AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 13. maj 2013 Mødelokale 1B, Aarhus Universitetshospital, Skejby LSU-møde, Institut for Klinisk Medicin

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 13. maj 2013 Mødelokale 1B, Aarhus Universitetshospital, Skejby LSU-møde, Institut for Klinisk Medicin"

Transkript

1 Møde den: 13. maj 2013 Mødelokale 1B, Aarhus Universitetshospital, Skejby LSU-møde, Institut for Klinisk Medicin REFERAT Til stede: Kristjar Skajaa, Tina Bach Aaen, Mie Farsinsen, Peter Holm-Nielsen, Birgitte Schlemmer, Karin Stenderup, Birgitte Kousholt, Marit Nielsen, Just Justesen, Steffen Junker, Diana Gyldenløve og Jette Breiner Afbud fra: Vibeke Hjortdal, Dorte Wilhardt og Carsten Stengaard Ikke tilstede: Kjeld Søballe 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen godkendt 1.a. Godkendelse af referat fra sidste LSU-møde Referatet endeligt godkendt Dato: 13. maj 2013 Ref: plls Side 1/5 2. Institut for Klinisk Medicins organisering og afvikling af MUSsamtaler Kristjar Skajaa redegjorde for det fremsendte materiale og Oplæg til drøftelse omkring MU samtalerunde, efteråret 2013 blev gennemgået og diskuteret. Det vedlagte bilag om struktur er så langt som sekretariatet har kunnet nå at arbejde med det frem til dagens LSU-møde. Der vil blive arbejdet længere ned i samarbejde med HR efter dagens møde. Det primære formål lige nu er at sikre, at alle ledere ved/får at vide, hvem de forventes at afholde MUS med, og at medarbejderne tilsvarende ved, hvilken leder der vil indkalde dem til MUS. Der var en række afklarende spørgsmål til, hvor forskellige medarbejdere indgår i strukturen og hvorvidt it-systemet kan håndtere, hvis medarbejdere fratræder. Pia Lind Lunau Sørensen oplyste, at Kristjar har det overordnede ansvar for at tegne IKM s organisering, men at det skal ske i samarbejde med HR og på baggrund af data herfra. I forhold til systemopdatering, vil det ikke være sådan, at en medarbejder forsvinder fra MUS-oversigten hos en leder, hvis medarbejderen fratræder. Pia forespørger dog i Back-office, om det er en funktionalitet, der er tænkt ind og det samme for medarbejdere, der måtte komme til. Peter Holm-Nielsen ønskede afklaret, om en leder umiddelbart under MUS kan tage stilling til kursusønsker fra medarbejderen. Nyremedicinsk Afdeling C Aarhus Universitet Brendstrupgårdsvej Aarhus N Tlf.: Fax: clin@au.dk

2 Kristjar oplyste, at kursusønsker altid vil skulle samles hos en leder for en efterfølgende prioritering evt. i samarbejde med Institutleder eller anden enhedsleder, da det naturligvis skal hænge sammen med de økonomiske rammer. Side 2/5 Pia supplerede med, at kursusønsker kan følges af back-office med henblik på at samle, hvis der er sammenfaldende ønsker/behov. Just Justesen fandt det ønskværdigt, at MUS gennemføres med den, der også har økonomisk kompetence til at træffe beslutning. LSU har tidligere vedtaget at ville arbejde med papirudgaven af konceptet ved første samtalerunde i Pia opfordrede til at genoverveje dette og ikke undsige systemet forlods, men lade det komme an på en prøve, og hvis der så er udfordringer undervejs, må disse drøftes med HR. Det blev også drøftet, hvornår en medarbejder kan vælge en leder fra som samtalepart. Kristjar fastslog, at i udgangspunktet har man naturligvis MUS med den leder, man refererer til i dagligdagen, men der kan være konstellationer/gruppesammensætninger, der fordrer, at det vil være mere hensigtsmæssigt at have MUS med en anden leder end den, der på papiret er daglig leder af en enhed. Derfor skal listerne også sendes ud til endelig verificering i de respektive afdelinger, så det sikres, at såvel ledere som medarbejdere ved, hvem de skal samtale med. Kristjar ridsede konklusioner op fra drøftelserne: Organisationsdiagram skal færdiggøres som et samarbejde mellem sekretariatet og HR Institut for Klinisk Medicin vil gerne anvende IT-systemet Alle ledere skal have tilbud om uddannelsen, der udbydes fra HR Brugervejledning fra pilot-projektet udsendes sammen med dette referat som en smagsprøve på skærmbilleder etc. Der afholdes ikke MUS med ph.d.-studerende, eksterne kliniske lektorer og eksterne lektorer 3. lønforhandlinger Kristjar orienterede om den vedlagte tidsplan for forhandlingerne på Institut for Klinisk Medicin. Derudover har Kristjar afholder formøder med en række af organisationerne med henblik på at afstemme forventninger og fastsætte kriterier for tildeling af midler. Kristjar fastslog, at der er tale om meget få midler til fordeling, i alt 0,5% af lønsummen.

3 Mie Farsinsen spurgte, om det er muligt at orientere enhederne om udfald af forhandlingerne, dels af hensyn til styring af økonomi, men også fordi det sidste gang var oplevet, at en lønforhøjelse havde givet nogle dønninger internt, specielt fordi man valgte at løfte alle på laveste løntrin, også dem der ikke havde søgt. Side 3/5 Kristjar oplyste, at sekretariatet og HR i fællesskab vil finde en model, der sikrer, at enhederne bliver orienteret om udfald af forhandlingerne. Birgitte Schlemmer efterlyste en dato i oversigten for forhandling af sygeplejersker. Pia undersøger med Lotte Westerby, om der foreligger ansøgninger, der skal forhandles. (Der er modtaget ansøgninger og der vil blive forhandlet telefonisk med DSR ifølge Lotte Westerby, red.). Tina Bach Aaen spurgte, hvordan det forholder sig med puljeopgørelse, idet engangsvederlag jo principielt kan ses som spildt, da de kun gives én gang. Kristjar oplyste, at det er korrekt, at midlerne for så vidt kan ses som spildt ved ikke varige lønforbedringer, da man ikke laver puljeregnskaber i staten som det kendes fra Regionen. 4. Nedsættelse af arbejdsmiljøudvalg Kristjar orienterede om, at der også på arbejdsmiljøsiden arbejdes på at fastlægge en struktur, hvor der kan udpeges nogle arbejdsmiljøledere og arbejdsmiljørepræsentanter. Denne løsning af aftalt med HR-Back-Office og et egentlig valg af medarbejderrepræsentanter vil derfor først blive gennemført i forbindelse med den store runde af valg i LSU og Arbejdsmiljøudvalget bliver to adskilte udvalg, idet man ikke kan tale om sammenlægning førend et arbejdsmiljøudvalg er etableret og begge udvalg derefter tager stilling til og godkender sammenlægning. Denne beslutning er så udskudt til min Orientering og proces, Psykisk APV Kristjar meddelte, at drøftelsen er afsluttet i LSU og orientering lagt på hjemmesiden. Kristjar oplyste ligeledes, at Marianne Hokland er orienteret om, at der ikke vil blive fulgt yderligere op på APV på Institut for Klinisk Medicin med mindre, der kommer henvendelser. Pia indsætter link til hjemmesiden i referatet:

4 Side 4/5 6. Instituttets økonomiske situation Tina orienterede om, at der nu er tilknyttet en ny controller til Institut for Klinisk Medicin. Det betyder, at der på ny skal bruges tid for controlleren til at sætte sig ind i instituttets økonomi, bevillinger, refusioner etc. F.eks. er der ikke indhentet refusioner i Generelt er der problemer med rapporteringsforhold, hvilket gør det vanskeligt at lave økonomiopfølgning. Jette Breiner bad om, at der udsendes noget kommunikation fra sekretariatet om ovenstående udfordringer, så den enkelte økonomiansvarlige ikke skal sidde tilbage med følelsen af, at det er dem, der ikke har styr på økonomien og selvfølgelig med henblik på i det hele taget at være ajourført med situationen. Kristjar bad om LSU-sekretær s hjælp til afklaring med Økonomi af, hvornår forholdene forventes bedret. (Pia har i forlængelse heraf fået oplyst af Inger Rønde, at der løbende arbejdes med forbedringer. Der kan dog ikke siges noget om tidshorisont. Tina har ligeledes været i kontakt med Inger Rønde, der har lovet at sende information ud, red.). 7. Personalesituationen 2013 a. Hvordan vil LSU arbejde med: Det rummelige arbejdsmarked, kvote for akutjob samt etablering af løntilskudsjob Pia oplyste, at punktet er dagsordensat af HR, idet AU har en kvote for hhv. akutjob og løntilskudsjob. Aktuelt betyder det, at Kristjar ansætter en person i akutjob i sekretariatet. En objektiv kvote for besættelse af akutjob i instituttet ville være 2, men Kristjar har kun fået pålæg om at ansætte én. Heller ikke på løntilskudssiden opfylder AU kvoten for ansættelser. Kristjar oplyste, at han i udgangspunktet ønsker at ansætte, så akutjobberen genoptjener retten til sine dagpenge, og det vil i udgangspunktet betyde en et-årig ansættelse. Udvalget drøftede de forskellige ordninger og Pia opfordrede til, at der er bevågenhed om ordninger, når man ansætter særligt i de kortvarige stillinger og på TAP-området. 8. Evt., herunder kommende mødedatoer Mie spurgte, hvordan service og leverancer fra sun-it generelt opleves, idet MOMA har oplevet forringelser med fratagelse af administratorrettigheder. Det betyder lange svartider og uden konkrete servicemål fra it om, hvornår f.eks. en brugeroprettelse kan forventes at ske.

5 Just oplyste, at nogen steder har it valgt at ansætte i løntilskudsjob, så der kan være nogen ude på institutterne. Side 5/5 Tina oplyste, at også på Skejby sidder der it-supportere og det vil blive undersøgt, om de også kan supportere MOMA. Kristjar vil drøfte sun-it s performance og leverancer med IT-chefen. Pia oplyste, at hun aflyser de fremtidige møder Helle Bjerregaard har indkaldt til og i stedet indkalder i eget navn. Der findes nogle datoer for resten af året, der lægger sig umiddelbart op af FSUmødedatoerne.

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 25. juni 2014 Mødelokale 1b, Institut for Klinisk Medicin, Brendstrupgårdsvej 100, 8200 Århus N.

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 25. juni 2014 Mødelokale 1b, Institut for Klinisk Medicin, Brendstrupgårdsvej 100, 8200 Århus N. Møde den: 25. juni 2014 Mødelokale 1b, Institut for Klinisk Medicin, Brendstrupgårdsvej 100, 8200 Århus N. REFERAT LSU-møde Institut for Klinisk Medicin Til stede: Kristjar Skajaa, Jette Breiner, Tina

Læs mere

REFERAT. Møde den: 26. november i Institut for Klinisk Medicin. Samarbejdsudvalgsmøde

REFERAT. Møde den: 26. november i Institut for Klinisk Medicin. Samarbejdsudvalgsmøde Møde den: 26. november 2012 Institut for Klinisk Medicin Samarbejdsudvalgsmøde REFERAT Til stede: Kristjar Skajaa, Mie Farsinsen, Tina Bach Aaen Peter Holm-Iversen, Birgitte Schlemmer, Carsten Stengaard,

Læs mere

a. Orientering om kompetenceudviklingspuljen ved Institut for Klinisk Medicin pilotår Mie

a. Orientering om kompetenceudviklingspuljen ved Institut for Klinisk Medicin pilotår Mie Møde den: 17. maj 2017 Incuba, mødelokale 1, Palle Juul-Jensens Boulevard 82, 8200 Aarhus N Fælles Samarbejdsudvalgs-/LAMU-møde Referat LSU-Deltagere: Kristjar Skajaa; Linda Ibsen; Mie Farsinsen; Martin

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 8. april 2014 Institut for Odontologi LSU-møde. 1. Godkendelse af dagsorden

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 8. april 2014 Institut for Odontologi LSU-møde. 1. Godkendelse af dagsorden Møde den: 8. april 2014 Institut for Odontologi LSU-møde REFERAT Ellen Frandsen, Mariann Andersen, Trine Agerbæk, Helle Tolboe (fra ca. 14.00), Dirk Leonhard, Mariann Bøje, Javier Garcia, Jens Heidmann,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET HEALTH

AARHUS UNIVERSITET HEALTH AARHUS UNIVERSITET HEALTH Møde den: 24. oktober 2012, kl. 14.00-16.00 Mødelokale: Kollokvierum Øst, Victor Albeck bygningen Fakultetets samarbejdsudvalg REFERAT Deltagere: Allan Flyvbjerg, Anne Marie Bundsgaard,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 14. december 2017 Incuba, mødelokale 1, Palle Juul-Jensens Boulevard 82, 8200 Aarhus N Samarbejdsudvalgsmøde.

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 14. december 2017 Incuba, mødelokale 1, Palle Juul-Jensens Boulevard 82, 8200 Aarhus N Samarbejdsudvalgsmøde. Møde den: 14. december 2017 Incuba, mødelokale 1, Palle Juul-Jensens Boulevard 82, 8200 Aarhus N Samarbejdsudvalgsmøde Referat LSU-Deltagere: Kristjar Skajaa; Linda Ibsen;; Mie Farsinsen; Maria Bøndergaard

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 3. december 2015 Incuba, mødelokale 1, Palle Juul-Jensens Boulevard 82, 8200 Aarhus N Samarbejdsudvalgsmøde

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 3. december 2015 Incuba, mødelokale 1, Palle Juul-Jensens Boulevard 82, 8200 Aarhus N Samarbejdsudvalgsmøde Møde den: 3. december 2015 Incuba, mødelokale 1, Palle Juul-Jensens Boulevard 82, 8200 Aarhus N Samarbejdsudvalgsmøde Referat Deltagere: Kristjar Skajaa; Linda Ibsen; Mie Farsinsen; Jens Otto Lunde Jørgensen;

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 8. februar 2018 Incuba, mødelokale 1, Palle Juul-Jensens Boulevard 82, 8200 Aarhus N Samarbejdsudvalgsmøde

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 8. februar 2018 Incuba, mødelokale 1, Palle Juul-Jensens Boulevard 82, 8200 Aarhus N Samarbejdsudvalgsmøde Møde den: 8. februar 2018 Incuba, mødelokale 1, Palle Juul-Jensens Boulevard 82, 8200 Aarhus N Samarbejdsudvalgsmøde Referat LSU-Deltagere: Kristjar Skajaa; Linda Ibsen; Mie Farsinsen; Martin Lind; Maria

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 7. september 2017 Incuba, mødelokale 2, Palle Juul-Jensens Boulevard 82, 8200 Aarhus N Samarbejdsudvalgsmøde

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 7. september 2017 Incuba, mødelokale 2, Palle Juul-Jensens Boulevard 82, 8200 Aarhus N Samarbejdsudvalgsmøde Møde den: 7. september 2017 Incuba, mødelokale 2, Palle Juul-Jensens Boulevard 82, 8200 Aarhus N Samarbejdsudvalgsmøde Referat LSU-Deltagere: Kristjar Skajaa; Linda Ibsen; Martin Lind; Maria Bøndergaard

Læs mere

IKS LSU Ordinært møde d. 17. januar 2018

IKS LSU Ordinært møde d. 17. januar 2018 IKS LSU Ordinært møde d. 17. januar 2018 Mødeleder: Bjarke Paarup Referent: Camilla Dimke Dato: 17. januar 2018 Varighed: 13.00-15.30 Tilstedeværende: Bjarke Paarup Henning Høgh Laursen Jytte Ringtved

Læs mere

Afbud: Jens Otto Lunde Jørgensen (suppleant for Jens Christian Hedemann Sørensen); Martin Lind; Marit Nyholm (næstfmd.)

Afbud: Jens Otto Lunde Jørgensen (suppleant for Jens Christian Hedemann Sørensen); Martin Lind; Marit Nyholm (næstfmd.) Møde den: 20. februar 2017 Incuba, mødelokale 2, Palle Juul-Jensens Boulevard 82, 8200 Aarhus N Samarbejdsudvalgsmøde Referat LSU-Deltagere: Kristjar Skajaa; Linda Ibsen; Jens Christian Hedemann Sørensen;

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET HEALTH

AARHUS UNIVERSITET HEALTH AARHUS UNIVERSITET HEALTH Møde den: 2. december 2016, kl. 13 15. Mødelokale: Bygning 1611, lokale 121B Fakultetets samarbejdsudvalg REFERAT Deltagere: Ole Steen Nielsen, Steen Harrit Jakobsen, Thomas G.

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 18. september 2014 Institut for Odontologi LSU-møde

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 18. september 2014 Institut for Odontologi LSU-møde Møde den: 18. september 2014 Institut for Odontologi LSU-møde Referat Til stede: Ellen Frandsen Lau, Mariann Bøje, Helle Tolboe, Dirk Leonhardt, Mariann Andersen, Mette L.G. Nikolajsen, Jens Heidmann,

Læs mere

Møde den: Ordinært LSU-møde Odontologi Onsdag den 30. januar 2013, kl Mødelokale: Instituttets mødelokale REFERAT

Møde den: Ordinært LSU-møde Odontologi Onsdag den 30. januar 2013, kl Mødelokale: Instituttets mødelokale REFERAT Møde den: Ordinært LSU-møde Odontologi Onsdag den 30. januar 2013, kl. 14.00-16.00 Mødelokale: Instituttets mødelokale REFERAT Deltagere: Ellen Frandsen Lau, Mariann Andersen, Trine Agerbæk, Dirk Leonhardt,

Læs mere

Region Midtjylland Sundhed. Referat

Region Midtjylland Sundhed. Referat Region Midtjylland Sundhed 30. juni 2015 /ELSJOA Referat til møde i Koordinationsudvalg for hospitaler og universitet 26. maj 2015 kl. 15:30 i HL's mødelokale, Nørrebrogade 44 Indholdsfortegnelse Pkt.

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET HEALTH

AARHUS UNIVERSITET HEALTH AARHUS UNIVERSITET HEALTH Møde den: 05. februar 2014, kl. 15.45 17.15 Mødelokale: Bygning 1431, lokale 021/023 Fakultetets samarbejdsudvalg REFERAT Deltagere: Allan Flyvbjerg, Anne Marie Bundsgaard, Peter

Læs mere

REFERAT. Møde tirsdag d. 5. marts 2013 kl Aarhus: 1445/019 (Parterre), Emdrup: A112 LSU-møde AU Viden

REFERAT. Møde tirsdag d. 5. marts 2013 kl Aarhus: 1445/019 (Parterre), Emdrup: A112 LSU-møde AU Viden Møde tirsdag d. 5. marts 2013 kl. 10-12 Aarhus: 1445/019 (Parterre), Emdrup: A112 LSU-møde AU Viden REFERAT Deltagere: Lars Moseholm (formand), Trine Juhl Sørensen, Lisbeth Holm Rasmussen, Gina Bay, Jette

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Det blev besluttet at ledergruppen i AU HR også skal være kopimodtager af dagsorden og bilag.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Det blev besluttet at ledergruppen i AU HR også skal være kopimodtager af dagsorden og bilag. Møde den: 28. september 2015 kl. 10.00 12.00 REFERAT LSU AU HR Til stede: Ledelsen: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Lene Fransen, Hanne Kaiser, Lizzi Edlich, Astrid V. H.

Læs mere

REFERAT. Møde den: 1. september 2017, kl Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer:

REFERAT. Møde den: 1. september 2017, kl Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer: Møde den: 1. september 2017, kl. 11.30 13.30 Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget REFERAT Medlemmer: Klavs Madsen + Janni Mosgaard Jensen + Annette Bachmann + Eva Therkildsen + Niels Trolle

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 7. december 2015 kl. 13.00 15.00 REFERAT LSU AU HR Til stede: Ledelsen: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Lene Fransen, Hanne Kaiser, Lizzi Edlich, Astrid V. H. Svendsen

Læs mere

Rapport vedrørende arbejdsgruppe om organisering af sekretær- eller fuldmægtigbistanden til kliniske professorer

Rapport vedrørende arbejdsgruppe om organisering af sekretær- eller fuldmægtigbistanden til kliniske professorer Rapport Rapport vedrørende arbejdsgruppe om organisering af sekretær- eller fuldmægtigbistanden til kliniske professorer Det fremgår af den nye aftale mellem Aarhus Universitet og Region Midtjylland om

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. Ellen orienterer til slut om årsregnskabet for 2014.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. Ellen orienterer til slut om årsregnskabet for 2014. Møde den: 23. februar 2015 Institut for Odontologi LSU-møde Referat Deltagere: Ellen Frandsen Lau; Mariann Bøje; Eva Sidelmann Karring (kortvarigt); Dorte Haubek; Dirk Leonhardt; Mariann Andersen; Mette

Læs mere

IKS LSU og LAMU Møde d. 04. september 2017

IKS LSU og LAMU Møde d. 04. september 2017 IKS LSU og LAMU Møde d. 04. september 2017 Mødeleder: Bjarke Paarup Referent: Camilla Dimke Dato: 04. september 2017 Varighed: 13.00-15.30 Gæst: Martin Keis Kristensen (AU HR) Tilstedeværende: Bjarke Paarup

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 26. juni 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen Referent: Pia

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 28. august 2018 Incuba, mødelokale 1, Palle Juul-Jensens Boulevard 82, 8200 Aarhus N Samarbejdsudvalgsmøde

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 28. august 2018 Incuba, mødelokale 1, Palle Juul-Jensens Boulevard 82, 8200 Aarhus N Samarbejdsudvalgsmøde Møde den: 28. august 2018 Incuba, mødelokale 1, Palle Juul-Jensens Boulevard 82, 8200 Aarhus N Samarbejdsudvalgsmøde LSU-Deltagere: Jørgen Frøkiær; Linda Ibsen; Mie Farsinsen; Martin Lind; Maria Bøndergaard

Læs mere

DAGSORDEN. Møde den: 12. december 2014, kl Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer:

DAGSORDEN. Møde den: 12. december 2014, kl Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer: Møde den: 12. december 2014, kl. 11.30-13.30 Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget DAGSORDEN Medlemmer: Søren K Kjærgaard Annette Bachmann Bo Martin Bibbi Kim Iburg Janni Mosgaard Jensen Eva

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: Kirkesalsmøde

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: Kirkesalsmøde Møde den: 03-03-2016 Kirkesalsmøde Referat Nyt fra LSU Goswin orienterede fra LSU-mødet, som blev holdt tidligere i dag bl.a. om: Initiativer i forbindelse med besparelser og indtægter i ST s budgetplan

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Referat. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Meddelelser. 3. Økonomi

AARHUS UNIVERSITET. Referat. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Meddelelser. 3. Økonomi INSTITUT FOR MOLEKYLÆRBIOLOGI OG GENETIK Møde den 8. juni 2016 kl. 12.00-14.00 Instituttets Samarbejdsudvalg (LSU) Mødelokale 5, Bygning 3140 (Pv 1) Gustav Wieds Vej 10, Århus Referat Deltagere: Erik Østergaard

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR AU UDDANNELSE SAMARBEJDSUDVALG (LSU)

FORRETNINGSORDEN FOR AU UDDANNELSE SAMARBEJDSUDVALG (LSU) FORRETNINGSORDEN FOR AU UDDANNELSE SAMARBEJDSUDVALG (LSU) Under henvisning til statens samarbejdsaftale af 7. juni 2011 fastsættes følgende forretningsorden: 1. Regelgrundlag 1: LSU udøver sin virksomhed

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Tilføjelse af punkt Godkendelse af dagsorden tilføjet dagsordenen. Godkendt af LSU

1. Godkendelse af dagsorden Tilføjelse af punkt Godkendelse af dagsorden tilføjet dagsordenen. Godkendt af LSU Møde den: 12.06.2017 1513-314 LSU FORELØBIGT Referat Til stede: BS, JWC, JDA, TOK, JO, CT, JO Afbud: Ingen 1. Godkendelse af dagsorden Tilføjelse af punkt Godkendelse af dagsorden tilføjet dagsordenen.

Læs mere

REFERAT. Møde den: 14. juni 2018, kl Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer:

REFERAT. Møde den: 14. juni 2018, kl Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer: Møde den: 14. juni 2018, kl. 12.00 14.00 Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget REFERAT Medlemmer: Ole Bækgaard Nielsen + Janni Mosgaard Jensen + Annette Bachmann + Eva Therkildsen + Kristian

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET HEALTH

AARHUS UNIVERSITET HEALTH AARHUS UNIVERSITET HEALTH Møde den: 28. januar 2015, kl. 14-16 Mødelokale: Bygning 1431, lokale 021/023 Fakultetets samarbejdsudvalg REFERAT Deltagere: Allan Flyvbjerg, Anne Marie Bundsgaard, Peter Holm-Nielsen,

Læs mere

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET Møde i lønudvalget nedsat af FSU Fredag den 25. oktober 2013 kl. 8.00 9.30 Ndr. Ringgade 1, 8000 Aarhus C, Bygn. 1431-015 Deltagere: Dekan Niels Christian Nielsen, Olav W. Bertelsen, Uffe Pilegård Larsen,

Læs mere

REFERAT. Møde den: 21. august 2015, kl Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer:

REFERAT. Møde den: 21. august 2015, kl Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer: Møde den: 21. august 2015, kl. 11.00-13.00 Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget REFERAT Medlemmer: Søren K Kjærgaard Janni Mosgaard Jensen Annette Bachmann Eva Therkildsen Bo Martin Bibby

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR SAMARBEJDSUDVALGET PÅ INSTITUT FOR FOLKESUNDHED (LSU), AARHUS UNIVERSITET

FORRETNINGSORDEN FOR SAMARBEJDSUDVALGET PÅ INSTITUT FOR FOLKESUNDHED (LSU), AARHUS UNIVERSITET FORRETNINGSORDEN FOR SAMARBEJDSUDVALGET PÅ INSTITUT FOR FOLKESUNDHED (LSU), AARHUS UNIVERSITET Under henvisning til statens samarbejdsaftale af 7. juni 2011 fastsættes følgende forretningsorden: 1. Regelgrundlag

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Opfølgning på referat fra mødet den 25. januar 2018 (5 min.)

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Opfølgning på referat fra mødet den 25. januar 2018 (5 min.) Dagsorden Side 1/1 Mødedato: 24. maj 2018 kl. 11.00-12.00 Mødested: 1918-129 IT-Undervisningslokale Mødeemne: LSU Økonomi og Bygninger Deltagere: Niels Jørgen Rasmussen, Anette Svejstrup, Arne N. Skov,

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 1. november 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen, Lizzi Edlich Referent:

Læs mere

REFERAT. Møde den: 2. september, kl Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer:

REFERAT. Møde den: 2. september, kl Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer: Møde den: 2. september, kl. 11.30-13.30 Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget REFERAT Medlemmer: Klavs Madsen Janni Mosgaard Jensen Annette Bachmann Eva Therkildsen Niels Trolle Lene Maria

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. maj 2016 kl Mødelokale (videolink ) Møde i LSU for Uddannelse

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. maj 2016 kl Mødelokale (videolink ) Møde i LSU for Uddannelse AARHUS UNIVERSITET Møde den: 23. maj 2016 kl 10.00-12.00 Mødelokale 1445-019 (videolink 1445019) Møde i LSU for Uddannelse Dagsorden Deltagere: Kristian Thorn, Helle Colding Seiersen, Anna Mette Morthorst,

Læs mere

Referat af møde i LSU den 21. januar 2015 på Institut for Æstetik og Kommunikation

Referat af møde i LSU den 21. januar 2015 på Institut for Æstetik og Kommunikation INSTITUT FOR ÆSTETIK OG KOMMUNIKATION ARTS AARHUS UNIVERSITET Referat af møde i LSU den 21. januar 2015 på Institut for Æstetik og Kommunikation Til stede/medlemmer: Desuden deltog: Meldt afbud: Niels

Læs mere

Region Midtjylland Sundhed. Referat. fra møde i Koordinationsudvalg for folkesundhedsområdet 6. juni 2013 kl. 13:00 Olof Palmes Allé 15 Lok.

Region Midtjylland Sundhed. Referat. fra møde i Koordinationsudvalg for folkesundhedsområdet 6. juni 2013 kl. 13:00 Olof Palmes Allé 15 Lok. Region Midtjylland Sundhed Viborg, den 17. juni 2013 /KRIDRE Refer fra møde i Koordinionsudvalg for folkesundhedsområdet 6. juni 2013 kl. 13:00 Olof Palmes Allé 15 Lok. F3 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Referat. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Meddelelser. 3. Personale a) Rekruttering b) Lønforhandling 2017; status og evaluering

AARHUS UNIVERSITET. Referat. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Meddelelser. 3. Personale a) Rekruttering b) Lønforhandling 2017; status og evaluering INSTITUT FOR MOLEKYLÆRBIOLOGI OG GENETIK Møde den 8. juni 2017 kl. 12.00-14.00 Instituttets Samarbejdsudvalg (LSU) Mødelokale 5, Bygning 3140 (Pv 1) Gustav Wieds Vej 10, Århus Referat Deltagere: Erik Østergaard

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 26. august 2014 Videolink AU Flakkebjerg-Pv22 Foulum AGRO LAMU-møde

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 26. august 2014 Videolink AU Flakkebjerg-Pv22 Foulum AGRO LAMU-møde Møde den: 26. august 2014 Videolink AU Flakkebjerg-Pv22 Foulum AGRO LAMU-møde Referat Til stede: Afbud: Steen Lykke Nielsen, David Croft, Jytte Christensen, Jørgen Eriksen, Kirsten Heinrichson, Lizzie

Læs mere

Dagsorden og referat Møde i ITS Samarbejdsudvalg 20/ AAU It Services

Dagsorden og referat Møde i ITS Samarbejdsudvalg 20/ AAU It Services Dato: 10/02-2016 Mødedeltagere: Afbud: Tid: 09.00-11.00 Sted: SLV 300 lokale 0.1.92 Forbered: Læs udsendte bilag Referent: Jesper Togsverd Larsen () Per Hejgaard () (Fmd.) Birthe Riis Kennedy (BRK) (Næstfmd.)

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 14. december LSU

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 14. december LSU Dato: 4. december 2015 Side 1/5 Møde den: 14. december 2015 1510-410 LSU Referat Til stede: Birgit Schiøtt (BS), Lisbeth Andersen (LA), Jens W. Clausen (JWC), Charlotte Illum Nielsen (CIN), Jeanette Dandanell

Læs mere

Henrik Friis Bach Dekan BSS Thomas Pallesen; Anja Zimmerdahl Høringssvar fra Statskundskab Date: 11. september :18:34

Henrik Friis Bach Dekan BSS Thomas Pallesen; Anja Zimmerdahl Høringssvar fra Statskundskab Date: 11. september :18:34 From: Henrik Friis Bach To: Dekan BSS Cc: Thomas Pallesen; Anja Zimmerdahl Subject: Høringssvar fra Statskundskab Date: 11. september 2014 16:18:34 Universitetsledelsens udspil har været drøftet i Institut

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Ekstraordinært LSU

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Ekstraordinært LSU Møde den: 14.01.2013 1510-410 Ekstraordinært LSU REFERAT Til stede: Frank Jensens (FRJ), Ib Johannsen (IBJ), Jeanette Dandanell (JDA) Niels Pind (PIND), Jens W. Clausen (JWC), Bente Olsen (BEO), Charlotte

Læs mere

JBJ gav udtryk for, at buen er spændt i forhold til, at der arbejdes meget i US, og der derfor er behov for en dialog omkring opgavefordeling mv.

JBJ gav udtryk for, at buen er spændt i forhold til, at der arbejdes meget i US, og der derfor er behov for en dialog omkring opgavefordeling mv. Side 1/5 Mødedato: tirsdag den 21. november 2017 kl. 12-14 Mødested: Rektoratets mødelokale Mødeemne: LSU/LAMU-møde Deltagere: Kirsten Jensen, Mads Niemann-Christensen, Signe Schou, Jesper Bo Jensen (deltog

Læs mere

Referat fra møde i Det midlertidige udvalg om evaluering af den politiske struktur den 20. august 2009

Referat fra møde i Det midlertidige udvalg om evaluering af den politiske struktur den 20. august 2009 Det midlertidige udvalg om evaluering af den politiske struktur Referat fra møde i Det midlertidige udvalg om evaluering af den politiske struktur den 20. august 2009 Til stede: Regionsrådsmedlemmer: Bent

Læs mere

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Møde afholdt: 4. maj 2016 kl :00

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Møde afholdt: 4. maj 2016 kl :00 PHD SCHOOL KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 17. MAJ 2016 Forum Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen PHD SCHOOL Møde afholdt: 4. maj 2016 kl. 10.00-12:00 KAREN BLIXENSVEJ 4, 2300 Sted: Referent: 13b.0.27 Mia

Læs mere

REFERAT. Møde den: 13. september 2017 kl Lokale 1521,220 Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, Videolink til Aarslev og Roskilde

REFERAT. Møde den: 13. september 2017 kl Lokale 1521,220 Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, Videolink til Aarslev og Roskilde Møde den: 13. september 2017 kl. 09.00-11.00 Lokale 1521,220 Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, Videolink til Aarslev og Roskilde REFERAT LSU for Administrationscenter ST Deltagere: Anne Olsen, Bjørn Vinding

Læs mere

Medarbejderrepræsentanterne foreslog, at referater af nærværende og kommende møder udarbejdes som beslutningsreferat. LSU tilsluttede sig forslaget.

Medarbejderrepræsentanterne foreslog, at referater af nærværende og kommende møder udarbejdes som beslutningsreferat. LSU tilsluttede sig forslaget. LSU-møde Administrationscenter Aarhus BSS Den 31. januar 2017, kl. 12.30-15.00 Lokale: 1328-120 Referat Deltagere: Nikolaj Harbjerg, Anni Bækgaard Langberg, Aase Bak, Eigil Jensen, Susanne Dalsgaard Krag

Læs mere

Bilag 3 AARHUS UNIVERSITET ÅRLIG ARBEJDSMILJØDRØFTELSE

Bilag 3 AARHUS UNIVERSITET ÅRLIG ARBEJDSMILJØDRØFTELSE Bilag 3 AARHUS UNIVERSITET ÅRLIG ARBEJDSMILJØDRØFTELSE Målet med den årlige arbejdsmiljødrøftelse er, at ledelsen i samarbejde med medarbejderne skal tilrettelægge det kommende års samarbejde om arbejdsmiljø.

Læs mere

Øvrige: Lise Wogensen Bach, Kamille Smidt Rasmussen, Torben Sigsgaard, Thomas Vorup-Jensen, Lise Terkildsen, Sidsel Lindberg Tefre (referent)

Øvrige: Lise Wogensen Bach, Kamille Smidt Rasmussen, Torben Sigsgaard, Thomas Vorup-Jensen, Lise Terkildsen, Sidsel Lindberg Tefre (referent) Møde den: 9. december 2015, kl. 14.00-17.00 Mødelokale 1.1, AU Konference center, Fredrik Nielsens Vej 2-4 Ph.d.-udvalgsmøde Dagsorden Deltagere: Christian Kanstrup Holm, Birgitte Mønster Christensen,

Læs mere

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET LSAU ekstraordinært om institutjustering den 10. marts 2014 kl. 11.00-12.00 D120 og 2113-252 GODKENDT REFERAT Medlemmer A-siden: Hanne Løngreen,

Læs mere

HEALTH AARHUS UNIVERSITET

HEALTH AARHUS UNIVERSITET Møde den: 30. juni 2016 kl. 13.00-16.00 Frokoststuen 1260 Deltagere: Niels Trolle Andersen, Annette Bachmann, Ask Vest Christiansen, Loni Ledderer, Klavs Madsen, Kim Overvad, Torben Sigsgaard Afbud: Charlotte

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCIENCE AND TECHNOLOGY

AARHUS UNIVERSITET SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET SCIENCE AND TECHNOLOGY AGRO Institutforum, LSU og Institutledelsen - møde Tirsdag den 11. august 2015 kl. 8.30-11.00 Mødelokale: Haraldskær, Vejle REFERAT Mødedeltagere: Erik Steen Kristensen,

Læs mere

1. Bemærkninger til dagsorden. 2. Konstituering af LSU a. Præsentation af medlemmerne b. Vedtagelse af forretningsorden c. LSU-møder resten af året

1. Bemærkninger til dagsorden. 2. Konstituering af LSU a. Præsentation af medlemmerne b. Vedtagelse af forretningsorden c. LSU-møder resten af året Møde den: 24. maj 2012 kl. 14.30 Mødelokale 215, Katrinebjergvej 89F LSU Planlægning REFERAT Til stede: Søren Trangbæk (formand), Søren Harbo Jensen (næstformand), Gitte Ditlefsen, Erling Hyldig, Henrik

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET HEALTH

AARHUS UNIVERSITET HEALTH AARHUS UNIVERSITET HEALTH Møde den: 03. april 2013, kl. 14.00-15.30 Mødelokale: Mødelokale 021/023, bygning 1431 (Ndr. Ringgade) Fakultetets samarbejdsudvalg REFERAT Deltagere: Allan Flyvbjerg, Anne Marie

Læs mere

Møde afholdt: Tirsdag den 2. marts 2010 kl

Møde afholdt: Tirsdag den 2. marts 2010 kl DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 8. MARTS 2010 Forum: FSU FAKULTETSSEKRETARIATET LEDELSESSEKRETARIAT Møde afholdt: Tirsdag den 2. marts 2010 kl. 13 14.30 Sted: Referent: Mødesal

Læs mere

Referat. Institutforum møde mandag den 28. september 2015 kl Mødedeltagere Kristjar Skajaa institutleder formand

Referat. Institutforum møde mandag den 28. september 2015 kl Mødedeltagere Kristjar Skajaa institutleder formand , HEALTH Referat Institutforum møde mandag den 28. september 2015 kl. 9.00 12.00 Mødedeltagere Kristjar Skajaa institutleder formand Anette Andersen studiesekretær Khoa Manh Dinh stud.med. Maria Ervardian

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 17. december 2013 Mødelokale 146, bygning 1410 Møde i Institutforum

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 17. december 2013 Mødelokale 146, bygning 1410 Møde i Institutforum Møde den: 17. december 2013 Mødelokale 146, bygning 1410 Møde i Institutforum REFERAT Til stede: Michael Steinicke, Søren H. Mørup, Mette Neville, Henrik Skovgaard-Pedersen, Bente Schandorff Hansen, Cita

Læs mere

2. Meddelelser a) LSU s sammensætning for perioden til (bilag) b) Institutionsakkreditering

2. Meddelelser a) LSU s sammensætning for perioden til (bilag) b) Institutionsakkreditering INSTITUT FOR MOLEKYLÆRBIOLOGI OG GENETIK Møde den 5. april 2016 kl. 12.00-14.00 Instituttets Samarbejdsudvalg (LSU) Mødelokale 5, Bygning 3140 (Pv 1) Gustav Wieds Vej 10, Århus Referat Deltagere: Erik

Læs mere

I Økonomi og Bygninger blev det aftalt at drøfte temaet digital dannelse på et kommende møde.

I Økonomi og Bygninger blev det aftalt at drøfte temaet digital dannelse på et kommende møde. Referat UNIVERSITET Marianne Maria Larsen Dato: 30. november 2017 Side 1/3 Mødedato: 30. november 2017 Mødested: 1918-317 Mødelokale 3. etage Mødeemne: LSU Økonomi og Bygninger Deltagere: Afbud: Niels

Læs mere

Sammenlægningsudvalget for Viborg Kommune

Sammenlægningsudvalget for Viborg Kommune Referat fra ekstraordinært møde Mødetidspunkt: Fra kl.: 17.00 Til kl.: 17.40 Mødested: Byrådssalen, Stænderpladsen 2, Viborg Mødenr.: 8 Fraværende: Karin Gaardsted, Steffen Andreasen, Katrine Ørnebjerg

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Bente Martinsen (afbud), lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud) og studerende Ina Holden (afbud).

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Bente Martinsen (afbud), lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud) og studerende Ina Holden (afbud). Møde den: 22. april, 2014, kl. 14.15-16.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, studerende

Læs mere

6. Orientering om, hvordan omplaceringsmuligheder undersøges, jf. AU's personalepolitik

6. Orientering om, hvordan omplaceringsmuligheder undersøges, jf. AU's personalepolitik Møde den: 4. februar 2014 AU Herning Ekstraordinært LSU-møde REFERAT Til stede: Michael Goodsite, Mikkel Nørgaard, Jan Laursen, Poul Erik Borg, Klaus Kolle, Mariann Hansen, Inger Kristensen, Ebbe Rasmussen,

Læs mere

LSU og LAMU har besluttet at udarbejde en særskilt instituthandleplan på ph.d.-området i samarbejde med ph.d.-programlederne.

LSU og LAMU har besluttet at udarbejde en særskilt instituthandleplan på ph.d.-området i samarbejde med ph.d.-programlederne. HANDLINGSPLAN FOR PSYKISK APV FOR Institut for Kultur og Samfund Udkast udarbejdet 9. august 2016 Opdateret [dato] Ved Institut for Kultur og Samfund vil handleplanens fem indsatsområder indgå i den årlige

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET HEALTH

AARHUS UNIVERSITET HEALTH AARHUS UNIVERSITET HEALTH Møde den: 24. januar 2013, kl. 14.00-15.30 Mødelokale: Mødelokale 121B, Vennelyst Boulevard 9, bygning 1611 Fakultetets samarbejdsudvalg REFERAT Deltagere: Allan Flyvbjerg, Anne

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med tilføjelse af status for det kommende efterårssemester under punkt 3.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med tilføjelse af status for det kommende efterårssemester under punkt 3. IKS LSU Møde d. 19. august 2015 kl. 10.00-12.00 Mødested: 1467/416 Referat Til stede: Bjarke Paarup, Liselotte Malmgart, Jytte Ringtved, Marie Vejrup Nielsen, Anne Line Dalsgård, Jeppe Büchert Netterstrøm,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. HANDLINGSPLAN FOR PSYKISK APV FOR ARTS 10. november 2016 Udarbejdet af APV FØLGEGRUPPEN og FORMANDSSKABET I FAMU og FSU

AARHUS UNIVERSITET. HANDLINGSPLAN FOR PSYKISK APV FOR ARTS 10. november 2016 Udarbejdet af APV FØLGEGRUPPEN og FORMANDSSKABET I FAMU og FSU HANDLINGSPLAN FOR PSYKISK APV FOR ARTS 10. november 2016 Udarbejdet af APV FØLGEGRUPPEN og FORMANDSSKABET I FAMU og FSU Forebyggelse af stress Nedsætte risikoen for stress i hverdagen. PRIORITERING 2 Karrierevejledning

Læs mere

IKS LSU Ordinært møde d. 7. juni 2017

IKS LSU Ordinært møde d. 7. juni 2017 IKS LSU Ordinært møde d. 7. juni 2017 Mødeleder: Bjarke Paarup Referent: Camilla Dimke Dato: 7. juni 2017 Varighed: 13.00-15.30 Tilstedeværende: Bjarke Paarup Henning Høgh Laursen Jørn Borup Liselotte

Læs mere

Referat. Almen praksis-området - hvad kan vi gøre for at komme videre?

Referat. Almen praksis-området - hvad kan vi gøre for at komme videre? Referat Møde: Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg Tid: Mandag den 19/10 2015 kl. 08.00-10.00 Sted: Boulevarden 13, mødelokale 4 Deltagere: Bente Graversen, Rikke Albrektsen, Carsten Kaalbye, Lone Becker,

Læs mere

Referat. Møde i Personalepolitisk underudvalg tirsdag den 5. januar 2016 kl. 10:00 Mødelokale 1 i Regionshuset. Deltagere:

Referat. Møde i Personalepolitisk underudvalg tirsdag den 5. januar 2016 kl. 10:00 Mødelokale 1 i Regionshuset. Deltagere: Referat Møde i Personalepolitisk underudvalg tirsdag den 5. januar 2016 kl. 10:00 Mødelokale 1 i Regionshuset Deltagere: Ledelsesrepræsentanter: Marianne Evers Arne Cyron Michael Nørgaard Kim Leck Fischer

Læs mere

Øvrige: Lise Wogensen Bach, Helene Nørrelund (under pkt 3 og 8-16), Lise Terkildsen (referent)

Øvrige: Lise Wogensen Bach, Helene Nørrelund (under pkt 3 og 8-16), Lise Terkildsen (referent) Møde den: Tirsdag den 23. februar 2016 kl. 15.00-17.00 Mødelokale 238, Victor Albeck-bygningen, Vennelyst Boulevard 4 Ph.d.-udvalgsmøde Referat Til stede: Christian Kanstrup Holm, Birgitte Mønster Christensen,

Læs mere

Ernærings- og sundhedsuddannelsen Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Nanna Ferslev (NAF), tlf ,

Ernærings- og sundhedsuddannelsen Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Nanna Ferslev (NAF), tlf , Dagsorden Mødedato: Onsdag den 28. marts 2012 Starttidspunkt: Kl. 14:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Mødested: Mødelokale: Campus Slagelse Ernærings- og sundhedsuddannelsen Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT

AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 11. december 2012 Katrinebjergvej 107 LSU møde 4 REFERAT Deltager: A siden: Flemming Bøge (FB), Steen Dan Christiansen (SDC), Søren Christensen (SC), Kristine S. Thomsen (KST), Susan Askøe Lössl

Læs mere

Martin, Hanne L, Ida, Kirsten, Ejnar (Lisbeth), Tina, Mette N, Peder, Sofie, Malte, Jesper, Helen. Til orientering og drøftelse

Martin, Hanne L, Ida, Kirsten, Ejnar (Lisbeth), Tina, Mette N, Peder, Sofie, Malte, Jesper, Helen. Til orientering og drøftelse REFERAT Emne: Møde i skolebestyrelsen Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Forventet sluttidspunkt kl. 31.01.12 konferencerummet 18.00 21.30 Deltagere Martin, Hanne L, Ida, Kirsten, Ejnar (Lisbeth),

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET HANDLINGSPLAN FOR PSYKISK APV FOR DPU. Udarbejdet Opdateret

AARHUS UNIVERSITET HANDLINGSPLAN FOR PSYKISK APV FOR DPU. Udarbejdet Opdateret HANDLINGSPLAN FOR PSYKISK APV FOR DPU Udarbejdet 0.9.06 Opdateret Følgegruppen, der har arbejdet med instituttets APV og dens omsætning til en handleplan, har gennem en længere møderække nærlæst, analyseret,

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. Dato: 27-03-2012 Tid: 12.30 15.30. Sted: Campus Århus N, lokale 33.11

Mødeindkaldelse. Dagsorden. Dato: 27-03-2012 Tid: 12.30 15.30. Sted: Campus Århus N, lokale 33.11 Mødeindkaldelse Mødeforum: Overordnet samarbejdsorgan for klinisk undervisning Dato: 27-03-2012 Tid: 12.30 15.30 Sted: Campus Århus N, lokale 33.11 Mødeleder: Deltagere: Afbud: Referent: Bodil Primsø Tove

Læs mere

Referat. Møde den: 9. oktober 2017 kl Lokale 1521,220 Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, Videolink til Aarslev og Roskilde

Referat. Møde den: 9. oktober 2017 kl Lokale 1521,220 Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, Videolink til Aarslev og Roskilde Møde den: 9. oktober 2017 kl. 10.00-12.00 Lokale 1521,220 Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, Videolink til Aarslev og Roskilde Referat LSU for Administrationscenter ST Deltagere: Anne Olsen, Bjørn Vinding

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. To punkter ønskes taget op under evt.: Status HR løn Personaleomsætning på AU HR, HE

Dagsorden: Referat: 1. To punkter ønskes taget op under evt.: Status HR løn Personaleomsætning på AU HR, HE Møde den: 22. august 2013 kl. 13.00 15.00 REFERAT LSU AU HR Til stede: A-siden: Louise Gade (LG), Birgit Roesen (BIR), Birgitte Langsted (BL) B-siden: Anders Kragh Moestrup (AKM), Alev Gencay (AGA), Jane

Læs mere

Bilag 2.2, Referat. Dato: Tirsdag den 20. september 2016 kl til 12.00

Bilag 2.2, Referat. Dato: Tirsdag den 20. september 2016 kl til 12.00 Bilag 2.2, Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 20. september 2016 kl. 10.00 til 12.00 Tilstede: Joan Prahl, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Jette Hovedskov,

Læs mere

INSTITUT FOR MILJØVIDENSKAB SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET

INSTITUT FOR MILJØVIDENSKAB SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET INSTITUT FOR MILJØVIDENSKAB SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET Møde: Mandag den 21. januar kl. 9.00-12.00 Lokale: Pavillionen Ledelsesmøde i Institut for Miljøvidenskab REFERAT Deltagere: Anne Winding

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. ST FAMU møde den: 30.08.2012 kl. 10-12 Bygning 1431 Lokale 021-023

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. ST FAMU møde den: 30.08.2012 kl. 10-12 Bygning 1431 Lokale 021-023 ST FAMU møde den: 30.08.2012 kl. 10-12 Bygning 1431 Lokale 021-023 REFERAT Til stede: Udvalget: Ledelsesrep.: Brian Bech Nielsen dekan for ST, Ib Johansen (Kemi), Morten Dam Rasmussen (Ingeniørvidenskab),

Læs mere

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET Møde den: 24. oktober 2012 Bygn. 1520, lokale 732 Ny Munkegade 120, 8000 Aarhus C Ordinært FSU møde Til stede: A-siden: Brian Bech Nielsen, Søren Bom Nielsen, Erik Østergaard Jensen, Thomas Skjødeberg

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR ADMINISTRATIONSCENTER ST (SCIENCE AND TECHNOLOGY) SAMARBEJDSUDVALG (LSU)

FORRETNINGSORDEN FOR ADMINISTRATIONSCENTER ST (SCIENCE AND TECHNOLOGY) SAMARBEJDSUDVALG (LSU) FORRETNINGSORDEN FOR ADMINISTRATIONSCENTER ST (SCIENCE AND TECHNOLOGY) SAMARBEJDSUDVALG (LSU) Under henvisning til statens samarbejdsaftale af 27. august 2013 fastsættes følgende forretningsorden: 1. Regelgrundlag

Læs mere

1. Tema 1, MUS konceptet Helle orienterede om det nye MUS koncept, der i øjeblikket er til høring i de lokale

1. Tema 1, MUS konceptet Helle orienterede om det nye MUS koncept, der i øjeblikket er til høring i de lokale Møde den: 6. februar 2013 kl. 09.00-12.00 Mødelokale 130 LSU Økonomi og Planlægning - Temadag Referat Deltagere: Gitte Bak Ditlefsen, Lene Bødskov, Malene Loft Sørensen, Henriette Jaquet, Lene Stensig,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Ekstraordinært LSU

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Ekstraordinært LSU Møde den: 04.02.2014 1510-410 Ekstraordinært LSU REFERAT Til stede: Frank Jensen (FRJ), Ib Johannsen (IBJ), Jeanette Dandanell (JDA), Niels Pind (PIND), Jens W. Clausen (JWC), Bente Olsen (BEO), Esben

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den kl Institutledelsen i MBG Mødelokale (konf.) Gustav Wieds Vej 10, Aarhus.

AARHUS UNIVERSITET. Møde den kl Institutledelsen i MBG Mødelokale (konf.) Gustav Wieds Vej 10, Aarhus. INSTITUT FOR MOLEKYLÆRBIOLOGI OG GENETIK Møde den 16.03.2016 kl. 11.30-16.00 Institutledelsen i MBG Mødelokale 3130-330 (konf.) Gustav Wieds Vej 10, Aarhus Referat Deltagere: Anni H. Andersen (AHA), Bo

Læs mere

På et fælles HAMU- og HSU-møde den 6. marts blev AU s psykiske APV-handlingsplan godkendt.

På et fælles HAMU- og HSU-møde den 6. marts blev AU s psykiske APV-handlingsplan godkendt. Møde den: 03.04.2014 1510-410 LSU REFERAT Til stede: Karl Anker Jørgensen, konst. institutleder (KAJ), Jens W. Clausen (JC), Frank Jensen (FRJ), Niels Pind (PIND), Jeanette Dandanell (JDA), Bente Olsen

Læs mere

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET LSAU den 13. november 2013 kl. 13.00-15.00 D118 GODKENDT REFERAT Medlemmer A-siden: Hanne Løngreen (afbud), Mette Mejlvang, Claus Holm Medlemmer

Læs mere

Dagsorden: Referat: AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 25. marts 2015 kl. 12.45 14.45 LSU HR

Dagsorden: Referat: AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 25. marts 2015 kl. 12.45 14.45 LSU HR Møde den: 25. marts 2015 kl. 12.45 14.45 REFERAT LSU HR Til stede: Ledelsen: Louise Gade, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Lene Fransen, Alev Gencay, Lizzi Edlich, Ina Wilkens Nissen Referent:

Læs mere

Vejledning til institutledere, skoleleder, chefra dgiver og administrationschef om ha ndtering af TEKNISK ADMINISTRATIVE ansættelser pa Health

Vejledning til institutledere, skoleleder, chefra dgiver og administrationschef om ha ndtering af TEKNISK ADMINISTRATIVE ansættelser pa Health Vejledning til institutledere, skoleleder, chefra dgiver og administrationschef om ha ndtering af TEKNISK ADMINISTRATIVE ansættelser pa Health Udarbejdet af Fakultetsledelsen, Health Gældende fra XXXXXXXX

Læs mere

Møde afholdt: tirsdag den 9. november 2010 kl. 13 14.30

Møde afholdt: tirsdag den 9. november 2010 kl. 13 14.30 DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 10. NOVEMBER 2010 Forum: FSU FAKULTETSSEKRETARIATET LEDELSESSEKRETARIAT Møde afholdt: tirsdag den 9. november 2010 kl. 13 14.30 Sted: Referent:

Læs mere

FAMU. Forum FAMU andet møde i Møde afholdt: Onsdag den 18. april Sted: Peter Wedel Bay, sekretær for FAMU.

FAMU. Forum FAMU andet møde i Møde afholdt: Onsdag den 18. april Sted: Peter Wedel Bay, sekretær for FAMU. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FAMU M Ø D E R E F E R A T 23. APRIL 2012 Forum FAMU andet møde i 2012 Møde afholdt: Onsdag den 18. april 2012 Sted: 10.1.30 Referent: Peter Wedel Bay, sekretær

Læs mere

PROFESSORSAMMENSLUTNING 1. NOVEMBER 2017

PROFESSORSAMMENSLUTNING 1. NOVEMBER 2017 PROFESSORSAMMENSLUTNING 1. NOVEMBER 2017 NYT FRA SEKRETARIATET Professorsekretærerne status efter rapporten PURE-validatorer RAPPORT VEDR. PROFESSORSEKRETÆRER Historik November 2012: Ny aftale mellem og

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt Møde den: 18. december 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen, Lizzi Edlich

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Referat af Handicaprådsmøde

TÅRNBY KOMMUNE. Referat af Handicaprådsmøde TÅRNBY KOMMUNE Referat af Handicaprådsmøde Dato: 22.10.2015 Tidspunkt: 16.00 Sted: Mødelokale 209 Deltagere: Camilla Schwalbe, Jan Jakobsen, Ole Holm Pedersen, Anders Krantz, Lars-Peter Brogaard Nielsen,

Læs mere

REFERAT ASE LSU - møde 11 mandag den 16. februar 2015 kl. 09.15, mødelokale Edison 110. Deltagere: Conni Simonsen. Erland U. Jessen Jesper Jensen

REFERAT ASE LSU - møde 11 mandag den 16. februar 2015 kl. 09.15, mødelokale Edison 110. Deltagere: Conni Simonsen. Erland U. Jessen Jesper Jensen REFERAT ASE LSU - møde 11 mandag den 16. februar 2015 kl. 09.15, mødelokale Edison 110 Deltagere: Conni Simonsen Asger Schou Erland U. Jessen Jesper Jensen Stig Ravn Klaus Kolle Peder Maribo Christina

Læs mere