Saxo Studienævnet. Saxo Studienævnet. Forum. Møde afholdt 20. februar 2017 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Saxo Studienævnet. Saxo Studienævnet. Forum. Møde afholdt 20. februar 2017 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent"

Transkript

1 K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET S A X O - I N S T I T U T T E T Saxo Studienævnet M Ø D E R E F E R A T 13. FEBRUAR 2017 Forum Saxo Studienævnet SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 20. februar 2017 kl Sted STUDIENÆVNET KAREN BLIXENS PLADS 8, 2300 KBH. S. Referent Sara Holm-Meier DIR Til stede Signe Mellemgaard (SM), Stine Bøttern (SB), Lone Wriedt Sørensen (LWS), Lasse Kragballe Rasmussen (LKR), Per Ole Rindel (POR), Heine Hansen (HH), Josefine Gudmann Hansen (JGH) Forhistorisk Ark, Rikke Christiansen (RC), Klassisk Arkæologi. Afbud fra: Søren Ivarsson, Bendeguz Banrna. Desuden deltog: Benedicte Fonnesbech-Wulff (BFW), Lasse Sonne (LS), Rune Iversen, (RI) nxp344@hum.ku.dk REF: SHM Dagsorden Ad 1) Godkendelse af dagsorden. Ad 2) Valg af ny studenternæstformand. Ad 3) Diskussion af adskillelse af posten som studieleder og posten som studienævnsformand, herunder eventuelt valg af ny studienævnsformand. Ad 4) Meddelelser. Ad 5) Uddannelsesredegørelse. Skabelon er tidligere udsendt. Ad 6) Åbent Hus strategi.

2 Ad 7) Besøg af fakultetets KA-optag. Ad 8) Resultat af studiestartsundersøgelsen. Resultatet er tidligere udsendt. Ad 9) Merit- og dispensationssager. Ad 10) Temaer, foråret Ad 11) Fastlæggelse af mødeplan, foråret Ad 12) Eventuelt. SIDE 2 AF 7 SM bød velkommen til mødet, som hun kunne konstatere var rettidigt indkaldt, og der var efterfølgende en kort præsentation af det nye studienævn. Ad 1) Godkendelse af dagsorden. Da HH skulle gå kl. 10, ville han gerne rykke punkt 9 op, og det blev besluttet at bytte rundt på punkt 9 og 4 hefter blev dagsordenen godkendt. Ad 2) Valg af ny studenternæstformand. Da der hovedsaligt var suppleanter til stede blandt studenterrepræsentanterne, besluttedes det at udsætte dette punkt til næste møde, og de studerende får i mellemtiden drøftet punktet med deres medstuderende. Ad 3) Diskussion af adskillelse af posten som studieleder og posten som studienævnsformand, herunder eventuelt valg af ny studienævnsformand. SM forklarede, hvorfor hun gerne vil skille posterne ad der er en interessekonflikt ml. rollen som studieleder og studienævnsformand. Særligt nu, hvor kravene fra dekanatet ikke nødvendigvis harmonerer med studienævnets ønsker om håndtering af de studiemæssige processer. Studienævnet godkendte forslaget, og SM foreslog efterfølgende at indstille SI til posten, og han blev valgt in absentia. AD 4) Merit- og dispensationssager SM bemærkede, at studenterpolitisk arbejde kan nu i særlige tilfælde give nedsat studieaktivitetskrav. HH orienterede om en dispensationsansøgning, og SN fulgte faggruppens indstilling til afslag. AD 5) Uddannelsesredegørelse - skabelon er tidligere udsendt. SM vil gerne have input fra fagene, og hendes forslag er derfor meget foreløbige. Hun efterlyser samtidig en balance mellem kravene om, at vi skal mindske frafald, yde god undervisning og studieservice- og kontakt samtidig med at vi mangler ressourcer til at imødekomme disse krav. Det er noget, vi skal være og gøre opmærksom på.

3 Førsteårsfrafaldet og frafald generelt. BFW orienterede om, at det er vigtigt at få undersøgt problematikken omkring frafald, men pointerede også at der altid vil være frafald, uanset hvor mange tiltag vi gør, for at undgå det. SIDE 3 AF 7 POR kan ikke genkende 2015/2016-tallet, og vil gerne se på tallene for i år, da der ikke er nær så meget frafald i år, pga. ekstra opmærksomhed og tiltag på 1. år. POR og SM ser på tallene. SM mente, at der altid vil være frafald på BA en, mens frafaldet på KA en er mere problematisk, fordi der egentlig ikke burde være et frafald. Noget af KA-frafaldet dækker eventuelt over studieskifte SM vil gerne skrive til de studerende for at høre deres overvejelser i forbindelse med frafald. Noget frafald på ETN kan skyldes at studerende, der har fået afslag på MACA i første omgang, læser første år på ETN, for derefter at søge ind på MACA en på andet år. Gennemførsel og ECTS-produktion. SM udledte af tallene for ECS-produktionen, at der er mange der er blevet færdige - alle har haft travlt - både studerende og vip-ere. De høje tal skyldes formentligt SFR med tvangstilmelding til undervisning og eksamen. SM bemærkede, at SFR 2.0 giver ikke redskaber til at forbedre gennemførslen. De studerende har nu en maximal studietid på 3 år på Kandidaten, og det må antages, at nogle studerende spekulerer i dette. Det kan blive problematisk i forhold til studiefærdiggørelsen. SM mente, at vi ikke kan gøre mere for at fremme gennemførelsen vi har gjort, alt hvad vi kunne i forhold til at tilpasse kurserne de strukturerede studieforløb. POR manglede fra centralt hold - realisme i forhold til dimensioneringen og antallet at STÅ. Det kan ikke forventes, at vi kan øge STÅ, når optaget mindskes. SM mente også, at problematikken med at få studieordninger igennem, kan og skal - nævnes så ofte som muligt. Vi mangler stadig at få den endelige godkendelse af BA-tilvalgsordningen på Forhistorisk Arkæologi en tværhumanistisk studieordning, der ville kunne give os STÅ er, men som lige nu er bremset på FAK af administrative årsager. LS mener, at vi fægter i blinde, i forhold til, hvorfor de studerende ikke tager 60 ECTS. Kan vi få et overordnet billede af, hvorfor de ikke er fuldtidsstuderende?

4 RC orienterede om, at der er mange på Klassisk Arkæologi, der ikke tager tilvalg samtidig med BA-projektet. SIDE 4 AF 7 POR redegjorde for, at både på BA og KA, vil de studerende på arkæologi udnytte den maksimale studietidsramme, for at få så meget praktisk erfaring som muligt, LKR mente, at det går igen på alle fag. SB pointerede, at der spekuleres i barslen, hvor studerende studerer på halvt tid for at få længere tid til studierne LKR oplevede, at kryds-fakkere skal vente et helt år, hvis de har været syge til eksamen, og det kunne være en stor hjælp, hvis eksaminer på samtlige fakulteter udbydes hvert semester, så studerende ikke blev unødigt forsinkede. Gennemførsel på normeret tid SM orienterede om, at ingen fag på Saxo overholder standarden på BAgennemførsel. Hvad skal vi sige til det? LS mente, at årgang 2012 på Historie var et rigtigt dårligt år, som særligt falder ud. Der var et stort frafald, og det kan man stadig se i tallene. Samme oplevelse var der på Etnologi i LS mente desuden, at udbuddet i forhold til BA-projekt og tilvalg skal koordineres bedre - både på FAK og i Nørregade, så dem der tager tilvalg ude i byen ikke kommer i klemme pga. dårlig administrativ koordination. Ledighed MACA og Etnologi står særligt for skud dimittenderne får arbejde, men det tager længere tid. LS spurgte, om dem der ikke er kommet i arbejde, eventuelt ikke har været i praktik, haft studiejob eller lignende. Den information kunne være meget nyttig. SM orienterede om, at de fleste får projektansættelse, men fordi de er ledige i perioder af året, er ledighedstallet ikke retvisende. Ad 6) Åbent Hus strategi. Der var enighed om, at det vil være godt med en fælles strategi, hvor reel information om uddannelserne og hvilke krav der stilles, skulle være i fokus. Det skal ikke være et reklamefremstød, men brugbar information.

5 LWS erfaring var, at dem der kommer til Åbent Hus, ikke er dem, der kommer til undervisningen. BFW delte ikke denne oplevelse. Hun kunne genkende en del af navnene også af de klassiske arkæologistuderende. Hun mente, at mange har en idé om hvad faget Klassisk arkæologi er, men glemmer/ved ikke, at det også indebærer propædeutik. SB orienterede om, at det samme gjorde sig gældende på Græsk og Latin. Mange studerende tror, at det er udvidet Oldtidskundskab og ved ikke, at propædeutikken fylder en del. SIDE 5 AF 7 Ad 7) Besøg af fakultetets KA-optag. Blev udskudt til næste møde Ad 8) Resultat af studiestartsundersøgelsen. Resultatet er tidligere udsendt. Den er ikke opdelt på de enkelte fag og er derfor ikke så brugbar. Der er dog nogle generelle ting, man kan udlede af undersøgelsen og SM påpegede, at 1/3 af de nye etnologer har været på Åbent Hus. Hun kunne også se, at læringskravene, ifølge undersøgelsen, er tydelige, og det er rigtigt godt og vigtigt, at 1.årsstuderende ved, hvad der forventes af dem. Ligeledes er de studerende meget glade for feedback. Alle studerende har været i studiegrupper, men ikke alle er det mere. BFW fortalte, at studiegrupperne har været rigtigt godt formidlet fra studiestarten, og det har fungeret godt. LKR suppelerede med, at tutorerne havde været på kursus ved TEACH om studiegrupper, og det havde været rigtigt godt. SM undrede sig over, at 1. års-stud. kun bruger 27,5 timer om ugen på studierne. LKR syntes at timeopgørelser er svære at håndtere timeforbruget er meget forskelligt i forskellige perioder af semestret Det er heller ikke alle studerende, der tæller studiegruppetid osv. med. JGH supplerede med, at frokostmøderne på Forhistorisk ikke tæller med, men da det er fagligt relevant, burde de tælle med. Ad 9) Meddelelser LKR informerede om, at fristen for at opdatere KA-siden på KUnet er den 1. april, og fristen for ønsker til undervisningslokaler til studiestartsmøder er den 1. maj. Desuden har Studievejledningen er tutoropslag ude, og der er frist 1. marts.

6 SM refererede fra Studieledermødet med prodekanen, at undervisningsevaluering fremvover skal foregå via ét fællesspørgeskema for alle Humanioras uddannelser. At vi skal have denne fællesevalueringsprocedure er ene og alene en beslutning, FAK har taget, og det skyldes måske - en idé om, at ensretning er besparende, og at et fælles evalueringsskema vil styrke sammenhængskraften på hele HUM.(!) Evalueringen skal foregå elektronisk og da Absalon ikke kan håndtere dette, skal et nyt/ andet system bruges eventuelt Arcanic. SIDE 6 AF 7 RI pointerede, at der ikke kommer mange evalueringer, hvis det det alene baseres på elektroniske besvarelser. SM orienterede om, at Etnologi har brugt tid i undervisningen til at udfylde et analogt skema, hvilket har givet en høj svarprocent, men der er no-go nu. SM overvejer om todelte systemer, måske kunne være en mulighed, så vi stadig kan få den nyttige information, vi får fra de analoge besvarelser. SM sendte arbejdsgruppernes spareforslag rundt. Der er særligt fokus på tilvalg og censur, og SM mener, at BA-tilvalgsberegningerne er meget usikre og hun tvivler på, om besparelserne kan realiseres. I studielederkredsen arbejdes der videre med at justere 8-timerskravet på KA en. Der må gælde andre normer for små fag, vejledningsnormerne skal være anderledes for at kunne opfylde 8-timers kravet. Den nye rektor har været på besøg på Humaniora, og flere instituttet har gjort opmærksom på problematikken. SM havde kun oplevet en enkelt plagiatsag i denne eksamenstermin. LS påpegede, at Digital Eksamen er meget omstændeligt at bruge i forhold til plagiering. Han orienter SM i en mail desangående. POR orienterede om, at Forhistorisk arkæologi ikke udbyder Biologisk Antropologi i efteråret af økonomiske årsager. Det har indtil videre været varetaget af en ekstern lektor, og det er ikke planen, at kurset skal udgå, men den økonomiske situation afventes. Ad 10) Temaer for foråret SM foreslog undervisningsevaluering og evalueringsprocedurer som et tema, ligesom også uddannelsesredegørelsen, frafald og studiegrupper kunne være et tema. Der var ikke yderligere forslag eller kommentarer til punktet.

7 Ad 11) Fastlæggelse af mødeplan, foråret SIDE 7 AF 7 Tirsdag den 28. marts kl Onsdag den 19. april kl Torsdag den 11. maj kl Fredag den 16. juni kl Ad 12) Eventuelt. Udpegelse af kvote 2-udvalgsmedlemmer. VIP-repræsentanter: Søren Ivarsson, Historie Per Ole Rindel, Forhistorisk arkæologi Suppleanter: Heine Hansen, Græsk og Latin Studenterrepræsentanter: Lasse Kragballe Rasmussen, Historie Stine Marie Bøttern, Græsk og Latin Bendegúz Barna, Etnologi Suppleant: Rikke Christiansen, Klassisk arkæologi Der var ikke yderligere punkter til eventuelt. Mødet slut kl Sara Holm-Meier

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 25. januar 2018 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 25. januar 2018 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævn M Ø D E R E F E R A T 22. JANUAR 2018 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 25. januar

Læs mere

Desuden deltog: Benedicte Fonnesbech-Wulff (BFW) Anton Skovsgaard Christensen (ASC) Afbud: Sheila Aakeson, Simon Turner

Desuden deltog: Benedicte Fonnesbech-Wulff (BFW) Anton Skovsgaard Christensen (ASC) Afbud: Sheila Aakeson, Simon Turner K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævnet M Ø D E R E F E R A T 14. DECEMBER 2018 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 19.

Læs mere

Studienævnets medlemmer. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 19. april 2017 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Studienævnets medlemmer. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 19. april 2017 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET S A X O - I N S T I T U T T E T Studienævnets medlemmer M Ø D E R E F E R A T 18. APRIL 2017 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 19. april 2017

Læs mere

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 28. januar 2019 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 28. januar 2019 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævn M Ø D E R E F E R A T 23. JANUAR 2019 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 28. januar

Læs mere

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 28. marts 2017 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 28. marts 2017 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET S A X O - I N S T I T U T T E T Saxo Studienævnet M Ø D E R E F E R A T 27. MARTS 2017 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 28. marts 2017 kl. 13-15

Læs mere

Saxo Studienævn. Saxo studienævn. Forum. Møde afholdt 20. december 2017 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævn. Saxo studienævn. Forum. Møde afholdt 20. december 2017 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævn M Ø D E R E F E R A T 18. DECEMBER 2017 Forum Saxo studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 20. december

Læs mere

Studienævnets medlemmer. Saxo Studienævnet. Forum. Møde afholdt 30. august 2017 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Studienævnets medlemmer. Saxo Studienævnet. Forum. Møde afholdt 30. august 2017 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Studienævnets medlemmer M Ø D E R E F E R A T 15. SEPTEMBER 2017 Forum Saxo Studienævnet SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt

Læs mere

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 29. november Sted Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 29. november Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævn M Ø D E R E F E R A T 28. NOVEMBER 2017 Forum Saxo Studienævn. SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 29. november

Læs mere

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 28. september 2018 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 28. september 2018 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævnet M Ø D E R E F E R A T 27. SEPTEMBER 2018 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 28.

Læs mere

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 13. februar 2019 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 13. februar 2019 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævnet M Ø D E R E F E R A T 13. FEBRUAR 2019 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 13. februar

Læs mere

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 22. marts kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 22. marts kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævn M Ø D E R E F E R A T 22. MARTS 2018 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 22. marts

Læs mere

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 20. november 2018 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 20. november 2018 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævn M Ø D E R E F E R A T 20. NOVEMBER 2018 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 20. november

Læs mere

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævnet. Forum. Møde afholdt: 13. januar 2017 kl Sted: Annie Lumbye. Referent:

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævnet. Forum. Møde afholdt: 13. januar 2017 kl Sted: Annie Lumbye. Referent: S A X O - I N S T I T U T T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Saxo Studienævnet G O D K E N D T M Ø D E R E F E R A T 13.. FEBRUAR 2017 Forum Saxo Studienævnet SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt:

Læs mere

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævnet. Forum. Møde afholdt: 4. december 2015 kl Sted: Annie Lumbye.

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævnet. Forum. Møde afholdt: 4. december 2015 kl Sted: Annie Lumbye. S A X O - I N S T I T U T T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Saxo Studienævnet G O D K E N D T M Ø D E R E F E R A T 18. JANUAR 2016 Forum Saxo Studienævnet SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt: 4.

Læs mere

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 27. februar 2018 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 27. februar 2018 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævn M Ø D E R E F E R A T 27. FEBRUAR 2018 Forum Saxo Studienævn. SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 27. februar

Læs mere

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 10. april kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 10. april kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævn M Ø D E R E F E R A T 9. APRIL 2018 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 10. april

Læs mere

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 16. maj 2018 kl Sted Lokale Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 16. maj 2018 kl Sted Lokale Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævn M Ø D E R E F E R A T 16. MAJ 2018 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 16. maj 2018

Læs mere

Studienævnets medlemmer. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 26. september kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Studienævnets medlemmer. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 26. september kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Studienævnets medlemmer M Ø D E R E F E R A T 26. SEPTEMBER 2017 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordenen. 2. Godkendelse af referat fra mødet den 26. september 2017 (Vedhæftet) 3. Meddelelser.

1. Godkendelse af dagsordenen. 2. Godkendelse af referat fra mødet den 26. september 2017 (Vedhæftet) 3. Meddelelser. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævn M Ø D E R E F E R A T 24. OKTOBER 2017 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 25. okotber

Læs mere

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 11. juni kl Sted Lokale Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 11. juni kl Sted Lokale Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævn M Ø D E R E F E R A T 8. JUNI 2018 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 11. juni kl.

Læs mere

Studienævnets medlemmer. Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 16. juni Sted Lokale Sara Holm-Meier. Referent

Studienævnets medlemmer. Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 16. juni Sted Lokale Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET S A X O - I N S T I T U T T E T Studienævnets medlemmer M Ø D E R E F E R A T 15. JUNI 2017 Forum Studienævnsmøde SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 16. juni 2017 STUDIENÆVNET

Læs mere

Saxo Studienævnets Aftagerpanel SAXO-INSTITUTTET

Saxo Studienævnets Aftagerpanel SAXO-INSTITUTTET K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Til medlemmerne af Saxo Studienævnets aftagerpanel M Ø D E R E F E R A T 1. MARTS 2018 Forum Saxo Studienævnets Aftagerpanel

Læs mere

Desuden deltog Sofie Lehmann Broe, Ea Feldfoss på punktet om den nye evalueringsproces

Desuden deltog Sofie Lehmann Broe, Ea Feldfoss på punktet om den nye evalueringsproces K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævn M Ø D E R E F E R A T 23. OKTOBER 2018 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt Onsdag

Læs mere

Studienævnets medlemmer. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 11. maj 2017 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Studienævnets medlemmer. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 11. maj 2017 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET S A X O - I N S T I T U T T E T Studienævnets medlemmer M Ø D E R E F E R A T 11. MAJ 2017 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 11. maj 2017 kl.

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 17. DECEMBER 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK,

Læs mere

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævnet. Forum. Møde afholdt 24. august 2018 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævnet. Forum. Møde afholdt 24. august 2018 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævnet M Ø D E R E F E R A T 23. AUGUST 2018 Forum Saxo Studienævnet SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 24.

Læs mere

Til Medlemmerne af. Saxo Studienævnets Aftagerpanel. Forum. Møde afholdt: 12. november Sted: Annie Lumbye.

Til Medlemmerne af. Saxo Studienævnets Aftagerpanel. Forum. Møde afholdt: 12. november Sted: Annie Lumbye. S A X O - I N S T I T U T T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Til Medlemmerne af Saxo Studienævnets Aftagerpanel G O D K E N D T M Ø D E R E F E R A T 27. JANUAR 2016 Forum Saxo Studienævnets

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I M Ø D E R E F E R A T 12. SEPTEMBER 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden og præsentation af ny studienævnssekretær

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden og præsentation af ny studienævnssekretær I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet Institut for Kunst- og Kulturvidenskab M Ø D E R E F E R A T Forum SN-IKK Mødedato:

Læs mere

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R M E D I E R, E R K E N D E L S E O G F O R M I D L I N G Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard,

Læs mere

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 27. juni 2012 M Ø D E R E F E R A T 27. JUNI 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted:

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET BILAG A M Ø D E R E F E R A T 13. JUNI 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Læs mere

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson.

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Charlotte Baarts (Forperson, Studieleder), Jakob Demant,

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I M Ø D E R E F E R A T 03. DECEMBER 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

Studienævnsmøde den 12. december Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 12. december Sted: Mødelokale Anne Kjølby.

Studienævnsmøde den 12. december Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 12. december Sted: Mødelokale Anne Kjølby. I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 12. december 2012 M Ø D E R E F E R A T 13. DECEMBER 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 18. FEBRUAR 2015 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 7. september Sted: Lokale

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 7. september Sted: Lokale I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET SN-IKK R E F E R A T 14. SEPTEMBER 2016 Forum Studienævnsmøde kl. 13.00-15.00 Mødedato: Onsdag

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 16. februar 2015 fra kl. 13:00-15:45. Sted: 33.1.18

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 16. februar 2015 fra kl. 13:00-15:45. Sted: 33.1.18 I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 17. FEBRUAR 2015 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

Studienævnsvedtagelse vedr. tvangsmeritoverførsel ved optaget på ToRS BA- og KA-uddannelser pr. 1. september 2017

Studienævnsvedtagelse vedr. tvangsmeritoverførsel ved optaget på ToRS BA- og KA-uddannelser pr. 1. september 2017 I N S T I T U T F O R T V Æ R K U L T U R E L L E O G R E G I O N A L E S T U D I E R K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsvedtagelse vedr. tvangsmeritoverførsel ved optaget på ToRS BA-

Læs mere

Studienævnet for It og Sundhed. Forum. Møde afholdt Mandag d. 8. februar , Odontologisk mødelokale. Sted. Christine Gulstad.

Studienævnet for It og Sundhed. Forum. Møde afholdt Mandag d. 8. februar , Odontologisk mødelokale. Sted. Christine Gulstad. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T 9. FEBRUAR 2016 Forum Studienævnet for It og Sundhed AFDELINGEN FOR UDDANNELSE

Læs mere

M Ø D E R E F E R A T 15. MARTS 2015

M Ø D E R E F E R A T 15. MARTS 2015 I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 15. MARTS 2015 Forum Studienævnet for Kunst- og Kulturvidenskab Møde afholdt:

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 16. december 2015. Til stede: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen, Anja

Læs mere

Til medlemmerne af Institutrådet. Institutrådet. Forum. Møde afholdt: 20. april Sted: Mia Sullca. Referent:

Til medlemmerne af Institutrådet. Institutrådet. Forum. Møde afholdt: 20. april Sted: Mia Sullca. Referent: S A X O - I N S T I T U T T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Til medlemmerne af Institutrådet M Ø D E R E F E R AT 18. MAJ 2017 Forum Institutrådet SAXO-INSTITUTTET STUDIENÆVNET Møde afholdt:

Læs mere

Studienævnsmøde den 19. september Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 19. september Sted: Mødelokale

Studienævnsmøde den 19. september Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 19. september Sted: Mødelokale I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 19. september 2012 M Ø D E R E F E R A T 19. SEPTEMBER 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 20. MAJ 2015 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 18. april 2016 fra kl. 10:00-12:30. Sted:

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 18. april 2016 fra kl. 10:00-12:30. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 18. APRIL 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde afholdt:

Læs mere

Dagsorden Studienævnsformanden spurgte, om studienævnet kunne godkende dagsorden. Studienævnet godkendte dagsordenen.

Dagsorden Studienævnsformanden spurgte, om studienævnet kunne godkende dagsorden. Studienævnet godkendte dagsordenen. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T 25. JUNI 2019 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk & Romansk Møde afholdt 19. juni 2019,

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Til stede: Anna Lena Sandberg (VIP germansk og romansk), Jørgen Staun (studienævnsformand),

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Til stede: Anna Lena Sandberg (VIP germansk og romansk), Jørgen Staun (studienævnsformand), D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 19. NOVEMBER 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK,

Læs mere

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt Møde den: 19. september 2016 kl. 15.30 i Det Odontologiske Studienævn REFERAT Deltagere medlemmer: Eva Karring, Jes Halfdan Nielsen, Irene Dige, Helle Tolboe, Marie Hauge Mårtensson, Louise Trap, Maren

Læs mere

Studienævnssekretær Alex K. Tonnesen

Studienævnssekretær Alex K. Tonnesen I N S T I T U T F O R T V Æ R K U L T U R E L L E O G R E G I O N A L E S T U D I E R K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T G O D K E N D T 18. FEBRUAR 2015 Forum: Studienævnet

Læs mere

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 6. april Sted: Lokale Afbud: Rebekka Laugesen, Anastasia Larn

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 6. april Sted: Lokale Afbud: Rebekka Laugesen, Anastasia Larn I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET SN-IKK R E F E R A T 6. APRIL 2016 Forum Studienævnsmøde kl. 13.00-16.00 Mødedato: Onsdag den

Læs mere

Tid Opgave Kilde Ansvarlig Noter Behandlet på møde

Tid Opgave Kilde Ansvarlig Noter Behandlet på møde Årshjul for uddannelserne under Filosofisk studienævn Godkendt den 13. marts 2019 Opdatere BA-uddannelsens markedsføringssider så de er tilpasset målgruppen rekruttering og optagelse Fak. + SL + studiesekr.

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk M Ø D E R E F E R A T 15. AUGUST 2013 Forum

Læs mere

Til Medlemmerne af. Saxo-Studienævnets Aftagerpanel. Forum. Møde afholdt: 14. november Sted: 14. november Annie Lumbye.

Til Medlemmerne af. Saxo-Studienævnets Aftagerpanel. Forum. Møde afholdt: 14. november Sted: 14. november Annie Lumbye. S A X O - I N S T I T U T T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Til Medlemmerne af Saxo-Studienævnets Aftagerpanel G O D K E N D T M Ø D E R E F E R A T 24. APRIL 2013 Forum Saxo-Studienævnets

Læs mere

Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 5. september Sted: Lokale

Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 5. september Sted: Lokale I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Rune Gade, Anne Ring Petersen, Karen Vedel, Annemette Kirkegaard, Rosemarie Nørgaard Visby,

Læs mere

Tid Opgave Kilde Ansvarlig Noter Behandlet på møde Januar

Tid Opgave Kilde Ansvarlig Noter Behandlet på møde Januar Årshjul for uddannelserne under Filosofisk studienævn Godkendt den 11. januar 2018 Opdatere BA-uddannelsens markedsføringssider så de er tilpasset målgruppen Hvilke aktører skal uddannelsen have kontakt

Læs mere

M Ø D E R E F E R A T 3. JUNI Videnskabeligt personale (VIP): Laura Luise Schultz (formand for SN og fagudvalgsformand for Teater og Performance

M Ø D E R E F E R A T 3. JUNI Videnskabeligt personale (VIP): Laura Luise Schultz (formand for SN og fagudvalgsformand for Teater og Performance I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 3. JUNI 2015 Forum Studienævnet for Kunst- og Kulturvidenskab Møde afholdt:

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde den 3. september blev godkendt uden yderligere kommentarer.

Referat fra studienævnsmøde den 3. september blev godkendt uden yderligere kommentarer. HD studienævnsmøde den 2. december 2015 kl. 13.00-15.00 Sted: Bygning 1325, lokale 312 Til stede: Jan Laursen, Finn Schøler, Søren Erik Nielsen Afbud fra: René Franz Henschel, Karsten Bay Referent: Rita

Læs mere

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på den odontologiske bachelor- og kandidatuddannelse

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på den odontologiske bachelor- og kandidatuddannelse D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T SAGSNOTAT 24 APRIL 2012 Vedr.: Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen

Læs mere

Studienævnssekretær Alex K. Tonnesen

Studienævnssekretær Alex K. Tonnesen I N S T I T U T F O R T V Æ R K U L T U R E L L E O G R E G I O N A L E S T U D I E R K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T G O D K E N D T 21. APRIL 2017 Forum: Studienævnet for

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi

Studienævnet ved Institut for Antropologi K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Til medlemmerne af studienævnet M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. AUGUST 2016 Forum Studienævnet

Læs mere

Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Studienævnsmøde på Sociologi. Forum. Mødedato: Tirsdag den 29. marts 2016 kl Sted: Mødelokale 16.1.

Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Studienævnsmøde på Sociologi. Forum. Mødedato: Tirsdag den 29. marts 2016 kl Sted: Mødelokale 16.1. D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Charlotte Baarts (Forperson, Studieleder), Jakob Demant,

Læs mere

2. Godkendelse af referat Referaterne fra de sidste to møder er ikke godkendt af Studieleder og udsendes først sammen med referatet fra dette møde.

2. Godkendelse af referat Referaterne fra de sidste to møder er ikke godkendt af Studieleder og udsendes først sammen med referatet fra dette møde. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Charlotte Baarts (Forperson, Studieleder), Jakob Demant,

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 9. APRIL 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R M E D I E R, E R K E N D E L S E O G F O R M I D L I N G Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard,

Læs mere

Til Medlemmerne af. Saxo Studienævnets Aftagerpanel. Forum. Møde afholdt: 27. november Sted: Annie Lumbye.

Til Medlemmerne af. Saxo Studienævnets Aftagerpanel. Forum. Møde afholdt: 27. november Sted: Annie Lumbye. S A X O - I N S T I T U T T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Til Medlemmerne af Saxo Studienævnets Aftagerpanel G O D K E N D T M Ø D E R E F E R A T 5. MAJ 2014 Forum Saxo Studienævnets Aftagerpanel

Læs mere

Referat OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES AARHUS UNIVERSITET

Referat OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES AARHUS UNIVERSITET Møde den: 5. september 2017 kl. 13.15-15.00 Lok. 1330-126 Møde 7/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Til stede Anne Binderkrantz (AB), Morten Brænder (MB), Lars Skipper (LS), Peter

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 20. AUGUST 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

ARTS AARHUS UNIVERSITET. Godkendt referat

ARTS AARHUS UNIVERSITET. Godkendt referat ARTS Møde den: 20. marts 2019 kl. 12.30-14.00 Lokale 516 Bygning 1461 Uddannelsesnævnsmøde Historie og Klassiske Studier Deltagere: Undervisere: Niels Brimnes (afdelingsleder, his), Mary Hilson (his),

Læs mere

Til medlemmerne af Institutrådet. Institutrådet. Forum. Møde afholdt: 27. januar Sted: Annie Lumbye. Referent:

Til medlemmerne af Institutrådet. Institutrådet. Forum. Møde afholdt: 27. januar Sted: Annie Lumbye. Referent: S A X O - I N S T I T U T T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Til medlemmerne af Institutrådet G O D K E N D T M Ø D E R E F E R AT ( E K S T R A O R D I N Æ R T M Ø D E ) 20. FEBRUAR 2017 Forum

Læs mere

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Fredag den 10. marts 2017 kl. 08.30-10.30 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk & Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk & Romansk K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T 15. DECEMBER 2016 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk & Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 11. december 2013

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 11. december 2013 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 11. december 2013 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 15. januar 2014. Til stede: Afbud: Trond Beldo Klausen, Anja Jørgensen, Jakob

Læs mere

D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T

D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET E V A L U E R I N G S R A P P O R T F O R B A C H E L O R - O G K A N D I D A T U D D A N N E L S E N I I N F O R

Læs mere

Referat fra studienævnsmødet den 11. februar 2009

Referat fra studienævnsmødet den 11. februar 2009 Referat fra studienævnsmødet den 11. februar 2009 Tilstede: Erling Jensen, Henrik Find Fladkjær, Preben Sander Kristensen, Lars Gelsing, Jimmi Kristiansen og Nanna Damgaard Afbud: Ditte Hartvig, Anders

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Navnerunde og kort orientering om studienævnets arbejde kl. 9 til kl. 9.10 1.1 Velkommen og navnerunde 1.2

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 30. marts 2017 Varighed: 13.00 15.30 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), René Falkenberg,

Læs mere

Forum Undervisningsudvalget for Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse. Møde afholdt: 20. april Sted: Mærsk Tårnet, lokale 13.2.

Forum Undervisningsudvalget for Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse. Møde afholdt: 20. april Sted: Mærsk Tårnet, lokale 13.2. D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 20. APRIL 2017 Forum Undervisningsudvalget for Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse

Læs mere

Studienævnssekretær Alex K. Tonnesen

Studienævnssekretær Alex K. Tonnesen I N S T I T U T F O R T V Æ R K U L T U R E L L E O G R E G I O N A L E S T U D I E R K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T G O D K E N D T 15. APRIL 2015 Forum: Studienævnet

Læs mere

Studienævnet. Studienævnet. Forum. Møde afholdt: Den 19. maj Sted: Lokale Christina Holbøll. Referent:

Studienævnet. Studienævnet. Forum. Møde afholdt: Den 19. maj Sted: Lokale Christina Holbøll. Referent: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet M Ø D E R E F E R A T 19. MAJ 2014 Forum Studienævnet ANTROPOLOGI Møde afholdt: Den 19. maj 2014 Sted:

Læs mere

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi mandag den 18.

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi mandag den 18. SYDDANSK UNIVERSITET almo Studienævn for Audiologi og Logopædi 18.05.15 Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi mandag den 18. maj 2015 Til stede: Ågot Møller Grøntved, Malene Nørskov Leth,

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde. mandag den 6. november 2017

Referat fra studienævnsmøde. mandag den 6. november 2017 Referat fra studienævnsmøde mandag den 6. november 2017 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 3. oktober 3. Evalueringer 4. semester (herunder cybercrime/radikaliserings-spørgsmålet)

Læs mere

Studienævnsmøde. Sted: Lokale Morten Melander Olsen

Studienævnsmøde. Sted: Lokale Morten Melander Olsen S O C I O L O G I S K I N S T I T U T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T 24. FEBRUAR 2010 Forum: Møde afholdt: Studienævnsmøde Tirsdag den 23. februar ØSTER FARIGMAGSGADE 5

Læs mere

Referat af møde i. Studienævn for Jura den 28. august 2008

Referat af møde i. Studienævn for Jura den 28. august 2008 Referat af møde i STUDIENÆVN FOR JURA 2. september 2008 Studienævn for Jura den 28. august 2008 Tilstede: Nina Dietz Legind, Hans Viggo Godsk Pedersen, Lone Hansen, Per Nilsén, Kent Raun Moritzen, Regitze

Læs mere

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi mandag den 8.

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi mandag den 8. SYDDANSK UNIVERSITET almo Studienævn for Audiologi og Logopædi 08.12.14 Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi mandag den 8. december 2014 Til stede: Ågot Møller Grøntved, Rineke Brouwer,

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Fraværende med afbud: Jeppe N. Stokholm (uddannelseskonsulent)

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Fraværende med afbud: Jeppe N. Stokholm (uddannelseskonsulent) Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 14. november 2017 Varighed: 14.00 16.00 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), Jakob Engberg,

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K & R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 16. DECEMBER 2015 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Læs mere

REFERAT. Møde den: 4. marts Dekanmøde med studerende. Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref.

REFERAT. Møde den: 4. marts Dekanmøde med studerende. Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref. Møde den: 4. marts 2011 REFERAT Dekanmøde med studerende Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref.) Dato: 09. marts 2011 Sagsnr.: Ref: Side 1/5 Dagsorden 1.

Læs mere

Referat af 1. møde i studienævnet den 12. februar 2010

Referat af 1. møde i studienævnet den 12. februar 2010 Møde den: 12. februar 2010 B103f REFERAT Til stede: Morten Misfeldt (MM), Malou Juelskjær (MJ), Lars Geer Hammershøj (LGH), Søren Kruse (SK), Søs Bayer (SB), Morten Høyer (MH) og Stella Marie Klausen (SMK)

Læs mere

Studienævnssekretær Alex K. Tonnesen

Studienævnssekretær Alex K. Tonnesen I N S T I T U T F O R T V Æ R K U L T U R E L L E O G R E G I O N A L E S T U D I E R K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T G O D K E N D T 20. MAJ 2016 Forum: Studienævnet for

Læs mere

SN-IKK. IKK Studienævn. Forum. Mødedato: Onsdag den 30. september 2015 kl

SN-IKK. IKK Studienævn. Forum. Mødedato: Onsdag den 30. september 2015 kl I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET SN-IKK R E F E R A T Forum IKK Studienævn Mødedato: Onsdag den 30. september 2015 kl. 14.00-16.30

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015

Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015 Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015 Tilstedeværende: Lone Hansen (Studieleder), Hans Viggo Godsk Pedersen (Formand), Charlotte Langer Søndergaard (næstformand), Ayo Næsborg-Andersen,

Læs mere

Studienævnsmøde STUDIEADMINISTRATIONEN

Studienævnsmøde STUDIEADMINISTRATIONEN KØBENHAVNS UNIVERSITET ØKONOMISK INSTITUT MØDEREFERAT 25. AUGUST 2017 Forum Studienævnsmøde STUDIEADMINISTRATIONEN Mødedato: 17-08-2016, kl. 13:15-15 ØSTER FARIMAGSGADE 5, BYGN. 26, Sted: CSS, 26.1.21b,

Læs mere

(AC-vejleder, observatør), Jan Gustafsson (VIP germansk og romansk) og Laura Bech Hansen (studenterrepræsentant for germansk og romansk).

(AC-vejleder, observatør), Jan Gustafsson (VIP germansk og romansk) og Laura Bech Hansen (studenterrepræsentant for germansk og romansk). D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 22. OKTOBER 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand Møde den: 10. juni, 2014, kl. 10.00-12.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen.

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 9. november 2017 Sted: WP 19, 3. sal mødelokale 402 Deltagere: Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard

Læs mere

REFERAT. Møde den: 2. november 2012 kl D120 UFU-møde Pædagogisk psykologi

REFERAT. Møde den: 2. november 2012 kl D120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 2. november 2012 kl. 10-13 D120 UFU-møde Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Eva Viala, Anne Maj Nielsen, Charlotte Mathiassen, Niels Christian Mossfeldt Nickelsen, Simon Nørby, Iben Kiilsgaard,

Læs mere

Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj Bygning 2630, lokale K102

Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj Bygning 2630, lokale K102 Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj 11.00 13.00 Bygning 2630, lokale K102 Deltagere: Studienævnsformand Søren Erik Nielsen, studienævnsmedlemmer René Franz Henschel, Finn Schøler og

Læs mere

D E T I N F O R M A T I O N S V I D E N S K A B E L I G E A K A D E M I ( I V A )

D E T I N F O R M A T I O N S V I D E N S K A B E L I G E A K A D E M I ( I V A ) K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T D E T I N F O R M A T I O N S V I D E N S K A B E L I G E A K A D E M I ( I V A ) EVALUERINGSRAPPORT FOR BACHELOR- OG KANDIDATUDDANNELSEN I INFORMATIONSVIDENSKAB

Læs mere

EVALUERINGSRAPPORT FOR BACHELOR- OG KANDIDATUDDANNELSEN I INFORMATIONSVIDENSKAB OG KULTURFORMIDLING, STUDIEÅRET 2016/2017. Evalueringsprocedure

EVALUERINGSRAPPORT FOR BACHELOR- OG KANDIDATUDDANNELSEN I INFORMATIONSVIDENSKAB OG KULTURFORMIDLING, STUDIEÅRET 2016/2017. Evalueringsprocedure K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T D E T I N F O R M A T I O N S V I D E N S K A B E L I G E A K A D E M I ( I V A ) EVALUERINGSRAPPORT FOR BACHELOR- OG KANDIDATUDDANNELSEN I INFORMATIONSVIDENSKAB

Læs mere