Guide til den åndelige verden

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Guide til den åndelige verden"

Transkript

1 Guide til den åndelige verden Information Indsigt Øvelser... Helt enkelt... CLAIRVOYANT FORENINGEN

2 Mangler du svar?

3 Lidt Historie. Formodentlig har der til alle tider eksisteret mennesker, der havde evner til at skabe kontakt til det åndelige til Guderne. De mødes både i den tidlige ægyptiske kultur og i den græske, hvor der blev anvendt medier til rådgivning i statslige spørgsmål. Senere i historien mødes i forskellige kulturer, hekse, shamaner, kloge mænd og koner, og da disse mennesker tilsyneladende kunne frembringe svar fra den åndelige verden, var de ofte højt respekteret af lokalsamfundet. Da kristendommen begyndte at få magt, startede samtidig en udryddelse af heksene, fordi man mente, at de stod i ledtog med Djævlen. Idag kan vi kun trække på smilebåndet over denne opfattelse. Clairvoyance: Clairvoyance betyder klarsyn, men bruges også om klarfølelse og klarhørelse. Nogle mennesker har evnen til at se de energiudstrålinger, der er omkring alle fysiske manifestationer. Sten, planter, dyr og mennesker har denne energiudstråling, der omtales som auraen. Clairvoyante mennesker er i stand til enten at se, høre eller føle disse energier via chakra punkter, der er en slags sanseorganer. Ordet chakra kommer fra Sanskrit, et gammelt indisk sprog, og kan oversættes til energihjul. Det omtales ofte i Danmark som et psykisk center eller bare center. Hvad kan en clairvoyant? En clairvoyant kan hjælpe andre mennesker i deres liv via rådgivning fra dette menneskes åndelige vejledere eller guider. Nogle clairvoyante kan også kontakte afdøde og formidle information herfra. Disse clairvoyante kaldes undertiden for medier. Nogle clairvoyante kan hjælpe afdøde hjem til den åndelige verden. Dette kaldes husrensning eller spøgelsesforløsning.

4 Hvordan arbejder en clairvoyant? Der findes ingen standarder for, hvordan en clairvoyant arbejder. Nogle clairvoyante anvender f.eks. tarotkort, sten eller en genstand fra klienten til at synliggøre budskaberne. Andre vælger at arbejde helt uden redskaber af nogen art. Hvad kan clairvoyance bruges til? En sitting eller en personlig clairvoyance tager som regel en time. Her kan du få oplysninger om, hvordan du kan arbejde med at ændre følelsesmæssige problematikker, din personlige udvikling, muligheder i fremtiden. Følelsesmæssige problematikker kan være generthed, utilstrækkelighedsfølelse, tristhed m.m. Personlig udvikling kan f.eks. være spørgsmål om hvordan man kan udvikle sine evner bedst muligt? Muligheder i fremtiden kan være at få belyst muligheder og konsekvenser ved forskellige valg i livet. Fysisk tilstand kan være, hvad man kan gøre for at holde sin krop ved lige. Er der noget man ikke tåler? Hvilken slags motion er bedst for dig? Det frie valg. Det er vigtigt, at du lader være med at benytte en clairvoyant til at give dig en facitliste på din livssituation. Clairvoyance er rådgivning, og det er helt op til dig selv, om du vil benytte dig af de råd, du modtager. Det er vigtigt, at du føler efter i dig selv, om det den clairvoyante siger føles rigtigt og som noget, du kan bruge. Det er i sidste ende dit liv, og dig selv, der skal træffe valgene.

5 Hvad er ånder? En ånd er det samme som et menneskes sjæl. Når vi dør, forlader sjælen kroppen. Sjælen er alle de tanker og følelser vi har tænkt og oplevet, mens vi levede. Sjælen lever videre i den åndelige verden, hvor den udvikler sig og lære nyt, indtil den igen fødes på jorden, til et nyt liv i den fysiske verden. Denne genfødsel kaldes reinkarnation. Hvad er spøgelser? Ordet spøgelse dækker over to fænomener eller oplevelser. Psykisk aftryk: Et psykisk aftryk er det energiaftryk, som stadig kan findes efter at en død er gået over i den åndelige verden. Dette aftryk kan fornemmes, ses og høres som en monoton gentagelse, men vi har ingen mulighed for at kommunikere med energien. Den hvide dame er sådan et aftryk. Afdød: Når et menneske dør og dets ånd eller sjæl af en eller anden grund ikke går over i den åndelige verden, men derimod forbliver tilknyttet vores fysiske verden, kaldes det et spøgelse. Hvad er besættelser? En besættelse er, når en fremmed sjæl overtager et menneskes væsen, bevæger kroppen, taler gennem munden, skriver med hånden, ser gennem dets øjne og tænker med dets hjerne. Dette kan være en bevidst handling, hvor den clairvoyante eller mediet stiller sin krop til rådighed for en afdød eller en åndelig vejleder. Der er tilstande, hvor den clairvoyante er delvis tilstede i kroppen, det kaldes en semi-trance, og tilstande hvor mediet eller den clairvoyante stiller kroppen 100 % til rådighed for en anden sjæl kaldes fuld trance eller besættelse. Negative besættelser, som vi kender fra film og bøger, er uhyre sjældne, og sker oftest uden personen er bevidst om dette.

6 Hvad er ånden i glasset? Ånden i glasset er blevet praktiseret igennem lang tid. Det kan virke spændende, da man gerne vil have kontakt til den åndelige verden. Desværre er den kontakt, man opnår, oftest fra det lavastrale plan. Dvs. at man ikke kan stole på de eventuelle beskeder, der kommer. Det kan være ens egen underbevidsthed, der styrer glasset eller det kan være ånder eller sjæle, der stadig sidder fast i de lavere følelser -så som magt, begær, had, jalousi m.m. Det betyder, at man kan komme til at tiltrække spøgelser, som bliver hængende.

7 Kontakt til afdøde. Her får man mulighed for, via en clairvoyant eller et medie, at få kontakt til afdøde familiemedlemmer eller venner. Denne kontakt kan bruges til at få sagt farvel, forstå hvad der skete samt få vished om at vedkommende har det godt. Det kan næsten opleves som en samtale med den afdøde via den clairvoyante eller mediet, der fungerer som en slags tolk. Som oftest lykkes det at få kontakt, hvis den afdøde har mulighed og ønsker det. Husrensning spøgelsesforløsning. Mange unge har haft oplevelser med spøgelser eller en uforklarlig oplevelse af at være overvåget eller iagttaget. Måske kan man også føle sig drænet for energi i bestemte rum. Nogle clairvoyante har mulighed for at gennemgå (undersøge) et hus for uønsket energi. Findes der spøgelser, kan den clairvoyante hjælpe dem hjem til den åndelige verden. Der kan dog være andre forklaringer på lav energi i et rum, f.eks. rod, eller manglende udluftning..

8 Hvad sker der når vi dør? Når vi dør forlader sjælen den fysiske krop. Herefter bevæger sjælen sig imod den åndelige verden, hvor den mødes af sjæle den kender og af de guider, der skal hjælpe den nye sjæl til rette i den åndelige verden. Først bliver sjælen lagt i en form for hvile eller søvn, dette for at vende den til den åndelige verdens energi. Denne periode varer fra 2-7måneder i jordisk tid. I den åndelige verden eksisterer tid ikke. Efter denne søvnperiode skal sjælen vende sig til sine nye omgivelser. Det betyder, at sjælen skal til at forstå, at det er tanken der skaber oplevelserne. Sjælen bevæger sig nu igennem spejlsalen, hvor hvert spejl gengiver sjælens egne sider, fra de mest ubehagelige og ufærdige til de højst udviklede og kærlige sider. Dette svarer til at bevæge sig fra det lavastrale plan igennem det mellem astrale plan til det højastrale plan, hvor sjælen møder sit ypperste potentiale. Som omtalt i afsnittet om ånden i glasset, kan en sjæl hænge fast i det lavastrale plan, fordi den ikke har erkendt, at den faktisk også indeholder noget godt. Når denne erkendelse sker, kan sjælen bevæge sig videre til de øvrige planer, hvor den lærer nye sider af sig selv og den åndelige verden at kende. Ligeledes udvikler sjælen nye talenter som den tager med tilbage i et kommende liv på jorden. Det skal kort nævnes, at ingen sjæl hænger fast i det lavastrale plan evigt, den åndelige verdens guider vil hjælpe sjælen videre efter nogen tid.

9 Hvad er Karma? Karma er en åndelig lov, der handler om årsag og virkning. Det betyder, at alt hvad et menneske, eller andet levende væsen sender ud af energi, vender tilbage til personen igen på et eller andet tidspunkt. Loven er ment som en kærlig mulighed for, at udvikle vores bevidsthed og tage ansvar for egne handlinger, tanker og følelser. Her igennem kan vi udvikle os til kærlige væsner, der tager ansvar for vores liv og omgivelser. Karma princippet udspilles både i det fysiske liv og i det åndelige liv. Hvad er reinkarnation? Reinkarnation hænger sammen med loven om karma. Reinkarnation tanken bygger på, at vi genfødes i det fysiske liv og herigennem møder de udfordringer, vi selv har skabt tidligere i andre liv. Det gælder såvel dejlige oplevelser som mindre behagelige oplevelser. Vi får mulighed for læring på egen krop og sjæl.

10 Psykisk sensitiv. Alle små børn fødes psykisk sensitive. Langt de fleste små børn lukker ned for disse psykiske evner i løbet af deres første leveår. Dog er der børn, der aldrig lukker ned, og som er psykisk sensitive hele tiden. Andre oplever først, at de bliver bevidst om deres psykiske sensibilitet som unge, hvor der sker store forandringer i krop, sind og ånd. I denne proces kan man godt ubevidst blive meget psykisk sensitiv og derved få oplevelser fra den åndelige verden. Man kan måske se, høre eller fornemme spøgelser, opfange energier og stemninger anderledes, end man tidligere har gjort. Man kan også få uforklarlige inputs om andre mennesker, som man ikke burde vide noget om. Alt dette kan virke nyt og skræmmende, og det kan være meget svært at skelne mellem de mange oplevelser. Det er dog vigtigt selv at være i stand til at styre disse inputs. Og det er endnu vigtigere at vide, hvordan man lukker sine energicentre, så man kan være i fred for oplevelserne, hvis man ikke ønsker dem. På næste side giver vi dig et par metoder til, hvordan du kan rense din energi, og hvordan du lukker dine energicentre.

11 Øvelse: Mentalt brusebad. Formålet med denne øvelse er at rense din energi. Øvelsen laves bedst med lukkede øjne. Du kan få en ven til at læse teksten op for dig i et roligt tempo, selv indtale den på cd eller lytte til den på Clairvoyant Foreningens hjemmeside. Forstil dig, du står under en bruser. Vandet har lige den temperatur du bedst kan lide. Imens vandet løber ned af dig, kan du mærke, hvordan alt det støv du i dagens løb har samlet op, forsvinder fra din krop. Måske vasker du dit ansigt med vandet, måske din krop, mærk efter om der er steder, der trænger mere end andre, og vask dem godt. Når du føler dig ren, lukker du for vandet og tørrer dig godt. Forstil dig solens lys og varme stråler, der fylder dig med ny energi, nyt lys. Bliv ved til du føler dig fyldt op af dette dejlige lys. Du kan mentalt forestille dig, at du tager rent tøj på igen. Øvelse: Luk dine energicentre. På bagsiden af denne brochure kan du på figuren se, hvor energicentrene er placeret. Formålet er at lukke dine sensitive sanser for indtryk. Øvelsen laves bedst med lukkede øjne. Du kan få en ven til at læse teksten op for dig, selv indtale den på cd eller lytte til den lydfil der findes på Clairvoyant Foreningens hjemmeside. Forstil dig, at dine energicentre (chakrapunkter) har en åben dør, du nu skal til at lukke. Forstil dig, at du er inde i din krop, og du skal til at lukke disse energicentre (chakraer). Du skal starte med pandecentret. Dette punkt finder du mellem dine øjenbryn. Udefra lægger du højre hånden på stedet og indefra forestiller du dig, at du lukker en dør. Stik en nøgle i låsen og drej nøglen mod højre til du føler, den er låst. Drej evt. to eller flere gange. Bevæg din opmærksomhed nedad mod halscentret. Dette punkt finder du i fordybningen ved halsen. Udefra lægger du din hånd på punktet, og indefra lukker du døren. Stik en nøgle i låsen og drej nøglen mod højre til du føler, den er låst. Drej evt. to eller flere gange.

12 Bevæg din opmærksomhed ned mod hjertecentret. Punktet finder du i brystkassen nær det fysiske hjerte. Udefra lægger du en hånd på punktet og indefra lukker du døren. Stik en nøgle i låsen og drej nøglen mod højre til du føler, der er låst. Drej evt. to eller flere gange. Bevæg din opmærksomhed mod solar plexus centret. Dette punkt finder du ca. fire fingres bredde over navlen. Udefra lægger du din hånd på punktet og indefra lukker du døren. Stik en nøgle i låsen og drej nøglen mod højre, til du føler der er låst. Drej evt.to eller flere gange. Sid en kort tid og mærk roen i din krop. Forstærkning. Hvis du synes, du har brug for ekstra beskyttelse, kan du lave dig en slags skjold rundt om din krop. Det vil være forskelligt fra person til person, hvad der virker bedst. Du kan for eksempel forestille dig, at du er omgivet af: en meget stærk elastisk sæbeboble, en glas kugle, en osteklokke, et metalskjold, et stykke stof eller lignende. Ofte er det godt at give skjoldet en farve. Hvid farve er altid god. Hvis du oplever at en anden farve føles mere rigtig, så brug den. Du skal nu til at vende din opmærksomhed ud igen. Læses følgende op i et langsomt tempo, med pauser mellem hver linie : Stille og roligt begynder du at lægge mærke til din vejrtrækning. indånding og udånding. Mærk hele din krop. Mærk møblet du sidder eller ligger i. Forestil dig, at du mærker din krop del for del.. Begynd at hører lydene omkring dig.. Når du er klar til det, tager du tre dybe vejrtrækninger, der hjælper dig tilbage til din dagsbevidsthed. Åbn dine øjne og stræk dig, hvis du har lyst til det.

13 Hvornår er det bedst at lave øvelserne? Øvelserne kan laves på alle tidspunkter af døgnet, og er specielt gode hvis du har svært ved at sove om aftenen, eller hvis du sover uroligt om natten. Hvis du bruger øvelserne til at falde i søvn på, så stop øvelserne, når du har lukket alle vinduerne og eventuelt forstærket med et skjold. Herefter mærker du roen i din krop. Glid derefter over i søvnen. Sov godt. De tre legemer. Vores fysiske krop er omgivet af tre legemer (lag), der gennemstrømmer hinanden. Tættest på vores krop er æterlegemet, der f.eks.har til opgave at fordele solenergi til energi i kroppen. Alt levende er omgivet af et æterlegeme, planter, dyr, vand. Æterlegemet påvirkes af det vi spiser, søvn, sollys og motion. Det er vigtigt, at vi spiser fornuftigt, rører os, får sollys og søvn nok, da disse faktorer opbygger vores æterlegeme. Æterlegemet kan ses som en lysende bræmme om hele vores krop, hvilket alle kan opleve også uden at være clairvoyant. Dernæst kommer astrallegemet også kaldet følelses-legemet. Astrallegemet påvirkes af følelsesmæssige oplevelser og af farver. Astrallegemet indeholder alle de følelser, vi har oplevet siden vi lå i mors mave. Alle følelser har farver knyttet til sig, og disse farver kan af nogle clairvoyante ses i astrallegemet. Da alle vores oplevelser og følelser er oplagret i astrallegemet, kan disse gemte data får os til at reagere på bestemte måder når vi er i situationer, der minder os om noget, vi har oplevet før. Mentallegemet, der også betegnes som tankelegemet, omslutter og gennemstrømmer de øvrige legemer. Mentallegemet er en energistruktur der rummer alle erfaringer, tanker, analyser og fantasier, vi har tænkt eller beskæftiget os med. Mentallegemet har den hurtigste vibration. Bare tænk på, hvor hurtigt vi kan bevæge os tankemæssigt - på brøkdele af et sekund. Vi kan bevæge os frit lige fra det nære i hverdagen til at rejse i verdensrummet. Mentallegemet påvirkes derfor af det man kan kalder tankens kraft. Vore tanker er energi, der påvirker både os selv og vores omgivelser på det bevidste og ubevidste plan.

14 Den åndelige verden

15 Det lavastrale plan: Her findes sjæle / ånder, som gennem lave følelser såsom magt, begær, had, sorg, chok, jalousi m.m. stadig er nært knyttet til det fysiske. De sidder fast og kan nogle gange optræde som spøgelser. Det mellem astrale plan: Her findes guider / åndelige vejledere, der er mere praktisk orienterede hjælpere. De hjælper os på en kærlig og uselvisk måde. Gennem hele vores liv tilknyttes guider vores hverdag med hjælp og inspiration til det, vi har brug for lige nu. Hvis du vil være en rigtig god tennisspiller, kan du være sikker på at tiltrække en guide med den erfaring, du har brug for. Det højastrale plan: Her findes skytsengle/ ånder, der følger os livet igennem, som en slags kærlige forældre. De giver os moralsk og etisk støtte og opmuntring til at komme igennem livets udfordringer.

16 CLAIRVOYANT FORENINGEN Telefon: På Clairvoyant Foreningens hjemmeside kan du finde mere uddybende viden, ordliste, litteraturhenvisninger samt lydfiler med øvelserne. Illustrationer af Louise Boye Friis

Clairvoyant Foreningen Bliv bedre stillet med seriøs rådgivning

Clairvoyant Foreningen Bliv bedre stillet med seriøs rådgivning Rådgivning Information Indsigt Clairvoyant Foreningen Bliv bedre stillet med seriøs rådgivning www.clairvoyantforeningen.dk Hvad er clairvoyance Clairvoyance er formidling af råd fra den åndelige verden

Læs mere

Den lange varition af teknik til individuel integration af højere bevidsthed og jordforbindelse.

Den lange varition af teknik til individuel integration af højere bevidsthed og jordforbindelse. Den lange varition af teknik til individuel integration af højere bevidsthed og jordforbindelse. Du tænder et lys - afspænder fysisk - mentalt og følelsesmæssigt Du stiller et tændt stearinlys for dig

Læs mere

Generelt om Healing/indre legemer

Generelt om Healing/indre legemer Generelt om Healing/indre legemer Når en healer står overfor et menneske som han/hun ønsker at give healing, ser healeren ikke bare på den fysiske krop. Igennem sin udvikling og træning har healeren lært

Læs mere

Et udpluk af øvelser og meditationer fra gruppeforløbet Hjerterum

Et udpluk af øvelser og meditationer fra gruppeforløbet Hjerterum Hjerteåndedrættet 1) Ret opmærksomheden blidt mod midten af brystkassen på det fysiske hjerte. Læg gerne en hånd på hjertet. 2) Hold opmærksomheden på hjertet og træk vejret dybt og roligt samtidig med,

Læs mere

Menneskets Åndelige Opbygning. Chakra - Livsenergi Centre

Menneskets Åndelige Opbygning. Chakra - Livsenergi Centre Menneskets Åndelige Opbygning Chakra - Livsenergi Centre 1 Ligesom chakraerne har deres korrespondance i det fysiske legeme, så har de også korrespondancer i de indre legemer. Lidt baggrund omkring Chakra

Læs mere

HUKOMMELSE. Annie Besant. www.visdomsnettet.dk

HUKOMMELSE. Annie Besant. www.visdomsnettet.dk 1 HUKOMMELSE Annie Besant www.visdomsnettet.dk 2 HUKOMMELSE Af Annie Besant Hvad er hukommelse, hvordan virker den, og hvordan genskaber man fortiden, uanset om den er nær eller fjern? Den gådefulde hukommelse

Læs mere

Pris kr. 49,- Psykisk førstehjælpskasse til børn

Pris kr. 49,- Psykisk førstehjælpskasse til børn Pris kr. 49,- Psykisk førstehjælpskasse til børn af Tove og Steen Kofoed 0203 0405 Velkommen til denne psykiske førstehjælpskasse til børn. Hæftet indeholder syv små øvelser, der kan afhjælpe barnets tilstand,

Læs mere

Den Mystiske Akkord. C.W. Leadbeater.

Den Mystiske Akkord. C.W. Leadbeater. 1 Den Mystiske Akkord C.W. Leadbeater www.visdomsnettet.dk 2 Den mystiske akkord Af C.W. Leadbeater (Oversættelse Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang) Er en uddannet clairvoyant i stand til på flere tusinde

Læs mere

HUKOMMELSE AF ANNIE BESANT. www.visdomsnettet.dk

HUKOMMELSE AF ANNIE BESANT. www.visdomsnettet.dk HUKOMMELSE AF ANNIE BESANT Udgivet af 1VisdomsNettet www.visdomsnettet.dk HUKOMMELSE Af Annie Besant www.visdomsnettet.dk 2 HUKOMMELSE Af Annie Besant Hvad er hukommelse, hvordan virker den, og på hvordan

Læs mere

CERES. Hvis Positive kvaliteter er Ret ydmyghed - Indre ro - Beskedenhed. Hvad aktiverer/stimulerer Ceres energien, når du kanaliserer

CERES. Hvis Positive kvaliteter er Ret ydmyghed - Indre ro - Beskedenhed. Hvad aktiverer/stimulerer Ceres energien, når du kanaliserer CERES Hvis Positive kvaliteter er Ret ydmyghed - Indre ro - Beskedenhed Hvad aktiverer/stimulerer Ceres energien, når du kanaliserer Denne energi rammer og vækker højere bevidsthedslag hos den mediterende,

Læs mere

Kommer du til din egen BEGRAVELSE?

Kommer du til din egen BEGRAVELSE? 1 Kommer du til din egen BEGRAVELSE? Steen Landsy www.visdomsnettet.dk 2 Kommer du til din egen BEGRAVELSE? Af Steen Landsy kursusleder en helt naturlig tanke for mennesker med en holistisk forståelse

Læs mere

De sidste levedøgn. Denne pjece er tænkt som en mulig støtte til pårørende i en vanskelig tid.

De sidste levedøgn. Denne pjece er tænkt som en mulig støtte til pårørende i en vanskelig tid. De sidste levedøgn Denne pjece er tænkt som en mulig støtte til pårørende i en vanskelig tid. September 2018 Indhold Mad og væske 1 Pleje..1 Sanser..2 Smertebehandling/lindrende behandling.2 Besøg 3 De

Læs mere

sov godt Inspiration til en bedre nats søvn

sov godt Inspiration til en bedre nats søvn sov godt Inspiration til en bedre nats søvn hvorfor sover vi? Vi sover for at få energi til at være vågne. Søvn giver hvile, mens krop og hjerne bearbejder dagens indtryk og genopbygger kroppen. Søvn er

Læs mere

SOV GODT Inspiration til en bedre nats søvn

SOV GODT Inspiration til en bedre nats søvn SOV GODT Inspiration til en bedre nats søvn HVORFOR SOVER VI? Vi sover for at få energi til at være vågne. Søvn giver hvile, mens krop og hjerne bearbejder dagens indtryk og genopbygger kroppen. Søvn er

Læs mere

PROJICERING. Laurence J. Bendit.

PROJICERING. Laurence J. Bendit. 1 PROJICERING Laurence J. Bendit www.visdomsnettet.dk 2 PROJICERING Af Laurence J. Bendit Fra The Mirror of Life and Death (Oversættelse Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang) I sindet findes der en bestemt

Læs mere

Kroppen lyver aldrig. Sådan træner du din opmærksomhed. Formålet med at træne din opmærksomhed på kroppen er: hed er opfyldt af.

Kroppen lyver aldrig. Sådan træner du din opmærksomhed. Formålet med at træne din opmærksomhed på kroppen er: hed er opfyldt af. Lektion 2 The Power of Silence Kroppen lyver aldrig. Sådan træner du din opmærksomhed på kroppen Mindfulness handler om at være vågen og fuldt nærværende i nuet. I de næste tre lektioner skal du derfor

Læs mere

LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig

LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig Når du ønsker forandring i dit liv, må du nødvendigvis gøre noget andet end du plejer. Måske du ønsker mere ro, måske du ønsker

Læs mere

HEALING HVAD ER DET? HEALING 1

HEALING HVAD ER DET? HEALING 1 HEALING HVAD ER DET? HEALING 1 Lyset kan kun opleves. Hvis jeg tør opleve mørket. Mørket kan kun forløses ved lyset. 2 HEALING Healing betyder at gøre hel. Skabe balance. Healeren er en kanal for en energi,

Læs mere

Ankomst til Hjerternes Dal

Ankomst til Hjerternes Dal Ankomst til Hjerternes Dal 1 Ankomst til Hjerternes Dal Introduktion til kapitel 1: Ankomst til Hjerternes Dal Ankomsten til Hjerternes Dal er en af to indledende meditationer, som jeg har skrevet, for

Læs mere

BESÆTTELSE. Af Alice A. Bailey.

BESÆTTELSE. Af Alice A. Bailey. 1 BESÆTTELSE Af Alice A. Bailey www.visdomsnettet.dk 2 BESÆTTELSE af Alice A. Bailey Fra Breve om Okkult Meditation (Redigeret af Erik Ansvang) Årsagerne til besættelse I fremtiden må det menneske, der

Læs mere

Mie Sidenius Brøner. Roskilde den 3. marts, 2015

Mie Sidenius Brøner. Roskilde den 3. marts, 2015 FAR- VEL! Roskilde den 3. marts, 2015 Kære dig. Når du læser dette, så forestiller jeg mig, at du enten har været eller er tæt på en døende eller på anden måde har tanker om, at livet ikke varer evigt.

Læs mere

KUNDALINIENERGIEN eller KUNDALINIREJSNINGEN er to sider af samme sag.

KUNDALINIENERGIEN eller KUNDALINIREJSNINGEN er to sider af samme sag. KUNDALINIENERGIEN eller KUNDALINIREJSNINGEN er to sider af samme sag. Det er vigtigt at understrege at nedenstående mest drejer sig om en "Fuld" rejsning men at der er mange mindre aspekter af Kundalinienergien

Læs mere

Auralæsning. Erik Ansvang.

Auralæsning. Erik Ansvang. 1 Auralæsning Erik Ansvang www.visdomsnettet.dk 2 Auralæsning Af Erik Ansvang En clairvoyant kan se aura. Men det er ikke enhver clairvoyant, der kan læse den. Det fysiske lys kan spaltes i underfrekvenser

Læs mere

13 min 10 minutters Øvelse i at sidde på stolen og koncentrere sig (med fokus på åndedræt).

13 min 10 minutters Øvelse i at sidde på stolen og koncentrere sig (med fokus på åndedræt). Lektion 5: Om Koncentration 10 min Tanker om tanker, ro og koncentration Eleverne deles i 3 grupper, hvor der sidder en Skulk/lærer med i hver gruppe. Læreren har evalueringsspørgsmål og skal få bragt

Læs mere

CLAIRVOYANCE & psykiske evner

CLAIRVOYANCE & psykiske evner 1 CLAIRVOYANCE & psykiske evner Kenneth Sørensen www.visdomsnettet.dk 2 Clairvoyance & psykiske evner Af Kenneth Sørensen Fra Clairvoyance til Intuition Artiklens oplysninger om clairvoyance og andre psykiske

Læs mere

UDDANNELSE TIL CLAIRVOYANT RÅDGIVER

UDDANNELSE TIL CLAIRVOYANT RÅDGIVER Naturhelbrederen Dit alternativ... UDDANNELSE TIL CLAIRVOYANT RÅDGIVER UDDANNELSE TIL CLAIRVOYANT RÅDGIVER Clairvoyance er at kunne se et andet menneskes energifelt. Har du evnerne og lysten til at hjælpe

Læs mere

Par-arbejde Forkortet Udgave af de 5 Trin i At Fodre Dine Dæmoner

Par-arbejde Forkortet Udgave af de 5 Trin i At Fodre Dine Dæmoner Par-arbejde Forkortet Udgave af de 5 Trin i At Fodre Dine Dæmoner Indledende Start med at spørge din partner, om hun ved, hvilken dæmon eller gud, hun vil arbejde med. Hun behøver ikke fortælle dig det,

Læs mere

Hvad ser CLAIRVOYANTE?

Hvad ser CLAIRVOYANTE? 1 Hvad ser CLAIRVOYANTE? Kenneth Sørensen www.visdomsnettet.dk 2 Hvad ser CLAIRVOYANTE? Af Kenneth Sørensen Fra Clairvoyance til Intuition Før man kan tage stilling til psykiske evner, skal man have en

Læs mere

Guide til mindfulness

Guide til mindfulness Guide til mindfulness Mindfulness er en gammel buddistisk teknik, der blandt andet kan være en hjælp til at styre stress og leve i nuet. Af Elena Radef. Januar 2012 03 Mindfulness er bevidst nærvær 04

Læs mere

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 2 kanaliseret af Merethe Bonnesen

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 2 kanaliseret af Merethe Bonnesen 08-12-2016 December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 2 kanaliseret af Merethe Bonnesen Det er Plejaderne, som først træder ind i feltet og får ordet: Vi er repræsentanter

Læs mere

Solo Forkortet udgave af De Fem Trin i At Fodre Dine Dæmoner

Solo Forkortet udgave af De Fem Trin i At Fodre Dine Dæmoner Solo Forkortet udgave af De Fem Trin i At Fodre Dine Dæmoner Ni Afslappende åndedrag Luk øjnene og hold dem så vidt muligt lukkede til processen er forbi. Du skal nu tage ni dybe afslappende åndedrag.

Læs mere

Er vi ikke alle som fluen i vinduet, det meste af vores liv. Vi bliver ved med at gøre de samme ting og forventer et andet resultat.

Er vi ikke alle som fluen i vinduet, det meste af vores liv. Vi bliver ved med at gøre de samme ting og forventer et andet resultat. 1 I min vindueskarm ligger en død flue. I dens evige kamp for at flyve mod lyset har den slået sin jordiske krop så slemt, at den nu ligger livløs hen. Det får mine tanker til at vandre. Er det mon det

Læs mere

Det magiske spejl. - At elske sig selv og bygge selvværd. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske

Det magiske spejl. - At elske sig selv og bygge selvværd. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Det magiske spejl - At elske sig selv og bygge selvværd Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Læses inden start: Du skal nu til at guide dit barn gennem denne skønne meditation. Jeg vil her inden meditationen

Læs mere

Århus Åben Lydhealingsgruppe Lydhealing med stemmen

Århus Åben Lydhealingsgruppe Lydhealing med stemmen Århus Åben Lydhealingsgruppe Lydhealing med stemmen Vi mødes i fælles ånd, med ønsket om at hele os selv og andre. Indhold: Intro Fælles ramme og motivation Ansvar og organisering Konkret, hvad foregår

Læs mere

FORBERED DIT BARN PÅ HYPNOSEN..

FORBERED DIT BARN PÅ HYPNOSEN.. FORBERED DIT BARN PÅ HYPNOSEN.. Hypnoseværkstedet HYPNOSE MED BØRN * Nørrevej 6. 6340 Kruså *tlf. 74678290 1 VEJLEDNING I AT FORBEREDE BØRN PÅ HYPNOSEN. FØRST DET PRAKTISKE ANKOMST, PARKERING OG VENTEVÆRELSE

Læs mere

Introduktion. Din mulighed nu er at ændre hele verden

Introduktion. Din mulighed nu er at ændre hele verden Introduktion Dét du søger at opnå, ved at læse denne bog, er en tilstand af indre ro og stilhed. Din rejse er en rejse i selvopdagelse og selvforståelse. Imidlertid må du erkende, at dette ikke er noget,

Læs mere

Resumé fra foredraget Særligt sensitive mennesker/er du også særligt sensitiv? Susanne Møberg www.moeberg.dk

Resumé fra foredraget Særligt sensitive mennesker/er du også særligt sensitiv? Susanne Møberg www.moeberg.dk Resumé fra foredraget Særligt sensitive mennesker/er du også særligt sensitiv? Susanne Møberg www.moeberg.dk 1. Særligt sensitive mennesker er mere modtagelige over for indtryk, fordi nervesystemet er

Læs mere

Vejrtrækning pust nyt liv og livskraft ind i din krop

Vejrtrækning pust nyt liv og livskraft ind i din krop Vejrtrækning pust nyt liv og livskraft ind i din krop Der er et ordsprog, der lyder: Åndedræt er liv, og det kan ikke siges bedre. Du trækker vejret for at leve, og din livskvalitet bliver påvirket af,

Læs mere

Sorgen forsvinder aldrig

Sorgen forsvinder aldrig Sorgen forsvinder aldrig -den er et livsvilkår, som vi lærer at leve med. www.mistetbarn.dk Gode råd til dig, som kender én, der har mistet et barn. Gode råd til dig, som kender én, der har mistet et barn

Læs mere

Søvnproblemer er udbredt blandt voksne danskere, og omfanget af søvnproblemer er afhængigt af elementer som livsstil, adfærd, psykologisk tilstand og

Søvnproblemer er udbredt blandt voksne danskere, og omfanget af søvnproblemer er afhængigt af elementer som livsstil, adfærd, psykologisk tilstand og Sov godt Søvnproblemer er udbredt blandt voksne danskere, og omfanget af søvnproblemer er afhængigt af elementer som livsstil, adfærd, psykologisk tilstand og faktorer i det omgivende miljø. Undersøgelser

Læs mere

Værktøj 9 Pauser. Pauser. Pauser hvor vi lader op. Værktøj 9. NY_9_Pauser_tryk.indd 1 01-07-2015 21:22:59

Værktøj 9 Pauser. Pauser. Pauser hvor vi lader op. Værktøj 9. NY_9_Pauser_tryk.indd 1 01-07-2015 21:22:59 hvor vi lader op Værktøj 9 1 NY_9 tryk.indd 1 01-07-2015 21:22:59 Indhold 3 Introduktion 4 Oplæg til drøftelse af pausepraksis 5 Pausekultur som et godt værn mod stress 6 Instruktion til et lille pusterum

Læs mere

3 må der åt skrue op for intensiteten i dit sexliv

3 må der åt skrue op for intensiteten i dit sexliv 3 må der åt skrue op for intensiteten i dit sexliv og få mere nærhed og nydelse Af sexolog Susan Ahrensbach www.susana.dk 1. Mere øjenkontåkt Intimitet er lig intensitet Når intimiteten er høj føles samværet

Læs mere

Farvel Fobi. En almindelig antagelse er, at når vi skal arbejde os ud af vores fobier, så skal vi konfrontere os med dem. Genopleve dem. Slås med dem.

Farvel Fobi. En almindelig antagelse er, at når vi skal arbejde os ud af vores fobier, så skal vi konfrontere os med dem. Genopleve dem. Slås med dem. En almindelig antagelse er, at når vi skal arbejde os ud af vores fobier, så skal vi konfrontere os med dem. Genopleve dem. Slås med dem. Den gode nyhed er, at det er ikke nødvendigt. Du kan klare det

Læs mere

TEMA Stress. Værktøj 9. Pauser! Pauser hvor vi lader op

TEMA Stress. Værktøj 9. Pauser! Pauser hvor vi lader op TEMA Stress Værktøj 9 Pauser! Pauser hvor vi lader op 1 Indhold Introduktion 1. Oplæg til drøftelse af pausepraksis Pausekultur som et godt værn mod stress 3 3 5 2. Instruktion til et lille pusterum i

Læs mere

Caspershus. Til den, der står over for at skulle miste en nærtstående.

Caspershus. Til den, der står over for at skulle miste en nærtstående. Caspershus Til den, der står over for at skulle miste en nærtstående. Ud over informationen i denne folder, står vi naturligvis altid til rådighed med støtte, råd og vejledning. Det er meget individuelt,

Læs mere

Bliv ven med din hest Lær at forstå din hest og bliv den han vælger at være sammen med

Bliv ven med din hest Lær at forstå din hest og bliv den han vælger at være sammen med Bliv ven med din hest Lær at forstå din hest og bliv den han vælger at være sammen med Indledning Velkommen til min E- bog. Mit navn er Vicki Bredahl Støvhase. Jeg har lyst til at skrive denne bog, for

Læs mere

Identitet og værdighed i en forandringens tid

Identitet og værdighed i en forandringens tid Identitet og værdighed i en forandringens tid Når alt forandres, forandres vi alle. En ny bevidsthed og en ny verden er ved at blive genfødt i os mennesker. Et helt nyt daggry er ved at vågne og gennemtrænge

Læs mere

Guide: Sådan lytter du med hjertet

Guide: Sådan lytter du med hjertet Guide: Sådan lytter du med hjertet Når du i dine kærlighedsrelationer er I stand til at lytte med dit hjerte, opnår du som oftest at kunne bevare det intense og mest dyrebare i et forhold. Når du lytter

Læs mere

Hjælp til bedre vejrtrækning

Hjælp til bedre vejrtrækning Øre-næse-halskirurgisk Klinik Hjælp til bedre vejrtrækning ved lungekræft Patientinformation Øre-næse-halskirurgisk Klinik Finsensgade 35 6700 Esbjerg Indholdsfortegnelse 1. Indledning 2. Lunger og kræftsygdom

Læs mere

Da Elisabeth var i sjette måned, blev englen Gabriel sendt fra Gud til en by i Galilæa, der hedder Nazaret, til en jomfru, der var forlovet med en

Da Elisabeth var i sjette måned, blev englen Gabriel sendt fra Gud til en by i Galilæa, der hedder Nazaret, til en jomfru, der var forlovet med en 1 Da Elisabeth var i sjette måned, blev englen Gabriel sendt fra Gud til en by i Galilæa, der hedder Nazaret, til en jomfru, der var forlovet med en mand, som hed Josef og var af Davids hus. Jomfruens

Læs mere

Krop 12 Kroppens struktur 13 Energiflow i kroppen 17 Os selv og naturen 21 Tantra 26

Krop 12 Kroppens struktur 13 Energiflow i kroppen 17 Os selv og naturen 21 Tantra 26 A N D H E D E N O MH O L I T I KH E A L I N G R A MU J E N E N Indhold Om forfatteren 3 Krop 12 Kroppens struktur 13 Energiflow i kroppen 17 Os selv og naturen 21 Tantra 26 jæl 28 Reinkarnation 29 Tidligere

Læs mere

Alle taler om det, men hvor finder du overskuddet, når hverdagen ofte selv står i vejen?

Alle taler om det, men hvor finder du overskuddet, når hverdagen ofte selv står i vejen? Din e-guide til mere OVERSKUD Alle taler om det, men hvor finder du overskuddet, når hverdagen ofte selv står i vejen? For at hjælpe dig på vej med at finde dit overskud har jeg formuleret 7 vigtige spørgsmål.

Læs mere

Kapitel 1: Begyndelsen

Kapitel 1: Begyndelsen Kapitel 1: Begyndelsen Da jeg var 21 år blev jeg syg. Jeg havde feber, var træt og tarmene fungerede ikke rigtigt. Jeg blev indlagt et par uger efter, og fik fjernet blindtarmen, men feberen og følelsen

Læs mere

Vågn op til dit liv! Den virkelige opdagelsesrejse er ikke at finde nye landskaber, men at se dem med nye øjne

Vågn op til dit liv! Den virkelige opdagelsesrejse er ikke at finde nye landskaber, men at se dem med nye øjne Vågn op til dit liv! Den virkelige opdagelsesrejse er ikke at finde nye landskaber, men at se dem med nye øjne Kilde: Mindfulness Mark Williams & Danny Penman At skifte perspektiv Du sidder på en bakketop

Læs mere

Omsorgskassen. omsorg for alle. - Hjælp til samtaler med børn

Omsorgskassen. omsorg for alle. - Hjælp til samtaler med børn Omsorgskassen omsorg for alle - Hjælp til samtaler med børn Forord ved Linda Bramsen Nogle gange rammes familier af tragedier som død eller alvorlig sygdom hos enten søskende eller forældre. Oftere bliver

Læs mere

MENNESKE KEND DIG SELV

MENNESKE KEND DIG SELV 1 MENNESKE KEND DIG SELV 09 INTEGRERING AF PERSONLIGHEDEN Erik Ansvang www.visdomsnettet.dk 2 Menneske kend dig selv 09 INTEGRERING AF PERSONLIGHEDEN Af Erik Ansvang Personlighedens integration I de lemuriske

Læs mere

Forældre Loungen Maj 2015

Forældre Loungen Maj 2015 Forældre Loungen Maj 2015 FRA FORLØBET SÅDAN HOLDER DU OP MED AT SKÆLDE UD Dag 1 handler om Hvorfor skæld ud er ødelæggende for vores børn Vores børn hører ikke altid de ord, vi siger, de hører budskaberne

Læs mere

Information Tinnitus

Information Tinnitus Information Tinnitus Hørerådgivningen Tinnitus Denne pjece er til dels udfærdiget for at give en kort information om tinnitus, dels for at give dig en inspiration til hvordan du kan arbejde med din tinnitus.

Læs mere

Jordens indre styre - lysets og kærlighedens Mestre

Jordens indre styre - lysets og kærlighedens Mestre Jordens indre styre - lysets og kærlighedens Mestre For ca. 16 millioner år siden ankom en gruppe højtudviklede væsner fra Venus og enkelte andre planeter til Jorden for at fremme klodens udvikling, således

Læs mere

INSPIRATIONS- KORT. Inspira(onskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress

INSPIRATIONS- KORT. Inspira(onskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress INSPIRATIONS- KORT Inspira(onskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress Sådan bruger du kortene! Disse kort er *l for at hjælpe dig *l at finde indre balance,

Læs mere

Jeg har selv haft utrolig glæde af den meditation og healing jeg har lært, og derfor brænder jeg for at bringe metoderne videre til andre.

Jeg har selv haft utrolig glæde af den meditation og healing jeg har lært, og derfor brænder jeg for at bringe metoderne videre til andre. KURSUS Igennem mange år har Bob Moores energiøvelser og meditationer været til stor glæde for mennesker i deres psykologiske og spirituelle udvikling. Det energiarbejde, som han udfoldede og videregav

Læs mere

Indhold. 10 Indledning 12 Indholdet i bogen kort fortalt. 50 Balancen i forskellige perioder af vores

Indhold. 10 Indledning 12 Indholdet i bogen kort fortalt. 50 Balancen i forskellige perioder af vores Indhold 10 Indledning 12 Indholdet i bogen kort fortalt 14 Balance balancegang 15 Din balance 19 Den gode balance i par -og familielivet 20 Der er forskellige slags stress i vores liv 21 Nogle af par-

Læs mere

JUPITER. Hvis Positive kvaliteter er Grænseløshed - Venlighed - Kreativitet. Hvad aktiverer/stimulerer Jupiter energien, når du kanaliserer

JUPITER. Hvis Positive kvaliteter er Grænseløshed - Venlighed - Kreativitet. Hvad aktiverer/stimulerer Jupiter energien, når du kanaliserer JUPITER Hvis Positive kvaliteter er Grænseløshed - Venlighed - Kreativitet Hvad aktiverer/stimulerer Jupiter energien, når du kanaliserer Jupiter aktiverer, renser og balancerer som Minerva, Uranus og

Læs mere

Om metoden Kuren mod Stress

Om metoden Kuren mod Stress Om metoden Kuren mod Stress Kuren mod Stress bygger på 4 unikke trin, der tilsammen danner nøglen til endegyldigt at fjerne stress. Metoden er udviklet på baggrund af mere end 5000 samtaler og mere end

Læs mere

KICKSTART DIT ÅR TAG DE RIGTIGE BESLUTNINGER FOR DIT ÅR

KICKSTART DIT ÅR TAG DE RIGTIGE BESLUTNINGER FOR DIT ÅR KICKSTART DIT ÅR TAG DE RIGTIGE BESLUTNINGER FOR DIT ÅR Kickstart dit år - øvelsen hjælper dig til at fokusere på de gode og succesfulde oplevelser, og mål som du har indfriet, og som du kan bygge videre

Læs mere

Ergoterapi ved hjerte- og lungesygdom

Ergoterapi ved hjerte- og lungesygdom Til patienter og pårørende Ergoterapi ved hjerte- og lungesygdom Energibesparende råd og tips til hverdagen Vælg farve Kvalitet Døgnet Rundt Rehabiliteringsklinikken Ergoterapi ved hjerte- og lungesygdom

Læs mere

De 24 (2x12) Hellige Nætter af Malue Wittusrose

De 24 (2x12) Hellige Nætter af Malue Wittusrose De 24 (2x12) Hellige Nætter af Malue Wittusrose Ifølge gamle kilder er der 24 hellige nætter omkring Julen hvor energien er særlig stærk, og hvor vi med fordel kan meditere, bede og sætte nye intentioner

Læs mere

Til pårørende. De sidste døgn... Vælg billede. Vælg farve. 'Svalerne' af Robert Lund-Jensen

Til pårørende. De sidste døgn... Vælg billede. Vælg farve. 'Svalerne' af Robert Lund-Jensen Til pårørende De sidste døgn... Vælg billede Vælg farve 'Svalerne' af Robert Lund-Jensen Når døden nærmer sig En hjælp til at kunne være til stede I denne pjece vil vi gerne fortælle jer pårørende om,

Læs mere

Overordnet litteraturpædagogisk inspiration - Gå på jagt efter billedsprog

Overordnet litteraturpædagogisk inspiration - Gå på jagt efter billedsprog Side: 1/7 Overordnet litteraturpædagogisk inspiration - Gå på jagt efter billedsprog Forfattere: Kristine Böhm Nielsen Redaktør: Thomas Brahe Faglige temaer: Kompetenceområder: Fortolkning Introduktion:

Læs mere

Tarotkortenes bud på stjernerne juli 2014.

Tarotkortenes bud på stjernerne juli 2014. Tarotkortenes bud på stjernerne juli 2014. Vædderen: På hovedet. På hovedet. På hovedet. Ærkeenglen Jeremiel er englen der hjælper dig med at evaluere dit liv, brug ham. Du skal tillade dig selv at sprede

Læs mere

INSPIRATIONS- KORT. Inspirationskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress

INSPIRATIONS- KORT. Inspirationskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress INSPIRATIONS- KORT Inspirationskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress Sådan bruger du kortene! Disse kort er til for at hjælpe dig til at finde indre balance,

Læs mere

- en interaktiv danse- og musikforestilling for skoleklasser fra klasse

- en interaktiv danse- og musikforestilling for skoleklasser fra klasse - en interaktiv danse- og musikforestilling for skoleklasser fra 1.-3. klasse I TOTAL!DANS! er børn publikum, og samtidig frie til at bevæge sig og deltage fysisk aktivt i koreografien, mens den sker.

Læs mere

Mindfulness i arbejdslivet

Mindfulness i arbejdslivet Mindfulness i arbejdslivet Hvordan holder vi stressen fra døren? Inviter kroppen med på arbejde Det er fint nok, at du hænger overtøjet på en knage i garderoben Det er knap så godt, hvis du også parkerer

Læs mere

Gudstjeneste, Domkirken, søndag d. 15. marts 2015 kl. 15.00 25 års jubilæum for Reden Søndag: Midfaste, Johs. 6, 1-15 Salmer: 750, 29, 192, 784

Gudstjeneste, Domkirken, søndag d. 15. marts 2015 kl. 15.00 25 års jubilæum for Reden Søndag: Midfaste, Johs. 6, 1-15 Salmer: 750, 29, 192, 784 Gudstjeneste, Domkirken, søndag d. 15. marts 2015 kl. 15.00 25 års jubilæum for Reden Søndag: Midfaste, Johs. 6, 1-15 Salmer: 750, 29, 192, 784 I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. Jeg vil

Læs mere

Når døden nærmer sig. Information til pårørende. Regionshospitalet Silkeborg. Diagnostisk Center

Når døden nærmer sig. Information til pårørende. Regionshospitalet Silkeborg. Diagnostisk Center Når døden nærmer sig Information til pårørende Regionshospitalet Silkeborg Diagnostisk Center De sidste levedøgn Når døden nærmer sig hos et alvorligt sygt menneske, opstår der ofte usikkerhed og spørgsmål

Læs mere

Og så skal du igennem en guidet meditation, som hjælpe dig med at finde dine ønsker.

Og så skal du igennem en guidet meditation, som hjælpe dig med at finde dine ønsker. Velkommen til dag 2: Find dine 10 hjerteønsker I dag skal vi tale om: Hvad er et hjerteønske? Hvorfor er det vigtigt, at vide hvad mine hjerteønsker er? Og så skal du igennem en guidet meditation, som

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Forældre Loungen Juli 2015

Forældre Loungen Juli 2015 Forældre Loungen Juli 2015 De fleste af os ar et meget hektisk liv med mange ansvarsområder: børn, arbejde, familie, venner og andre aktiviteter. Det kræver en konstant udadrettet opmærksomhed, og derfor

Læs mere

Få ro på - guiden til dit nervesystem

Få ro på - guiden til dit nervesystem Få ro på - guiden til dit nervesystem Lavet af Ida Hjorth Karmakøkkenet Indledning - Dit nervesystems fornemmeste opgave Har du oplevet følelsen af at dit hjerte sidder helt oppe i halsen? At du mærker

Læs mere

Undervisningsmateriale 5.-7. klasse. Drømmen om en overvirkelighed. Engang mente man, at drømme havde en. stor betydning. At der var et budskab at

Undervisningsmateriale 5.-7. klasse. Drømmen om en overvirkelighed. Engang mente man, at drømme havde en. stor betydning. At der var et budskab at Drømme i kunsten - surrealisme Hvilken betydning har drømme? Engang mente man, at drømme havde en Undervisningsmateriale 5.-7. klasse stor betydning. At der var et budskab at Drømmen om en overvirkelighed

Læs mere

HVORDAN DU TAKLER TRAUMER

HVORDAN DU TAKLER TRAUMER GODE TANKER GODE FØLELSER Det kan være meget skræmmende at komme ud for et traume, og derfor er det ikke så underligt, at de fleste børn og unge er ude af sig selv i et par dage derefter. Du bemærker måske

Læs mere

Guide: Få en god jul i skilsmissefamilien

Guide: Få en god jul i skilsmissefamilien Guide: Få en god jul i skilsmissefamilien Sådan får du som skilsmisseramt den bedste jul med eller uden dine børn. Denne guide er lavet i samarbejde med www.skilsmisseraad.dk Danmarks største online samling

Læs mere

CLAIRVOYANCE fup eller fakta?

CLAIRVOYANCE fup eller fakta? 1 CLAIRVOYANCE fup eller fakta? Erik Ansvang www.visdomsnettet.dk 2 CLAIRVOYANCE fup eller fakta? Af Erik Ansvang Psykiske evner er et faktum Lad det være sagt med det samme: I denne artikel sættes der

Læs mere

Hvem kan modtage tantramassage? Det kan alle, mænd, kvinder og par. Måske er du udfordret eller gået i stå på det sexuelle plan.

Hvem kan modtage tantramassage? Det kan alle, mænd, kvinder og par. Måske er du udfordret eller gået i stå på det sexuelle plan. Hvad er Tantrisk Energi Massage? En sanselig massage som er livsbekræftende, du vil kunne mærke dig selv hver og en berøring på din krop. Du vil også kunne opleve en trance lignende tilstand, som om du

Læs mere

Livet giver dig chancer hver dag

Livet giver dig chancer hver dag Gnisten som guide I de momenter, hvor du lykkes at være dig selv, kommer helheden. Hvis du på dit livs rejse får nogle af de glimt igen og igen, begynder det at blive mere meningsfyldt at leve. Når gnisten

Læs mere

Basisøvelsen. Meditation på Flammer - Farver - Lys. Afspænding/afslapning - Diamantøvelsen. Den Gyldne Portal http://dengyldneportal.dk.

Basisøvelsen. Meditation på Flammer - Farver - Lys. Afspænding/afslapning - Diamantøvelsen. Den Gyldne Portal http://dengyldneportal.dk. Basisøvelsen Meditation på Flammer - Farver - Lys Afspænding/afslapning - Diamantøvelsen Side 1 af 12 Indholdsfortegnelse Forside ------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

De Syv Stråler. - den nye tidsalders psykologi 7:8. Erik Ansvang. www.visdomsnettet.dk

De Syv Stråler. - den nye tidsalders psykologi 7:8. Erik Ansvang. www.visdomsnettet.dk 1 De Syv Stråler - den nye tidsalders psykologi 7:8 Erik Ansvang www.visdomsnettet.dk 2 De Syv Stråler den nye tidsalders psykologi 7:8 Af Erik Ansvang Strålerne og mennesket Alt er energi. Mennesket er

Læs mere

Skyde opgaver. Indtage Skydestilling

Skyde opgaver. Indtage Skydestilling Skyde opgaver Ideer til forskellige skydeøvelser, som træner forskellige aspekter Stress/spænding Tennis-skydning, 2 og 2 skyder match, hver sin skive. Skyde på kryds, to og to, på samme skive Koncentration

Læs mere

Guidet Fællessang workshopark

Guidet Fællessang workshopark Guidet Fællessang workshopark Det gode program Vær opmærksom på rammen og formen - en rundkreds virker fx godt. Når du skal planlægge forløbet, kan det være fordelagtigt at vælge et tema for hver gang,

Læs mere

Sanselighed og glæde. Ved psykologerne Bente Torp og Anny Haldrup

Sanselighed og glæde. Ved psykologerne Bente Torp og Anny Haldrup Sanselighed og glæde Ved psykologerne Bente Torp og Anny Haldrup I Specular arbejder vi med mennesker ramt af fx stress, depression og kriser. For tiden udvikler vi små vidensfoldere, som belyser de enkelte

Læs mere

Vejen til indre ro. Meditation med kropsscanning

Vejen til indre ro. Meditation med kropsscanning Vejen til indre ro Der findes mange måder at meditere på. Jeg præsenterer her fire former, som alle er lette at gå til og hver varer 12 minutter. Kropsscanning er den mest enkle og derfor god at starte

Læs mere

Prædiken til 12. s. e. trin kl. 10.00 og Engesvang. Dåb.

Prædiken til 12. s. e. trin kl. 10.00 og Engesvang. Dåb. 1 Prædiken til 12. s. e. trin kl. 10.00 og Engesvang. Dåb. 749 I østen stiger solen op 448 fyldt af glæde 396 Min mund og mit hjerte 443 Op til Guds hus vi gå Knud Jeppesen 468 v. 45 af O Jesus på din

Læs mere

SOLEN. Hvis Positive kvaliteter er Frygtløshed - Sundhed - Beherskelse. Hvad aktiverer/stimulerer Sol energien, når du kanaliserer

SOLEN. Hvis Positive kvaliteter er Frygtløshed - Sundhed - Beherskelse. Hvad aktiverer/stimulerer Sol energien, når du kanaliserer SOLEN Hvis Positive kvaliteter er Frygtløshed - Sundhed - Beherskelse Hvad aktiverer/stimulerer Sol energien, når du kanaliserer Den forstærker dit æteriske legeme, og giver derved energi og forøger din

Læs mere

Den lille sol s rejse

Den lille sol s rejse Den lille sol s rejse - Kropsskanning Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Læses inden start: Du skal nu til at guide dit barn gennem denne skønne meditation. Jeg vil her inden meditationen starter guide

Læs mere

De sidste levedøgn... Information til pårørende

De sidste levedøgn... Information til pårørende De sidste levedøgn... Information til pårørende Ældreservice www.skive.dk Denne pjece giver information om de forandringer, man hyppigst ser de sidste døgn i et menneskes liv. Pjecen er tænkt som et supplement

Læs mere

Hvad fortæller. du dig selv? om dig selv? !"#$%&'()*+*,-.,*/''*0"1234*0)4)0%)$5*6078)039*7:*!"#$%&'()5*!&9*#73*;)*0)807$(<)$*="327(3*8)0>"44"7#5!

Hvad fortæller. du dig selv? om dig selv? !#$%&'()*+*,-.,*/''*01234*0)4)0%)$5*6078)039*7:*!#$%&'()5*!&9*#73*;)*0)807$(<)$*=327(3*8)0>447#5! Hvad fortæller du dig selv? om dig selv?!"#%&'()+,-.,/''0"12340)4)0%)56078)0397:!"#%&'()5!&9#73;)0)807(

Læs mere

4 ledtråde til at hjælpe dig i arbejdet med dit Solar Plexus

4 ledtråde til at hjælpe dig i arbejdet med dit Solar Plexus 4 ledtråde til at hjælpe dig i arbejdet med dit Solar Plexus Jes Dietrich Dette er et lille udsnit fra min bog Hjertet og Solar Plexus. Nogle steder vil der være henvisninger til andre dele af bogen, og

Læs mere

Skovmeditation - en oplevelse for både krop og sjæl

Skovmeditation - en oplevelse for både krop og sjæl Skovmeditation - en oplevelse for både krop og sjæl Af Grethe Lindholm Pedersen, psykoterapeut og indehaver af Helseværkstedet Helseværkstedet i Jelling har gennem de seneste 4 år ca. en gang om måneden

Læs mere

Mindfulness Practitioner

Mindfulness Practitioner at forene betyder at forene. Foreningen opstår mellem krop, sind og ånd. Og vi opnår det, når vi retter vores opmærksomhed mod bevægelsen i kroppen og mod oplevelsen i kroppen. Ved at holde fokus på åndedrættet,

Læs mere

Velkommen. Mødegang /GP/DHH

Velkommen. Mødegang /GP/DHH Velkommen Mødegang 3 Dagens program Velkomst og siden sidst Forestillinger om barnet, tilknytning Efterfødselsreaktioner Pause kl. ca. 17.15 17.30 Opsamling på netværksdannelse Amning Tak for i dag Knytte

Læs mere