINKORT Glas 1/1 Fl. MOUSSENDE VINE Moscato d Asti Fiocco di Vite Fiocco di Vite, Piemonte, Italien Let mousserende og sødmefyldt med umiddelbare noter af ananas, ferskner, mandariner og abrikoser i smagen.

Læs mere

BOBLER Mousserende vin & Champagne

BOBLER Mousserende vin & Champagne BOBLER Mousserende vin & Champagne MARQUIS DE LA COUR DEMI SEC, LOIRE Halvsød, mousserende vin med frugtagtig bouguet. Pr. glas 59,- Pr. flaske 285,- MARQUIS DE LA TOUR ROSE Mousserende halvsød rosé vin

Læs mere

Velkomst Drink. Hvidvin

Velkomst Drink. Hvidvin Velkomst Drink 100 Shine Peach... 45,00 Mousserende vin med fersken 101 Kir... 35,00 Tør hvidvin med solbær likør 102 Kir Royal... 45,00 Mousserende vin med solbær likør 103 Dry Martini Cocktail... 45,00

Læs mere

45- 2009 Govone 74- 174 kr. 13% Piemonte. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk

45- 2009 Govone 74- 174 kr. 13% Piemonte. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk P12050909 Barbera d Asti 2009 Govone 13% Piemonte Barberadruen giver i Piemonte fyldige vine med toner af mørk frugt og en karakter og eftersmag, som hænger meget længe i munden. Vi mener, at vi er Danmarks

Læs mere

Domaine De La Presidente

Domaine De La Presidente Domaine De La Presidente Herning Vin Center Herning Vin Center er en lille familie drevet virksomhed - vi er en af de ældste vin butikker i Herning, måske den ældste. Grundlagt i 1967. Vi fokuserer udelukkende

Læs mere

Vinsmagning på Børsen tirsdag den 2. oktober 2007 kl. 17.00 20.00

Vinsmagning på Børsen tirsdag den 2. oktober 2007 kl. 17.00 20.00 Der trækkes lod om vin præmier ca. kl. flotte 18,30 Vinsmagning på Børsen tirsdag den 2. oktober 2007 kl. 17.00 20.00 Tilmeldingskupon vedlagt September 2007 Program for vinsmagningen på Børsen Tirsdag

Læs mere

VINE. Spanien Raimat Chardonnay Brut... 375,- Tør elegant cava med mange fine små bobler.

VINE. Spanien Raimat Chardonnay Brut... 375,- Tør elegant cava med mange fine små bobler. VINE CHAMPAGNE & MOUSSERENDE Spanien Raimat Chardonnay Brut... 375,- Tør elegant cava med mange fine små bobler. Nicolas Feuillatte Réserve Brut... 495,- Flot champagne med duft af blomster og frugt. Smagen

Læs mere

Aperitif 1/1 fl. Pommery Champagne Brut Royal 595,- Frankrig Glas 105,- Duc de Foix Cava Brut 295,- Spanien Glas 55,-

Aperitif 1/1 fl. Pommery Champagne Brut Royal 595,- Frankrig Glas 105,- Duc de Foix Cava Brut 295,- Spanien Glas 55,- Aperitif 1/1 fl. Pommery Champagne Brut Royal 595,- Frankrig Glas 105,- Det kendte champagnehus i Reims har her benyttet følgende druer 33% Pinot Noir, 33% Pinot Meunier samt 33% Chardonnay. Naturlig elegance

Læs mere

PASSION FOR VIN SIDEN 1875

PASSION FOR VIN SIDEN 1875 PASSION FOR VIN SIDEN 1875 Hos Kjær Sommerfeldt er vi stolte af at være en virksomhed, hvor sjæl og nærvær går hånd i hånd med tidssvarende virksomhedsledelse. Netop dét har været visionen, siden Kjær

Læs mere

Aperitif 1/1 fl. Pommery Champagne Brut Royal 595,- Frankrig Glas 105,- Duc de Foix Cava Brut 295,- Spanien Glas 55,-

Aperitif 1/1 fl. Pommery Champagne Brut Royal 595,- Frankrig Glas 105,- Duc de Foix Cava Brut 295,- Spanien Glas 55,- Aperitif Pommery Champagne Brut Royal 595,- Frankrig Glas 105,- Det kendte champagnehus i Reims har her benyttet følgende druer 33% Pinot Noir, 33% Pinot Meunier samt 33% Chardonnay. Naturlig elegance

Læs mere

VINKORT. Kroens mousserende vin

VINKORT. Kroens mousserende vin VINKORT Kroens mousserende vin Caprice Rosé, Albert Sounit, Vin Mousseux Caprice Rosé er en meget frugtrig og delikat mousserende rosé. De mange fine bobler gør vinen frisk, og Pinot Noir og Gamay druer

Læs mere

Velkommen til Mortens aften på Danica

Velkommen til Mortens aften på Danica Velkommen til Mortens aften på Danica Hjemmelavet mad som vor mor lavede den! Start aftenen med en klassisk forret Vælg mellem: Klar suppe med boller samt hjemmebagt brød Eller Lakseroulade med mild flødeost,

Læs mere

Vinkort. Frizzante Fersken 208,- Mousserende vin med ferskensmag

Vinkort. Frizzante Fersken 208,- Mousserende vin med ferskensmag Vinkort APERITIF: Glas 1/1 fl. Kir, Hyldeblomst eller Fersken 35,- Kir, Elder flower or Peach Frizzante Fersken 208,- Mousserende vin med ferskensmag Asti Spumante 208,- Vallebelbo, Italien Let, aromatisk

Læs mere

Slotskroen franske anbefaling Hvidvin. Rødvin. Dessertvin

Slotskroen franske anbefaling Hvidvin. Rødvin. Dessertvin Slotskroen franske anbefaling Granfort, Colombard, Gascogne 2015, Blød, indbydende og ganske behagelig hvidvin med et meget fransk udtryk hvidvin fra foie gras hjemstavn. 59 199 Sensas, Chardonnay, Pays

Læs mere

Hos Søborg har vi ligesom på det madmæssige ladet os inspirere, der hvor smagsoplevelserne er størst.

Hos Søborg har vi ligesom på det madmæssige ladet os inspirere, der hvor smagsoplevelserne er størst. Kære Vinkunde Hos Søborg har vi ligesom på det madmæssige ladet os inspirere, der hvor smagsoplevelserne er størst. Vi har nøje udvalgt nogle af de bedste vine. Klassiske franske og italienske vine men

Læs mere

Restaurant Teaterkælderen. Tlf. 99 26 99 27. TK@mch.dk

Restaurant Teaterkælderen. Tlf. 99 26 99 27. TK@mch.dk Restaurant Teaterkælderen Tlf. 99 26 99 27 TK@mch.dk Aperitif Teater Kælderens Aperitif Spørg venligst service-medarbejderen Vinkort 250 Pr. glas... kr. 42,- Bordvin: Spørg venligst service-medarbejderen

Læs mere

2010 Pink Mousser, Skovgaarde, Fyn Danmark - kr. 699,- Vinene er et samarbejde mellem Skovgaarde og Skærsøgaard Vin, ved Kolding

2010 Pink Mousser, Skovgaarde, Fyn Danmark - kr. 699,- Vinene er et samarbejde mellem Skovgaarde og Skærsøgaard Vin, ved Kolding Kælderkort Kældervinene er også at finde på vores vinkort, dette er en beskrivelse af de enkelte vine. mousserende 1/1 2010 Pink Mousser, Skovgaarde, Fyn Danmark - kr. 699,- Mousserende rosé fra Hempler

Læs mere

Rørvig Fisk & Røgeri. Fisk- & skaldyrsbuffet. Menu- og vinkort

Rørvig Fisk & Røgeri. Fisk- & skaldyrsbuffet. Menu- og vinkort Rørvig Fisk & Røgeri Fisk- & skaldyrsbuffet Menu- og vinkort RØRVIG FISK & RØGERI S FISKE- & SKALDYRSBUFFET FROKOST 199.- 12.00-15.00 AFTEN 279.- 18.00-21.00 BØRN HALV PRIS (MAX. 11 ÅR) Kager Muffins 30,-

Læs mere

SYD AFRIKA fra Rustenberg, Stellenbosch. Den betragtes som Sydafrikas grand old estate med vine af utrolig høj klasse.

SYD AFRIKA fra Rustenberg, Stellenbosch. Den betragtes som Sydafrikas grand old estate med vine af utrolig høj klasse. ALSACE ligger langs Rhinen i det nordlige Frankrig, tæt på Tyskland og nord for Schweiz. Det strækker sig langs Vogeserbjergene i syd ved Mulhouse til Strasbourg i nord. Der produceres næsten udelukkende

Læs mere

Hermed forslag til julegaveidéer. Har du specielle ønsker til gaverne, er vi gerne behjælpelige med at finde det rigtige indhold.

Hermed forslag til julegaveidéer. Har du specielle ønsker til gaverne, er vi gerne behjælpelige med at finde det rigtige indhold. Julegaveidéer HUSK! Det er os der forhandler ESE-BRYG Hermed forslag til julegaveidéer. Har du specielle ønsker til gaverne, er vi gerne behjælpelige med at finde det rigtige indhold. Helgolandsgade 26

Læs mere

MARIAGERFJORD GOLFRESTAURANT - stedet hvor man hygger sig før og efter golfrunden

MARIAGERFJORD GOLFRESTAURANT - stedet hvor man hygger sig før og efter golfrunden MARIAGERFJORD GOLFRESTAURANT - stedet hvor man hygger sig før og efter golfrunden Mariagervej 101, 9560 Hadsund Vært Jan Thomassen Direkte telefonnummer 41212723 Velkomst: Rieflé Crémant d Alsace Brut

Læs mere

Vinkort. Restaurant Nordstjernen. Høkervej 1 Blokhus www.restaurantnordstjernen.dk

Vinkort. Restaurant Nordstjernen. Høkervej 1 Blokhus www.restaurantnordstjernen.dk Vinkort Restaurant Nordstjernen Høkervej 1 Blokhus www.restaurantnordstjernen.dk Champagne / Mousserende 1/1 fl. Marie Stuart Brut Tradition Champagne, Frankrig... 398,- Klassisk og meget elegant duft

Læs mere

FRANKRIG PHILIPPE PRIE BRUT 488,- En frisk perlende champagne af Chardonnay og Pinot Noir druerne.

FRANKRIG PHILIPPE PRIE BRUT 488,- En frisk perlende champagne af Chardonnay og Pinot Noir druerne. BOBLER/ VELKOMST PHILIPPE PRIE BRUT 488,- En frisk perlende champagne af Chardonnay og Pinot Noir druerne. BERSANO ROSSO, SPUMANTE, PIEMONTE, 288,- Sødlig rød spumante med toner af jordbær og hindbær.

Læs mere

Nicolas Feuillatte Brut, Réserve Elegant og lækker Champagne med klassiske Champagne- noter af toast, sprøde, grønne æbler og citrus.

Nicolas Feuillatte Brut, Réserve Elegant og lækker Champagne med klassiske Champagne- noter af toast, sprøde, grønne æbler og citrus. Champagne Nicolas Feuillatte Brut, Réserve Elegant og lækker Champagne med klassiske Champagne- noter af toast, sprøde, grønne æbler og citrus. 898 Mousserende vin Marquis de la Tour Rosé Mousserende halvsød

Læs mere

Mousserende & Champagne

Mousserende & Champagne VINKORT Mousserende & Champagne Prosecco Brut Casa Bianca, DOC, Venegazzu Spa, Italien Nuancer af akacieblomst, lindeblomst og lidt grape. I smagen er den liflig, sprød og frugtrig med spændende tutti-frutti-toner.

Læs mere

TILBUD. Dansk Vinmager

TILBUD. Dansk Vinmager SG 813573 / 813575 EVERY DAY WINE Frit valg Spanien 300 cl. Dansk Vinmager WHITE WINE: En charmerende hvidvin med en frisk bouquet hvor fx pære og fersken delikat strejfes af lidt blomst. Smagen er halvtør

Læs mere

Vinkort FØDSELSDAGSTILBUD:

Vinkort FØDSELSDAGSTILBUD: Vinkort FØDSELSDAGSTILBUD: Har du fødselsdag? Tilbyder vi vores buffet til kun 1KR. Ved bestilling til minimum 4 personer, spiser fødselaren for 1 Kr (gælder ikke drikkevarer) KUN buffet. (gælder 3 dage,

Læs mere

Husets egne vine Italien

Husets egne vine Italien Husets egne vine Italien MOUSSERENDE Prosecco di Conegliano, Valdobbiadene Ca Ongaresca kr. 265,- På druesorten prosecco. Flot perlende vin med et strejf af blomster og friske bær. HVIDVINE 1/1 fl. Langhe

Læs mere

69,- VEGETAR 72,- LAKS. 88,- SKALDYR (Rejer og krebsehaler) 82,- LUFTTØRRET SKINKE/MOZZARELLA

69,- VEGETAR 72,- LAKS. 88,- SKALDYR (Rejer og krebsehaler) 82,- LUFTTØRRET SKINKE/MOZZARELLA 42,- 42,- KYLLING/BACON 69,- VEGETAR 72,- LAKS 88,- SKALDYR (Rejer og krebsehaler) 82,- LUFTTØRRET SKINKE/MOZZARELLA 76,- SPRØD SOMMERSALAT MED LUFTTØRRET SKINKE 86,- NACHOS Serveres fra kl. 10.30-17.30

Læs mere

PIEMONDO Piemonte DOC Rosso 2015

PIEMONDO Piemonte DOC Rosso 2015 PIEMONDO Piemonte DOC Rosso 2015 Piemondo er en dejlig saftig og fyldig rødvin fra Piemonte i Norditalien. Vinen er produceret af 60% Barbera, 20% Nebbiolo og 20% Dolcetto. Vinmarkerne er beliggende omkring

Læs mere

Er en frisk Italiensk Spumante. GRAN RUE er lavet efter Champagnemetoden. GRAN RUE har en dejlig delikat duft, er tør og har en afbalanceret surhed.

Er en frisk Italiensk Spumante. GRAN RUE er lavet efter Champagnemetoden. GRAN RUE har en dejlig delikat duft, er tør og har en afbalanceret surhed. NYTÅRS VINMENU 2017 Bestilling Årgang Vin Pris Tilbud Velkomst 2015 Gran Rue Metodo Classico 159 130 Hvid 2016 Riesling Spätlese Trocken 99 85 2016 IGT Montemaggio CHARDONNAY økologisk 159 125 Rød 2015

Læs mere

Vinkort. Sæt prikken over i et. HOTEL FUGLSANGCENTRET Hotel, Kursus- & Konferencecenter

Vinkort. Sæt prikken over i et. HOTEL FUGLSANGCENTRET Hotel, Kursus- & Konferencecenter Vinkort Sæt prikken over i et HOTEL FUGLSANGCENTRET Hotel, Kursus- & Konferencecenter Vinen er prikken over i et Det gode selskab, den lækre mad, det smukke bord og de dygtige tjenere - sammen er det alt

Læs mere

En fantastisk frisk men tør Riesling, der har tydlige noter af citrus, og er let perlende på tungen.

En fantastisk frisk men tør Riesling, der har tydlige noter af citrus, og er let perlende på tungen. Hvidvin Riesling Eins, Zwei, DRY, Leitz,2013, Tyskland 75.- // 300.- En fantastisk frisk men tør Riesling, der har tydlige noter af citrus, og er let perlende på tungen. Kung Fu Girl, Charles Smith, 2013,

Læs mere

Italien BERSANO, ROSSO SPUMANTE, PIEMONTE... Sødmefuld rød Spumante med toner af jordbær og hindbær.

Italien BERSANO, ROSSO SPUMANTE, PIEMONTE... Sødmefuld rød Spumante med toner af jordbær og hindbær. ... GL. MOUSSERENDE VIN Italien BERSANO, ROSSO SPUMANTE, PIEMONTE... Sødmefuld rød Spumante med toner af jordbær og hindbær. CRÉMANT D ALSACE BRUT, BESTHEIM... Fin pikant Crémant D Alsace med cremet, behagelig

Læs mere

Isefjordens Jule og Nytårsvine 2013

Isefjordens Jule og Nytårsvine 2013 Isefjordens Jule og Nytårsvine 2013 Så nærmer vi os igen den dejlige højtid, med hygge i familiens og venners gode selskab, efterfulgt af dejlig Julemad,hvortil jeg har fundet nogle Vine/hedvine og lækre

Læs mere

BOBLER ROSÈ GLAS & FLASKE

BOBLER ROSÈ GLAS & FLASKE BOBLER Bubbles by Lobetia La Mancha, Spanien (ØKOLOGISK VIN) Gylden farve. Aromatisk og indbydende duft med af eksotisk frugt. Smagen er medium tør med antydning af sødmefuld frugt. 60,00 225,00 Prosecco

Læs mere

Rønnes Hotel Menukort forår 2016

Rønnes Hotel Menukort forår 2016 Menukort forår 2016 og Restaurant A/S, Kystvejen 25, Slettestrand, 9690 Fjerritslev Telefon: 98217150 - Email: recep@roennes-hotel.dk Www.roennes-hotel.dk Frokostkort kl. 12-14 Sildetallerken med tre slags

Læs mere

KRAGERUP GODS VINKORT

KRAGERUP GODS VINKORT VELKOMSTDRINK Glas Kragerup Special 75,- Caprice de Lune 60,- Kir 55,- Kir Royale 65,- Garage 45,- Somersby 45,- Øl 35,- Special øl 45,- Sodavand 30,- Hildonvand på flaske 55,- CHAMPAGNE OG MOUSSERENDE

Læs mere

VINE. Alle disse vine er fra producenter der laver vin i små portioner. Vi er overbevist om at storhed skal findes i det små. Skål og velkommen!

VINE. Alle disse vine er fra producenter der laver vin i små portioner. Vi er overbevist om at storhed skal findes i det små. Skål og velkommen! VINE Vinkortet er sammensat ud fra det simple kriterium vi vil kun sælge det vi selv kan lide og stå inde for. Vi har smagt os igennem syndfloder af vin i søgen efter det bedste til dig. Vi har valgt cutting

Læs mere

AUSTRALIEN Her har vi vin fra Elderton, Barossa som fremstiller Tantalus, som nok er den mest kendte herhjemme.

AUSTRALIEN Her har vi vin fra Elderton, Barossa som fremstiller Tantalus, som nok er den mest kendte herhjemme. VINKORT ALSACE ligger langs Rhinen i det nordlige Frankrig, tæt på Tyskland og nord for Schweiz. Det strækker sig langs Vogeserbjergene i syd ved Mulhouse til Strasbourg i nord. Der produceres næsten udelukkende

Læs mere

HVIDVIN Glas ½ fl. 1/1 fl

HVIDVIN Glas ½ fl. 1/1 fl Vinkort HUSET ANBEFALER HVIDVIN Glas ½ fl. 1/1 fl Rosario Estate, Sauvignon-Blanc, Chile 45,- 99,- 179,- Vinen fremstår med et lyst klart skær, smagen er tør og meget forfriskende, afsluttet af den liflige

Læs mere

PASSION FOR VIN SIDEN 1875

PASSION FOR VIN SIDEN 1875 PASSION FOR VIN SIDEN 1875 Hos Kjær Sommerfeldt er vi stolte af at være en virksomhed, hvor sjæl og nærvær går hånd i hånd med tidssvarende virksomhedsledelse. Netop dét har været visionen, siden Kjær

Læs mere

HVIDVINE 1/2 fl. 1/1 fl.

HVIDVINE 1/2 fl. 1/1 fl. HVIDVINE 1/2 fl. 1/1 fl. Husets anbefaler: Bergfeld Winery 275,00 Balanceret frisk hvidvin fra det solfyldte Californien. Klar og gylden i glasset med en frugtfyldt bouquet med tropiske gule frugter. Smagen

Læs mere

VINKORT. fadøl. cider - tempt Vælg mellem Hyldeblomst - passion - KIWI 45,- sodavand 41,- 56,- 42,- 58,- flaskeøl bla. royal eksport - heineken 39,-

VINKORT. fadøl. cider - tempt Vælg mellem Hyldeblomst - passion - KIWI 45,- sodavand 41,- 56,- 42,- 58,- flaskeøl bla. royal eksport - heineken 39,- fadøl Velskænket royal pilsner Lille 30 cl. Stor 50 cl. 41,- 56,- Velskænket royal classic Lille 30 cl. Stor 50 cl. 42,- 58,- flaskeøl bla. royal eksport - heineken 39,- NEW CASTLE 54,- cider - tempt Vælg

Læs mere

Champagne. Mousserende vin

Champagne. Mousserende vin Champagne PHILIPPE PRIÉ, ARCHANGE Stor og kompleks med friske noter af abrikos, mandel og appelsin. God balance i smagen, hvor den høje frugtsyre styrer mineralitet og citrusnoter i top. kr. 398,00 Mousserende

Læs mere

Enkelt & Lækkert SIGURD MÜLLER VINHANDEL A/S

Enkelt & Lækkert SIGURD MÜLLER VINHANDEL A/S Enkelt & Lækkert SIGURD MÜLLER VINHANDEL A/S KOLDE DRIKKE SODAVAND LILLE VAND 25 CL. 30.00 MELLEM VAND 40 CL. 40.00 STOR VAND 75 CL. 50.00 PELLEGRINO 44.00 ØKOLOGISK SAFT FRA ADELHARDT Vælg mellem: hyldeblomst,

Læs mere

Verden Rundt med Riesling

Verden Rundt med Riesling Drue Smagning Verden Rundt med Riesling Riesling Prince Abbés, Domaine Schlumberger, Alsace, Frankrig Riesling Feinherb, Kabinett, Josephshöfer, Reichgraff von Kesselstatt, Mosel, Tyskland Riesling St.

Læs mere

Bobler. Caprice de Lune Rosé 325,- Gamay. Sprød, frugtagtig, let sød.

Bobler. Caprice de Lune Rosé 325,- Gamay. Sprød, frugtagtig, let sød. Bobler Caprice de Lune Rosé 325,- Gamay. Sprød, frugtagtig, let sød. Emile Boeckel Crémant d Alsace 348,- Chardonnay. Méthode Champeniose, tør, frisk. Anna Codorniu Blanc de blanc Cava Brut 315,- Chardonnay,

Læs mere

Bedste Fra: Bourgogne, Californien (russisk River, Sonoma Coast, Santa Barbara), Oregon, Champagne - mousserende Blanc de Noirs

Bedste Fra: Bourgogne, Californien (russisk River, Sonoma Coast, Santa Barbara), Oregon, Champagne - mousserende Blanc de Noirs Pinot Noir Farve: Lys - mørk rubin Syrah / Shiraz Krop: Let - medium Karakter: Mangfoldighed - blød og tærte Smagsvarianter: Kirsebær, skovbund, jordbær, friske svampe, urter Drikkes: Tidligt (nu 10 år)

Læs mere

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser.

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser. Château De Valcombe Herning Vin Center Herning Vin Center Er en lille familie drevet virksomhed Vi er et af de ældste vin firmaer i Herning, måske den ældste. Grundlagt i 1967. Vi fokuserer udelukkende

Læs mere

Vinkort. Restaurant Nordstjernen. Høkervej 1 Blokhus www.restaurantnordstjernen.dk

Vinkort. Restaurant Nordstjernen. Høkervej 1 Blokhus www.restaurantnordstjernen.dk Vinkort Restaurant Nordstjernen Høkervej 1 Blokhus www.restaurantnordstjernen.dk Champagne / Mousserende 1/1 fl. Deutz Brut Classic Champagne, Frankrig... 398,- Flot gylden farve med et grønt skær. Frisk

Læs mere

Julen 2016 Nytår 2016

Julen 2016 Nytår 2016 1 Julen 2016 Nytår 2016 Høsten er ovre - julen og nytåret nærmer sig med hastige skridt, og der skal findes gaver til medarbejdere, samarbejdspartnere og andre der fortjener en lille tanke. Hos Eriksens

Læs mere

Vinsmagning på Børsen tirsdag den 6. oktober 2009 kl. 17.00 20.00

Vinsmagning på Børsen tirsdag den 6. oktober 2009 kl. 17.00 20.00 Der trækkes lod om vin præmier ca. kl. flotte 18,30 Vinsmagning på Børsen tirsdag den 6. oktober 2009 kl. 17.00 20.00 Tilmeldingskupon vedlagt September 2009 Program for vinsmagningen på Børsen Tirsdag

Læs mere

SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN

SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN Årgang J H ANDRESEN TAWNY Standard Tawny Blended Portvin Traditionelle Røde Stål Tanke/Cement 4-5 år på gammel eg Smuk Tawny mahogni farve. Vinen er lys, klar

Læs mere

VINKORT RISTORANTE SOLE D ITALIA

VINKORT RISTORANTE SOLE D ITALIA VINKORT RISTORANTE SOLE D ITALIA Hvidvin Abruzzo Husets vin 101. Caldora Trebbiano Blød og sprød hvidvin. Farven er lys strågul. Duften er intens og vedvarende. Vinen har en fin krop, meget velafbalanceret,

Læs mere

Italien BERSANO, ROSSO SPUMANTE, PIEMONTE... 275, Sødmefuld rød Spumante med toner af jordbær og hindbær.

Italien BERSANO, ROSSO SPUMANTE, PIEMONTE... 275, Sødmefuld rød Spumante med toner af jordbær og hindbær. ... GL. 1/2 1/1 MOUSSERENDE VIN Italien BERSANO, ROSSO SPUMANTE, PIEMONTE... 275, Sødmefuld rød Spumante med toner af jordbær og hindbær. Spanien ANNA DE CODORNIU, CAVA BRUT... 299, Strågul farve med dejlige

Læs mere

HINDSGAVL SLOT AMBASSADØR FOR PENFOLDS GLASS LIST

HINDSGAVL SLOT AMBASSADØR FOR PENFOLDS GLASS LIST HINDSGAVL SLOT HINDSGAVL SLOT AMBASSADØR FOR PENFOLDS GLASS LIST TOPPEN AF DOWN UNDER Der er ikke nogen sandsynlighed for, at Penfolds overlegenhed nogensinde vil blive udfordret af andre australske vinerier.

Læs mere

Velkomst: Fersken Tyskland. Glas kr. 28,- 1/1 fl. kr. 150,- Kir Glas kr. 35,- Hvidvin med hyld og gin Glas kr. 46,-

Velkomst: Fersken Tyskland. Glas kr. 28,- 1/1 fl. kr. 150,- Kir Glas kr. 35,- Hvidvin med hyld og gin Glas kr. 46,- Velkomst: Fersken Tyskland Dette er en let mousserende ferskenvin, med en flot klar gul farve samt delikat frugtbouquet. Glas kr. 28,- kr. 150,- Kir Glas kr. 35,- Hvidvin med hyld og gin Glas kr. 46,-

Læs mere

Vinkort. Apéritif gl. ½ fl. 1/1 fl. Mousserende vin & Champagne gl. ½ fl. 1/1 fl. 501. Kirr 48. 502. Kirr Royale 68. 503. Mousserende vin 58

Vinkort. Apéritif gl. ½ fl. 1/1 fl. Mousserende vin & Champagne gl. ½ fl. 1/1 fl. 501. Kirr 48. 502. Kirr Royale 68. 503. Mousserende vin 58 Apéritif gl. ½ fl. 1/1 fl. 501. Kirr 48 502. Kirr Royale 68 503. Mousserende vin 58 504. Dry Martini Cocktail 68 Mousserende vin & Champagne gl. ½ fl. 1/1 fl. 511. / 512. Silver Cap Blanc de Blanc 58 269,-

Læs mere

Bordeaux smagekasse kr. 1.350,00: (spar over kr. 350,00)

Bordeaux smagekasse kr. 1.350,00: (spar over kr. 350,00) Vinfællesskabet tilbud maj 2015. Nyheder: Chateau Magondeau, Beau Site 2010, AOC Fronsac Chateau Magondeau, Passion 2012, AOC Fronsac Chateau Pillebois, Vieilles Vignes, 2012 Castillon de Bordeaux Chateau

Læs mere

SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN

SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN Årgang J H ANDRESEN TAWNY Standard Tawny Blended Portvin Traditionelle Røde Stål Tanke/Cement 4-5 år på gammel eg Smuk Tawny mahogni farve. Vinen er lys, klar og har

Læs mere

Menu- & Vinkort. Rindbæklund. Kaffe & The. Spiritus

Menu- & Vinkort. Rindbæklund. Kaffe & The. Spiritus Kaffe & The 1 kop kaffe / the...15,- 1 kande kaffe / the...45,- 1 kop special kaffe Latte, Cappucciono, varm chokolade med flødeskum...28,- Menu- & Vinkort Spiritus Spiritus... 2 cl. fra kr. 25,- Irish

Læs mere

Aperitif & Cocktail. Hygge medens De venter. 480 Fersken Sprite 32,- 4,40,-

Aperitif & Cocktail. Hygge medens De venter. 480 Fersken Sprite 32,- 4,40,- Aperitif & Cocktail Hygge medens De venter. Pr. glas 480 Fersken Sprite 32,- 4,40,- 481 Pineau des Charentes 5 års Blanc 37,- 5,10,- Serveres med frossen vindrue 482 Kir Royal 37,- 5,10,- 483 Asti Spumante

Læs mere

Champagne. Brut Premier, Champagne Louis Roederer, Reims 398,- 698,-

Champagne. Brut Premier, Champagne Louis Roederer, Reims 398,- 698,- Champagne 1/2 fl. 1/1 fl. Brut Premier, Champagne Louis Roederer, Reims 398,- 698,- Her finder man eksotiske karakterer af honning, vanille, mandler og ristet brød og samtidig en delikat og kompleks finish.

Læs mere

Efterår og vinter 2015 Glas ½ flaske 1/1 flaske. 189 328 298 328 445 348 249 111M Casa Silver Chardonnay 112M Casa Silva Chardonnay Reserve

Efterår og vinter 2015 Glas ½ flaske 1/1 flaske. 189 328 298 328 445 348 249 111M Casa Silver Chardonnay 112M Casa Silva Chardonnay Reserve Efterår og vinter 2015 Glas ½ flaske 1/1 flaske Hvidvine 101M Edelzwicker, Hunawier, fuldkommen balance 102B Trimbach Risling, tør, frisk og frugtagtig 103B Trimbach Pinot Blanc, frisk, tøt og god balance

Læs mere

Skovsvinget Middelfart. VINKORT

Skovsvinget Middelfart. VINKORT Skovsvinget 25 5500 Middelfart severin@severinkursuscenter.dk VINKORT MOUSSERENDE SPANIEN NANCI CAROL CAVA BRUT Område: Penedès Lys gylden farve. Duften er meget ren med masser af frisk frugt. Smagen er

Læs mere

Vi indbyder hermed til sydafrikansk vinaften med Plaisir de Merle winemaker Niel Bester samt tilhørende lækker menu Tirsdag d. 27/ kl. 18.

Vi indbyder hermed til sydafrikansk vinaften med Plaisir de Merle winemaker Niel Bester samt tilhørende lækker menu Tirsdag d. 27/ kl. 18. Indbydelse til fantastisk sydafrikansk vinaften Vi indbyder hermed til sydafrikansk vinaften med Plaisir de Merle winemaker Niel Bester samt tilhørende lækker menu Tirsdag d. 27/9-2016 kl. 18.00 Denne

Læs mere

Bobler. Caprice de Lune Rosé 325,- Gamay. Sprød, frugtagtig, let sød.

Bobler. Caprice de Lune Rosé 325,- Gamay. Sprød, frugtagtig, let sød. Vinkort I Vores vinkort kan findes et udvalg af mousserende, rosé, rød- og hvidvine. Vi bestræber os på at præsentere så mange lande, druer og stilarter som muligt, samtidig med at pris hænger sammen med

Læs mere

FIRMAJULEGAVER GODE EKSKLUSIVE ÅRETS JULEVIN ÅRETS JULEVIN

FIRMAJULEGAVER GODE EKSKLUSIVE ÅRETS JULEVIN ÅRETS JULEVIN FIRMAJULEGAVER ÅRETS EKSKLUSIVE JULEVIN ÅRETS GODE JULEVIN 200 Terra Barossa Shiraz, Thorn-Clarke Barossa Valley, Australien 99 75 Spar 20,00 kr. 200 Klein Steenberg Steenberg Vineyards Western Cape, Sydafrika

Læs mere

Beyerskloof, Chenin B./Pinotage, Stellenbosch, 2013

Beyerskloof, Chenin B./Pinotage, Stellenbosch, 2013 , Chenin B./Pinotage,, 2013 er synonym med Sydafrikas mest velansete og celebre vinområde, og så er også en smuk, gammel universitets by med et rigt kulturliv. Vi sydafrikanske vinregion,. Beyers Truter

Læs mere

Velkomst: Fersken Dette er en let mousserende ferskenvin, med en flot klar gul farve samt delikat frugtbouquet. Glas kr. 30,-

Velkomst: Fersken Dette er en let mousserende ferskenvin, med en flot klar gul farve samt delikat frugtbouquet. Glas kr. 30,- Kongeåkroen Velkomst: Fersken Dette er en let mousserende ferskenvin, med en flot klar gul farve samt delikat frugtbouquet. Glas kr. 30,- Royal Cassis Dette er en frisk, let sødlig mousserende vin produceret

Læs mere