I"~ S TEN HUG G ERE N

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "I"~ S TEN HUG G ERE N"

Transkript

1 I"~ S TEN HUG G ERE N medlemsblad II, / 11 Argang nr 1 -~ JYSK ca 23 januar 1985 for STENKLUB AMAT0RGEOLOGISK FORENING AARHUS MEDLEM AF DANSK AMATORGEOLOGISK UNION total nr 32 GODT NYTAR! Bladet udkommer denne gang p.gr.af et par trivielle besv~rligheder lidt senere end oprindelig tilsigtet - vi beklager i et vist mal og takker, hvis nogen har naet at savne det. m.v.h. red i~it LIVS FUND Midt i vinterens hjerte med sne og kulde sidder jeg og l~nges efter forar med sol og dejlige ture til stranden. Jeg ~nker tilbage pa den dag i maj 1984, hvor tre fossilister var taget til stranden ved Sangstrup. Der var ikke rigtig bid i s0pindsvinene, og efter lang tids s0gen i strandkanten, der som regel er alles eftertragtede findested, blev jeg tr~t af at lede der, tog min store hammer og gik op til den 0verste stenvold med den tanke at finde en stor kalksten med fossiler i. Jeg var ikke gaet mange skridt mellem flintestenenej da jeg sa noget gyldenbrunt med en gra bel~gning. Jeg stod og sa lidt ned pa det, r0rte ved det med min gummist0vle og ~nkte, at det nok var noget forurening fra et skib, pla- '-.,.-sticeller hvad ved jeg. UA, jeg rna da lige se nermere pa det, tager det op i handen, og sa blev jeg f0rst klar over, at jeg stod med et stort stykke ray, Nordens guld, som man kaldte det i gamle dage. Den f01else, der gik gennem mig, var ~rkelig. Jeg, der plejer at larme op, hvis jeg finder noget s~ndende, var pludselig en helt anden. Jeg blev helt stille indeni, n~rmest h0jtidelig og kunne n~sten ikke tro pa mit held. Doris kunne nok se det pa mig, for hun spurgte, om jeg havde fundet noget. Jeg svarede: ja, hvis det er, hvad jeg tror, er det nok mit livs fund. Jeg viste Doris det, og hun sagde: du godeste, Grete, det er jo ray! SA kom Anny, og hun sa sig straks omkrit om der skulle vere mere, for, som hun sagde, ved du ikke, at cl.:'" er noget der hedder en ravb01ge. Jo da, men det er nok mere ved Vesterhavet, tror jeg.

2 Pr0v selv - god forn0jelse GENERALFORSA1'lLING Oer indvarsles herved til ordincer generalforsamling pa Aby bibliotek l0rdag den 9/ kl med dagsorden efter lovene saledes: 1. Va1g af dirigent. 2. Formanden afl~ger beretning. 3. Aflceggelse af regnskab. 4. Valg af' formand '(nar denne er pa valg). 5. Valg af bestyrelsesmedlemmer i henhold til Valg af en 1. og en 2. bestyrelsessuppleant. 7. Valg af to revisorer (udenfor bestyrelsen). 8. Valg af revisorsuppleant~, 9. Fasts~ttelse af kontingent for det komrnende regnskabsar. 10. Indkomne forslag. 11. Eventuelt. 2 ' 1in"quldklump" vejer og har se1vf01ge1ig vceret 1agt frem pa sommerens fund ved mede t i september Hen jeg havde all igeve1 1yst til at fortcelle om mit eventyr1ige held og om, hvordan man har det, nar sadan noget sker for en. Senere var vi 2 fossi1ister, der var he1dige at finde hver en stor fin hajtand pa stranden ved Jue1sminde. En ravmand gay mig det gode rad, at jeg sku11e sidde og gnide ravstykket me11em mine hcender om aftenen, nar jeg sa TV, sa ville det fa en fin glans. Manden havde ret, den gra1ige be1~gning, der nok var forarsaget af det sa1te vand plus sol, vind og vejr, forsvandt, og ravet fik en b1id og fin glans. Jeg behover vel ikke at fortce11e, at mit fund hverken ska1 skceres e11er slibes, men at det altid ska1 minde mig om, at naturen kan have overraskelser til os alle, bare vi kommer ud og ser os godt for. Grete Hanne Kunde, formand, er pa valg denne gang, men modtager ikke genvalg. Fra bestyrelsen er i0vrigt Erik Jensen og J0rgen Borup pa va1g. Forslag, der 0nskes behandlet pa generalforsamlingen, ma vcerebestyrelsen i hcende senest 8 dage f~ generalforsamlingen. Bestyrelsen 0nsker at h0re, hvorledes generalforsamlingen stiller sig til det nye forslag til vedtcegter for DAGU, der er fremkomrnet efter OAGU-m0det i efteraret bestyrelsen O~1DAGU VEDTJEGTERNE. Oagu's nye vedtcegter, som der blev f'orelab iqt redegjort for af J0rgen Borup pa klubm0det 10/ , er nu fcerdigt udformede. Oet endelige forslag er indlagt i bladet, og bestyrelsen beder medlemmerne se pa det forud for generalforsamlingen, saledes at man her kan tage stilling til demo red for bestyrelsen Ras.

3 3 Annonce.~ KJELD ROSE STENBUTIKKEN Borggade 3 MINERAL mport 8000 Aarhus C ~lineraler RA IU)ELSTEN SrWKKESTEN SJJELDNEBJERGARTER - SLII3E- SKJ[RE- OG POLERMASKHlER DW1ANTSKK:RESKI VER SLIBE- OG POLERPULVER FLYTTEUDSALG.! Ua STENBUTIKKEN flytter i ncerfremtid, holder vi udsalg i tiden (fra nu) til 9/2, hvor vi giver 10 % pa l'laski NER 15 % pa STENSMYKKER og lignende f 20 % pa STENSKIVER, STENKLUMPER, Mineraler og FITTINGS Efter 1 marts ses vi pa Du er velkommen til at bes~ge os Kresten Koldsvej 38, Abyh~j, Aarhus 8230 telefon men ring venligst til os f~rst.

4 _ rwukit - GRONLANDS NYE SMYKKESTEN 4 Sommeren 1982 arbejdede geologen Peter Appel i GodthAb-omrAdet for Gr0nlands Geologiske Undersogelse og gjorde den spendende opdagelse. r'1ineraleter en nesten sort til grasort hornblende. Oet ser ikke scl!rliginteressant ud i et handstykke. Det er f0rst, nar det bliver slebet, at der afs10res en pragtfuld labradorisering. Dette fcl!nomenhar som bekendt faet navn efter det farvespil, som af og til forekommer i basiske plagioklaser, men vi kan ogs! finde det i andre mineraler. Fcl!nomenetskyldes i f0rste rcl!kkeindeslutninger af mikrokrystaller. Den slebne sten er sort med masser af glitrende indre reflekser, brune, orange, bla og gr0nne farver. Appel d0bte stenen NUUKIT efter stedet, Nuuk (GodthAb). Guldsmede i Danmark har bed0mt stenen og mener, at den kan have en fremtid som smykkesten, hvis der kan skaffes tilstrcl!kkeligem<engder af materialet til en~ st0rre produktion af slebne sten. I sa fald, mener Appel, vil Nuukit kunne danne basis for en smykkestensindustri pa Gr0nland. Fundet af en s!dan hornblende pa Gr0nland er ogsa interessant for os, idet der burde kunne findes lignende hornblender ogsa i de skandinaviske grundfjelde. God jagt! O.V. Kilde: Appel, P. : Nuukit - Gr0nlands nye smykkesten. Tidskriftet Gr0nland, K0benhavn. Det Gr0nlandske ~elskab, nr 6, side STENMESSER 15-16/ STEH och MINERALMASSAN pa Brusala Loge, Kopparberg. (6)-7-8/ NORDISK ivtineralmesse Moss, Norge. NORDISK MINERAUv1ESSE i Danmark. Visse bestyrelsesmedlemmer og andre prominente personer har brochurer om de to f0rstncl!vntemesser, og de vil givet gerne vise dem frem, hvis du er interessere~ Med hensyn til sidstncl!vntemesse, sa kender vi endnu ikke sikkert hverken tid eller sted. - ncl!stegang maske. red BEVARING OG RENSNING AF MIIlERALER, AFSNIT V - fortsat artikel af Claus Hedegaard (se eventuelt tilbage i forrige nummer for at fa sammenhcl!ngen). Anden organisk forurening. Udover botanik finder man ofte anden forurening af mineralerne. Det drejer sig hyppigt om asphalt, der hovedsagelig best!r af h0jmolekylcl!rekulbrinter, der er op10selige i benzin og andre non-polcl!re op10sningsmidler. Oa mineralerne normalt ikke er op10selige i disse, kan man alts!

5 Annonce 5 International Minerals & Gems vi Niels Schjeldahl Birgittevej Brabrand.Danmark Tlf Giro: Mineraler fra A - Z Maskiner fra slib til polering ViErkt0j Instrumenter Mikroskoper Smykkedele osv. Katalog udleveres pa begiering rense med benzin. blot det ikke er asphalt, der holder det samrnen. Den eneste form for rensning, der har v~ret omtalt i de foregaende afsnit, har drejet sig om fjernelse af uvedkommende materialer, men vi er nu ved at beviege os ind pa et omrade, hvor det begynder at blive kriminelt. I denne situation vil de fleste vielge det prangende resultat. Et gennemrenset stykke er nu engang flottere end det urensede, men t0v en kende! - Man b0r betlenke, at ogsl asphalt er et mineral. Asphalten har principielt lige sa stor ret til at ViEre der, som de konne svovlkrystaller, og clem ville man da ikke skrabe af. AltsA, asphalt h0- rer med i paragenesen, og den ansvarlige samler (bem<erk, hvor sympatien ligger!) vil naturligvis ogsl bevare asphalten og ikke blot svovl-krystallerne. Ofte kan man optriede som den vise Salomon ved at have et stykke, hvor man bevarer asphalt-beliegningen, samt et, hvor den er fjernet, sa man bedre kan se, hvad der er nedenunder. Man husker selvf0lgelig at skrive pa sin etiket, at man har fjernet afphalt-beliegningen, hvis dette er tilfieldet. U0nskede mineraler. Man vil ofte ViEre ude for, at et uinteressant mineral, f.ex. calcit, diekker de spiendende mineraler, hvorfor man hurtigt konfronteres med 0nsket om selektivt at fjerne et af ~ineralerne i stykker. Man rna ogsl her benytte de ovenn~vnte overvejelser om, hvorvidt man overhovedet b0r fjerne et givet ~ineral. Under alle oms~ndigheder b0r man bevare mindst et stykke, hvor hele den oprindelige paragenese (mineralselskab) bevares. r~ar man er fierdig med den kemiske behandling af et stykke, skriver man selvf0lgelig pa etiketten, at man har fjernet et eller flere mineraler - ogsl hvilke, man har fjernet. - fortsiettes i nieste nummer

6 BORTKOMNE VARV-NUMRE (1)! 6 Bibliotekaren (D.V.) meddeler, at det sidst registrerede nummer af VARV er nr ! - Der rna v~re nogen, der har darlig samvittighed! Desuden mangler VARV nr og nr 1 og nr Vedkommende, der har lant dern, har ikke skrevet sig ind i bogen. AltsA: Hvem, som dette matte anga, anmodes indtr~ngende om at se efter deres rodebunker! red KO~TINGENT FOR 1985 Kontingentet for 1985 er 50 kr for enlige ag 80 kr for ~gtepar (samlevere). ~ Vi har modtaget f~lgende hjertesuk fra kassereren: De senere Ar er antallet af restanter steget st~t! I 1984 matte jeg sende rykkere til 35 medlemmer, hvoraf en stor del 0nskede at forts~tte medlernsskabet af Jysk Stenklub. Dette har inspireret til en god ide til et NytArsfors~t : Jeg vil i Ar betale mit kontingent til tiden! - dvs senest 1/3. Herved opnar jeg stemmeret til generalforsamlingen og sparer samtidigt min forening for un~dvendige portoudgifter! Til medlemmer, der ~nsker at forlade foreningen : Vil I ikke nok udmelde Jer i stedet for blot at undlade at betale. OgsA herved spares tid og un~dvendig porto! Girokort er vedlagt bladet til dem, der ikke fik 12/1. - Tak! - kassereren CIRKULATIONSKLUBBEN SA er der et nyt tidsskrift. Det hedder FOSSILIEN og er pa tysk. Klubben har faet alle 6 h~fter for Jeg fik dem d 15. december 1984, og straks derefter~ korn de i cirkulation blandt interesserede fossilsamlere. 0nsker flere at v~re med, sa ring til mig snarest. Husk venligst : Hurtig cirkulation Jeg gentager lige, hvad vi allerede har i cirkulation: LAPIS (tysk) mineraltidsskrift - 12 nr pr Ar. NAGS (norsk), 4 nr pr Ar. Det mangler for VARV (dansk), 4 nr pr Ar. KLUBBLADE fra andre danske stenklubber, ca nr pr Ar. Med bladene far du en liste, og du skal sende videre til den n~ste pa listen efter dit navn. Portaen betaler du selv. De sma blade er nemt l~st pa 1 dag. De

7 tyske kr~ver jo nok et par dage mere. Men husk: de n~ste pa listen venter s~ndt - og ogsa dem, der senere skal lane pa biblioteket! Er du med i cirkulationsklubben, rna du skaffe dig en medlemsliste med adresser fra kassereren. Cirkulationsklubben har til marts bestaet i 4 Ar. Fra da af overtages den af klubbens sekret~r, Doris Valgard. Hanne S0nnichsen Agernvej 115,8330 Beder, tlf FOSSILGRUPPEN Meddelelse til de medlemmer, der deltager fossilaftenerne pa Aby bibliotek, kl ca den 3. tirsdag i hver maned : Jeg matte desv~rre aflyse vor aften i januar p gr af sygdom. I februar har Aage Hansen, Elverdalsvej 153, H0jbjerg, lovet at lede aftenen - pa Aby. Hvis I vil v~re venlige at kontakte Aage Hansen pa tlf helst senest dagen for, sa han er klar over, om der kommer nogen. Ca I bliver orienteret hen ad vejen, hvordan det videre gar. med hilsen Grete Ras STUDIEGRUPPER, MINERALER, DANSKE STEN O.L. Det ser ikke ud til, at det blev denne vinter! - Redakt0ren modtog en enkelt tilmelding til danske sten, som han lod ga videre til formanden, og formanden havde pa dav~rende tidspunkt ikke kendskab til andre interesserede. Well, - I erindring om tidligere tiders n~sten overv~ldende iver inden for stengrupperne, sa rnaman da absolut forvente, at der kommer en ny interesseb01gemaske bliver det n~ste vinter, den kommer igang. Det forholder sig jo nok sadan, at stenklubbens 1. generation nu er blevet sa kloge, at de kan selv! - Ved s~sonens start omkring september plejer der at v~re et orienterende gruppedannelsesm0de, sa v~r op~rksom pa dette. MAske har bestyreslen en konkret m0dedato fastlagt til n~ste blad, der udkommer en gang efter generalforsamlingen. red TUR TIL BORNHOLM C.E. Matthes, Grenavej 761,8541 Sk0dstrup, tlf , som er den lykkelige ejer af en mini-bus, kunne ~nke sig at lave en tur til Bornholm engang i 10bet af indev~rende forar. Det rna jo sa afh~nge af interessen, om og hvordan denne tur bliver. - Henvend Jer direkte til Matthes, dem der vil med! Det vil vel v~re relevant at minde om F~r0-turen, der blev beskrevet GEREN, nr 3 oktober Knippelfin tur med 12 personer i 3 biler! STENHUGred.

8 PROGRAM FOR JYSK STENKLUB 8 Ved k1ubmoderne pa Aby bib1iotek er der norma1t abent i 10ka1erne kl for bytning af sten, handel og stensnak. Tiden k er reserveret til klubmedde1e1ser og anden mere officie1 snak. Herefter, k folger foredrag, film e1ler andet. Lo 9/ k Klubmode pa Aby bib1iotek. Jon Svane holder foredrag om feltspat. Lo 23/2. Bytte-mode pa Aby bib1iotek. Der byttes sten! Det foregar vel pa slap line fra kl Kom med dit frasorterede materia1e - andre vil kunne finde noget godt i det, og du finder til geng~ld noget godt de andres Lo 9/3 kl pa Aby bibliotek. Generalforsamling. Indvars1ing pa side 2. Lo 13/4 k pa Aby bib1iotek. K1ubmode. Cando scient Erling Fug1sang holder foredrag om ler og viser 1ysbi11eder. Lo 20/4. Tur~~til Dania. Du kan finde fossiler i skrivekridt, Cerithiumkalk og i Bryoz okalk; Afgang f'ra-y'iby Torv k i private biler. Lo 4/5. Tur til Mors. Besog hos Toft. Der er mulighed for at finde fisk og insekter i moleret m.m. Afgang fra Viby Torv kl i private biler. Lo 15/6. Tur til Trelde N~s og Vejlby Fed. Silkespat, pyrit og tungspat. Afgang fra Viby Torv kl OB.OO i private biler. Ti1melding til turene : Senest 1 uge for til Schnet1~r. Til turene iforer man sig et fornuftigt fe1tantr~k og medbringer, hvad man har brug for hver is~r for sig : hamre, poser, ocsker, pirkeredskaber, klemmer osv. Til k1ubmoderne medbringer vi se1v te/kaffe, brod og service. bestyrel sen Indl~g til n~ste b1ad senest ca 15/3 - n~ste b1ad udkommer snarest derefter. Formand, Hanne Kunde, Korsh"j 96,'8240 Risskov (Dagu-repr). Sekretocr, Doris Va1gaard, Skolevej 2F, 8250 EgA Erik Jensen, P1utovej 8, 8270 Hojbjerg, medlem af best. Jorgen Borup, TeglgArdsvej 27,8270 Hojbjerg, medlem af best. tlf Kasserer, Ingemann Schnetler, Fuglebakken 14, Stevnstrup, 8870 Lang! Jysk Stenklub, giro , Fuglebakken 14, Stevnstrup, 8870 LangA )(Bladfordeler, Grete Rasmussen, Elverdalsvej 31, 8270 Hojbjerg Redaktor, Sv. Sonnichsen, Agernvej 115, 8330 Beder

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

),JYSI< december 1989 total nr 47

),JYSI< december 1989 total nr 47 ),JYSI< STENHUGGEREN medlemsblad for STENI

Læs mere

I"~ S TE N H UG G ERE N

I~ S TE N H UG G ERE N I"~ S TE N H UG G ERE N rn e d l e rn s b l a d / 1,/ / -_ JYSI< for STENKLUB AMAT0RGEOLOGISK FORENING AARHUS.MEOLEM AF OANSK AMATDRGEOLOGISK UNION 11 Argang nr 3 Personskifte i bladstaben oktober 1985

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016 Læs inde i bladet: INVITATION TIL GENERALFORSAMLING SØREDNING I SVERIGE OG DANMARK ÅRETS ARRANGEMENTER 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

STENKLUB JYSK. for. AMATeRGEOLOGISK FORENING AARHUS MEDLEM AF DANSK AMAT0RGEOLOGISK UNION. tota1 nr 30

STENKLUB JYSK. for. AMATeRGEOLOGISK FORENING AARHUS MEDLEM AF DANSK AMAT0RGEOLOGISK UNION. tota1 nr 30 JYSK for STENKLUB AMATeRGEOLOGISK FORENING AARHUS MEDLEM AF DANSK AMAT0RGEOLOGISK UNION 10 Argang nr 2 12 maj 1984 tota1 nr 30 GENERALFORSAMLINGEN I JYSK STENKLUB 10/3 1984, REFERAT 41 af klubbens medlemmer

Læs mere

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag.

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag. MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk E-mail: maarfrim@gmail.com MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk e-mail: maarfrim@gmail.com OKTOBER

Læs mere

GENERALFORSAMLINGEN 2007

GENERALFORSAMLINGEN 2007 GENERALFORSAMLINGEN 2007 Referat af ordinær generalforsamling ligger under billederne hilsen Redaktør Leo Bergsted Mortensen: Formanden åbner generalforsamlingen 2007 Flotte damer - Eva Johansen blev valgt

Læs mere

Grundejerforeningen. Digevang

Grundejerforeningen. Digevang Grundejerforeningen Digevang Referat af grundejerforeningen Digevangs årlige generalforsamling, der tirsdag den 26. februar 2013 kl. 19.00 blev afholdt i mødelokaltet på 1. sal i Nøragersmindecenteret.

Læs mere

/,,~ STENHUGGEREN. medlemsblad. for. AHAT0RGEOLOGISK FORENING AARHUS MEOLEM AF DANSK AMATeRGEOLOGISK UNION. april total nr 45.

/,,~ STENHUGGEREN. medlemsblad. for. AHAT0RGEOLOGISK FORENING AARHUS MEOLEM AF DANSK AMATeRGEOLOGISK UNION. april total nr 45. /,,~ STENHUGGEREN medlemsblad -_ JYSK for STENKLUB AHAT0RGEOLOGISK FORENING AARHUS MEOLEM AF DANSK AMATeRGEOLOGISK UNION 15 argang nr 1 april 1989 total nr 45 SMALANDS TABERG. Qe~ svenske naturfcrsker

Læs mere

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Vellykket loppemarked i Lyset SOS børnebyerne fik overskuddet... Glimt fra sommerfest og loppemarked Renovering af hovedtrappe Valby Kino Indkaldelse til generalforsamling

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

),JYSK. apr i total nr 39

),JYSK. apr i total nr 39 STENHUGGEREN medlemsblad ),JYSK -_ for STENl

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

Nr. 89 December 2001

Nr. 89 December 2001 Nr. 89 December 2001 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe Lige nu (12.jan.) er situationen at: Vi er så småt ved at få skrevet nogle tekster. Vi holder et nyt tekstmøde d.21.jan. i Borgerhuset

Læs mere

Julemærket 2015 er tegnet af Dronning Margrethe.

Julemærket 2015 er tegnet af Dronning Margrethe. SILKEBORG WWW.SILFI.dk En mand med en god ide. I år er det 150 siden at Ejnar Holdbøl blev født. Og vi har meget at takke ham for. For den ide han fil tilbage i 1903, har børn fortsat glæde af nemlig julemærket.

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

LOVE. for. Stiftet i Silkeborg den 18. januar 1942

LOVE. for. Stiftet i Silkeborg den 18. januar 1942 LOVE for Stiftet i Silkeborg den 18. januar 1942 1 1 Foreningens navn er : Silkeborg Fugle-og Stuekulturforening. 2 Formålet er ved alle til rådighed stående midler at skabe og fremme interessen for akvarier,

Læs mere

sæsonstart mandag d. 23 august.

sæsonstart mandag d. 23 august. Igen i år flot vejr til at spille skak på torvet i sæsonstart mandag d. 23 august. Nr. 1 Møn Skakklub Sponsor 23 august 2010 På den anden side... Formand, PR, Klubblad: Lars B. Jensen, Ulvshalevej 51,

Læs mere

Dagsorden. 6. Valg af bestyrelsessuppleant. 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 7. Valg af revisor og revisorsuppleant.

Dagsorden. 6. Valg af bestyrelsessuppleant. 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 7. Valg af revisor og revisorsuppleant. Velkom m en Generalforsamling 2015 1 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab. 4. Indkomne forslag: 1. Fra medlemmerne. 2. Fra bestyrelsen. 5.

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2015

VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2015 VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2015 1. Navn. Foreningens navn er: Ikast og omegns Motor Klub. Forkortet til IMK 2. Formål. Foreningens formål er at samle alle sportsinteresserede i en forening

Læs mere

I"~ S TE N HUG G ERE N

I~ S TE N HUG G ERE N I"~ S TE N HUG G ERE N m e d l e rn s b l a d : 1/, JYSI< for STENKLUB AMAHJRGEOLOGISK FOWliNG AARHUS MEDLEM AF DANSK AMATORGEOLOGISK UNION 11 argang nr 2 ca 24 april 1985 total nr 33 STEUHUGGEREN FYLDER

Læs mere

STENKlUB STENHUGGEREN J Y S I{ for. medlemsblad. AMAT9RGEOlOGISK FORENING AARHUS MEOlEM AF OANSK AMAT9RGEOlOGISK UNION.

STENKlUB STENHUGGEREN J Y S I{ for. medlemsblad. AMAT9RGEOlOGISK FORENING AARHUS MEOlEM AF OANSK AMAT9RGEOlOGISK UNION. STENHUGGEREN J Y S I{ medlemsblad for STENKlUB AMAT9RGEOlOGISK FORENING AARHUS MEOlEM AF OANSK AMAT9RGEOlOGISK UNION 14 argang nr 1 april 1988 total nr 42 Velkommen DOLLY I redaktionen har vi l~nge savnet

Læs mere

VMJK klubblad 1. kvartal 2012

VMJK klubblad 1. kvartal 2012 VMJK klubblad 1. kvartal 2012 Side 1 Nu er vi kommet godt ind i 2012, og jeg ønsker alle har haft en god jul med mange gode tog gaver og er kommet godt ind i 2012. På klubplan er vi kommet et godt stykke

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

I: ~, medlemsblad STENKLUB JYSK ,,~ S TE N HUG GERE N. for AMAT3RGEOLOGISK FORENING AARHUS MEOLEM AF DANSK AMAT3RGEOLOGISK UNION.

I: ~, medlemsblad STENKLUB JYSK ,,~ S TE N HUG GERE N. for AMAT3RGEOLOGISK FORENING AARHUS MEOLEM AF DANSK AMAT3RGEOLOGISK UNION. ,,~ S TE N HUG GERE N I: ~, medlemsblad JYSK for STENKLUB AMAT3RGEOLOGISK FORENING AARHUS MEOLEM AF DANSK AMAT3RGEOLOGISK UNION 12 Argang nr 2 september 1986 total nr 37 Fossilfund pa Gotland. Gotland

Læs mere

HYTTEFADET. Nr årgang November / December Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening

HYTTEFADET. Nr årgang November / December Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening HYTTEFADET Nr. 149 43. årgang November / December 2010 Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening Ansvarshavende redaktør: Bruno Petersen Forsidefoto: Bruno med sin motor. Tryk: Scandinavian Digital Printing

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter.

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Generalforsamling 2017 Fredericia. Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Formanden Tom Winther bød velkommen til Contrast

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

) J JYSK. apri Sven S0nnichsens dirigentevner kom pa pr0ve, da vi siksakkede os igennem generalforsamlingen

) J JYSK. apri Sven S0nnichsens dirigentevner kom pa pr0ve, da vi siksakkede os igennem generalforsamlingen ) J JYSK -_ ;t#!r~' ENHUGGEREN medlemsblad for S TEN I( L U 8 -, AMATBRGEOlOGISK FORENING AARHUS HEOlEH AF DANSK AHATBRGEOlOGISK UNION 16 argang nr 1 apri 1 1990 total nr 48 SPREDTE INDTRYK FRA GENERALFORSAMLINGEN.

Læs mere

Lundeborg Lystbådehavn på position:

Lundeborg Lystbådehavn på position: Nr. 2 april - 2004 Mindeord Jeg har just modtaget den sørgelige meddelelse at Poul Olsen er død. Poul fungerede som næstformand i Alpha29-klubben siden 1999 og på vores bestyrelsesmøde i januar var Poul

Læs mere

Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket

Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket Skelskør Roklub Tidende Nr. 1. 2012 41 Årgang Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket Formand/Havkajakudvalg. Søren Hansen. Ærtebjergvej 89. 4230 Skælskør. Tlf. 40 82 48 03 erduvimmer@yahoo.dk

Læs mere

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Formanden Lise Petersen bød velkommen til årets generalforsamling. Valg af dirigent: Lise foreslog på bestyrelsens

Læs mere

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen.

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014 1.Valg af dirigent. Thor Rasmussen blev valgt. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. 2. Beretninger fra

Læs mere

Oplæg til lokale vedtægter

Oplæg til lokale vedtægter Dette oplæg har til hensigt at komme med forslag til et sæt lokale vedtægter. De lokale vedtægter skal præcisere de lokale regler og forhold, som ikke er omfattet af eller nærmere beskrevet i Den Grønne

Læs mere

LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE.

LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE. Vedtægter for: LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE. Vedtaget på generalforsamlingen 23 februar 2011 NAVN 1. Foreningens navn er: Litorina, amatørgeologisk forening Køge. HJEMSTED 2. Foreningens hjemsted

Læs mere

Regnskabsåret 2010 Blokhus Vandværk a.m.b.a. www.blokhusvand.dk

Regnskabsåret 2010 Blokhus Vandværk a.m.b.a. www.blokhusvand.dk Blokhus Vandværk Generalforsamling 2011 Regnskabsåret 2010 Blokhus Vandværk a.m.b.a. www.blokhusvand.dk Blokhus Vandværk a.m.b.a. indbyder hermed til ordinær generalforsamling på Restaurant Nordstjernen

Læs mere

Bestyrelsen. Suppleanter. Formand Søren Nielsen 20 77 25 73 jsbn@mail.dk. Martin Bjærre Nielsen 40 62 32 82 martinb@os.dk

Bestyrelsen. Suppleanter. Formand Søren Nielsen 20 77 25 73 jsbn@mail.dk. Martin Bjærre Nielsen 40 62 32 82 martinb@os.dk Bestyrelsen Formand Søren Nielsen 20 77 25 73 jsbn@mail.dk Næstformand Kenn Schmidt-Sørensen 40 54 20 05 kenn.smit@mail.tele.dk Kasserer Morten Nielsen 49 11 19 66 dkmni@coloplast.com Sekretær Holger Hansen

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Medlemsblad nr. 1-2012

Medlemsblad nr. 1-2012 Medlemsblad nr. 1-2012 Indhold i dette blad Opstartsstævne m/indkaldelse til generalforsamling Midterstævne / Afriggerstævne Opråb fra bestyrelsen Kære alle Opstartsstævne 2012 Campingsæsonen skydes i

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 1. Valg af dirigent: Niels Juul Jensen 2. Valg af stemmetællere: Ib Berthelin og Lars Asserhøj 3. Formandens beretning Anne-Grethe Mathisen

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 Indbetaling af kontingent for 2011 kan ske ved indsættelse på konto 1551 3719216501 i Danske Bank, eller direkte til kasseren. Kontingentet

Læs mere

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Referat fra foreningens generalforsamling den 10. maj 2014 afholdt i Vig forsamlingshus, Ravnsbjergvej 1 4560 Vig Den 11.maj 2014 Dagsorden: 1 Valg af dirigent

Læs mere

VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2016

VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2016 VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2016 Sidst justeret ved en ordinær generalforsamling 21. januar 2016. Side 1 af 5 1. Navn. Foreningens navn er: Ikast og omegns Motor Klub. Forkortet til IMK 2.

Læs mere

1/, STENKLUB JYSK STENHUGGEREN. medlemsblad for. AMATORGEOLOGISK FORENING AARHUS MEoLEM AF OANSK AMATORGEOLOGISK UNION.

1/, STENKLUB JYSK STENHUGGEREN. medlemsblad for. AMATORGEOLOGISK FORENING AARHUS MEoLEM AF OANSK AMATORGEOLOGISK UNION. 1/, / -_ STENHUGGEREN JYSK medlemsblad for STENKLUB AMATORGEOLOGISK FORENING AARHUS MEoLEM AF OANSK AMATORGEOLOGISK UNION 8 Argang nr 2 april 1982 EN GOD IDE! (?). - oet er be~rket. at TORDENSTENEN, vestjysk

Læs mere

Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet.

Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet. Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet. Side 1 af 6 FORMANDENS INDLÆG Nu når vi alle er kommet godt

Læs mere

NR. 127 januar 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk

NR. 127 januar 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk NR. 127 januar 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Husk der er Generalforsamling i SAG Mandag den 13 februar kl. 19.00 se mere side 3 1 Medlemsnyt. Indmeldelser:

Læs mere

TRACTION AVANT DANMARK. Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk.

TRACTION AVANT DANMARK. Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk. TRACTION AVANT DANMARK Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Klubbens regnskab 4. Fastsættelse

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

MJK Limfjordens generalforsamling lørdag den 28/02-2009 kl. 14:00 i Kulturbroen.

MJK Limfjordens generalforsamling lørdag den 28/02-2009 kl. 14:00 i Kulturbroen. Nyhedsbrev februar 2009 Hej alle gode MJ ere! Vi gentager for en sikkerheds skyld fra sidste nyhedsbrev: Indkaldelse til: MJK Limfjordens generalforsamling lørdag den 28/022009 kl. 14:00 i Kulturbroen.

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2010

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2010 NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2010 Nødebo Nimbus Klub Nødebo Nimbus Klub er en af de gamle lokalklubber for Nimbus i Danmark, startet i 1976 som en gruppe af MC-ejere med interesse for den dansk producerede

Læs mere

Generalforsamling Rebild TrialSport

Generalforsamling Rebild TrialSport Generalforsamling 2018 Rebild TrialSport Referat 1: Valg af dirigent og referent. Henrik Arvad valgt til ordstyrer Thomas Ertmann valgt til referent. Ordstyreren konstaterede at der er kaldt rettidigt

Læs mere

Siden sidst. En lille prøve:

Siden sidst. En lille prøve: Bestyrelsen forespurgte i Nyhedsbrev maj 2008, om nogen havde noget imod, at vi lavede en medlemsliste. Det var ikke tilfældet, så i dette nummer er vedlagt en oversigt over nuværende medlemmer, som måske

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening

Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening Dato: Lørdag d. 10. marts 2012, kl. 11.00-13.00 Sted: Lokalhistorisk Arkiv, Frederik III s vej 6, 7000 Fredericia Deltagere: 20 fremmødte

Læs mere

Holbæk Arkæologiklub. Mejerigården oktober 2015

Holbæk Arkæologiklub. Mejerigården oktober 2015 Holbæk Arkæologiklub Mejerigården oktober 2015 Nyhedsbrev vinter 2016 Generalforsamlingen Den 17. november 2015 var det tid at afholde den ordinære generalforsamling. Der var denne gang et fremmøde på

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet.

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Til alle medlemmer 29. april 2016 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i grundejer- foreningen Tømrerbakken.

Læs mere

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 24. februar 2015. Forsamlingshuset v/vipperødhallens cafeteria. kl.19:30

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 24. februar 2015. Forsamlingshuset v/vipperødhallens cafeteria. kl.19:30 Generalforsamling Tirsdag d. 24. februar 2015 Forsamlingshuset v/vipperødhallens cafeteria kl.19:30 Spørgetime med Stofa fra 18:00 19:00 ønsker alle medlemmer et godt nytår! Til samtlige medlemmer i Indkaldelse

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med:

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med: Ølstykke tennisklub - generalforsamling 2011 Sted: I hallen Dato: 31/03-11 Tidspunkt: 19.30 Deltagere fra bestyrelsen: Steen Seitner, Flemming Adriansen, Jørn Østergren, Flemming Scheuer- Larsen, Torben

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Februar 2007 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Sidste tilmelding til Foredrag onsdag den 28. februar FOREDRAG Kostkompasset mandag den 5. marts kl. 19.00 Generalforsamling torsdag den 15. marts kl. 19.30

Læs mere

Der skete jo en del i 2008, tiden er selvfølgelig ikke til at gå i detaljer, så jeg vil kort referere de væsentlige punkter.

Der skete jo en del i 2008, tiden er selvfølgelig ikke til at gå i detaljer, så jeg vil kort referere de væsentlige punkter. Afsender: Andelsselskabet Egensedybet, Otterup Lystbådehavn a.m.b.a Bogøvej 71 5450 Otterup Til Andelshaveren 21. marts 2009 Indbetalingskort til drift bidrag for 2009, og referat fra ordinær generalforsamling

Læs mere

Efterløn s & Pensionistklub Skive

Efterløn s & Pensionistklub Skive Efterløn s & Pensionistklub Skive Program 2013 Programmet kan også ses på: http://midt-vestjylland.nnf.dk/seniorer/skive Efterløn s & Pensionistklubben s Bestyrelse Formand Ivan Christiansen 97 54 15 82

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka "MC Slippers" Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup.

Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka MC Slippers Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup. Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka "MC Slippers" Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup. Dirigent: Rene (RN) Referent: Benny (BEH) 15 fremmødte. Beretning. Formanden afgav

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

Fyns Militærhistoriske Samling Kragsbjerggård Kragsbjergvej Odense M

Fyns Militærhistoriske Samling Kragsbjerggård Kragsbjergvej Odense M Februar 2013 Fyns Militærhistoriske Samlings generalforsamling d. 19. februar 2013 på Dannevirke Formanden Johannes Lollesgaard bød velkommen til årets ordinære generalforsamling. Formanden fortsatte med

Læs mere

Referat af generalforsamling 2015 afholdt den 13. november på Hotel Comwell i Århus.

Referat af generalforsamling 2015 afholdt den 13. november på Hotel Comwell i Århus. Referat af generalforsamling 2015 afholdt den 13. november på Hotel Comwell i Århus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens virksomhed 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til

Læs mere

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde.

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde. Jyllinge, den 26. maj 2010 REFERAT af Ordinær generalforsamling i Egedal-Jyllinge Skakklub Sted: Klubbens lokaler, Græstedgård Tid: Tirsdag den 25. maj 2010, kl. 19:30. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Arrangementer/aktiviteter 2015.

Arrangementer/aktiviteter 2015. Arrangementer/aktiviteter 2015. Generalforsamling og foredrag om flygtningene i Grove-Gedhuslejrene efter 2. verdenskrig Torsdag den 26. marts afholder Lokalhistorisk Forening sin årlige generalforsamling

Læs mere

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem 1. valg af dirigent Johnny Gybel blev valgt som dirigent med applaus og kunne efterfølgende bekræfte at Generalforsamlingen

Læs mere

August - September 2013

August - September 2013 August - September 2013 Forhaven på Lyngparken har fået en ansigtsløftning Aktiviteter på Lyngparken i August måned Onsdag, den 7. Sang kl. 10.00 kl. 13.30 Torsdag, den 8. kl. 10.10 Gudstjeneste ved Morten

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening HYTTEFADET Nr. 151 44. årgang Dec 2011 Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening Ansvarshavende redaktør: Bruno Petersen Forsidefoto: Mads med en flot laks. Tryk: Scandinavian Digital Printing A/S mail

Læs mere

Andelshaveforeningen Engvang Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag d. 29. september 2009 kl. 19.30

Andelshaveforeningen Engvang Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag d. 29. september 2009 kl. 19.30 Dagsorden: Kun for medlemmer og deres evt. ægtefælle/partner. 1. Formandens velkomst 2. Valg af dirigent 3. Protokol og formandsberetning 4. Foreningens regnskaber 5. Forslag 6. Valg i henhold til vedtægter

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019 REFERAT GENERALFORSAMLING 8. marts 2019 Der var mødt 43 stemmeberettigede medlemmer op til generalforsamlingen. Dirigent: Bo Leimand Referent: Flemming Qvotrup Dagsorden: 1. Valg af stemmetællere 2. Valg

Læs mere

Fiskerhytterne ved Gambøt

Fiskerhytterne ved Gambøt Medlemsblad 2015 Fiskerhytterne ved Gambøt 1 Referat fra generalforsamlingen i Thurø Lokalhistoriske Forening Den 2. februar 2015 på Skipperkroen Der deltog 61 personer ved generalforsamlingen. Formanden

Læs mere

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers.

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers. Disse glade venner fra Visens Venner i Randers står atter klar til at give alle ved viseaftnerne en god og munter aften i Helligåndshuset. Januar 2019 30. årgang Visens Venner På glædeligt gensyn. Visens

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000 Referat fra generalforsamling 16. marts 2001: Fremmødte: Hus Antal Stemmeberettigede Fremmødte personer 4 1 1 Allan Jespersen 10 2 1 Ulla og Helge Arno 11 2 1 Anni og Henning Staub 19 1 1 Ole Thaagaard

Læs mere

Formanden begyndte mødet med at byde velkommen og redegjorde for aftenens program.

Formanden begyndte mødet med at byde velkommen og redegjorde for aftenens program. Foreningen af sommerhusgrundejere i Haurvig Referat af ordinær generalforsamling 2010 Den 14. maj 2010 kl. 18.30 afholdtes ordinær generalforsamling i foreningen af sommerhusejerere i Haurvig på lejeskolen

Læs mere

6 års fødselsdag - Hip Hip!

6 års fødselsdag - Hip Hip! Nyhedsbrev Marts 2016 6 års fødselsdag - Hip Hip! Læs om klubbens udvikling Besøg os på adressen Slotsgade 5, 7800 Skive onsdag eller torsdag aften mellem 19 og 22. HUSK: GENERALFORSAMLING den 23. marts

Læs mere

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår Hulemøde: kl i Helligåndshuset

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår Hulemøde: kl i Helligåndshuset Program for 1. halvår 2017. Huskelisten Hulemøde: kl. 19.00 i Helligåndshuset Tirsdag 24. januar 2017 Tirsdag 14, februar 2017 Tirsdag 14. marts 2017 Lokale 8 Fritidscentret (aflevere tekster til Randers

Læs mere

Vedtægter for Brede I.F Revideret 24. januar 2012

Vedtægter for Brede I.F Revideret 24. januar 2012 Vedtægter for Brede I.F Revideret 24. januar 2012 1 Navn: Foreningens navn er Brede Idrætsforening (BIF) beliggende Bredebovej 2-4, 2800 Kongens Lyngby. 2 Formål: Foreningens formål er, at udbrede kendskab

Læs mere