Content Management System. Content Management System

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Content Management System. Content Management System"

Transkript

1 CMS Content Management System Content Management System ADventure/SequelSite: det mest optimale til etablering, vedligeholdelse og fornyelse af professionelle web-sites Slut med eksperter og dyre opdateringer, - nu gør man det selv!

2 Følgende muligheder er inkluderet som standard: Ubegrænset antal sider Ubegrænset antal sektioner Ubegrænset antal niveauer Ubegrænset antal templates Ubegrænset antal felter og felttyper pr. template Ubegrænset antal formularer Ubegrænset antal lister og menuer Ubegrænset antal brugere Ubegrænset antal Sequels Nedarvning af data mellem sider og underliggende sider Inkludering af data mellem sider Mediebibliotek med upload facilitet Javascript support Stylesheet support Plugin support Sideoversigter Søgefacilitet Avanceret mail-system CMS - samt et brugervenligt interface, hvor man bl.a. kan: Aktivere og deaktivere sider og sektioner, manuelt eller automatisk Sætte start- og slut dato og tidspunkt for sider og sektioner, med indtil ét minuts nøjagtighed Formatere indhold vha. en eller flere visuelle editorer, eller andre felttyper Kopiere sider Slette sider og sektioner Flytte sider og sektioner vha. klip-og-sæt ind Sortere sider efter oprettelsesdato eller titel, eller definere unikke sorteringsrækkefølger Administratorer har også adgang til det administrative interface, hvor bl.a. følgende konfigureres: Sequels som kan skifte hele hjemmesidens design Side templates Liste & menu templates Stylesheets Javascripts Plugins Brugere Tekst editoren Website Sequels Ønskes på et tidspunkt en opfriskning af websitet, eller måske et helt nyt design, fremstilles der nye templates (sequel), og når disse nye templates er klar, skal der blot klikkes på en knap, og så har hele websitet skiftet til det nye design, uden at indholdet ændres. I SequelSite kan der oprettes et ubegrænset antal sequels, og der kan skiftes mellem dem efter behov, der kan fx. laves et juledesign, hvorefter der skiftes til et vinterdesign, der så efterfølges af et forårsdesign osv., eller hvad med et jubilæums- eller et messedesign?

3 Multi webs Systemet kan håndtere et ubegrænset antal web-sites samtidig. Alle web sites er helt uafhængige af hinanden, og kan have unikke design og layouts. Dette kan fx. anvendes til forskellige sprogversioner, eller hvis underafdelinger og datterselskaber skal have egne websites. De enkelte websites er baseret på domæner eller subdomæner. DitWebsite.dk kan være en dansk version af virksomhedens website, mens YourWebsite.com kan være en Engelsk version. Har virksomheden flere forskellige domæner, kan yderligere domæner fungere som alias er, hvorved ét og samme website vises for forskellige domæner. Plugins Med SequelSites kerne af egenskaber kan opbygges stort set al slags funktionalitet. Men systemet er ikke begrænset til sine egne elementer. Er der behov for at special-integrere eksterne systemer, kan det klares vha. et plugin. Et plugin består af en eller flere ASP baserede funktioner, der kan kaldes overalt i systemet. Der kan oprettes et ubegrænset antal plugins. Templates SequelSite indeholder ingen prædefinerede sidetyper med fastlagt layout, og er ikke begrænset til bestemte designs. SequelSite anvender templates der opbygges unikt til et givet website, og det er kun fantasien der sætter grænser for design og layout. CMS Der kan oprettes et ubegrænset antal templates. Oprettede sider kan tildeles ny template, dvs. det er ikke kun gennem sequels at design og layout kan ændres, men altså også ved at tildele enkeltsider en ny template. Lister & menuer SequelSite er ikke begrænset af prædefinerede typer af lister og menuer. Ligesom sidetemplates oprettes lister og menuer specifikt til det enkelte website. Der kan opbygges lister og menuer der er såkaldt statiske, eller de kan gives dynamik vha. DHTML. Lister og menuer består af indhold fra en eller flere sider på websitet.

4 CMS Visuel teksteditor Systemets visuelle teksteditor er enkel og brugervenlig, og har mange Word-lignende funktioner. Editoren anvendes til at formatere sidernes indhold, og bl.a. billeder kan placeres direkte i editoren vha. træk-og-slip fra mediebiblioteket. Password-beskyttelse Det er muligt at beskytte sider og sektioner med adgangskode, således at log-in kræves til den del af websitet som er beskyttet. Det er muligt at anvende hierarkisk adgangskontrol, så alle virksomhedens kunder via ét fælles log-in har adgang til en kundesektion på et website, samtidig med at underområder/-sider i denne kundesektion kan beskyttes med kundespecifikke adgangskoder. Adgangsbegrænsning kan aktiveres for et ubegrænset antal sider/sektioner. Sider & sektioner Alle sider på websitet vises i en»træstruktur«der minder meget om Windows Stifinder. Der kan højreklikkes på ikonerne for at oprette nye sider og slette, klippe, kopiere, indsætte og sortere eksisterende sider og sektioner. Der kan oprettes et ubegrænset antal sider, sektioner og niveauer, dvs. hierarkiet af sider kan være så dybt som der er behov for - selvom det anbefales at holde dybden i et website til et minimum. Nye sider oprettes på få sekunder. Automatisk viderestilling Med automatisk viderestilling kan man automatisk videreføre brugere til bestemte websider. Man kan sætte en side til automatisk at gå videre til første aktive underside, eller til en vilkårlig webadresse.

5 Formularer Formularer kan opbygges som en del af en template, så samme formular kan genbruges flere steder på et website, eller formularer kan opbygges direkte i teksteditoren, hvor formularfelter trækkes ind i editoren vha. træk-og-slip, og derefter konfigureres. Formularer afsender som udgangspunkt informationerne til en modtager pr. . Formularer kan også anvendes i forbindelse med plugins eller client scripts, hvor data eller valg i formularen afgør hvad der skal ske på næste side, eller data kan lægges ind i en database, før der afsendes en . CMS Brugere & brugergrupper Der kan oprettes brugergrupper og brugere med hver sine unikke rettigheder, både mht. selve interfacet, men også med mulighed for at begrænse adgang til redigering i forskellige områder af hjemmesiden. Brugere knyttes til en eller flere grupper, og tildeles automatisk de enkelte gruppers rettigheder i de områder af hjemmesiden gruppen har adgang til. Det registreres hvor mange gange en bruger har anvendt systemet, og hvornår sidste login fandt sted. For alle sider registreres også hvilken editor der sidst har redigeret dem. En bruger med administrator-rettighed, kan oprette og slette almindelige brugere, men kan ikke slette eller ændre data for andre administratorer - dette kan kun en chefadministrator. Mediebibliotek For at opnå en hurtig arbejdsgang, kan uploadede filer kategoriseres efter type eller funktion. Til det formål kan der i mediebiblioteket oprettes et ubegrænset antal mapper og undermapper, hvori mediefiler kan placeres. Ved upload vælges en eller flere filer der skal uploades, samt en mappe hvori filerne skal placeres. Hvis ikke en ønsket mappe eksisterer, indtastes blot et navn på en ny mappe eller undermappe, og filerne bliver efterfølgende placeret der. Javascript support Scripts kan oprettes i administrationsinterfacet, hvor det samtidig er muligt at markere om et script skal være tilgængeligt på redigeringssiden. Det er også muligt at oprette unikke scripts for den enkelte side ved at indtaste koden i et script-felt for siden. Der er ingen begrænsninger i antal scripts eller funktionaliteter. Stylesheet support Der er 100% support for stylesheets. Der er ingen begrænsninger i antal stylesheets. Søgning Alle sider er søgbare. I søgeresultatet er der mulighed for: nummerering af fundne sider resumé af fundne siders indhold linket liste over fundne siders sti søgning i bestemt sektion udelukkelse af sider der kræver login En søgefacilitet kan enten være en del af én eller flere templates, eller kan lægges direkte ind i en tekst editor.

6 CMS Sideoversigter Der kan oprettes et ubegrænset antal sideoversigter, der kan placeres overalt på et website. Sideoversigterne kan liste hele eller dele af websitet, og har samme funktionalitet som lister og menuer. Dvs. enkelte sider og sektioner kan udelukkes. Nedarvning af data Systemet giver mulighed for at nedarve data til underliggende sider. En sektion på et website kan fx. tildeles et billede der kendetegner sektionen, og alle underliggende sider kan derefter arve dette billede. Flyttes en underliggende side over i en anden sektion, arver siden den nye sektions billede. Der kan på denne måde visuelt skabes samhørighed mellem sektioner og underliggende sider. Inkludering af data Data kan også inkluderes absolut, så der hentes data fra specifikke sider. Opret fx. sider der kun anvendes som databeholdere, og hent data fra disse sider på andre sider. Opdateres informationer i disse specielle databeholdersider, opdateres informationerne samtidig automatisk på sider der inkluderer data herfra. Noter På alle sider er det muligt at skrive noter, så man kan huske sig selv og andre på de opgaver der skal udføres i forbindelse med redigering af siden. Gule lapper på computerskærmen er dermed overflødige. Administrator interfacet I administrator interfacet opbygges og konfigureres alt det tekniske. Ved log-in vælges frit mellem dansk og Engelsk interface. E-handel Systemet supporterer e-handel. Eksisterende produkter oprettet i eksterne systemer kan integreres fuldstændig transparent, eller det hele kan håndteres direkte i SequelSite - eller det kan være en kombination af de to. Opdatering sker simpelt, hurtigt og enkelt via internetbrowseren Explorer, og kan udføres af enhver som tildeles adgang. Med SequelSite systemet er det slut med at købe opdateringer ude i byen eller overvejelser om at ansætte specialuddannet personale. Opdateringer kan derfor også foretages af de enkelte afdelinger eller ekspertiseområder, og brugeradgang kan specificeres, så der tildeles adgang til opdatering af specifikke sider.

7 Nyhedsbrev SequelSite indeholder et system til udsendelse af nyhedsbreve. Systemet er avanceret, men alligevel brugervenligt og kan skræddersyes til ethvert behov. Grundlayoutet designes én gang for alle i en skabelon, og fremover skal der kun tænkes på indholdet. Der er ingen begrænsninger i antal forskellige skabeloner. Placering af billeder og tekster kan enten foretages manuelt, eller vha. miniskabeloner, som indsættes vha. træk-og-slip. Der er ingen begrænsninger af antallet af forskellige miniskabeloner. Et nyhedsbrev kan gemmes, så der senere kan arbejdes videre på det. Efter færdiggørelsen sendes nyhedsbrevet til alle eller udvalgte modtagere. Nyhedsabonnenters data, herunder adresser, indsamles via en tilmeldingsformular på websitet. Afmelding sker via samme formular, eller via et link i udsendte nyhedsbreve. Antal modtagergrupper og modtagere er ubegrænset og de kan sorteres efter udvalgte kriterier. CMS Teknik & krav Systemet er baseret på MS Internet Information Server 5.0 eller nyere. Databasen bør være en MS SQL Server 7.0 eller nyere for optimal performance, men systemet kører også på MSDE, en nedskaleret version af SQL Server. SequelSite interfacet kræver MS Internet Explorer 6.0 eller nyere på PC platformen. Bemærk at der normalt ikke er specielle browserkrav til den offentlige del af de websites SequelSite håndterer - det afhænger helt af hvordan templates mv. er opbygget. Abonnement/Hosting Det er muligt at anvende CMS-systemet SequelSite uden at skulle købe licens, man betaler blot en yderst rimelig månedlig leje af systemet incl. hosting. Alle funktioner og muligheder i CMS systemet stilles til rådighed som en del af abonnementet, uden at der skal betales ekstra for diverse udvidelser, moduler mm. Desuden opdateres systemet løbende, uden ekstra omkostninger. Licens Til virksomheder og organisationer som kræver hosting på egen server tilbydes en komplet softwarepakke, som indeholder hele systemet. Dette er dog en dyrere løsning end abonnementet, og kræver desuden SQL-server database, samt Microsoft webserver. Men sammenlignet med andre CMS-løsninger på markedet, er priserne stadig yderst rimelige, samtidig med at funktionalitet, fleksibilitet og enkelhed er de konkurrerende løsninger langt overlegen. Support ADventure tilbyder forskellige typer af support, dels inkluderet i abonnementet, og dels som ekstra ydelser. Da systemet er enkelt og let at arbejde med, er behovet for support, efter en kort indkøringsperiode, stærkt begrænset.

8 CMS Hvad koster det? Det mest almindelige scenarie ved etablering af et CMS system er, at man køber en grundpakke der kun indeholder det allermest basale. Yderligere funktionalitet opnås ved køb af moduler, som sammen med grundpakken udgør hele systemet. Med SequelSite har vi valgt at gøre det anderledes: Få et uforbindende tilbud I et samarbejde med kunden og vore konsulenter udarbejdes kravspecifikation/ ønskeliste, som medfører et fast tilbud på levering af den totale web-løsning, som består af: 1) endelig definering af krav og behov 2) abonnement og hosting (eller evt. licens) 3) opbygning af menustruktur i hele websitet 4) fremstilling af templates til website og evt. mail-system 5) evt. konvertering af eksisterende website til den nye dynamisk CMS løsning (fortrinsvis overflytning af data) 6) evt. opbygning af intranet-løsning 7) evt. integrering med andre systemer 8) evt. krav om specifik ekstra funktionalitet 9) introduktion for brugerne 10) support SequelSite er det mest moderne og mest fleksible CMSsystem på markedet. Desuden er systemet prisbilligt sammenlignet med andre systemer. Systemet er udviklet af det danske firma af samme navn, SequelSite, som også står bag hosting og den tekniske support. Systemet skræddersyes til den enkeltes behov, så løsningen bliver overskuelig og nem at anvende. En lang række danske virksomheder har allerede valgt SequelSite som web-løsning. ADventure tilbyder løsninger vedr. reklame og markedsføring mv. Vi har kompetente folk både til grafisk design og produktion og til web, og så er vi eksperter i brugeranalyser og udarbejdelse af kravspecifikationer. ADventure har valgt at tilbyde CMS-løsningen som bygger på SequelSite af flere årsager, men først og fremmest fordi det er et yderst brugervenligt system, der samtidig kan skaleres efter behov, til små og store virksomheder, - fra det lille lokale firma, til store koncerner med mange afdelinger og datterselskaber. ADventure leverer systemet i tæt samarbejde med SequelSite, og baseret på Sequel- Sites tekniske ekspertise, kombineret med ADventures egen ekspertise mht. design og markedsføring. Nikolaj Plads København K

Indhold. 1 Indledning... 3. 1.1 Kompatible browsere... 3. 2 Log ind i Umbraco... 3. 3 Content-delen... 4. 3.1 Indholdstræet... 4

Indhold. 1 Indledning... 3. 1.1 Kompatible browsere... 3. 2 Log ind i Umbraco... 3. 3 Content-delen... 4. 3.1 Indholdstræet... 4 Indhold 1 Indledning... 3 1.1 Kompatible browsere... 3 2 Log ind i Umbraco... 3 3 Content-delen... 4 3.1 Indholdstræet... 4 3.2 Ændring af indhold... 5 3.3 Tilføjelse af en side/sektion... 6 3.4. At arbejde

Læs mere

Manual for redaktører

Manual for redaktører Manual for redaktører Leveret af DFF-EDB.dk 2 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Hjemmesider i Umbraco... 5 2. Kom i gang med Umbraco... 5 2.1 Login... 5 2.1.1. Ændring af login... 5 2.2. Når du arbejder på siden,

Læs mere

OpenPublic Web. Brugermanual. OpenPublic Web - Brugermanual Version 2.0

OpenPublic Web. Brugermanual. OpenPublic Web - Brugermanual Version 2.0 OpenPublic Web Brugermanual OpenPublic Web - Brugermanual Version 2.0 Indhold Sådan kommer du i gang... 3 Log ind... 3 Redigeringsvinduet... 3 Opret, Gem og Udgiv indhold... 3 Forskellige muligheder for

Læs mere

SmartWeb Brugermanual

SmartWeb Brugermanual SmartWeb Brugermanual Table of Content Table of Content... 1 Best Practice SmartWeb:... 2 Implementering... 4 Egenskaber:... 5 Filer:... 7 Oprettelse af Kategori... 9 Sider og Tekster:... 11 Slideshow...

Læs mere

TYPO3 CMS. Redaktør manual. CMShouse Boulevarden 17 7100 Vejle www.cmshouse.dk. Dato: Juli 2009. TYPO3 version 4.2.0. E-mail: info@cmshouse.

TYPO3 CMS. Redaktør manual. CMShouse Boulevarden 17 7100 Vejle www.cmshouse.dk. Dato: Juli 2009. TYPO3 version 4.2.0. E-mail: info@cmshouse. TYPO3 CMS Redaktør manual CMShouse Boulevarden 17 7100 Vejle www.cmshouse.dk Dato: Juli 2009 TYPO3 version 4.2.0 E-mail: info@cmshouse.dk Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...2 Generelt om TYPO3...3

Læs mere

Guide til Umbraco CMS

Guide til Umbraco CMS web Guide til Umbraco CMS Indhold Indledning 3 Kompatible browsere 3 Log ind i Umbraco 4 Content-delen 5 Indholdstræet 5 Tilføjelse af en side/sektion 7 Sortering af indhold 12 Galleri 14 Mediebibliotek

Læs mere

e-mailmarketing Komplet Dansk Vejledning til Campaign Monitor .com

e-mailmarketing Komplet Dansk Vejledning til Campaign Monitor .com 1 Denne guide er udviklet og designet af Jesper Synnestved. Der ydes ingen support, og al brug af informationer er på eget ansvar. e-mailmarketing Komplet Dansk Vejledning til Campaign Monitor.com 2 Velkommen

Læs mere

T a r g e t G r u p p e n Microsoft SharePoint

T a r g e t G r u p p e n  Microsoft SharePoint T a r g e t G r u p p e n Microsoft SharePoint I n d h o l d s f o r t e g n e l s e Microsoft SharePoint...1 Versioner...1 SharePoints opbygning... 3 Site...3 Indholdselementer...4 Sider...4 Biblioteker...4

Læs mere

HJEMMESIDEN TIL BRANCHEOG INTERESSEORGANISATIONER, VIDENCENTRE OG TÆNKETANKE.

HJEMMESIDEN TIL BRANCHEOG INTERESSEORGANISATIONER, VIDENCENTRE OG TÆNKETANKE. HJEMMESIDEN TIL BRANCHEOG INTERESSEORGANISATIONER, VIDENCENTRE OG TÆNKETANKE. operate it jesper brochmands gade 10 2200 københavn n tlf 38 16 80 90 Info@operateit.dk www.operateit.dk MÅLRETTET MINDRE ORGANISATIONER

Læs mere

Manual. Tabulex Hjemmeside. Manual. Side 1 af 39

Manual. Tabulex Hjemmeside. Manual. Side 1 af 39 Tabulex Hjemmeside Manual Side 1 af 39 Indholdsfortegnelse 0. Begreber... 3 1. Sådan logger du ind... 5 2. Opret sider og kolonner... 6 2.1 Opsætning... 6 2.2 Opret side og rediger egenskaber... 8 2.3

Læs mere

Huskeliste Vis Huskeliste 105 Pr uge, Pr dag eller Enkeltvis 105 Flyt ansvar for aktiviteter 106-107

Huskeliste Vis Huskeliste 105 Pr uge, Pr dag eller Enkeltvis 105 Flyt ansvar for aktiviteter 106-107 Indhold af guide Generelt Systemkrav 3 Internet Explorer 3 Java Virtual Machine Microsoft VM 3 JavaVM ikke installeret eller ikke aktiveret 4 (rødt kryds på skærmen) Installation af Java VM 5 Outlook integration

Læs mere

Installation og ibrugtagning af M-files / Alibre Vault i mindre virksomheder.

Installation og ibrugtagning af M-files / Alibre Vault i mindre virksomheder. Karl Lausten Tlf.:+45 98 62 28 37 Email: klausten@bright-ideas.dk www.bright-ideas.dk Bright Ideas Mejsevej 8 DK-9600 Aars CVR 26 85 59 69 12.02.2014 Installation og ibrugtagning af M-files / Alibre Vault

Læs mere

Kom godt i gang. Kom godt i gang. Indhold

Kom godt i gang. Kom godt i gang. Indhold Kom godt i gang Indhold Indledning.....2 Hovedmenu.....4 Oprettelse af brugere.....6 Organisationer og personer.....9 Aktiviteter... 11 E-mails... 14 Tilbud salgspipeline... 16 Enkle tilpasninger... 18

Læs mere

Kom godt i gang. Indhold. Kom godt i gang. Version 2.0 webcrm december 2011

Kom godt i gang. Indhold. Kom godt i gang. Version 2.0 webcrm december 2011 Kom godt i gang Indhold Indledning.....2 Hovedmenu.....3 Oprettelse af brugere.....4 Organisationer og personer.....6 Aktiviteter.....7 E-mails.....8 Tilbud salgspipeline.....9 Enkle tilpasninger... 10

Læs mere

Opdateringsvejledning

Opdateringsvejledning // Mamut Business Software Opdateringsvejledning Indhold Om opdatering til ny version... 2 Hvordan oprettes en sikkerhedskopi?... 5 Opdatering til den seneste version... 7 Flyt programmet til en anden

Læs mere

SUMOshop Brugervejledning

SUMOshop Brugervejledning 1 SUMOshop Brugervejledning Indholdsfortegnelse 1. Introduktion 2. Kom i gang 2.1 Flytning af domæne 3. Frontend 4. Backend 5. Ordrebehandling 5.1 Ordrer 5.2 Forsendelsestyper 5.3 Fragtklasser 6. Varekatalog

Læs mere

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress.

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet og lægge nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

TRAKA32 OPSTARTS GUIDE

TRAKA32 OPSTARTS GUIDE TRAKA32 OPSTARTS GUIDE 14/03/2014 VERSION 5.1 [14/03/2014] Page 1 of 81 VERSIONS HISTORIK Version Date Who Description of Changes 3.0 16/11/12 AK Changed from old style document to official UD format and

Læs mere

Hjemmeside om elbiler - www.elbiler.nu

Hjemmeside om elbiler - www.elbiler.nu OKTOBER 2013 HØJE-TAASTRUP KOMMUNE Hjemmeside om elbiler - www.elbiler.nu BRUGERVEJLEDNING TIL VEDLIGEHOLDELSE ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99

Læs mere

Produktkatalog fra. Online Medier Version 1.0

Produktkatalog fra. Online Medier Version 1.0 Produktkatalog fra Online Medier Version 1.0 Online Mediers produktkatalog Indholdsfortegnelse Side Indledning 1 Portalen - Generelt 2 Portalen - Interne funktioner (features) 3 Portalen - Designmanual

Læs mere

System til vagtplanlægning

System til vagtplanlægning System til vagtplanlægning Virkelighed og modeller Gruppe A312, Software Det Teknisk- Naturvidenskabelige Basisår Aalborg Universitet 19. december 2005 Det Teknisk-Naturvidenskabelige Basisår Software

Læs mere

Administrator -------------------------------------------------------------------------------------------------------- 20

Administrator -------------------------------------------------------------------------------------------------------- 20 Indholdsfortegnelse Synopsis ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 5 Abstract -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Prestashop begynderguide. En e-bog

Prestashop begynderguide. En e-bog Prestashop begynderguide En e-bog version 6/6/2012 http://www.prestadesign.dk Af: Kristian Ole Rørbye Indholdsfortegnelse Prestashop begynderguide... 1 Forord... 2 Introduktion... 3 Systemkrav... 5 Installation

Læs mere

UniLock System 10. Manual til Windows-program. Version 1.0 Revision 071002

UniLock System 10. Manual til Windows-program. Version 1.0 Revision 071002 UniLock System 10 Manual til Windows-program Software PCS125 Version 1.0 Revision 071002 UniLock programmet er et Windows baseret pc-program til at oprette og vedligeholde et adgangskontrolsystem. UniLock

Læs mere

Opdateringsvejledning Mamut Business Software Opdatering fra version 12

Opdateringsvejledning Mamut Business Software Opdatering fra version 12 Mamut Business Software Opdateringsvejledning Mamut Business Software Opdatering fra version 12 Version 14 MBS.BKL.UPD.140.DK.001 Opdatering af Mamut Business Software fra version 12 Indhold Om opdatering

Læs mere

Baggrund Forord Luk Filer Gem

Baggrund Forord Luk Filer Gem Lectio Lectio Elevmodul vejledning 1992-2010 MaCom A/S MaCom A/S Vesterbrogade 48, 1. 1620 København V Telefon: 33 79 79 00 Telefax: 33 79 79 84 E-mail: mail@macom.dk Internet: www.macom.dk Baggrund Forord

Læs mere

NetKlar. Hjemmesider, e-butikker og udvalgte tillægsprodukter - priser 2007/2008

NetKlar. Hjemmesider, e-butikker og udvalgte tillægsprodukter - priser 2007/2008 NetKlar Hjemmesider, e-butikker og udvalgte tillægsprodukter - priser 2007/2008 Et meget lille udsnit af de oplæg, der er udarbejdet til NetKlar -løsninger Hjemmeside 2 e-butik 3 Ret-selv-system 4 Opdatering

Læs mere

IKA. Tjekliste til udbud på e-handelssystemer

IKA. Tjekliste til udbud på e-handelssystemer IKA Tjekliste til udbud på e-handelssystemer Udarbejdet af e-handelsfokusgruppen nov. 2011 1 Opmærksomhedspunkter e-handelssystemer IKA 1. Forord...3 2. Lav et workflow...5 3. Ikke udtømmende inspirationsliste

Læs mere

ASPECT4. fit for business. Release 4 Foundation. EG www.eg.dk/aspect4

ASPECT4. fit for business. Release 4 Foundation. EG www.eg.dk/aspect4 ASPECT4 fit for business Release 4 Foundation EG www.eg.dk/aspect4 Indholdsfortegnelse 1 Introduktion til release 4 af ASPECT4 Foundation... 1 2 Overblik... 2 3 Selvstændige nyheder... 4 3.1 Apps... 4

Læs mere

Denne vejledning er skrevet til kalkulationsprogrammet Sigma 2013, udviklet af Sigma Estimates A/S.

Denne vejledning er skrevet til kalkulationsprogrammet Sigma 2013, udviklet af Sigma Estimates A/S. Guide - Kom i gang Denne vejledning er skrevet til kalkulationsprogrammet Sigma 2013, udviklet af Sigma Estimates A/S. Alle rettigheder haves af Sigma Estimates A/S. Materialet må ikke kopieres, og er

Læs mere