Økonomistyring. Den individuelle tilgang

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Økonomistyring. Den individuelle tilgang"

Transkript

1 Økonomistyring Den individuelle tilgang

2 Ude eller hjemme DLBR tilbyder en lang række produkter indenfor økonomistyring. Produkter, som enten tilbydes hos DLBR-rådgivningsvirksomheden eller som et onlineprodukt. Rådgivningsvirksomheden Vi tilbyder en lang række produkter der binder service og rådgivning sammen. Opgaverne kan enten løses som faste aftaler hos os, eller der kan aftales faste besøg af en virksomhedssekretær. Fordele: Administrative lettelser, der giver dig mere tid til driften. Serviceydelser og produkter er i tæt samspil med de rådgivningsydelser, der spiller sammen med økonomstyring. Individuelle aftaler, så samarbejdet giver det bedste grundlag for dine beslutninger. Onlineprodukt DLBR Ø90 Online er et brugervenligt økonomiprogram, der gør bogføring, momsopgørelse, budgetkontrol, fakturering og statusopgørelse nemmere end nogensinde. Programmet består af modulerne Kasseregistrering,, Lyn moms, Budget incl. opfølgning og Råbalance, der har samme lettilgængelige brugerflade. Du kan anvende Online-produkterne enten isoleret eller i samarbejde med din rådgivningsvirksomhed. Fordele: Med DLBR Ø90 Online slipper du for at skifte mellem forskellige programmer, når du skal styre din økonomi. I én og samme brugerflade kan du lave kasseregistrering, momsopgørelser, fakturering, budget og opfølgning Fælles program og data. Som bruger af DLBR Ø90 Online kobler du dig via internettet på det samme program, som det dit regnskabskontor bruger. Sikkerhed. Alle tal og oplysninger er opbevaret sikkert i en central database, og dermed er der ikke behov for manuelt at tage en sikkerhedskopi det gør programmet. De løbende programopdateringer foretages automatisk via internettet. Dermed anvendes altid den nyeste version.

3 Hvad har du brug for? Behovet for økonomistyring afhænger i høj grad af produktion, størrelse og ikke mindst virksomhedens kompleksitet. Der er også stor forskel på, hvad den enkelte virksomhedsejer har brug for til at holde overblik. Det er derfor vigtigt at økonomistyring afpasses efter behovet og aftales individuelt, men nedenfor er vist nogle eksempler på forskellige behov alt efter kompleksitet Mindre kompleks virksomhed Uanset størrelse vil en virksomhed med en enkelt eller to forretningsområder ofte være mindre kompleks end en virksomhed med mange forskellige aktiviteter. Det kan enten være en mindre håndværksvirksomhed eller servicevirksomhed uden ansatte. Hvis ejerform og finansiering ligeledes er ukompliceret vil behovet for økonomistyring ofte kun være: Bogføring og momsopgørelse Skatteregnskab inkl. skatteoptimering Evt. råbalance Kompleks virksomhed Er der flere forskellige aktiviteter enten i form af mange forretningsområder, flere produktionssteder eller store produktioner med stort finansieringsbehov, vil der ofte også skulle leveres overblik til eksterne parter. Det kan også være, hvis du har en mellemstor håndværksvirksomhed eller en større servicevirksomhed med flere ansatte eller en stor kompleks produktion. Her vil der ofte være krav om: Årsrapport med internt regnskab Minimalt skatteregnskab inkl. skatteoptimering Budget samt løbende opfølgninger Evt. råbalance Evt. service mht. til bogføring, løn, fakturering mm. Meget kompleks virksomhed Nogle virksomheder har udviklet sig til koncerner med flere forskellige aktiviteter og hvor der måske er en bestyrelse, der stiller store krav til økonomistyringen i virksomheden. Her vil der ofte være behov for: En årsrapport med oversigt over aktiviteter og analyser Minimalt skatteregnskab inkl. skatteoptimering Budget med løbende opfølgning på det taktiske og det strategiske niveau Evt. råbalance Evt. en virksomhedssekretær Evt. service mht. til bogføring, løn, fakturering mm.

4 Hvad kan vi tilbyde? regnskab og bogføring Bogføring og momsopgørelse Grundlaget for økonomistyring er en omhyggelig bogføring. Du kan lade os gøre arbejdet helt eller delvis, og vi kan også sende en firmasekretær ud til dig. I samme forbindelse kan vi tilbyde at lave den lovpligtige momsopgørelse og sende den direkte til skat. Løn Tilbud om lønservice, hvor vi sørger for lønsedler, overførsel til medarbejderkonti, indberetning via E-indkomst, betaling via PBS til Skat, feriekonto, ATP og pension samt lønindeholdelse. Endvidere vil lønnen automatisk kunne bogføres i Ø90. Der er mulighed for, at vi hjælper dig med fakturering, hvor vi sørger for at det sker løbende. Vi kan hjælpe med at tilrette fakturaerne med egne billeder, logo og tekster samt forsendelse af efaktura til offentlige virksomheder. Råbalance/periodeopgørelse Løbende opgørelser over virksomhedens omsætning og status med en vilkårlig periode. Årsrapport Årsregnskabet giver overblik over årets resultat og bedriftens økonomi - et rigtigt godt grundlag for de fremadrettede beslutninger og værdifuld i dialog med kreditinstitutioner. Årsrapporten følger God regnskabspraksis i DLBR og kan tilpasses behovet i din virksomhed med stor fleksibilitet i udskrifter mm. Den eksterne årsrapport kan suppleres med en intern del med analyser af driften, opdeling af indtjeningen på aktiviteter i virksomheden og en lang række nøgletal og giver et godt grundlag for rådgivning om den fremadrettede økonomi Branchestatistik Giver mulighed for at indberette til branchestatistik

5 Skatteregnskab inkl. skatteoptimering Skatteregnskabet opfylder kravene til Skat og kan bruges af enkelte virksomheder som et årsregnskab. Skatteoptimering giver mulighed for valg af det rigtige skattescenarie. Det minimerer risikoen for f.eks. at blive kategoriseret som hobbyvirksomhed, så du ikke betaler mere i skat end nødvendigt. Der mulighed for at tilpasse produktet til netop din virksomhed. Der er mulighed for flere varianter af skatteregnskabet efter kompleksitet af virksomheden og om kunden modtager en årsrapport. Skatteregnskabet kan laves i en minimal/sumarisk udgave, der giver et godt overblik over de skattemæssige forhold i sammenhæng med en årsrapport. Budget Hurtigt budget Har du brug for et hurtigt overslag på en alternativ produktion, investering eller blot et overordnet estimat for din virksomhed, kan vi udarbejde et hurtigt budget med en 5-års oversigt og med mulighed for at senere at arbejde videre med det. Budgetopfølgning Mulighed for at følge op på såvel likviditet og kassekredit som på periodens resultat ved en sammenligning opnået i perioden med det budgetterede.

6 Hvad kan vi tilbyde? Andet Elektronisk overførsel fra leverandører og banker Mulighed for at modtage løbende faktura fra leverandører og konteringen foretages automatisk Ca. hver 3. postering er i Ø90 er konteret automatisk. Der kan afleveres regnskaber til flere banker og kreditforeninger, herunder DLR, Nykredit, Spar Nord bank m.fl. Elektronisk overførsel til/fra Ø90 fra anden software Der er mulighed for udlæsning af kassepostering, balanceposter mfl. Til CSV filer samt indlæsning af data fra andre regnskabsprogrammer via CSV filer. Elektronisk overførsel til Erhvervs og Selskabsstyrelsen* Selskabsregnskaber kan afleveres elektronisk til Erhvervs- og Selskabsstyrelsen. Elektronisk overførsel til Skat Moms afleveres direkte til SKAT Selvangivelse Regnskaber R75 (årsoplysninger) modtages Understøttelse af elektroniske indscanningsformer* Mulighed for modtagelse af posteringslinjer dannet fra indscanningsprogrammer. Virksomhedssekretær Vi kan også tilbyde faste besøg af en virksomhedssekretær, hvor opgaver som bogføring, betaling, fakturering, moms og andet løses hos virksomheden. Omfanget aftales individuelt. *Forventes at komme i 1. halvår 2012.

7 IT produktet DLBR Ø90 Online For dig, der selv laver en stor del af økonomistyringen, er Ø90 Online et program, hvor du kan løse de fleste opgaver indenfor økonomistyring med mulighed for en rationel arbejdsproces. Kernen i Ø90 Online er Bogføring, som er bygget op som en almindelig kassebog, hvor du kan bogføre indtægter og udgifter og opgøre momsen, som kan sendes direkte til SKAT. En stor del af din bogføring er overstået med få klik, da kontoudtog fra din netbank uden problemer kan overføres til programmet. Og du kan lave kontokoblinger, der automatisk sørger for at kontere de afgifter, du skal betale. Du kan endvidere online indberette statusoplysninger. Derudover kan følgende opgaver løses i Ø90-Online: I et enkelt og overskuelig system kan du udskrive fakturerer, lave debitoropfølgning, sende E-fakturaer til offentlige virksomheder og designe egne fakturaskabeloner. Lynmoms Med enkle klik med musen kan der hurtigt opgøres moms i de første 3 kvartaler, så der kun er mindre justeringer til året. Råbalance/ periodeopgørelse Giver mulighed for løbende at lave opfølgning på omsætning og status i virksomheden. I 2012 vil der blive mulighed for at sammenligne flere perioder. Budget og opfølgning Giver mulighed for at du selv kan arbejde helt eller delvis med budgettet for din virksomhed. Du enten lave hele budgettet selv eller overlade en del af arbejdet til din rådgiver. Du kan også selv lave opfølgning på budgetter, der er lavet i samarbejde med en rådgiver. Support og undervisning Som ny bruger af Ø90 Online aftales et opstartsforløb, så du hurtigt kan anvende Ø90 i den daglige styring af virksomheden. Derudover er der mulighed for hotline support.

8 Produktoversigt Regnskab og bogføring Budget Ø90 Online Andet Produkter Bogføring Løn Skatteregnskab inkl. skatteoptimering Råbalance/periodeopgørelse Årsrapport Branchestatistik Hurtigt budget Budgetopfølgning Elektronisk overførsel fra leverandører og banker Elektronisk overførsel til/fra Ø90 til/fra anden regnskabssoftware Elektronisk overførsel til Erhvervs- og Selskabsstyrelsen* Elektronisk overførsel til Skat Understøttelse af elektronisk indscanningsformer* Virksomhedssekretær Bogføring Lynmoms Råbalance/opfølgning Budget Budgetopfølgning Lidt kompleks virksomhed Meget kompleks virksomhed * Forventes at komme i 1. halvår 2012 Meget relevant Relevant Ikke relevant

Økonomistyring. Den individuelle tilgang

Økonomistyring. Den individuelle tilgang Økonomistyring Den individuelle tilgang Ude eller hjemme DLBR tilbyder en lang række produkter indenfor økonomistyring. Produkter, som enten tilbydes hos DLBR-rådgivningsvirksomheden eller som et onlineprodukt.

Læs mere

LHN kan andet end landbrug

LHN kan andet end landbrug LHN kan andet end landbrug Er du selvstændig tømrer, frisør, blomsterhandler, konsulent eller noget helt femte? Hos LHN kan vi tilbyde dig en helhedsløsning, som gør økonomistyringen i din virksomhed lettere

Læs mere

Ø90 Konference 08.12.2011

Ø90 Konference 08.12.2011 Konference 08.12.2011 Resultat fra workshop: Hvordan udnytter vi produkt-porteføljen optimalt overfor: Deltidslandmænd: Overblik over likviditet Skatteoptimering Overblik over samlet økonomi for bedriften

Læs mere

Orientering Summax 10. november 2014. v/ Anette Østerby Jensen og Steen Larsen

Orientering Summax 10. november 2014. v/ Anette Østerby Jensen og Steen Larsen Orientering Summax 10. november 2014 v/ Anette Østerby Jensen og Steen Larsen Program 17.00 Velkomst v/ Anette 17.10 Introduktion v/ Anette 17.30 Live demo E-faktura og e-arkiv ved Steen 18.00 Sandwichpause

Læs mere

Ø90 Råbalance - sådan - den økonomiske temperatur

Ø90 Råbalance - sådan - den økonomiske temperatur Ø90 Råbalance - sådan - den økonomiske temperatur DLBR Ø90 Råbalance den økonomiske temperatur Råbalancen er et værktøj til at tage den aktuelle driftsøkonomiske temperatur på en ejendom når som helst.

Læs mere

Samspil og kundefokus

Samspil og kundefokus Brugerkonference 2011 Samspil og kundefokus Debatoplæg 8. december 2011 Markedschef Ivan Damgaard Overordnet tema Hvordan kan behovet for rationel produktion/service på økonomikontorerne og kundernes behov

Læs mere

Økonomistyring. Brug dit regnskab offensivt. V. driftsøkonomikonsulent Per Kristensen, KHL

Økonomistyring. Brug dit regnskab offensivt. V. driftsøkonomikonsulent Per Kristensen, KHL Økonomistyring Brug dit regnskab offensivt V. driftsøkonomikonsulent Per Kristensen, KHL Hvem er vi? Hvad får I med herfra? Et overblik over de aktuelle muligheder, der er indenfor professionel økonomistyring

Læs mere

Idékatalog Work smart - og spar på Ø90 ressourcerne.. December 2011

Idékatalog Work smart - og spar på Ø90 ressourcerne.. December 2011 Idékatalog Work smart - og spar på Ø90 ressourcerne.. December 2011 Idékatalog med MIPS-reducerende tiltag for kredsmedarbejdere 2011 Baggrund I foråret 2011 var der udfordringer med at optimere brugen

Læs mere

Økonomistyring - Kundefokus og effektivitet hånd i hånd

Økonomistyring - Kundefokus og effektivitet hånd i hånd Økonomistyring - Kundefokus og effektivitet hånd i hånd Økonomiens dag 14.06.2012 Merete Jensen Niels Bloch Økonomistyring Skal bidrage til at vi kommer Fra konjunkturledelse til virksomhedsledelse 1 Værdikæde

Læs mere

Beskrivelse af Økonomisystemet

Beskrivelse af Økonomisystemet Beskrivelse af Økonomisystemet November 2011 Indholdsfortegnelse Indhold... 3 Overblik over systemet... 3 Kontoplan... 6 Fuldstændighed og nøjagtighed... 7 Aftaler i forbindelse med elektronisk udveksling

Læs mere

IVÆKST Økonomiværkstedet Bogholderi

IVÆKST Økonomiværkstedet Bogholderi IVÆKST Økonomiværkstedet Bogholderi 2012 Velkommen til Økonomiværkstedet Program 07:45 Kaffe 08:00 Bogholderi 08:30 Øvelse med Bogholderi 08:50 Pause 09:00 Case eksempler på løsning 09:20 Diskussion i

Læs mere

Ø90 Brugerkonference 2011

Ø90 Brugerkonference 2011 Ø90 Brugerkonference 2011 8. december 2011 Ø90 Brugerkonference 2011 Økonomistyring og anvendelse af Ø90 til rådgivningsydelser Overordnet mål med konferencen er at sætte fokus på mulighederne på økonomistyringsområdet

Læs mere

BDO s digitale produkter

BDO s digitale produkter BDO s digitale produkter Altid med, altid opdateret Download vores app Mit BDO i App Store og Google Play og få adgang til: Login til Mit BDO BDO s guide Skat, moms og personalegoder Indscanning af bilag,

Læs mere

Altid med, altid opdateret

Altid med, altid opdateret MIT BDO BDO Online Sikker og nem login Mit BDO benytter NemID til login. Det betyder, at du ikke får endnu et brugernavn og en adgangskode at holde styr på. Hold dig opdateret Download vores App Mit BDO

Læs mere

Ø90 Online - sådan - Kasseregistrering

Ø90 Online - sådan - Kasseregistrering Ø90 Online - sådan - Kasseregistrering DLBR Ø90 Online Kasseregistrering Her beskrives hvordan du anvender kasseregistrering og de tilknyttede faciliteter til din løbende bogføring i Ø90 Online. Redigeret

Læs mere

Vejledning Konteringshjælp til e-faktura i Summax

Vejledning Konteringshjælp til e-faktura i Summax Vejledning Konteringshjælp til e-faktura i Summax Denne vejledning viser, hvordan du kan vælge at få din faktura konteret i Ø90 1 Sammendrag 2 Konteringshjælp 2.1 Ens kontering af alle varelinjer på en

Læs mere

RS Standard. Effektivt og struktureret bogføringssamarbejde

RS Standard. Effektivt og struktureret bogføringssamarbejde RS Standard Effektivt og struktureret bogføringssamarbejde 1 RS Standard Spar penge - gør brug af vores erfaringer med hvad der virker! Benyt dig af vores standardiserede bogføringspakke RS Standard. RS

Læs mere

Kickstart din karriere i VKST

Kickstart din karriere i VKST Kickstart din karriere i VKST ER DU VORES NÆSTE REVISORASSISTENTELEV? Som elev i VKST kommer du med på holdet i en af landets største rådgivningsselskaber, der rådgiver små og større virksomheder i landbrugssektoren.

Læs mere

Best Practice på DLBR summax for

Best Practice på DLBR summax for DLBR summax Best Practice på DLBR summax for DLBR Kunder Online brugere DLBR summax DLBR BEST PRACTICE Opstart: Kunden har på forhånd set de to generelle videoer omkring e-faktura og e-arkiv - Her Det

Læs mere

Ø90 Vejledning. Hvis der er foretaget en kortperiodisk opgørelse for perioden, vil opgørelsesposteringer herfra også komme med i råbalancen.

Ø90 Vejledning. Hvis der er foretaget en kortperiodisk opgørelse for perioden, vil opgørelsesposteringer herfra også komme med i råbalancen. Ø90 Vejledning Vejledning til Råbalance Råbalancen i Ø90 kan udskrives to steder fra: 1. I Kasseregistrering kan man udskrive råbalancen direkte via F7 Bestilling Online 2. I skærmbilledet Råbalance (via

Læs mere

CAMBER Effektiv administration af campingpladser CAMBER

CAMBER Effektiv administration af campingpladser CAMBER Løn CAMBER Effektiv administration af campingpladser Rapportering/nøgletal CAMBER Bogføring Budget CAMBER At drive en campingplads kræver en stor arbejdsindsats. Med CAMBER kan vi hjælpe jer med de mange

Læs mere

Kickstart din karriere i VKST

Kickstart din karriere i VKST Kickstart din karriere i VKST ER DU VORES NÆSTE REVISORASSISTENTELEV? Som elev i VKST kommer du med på holdet i en af landets største rådgivningsselskaber, der rådgiver små og større virksomheder i landbrugssektoren.

Læs mere

Erfa-møde Horsens 28. januar 2016 Jes B. Willumsen Økonomi og Virksomhedsledelse SEGES PUNKT 5. UDVIKLING AF Ø90 ØKONOMISTYRING HVILKE BEHOV SER DU

Erfa-møde Horsens 28. januar 2016 Jes B. Willumsen Økonomi og Virksomhedsledelse SEGES PUNKT 5. UDVIKLING AF Ø90 ØKONOMISTYRING HVILKE BEHOV SER DU Erfa-møde Horsens 28. januar 2016 Jes B. Willumsen Økonomi og Virksomhedsledelse SEGES PUNKT 5. UDVIKLING AF Ø90 ØKONOMISTYRING HVILKE BEHOV SER DU UDVIKLING AF Ø90 ØKONOMISTYRING 1. Statistik 2. O90.dk

Læs mere

Danløn. Internetbaseret lønsystem. Kør lønnen på internettet

Danløn. Internetbaseret lønsystem. Kør lønnen på internettet Danløn Internetbaseret lønsystem Nemt, billigt og brugervenligt lønsystem Kør lønnen på internettet Det eneste, du behøver, er adgang til internettet. Danløn koster kun 15,- kr. ekskl. moms pr. afregnet

Læs mere

Kom godt i gang med Bogføring

Kom godt i gang med Bogføring Kom godt i gang med Bogføring Dette hæfte giver en introduktion til Bogføring. Yderligere informationer samt anvisninger på håndteringer af forskellige emner vedrørende bogføring kan du finde på landscentrets

Læs mere

Modtagelse af e-faktura i Ø90. Nyt forretningsområde i DLBR bedre konkurrenceevne

Modtagelse af e-faktura i Ø90. Nyt forretningsområde i DLBR bedre konkurrenceevne Modtagelse af e-faktura i Ø90 Nyt forretningsområde i DLBR bedre konkurrenceevne 10. januar 2... 2013 Bilag - Præsentationsmateriale Hvad er en efaktura? Formål set fra kunden Opdateret likviditetsbehov

Læs mere

MICROSOFT C5 LIGHT MICROSOFT C5. FÅ ET lettilgængeligt ØKONOMISYSTEM, DER KAN VOKSE MED DIN VIRKSOMHED

MICROSOFT C5 LIGHT MICROSOFT C5. FÅ ET lettilgængeligt ØKONOMISYSTEM, DER KAN VOKSE MED DIN VIRKSOMHED MICROSOFT C5 LIGHT MICROSOFT C5 FÅ ET lettilgængeligt ØKONOMISYSTEM, DER KAN VOKSE MED DIN VIRKSOMHED ET EFFEKTIVT økonomisystem SPARER BÅDE TID OG PENGE Der er nok at se til i en mindre virksomhed. Og

Læs mere

Regnskab til Deltidslandmænd en spørgeundersøgelse.

Regnskab til Deltidslandmænd en spørgeundersøgelse. Regnskab til Deltidslandmænd en spørgeundersøgelse. Deltidslandmænd ønsker et enkelt regnskab. Der er meget fokus på ønsket bl.a. hos Danske Deltidslandmænd. På Dansk Landbrugs delegeret møde i Herning

Læs mere

Kom godt i gang med Ø90 Online Kasseregistrering

Kom godt i gang med Ø90 Online Kasseregistrering Kom godt i gang med Ø90 Online Kasseregistrering I vejledningen er der en kort gennemgang af faciliteterne i Online Kasseregistrering. Yderligere vejledning ligger online på www.o90.dk, (vejledning, Ø90

Læs mere

VEJLEDNING TIL ØKONOMIOPFØLGNING

VEJLEDNING TIL ØKONOMIOPFØLGNING VEJLEDNING TIL ØKONOMIOPFØLGNING Økonomiopfølgningen er ment som et værktøj til at tage den aktuelle driftsøkonomiske temperatur på en ejendom når som helst. Økonomiopfølgningen er en rå visning af den

Læs mere

Vejledning i brugen af økonomiportalen for menighedsråd 2009. www.skema.brandsoft.dk Indhold

Vejledning i brugen af økonomiportalen for menighedsråd 2009. www.skema.brandsoft.dk Indhold Vejledning i brugen af økonomiportalen for menighedsråd 2009. www.skema.brandsoft.dk Indhold Køreplan for indberetning af regnskab og budget til provstiet.... 2 Hvordan indberettes regnskab 2008 og budget

Læs mere

En 100% bærbar løsning! altid i front!

En 100% bærbar løsning! altid i front! En 100% bærbar løsning! Alle funktioner samlet i et system: Klientkartotek Journaler Debitorstyring Dataoverførsel bærbar/stationær Afregning / Fakturering Tidsbestilling PBS Præparat- og ydelsestabeller

Læs mere

DEL 1 - Formiddag: Spørgsmål til gruppearbejde - med plancher og referat

DEL 1 - Formiddag: Spørgsmål til gruppearbejde - med plancher og referat 14.03.2018 DEL 1 - Formiddag: Spørgsmål til gruppearbejde - med plancher og referat Erfaringsudveksling for budgetsæsonen 2017/ 2018 Tema: Hvilke krav stiller fremtidens landbrug til økonomistyringen -

Læs mere

Vejledning til kontering af udgiftsbilag

Vejledning til kontering af udgiftsbilag Vejledning til kontering af udgiftsbilag - til bogholderen i den mindre virksomhed Version 2.0 Indholdsfortegnelse Forord:... 3 Råd før læsning:... 3 Fremgangsmåde ved kontering af udgiftsbilag:... 4 1)

Læs mere

Opdateringsbeskrivelse

Opdateringsbeskrivelse Opdateringsbeskrivelse til Version 3.76 Opdateringsbeskrivelse Udgivet December 2008 Redaktør Tryk Udgiver Esben Andersen Dansk Landbrugsrådgivning, Landscentret Dansk Landbrugsrådgivning, Landscentret,

Læs mere

Easybooks. Gratis regnskabsprogram på internettet. Kør dit regnskab på internettet

Easybooks. Gratis regnskabsprogram på internettet. Kør dit regnskab på internettet Easybooks Gratis regnskabsprogram på internettet Nemt, gratis og brugervenligt regnskabsprogram Kør dit regnskab på internettet Alt, du behøver, er adgang til internettet. Det er ganske gratis, da Easybooks

Læs mere

Digitale koncepter understøtter rådgivning

Digitale koncepter understøtter rådgivning Digitale koncepter understøtter rådgivning Agenda Udviklingen i digitalisering og dataanvendelse i landbruget Udviklingen i DLBR summax Fremtidens smartere løsninger til landmanden Hvad velstruktureret

Læs mere

Afslutning af Løn år 2008

Afslutning af Løn år 2008 Afslutning af Løn år 2008 Det følgende er en punkt for punkt vejledning i afslutning af år 2008 i TransSoft Lønmodul. Læs hele vejledningen igennem før årets sidste lønkørsel påbegyndes. Vejledningen skal

Læs mere

Stikords-referat fra Budget ERFA-møde, 22.10.2014 - gruppearbejder, VFL-notater og evaluering af mødet. Gruppearbejde, formiddag

Stikords-referat fra Budget ERFA-møde, 22.10.2014 - gruppearbejder, VFL-notater og evaluering af mødet. Gruppearbejde, formiddag Stikords-referat fra Budget ERFA-møde, 22.10.2014 - gruppearbejder, VFL-notater og evaluering af mødet Gruppearbejde, formiddag 1. Hvilket potentiale ser I i Råbalancen? Foreløbigt regnskab Periodeopgørelse

Læs mere

Vejledning og kommentarer til ny version

Vejledning og kommentarer til ny version Vejledning og kommentarer til ny version Udgave: SummaSummarum 4 Version: 4.00 Frigivelse: 30. november 2011 Med frigivelsen af denne nye hovedversion, SummaSummarum 4, følger en mængde ny funktionalitet

Læs mere

Kom indenfor i GRAY.DK

Kom indenfor i GRAY.DK Kom indenfor i GRAY.DK Vi hjælper med alt indenfor Bogføring Budget Regnskab Revision Økonomistyring Administration Velkommen Du sidder nu med en bred vifte af tilbud til dig. Er du en enkeltmandsvirksomhed,

Læs mere

REGNSKAB. Grundlæggende AMU PÅ KURSUSCENTRET - KØGE HANDELSSKOLE

REGNSKAB. Grundlæggende AMU PÅ KURSUSCENTRET - KØGE HANDELSSKOLE AMU Grundlæggende REGNSKAB PÅ KURSUSCENTRET - KØGE HANDELSSKOLE Vi udbyder bl.a. korte kurser indenfor følgende: -Regneark, anvendelse, design og automatisering -Placering af resultat- og balancekonti

Læs mere

Økonomistyring til DLBR s kunder Idedating. Markedschef Ivan Damgaard Udvikling

Økonomistyring til DLBR s kunder Idedating. Markedschef Ivan Damgaard Udvikling Økonomistyring til DLBR s kunder Idedating Markedschef Ivan Damgaard Udvikling Baggrund for ide: Kundeorienteret produktudvikling Produktstrategi Produktsortiment Datagrundlag Rådgivningscenter fokus:

Læs mere

Vejledning og kommentarer til ny version

Vejledning og kommentarer til ny version Vejledning og kommentarer til ny version Udgave: SummaSummarum 4 Version: 4.10 SummaSummarum 4.10 & integration til Visma Avendo Webshop Visma Software lancerer en ny version af SummaSummarum, SummaSummarum

Læs mere

Løn og Personale. Microsoft Dynamics NAV 2009 SP1 Klassisk. Side 1. Copyright: Naddon version 201007

Løn og Personale. Microsoft Dynamics NAV 2009 SP1 Klassisk. Side 1. Copyright: Naddon version 201007 Løn og Personale Microsoft Dynamics NAV 2009 SP1 Klassisk Side 1 Indholdet i dette dokument må på ingen måde gengives helt eller delvist, hverken på tryk eller i anden form - uden forudgående skriftlig

Læs mere

Serviceminded lønsystem med ProLøn-GL

Serviceminded lønsystem med ProLøn-GL Serviceminded lønsystem med ProLøn-GL Introduktion til ProLøn. Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os på 87 10 19 30 Servicen er helt i top med ProLøn-GL ProLøn A/S og Guldsmedebranchens

Læs mere

Kursusprogram. Bogføring Årsafslutning Løn og personale Skat og moms Budget og økonomistyring Regneark Visma Summa Summarum Saldi Dinero E-conomic

Kursusprogram. Bogføring Årsafslutning Løn og personale Skat og moms Budget og økonomistyring Regneark Visma Summa Summarum Saldi Dinero E-conomic Kursusprogram 2014 Bogføring Årsafslutning Løn og personale Skat og Budget og økonomistyring Regneark Visma Summa Summarum Saldi Dinero E-conomic Gratis informationsmøder Bogføring Varighed Datoer (København)

Læs mere

Serviceminded lønsystem med ProLøn-GA

Serviceminded lønsystem med ProLøn-GA Serviceminded lønsystem med ProLøn-GA Introduktion til ProLøn-GA. Lønsystem baseret på Grafisk Arbejdsgiverforenings overenskomster. Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os på

Læs mere

ProLøn-Maler. Serviceminded lønsystem med

ProLøn-Maler. Serviceminded lønsystem med Serviceminded lønsystem med ProLøn-Maler Introduktion til ProLøn-Maler. Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os på 87 10 19 30 Servicen er helt i top med ProLøn-Maler ProLøn har

Læs mere

Magnus:Årsafslutning

Magnus:Årsafslutning Magnus:Årsafslutning Nyheder og vejledning til version 2013.4 Indledning - Magnus:Årsafslutning 3 Let og sikker udarbejdelse af årsrapporten 3 Samspil sikrer kvaliteten 3 Faglighed 3 Magnus:Årsafslutning

Læs mere

Projekt Virksomhedsrådgivning

Projekt Virksomhedsrådgivning Projekt Virksomhedsrådgivning Jakob Lave Udviklingschef 2... 19. juni 2012 1 VIRKSOMHEDSRÅDGIVNING OVERORDNEDE MÅL Landmanden er på vej gennem en udvikling fra: bonde landmand driftsleder virksomhedsleder

Læs mere

Afslutning af Løn år 2007

Afslutning af Løn år 2007 Afslutning af Løn år 2007 Det følgende er en punkt for punkt vejledning i afslutning af år 2007 i TransSoft Lønmodul. Læs hele vejledningen igennem før årets sidste lønkørsel påbegyndes. Vejledningen skal

Læs mere

Kom godt i gang med epostkasse

Kom godt i gang med epostkasse Kom godt i gang med epostkasse Brugervejledning Kom godt i gang med epostkasse Dette hæfte er en introduktion til brugen af epostkasse. epostkasse er et værktøj til transport af data mellem programmer

Læs mere

nyt TIPS & TRICKS GØR FINTUN DIN NAV LØSNING HELT ENKELT OPKRÆVNING

nyt TIPS & TRICKS GØR FINTUN DIN NAV LØSNING HELT ENKELT OPKRÆVNING nyt 2. HALVÅR 2009 C...leveret af din forhandler! Løsninger til Microsoft Dynamics NAV fra Continia Software... TIPS & TRICKS Se hvordan du får optimalt udbytte af din investering i Celenia Payment Management

Læs mere

Erhvervsøkonomi. Niveau D. De Merkantile Erhvervsuddannelser September 2005. Casebaseret eksamen. www.jysk.dk og www.jysk.com

Erhvervsøkonomi. Niveau D. De Merkantile Erhvervsuddannelser September 2005. Casebaseret eksamen. www.jysk.dk og www.jysk.com 052420_EØ-D 08/09/05 13:26 Side 1 De Merkantile Erhvervsuddannelser September 2005 Casebaseret eksamen Erhvervsøkonomi Niveau D www.jysk.dk og www.jysk.com Indhold: Opgave 1 Løn Side 1 Opgave 2 Afskrivninger

Læs mere

Kom godt i gang med Danløn

Kom godt i gang med Danløn Kom godt i gang med Danløn Indledning Danløn er et lønsystem, der anvendes via internettet. Da der ikke skal installeres software på den enkelte PC, kan du logge på Danløn fra en hvilken som helst PC med

Læs mere

Vejledning i brugen af økonomiportalen 2010 Indhold

Vejledning i brugen af økonomiportalen 2010 Indhold Vejledning i brugen af økonomiportalen 2010 Indhold Køreplan for indberetning af regnskab og budget til provstiet.... 2 Hvordan indberettes regnskab 2010?... 2 Hvor kan jeg få hjælp.... 3 Kontrol af data

Læs mere

B R A N D S O F T. Vejledning til brug af ny kontoplan med art og formål.

B R A N D S O F T. Vejledning til brug af ny kontoplan med art og formål. Vejledning til brug af ny kontoplan med art og formål. Denne vejledning er beregnet til brug for de personer, som skal i gang med det nye regnskabssystem, der introduceres af Kirkeministeriet pr 1. januar

Læs mere

Ydelse Gebyr Timepris Kontering og bogføring

Ydelse Gebyr Timepris Kontering og bogføring Økonomi Alle priser er excl. moms Gebyr Timepris Kontering og bogføring 620 kr. Bogholder hos dig (min. 3 hele dage af 7 timer pr. dag pr. kvartal) + kørselsgebyr 450 kr. Bogholderen kommer ud til dig

Læs mere

Placering af resultat- og balancekonti 45965

Placering af resultat- og balancekonti 45965 Lektionsplan Placering af resultat- og balancekonti 45965 Bemærk: Der er her tale om uddrag af materialet. Du finder hele materialet med lærebog, opgaver og løsninger i Undervisningsbanken. Placering af

Læs mere

EDI indkøb med parkering

EDI indkøb med parkering Modulet på følgende måde: 1. Filen med EDI-faktura indlæses dagligt. Vælg GENNEMFAKT og herefter 3-Postering EDI/xml-faktura Indsæt dags dato, og start med at sige NEJ til postering så udskrives blot en

Læs mere

Serviceminded lønsystem med ProLøn-Danske Service

Serviceminded lønsystem med ProLøn-Danske Service Serviceminded lønsystem med ProLøn-Danske Service Introduktion til ProLøn-Danske Service. Lønsystem baseret på Danske Services overenskomster. Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte

Læs mere

BDO KORT FORTALT. Vi har kontorer i 29 byer, organiseret i regioner og kompetenceområder

BDO KORT FORTALT. Vi har kontorer i 29 byer, organiseret i regioner og kompetenceområder BDO KORT FORTALT Vi er markedsledende inden for revision, økonomisk rådgivning og serviceydelser til mindre og mellemstore virksomheder samt til det offentlige marked. Vi har kontorer i 29 byer, organiseret

Læs mere

Webinar - Sidste Nyt i DataLøn

Webinar - Sidste Nyt i DataLøn Webinar - Sidste Nyt i DataLøn 1 Sidste nyt i Dataløn Se og hør, hvad de nyeste ændringer og muligheder i DataLøn betyder for dig og dit lønarbejde. Løndel 6G Fri telefon Afstemningslisten felt 200 Rettelse

Læs mere

Bogholderi til nye værksættere, små og mellemstore virksomheder

Bogholderi til nye værksættere, små og mellemstore virksomheder ogholderi til nye værksættere, små og mellemstore virksomheder EasyAccount bogholderi, henvender sig til små og mellemstore virksomheder, med 1-50 ansatte, som ønsker at få lavet deres bogholderi billigt,

Læs mere

WTM Tidsregistrering. Fordele i WTM Tidsregistrering: Nem og hurtig tidsregistrering. Øget faktureringsgrundlag og højere udfaktureringsgrad

WTM Tidsregistrering. Fordele i WTM Tidsregistrering: Nem og hurtig tidsregistrering. Øget faktureringsgrundlag og højere udfaktureringsgrad WTM Tidsregistrering Tid og udfaktureringsgrad er alfa og omega for en konsulentvirksomhed, der lever af at sælge sine ydelser på timebasis. Det gælder om at udnytte sine ressourcer fuldt ud og få betaling

Læs mere

Det var et simpelt bogføringsprogram dengang, uden ret mange andre muligheder end bogføring og en resultatopgørelse.

Det var et simpelt bogføringsprogram dengang, uden ret mange andre muligheder end bogføring og en resultatopgørelse. Brugervejledning Bergstedt-IT Finans Indledning Programmet er udviklet siden 2003, hvor de første versioner blev skabt. Det var et simpelt bogføringsprogram dengang, uden ret mange andre muligheder end

Læs mere

GRENKE: Større fleksibilitet for virksomheden Leasing ganske enkelt

GRENKE: Større fleksibilitet for virksomheden Leasing ganske enkelt GRENKE: Større fleksibilitet for virksomheden Leasing ganske enkelt Vi hjælper dig til at opnå succes Virksomhederne har brug for fleksibilitet. Og fleksibilitet kræver et ægte partnerskab. Det har vi

Læs mere

Ydelse Gebyr Timepris Kontering og bogføring

Ydelse Gebyr Timepris Kontering og bogføring Økonomi Alle priser er excl. moms Gebyr Timepris Kontering og bogføring 620 kr. Bogholder hos dig (min. 3 hele dage af 7 timer pr. dag pr. kvartal) + kørselsgebyr 450 kr. Bogholderen kommer ud til dig

Læs mere

Årsafslutning af løn år 2015. TransSoft A/S Løn & Fortolker for Microsoft Dynamics C5.

Årsafslutning af løn år 2015. TransSoft A/S Løn & Fortolker for Microsoft Dynamics C5. Årsafslutning af løn år 2015 TransSoft A/S Løn & Fortolker for Microsoft Dynamics C5. Indholdsfortegnelse 1. Afregn særlig opsparing - dette skal laves før årets sidste lønkørsel... 2 2. Kør årets sidste

Læs mere

Økonomi, når du starter virksomhed

Økonomi, når du starter virksomhed Økonomi, når du starter virksomhed 7 ting, du skal vide og 4 ting, du skal gøre Ejerforhold PMV Personligt ejet mindre virksomhed IVS Iværksætterselskab EMV Enkeltmandsvirksomhed ApS Anpartsselskab I/S

Læs mere

Regnskaber. Vi har nu startet 2 regnskaber 2006 og 2007, med status åben. Derefter skal vi have en kontoplan lavet

Regnskaber. Vi har nu startet 2 regnskaber 2006 og 2007, med status åben. Derefter skal vi have en kontoplan lavet Regnskabsdelen Regnskaber Kontoplan Bogføringstyper Åbningsbalance Bogføring Budget Udskrifter Ny konto i kontoplan Ny konto i udskrifter Kreditor / debitor Regnskab Vælg regnskaber - Så får vi et tomt

Læs mere

Årsafslutning i SummaSummarum 4

Årsafslutning i SummaSummarum 4 Årsafslutning i SummaSummarum 4 Som noget helt nyt kan du i SummaSummarum 4 oprette et nyt regnskabsår uden, at det gamle (eksisterende) først skal afsluttes. Dette betyder, at der er nogle rutiner omkring

Læs mere

Serviceminded lønsystem med ProLøn-Dansk Håndværk

Serviceminded lønsystem med ProLøn-Dansk Håndværk Serviceminded lønsystem med ProLøn-Dansk Håndværk Introduktion til ProLøn-Dansk Håndværk. Lønsystem baseret på Dansk Håndværks overenskomst. Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte

Læs mere

Webinar - igangsætning. Jurjen Hessels Laila Foldager Scharff

Webinar - igangsætning. Jurjen Hessels Laila Foldager Scharff Webinar - igangsætning Jurjen Hessels Laila Foldager Scharff Agenda Årsrapport Statusseddel Moms Revisionsliste Statusseddel Summax API diverse Diverse Årsrapport Årsrapport Forside Skemakrav Erhvervsstyrelsen

Læs mere

beslutning: Ved skrivelse af 25. maj 2015 i medfør af revisorlovens 43, stk. 3, har A indbragt registreret revisor B for Revisornævnet.

beslutning: Ved skrivelse af 25. maj 2015 i medfør af revisorlovens 43, stk. 3, har A indbragt registreret revisor B for Revisornævnet. Den 15. marts 2016 blev der i Sag nr. 056/2015 A mod registreret revisor B afsagt sålydende beslutning: Ved skrivelse af 25. maj 2015 i medfør af revisorlovens 43, stk. 3, har A indbragt registreret revisor

Læs mere

Beierholm Business Service. Bogføring Lønservice - Administration

Beierholm Business Service. Bogføring Lønservice - Administration Beierholm Business Service Bogføring Lønservice - Administration Beierholm Business Service 2 Indlysende fordele for dig hvis din virksomhed Er for lille til at beskæftige eller aflønne en bogholder Ikke

Læs mere

Xdont version 15.2.0.X / Psykologer Rev: 14-07-2015

Xdont version 15.2.0.X / Psykologer Rev: 14-07-2015 Xdont version 15.2.0.X / Psykologer Rev: 14-07-2015 HUSK: at tage en ekstern sikkerhedskopi inden opdateringen igangsættes. at opdateringen skal køres via info Centeret på hovedmaskinen/serveren. Profort

Læs mere

Serviceminded lønsystem med ProLøn-DRC

Serviceminded lønsystem med ProLøn-DRC Serviceminded lønsystem med ProLøn-DRC Introduktion til ProLøn-DRC. Lønsystem baseret på Horesta s og RAF-2000 s overenskomster. Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os på 87 10

Læs mere

Økonomi, når du starter virksomhed

Økonomi, når du starter virksomhed Økonomi, når du starter virksomhed 7 ting, du skal vide og 4 ting, du skal gøre 1 Ejerforhold PMV Personligt ejet mindre virksomhed IVS Iværksætterselskab EMV Enkeltmandsvirksomhed ApS Anpartsselskab I/S

Læs mere

Ø90 Budget - sådan - det detaljerede budget

Ø90 Budget - sådan - det detaljerede budget Ø90 Budget - sådan - det detaljerede budget DLBR Ø90 Budget det detaljerede budget Her beskrives hvordan du budgetter på kontoniveau og samtidigt periodiserer dine indtægter og udgifter på måneds bais.

Læs mere

Serviceminded lønsystem med ProLøn-Glarmester

Serviceminded lønsystem med ProLøn-Glarmester Serviceminded lønsystem med ProLøn-Glarmester Introduktion til ProLøn-Glarmester. Lønsystem baseret på Glarmesterlauget s overenskomst. Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os

Læs mere

Regnskab AMU. Grundlæggende PÅ KURSUSCENTRET - KØGE HANDELSSKOLE

Regnskab AMU. Grundlæggende PÅ KURSUSCENTRET - KØGE HANDELSSKOLE Grundlæggende Regnskab PÅ KURSUSCENTRET - KØGE HANDELSSKOLE Tilrettelagt for både ledige og beskæftigede Også 6 ugers jobrettet Grundlæggende regnskab for ledige AMU Regneark 1, Anvendelse af regneark

Læs mere

Ø90 KENDTE FEJL PR Ø90 Igangsætning 7. september 2018

Ø90 KENDTE FEJL PR Ø90 Igangsætning 7. september 2018 Ø90 KENDTE FEJL PR. 20.12.2018 0. Ø90 Igangsætning 7. september 2018 1. Skatteregnskab, udskrifter, beregninger mv. 2. Moms 3. Årsrapport, udskrifter 4. Opgørelse 5. Færdiggørelse 6. Råbalance 7. Budget

Læs mere

Serviceminded lønsystem med ProLøn-Arbejdsgiverne

Serviceminded lønsystem med ProLøn-Arbejdsgiverne Serviceminded lønsystem med ProLøn-Arbejdsgiverne Introduktion til ProLøn-Arbejdsgiverne. Lønsystem baseret på Arbejdsgivernes - Håndværk og Industri s overenskomster. Har du spørgsmål, er du altid meget

Læs mere

Køb af en ejendom i budget og budgetopfølgning vises med et eksempel på køb af en kvægejendom.

Køb af en ejendom i budget og budgetopfølgning vises med et eksempel på køb af en kvægejendom. Køb af ejendom i budget og -opfølgning Køb af en ejendom i budget og budgetopfølgning vises med et eksempel på køb af en kvægejendom. I eksemplet kan du se, hvordan konteringen håndteres i budget og budgetopfølgning.

Læs mere

Serviceminded lønsystem med ProLøn-DSM

Serviceminded lønsystem med ProLøn-DSM Serviceminded lønsystem med ProLøn-DSM Introduktion til ProLøn-Danske Slagermestre. Lønsystem baseret på Danske Slagtermestres overenskomst. Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte

Læs mere

E-handel: Få succes online med din virksomhed! Claus Hedeager Pedersen 21. & 22. september 2010 clausp@mamut.dk

E-handel: Få succes online med din virksomhed! Claus Hedeager Pedersen 21. & 22. september 2010 clausp@mamut.dk E-handel: Få succes online med din virksomhed! Claus Hedeager Pedersen 21. & 22. september 2010 clausp@mamut.dk At forenkle og effektivisere hverdagen for mindre virksomheder med software, tjenester og

Læs mere

PROLØN- GLARMESTER ER DU KLAR TIL AT SPARE PENGE OG TID PÅ LØN?

PROLØN- GLARMESTER ER DU KLAR TIL AT SPARE PENGE OG TID PÅ LØN? PROLØN A/S LØN MED ET MENNESKELIGT ANSIGT Nem og enkel lønindberetning skræddersyet overenskomsten for Glarmesterlaugets medlemmer PROLØN- GLARMESTER ER DU KLAR TIL AT SPARE PENGE OG TID PÅ LØN? PROLOEN.DK/GLARMESTER

Læs mere

Xdont version 15.1.0.X / Fysioterapeuter Rev: 08-05-2015

Xdont version 15.1.0.X / Fysioterapeuter Rev: 08-05-2015 Xdont version 15.1.0.X / Fysioterapeuter Rev: 08-05-2015 HUSK: at tage en ekstern sikkerhedskopi inden opdateringen igangsættes. at opdateringen skal køres via info Centeret på hovedmaskinen/serveren.

Læs mere

Iværksætter så nemt er det. V/juridisk rådgiver og virksomhedskonsulent Charlotte Frimann-Pedersen

Iværksætter så nemt er det. V/juridisk rådgiver og virksomhedskonsulent Charlotte Frimann-Pedersen Iværksætter så nemt er det V/juridisk rådgiver og virksomhedskonsulent charlotte@businessakademiet.dk Iværksætter Hvem er jeg? Baggrund som erhvervsadvokat Business Akademiet Udfordringer omkring det formelle

Læs mere

RESULTATOPFØLGNING OG FORVENTET RESULTAT

RESULTATOPFØLGNING OG FORVENTET RESULTAT RESULTATOPFØLGNING OG FORVENTET RESULTAT RESULTATOPFØLGNING ERFARINGERNE FRA 2015 Kalkuler kan give problemer med ultimo og beregning af beholdningsforskydning Fjernes ved budgetlægning Tilpasset med kalkule

Læs mere

Hvordan taster jeg private andele i virksomhed

Hvordan taster jeg private andele i virksomhed Hvordan taster jeg private andele i virksomhed 26. april 2019 Indhold 1 I Skat Nova 2018, generel info... 4 2 Spørgsmål vi hører i supporten... 4 2.1 Hvordan kan jeg få tal fra klasse A regnskab til Skat

Læs mere

Vejledning og kommentarer til opdatering

Vejledning og kommentarer til opdatering Vejledning og kommentarer til opdatering Udgave: SummaSummarum 4 Version: 4.20 Frigivelse: 3. december 2012 Nyhederne i SummaSummarum 4.20 SummaSummarum 4.20 indeholder flere nye forbedringer og muligheder

Læs mere

Opskriften på den effektive administration

Opskriften på den effektive administration Opskriften på den effektive administration +45 7010 0232 verdo.com Fokuser på dine kerneaktiviteter og lad os klare administrationen Kundeafregning og -håndtering Det kan for mange værker være uoverskueligt

Læs mere

Xdont version 13.3.1.0 / Psykolog

Xdont version 13.3.1.0 / Psykolog Xdont version 13.3.1.0 / Psykolog Rev: 17-12-2013 HUSK: at tage en ekstern sikkerhedskopi inden opdateringen igangsættes. at opdateringen altid skal køres fra hovedmaskinen/serveren. at gennemlæse dette

Læs mere

STATUSMØDE OG ERFARINGSUDVEKSLING FOR DLBR SUMMAX SUPERBRUGERE

STATUSMØDE OG ERFARINGSUDVEKSLING FOR DLBR SUMMAX SUPERBRUGERE Esben Iversen, Jurjen Hessels og Morten Langgaard STATUSMØDE OG ERFARINGSUDVEKSLING FOR DLBR SUMMAX SUPERBRUGERE STATUS SUMMAX Antal samtykker: 1.750 kunder Antal e-fakturaer: 135.000 stk. Antal virksomheder:

Læs mere

Sådan finder du din virksomheds vækstpotentiale

Sådan finder du din virksomheds vækstpotentiale 3 sikre steps til din virksomheds vækst Hvis du er iværksætter, selvstændig eller virksomhedsejer har du sandsynligvis stiftet bekendtskab med en forretningsplan. En del interessenter som banken, potentielle

Læs mere

Din kunde, som anvender Winfinans.NET som økonomisystem, har givet dig en adgang til sit regnskab.

Din kunde, som anvender Winfinans.NET som økonomisystem, har givet dig en adgang til sit regnskab. Velkommen, kære revisor Din kunde, som anvender Winfinans.NET som økonomisystem, har givet dig en adgang til sit regnskab. Winfinans vil gerne give dig en kort indføring i din brug af Winfinans.NET. Kort

Læs mere