Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 29. november Sted Sara Holm-Meier. Referent

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 29. november Sted Sara Holm-Meier. Referent"

Transkript

1 K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævn M Ø D E R E F E R A T 28. NOVEMBER 2017 Forum Saxo Studienævn. SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 29. november STUDIENÆVNET Sted KAREN BLIXENS PLADS 8, Referent Sara Holm-Meier 2300 KBH. S Til stede Signe Mellemgaard (SM), Søren Ivarsson (SI), Per Ole Rindel (POR), Jane Fejfer (JF), Heine Hansen (HH), Rune Iversen (RI), Lasse Kragballe Rasmussen (LKR). DIR nxp344@hum.ku.dk REF: SHM Afbud fra: Bendegúz Barna, Bendedicte Fonnesbech-Wulff, Simon Turner, Sarah Pepke Pedersen. Dagsorden 1. Godkendelse af dagsordenen. 2. Godkendelse af referatet fra mødet den 25. oktober (Vedhæftet). 3. Meddelelser. 4. Ny dato for mødet med Aftagerpanelet. 5. Drøftelse af KA-studiestartsevalueringen. (Vedhæftet). 6. Procedure for arbejdet med studieordninger, herunder fagenes status på, hvordan de vil gøre. (Diverse dokumenter vedhæftet). 7. Drøftelse af Studie/Uddannelseshåndbogen. 8. Behandling af dispensationsansøgninger (Historie og Etnologi). 9. Merit- og dispensationsansøgninger. 10. Eventuelt.

2 Ad 1) Godkendelse af dagsordenen. Dagsordenen blev godkendt uden kommentarer. SIDE 2 AF 7 Ad 2) Godkendelse af referatet fra mødet den 25. oktober (Vedhæftet). Godkendt med enkelte rettelser. JF spurgte til, hvordan skelner vi mellem STO og studiehåndbogen? SM og SI mener, at vi skal være skarpe på at formulere, hvad der er krav/juridisk bindende, og hvad der er mere generel information. LKR pointerede, at vi har en udforfring i, at der står regler i både studieordningen og studie/uddannelseshåndbogen, og for at sikre os at de studerende ved, hvor de kan finde studiehåndbogen, skal vi henvise til den mange steder. Ad 3) Meddelelser. SM orienterede om Jonathan Morells død og afholdt et mindeord. SM berettede herefter om, at portefolioeksamen nu er ændret i studieordningen på Historie, så det fremgår, at den er skriftlig. Hun har ligeledes svaret FAK på deres spørgsmål vedr. UddannelsesZoom, men har ikke fået svar på de problematikker, hun rejste i den forbindelse. SI har sendt høringssvar omkring optagelsesprøven til kvote 2, men endnu ikke modtaget svar. Vi har i høringssvaret blandt andet spurgt ind til, hvem der står for hvad, hvis der indføres en optagelsesprøve, og gjort opmærksom på, at vi ønsker at opretholde ansøgninger for blandt andet at se på de sproglige kundskaber. SI orienterede om Morten Raahauge, der meget gerne vil udbrede sit kursus til alle KA-studerende på Saxo. Han har været gæsteforelæser på HK5 på Historie, og det har fungeret godt. Han er selv historiker fra Saxo og har blandt andet arbejdet som innovationskonsulent i det private. Hans kursus drejer sig blandt andet om, hvordan de studerende kan tydeligøre deres faglige profil, når de kommer ud på arbejdsmarkedet. SI foreslår, at det kan køre som et pilotprojekt i foråret, og at vi i den forbindelse aftaler et møde med Morten Raahauge i løbet af december, så han kan målrette kurset, og så alle fag kan få en idé om, hvad kurset kan give de studerende. Onsdag den 13. eller torsdag den 14. december foreslås Søren aftaler nærmere og sender besked ud til Studienævnet

3 SI berettede om, at han stopper som fagkoordinator pr. 1. februar 2018 og dermed også træder ud af studienævnet, hvilket blev modtaget med beklagelse fra de øvrige medlemmer. SIDE 3 AF 7 POR fortalte, at han havde haft møde med FAK om den nye KAstudieordning, og det tegner godt. HH suppelerede med, at de 10 nye studieordninger på Græsk og Latin også ser ud til at køre. Ad 4) Ny dato for mødet med Aftagerpanelet. Det blev aftalt at afholde møde med aftagerpanelet torsdag den 1. marts Ad 5) Drøftelse af KA-studiestartsevalueringen. (Vedhæftet). Der er generelt ikke de store ting at bemærke - MACA-studerende klager over togpriserne, og det kan vi ikke gøre noget ved. Vi informerer om samarbejdet med Lund inden studiestart. Til gengæld får Michael Andersen meget ros fra MACA-studerende. Ad 6) Procedure for arbejdet med studieordninger, herunder fagenes status på, hvordan de vil gøre. (Diverse dokumenter vedhæftet). Roar Kent fra Fakultetet deltog på dette punkt. RK indledte punktet med at berette om processen omkring nye/reviderede studieordninger. Alle studieordninger på HUM skal revideres, så de passer overens med prøvekataloget og diverse andre ændringer. Processen løber over to studieår 2018/2019 og 2019/2020 og for at gøre processen, så smidig som mulig, har RK lavet et forslag til, hvordan processen kan forløbe i tre rul. Han forslår, at der laves et lille rul i foråret, hvor mindre studienævnsordninger kan laves af FAK. Det kan fx være at tage fagelementer fra eksisterende studieordninger og tilpasse dem prøvekataloget. Dette rul vi ske i løbet af foråret, så det forhåbentligt er klart til maj Hvor der skal laves meget om i studieordningerne, er det SN, der starter arbejdet. FAK deltager meget gerne i arbejdet for at afklare problematikker og er løsningsorienterede. RK foreslår, at der er en løbende kontakt mellem FAK og SN for at få tvivlsspørgsmål afklaret så tidligt i processen som muligt. Dette vil være det tredje rul.

4 Andet rul foreslår RK, er alt BA- og KA-tilvalg, som FAK ønsker samlet i fælles institutordninger på BA- og KA-niveau. Man kunne fx forestille sig frit område eller praktik på tværs af alle fag med fagspecifikke eksaminer. Med beslutningen om, at de studerende må tage 45 ECTS BA-tilvalg på eget fag, tænker flere institutter i, hvordan de holder på egne studerende, og dette vil nok komme til at fremgå af de nye BA-tilvalgsstudieordninger. På den anden side, vil Arkæologisk praksis kunne komme med i en sådan fælles studieordning. Det er blevet foreslået, at der kan være et valgfrit emne på 7,5/5 ECTS i de samlede BA-tilvalgsordninger for at imødekomme studerende, der tager sommerkurser eller kurser udenfor HUM. Det vil være en eksamen, hvor der ikke tilknyttes undervisning. Det er endnu ikke endeligt vedtaget. Deadline for aflevering til dette rul er 1. september SIDE 4 AF 7 SM spurgte i forbindelse med de valgfrie elementer, om man kunne lade være med at have de frie 7,5 ECTS elementer, da der jo vil skulle vejledes, og det er dyrt. POR spurgte, om det er muligt at fastholde et kursus på 5 og ét på 10 ECTS, da Arkæologi har et godt modul, der er delt op i to kurser, der tilsammen udgør et modul på 15 ECTS - Europæiske forbindelser og periodekursus 4. Kan man eventuelt søge om dispensation? RK svarede, at man godt kan søge dispensation, men dekanatet vil nok stå meget stejlt på at kurser skal være på 15 ECTS. Herefter taltes der om, hvordan man eventuelt kunne løse problematikken, fx ved to kursusforløb med én eksamen. Det vil fungere fint for Forhistorisk, men det kan ikke matches med det etruskiske kursus på Klassisk. Det blev også pointeret, at det kan være svært at håndtere, hvis den studerende dumper det ene fag, men ikke det andet. SM spurgte, om sandsynligheden for en dispensation, hvis vi kan påvise, at eksamen på de to kurser er billigere i den nuværende form? RK foreslår, at vi prøver, da økonomiske argumenter vejer tungt. Jo tidligere, vi kan få det afklaret, jo bedre. SI foreslår, at vi vender problematikken internt i SN, inden vi sender noget ned til FAK. SI foreslår, at vi lægger en tidsplan, som vi sender til RK hurtigst muligt, så vi også kan få lagt fristen for tredje rul.

5 SI mener ikke, der er vil være de store ændringer på Histories KA-ordning, da den er er relativt ny, men hvordan gør vi med de nye specialefrister? Og hvordan placeres KA-tilvalget bedst i den forbindelse? Det vil være meget ønskværdigt med fælles placering for KA-tilvalget på hele KU. SIDE 5 AF 7 RK pointerede, at fællesplacering af KA-tilvalg på KU ikke kommer til at ske. RK har foreslået tilvalget placeret på 2. semester, men det giver udfordringer i forholdt til studerende, der vil til udlandet. Annette Moe har tidligere foreslået tredje semester, men der kunne ikke opnås fælles enighed, så det er op til de enkelte fag at lægge KA-tilvalget, hvor det passer bedst, men det skal være på enten andet eller tredje semester. Vi kan ikke lave et forløb, hvor ingen kommer i klemme, men vi kan lave et forløb, hvor færrest muligt kommer i klemme. SI spurgte, om ændringerne i forhold til specialefrister kan nå at komme med i første rul, og det bekræftede RK, at det kan de. SI spurgte ligeledes til omfanget af specialet, der nu er ændret til sider gældende for alle fag på HUM. RK bekræftede, at omfanget på sider for specialer er gældende for alle fag, men der kan under særlige omstændigheder laves forskellige klausuler i studieordningen, hvis fx omfanget skal være mindre. I øvrigt er det også på tale at have fælles omfang af BA-projektet. Datoen for hvornår de nye omfang træder i kraft, kendes endnu ikke. HH spurgte, om det står det frit for, hvornår eksamen ligger på tredje semester? RK - nej, der er faste eksamensperioder. SM fastslår, at vi har blokopdelte kurser, hvor der er løbende eksaminer, så vi har eksamen hele tiden. Det kan vi vel også gøre på tredje semester, som en skuffeløsning? RK sagde, at de studieadministrative systemer er ikke så glade for blokstruktur, men det kan være en nødvendig nødløsning. Blokstruktur kan lade sig gøre. SM spurgte, hvornår omfanget af BA-projektet ligger fast. Det kunne RK ikke svare på på nuværende tidspunkt måske næste år. SM undrede sig over rationalet bag fælles omfang af BA-projekt og specialer hvordan kan det være en besparelse? HH spurgte til de 45 ECTS BA-tilvalg inden for eget fag -er fagene forpligtede til at udbyde det? RK forklarede, at hvis der ikke udbydes kurser, der ikke er en del af grundfaget, er det ikke en mulighed.

6 HH påpegede, at Græsk og Latin gerne vil fraråde de studerende at tage 45 ECTS BA-tilvalg inden for eget fag. SIDE 6 AF 7 POR spurgte til holddispensationer - kan vi få holddispensationer for ekstra semstre, fordi det er en prøveperiode? Normalt er der en grænse på 3 dispensationer, hvorefter en ændring af studieordningen er påkrævet. RK bekræftede, at vi kan få ekstra dispensationer - vi skal bare have det til at fungere i overgangsperioden. SI rundede punktet af med at foreslå, at SN den 15. december sender en foreløbig køreplan til RK. Planen må gerne ændres løbende, men så har FAK en idé om Saxos proces. 09:50 RK forlader mødet. SI mener, at Histories KA-ordning kan komme med i første rul. RI foreslår, at BA-ordningen på Arkæologi med justeringer i prøveformerne kommer med i første rul SM orienterede, at det samme gælder for KA-ordningen for Etnologi med enkelte detaljer tilføjet i den kommende studiehåndbog. At ændre eksaminer på første år på BA-ordningen er meget uhensigtmæssigt, da det fungerer rigtigt godt nu med 7,5 ECTS kurser det må tages i andet eller tredje rul. Fagene vender inden den 15. december tilbage til SI og SM om, hvornår de gerne vil have de forskellige rul. BA-ordningerne sendes ned i deres nuværende form med 5/7,5/10 ECTS eksaminer, og så må ændringerne på ECTS-vægtningen komme med i andet eller tredje rul. SM foreslår, at den den nye fælles BA-tilvalgsordning kommer på dagsordenen til næste SN-møde. POR supplerede med at pointere at ark. praksis passer godt ind i den nye fællesordning. Men de andre tilvalgskurser er udfordret pga. krav til holdstørrelserne. SI foreslår, at det også skal på mødet med Jens Erik på næste møde. POR ser en udfordring i, at alle fag skal have praktik. Det skal koordineres med det andet BA-tilvalg-kursus, de tager. Det kunne måske samkøres med et kursus, der relaterer sig til praktik fx kulturarv, der kunne gå på tværs af fagene. Ad 7) Drøftelse af Studie/Uddannelseshåndbogen.

7 SI spurgte til, hvor langt fagene er med studie/uddannelseshåndbogen? SM mente, at det enkleste vil være at lave den sammen med studieordningsrullene. JF spurgte, om ikke det bliver meget det samme, der står begge steder? SI orienterede om, at på Historie er studiehåndbogen brugt til alt det, der ikke kan og må stå i studieordningerne, så som pensumkrav og oplysninger om, hvordan kurserne er tænkt. Han har for i øvrigt bedt sine kolleger om input til KA-håndbogen senest den 1. december. Det vil være fornuftigt at lave studie/uddannelseshåndbogen sideløbende med studieordningsændringerne. HH mente, at det er begrænset, hvor meget info der skal i Græsk og Latins studiehåndbog. SM pointerede, at vi skal have pensumkravet angivet et sted, og studiehåndbogen vil være et godt sted, da den jo skal godkendes af SN. POR supplerede med, at retningslinjerne for praktikophold også vil være fornuftigt at have med i studiehåndbogen. SI rundede af med at påpege, at studiehåndbogen skal godkendes af SN, og det skal klargøres over for de studerende, hvor bindende den er. SIDE 7 AF 7 Ad 8) Behandling af dispensationsansøgninger (Historie og Etnologi). Historie har modtaget en dispensationsansøgning til HK5. I studieordningen er angivet, at grupper max kan være på tre studerende, men underviseren har et meget stort hold dette semester og vil gerne have et max antal på 4 studerende. Ligeledes er det i studieordningen angivet, at den mundtlige eksamen er 30 minutter pr. studerende i en gruppe det vil underviseren gerne ændre til i alt 90 minutter til en gruppe på 4. Studienævnet imødekommer ansøgningen. Etnologi har også modtaget en ansøgning. På KA-kurset Europa i Verden er der et pensumkrav på 1200 normalsider, heraf 400 sider selvvalgt pensum underviserne vil gerne, at feltarbejde må tælle op til 200 sider normalsider af det selvvalgte pensum. Stuidenævnet nikker. Ad 9) Merit- og dispensationssager. Ingen kommentarer. Ad 10) Eventuelt. Mødet slut kl. 11:03

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 25. januar 2018 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 25. januar 2018 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævn M Ø D E R E F E R A T 22. JANUAR 2018 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 25. januar

Læs mere

Studienævnets medlemmer. Saxo Studienævnet. Forum. Møde afholdt 30. august 2017 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Studienævnets medlemmer. Saxo Studienævnet. Forum. Møde afholdt 30. august 2017 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Studienævnets medlemmer M Ø D E R E F E R A T 15. SEPTEMBER 2017 Forum Saxo Studienævnet SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt

Læs mere

Desuden deltog: Benedicte Fonnesbech-Wulff (BFW) Anton Skovsgaard Christensen (ASC) Afbud: Sheila Aakeson, Simon Turner

Desuden deltog: Benedicte Fonnesbech-Wulff (BFW) Anton Skovsgaard Christensen (ASC) Afbud: Sheila Aakeson, Simon Turner K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævnet M Ø D E R E F E R A T 14. DECEMBER 2018 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 19.

Læs mere

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 28. januar 2019 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 28. januar 2019 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævn M Ø D E R E F E R A T 23. JANUAR 2019 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 28. januar

Læs mere

Saxo Studienævn. Saxo studienævn. Forum. Møde afholdt 20. december 2017 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævn. Saxo studienævn. Forum. Møde afholdt 20. december 2017 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævn M Ø D E R E F E R A T 18. DECEMBER 2017 Forum Saxo studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 20. december

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordenen. 2. Godkendelse af referat fra mødet den 26. september 2017 (Vedhæftet) 3. Meddelelser.

1. Godkendelse af dagsordenen. 2. Godkendelse af referat fra mødet den 26. september 2017 (Vedhæftet) 3. Meddelelser. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævn M Ø D E R E F E R A T 24. OKTOBER 2017 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 25. okotber

Læs mere

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 28. september 2018 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 28. september 2018 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævnet M Ø D E R E F E R A T 27. SEPTEMBER 2018 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 28.

Læs mere

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 22. marts kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 22. marts kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævn M Ø D E R E F E R A T 22. MARTS 2018 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 22. marts

Læs mere

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 20. november 2018 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 20. november 2018 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævn M Ø D E R E F E R A T 20. NOVEMBER 2018 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 20. november

Læs mere

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 10. april kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 10. april kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævn M Ø D E R E F E R A T 9. APRIL 2018 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 10. april

Læs mere

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 11. juni kl Sted Lokale Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 11. juni kl Sted Lokale Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævn M Ø D E R E F E R A T 8. JUNI 2018 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 11. juni kl.

Læs mere

Studienævnets medlemmer. Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 16. juni Sted Lokale Sara Holm-Meier. Referent

Studienævnets medlemmer. Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 16. juni Sted Lokale Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET S A X O - I N S T I T U T T E T Studienævnets medlemmer M Ø D E R E F E R A T 15. JUNI 2017 Forum Studienævnsmøde SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 16. juni 2017 STUDIENÆVNET

Læs mere

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævnet. Forum. Møde afholdt 24. august 2018 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævnet. Forum. Møde afholdt 24. august 2018 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævnet M Ø D E R E F E R A T 23. AUGUST 2018 Forum Saxo Studienævnet SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 24.

Læs mere

Studienævnets medlemmer. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 19. april 2017 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Studienævnets medlemmer. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 19. april 2017 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET S A X O - I N S T I T U T T E T Studienævnets medlemmer M Ø D E R E F E R A T 18. APRIL 2017 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 19. april 2017

Læs mere

Studienævnets medlemmer. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 26. september kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Studienævnets medlemmer. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 26. september kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Studienævnets medlemmer M Ø D E R E F E R A T 26. SEPTEMBER 2017 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt

Læs mere

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 16. maj 2018 kl Sted Lokale Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 16. maj 2018 kl Sted Lokale Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævn M Ø D E R E F E R A T 16. MAJ 2018 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 16. maj 2018

Læs mere

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævnet. Forum. Møde afholdt 20. februar 2017 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævnet. Forum. Møde afholdt 20. februar 2017 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET S A X O - I N S T I T U T T E T Saxo Studienævnet M Ø D E R E F E R A T 13. FEBRUAR 2017 Forum Saxo Studienævnet SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 20. februar 2017

Læs mere

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævnet. Forum. Møde afholdt: 13. januar 2017 kl Sted: Annie Lumbye. Referent:

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævnet. Forum. Møde afholdt: 13. januar 2017 kl Sted: Annie Lumbye. Referent: S A X O - I N S T I T U T T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Saxo Studienævnet G O D K E N D T M Ø D E R E F E R A T 13.. FEBRUAR 2017 Forum Saxo Studienævnet SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt:

Læs mere

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 27. februar 2018 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 27. februar 2018 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævn M Ø D E R E F E R A T 27. FEBRUAR 2018 Forum Saxo Studienævn. SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 27. februar

Læs mere

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 13. februar 2019 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 13. februar 2019 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævnet M Ø D E R E F E R A T 13. FEBRUAR 2019 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 13. februar

Læs mere

Saxo Studienævnets Aftagerpanel SAXO-INSTITUTTET

Saxo Studienævnets Aftagerpanel SAXO-INSTITUTTET K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Til medlemmerne af Saxo Studienævnets aftagerpanel M Ø D E R E F E R A T 1. MARTS 2018 Forum Saxo Studienævnets Aftagerpanel

Læs mere

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 28. marts 2017 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 28. marts 2017 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET S A X O - I N S T I T U T T E T Saxo Studienævnet M Ø D E R E F E R A T 27. MARTS 2017 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 28. marts 2017 kl. 13-15

Læs mere

Studienævnets medlemmer. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 11. maj 2017 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Studienævnets medlemmer. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 11. maj 2017 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET S A X O - I N S T I T U T T E T Studienævnets medlemmer M Ø D E R E F E R A T 11. MAJ 2017 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 11. maj 2017 kl.

Læs mere

Desuden deltog Sofie Lehmann Broe, Ea Feldfoss på punktet om den nye evalueringsproces

Desuden deltog Sofie Lehmann Broe, Ea Feldfoss på punktet om den nye evalueringsproces K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævn M Ø D E R E F E R A T 23. OKTOBER 2018 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt Onsdag

Læs mere

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævnet. Forum. Møde afholdt: 4. december 2015 kl Sted: Annie Lumbye.

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævnet. Forum. Møde afholdt: 4. december 2015 kl Sted: Annie Lumbye. S A X O - I N S T I T U T T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Saxo Studienævnet G O D K E N D T M Ø D E R E F E R A T 18. JANUAR 2016 Forum Saxo Studienævnet SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt: 4.

Læs mere

Studienævnsmøde den 19. september Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 19. september Sted: Mødelokale

Studienævnsmøde den 19. september Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 19. september Sted: Mødelokale I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 19. september 2012 M Ø D E R E F E R A T 19. SEPTEMBER 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk M Ø D E R E F E R A T 15. AUGUST 2013 Forum

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 17. DECEMBER 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK,

Læs mere

Studienævnsmøde den 12. december Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 12. december Sted: Mødelokale Anne Kjølby.

Studienævnsmøde den 12. december Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 12. december Sted: Mødelokale Anne Kjølby. I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 12. december 2012 M Ø D E R E F E R A T 13. DECEMBER 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 18. FEBRUAR 2015 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 15. maj Sted: Engerom lokale

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 15. maj Sted: Engerom lokale I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk M Ø D E R E F E R A T 4. JUNI 2013 Forum Studienævnsmøde

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 20. AUGUST 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Studienævnsmøde den 22. maj Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 22. maj Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 22. maj Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 22. maj Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 22. maj 2012 M Ø D E R E F E R A T 22. MAJ 2012 Forum Studienævnet Engerom

Læs mere

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 27. juni 2012 M Ø D E R E F E R A T 27. JUNI 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Til Medlemmerne af. Saxo Studienævnets Aftagerpanel. Forum. Møde afholdt: 12. november Sted: Annie Lumbye.

Til Medlemmerne af. Saxo Studienævnets Aftagerpanel. Forum. Møde afholdt: 12. november Sted: Annie Lumbye. S A X O - I N S T I T U T T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Til Medlemmerne af Saxo Studienævnets Aftagerpanel G O D K E N D T M Ø D E R E F E R A T 27. JANUAR 2016 Forum Saxo Studienævnets

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Til stede: Anna Lena Sandberg (VIP germansk og romansk), Jørgen Staun (studienævnsformand),

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Til stede: Anna Lena Sandberg (VIP germansk og romansk), Jørgen Staun (studienævnsformand), D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 19. NOVEMBER 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK,

Læs mere

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R M E D I E R, E R K E N D E L S E O G F O R M I D L I N G Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard,

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 9. APRIL 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden og præsentation af ny studienævnssekretær

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden og præsentation af ny studienævnssekretær I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet Institut for Kunst- og Kulturvidenskab M Ø D E R E F E R A T Forum SN-IKK Mødedato:

Læs mere

Studienævnet. Studienævnet. Forum. Møde afholdt: Den 19. maj Sted: Lokale Christina Holbøll. Referent:

Studienævnet. Studienævnet. Forum. Møde afholdt: Den 19. maj Sted: Lokale Christina Holbøll. Referent: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet M Ø D E R E F E R A T 19. MAJ 2014 Forum Studienævnet ANTROPOLOGI Møde afholdt: Den 19. maj 2014 Sted:

Læs mere

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R M E D I E R, E R K E N D E L S E O G F O R M I D L I N G Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard,

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I M Ø D E R E F E R A T 03. DECEMBER 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 7. september Sted: Lokale

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 7. september Sted: Lokale I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET SN-IKK R E F E R A T 14. SEPTEMBER 2016 Forum Studienævnsmøde kl. 13.00-15.00 Mødedato: Onsdag

Læs mere

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted:

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET BILAG A M Ø D E R E F E R A T 13. JUNI 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk & Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk & Romansk I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K & R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 21. OKTOBER 2015 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk & Romansk INSTITUT

Læs mere

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen.

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 9. november 2017 Sted: WP 19, 3. sal mødelokale 402 Deltagere: Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 23. oktober, 2013, kl. 15.15-17.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Tid Opgave Kilde Ansvarlig Noter Behandlet på møde Januar

Tid Opgave Kilde Ansvarlig Noter Behandlet på møde Januar Årshjul for uddannelserne under Filosofisk studienævn Godkendt den 11. januar 2018 Opdatere BA-uddannelsens markedsføringssider så de er tilpasset målgruppen Hvilke aktører skal uddannelsen have kontakt

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 20. MAJ 2015 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 18. april 2016 fra kl. 10:00-12:30. Sted:

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 18. april 2016 fra kl. 10:00-12:30. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 18. APRIL 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde afholdt:

Læs mere

Tid Opgave Kilde Ansvarlig Noter Behandlet på møde

Tid Opgave Kilde Ansvarlig Noter Behandlet på møde Årshjul for uddannelserne under Filosofisk studienævn Godkendt den 13. marts 2019 Opdatere BA-uddannelsens markedsføringssider så de er tilpasset målgruppen rekruttering og optagelse Fak. + SL + studiesekr.

Læs mere

Referat af møde i studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling Den 11. december 2012

Referat af møde i studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling Den 11. december 2012 014-0014/14-4761 Referat af møde i studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling Den 11. december 2012 Deltagere: Signe Hørby Aller, Leo Catana, Gerd Christensen, Maja Brandenhoff Hansen, Klaus Bruhn

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I M Ø D E R E F E R A T 12. SEPTEMBER 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

HEALTH AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt

HEALTH AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl. 12.30-15 Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt REFERAT Til stede: Jan Kahr Sørensen, Henrik Sørensen, Jens B. Christensen, Morten Toft, Aleksander Kokholm Jensen

Læs mere

Til Medlemmerne af. Saxo-Studienævnets Aftagerpanel. Forum. Møde afholdt: 14. november Sted: 14. november Annie Lumbye.

Til Medlemmerne af. Saxo-Studienævnets Aftagerpanel. Forum. Møde afholdt: 14. november Sted: 14. november Annie Lumbye. S A X O - I N S T I T U T T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Til Medlemmerne af Saxo-Studienævnets Aftagerpanel G O D K E N D T M Ø D E R E F E R A T 24. APRIL 2013 Forum Saxo-Studienævnets

Læs mere

Studienævnet ved INSS. Studienævnet ved INSS. Forum. Møde afholdt: Sted: INSS Peter Christiansen. Referent:

Studienævnet ved INSS. Studienævnet ved INSS. Forum. Møde afholdt: Sted: INSS Peter Christiansen. Referent: I N S T I T U T F O R N O R D I S K E S T U D I E R O G S P R O G V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet ved INSS MØDEREFERAT 11. DECEMBER 2008 Forum Studienævnet ved

Læs mere

M Ø D E R E F E R A T 3. JUNI Videnskabeligt personale (VIP): Laura Luise Schultz (formand for SN og fagudvalgsformand for Teater og Performance

M Ø D E R E F E R A T 3. JUNI Videnskabeligt personale (VIP): Laura Luise Schultz (formand for SN og fagudvalgsformand for Teater og Performance I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 3. JUNI 2015 Forum Studienævnet for Kunst- og Kulturvidenskab Møde afholdt:

Læs mere

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson.

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Charlotte Baarts (Forperson, Studieleder), Jakob Demant,

Læs mere

Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 5. september Sted: Lokale

Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 5. september Sted: Lokale I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Rune Gade, Anne Ring Petersen, Karen Vedel, Annemette Kirkegaard, Rosemarie Nørgaard Visby,

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K & R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 16. DECEMBER 2015 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Læs mere

I N S T I T U T F O R K U N S T - OG K U L T U R V I D E N S K A B. Studienævnet Institut for Kunst- og Kulturvidenskab R E F E R A T.

I N S T I T U T F O R K U N S T - OG K U L T U R V I D E N S K A B. Studienævnet Institut for Kunst- og Kulturvidenskab R E F E R A T. I N S T I T U T F O R K U N S T - OG K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet Institut for Kunst- og Kulturvidenskab R E F E R A T Forum SN-IKK Mødedato: 3.

Læs mere

20. januar 2015 Ref.: crc J.nr.: 1/15. Til stede:

20. januar 2015 Ref.: crc J.nr.: 1/15. Til stede: I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

Studienævnsmøde den 14. november Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 14. november Sted: Mødelokale Maiken Møldrup Pedersen

Studienævnsmøde den 14. november Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 14. november Sted: Mødelokale Maiken Møldrup Pedersen I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 14. november 2012 M Ø D E R E F E R A T 14. NOVEMBER 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

S S K - S T U D I E L E D E R / S T U D I E N Æ V N S F O R M A N D S - K R E D S E N

S S K - S T U D I E L E D E R / S T U D I E N Æ V N S F O R M A N D S - K R E D S E N D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T S S K - S T U D I E L E D E R / S T U D I E N Æ V N S F O R M A N D S - K R E D S E N Resume af mødet fredag den

Læs mere

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 6. april Sted: Lokale Afbud: Rebekka Laugesen, Anastasia Larn

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 6. april Sted: Lokale Afbud: Rebekka Laugesen, Anastasia Larn I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET SN-IKK R E F E R A T 6. APRIL 2016 Forum Studienævnsmøde kl. 13.00-16.00 Mødedato: Onsdag den

Læs mere

Referat af studienævnsmøde. onsdag den 5. september 2018, kl

Referat af studienævnsmøde. onsdag den 5. september 2018, kl Referat af studienævnsmøde onsdag den 5. september 2018, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 8. maj. 3. Justeringer af opgaver: Forkortelse eksamensperiode

Læs mere

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 31. oktober 2012 kl Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent:

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 31. oktober 2012 kl Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent: I N S T I T U T F O R P S Y K O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T 8. NOVEMBER 2012 Forum Studienævnsmøde INSTITUT FOR PSYKOLOGI Møde afholdt: 31. oktober 2012 kl.

Læs mere

Dekanen har foreslået, at uddannelsesledere bliver sektionsledere. Pia Bramming informerer UFU, når der er nyt i sagen.

Dekanen har foreslået, at uddannelsesledere bliver sektionsledere. Pia Bramming informerer UFU, når der er nyt i sagen. Møde den: 13 november 2013 kl. 12-16. ekstra tid pga. undervisningsplaner Lok. B101a i Emdrup og lok. 2113-252 på Trøjborg Møde i Uddannelsesfagudvalget for Bacheloruddannelsen i Uddannelsesvidenskab REFERAT

Læs mere

M Ø D E R E F E R A T 15. MARTS 2015

M Ø D E R E F E R A T 15. MARTS 2015 I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 15. MARTS 2015 Forum Studienævnet for Kunst- og Kulturvidenskab Møde afholdt:

Læs mere

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2012 kl Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent:

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2012 kl Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent: I N S T I T U T F O R P S Y K O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T 19. JUNI 2012 Forum Studienævnsmøde INSTITUT FOR PSYKOLOGI Møde afholdt: 13. juni 2012 kl. 14.00

Læs mere

Studienævnsmøde MEF. Forum. Møde afholdt 23. november Sted Sanne Eyrich. Referent

Studienævnsmøde MEF. Forum. Møde afholdt 23. november Sted Sanne Eyrich. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R M E D I E R, E R K E N D E L S E O G F O R M I D L I N G M Ø D E R E F E R A T STUDIENÆVNET FOR MEDIER, Forum Studienævnsmøde MEF ERKENDELSE

Læs mere

SN-IKK. IKK Studienævn. Forum. Mødedato: Onsdag den 30. september 2015 kl

SN-IKK. IKK Studienævn. Forum. Mødedato: Onsdag den 30. september 2015 kl I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET SN-IKK R E F E R A T Forum IKK Studienævn Mødedato: Onsdag den 30. september 2015 kl. 14.00-16.30

Læs mere

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 17. august Sted: Lokale Afbud: Rebekka Laugesen, Erik Damhus

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 17. august Sted: Lokale Afbud: Rebekka Laugesen, Erik Damhus I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T SN-IKK R E F E R A T 24. AUGUST 2016 Forum Studienævnsmøde kl. 13.00-16.00 Mødedato: Onsdag

Læs mere

Studienævnssekretær Alex K. Tonnesen

Studienævnssekretær Alex K. Tonnesen I N S T I T U T F O R T V Æ R K U L T U R E L L E O G R E G I O N A L E S T U D I E R K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T G O D K E N D T 23. NOVEMBER 2011 Forum: Studienævnet

Læs mere

(AC-vejleder, observatør), Jan Gustafsson (VIP germansk og romansk) og Laura Bech Hansen (studenterrepræsentant for germansk og romansk).

(AC-vejleder, observatør), Jan Gustafsson (VIP germansk og romansk) og Laura Bech Hansen (studenterrepræsentant for germansk og romansk). D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 22. OKTOBER 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 10. november 2017, 10:00-12:30. Mødelokale 6B-0-36, Søndre Campus. Sted. Mette Juhl Vedel.

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 10. november 2017, 10:00-12:30. Mødelokale 6B-0-36, Søndre Campus. Sted. Mette Juhl Vedel. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Maria Snejbjerg Louring

Læs mere

Referat af møde i IMADAs Undervisningsudvalg Fredag, den 20. april 2018 kl

Referat af møde i IMADAs Undervisningsudvalg Fredag, den 20. april 2018 kl Referat af møde i IMADAs Undervisningsudvalg Fredag, den 20. april 2018 kl. 10.15-12.00 Deltagere: Jessica Carter (JC), Yuri Goegebeur (YG), Arthur Zimek (AZ), Hans Christian Petersen (HCP), Daniel Merkle

Læs mere

Fra Administrationen: Mona Nørgaard, Sarah Barfoed Mcintyre, Drude Katrine Jørgensen

Fra Administrationen: Mona Nørgaard, Sarah Barfoed Mcintyre, Drude Katrine Jørgensen Møde den: Onsdag d. 21. november 2012 kl. 12.30-15 Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt REFERAT Til stede: Jan Kahr Sørensen, Henrik Sørensen, Ask Vest Christiansen,, Morten Toft, Aleksander Kokholm

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 16. februar 2015 fra kl. 13:00-15:45. Sted: 33.1.18

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 16. februar 2015 fra kl. 13:00-15:45. Sted: 33.1.18 I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 17. FEBRUAR 2015 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

Møde afholdt: 18. juni Sted:

Møde afholdt: 18. juni Sted: INSTITUT FOR NORDISKE STUDIER OG SPROGVIDENSKAB KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 27. JUNI 2008 Forum: Studienævn Møde afholdt: 18. juni 2008 Sted: 22.4.39 Referent: Tine Marie Svensson Til stede: Erik

Læs mere

Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Sine Agergaard, Henrik Sørensen og Malene Kjær

Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Sine Agergaard, Henrik Sørensen og Malene Kjær Møde den: 24. marts 2015, kl. 12.00-14.00 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt REFERAT Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Sine Agergaard, Henrik Sørensen og Malene Kjær Deltagere

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi

Studienævnet ved Institut for Antropologi K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Til medlemmerne af studienævnet M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. AUGUST 2016 Forum Studienævnet

Læs mere

Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013

Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013 Studienævn for Uddannelse og Læring Sohngårdsholmsvej 2 9000 Aalborg Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 21.01.2014 Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013 Til

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K & R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 12. OKTOBER 2016 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Læs mere

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 3. oktober 2017, kl

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 3. oktober 2017, kl Referat af studienævnsmøde tirsdag den 3. oktober 2017, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 4. september. 3. Evaluering af 2. semester 4. Planlægning

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl

Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 7. juni. 3. Referat fra møde med Aftagerpanelet

Læs mere

INSTITUT FOR KUNST- OG Observatør: Michael Fjeldsøe (MF studieleder), Tenna Lyhne Iversen (TLI studienævnssekretær,

INSTITUT FOR KUNST- OG Observatør: Michael Fjeldsøe (MF studieleder), Tenna Lyhne Iversen (TLI studienævnssekretær, I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet Institut for Kunst- og Kulturvidenskab M Ø D E R E F E R A T Forum SN-IKK Mødedato:

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde. mandag den 6. november 2017

Referat fra studienævnsmøde. mandag den 6. november 2017 Referat fra studienævnsmøde mandag den 6. november 2017 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 3. oktober 3. Evalueringer 4. semester (herunder cybercrime/radikaliserings-spørgsmålet)

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 11. marts 2014

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 11. marts 2014 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 13. marts 2014 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 11. marts 2014 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen (formand), Mogens Nielsen, Jan Møller Jensen, Alexander

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017

Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017 Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017 Deltagere: Kim Møller, Annick Prieur, Christian Klement, Julie Roed Erhardsen, Krista Bjerknæs Fallesen, Malene Søndergaard Petersen, Paw Thisted Møller

Læs mere

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015 Referat af 2. møde i Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen, Helle Bødker Madsen, Valdemar Smith, Pernille Wegener

Læs mere

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen,

Læs mere

31. marts 2014 Ref.: crc J.nr.: 03/14. Til stede:

31. marts 2014 Ref.: crc J.nr.: 03/14. Til stede: I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

Dagsorden Studienævnsformanden spurgte, om studienævnet kunne godkende dagsorden. Studienævnet godkendte dagsordenen.

Dagsorden Studienævnsformanden spurgte, om studienævnet kunne godkende dagsorden. Studienævnet godkendte dagsordenen. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T 25. JUNI 2019 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk & Romansk Møde afholdt 19. juni 2019,

Læs mere

Referat fra møde 11/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Onsdag den 7. december 2016, kl. 10:15 12:00

Referat fra møde 11/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Onsdag den 7. december 2016, kl. 10:15 12:00 Institut for Statskundskab og Samfundsfag, Aarhus Universitet 11. december 2016 Referat fra møde 11/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Onsdag den 7. december 2016, kl. 10:15 12:00 Til stede:

Læs mere

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Fredag den 16. december Sted: Lokale

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Fredag den 16. december Sted: Lokale I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET SN-IKK R E F E R A T 16. DECEMBER 2016 Forum Studienævnsmøde kl. 10.00-12.00 Mødedato: Fredag

Læs mere

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi mandag den 8.

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi mandag den 8. SYDDANSK UNIVERSITET almo Studienævn for Audiologi og Logopædi 08.12.14 Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi mandag den 8. december 2014 Til stede: Ågot Møller Grøntved, Rineke Brouwer,

Læs mere

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: 13. januar 2016 kl Sted: Karina Rømer. Referent:

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: 13. januar 2016 kl Sted: Karina Rømer. Referent: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T - G O D K E N D T 13. JANUAR 2016 Forum Odontologisk Studienævn AFDELING

Læs mere

Studienævn for Farmaci

Studienævn for Farmaci DET NATURVIDENSKABELIGE FAKULTET OG DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Studienævn for Farmaci Den 12. april 2017 SN/JK Deltagere: Medlemmer af studienævn: Kim Brøsen (KB), Judith Kuntsche (JK), Lisbeth

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Onsdag den 5. november 2014 kl. 10.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 3014 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere