DANSKE SLAGTERIERS KS-SELSKAB

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "2007-2008 DANSKE SLAGTERIERS KS-SELSKAB"

Transkript

1 ÅrsRAPPORT DANSKE SLAGTERIERS KS-SELSKAB

2 2 Historisk resumé 1963 Den første Hatting station så dagens lys. Al forsøgsaktivitet vedr. kunstig sædoverføring på svin flyttes til Forsøgsornestation Hatting. Der blev produceret portioner sæd Forsøgsornestation Hatting overtages af det nuværende Danske Slagterier. Opførelse af nyt stalda nlæg med plads til 60 orner samt servicebygninger De første Yorkshire-orner indsættes Hatting-KS 73 orner Der udvides med yderligere 2 stalde med plads til 30 orner i hver stald nye afdelinger i Ringsted og Aalborg med plads til 60 orner hver De første Hampshire-orner indsættes nye afdelinger i Odense og Viborg med plads til 80 orner hver. KS-rådgivningen til besætninger starter Der indsættes krydsningsorner. Hatting-KS starter med at sælge Lynkøbsprodukter Fusionering med SydVest (den nuværende Skjern afdeling) Sædsalget runder 1 mio. doser Hatting-KS overtager SFK s landmandssalg vedr. produkter Sædsalget runder 2 mio. doser. 200 medarbejdere på landsplan Sæddoserne leveres nu i sædposer Salg af Lynkøbsprodukter udgør ca. 35% af omsætningen Ny tappestald bygges i Ådum ved Skjern. Sædsalg doser. 250 medarbejdere på landsplan Indførelse af mere præcist måleudstyr i laboratorierne Indførelse af kørselsplanlægningssystemet MapBooking. Ny KS-station bygget i Billund med plads til 300 orner Salget af sæddoser oversteg for første gang doser pr. uge Hampshire udfases som race Skift af leveringsemballage fra polystyrenkasser til plastposer Sæddoserne leveres nu færdigfortyndet klar til brug i tuber Hatting-KS starter egen distribution.

3 Beretning Gdr. Asger Krogsgaard bestyrelsesformand Det har igen været et godt år for Hatting-KS. Årets overskud blev lidt større end forventet og landede på 9 mio. kr. Årsagen skyldes, at man fra administrationen har trimmet produktionen af sæd endnu mere, således at produktionsomkostningerne kunne fastholdes. Året tegnede ellers dystert. Med de usædvanligt høje foderpriser valgte en lang række af kunderne at lukke deres produktion. Således faldt soantallet i Danmark med 9 procent hen over året. Grundlaget for Hatting-KS salg syntes således at svinde ind. Imidlertid har vi i år 2007/2008 næsten solgt samme antal sæddoser som året før. Det må betyde, at de besætninger, der har lukket produktionen var en kundegruppe, som Hatting-KS ikke havde kontakt med samtidig med, at de nuværende kunder udvidede deres bestand. En af de største udfordringer smågriseproducenterne står foran er omlægning til løsgående drægtige søer senest i år Det kunne give bange anelser om, at Hatting- KS grundlag for sædsalg ville falde bort fordi produktionsenheder, som var nedslidte ville stoppe produktionen. Vi valgte derfor i juni måned 2008, at spørge vores kunder, hvad deres fremtidsplaner var. Allerførst er der ca søer, som står i bokse. Der er en del af disse besætninger, hvor ejeren forventer at nedlægge produktionen. Det er dog ret begrænset. De aller- fleste besætninger vil omlægge produktionen til løsgående drægtige søer. Samtidig forventer mange, at udvide produktionen i samme åndedrag. Total set for hele Danmarks sobesætninger forventes antallet af søer at stige med ca. 20 procent. Det er naturligvis et estimat før producenterne har fået miljøtilladelse og finansiering på plads. Det vidner om en stor lyst til at producere smågrise og dermed forventer vi i Hatting-KS, at der fortsat vil være grundlag for et stort sædsalg i Danmark. Herudover tegner eksporten af avlsdyr sig lys. Allerede nu ser vi, at salget af sæd til avl- og opformeringsbesætninger stiger. Internationalt står Dansk Svineproduktion med konkurrencedygtige avlsdyr. En del af disse vil skulle produceres i Danmark. Vores produktsalg har genereret en mindre vækst i forhold til sidste år. Det skal ses i lyset af, at sidste ÅRSRAPPORT år var et rekordår, hvor især salget af somåtter eksploderede. Salget af disse er gudskelov faldet voldsomt. Man har fundet løsningen på skuldersår i besætningerne. Salget af produkter sker til en bred vifte af producenter, idet over 800 kunder nu er i den høje bonusgruppe. Vi arbejder hele tiden på at supplere vores sortiment, så den professionelle svineproducent kan få dækket behovet. Fremtiden ser godt ud for Hatting- KS, men det kræves, at selskabet forstår at tilpasse sig fremtidens krav fra effektive og økonomibevidste svineproducenter. Alt tyder på, at Hatting-KS er forberedt til denne udfordring. På den baggrund vil jeg gerne takke mine kollegaer i bestyrelsen og medarbejderne i Hatting-KS for en virkelig god indsats i året.

4 4 Strategi forsat udvikling til gavn for kunderne Hatting-KS drives ved hjælp af strategiværktøjet Balanced Scorecard. Værktøjet er tilpasset virksomheden, således at der er fokus på de områder, som er meget vigtige for selskabet (se nedenstående Strategitræ). Indenfor hvert fokusområde er der fastsat overordnede resultatmål, som er godkendt af Hatting-KS' bestyrelse. Herudover er der opsat en række underliggende indsatser, hvor der er sat selvstændige mål, og hvor de enkelte afdelinger indenfor Hatting-KS sammenholdes. Overordnet set har vi opnået et resultat for alle vores resultatmål, der i gennemsnit ligger 8 procent over det mål vi har sat os. Det er meget tilfredsstillende. Hatting-KS Strategitræstrategitræ 2007/2008 Økonomi Vækst gennem markedsudvikling Omsætningsvækst Omkostninger Større KS-andel i Danmark Indtjening Kunder Vækst i sædsalg Fastholdelse af kernekunder Højere kundetilfredshed Vækst i Lynkøb og andre produkter Drift Målrettet markedsføring Procesoptimering Høj kvalitet Mere innovation Medarbejdere Høj medarbejdertilfredshed Kompetenceudvikling Aktiv kommunikation Mission Vi skal, på kommercielle vilkår, bidrage til at sikre en økonomisk rentabel svineproduktion for danske svineproducenter. Dette gøres gennem salg af ornesæd og hermed udbredelse af avlsmateriale af et højt avls- og sundhedsmæssigt niveau, samt udbyde andre produkter og ydelser til gavn for vores kunder. Vision Vi vil fastholde og videreudvikle vores position, som den absolutte største leverandør af ornesæd af bedst mulige avlsmæssige kvalitet til svineproducenterne i Danmark. Eventuelt salg af ornesæd til udlandet kan ske gennem Danbred International. Vi vil være markedsleder i salg af forbrugsartikler til danske svineproducenter. Vi vil stræbe efter at indgå samarbejde med andre virksomheder, der kan gavne indtjeningen for Hatting-KS.

5 Økonomi DanAvl-sædsalget på KS-stationerne ÅRSRAPPORT Sædsalg Sædsalg Procent Stipladser *) 02/03 03/04 04/05 05/06 06/07 07/08 07/08 Hatting-KS De private ornestationer I alt ,0 *) Derudover har Hatting-KS stipladser i isolationssystemet. Sædsalg og KS-procent Hatting-KS har i 2007/2008 solgt sæddoser, hvilket er et fald på doser i forhold til sidste år. Dette må siges at være meget tilfredsstillende set i lyset af, at soantallet er faldet med ca. 9 procent i forhold til sidste år. Udbredelsen af KS er stigende i Danmark, og vi er meget tæt på de lande, vi plejer at sammenligne os med. Således ligger KS-procenten på ca. 80 procent i Tyskland, Holland og Frankrig. KS-procenten i Danmark nærmer sig dette niveau. Desuden antages det, at Intern-KS procenten er på ca. 10 procent, mens der er en meget lille rest af besætninger, som stadig anvender naturlig bedækning. Fordeling af sædsalget Som det ses af fordelingen mellem racerne i oversigten, står Duroc for langt hovedparten (83 procent) af vores sædsalg. I forhold til sidste år er Durocsalget steget med 2 procent. Salget af krydsningssæd er faldet markant, og er erstattet af Duroc-sæd. Krydsningssæd som helhed er faldet ca. 43 procent i forhold til sidste års salg. På nuværende tidspunkt sælger vi således kun doser krydsningssæd om året. Sæd til produktion af sopolte (Topnavne- og Navnesæd) til producenter, opformering og avlsbesætninger er steget med 4 procent siden sidste år. Det er primært salg til opformeringsbesætningerne, der er steget markant igennem året, idet antallet af opformeringssøer er steget. Efterspørgslen af krydsningssopolte er steget, både i Danmark og også til udlandet. Vi kan naturligvis kun være glade for, at vores kunder har succes med deres produkter. Der sælges nu væsentligt mere Yorkshire end Landrace. Hatting-KS' sædsalg pr. race 2007/2008 Race Doser Duroc Landrace Yorkshire Hampshire 1,608 Krydsning

6 6 Resultatopgørelse for 2007/ / /08 t.kr. kr. Nettoomsætning Produktionsomkostninger ( ) ( ) Bruttoresultat Distributionsomkostninger (32.201) ( ) Administrationsomkostninger (22.144) ( ) Driftsresultat Øvrige finansielle indtægter Finansielle omkostninger (3.925) ( ) Resultat før skat Skat af årets resultat 0 0 Årets resultat Forslag til resultatdisponering Reserveret til DANSKE SLAGTERIER Overført til næste år Årets samlede omsætning viser et lille fald på 4 mio. kr. i forhold til året før. Faldet i omsætningen skyldes, at avlsafgiften på sæd er reduceret med 15 kr. pr. dose for Navnesæd og 2,5 kr. pr. dose for produktionssæd. Nettoomsætningen er renset for dette og viser en mindre vækst. Indtjeningen resulterer i, at egenkapitalen er forrentet med 32 procent og forrentningen af den investerede kapital er på 12 procent. Således er antallet af solgte sæddoser i 2007/2008 stort set uændret i forhold til året før, men med en let stigende omsætning. Salget af Lynkøbsprodukter svarer til det forventede niveau for 2007/2008. Den nye stald i Billund er taget i brug i 2008 og omklædningsforholdene er forbedret i Horsens. Derudover består årets investeringer i udskiftning af driftsmidler i form af 8 varevogne og en lastbil til ornetransport. Udviklingen i de finansielle poster er fortsat gunstige. Den langfristede gæld består af et mix af kortfristede flexlån og fastforrentede obligationslån. Årets overskud på kr. er reserveret til Danske Slagterier og egenkapitalen udgør således uændret kr.

7 7 Balance pr t.kr. kr. Grunde og bygninger Andre anlæg, driftsmateriel og inventar Materielle anlægsaktiver under udførelse Materielle anlægsaktiver Anlægsaktiver Varebeholdninger Tilgodehavender fra salg og tjenesteydelser Tilgodehavende hos tilknyttet virksomhed Andre tilgodehavender Periodeafgrænsningsposter Tilgodehavender Likvide beholdninger Omsætningsaktiver Aktiver Balance pr t.kr. kr. Kapitalkonto Egenkapital Prioritetsgæld Langfristede gældsforpligtelser Kortfristet del af langfristede gældsforpligtelser Bankgæld Leverandørgæld Anden gæld Overskudsandel reserveret til DANSKE SLAGTERIER Kortfristede gældsforpligtelser Gældsforpligtelser Passiver

8 8 Kunder Antallet af kunder er stadig faldende og ultimo 2008 var der i Hatting-KS ca aktive kunder. Selvom den danske sobestand faldt med ca. 9 procent i årets løb, steg den procentdel af søerne, der insemineres med sæd fra Hatting-KS til 72 procent. Det er en væsentligt højere procentdel end forventet. Årsagen til at sædsalget stort set blev indfriet skyldes således, at de besætninger, der har reduceret i antal søer, ikke har været kunder hos Hatting-KS, samtidig med at de nuværende kunder udvidede deres bestand. Vi har dog i perioden mistet en del kunder, som er gået over til Intern-KS. Kundetilfredshed Kundetilfredsundersøgelser er meget oppe i tiden. Vi fortsætter med at lave vores store årlige undersøgelse, ikke fordi det er et modefænomen, men derimod fordi det giver os værdifulde og brugbare informationer og tilbagemeldinger på vores daglige arbejde. Kundernes forventninger til os bliver stadig højere og derfor skal vores service og produkter løbende forbedres, således at vi kan honorere disse krav. Derfor laver vi bl.a. månedlige stikprøver af kundetilfredsheden for at have fingeren på pulsen. Kundeundersøgelsen gav i år et resultat meget tæt på målet/ambitionen. 98 procent af besvarelserne var enten "meget tilfredse" eller "tilfredse" med os som samarbejdspartner. Igen i år har vi fået hjælp fra et professionelt firma, som laver analysen for os. Dette gøres blandt andet, fordi vi ønsker, at undersøgelsen skal have en høj grad af troværdighed både internt og eksternt. Mange af spørgsmålene er gengangere fra sidste år, hvilket betyder, at vi kan måle os mod tidligere års undersøgelser. Der var igen i år stor villighed til at svare på spørgeskemaet, hvilket betyder, at svarene er anvendelige i vores arbejde ikke kun operationelt, men også strategisk. Generelt er vores kunder meget tilfredse med både vores produkter og service. Som sidste år tillader vi os at være stolte af de mange rosende ord og den generelt gode kritik. Vi har dog ikke tænkt os at hvile på laurbærrene vi vil blive endnu bedre og bevæge os i den retning vores kunder ønsker. Der var som sagt en udbredt tilfredshed, men også et par områder, hvor vi kunne forbedre os: Vi skal være bedre til at kommunikere vores bonusordning på Lynkøbsprodukter Vores hjemmeside skal stadig gøres mere brugervenlig Vi skal gøre vores returvaresystem mere enkelt Vores bemanding af Kundeservice skal tilpasses endnu bedre til antal opkald Vi skal blive ved med at uddanne og træne vores medarbejdere, så de lever op til svineproducenterne forventninger Bestilling og ekspedition Antallet af aktive kunder er stadig faldende, således har vi nu omkring kunder om måneden. I alt har vi ca aktive kunder. Det samlede antal ekspeditioner er nu pr. år, hvilket er næsten det samme antal som sidste år, men flere pr. kunde. Kundernes besætninger bliver større og større. Dette medfører, at de får leveret sæd og Lynkøbsprodukter flere gange om ugen. Men stigningen i besætningsstørrelse kan ikke længere opveje faldet i kunder, så ekspeditioner og udbringninger falder en smule. Vi har samtransport mellem vores afdelinger. Det betyder, at alle kunder kan få leveret sæd fra alle Hatting-KS-afdelinger både mandag, onsdag og fredag direkte med vores egne biler. Bestilling af sæd og produkter kan ske på 4 måder: telefon fax telefonsvarer internet på adressen: Telefonbestilling tegner sig stadig for langt hovedparten. Bestilling via internettet sker nu med et jævnt stigende antal ekspeditioner pr. uge. På nuværende tidspunkt kommer ca. 20 procent af bestillingerne fra internettet.

9 9 Salg af Lynkøbsprodukter Salget af Lynkøbsprodukter bliver en mere og mere væsentlig del af vores virksomhed. Lynkøbssalget bidrager positivt til det samlede økonomiske resultat for Hatting-KS og er næsten status quo i forhold til sidste år (steget med 0,3 procent). Dette er isoleret set ikke tilfredsstillende, men pga. den økonomiske situation hos vores kunder, vurderes resultatet til at være meget tilfredsstillende. Næsten alle produktgrupper har bidraget positivt til omsætningen, og i modsætning til sidste år er der ikke en enkelt produktgruppe, der stikker ud rent omsætningsmæssigt. Hatting-KS har ca varenumre i Lynkøbssortimentet. Selvom mange af varerne ikke bidrager med en stor andel i den samlede omsætning, er det den store bredde i Lynkøbssortimentet, der er med til at give den store omsætning. Vi ønsker, at vores produktsalg stadig skal stige, hvorfor vi løbende udvikler dette forretningsområde, både m.h.t. service og leverandørstyring, således at vi står rustet til at tage konkurrencen op. Bonusordning på Lynkøbsprodukter en succes Udover den mængderabat, som er beskrevet i vores katalog, indførte vi i 2004 mulighed for at optjene en stigende rabat (bonus). Vi satte vores bonusordning i søen for at præmiere de kunder, som køber mange Lynkøbsprodukter hos os. Det har været en succes og har knyttet kunderne tættere til os. Vi har udbetalt næsten kr. i bonus i dette år til kunder. Bonussen svinger fra 2 kr. til kr. pr. år. Bonusperioder 1. april til 30. september 1. oktober til 31. marts Bonussen udbetales efter hver periode i forbindelse med fakturering. Optjening af bonus Ved køb fra kr til kr indenfor en bonusperiode gives der 5 procent i bonus Ved køb over kr inden for en bonusperiode gives der 10 procent i bonus (for købet over kr ) Bonusordning gælder for alle Lynkøbsprodukter - dog ikke drægtighedsscannere og enkelte andre store produkter.

10 10 Drift Tidsforbruget pr. produceret sæddose blev reduceret til 1,62 min., hvilket er 2 procent mindre end året før. Det skyldes en mere rationel og optimeret produktion. Tidsforbruget til håndtering af vores Lynkøbsprodukter har været for højt, hvorfor vi har taget konsekvensen og samlet alle 4 lagre til ét lager i Horsens. Fremover pakkes alle produkter således i Horsens, hvorefter de distribueres ud til afdelingerne i Viborg, Ringsted og Skjern. Herfra distribueres både sæd og Lynkøbsprodukter ud til kunderne. Med det faldende kundeantal og stigende dieselpriser har det været vanskeligt at holde omkostningerne på distributionen nede. Vi har derfor i årets løb valgt at reducere i antallet af distributionsture tirsdag og onsdag. Avlsindeks Hatting-KS optimere hver uge produktionen, således at vore kunder kan få sæd med højst mulig indeks. På Danavls hjemmeside; - under fanen KS-orner - kan man hver uge følge med i det højeste, laveste og gennemsnitsaktuelle indeks leveret fra de forskellige Danavl-KS-stationer (se nedenstående billede fra hjemmesiden) Landrace og Yorkshire Med en udskiftning på mere end 200 procent om året for Landrace og Yorkshire, har disse orner en brugstid på KS-stationen på under 6 måneder i gennemsnit. Derfor er det vigtigt at sikre, at der altid er nye orner på vej med høje indeks. Hver uge beregnes ud fra vores aktuelle produktionstal, hvilke orner vi ugen efter skal levere sæd fra og hvilke orner, der har så lavt indeks, at de ikke skal bruges, men udelukkende stå standby eller slagtes. På - under fanen Orneracer - kan man hver uge følge med i det aktuelle gennemsnits-indeks i fordeling af henholdsvis Topnavnesæd og Navnesæd. Duroc, HD og YD Hatting-KS udskifter Duroc- og YD-orner hver 10. måned i gennemsnit. Der rekrutteres ca. 200 nye orner hver måned. Da der ikke længere avles i Hampshire-racen rekrutteres der ikke HD-orner mere. Ornetransport Hatting-KS transporterer alle orner fra avlscentre og individafprøvning til isolation og fra isolation til Dan- Avlsstationer samt alle Hatting-KS' egne slagteorner til slagteriet. Der kører hver dag 4 lastbiler for at udskifte vores orner og sikre den højst mulige avlsværdi til vore kunder. Den nyeste lastbil blev sat i drift 1. juni 2008.

11 Kvalitet I samarbejde med Dansk Svineproduktion gennemføres programmer til færdigvarekontrol for henholdsvis antal sædceller pr. dose og den hygiejniske kvalitet af de solgte sæddoser. Desuden gennemføres kurser for sædbedømmerne for at sikre bedst mulig egenkontrol af sædens kvalitet. Kontrollen viser, at sædposerne produceres med et meget ensartet indhold med meget få afvigelser fra normen på minimum 1,75 mia. motile sædceller pr. dose. Hatting-KS krav til sædkvaliteten er fastsat i samarbejde med Dansk Svineproduktion og er beskrevet i Regler for avl, drift og smittebeskyttelse på KS-stationer, hvor også PRRS-programmet er beskrevet. Kravene er fastsat ud fra hensynet til svineproducenternes samlede økonomi ved brug af KS, som er baseret på viden skabt gennem et omfattende forsøgsarbejde og besætningsafprøvninger gennem årene. De overordnede kvalitetskrav for sædproduktionen er fastsat af veterinærlovgivningen, hvilket betyder, at KS-stationerne er underlagt en omfattende veterinærkontrol. Derudover skal Hatting-KS leve op til egne kvalitetskrav til produkter og service. Det er vigtigt at leve op til disse krav for at kunne fastholde kunderne. Derfor er kvalitet et selvstændigt fokusområde i vores strategi (se figur side 4). Kvaliteten måles på antal ÅRSRAPPORT krediteringer. En kreditering af en vare til en kunde foretages, når noget afviger fra det forventede. Det kan være en reklamation eller fejl, som vi selv opdager, eller fordi kunden har bestilt noget forkert. En kreditering har en omkostning, ved at man skal bruge tid på at rette fejlen og fx håndtere en returvare og kan påvirke kunden i større eller mindre omfang. Disse omkostninger er blevet værdisat i forhold til årsagen til kreditering. Målet for den samlede omkostning blev sat til kr. pr måned frem til april 2008, hvor målet blev strammet til kr. Gennemsnittet for de seneste 6 måneder af regnskabsåret blev 5 procent bedre end målet. Innovation Hatting-KS arbejder aktivt med at udvikle forretningen. Der arbejdes i øjeblikket med fokus på følgende innovationsområder: Udnyttelse af distributionsforretningen Vi er vi i gang med at afdække mulighederne for at sælge distribution og ydelser til andre selskaber Partnerskaber Der søges oprettet partnerskaber med Hatting-KS' leverandører. Der er bl.a. lavet aftale med Dansk Skadedyrskontrol, OK a.m.b.a. og Unni om salg af ydelser gennem Hatting-KS til svineproducenterne Salg af produkter i udlandet Ændring af emballagen for sædlevering For at rationalisere og for at kunderne skal undgå besværlig affaldshåndtering, er der gennemført et projekt med udfasning af polystyrenemballagen, der bruges ved levering af sæd, til levering af sæd i plastposer. Kunderne har været glade for at slippe for polystyrenemballagen. Det har dog vist sig, at op mod 400 af vores kunder ikke har ordentlige modtageforhold. Det er vigtigt, at sæden opbevares ved temperaturer over 16 C Salg af sæd i Tyskland KerneStyring og avlsrådgivning Hatting-KS ønsker et samarbejde med rådgivere, som Hatting-KS kan anbefale overfor sine kunder i brugen af KerneStyring, således at Hatting-KS' sædprodukter udbyttes bedst muligt MapFleet For at optimere vores distribution er vi i gang med at teste navigationssystemet MapFleet KSS-projekter Hatting-KS har valgt at samarbejde med Dansk Svineproduktion om forskning og udvikling i sædprodukter. Der anvendes således ca. 2 mio. kr. til dette formål hvert år. Der arbejdes med følgende projekter: Dyb inseminering Dyb inseminering er afprøvet i et stort insemineringsforsøg, hvor traditionel inseminering med 2,0 mia. motile sædceller pr. dose blev sammenlignet med 0,75 mia. og 0,50 mia. sædceller i en tokammerpose udført med dyb insemineringsteknikken. Gruppen med 0,50 mia. sædceller pr. dose gav 0,3 totalt fødte færre pr. kuld. Forskellen var statistisk sikker. Gruppen med 0,75 mia. sædceller pr. dose gav 0,2 totalt fødte færre pr. kuld. Forskellen var dog ikke statistisk sikker. Afprøvningen viser, at dyb inseminering af søer er mulig og kan foretages med en væsentlig reduktion i antallet af sædceller pr. inseminering, uden at reprodutionsresultaterne påvirkes negativt. Der blev ikke observeret en større grad af gene eller ubehag ved anvendelse af dyb inseminering sammenlignet med traditionel inseminering. Det må forventes, at dyb inseminering tager lidt længere tid pr. inseminering, sammenlignet med traditionel inseminering, specielt ved indkøring af teknikken.

12 12 Forsøget med dyb inseminering er det seneste i en række de seneste år, der har sigtet på reduktion af sæddosis. Fx vil en halvering af dosis i produktionssæd betyde en årlig avlsgevinst på ca. 16 mio. kr. ved bedre udnyttelse af de bedste avlsorner til produktion af slagtesvin. Desuden vil omkostningerne i sædproduktionen på KS-stationerne kunne reduceres med ca. 12 mio. kr. Omvendt vil et tab på blot 0,2 totalfødt gris pr. kuld koste svineproducenterne ca. 36 mio. kr., og dermed mere end opveje gevinsterne. Specielt for dyb inseminering vil katetret være flere gange så dyrt som et almindeligt kateter. På den baggrund er det besluttet, at fastholde den nuværende sæddosis på 2,0 mia. motile sædceller. Dyb inseminering er en teknik, der på sigt kan blive aktuel ved anvendelse af fx kønssorteret sæd, hvor mængden af sædceller vil være halveret. Dansk Svineproduktion har derfor ansøgt Fødevarestyrelsen om generel tilladelse til dyb inseminering i Danmark. Gruppe (sædceller pr. dose) 1 (2,00 mia.) 2 (0,75 mia.) 3 (0,50 mia.) Total antal kuld Faringsprocent 90,2 91,3 88,9 Totalfødte grise/kuld 16,5a 16,3 16,2b a, b Angiver en statistisk sikker forskel indenfor række Dyb inseminering ved anvendelse af tokammerpose (Dansk Svineproduktion. Meddelelse nr. 808, februar 2008) Kønssortering af ornesæd Der er indgået et samarbejde med det walisiske firma Ovasort Ltd. om kønssortering af ornesæd. Udviklingsprojektet er finansieret af DanAvls KS-selskaber og Dansk Svineproduktion i samarbejde med Norsvin (Norge). Projektet går ud på at finde kønsspecifikke proteiner i sædcellernes overflade, som kan bindes med en antistof-reaktion, og derved inaktivere sædceller, der giver ornegrise. Det er forventningen, at vi bliver i stand til at producere sæddoser som giver kuld med procent sogrise. Det skønnes at give en økonomisk gevinst på 250 mio. kr. årligt ved at undgå galtgrisene. Det er lykkedes at finde et protein på sædcellernes overflade, som muligvis kan anvendes. Arbejdet med at udvikle antistoffer mod dette protein er i gang. Hvis alt går efter planen, kan der præsenteres et kommercielt produkt til kønssortering om ca 1½-2 år. Sædkvalitet Der gennemføres p.t. to afprøvninger af sammenhængen mellem sædcellernes bevægelighed og frugtbarheden. Bevægeligheden måles med et CASAinstrument (Computer Assisted Sperm Analysis), der analyserer digitale billeder taget i mikroskop. Den ene afprøvning omfatter analyse af sæd fra Landrace og Yorkshire, der vil kunne vise sammenhængen for den enkelte orne og det enkelte ejakulat mellem CASA-bevægeligheden og frugtbarheden. Den anden afprøvning gennemføres med produktionssæd, som er blanding af sæd fra flere orner. Formålet er at undersøge effekten af at blande sæd med god og dårlig holdbarhed. Holdbarheden måles som CASAbevægeligheden på dag 3. En erfaringsindsamling har vist, at orner med nedsat frugtbarhed ofte er dem med mange defekte sædceller. Andelen af defekte sædceller er en væsentlig del af den motilitetsvurdering, som foretages af KS-stationens sædbedømmere i mikroskopet. Motilitetsvurderingen er derfor personafhængig. Derfor er det besluttet, at udvikle en CASA-metode (Computer Assisted Sperm Analysis) til vurdering af defekter på sædcellerne, der er objektiv og dermed mere nøjagtig og præcis. Derved kan bedre sikres, at sæd med dårlig kvalitet bliver kasseret. Hormoner ved KS Tidligere undersøgelser har vist stor udskillelse af prostaglandin fra soens bør ved inseminering, som ikke ses ved naturlig bedækning. Et igangværende forskningsprojekt går ud på at finde årsagen til denne effekt. Der kan være tale om beskyttende stoffer i sæden, eller negative effekter fra fx katetret og sædfortynderen. Da prostaglandin vides at hæmme sædtransporten i børen, forventes at resultaterne kan pege på muligheder for at udvikle bedre fortyndere, der kan modvirke effekten. Forskningen gennemføres på Sveriges Lantbruks Universitet.

13 13 Medarbejdere Medarbejderstaben består af 183 timelønnede og 106 funktionærer eller funktionærlignende ansatte. I alt 289 medarbejdere, der omregnet svarer til 187 fuldtidsansatte, idet mange medarbejdere er ansat på deltid. Som et led i Hatting-KS' strategi om at fastholde en høj medarbejdertilfredshed, bliver der hver andet år holdt en stor personalefest for alle medarbejdere med ledsager. I 2008 blev festen holdt den 6. juni på Hotel Comwell i Kolding, hvor busser fra øst, vest og nord afleverede glade medarbejdere på hotellet til et flot arrangement bygget op over et Hawaiitema. Medarbejdertilfredshedsundersøgelse Hatting-KS har igen i år afholdt en medarbejdertilfredshedsundersøgelse, med spørgsmål indenfor nedenstående 4 hovedområder. Ønsket om hvert år at gennemføre denne undersøgelse har været at skabe et let tilgængelig billede af, hvordan medarbejderne hos Hatting-KS oplever deres virksomhed. Resultatet af undersøgelsen i 2008 var som de foregående år overvejende meget positiv. 88 procent af alle besvarelser lå i kategorien Delvis enig og Helt enig. Den overordnede konklusion viser, at Hatting-KS har en medarbejderstab, der i overvejende grad har et positivt billede af deres virksomhed. Virksomheden Samlet set viser medarbejdertilfredshedsundersøgelsen en høj tilfredshed med virksomheden. I vor strategi for året, havde vi sat det mål, at 94 procent af medarbejderne skulle svare positivt på spørgsmålet Jeg er tilfreds med at arbejde i Hatting-KS. Resultatet blev, at 96 procent svarede Delvis enig og Helt enig, hvilket er et overordentligt positivt resultat. Den positive holdning til Hatting- KS viser sig også i det relativt lave sygefravær på 2,1 procent. Daglig leder De daglige ledere er gode til at lytte til medarbejdernes synspunkter og ideer. Samlet set bliver de 5 spørgsmål om de daglige ledere besvaret med, at 80 procent er helt eller delvis enig i en positiv vurdering af de daglige ledere. Kommunikation Undersøgelsen viste, at vi er rigtig gode til at lytte til hinanden i arbejdsgrupperne, og til at sørge for, at medarbejderne får den nødvendige information til at udføre arbejdsopgaverne. Der er stor opbakning omkring månedsmøderne, og informationsformidling via Intranet og med den månedlig udsendelse af personalebladet Ta' Fat. Dagligdagen Medarbejderne giver et positivt billede af deres opfattelse af dagligdagen. En god omgangstone medarbejderne imellem, klart definerede ansvarsområder, god udnyttelse af medarbejdernes kvalifikationer og tryghed i ansættelsen er med til at give en god dagligdag.

14 14 Bestyrelse Hatting-KS øverste myndighed er bestyrelsen, der består af 3 repræsentanter valgt af Danske Slagterier og 3 repræsentanter valgt af regionsudvalgene for svineproduktionsudvalg/fællesledelser, samt 1 medarbejderrepræsentant. Bestyrelsen afholder ca. 5 møder hvert år. Hatting-KS bestyrelse Valgt af DANSKE SLAGTERIER Formand Gdr. Asger Krogsgaard Gdr. Tom Mortensen Gdr. Arne Bech Poulsen Valgt af regionsudvalgene for svineproduktionsudvalg/fællesledelser Region 1 Gdr. Hans Chr. Jensen Region 2 Gdr. Erik Larsen Næstformand Region 3 Gdr. Lars Chr. Rejkjær Medarbejderrepræsentant Kundeservicemedarbejder Annette V. Brigsted

15 15 Hatting-KS' bestyrelse Per Nyby Pedersen Direktør Ulla Haubjerg Direktionssekretær Søren Jørgensen Afdelingschef Horsens/Odense/ Ringsted/ Billund Jørgen Rosenkrands Afdelingschef Viborg/Aalborg/ Ministergården/ Skjern/Marup/ Isolationsstalde Per Granly Hansen Salgs- og indkøbschef Jens Mortensen Afdelingschef Kvalitet/ Råd givning Anne Birgitte Jørgensen Afdelingschef Økonomi/EDB/ Personale

16 HORSENS afdeling Oensvej 48, Hatting 8700 Horsens RINGSTED afdeling Køgevej Ringsted VIBORG afdeling Kokholmvej Tjele SKJERN afdeling Barslundvej Tarm Tlf Fax Ordretelefonsvarer Vi bringer ud på alle hverdage

Å rsrappo 20 r 0 T 8-2009

Å rsrappo 20 r 0 T 8-2009 Å r s R A P 2 P 0 O 0 8- RT 20 09 2 Historisk resumé 1963 Den første Hatting station så dagens lys. Al forsøgsaktivitet vedr. kunstig sædoverføring på svin flyttes til Forsøgsornestation Hatting. Der blev

Læs mere

ÅrsRAPPORT DANSKE SLAGTERIERS KS-SELSKAB

ÅrsRAPPORT DANSKE SLAGTERIERS KS-SELSKAB ÅrsRAPPORT 2006-2007 DANSKE SLAGTERIERS KS-SELSKAB ÅRSRAPPORT 2006-2007 Historisk resumé 1963 Den første Hatting station så dagens lys. Al forsøgsaktivitet vedr. kunstig sædoverføring på svin flyttes til

Læs mere

2009-2010 til den bedste gris

2009-2010 til den bedste gris ÅRSRAPPORT 2009-2010 til den bedste gris Indhold Bestyrelsesoversigt 2 A/S Hatting-KS bestyrelse Danish Crown Ledelsesberetning Nøgletal 3 Strategi 4 Kvalitet DanAvl-sædsalget 4 5 Gdr. Peter Fallesen Ravn

Læs mere

ÅRSBERETNING 2002-2003 DANSKE SLAGTERIERS KS-SELSKAB

ÅRSBERETNING 2002-2003 DANSKE SLAGTERIERS KS-SELSKAB ÅRSBERETNING 2002-2003 DANSKE SLAGTERIERS KS-SELSKAB BERETNING 2002/2003 Beretning Det forløbne år har været et godt år for Hatting-KS. Omsætningen er steget med knap 10 procent. Især har vi haft vækst

Læs mere

VIRKSOMHEDSPRÆSENTATION. A/S Hatting-KS

VIRKSOMHEDSPRÆSENTATION. A/S Hatting-KS VIRKSOMHEDSPRÆSENTATION A/S Hatting-KS A/S Hatting-KS virksomhedspræsentation Præsentationens hovedelementer Introduktion til A/S Hatting-KS Markedet Produkter og kunder Indkøb og leverandører Produktionsfaciliteter

Læs mere

ÅRSBERETNING DANSKE SLAGTERIERS KS-SELSKAB

ÅRSBERETNING DANSKE SLAGTERIERS KS-SELSKAB ÅRSBERETNING 2004-2005 DANSKE SLAGTERIERS KS-SELSKAB Historisk resumè 1963 Den første Hatting station så dagens lys.al forsøgsaktivitet vedr. kunstig sædoverføring på svin flyttes til Forsøgsornestation

Læs mere

ÅRSRAPPORT 2010-2011

ÅRSRAPPORT 2010-2011 ÅRSRAPPORT 2010-2011 HAT TING VET Medicin til produktionsdyr Indhold Bestyrelsesoversigt Ledelsesberetning Strategi Kvalitet DanAvl-sædsalget Regnskabsberetning Resultatopgørelse og balance 2 4 4 5 6 A/S

Læs mere

DANAVL 2016 SALG, OMSÆTNING OG RESULTATER

DANAVL 2016 SALG, OMSÆTNING OG RESULTATER DanAvl Gennem mere end 100 år har danske eksperter og svine producenter arbejdet på at forbedre og udbrede den danske svinegenetik. Det er det arbejde, der fortsætter. DanAvl hjælper svineproducenter over

Læs mere

DIFFERENTIERET AVL AF ØKOLOGISKE GRISE VIA DANAVL

DIFFERENTIERET AVL AF ØKOLOGISKE GRISE VIA DANAVL DIFFERENTIERET AVL AF ØKOLOGISKE GRISE VIA DANAVL Med støtte fra: DIFFERENTIERET AVL AF GRISE VIA DANAVL Vejledning i brug af DanAvls udbud af KS til økologiske besætninger DIFFERENTIERET AVL AF GRISE

Læs mere

INDHOLD. Regnskabskommentar 3. Resultatopgørelse 4. Balance, Aktiver 5. Balance, Passiver 6. Hoved- og nøgletal 7

INDHOLD. Regnskabskommentar 3. Resultatopgørelse 4. Balance, Aktiver 5. Balance, Passiver 6. Hoved- og nøgletal 7 HALVÅRSREGNSKAB 2013 INDHOLD Regnskabskommentar 3 Resultatopgørelse 4 Balance, Aktiver 5 Balance, Passiver 6 Hoved- og nøgletal 7 DLG Telf + 45 33 68 30 00 information@dlg.dk www.dlg.dk 2 S HALVÅRSREGNSKAB

Læs mere

OCULAR ApS. Willemoesgade 3, kl 2100 København Ø. Årsrapport 1. juli juni 2015

OCULAR ApS. Willemoesgade 3, kl 2100 København Ø. Årsrapport 1. juli juni 2015 OCULAR ApS Willemoesgade 3, kl 2100 København Ø Årsrapport 1. juli 2014-30. juni 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/11/2015 Martin Meyer Nielsen Dirigent

Læs mere

Fondsbørs- og pressemeddelelse. Gabriel Holding A/S Halvårsrapport 1. halvår 2002/03 (1. oktober marts 2003)

Fondsbørs- og pressemeddelelse. Gabriel Holding A/S Halvårsrapport 1. halvår 2002/03 (1. oktober marts 2003) Fondsbørs- og pressemeddelelse Halvårsrapport 1. halvår 2002/03 (1. oktober 2002 31. marts 2003) Gabriel fastholder strategien i et svagt marked Resumé: 1. halvår 2002/03 blev realiseret med et resultat

Læs mere

REGNSKAB 2013-14. Skovdyrkerforeningen Østjylland a.m.b.a. Parallelvej 9A 8680 Ry Danmark CVR-nr. 38 67 78 10

REGNSKAB 2013-14. Skovdyrkerforeningen Østjylland a.m.b.a. Parallelvej 9A 8680 Ry Danmark CVR-nr. 38 67 78 10 REGNSKAB 2013-14 Skovdyrkerforeningen Østjylland a.m.b.a. Parallelvej 9A 8680 Ry Danmark CVR-nr. 38 67 78 10 Tel +45 86 89 32 22 soj@skovdyrkerne.dk www.skovdyrkerne.dk/soj SELSKABSOPLYSNINGER Selskabet

Læs mere

Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse HD 2. del Regnskab og økonomistyring. Eksamen, juni Virksomhedsanalyse

Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse HD 2. del Regnskab og økonomistyring. Eksamen, juni Virksomhedsanalyse Side 1 af 35 SYDDANSK UNIVERSITET Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse HD 2. del Regnskab og økonomistyring Eksamen, juni 2007 Virksomhedsanalyse Onsdag den 6. juni 2007 kl. 9.00 13.00 Alle hjælpemidler

Læs mere

REGNSKABSMEDDELELSE. Halvårsrapport

REGNSKABSMEDDELELSE. Halvårsrapport 2016 2014 REGNSKABSMEDDELELSE Halvårsrapport H1 LEDELSENS KOMMENTAR Energi Danmark koncernen realiserede i 1. halvår 2016 et resultat før skat på 55,356 mio. kr. og en samlet koncernomsætning på 8.314

Læs mere

TTC ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2015

TTC ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2015 TTC ApS Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2015 Casper Juhl Kristensen Dirigent Side 2 af 8 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

Ejendoms Invest A/S CVR-nr

Ejendoms Invest A/S CVR-nr Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den / 2010 (dirigent) CVR-nr. 12 34 56 78 Årsrapport 2009 - Uddrag Anvendt regnskabspraksis - Uddrag Årsrapporten for for 2009

Læs mere

SVINEAVL i Danmark. Udvikling af landrace gennem tiden

SVINEAVL i Danmark. Udvikling af landrace gennem tiden SVINEAVL i Danmark Udvikling af landrace gennem tiden SVINEAVL i Danmark Danmark er det førende lande i verden til svineavl De tre racer i Danmark De tre racer i Danmark Landracen 2200 søer i avl Forædlet

Læs mere

UDDRAG AF ÅRSRAPPORTEN 2016 CVR-nr

UDDRAG AF ÅRSRAPPORTEN 2016 CVR-nr UDDRAG AF ÅRSRAPPORTEN 2016 CVR-nr. 25495977 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Ledelsespåtegning 3 Ledelsesberetning 4 Resultatopgørelse 7 Balance 8 Pengestrømsopgørelse 10 UDGIVER Maabjerg Energy Center - BioHeat&Power

Læs mere

CAFETERIE-SELSKABET ApS

CAFETERIE-SELSKABET ApS CAFETERIE-SELSKABET ApS A Ladingsvej 1 4500 Nykøbing Sj Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er godkendt den 31/05/2018 Tobias Jensen Dirigent Side 2 af 8 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

Næsby Vandværk A.m.b.a.

Næsby Vandværk A.m.b.a. CVR-nr. 12 49 96 12 81. regnskabsår Indhold 2 Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors erklæring 3 Resultatopgørelse 4 Balance 5 Noter 7 Ernst & Young P/S - Værkmestergade 25 - Postboks 330-8100 Aarhus

Læs mere

Stampe Invest ApS. Nygårdparken Herning. Årsrapport 16. juni december 2016

Stampe Invest ApS. Nygårdparken Herning. Årsrapport 16. juni december 2016 Stampe Invest ApS Nygårdparken 43 7400 Herning Årsrapport 16. juni 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 21/01/2017 Hanne Thomsen Dirigent

Læs mere

TTC ApS. Roholmsvej Albertslund. Årsrapport 1. januar december 2016

TTC ApS. Roholmsvej Albertslund. Årsrapport 1. januar december 2016 TTC ApS Roholmsvej 14 2620 Albertslund Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/06/2017 Martin Tage Nielsen Dirigent

Læs mere

NJ BOLIG ApS. Strandhusevej Juelsminde. Årsrapport 1. april marts 2015

NJ BOLIG ApS. Strandhusevej Juelsminde. Årsrapport 1. april marts 2015 NJ BOLIG ApS Strandhusevej 13 7130 Juelsminde Årsrapport 1. april 2014-31. marts 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 19/08/2015 JIMMI LILLELUND Dirigent

Læs mere

UDDRAG AF ÅRSRAPPORTEN 2016 CVR-nr

UDDRAG AF ÅRSRAPPORTEN 2016 CVR-nr BIOGAS UDDRAG AF ÅRSRAPPORTEN 2016 CVR-nr. 32266266 BIOGAS INDHOLDSFORTEGNELSE Side Ledelsespåtegning 3 Ledelsesberetning 4 Resultatopgørelse 7 Balance 8 Pengestrømsopgørelse 10 UDGIVER Maabjerg Energy

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2016

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2016 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 17. maj 2016 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1.

Læs mere

Fondsbørsmeddelelse 04.2007 Viborg Håndbold Klub A/S årsregnskabsmeddelelse.

Fondsbørsmeddelelse 04.2007 Viborg Håndbold Klub A/S årsregnskabsmeddelelse. Fondsbørsmeddelelse 04.2007 Viborg Håndbold Klub A/S årsregnskabsmeddelelse. Bestyrelsen for selskabet har på møde tirsdag, den 21. august 2007 godkendt selskabets årsrapport for perioden 01.07.2006 30.06.2007.

Læs mere

- AaB og Peter Rudbæk har pr. 23. maj 2002 stoppet samarbejdet. Poul Erik Andreasen overtager indtil videre cheftrænerposten.

- AaB og Peter Rudbæk har pr. 23. maj 2002 stoppet samarbejdet. Poul Erik Andreasen overtager indtil videre cheftrænerposten. Københavns Fondsbørs Børsmeddelelse nr. 2002/4 Aalborg den 28. maj 2002 Delårsrapport 2002 for Aalborg Boldspilklub A/S. Hovedkonklusionerne for første kvartal 2002: - Indtægter udgør kr. 9,7 mio. mod

Læs mere

Bestyrelsen for ROBLON A/S har på sit møde i dag godkendt selskabets ureviderede halvårsrapport for perioden 1. november april 2009.

Bestyrelsen for ROBLON A/S har på sit møde i dag godkendt selskabets ureviderede halvårsrapport for perioden 1. november april 2009. Roblon A/S PO box 120 Nordhavnsvej 1 9900 Frederikshavn Denmark Tel: +45 9620 3300 Fax: +45 9620 3399 info@roblon.com www.roblon.com Fondsbørsmeddelelse nr. 3 2009 CVR no. 5706 8515 Halvårsrapport for

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2018

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2018 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2017 31. marts 2018 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

BFR PROFESSIONAL IVS. Helsingforsgade Aarhus N. Årsrapport 1. januar december 2017

BFR PROFESSIONAL IVS. Helsingforsgade Aarhus N. Årsrapport 1. januar december 2017 BFR PROFESSIONAL IVS Helsingforsgade 27 8200 Aarhus N Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 18/05/2018 Lars Fristrup

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli 2015-30. september 2015

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli 2015-30. september 2015 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 27. oktober 2015 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2010

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2010 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 e-mail:ps@dantax-radio.dk CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 20. maj 2010 Delårsrapport

Læs mere

Regler for bestilling af Top -og Navnesæd hos Hatting A/S Gældende fra

Regler for bestilling af Top -og Navnesæd hos Hatting A/S Gældende fra Regler for bestilling af Top -og Navnesæd hos Hatting A/S Gældende fra 01.05.2016 Indholdsfortegnelse 1. FORMÅL...2 2. ANSVAR...2 3. SÅDAN BRUGES REGLERNE...2 4. SPRINGLISTEN...2 5. AVLSBESÆTNINGER...2

Læs mere

EKSTERNT REGNSKAB 5 VARELAGRE

EKSTERNT REGNSKAB 5 VARELAGRE EKSTERNT REGNSKAB 5 VARELAGRE LAGERLIGNINGEN Beholdning primo + Tilgang i perioden = Til rådighed for forbrug - Forbrug i perioden = Beholdning ultimo Gælder for alle balanceposter - såvel for fysiske

Læs mere

Fondsbørsmeddelelse Viborg Håndbold Klub A/S årsregnskabsmeddelelse.

Fondsbørsmeddelelse Viborg Håndbold Klub A/S årsregnskabsmeddelelse. Fondsbørsmeddelelse 05.2006 Viborg Håndbold Klub A/S årsregnskabsmeddelelse. Bestyrelsen for selskabet har på møde onsdag, den 30. august 2006 godkendt selskabets årsrapport for perioden 01.07.2005 30.06.2006.

Læs mere

Delårsrapport for perioden 1. juli til 30. september 2011

Delårsrapport for perioden 1. juli til 30. september 2011 København, den 25. november 2011 Meddelelse nr. 12/2011 Danionics A/S Dr. Tværgade 9, 1. DK 1302 København K, Denmark Telefon: +45 88 91 98 70 Telefax: +45 88 91 98 01 E-mail: investor@danionics.dk Website:

Læs mere

3 Virksomhedens årsregnskab

3 Virksomhedens årsregnskab 3 Virksomhedens årsregnskab Når du har studeret dette kapitel, er du i stand til at: Redegøre for indholdet i virksomhedens årsregnskab og årsrapport Redegøre for opbygningen af årsregnskabet Forstå hovedposterne

Læs mere

Kvartalsrapport. 1. kvartal KVARTALSRAPPORT 1K Tilfredsstillende resultat på niveau med 1. kvartal

Kvartalsrapport. 1. kvartal KVARTALSRAPPORT 1K Tilfredsstillende resultat på niveau med 1. kvartal Kvartalsrapport Tilfredsstillende resultat på niveau med 1. kvartal 2014 1. kvartal - 2015 17. april 2015 Hoved- og nøgletal TELE Greenland Koncernen, finansielle hoved- og nøgletal 1K 2015 1K 2014 Ændring

Læs mere

Resultatopgørelse for året 2016

Resultatopgørelse for året 2016 Resultatopgørelse for året 2016 1 Nettoomsætning 563.864 459.813 439,0 300,0 2 Produktionsomkostninger -196.932-183.281-153,3-235,3 Bruttoresultat 366.932 276.532 285,7 64,7 3 Distributionsomkostninger

Læs mere

UDDRAG AF ÅRSRAPPORTEN 2016 CVR-nr

UDDRAG AF ÅRSRAPPORTEN 2016 CVR-nr UDDRAG AF ÅRSRAPPORTEN 2016 CVR-nr. 36734574 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Ledelsespåtegning 3 Ledelsesberetning 4 Resultatopgørelse 6 Balance 8 Pengestrømsopgørelse 10 UDGIVER Maabjerg Energy Center Holding

Læs mere

Regnskabsanalyse: Common-size analyse og indeksanalyse af regnskab

Regnskabsanalyse: Common-size analyse og indeksanalyse af regnskab Regnskabsanalyse: Commonsize analyse og indeksanalyse af regnskab Commonsize analyse af resultatopgørelse () Commonsize Analyse Virksomhed: Det Lune Brød Virksomhed: Bageriet Kr. % Kr. % 1,125,465.0% 54,545,640.0%

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2017

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2017 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2016 31. marts 2017 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Strukturudviklingen på det danske smågrisemarked 2011

Strukturudviklingen på det danske smågrisemarked 2011 Strukturudviklingen på det danske smågrisemarked 2011 Undersøgelsens formål er at belyse det danske smågrisemarked og de forandringer, der kan forventes indtil 2015. Metode I en e-mail blev medlemmer af

Læs mere

Næsby Vandværk A.m.b.a.

Næsby Vandværk A.m.b.a. Stærehusvej 100, 5270 Odense N CVR-nr. 12 49 96 12 82. regnskabsår Indhold 2 Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors erklæring 3 Resultatopgørelse 4 Balance 5 Noter 7 Ernst & Young P/S - Værkmestergade

Læs mere

Bestyrelsen foreslår, at der udbetales 4,2 mio. kr. i udbytte, svarende til 14 kr. pr aktie.

Bestyrelsen foreslår, at der udbetales 4,2 mio. kr. i udbytte, svarende til 14 kr. pr aktie. Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 26. september 2019 Årsregnskabsmeddelelse 2018/19 for Dantax

Læs mere

Vindenergi Danmark amba UDDRAG AF ÅRSRAPPORT 2011

Vindenergi Danmark amba UDDRAG AF ÅRSRAPPORT 2011 Vindenergi Danmark amba CVR-NR. 21 97 35 05 UDDRAG AF ÅRSRAPPORT 2011 12. REGNSKABSÅR 1 Ledelsespåtegning Bestyrelsen har dags dato behandlet og godkendt årsrapporten for 2011 for Vindenergi Danmark amba.

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2015

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2015 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 23. februar 2016 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

First North Meddelelse nr august 2017

First North Meddelelse nr august 2017 First North Meddelelse nr. 93 18. august 2017 Halvårsmeddelelse for 2017 Bestyrelsen for Wirtek A/S har behandlet og godkendt halvårsregnskabet for første halvår 2017 for Wirtek koncernen. Omsætning for

Læs mere

Rothbuhr Johnson Holding IVS

Rothbuhr Johnson Holding IVS Rothbuhr Johnson Holding IVS Slotshusene 3, st 3 3400 Hillerød Årsrapport 1. november 2016-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 15/06/2018

Læs mere

Årsrapport 2012 for Roskilde Stifts stiftsmidler

Årsrapport 2012 for Roskilde Stifts stiftsmidler Årsrapport 2012 for Roskilde Stifts stiftsmidler September 2013 47639-13 1. Indledning I henhold til bekendtgørelse nr. 647 af 1. juni 2011 om budget og regnskabsvæsen mv. for fællesfonden udarbejdes der

Læs mere

First North Meddelelse nr august 2014

First North Meddelelse nr august 2014 First North Meddelelse nr. 76 21. august 2014 Halvårsmeddelelse for 2014 Bestyrelsen for Wirtek A/S har behandlet og godkendt halvårsregnskabet for første halvår 2014 for Wirtek koncernen. Omsætning for

Læs mere

Dok. 32805/15 Årsrapport 2014 for Viborg Stifts stiftsmidler

Dok. 32805/15 Årsrapport 2014 for Viborg Stifts stiftsmidler Dok. 32805/15 Årsrapport 2014 for Viborg Stifts stiftsmidler Februar 2015 dok. nr. 32805/15 1. Indledning I henhold til bekendtgørelse nr. 813 af 24. juni 2013 om budget og regnskabsvæsen mv. for fællesfonden

Læs mere

Stilhed før stormen. De næste 8 sider rives ud! STRUKTURUDVIKLING PÅ DET DANSKE SMÅGRISEMARKED

Stilhed før stormen. De næste 8 sider rives ud! STRUKTURUDVIKLING PÅ DET DANSKE SMÅGRISEMARKED STRUKTURUDVIKLING PÅ DET DANSKE SMÅGRISEMARKED Stilhed før stormen Otte måneder inden EU-reglen om løsgående drægtige søer træder i kraft, står knap en tredjedel af alle danske søer stadig i stalde, der

Læs mere

Selskab, årsrapport ekstern, minimalregnskab (C7)

Selskab, årsrapport ekstern, minimalregnskab (C7) Selskab, årsrapport ekstern, minimalregnskab (C7) Beskrivelse af rapporten: Denne rapport anvendes til at udarbejde den eksterne årsrapport for "mindre" selskaber. Rapporten er opstillet med udgangspunkt

Læs mere

Halvårsrapport. Perioden 1. januar 30. juni CVR. nr Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup

Halvårsrapport. Perioden 1. januar 30. juni CVR. nr Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup Halvårsrapport Perioden 1. januar CVR. nr. 26 05 97 63 Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup 1 Indhold Regnskabsredegørelse... 3 Anvendt regnskabspraksis... 4 Ejerforhold i Naviair... 4 Hoved- og nøgletal...

Læs mere

HALVÅRSRAPPORT

HALVÅRSRAPPORT 01.09.2018 28.02.2019 HALVÅRSRAPPORT 2018-2019 1 Happy Helper A/S Gammel Kongevej 1, 4.tv. 1610 København V CVR nr: 36711515 Hovedsæde: København Finansiel periode: 01.09.18 28.02.19 Bestyrelse: Per Rystrøm,

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2013

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2013 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 29. oktober 2013 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

NORDIC BUSINESS CENTER ApS

NORDIC BUSINESS CENTER ApS NORDIC BUSINESS CENTER ApS Jyllandsgade 20 9000 Aalborg Årsrapport 1. januar 2018-31. december 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 19/07/2019 Torben Krogh

Læs mere

MEDICAL DISTRIBUTION HOLDING ApS

MEDICAL DISTRIBUTION HOLDING ApS MEDICAL DISTRIBUTION HOLDING ApS Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 02/06/2015 Gry Hafstrøm Dirigent Side 2 af

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2009

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2009 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 e-mail:ps@dantax-radio.dk CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 9. februar 2010 Delårsrapport

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr. 46 87 44 12. Delårsrapport for perioden 1. oktober 2010 31. marts 2011

Brd. Klee A/S. CVR.nr. 46 87 44 12. Delårsrapport for perioden 1. oktober 2010 31. marts 2011 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2010 31. marts 2011 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

adserving International A/S Resultatresume 1. juli 2007 / 30. juni 2008 Selskabets Revisor: Nørre Farimagsgade 11 1364 København K

adserving International A/S Resultatresume 1. juli 2007 / 30. juni 2008 Selskabets Revisor: Nørre Farimagsgade 11 1364 København K Pressemeddelelse nr. 24/2008 29. september 2008 adserving International A/S Resultatresume 1. juli 2007 / 30. juni 2008 Selskabets Revisor: Nørre Farimagsgade 11 1364 København K Selskabets godkendte rådgiver:

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2019

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2019 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 23. maj 2019 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1.

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2018

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2018 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 24. maj 2018 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1.

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2011

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2011 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 27. oktober 2011 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

PN1 HOLDING IVS. Lemnosvej København S. Årsrapport 1. januar december 2018

PN1 HOLDING IVS. Lemnosvej København S. Årsrapport 1. januar december 2018 PN1 HOLDING IVS Lemnosvej 5 2300 København S Årsrapport 1. januar 2018-31. december 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 22/06/2019 Andre Nesgaard Dirigent

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2014

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2014 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2013 31. marts 2014 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

KVARTALSMEDDELELSE 3. KVARTAL 2001/2002 FOR HARBOES BRYGGERI A/S Perioden 1. maj januar 2002

KVARTALSMEDDELELSE 3. KVARTAL 2001/2002 FOR HARBOES BRYGGERI A/S Perioden 1. maj januar 2002 FONDSBØRSMEDDELELSE Harboes Bryggeri A/S telefon 58 16 88 88 Kontaktperson: Adm. direktør Bernhard Griese KVARTALSMEDDELELSE 3. KVARTAL 2001/2002 FOR HARBOES BRYGGERI A/S Perioden 1. maj 2001 31. januar

Læs mere

BRUG AF TRIXcell+ SÆDFORTYNDER GIVER SAMME FRUGTBARHED SOM EDTA FORTYNDER

BRUG AF TRIXcell+ SÆDFORTYNDER GIVER SAMME FRUGTBARHED SOM EDTA FORTYNDER BRUG AF SÆDFORTYNDER GIVER SAMME FRUGTBARHED SOM FORTYNDER ERFARING NR. 156 Der var ikke numerisk forskel i kuldstørrelse eller faringsprocent efter løbning med ornesæd fortyndet med sammenlignet med sæd

Læs mere

Halvårsrapport. Perioden 1. januar 30. juni CVR. nr Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup. Dirigent

Halvårsrapport. Perioden 1. januar 30. juni CVR. nr Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup. Dirigent Halvårsrapport Perioden 1. januar CVR. nr. 26 05 97 63 Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup Dirigent 1 Indhold Regnskabsredegørelse... 3 Anvendt regnskabspraksis... 4 Ejerforhold i Naviair... 4 Hoved- og nøgletal...

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2018

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2018 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 28. februar 2019 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Smågriseproducenterne

Smågriseproducenterne Smågriseproducenterne Smågriseproducenterne oplevede i 2007 det økonomisk værste år i meget lang tid. Det dårlige resultat er en kombination af lavere indtægter, højere omkostninger og faldende besætningsværdier.

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2017

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2017 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 25. oktober 2017 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Randers Fjord Golfklub

Randers Fjord Golfklub Dansk Revision Randers Godkendt Revisionspartnerselskab Tronholmen 5 DK-8960 Randers SØ randers@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 89 12 50 00 Telefax: +45 89 12 51 00 CVR: 31 77 85 30

Læs mere

First North Meddelelse nr august 2013

First North Meddelelse nr august 2013 First North Meddelelse nr. 71 22. august 2013 Halvårsmeddelelse for 2013 Bestyrelsen for Wirtek A/S har behandlet og godkendt halvårsregnskabet for første halvår 2013 for Wirtek koncernen. Omsætning for

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2012

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2012 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 26. februar 2013 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

NTR Holding fortsætter vurderingerne af fremtidige aktivitetsmuligheder

NTR Holding fortsætter vurderingerne af fremtidige aktivitetsmuligheder OMX Den Nordiske Børs København Fondsbørsmeddelelse nr. 6 / 2008 NTR Holding A/S Lyngbyvej 20, 3. 2100 København Ø Tel.: 3915 8040 Fax: 3915 8049 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk Kontaktperson: Direktør Bjørn

Læs mere

Halvårsrapport. Perioden 1. januar 30. juni CVR. nr Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup

Halvårsrapport. Perioden 1. januar 30. juni CVR. nr Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup Halvårsrapport Perioden 1. januar CVR. nr. 26 05 97 63 Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup 1 Indhold Regnskabsredegørelse... 3 Anvendt regnskabspraksis... 4 Ejerforhold i Naviair... 4 Hoved- og nøgletal...

Læs mere

Selskabets direktion kan kontaktes på telefon , alternativt fra kl i dag. Den 20. august 1999

Selskabets direktion kan kontaktes på telefon , alternativt fra kl i dag. Den 20. august 1999 Til Københavns Fondsbørs A/S Meddelelse nr. 99-08 I alt 7 sider Kontaktperson: Adm. direktør Niels Jacobsen HALVÅRSRAPPORT 1999 Bestyrelsen for William Demant Holding A/S har i dag på et bestyrelsesmøde

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2012

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2012 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2011 31. marts 2012 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

BIOVERO IVS. Nyvej Fredericia. Årsrapport 25. februar marts Årsrapporten er godkendt den 26/04/2016. Claus Weber Dirigent

BIOVERO IVS. Nyvej Fredericia. Årsrapport 25. februar marts Årsrapporten er godkendt den 26/04/2016. Claus Weber Dirigent BIOVERO IVS Nyvej 4 7000 Fredericia Årsrapport 25. februar 2015-31. marts 2016 Årsrapporten er godkendt den 26/04/2016 Claus Weber Dirigent Side 2 af 9 Indhold Virksomhedsoplysninger Virksomhedsoplysninger...

Læs mere

Indhold. Side. 3 Foreningsoplysninger. 4 Beretning. 5 Forening inklusiv Hjælpefond - Resultatopgørelse. 6 Balance - Aktiver. 7 Balance - Passiver

Indhold. Side. 3 Foreningsoplysninger. 4 Beretning. 5 Forening inklusiv Hjælpefond - Resultatopgørelse. 6 Balance - Aktiver. 7 Balance - Passiver Årsrapport 2017 Indhold Side 3 Foreningsoplysninger 4 Beretning 5 Forening inklusiv Hjælpefond - Resultatopgørelse 6 Balance - Aktiver 7 Balance - Passiver 2 Foreningsoplysninger Forening Dansk Byggeri

Læs mere

Delårsrapport for perioden 1. januar - 30. juni 2008

Delårsrapport for perioden 1. januar - 30. juni 2008 Side 1 af 11 sider OMX Den Nordiske Børs A/S Meddelelse nr. 19/2008 Nicolai Plads 6 Fondskode DK 0010283597 1007 København K CVR nr. 15313714 Kontaktpersoner Adm. direktør Peter Hansen Tlf. 3693 1111 Delårsrapport

Læs mere

Happy Helper A/S offentliggør halvårsregnskab

Happy Helper A/S offentliggør halvårsregnskab København den 15. april 2019 Happy Helper A/S offentliggør halvårsregnskab Happy Helper A/S - Selskabsmeddelelse nr 5-2019: Halvårsregnskab for perioden 01.09.2018 til 28.02.2019 Bestyrelsen i Happy Helper

Læs mere

Margurit Copenhagen ApS

Margurit Copenhagen ApS Margurit Copenhagen ApS Hedeparken 9 2750 Ballerup Årsrapport 4. april 2016-30. juni 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 29/12/2017 Huseyin Erciyas Dirigent

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2018

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2018 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 25. oktober 2018 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Delårsrapport for 1. januar 30. juni 2016 for FirstFarms A/S

Delårsrapport for 1. januar 30. juni 2016 for FirstFarms A/S Selskabsmeddelelse nr. 10/ 30. august Delårsrapport for 1. januar 30. juni for Resumé Bestyrelsen og direktionen i har d.d. behandlet og godkendt det ureviderede delårsregnskab for perioden 1. januar -

Læs mere

Johan Juul Holding IVS

Johan Juul Holding IVS Johan Juul Holding IVS Nørrebrogade 36, 5 tv 2200 København N Årsrapport 20. september 2017-31. december 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 01/05/2019

Læs mere

VESTERGAARD VVS ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

VESTERGAARD VVS ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den VESTERGAARD VVS ApS Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27/05/2013 Niels Knud Vestergaard Dirigent Side 2 af 11

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2014

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2014 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 27. maj 2014 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

NK BILER ApS. Porthusvænget Svendborg. Årsrapport 1. januar december 2017

NK BILER ApS. Porthusvænget Svendborg. Årsrapport 1. januar december 2017 NK BILER ApS Porthusvænget 14 5700 Svendborg Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25/05/2018 Korosh Dalaei Dirigent

Læs mere

Jonas Lind-Bendixen. Njalsgade 21 F. 6. sal 16, 4 tv 1653 København V. Årsrapport 1. januar december 2016

Jonas Lind-Bendixen. Njalsgade 21 F. 6. sal 16, 4 tv 1653 København V. Årsrapport 1. januar december 2016 Jonas Lind-Bendixen Njalsgade 21 F. 6. sal 16, 4 tv 1653 København V Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 15/06/2017

Læs mere

NK BILER ApS. Porthusvænget Svendborg. Årsrapport 1. januar december 2016

NK BILER ApS. Porthusvænget Svendborg. Årsrapport 1. januar december 2016 NK BILER ApS Porthusvænget 14 5700 Svendborg Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2017 Korosh Dalalei Dirigent

Læs mere

egetæpper a/s Delårsrapport 2008/09 (1. maj - 31. oktober 2008) CVR-nr. 38 45 42 18

egetæpper a/s Delårsrapport 2008/09 (1. maj - 31. oktober 2008) CVR-nr. 38 45 42 18 Delårsrapport 2008/09 (1. maj - 31. oktober 2008) CVR-nr. 38 45 42 18 Indhold Hoved- og nøgletal for koncernen 2 Ledelsespåtegning 3 Ledelsesberetning 4 Resultatopgørelsen for perioden 1. maj - 31. oktober

Læs mere

PT EJENDOMME, ODENSE ApS

PT EJENDOMME, ODENSE ApS PT EJENDOMME, ODENSE ApS Banepladsen 9 5450 Otterup Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2015 Poul Knudsen

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2016

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2016 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 28. februar 2017 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

PROVET ApS. Industrivej Lunderskov. Årsrapport 1. januar december 2018

PROVET ApS. Industrivej Lunderskov. Årsrapport 1. januar december 2018 PROVET ApS Industrivej 5 6640 Lunderskov Årsrapport 1. januar 2018-31. december 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27/05/2019 Anita Vikær Lund Dirigent

Læs mere

Dyb inseminering. En døgnflue eller fremtidens KS-teknik? Peter Bakke Krog, Moutrup og Østergård Landbrug Flemming Thorup, Anlæg og miljø

Dyb inseminering. En døgnflue eller fremtidens KS-teknik? Peter Bakke Krog, Moutrup og Østergård Landbrug Flemming Thorup, Anlæg og miljø Dyb inseminering En døgnflue eller fremtidens KS-teknik? Peter Bakke Krog, Moutrup og Østergård Landbrug Flemming Thorup, Anlæg og miljø Svinekongres2018. 24. oktober. Herning kongrescenter Dyb inseminering

Læs mere

Jensen's Jern & Emballage Handel ApS

Jensen's Jern & Emballage Handel ApS Jensen's Jern & Emballage Handel ApS Åbrinken 9 6752 Glejbjerg Årsrapport 1. januar 2018-31. december 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2019 John

Læs mere