Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 28. januar 2019 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 28. januar 2019 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent"

Transkript

1 K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævn M Ø D E R E F E R A T 23. JANUAR 2019 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 28. januar 2019 kl STUDIENÆVNET Sted KAREN BLIXENS PLADS 8, Referent Sara Holm-Meier 2300 KBH. S Til stede Signe Mellemgaard (SM), Lasse Sonne (LS), Anton Skovsgaard Christensen (ASC), Per Ole Rindel (POR), Jane Fejfer (JF), Bendegúz Barna (BB), Christine Delcomyn Dohn (CDD), Lisa Marie Andersson (LMA), Sandi Rizvic (SR), Heine Hansen (HH) DIR nxp344@hum.ku.dk REF: SHM Desuden deltog Benedicte Fonnesbech-Wulff (BFW) Simon Turner (ST), Afbud Lasse Kragballe Rasmussen, Jens Jakob Pedersen Udengaard Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referatet. 3. Meddelelser. 4. Behandling af evalueringer for AMIS, F Godkendelse af studieordninger. (BA-TV-ordning i Arkæologi vedhæftet)

2 6. Behandling af afviklingsplaner i fht. Studieordninger. (Udkast til Histories og Etnologis er vedhæftet) 7. Diskussion af udkast til Studienævnets årshjul. 8. Merit- og dispensationsansøgninger. 9. Eventuelt. SIDE 2 AF 6 Ad 1) Godkendelse af dagsorden. Punkt 4 udsættes. Der laves en samlet evaluering af F18 og E18 for AMIS til foråret. Herefter blev dagsordenen godkendt. Ad 2) Godkendelse af referatet. Godkendt med enkelte rettelser. Ad 3) Meddelelser. LS og SM har sendt mail ud til de studerende, der ikke har haft evaluering via e-evalueringssystemet, bl.a projektorienteret forløb, BA-projekt og specialet. LS afventer flere svar og vil i februar samle evalueringerne sammen. LS berettede om den netop afholdte KA-intro på Historie. Der var været et meget begrænset fremmøde af kommende KA-studerende, så de fremmødte fik så meget desto mere tid til at spørge ind til deres kommende KAuddanelse. LS orienterede om, at der i februar og marts kommer besøg fra akkrediteringsinstitutionen. Enkelte uddannelser på hele KU er udvalgt én af dem er AMIS. SM præciserede, at det ikke er AMIS, men selve uddannelsesevalueringen af AMIS, der skal evalureres. SM orienterede om specialefejringen den 4. januar 2019, som igen var en stor succes. På trods af forventningen om færre fremmødende, fordi det er den lille afleveringstermin var der stort fremmøde, og det må konkluderes, at de studerende er glade for, at specialeafleveringen markeres. SM spurgte Studienævnet, hvornår kursusevalueringsperioden skal ligge i foråret? Det vil være hensigtsmæssigt, hvis det fremgår af undervisningsplanen, hvornår der skal evalueres, men det er endnu ikke meldt ud fra centralt hold, hvornår evalueringsperioden kommer til at ligge i forårssemestret. Derfor skal fagkoordinatorerne melde tilbage til LS og SM, hvornår de enkelte kurser vil evaluere så kan LS og SM rette datoerne til i evalueringssystemet, når de får besked fra FAK om at angive evalueringsperiode.

3 HH spurgte, om det ikke er nemmere at have et fast tidpunkt for alle kurser, der kører 14 uger? SM klargjorde, at flere kurser har forskellige deadlines på baggrund af fx projektforløb, studierejse osv. HH pointerede, at evalueringsprocessen på den måde genererer mere arbejde. LS bemærkede, at vi i efteråret havde en fireugers evalueringsperiode, men det vides ikke, om der også kan være en evalueringsperiode på fire uger i forårssemestret. POR pointerede, at det vil være problematisk, hvis evalueringsvinduet kun er åbent i to uger det ville være oplagt at have fire uger, som vi havde i efterårssemestret. SM konkluderede, at disse problematikker skal med i evalueringen af evalueringen. JF spørger, hvorfor underviserne ikke selv kan aktivere linket? LS redegjorde for, at det vil betyde, at alle undervisere bliver administratorer og dermed har adgang til alle evalueringer. Der var enighed om, at det er vigtigt at FAK melder evalueringsperioden ud så tidligt som muligt, så evalueringerne kommet til at fremgå af undervisningsplanerne. SIDE 3 AF 6 SM orienterede om, at hun har kigget på Etnologis nye studiesider. Det ser meget fornuftigt ud, men der er også en del uhensigtsmæssigheder, og hun opfordrer derfor studienævnets medlemmer til at se deres fags studiesider igennem. Ad 4) Behandling af evalueringer for AMIS, F18. Udsættes til foråret. Ad 5) Godkendelse af studieordninger. (BA-TV-ordning i Arkæologi vedhæftet) SM berettede, at KA-tilvalgskurset Museumsformidling, der tidligere har været knyttet til Kulturarvsordningen, faldt mellem to stole, så nu er der lavet en ordning til kurset, som i høj grad er en videreførelse af det tidligere kursus. Problemet har været eksamensformen, som tidligere var aktiv undervisningsdeltagelse, men dekanatet har besluttet, at aktiv undervisningsdeltagelse som eksamensform ikke længere er en mulig eksamensform på KA en. Kurset bibeholder aktivitetskravet, men der skal findes en eksamensform, der kan passe bedst muligt til kurset. SM undredes i den forbindelse over, at argumentet om at kurset på den måde blivere dyrere, ikke blev hørt. JF berettede, at på Klassisk Arkæologi er der lavet en KA-tilvalgsordning, så kandidaten er på plads.

4 [Det har efterfølgende vist sig, at Studienævnet ikke har endeligt godkendt KA-studieordningerne på Klassisk Arkæologi. De har derfor været sendt i høring i Studienævnet og er godkendt den 6. februar 2019.] SIDE 4 AF 6 POR redegjorde for, at BA-tilvalgsordningen for Fohistorisk og Klassisk Arkæologi er en fortsættelse af de tidligere tilvalgsstudieordninger på de to fag. I den version, der er sendt rundt til SN, er der et kursus, der hedder Klassisk arkæologisk kulturhistorisk emne - det er nu ændret Kulturhistorisk emne, som det også hed tidligere. POR har til fagelementet Humanistisk materialitetsteori udsendt et forslag til Studienævnet vedrørende normalsideberegninger i forhold til billeder og videooptagelser. Studienævnet havde ikke bemærkninger til fagets forslag til normalsideberegninger og Studienævnet godkender forslaget. HH orienterede om, at studieordningerne på Græsk og Latin er fra 2018, og de er lagt over i 2019-skabelonen. FAK har efterfølgende fortrudt en prøveform gradueret, aktiv undervisningsdeltagelse så den har skullet tages ud af ordningerne. Der er derfor ændret i prøveformen på de moduler, der er berørt ét kursus har fået en portfolio, de andre har fået en skriftlig hjemmeopgave under forudsætning af aktiv undervisningsdeltagelse. I forhold til tilvalg har Græsk og Latin samlet alle moduler, der ikke forudsætter sprog, i en BA-tilvalgsstudieordning. Desuden er der i BA-studieordningerne lavet et studiemønster for det tidligere BA-tilvalg Middelalderkundskab. Det tidligere Middelalderkundskab kunne ikke leve op til kravene om holdstørrelse på tilvalgskurser, så det forsøges nu med et samarbejde med Historie og NoRS. Det tænkes udbudt fra E19. SM foreslår, at vi i den forbindelse reklamerer for tilvalgskurserne? Blandt andet på Tilvalgsdagen? Det sættes på dagsordenen til næste studienævnsmøde. LS berettede, at de studieordninger, som Studienævnet havde godkendt, havde FAK efterfølgende enkelte rettelser til, og noget blev flyttet over i studiehåndbogen. Eksamen på Historisk Kerneområde 3, var oprindeligt aktiv undervisningsdeltagelse med karakter det skulle ændres til bestået/ikke bestået. FAK besluttede i mellemtiden, at der ikke kan være bestået/ikke bestået-eksaminer på KA en, så eksamen bliver nu en mundtlig eksamen med materiale, der bliver afholdt som en studenterkonference i løbet af semestret.

5 ST redegjorde for, at der var foretaget en del forenklinger i studieordningen på AMIS. En enkelt eksamen, som faget var glad for, er dog udgået det var en eksamen, der bestod af 9 spørgsmål, som blev udleveret en uge i forvejen, og de studerende kunne efterfølgende trække ét af spørgsmålene til eksamen. Det bliver nu en mundtlig eksamen. Der har tidligere været tre specialeformer nu er der én eksamen, med tre forskellige prøvemuligheder. Faget vil egentlig gerne have en 90/30-struktur, men det kan ikke laves om på nuværende tidspunkt, så SM har foreslået, at der laves to prøveformer, der er formuleret så bredt, at der let kan meritoverføres til disse. Kurser taget andre steder kan således meritoverføres og gælde for op til 30 ECTS KA-tilvalg. SIDE 5 AF 6 DCC er i proces med studieordningsændringerne. HH supplerede afslutningsvis med, at FAK har gjort opmærksom på, at der på propædeutikken hidtil har været opgraderingsprøver på under 15 ECTS for studerende, der har B-niveau med fra gymnasiet, og idet der ikke må være eksaminer under 15 ECTS, bortfalder disse. SN undres over, at der er supplerende fagelementer på alle mulige ECTS - kan opgraderinsprøverne ikke gå ind i en sådan kategori? SN undres og godkender dette betinget. SN undersøger sagen. Studienævnet godkender dags dato studieordningerne. Ad 6) Behandling af afviklingsplaner i fht. Studieordninger. (Udkast til Histories og Etnologis er vedhæftet) LS redegør for tanken bag afviklingsplanerne. Der er en fast skabelon til disse og det er forskellig fra fag til fag, hvor tæt de nye studieordninger lægger sig op ad de gamle studieordninger derfor er det også forskelligt, hvor meget arbejde, der er i at lave afviklingsplanerne. SM foreslår, at Studienævnet diskuterer, hvornår aktive studieordninger lukkes der må max. være to åbne studieordninger. [FAK har efterfølgende oplyst, at der i denne situation må være mere end to åbne studieordninger.] SM er gået ud fra den maksimale studietid, så de studerende har plads til at blive forsinkede, men passer det? LS supplerede med, at tværfakultære studerende, må skulle have normeret tid plus 1½ år, idet de jo skal tage 30 ECTS ekstra. HH pointerede, at Græsk og Latin lukkede studieordningen, så snart det var muligt, fordi de nye ordninger var markant anderledes end de gamle, og det ville blive meget dyrt at køre med to meget forskellige studieordninger.

6 POR spørger, hvad der sker med 08-ordning på Forhistorisk, hvor der stadig er studerende indskrevet, når den nye 19-ordning træder i kraft, for så vil der være tre åbne studieordninger? HH supplerede med, at det samme gør sig gældende for BA-ordningerne på Græsk og Latin. POR og SM undersøger det. SIDE 6 AF 6 SM mener det må undersøges, hvornår studieordninger kan lukkes SHM spørger administrationen. LS rundede punktet af med at opfordre alle fag til at lave afviklingsplaner inden for den nærmeste fremtid. Ad 7) Diskussion af udkast til Studienævnets årshjul. Der var enkelte tilføjelser til årshjulet godkendelse af Studienævnets årshjul sættes på dagsordenen til næste studienævnsmøde. Ad 8) Merit- og dispensationsansøgninger. Ingen kommentarer til den rundsendte liste. Ad 9) Eventuelt. SM foreslår til næste møde, at tema for aftagerpanemødet, reklame for tilvalgskurserne, og evaluering af evalueringsproceduren kommer på dagsorden. SR sagde tak for godt samarbejde. Mødet slut kl

Desuden deltog: Benedicte Fonnesbech-Wulff (BFW) Anton Skovsgaard Christensen (ASC) Afbud: Sheila Aakeson, Simon Turner

Desuden deltog: Benedicte Fonnesbech-Wulff (BFW) Anton Skovsgaard Christensen (ASC) Afbud: Sheila Aakeson, Simon Turner K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævnet M Ø D E R E F E R A T 14. DECEMBER 2018 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 19.

Læs mere

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 25. januar 2018 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 25. januar 2018 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævn M Ø D E R E F E R A T 22. JANUAR 2018 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 25. januar

Læs mere

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 13. februar 2019 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 13. februar 2019 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævnet M Ø D E R E F E R A T 13. FEBRUAR 2019 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 13. februar

Læs mere

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 22. marts kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 22. marts kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævn M Ø D E R E F E R A T 22. MARTS 2018 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 22. marts

Læs mere

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 29. november Sted Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 29. november Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævn M Ø D E R E F E R A T 28. NOVEMBER 2017 Forum Saxo Studienævn. SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 29. november

Læs mere

Saxo Studienævn. Saxo studienævn. Forum. Møde afholdt 20. december 2017 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævn. Saxo studienævn. Forum. Møde afholdt 20. december 2017 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævn M Ø D E R E F E R A T 18. DECEMBER 2017 Forum Saxo studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 20. december

Læs mere

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 28. september 2018 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 28. september 2018 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævnet M Ø D E R E F E R A T 27. SEPTEMBER 2018 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 28.

Læs mere

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 20. november 2018 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 20. november 2018 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævn M Ø D E R E F E R A T 20. NOVEMBER 2018 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 20. november

Læs mere

Studienævnets medlemmer. Saxo Studienævnet. Forum. Møde afholdt 30. august 2017 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Studienævnets medlemmer. Saxo Studienævnet. Forum. Møde afholdt 30. august 2017 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Studienævnets medlemmer M Ø D E R E F E R A T 15. SEPTEMBER 2017 Forum Saxo Studienævnet SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt

Læs mere

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 16. maj 2018 kl Sted Lokale Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 16. maj 2018 kl Sted Lokale Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævn M Ø D E R E F E R A T 16. MAJ 2018 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 16. maj 2018

Læs mere

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 10. april kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 10. april kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævn M Ø D E R E F E R A T 9. APRIL 2018 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 10. april

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordenen. 2. Godkendelse af referat fra mødet den 26. september 2017 (Vedhæftet) 3. Meddelelser.

1. Godkendelse af dagsordenen. 2. Godkendelse af referat fra mødet den 26. september 2017 (Vedhæftet) 3. Meddelelser. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævn M Ø D E R E F E R A T 24. OKTOBER 2017 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 25. okotber

Læs mere

Studienævnets medlemmer. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 19. april 2017 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Studienævnets medlemmer. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 19. april 2017 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET S A X O - I N S T I T U T T E T Studienævnets medlemmer M Ø D E R E F E R A T 18. APRIL 2017 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 19. april 2017

Læs mere

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævnet. Forum. Møde afholdt 24. august 2018 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævnet. Forum. Møde afholdt 24. august 2018 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævnet M Ø D E R E F E R A T 23. AUGUST 2018 Forum Saxo Studienævnet SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 24.

Læs mere

Desuden deltog Sofie Lehmann Broe, Ea Feldfoss på punktet om den nye evalueringsproces

Desuden deltog Sofie Lehmann Broe, Ea Feldfoss på punktet om den nye evalueringsproces K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævn M Ø D E R E F E R A T 23. OKTOBER 2018 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt Onsdag

Læs mere

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 11. juni kl Sted Lokale Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 11. juni kl Sted Lokale Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævn M Ø D E R E F E R A T 8. JUNI 2018 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 11. juni kl.

Læs mere

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævnet. Forum. Møde afholdt: 13. januar 2017 kl Sted: Annie Lumbye. Referent:

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævnet. Forum. Møde afholdt: 13. januar 2017 kl Sted: Annie Lumbye. Referent: S A X O - I N S T I T U T T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Saxo Studienævnet G O D K E N D T M Ø D E R E F E R A T 13.. FEBRUAR 2017 Forum Saxo Studienævnet SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt:

Læs mere

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævnet. Forum. Møde afholdt 20. februar 2017 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævnet. Forum. Møde afholdt 20. februar 2017 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET S A X O - I N S T I T U T T E T Saxo Studienævnet M Ø D E R E F E R A T 13. FEBRUAR 2017 Forum Saxo Studienævnet SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 20. februar 2017

Læs mere

Studienævnets medlemmer. Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 16. juni Sted Lokale Sara Holm-Meier. Referent

Studienævnets medlemmer. Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 16. juni Sted Lokale Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET S A X O - I N S T I T U T T E T Studienævnets medlemmer M Ø D E R E F E R A T 15. JUNI 2017 Forum Studienævnsmøde SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 16. juni 2017 STUDIENÆVNET

Læs mere

Studienævnets medlemmer. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 26. september kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Studienævnets medlemmer. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 26. september kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Studienævnets medlemmer M Ø D E R E F E R A T 26. SEPTEMBER 2017 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt

Læs mere

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 27. februar 2018 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 27. februar 2018 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævn M Ø D E R E F E R A T 27. FEBRUAR 2018 Forum Saxo Studienævn. SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 27. februar

Læs mere

Saxo Studienævnets Aftagerpanel SAXO-INSTITUTTET

Saxo Studienævnets Aftagerpanel SAXO-INSTITUTTET K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Til medlemmerne af Saxo Studienævnets aftagerpanel M Ø D E R E F E R A T 1. MARTS 2018 Forum Saxo Studienævnets Aftagerpanel

Læs mere

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævnet. Forum. Møde afholdt: 4. december 2015 kl Sted: Annie Lumbye.

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævnet. Forum. Møde afholdt: 4. december 2015 kl Sted: Annie Lumbye. S A X O - I N S T I T U T T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Saxo Studienævnet G O D K E N D T M Ø D E R E F E R A T 18. JANUAR 2016 Forum Saxo Studienævnet SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt: 4.

Læs mere

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 28. marts 2017 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 28. marts 2017 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET S A X O - I N S T I T U T T E T Saxo Studienævnet M Ø D E R E F E R A T 27. MARTS 2017 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 28. marts 2017 kl. 13-15

Læs mere

Studienævnets medlemmer. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 11. maj 2017 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Studienævnets medlemmer. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 11. maj 2017 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET S A X O - I N S T I T U T T E T Studienævnets medlemmer M Ø D E R E F E R A T 11. MAJ 2017 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 11. maj 2017 kl.

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 18. FEBRUAR 2015 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 27. juni 2012 M Ø D E R E F E R A T 27. JUNI 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 20. AUGUST 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Studienævnsmøde den 14. november Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 14. november Sted: Mødelokale Maiken Møldrup Pedersen

Studienævnsmøde den 14. november Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 14. november Sted: Mødelokale Maiken Møldrup Pedersen I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 14. november 2012 M Ø D E R E F E R A T 14. NOVEMBER 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R M E D I E R, E R K E N D E L S E O G F O R M I D L I N G Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard,

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk M Ø D E R E F E R A T 15. AUGUST 2013 Forum

Læs mere

Studienævnet. Studienævnet. Forum. Møde afholdt: Den 19. maj Sted: Lokale Christina Holbøll. Referent:

Studienævnet. Studienævnet. Forum. Møde afholdt: Den 19. maj Sted: Lokale Christina Holbøll. Referent: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet M Ø D E R E F E R A T 19. MAJ 2014 Forum Studienævnet ANTROPOLOGI Møde afholdt: Den 19. maj 2014 Sted:

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Til stede: Anna Lena Sandberg (VIP germansk og romansk), Jørgen Staun (studienævnsformand),

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Til stede: Anna Lena Sandberg (VIP germansk og romansk), Jørgen Staun (studienævnsformand), D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 19. NOVEMBER 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK,

Læs mere

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden og præsentation af ny studienævnssekretær

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden og præsentation af ny studienævnssekretær I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet Institut for Kunst- og Kulturvidenskab M Ø D E R E F E R A T Forum SN-IKK Mødedato:

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen Møde den: 23. oktober 2015 A 011 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise Rasmussen,

Læs mere

Fagstudieordning Kandidattilvalget i forhistorisk arkæologi 2019

Fagstudieordning Kandidattilvalget i forhistorisk arkæologi 2019 Fagstudieordning Kandidattilvalget i forhistorisk arkæologi 2019 Det Humanistiske Fakultet Københavns Universitet Ikrafttræden: 1. september 2019 Indhold Kapitel 1. Hjemmel... 3 1. Hjemmel... 3 Kapitel

Læs mere

Til Medlemmerne af. Saxo Studienævnets Aftagerpanel. Forum. Møde afholdt: 12. november Sted: Annie Lumbye.

Til Medlemmerne af. Saxo Studienævnets Aftagerpanel. Forum. Møde afholdt: 12. november Sted: Annie Lumbye. S A X O - I N S T I T U T T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Til Medlemmerne af Saxo Studienævnets Aftagerpanel G O D K E N D T M Ø D E R E F E R A T 27. JANUAR 2016 Forum Saxo Studienævnets

Læs mere

Studienævnsmøde den 12. december Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 12. december Sted: Mødelokale Anne Kjølby.

Studienævnsmøde den 12. december Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 12. december Sted: Mødelokale Anne Kjølby. I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 12. december 2012 M Ø D E R E F E R A T 13. DECEMBER 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Studienævnsmøde den 19. september Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 19. september Sted: Mødelokale

Studienævnsmøde den 19. september Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 19. september Sted: Mødelokale I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 19. september 2012 M Ø D E R E F E R A T 19. SEPTEMBER 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Studienævnsmøde den 22. maj Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 22. maj Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 22. maj Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 22. maj Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 22. maj 2012 M Ø D E R E F E R A T 22. MAJ 2012 Forum Studienævnet Engerom

Læs mere

ARTS. Møde 24. april 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn. Referat

ARTS. Møde 24. april 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn. Referat Møde 24. april 2018 kl. 10-14 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Referat Deltagere: Jeanette Magne (uddannelseskoordinator) Frans Ørsted Andersen Lotte Hedegaard-Sørensen Helle Merete Nordentoft

Læs mere

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 6. april Sted: Lokale Afbud: Rebekka Laugesen, Anastasia Larn

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 6. april Sted: Lokale Afbud: Rebekka Laugesen, Anastasia Larn I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET SN-IKK R E F E R A T 6. APRIL 2016 Forum Studienævnsmøde kl. 13.00-16.00 Mødedato: Onsdag den

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 15. maj Sted: Engerom lokale

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 15. maj Sted: Engerom lokale I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk M Ø D E R E F E R A T 4. JUNI 2013 Forum Studienævnsmøde

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 17. DECEMBER 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand Møde den: 10. juni, 2014, kl. 10.00-12.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

Referat af møde i studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling Den 11. december 2012

Referat af møde i studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling Den 11. december 2012 014-0014/14-4761 Referat af møde i studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling Den 11. december 2012 Deltagere: Signe Hørby Aller, Leo Catana, Gerd Christensen, Maja Brandenhoff Hansen, Klaus Bruhn

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 9. APRIL 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson.

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Charlotte Baarts (Forperson, Studieleder), Jakob Demant,

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Mejer Frederiksen, Signe Marie Hinge (studievejleder)

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Mejer Frederiksen, Signe Marie Hinge (studievejleder) Møde den: 13. november 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Lene Myong, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Nina

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 16. februar 2015 fra kl. 13:00-15:45. Sted: 33.1.18

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 16. februar 2015 fra kl. 13:00-15:45. Sted: 33.1.18 I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 17. FEBRUAR 2015 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 20. MAJ 2015 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 16. december 2015. Til stede: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen, Anja

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I M Ø D E R E F E R A T 12. SEPTEMBER 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk & Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk & Romansk K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T 15. DECEMBER 2016 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk & Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

2. Godkendelse af referat Referaterne fra de sidste to møder er ikke godkendt af Studieleder og udsendes først sammen med referatet fra dette møde.

2. Godkendelse af referat Referaterne fra de sidste to møder er ikke godkendt af Studieleder og udsendes først sammen med referatet fra dette møde. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Charlotte Baarts (Forperson, Studieleder), Jakob Demant,

Læs mere

Dekanen har foreslået, at uddannelsesledere bliver sektionsledere. Pia Bramming informerer UFU, når der er nyt i sagen.

Dekanen har foreslået, at uddannelsesledere bliver sektionsledere. Pia Bramming informerer UFU, når der er nyt i sagen. Møde den: 13 november 2013 kl. 12-16. ekstra tid pga. undervisningsplaner Lok. B101a i Emdrup og lok. 2113-252 på Trøjborg Møde i Uddannelsesfagudvalget for Bacheloruddannelsen i Uddannelsesvidenskab REFERAT

Læs mere

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R M E D I E R, E R K E N D E L S E O G F O R M I D L I N G Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard,

Læs mere

S S K - S T U D I E L E D E R / S T U D I E N Æ V N S F O R M A N D S - K R E D S E N

S S K - S T U D I E L E D E R / S T U D I E N Æ V N S F O R M A N D S - K R E D S E N D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T S S K - S T U D I E L E D E R / S T U D I E N Æ V N S F O R M A N D S - K R E D S E N Resume af mødet fredag den

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Malene Hasberg Kjær Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen

Læs mere

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 7. september Sted: Lokale

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 7. september Sted: Lokale I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET SN-IKK R E F E R A T 14. SEPTEMBER 2016 Forum Studienævnsmøde kl. 13.00-15.00 Mødedato: Onsdag

Læs mere

Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Studienævnsmøde på Sociologi. Forum. Mødedato: Tirsdag den 29. marts 2016 kl Sted: Mødelokale 16.1.

Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Studienævnsmøde på Sociologi. Forum. Mødedato: Tirsdag den 29. marts 2016 kl Sted: Mødelokale 16.1. D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Charlotte Baarts (Forperson, Studieleder), Jakob Demant,

Læs mere

Studienævnssekretær Alex K. Tonnesen

Studienævnssekretær Alex K. Tonnesen I N S T I T U T F O R T V Æ R K U L T U R E L L E O G R E G I O N A L E S T U D I E R K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T G O D K E N D T 23. NOVEMBER 2011 Forum: Studienævnet

Læs mere

Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 5. september Sted: Lokale

Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 5. september Sted: Lokale I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Rune Gade, Anne Ring Petersen, Karen Vedel, Annemette Kirkegaard, Rosemarie Nørgaard Visby,

Læs mere

Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 28. november Sted: Lokale Dagsorden:

Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 28. november Sted: Lokale Dagsorden: I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Rune Gade, Anne Ring Petersen, Karen Vedel, Annemette Kirkegaard, Rosemarie Nørgaard Visby,

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 20. MAJ 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Benedicte Holm Glæsel Stud.theol. Anne Sofie Aagaard

Læs mere

Studienævnsmøde STUDIEADMINISTRATIONEN

Studienævnsmøde STUDIEADMINISTRATIONEN KØBENHAVNS UNIVERSITET ØKONOMISK INSTITUT MØDEREFERAT 25. AUGUST 2017 Forum Studienævnsmøde STUDIEADMINISTRATIONEN Mødedato: 17-08-2016, kl. 13:15-15 ØSTER FARIMAGSGADE 5, BYGN. 26, Sted: CSS, 26.1.21b,

Læs mere

Undervisningsevalueringsrapport for Foråret 2016 på Institut for Engelsk, Germansk og Romansk

Undervisningsevalueringsrapport for Foråret 2016 på Institut for Engelsk, Germansk og Romansk Undervisningsevalueringsrapport for Foråret 2016 på Institut for Engelsk, Germansk og Romansk Fordeling af evalueringsresultater Indledningsvis angives, hvor mange af de evaluerede kurser, der placerer

Læs mere

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Fredag den 16. december Sted: Lokale

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Fredag den 16. december Sted: Lokale I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET SN-IKK R E F E R A T 16. DECEMBER 2016 Forum Studienævnsmøde kl. 10.00-12.00 Mødedato: Fredag

Læs mere

Sammenfattende undervisningsevalueringsrapport

Sammenfattende undervisningsevalueringsrapport K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Sammenfattende undervisningsevalueringsrapport Uddannelse/Uddannelser: Studieleder: Bachelor i

Læs mere

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted:

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET BILAG A M Ø D E R E F E R A T 13. JUNI 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Læs mere

I N S T I T U T F O R K U N S T - OG K U L T U R V I D E N S K A B. Studienævnet Institut for Kunst- og Kulturvidenskab R E F E R A T.

I N S T I T U T F O R K U N S T - OG K U L T U R V I D E N S K A B. Studienævnet Institut for Kunst- og Kulturvidenskab R E F E R A T. I N S T I T U T F O R K U N S T - OG K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet Institut for Kunst- og Kulturvidenskab R E F E R A T Forum SN-IKK Mødedato: 3.

Læs mere

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 21. januar 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Anne Morin, Malou Juelskjær, Kirstine Louise Mei Petersen, Bue Bohr, Lise Lefevre

Læs mere

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen.

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 9. november 2017 Sted: WP 19, 3. sal mødelokale 402 Deltagere: Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 11. marts 2014

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 11. marts 2014 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 13. marts 2014 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 11. marts 2014 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen (formand), Mogens Nielsen, Jan Møller Jensen, Alexander

Læs mere

Studienævnsvedtagelse vedr. tvangsmeritoverførsel ved optaget på ToRS BA- og KA-uddannelser pr. 1. september 2017

Studienævnsvedtagelse vedr. tvangsmeritoverførsel ved optaget på ToRS BA- og KA-uddannelser pr. 1. september 2017 I N S T I T U T F O R T V Æ R K U L T U R E L L E O G R E G I O N A L E S T U D I E R K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsvedtagelse vedr. tvangsmeritoverførsel ved optaget på ToRS BA-

Læs mere

Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Torsdag den 15. september 2016 kl. 13.30-15.30 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016.

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016. Møde den: 7. december 2016 D 120 Uddannelsesnævn Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Poul Nissen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Iram Khawaja (suppleant), Anne Maj Nielsen (afdelingsleder),

Læs mere

Studienævnet ved INSS. Studienævnet ved INSS. Forum. Møde afholdt: Sted: INSS Peter Christiansen. Referent:

Studienævnet ved INSS. Studienævnet ved INSS. Forum. Møde afholdt: Sted: INSS Peter Christiansen. Referent: I N S T I T U T F O R N O R D I S K E S T U D I E R O G S P R O G V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet ved INSS MØDEREFERAT 11. DECEMBER 2008 Forum Studienævnet ved

Læs mere

Fagstudieordning Kandidattilvalget i klassisk arkæologi 2019

Fagstudieordning Kandidattilvalget i klassisk arkæologi 2019 Fagstudieordning Kandidattilvalget i klassisk arkæologi 2019 Det Humanistiske Fakultet Københavns Universitet Ikrafttræden: 1. september 2019 Indhold Kapitel 1. Hjemmel... 3 1. Hjemmel... 3 Kapitel 2.

Læs mere

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015 Referat af 2. møde i Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen, Helle Bødker Madsen, Valdemar Smith, Pernille Wegener

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk & Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk & Romansk I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K & R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 21. OKTOBER 2015 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk & Romansk INSTITUT

Læs mere

STUDIEORDNING FOR TYSK. Studieordning sept., 2015

STUDIEORDNING FOR TYSK. Studieordning sept., 2015 Vejledende gennemgang af STUDIEORDNING FOR TYSK Studieordning sept., 2015 1-faglig Kandidat 1 Indledning Denne folder er en vejledende gennemgang af studieordningen for den 1-faglige kandidatuddannelse

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I M Ø D E R E F E R A T 03. DECEMBER 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser: Fra studienævnet, anonymisering af eksamensopgaver, alumneforening

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser: Fra studienævnet, anonymisering af eksamensopgaver, alumneforening Mødedato: 15. december 2017 Mødested: D 120 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: Charlotte Mathiassen, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Isabel Joy Axtmann Hansen, Mathias

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Eva Viala, Anne Maj Nielsen, Simon Nørby, Iben Kiilsgaard, Sebastian Damkjær-Ohlsen, Pernille Munkebo Hussmann Fraværende:

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 10. november 2017, 10:00-12:30. Mødelokale 6B-0-36, Søndre Campus. Sted. Mette Juhl Vedel.

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 10. november 2017, 10:00-12:30. Mødelokale 6B-0-36, Søndre Campus. Sted. Mette Juhl Vedel. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Maria Snejbjerg Louring

Læs mere

Dagsorden Studienævnsformanden spurgte, om studienævnet kunne godkende dagsorden. Studienævnet godkendte dagsordenen.

Dagsorden Studienævnsformanden spurgte, om studienævnet kunne godkende dagsorden. Studienævnet godkendte dagsordenen. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T 25. JUNI 2019 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk & Romansk Møde afholdt 19. juni 2019,

Læs mere

M Ø D E R E F E R A T 3. JUNI Videnskabeligt personale (VIP): Laura Luise Schultz (formand for SN og fagudvalgsformand for Teater og Performance

M Ø D E R E F E R A T 3. JUNI Videnskabeligt personale (VIP): Laura Luise Schultz (formand for SN og fagudvalgsformand for Teater og Performance I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 3. JUNI 2015 Forum Studienævnet for Kunst- og Kulturvidenskab Møde afholdt:

Læs mere

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt 10. februar Sted Karina Rømer. Referent

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt 10. februar Sted Karina Rømer. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T - G O D K E N D T 10. FEBRUAR 2016 Forum Odontologisk Studienævn AFDELING

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K & R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 16. DECEMBER 2015 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Læs mere

Referat fra møde 1/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag torsdag den 4. februar 2016, kl

Referat fra møde 1/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag torsdag den 4. februar 2016, kl Institut for Statskundskab Aarhus Universitet Studienævnet Godkendt 4. februar 2016 Referat fra møde 1/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag torsdag den 4. februar 2016, kl. 16.15 Til stede:

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Projektorienterede forløb (drøftelsespunkt) kl. 9.05 til 9.30 3.

Læs mere

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen,

Læs mere

REFERAT. Møde den: 2. november 2012 kl D120 UFU-møde Pædagogisk psykologi

REFERAT. Møde den: 2. november 2012 kl D120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 2. november 2012 kl. 10-13 D120 UFU-møde Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Eva Viala, Anne Maj Nielsen, Charlotte Mathiassen, Niels Christian Mossfeldt Nickelsen, Simon Nørby, Iben Kiilsgaard,

Læs mere

Det juridiske Studienævn 3. maj 2013

Det juridiske Studienævn 3. maj 2013 Referat af 3. møde 2013/2014 i Det juridiske Studienævn fredag den 3. maj kl. 10.15 i mødelokale 247 i bygning 1410. Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Lektor, studieleder for jura Anne-Dorte Bruun

Læs mere

Studieordning for Propædeutik i Latin, 2012-ordningen

Studieordning for Propædeutik i Latin, 2012-ordningen Studieordning for Propædeutik i Latin, 2012-ordningen Justeret 2014, 2015 og 2017 Revideret 2018 Saxo-Instituttet Det Humanistiske Fakultet Københavns Universitet Indhold Kapitel 1. Tilhørsforhold, hjemmel,

Læs mere

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 17. august Sted: Lokale Afbud: Rebekka Laugesen, Erik Damhus

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 17. august Sted: Lokale Afbud: Rebekka Laugesen, Erik Damhus I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T SN-IKK R E F E R A T 24. AUGUST 2016 Forum Studienævnsmøde kl. 13.00-16.00 Mødedato: Onsdag

Læs mere

Til Medlemmerne af. Saxo-Studienævnets Aftagerpanel. Forum. Møde afholdt: 14. november Sted: 14. november Annie Lumbye.

Til Medlemmerne af. Saxo-Studienævnets Aftagerpanel. Forum. Møde afholdt: 14. november Sted: 14. november Annie Lumbye. S A X O - I N S T I T U T T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Til Medlemmerne af Saxo-Studienævnets Aftagerpanel G O D K E N D T M Ø D E R E F E R A T 24. APRIL 2013 Forum Saxo-Studienævnets

Læs mere

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE Møde den 27. februar 2017 kl. 9.15-12.00 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Deltagere: Lotte Hedegaard-Sørensen Frans Ørsted Andersen Jeanette Magne

Læs mere