Saxo Studienævnet. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 28. marts 2017 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Saxo Studienævnet. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 28. marts 2017 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent"

Transkript

1 K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET S A X O - I N S T I T U T T E T Saxo Studienævnet M Ø D E R E F E R A T 27. MARTS 2017 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 28. marts 2017 kl STUDIENÆVNET Sted KAREN BLIXENS PLADS 8, 2300 KBH. S. Referent Sara Holm-Meier DIR Til stede Signe Mellemgaard (SM), Søren Ivarsson (SI), Lone Wriedt Sørensen (LWS), Morten Lustrup (ML), Bendeguz Barna (BB), Lasse Kragballe Rasmussen (LKR), Rune Iversen (RI), Heine Hansen (HH), Per Ole Rindel (POR), Simon Turner (ST) nxp344@hum.ku.dk REF: SHM Afbud fra: Stine Bøttern, Sarah Pepke Petersen, Rikke Christiansen, Desuden deltog: Benedicte Fonnesbech-Wulff (BFW), Lasse Sonne (LS) Dagsorden 01. Besøg af KA-optag v/trine Nielsen. 02. Godkendelse af dagsorden. 03. Godkendelse af referatet fra mødet den 20. februar (Vedhæftet). 04. Meddelelser. 05. Valg af ny studenternæstformand. 06. Studienævnets opgaver og snitflader. (Bilag vedhæftet) 07. Godkendelse af ændring af EKA intern censur, én bedømmer. (Bilag vedhæftet)

2 08. Uddannelsesredegørelsen. (Opdateret udgave udsendes senere.) 09. Uddannelsesevaluering af Historie.(Vedhæftet.) 10. Kursusevalueringer for E16 og en drøftelse af fremtidig procedure for undervisningsevaluering. (Evalueringer og dokumenter til undervisningsevalueringsrapport vedhæftet). 11. Studiestartsevaluering fordelt på fag. (Links sendt med i mødeindkaldelsen.) 12. Specialemoduler. 13. Merit- og dispensationssager, herunder to konkrete sager på Historie. 14. Eventuelt. SIDE 2 AF 8 Ad 1) Besøg af KA-optag v/trine Nielsen og Marianne Kold. Alexander Safet sidder med Saxo-optag nu. FAK laver en overbookning for at tilgodese eventuelle frafald pga. optag på andre uddannelser - retskravs-ba er bliver 'bare' optaget resten bliver optaget via de kriterier, fagene har stillet op. POR vil gerne have listen over dem, der ikke har retskrav, så han kan gennemgå, om ansøgerne har kvalifikationer heriblandt også udenlandske studerende. Studerende der skal fagligt vurderes sendes til de faglige koordinatorer senest den 12. april - deadline for at svare FAK er 28. april. Denne korte deadline fordi de studerende skal undervisningstilmelde sig fra den 15. maj til den 1. juni. KA-fristen er den 1. april der kan ikke modtages ansøgninger herefter, da systemet lukkes ned. Der kan i ekstraordinære tilfælde modtages ansøgninger efter deadline, men de skal håndteres manuelt Studerende skal huske at søge og at svare hvis de ikke svarer får næste på listen pladsen. Hvis der stadig er plads, er der en anden runde fra den juni. Hvis der stadig er plads i løbet af sommeren er der et løbende optag de sidste bliver optaget senest den 15/8. Vil Instituttet lave kriterier om, skal det ske et år forinden det skal træde i kraft - altså senest 15/8 i år, hvis det skal gælde for KA-optaget i august Det er ikke muligt at blive optaget på en KA-uddannelse vha. supplerende elementer fra ÅU. Hvis dette skal være en mulighed skal det fremgå af studieordningen. Optag vha. supplerende ÅU-elementer vil være på betinget optag.

3 Planlæg et møde med Trine Nielsen, hvis det er et ønske, at tilføje ÅUsupplering som en mulighed for KA-optag. SIDE 3 AF 8 FAK har tre kategorier for optag retskravsbachelorer, direkte adgang og ej direkte adgang, som går til faglig vurdering. Afslag skal være begrundede, hvor der redegøres for, hvorfor den studerende ikke opfylder adgangskravene. Vi får lister over det foreløbige optag medio juni og reviderede lister medio august. LKR spurgte, om studerende med direkte adgang, der søger i vinteroptaget og ikke bliver optaget, er dårligere stillet i sommeroptaget, fordi de har været på en tvunget pause Trine Nielsen mente ikke, at det ville være et problem. De skal søge igen og vil blive stillet på lige fod med dem, der søger direkte. POR spurgte, om det er muligt at slette vinteroptaget, da vinteroptag ikke giver et hensigtsmæssigt studieforløb. Ja, det er muligt, ændringen skal annonceres den 1. februar 2018 for at have virkning den 1. februar Marianne Kold og Trine Nielsen forlod herefter mødet, og SI kunne indlede det resterende SN-møde, som han konstaterede var rettidigt indkaldt. Ad 2) Godkendelse af dagsorden. BFW ønskede at tilføje et punkt om eventuel ansættelse af tutorer på AMIS og MACA herefter blev dagsordenen godkendt. Ad 3) Godkendelse af referatet fra SN-møde den 20. februar. Referatet blev godkendt med enkelte rettelser. Ad 4) Meddelelser. LKR berettede at studievejledningen havde ansat 29 studiestartstutorer. SM orienterede om, at TEACH-kurset for førsteårsundervisere er sat til den 4. maj kl SM reklamerer for det i Saxonyt og i andre relevante fora. SM gjorde opmærksom på, at der er frist for indstilling af kandidater til underviserprisen den 5. maj. SM har sendt opgørelser over kvote 2-ansøgninger rundt til fagkoordinatorerne. Tallene er ikke så gode for Saxo. SM foreslår, at SN-medlemmerne kigger sparegruppernes forslag igennem, da det vil være et oplagt punkt på et kommende SN-møde.

4 SM er fra Indre By blevet gjort opmærksom på, at de studerende oplever, at de bliver spammet med mails fra diverse instanser på KU. FAKs forslag er, at der kun sendes studiebeskeder. Erfaringen er dog, at de fagnære maillister virker bedst. BFW berettede, at de studerende ikke kan finde ud af/ikke læser studiebeskederne. De er designmæssigt kedelige og informationerne er for generelle til at virke vedkommende for den enkelte studerende. Hun oplevede derimod, at Facebook-gruppen for Studievejledningen virkede rigtigt godt. SIDE 4 AF 8 BB oplever, at studiebeskederne ofte kommer i klynger og ikke er målrettede, og man opgiver derfor at læse alle beskederne. POR mente, at servicemeddelelser som eksamenstilmeldinger osv. burde forbeholdes beskederne/maillisterne, mens sociale og faglige arrangementer kunne være slået op på opslagstavler. Så kunne en del af mail-spammen være undgået. Der er dog desværre lange udsigter til opslagstavler. LS foreslog, at man kunne have opdelte maillister, én til sociale og faglige arrangementer, og én til eksamensoplysninger osv. SM mente, at vi for at imødekomme kritikken har brug for at vide, hvad de studerende oplever som spam. SM har i det foregående semester haft to plagiatsager, og det er gældende for begge sager, at de studerende ikke er opmærksomme på/glemmer, at de skriver af fra en bog. LKR foreslog, at man var opmærksom på dette i notatteknikkurset, der kører i efteråret. SM har sammen med de andre studieledere fremsendt 8-timersnotatet til rektor. Heri redegør de for, at små fag ikke kan opfylde 8-timerskravet, som det er udformet nu der må findes andre modeller. Vi afventer rektoratets svar. HH oplyste, at en ny BA-studieordning for Græsk og Latin er på vej. Tre studerende og tre VIPere er i gang med arbejdet. POR berettede at de også på Forhistorisk er begyndt på at lave en ny KAstudieordning. De inviterer til møde med de studerende for at få input i løbet af foråret.

5 Ad 5) Valg af ny studenternæstformand. LKR var blevet foreslået, men han pointerede, at både studienævnsformand og studienævnsnæstformand så vil være fra Historie. BB stillede op og blev herefter valgt med bifald. SM orienterede om studenternæstformandens opgaver. SIDE 5 AF 8 Ad 6) Studienævnets opgaver. SM oplevede, at det i anledning af akkrediteringskravene er godt at beskrive fagkoordinators, studienævnsformands og studieleders rolle og hun havde lavet et dokument med opgavebeskrivelser, som efterfølgende blev godkendt. Ad 7) Godkendelse af ændring af EKA intern censur, én bedømmer. SM orienterede om, at vi har haft ændringer af EKA er oppe på tidligere møder, men at vi aldrig fik nedfældet det. Der var ikke kommentarer til den rundsendte liste med EKA er der kan ændres til intern censur med én bedømmer, og ændringsforslagene blev derfor vedtaget. Ad 8) Uddannelsesredegørelsen. Der blev med mødeindkaldelsen udsendt en opdateret udgave af uddannelsesredegørelsen, hvor SM har lavet ekstra tilføjelser. Der mangler info til punktet om censorkorpset. Uddannelsesredegørelsen skal sendes til dekanatet, hvorefter der skal afholdes et møde med prodekanen, studieleder og den sagsbehandler, der sidder med Saxos uddannelsesredegørelse her skal vores indspark diskuteres og efterfølgende udarbejdes et aftaledokument, som sendes til Indre By. Det blev aftalt, at Saxo møder talstærkt op på mødet udover institutleder og studieleder deltager også studienævnsformand og studienævnsnæstformand. Ad 9) Uddannelsesevaluering af Historie. SI berettede, at Historie generelt ligger rigtigt godt i forhold til målene. Der skal arbejdes med tre indsatsområder gennemførselstiden, hvor der bl.a. tages fat i dimittendundersøgelsen og studiemiljøundersøgelsen for at afdække, hvad der forsinker de studerende, hvorfor de føler sig ensomme og undersøge, hvor tvivlen om de faglige opstår. Fokus vil være på BA en. Feedback skal der arbejdes mere på de studerende er meget glade for det, men det er meget arbejdskrævende, og der skal findes en form, der står i forhold til udkommet af feedbacken.

6 Sidste indsatsområde er forbindelsen til arbejdsmarkedet. Morten Raahauge inddrages til dette han er tidligere historiestuderende og sidder som konsulent i mange sammenhænge. Han vil gerne bruge sin erfaring til at hjælpe dimittender videre, bl.a. ved at facilitere netværk og netværksmøder. SIDE 6 AF 8 Den færdige rapport sendes rundt i SN. Ad 10) Kursusevalueringer og fremtidig procedure for undervisningsevaluering. Historie: LS redegjorde for, at der på HK3 var utilfredshed med spredningskravet og LKR supplerede med, at de studerende gerne vil have videreført spredningskravene fra BA-ordningen. SI syntes, at der generelt var en god feedback på evalueringerne. På HK1 var der afleveringsfristen forsøgsvis flyttet, det gav 14 dage mere til de studerende, og det var en god løsning, der gerne skal fortsætte. HK 3 kørte for første gang, og der havde været visse uklarheder og usikkerheder, som der arbejdes på at justere. Der var stor tilfredshed med didaktikkurset. Græsk og Latin: HH berettede, at det er svært at lave skriftlige evalueringer med små hold, og derfor er flere af kurserne mundtligt evalueret. De studerende vil gerne have flere timer. Flere af kurserne er blevet samlæst pga. 12.timers krav og knappe personaleressourcer og det betyder, at sproget fylder mindre, da kurserne skal ramme flere forskellige fag. Herudover vil de studerende meget gerne tættere på fagmiljøet, og det forsøges så vidt muligt tilgodeset i skemalægningen for E17. AMIS: ST berettede, at der er to elementer, der ikke kører hensigtsmæssigt. Praktikmodulet skal tages sammen med et andet 15 ECTS-kursus, og der er svært at følge begge elementer særligt når mange af de studerende tager praktikken i udlandet. ST og SM arbejder med en ændring af studieordningen for at imødekomme problematikken. De andre kurser kører generelt fint. Etnologi: SM og BB berettede, at der generelt er stor tilfredshed med kurserne mindre ting kan justeres. Der er identificeret to problemer, som der arbejdes videre med.

7 SM pointerede på en forespørgsel om, hvorfor Kulturanalyse ikke var blevet evalueret som skyldes en forglemmelse fra undervisers side - at vi skal sikre os, at alle kurser evalueres. SIDE 7 AF 8 Klassisk Arkæologi: LWS havde samme oplevelse som HH at det er svært at lave skriftlige evalueringer på små hold. BA-holdene er gode til at svare, og er generelt tilfredse. KA-studerende mangler en definition af kurserne, klare mål, retningslinjer og krav. De studerende oplever, at de er distanceret fra det faglige miljø, og LWS mener, at bygningen er et problem, idet der ikke er plads til fagligt-sociale arrangementer tæt på fagmiljøet. Desuden kan det mærkes på faget, at der i dette semester F17 kun er en VIP og en videnskabelig assistent ansat, og det må kunne aflæses i de kommende evalueringer for F17. SI var nysgerrig på, om 12-timerskravet, skal være jævnt delt ud på hver årgang? Det er ren kassetænkning og giver ikke nødvendigvis den optimale undervisning og det faglige udbytte, som ellers var tanken. Kunne det tænkes, at man ét semester havde mange timer for semestret efter at have færre timer? Evalueringsprocedure: SM orienterede om den fælles evalueringsprocedure, som skal bruges fra efteråret TEACH har udarbejdet et skema, hvor der også er fokus på læringsudbytte og ikke kun kvantitativt udbytte. Evalueringerne skal laves elektronisk, og erfaringerne er, at svarprocenten så bliver meget lav. ABC-kategorierne SKAL bruges. Men hvordan de skal bruges endnu ikke er afklaret. Der var enighed om, at det er meget vigtigt at vi finder en metode til at få den information, vi har brug for til at videreudvikle kurser, idet ABCkategorierne ikke giver nyttig information. Der blev snakket om der kunne evalueres ad en anden kanal end fællesevaluering? Måske midtvejsevaluering? SM pointerede, at hun skal indrapportere ABC-kategorierne og det er vigtigt, at vi ikke laver flere evalueringssystemer, men at en mundtlig midtvejsevaluering kunne være et godt supplement til den elektroniske evaluering. SI konkluderede, at vi afventer udefrakommende procedure i forhold til fællesevaluering, og at vi må udvikle egen praksis for indhentning af nyttig information.

8 SM orienterede herefter om, at de udsendte evalueringsrapporter fra E15 og F16 kan bruges som inspiration til, hvordan vi kan bruge ABC-kategorierne. ABC-afrapporteringen som skal sendes sammen med uddannelsesredegørelsen. Da der ikke var kommentarer til dette, blev det godkendt. SIDE 8 AF 8 Ad 11) Studiestartsevaluering fordelt på fag. Links til studiestartsevalueringen fordelt på fag var blevet sendt ud sammen med mødeindkaldelsen og var blot til orientering for de enkelte fag. Ad 12) Specialemoduler. SM redegjorde for, at KA-studerende, der starter i september har 22 måneder til deres KA, mens KA-studerende, der starter i februar har 24 måneder. Det giver problemer i forhold til længden af Specialeskrivningen. Der er foreslået tre modeller til at imødegå dette problem, og SN skal høres om forslagene, men høringsprocessen er endnu ikke gået i gang, og vi må ikke se modellerne før høringsprocessen. RI spurgte, om der bliver valgt én model, eller om de studerende kan vælge den model, der passer dem bedst. SM forventer, at FAK vælger én model. Ad 13) AMIS og MACA BFW ville høre, om studienævnet kunne bevilge penge til ansættelse af tutorer på AMIS og MACA for at integrere de internationale studerende bedre. SM orienterede om, at MACA bruger en studenterinstruktor på introduktionskurset netop for at imødekomme denne problematik. LS spurgte, hvor mange penge drejer det sig om? SM redegjorde for, at MACA får 50 timer. BFW mente at 2 gange femten timer kunne være en god løsning. SM undersøger om institutledelsen eller dekanen vil bevilge penge. Ad 14) Merit- og dispensationssager. Faggruppen for Historie redegjorde for to sager, de indstillede til afslag og studienævnet fulgte faggruppens indstilling. Ad 15) Eventuelt. BB havde på ToRS set en henvisningsmanual til, hvordan man rent praktisk laver opgaver. Skal vi have det samme? SM har ikke helt samme praksis på fagene. Men kunne godt lave et skriv om minimumskravene. Kunne studenterne lave overskrifter, der kunne sendes rundt i SN? SI lad os rundsende ToRS' manual. Mødet slut kl

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 25. januar 2018 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 25. januar 2018 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævn M Ø D E R E F E R A T 22. JANUAR 2018 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 25. januar

Læs mere

Desuden deltog: Benedicte Fonnesbech-Wulff (BFW) Anton Skovsgaard Christensen (ASC) Afbud: Sheila Aakeson, Simon Turner

Desuden deltog: Benedicte Fonnesbech-Wulff (BFW) Anton Skovsgaard Christensen (ASC) Afbud: Sheila Aakeson, Simon Turner K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævnet M Ø D E R E F E R A T 14. DECEMBER 2018 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 19.

Læs mere

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævnet. Forum. Møde afholdt 20. februar 2017 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævnet. Forum. Møde afholdt 20. februar 2017 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET S A X O - I N S T I T U T T E T Saxo Studienævnet M Ø D E R E F E R A T 13. FEBRUAR 2017 Forum Saxo Studienævnet SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 20. februar 2017

Læs mere

Studienævnets medlemmer. Saxo Studienævnet. Forum. Møde afholdt 30. august 2017 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Studienævnets medlemmer. Saxo Studienævnet. Forum. Møde afholdt 30. august 2017 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Studienævnets medlemmer M Ø D E R E F E R A T 15. SEPTEMBER 2017 Forum Saxo Studienævnet SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt

Læs mere

Studienævnets medlemmer. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 19. april 2017 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Studienævnets medlemmer. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 19. april 2017 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET S A X O - I N S T I T U T T E T Studienævnets medlemmer M Ø D E R E F E R A T 18. APRIL 2017 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 19. april 2017

Læs mere

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 28. januar 2019 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 28. januar 2019 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævn M Ø D E R E F E R A T 23. JANUAR 2019 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 28. januar

Læs mere

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 22. marts kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 22. marts kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævn M Ø D E R E F E R A T 22. MARTS 2018 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 22. marts

Læs mere

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 29. november Sted Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 29. november Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævn M Ø D E R E F E R A T 28. NOVEMBER 2017 Forum Saxo Studienævn. SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 29. november

Læs mere

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 13. februar 2019 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 13. februar 2019 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævnet M Ø D E R E F E R A T 13. FEBRUAR 2019 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 13. februar

Læs mere

Saxo Studienævn. Saxo studienævn. Forum. Møde afholdt 20. december 2017 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævn. Saxo studienævn. Forum. Møde afholdt 20. december 2017 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævn M Ø D E R E F E R A T 18. DECEMBER 2017 Forum Saxo studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 20. december

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordenen. 2. Godkendelse af referat fra mødet den 26. september 2017 (Vedhæftet) 3. Meddelelser.

1. Godkendelse af dagsordenen. 2. Godkendelse af referat fra mødet den 26. september 2017 (Vedhæftet) 3. Meddelelser. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævn M Ø D E R E F E R A T 24. OKTOBER 2017 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 25. okotber

Læs mere

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 10. april kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 10. april kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævn M Ø D E R E F E R A T 9. APRIL 2018 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 10. april

Læs mere

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 16. maj 2018 kl Sted Lokale Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 16. maj 2018 kl Sted Lokale Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævn M Ø D E R E F E R A T 16. MAJ 2018 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 16. maj 2018

Læs mere

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 20. november 2018 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 20. november 2018 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævn M Ø D E R E F E R A T 20. NOVEMBER 2018 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 20. november

Læs mere

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævnet. Forum. Møde afholdt: 13. januar 2017 kl Sted: Annie Lumbye. Referent:

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævnet. Forum. Møde afholdt: 13. januar 2017 kl Sted: Annie Lumbye. Referent: S A X O - I N S T I T U T T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Saxo Studienævnet G O D K E N D T M Ø D E R E F E R A T 13.. FEBRUAR 2017 Forum Saxo Studienævnet SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt:

Læs mere

Studienævnets medlemmer. Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 16. juni Sted Lokale Sara Holm-Meier. Referent

Studienævnets medlemmer. Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 16. juni Sted Lokale Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET S A X O - I N S T I T U T T E T Studienævnets medlemmer M Ø D E R E F E R A T 15. JUNI 2017 Forum Studienævnsmøde SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 16. juni 2017 STUDIENÆVNET

Læs mere

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 11. juni kl Sted Lokale Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 11. juni kl Sted Lokale Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævn M Ø D E R E F E R A T 8. JUNI 2018 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 11. juni kl.

Læs mere

Studienævnets medlemmer. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 26. september kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Studienævnets medlemmer. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 26. september kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Studienævnets medlemmer M Ø D E R E F E R A T 26. SEPTEMBER 2017 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt

Læs mere

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 28. september 2018 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 28. september 2018 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævnet M Ø D E R E F E R A T 27. SEPTEMBER 2018 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 28.

Læs mere

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævnet. Forum. Møde afholdt: 4. december 2015 kl Sted: Annie Lumbye.

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævnet. Forum. Møde afholdt: 4. december 2015 kl Sted: Annie Lumbye. S A X O - I N S T I T U T T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Saxo Studienævnet G O D K E N D T M Ø D E R E F E R A T 18. JANUAR 2016 Forum Saxo Studienævnet SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt: 4.

Læs mere

Studienævnets medlemmer. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 11. maj 2017 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Studienævnets medlemmer. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 11. maj 2017 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET S A X O - I N S T I T U T T E T Studienævnets medlemmer M Ø D E R E F E R A T 11. MAJ 2017 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 11. maj 2017 kl.

Læs mere

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 27. februar 2018 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 27. februar 2018 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævn M Ø D E R E F E R A T 27. FEBRUAR 2018 Forum Saxo Studienævn. SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 27. februar

Læs mere

Desuden deltog Sofie Lehmann Broe, Ea Feldfoss på punktet om den nye evalueringsproces

Desuden deltog Sofie Lehmann Broe, Ea Feldfoss på punktet om den nye evalueringsproces K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævn M Ø D E R E F E R A T 23. OKTOBER 2018 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt Onsdag

Læs mere

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævnet. Forum. Møde afholdt 24. august 2018 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævnet. Saxo Studienævnet. Forum. Møde afholdt 24. august 2018 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævnet M Ø D E R E F E R A T 23. AUGUST 2018 Forum Saxo Studienævnet SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 24.

Læs mere

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted:

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET BILAG A M Ø D E R E F E R A T 13. JUNI 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Læs mere

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 6. april Sted: Lokale Afbud: Rebekka Laugesen, Anastasia Larn

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 6. april Sted: Lokale Afbud: Rebekka Laugesen, Anastasia Larn I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET SN-IKK R E F E R A T 6. APRIL 2016 Forum Studienævnsmøde kl. 13.00-16.00 Mødedato: Onsdag den

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I M Ø D E R E F E R A T 12. SEPTEMBER 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

Til Medlemmerne af. Saxo Studienævnets Aftagerpanel. Forum. Møde afholdt: 12. november Sted: Annie Lumbye.

Til Medlemmerne af. Saxo Studienævnets Aftagerpanel. Forum. Møde afholdt: 12. november Sted: Annie Lumbye. S A X O - I N S T I T U T T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Til Medlemmerne af Saxo Studienævnets Aftagerpanel G O D K E N D T M Ø D E R E F E R A T 27. JANUAR 2016 Forum Saxo Studienævnets

Læs mere

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R M E D I E R, E R K E N D E L S E O G F O R M I D L I N G Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard,

Læs mere

Saxo Studienævnets Aftagerpanel SAXO-INSTITUTTET

Saxo Studienævnets Aftagerpanel SAXO-INSTITUTTET K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Til medlemmerne af Saxo Studienævnets aftagerpanel M Ø D E R E F E R A T 1. MARTS 2018 Forum Saxo Studienævnets Aftagerpanel

Læs mere

Dagsorden Studienævnsformanden spurgte, om studienævnet kunne godkende dagsorden. Studienævnet godkendte dagsordenen.

Dagsorden Studienævnsformanden spurgte, om studienævnet kunne godkende dagsorden. Studienævnet godkendte dagsordenen. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T 25. JUNI 2019 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk & Romansk Møde afholdt 19. juni 2019,

Læs mere

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden og præsentation af ny studienævnssekretær

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden og præsentation af ny studienævnssekretær I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet Institut for Kunst- og Kulturvidenskab M Ø D E R E F E R A T Forum SN-IKK Mødedato:

Læs mere

Procedure for lukning og sammenlægning af uddannelser Procedureansvarlig sektion

Procedure for lukning og sammenlægning af uddannelser Procedureansvarlig sektion D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Procedure for lukning og sammenlægning af uddannelser Procedureansvarlig sektion Sektion for

Læs mere

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 27. juni 2012 M Ø D E R E F E R A T 27. JUNI 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi

Studienævnet ved Institut for Antropologi K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Til medlemmerne af studienævnet M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. AUGUST 2016 Forum Studienævnet

Læs mere

M Ø D E R E F E R A T 15. MARTS 2015

M Ø D E R E F E R A T 15. MARTS 2015 I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 15. MARTS 2015 Forum Studienævnet for Kunst- og Kulturvidenskab Møde afholdt:

Læs mere

Fakultetet afrapporterer på kvalitetssikringsarbejdet til LT som her angivet: Afrapportering Hvornår Ansvarlig for afrapportering

Fakultetet afrapporterer på kvalitetssikringsarbejdet til LT som her angivet: Afrapportering Hvornår Ansvarlig for afrapportering Beskrivelse af monitorering af uddannelserne Fakultetet afrapporterer på kvalitetssikringsarbejdet til LT som her angivet: Afrapportering Hvornår Ansvarlig for afrapportering Årlig uddannelsesredegørelse

Læs mere

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R M E D I E R, E R K E N D E L S E O G F O R M I D L I N G Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard,

Læs mere

2. Godkendelse af referat Referaterne fra de sidste to møder er ikke godkendt af Studieleder og udsendes først sammen med referatet fra dette møde.

2. Godkendelse af referat Referaterne fra de sidste to møder er ikke godkendt af Studieleder og udsendes først sammen med referatet fra dette møde. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Charlotte Baarts (Forperson, Studieleder), Jakob Demant,

Læs mere

Tid Opgave Kilde Ansvarlig Noter Behandlet på møde

Tid Opgave Kilde Ansvarlig Noter Behandlet på møde Årshjul for uddannelserne under Filosofisk studienævn Godkendt den 13. marts 2019 Opdatere BA-uddannelsens markedsføringssider så de er tilpasset målgruppen rekruttering og optagelse Fak. + SL + studiesekr.

Læs mere

SN-IKK. IKK Studienævn. Forum. Mødedato: Onsdag den 30. september 2015 kl

SN-IKK. IKK Studienævn. Forum. Mødedato: Onsdag den 30. september 2015 kl I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET SN-IKK R E F E R A T Forum IKK Studienævn Mødedato: Onsdag den 30. september 2015 kl. 14.00-16.30

Læs mere

D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T

D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET E V A L U E R I N G S R A P P O R T F O R B A C H E L O R - O G K A N D I D A T U D D A N N E L S E N I I N F O R

Læs mere

Kilde: Delpolitik for rekruttering og optagelse Ansvar for opdatering: Studieleder, Vicestudieleder Kilde: Delpolitik for rekruttering og optagelse

Kilde: Delpolitik for rekruttering og optagelse Ansvar for opdatering: Studieleder, Vicestudieleder Kilde: Delpolitik for rekruttering og optagelse Årshjul for studienævnet for Tysk/Spansk 2018 Opdateret: 02.10.17 Tid Opgave Kilde / Ansvar Opdatere BA-uddannelsens markedsføringssider så de er tilpasset målgruppen Hvilke aktører skal uddannelsen have

Læs mere

Tid Opgave Kilde Ansvarlig Noter Behandlet på møde Januar

Tid Opgave Kilde Ansvarlig Noter Behandlet på møde Januar Årshjul for uddannelserne under Filosofisk studienævn Godkendt den 11. januar 2018 Opdatere BA-uddannelsens markedsføringssider så de er tilpasset målgruppen Hvilke aktører skal uddannelsen have kontakt

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 18. FEBRUAR 2015 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på den odontologiske bachelor- og kandidatuddannelse

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på den odontologiske bachelor- og kandidatuddannelse D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T SAGSNOTAT 24 APRIL 2012 Vedr.: Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen

Læs mere

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 7. september Sted: Lokale

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 7. september Sted: Lokale I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET SN-IKK R E F E R A T 14. SEPTEMBER 2016 Forum Studienævnsmøde kl. 13.00-15.00 Mødedato: Onsdag

Læs mere

Formanden ændrede rækkefølgen for behandling af dagsordenspunkter,

Formanden ændrede rækkefølgen for behandling af dagsordenspunkter, I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K & R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 15. 22. DECEMBER FEBRUAR 2017 2016 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 18. april 2016 fra kl. 10:00-12:30. Sted:

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 18. april 2016 fra kl. 10:00-12:30. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 18. APRIL 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde afholdt:

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I M Ø D E R E F E R A T 03. DECEMBER 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen.

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 9. november 2017 Sted: WP 19, 3. sal mødelokale 402 Deltagere: Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard

Læs mere

Rammer for kursusevaluering under Studienævnet for de Farmaceutiske Videnskaber.

Rammer for kursusevaluering under Studienævnet for de Farmaceutiske Videnskaber. Rammer for kursusevaluering under Studienævnet for de Farmaceutiske Videnskaber. Nærværende rammer beskriver evalueringsplaner og praktiske anliggender, der er aftalt mellem studienævn, Institut for Farmaci,

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 20. MAJ 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl

Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 7. juni. 3. Referat fra møde med Aftagerpanelet

Læs mere

Studienævnsmøde den 12. december Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 12. december Sted: Mødelokale Anne Kjølby.

Studienævnsmøde den 12. december Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 12. december Sted: Mødelokale Anne Kjølby. I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 12. december 2012 M Ø D E R E F E R A T 13. DECEMBER 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Dekanen har foreslået, at uddannelsesledere bliver sektionsledere. Pia Bramming informerer UFU, når der er nyt i sagen.

Dekanen har foreslået, at uddannelsesledere bliver sektionsledere. Pia Bramming informerer UFU, når der er nyt i sagen. Møde den: 13 november 2013 kl. 12-16. ekstra tid pga. undervisningsplaner Lok. B101a i Emdrup og lok. 2113-252 på Trøjborg Møde i Uddannelsesfagudvalget for Bacheloruddannelsen i Uddannelsesvidenskab REFERAT

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 16. februar 2015 fra kl. 13:00-15:45. Sted: 33.1.18

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 16. februar 2015 fra kl. 13:00-15:45. Sted: 33.1.18 I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 17. FEBRUAR 2015 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson.

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Charlotte Baarts (Forperson, Studieleder), Jakob Demant,

Læs mere

Jo de Mey IMM Kardiovaskulær og Renal Forskning Studerende Emma Bjørk Olsen Studiekoordinator Susanne Nicolaisen

Jo de Mey IMM Kardiovaskulær og Renal Forskning Studerende Emma Bjørk Olsen Studiekoordinator Susanne Nicolaisen Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 14. december 2017 kl. 13.00 16.00 Sted: Mødelokale O94 Campus Deltagere: Studienævnsformand Judith

Læs mere

Studienævnsmøde STUDIEADMINISTRATIONEN

Studienævnsmøde STUDIEADMINISTRATIONEN KØBENHAVNS UNIVERSITET ØKONOMISK INSTITUT MØDEREFERAT 25. AUGUST 2017 Forum Studienævnsmøde STUDIEADMINISTRATIONEN Mødedato: 17-08-2016, kl. 13:15-15 ØSTER FARIMAGSGADE 5, BYGN. 26, Sted: CSS, 26.1.21b,

Læs mere

Studienævnsmøde den 19. september Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 19. september Sted: Mødelokale

Studienævnsmøde den 19. september Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 19. september Sted: Mødelokale I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 19. september 2012 M Ø D E R E F E R A T 19. SEPTEMBER 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 17. DECEMBER 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK,

Læs mere

Sammenfattende undervisningsevalueringsrapport

Sammenfattende undervisningsevalueringsrapport K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Sammenfattende undervisningsevalueringsrapport Uddannelse/Uddannelser: Studieleder: Bachelor i

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Godkendt, dog med rettelser: Pkt. 3 flyttes og er det sidste pkt. på dagsorden

1. Godkendelse af dagsorden Godkendt, dog med rettelser: Pkt. 3 flyttes og er det sidste pkt. på dagsorden Møde den: 8. maj 2017, kl. 12.15 14.15 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Møde i Studienævn for idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen, Sine Agergaard

Læs mere

Undervisningsevalueringsrapport for Foråret 2016 på Institut for Engelsk, Germansk og Romansk

Undervisningsevalueringsrapport for Foråret 2016 på Institut for Engelsk, Germansk og Romansk Undervisningsevalueringsrapport for Foråret 2016 på Institut for Engelsk, Germansk og Romansk Fordeling af evalueringsresultater Indledningsvis angives, hvor mange af de evaluerede kurser, der placerer

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Transformation af profilfagene på Arts (drøftelsespunkt) kl. 9.05

Læs mere

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 3. oktober 2017, kl

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 3. oktober 2017, kl Referat af studienævnsmøde tirsdag den 3. oktober 2017, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 4. september. 3. Evaluering af 2. semester 4. Planlægning

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Malene Hasberg Kjær Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen

Læs mere

Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 5. september Sted: Lokale

Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 5. september Sted: Lokale I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Rune Gade, Anne Ring Petersen, Karen Vedel, Annemette Kirkegaard, Rosemarie Nørgaard Visby,

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017

Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017 Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017 Deltagere: Kim Møller, Annick Prieur, Christian Klement, Julie Roed Erhardsen, Krista Bjerknæs Fallesen, Malene Søndergaard Petersen, Paw Thisted Møller

Læs mere

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2012 kl Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent:

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2012 kl Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent: I N S T I T U T F O R P S Y K O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T 19. JUNI 2012 Forum Studienævnsmøde INSTITUT FOR PSYKOLOGI Møde afholdt: 13. juni 2012 kl. 14.00

Læs mere

Aftagerpanelmøde den 13. februar Aftagerpanelmøde. Forum. Møde afholdt: Den 13. februar Institut for Psykologi. Sted:

Aftagerpanelmøde den 13. februar Aftagerpanelmøde. Forum. Møde afholdt: Den 13. februar Institut for Psykologi. Sted: I N S T I T U T F O R P S Y K O L O GI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Aftagerpanelmøde den 13. februar 2014 M Ø D E R E F E R A T 25. MARTS 2014 Forum Aftagerpanelmøde INSTITUT FOR PSYKOLOGI

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 10. november 2017, 10:00-12:30. Mødelokale 6B-0-36, Søndre Campus. Sted. Mette Juhl Vedel.

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 10. november 2017, 10:00-12:30. Mødelokale 6B-0-36, Søndre Campus. Sted. Mette Juhl Vedel. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Maria Snejbjerg Louring

Læs mere

(AC-vejleder, observatør), Jan Gustafsson (VIP germansk og romansk) og Laura Bech Hansen (studenterrepræsentant for germansk og romansk).

(AC-vejleder, observatør), Jan Gustafsson (VIP germansk og romansk) og Laura Bech Hansen (studenterrepræsentant for germansk og romansk). D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 22. OKTOBER 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på bachelor- og kandidatuddannelse i folkesundhedsvidenskab.

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på bachelor- og kandidatuddannelse i folkesundhedsvidenskab. D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet for Folkesundhedsvidenskab Studieleder Lisbeth E. Knudsen Institutleder Mette Madsen

Læs mere

Referat af møde i IMADAs Undervisningsudvalg Fredag, den 20. april 2018 kl

Referat af møde i IMADAs Undervisningsudvalg Fredag, den 20. april 2018 kl Referat af møde i IMADAs Undervisningsudvalg Fredag, den 20. april 2018 kl. 10.15-12.00 Deltagere: Jessica Carter (JC), Yuri Goegebeur (YG), Arthur Zimek (AZ), Hans Christian Petersen (HCP), Daniel Merkle

Læs mere

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016.

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016. Møde den: 7. december 2016 D 120 Uddannelsesnævn Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Poul Nissen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Iram Khawaja (suppleant), Anne Maj Nielsen (afdelingsleder),

Læs mere

Til Medlemmerne af. Saxo-Studienævnets Aftagerpanel. Forum. Møde afholdt: 14. november Sted: 14. november Annie Lumbye.

Til Medlemmerne af. Saxo-Studienævnets Aftagerpanel. Forum. Møde afholdt: 14. november Sted: 14. november Annie Lumbye. S A X O - I N S T I T U T T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Til Medlemmerne af Saxo-Studienævnets Aftagerpanel G O D K E N D T M Ø D E R E F E R A T 24. APRIL 2013 Forum Saxo-Studienævnets

Læs mere

Procedure for revision af kursusbeskrivelser mindre ændringer (lille årshjul)

Procedure for revision af kursusbeskrivelser mindre ændringer (lille årshjul) D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Procedure for revision af kursusbeskrivelser mindre ændringer (lille årshjul) Procedureansvarlig

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K & R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 16. DECEMBER 2015 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk & Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk & Romansk I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K & R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 21. OKTOBER 2015 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk & Romansk INSTITUT

Læs mere

Procedure for undervisningsevaluering og offentliggørelse af evalueringsrapporter

Procedure for undervisningsevaluering og offentliggørelse af evalueringsrapporter K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Procedure for undervisningsevaluering og offentliggørelse af evalueringsrapporter 31. MARTS 2009 UDDANNELSESSERVICE UDDANNELSESSTRATEGISK Fælles procedure for

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt. Møde den: 13. maj 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Malou Juelskjær, Bue Bohr, Maja Berggreen, Morten Høyer Fraværende: Anne Morin, Iben

Læs mere

Det bemærkes at dagsordens punkter i toppen ikke stemmer overens med punkterne nede i dagsorden. Det skal rettes fremadrettet.

Det bemærkes at dagsordens punkter i toppen ikke stemmer overens med punkterne nede i dagsorden. Det skal rettes fremadrettet. Side 1/5 Mødedato: 8. marts kl. 15.00-17.00 Mødested: Det pædagogiske værksted Mødeemne: Møde i Studienævnet for oral sundhed Deltagere: Medlemmer: Gunver Madsen, Lotte Andersen, Jensa Ottosdottir, Uwe

Læs mere

Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Studienævnsmøde på Sociologi. Forum. Mødedato: Tirsdag den 29. marts 2016 kl Sted: Mødelokale 16.1.

Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Studienævnsmøde på Sociologi. Forum. Mødedato: Tirsdag den 29. marts 2016 kl Sted: Mødelokale 16.1. D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Charlotte Baarts (Forperson, Studieleder), Jakob Demant,

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 16. december 2015. Til stede: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen, Anja

Læs mere

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 17. august Sted: Lokale Afbud: Rebekka Laugesen, Erik Damhus

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 17. august Sted: Lokale Afbud: Rebekka Laugesen, Erik Damhus I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T SN-IKK R E F E R A T 24. AUGUST 2016 Forum Studienævnsmøde kl. 13.00-16.00 Mødedato: Onsdag

Læs mere

EVALUERINGSRAPPORT FOR BACHELOR- OG KANDIDATUDDANNELSEN I INFORMATIONSVIDENSKAB OG KULTURFORMIDLING, STUDIEÅRET 2016/2017. Evalueringsprocedure

EVALUERINGSRAPPORT FOR BACHELOR- OG KANDIDATUDDANNELSEN I INFORMATIONSVIDENSKAB OG KULTURFORMIDLING, STUDIEÅRET 2016/2017. Evalueringsprocedure K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T D E T I N F O R M A T I O N S V I D E N S K A B E L I G E A K A D E M I ( I V A ) EVALUERINGSRAPPORT FOR BACHELOR- OG KANDIDATUDDANNELSEN I INFORMATIONSVIDENSKAB

Læs mere

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 21. oktober kl i lokale U69

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 21. oktober kl i lokale U69 Dato: 10. december 2014 REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 21. oktober kl. 10.15 i lokale U69 I mødet deltog: formand professor Poul Nielsen (FKF), lektor Thomas J. D. Jørgensen

Læs mere

D E T I N F O R M A T I O N S V I D E N S K A B E L I G E A K A D E M I ( I V A )

D E T I N F O R M A T I O N S V I D E N S K A B E L I G E A K A D E M I ( I V A ) K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T D E T I N F O R M A T I O N S V I D E N S K A B E L I G E A K A D E M I ( I V A ) EVALUERINGSRAPPORT FOR BACHELOR- OG KANDIDATUDDANNELSEN I INFORMATIONSVIDENSKAB

Læs mere

M Ø D E R E F E R A T 3. JUNI Videnskabeligt personale (VIP): Laura Luise Schultz (formand for SN og fagudvalgsformand for Teater og Performance

M Ø D E R E F E R A T 3. JUNI Videnskabeligt personale (VIP): Laura Luise Schultz (formand for SN og fagudvalgsformand for Teater og Performance I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 3. JUNI 2015 Forum Studienævnet for Kunst- og Kulturvidenskab Møde afholdt:

Læs mere

5) Pladser til internationale studerende på Summer University fag Bilag 5.1: Sagsfremstilling øremærkede pladser til internationale studerende

5) Pladser til internationale studerende på Summer University fag Bilag 5.1: Sagsfremstilling øremærkede pladser til internationale studerende Studienævnet for Erhvervsøkonomi Referat af møde nr. 7 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: tirsdag den 6. november 2018, kl. 10:15-12:00. Sted: 2630 - K101 Dagsorden 1) Meddelelser Fra formanden Fra

Læs mere

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Forum. Møde afholdt: 20. januar 2016 kl :30. 13b Sted: Mia Dabelsteen. Referent:

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Forum. Møde afholdt: 20. januar 2016 kl :30. 13b Sted: Mia Dabelsteen. Referent: P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 20. JANUAR 2016 Forum Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen PHD SCHOOL Møde afholdt: 20. januar 2016 kl. 10.00-11:30 KAREN BLIXENSVEJ

Læs mere

Referat af studienævnsmøde. onsdag den 5. september 2018, kl

Referat af studienævnsmøde. onsdag den 5. september 2018, kl Referat af studienævnsmøde onsdag den 5. september 2018, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 8. maj. 3. Justeringer af opgaver: Forkortelse eksamensperiode

Læs mere

Kandidatuddannelsen i idrætsteknologi

Kandidatuddannelsen i idrætsteknologi Fakultetskontoret for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet Niels Jernes Vej 10 9220 Aalborg Uddannelsessekretariatet Sebastian Bue Rakov Telefon: 99 40 96 81

Læs mere

Principper og proces for fastsættelse af optagskapaciteten på heltidsuddannelser, Arts

Principper og proces for fastsættelse af optagskapaciteten på heltidsuddannelser, Arts Notat Principper og proces for fastsættelse af optagskapaciteten på heltidsuddannelser, Arts Formål Formålet med dette notat med bilag er at beskrive principper og proces for fastsættelse af optagskapaciteten

Læs mere

Undervisningsevalueringsrapport for E16 på Institut for Kunst- og Kulturvidenskab

Undervisningsevalueringsrapport for E16 på Institut for Kunst- og Kulturvidenskab D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Undervisningsevalueringsrapport for E16 på Institut for Kunst- og Kulturvidenskab Fordeling af evalueringsresultater

Læs mere

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015 Referat af 2. møde i Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen, Helle Bødker Madsen, Valdemar Smith, Pernille Wegener

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Fraværende med afbud: Jeppe N. Stokholm (uddannelseskonsulent)

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Fraværende med afbud: Jeppe N. Stokholm (uddannelseskonsulent) Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 14. november 2017 Varighed: 14.00 16.00 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), Jakob Engberg,

Læs mere

Referat af 1. møde i studienævnet den 12. februar 2010

Referat af 1. møde i studienævnet den 12. februar 2010 Møde den: 12. februar 2010 B103f REFERAT Til stede: Morten Misfeldt (MM), Malou Juelskjær (MJ), Lars Geer Hammershøj (LGH), Søren Kruse (SK), Søs Bayer (SB), Morten Høyer (MH) og Stella Marie Klausen (SMK)

Læs mere