Referat fra Fredericia Tegnsprogsforenings Generalforsamling Lørdag d.17 marts 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra Fredericia Tegnsprogsforenings Generalforsamling Lørdag d.17 marts 2018"

Transkript

1 Referat fra Fredericia Tegnsprogsforenings Generalforsamling Lørdag d.17 marts 2018 Daniel Vest byder alle sammen velkommen til Generalforsamling, dejligt at se en del, er kommet. Idet der plejer at være flere, men pga. Castberggård har Volley arrangement samme dag, derfor samstød at vi er mindre antallet i dag. Daniel Vest byder også Ole Rønne fra DDL Hovedbestyrelsen, velkommen. Ole Rønne fortæller, at han vil til sidst fortælle om DDL, når Generalforsamling er slut. Byder Bent Ove Christensen velkommen som Æresmedlem. Daniel Vest fortæller, at der plejer at være 2 tolk nedenunder, og 2 tolk her på 1.sal, og samarbejder via. Mikrofon og skype, idet der er nogle medlemmer som ikke kan komme op på 1.sal og er derfor nedenunder, derfor 2 tolk hvert sted. Daniel Vest beder også om at man skal huske at nævne sit navn, når man kommer heroppe så referent kan skrive navnet ned hver gang. Vi har ingen fotograf denne gang, men hvis der er nogen af jer som tager billeder modtager vi gerne, idet at vi gerne vil have par billeder ind på Facebook. Drikkevarerne kan købes nedenunder, der vil mellemtiden være pauser. Håber alle har fået stemmesedler og alle viser deres sedler op. Daniel Vest beder alle sammen om at ikke ødelægge de sedler, idet det kan altid bruges hvert år. Ca.kl vil der være kaffe/kage til alle sammen. Personalerne som er i køkkenet, har travlt så derfor vil der stå kaffe/kage allerede før, men det må ikke tages før kl.15.00, informerer Daniel til alle sammen. Og til sidst vil jeg også fortælle, at sidste år var succes hvor alle hjalp hinanden med at rydde og, pakke bordene / stole væk, og håber at det vil ske igen i dag så vi alle sammen kan blive hurtigt færdige. Nu starter vi med den første punkt. 1. Valg af: a) Dirigent. - Bestyrelsen forslår Thomas Knapp og han bliver valgt. Thomas takker fordi man har valgt ham som dirigent, og i år er det 4.gang Thomas er dirigent for Fredericia Tegnsprogsforening. Thomas fortæller, iflg. vedtægter, at der skal holdes Generalforsamling mellem januar marts, så derfor er Generalforsamling i dag, godkendt.

2 - Medlemmerne har modtaget indkaldelse til Generalforsamling mindst 4 uger før, også godkendt. - Indkommende forslag, der er kommet 1 mere, efter fristen i sidste øjeblik, Thomas fortæller hvorfor og denne sag tager vi op senere. b) Referent - Bestyrelsen forslår Carina Andersen og hun bliver valgt. c) Bisidder - Bestyrelsen forslår Arne Christensen og han bliver valgt. d) Stemmetællere Der bliver spurgt om hvem der har lyst til at være stemmetællere, der skal bruges 2 heroppe på 1.sal og 1 nedenunder. Lorenz Herbst og Kjartan Kollstein bliver valgt som stemmetællere på 1.sal og Jonna Rokkjær Andersen bliver valgt som stemmetæller nedenunder. 2. Optælling af medlemmer som er her i dag: 64 medlemmer 3. Bestyrelsens årsberetning aflægges. Daniel Vest fortæller, at vi har mistet 3 medlemmer i Emmy Fjordbak Edith Pedersen Knud Pedersen Vi vil gerne minde de 3 med 1 minut stilhed og beder alle sammen at rejse op. Daniel Vest håber at alle har læst årsberetning, men han har et par ord til de leder under andre udvalget at ingen har afleveret årsberetning 2017 til os i år, og vil gerne have at fremover skal der afleveres årsberetning. Vi vil også sige 1000 tak til de 30 frivillige, for at have knoklet for Fredericia Tegnsprogsforening. Uden jer, tror vi at det ikke kunne have været gennemført tak til samarbejdspartner udefra for et godt samarbejde. Thomas Knapp håber også at alle har læst årsberetning fra formand, og ærgerligt at der ikke er årsberetning fra diverse udvalgene. Nogen, der har spørgsmål? Spørger Thomas. Karen Mortensen: Er tilfreds med post fra jer om Generalforsamling. Men hvad med medlemskort 2018? Daniel Vest svarer: Det koster kr for at lave medlemskort til alle medlemmerne i hele Danmark, og DDL har i overvejelser at finde andre muligheder.

3 Lorenz Herbst: Syntes det er træls at regnskab kommer for tæt på inden Generalforsamling og spørger om det ikke kan komme noget før end for tæt på. Thomas Knapp: Siger at bestyrelsen vil huske på det. Formands årsberetning er godkendt. 4. Årsregnskabet fremlægges til godkendelse: Kim Christensen: Starter med at sige Wow nu er det gået kun 20 minutter og vi er allerede nået til Årsregnskabet. Håber at alle har set regnskabet og set at bestyrelsen har underskrevet. Kim viser de underskrifterne og alle har set. Kim fortæller også - at man har fået en god overskud fra ejendommens salg er trukket tilbage, fordi det er dyrt at lade salget køre, det koster penge. Så salget er sat i bero, men er stadig til salg bare ikke via. Ejendomsmægler. Men er helt tilfreds med alle resultaterne. Thomas Knapp fortæller nu omkring den indkommende forslag som kom sidste øjeblik, som tages op under regnskabet. Igennem alle de år, blev der ikke opdaget at der ikke slet ikke var blevet betalt for skat på 22%, og det er først nu, som er blevet opmærksomt på dette. Så derfor fortæller man at bestyrelsen vil undersøge muligheder, om der skal opkræves at alle som vil have Fredericia Tegnsprogsforening til at blive medlem af foreningen, og også dem som bor i de lejlighederne som ejes, af Fredericia Tegnsprogsforening også skal være medlem. De vil undersøge hvor meget det skal koste mm. for at ikke skulle blive tvunget til skat på 22% Sagen undersøges videre. Thomas spørger om nogen har spørgsmål til Årsregnskabet. Lorenz Herbst: Han vil gerne vide om hvad det betyder for skyldig forbrugsafregning hos lejere? Kim Christensen: Fortæller at det er varme forbrug, alle rum herinde samt de lejere som bor i de lejlighederne, har varme målere og det bliver aflæst 1 gang om året. Hvis beboerne har betalt for meget, og brugt mindre end hvad de har betalt, så får beboer de penge tilbage, og det samme med omvendt, hvis beboer har brugt for meget varme, og betalt for lidt, så er det beboer som skal betale de manglende beløb til os. Grethe Dohm: Spørger om hvilke bank har Fredericia Tegnsprogsforening? Kim Christensen: Svarer at vi har Middelfarts Sparekassen. Der bliver gentaget, at der står også på regnskabet som I har fået, at vi har Middelfarts Sparekassen. Grethe Dohm: Hun spørger om at hvis man syntes at Middelfarts Sparekassen er for dyrt i renter, så hvorfor ikke snakke med de rådgivere om at finde en løsning og samtidigt fortælle at man kunne sige at man vil spørge andre banker, for at få Middelfarts Sparekasse til at ændre aftaler for at beholde jer. Thomas Knapp svarer, som Kim siger før at uanset hvad så vil man undersøge alligevel ved de andre banker for at se hvilke er/har bedst/andre muligheder.

4 Karen Mortensen: Ja gebyr, alt koster, også uanset hvor man bruger sit hævekort, så er der gebyr alligevel, så man kan ikke klage. Thomas stopper her, og spørger medlemmerne om hvem er for og hvem er for imod? Regnskabet er godkendt. 5. Fremlæggelse af arbejdsplan: Thomas Knapp: Hold da op, det går stærkt hurtigere end jeg havde regnet med. Daniel kommer op og fremlægger af arbejdsplan. Daniel Vest: - Som I kan se her, ude på højre side, kan man se hvad der er gennemført og hvad der ikke er gennemført endnu. - Bestyrelsen forslår at slette punkt 5 under arbejdsplan, fordi bestyrelsen har svært ved at tænke på ny arbejdsplan hver år, og spørger medlemmerne om idéer som ofte desværre ikke lykkedes. Vi oplever også at hvis den gamle bestyrelse laver ny arbejdsplan for nye år, risikerer man desværre at den nye bestyrelse på Generalforsamlingen, er ikke enige mht. arbejdsplan som den gamle bestyrelse har lavet, derfor forslår man at det punkt bliver fjernet. - I 2017 har det desværre været et år, hvor der har været en del som ikke havde betalt for kontingent 2017, og der blev knoklet for at opkræve det fra dem som manglede at betale, og til sidst var der 8 medlemmer som fortsat ikke havde betalt og de 8 blev desværre slettet som medlem hos os. - Ejendomssalget er trukket tilbage, som Kim har fortalt under regnskabet. Salget har været i bero siden november Puderne til stole, prisen er steget nu det er blevet dyrere, og bestyrelsen har tænkt og overvejet om det kan betales sig at bruge penge på det. Thomas Knapp siger at der skal ikke diskutere om puderne, da det er bestyrelsens overvejelsen første omgang. Thomas spørger om der er nogen kommentar. Karen Mortensen: Forslag mht. puder til stolene, der er kreative om onsdage, og har hørt at man har symaskinerne, som er gemt i kælderen, så kunne kreative om onsdage, lave de puder og spare en del pengene på det. Bare en idé / et forslag. Thomas: Er der flere? Arny Sig: Siddepuder? Hmm siger hun Føler at det er spildt af at bruge penge på at købe de puder til stolene, når man selv kan sørge for at tage en pude med hjemmefra, til at sidde på i stedet for at bruge penge på at købe en masse puder. Arny siger at der er en dame her i lokalet som har sin egen pude med, hvor er hun dygtig. Kjartan Kollstein: Fortæller en historie om en dame på 95år, hørende, spiller whist, kom altid med en tyk pude med.

5 Thomas: Nu afrunder vi denne punkt og går videre. 6. Budget fremlægges til orientering: Thomas Knapp: Vi tager lige dette punkt, og derefter holder vi pause. Kim Christensen kommer op og fortsætter. Den årsberetning som blev fremvist i dag, er kommet med på budget som man kan se under 2017, og vi har også lavet budget for 2018, så man kan se på mellem de 2 budgetter. Kreative om onsdage, har fået et beløb, nogen andre har fået mere/mindre beløb, overskud/underskud som kan se på mellem 2017 og 2018 som kan se på budget, hvad der bliver mindre / mere forbrug. Kim forsætter til ejendommen. Lejligheder er steget, også fest lokaler men ellers nogenlunde ens. Kim syntes at det er så godt at man har budget lavet, så man kan holde øje med om økonomien mm. går den rigtige vej, for hvis der sker et eller andet, så kan man rettes op på det. Så et budget er så dejligt at have. Kim fortæller også hvad der er blevet dyrere, og hvad der er blevet sparet som også kan ses på budget, så det er noget vi skal blive ved med at have, altså at have et budget. For vi betaler også for lån. Thomas Knapp: Ja nu har man set de 2 budget fra 2017 og 2018 og hvis der er nogen af jer, der har spørgsmål, så er det bedst at gå hen til Kim for at få svar på dit/jeres spørgsmål. Ja så er vi nået hertil, at vi nu holder en lille pause, 10 minutter. (10 min. Pause) Så er vi klar igen. 7. Behandling af forslag: a) Kim Christensen fortæller, at vi har taget det op før men fortæller det igen. - Alt hvad man har tænkt på mm. i forbindelse med arbejdsplan bliver fjernet, så den nye bestyrelse kan arbejde på nye arbejdsplan, i stedet for at hænge på den gammel plan. Så man har besluttet for at fjerne Arbejdsplan fra dagsorden fremover. b) Denne forslag er kommet som akut, som er blevet snakket om under Årsregnskabet. Thomas spørger om nogen har kommentar? Klaus A.H. Kristensen: Har I undersøgt om revisor accepterer det som det står? Thomas svarer at Kim har lige fortalt om det, at de har snakket med revisor om det, og revisoren ville undersøge nærmere, men har ikke svaret tilbage endnu vedr. det.

6 Klaus A.H. Kristensen: Hvis man nu finder ud af at det er forkert formuleret, eller risikere ekstra Generalforsamling? Kim svarer: Vores revisor vil undersøge om man skal betale hver år eller om der kun skal betale 1 gang som livtidsmedlem. Det er hvad revisor er kommet med som forslag. Ole Rønne: Jeg kan ikke svare på om hvad er rigtigt og ikke rigtigt. Det er underligt når huset har stået her snart 100år, så det er meget interessant. Hvem der ejer huset, er jo Fredericia Tegnsprogsforening, og det er ikke en virksomhed. Det skal undersøges. En anden ting, måske skal det være afklaret. Hvis jeg er medlem, hvad har man så ret til? Idet DDL er ikke medlem, hellere ikke andre foreninger, kun DDL. Ole undrer bare, fordi han er forvejen formand for Ullerupshus, de overskud er aldrig betalt for skat. Kim Christensen: Ja det er rigtigt, at i mange år har man aldrig betalt, en god idé at undersøge mere omkring det, og det er ingen problem at gøre det. Derfor under paragraf 8, så det er huset og ikke foreningen. Thomas Knapp: Ja det er korrekt, er der flere forslag? Så tager vi afstemning for eller imod ændringer for vedtægter/skat mm. Afstemningen er endt på enighed om det skal ændres, at man skal være medlem af foreningen, for at kunne leje lokaler o.li. for at undgå at skulle betale for skat. 8. Valg af bestyrelse: a) Formand Daniel Vest ønsker at ikke fortsætte som formand, han har forvejen meldt ud i god tid, at han fratræder som formand i forbindelse med Generalforsamling 2018 og bad den dag han offentliggjorde sin fratrædelse ønske, at medlemmerne skulle tænke over om de ville træde til som formand og give besked i forbindelse med medlemsmødet. Daniel står stadig fast på at han ikke ønsker at fortsætte. Der er en som har kontaktet i forbindelse med medlemsmødet, som gerne vil overtage posten som formand og da der ikke er flere som gerne vil være formand inden Generalforsamling, Daniel nævner navnet Haukur Vilhjalmsson. Haukur rejser sig op, så alle kunne se hvem Haukur er. Haukur fortæller, at han i langtid havde tænkt over det, og tog beslutningen til sidst at han gerne ville, og kontaktede Daniel. Haukur fortæller også hvad han gerne vil, som formand. - Undersøge om døve har det godt - Mere samarbejde med DDL - Fredericiaskolen lukker om 2 år? - Mere samarbejde sammen med medlemmerne Vil gerne stille som formand, og ser gerne at man samarbejder og at jeg ikke skal stå med det hele alene.

7 Thomas Knapp siger idet der ikke er flere som også gerne vil være formand, så går posten automatisk til Haukur Vilhjalmsson, Tillykke med valget. b) Kasserer Kim L. Christensen er ikke på valg. c) Bestyrelsesmedlem Jørgen B. Graabæk og har sagt ja at han gerne vil fortsætte og medlemmer godkender ham og han fortsætter. Tillykke d) Suppleant Arne Christensen vælger at stoppe og ønsker ikke at fortsætte, så der skal vælges en ny. Daniel Vest har et forslag og siger at han vil gerne se en sød dame som kunne være Suppleant idet resten af bestyrelse sidder der kun mænd. Daniel fortæller kort om hvad det indeholder som ansvarligt for en suppleant. Karen Mortensen: Fortæller så hvad suppleant kunne gøre, hvis en fra bestyrelse bliver syg, så kan suppleant overtage. Daniel: Siger at vi har jo ændret bestyrelse tal fra 5 til 3, så det betyder, at vi er kun formand, kasserer og bestyrelsesmedlem, og så 1 suppleant, så hvis en fra bestyrelsen fratræder posten pludselig, så er det suppleant som skal overtage posten. Ole Rønne: Forslår Nina Ernst Jensen Nina Ernst Jensen: Siger ja tak til at være Suppleant for Fredericia Tegnsprogsforening. Og der diskutere nu idet Nina ikke er medlem, om hun så kunne være suppleant, og svaret er ja det kunne hun, ved at blive medlem d.d. Nina bliver medlem af Fredericia Tegnsprogsforening d.d. og er nu valgt som suppleant. Tillykke med valget. 9. Valg af statsautoriseret revisor Vi bruger fortsat BRANDT Thomas Knapp: Jeg er meget imponeret over at Generalforsamling er gået så hurtigt, for nu er vi nemlig færdige. Der er ikke mere på Dagsorden, og foreningen er jo en af de store foreninger og allerede har man gennemført generalforsamling i god orden, og det tog i alt 1 time og 40 min. Generalforsamling 2018 slutter kl Thomas Knapp slutter af med at byde Ole Rønne op, og Ole tager orden omkring DDL.

8 Dato: 29/ Dato: 24/ Thomas K napp, Dirigent Carina Andersen, Referent

Referat fra det ordinære generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 19. marts 2016.

Referat fra det ordinære generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 19. marts 2016. Referat fra det ordinære generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 19. marts 2016. 1. Valg af a. Dirigent Thomas Knapp blev valgt. b. Referent Tine Lind blev valgt. c. Bisidder Tine Vest

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 1. Valg af: a. Dirigent Thomas Knapp blev valgt. b. Referent Tine Lind blev valgt. c. Bisidder Arne Christensen

Læs mere

Aalborg Tegnsprogsforening Generalforsamling d. 16. marts 2019

Aalborg Tegnsprogsforening Generalforsamling d. 16. marts 2019 43 stemmeberettede medlemmer og 0 gæster. Aalborg Tegnsprogsforening Generalforsamling d. 16. marts 2019 Bestyrelsen 2018/2019: Formand: Sekretær: Kasserer: Repræsentanter: Samt 2 suppl.: Inger Nørgaard

Læs mere

Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling d

Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling d Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling d. 17. 03. 2018 Dagsorden 1. a. Valg af dirigent b. Valg af referent c. Valg af bisidder d. Valg af 2 stemmetæller 2. Årsberetning af: a. Tegnsprogsforeningen

Læs mere

Aarhus Døveforening. Generalforsamling d. 18. marts 2017

Aarhus Døveforening. Generalforsamling d. 18. marts 2017 Aarhus Døveforening Generalforsamling d. 18. marts 2017 53 stemmeberettede medlemmer og 11 gæster Hovedbestyrelsen for 2016/2017 Forkvinde: Brit Holm Andersen. Kasserer: Gert Johnsen. 1. repræsentant:

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling d. 15. marts 2014 Fredericia Tegnsprogsforening

Referat fra ordinær generalforsamling d. 15. marts 2014 Fredericia Tegnsprogsforening Referat fra ordinær generalforsamling d. 15. marts 2014 Fredericia Tegnsprogsforening 1. a. Valg af dirigent Christian Høybye blev foreslået af bestyrelsen og blev valgt. b. Valg af referent Tine Lind

Læs mere

Tegnbuens generalforsamling

Tegnbuens generalforsamling Tegnbuens generalforsamling Lørdag d. 14. april 2018 Tegnbuens formand, Mads Jonathan Pedersen byder alle velkommen og åbner generalforsamlingen. Han fortæller at 2 repræsentanter fra Danske Døves Landsforbundets

Læs mere

Referat af Aalborg Tegnsprogsforenings ordinær generalforsamling d. 25. marts 2017

Referat af Aalborg Tegnsprogsforenings ordinær generalforsamling d. 25. marts 2017 1 Valg af Dirigent Elisa Klejs Madsen Valg af referent Malene Allart Valg af bisidder Anni Lange Christensen Valg af 2 stemmetællere Kirsten Als og Ole S. Sørensen 2 Årsberetning af: Tegnsprogsforeningen

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen.

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Grundejerforeningen GJELLESTEN Ølstykke den 16. marts 2015 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Formand byder velkommen

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Mødedato: Tirsdag den 3. November 2015 Mødested: Klublokale Tidspunkt: Kl. 18:15 22:00 (mødes kl. 18:00) Mødetype: Hovedbestyrelsesmøde nr. 06 Fortæring: DV Tegnstyrer: KLC

Læs mere

Referat fra konstitueringsmøde

Referat fra konstitueringsmøde Referat fra konstitueringsmøde Mødedato: Tirsdag den 7. april 2015 Mødested: Klublokalet Tidspunkt: Kl. 18:30 22:00 (mødes kl. 18:15) Mødetype: Hovedbestyrelsesmøde nr. 01 Fortæring: Tegnstyrer: KUP Kvaje

Læs mere

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT)

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Referat af bestyrelsesmøde 11/3-2015 Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Fraværende: Søren B. Sparre (arbejde), Jonas Andersson

Læs mere

Referat fra medlemsmøde onsdag d. 9. marts 2016.

Referat fra medlemsmøde onsdag d. 9. marts 2016. Referat fra medlemsmøde onsdag d. 9. marts 2016. 1. Velkomst Formand Daniel Vest bød alle velkomne og gennemgik dagens program. 2. Valg af tegnstyrer Klaus Ullum Pedersen blev valgt. 3. Valg af referent

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017.

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017. 35 huse var repræsenteret ved mødet. Lars Døring (FM) bød velkommen til alle og meddelte at generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 45 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde Referat fra Hovedbestyrelsesmøde Mødedato: Søndag den 06.10.2013 Mødested: Klublokalet Tidspunkt: Kl. 10:00 14:00 (mødes kl. 9:45) Mødetype: Hovedbestyrelsesmøde nr. 05 Fortæring: Tegnstyrer: Kvaje slik:

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Deltager: 16 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, jfr. 11. Jørgen Trankjær blev valgt. 2. Beretning om grundejerforeningens virksomhed

Læs mere

Generalforsamling SAND Fyn 27/

Generalforsamling SAND Fyn 27/ Generalforsamling SAND Fyn 27/2 2018. 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere 4. Formandens beretning 5. Vedtagelse af foreningens vedtægter (kan ændres ved 2/3 flertal) 6. Regnskabsaflæggelse

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013

Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013 Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013 Dagsorden 1. a. Valg af dirigent b. Valg af referent c. Valg af bisidder d. Valg af 2 stemmetæller 2. Årsberetning af: a. Tegnsprogsforeningen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Formanden Lise Petersen bød velkommen til årets generalforsamling. Valg af dirigent: Lise foreslog på bestyrelsens

Læs mere

Referat af beboermøde. 20/10 2015 kl. 19.00

Referat af beboermøde. 20/10 2015 kl. 19.00 Referat af beboermøde 20/10 2015 kl. 19.00 1. Mødet åbnes 1.1. Valg af dirigent og referent Referent: Daniel Dirigent: Karoline 1.2. Årsberetning v/formand for beboerrådet Formandens beretning Hvor Vi

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2014. i EF Mølledammen

Referat af ordinær generalforsamling 2014. i EF Mølledammen Referat af ordinær generalforsamling 2014 i EF Mølledammen afholdt tirsdag den 20. maj kl. 19:00 i Kokkedal Skole, Mødelokalet, Holmegårdsvej 101-102, 2980 Kokkedal Generalforsamlingen blev afholdt med

Læs mere

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer Referat af generalforsamlingen den 19. november 2015 Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer 1. Valg af dirigent Johnny Eriksen

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 23 Referent: Bolette Toft Mødedato: 29. marts 2016 Mødested: Stubhuset; kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Brødremenighedens hotel

Brødremenighedens hotel Referat Mødedato 23.11.2017 Deltagere Mødested/lokale Brødremenighedens hotel Mødetidspunkt kl. 19.00 Morten Paaske, Lars Henrik Larson, Klaus Paaske, Hans Nissen, Erik Kill, Erik Gram-Hansen, Chresten

Læs mere

Grundejerforeningen Kirkemarken

Grundejerforeningen Kirkemarken REFERAT Generalforsamling den 19. april 2018 Forsamlingshuset, Ravnstrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning fra 2017 3. Aflæggelse af regnskab 2017 underskrevet

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 14/3 2018 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 33 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

Bestyrelsesmøde Referat

Bestyrelsesmøde Referat Bestyrelsesmøde Referat Mødedato: Tirsdag den 20/11-2012 Mødested: Klublokalet Tidspunkt: 18:30 21:30 Mødetype: Bestyrelsesmøde nr. 02 Fortæring: KLC Ordstyrer: LBC Kvaje slik:? Referent: KLC Deltagere:

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling I/S Odder Vandværk Referat Generalforsamling Dato 27.03.2008 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 64 stemmesedler, heraf 3 ved fuldmagt. Der var i alt 73 fremmødte. Referent

Læs mere

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015.

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Valg af dirigent. Knud Borup Jensen blev valgt som dirigent og konstaterede, at forsamlingen var rettidigt indkaldt, hvorfor den var beslutningsdygtig.

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 10. marts 2014 MØDEREFERAT Dato: 5. marts 2014 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen havde

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

2. Valg af stemmetællere Bestyrelsen peger på René Nielsen og Sofie Bay-Petersen fra SANDs sekretariat. De modtager hvervet.

2. Valg af stemmetællere Bestyrelsen peger på René Nielsen og Sofie Bay-Petersen fra SANDs sekretariat. De modtager hvervet. Generalforsamling i SAND Hovedstaden, 27/2 2019 Antal stemmeberettigede: 25 Dagsorden iflg. vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent 2. Valg af stemmetællere 3. Formandens beretning 4. Regnskabsaflæggelse

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med:

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med: Ølstykke tennisklub - generalforsamling 2011 Sted: I hallen Dato: 31/03-11 Tidspunkt: 19.30 Deltagere fra bestyrelsen: Steen Seitner, Flemming Adriansen, Jørn Østergren, Flemming Scheuer- Larsen, Torben

Læs mere

Referent. Heidi Nielsen. Samtlige medlemmer af Foreningen Syg i Haderslev, heraf 11 deltagere. Punkt Dagsorden Action Deadline OK

Referent. Heidi Nielsen. Samtlige medlemmer af Foreningen Syg i Haderslev, heraf 11 deltagere. Punkt Dagsorden Action Deadline OK Syg I Haderslev,.., Styrke Selvværd Sammenhold Referat Generalforsamling 2019 Dato Tid Sted 27-05-2019 19:00-21:00 Frivillig Center Haderslev Storegade 30 6100 Haderslev Mødeleder Kenneth Haas Referent

Læs mere

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 11. marts 2015 kl. 13.00 i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe.

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 11. marts 2015 kl. 13.00 i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 11. marts 2015 kl. 13.00 i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning...

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SØVANGSPARKEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SØVANGSPARKEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SØVANGSPARKEN Kerteminde, den. 28. marts 2017 Sted: Revninge Sognegård tirsdag d. 28. marts 2017 kl. 19.00 Agenda: 1. Valg af dirigent Preben Nielsen

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Pt. er der et underskud på knap 30.000 kr. hos foreningen, underskud på knap 80.000 kr. hos ejendommen.

Pt. er der et underskud på knap 30.000 kr. hos foreningen, underskud på knap 80.000 kr. hos ejendommen. Referat fra Hovedbestyrelsesmøde Mødedato: Søndag den 28.04.2013 Mødested: Klublokalet Tidspunkt: Kl. 09:45 14:00 Mødetype: Hovedbestyrelsesmøde nr. 02 Fortæring: KLC Tegnstyrer: JAN Kvaje slik: Referent:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38,

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, 1 Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, der blev afholdt tirsdag den 24. november 2009 kl. 19.00 i Willemoesgade 53, kælderen. Der var følgende dagsorden: Dagsorden 1. valg af dirigent

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Ejerforeningen Vesterbrohus

Ejerforeningen Vesterbrohus Ejerforeningen Vesterbrohus Vesterbro 39 og Kirkegårdsgade 2, 9000 Aalborg Referat fra generalforsamling den 8. maj 2014 1. Optælling af stemmer, inkl. skriftlige 2. Valg af dirigent og referent 3. Bestyrelsens

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 26.11.2013 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning v/næstformand Per Nørgaard Torben? blev valgt

Læs mere

Referat af generalforsamling i SLM-Aarhus

Referat af generalforsamling i SLM-Aarhus Referat af generalforsamling i SLM-Aarhus Lørdag d. 25. marts 2017 kl. 19.00 i SLMs lokaler, Østbanetorvet 8, 8000 Aarhus C Dagsorden og referat 1. Velkomst ved præsidenten 2. Valg af dirigent Marc blev

Læs mere

Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet d. 10. oktober 1911 CVR Aalborg SØ

Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet d. 10. oktober 1911 CVR Aalborg SØ Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet d. 10. oktober 1911 CVR 33236387 Grønlands Torv 14, 1 @ : mail@aalborgdeaf.dk 9210 Aalborg SØ www.aalborgdeaf.dk Referatet af Generalforsamling Lørdag d. 22. marts 2014

Læs mere

GENERALFORSAMLING 30. juni 2018 Referat

GENERALFORSAMLING 30. juni 2018 Referat GENERALFORSAMLING 30. juni 2018 Referat Valg af dirigent Ove Henriksen Valg af stemmetællere: Hugo nr. 33 og Laila nr. 54 Bestyrelsens beretning ved formanden Velkomst til nye grundejere Årets gang i bestyrelsen:

Læs mere

Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002

Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002 Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002 Mødedeltagere Repræsentanter fra følgende adresser: Almindingen 4, 5, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 16, 19, 26, 30 Ikke fremmødt eller afbud: Almindingen

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00.

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Dagsorden i følge lovene: 1: valg af dirigent 2: valg af referent 3: valg af 2 stemmetællere 4: Godkendelse

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

Odder Vandværk A.m.b.a.

Odder Vandværk A.m.b.a. 295 Odder Vandværk A.m.b.a. Referat Generalforsamling Dato 30. mar. 2017 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 62 stemmesedler Der var i alt ca. 76 fremmødte Afbud Referent

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Der deltog 25 beboere fra 20 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Fra administrationen deltog

Læs mere

Referat af ordinær Generalforsamling

Referat af ordinær Generalforsamling Referat af ordinær Generalforsamling I EDR Ballerup Afdeling torsdag d. 08-03-2018 Kl.19:45 Afholdes i klubbens lokaler på: Foreningscenteret TAPETEN. Magleparken 5, 1.sal. 2750 Ballerup. Hermed indkalder

Læs mere

Lokal Motion Ballerup

Lokal Motion Ballerup Lokal Motion Ballerup Ordinær Generalforsamling torsdag d.16-03-2017 Deltager : 46 Referat: Starte med at holde 1 minuts tilhed for at mindes dem vi har mistet i løbet af året. 1. Valg af Dirigent valgt:

Læs mere

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl Referat fra generalforsamling i Ishøj GolfKlub den 7. marts 2016 kl. 19. Afholdt på Kanehøjgaard, Køgevej 275, 2635 Ishøj Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Referat: Generalforsamlingen 2016, 4. Februar 2017

Referat: Generalforsamlingen 2016, 4. Februar 2017 Referat: Generalforsamlingen 2016, 4. Februar 2017 Antal fremmødte: 17 heraf 15 medlemmer som er stemmeberettigede. Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning. 3. Fremlæggelse og godkendelse af årsregnskab.

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018 Generalforsamling Den gamle sportsplads Torsdag d. 31. maj 2018 1. Valg af dirigent Annemarie fra nummer 58 er valgt 2. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 2310 tilgodehavende kontingent er tilgodehavende

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Grundejerforeningen af 1976 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år. 3. Aflæggelse af regnskab, underskrevet af bestyrelsen og revisor

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019 REFERAT GENERALFORSAMLING 8. marts 2019 Der var mødt 43 stemmeberettigede medlemmer op til generalforsamlingen. Dirigent: Bo Leimand Referent: Flemming Qvotrup Dagsorden: 1. Valg af stemmetællere 2. Valg

Læs mere

Iktyosisforeningens 10 års jubilæum

Iktyosisforeningens 10 års jubilæum IKTYOSISFORENINGEN Iktyosis en gruppe af arvelige hudsygdomme Iktyosisforeningens 10 års jubilæum sommerarrangement 1.-2. juni 2013 på Hvidbjerg Strand Iktyosisforeningen har i år eksisteret i 10 år. Det

Læs mere

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009 Generalforsamling indkaldelse og referat 2009 Højby Vandværk 5260 Odense S. www.hojbyvand.dk sc@hojbyvand.dk Generalforsamling i Højby Vandværk AmbA den 18. marts 2009 kl. 19.30 i Højby Forsamlingshus

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 Fremmødte Nr. 1-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 2-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 6-2 brevstemmer Nr. 8 2 brevstemmer Nr. 9-1 fremmødt - repr. 2 stemmer

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen den 27. maj 2014 i Grundejerforeningen Bodshøjgård

Referat af Generalforsamlingen den 27. maj 2014 i Grundejerforeningen Bodshøjgård Referat af Generalforsamlingen den 27. maj 2014 i Grundejerforeningen Bodshøjgård Tid og sted: Tirsdag d. 27/5 kl. 19.00 på Restaurant Bondestuen Dirigent: Claus Larsen, Bogfinkevej Referent: Helle Breaum,

Læs mere

Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den kl Ungdomsgården, Skovvangsvej , Aarhus N

Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den kl Ungdomsgården, Skovvangsvej , Aarhus N Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den 10-3-2016 kl. 19.00 Ungdomsgården, Skovvangsvej 127-129, Aarhus N Referent: Else Marie Hansen Velkomst ved formand Iris Lykke Jensen

Læs mere

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Søndag den 30. marts kl. 11:00 i selskabslokalerne Præstevangsvej 10A, 8210 Aarhus V 49 haver repræsenteret (60 personer) l. Valg af dirigent Anette, have

Læs mere

Åben 1. juni til 31. August: Lørdage og søndage fra kl. 14 17. Generalforsamling, Onsdag den 28. marts 2007, kl. 19, i kontoret for Bælum Varmeværk

Åben 1. juni til 31. August: Lørdage og søndage fra kl. 14 17. Generalforsamling, Onsdag den 28. marts 2007, kl. 19, i kontoret for Bælum Varmeværk Bælum Møllelaug Åben 1. juni til 31. August: Lørdage og søndage fra kl. 14 17. Generalforsamling, Onsdag den 28. marts 2007, kl. 19, i kontoret for Bælum Varmeværk 1. Valg af en dirigent, referent og 2

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 21. MARTS 2000 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 21. MARTS 2000 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 21. MARTS 2000 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Andelsboligforeningen Tustrup

Andelsboligforeningen Tustrup Andelsboligforeningen Tustrup Katrinedalsvej 48, Tustrupvej 4 og 2 A-B, 2720 Vanløse Ordinær generalforsamling den 26. november 2014 kl. 17.00 Den 26. november 2014, kl. 17.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat af generalforsamling 2017 i EF Tøndergade 8-12, 1752 København V

Referat af generalforsamling 2017 i EF Tøndergade 8-12, 1752 København V Referat af generalforsamling 2017 i EF Tøndergade 8-12, 1752 København V Afholdt onsdag den 6. april 2017 kl. 20.00 hos Mette & Kim, Tøndergade 8, 5. th Referent: Nicolaj Laursen (12, 3tv) Fremmødte Kim

Læs mere

3. Formandens beretning i Seniornet 2005.

3. Formandens beretning i Seniornet 2005. Generalforsamling Senior Net Nordfyn Mandag d. 20. marts 2006 Ca. 30 medlemmer var mødt frem, incl. bestyrelse. Generalforsamlingen blev indledt med, at deltagerne blev bud på kaffe med horn og lagkage

Læs mere

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916 Referat generalforsamling GIF onsdag d. 28. marts 2018. Formanden bød velkommen til den store forsamling som mødte op, det er første gang i mange år der er så mange, hvilket er rigtig godt, tak for det.

Læs mere

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal.

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Referat. Punkt 1: Velkomst, valg af dirigent og 2 stemmetællere: Per Buch valgt som dirigent. Kent Stephensen valgt som referent.

Læs mere