PRAKTISK ERFARING OG FAGLIG KUNNEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PRAKTISK ERFARING OG FAGLIG KUNNEN"

Transkript

1 / 1 EV TRANSPORT Få optimeret forretningen med en effektiv transportløsning Det har stor betydning, at Elbek & Vejrup har branchekendskab, da problematikken fra idé til virkelighed ofte bliver meget kortere. Den internationale konkurrence i transportbranchen øges, og behovet for at konsolidere sig skærpes. Disse udfordringer stiller stadigt stigende krav til udbuddet af effektive transportløsninger. I arbejdet med at strømline og effektivisere forretningsgangene er en målrettet IT-løsning en god start. Tina Rafn Økonomiansvarlig Torben Rafn & Co. A/S Mange transportvirksomheder har endnu til gode at stifte bekendskab med en effektiv IT-løsning og klarer dagligdagen med papircharteks, regneark og dobbeltregistreringer, der både kræver ekstra tid og meget arbejdskraft. BEVAR OVERBLIKKET Opgaverne for moderne transport- og speditionsvirksomheder bliver konstant mere komplekse og omfattende. Det er altafgørende med en effektiv, tidssvarende IT-løsning, der skaber overblik over forretningen, holder styr på opgaverne og gør det muligt at yde høj service over for kunderne. Og jo mere avancerede logistikydelser, des vigtigere er det at have en effektiv IT-løsning, der hjælper dig med at bevare overblikket så du fortsat kan drive en konkurrencedygtig virksomhed. Tlf elbek-vejrup.dk PRAKTISK ERFARING OG FAGLIG KUNNEN EV Transport fra Elbek & Vejrup er økonomistyring målrettet din branche. Brancheløsningen effektiviserer alle administrative processer forbundet med spedition og håndtering af sø,- luft- og vejtransport samt logistik. Løsningen er udviklet i samarbejde med vores kunder inden for transport- og speditionsbranchen og har på den måde kombineret stor faglig viden med indgående praktisk erfaring. Hos Elbek & Vejrup har vi flere medarbejdere uddannet inden for transport og spedition og har derfor stor forståelse for både din forretning og branchens generelle vilkår. Det har resulteret i en brancheløsning, der stiller dig stærkt i forhold til konkurrenterne.

2 / 2 Fordele ved EV Transport Øget konkurrencedygtighed Optimal kundeservice Data skal kun indtastes én gang fra booking til fakturering Færre fejl Samlet og detaljeret overblik over forretningen Tidssvarende og fremtidssikret løsning Brugervenlig og let at komme i gang med Mulighed for individuel tilpasning Baseret på standardløsningen Microsoft Dynamics NAV Fuld integration til Excel, Word, Outlook, MS SharePoint (dokumentstyring) m.v. OPTIMERING AF ARBEJDSPROCESSER Al handel foregår elektronisk - lige fra booking til fakturering. Muligheden for at lave kunde- eller gruppeafhængige prisaftaler gør det nemt at fakturere dine kunder hurtigt og uden fejl. Man kan advisere per eller fax til modtager, (kræver PDF-Manager) når varen er afsendt. På den måde er der kontakt mellem din virksomhed og den enkelte kunde gennem hele processen. Og samtidig sparer det dig tid, fordi en mængde papirflow og manuelle rutiner undgås. Nu overføres informationerne fra transportbåndet direkte til Dynamics NAV, så vi slipper for en masse tastearbejde. Vi forventer at kunne vækste 50% uden ansættelse af yderligere administrativ arbejdskraft. Jesper Høilund Adm. direktør Prime Cargo A/S EN FREMTIDSSIKRET LØSNING EV Transport er baseret på virksomhedssystemet Microsoft Dynamics NAV og indeholder som standard de funktioner, en moderne transportvirksomhed har brug for. Hvis din virksomhed har specielle behov, målretter vi løsningen til din forretning. Microsoft Dynamics NAV har en fleksibel struktur, så vi kan foretage tilpasninger og videreudvikle løsningen. Udgifterne til opdatering er også væsentligt lavere end ved andre produkter. Dermed er du sikret en løsning, som holder langt ind i fremtiden. OPTIMAL BRUGERVENLIGHED Der er fuld integration mellem de forskellige dele af løsningen, og derfor er det kun nødvendigt at taste oplysninger ind én gang. Det sparer tid på det administrative arbejde og minimerer risikoen for fejl i data. Desuden har EV Transport 100% integration til andre Microsoft-produkter som Word og Excel. Derfor kan du let lave tabeller og grafer i Excel-regneark ved at trække på data direkte fra Microsoft Dynamics NAV. Microsoft Dynamics NAV er udviklet med et moderne og brugervenligt design og overskuelige skærmbilleder, der nemt giver hurtigt overblik over forretningen for alle led i virksomheden. EN SAMLET LØSNING Med EV Transport kan du effektivt styre din virksomheds arbejdsprocesser. Alt fra booking til fakturering foregår i én og samme løsning, og du kan både behandle bookinger af full-load, part-load og stykgods. Med EV Transport sparer du tid, får et øget overblik og dermed konkurrencemæssige fordele.

3 / 3 EV Transport henvender sig til hele transportsektoren om det er til lands, til vands eller i luften! Løsningen håndterer blandt andet følgende: Booking/Quick-booking Advisering (via mail hvis tilkøb af PDF Manager) Disponering Chartek/deltur Ugeliste (overblik over biler) Fragtdokumenter Prisaftaler Fakturering Vognkreditering Forudregistrering af omkostninger til ComLog Skabeloner (Chartek / booking) Forsikringsdokumenter Mulighed for at udvide med: EV Lagerhotel EV Værksted PDF Manager Feltkontrol Online Toldbehandling Bilagshåndtering (EV Workflow) Palleregnskab E-eksport (integration til SKAT) BOOKING/QUICK-BOOKING En effektiv bookingproces er vigtig, uanset transportform, typen af transport- og speditionsvirksomhed eller det gods, der transporteres. I bookingmodulet indtastes alle ordrer ved modtagelse og herefter genbruges oplysningerne helt frem til fakturering og bogføring. Du får: E-booking fra agenter og kunder eksempelvis via XML/EDI Altid overblik over igangværende og kommende opgaver Elektronisk advisering Ordremodtagelse Toldstatus på bookinger Viderebooking. Så kan du samle flere bookinger/sager på ét fragtbrev og bevare fuld sporbarhed i systemet/distribution Tilfør forventede omkostninger hvad er f.eks. indtægter og udgifter på en tur Opret hurtigt proforma-booking med automatisk sagsoprettelse Quick-booking

4 / 4 DISPONERING Løsningen indeholder som standard mulighed for nemt og smart at disponere. Desuden er der mulighed for at integrere til mere teknisk udstyr monteret i bilerne. Elektronisk billiste med kalenderstyring giver via storskærm et fuldt overblik over læsning og losning. Du kan disponere direkte fra billisten og dermed få et hurtigt og præcist overblik over bilkapacitet. Det mindsker samtidig risikoen for fejl- og dobbeltbookinger. Du får: Integration/E-booking. Integrér via XML, EDI m.m. Det betyder, at kunderne nemt kan sende deres ordre/booking direkte til systemet, hvor de automatisk oprettes som proformabookinger lige til at disponere. Der er nemt at etablere integration til Com-log. Pallestyring og regnskab Kapacitetsstyring Fordeling af trailerleje CHARTEK/TUR I en speditionsvirksomhed er chartekket ofte det centrale omdrejningspunkt. I chartekregnskabet samles alle indtægter og udgifter ved hver enkelt transport og giver dermed hurtigt et overblik over det aktuelle dækningsbidrag. Du får: Hurtig økonomisk opfølgning på turen med mulighed for efterkalkulation Disponenten bliver bevidst om omkostninger for en tur Finansielt overblik PRISAFTALER Alle priser fra leverandører og agent og til kunder håndteres. Du får: Automatisk prissætning til kunden og en forventet udgift fra transportør. Mulighed for et ubegrænset antal prisaftaler og - niveauer til salgs- og kostpriser. Du kan ligeledes indsætte gyldighedsdato, til-/fra-dato og angive, om pris/ aftale er aktiv for pågældende kunde. Realistisk budgetlægning, da de kan tilføre omkostninger. FRAGTDOKUMENTER Løsningen giver mulighed for indtastning og udskrift af en række forskellige transportdokumenter, herunder: CMR-fragtbrev Flere bookinger på samme fragtbrev Fortoldning/elektronisk opkobling til SKAT Udførsel, B/L (house/master), B-nummer, etc. Dokumentstyring/Matrix. Vedhæft elektroniske dokumenter til en sag. Dokumenter kan tilknyttes sager, og via en liste kan du vælge at åbne præcis dét dokument, du har brug for. Du kan ligeledes tilknytte skabeloner og overføre f.eks. adresseoplysninger. Tilføj adviseringsoplysninger og -metoder på hver kunde via , brev, fax eller telefon. Bilagstyperne er f.eks. adkomstadvis, serviceliste, faktura, kreditnota, losseliste, fragtbrev, eget fragtbrev og kontoudtog. Løsningen indeholder skabeloner for CMR-fragtbreve baseret på standarder fra bl.a. Danske Fragtmænd.

5 / 5 FAKTURERING Faktureringen er selvsagt vigtig for en virksomhed. Mange steder bruges der mange manuelle ressourcer på denne proces, som med fordel kan effektiviseres. Effektiv elektronisk fakturering Kunde- eller gruppeafhængige prisaftaler Automatisk bogføring Advisering. Tilføj adviseringsoplysninger og -metoder på hver kunde, f.eks. via , brev, fax eller telefon. Bilagstyperne er f.eks. adkomstadvis, serviceliste, faktura, kreditnota, losseliste, fragtbrev, eget fragtbrev og kontoudtog Samlefakturering. EV LAGERHOTEL Elbek & Vejrup har udviklet EV Lagerhotel, der hjælper dig med at skabe et hurtigt og solidt overblik over dit lagerhotels kapacitet og varebeholdning. Du kan samtidig styre faktureringen effektivt. F.eks. kan du fakturere lagerleje ud fra egne opstillede kriterier - størrelse, tid, månedsafregning, fridage m.v. Med EV lagerhotel får du en let og overskuelig håndtering og et solidt overblik over ind- og udleveringer. Du kan ligeledes udnytte din lagerkapacitet optimalt. EV Lagerhotel giver dig mulighed for: Styring af FIFO/LIFO/Best before Styring af pick/pack Ordrescanning og labeludskrivning Mulighed for tilkøb af webadgang, der giver dine kunder mulighed for at kontrollere sin varebeholdning samt oprette udleveringer Statistiske udtræk på kunders lagerbeholdning, dato/periode etc. Du er dermed sikret et solidt overblik og optimal udnyttelse af lagerpladsen. EV VÆRKSTED Din virksomhed har også mulighed for at tilkoble Elbek & Vejrup værkstedsløsning, som giver dig mulighed for effektiv styring og overblik over hele vognparken i forhold til eftersyn, reparation, disponering (integration til transport-løsningen) m.m. Tlf elbek-vejrup.dk EV Værksted giver dig mulighed for: Nemt at få overblik over, hvilke eftersyn der skal afvikles i en given periode Frembringelse af nyttige statistikker og rapporter om værkstedet og maskinparkens tilstand Mulighed for at foretage investeringskalkulationer Fakturere eksterne kunder / omkostningsføre udgifter internt på transportenheder Integration til standard NAV Lager Udskrift af arbejdssedler.

Microsoft Dynamics C5. Mere overskud til dig og din forretning. Økonomistyring til små og mellemstore virksomheder

Microsoft Dynamics C5. Mere overskud til dig og din forretning. Økonomistyring til små og mellemstore virksomheder Microsoft Dynamics C5 Mere overskud til dig og din forretning Økonomistyring til små og mellemstore virksomheder Indhold Få mere overskud til at gøre det du vil... 3 Gør hverdagen nemmere.... 4 Vil du

Læs mere

Hvilke fordele kan din virksomhed få med en effektiv administrativ løsning?

Hvilke fordele kan din virksomhed få med en effektiv administrativ løsning? Her finder du Navision Australien Belgien Canada Danmark Finland Frankrig Holland Indien Island Italien Litauen Norge Polen Portugal Rusland Schweiz Singapore Slovenien Spanien Storbritannien Sverige Sydafrika

Læs mere

It-fundamentet, du kan bygge forretning på

It-fundamentet, du kan bygge forretning på It-fundamentet, du kan bygge forretning på It-løsninger specialudviklet til dine behov løfter produktivitet og bundlinje EG Byg & Installation www.eg.dk/byg Styrk bundlinjen Potentialet for øget produktivitet

Læs mere

Det handler om at vælge rigtigt - første gang!

Det handler om at vælge rigtigt - første gang! AuditPlus - Revisorbranchens foretrukne løsning Det handler om at vælge rigtigt - første gang! Indhold AuditPlus - en brancheløsning til revisorene...side.2 Processer...Side.3 Magnus Informatik...Side.4

Læs mere

RCS WTM Time Manager. RCS WTM Time Manager 100 % webbaseret og integreret til forskellige økonomisystemer

RCS WTM Time Manager. RCS WTM Time Manager 100 % webbaseret og integreret til forskellige økonomisystemer RCS WTM Time Manager RCS WTM Time Manager 100 % webbaseret og integreret til forskellige økonomisystemer RCS WTM Time Manager er et enkelt og effektivt system til at registrere time- og ressourceforbruget

Læs mere

It-løsninger, der sikrer stærk styring af projekter og produktion

It-løsninger, der sikrer stærk styring af projekter og produktion It-løsninger, der sikrer stærk styring af projekter og produktion Få styr på fremdrift, kapacitetsudnyttelse og hele dit projektflow EG Byg & Installation www.eg.dk/byg Hvor trykker skoen egentlig? Trenden

Læs mere

Juletilbud til Mamut kunder

Juletilbud til Mamut kunder EKSTRA BRUGERLICENS rabat Læs mere side 3 INVESTER I VIDEN op til 47% på kursus Læs mere side 8 op til 47% 9 AF 10 HAR ADGANG TIL INTERNETTET! Er du tilgængelig? Læs mere side 4 Juletilbud til Mamut kunder

Læs mere

Nem økonomistyring Mere tid til resten af livet

Nem økonomistyring Mere tid til resten af livet Nem økonomistyring Mere tid til resten af livet Indhold Overskud er mere end et tal... 3 Det handler om din tid, dine penge og alt det andet i dit liv... 5 Var det en minibil, ville vi fremhæve den overraskende

Læs mere

TeamLink Workflow Elektronisk fakturastyring

TeamLink Workflow Elektronisk fakturastyring Side 1 TeamLink Workflow Elektronisk fakturastyring TeamLink A/S Tel.: +45 70 26 66 11 www.teamlink.dk fakturastyring@teamlink.dk Uanset om du har 2.000 eller 200.000 indgående fakturaer pr. år, er processen

Læs mere

360 for Business. En standard løsning for dokument- og informationshåndtering bygget ind i SharePoint.

360 for Business. En standard løsning for dokument- og informationshåndtering bygget ind i SharePoint. 360 for Business En standard løsning for dokument- og informationshåndtering bygget ind i SharePoint. - Giver kontrol over dokumenter, god videndeling og højere effektivitet Dokumenthåndtering - Arkivering

Læs mere

Detailkædeløsninger, der skaber sammenhæng. daax detail binder din virksomhed tættere sammen. stærke led i kæden

Detailkædeløsninger, der skaber sammenhæng. daax detail binder din virksomhed tættere sammen. stærke led i kæden Detailkædeløsninger, der skaber sammenhæng daax detail binder din virksomhed tættere sammen stærke led i kæden En kæde er ikke stærkere end it-løsningen tillader På et tidspunkt i en detailkædes liv kan

Læs mere

DEN KOMPLETTE VÆRDIKÆDE MOBILITET SKABER VÆRDI FOR MOBILE MEDARBEJDERE

DEN KOMPLETTE VÆRDIKÆDE MOBILITET SKABER VÆRDI FOR MOBILE MEDARBEJDERE DEN KOMPLETTE VÆRDIKÆDE MOBILITET SKABER VÆRDI FOR MOBILE MEDARBEJDERE Læs mere på www.locus.dk LOCUS VÆRDI FOR MOBILE MEDARBEJDERE Locus makes mobility easy! Det er vores vision og leveregel. Vi leverer

Læs mere

Bredana CRM Foodservice brancheløsning

Bredana CRM Foodservice brancheløsning Bredana CRM Foodservice brancheløsning Vejen til optimal styring af salgs- og marketing processerne i foodservicebranchen baseret på Microsoft Dynamics CRM www.bredana.dk Indhold» Vi kan hjælpe dig med

Læs mere

Fødevareløsning. - en komplet brancheløsning til fødevareindustrien

Fødevareløsning. - en komplet brancheløsning til fødevareindustrien Fødevareløsning - en komplet brancheløsning til fødevareindustrien 7 STORE UDFORDRINGER Fødevareindustrien ved, at det at stille mad på bordet ikke er så enkelt, som at åbne køleskabet. Som fødevarevirksomhed

Læs mere

Værd at vide om Human Resource Management. Vækst via optimering af personaleadministration og udvikling af menneskelige ressourcer

Værd at vide om Human Resource Management. Vækst via optimering af personaleadministration og udvikling af menneskelige ressourcer Værd at vide om Human Resource Management Vækst via optimering af personaleadministration og udvikling af menneskelige ressourcer Velkommen til Værd at vide om Human Resource Management Indhold Erhvervslivet

Læs mere

Plus: Er du parat til. Din nye databaseplatform Sikker backup og nye muligheder. Microsoft Office 2010 Øget fleksibilitet via Internettet

Plus: Er du parat til. Din nye databaseplatform Sikker backup og nye muligheder. Microsoft Office 2010 Øget fleksibilitet via Internettet M a m u t M a g a z i n e F o r å r 2 0 1 0 Et kundemagasin med fokus på at forenkle hverdagen Er du parat til netskyen? Din nye databaseplatform Sikker backup og nye muligheder Microsoft Office 2010 Øget

Læs mere

Regnskabsprogram med CRM. Unikt økonomisystem som forenkler arbejdsdagen. KampagNetilbud!

Regnskabsprogram med CRM. Unikt økonomisystem som forenkler arbejdsdagen. KampagNetilbud! lik b er v g oide 12 o l s o el tr s artik n o Læ åk F Regnskabsprogram med CRM Unikt økonomisystem som forenkler arbejdsdagen Komplet regnskabsprogram Bru Effektiv fakturering og regnskab Relationsbyggende

Læs mere

PrintVis er en omfattende standard ERP/MIS løsning til trykkerier

PrintVis er en omfattende standard ERP/MIS løsning til trykkerier PrintVis er en omfattende standard ERP/MIS løsning til trykkerier PrintVis bygger på og er certificeret til Microsoft Dynamics NAV (Microsoft Navision). PrintVis vil opfylde selv de mest avancerede opgaver

Læs mere

Barrierer og muligheder for danske SMV er i den digitale vækstkultur

Barrierer og muligheder for danske SMV er i den digitale vækstkultur Barrierer og muligheder for danske SMV er i den digitale vækstkultur Indholdsfortegnelse Forord 3 Indledning 4 Resumé 4 Barrierer for erhvervslivets digitalisering 6 De interne barrierer for digitalisering

Læs mere

ACTIVE WORKFLOW. Effektivt, stærkt og automatiseret flow i håndteringen af bilag. Arbejd hurtigere og smartere med vores. kvalitetsløsninger

ACTIVE WORKFLOW. Effektivt, stærkt og automatiseret flow i håndteringen af bilag. Arbejd hurtigere og smartere med vores. kvalitetsløsninger Arbejd hurtigere og smartere med vores Business Intelligence Baser dine beslutninger og strategier på intelligente forretningsanalyser ERP-system med over en million registrerede brugere Microsoft Dynamics

Læs mere

It-løsning til fødevareindustrien Høj sikkerhed og optimale processer. EG www.eg.dk

It-løsning til fødevareindustrien Høj sikkerhed og optimale processer. EG www.eg.dk It-løsning til fødevareindustrien Høj sikkerhed og optimale processer EG www.eg.dk Hvor trykker skoen egentlig? Kravene til fødevaresikkerheden og dokumentation af varens sammensætning er stigende fra

Læs mere

Én IT løsning, mange fordele AX TRAVEL. - fremtidens rejsebureauløsning

Én IT løsning, mange fordele AX TRAVEL. - fremtidens rejsebureauløsning Én IT løsning, mange fordele - fremtidens rejsebureauløsning Privatejet virksomhed Etableret i 1987 100 % danskejet Hovedkontor i Allerød og kontor i Århus +80 medarbejdere Solid og positiv økonomi gennem

Læs mere

DANSK BYGGERI IT-MESSE 2015

DANSK BYGGERI IT-MESSE 2015 Velkommen til DANSK BYGGERI IT-MESSE 2015 3. & 4. februar Arrangeret af: Dansk Byggeri & BASIT Bliver afholdt hos: Teknologisk Institut Program Præsentation af udstillere Indhold Vært og arrangører 7

Læs mere

VALUE YOUR TIME TIMELOG PROJECT 5.7 NY RESSOURCEPLANLÆGGER PROJEKTER I ANDEN VALUTA OG MEGET MERE...

VALUE YOUR TIME TIMELOG PROJECT 5.7 NY RESSOURCEPLANLÆGGER PROJEKTER I ANDEN VALUTA OG MEGET MERE... VALUE YOUR TIME NY RESSOURCEPLANLÆGGER PROJEKTER I ANDEN VALUTA OG MEGET MERE... www.timelog.dk info@timelog.dk Introduktion Et år med nye standarder for projektstyring 2 Christoffer Lanstorp Head of IT

Læs mere

Smart-ebizz ERP Manual Indhold Anvendelse af et ERP System... 3 Smart-ebizz ABC... 3 Bogføring... 3 Sådan kommer du i gang med dit ERP system.... 4 Vælg Kontoplan... 4 Opret Perioder...5 Opret Nummerserier...

Læs mere

DocuNote. Dokumenthåndtering / ESDH

DocuNote. Dokumenthåndtering / ESDH DocuNote Dokumenthåndtering / ESDH Indhold DOCUNOTE... 3 ENKEL STYRING AF SAGER, DOKUMENTER OG E-MAILS... 3 Mange års erfaring med ESDH løsninger... 3 Vi er med jer hele vejen... 3 Hurtige fakta om DocuNote...

Læs mere

EG er en af Skandinaviens førende it-servicevirksomheder

EG er en af Skandinaviens førende it-servicevirksomheder EG er en af Skandinaviens førende it-servicevirksomheder EG er en af Skandinaviens førende it-servicevirksomheder. Vi har specialiseret os i at levere it-løsninger, der skaber forretningsmæssig værdi for

Læs mere

Hvorfor netop FagFinans? Kontoplanen. fordi vi ved, hvad vi snakker om. oversigt og detalje på én gang

Hvorfor netop FagFinans? Kontoplanen. fordi vi ved, hvad vi snakker om. oversigt og detalje på én gang Hvorfor netop FagFinans? fordi vi ved, hvad vi snakker om SSV har arbejdet med økonomiprogrammer i mere end 20 år. Vore udviklere har alle relevant erfaring med branchen og kender til bogholderens daglige

Læs mere

HerbertNathan & Co A/S

HerbertNathan & Co A/S ERP i Danmark 2009 Den uvildige evaluering af det danske ERP-marked Strategier, leverandører og løsninger, fakta og tal, branche og partnerforhold, forretningsprocesser, teknologier, prisstrukturer, anskaffelses-

Læs mere

Psykologer. ClinicCare Web. ClinicCare Web Det naturlige valg for psykologer. Indhold. Hvem er ClinicCare? Produktblad 2015

Psykologer. ClinicCare Web. ClinicCare Web Det naturlige valg for psykologer. Indhold. Hvem er ClinicCare? Produktblad 2015 ClinicCare Web Produktblad 2015 Hvem er ClinicCare? ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundheds-sektoren. Over 1.100 klinikker anvender i dag ClinicCare. Det

Læs mere