Varmemestre HUSK BEBOERMØDERNE, HVIS DU ØNSKER INDFLYDELSE PÅ DIN AFDELING. Nødnumre for karré Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Varmemestre HUSK BEBOERMØDERNE, HVIS DU ØNSKER INDFLYDELSE PÅ DIN AFDELING. Nødnumre for karré 1-2-15. Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15."

Transkript

1 20 Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15. Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th. Fra mandag - fredag Kl Træffes også onsdage Kl Tlf. kontor Tlf. privat Telefonsvarer på kontor. Mogens Hansen P. Knudsens Gade 72, i kld. Fra mandag - fredag Kl Telefonisk Kl Personlig henv. Træffes også onsdage Kl Tlf. kontor Tlf. privat Telefonsvarer på kontor. Nødnumre for karré Antenneudfald: Fejl på El forsyningen: HUSK BEBOERMØDERNE, HVIS DU ØNSKER INDFLYDELSE PÅ DIN AFDELING Karré 2 og 15. TeleDanmark Tlf Karré 1. STOFA Tlf dag Tlf aften weekend. Sprængte vandrør: Karré 1 og 2. Laybourn/EL. Døgnvagt Tlf Karré 15. Laybourn/EL. Døgnvagt Tlf Tilstoppede kloakrør: Karré 1, 2 og 15. Blikkenslagernes Kooperative A/S: Tlf Karré 1, 2 og 15. Albertslund Kloakservice: Tlf Såfremt De tilkalder hjælp, skal De førstkommende hverdag underrette Deres varmemester i dennes kontortid.

2 Nyheds-avisen Udgives af: Redaktions-gruppen AKB Frederiksholm Hørdumsgade København SV Telefon Telefonsvarer Redaktion: Ansvarshavende Redaktør Irja Perslow Journalist: Nina Døj Korrektur: Valter Hellstrøm 2 Nyheds-avisen udkommer den første tirsdag i måneden undtagen i januar og juli måned. Stof til næste nummer af Nyheds-avisen modtages indtil den 22. maj 2001 Bladet kan ikke påtage sig ansvar for manuskripter m.v., der indsendes uopfordret. Redaktionen forbeholder sig ret til at redigere eller forkorte indhold. 19 Karréernes kontaktpersoner Karré 1. Claus Gadegaard Hørdumsgade 13, 2. tv. Tlf frederiksholmkarre1@hotmail.com Karré 2. Irja Perslow Hørdumsgade 29, st. tv. Tlf Karré 15. Bjørn Høeg P. Knudsens Gade 80, 2. tv. Tlf svarer bh69@post2.tele.dk Layout: Bjørn Høeg (Homedesign) bh69@post2.tele.dk Politivagten i Sydhavnen Borgbjergsvej 44 Tlf Mandag til fredag kl Torsdag kl Lørdag og søndag lukket. Valby politi har døgnåbent på Tlf Ejendomskontor Karré Mozarts Plads 1A 2450 København SV Telefon: Telefax: Kontor og telefon er åbne: Mandag - fredag Kl , torsdag tillige Kl Ejendomsleder Karré : Gitte Beese Larsen AKB s Hovedkontor Boligselskabet AKB Tomsgårdsvej København NV Telefon Telefax Åbningstider: Mandag, tirsdag, onsdag Kl Torsdag kl Fredag kl Der kan træffes aftale om personlig henvendelse uden for den daglige åbningstid.

3 18 3 Højhastigheds-Internet. Nærmere forklaring til sidste måneds side 3. Klub 81, som vi kalder den, har til huse i nogle gode lokaler i P. Knudsens Gade 126 i kælderen. Indgang i gavlen. Vi spiller hver onsdag aften fra klokken og alle over 16 år kan blive medlem. Så kom ned og prøv, det er faktisk en hyggelig måde, at lære nye mennesker at kende. Hvis du har problemer med at finde os, så kan du ringe til: Formand: Nina Døj eller Hovedstadens Røde Kors søger frivillige til TELEFONTJENESTE. Telefontjenesten fungerer som tryghedsopkald til ældre og ensomme og du skal blot ringe til en ensom person en gang om dagen. Interesseret? Næstformand: Bo Christensen Ring til Aktivitetsleder: Leif Pedersen på Tlf eller Hovedstadens Røde Kors: og spørg efter Leif Pedersen. Karre 2 og 15 har fået et tilbud fra TeleDanmark vedrørende fornyelse af TV-abonnementet hos TDK. Hvis vi vil binde os for 5 år hvor TDK leverer TV, vil de tilbyde os at montere hardware til højhastigheds-internet. Så dem der ønsker at komme på Internet via kabelmodem med en meget høj hastighed kan komme det igennem TDK. Dvs. at vi får en ekstra valgmulighed (hurtig Internet-adgang) for dem der ønsker det og vil betale for det. De beboere der har en Internet-adgang som de er tilfreds med nu, kan også fortsætte deres nuværende abonnement. Det er først når det enkelte lejemål beder TDK om højhastigheds-internet at der vil ske ændringer på TV-stikkene i lejligheden. For dem der ikke ønsker det, vil tingene forblive som de er nu. Senere vil der også blive mulighed for at telefonere via kablerne, det er kun nået til (tegnebordet) endnu. Men det vil også blive en valgmulighed. Det eneste TDK kræver er, at vi som sagt binder os til dem som TV program-leverandør i en 5 års periode. På vegne af bestyrelsen i Karre 15.

4 Karré 1 Husk Beboermødet mandag den 21. maj 2001 Med venlig hilsen Afdelingsbestyrelsen Karré 2 Til børn, unge og deres forældre i karré 2. Torsdag den 19. april da vores varmemester og servicemedarbejder skulle starte deres arbejde i gården, var der en eller flere " flinke" personer der havde "plukket" 42 påskeliljer i vores gård. Blomsterne lå spredt rundt i hele gården. Alle blomster, buske og træer er som alle ved, plantet for at vi ikke kun skal have den grå asfalt at se på. Derfor må I som forældre forklare 4 jeres børn, at de ikke må plukke hvad der er i gården. Vi er alle med til at betale til nye planter over huslejen, så jo mere hærværk i vores gård og i karréen, jo højere husleje. Varmemesteren og servicemedarbejderen bruger mange timer på at fjerne ukrudt og rive mellem planterne, så forældre fortæl også jeres børn, at jorden ikke skal trampes til efter den er blevet revet. Med venlig hilsen Irja Perslow formand i karré 2 Karré 15 Husk der er beboermøde den 28. Maj i det gamle bibliotek P. Knudsens Gade 35. Ændring i træffetid for karré 15. Hvis du ønsker at tale med afdelingsbestyrelsen i karré 15 er det den sidste torsdag i måneden i tidsrummet fra kl Svar til Læserbrev fra april måned Svar til Henning Larsen Vores gavle blev lavet fordi vi i bestyrelsen mente, at det er en ret at få en menneskeværdig og sund bolig også af hensyn til vores børn. Og jeg syntes, at det var flot at de fleste var solidariske og stemte for den dyreste løsning, for at man på den måde fik løst fugtproblemerne og varmespildet som der var før. Undertegnede var med til alle byggemøderne, hvor både den billige og den dyreste løsning blev gennemdiskuteret i forbindelse med renoveringen af taget og gavlene. Med venlig hilsen Afgået formand for karré 15/16 Alice Pedersen Hørdumsgade 79, 1. th. PS. Med hensyn til boldburet, så har det været oppe på beboermøderne i de snart 15 år jeg har boet her, så prøv at møde op til beboermøderne. 17 Bemærk det ændrede tidspunkt når miljøbilen kommer til kvarteret! Onsdag den 23. maj Fra kl holder miljøbilen fra R98 på Mozarts Plads. Her kan du aflevere mange forskellige slags miljøfarlig affald og på den måde sikre at det bortskaffes på en forsvarlig måde. Yderligere oplysning om miljøfarlig affald på R98`s kundeservice på telefon eller på R98`s hjemmeside Aviser og andet papiraffald. Aviser og ugeblade skal lægges i papircontainerne. Så bliver der mere plads til husholdnings- og andet affald i de containere der er beregnet til dette. Rudekuverter skal sammen med husholdningsaffald.

5 16 Tøseklubben hygger sig Indlæg til Nyhedsavisen. Alle meninger er velkomne i Nyhedsavisen, men er indsenderens egen mening, og er ikke altid udtryk for redaktionens eller afdelingsbestyrelsernes opfattelse af tingene. 5 skal bruge vaskerierne ved kun at tage max. 2 vaskemaskiner og 1 tørretumbler ad gangen. Med venlig hilsen Afdelingsbestyrelsen Breve skrives og der tegnes Beboerhåndbogen. Under oplysninger om boligen kan man læse, at det ikke er tilladt at henstille affald eller andre effekter på trapper eller andre fællesarealer. Andre effekter er for eksempel barnevogne, cykler, legetøj og lignende. Fællesarealer er også kældergangene. Adgang til lejligheden. Hvis du modtager henvendelse fra varmemesteren om adgang til lejligheden, er det vigtigt at besvare denne så hurtigt som muligt. Det kan begrænse skader på naboers lejlighed, hvis der for eksempel er tale om vand der trænger igennem. Dette gælder naturligvis også adgang til kælder- eller loftsrum. Vaskerierne i karré 15. Vi vil endnu en gang gøre opmærksom på at tage hensyn til andre der Det er med stor sorg på sinde at jeg må meddele, at kassereren for billardklubben i karré 15 klub 81 samt mangeårigt medlem af afdelingsbestyrelsen i karré 15 hr. Poul Madsen er afgået ved døden efter kort tids alvorlig sygdom. Poul Madsen var altid en rar og hjælpsom mand når der var brug for det, han var samtidig en stor hjælp i afdelingsbestyrelsen, hvor han gik meget op i arbejdet for beboerne. Som medlem af klub 81 var han en mand som man kunne regne med, han var derfor kasserer i samtlige 17 år, han var medlem af klubben. Æret være hans minde En sidste hilsen fra gode venner samt bestyrelsen i karré 15

6 6 Hvem sagde størrelsen ikke betød noget??? Nedenstående pakker er i øjeblikket i udbud hos TeleDanmark Karré 2 og 15 har fuld pakke lige nu GRUND PAKKE Danmarks Radio 1 Danmarks Radio 2 TV2 TV Danmark 2 Sverige 1 Sverige 2 Infokanalen Kanal København TV2 Zulu MELLEM PAKKE Danmarks Radio 1 Danmarks Radio 2 TV2 TV Danmark 2 Sverige 1 Sverige 2 Infokanalen Kanal København TV2 Zulu TV 3 TV 3+ NRK 1 ARD (tysk) FULD PAKKE Danmarks Radio 1 Danmarks Radio 2 TV2 TV Danmark 1 TV Danmark 2 Sverige 1 Sverige 2 Infokanalen Kanal København TV2 Zulu TV 3 TV 3+ NRK 1 TV 2 (Norge) ARD (tysk) CNN Animal Planet Eurosport RTL (Tysk) TV6 Sverige TV4 TV BIO+ TVM/Cartoon Discovery TV5 (Fransk) BBC World BBC Prime DK4 TRT (Tyrkisk) MBC (Arabisk) Lisbeths Systue Alle former for reparationer og forandringer. Ring og aftal tid i weekenden på Tlf LYSPUNKTET Til beboerne i karréerne 1, 2 og 15. Tirsdag den 27. Marts 2001 startede vi en hyggeklub for de voksne beboere. Klubben vil være åben hver tirsdag fra klokken Der vil kunne købes kaffe og ostemadder til rimelige priser. Evt. øl og vand må selv medbringes. Har man lyst til et spil af en eller anden slags, findes der spil i klubben. Har man lyst til håndarbejde skal dette medbringes. Klubben har til huse i P Knudsens Gade 22 i kld. På hyggelig gensyn Lisbeth og Irja

7 14 at komme lidt væk fra Frederiksholm. Der er trods alt en verden udenfor. Men jeg vil komme tilbage til dette i et af bladene. (Henvendelse se nedenfor) Epilog og tak! Jeg takker fordi jeg endnu engang måtte komme ind i jeres stuer og undskylder hvis jeg har været til gene for nogen. En særlig tak til JØRGEN med tak for en varm hilsen i en kold tid! Ren Rindalisme. Med venlige hilsener FLEMMING FISCHER P. Knudsens Gade 34, 1. th. Skriv til Nyheds-avisen og få din mening frem Kom med en god historie, en god vittighed, eller du kan også komme med en madopskrift, som du gerne vil dele med andre, samt selvfølgelig ris og ros. Sidste frist for aflevering til bladet er den 22. maj Du kan også aflevere dit brev eller din artikel på nedenstående adresse: Nyheds-avisen: Hørdumsgade i brevkassen på væggen. 7 Antennepakker i Karré 15 På næste beboermøde skal vi tage stilling til forskellige antennespørgsmål. Beboerne kan få mulighed for at bruge antennenettet til en hurtig internet-forbindelse og billig telefon med fast månedlig afgift. Det er hver enkelt beboer, som kan tegne disse nye abonnementer hos Tele-Danmark. For at få de nye muligheder, skal antennenettet imidlertid ombygges til tovejs-kommunikation. Beslutning om dette skal tages på beboermødet. Hvis vi vælger TeleDanmark som TV-leverandør i 5 år, så sørger de for ombygningen af antennenettet kvit og frit. Ved kortere aftale ville ombygningen koste os ca kr. Her i Karré 15 har vi en speciel mulighed, som ligger i den nye antenneinstallation, som blev lavet for ca. 2 år siden. Anlægget med stikledninger giver mulighed for at vælge frit mellem de forskellige pakker med TV-tilbud. Det vil sige, at vi hver især kan slippe for at betale for noget, som vi ikke bruger. Vælger man den store pakke får man meget TV for en høj pris. Vælger man den lille pakke får man kun lidt TV og prisen er lav. Priserne svarer altså til hvad man får. Forskellen er ca. 90 kr. pr. måned, eller over 1000 kr. pr. år. Det svarer til prisen på et halvt avisabonnement. Hvis vi skal have valgmuligheden, vil det koste ca. 5 kr. pr. måned til administration. AKB har dog ikke fastsat denne pris endnu. Jeg synes, vi skal indgå en 5-årig aftale, så beboerne får adgang til den nye teknologi. Så synes jeg til gengæld også, at beboerne skal have lov at vælge mellem antennepakkerne. Så bliver der frit valg på alle hylder. STEEN ERIKSEN Medlem af afdelingsbestyrelsen

8 8 13 SAMSØ-FAKSE-SAMSØ-FAKSE-SAMSØ Så er det tid til at tænke på sommerferie igen. Som de forrige år vil der igen være et tilbud om en uges ferie i vores campingvogne. Du/I kan igen i år vælge mellem Samsø og Fakse Ladeplads. især og at vi kommer overens! I den forbindelse tænker jeg meget på de af børnene som altid er nede og lege i gården; kommer de aldrig nogle steder. En skam! Så ville man ønske, at vi i afdelingen havde en lille minibus og kunne køre ture med dem engang imellem og derved også vores ældre. Det tror jeg mange ville have glæde af. Oplevelser og lidt kultur Tilbuddet gælder for alle der bor i Frederiksholm Karré Campingvognene er fuldt udstyret med dyner og service til henholdsvis fire og fem personer. Sengelinned og håndklæder skal medbringes. Der vil i år ligesom tidligere år blive en mindre brugerbetaling. 200,- kr. for husstande med kun en indtægt og 400,- kr., for husstande med to indtægter. I skolernes sommerferie vil familier med skolesøgende børn få fortrinsret, men ugerne er mange, så mon ikke der kan blive en uge til alle. Feriesæsonen starter i uge 19, og går fra lørdag til lørdag, det vil sige at den første uge vil være fra lørdag den 5. maj 2001 til lørdag den 12. maj Dette gælder for både Samsø og Fakse Ladeplads. Sæsonen slutter i september, eller alt efter vejret. For yderligere oplysning ring til Susanne Forno på telefon eller Maibritt Knudsen på telefon Og så til det lidt kulturelle og spændende, synes jeg. Mange af os / jer som bor herude kommer aldrig ind til byen. Og det er synd, f. eks bare en tur i biografen. Men nu er sommeren på spring, så det må man nok vente med til efter sommer. Men nu har Bakken og Tivoli åbent og især Bakken er dejligt med turen igennem Dyrehaven men Tivoli er ikke at kimse af. Bare sidde der og se på alle de forskellige typer af mennesker passere én, er som at komme jorden rundt. Bevares, det er vel dyrt efterhånden, men en enkelt tur kan der nok findes hul til i budgettet. En af mine yndlingsture om sommeren - er en tur på Langelinje, for at se på alle de store krydstogtskibe, som anløber København i disse stunder. Somme tider flere dagligt! Og så købe sig en af de gode isvafler de laver derude og sidde der og drømme man var med på en tur til Caraibien. Drømme er heldigvis gratis endnu! Og lad mig gøre opmærksom på, at der nu i flere år kører en bus helt ud til ydermolen linje 29 som man kan tage fra Østerport. Så ingen undskyldning for ikke at tage en sommeraften ud på Langelinje, Københavnernes yndlingsmål nr. 1. Eller hvad med en tur på Christiansborg og alt udenom, en havnerundfart, for ikke at glemme Mindelunden, for især den ældre generation, men så sandelig de unge. En smuk oplevelse og så kan man lære lidt om hvad det vil sige at nogen elskede deres land så meget at de satte livet til for det og vi andre kunne få et liv i værdighed og frihed. Tilmelding Hvis nogen kunne tænke sig en sådan tur, kunne vi måske lave en sådan i fællesskab; og jeg vil gerne være en slags guide. Vi kunne aftale en dag, tidspunkt og tage S-toget fra Sydhavnen station og så skifte til bus 29 til Langelinje, f. eks et (1) klip er nok, med mindre man har mimrekort, så koster det jo ikke noget; dog selvfølgeligt afhængigt af tidspunktet. En tur i Amaliehaven kunne da også komme på tale, det ville i hvert ikke skade

9 12 de gamle, men om de unge. Fremtiden. Fornuftigt nok, kunne man umiddelbart sige; men samtidig lidt vel flot! De ældre skal vel også være her. Lidt pædagogik ville være på sin plads og ikke en nedtromling for en ide, som nogen for enhver pris ønsker sig ikke bare for ideens skyld men for at smage magtens sødme. Min opfattelse af visse afdelingsformænd, er at de er magtsyge og intrigante og blander sig lidt vel i andre karréers ve og vel. Det er ikke til at holde ud at høre på; så enten kan man lukke ørene eller også kan man reagere; og det gør jeg! Desværre til efterhånden manges fortrydelse og store irritation, ifølge vores egen lille Gallup. Men så længe ordet er frit, vil jeg bruge min ytringsfrihed, ligesom I andre der bare sidder og hakker på mig og mine skriverier kunne gøre. I skal sgu ikke være så bange for at være demokrater, og sige hvad I mener, men I må forvente at blive korrigeret og sagt imod. Sådan er spillet. Take it or leave it! Enkelte beboere har spurgt, om ikke de håndværkere der farer rundt i vores lejligheder, skulle bære et skilt, så man kunne se hvem de var. Hvilket kun er naturligt; men nogen påstår at det ikke er tilfældet. Såfremt de ikke bærer skilt ved renovering af mit (AKBs) badeværelse, vil jeg nægte dem adgang og det skal I også gøre. Der blev tydeligt sagt, at de [håndværkerne] skulle bære et skilt til identifikation. Og det er ikke for at tyvte alle og enhver, Hr. Flemming H. Henriksen, men såmænd bare almindelig forsigtighed. Især når man oplevet så megen tyveri som vi har! Brok (?) Lad os bare kalde en skov for en skovl. Må det igen være mig tilladt - sådan i al ydmyghed at forespørge hvorfor bl.a. opgangsvinduer, især køkkentrapper om vinteren skal stå pivåbne, og hvorfor skal dem med vaskemaskiner have deres vindue åbent næsten dagligt. Dårligt samfundssind og egenrådighed, tør man nok sige. Og i den grad usolidarisk! I sidste nummer af vores lille organ, stod der noget om smertensbarnet boldburet for os der bor lige op til boldbanen /buret. Vi lavede en underskriftindsamling, ikke for at få lukket banen/ buret, men for at få især de store til at lade være med at skrige. Afd.Bestyrelsen var så venlige at svare og vi fik da klaret nogle af vores problemer. Og så kan jeg ikke få ind i mit hoved, hvorfor så store drenge ikke gider at gå i Valbyparken og benytte den kæmpeplads der er til bl.a. fodbold. Det gjorde vi andre da vi var drenge, også fordi vi elskede at komme ud af de mørke rammer, som husene nu engang er! Vi ønsker trods alt at det går bedre her til sommer Tilmeldingskupon til ferie på Fakse Ladeplads og Samsø Dato:... Navn:... Adresse:... Telefon:... Karré:... Antal børn og alder:... Antal voksne:... Jeg/vi ønsker uge nr.... Alternativ uge... Fakse Ladeplads... Samsø... 9 Kuponen afleveres i brevsprækken i Koordinationsudvalgets lokaler Borgbjergsvej 38, st. th.

10 10 Læserbrev FORÅRSBETRAGTNINGER I KARREÈRNE - af Flemming Fischer - Prolog God indledning, med mit navn foroven altså; så kan alle dem der ikke kan døje mig og mine skriverier, let og ele(f)ant springe over og gå videre i teksten - i vores lille avis. For dem der holder ud, og ikke lader sig styre af følelser, gammelt nag, atmosfæriske forstyrrelser og fuglekvidder, kan nu konstatere at foråret er kommet og sommeren lige om hjørnet - og sammen med det, lyset, smilet, restskatten og varmeregningen! Bevares, det har været lidt vel rigeligt koldt. Så vi ser frem til solens komme og dermed også varmen både den indre og den ydre. Det skorter det på. Og smilet, tja, det har det heller ikke for godt, men det kan der rådes bod på. Så smil til verden, og den smiler til dig den korteste afstand mellem to mennesker er et smil! Som Victor Borge sagde. Og især til dem der i disse stunder får renoveret badeværelserne. Natligt og dagligt besøg. Først en tak til Ingvar Knudsen for hans svar i sidste blad, hvor han på intet tidspunkt undskyldte at han vækkede og især forskrækkede mange mennesker for hans arbejde i dølgsmål (?). Det havde ellers været på sin plads; men egenrådig har du nu altid været Ingvar!! Men også jeg og min familie herunder også katten - var blandt de mange der oplevede vores natte og skønhedssøvn blive spoleret. Og den skal vi så absolut have rigeligt af! Jeg kan oplyse at det ikke er første gang; vi har haft uventet besøg, så sent som i sidste måned var der en om aftenen det stak nøglen i vores dør og hev i håndtaget. Til vores store forskrækkelse. Men det viste sig bare at være overboen, der ikke kunne tælle til anden sal. Men han var også udlænding, jyde vistnok!? Men da der desværre florerer tyverier i - og fra lejligheder og Jehovas vidner huserer herude dog uden sammenligning, er der ikke noget at sige til at man (vi) bliver vel opskræmte! Jeg kan oplyse at der for tiden faktisk foregår en systematisk opsøgning af Jehovas Vidner, og træffer de ikke en hjemme, bliver man kontaktet telefonisk. Det har man bl.a. kunne læse i avisen. Og de kan være nok så ivrige, så vær opmærksom på disse ligesom tricktyve og andre plattenslagere. 11 Husk at lukke dørene efter jer og vær opmærksom på fremmede. Bevares, nu kaldes vi [Sydhavnen] i folkemunde guldkysten, og det er guld værd om man så må sige! Karré demokrati og beboermøde. Men lad det nu ligge, andre problemer tårner sig op. Og til det vil jeg gerne spørge om man i snarlig fremtid kan vente en fusion mellem karré 1, 2 og 15, da det kan virke på mig, som om at disse kører deres eget løb. Stik imod alle intentioner om demokrati mellem alle karréerne. Fordi de ikke kan enes som en stor stærk enhed, men som har udviklet sig til små selvstændige enklaver autonomt styret der minder lidt om Jugoslavien og dets efterfølgende sammenbrud (?). Her hviskes og tiskes i krogene og på gadehjørnerne, om den ene og så om den anden. Som alles kamp mod alle stik imod demokratiets regler og fornuft. Så kan den ikke døje den, og andre kan ikke samarbejde med dem, osv. osv. Skrækkeligt og især uværdigt. Derfor er det vigtigt at møde op på beboermøderne og være på vagt, så der ikke kuppes og nogen tilraner sig en magt de ikke har krav på. Ikke alle herude forstår betydningen af flertalsbeslutninger og små intrigante afdelingsformænd har vi set nok af. Demokrati kommer ikke af sig selv, det skal man slås for! Så jo flere der møder op, jo mere optimalt virker demokratiet! Så kan dine synspunkter også komme frem, hvis ellers der er en ordentlig ordstyrer til og visse af beboerne kunne holde kaje og holdt lidt igen med bajerne (øllet)? Så kan alle komme til orde nemlig, hvis bare ikke sømanden dukker op efter indtagelse af et vist antal skibsøl - og teer sig som en tremastet skonnert i havsnød. Ja, undskyld min maritime udtryksform, jeg ved den kan virke lidt overfladisk, men stikker i grunden dybt. Det er s. irriterende når han altid råber og skriger og nemt kan skræmme nye deltagere. Og det skulle jo ikke være meningen, vel! Selv et demokrati har grænser og et sæt spilleregler! Spørgsmål - og ytringer. Der bliver stillet forslag om højhastighedsnet til telefoni, men især Internettet, som nogle ser som den nye gud. Og bevares, det kan da have sine fordele; men som en formand udtalte, da jeg pointerede at de ældre medbeboere ikke havde lyst til at deltage og måske ikke lige forstod de tekniske detaljer. Pyt, lød det, det det er en ren formalitet; det handler ikke om

www.nyheds-avisen.dk Varmemestre Nødnumre for karré 1-2-15 for karréerne 1, 2 og 15. Karré 15 Karré 1 og 2 Prøv også vores Webside på adressen:

www.nyheds-avisen.dk Varmemestre Nødnumre for karré 1-2-15 for karréerne 1, 2 og 15. Karré 15 Karré 1 og 2 Prøv også vores Webside på adressen: 12 Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th. Fra mandag - fredag Kl. 8.30-9.30 Tlf.

Læs mere

Varmemestre. Nødnumre for karré Karré 15. Karré 1 og 2. for karréerne 1, 2 og 15. Antenneudfald: Fejl på El forsyningen: Tilstoppede kloakrør:

Varmemestre. Nødnumre for karré Karré 15. Karré 1 og 2. for karréerne 1, 2 og 15. Antenneudfald: Fejl på El forsyningen: Tilstoppede kloakrør: 12 Varmemestre 1 Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th. Fra mandag - fredag Kl. 8.30-9.30

Læs mere

www.nyheds-avisen.dk Varmemestre Nødnumre for karré 1-2-15 for karréerne 1, 2 og 15. Karré 15 Karré 1 og 2 Prøv vores nye Webside på adressen:

www.nyheds-avisen.dk Varmemestre Nødnumre for karré 1-2-15 for karréerne 1, 2 og 15. Karré 15 Karré 1 og 2 Prøv vores nye Webside på adressen: 12 Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th. Fra mandag - fredag Kl. 8.30-9.30 Tlf.

Læs mere

Varmemestre. Nødnumre for karré 1-2-15. Karré 15. Karré 1 og 2. for karréerne 1, 2 og 15. Antenneudfald: Fejl på El forsyningen: Tilstoppede kloakrør:

Varmemestre. Nødnumre for karré 1-2-15. Karré 15. Karré 1 og 2. for karréerne 1, 2 og 15. Antenneudfald: Fejl på El forsyningen: Tilstoppede kloakrør: 16 Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th. Fra mandag - fredag Kl. 8.30-9.30 Træffes

Læs mere

Varmemestre. Nødnumre for karré Karré 1 og 2. Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15. Antenneudfald: Fejl på El forsyningen: Sprængte vandrør:

Varmemestre. Nødnumre for karré Karré 1 og 2. Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15. Antenneudfald: Fejl på El forsyningen: Sprængte vandrør: 12 Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15. Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th.

Læs mere

www.nyheds-avisen.dk Varmemestre Nødnumre for karré 1-2-15 for karréerne 1, 2 og 15. Karré 15 Karré 1 og 2 Prøv vores nye Webside på adressen:

www.nyheds-avisen.dk Varmemestre Nødnumre for karré 1-2-15 for karréerne 1, 2 og 15. Karré 15 Karré 1 og 2 Prøv vores nye Webside på adressen: 12 Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th. Fra mandag - fredag Kl. 8.30-9.30 Tlf.

Læs mere

www.nyheds-avisen.dk GODT MØDE ALLE SAMMEN Varmemestre Nødnumre for karré 1-2-15 for karréerne 1, 2 og 15. Karré 15 Karré 1 og 2

www.nyheds-avisen.dk GODT MØDE ALLE SAMMEN Varmemestre Nødnumre for karré 1-2-15 for karréerne 1, 2 og 15. Karré 15 Karré 1 og 2 12 Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th. Fra mandag - fredag Kl. 8.30-9.30 Tlf.

Læs mere

Varmemestre. Antenneudfald: Karré 2, 8 og 15. TeleDanmark Tlf. 80 80 40 50 Karré 1. STOFA Tlf. 43 99 45 88 dag Tlf. 38 17 10 32 aften weekend.

Varmemestre. Antenneudfald: Karré 2, 8 og 15. TeleDanmark Tlf. 80 80 40 50 Karré 1. STOFA Tlf. 43 99 45 88 dag Tlf. 38 17 10 32 aften weekend. Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th. Fra mandag fredag Kl. 8.30 9.30 Træffes

Læs mere

www.nyheds-avisen.dk Varmemestre Nødnumre for karré 1-2-15 Karré 1 og 2 Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15. Antenneudfald: Fejl på El forsyningen:

www.nyheds-avisen.dk Varmemestre Nødnumre for karré 1-2-15 Karré 1 og 2 Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15. Antenneudfald: Fejl på El forsyningen: 16 Varmemestre 1 Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th. Fra mandag - fredag Kl. 8.30-9.30

Læs mere

Varmemestre. Antenneudfald: Karré 2 og 15. TeleDanmark Tlf. 80 80 40 50 Karré 1. STOFA Tlf. 43 99 45 88 dag Tlf. 38 17 10 32 aften weekend.

Varmemestre. Antenneudfald: Karré 2 og 15. TeleDanmark Tlf. 80 80 40 50 Karré 1. STOFA Tlf. 43 99 45 88 dag Tlf. 38 17 10 32 aften weekend. Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th. Fra mandag - fredag Kl. 8.30-9.30 Træffes

Læs mere

www.nyheds-avisen.dk Varmemestre Nødnumre for karré 1-2-15 for karréerne 1, 2 og 15. Karré 15 Karré 1 og 2 Prøv også vores Webside på adressen:

www.nyheds-avisen.dk Varmemestre Nødnumre for karré 1-2-15 for karréerne 1, 2 og 15. Karré 15 Karré 1 og 2 Prøv også vores Webside på adressen: 12 Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th. Fra mandag - fredag Kl. 8.30-9.30 Tlf.

Læs mere

Varmemestre. Nødnumre for karré 1-2-15. Karré 1 og 2. Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15. Antenneudfald: Fejl på El forsyningen: Sprængte vandrør:

Varmemestre. Nødnumre for karré 1-2-15. Karré 1 og 2. Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15. Antenneudfald: Fejl på El forsyningen: Sprængte vandrør: 20 Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15. Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th.

Læs mere

Varmemestre. Antenneudfald: Karré 2, 8 og 15. TeleDanmark Tlf. 80 80 40 50 Karré 1. STOFA Tlf. 43 99 45 88 dag Tlf. 38 17 10 32 aften weekend.

Varmemestre. Antenneudfald: Karré 2, 8 og 15. TeleDanmark Tlf. 80 80 40 50 Karré 1. STOFA Tlf. 43 99 45 88 dag Tlf. 38 17 10 32 aften weekend. Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th. Fra mandag fredag Kl. 8.30 9.30 Træffes

Læs mere

ADVARSEL PAS PÅ VI HAR TRICKTYVE I VORES KARRÈER. WWW.Nyheds-Avisen.dk. Varmemestre. Nødnumre for karré 1-2-15. Karré 1 og 2.

ADVARSEL PAS PÅ VI HAR TRICKTYVE I VORES KARRÈER. WWW.Nyheds-Avisen.dk. Varmemestre. Nødnumre for karré 1-2-15. Karré 1 og 2. 16 1 Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15. Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th.

Læs mere

Varmemestre. Antenneudfald: Karré 2 og 15. TeleDanmark Tlf Karré 1. STOFA Tlf dag Tlf aften- weekend.

Varmemestre. Antenneudfald: Karré 2 og 15. TeleDanmark Tlf Karré 1. STOFA Tlf dag Tlf aften- weekend. Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th. Fra mandag - fredag Kl. 8.30-9.30 Træffes

Læs mere

Varmemestre. Nødnumre for karré 1-2-15. Karré 15. Karré 1 og 2. for karréerne 1, 2 og 15. Antenneudfald: Fejl på El forsyningen: Tilstoppede kloakrør:

Varmemestre. Nødnumre for karré 1-2-15. Karré 15. Karré 1 og 2. for karréerne 1, 2 og 15. Antenneudfald: Fejl på El forsyningen: Tilstoppede kloakrør: 16 1 Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th. Fra mandag - fredag Kl. 8.30-9.30

Læs mere

Varmemestre Nødnumre for karré for karréerne 1, 2 og 15. Karré 15 Karré 1 og 2 Prøv også vores Webside på adressen:

Varmemestre Nødnumre for karré for karréerne 1, 2 og 15. Karré 15 Karré 1 og 2 Prøv også vores Webside på adressen: 16 Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th. Fra mandag - fredag Kl. 8.30-9.30 Tlf.

Læs mere

Varmemestre. Nødnumre for karré 1-2-15. Karré 1 og 2. Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15. Antenneudfald: Fejl på El forsyningen: Sprængte vandrør:

Varmemestre. Nødnumre for karré 1-2-15. Karré 1 og 2. Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15. Antenneudfald: Fejl på El forsyningen: Sprængte vandrør: 16 Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15. Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th.

Læs mere

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Beboerblad for Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej September 2013 Er dette Sidste udgave af Beboerbladet????? Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Side 2 HER PÅ BAKKEN september 2013 HER

Læs mere

Nyheder fra Titanparken April/ Maj 2015

Nyheder fra Titanparken April/ Maj 2015 Nyheder fra Titanparken April/ Maj 2015 Gode lejligheder, gode venner, god at spille fodbold i - Omar 11 år Gerne flere legepladser, her er godt at spille fodbold, store lejligheder - Yahe 7 år Her er

Læs mere

Varmemestre. Nødnumre for karré 1-2-15. Karré 1 og 2. Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15. Antenneudfald: Fejl på El forsyningen: Sprængte vandrør:

Varmemestre. Nødnumre for karré 1-2-15. Karré 1 og 2. Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15. Antenneudfald: Fejl på El forsyningen: Sprængte vandrør: 16 Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15. Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th.

Læs mere

Nyheds-Avisen.dk. Varmemestre. Nødnumre for karré 1-2-15. Karré 1 og 2. Karré 15. for karréerne 1, 2 og 15. Antenneudfald: Fejl på El forsyningen:

Nyheds-Avisen.dk. Varmemestre. Nødnumre for karré 1-2-15. Karré 1 og 2. Karré 15. for karréerne 1, 2 og 15. Antenneudfald: Fejl på El forsyningen: 16 Varmemestre 1 Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th. Fra mandag - fredag Kl. 8.30-9.30

Læs mere

Nyheder fra Titanparken Juli / august 2014

Nyheder fra Titanparken Juli / august 2014 Nyheder fra Titanparken Juli / august 2014 Sommer og sol har indtaget Titanparken. Det er derfor tid til et nyt nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udkommer hver 2. måned og vil informere beboerne om nyheder fra

Læs mere

Varmemestre. Nødnumre for karré 1-2-15. Karré 1 og 2. Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15. Antenneudfald: Fejl på El forsyningen: Sprængte vandrør:

Varmemestre. Nødnumre for karré 1-2-15. Karré 1 og 2. Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15. Antenneudfald: Fejl på El forsyningen: Sprængte vandrør: 16 Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15. Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th.

Læs mere

BEBOERREPRÆSENTATIONEN

BEBOERREPRÆSENTATIONEN FRA BEBOERREPRÆSENTATIONEN brigadegarden@hotmail.com www.brigadebeboer.dk NR.: 83/14 Året 2014 er nu ved at være gået. I år havde vi en beboertur til Bakken. Det var alletiders hyggelige dag, hvor alle

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

Husorden. Kontaktpersoner: Kontor adresse: Valby Langgade 254 st. tv Træffetid: mandag 07.00-08.00 onsdag, fredag 11.00-12.00. Telefon 36 16 23 47

Husorden. Kontaktpersoner: Kontor adresse: Valby Langgade 254 st. tv Træffetid: mandag 07.00-08.00 onsdag, fredag 11.00-12.00. Telefon 36 16 23 47 Husorden Kontaktpersoner: Varmemester: Willy Larsen Kontor adresse: Valby Langgade 254 st. tv Træffetid: mandag 07.00-08.00 onsdag, fredag 11.00-12.00 Telefon 36 16 23 47 Udenfor normal kontortid kan der

Læs mere

www.nyheds-avisen.dk Varmemestre Nødnumre for karré 1-2-15 for karréerne 1, 2 og 15. Karré 15 Karré 1 og 2 Prøv vores nye Webside på adressen:

www.nyheds-avisen.dk Varmemestre Nødnumre for karré 1-2-15 for karréerne 1, 2 og 15. Karré 15 Karré 1 og 2 Prøv vores nye Webside på adressen: 16 Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th. Fra mandag - fredag Kl. 8.30-9.30 Tlf.

Læs mere

Oplysning om Afdeling:

Oplysning om Afdeling: Oplysning om Afdeling: Afdelingsbestyrelsen Afdelingsbestyrelsen vælges af og blandt beboerne på beboermødet. Det er afdelingsbestyrelsens opgave mellem beboermøderne at varetage det løbende samarbejde

Læs mere

Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger.

Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger. Sådan vil vi bo her! - husorden og leveregler for dig, der bor i Røde Kro Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger. I Røde Kro ønsker vi at have et godt naboskab,

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Husorden. Sidst, men ikke mindst påtal selv eventuelle overtrædelser af husordenen over for dine medbeboere, det kommer man som regel længst med.

Husorden. Sidst, men ikke mindst påtal selv eventuelle overtrædelser af husordenen over for dine medbeboere, det kommer man som regel længst med. Husorden Det er vigtigt, at du læser denne husorden omhyggeligt igennem, da gentagne overtrædelser vil kunne medføre en opsigelse eller ophævelse af dit lejemål. Er du/i forældre, vil det være af stor

Læs mere

Varmemestre. Nødnumre for karré 1-2-15. Karré 1 og 2. Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15. Antenneudfald: Fejl på El forsyningen: Sprængte vandrør:

Varmemestre. Nødnumre for karré 1-2-15. Karré 1 og 2. Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15. Antenneudfald: Fejl på El forsyningen: Sprængte vandrør: 16 Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15. Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th.

Læs mere

VA 4 SYD NR 1 JAN/FEB 2003 Husk! Ekstraordinært beboermøde Onsdag 29. Januar

VA 4 SYD NR 1 JAN/FEB 2003 Husk! Ekstraordinært beboermøde Onsdag 29. Januar VA 4 SYD NR 1 JAN/FEB 2003 Husk! Ekstraordinært beboermøde Onsdag 29. Januar Der er intet i verden så stille som sne Betonhjertet Jan/Feb. 2003 1 INDHOLD FASTELAVN side 3 BILLETTER 4 LYSFEST PÅ BROGAARDS

Læs mere

Nødnumre for karré 1-2-15. Varmemestre

Nødnumre for karré 1-2-15. Varmemestre Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th. Fra mandag - fredag Kl. 8.30-9.30 Træffes

Læs mere

Aktiviteter og arrangementer

Aktiviteter og arrangementer Det er forår og derfor tid til et nyt nyhedsbrev. Nyhedsbrevet vil udkomme hver 2. måned og vil informere beboerne om nyheder fra Titanparken, nyt fra Den Sociale Vicevært, Informationer fra Ejendomskontoret,

Læs mere

www.nyheds-avisen.dk Varmemestre Nødnumre for karré 1-2-15 for karréerne 1, 2 og 15. Karré 1 og 2 Karré 15 Prøv også vores Webside på adressen:

www.nyheds-avisen.dk Varmemestre Nødnumre for karré 1-2-15 for karréerne 1, 2 og 15. Karré 1 og 2 Karré 15 Prøv også vores Webside på adressen: 20 Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th. Fra mandag - fredag Kl. 8.30-9.30 Tlf.

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Det er også din boligforening. Deltag i beboerdemokratiet, og gør dine ideer til virkelighed

Det er også din boligforening. Deltag i beboerdemokratiet, og gør dine ideer til virkelighed Det er også din boligforening Deltag i beboerdemokratiet, og gør dine ideer til virkelighed Vi bor i forening Vidste du, at de almene boliger tilhører dem, der bor der? Der sidder ingen ejere, aktionærer

Læs mere

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Øvelse 1-20: Øvelse 21-29: Øvelse 30-34: Øvelse 35-39: Øvelse 40-44: Øvelse 45-49: Øvelse 50-59: Øvelse 60-85: Der sættes komma efter ledsætninger, jf.

Læs mere

Nyheds-avisen. Karréernes kontaktpersoner. Ejendomskontor Karré 1-2-15 Mozarts Plads 1A 2450 København SV Telefon: 36 30 37 07 Telefax: 36 44 11 01

Nyheds-avisen. Karréernes kontaktpersoner. Ejendomskontor Karré 1-2-15 Mozarts Plads 1A 2450 København SV Telefon: 36 30 37 07 Telefax: 36 44 11 01 16 Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th. Fra mandag - fredag Kl. 8.30-9.30 Tlf.

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 12. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 12 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 12. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 12 Emne: Her bor jeg side 1 Kursusmappe Uge 12 Emne: Her bor jeg Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 12 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge12_herborjeg.indd 1 06/07/10 12.03 Uge 12 l Her bor jeg Hopp er på vej hen

Læs mere

Din afdeling er en del af boligorganisationen: Boligselskabet AKB, København. Se hjemmesiden her: www.oebro95.dk

Din afdeling er en del af boligorganisationen: Boligselskabet AKB, København. Se hjemmesiden her: www.oebro95.dk Kære beboer Velkommen til boligafdelingen Øbro95. Vi har samlet de informationer til dig i dette velkomstbrev, som det er relevant for dig at vide, når du flytter ind. Herunder også, hvad det vil sige

Læs mere

Kirke for børn og unge afslutningsgudstjeneste for minikonfirmander og deres familier 22.06.14 kl. 17.00

Kirke for børn og unge afslutningsgudstjeneste for minikonfirmander og deres familier 22.06.14 kl. 17.00 1 Kirke for børn og unge afslutningsgudstjeneste for minikonfirmander og deres familier 22.06.14 kl. 17.00 Præludium 290 I al sin glans 46 Sorrig og glæde 70 Du kom til vor runde jord 42 I underværkers

Læs mere

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår.

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. Kinesisk ordsprog NYT TLF.: 41 73 67 43 Footbase langbold vinder 2011 - klubfest

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Anonym mand. Jeg overlevede mit selvmordsforsøg og mødte Jesus

Anonym mand. Jeg overlevede mit selvmordsforsøg og mødte Jesus Anonym mand Jeg overlevede mit selvmordsforsøg og mødte Jesus Han er 22 år og kommer fra Afghanistan. På grund af sin historie har han valgt at være anonym. Danmark har været hans hjem siden 2011 131 En

Læs mere

MØLLEPARKEN 1. Beboermappe. Side 1 Er du i tvivl om noget i Mølleparken 1, så kontakt afdelingsbestyrelsen

MØLLEPARKEN 1. Beboermappe. Side 1 Er du i tvivl om noget i Mølleparken 1, så kontakt afdelingsbestyrelsen Beboermappe Side 1 VELKOMMEN I MØLLEPARKEN 1 Denne mappe er ment som en information om de forhold, der er gældende her i MØLLEPARKEN 1. MØLLEPARKEN 1 består af 9 rækkehuse med 98 ens lejemål, hvor hverandet

Læs mere

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Vellykket loppemarked i Lyset SOS børnebyerne fik overskuddet... Glimt fra sommerfest og loppemarked Renovering af hovedtrappe Valby Kino Indkaldelse til generalforsamling

Læs mere

Varmemestre Nødnumre for karré for karréerne 1, 2 og 15. Karré 15 Karré 1 og 2 Prøv også vores Webside på adressen:

Varmemestre Nødnumre for karré for karréerne 1, 2 og 15. Karré 15 Karré 1 og 2 Prøv også vores Webside på adressen: 16 Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th. Fra mandag - fredag Kl. 8.30-9.30 Tlf.

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

Varmemestre. Nødnumre for karré 1-2-15. Karré 1 og 2. Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15. Antenneudfald: Fejl på El forsyningen: Sprængte vandrør:

Varmemestre. Nødnumre for karré 1-2-15. Karré 1 og 2. Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15. Antenneudfald: Fejl på El forsyningen: Sprængte vandrør: 16 Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15. Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th.

Læs mere

Varmemestre. Nødnumre for karré 1-2-15. Karré 1 og 2. Karré 15. for karréerne 1, 2 og 15. Fejl på El forsyningen: Antenneudfald: Tilstoppede kloakrør:

Varmemestre. Nødnumre for karré 1-2-15. Karré 1 og 2. Karré 15. for karréerne 1, 2 og 15. Fejl på El forsyningen: Antenneudfald: Tilstoppede kloakrør: 16 Varmemestre 1 Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th. Fra mandag - fredag Kl. 8.30-9.30

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 1.MAJ 2011 AASTRUP KIRKE KL. 10.00 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 1.MAJ 2011 AASTRUP KIRKE KL. 10.00 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 1.MAJ 2011 AASTRUP KIRKE KL. 10.00 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 Det knagede fælt i den gamle badebro. Skulle de ikke hellere lade være med at gå ud på den? Tanken

Læs mere

Varmemestre. Nødnumre for karré Karré 1 og 2. Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15. Antenneudfald: Fejl på El forsyningen: Sprængte vandrør:

Varmemestre. Nødnumre for karré Karré 1 og 2. Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15. Antenneudfald: Fejl på El forsyningen: Sprængte vandrør: 16 Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15. Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th.

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 30 DANMARKSGADE/NIELS EBBESENS GADE

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 30 DANMARKSGADE/NIELS EBBESENS GADE «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 30 DANMARKSGADE/NIELS EBBESENS GADE Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i

Læs mere

Temauge. Kend din by. Fra 22.oktober -26.oktober På Kildeskolen i Valby. Redaktion: Dana, Elisabeth, Khansa, Leonora, Semina og Umema

Temauge. Kend din by. Fra 22.oktober -26.oktober På Kildeskolen i Valby. Redaktion: Dana, Elisabeth, Khansa, Leonora, Semina og Umema Temauge Fra 22.oktober -26.oktober På Kildeskolen i Valby Kend din by Redaktion: Dana, Elisabeth, Khansa, Leonora, Semina og Umema Introduktion Vi har i uge 43 her på Kildeskolen beskæftiget os med vores

Læs mere

Husorden. For Lejerbo afdeling 123-0. Agervang 1 til 31 Og Havevang 2 til 32

Husorden. For Lejerbo afdeling 123-0. Agervang 1 til 31 Og Havevang 2 til 32 Husorden For Lejerbo afdeling 123-0 Agervang 1 til 31 Og Havevang 2 til 32 Varmemester: Bjarne V. Christensen e-mail: Afdeling.007-0@net.lejerbo.dk VARMEMESTERKONTORET Engvang 7-9 Telefon: 59430909 Kontoret

Læs mere

Milton drømmer. Han ved, at han drømmer. Det er det værste, han ved. For det er, som om han aldrig kan slippe ud af drømmen. Han drømmer, at han står

Milton drømmer. Han ved, at han drømmer. Det er det værste, han ved. For det er, som om han aldrig kan slippe ud af drømmen. Han drømmer, at han står 1 Milton drømmer. Han ved, at han drømmer. Det er det værste, han ved. For det er, som om han aldrig kan slippe ud af drømmen. Han drømmer, at han står på en gade midt i bilosen. Han er meget lille slet

Læs mere

Efter en velafholdt generalforsamling og med forårets komme er det tid til nyt fra bestyrelsen.

Efter en velafholdt generalforsamling og med forårets komme er det tid til nyt fra bestyrelsen. Christianshavn den 2. maj 2013 Kære alle Efter en velafholdt generalforsamling og med forårets komme er det tid til nyt fra bestyrelsen. Her følger et nyhedsbrev fyldt med informationer om stort og småt,

Læs mere

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Husorden afd.10 HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Hensyn til dine naboer Det er enhver lejers pligt og i lejerens egen interesse at følge afdelingens forskrifter

Læs mere

Nyheder fra Titanparken September/Oktober 2014

Nyheder fra Titanparken September/Oktober 2014 Nyheder fra Titanparken September/Oktober 2014 Efteråret er ved at nærme sig, og det er derfor tid til et nyt nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udkommer hver 2. måned og vil informere beboerne om nyheder fra Titanparken,

Læs mere

Varmemestre. Nødnumre for karré 1-2-15. Karré 15. Karré 1 og 2. for karréerne 1, 2 og 15. Antenneudfald: Fejl på El forsyningen: Tilstoppede kloakrør:

Varmemestre. Nødnumre for karré 1-2-15. Karré 15. Karré 1 og 2. for karréerne 1, 2 og 15. Antenneudfald: Fejl på El forsyningen: Tilstoppede kloakrør: 20 Varmemestre 1 Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th. Fra mandag - fredag Kl. 8.30-9.30

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Søren satte sig op i sengen med et sæt. Den havde været der igen. Drømmen. Den drøm, han kendte så godt,

Læs mere

HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014. Lathyrushaven

HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014. Lathyrushaven HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014 Lathyrushaven Indhold: Lathyrushaven skal have ny formand Ærgerligt Foråret Har du blomsterløg,

Læs mere

På grund af besparelser er julemandens rensdyr sparet væk. Beboerblad for. november 2012. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej

På grund af besparelser er julemandens rensdyr sparet væk. Beboerblad for. november 2012. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej HER PÅ BAKKEN februar 2012 Beboerblad for Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej november 2012 På grund af besparelser er julemandens rensdyr sparet væk Side 2 HER PÅ BAKKEN november 2012 Redaktionen

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

Frivillig i børn unge & sorg. - er det noget for dig?

Frivillig i børn unge & sorg. - er det noget for dig? Frivillig i børn unge & sorg - er det noget for dig? Dét, at jeg har kunnet bruge min sorg direkte til at hjælpe andre, det har givet mening Som frivillig i Børn, Unge & Sorg er du med til at vise unge

Læs mere

Nødnumre for karré 1-2-15. Varmemestre

Nødnumre for karré 1-2-15. Varmemestre Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th. Fra mandag - fredag Kl. 8.30-9.30 Træffes

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 22. maj 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 823 Næste uge: 26.maj 26. maj 27. maj 28. maj 29. maj 30. + 31. maj Lærermøde Fællesfoto (hele skolen) Lærermøde SFO-dyredag Skole-Hjem indskol.

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Velkommen. Afdeling 14

Velkommen. Afdeling 14 B O L IG F O RE N I N GE N VE S TVESTERBO E RB O BOLIGFORENINGEN Velkommen Velkommen I Afdeling I 14 Afdeling 14 Ådalsparken Hinnerup Ådalsparken Hinnerup Ny i afdeling 14 så læs med her Afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620.

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Vi fik den midt i maj måned, og kunne lige nå en enkelt week-end på

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER, M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

CYKLER, KNALLERTER, M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE...3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

KONTAKT 12/13 nr. 2. Indhold: O K T O B E R

KONTAKT 12/13 nr. 2. Indhold: O K T O B E R KONTAKT 12/13 nr. 2 O K T O B E R Indhold: Aktuelt i Ny pædagogisk leder Fritter-nyt 4.B fremstiller ramper A-dage i første årgang 9. årgang på studietur A-dage i 0. årgang Stemningsbilleder Broer bygget

Læs mere

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger Husorden afd.17 HUSORDEN Dannerhøj Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Dannerhøj, hvor mange mennesker bor så tæt sammen som

Læs mere

Din afdeling er en del af boligorganisationen: TKB Se hjemmesiden her: www.allégården.dk

Din afdeling er en del af boligorganisationen: TKB Se hjemmesiden her: www.allégården.dk Kære beboer Velkommen til boligafdelingen Allégården. Vi har samlet de informationer til dig i dette velkomstbrev, som det er relevant for dig at vide, når du flytter ind. Herunder også, hvad det vil sige

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 18 Juni 2013 Lathyrushaven Indhold: Glæd jer til årets sommerfest i Lathyrushaven Nu vi er ved sommeren - Nye

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

Kapitel 1-3. Instruktion: Skriv ja ved det, der er rigtigt - og nej ved det, der er forkert. Der skal være fire ja og fire nej.

Kapitel 1-3. Instruktion: Skriv ja ved det, der er rigtigt - og nej ved det, der er forkert. Der skal være fire ja og fire nej. Opgaver til En drøm om mord af Jens-Ole Hare. Opgaverne kan løses, når de angivne kapitler er læst, eller når hele bogen er læst. Opgaverne kan hentes på www.vingholm.dk. Kapitel 1-3 Opgave 1 Instruktion:

Læs mere

DET ER OGSÅ DIN BOLIGFORENING

DET ER OGSÅ DIN BOLIGFORENING DET ER OGSÅ DIN BOLIGFORENING Klik her! - og indsæt forsidefoto 1 VI BOR I FORENING Vidste du, at de almene boliger tilhører dem, der bor der? Der sidder ingen ejere, aktionærer eller fonde, som skal tjene

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 65 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 116 TELEVÆNGET I VEDTAGET PÅ AFDELINGSMØDET DEN 25. AUGUST 1997 Indledning Et godt klima er meget værd. Med disse sider vil vi gerne orientere

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

Varmemestre. Antenneudfald: Karré 2 og 15. TeleDanmark Tlf. 80 80 40 50 Karré 1. STOFA Tlf. 43 99 45 88 dag Tlf. 38 17 10 32 aften weekend.

Varmemestre. Antenneudfald: Karré 2 og 15. TeleDanmark Tlf. 80 80 40 50 Karré 1. STOFA Tlf. 43 99 45 88 dag Tlf. 38 17 10 32 aften weekend. Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th. Fra mandag - fredag Kl. 8.30-9.30 Træffes

Læs mere

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne. Kapitel 5 - Rygning

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne. Kapitel 5 - Rygning 1. Det kradser i halsen Issa: Hvad? Er det der egentlig dine cigaretter? Simon: Nej, jeg ryger ikke. Det er nok Martin fra min klasses. Han er begyndt at ryge igen. Issa: Er der ellers mange fra din klasse,

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

Din afdeling er en del af boligorganisationen: Boligselskabet AKB, København. Se hjemmesiden her:

Din afdeling er en del af boligorganisationen: Boligselskabet AKB, København. Se hjemmesiden her: Kære beboer Velkommen til boligafdelingen Frederiksholm Karré 18. Vi har samlet de informationer til dig i dette velkomstbrev, som det er relevant for dig at vide, når du flytter ind. Herunder også, hvad

Læs mere

Hilsen fra forstanderen

Hilsen fra forstanderen Hilsen fra forstanderen Kære alle. Hermed endnu en udgave af Rynkenyt. Tak for jeres opbakning til vores arrangementer jeg oplevede en meget hyggelig Nytårskur og fastelavnsfest. Det er dejligt at både

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten.

Læs mere

Varmemestre. Nødnumre for karré Karré 1 og 2. Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15. Antenneudfald: Fejl på El forsyningen: Sprængte vandrør:

Varmemestre. Nødnumre for karré Karré 1 og 2. Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15. Antenneudfald: Fejl på El forsyningen: Sprængte vandrør: 16 Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15. Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th.

Læs mere

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden.

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden. Beretningen 2018 Først velkommen til de nye beboere der er kommet til siden sidst, og selvfølgelig også velkommen til jer andre og tak fordi I er mødt op her i dag. Siden sidste år er der igen skiftet

Læs mere

Det er også din boligforening. Deltag i beboerdemokratiet, og gør dine ideer til virkelighed

Det er også din boligforening. Deltag i beboerdemokratiet, og gør dine ideer til virkelighed Det er også din boligforening Deltag i beboerdemokratiet, og gør dine ideer til virkelighed Vi bor i forening Vidste du, at de almene boliger tilhører dem, der bor der? Der sidder ingen ejere, aktionærer

Læs mere