),JYSK. apr i total nr 39

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "),JYSK. apr i total nr 39"

Transkript

1 STENHUGGEREN medlemsblad ),JYSK -_ for STENl<LUB AMAT0RGEOLOGISK FORENING AARHUS MEOLEM AF DANSK AMAT0RGEOLOGISK UNION 13 argang nr 1 apr i total nr 39 Uvedkommende f~rdsel forbudt. Dette og lignende skil'tem0der vi mange steder herhjemme, nar vi f~rdes i naturen. Det kan v~re deprimerende, nar man pa vej til en strand bliver m0dt af en skov af privat-skilte. Der er eksempler pa trusler med haglgev~r, fordi man gik pa en privat markvej. At n~rme sig en grusgrav medf0rer i reglen voldsom hundeglam. Alt dette er maske forklaring pa, hvorfor vi flygter udenlands i ferierne. I Australien er situationen nogle steder diametralt modsat. Den store guldfeber raser bl.a. i staten Victoria. AIle i Australien ma grave guld, nar man blot har hentet et stykke papir hos myndighederne. Det koster en tyvekroneseddel. Derefter er det ud pa bondemandens mark, stikke p~le ned og komme igang med at grave. Et skilt, der fort~ller, at uvedkommende f~rdsel er forbudt, g0r at ikke engang bondemanden ma krydse omradet, f0r mineraljagten er afsluttet. Det er klart, at ejere af jorden ikke er vilde med at fa jorden omdannet til et manelandskab. Den australske lov siger imidlertid, at mineraler i jorden er f~lleseje, som enhver har ret til at grave efter. Nu er der ingen chancer for, at vi nogensinde far australske tilstande herhjemme, men det ville v~re dejligt, hvis vi kunne komme af med bare noget af privateriet. Der er i arhundreder drevet sa megen rovdrift pa naturen, at det ikke burde v~re n0dvendigt at f0le halvdarlig samvittighed, blot for at samle en sten eller et fossil op hist og her. H.W.

2 _ LISTE OVER STENKLUBBER I DANMARK 2 1 Den Fynske Stenklub, Fyns amat0rgeologiske forening. DAGU Odense 2 Stenvenner, K0benhavns amat0rgeologiske forening. DAGU Kl1Ibenhavn 3 Jysk Stenklub, Amat0rgeologisk forening. DAGU Arhus 4 Vestjysk Stenklub. Struer 5 Syd-Vestjysk amat0rgeologiske forening Ringkl1lbing 6 Stenklubben Als, Als amat0rgeologiske forening. Nordborg 7 Sydfyns Stenklub. DAGU Svendborg 8 Stenklubben for Randers og omegn. DAGU Randers 9 Den Syd-0stjyske Stenklub. DAGU Kolding 10 Horsens Stenforening. DAGU Horsens 11 Bornholms Stenklub. DAGU Neks0 "-' 12 Sydvestsj~llands amat0rgeologiske forening. DAGU Hindholm 13 Fakse amatl1lrgeologiskegruppe. DAGU Fakse 14 M0ns amat0rgeologiske forening Borre 15 Stenklubben Flinten. Ribe 16 Foreningen Fynske Fossilsamlere. DAGU Svendborg 17 Lolland-Falster gemmo-geologiske forening, Sk~rven. Maribo 18 Vendsyssel Stenklub~ Hj0rring 19 Nordvestsj~llands Stenklub DAGU Jyderup Sl Helsingborg Geologiklub. S2 Geologiklubben LiMa, Malm0. Tal til venstre refererer til DAGU-kortet. Slog S2 er stenklubber Sverige, der samarbejder med danske klubber. Skulle nogle v~re interesseret adresser og telefonnumre, sa kontakt vor travle sekret~r Doris Valgaard. Refererende til samme tal f0lger her en oversigt over DAGU-repr~sentanter: Mette Rask, Odense. 10 Karen Sodemann, H0jbjerg. "-' 2 Egon Munch, K0benhavn 11 Tonni Christensen, Neks0. 3 Jon Svane, Risskov 12 Gunnar Hansen, Sk~lsk0r. 7 Johannes Theilmann, Svendborg. 13 Alice Rasmussen, Fakse. 8 Jytte Hillersborg, Randers 16 Mogens Hansen, Svendborg. 9 Arne J~ger Nielsen, Kolding 19 Bente Barslund, Jyderup. Pa side 3 har vi et oversigtskort udarbejdet af DAGU med de samme numre,som er benyttet i stenklublisten.

3 3. UDDRAG AF MESSELISTER. 2-3 maj \ maj juni 4-5 juli jul i 5-6 sept nov. Egersund i Norge: Sten og mineralmesse. Odense Bolbrohal: Nordisk Stenmesse kl 10,00-17,00. Kopparberg i Sverige: Mineralmesse. Evje i Norge: Mineralmesse. Evje i Norge: Messe for hobbyslibere. Ry-Hallen: Skandinavisk Mineral- og Fossilmesse kl 10,00-18,00. Hamburgmesse. Leo de Laurent bekr~fter, at han i ar igen vil v~re kontaktmand forbindelse med Kniple-Mineraltur til Harzen i sidste halvdel af september. GOD JAGT.

4 Om geologiens fader. 4 ANATOM, GEOLOG OG BISKOP. Danmarks store naturforsker, anatomen, geologen og den senere katolske biskop, Niels Steensen (Nicolaus Steno, ) kan vente af den katolske kirke at blive udn~vnt til helgen i 1987 (301 ar efter sin d0d). I givet fald bliver N. S. den 9. historiske person med direkte tilknytning til Danmark, som bliver optaget i kredsen af ud0delige helgener, der fortjener selvs~ndig dyrkelse. N. S. blev f0dt som S0n af en guldsmed i K0benhavn. Han blev senere verdenskendt bl.a. for sine anatomiske iagttagelser af diverse kirtlers funktioner og grundlagde senere geologien og pal~ontologien som videnskab pa grundlag af studier af et s~t haj~nder. Han havde pa det tidspunkt bosat sig i Italien, hvor han i 1667 modtog hovedet af en haj, som blev dissekeret. Da han naede frem til ~nderne, undrede han sig over deres lighed med de sakaldte "tungesten", som man finder i Italien og i stort tal pa Malta. Man havde hidtil betragtet dem som naturens spil, men N.S. paviste, at tungestenene er fossile hajtander erne l~gges videnskaben pa hylden til fordel for den katolske tro, men han accepterede dog en,ka1de 1se fra kong Chr. V. om at komme ti1 K0benhavn og virke som anatom. Det blev kun til to ar. I 1675 blev han kirkeviet i Firenze, men virkede som biskop i Hannover. Han d0de i Schwerin, hvor han blev bisat i den lutherske domkirke, men siden overf0rt til Firenze, hvor han ligger begravet i Mediciernes krypt i San Lorenzo-kirken. Nicolaus Steno var n~sten samtidig med en anden ber0mt dansker, Erasmus Bartholinus ( ), f0dt i K0benhavn. Sidstn~vnte som S0n af anatomen og biologen Caspar Bartholinus. E.B. blev ogsa l~ge, men hans hovedtnteresse var matematik og fysik, og man kan sige, at han blev grundl~gger af krystallografieni som N.S. dog ogsa"havde studeret. Der findes megen litteratur om de to danskere, om nogen skulle have lyst til at vide mere om demo Doris Valgaard ROS OG RIS. Ma jeg indledningsvis benytte lejligheden til at komplimentere redakt0ren af Stenhuggeren for en ud~rket redigering af bladet, og rnajeg dern~st have lov til at kommentere den af samme redakt0r pa forsiden af nr. 3 i omtalen af Rymessen 1986 fremsatte polemiske be~rkning om s~lgeres frav~rende blikke, nar talen er om supplementsdele til maskiner. forts. side 5.

5 annonce 5 INTERNATIONAL MINERAL & GEMS v/niels Schjeldahl, Birgittevej 6, 8220 Brabrand tlf Samler du mineraler? Sliber du? Indfatter du? Vi sender dig gerne vore kataloger over mineraler, maskiner, v~rkt~j, halvfabrikata og s0lv, det koster kun en telefonopringning. PS. Vi HAR ENDNU NOGLE FA TUMBLERE MED 2 STK: I-kg beholdere til tilbudspris kr.605,oo. PPS. Vi udstiller pa Nordisk Stenmesse i Bolbrohallen, Odense, den 9. og 10.maj og d~refter hojder vi ferie til ca. 8.juni. Man siger ganske vist, at nar man slar blandt en flok ulve, hyler den, som bliver ramt, og her vil jeg straks pasta, at jeg absolut ikke f~ler mig ramt. Jeg f~ler mig heller ikke kaldet til at udtale mig pa samtlige s~lgeres vegne, men pa egne vegne kan jeg med bestemthed sige, at hvis man henvender sig til mig om en supplementsdel til en maskine, som jeg forhandler, skaffer jeg selvf~lgelig denne del, safremt den overhovedet kan skaffes. Drejer det sig derimod om en maskine, som en anden forhandler har eneforhandling af, ma jeg i f~lge sagens natur melde pas, men jeg er da ikke bleg for at henvise foresp~rgeren til den pag~ldende forhandler, sa redakt0ren kan trygt henvende sig til mig om supplementsdele. Jeg ma dog straks indskyde, at der pa stenslibningens omrade findes sa mange hjemmestrikkede maskiner, som er stykket sammen af dele, som man har hentet pa de besynderligste markeder, og her kan en selv nok sa beredvillig forhandler intet stille op. Niels Schjeldahl ROS. Tak for ros og tilbud. Redakt~ren har forl~ngst fundet en leverand0r til originalt EDUS tilbeh~r - endog med blink i ~jet, hvilket beviser, at s~lgerne ikke altid er frav~rende i blikket. H.W.

6 Lav kan sladre om minera1er. 6 Af vor mand Beder har vi faet denne tr~tte fyr fra teknikkens gr~nse1and. Ved forskning Gr~n1and har man unders~gt visse 1avarters evne til at gro oven pa se1v giftige minera1er. Hvis man kan finde frem til, hvi1ke 1avarter, der kan 1ide hvi1ke minera1er, har man maske en god hj~lp ved kort1~gning af minera1forekomsterne i Gr~nland Sk~ man sn~ppe en halv med Uran? ~ Sten pa bordet. Siden sidst har vi set sten pa bordet fra Idar-Oberstein, som Ase og Niels Schje1dah1 viste frem. Erik Jensen demonstrerede i februar nog1e af de mange resu1tater og hj~lpemid1er, der h~rer til slibning,af sten. I marts var det Leo de Laurents tur med 0sters~-fossi1er. S~sonen slutter med mineraler fra Norge, sam1et af Eva og Florence. Inger og Johan Clausen har ogsa en "stor" finder med i spi11et.. Nu er det jo ikke meningen, at STEN PA BORDET ska1 fordufte hermed. Derfor har vi ogsa en opfordring fra Hanne S~nnichsen om at sla pa traden t1f , nar du kommer pa en ide e11er har et fors1ag til n~ste s~son. Sauerland. Ko1ding Stenk1ub arrangerer en tur til Sauerland i Tysk1and, hvor man kan finde minera1er og fossi1er, den 18-22/ Pris med halvpension kr ,-. N~rmere op1ysninger ved Doris Valgaard. Sverige. Flere steder i Sverige de1es fyringssedler i hundredevis ud til grubearbejdere b1.a. i Dannemora og Grangesberg. If~lge minese1skabets pastand kan ma1men fas bi1ligere i Brasilien. For de sma grubesamfund er det bare en katastrofe.

7 7 Referat af generalforsamlingen 14/3-87. Kjeld Rose blev valgt som dirigent. Han konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet, omend dagsordenen kunne have v~ret mere udf~rlig. Formanden n~vnte i sin beretning, at klubben gar ind i sit 15. ar. Oet forgangne ars ture og foredrag havde v~ret vellykkede. Oerimod bruger vi studiekredslokalerne pa Aby Bibliotek for sj~ldent. Han anbefalede nye medlemmer at pr~ve at skabe sig en bytte- og bekendtskabskreds blandt stenfolk i Norden. ved at drage til messer i Skandinavien. Enten i bil eller i tog evt. sammen med venner. Og. sa skal turen gentages til samme messe aret efter. Regnskabet udviste et mindre underskud pa 1200 kr. Oet godkendtes, idet det konstateredes, at klubben ligger inde med ray for ea kr., \ Pa valg var formanden Jon Svane, samt Erik Jensen og J~rgen Borup fra bestyrelsen. De blev alle genvalgt. Ligesa blev suppleanter og revisorer, mens Niels Sehjeldahl valgtes som revisorsuppleant. Budgettet for n~ste ar balaneerede med uforand ret kontingent: 60 kr for enkelte og 90 kr for par. Under eventuelt valgtes Hanne Kunde som ny bladfordeler, da Grete Rasmussen gerne ville tr~kke sig. Studiekredslokalet pa Aby Bibliotek besluttede man at afbestille. I stedet vil man anvende lokalet pa Set. Annagades Skole, hvor vi har mulighed for at lane et nabolokale. Bestyrelsen BLADFORDELERSKIFTE. Som det fremgar af referatet af generalforsamlingen, har vor tidligere formand Hanne Kunde igen sm0get ~rmerne op, denne gang for at overtage jobbet som bladfordeler efter Grete Rasmussen. Vi hilser Hanne velkommen til arbejdet. Nu ville det jo v~re fristende at skrive, at skrivemaskinen star i tarer helt op til tangenterne, fordi Grete holder op. Men det g0r den altsa ikke - af to arsager. For det f0rste har Grete i en arr~kke samvittighedsfuldt udf~rt sit job for klubben, og det skal hun have et HURRA for. Tak for godt samarbejde. For det andet vil vi jo stadig v~re sammen med Grete pa m0der 09 ture. Oer kan vi deltage i hendes begejstring for sagen, 09 det gl~der vi os over. H.W.

8 PROGRAM FOR JYSK STENKLUB. Forar - efterar L0 25/4 TUR TIL ESK~R OG MOGENSTRUP STRANDE. Krabbeboller Afgang fra P-Pladsen ved Musikhuset kl 8,00. L016/5 TUR TIL FAXE KALKBRUD arrangeret af "Faxe Geologigruppe". Vi fors0ger at lave f~lles transport i privatbi1er. Afgang 15/5 om eftermiddagen og hjemkomst sent 16/~. Forventet pris for overnatning, f~rge 09 k0rsel omkring 300 kr. Dertil kommer mad. Henv. Jon Svane. L0 23/5 TUR TIL FORN~S FYR OG KATHOLM. Forsteninger Afgang fra P-Pladsen ved Musikhuset kl 9,00. L0 20/6 TUR TIL KYSING N~S. Forstenet trif,pyrit og fossiler Afgang fra P-Pladsen ved Musikhuset kl 9,00. L0 8/8 TUR TIL MOLS HOVED. Strandtur! Afgang fra P-Pladsen ved Musikhuset kl 9,00. L0 12/9 KLUBM~DE pa Aby Bibliotek kl 14,30. Vi m0des om sommerens fund. L0 10/10 KLUBM~DE pa Aby Bibliotek kl 14,30. Foredrag af guldsmed Erling Borup om ade lsten i.stilhistorisk sanvnenh~ng. Husk. nar du er passager pa turene, at vi regner med en k0rselsomkostning pa 1,25 kr pr k0rt kilometer, som vi deler over personerne i bilen. I timen f0r klubm0derne er der lejlighed til bytning og stensnak m.m. \...-- Adresser: \. Formand, Jon Svane, Skejbyvej 36, 8240 Risskov Sekretifr,Doris Valgaard, Skolevej 2f, 8250 Ega Erik Jensen, Plutovej 8, 8270 H0jbjerg, medlem af best. J0rgen Borup, Teglgardsvej 27, 8270 H0jbjerg, medlem af best. Kasserer, Ingemann Schnetler, Fuglebakken 14, Stevnstrup, 8870 Langa Jysk Stenklub. giro , Fuglebakken 14, Stevnstrup, 8870 Langa Bladfordeling, Hanne Kunde, Korsh0jen 96, 8240 Risskov Bladproduktion, Eva Rudolf, Janesvej 5, 8220 Brabrand Bladredaktion, Henry Weinkouff, Marselis Boulevard 30, 8000 Arhus C tlf ,,-, Indlifgtil n~ste nr. skal v~re redaktionen hifnde senest 14 august 1987.

STENKlUB STENHUGGEREN J Y S I{ for. medlemsblad. AMAT9RGEOlOGISK FORENING AARHUS MEOlEM AF OANSK AMAT9RGEOlOGISK UNION.

STENKlUB STENHUGGEREN J Y S I{ for. medlemsblad. AMAT9RGEOlOGISK FORENING AARHUS MEOlEM AF OANSK AMAT9RGEOlOGISK UNION. STENHUGGEREN J Y S I{ medlemsblad for STENKlUB AMAT9RGEOlOGISK FORENING AARHUS MEOlEM AF OANSK AMAT9RGEOlOGISK UNION 14 argang nr 1 april 1988 total nr 42 Velkommen DOLLY I redaktionen har vi l~nge savnet

Læs mere

/,,~ STENHUGGEREN. medlemsblad. for. AHAT0RGEOLOGISK FORENING AARHUS MEOLEM AF DANSK AMATeRGEOLOGISK UNION. april total nr 45.

/,,~ STENHUGGEREN. medlemsblad. for. AHAT0RGEOLOGISK FORENING AARHUS MEOLEM AF DANSK AMATeRGEOLOGISK UNION. april total nr 45. /,,~ STENHUGGEREN medlemsblad -_ JYSK for STENKLUB AHAT0RGEOLOGISK FORENING AARHUS MEOLEM AF DANSK AMATeRGEOLOGISK UNION 15 argang nr 1 april 1989 total nr 45 SMALANDS TABERG. Qe~ svenske naturfcrsker

Læs mere

),JYSI< december 1989 total nr 47

),JYSI< december 1989 total nr 47 ),JYSI< STENHUGGEREN medlemsblad for STENI

Læs mere

JYSK. ikke noget med bare at samle dem i Aladdins hule. Oftest går det over sten foruden blod, sved og myggestik.

JYSK. ikke noget med bare at samle dem i Aladdins hule. Oftest går det over sten foruden blod, sved og myggestik. /,,~ STENHUGGEREN medlemsblad for JYSK STENKLUB AMATØRGEOLOGISK FORENING AARHUS MEDLEM AF DANSK AMATØRGEOLOGISK UNION 12 årgang nr 3 december 1986 total nr 38 Ry-messen 1986. Sten- og mineralmesser virker

Læs mere

Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen efter afbud ikke.

Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen efter afbud ikke. Referat fra Generalforsamling den 16. november 2006, kl. 19.30 i Forsamlingshuset Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen

Læs mere

GENERALFORSAMLINGEN 2007

GENERALFORSAMLINGEN 2007 GENERALFORSAMLINGEN 2007 Referat af ordinær generalforsamling ligger under billederne hilsen Redaktør Leo Bergsted Mortensen: Formanden åbner generalforsamlingen 2007 Flotte damer - Eva Johansen blev valgt

Læs mere

) J JYSK. apri Sven S0nnichsens dirigentevner kom pa pr0ve, da vi siksakkede os igennem generalforsamlingen

) J JYSK. apri Sven S0nnichsens dirigentevner kom pa pr0ve, da vi siksakkede os igennem generalforsamlingen ) J JYSK -_ ;t#!r~' ENHUGGEREN medlemsblad for S TEN I( L U 8 -, AMATBRGEOlOGISK FORENING AARHUS HEOlEH AF DANSK AHATBRGEOlOGISK UNION 16 argang nr 1 apri 1 1990 total nr 48 SPREDTE INDTRYK FRA GENERALFORSAMLINGEN.

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000 Referat fra generalforsamling 16. marts 2001: Fremmødte: Hus Antal Stemmeberettigede Fremmødte personer 4 1 1 Allan Jespersen 10 2 1 Ulla og Helge Arno 11 2 1 Anni og Henning Staub 19 1 1 Ole Thaagaard

Læs mere

I"~ S TE N H UG G ERE N

I~ S TE N H UG G ERE N I"~ S TE N H UG G ERE N rn e d l e rn s b l a d / 1,/ / -_ JYSI< for STENKLUB AMAT0RGEOLOGISK FORENING AARHUS.MEOLEM AF OANSK AMATDRGEOLOGISK UNION 11 Argang nr 3 Personskifte i bladstaben oktober 1985

Læs mere

STENKLUB JYSK STENHUGGEREN. medlemsblad. for AMAT3RGEOLOGISK FORENING AARHUS MEOLEM AF DANSK AMAT3RGEOLOGISK UNION. 14 argang nr 3.

STENKLUB JYSK STENHUGGEREN. medlemsblad. for AMAT3RGEOLOGISK FORENING AARHUS MEOLEM AF DANSK AMAT3RGEOLOGISK UNION. 14 argang nr 3. STENHUGGEREN JYSK medlemsblad for STENKLUB AMAT3RGEOLOGISK FORENING AARHUS MEOLEM AF DANSK AMAT3RGEOLOGISK UNION 14 argang nr 3 december 1988 total nr 44 BYTTE - BYTTE - BYTTE Vi g0r for lidt ved det her

Læs mere

Lokal Motion Ballerup

Lokal Motion Ballerup Lokal Motion Ballerup Ordinær Generalforsamling torsdag d.16-03-2017 Deltager : 46 Referat: Starte med at holde 1 minuts tilhed for at mindes dem vi har mistet i løbet af året. 1. Valg af Dirigent valgt:

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen

Referat fra Generalforsamlingen Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 28. februar 2009 på Kryb-I-Ly Kro, Taulov, Fredericia. Til generalforsamlingen var der møde 31 deltagere samt to gæster, Martin Rasmussen fra New ShipShape og

Læs mere

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag.

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag. MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk E-mail: maarfrim@gmail.com MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk e-mail: maarfrim@gmail.com OKTOBER

Læs mere

Medlemsblad for Strandby Jagtforening

Medlemsblad for Strandby Jagtforening - kontakt én af os hvis du har spørgsmål, gode ideer, ris og ros eller hvis du blot ønsker at hjælpe til... Formand Brian Madsen Kommunale arealer 51 60 28 29 hegnsvej19@hotmail.com Næstformand Mikael

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

Grundejerforeningen Vejlby Strand

Grundejerforeningen Vejlby Strand Grundejerforeningen Vejlby Strand Referat fra foreningens generalforsamling afholdt i Harboøre-Hallen, lørdag, den 9. maj 2009 kl. 10,00. Formanden Jørgen K. Jensen (JKJ) bød velkommen til de fremmødte

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 Indbetaling af kontingent for 2011 kan ske ved indsættelse på konto 1551 3719216501 i Danske Bank, eller direkte til kasseren. Kontingentet

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Der var repræsentanter for 37 husstande, i alt 52 personer. Joan Hansen, formand, bød velkommen. 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag.

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag. MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 E-mail: maarfrim@gmail.com MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 e-mail: maarfrim@gmail.com DECEMBER 2014 Adresser, mail adr. tlf.

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 1 OKT 2007 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

STENKLUB JYSK. for. AMATeRGEOLOGISK FORENING AARHUS MEDLEM AF DANSK AMAT0RGEOLOGISK UNION. tota1 nr 30

STENKLUB JYSK. for. AMATeRGEOLOGISK FORENING AARHUS MEDLEM AF DANSK AMAT0RGEOLOGISK UNION. tota1 nr 30 JYSK for STENKLUB AMATeRGEOLOGISK FORENING AARHUS MEDLEM AF DANSK AMAT0RGEOLOGISK UNION 10 Argang nr 2 12 maj 1984 tota1 nr 30 GENERALFORSAMLINGEN I JYSK STENKLUB 10/3 1984, REFERAT 41 af klubbens medlemmer

Læs mere

TRACTION AVANT DANMARK. Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk.

TRACTION AVANT DANMARK. Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk. TRACTION AVANT DANMARK Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Klubbens regnskab 4. Fastsættelse

Læs mere

Referat af Kommunal Vejteknisk Forenings generalforsamling den 12.maj 2011, kl. 11.00, hos Rambøll, Hannemanns Allé 53, København S. 24 deltagere.

Referat af Kommunal Vejteknisk Forenings generalforsamling den 12.maj 2011, kl. 11.00, hos Rambøll, Hannemanns Allé 53, København S. 24 deltagere. Referat af s generalforsamling den 12.maj 2011, kl. 11.00, hos Rambøll, Hannemanns Allé 53, København S. 24 deltagere. 18-05 - 2011 Pkt. 1. Valg af dirigent. Pkt. 2. ens beretning. Niels Chr. Mikkelsen,

Læs mere

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag. (Skal være formanden i hænde senest 1 uge før.) 5. Valg af

Læs mere

Over Jerstal Vandværk a.m.b.a Generalforsamling. Onsdag den 28. marts 2018, kl i Over Jerstal hallens kantine REFERAT.

Over Jerstal Vandværk a.m.b.a Generalforsamling. Onsdag den 28. marts 2018, kl i Over Jerstal hallens kantine REFERAT. Over Jerstal Vandværk a.m.b.a Generalforsamling Onsdag den 28. marts 2018, kl. 1930 i Over Jerstal hallens kantine REFERAT. Fremmødte: 22 andelshavere inkl. bestyrelsen. (2017 var der 26 fremmødte). 1.

Læs mere

Dagbog på årsbasis for Egtved Mediecenter 2011. Tekst og layout N.M. Schaiffel-Nielsen

Dagbog på årsbasis for Egtved Mediecenter 2011. Tekst og layout N.M. Schaiffel-Nielsen Dagbog på årsbasis for Egtved Mediecenter 2011 Tekst og layout N.M. Schaiffel-Nielsen Generalforsamling i Mediecentret. Forårslyset så at sige buldrer ind i det propfyldte lokale. De var der fra hele gamle

Læs mere

Mandag den 24. september 2018 kl afholdt Holeby Antennelaug sin 45. ordinære generalforsamling på Holeby skole opholdsrum nr. 2.

Mandag den 24. september 2018 kl afholdt Holeby Antennelaug sin 45. ordinære generalforsamling på Holeby skole opholdsrum nr. 2. Holeby Antennelaug. Mandag den 24. september 2018 kl.19.00 afholdt Holeby Antennelaug sin 45. ordinære generalforsamling på Holeby skole opholdsrum nr. 2. Formanden bød velkommen. 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2017 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2017 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 27. marts 2017, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Der blev torsdag den 28. februar 2013 afholdt generalforsamling i Digterparken. Der var 17 fremmødte samt bestyrelsen (dog var formanden sygemeldt)

Der blev torsdag den 28. februar 2013 afholdt generalforsamling i Digterparken. Der var 17 fremmødte samt bestyrelsen (dog var formanden sygemeldt) Generalforsamling GF Digterparken 2013 Der blev torsdag den 28. februar 2013 afholdt generalforsamling i Digterparken. Der var 17 fremmødte samt bestyrelsen (dog var formanden sygemeldt) Peter Churchill

Læs mere

STJERNESKUDDET MEDLEMSBLAD FOR ØSTJYSKE AMATØR ASTRONOMER

STJERNESKUDDET MEDLEMSBLAD FOR ØSTJYSKE AMATØR ASTRONOMER STJERNESKUDDET MEDLEMSBLAD FOR ØSTJYSKE AMATØR ASTRONOMER Så er det igen ved at være tid for Mars fotografering December 2009 ØSTJYSKE AMATØR ASTRONOMER Ole Rømer Observatoriet Observatorievejen 1 8000

Læs mere

Ordinært repræsentantskabsmøde i Danskflugtskydnings Forbund Sted: Hotel Scandic Odense Dato: 22 marts 2014. Punkt Emne. 1 Valg af dirigent.

Ordinært repræsentantskabsmøde i Danskflugtskydnings Forbund Sted: Hotel Scandic Odense Dato: 22 marts 2014. Punkt Emne. 1 Valg af dirigent. Ordinært repræsentantskabsmøde i Danskflugtskydnings Forbund Sted: Hotel Scandic Odense Dato: 22 marts 2014 Punkt Emne 1 Valg af dirigent 2 Valg af stemmetællere 3 Optælling af tilmeldte foreninger/ delegerede

Læs mere

Formandens beretning Medlemstallet er steget Forbundsskydningen Nordiske resultater og danske resultater

Formandens beretning Medlemstallet er steget Forbundsskydningen Nordiske resultater og danske resultater Referat af repræsentantskabsmøde d. 30. maj 2015. Møde blev afholdt på Fjelsted Kro, Ejby - Fyn Foreninger der deltager: De Broderlige, Djurske, Bornholm, Sjællandske, Slesvigske, Sejs Svejbæk, Vestjyske,

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

SÆBEAUTOMATER PÅ ALLE DCU-PLADSER

SÆBEAUTOMATER PÅ ALLE DCU-PLADSER SÆBEAUTOMATER PÅ ALLE DCU-PLADSER Dansk Camping Unions politiske ledelse har besluttet, at samtlige pladser af hygiejniske årsager skal have sæbeautomater på toiletterne. Familierum kan dog undtages. Men

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013

Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013 Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013 Side 1 af 6 Side 2 af 6 Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013. 1 Valg af dirigent. Jens Arne (nr. 11) blev valgt og kunne

Læs mere

} J J Y S I( MUNCHEN. 27. INTERNATIONALE MINERALMESSE den NOVEMBER 1990.

} J J Y S I( MUNCHEN. 27. INTERNATIONALE MINERALMESSE den NOVEMBER 1990. } J J Y S I( -_ AMAT0RGEOLOGISK FORENING AARHUS MEOLEM AF DANSK AMAT0RGEOLOGISK UNION 16 argang nr. 2 august 1990 total nr. 49 MUNCHEN. 27. INTERNATIONALE MINERALMESSE den 17.-18. NOVEMBER 1990. Da Hamburgmessen

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN REGNERSGAARD PLANTAGE REFERAT GENERALFORSAMLING D. 3. AUG 2008

GRUNDEJERFORENINGEN REGNERSGAARD PLANTAGE REFERAT GENERALFORSAMLING D. 3. AUG 2008 Nr. 48 i rækken. Antal fremmødte: 40 Pkt. 1: Valg af dirigent: Ledgaard Kobjældevej 16 valgt. Pkt. 2: Valg af referent: Ebbe Nørtved valgt. Pkt. 3: Formandens beretning. Stranden: For øjeblikket er stranden

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, den 23. februar 2016 i Bramdrupdam Hallerne

Referat af ordinær generalforsamling, den 23. februar 2016 i Bramdrupdam Hallerne Antenneforeningen Bramdrup Øst. Referat af ordinær generalforsamling, den 23. februar 2016 i Bramdrupdam Hallerne Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om foreningens virksomhed i år

Læs mere

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Januar 2016 1 Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Januar 2016 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej 6A

Læs mere

Formands/bestyrelsesberetning ved Tif golfs afdelingsgeneralforsamling 14.01.2014

Formands/bestyrelsesberetning ved Tif golfs afdelingsgeneralforsamling 14.01.2014 Tikøb den 14.01.15 REFERAT af AFDELINGSGENERALFORSAMLING I TIKØB GOLF 14.01.15 1. a. Valg af dirigent: Per Svendsen blev valgt som dirigent. Oplyste at indkaldelsen havde været i Helsingør Dagblad med

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

VMJK klubblad 1. kvartal 2012

VMJK klubblad 1. kvartal 2012 VMJK klubblad 1. kvartal 2012 Side 1 Nu er vi kommet godt ind i 2012, og jeg ønsker alle har haft en god jul med mange gode tog gaver og er kommet godt ind i 2012. På klubplan er vi kommet et godt stykke

Læs mere

Samlede mødeprogrammer for. Fællesklubberne. i Kongernes Nordsjælland. Gældende for

Samlede mødeprogrammer for. Fællesklubberne. i Kongernes Nordsjælland. Gældende for Samlede mødeprogrammer for Fællesklubberne i Kongernes Nordsjælland Gældende for Foråret 2016 1 Allerød og Omegns Frimærkeklub Mødested: Aktivitetshuset, Frederiksborgvej 15, 1. sal, 3450 Allerød Mødetid:

Læs mere

Referat fra. GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL DAGSORDEN

Referat fra. GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL DAGSORDEN Referat fra 1. Valg af dirigent. Flemming Larsen valgt GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL. 18.00 DAGSORDEN 2. Formandens beretning. Der var ingen kommentarer til Hanne Knudsens

Læs mere

Medlemsblad for Specialklubben for Udenlandske Tumlinger

Medlemsblad for Specialklubben for Udenlandske Tumlinger UDENLANDSKE Wiener Tumling: blå med bånd. Anders Pedersen Skælskørvej 101 4261 Dalmose. Tlf.: 58 18 80 94 tumlinger Tysk Nonne: sort, blå, sølv, rød og gul. Niels Hansen Helsingevej 98 a 3300 Frederiksværk

Læs mere

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR. 2017 KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen Der var mødt 37 medlemmer op til generalforsamlingen. Henry bød velkommen. Morten Fabrin

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Referat generalforsamling i T3 Klub Danmark - søndag den 6/ Svalehøjvej 7, 5800 Nyborg 12 stemmeberettigede medlemmer tilstede

Referat generalforsamling i T3 Klub Danmark - søndag den 6/ Svalehøjvej 7, 5800 Nyborg 12 stemmeberettigede medlemmer tilstede Referat generalforsamling i T3 Klub Danmark - søndag den 6/3-2016 Svalehøjvej 7, 5800 Nyborg 12 stemmeberettigede medlemmer tilstede 1. Valg af dirigent Søren H 2. Valg af referent Niels Verner 3. Formandens

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

I"~ S TEN HUG G ERE N

I~ S TEN HUG G ERE N I"~ S TEN HUG G ERE N medlemsblad II, / 11 Argang nr 1 -~ JYSK ca 23 januar 1985 for STENKLUB AMAT0RGEOLOGISK FORENING AARHUS MEDLEM AF DANSK AMATORGEOLOGISK UNION total nr 32 GODT NYTAR! Bladet udkommer

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 8. april 2019, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019 REFERAT GENERALFORSAMLING 8. marts 2019 Der var mødt 43 stemmeberettigede medlemmer op til generalforsamlingen. Dirigent: Bo Leimand Referent: Flemming Qvotrup Dagsorden: 1. Valg af stemmetællere 2. Valg

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Grundejerforeningen Arresøgrundene.

Referat fra ordinær generalforsamling i. Grundejerforeningen Arresøgrundene. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Arresøgrundene. Mødet blev afholdt mandag den 12. marts 2012 kl. 19:00 i Annisse forsamlingshus. Dagsorden a) Valg af dirigent b) Protokol og

Læs mere

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag.

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag. MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 E-mail: maarfrim@gmail.com MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 e-mail: maarfrim@gmail.com AUGUST 2018 Adresser, mail adr. tlf.

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stenbjergkvarteret.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stenbjergkvarteret. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stenbjergkvarteret. Den 9. marts 2011 på Snejbjerg Skole i Snejbjerg kl. 19.00. Formanden Jacob Melau bød velkommen og generalforsamlingen blev gennemført

Læs mere

S c h a n d t o r p. På Distriktets vegne Ole Danielsen, Distriktsgildemester

S c h a n d t o r p. På Distriktets vegne Ole Danielsen, Distriktsgildemester S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 29. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2012 Der indkaldes herved til Distriktsgildeting onsdag den 9. maj 2012 kl. 19.30 på Porskjær, Porskjærvej 45, 8464 Galten.

Læs mere

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus - Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus Præmie overrækkelse kl. 09.15 Dagsorden. Punkt 1. Punkt 2. Punkt 3. Punkt 4. Valg dirigent. Viggo Jakobsen 009 Slagelse.

Læs mere

1. Valg af dirigent. Dirigenten takkede for valget og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig iht. vedtægterne.

1. Valg af dirigent. Dirigenten takkede for valget og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig iht. vedtægterne. Referat af ordinær generalforsamling i Munkerup og Hulerød Grundejerforening lørdag, den 29. juli 2006 kl. 15.00 i foreningens telt på stranden ved udsigtspladsen for enden af Strandgårdsvænge. 1. Valg

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Februar 2007 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Sidste tilmelding til Foredrag onsdag den 28. februar FOREDRAG Kostkompasset mandag den 5. marts kl. 19.00 Generalforsamling torsdag den 15. marts kl. 19.30

Læs mere

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN 14. marts 2005 Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 14. marts 2005 kl. 19.30. Sted: Korsagergård, salen. Der var repræsenteret 33 grundejere (plus 13 fuldmagter). Formanden, Frank Keller bød

Læs mere

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 6 Juni 2015 34. årgang Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni Formandens hjørne Skt Hans Ronetværk Kommende arrangementer Aktivitetskalender Faaborg Roklub,

Læs mere

SØLLERØD GRUNDEJERFORENING. Velkommen til Generalforsamling 2015

SØLLERØD GRUNDEJERFORENING. Velkommen til Generalforsamling 2015 SØLLERØD GRUNDEJERFORENING Velkommen til Generalforsamling 2015 Velkommen Aftenens program: Generalforsamlingens formelle del (Dagsordenen) Spørgsmål til Rudersdal kommune Erik Mollerup, Court Møller og

Læs mere

2) Bestyrelsens beretning for det forløbende år Formanden Robert Justesen refererede årets gang i hovedpunkter.

2) Bestyrelsens beretning for det forløbende år Formanden Robert Justesen refererede årets gang i hovedpunkter. Generalforsamling 26. April 2017 Dagsorden 1) Valg af dirigent og referent Robert bød velkommen og foreslog Søren Schmidt som dirigent og Kirsten Gibson som referent. De modtog valget og blev begge valgt.

Læs mere

REFERAT. Distriktsmøde, 8. marts, 2019 kl

REFERAT. Distriktsmøde, 8. marts, 2019 kl DISTRIKTØSTSJÆLLAND REFERAT 11. marts 2019 Distriktsmøde, 8. marts, 2019 kl. 13.00 Deltagere: Per Egelund(PE), Søren Pirmo(SP), Bo Ulrik Munch(BUM), Otto Andersen(OA), Rudi Bjerregaard(RB) 1. Godkendelse

Læs mere

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Der var fremmødt 25 personer repræsenterende 18 parceller. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen pegede på Hans Østergaard nr. 84.

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken den 07-05-2017 på Kulhuse Kro. Generalforsamlingen havde samlet 28 deltagere, der repræsenterede 20 parceller. Foreningens formand

Læs mere

TJERNESKUDDET. Er det en supernova? EDLEMSBLAD FOR ØSTJYSKE AMATØR ASTRONOMER. December 2006. ØAA-medlemmer ude i det fri.

TJERNESKUDDET. Er det en supernova? EDLEMSBLAD FOR ØSTJYSKE AMATØR ASTRONOMER. December 2006. ØAA-medlemmer ude i det fri. TJERNESKUDDET EDLEMSBLAD FOR ØSTJYSKE AMATØR ASTRONOMER Er det en supernova? ØAA-medlemmer ude i det fri. December 2006 ØSTJYSKE AMATØR ASTRONOMER Ole Rømer Observatoriet Observatorievejen 8000 Århus www.oeaa.dk

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016.

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab til godkendelse på generalforsamlingen. 4. Behandling af indkomne forslag. 5. Fastsættelse af

Læs mere

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter.

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Generalforsamling 2017 Fredericia. Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Formanden Tom Winther bød velkommen til Contrast

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 _/) _/)_/) _/)_/) _/) SYDKYSTENS SEJLKLUB Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 Til generalforsamlingen var fremmødt 39 medlemmer. Formand Erik Skov Rasmussen bød velkommen

Læs mere

Opgaver. Administration

Opgaver. Administration Referat af GENERALFORSAMLING i Jydsk Naturhistorisk Forening mandag 8. februar 2016 kl. 19-20 på Naturhistorisk Museum i Århus. 1. Valg af dirigent. Eigil Holm blev valgt som dirigent 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

Marts 2016-38. årgang

Marts 2016-38. årgang Marts 2016-38. årgang Bestyrelse og redaktion Formand: Jørgen Prip Byagervej 97 8330 Beder Tlf.: 42 13 46 07 Næstformand: Jørn Rasmussen Rådhusgade 82 8300 Odder Tlf.: 40 47 76 47 Mail: jsra82@gmail.dk

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR SPORVEJSFUNKTIONÆRENES FRIMÆRKEKLUB ÅRHUS

MEDLEMSBLAD FOR SPORVEJSFUNKTIONÆRENES FRIMÆRKEKLUB ÅRHUS MEDLEMSBLAD FOR SPORVEJSFUNKTIONÆRENES FRIMÆRKEKLUB ÅRHUS At dyrke filateli, er at samle frimærker På den måde DU bedst kan li!! NR. 4. 2015 27. Årgang SPORVEJSFUNKTIONÆRERNES FRIMÆRKEKLUB Marselis Boulevard

Læs mere

SØLLERØD GRUNDEJERFORENING. Velkommen til Generalforsamling 2016

SØLLERØD GRUNDEJERFORENING. Velkommen til Generalforsamling 2016 SØLLERØD GRUNDEJERFORENING Velkommen til Generalforsamling 2016 Velkommen Aftenens program: Generalforsamlingens formelle del (Dagsordenen) Spørgsmål til Rudersdal kommune Erik Mollerup, Court Møller og

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling mandag den 21. marts 2011 på Vinettig, V. Hornstrupvej 4, 7300 Jelling. Foreningen Sten ager Mølles Venner

Referat af ordinær generalforsamling mandag den 21. marts 2011 på Vinettig, V. Hornstrupvej 4, 7300 Jelling. Foreningen Sten ager Mølles Venner Referat af ordinær generalforsamling mandag den 21. marts 2011 på Vinettig, V. Hornstrupvej 4, 7300 Jelling. l Foreningen Sten ager Mølles Venner I generalforsamlingen deltog 55 medlemmer. Formanden bød

Læs mere

1/, STENKLUB JYSK STENHUGGEREN. medlemsblad for. AMATORGEOLOGISK FORENING AARHUS MEoLEM AF OANSK AMATORGEOLOGISK UNION.

1/, STENKLUB JYSK STENHUGGEREN. medlemsblad for. AMATORGEOLOGISK FORENING AARHUS MEoLEM AF OANSK AMATORGEOLOGISK UNION. 1/, / -_ STENHUGGEREN JYSK medlemsblad for STENKLUB AMATORGEOLOGISK FORENING AARHUS MEoLEM AF OANSK AMATORGEOLOGISK UNION 8 Argang nr 2 april 1982 EN GOD IDE! (?). - oet er be~rket. at TORDENSTENEN, vestjysk

Læs mere

AMATHRGEOLOGISK FORENING AARHUS MEOLEM AF OANSK AMATHRGEOLOGISK UNION. total nr 35. december Argang nr 4

AMATHRGEOLOGISK FORENING AARHUS MEOLEM AF OANSK AMATHRGEOLOGISK UNION. total nr 35. december Argang nr 4 AMATHRGEOLOGISK FORENING AARHUS MEOLEM AF OANSK AMATHRGEOLOGISK UNION 11 Argang nr 4 december 1985 total nr 35 Mineraler og kniplinger i Harzen. 28-29/9 1985 Efter at Leo pa et l0rdagsm~de havde fortalt,

Læs mere

Generalforsamling Rebild TrialSport

Generalforsamling Rebild TrialSport Generalforsamling 2018 Rebild TrialSport Referat 1: Valg af dirigent og referent. Henrik Arvad valgt til ordstyrer Thomas Ertmann valgt til referent. Ordstyreren konstaterede at der er kaldt rettidigt

Læs mere

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1 Referat 1. Dirigent Per (nr. 24). Generalforsamlingen er lovlig varslet erklæres lovlig og beslutningsdygtig 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2009

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2009 S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2009 Der GENindkaldes herved til Distriktsgildeting Dagsorden iflg. Østjysk Distriktsgildes vedtægter Mandag den 11.

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6 DATO 22. februar 2017 STED Chr. VI Overdrevskro TID 19.00 DELTAGERE Kredsbestyrelsen og udvalgsformænd: Bjarne Haulund, René Pedersen, Erik Danielsen, Jan Jensen, Anette Knudsen, Bent Blom, Mai-Britt Lindevang,

Læs mere

3. Formandens beretning i Seniornet 2005.

3. Formandens beretning i Seniornet 2005. Generalforsamling Senior Net Nordfyn Mandag d. 20. marts 2006 Ca. 30 medlemmer var mødt frem, incl. bestyrelse. Generalforsamlingen blev indledt med, at deltagerne blev bud på kaffe med horn og lagkage

Læs mere

Referat fra Lollands Banks ordinære generalforsamling onsdag den 6. april 2016

Referat fra Lollands Banks ordinære generalforsamling onsdag den 6. april 2016 Nasdaq Copenhagen A /S Nikolaj Plads 6 1007 København K. Nakskov, den 6. april 2016 Ref: Direktionen / la Selskabsmeddelelse nr. 4 / 2016 Referat fra Lollands Banks ordinære generalforsamling onsdag den

Læs mere

PROGRAM FOR 2019 POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED

PROGRAM FOR 2019 POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED PROGRAM FOR 2019 POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED 1 Postpensionisterne siger velkommen til 2019 Tirsdag den 15.01.2019 Kl. 13.00 mødes vi igen til en hyggeeftermiddag, hvor vi vil byde det nye år velkommen.

Læs mere

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI 45. ÅRGANG Nr. 2 september 2014 Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt Gymnastik program 2014-2015 Damer/herrer Skolen på La Coursvej Emil Chr. Hansens

Læs mere