Nr. 4 - oktober 2006 Danmarks Digitale Miniracing-blad. 1. del. Metris. - nyt 1:24 scale-chassis!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nr. 4 - oktober 2006 Danmarks Digitale Miniracing-blad. 1. del. Metris. - nyt 1:24 scale-chassis!"

Transkript

1 Nr. 4 - oktober 2006 Danmarks Digitale Miniracing-blad a! n o l e c r Ba i e l a c 4S 2 : 1 M V 1. del age: t r o p e R Metris - nyt 1:24 scale-chassis!

2 Kære miniracing-entusiast, Redaktion: Jan Juul Medarbejdere: Henning Smed Carsten Grønnemann Pål Hanson DMRU s bestyrelse: Jan Juul (formand) Jørgen Erik Jørgensen (sekretær/kasserer) Carsten Grønnemann Bjarne Godtfredsen Erik Mathiasen Så er vi vel alle ved at være tilbage efter en god og dejlig sommerferie, hvor der i det dejlige vejr sikkert ikke er tænkt så meget på miniracing. Men nu er vi som sagt tilbage med fornyede kræfter og klar til at gå igang med det kommende efterårs mange aktiviteter. Vi har i dette nummer 1. del af en interessant artikel om nyt 1:24 scale-chassis. Anden og sidste del bringer vi i næste nummer. En artikel, som kan give gode tips og inspiration til denne klasse, i hvilken der køres DM i 2007 på Blue King-banen hos HMK i Hørning. Ligeledes 1. del af en interessant reportage fra IMCA-VM i Barcelona. God fornøjelse med læsningen! Jeg vil gerne her have lov til at sige mange tak for de mange dejlige hilsner både i forbindelse med min 50-års fødselsdag samt vort bryllup (også på Bittens vegne)...tak! hilsen Redaktøren Scale-udvalg: Erik Mathiasen René Schrøder Per Dyrholm Sekretariat: c/o Jørgen Erik Jørgensen Bådvej Odense SØ Udgiver: Dansk Mini Racing Union I samarbejde med INDHOLD Side 3 2.afd. DM 1:24 Team-Race i Odense Side 4 Nyt Vidunderchassis Side 7 The Eternal Third - IMCA VM Side 10 Carstens Tekniske Corner Forsidefoto: Claus Kirk Side 2

3 Tæt på hjemmesejr i 2.afd. af Team-DM! Det blev dog det kombinerede hold fra AMRK og HMK, som til slut trak det længste strå. Tekst & Fotos: Jan Juul Kun 3 hold havde tilmeldt sig 2. og sidste afdeling af DM for Teams 1:24 X12 Production, som blev afholdt hos OMR i Odense d. 26.august. Den ringe deltagerinteresse betyder sikkert at klassens overlevelsesmuligheder i 2007 vil være ganske svage med mindre nogle kan trække en kanin op af hatten. De 3 hold var naturligvis det lokale Team OMR bestående af brødrene Godtfredsen samt Kim Aanundsen, som på hjemmebane altid er nogle farlige kombatanter. Derudover var det Team Spirit med Lars Nørkjær (AMRK) og Peder Pedersen (HMK), som efter sejr i 1. afdeling var indstillet på at gentage succesen. Sidste hold var Neckcheese Racing-Team Flaming Asshole Gang med Jan Juul og Henning Smed bag speederne og med den absolut pæneste bil. Team Spirit lagde sig straks overlegent i spidsen, med løb ind i småproblemer, således OMR allerede i 2. heat kom i front. Team OMR havde selv problemer og der blev vekslet pænt. Selv Neckcheese var på et tidspunkt ved at hente ind på Team OMR, men løb også ind i de allerstednærværende problemer for til sidst at udgå med løse magneter, som satte en brat stopper for videre fremdrift. Tillykke til Team Spirit med mesterskabet. Kim Aanundsen, Henning Smed & Peder Pedersen udkæmper en drbelig kamp! Resultat 2. afd. Team-DM 1:24 X12 1. Team Spirit 2857 omg. Lars Nørkjær AMRK Peder Pedersen HMK 2. Team OMR 2839 omg. Bjarne Godtfredsen Klaus Godtfredsen Kim Aanundsen 3. Neckcheese Racing-Team Flaming Asshole Gang 2192 omg. Jan Juul Henning Smed Den pæneste bil! Side 3 Slutstilling DM 1. Team Spirit AMRK/HMK 90 point 2. Team OMR OMR 73 point 3. Team Neckcheese HMK 70 point 4. Team HMK HMK 40 point 5. Team De Gamle KMK 36 point

4 Nyt vidunder-chassis for 1:24 Scale? Pål Hanson fra Frederikssund bygger og tester det nyeste skud på 1:24 scale-stammen. Vi bringer her første del af artiklen. Tekst & Fotos: Pål Hanson I 1/24 modelbils-racing findes der efterhånden en hel horde af gode chassiser! Her i Danmark har især PlaFit og Slotvision stået for sejrene på de forskellige modelbils-baner i både classic-klasserne og i Le Mans langdistanceløbene. Til det nyligt afholdte Danmarksmesterskab var der PlaFit chassiser på de tre første pladser, og så kom en af nykommerne, det østrigske Metris chassis ind på en fjerde plads. Da modelbils-race (Scale) holdt sit indtog for tre år siden var det Motor Modern som stod for over 90% af de biler der deltog. I dag er der PlaFit, Motor Modern, Metris, Slotvision og Schöler! Har vi overhovedet brug for flere chassiser?? Tja, det kan vel diskuteres, men et faktum er det i alle fald, at der fortsat kommer nye producenter til, og den seneste er M-Racing fra det sydlige Tyskland. Konstruktion og teori bag C1 chassiset Hvis man som jeg altid leder efter The Unfair Advantage, så er svaret JA! M-Racing fra Tyskland er en helt ny producent af et yderst spænende chassis, som har flere tuningsmuligheder end noget andet chassis jeg hidtil har set. C1-chassiset har fire fjederpunkter, hvor de fleste andre chassiser kun har to. Der er et forreste T-stykke, som er trepunkts ophængt og en motor-pod som nærmest kan betegnes som et Y-stykke. Side 4 Det geniale, i mine øjne, er at man dermed kan justere for- og bagvogn uafhængig af hinanden. Det betyder også at man kan mindske karrosseri-flexet, som dybest set er en uønsket form for flex, da den ikke er styret.

5 Fjedersystemet og konstruktionen af chassiset minder meget om det man ser i RC-biler, og netop affjedringen virker meget mere som på en rigtig 1:1 bil. Bevares, der er ingen støddæmpere, men blot en fjeder, som vi kan skifte ud med forskellige hårdheder, men det er muligt at styre forvognen og bagvognens affjedring. Standard leveres chassiset med en mellemfjeder monteret i alle fire fjederpunkter, og min test har jeg valgt at udføre med standard-opsætningen som den kommer fra fabrikken. Men chassiset leveres med fire forskellige fjedre, så man kan montere en hårdere eller blødere fjeder. Der er selvfølgelig også motorholder med til både Bison- og Fox-type motorer. Dermed kan den nye ProSlot Euro motor også monteres uden problemer. Prisen for et M-Racing C1 chassis er 650,00 kroner for et komplet færdigbygget chassis. Men der er ikke aksler og kuglelejer med i denne pris. Rygter vil dog vide at der kommer et komplet kit med stål aksler, fire kuglelejer og guide til 695,00 Side 5 Fit og finish Den generelle byggekvalitet på chassiset er rigtigt fin, pasformen imellem de enkelte dele er også rigtigt god, intet går stramt eller hænger fast i de bevægelige dele. Når det er sagt så er jeg ikke helt tilfreds med akselholderne. Hullerne til kuglelejerne er for små, meget lidt for små, men kuglelejerne skal presses på plads og derefter skal man kæmpe for at line akslen op, så aksel og kuglelejer løber på den måde det skal. Når det er gjort, kan man til gengæld være helt sikker på at lejerne aldrig løsner sig igen. (Denne fejl er rettet, og på de nyeste M-Racing chassiser passer lejer og holder perfekt sammen.) Et andet problem er, at forakselholderen er lavet af aluminium, og der er gevind til justering af aksel højden i denne aluakselholder...det er dømt til at gå galt!! For strammer man skruen bare en lille bitte smule for meget,...vupti, så er der ikke mere gevind! Men trøsten er at finde i en rustfri stål-forakselholder som kan købes som tune-up del. Resten af chassis-samlearbejdet er gjort let af umbrako-skruer, samme størrelse som PlaFit bruger og stjerneskruer. Der er mange møtrikker, men alle er udstyret med låseskiver, og det virker umiddelbart fint. Jeg vil nok skifte en del af møtrikkerne ud med låsemøtrikker, bare for at være på den sikre side, men indtil videre har intet løsnet sig. Motorholderne er konstrueret sådan, at man ikke bare kan montere pinionen og så sætte motoren fast i holderen,...nej, man skal først sætte motoren fast i holderne og så montere pinionen, endnu et ankepunkt, men selvfølgelig ikke noget, som ikke kan løses. Alt i alt giver samlekvaliteten og materialevalget et meget solidt og holdbart indtryk.

6 Bilerne Jeg har valgt at bygge to forskellige biler,...en GT-bil efter DMCAs DM-regler. Det vil sige at den er monteret med en Fox motor med en 12/43 gearing, og en Gr. C bil som er lavet til vores egen interne Gr. C løbsserie, hvor vi kører med Bison motor og en 12/43 gearing. Baghjulene på begge biler er Scaleauto og har en yder diameter på 27 mm og er 16 mm bredde. Det er et skum dæk, som kommer færdigmonteret og afdrejet på en fin aluminiumsfælg, der er monteret med korrekte hjul-indsatse. Begge chassiser og karrosserier er monteret med de standard monteringsvinkler der medfølger. Jeg har efterfølgende pålimet godt 5 gram under hver monteringsvinkel, ekstra vægt som flugter med underkanten af karrosseriet. Jeg har monteret en kulfiberaksel foran og en titaniumaksel bag. Begge dele for at spare vægt, det giver ca. 6 grams besparelse, ikke helt uvæsentligt. Så kan man nemlig lege med vægtfordelingen, og helt i salige Colin Chapmans ånd, som jo sværgede til at lettere er bedre... selvom det måske ind imellem kan kompromittere holdbarheden. Alt i alt har denne slankekur gjort at karrosseriet er kommet ned på en brugbar vægt, og det overholder reglernes krav om en minimums vægt på 60 gram. Frihøjde under bilen er sat til 1,2 mm. Sporvidden foran er 76,5 mm, sporvidden bag er 81 mm, og akselafstanden er 102,5 mm, total vægten for den køreklare bil 192 gram. Chassiset havde jeg ikke gjort noget ved, det var standard opsætning som leveret ab fabrik. Der blev dog under bane testen monteret et i alt 10 grams front vægt kit som giver ca. 5 gram under forakslen. Gr. C Raceren Her har jeg brugt en Hasegawa Jaguar XJR-9, som både er tynd og let når den er færdigbygget. Frihøjden under chassiset er 1,2 mm. Sporvidden foran er 75 mm og bag er sporvidden kun 80 mm. Akselafstanden er 115 mm. Den komplette bil vejer 200 gram. DMCA GT bilen På chassis-siden havde jeg her modificeret en del og ændret i grund opsæt- Karrosseriet jeg har monteret på GT-bilen er et Wiesel resin, Porsche 996 GT3. ningen. Ud over front vægt kit på 10 Ikke verdens letteste, men med lexanvinduer og en special fremstillet lexan- hårdere fjedre i de bagerste fjedertårne. gram, har jeg her sat de sølvfarvede kørerindsats, har man sparet over 15 Foran har jeg bibeholdt de bløde hvide gram. fjedre. Yderligere har jeg fjernet noget Dernæst har jeg brugt min Dremel til at materiale fra den forreste T-plade således fjerne resin på indersiden af karrosseriet, hele forvognen kan vippe nedad. (mere så der ikke er for meget overflødig vægt. om dette trick i en senere artikel.) Side 6

7 THE ETERNAL THIRD! 1.del af en reportage fra VM :24 Scale i Barcelona. Tekst & Fotos: Pål Hanson Dette års IMCA Worlds har stået i kaosets tegn! Francesc Reyes som skulle være arrangør, lovede for et år siden, at han kunne skaffe sponsorer for ,00, få tre nationale TV selskaber til at vise indslag fra løbene, få Barcelonas borgmester til at stille en af de tidligere OL pavilloner til rådighed til banerne, der skulle køres på,...og her taler vi om en nybygget Blue King plus en træbane af mærket Concept Track fra MRRC/CricCrac. Da Push came to Shove som de siger over there, kunne Hr. Reyes absolut intet skaffe. Det vil sige...det er jo løgn, for der var en 6- spors Carrerabane på en nedlagt kasserne 50 km fra Barcelona! Og det er her historien egentlig starter Barcelona sidst i august er en stor varm by, som efter sigende har en masse kultur at byde på, ud over de store lange sandstrande og den dejlige spanske mad og vin!! Jeg elsker for eksempel skaldyrs Tapas. Hvis man som jeg, var deltager ved dette års IMCA Worlds, oplevede man absolut INTET af dette!! Side 7 Barcelona for mig, er indersiden af en ældre spansk militærkasserne, en barak uden aircon, grader INDENDØRS, en 6-spors Carrerabane, og et par timer hver nat på et dejligt køligt hotelværelse på 3,5 x 3,5 meter et stenkast fra Cirquit de Catalunia, hvor jeg og Henrik Hasager ialt over 4 døgn opholdt os i samlet 10 timer! Ingen kultur, ingen Tapas, ingen Rioja, ingen Sangria, ingen Paella!! Absolut ingen badestrand eller kølige longdrinks. Kun 48 svedige, for de flestes vedkommende lettere overvægtige, mænd med deres 1/24 model biler!!! Som det måske fremgår af min indledning, ja så var forventningerne ikke store. Jeg selv havde meldt fra til IMCA Worlds for noget tid siden, mens Henrik først havde meldt fra i juli. Men efter opringninger fra Jean Pierre Van Rossem og Tamar Nelwan fik vi lavet en sponsor aftale med mit firma Neuco A/S, og så blev der bestilt flybilletter og hotel! I Barcelona blev vi hentet af Francesc Reyes, som hele vejen ud til banen fortalte om alle de sponsorer og aftaler, han havde haft på plads, men som alle faldt igennem i sidste øjeblik. Francesc Reyes er en flink og rar fyr, men en drømmer det er noget vi andre også skal huske på, når vi skal arrangere IMCA Euronats 2007 lad være med at love for meget!

8 Selve banen var en 41 meter 6-spors Carrerabane, på godt og ondt, mest en ulempe for USA-kørerne, vi Europæere er mere vant til den slags. Banen havde et godt og neutralt udlæg, som var let at lære. Jeg havde bygget to biler, en Porsche 996 GT3 til Endurance-delen og en Nissan R34GT til selve Worlds. Begge biler med M-Racing C1 chassis. Jeg havde brugt en grund opsætning, som fungerer fint på Vikings Scaleracing Clubs bane, som jo også er en Carrerabane, og begge biler virkede fint. Under den indledende træning kørte jeg fjerde hurtigst tid med Porschen og Nissanen lå også pænt med gode tider. Til Endurance-løbene skulle vi køre med tre mand på hver bil, og vi stillede med et Inter-Skandinavisk hold. (Red.: nærmere Nordisk, da Finland ikke hører til Skandinavien!) Porschen skulle køres af Marko Salomaa, Arttu Salomaa og mig selv. Marko og Arttu (Far og søn.) er habile og dygtige scale-kørere, men dette var deres første forsøg ud i modelbils racing, og de havde meget svært ved at finde en rytme med bilen, som jeg selv kunne køre omkring 1 sekund hurtigere med end de to Finner! På Henriks Masserati MC12 skulle Kai Kivekas, Henrik og jeg selv køre. Her kørte vi alle tre top 5 tider under træningen, og det så ud til at vi kunne få en god placering. Så med det in mente gik vi i krig med Franco Gianotti Cuppen. Franco Gianotti Cup Her fik det Inter-skandinaviske hold sig en rigtig dukkert. Jeg selv kørte både Masseratien og Porschen, så bane tid fik jeg nok af. På Masseratien havde vi problemer med at finde en god rytme. Bilen kørte hurtigt nok, men for Kai var det uvant at køre med en PlaFit bund, især en planke altså et chassis helt uden affjedring så vi endte helt nede på en 11 plads. Med Porschen gik det ikke meget bedre. Jeg kørte selv spor 1 og 2 og her satte jeg gode og hurtige tider, og faktisk førte jeg på et tidspunkt løbet for GT2 biler. Men det holdt ikke. De to finner Marko og Arrtuu kørte for første gang i deres liv en Modelbil, og deres håndtag var justeret til Eurosport-biler, dermed var de for aggressive, og Porschen skulle virkeligt KØRES for at man fik tiderne ud af den. Sidst blev vi ikke men det var tæt på med en 15.-plads! 5th BNL RACE FESTIVAL 1. C. Kremer/Ph. Kremer/R. Seif D Saleen S7R 200 GT1 2. M. Niemas/P v Rossem/Y v Rossem B Maserati MC GT1 3. B. Saunders/G. Heymann/Paterson COM Aston Ma DBR9 192 GT1 4. F. Reyes/J. Torres/D. Gonzalez E Maserati MC GT1 5. N.de Wachter/T.Nelwan/G.Inäbnit NL Aston Ma DBR9 187 GT1 6. M. Oosterling/H.Van Gool/G.Klinge NL Ferrari F GT2 7. Ph. Kremer/Y. v Rossem/M.Niemas D Porsche GT3 179* GT2 8. A. Vidal/J. Girald/A. Sarrabia E Ferrari F GT2 9. G.Bernardino/F. Hood/C.Radisich AM Aston Ma DBR9 172 GT1 10. G. Montiglio/"Paco"/J. Miskolci I Aston Ma DBR9 170 GT1 11. K.Kivekäs/H.Hasager/P.Hanson SCN Maserati MC GT1 12.B.Justice/J. Emmons/Garcia sr AM Ferrari F GT2 13. S.Mazzarella/Ortega sr/saini I Ferrari F GT2 14. t.ooms/p. Garcia/Ortega jr COM Ferrari F GT2 15. Salomaa sr/salomaa jr/p. Hanson SCN Porsche GT3 155 GT2 16. G Mertens/M.Philippaerts/Cuppens B Ferrari F GT2

9 I det næste løb gik det meget bedre for Maseratien. Kai havde fået styr på kørestilen, og vi havde igennem hele løbet en heftig kamp med Commonwealth Aston Martinen, som blandt andet blev kørt af Brian Saunders. Også den Italinske Aston måtte vi kæmpe hårdt med, men til sidst blev det til en 6-plads. Med GT2 Porschen gik det til gengæld ikke bedre, men vi kørte stabilt og endte med nøjagtig lige så mange omgange som i det første løb! Og det blev til en 15 plads igen. Så skulle der køres European Model Car Championship, og her skulle jeg køre sammen med Arrtuu, og Henrik skulle køre med Kai. For at forberede sig til de individuelle mesterskaber aftalte jeg med Arrtuu at han kørte 4 spor, mens jeg selv kun kørte to spor 1 og 6. Arrtuu havde justeret sin kørestil, så den ikke var så aggressiv, men lige lidt hjalp det. Der var alt for mange afkørsler, og vi endte på en absolut sidsteplads! 6th IMCA's RACE OF THE CHAMPIONS 1. C. Kremer/Ph. Kremer/R. Seif D Saleen S7R 197 GT1 2. N.de Wachter/T.Nelwan/G.Inäbnit NL Aston Ma DBR9 193 GT1 3. F. Reyes/J. Torres/D. Gonzalez E Maserati MC GT1 4. G Mertens/M.Philippaerts/Cuppens B Ferrari F GT2 5. B. Saunders/G. Heymann/Paterson COM Aston Ma DBR9 184 GT1 6. K.Kivekäs/H.Hasager/P.Hanson SCN Maserati MC GT1 7. G. Montiglio/"Paco"/J. Miskolci I Aston Ma DBR9 181 GT1 8. M. Niemas/P v Rossem/Y v Rossem B Maserati MC12 178* GT1 9. M. Oosterling/H.Van Gool/G.Klinge NL Ferrari F GT2 10. A. Vidal/J. Girald/A. Sarrabia E Ferrari F GT2 11. G.Bernardino/F. Hood/C.Radisich AM Aston Ma DBR9 173 GT1 12. S.Mazzarella/Ortega sr/saini I Ferrari F GT2 13. Ph. Kremer/Y. v Rossem/M.Niemas D Porsche GT3 164 GT2 14. B. Justice/J. Emmons/Garcia sr AM Ferrari F GT2 15. Salomaa sr/salomaa jr/p. Hanson SCN Porsche GT3 155 GT2 16. T.Ooms/P. Garcia/Ortega jr COM Ferrari F GT2 Henrik og Kai gik det lidt bedre for, selvom Henrik måtte sande, at det var svært at være både deltager og løbsleder, og det stressede ham, så hans stints var alt for dårlige i forhold til Kai. Længe lå de oppe på en anden-/ tredjeplads, men især Henrik mistede en del omgange i sine sidste stints, så det blev kun til en 8 plads. Efter dette løb var der en pause hvor vi fik udleveret bilerne og havde en halv time til at finjustere og ændre opsætninger. 14th EUROPEAN MODEL CAR CHAMPIONSHIP 1. Brian Saunders/Gustav Heymann COM Aston Ma DBR9 191 GT1 2. Christoph Kremer/Ralf Seif D Saleen S7R 190 GT1 3. Tamar Nelwan/Gabriel Inäbnit NL Aston Ma DBR9 189 GT1 4. "Piki" van Rossem/Geert Mertens B Maserati MC GT1 5. Nick de Wachter/Marcl Oosterling NL Ferrari F GT2 6. Francesc Reyes/Juanma Torres E Maserati MC GT1 7. Daniel Gonzalez/Pol Garcia E Ferrari F GT2 8. Kai Kivekäs/Henrik Hasager SC Maserati MC GT1 9. Philip Kremer/Youri van Rossem D Porsche GT3 179 GT2 10. Giovanni Montiglio/Jozef Miskolci I Aston Ma DBR9 178 GT1 11. Robby Cuppens/Mich Philippaerts B Ferrari F GT2 12."Gugu" Bernardino/Benny Justice AM Aston Ma DBR9 175 GT1 13. John Emmons/Chris Radisich AM Ferrari F GT2 14.T.Ooms/Al Paterson COM Ferrari F GT2 15. "Paco" Ballotta/X. Saini I Ferrari F GT2 16.Pal Hanson/Salomaa jr SF Porsche GT3 145 GT2 Reportagen fortsættes i næste nummer!

10 ANGLEWINDER FRA SLOT.IT... Nogle af de nye modeller fra Slot.It vil have motoren monteret som angle-winder. Angle-winderholder vil også kunne monteres i enkelte af Slot.It s eksisterende modeller. FERRARI 250 GTO FRA FLY... Den nye Fly Ferrari 250 GTO er en af firmaets bedste med fine detailer og lækker finish, og kan godt sammenlignes med Revells gamle klassiker. Fly s model er virkeligt godt detaileret. Her er et par fotos til sammenligning. Ny Verdensrekord på Kingen... På den nye Gary Gerding Blue King hos Buena Park Raceway er der blevet sat ny verdensrekord i sammenlagte omgange for et G7 race. Mike Graversen kørte 1183 omgange på 8 x 5 min. Dette er et snit på 147,857 omgange pr heat. Flest antal omgange i et heat blev 155.

11 JUBILÆUMSMODEL... Tidligere på året fyldte formanden (Jan Juul) som bekendt 50 år. Dette indbragte bl.a. nedenstående model fra folk i miniracingkredse. NY BANE OG KLUB......samt denne eksklusive Ferrari 330P4 med RIKO-chassis...en ægte klassiker! D. 25 Juli, 2006 åbnede Blovstrød Slotcar Racing Club officielt dørene til en ny bane i Nordsjælland. Banen, der er godt 21 meter lang og med 4 spor, er specielt velegnet til S16D og Scalerace biler. I første omgang skal den bruges til at forkorte den lange sommerferie, som ellers er rådende på Sjælland, Men der er allerede også ved at opstå en klub af lokale unge mennesker, nye folk som vi rigtigt gerne ser komme ind i vores hobby. Nyd billederne fra en god dag i solen, med grill på terrassen, og masser af race i garagen. 1:24 VINTAGE F1... I USA køres på klubplan med 1:24 Vintage F1 biler (se nedenstående fotos). Klassen ser også ud til så småt at have udbredt sig til Norge, hvor man i Asker prøver at starte klassen op på klubplan. Måske det var en idé for Danmark også?

12 Check... de samlede resultater! KALENDER September 3. Syd-Cuppen 4-1:24 Production X12 og Eurosport, Önneköp Sverige 9. SLEMC 1, 1:32 Slot.It, Smederingen, Holstebro 14. JLMS /07, 1:24 S16D, HMK, Hørning 23. DM 3 afd. 1:24 Production S16D + Open X12, AMRK Aalborg Oktober 7. DM 3. afd. 1:24 S16D Junior + 1:32 S16D, OMR Odense ISRA 1:24 + 1:32 Verdensmesterskab, Italien 12. JLMS /07, 1:32 S16D, Blue Tornado, Kolt 14. SLEMC 2, 1:32 Slot.It, Euroscale, Aalborg November 4. OMR 500 1:32 Scalextric NASCAR Oval-Race, OMR Odense 11. DM 4. afd. 1:24 S16D + Open12, HMK Hørning 16. JLMS /07, 1:24 S16D, Holzenheim, Viby 18. SLEMC 3, 1:32 Slot.It, Haslund, Randers 26. DMRU Delegeretforsamling i Hørning December 7. JLMS /07, 1:32 S16D, AMRK, Aalborg

mail NEWSLETTER nr.1/04

mail NEWSLETTER nr.1/04 DANSK MINI RACING UNION mail NEWSLETTER DMRU Mail Newsletter ses bedst med Adobe Acrobat Reader 5.0 nr.1/04 Race i januar 08. JLMS 1:32, Blue Tornado 17. SLEMC 3-Nord, Aalborg 24. NASCAR Træf, OMR (AFLYST)

Læs mere

Hermed referatet fra unionens nyligt afholdte Delegeretforsamling, skrevet af

Hermed referatet fra unionens nyligt afholdte Delegeretforsamling, skrevet af Nr. 3, 2007 Hej alle miniracing-venner, Hermed referatet fra unionens nyligt afholdte Delegeretforsamling, skrevet af Carsten Grønnemann. De vedtagne punkter implementeres snarest i det nye reglement for

Læs mere

mail NEWSLETTER nr.3/05 DMRU Delegeretforsamling i Odense 27.11.2005

mail NEWSLETTER nr.3/05 DMRU Delegeretforsamling i Odense 27.11.2005 DANSK MINI RACING UNION mail NEWSLETTER DMRU Mail Newsletter ses bedst med Adobe Acrobat Reader 5.0 eller højere. DMRU Delegeretforsamling i Odense 27.11.2005 nr.3/05 Tilstede: Jan Juul NNSR (bestyrelsen)

Læs mere

Nr. 3 - juni 2006 Danmarks Digitale Miniracing-blad. Motorsportens koryfæer vækkes til live på minirace-banen!

Nr. 3 - juni 2006 Danmarks Digitale Miniracing-blad. Motorsportens koryfæer vækkes til live på minirace-banen! Nr. 3 - juni 2006 Danmarks Digitale Miniracing-blad Motorsportens koryfæer vækkes til live på minirace-banen! Kære miniracing-entusiast, Vi er nu nået ind i den tid, hvor minirace-aktiviteterne bliver

Læs mere

NEWSLETTER. 1. Valg af dirigent og referent Til dirigent valgtes Bjarne Godtfredsen og som referent valgtes Peter Munkholm

NEWSLETTER. 1. Valg af dirigent og referent Til dirigent valgtes Bjarne Godtfredsen og som referent valgtes Peter Munkholm DANSK MINI RACING UNION mail NEWSLETTER DMRU Mail Newsletter ses bedst med Adobe Acrobat Reader 5.0 nr.2/04 DMRU Delegeretforsamling i Kolding 28.11.2004 Tilstede: Peter Munkholm, Kolding Jan Juul, Ikast

Læs mere

OSCC Sæson 2012/2013 In-Linecup: Teknisk reglement:

OSCC Sæson 2012/2013 In-Linecup: Teknisk reglement: In-Linecup: Alm. Forekommende Le-Mans biler scala: 1:32 Samt GT-Biler og Prototyper fra andre Europæiske serier, ikke ældre end 1978 Fabrikat: Karosseri: Standard med fult interiør (Lexan cockpit er tilladt,

Læs mere

Camaro Cuppen i 1:24 format..!

Camaro Cuppen i 1:24 format..! Camaro Cuppen i 1:24 format..! Big fun with a cheap / simple setup! 1 af 1 Vognreglement: 1. Vægt og mål A: Totalvægt: min 210g både før og efter løbet B: Max sporvidde foran: 74.00 mm. C: Max sporvidde

Læs mere

Delegertforsamling i DMRU d. 28. november 2010 afholdt på Tarup Skole i Odense.

Delegertforsamling i DMRU d. 28. november 2010 afholdt på Tarup Skole i Odense. Delegertforsamling i DMRU d. 28. november 2010 afholdt på Tarup Skole i Odense. Fremmødt var 6 stemmeberettidige. 3 afbud indløb indenfor de sidste 24 timer Det meget dårlige vejr - har sikkert også lagt

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:24 Scaleauto

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:24 Scaleauto Dansk Mini Racing Union 2016 Vognreglement 1:24 Scaleauto DMRU 2016 v.3-1 - GENERELLE REGLER VOGNREGLEMENT 1. TYPE SCALE-RACING Skalamodeller med metal- eller plastchassis, skumdæk, gummi dæk og hårde

Læs mere

Dansk Mini Racing Union Vognreglement. 1:24 Hardbody

Dansk Mini Racing Union Vognreglement. 1:24 Hardbody Dansk Mini Racing Union 2009 Vognreglement 1:24 Hardbody VOGNREGLEMENT GENERELLE REGLER 1. TYPER Der skelnes mellem følgende minracing-typer; A) SLOT-RACING Kendetegnes ved metal-chassis (hjemmelavet eller

Læs mere

SCALEAUTO 1:24 REGLEMENT

SCALEAUTO 1:24 REGLEMENT SCALEAUTO 1:24 REGLEMENT Det er kørerens ansvar at alle dele er monteret på Scaleauto bilerne, inklusive de foto ætsede og små plastic dele. Alle de dele som leveres til chassis og karrosseri på ovenstående

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:24 Scaleauto

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:24 Scaleauto Dansk Mini Racing Union 2015 Vognreglement 1:24 Scaleauto DMRU 2015-1 - GENERELLE REGLER VOGNREGLEMENT 1. TYPE SCALE-RACING Skalamodeller med metal- eller plastchassis, skumdæk, gummi dæk og hårde karrosserier

Læs mere

Glide stykke og nålerør

Glide stykke og nålerør Glide stykke og nålerør Mens vi venter på at lejerne tørre, kan vi passende gå videre med et par småting på pan en. (Den anden chassis halvdel.) Når bilen er samlet, er der erfaring for at pan en rent

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:24 Scaleauto

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:24 Scaleauto Dansk Mini Racing Union 2018 Vognreglement 1:24 Scaleauto DMRU 2018 v.1.0-1 - GENERELLE REGLER VOGNREGLEMENT 1. TYPE SCALE-RACING Skalamodeller med metal- eller plastchassis, skumdæk, gummi dæk og hårde

Læs mere

Velkommen... til årets Delegeretforsamling i Skalbjerg!

Velkommen... til årets Delegeretforsamling i Skalbjerg! 2011 Velkommen... til årets Delegeretforsamling i Skalbjerg! Jeg håber at rigtigt mange vil tage turen til Fyn, og deltage i dette traditionelle årsmøde i vor union. Som noget nyt er union i år vært ved

Læs mere

Vi bygger en S16D bil

Vi bygger en S16D bil Vi bygger en S16D bil Af Carsten Grønnemann Jeg vil i denne artikel serie se på hvad der skal til for at bygge en top-notch S16D bil. Blovstrød SlotCar Racing Club April 2007. Chassis Jeg har valgt et

Læs mere

DMRU Delegeretforsamling 2014.

DMRU Delegeretforsamling 2014. DMRU Delegeretforsamling2014blev afholdt søndag 23 november 2014 i Skalbjerg hvor Stephen Wagstaffe var vært. Tilstede var 11 medlemmer: Thomas Ludvigsen RRO Leif Svinth Christensen MMRK Per Thaudal MMRK

Læs mere

DMRU - SCX Digital Scale Racing vognreglement

DMRU - SCX Digital Scale Racing vognreglement DMRU - SCX Digital Scale Racing vognreglement Definition af SCX Digital Biler kan defineres som værende SCX Digital såfremt guide, chip, motorholder og motor er af fabrikatet SCX og/eller Tecnotoy. Guides

Læs mere

mail NEWSLETTER nr.15

mail NEWSLETTER nr.15 DANSK MINI RACING UNION mail NEWSLETTER DMRU Mail Newsletter ses bedst med Adobe Acrobat Reader 5.0 nr.15 Race i marts 6. JLMS 1:32, BTMR Hasselager 8. 1.afd. DM 1:24, København 22. 4 Heures du Hørning

Læs mere

Delegertforsamling i DMRU d. 29. november 2009 afholdt på Tarup Skole i Odense.

Delegertforsamling i DMRU d. 29. november 2009 afholdt på Tarup Skole i Odense. Delegertforsamling i DMRU d. 29. november 2009 afholdt på Tarup Skole i Odense. Fremmødt var 11 stemmeberettidige og en bisidder Mødet indledtes med valg af ordstyrer og referent Ordstyrer Referent Jan

Læs mere

Vi bygger en 1:24 Hardbody

Vi bygger en 1:24 Hardbody Vi bygger en 1:24 Hardbody Tekst: Keld Høfler Fotos: Keld Høfler Jeg vil i denne artikelserie følge op på Carsten Grønnemann s glimrende serie om bygning af en 1:24 S16D Production bil. Men denne gang

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter Dansk Mini Racing Union 2009 Vedtægter BESTYRELSE 2009 Formand Jan Juul Tlf. 97 15 68 99 jan.juul@opal-tex.dk Kildevej 9 jan.juul@mail.tele.dk 7430 Ikast Jylland-Nord Lars Nørkjær Tlf. 61 67 78 04 lars.noerkjaer@stofanet.dk

Læs mere

Konklusionsreferat. DMRU Delegeretforsamling d. 24. november 2013 Skalbjerg

Konklusionsreferat. DMRU Delegeretforsamling d. 24. november 2013 Skalbjerg Deltagere: Jens Albertzen, AMRK Willy Jensen, AMRK Peter Broe, HMK Per Møller, HMRK Ejvind Thorup, HMRK Jan Pieler, KMRC Stephen Wagstaffe, HMRC Preben Rasmussen, HMRC Helge Christoffersen, OMR Jørgen

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:24 Hardbody GT

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:24 Hardbody GT Dansk Mini Racing Union 2016 Vognreglement 1:24 Hardbody GT DMRU 2016 v.1-1 - GENERELLE REGLER VOGNREGLEMENT 1. TYPE SCALE-RACING Skalamodeller med metal- eller plastchassis, skumdæk, gummi dæk og hårde

Læs mere

Reportage sponsorer. DM3 i Næstved.

Reportage sponsorer. DM3 i Næstved. Reportage sponsorer. DM3 i Næstved. Årets to første afdelinger af DM for nitro og large scale var vejret ikke med kørere. Det var regnfuldt, men denne weekend sidst i juni måned var vejret varmt og solrigt.

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:32 Open

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:32 Open Dansk Mini Racing Union 2019 Vognreglement 1:32 Open DMRU 2019 v.1.0-1 - GENERELLE REGLER VOGNREGLEMENT 1. TYPER Der skelnes mellem følgende minracing-typer; A) SLOT-RACING Kendetegnes ved metal-chassis

Læs mere

Nr. 19 - marts 2009 Danmarks Digitale Miniracing-blad. 1:32 Open i Odense! Slot.It i Ikast! CanAm + Retro F1 i Odense!

Nr. 19 - marts 2009 Danmarks Digitale Miniracing-blad. 1:32 Open i Odense! Slot.It i Ikast! CanAm + Retro F1 i Odense! Nr. 19 - marts 2009 Danmarks Digitale Miniracing-blad ce a R s r me i t 2 r io n e S / r Junio g! n i n r ø ih Slot.It i Ikast! 1:32 Open i Odense! CanAm + Retro F1 i Odense! Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:24 Hardbody GT & Proto

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:24 Hardbody GT & Proto Dansk Mini Racing Union 2015 Vognreglement 1:24 Hardbody GT & Proto DMRU 2015-1 - GENERELLE REGLER VOGNREGLEMENT 1. TYPE SCALE-RACING Skalamodeller med metal- eller plastchassis, skumdæk, gummi dæk og

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Lundgaard Racing. Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35

Lundgaard Racing. Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35 Lundgaard Racing Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35 Verdensmestre - er vi ikke endnu, men måske kan vi blive det ved fælles hjælp!! Bliv medlem af Lundgaard Racing sponsornetværk! Lundgaard

Læs mere

Nr. 1 - marts Days of Thunder 1:32. i Odense!

Nr. 1 - marts Days of Thunder 1:32. i Odense! Nr. 1 - marts 2006 1:32 Days of Thunder i Odense! Kære miniracing-entusiast, Vi har genoplivet en klassiker! Redaktion: Jan Juul juul.jan@hotmail.com Medarbejdere: Henning Smed Carsten Grønnemann DMRU

Læs mere

Nr. 7 - marts 2007 Danmarks Digitale Miniracing-blad. DM 1:24 Scale i Hørning! Sæsonpremiere i Odense! 1.afd. DM Slot.It m.v. i Odder!

Nr. 7 - marts 2007 Danmarks Digitale Miniracing-blad. DM 1:24 Scale i Hørning! Sæsonpremiere i Odense! 1.afd. DM Slot.It m.v. i Odder! Nr. 7 - marts 2007 Danmarks Digitale Miniracing-blad DM 1:24 Scale i Hørning! Sæsonpremiere i Odense! 1.afd. DM Slot.It m.v. i Odder! Kære miniracing-entusiast, Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com

Læs mere

DM i Aalborg og Odense, samt finalen i Hørning. Test af M-Racings C1-chassis! Nr. 5 - december 2006 Danmarks Digitale Miniracing-blad

DM i Aalborg og Odense, samt finalen i Hørning. Test af M-Racings C1-chassis! Nr. 5 - december 2006 Danmarks Digitale Miniracing-blad Nr. 5 - december 2006 Danmarks Digitale Miniracing-blad Test af M-Racings C1-chassis! - 2. del af artikel DM i Aalborg og Odense, samt finalen i Hørning Kære miniracing-entusiast, Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com

Læs mere

Nr oktober 2007 Danmarks Digitale Miniracing-blad ODDER 400 1:32 NASCAR!

Nr oktober 2007 Danmarks Digitale Miniracing-blad ODDER 400 1:32 NASCAR! Nr. 10 - oktober 2007 Danmarks Digitale Miniracing-blad D ODDER 400 1:32 NASCAR! s e M t i f a ansk Pl! 7 0 0 2 b ter ska Kære miniracing-entusiast, Sommeren (hvis der da overhovedet har været nogen sommer!)

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement 1:24 White Point CanAm + 1:24 Retro Formel 1. DMRU 2017 v

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement 1:24 White Point CanAm + 1:24 Retro Formel 1. DMRU 2017 v Dansk Mini Racing Union 2017 Vognreglement 1:24 White Point CanAm + 1:24 Retro Formel 1 DMRU 2017 v.1.0-1 - GENERELLE REGLER VOGNREGLEMENT 1. TYPER Der skelnes mellem følgende minracing-typer; A) SLOT-RACING

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:32 Open 1:24 Production S16D

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:32 Open 1:24 Production S16D Dansk Mini Racing Union 2014 Vognreglement 1:32 Open 1:24 Production S16D DMRU - 1 - VOGNREGLEMENT GENERELLE REGLER 1. TYPER Der skelnes mellem følgende minracing-typer; A) SLOT-RACING Kendetegnes ved

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:24 Hardbody Classic Klasse A & B

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:24 Hardbody Classic Klasse A & B Dansk Mini Racing Union 2015 Vognreglement 1:24 Hardbody Classic Klasse A & B DMRU 2015-1 - GENERELLE REGLER VOGNREGLEMENT 1. TYPER Der skelnes mellem følgende minracing-typer; A) SLOT-RACING Kendetegnes

Læs mere

Race report fra Triple Ironman i Lensahn

Race report fra Triple Ironman i Lensahn Race report fra Triple Ironman i Lensahn Jeg vil her skrive lidt om projektet 3 double ironman - fra ide til handling. Da jeg i 2011 gennemførte Copenhagen Challenge, var det en super fed oplevelse, og

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:24 Retro Formel 1

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:24 Retro Formel 1 Dansk Mini Racing Union 2019 Vognreglement 1:24 Retro Formel 1 DMRU 2019 v.1.0-1 - GENERELLE REGLER VOGNREGLEMENT 1. TYPER Der skelnes mellem følgende minracing-typer; A) SLOT-RACING Kendetegnes ved metal-chassis

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement Dansk Mini Racing Union 2011 Løbsreglement LØBSREGLER FOR ALLE KLASSER (med mindre der foreligger specielle regler for en klasse, se disse) 1 TILMELDING & TEKNISK KONTROL Kørere, der ønsker at deltage,

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:24 Production S16D

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:24 Production S16D Dansk Mini Racing Union 2019 Vognreglement 1:24 Production S16D DMRU 2019 v.1.0.1-1 - GENERELLE REGLER VOGNREGLEMENT 1. TYPER Der skelnes mellem følgende minracing typer: A) SLOT-RACING Kendetegnes ved

Læs mere

12-TIMERS GRUPPE C LØB HOS ODSHERRED

12-TIMERS GRUPPE C LØB HOS ODSHERRED 12-TIMERS GRUPPE C LØB HOS ODSHERRED Som træning og optakt for Scuderia Minimale til et større løb uden i Europa, havde OSCC stillet deres bane til rådighed fredag d. 8/5-2009 til et 12-timers Slot.it

Læs mere

FANTASTISK AFSLUTNING PÅ 2-TIMERS GRUPPE C

FANTASTISK AFSLUTNING PÅ 2-TIMERS GRUPPE C FANTASTISK AFSLUTNING PÅ 2-TIMERS GRUPPE C Hvad der blot skulle have været fyld i et hul i kalenderen, gik hen og blev et særdeles spændende løb! Med et hul i kalenderen på tre uger skulle onsdagen sådan

Læs mere

Læs i dette nummer om

Læs i dette nummer om Nr. 21 - juli 2009 Danmarks Digitale Miniracing-blad Læs i dette nummer om - 3.afd. DM for 1:32 Slot.It - DM for 1:24 S16D & X12 hos HMK - 2. afd. DM for 1:24 Hardbody i Odense - Junior/Senior 2-timers

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:32 Open 1:24 Production S16D

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:32 Open 1:24 Production S16D Dansk Mini Racing Union 2018 Vognreglement 1:32 Open 1:24 Production S16D DMRU 2018 v.1.0.1-1 - GENERELLE REGLER VOGNREGLEMENT 1. TYPER Der skelnes mellem følgende minracing-typer; A) SLOT-RACING Kendetegnes

Læs mere

4.afd. WP CanAm! TRACKTEST! 1:24 RETRO F1! DM-race i Sparkær! - ny klasse?..se side 6! Nr. 16 - september 2008. Danmarks Digitale Miniracing-blad

4.afd. WP CanAm! TRACKTEST! 1:24 RETRO F1! DM-race i Sparkær! - ny klasse?..se side 6! Nr. 16 - september 2008. Danmarks Digitale Miniracing-blad Nr. 16 - september 2008 4.afd. WP CanAm! Danmarks Digitale Miniracing-blad TRACKTEST! - BRM R-T-R Group C 1:24 RETRO F1! - ny klasse?..se side 6! DM-race i Sparkær! Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com

Læs mere

Nr. 12 - januar/februar 2008 Danmarks Digitale Miniracing-blad. Tracktesten! - sidste del om at bygge en S16D-bil. Nyt i 2008!

Nr. 12 - januar/februar 2008 Danmarks Digitale Miniracing-blad. Tracktesten! - sidste del om at bygge en S16D-bil. Nyt i 2008! Nr. 12 - januar/februar 2008 Danmarks Digitale Miniracing-blad Tracktesten! - sidste del om at bygge en S16D-bil! d e i f i d o M c i s s lassic a l C n C i d Fly bedste ud af t - få de Nyt i 2008! Redaktion:

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement 1:24 White Point CanAm + 1:24 Retro Formel 1 DMRU 2015-1 -

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement 1:24 White Point CanAm + 1:24 Retro Formel 1 DMRU 2015-1 - Dansk Mini Racing Union 2015 Vognreglement 1:24 White Point CanAm + 1:24 Retro Formel 1 DMRU 2015-1 - GENERELLE REGLER VOGNREGLEMENT 1. TYPER Der skelnes mellem følgende minracing-typer; A) SLOT-RACING

Læs mere

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter Hermed en færdig redigeret resultatliste Af: Benny Lykke Så er tiden kommet til at det Danske Mesterskab for senior skal løbe af stablen, skytter

Læs mere

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Harzen 2010 Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Vi lagde ud fredag formiddag sol og 22 grader og havde besluttet os for at starte til venstre op af bakke, men B holdet stod

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:24 White Point CanAm + 1:24 Retro Formel 1

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:24 White Point CanAm + 1:24 Retro Formel 1 Dansk Mini Racing Union 2009 Vognreglement 1:24 White Point CanAm + 1:24 Retro Formel 1 VOGNREGLEMENT GENERELLE REGLER 1. TYPER Der skelnes mellem følgende minracing-typer; A) SLOT-RACING Kendetegnes ved

Læs mere

============================================================================

============================================================================ Challenger Cab Skrevet af Cigaretteman - 2008/12/07 18:05 Hej Mopar freaks er ny her i forumet og ville lige hilse på med en lille tråd om mit renoverings projekt. Jeg købte bilen for 10 år siden og kørte

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 EM i Herning MIT 2013 Baltimore Jeg sidder på min seng her i Baltimore en solrig søndag formiddag, Det er min første rigtige fridag i 2014, ingen træning, ingen

Læs mere

SPONSORMATERIALE 2015 KARTING TEAM RACING WITH FERRARI

SPONSORMATERIALE 2015 KARTING TEAM RACING WITH FERRARI SPONSORMATERIALE 2015 KARTING TEAM RACING WITH FERRARI FORMULA RACING RACING with FERRARI FORMULA RACING er et professionelt dansk racerteam stiftet og 100 % ejet af den danske importør af Ferrari og Maserati,

Læs mere

MMRK s Monday Night. Drag Racing KLASSER & REGLER

MMRK s Monday Night. Drag Racing KLASSER & REGLER MMRK s Monday Night Drag Racing KLASSER & REGLER KLASSE 1 - Top Fuel (TF/D) + Top Alcohol (TA/D) Dragsters SKALA : 1:24/1:25 26-40 cm total BREDDE : max. 86 mm HØJDE : max. 10 cm målt fra baneoverflade

Læs mere

DMRU Delegeretforsamling 2018.

DMRU Delegeretforsamling 2018. DMRU Delegeret forsamling 2018 blev afholdt søndag den 25. november 2018 I Fælleshuset, Skalbjerg, 5492, Vissenbjerg hvor Stephen Wagstaffe var vært. Tilstede var 15 medlemmer: Peter Larsen KMRC Lasse

Læs mere

Kontaktinfo om Youngtimer. Spørgsmål vedrørende Youngtimer Bjarne Madsen: Tlf. 5190 8501 (efter kl. 18) E-mail: sams@sport.dk

Kontaktinfo om Youngtimer. Spørgsmål vedrørende Youngtimer Bjarne Madsen: Tlf. 5190 8501 (efter kl. 18) E-mail: sams@sport.dk Kontaktinfo om Youngtimer Spørgsmål vedrørende Youngtimer Bjarne Madsen: Tlf. 5190 8501 (efter kl. 18) E-mail: sams@sport.dk Martin M Thillemann Tlf. 8938 1085 (efter kl. 18) E-mail: martinthillemann@hotmail.com

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Profil - Micki Lorenzen. Profil - Carsten Lorenzen

Indholdsfortegnelse. Profil - Micki Lorenzen. Profil - Carsten Lorenzen 2015p Legend Cup Indholdsfortegnelse Side 1 Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Velkommen Synlighed Profil - Micki Lorenzen Profil - Carsten Lorenzen Kontakt Velkommen MICCAR RACING er et racing-team fra Sønderjylland,

Læs mere

Løbskalender: xx/xx 201x Baner og løbsdatoer følger Stephans 1:32 Classic-serie.

Løbskalender: xx/xx 201x Baner og løbsdatoer følger Stephans 1:32 Classic-serie. Regler 1:32 Special Saloon Sjælland Løbskalender: xx/xx 201x Baner og løbsdatoer følger Stephans 1:32 Classic-serie. 6 runder årligt, 3 i foråret (marts-maj) og 3 i efteråret (september-november). Serien

Læs mere

Gear. Når så gearet står perfekt sætter vi den anden lodning.

Gear. Når så gearet står perfekt sætter vi den anden lodning. Gear Gear til slotcars kommer i 3 forskellige Pitch s. Pitch er det antal tænder der ville være på et gearhjul med en diameter på en tomme, eller med andre ord, antallet af tænder divideret med diameteren

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:32 Open 1:24 Production S16D

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:32 Open 1:24 Production S16D Dansk Mini Racing Union 2013 Vognreglement 1:32 Open 1:24 Production S16D VOGNREGLEMENT GENERELLE REGLER 1. TYPER Der skelnes mellem følgende minracing-typer; A) SLOT-RACING Kendetegnes ved metal-chassis

Læs mere

14. marts 2004 blev der afholdt et 4-timers løb på Københavns Rådhus og her er en artikel om hele arrangementet.

14. marts 2004 blev der afholdt et 4-timers løb på Københavns Rådhus og her er en artikel om hele arrangementet. Le Mans på Rådhuset 14. marts 2004 blev der afholdt et 4-timers løb på Københavns Rådhus og her er en artikel om hele arrangementet. Der var fire team som hver bestod af fire kørere og der blev kørt på

Læs mere

DM Slot.It - 2. og 3. afdeling

DM Slot.It - 2. og 3. afdeling Nr. 15 - juni 2008 Danmarks Digitale Miniracing-blad DM Slot.It - 2. og 3. afdeling White Point CanAm i Randers 3. afdeling 1:24 Junior i Blovstrød Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com Medarbejdere:

Læs mere

Fit for fight mødte teamet op i Næstved til 4 prøver på en rundbane i industrikvarteret og sidste og afgørende afdeling af Yokohamamesterskabet Øst.

Fit for fight mødte teamet op i Næstved til 4 prøver på en rundbane i industrikvarteret og sidste og afgørende afdeling af Yokohamamesterskabet Øst. Oktober 2008 Sejr til KM Svensson Motorsport! Det lokale Ringsted mandskab, Per G. Hansen og Karsten M. Svensson, sejrede i 4. afd. af Yokohamamesterskabet Øst og blev dermed samlet vinder i klassen af

Læs mere

Danske. Af Bjørn Bæk Nielsen og Gunnar Nørager DPIF fodboldudvalg Fotos: Gunnar Andersen og Robert Hansen, DPIF

Danske. Af Bjørn Bæk Nielsen og Gunnar Nørager DPIF fodboldudvalg Fotos: Gunnar Andersen og Robert Hansen, DPIF Danske politimesterskaber Fredericia Forenede Fodboldklubbers baner ved Madsbyparken var atter skueplads for et dansk politimesterskab i fodbold. Sidste år blev 11-mands afholdt på de selvsamme baner.

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement Dansk Mini Racing Union 2004 Vognreglement VOGNREGLEMENT GENERELLE REGLER 1. TYPER Der skelnes mellem følgende minracing-typer; A) SLOT-RACING Kendetegnes ved metal-chassis (hjemmelavet eller produktionsfremstillet),

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement 1:24 White Point CanAm + 1:24 Retro Formel 1. DMRU 2016 v

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement 1:24 White Point CanAm + 1:24 Retro Formel 1. DMRU 2016 v Dansk Mini Racing Union 2016 Vognreglement 1:24 White Point CanAm + 1:24 Retro Formel 1 DMRU 2016 v.1.1-1 - GENERELLE REGLER VOGNREGLEMENT 1. TYPER Der skelnes mellem følgende minracing-typer; A) SLOT-RACING

Læs mere

Nr. 2 - maj 2006 Danmarks Digitale Miniracing-blad

Nr. 2 - maj 2006 Danmarks Digitale Miniracing-blad Nr. 2 - maj 2006 Danmarks Digitale Miniracing-blad Kære miniracing-entusiast, Responsen på vort nye blad har været meget positiv, og vi takker for de mange pæne ord, som er faldet i denne forbindelse.

Læs mere

Michael Hartvig. Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub,

Michael Hartvig. Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub, Michael Hartvig Fra: Risskov Taekwondo Klub [ChungMoo@klub-modul.dk] Sendt: 3. april 2013 11:17 Emne: Nyhedsbrev april 2013 Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub, Foråret ser langsomt ud til også at være

Læs mere

Danmark-Tyskland VIP-ARRANGEMENT GF WORLD CUP 10 DHF PARTNER. Torsdag d. 23. september 2010 Van Koch, Århus Lystbådehavn

Danmark-Tyskland VIP-ARRANGEMENT GF WORLD CUP 10 DHF PARTNER. Torsdag d. 23. september 2010 Van Koch, Århus Lystbådehavn DANSK HÅNDBOLD FORBUND Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Telefon +45 4326 2400 dhf@dhf.dk Besøg os på: www.dhf.dk DHF PARTNER VIP-ARRANGEMENT Torsdag d. 23. september 2010 Van Koch, Århus Lystbådehavn

Læs mere

Teknisk Reglement 2019 OSCC.

Teknisk Reglement 2019 OSCC. Teknisk Reglement 2019 OSCC. 1/32 DTM. Tilladte biler er modeller af DTM Biler fra 2014 og frem. Fabrikat: Carrera eller SCX. Alle fabriksmalede og dekorerede karrosser er tilladte. Originalt cockpit eller

Læs mere

Velkommen... til årets Delegeretforsamling i Skalbjerg!

Velkommen... til årets Delegeretforsamling i Skalbjerg! 2012 Velkommen... til årets Delegeretforsamling i Skalbjerg! Jeg glæder mig til at se rigtigt mange af jer deltage i dette års Delegeretforsamling i DMRU. Igen i år er DMRU vært ved en mindre frokost,

Læs mere

Vojens DiscGolfPark DGK Mere Sidevind

Vojens DiscGolfPark DGK Mere Sidevind Først og fremmest Hvad er Disc Golf egentlig? Disc golf er magen til traditionel golf, men i stedet for kølle og bold bruger man specielle frisbee's - de såkaldte golfdiscs. Golfdiscen kastes efter et

Læs mere

Jeugdtour van Assen 1996

Jeugdtour van Assen 1996 Jeugdtour van Assen 1996 Af: Tonni Johannsen (SCK-Nyt 4/1996). Det er lørdag den 20. juli, taskerne og cyklen er pakket i bilen. Kl. 17.30 startede min far bilen. Jeg skulle til Kolding og derefter med

Læs mere

Nyt for løberne. Plan for afviklingen af CrossChallenge 2012-2013

Nyt for løberne. Plan for afviklingen af CrossChallenge 2012-2013 Nyt for løberne Plan for afviklingen af CrossChallenge 2012-2013 27. oktober Korsør NM cross iagttagelsesløb Jun pi. 4,5 km Jun dr. 6,0 km Kvinder 7,5 km Mænd 9,0 km 10. november Tårnby, Amager Nordisk

Læs mere

Nicklas Manager Sebastian Hove Emil Dose Martin Ford

Nicklas Manager Sebastian Hove Emil Dose Martin Ford SM Rotax finaler var i 2011 henlagt til Roskilde Racing Center med Hedelands Motor Klub som arrangør. Rotax Mini - Junior og DD2 var til afvikling ved søndagens arrangement. Rotax Senior klassen skulle

Læs mere

OKART-GP GOKART. Der var afbud fra Michael Larsen (Team Blå), som blev erstattet af Jacob Lauesen, samt fra Bo Skifting, Team Grøn.

OKART-GP GOKART. Der var afbud fra Michael Larsen (Team Blå), som blev erstattet af Jacob Lauesen, samt fra Bo Skifting, Team Grøn. Løbsrapport afd. 9 Lockarps Hyrkart (11.10.2010) On board video: Heat 1 - (Lasse Smidt - redigeret) Heat 2 - (Mikael Lohmann) Originale skemaer Intro: Årets næstsidste afdeling og samtidig årets sidste

Læs mere

4.løb/2 Sir Diamond: 5.løb/4 Sir William: 7.løb/2 Viktor B: 6.løb/5 Royal Dream: 7.løb/4:

4.løb/2 Sir Diamond: 5.løb/4 Sir William: 7.løb/2 Viktor B: 6.løb/5 Royal Dream: 7.løb/4: Løbsdag d 26.06.15 Kaj Westergaard seler 3 heste ud fra stalden og med et par spændende chancer: 4.løb/2 Sir Diamond: Gik et helt vildt topløb senest, hvor den sad i dødens hele vejen rundt i toptempo

Læs mere

Turen til Sverige. Vejen derop var enten op til Frederikshavn og over med færgen til Göteborg eller over med broerne eller bro/færgerne ved Helsingør.

Turen til Sverige. Vejen derop var enten op til Frederikshavn og over med færgen til Göteborg eller over med broerne eller bro/færgerne ved Helsingør. Turen til Sverige. Efter mere en et halvt års forberedelse på en tur til Sverige var dagen kommet den 30 maj og 4 dage frem, vejr meldingen forud for turen var lidt spændende, der skulle være gode dage

Læs mere

Seniornyt. senior mc danmark. Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne. ikke noget problem med at få ned.

Seniornyt. senior mc danmark. Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne. ikke noget problem med at få ned. Seniornyt Nr.3 august 2013 Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne ikke noget problem med at få ned. senior mc danmark 29. årgang. Senior-nyt Officielt klubblad for landsforeningen Senior-MC-

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, lørdag den 24. februar 2018 kl. 10:30 i klubhuset

Referat af ordinær generalforsamling, lørdag den 24. februar 2018 kl. 10:30 i klubhuset Referat af ordinær generalforsamling, lørdag den 24. februar 2018 kl. 10:30 i klubhuset Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning 5. Valg af kasserer

Læs mere

Månedens kajak November 2010 Necky Chatham 17 & 18

Månedens kajak November 2010 Necky Chatham 17 & 18 Månedens kajak November 2010 Necky Chatham 17 & 18 (Foto: Michael i hans Necky Chatham 18 - Februar 2010) Det var egentlig ikke fordi, jeg skulle have en ny kajak jeg var bare taget af sted sammen med

Læs mere

Nr. 11 - december 2007 Danmarks Digitale Miniracing-blad. Karrosseriet monteres! - 4.del af Sådan bygges en 1:24 S16D Production-bil!

Nr. 11 - december 2007 Danmarks Digitale Miniracing-blad. Karrosseriet monteres! - 4.del af Sådan bygges en 1:24 S16D Production-bil! Nr. 11 - december 2007 Danmarks Digitale Miniracing-blad b! a k s r te s e M fit a l P Tysk Karrosseriet monteres! - 4.del af Sådan bygges en 1:24 S16D Production-bil! Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com

Læs mere

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG 6 Kære Siggi Nu nærmer tiden sig til at vi skal skifte formand, derfor vil jeg gerne på holdets vejne sige rigtig mange tak for de 20 år der er gået med dig

Læs mere

Danmarks Digitale Miniracing-blad

Danmarks Digitale Miniracing-blad Danmarks Digitale Miniracing-blad Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com Medarbejdere: Henning Smed Niels Elmholt Christensen Carsten Grønnemann DMRU s bestyrelse: Jan Juul (formand) Erik Noltensmejer

Læs mere

Agenda. Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30

Agenda. Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30 Velkommen Agenda Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30 Agenda Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner

Læs mere

Vedtægter & Reglement

Vedtægter & Reglement Dansk Mini Racing Union 2003 Vedtægter & Reglement VEDTÆGTER 1 NAVN Unionens navn er Dansk Mini Racing Union, forkortet DMRU. 2 FORMÅL Unionens formål er at fremme interessen for miniracing i Danmark,

Læs mere

Danmarks Digitale Miniracing-blad

Danmarks Digitale Miniracing-blad Danmarks Digitale Miniracing-blad Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com Medarbejdere: Henning Smed Niels Elmholt Christensen Carsten Grønnemann DMRU s bestyrelse: Jan Juul (formand) Erik Noltensmejer

Læs mere

- Livet er stadig for godt til at sige, at jeg ikke vil mere

- Livet er stadig for godt til at sige, at jeg ikke vil mere - Livet er stadig for godt til at sige, at jeg ikke vil mere Michael Svendsen har besluttet sig for at sige ja til respirator. Men den dag han ikke længere kan tale eller skrive, vil han have den slukket

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Kirke for børn og unge afslutningsgudstjeneste for minikonfirmander og deres familier 22.06.14 kl. 17.00

Kirke for børn og unge afslutningsgudstjeneste for minikonfirmander og deres familier 22.06.14 kl. 17.00 1 Kirke for børn og unge afslutningsgudstjeneste for minikonfirmander og deres familier 22.06.14 kl. 17.00 Præludium 290 I al sin glans 46 Sorrig og glæde 70 Du kom til vor runde jord 42 I underværkers

Læs mere

Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com

Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com Medarbejdere: Henning Smed Niels Elmholt Christensen Christoffer Hartwig Kære miniracing-entusiast, Så er vi endelig igen på banen med et nyt nummer af bladet. Vi

Læs mere

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620.

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Vi fik den midt i maj måned, og kunne lige nå en enkelt week-end på

Læs mere

0 SPOR: DREAMS OF A GOOD LIFE 00:00:00:00 00:00:00:08. 1 Frem for alt vil jeg bare 10:01:08:05 10:01:13:2 studere, så meget som muligt.

0 SPOR: DREAMS OF A GOOD LIFE 00:00:00:00 00:00:00:08. 1 Frem for alt vil jeg bare 10:01:08:05 10:01:13:2 studere, så meget som muligt. 0 SPOR: DREAMS OF A GOOD LIFE 00:00:00:00 00:00:00:08 1 Frem for alt vil jeg bare 10:01:08:05 10:01:13:2 studere, så meget som muligt. 2 Tjene penge og leve godt. Det var 10:01:14:00 10:01:20:0 min drøm.

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Så er udendørssæsonen kommet godt i gang, og vi har afholdt et vellykket åbent hus arrangement, som også har givet anledning til nogle nye ansigter i klubben. Det er også den tid på året, hvor

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM.

Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM. Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM. Lørdag den 1. juni blev Retriever Klubbens DM for hold afholdt af Region Østjylland på Fussingø, ved Randers. Det fynske hold bestod i år af: Anette Hussmann med

Læs mere

WACHTELHUNDENYT NR 3 2011

WACHTELHUNDENYT NR 3 2011 WACHTELHUNDENYT NR 3 2011 WACHTELHUNDEGRUPPEN DANMARK www.wachtelhunden.dk 1 FORMANDENS KLUMME Jagt sæsonen er godt og vel i gang, og året går mod enden, hvorfor jeg vil ønske jer alle er rigtig godt nytår.

Læs mere

Danish Thundersport Championship - Danmarks nye racerklasse

Danish Thundersport Championship - Danmarks nye racerklasse Danish Thundersport Championship - Danmarks nye racerklasse En ny motorsport epoke er startet med DTC Danish Thundersport Championship Den nye topklasse i dansk bilsport Danish Thundersport Championship

Læs mere