Referat af generalforsamling 13. marts Se dagsorden her

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af generalforsamling 13. marts Se dagsorden her"

Transkript

1 Referat af generalforsamling 13. marts Se dagsorden her 1. Valg af dirigent: Ditte Pedersen, Silkehalegangen 8 blev valgt. Dirigenten konstaterer, at generalforsamlingen er lovligt indkaldt i følge foreningens vedtægter. 2. Valg af stemmetællere: Lone Fredriksen, Lene Weng og Kent Rasmussen 3. Bestyrelsens beretning ved formand Jimmy Jørgensen - Se beretningen her Spørgsmål og kommentarer til beretningen: Inge Rasmussen, Musvitgangen 4, spurgte om der ikke kunne stå på ventelisten om man er passive/aktive. Det skal undersøges om det er i strid med persondataloven. Inge Rasmussen spurgte også om, hvor lang tid der må gå fra havebyt til salg? Formanden svarer, at der normalt går ca. 3 måneder dog ikke ved byggesager. Formanden vil bede de to haver om at få bestilt vurdering. Stine Joensen Musvitgangen 45 spurgte i forhold til Københavns Kommunes byggesagsbehandling om det ændres for dem som har fået byggegodkendelse. Formanden svarede nej. Patric Leis, Skovskadegangen 29: Er indvendige ændringer omfattet af de nye regler? Formanden svarede nej. Henrik Christensen Musvitgangen 23, kom med et indlæg om kloakudvalget arbejde. Udvalget har i det forløbne år arbejdet med følgende spørgsmål: - Tidshorisonten for påbegyndelsen af kloakering er 6-7 år - Forslag fra kommunen vil blive udsendt til høring i efteråret 2018, hvor det vil fremgå om haveforeningen kun skal kloakeres eller om tagvandet skal separeres, så der skal nedlægges to ledninger og et forslag til en finansierings model. Udvalget har fremsendt en alternativ finansierings model, som er sendt til Københavns kommune, Indkøb og ejendomme, som har med selve finansieringen at gøre. - Kloakudvalget har rejst spørgsmålet vedr. det paradokse i, at vi som lejere skal betale for nedlæggelse af kloaker, idet vi er lejere indirekte af Kommunen og som sådan ikke kan tage denne installation med, i så fald at foreningen skulle blive flyttet til et andet sted, og at vi ikke kan optage egne lån, såfremt kommunen ikke kommer med et forslag. Det skal bemærkes, at det er Kommunens hensigt, at de betaler for selve hovedledningerne og at hver havelejer skal betale for stikledningerne, i sidste ende vil løbe op i et anseeligt beløb, idet det skal udføres at autorisereret firmaer. - Det er udvalgets fremtidige opgave at afvente kommunens hørings udspil, så vi kan få mest indflydelse på den kommende beslutning, samt afklare problemerne med overfladevandet, da det vil være ulovligt at aflede dette til kloak- og separerings ledningerne. Beretningen blev vedtaget enstemmigt.

2 4. Regnskab ved kasserer Susanne Petersen Regnskabet blev vedtaget. 5. Budget ved Jimmy Jørgensen Budget blev vedtaget. 6. Indkomne forslag fra medlemmer og bestyrelse - Se forslagene her Bestyrelsen forlagde forslag til nye ordensregler Spørgsmål og kommentarer til de nye ordensregler Vandmand Gert Hansen, Skovskadegangen 4, var glad for at der i nye ordensregler står, at der skal være frit omkring stophanen. Hanne Axilgård Fuglekongegangen 19 spurgte om hvor bred skal havegangen være, for at der skal kunne komme et udrykningskøretøj forbi? Jimmy svarede at hækken skal klippes så tæt man kan. Det vil blive påtalt af det grønne udvalg, hvis hækken er for bred. Erik Findval Musvitgangen 9, mente at havegangen skal være 3m. Formanden mente ikke det står nogen steder. Jan Kristensen Musvitgangen 49, konstaterede at hjertestarteren er i et aflåst rum. Formanden svarede at der er åbent i sommerhalvåret. Ditte Petersen, Silkehavegangen 8, forslog at man skrev på døren at nøglen til porten passer. Forslaget om nye ordensregler blev vedtaget enstemmigt. Forslag om elektronisk kommunikation i vedtægter: Forslaget blev vedtaget. Forslag om støjhegn indsendt af Henning Lassen Musvitgangen 2. Spørgsmål og kommentarer: Henning opfordrer til, at der arbejdes videre med forslaget vi kender ikke priser og om kommunen kan godkende, at vi opfører et støjhegn. Henrik opfordrer til at bestyrelsen arbejder videre med forslaget og fremlægger et endeligt forslag til næste generalforsamling. Patric Leis, Skovskadegangen 29, spurgte hvor man kan se lokalplanen. Svaret er: På kommunens hjemmeside: Det blev vedtaget at arbejde videre med forslaget.

3 7. Valg Generalforsamlingen opfordrer Jimmy Jørgensen til at fortsætte. Jimmy modtog opfordringen og fortsætter. Valg af bestyrelse Palle Hammerager - ønskede genvalg Per Steenberg - ønskede ikke genvalg Ditte Pedersen, Silkehavegangen 8 og Kim Høyby, Kernebidergangen 8, stillede op. Formanden gjorde Kim opmærksom på, at han ikke både kunne være bestyrelsesmedlem og skraldemand. Kim trak sit kandidatur. Da Kim trak sig, stillede bestyrelsessuppleant Marion Dardecker, Musvitgangen 6, op. Der blev fortaget skriftlig afstemning, med følgende stemmeafgivelse: Ditte Pedersen 56 stemmer Palle Hammerager 37 stemmer Marion Dardecker 36 stemmer Ditte Petersen og Palle Hammerager blev valgt. Valg af suppleanter Allan William Christensen - ønskede genvalg Klaus Halberg Rasmussen - ønskede genvalg Marion Dardecker - ønskede genvalg Inge Bugge, Fuglekongegangen 35, stillede op. Det blev vedtaget at udvide bestyrelsen, så alle 4 blev valgt. Valg af revisor Annie Sølvskov Henning Lassen Suppleant: Evy Elgås Valg af formand for vurderingsudvalg Birgitte Hedegård blev valgt. Valg til vurderingsudvalg Kim Boss Jørgensen og Frank W. Hansen ønsker genvalg. Nye kandidater: Steen Schnipper og Alice Gielfeldt Alle blev valgt. Valg af festudvalg Pia Mårtensson, Britta Bartholdy og Carsten Roslund Marlene Løkken og Evy Elgsås er nye kandidater Alle blev valgt.

4 8. Eventuelt Gert Hansen, Skovskadegangen 4, låget til vandmåleren kommer til at ligge oven på vandmåleren sæt den selv på, når du skal bruge vand eller ring til mig, så kommer jeg og sætter den på. Inge Rasmussen, Musvitgangen 4, forslog at billeder fra haverne kommer på hjemmeside i stedet for Facebook Ditte svarede, at man kan sende dem til hende, så vil hun få dem lagt på hjemmesiden. Camilla Musvitgangen 19, kommenterede at der er ingen mailadresse på hjemmesiden Der blev svaret, at det vil der komme. Marion Dardecker (Bebber), spurgte hvad der er blevet af legepladsudvalget Marlene Løkken svarede at vi arbejder på sagen men har koncentreret os om kloakudvalget. Det har også været svært, fordi legepladsen var oplagsplads for el-arbejdet. Henrik Christensen henstiller til børnefamilierne om at tale med Marlene i forhold til legepladsen om evt. forandringer. Tina Hansen, Skovskadegangen 21, udtrykker glæde over debatten om Tutten sidste år og over løsningen. Alice Frederiksen, Skovskadegangen 12, spurgte om der kommer referat fra generalforsamlingen. Ditte Petersen svarede, at det som de tidligere år kommer på hjemmesiden. Kim Høyby, Kernebidergangen 8 (skraldemand) understreget at der kun må sættes en affaldssæk ud foran havelågen, og at den Ikke må være for tung.

5 Generalforsamling Tilbage til referatet Tirsdag 13. marts 2018 kl. 18:30 Øresundsvej 4 På loftet 2300 København S Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetæller 3. Bestyrelsens beretning Ved formand Jimmy Jørgensen 4. Regnskab for perioden Ved kasserer Susanne Petersen 5. Budgetforslag for perioden Ved formand Jimmy Jørgensen 6. Indkomne forslag fra medlemmer og bestyrelse Nye ordensregler (vedlagt) Støjhegn (vedlagt) 7. Valg Valg af formand Jimmy Jørgensen - ønsker ikke genvalg Valg af bestyrelse Palle Hammerager - ønskede genvalg Per Steenberg - ønskede ikke genvalg Valg af vurderingsformand Evy Elgsås - ønsker ikke genvalg Valg af vurderingsudvalg Kim Boss Jørgensen og Frank W. Hansen ønsker genvalg. Valg af revisor Annie Sølvskov - ønsker genvalg Valg af festudvalg Pia Mårtensson, Britta Bartholdy og Carsten Roslund - ønsker genvalg 8. Eventuelt

6 GENERALFOSAMLING Torsdag den 16. marts 2017 Nyt fra kommunen Tilbage til referatet Kære medlemmer Der vil ske en hel masse nye ting i 2018 her tænker jeg først og fremmes på byggesagsbehandling som skal foregå i en periode hos center for byggeri i teknik og miljøforvaltningen, Bestyrelsen har medsendt kommunens breve sammen med indkaldelsen om at kredsen ikke kan godkende byggeriansøgninger Det store spørgsmål er hvor længe er behandlingstid, og hvor meget koster det at få behandlet en byggesag, det er der ikke svar på endnu Der er kommet nyt it vurderingsværktøj som er tilgængelig på forbundets hjemmeside, i den forbindelse vil kredsen til foråret udbyde kurser. Der er vedtaget nye regler for behandling af personoplysninger, som træder i kraft den 28 maj Det skal sikre bedre kontrol og beskyttelse af personoplysninger, forbundet er ved at udarbejde et regelsæt. Kredsen forhandler i øjeblikket med Københavns Kommune om byggesagsbehandlingen, idet kommunen har meldt ud at byggeri i kolonihaveforeninger skal opfylde de meget omfattende og detaljerede bestemmelser i byggereglementet af 2015, dette fordi vores foreninger i Københavns kommune ikke er omfattet af en lokalplan eller en tinglyst deklarationer på de enkelte foreninger Københavns ejendomme som ejer vores grunde er i gang med at udarbejde en deklaration der skal indeholde bestemmelser om størrelse og placering af et kolonihavehus skelafstand maksimalhøjde m. v. Deklarationen skal godkendes af teknik og miljøforvaltningen som er den offelige myndighed og herefter tinglyse på alle havearealerne som ejes af Kbh. kommune Der arbejdes mod at dette arbejde kan være færdig august 2018 Indtil da skal 1. Ansøgning om byggetilladelse afleveres til h/f bestyrelsen som kontrollerer størrelsen på byggeriet skelafstand og m2 2. Ansøgning om byggetilladelse sendes til kolonihaveforbundet kreds i hovedstaden syd/ kolonihave-kreds1@mail.dk 3. Ansøgning om ejer fuldmagt fra Kbh. ejendomme og indkøb skal ske online via https//kobenhavnsejendomme.kk.dk hvorefter det klikkes på fanen r og derefter klikkes på ansøgning om fuldmagt /byggetilladelse, herefter udfyldes ansøgnings formularen og der skal vedhæftes en beskrivelse af byggeriet inklusiv målfaste tegninger samt tilladelse fra kolonihaveforbundet kreds 1 hovedstaden syd 4. Ansøgning om bygge tilladelse skal sendes til Kbh. kommunes byggemyndighed center for byggeri som høre under teknik og miljø forvaltningen

7 Kloakering Forbundet og kredsen er startet forhandlinger med kbh. kommune angående en kommende kloakering i kolonihaver Det blev oplyst at de samlede omkostninger pr havelod kommer til at ligge et sted mellem 75, ,000 afhængig af konkrete miljømæssige forhold i de enkelte haver samt at hofor mulighed for at reducerer tilslutnings bidraget Det blev gjort klart, at udgiften mellem finansieres af Københavns ejendomme med annuitetslån over 30 årig periode til markedsrente Som udgangspunkt omfatter mellem finansiering kun hoved og stikledning pumpestationen og tilslutningsbidrag, Forbundet opfordre kommunen til at overveje om de interne hus installationer på det enkleste havelod fra skelbrønd og ind kunne mellem finansieredes på samme vilkår som den øvrige del af kloakering Samtlige foreninger vil blive varslet 5 år før arbejdet går i gang i foreningen Der vil blive udarbejdet et informationsbrev til de berørte kolonihaver hvilken sker til april 2018 Spildevands planen forventet politisk behandlet dem 9 marts 2018 og sendt i høring august 2018 Planen forventes at blive endelig vedtaget i starten af 2019 med 5 års varsel det betyder at arbejdet tidligst kan begynde i 2024 Bopælspligt Bestyrelsen har medsendt kommunens skærpet krav til bopælspligt og vores forening har derfor fået nogle problemer da vi har medlemmer der bor uden for kbh. kommune, det er jo muligt i dag at få to underskrifter på lejekontrakt, og hvad gør vi hvis den ene flytter uden for kommunen, vi har bedt forbundets juridiske afd. om et svar og evt. en dispensation da h/f medlemmer har boet i h/f i mange år. Vinterovernatning Sidste år på generalforsamlingen blev bestyrelsen kritiseret for ikke at gøre nok for at kontrollerer om medlemmerne overnatter i vinterhalvåret da dette er forbudt Efter generalforsamlingen blev vi orienteret om at der var flere haver som overnattede. Vi har gennem vinterhalvåret påset om det kunne være rigtig, vi har ikke kunne se nogle der overvintre i h/f ulovligt vi har henvendt os til forbundets advokat, som svarer at det er lovligt at opholde sig i kolonihavehuset så længe man ikke overnatter inden for en rimelig tids faktor Venteliste Bestyrelsen har medsendt i indkaldelsen kommunens krav til vores venteliste så alle kan læse kravene der er jo en del medlemmer der spørger til de konkreter regler, der er i øjeblikket 188 på ventelisten, ud af de første 40 på listen er der 14 aktive, vi har søgt kredsen om at få lov til at lukke ventelisten i nogle år grundet det meget store antal opskrivninger, men vi har ikke fået svar endnu. Mail adresser Bestyrelsen har som forslag stillet nogle regler op omkring udsendelse af post på vores mail adr. da post er blevet en meget dyr og langsom affære det gør det nemmere og hurtigere at orienterer alle i h/f forslaget bliver fremlagt senere.

8 Vurderingsudvalg Det er nødvendig for h/f at finde nogle medlemmer der kunne tænke sig at være med til at vurderer vores haver når de skal sælges i øjeblikket er der to med licens og en på vej til kursus, vi kunne godt bruge 2-3 medlemmer mere det bliver behandlet senere under valg, i år er der 4 haver der er vurderet af vurderingsudvalget og to er på vej, Nyt koncept pr. 1 januar kaldt vurderingsportalen hvor vi kan hente de nye vurderingsregler som vi skal benytte ved alle kommende vurderinger Foreningsportalen Nyt foreningsportal hvor h/f skal ændre adresser tlf. mail have nr. o.l. det bliver også muligt for medlemmer selv at ændre adr. o.l. på det man kalder intranet og medlemmer kan kontakte kolonihaveforbundet direkte. Forbrugerprisindeks anvendes i forbindelse med vurdering og værdiansættelse af have og bebyggelse, og det nye indekstal er gældende for kalenderåret Forbrugerindekstallet er tilbageført til 100,00 El - Dong H/f besluttet på ekstra ordinær generalforsamling, at dong som hedder ørsted i dag skulle overtage el nettet i h/f Der blev skrevet kontrakt aug så man kunne starte op i 2016 men det første byggemøde blev den 7 februar 2017 grave arbejdet blev sat i gang, Det store hovedkabel blev planlagt til at være færdige i april 2017, samtidig gik bravida sammen med h/f i gang med at syne og godkende vores målerrammer, så vi kunne få et overblik over fejl og mangler Det skulle vise sig at fejl var der mange af, det er nu et overstået kapitel i h/f historie Der er dog tre haver som ikke har fået måler endnu, en som er glemt og ikke er tilmeldt en som ørsted ikke vil havde som kunde og en som bare mangler måler Alle tre bliver der arbejdet på, men husk alle nye havemedlemmer I skal selv tilmelde jer for at sikre jer strøm i fremtiden. Præmiehaver i 2017 blev Have * Gerda zinglesen musvitgangen 25 * Katja Rasmussen musvitgangen 60 * Merethe & jan Grip kernebiddergangen 2 Gerda er en af de 11 ærespræmier som gives af kredsen for alle h/f i København Det var de 3 haver der løb med præmierne, Som I ved indstiller vi 6 haver til kredsens havekonsulent, og som vælger de haver ud som skal have præmie, Præmiehaverne bliver inviteret af haveforeningen til frokost hvor kolonihaveforbundets præmier bliver overrakt af formanden, Tillykke med præmierne

9 Fester Der er gået et år mere med en række gode fester, særligt vil vi nævne den gode musik underholdning, og de fine boder og tombolaer, det var også muligt at få kaffe og kage til børne høst festen Fastelavnsfest måtte aflyses da der ikke var tilmeldingers nok Sankt hans med bål og sang og så slutter festudvalget året af med julehygge i kulturhuset, Fest udvalget skal have meget ros og tak for de gode fester, h/f håber de tager en tørn til næste år Til alle foreningsmedlemmer støt op om foreningens fester og vær lidt sociale. Herrens veje DR. Var på besøg i h/f for at optage nogle afsnit til herrens veje som blev optaget musvitgangen 18 dr var på besøg i to dage børnefesten fik 2000 kr. af dr. Til en stor iskage og de takkede mange gange for at de måtte optage nogle afsnit Jubilæum Året 2019 har h/f 90 års jubilæum så der er lidt at tage fat på Pligtarbejde. H/f indkaldes til pligtarbejdet ifølge vedtægterne 8 I år er det 14 haver der ikke kunne deltage det var ikke så godt, det er rart med den store opbakning der er, det får vi brug for da der er mange store opgaver vi skal havde udført, affalds sortering, maling af foreningens plankeværker, måske grus på gangene hvis vi har kræfterne til det samt andre små opgaver, Det kan ikke undgås at det slår gnister en gang imellem, mellem bestyrelsen og medlemmerne det er selvfølgelig ubehagelig for foreningen Men bestyrelsen vil fast holde at pligtarbejde er fra kl. 800 til kl for alle medlemmer, Har man ikke lyst til at drikke kaffe sammen med andre medlemmer den første time når vi planlægger dagens arbejde så møder man op kl 800 som alle andre Pligtarbejdet om vinteren, er lidt vanskeligere at indkalde til, men vi er så heldige at kim gibsø har tilbudt at klare den opgave, vorherre er i godt humør for tiden, så vi slipper billigt med sne, Desværre er der få haver der udebliver for pligtarbejde, vi vil godt gøre opmærksom på, at vi som forening har visse forpligtelser, at feje rødmellemvej, og dige vej, at holde toiletter, kulturhus, kontor og diverse grønne områder rene og vedligeholde vores huse og anlæg og så er der driften af storskral og grøn container samt salg af haver. Og så er der Alle festerne, hvis vi skulle betale os fra det ville havelejen blive væsentlig højere Åbning af vand Åbning af vand første april hvis vejret tillader det, sidste år gik det godt da det ikke blev hård frost De medlemmer der beder om at få tidlig vand på stregen 1 april og åbner for vandet ind til huset, pak venligst måleren ind, så den ikke frostsprænger, Men under alle omstændigheder, luk for vandhanen inde i huset, Og på jeres stophane i haven inden i går hjem, det er på eget ansvar hvis der kommer vandskader, Pas på jeres gamle rør i jorden de kan være utætte og det er dyrt når vandet ligger og siver hele sæsonen, Det er jeres egen ansvar efter måler.

10 Storskrald Storskrald i haveforeningen er en ordning som forsætter Medlemmerne kommer af med en masse skrald, også skrald der ikke, høre hjemme som storskral Ikke alt er lige efter bogen så sortering af storskraldet må vi gøre bedre i 2018 Vi har nu gennem en årrække haft storskrald og grøn container hver mdr. og det forsætter i 2018 Første gang bliver den 1 maj men husk Storskrald er kasseret indbo, Det gælder dog ikke, *elektronisk affald, *pvc *imprægneret træ, *papir, Pap, *glas og haveaffald *Grøn container kommer som storskrald en gang om mdr. Første gang bliver den 17 april Tak til alle de medlemmer som stiller der arbejdskraft til rådighed når der er storskrald og grøn container, Storskrald container koster kr og grøn container 1500 *Hvidevare tv, fjernsyn, køleskabe, elektronik affald, o.l. vi stiller det ved siden af glascontaineren så forsøger bestyrelsen at hjælpe jer af med jeres hvidevare Men husk at køleskabet skal tømmes og der må ikke være olie i frituregryden Toilet tømning Toilettømning i vores toilethus, vi tømmer vores lortespand før kl. 9 om morgen, og efter 9 om aften. Men tiderne skifter nogle medlemmer har fået nye smarte muldtoiletter, husk at pakke det godt ind og følg forskrifterne i aflevering af affald fra muldtoiletterne h/f Beholderen for camping toiletterne vil blive tømt hver uge i hele sæsonen Ræve Vi har en del ræve i vores forening det er nu andet år vi indfanger ræve i år var det 5 StK der gik i fælden og som blev afhentet af jægerforbundet bestyrelsen håber at problemet er løst Marketenderi Vores marketenderi har ligget stille 2017 men det er lykkes at skrive kontrakt med købmand Erik, og det glæder vi os meget til Der er dog nået indvendig vedligeholdelse der skal gøres før Erik kan åbne tutten Men den opgave bør ikke værre nået problem for h/f Men tak til Erik som gør et forsøg på at få tutten i gang bestyrelsen håber at medlemmerne vil støtte det nye marketenderi Forslag Der er indkommet 3 forslag til behandling som bestyrelsen ikke har nogen mening om her i beretningen men afventer debatten, det er jo vores love vedtægter og ordensregler der vil blive behandlet i et af forslagene, Med disse ord vil bestyrelsen sætte sin beretning til debat. Tilbage til referatet

11 Når man har en kolonihave er det et medlemskab af en forening. Man har meldt sig ind i et forpligtende fællesskab. Ordenreglerne er sociale spilleregler, som handler om, hvordan man omgås i foreningen. Fællesområder Fællesområder er alt andet end de enkelte havelodder. Foreningens fællesområder skal være til gavn og glæde for alle foreningens medlemmer. Ophold på Pladsen efter kl. 21 er forbudt. Henlæggelse af affald af enhver art på fællesområderne er forbudt, med mindre andet er aftalt. Hunde må kun medtages på fællesområderne, hvis de føres i snor. Støj El- og motordrevne redskaber må ikke bruges på hverdage før kl. 8 og efter kl. 19. lørdage, søndage og helligdage før kl. 9 og efter kl. 18. Salg af haver Haver der udbydes til salg internt i foreningen gøres på følgende måde: Opslag på foreningens opslagstavler i 7 dage. Opslag på foreningens hjemmeside (hfrm.dk) i 7 dage. Højst anciennitet har førsteret. Medlemmer kan først skifte have efter et års medlemskab. Eksternt salg sker efter ventelisten, som kan ses på foreningens hjemmeside (hfrm.dk). Opskrivning på ventelisten sker i bestyrelsens kontortid hver den 1. onsdag i måneden fra kl fra maj til august. Opskrevne på ventelisten skal hvert år bekræfte deres opskrivning og betale 100 kr. Passivt opskrevne bevarer deres plads på ventelisten. De bliver først tilbudt have når de er aktive. Skift mellem aktiv og passiv status kan kun ske i forbindelse med den årlige bekræftelse af opskrivningen. Efter nej til 3 tilbud om køb af have rykkes man nederest på ventelisten. Pasning af have med mere Træer og større buske må ikke plantes nærmere end 1,5 m fra hække og grænsen til nabolodder. Mellem beplantninger med træer og buske i forhaverne, skal der holdes åbne felter. Haverne skal holdes fri for ukrudt og græsplæner skal slås regelmæssigt. Haverne skal henligge i ordentlig stand og affald skal opbevares under stor hensyntagen til naboer. Adskillelsen imellem det enkelte havelod og fællesarealerne må kun bestå af levende hegn.

12 Adskillelsen imellem det enkelte havelod og Dige Vej eller Røde Mellemvej skal bestå af levende hegn. Hegnet skal være sådan at det forhindrer adgang til haveforeningen. Højden af hække til fællesarealerne og mellem havelodderne må højst være 180 cm (iflg. hegnsloven). Det er forbudt at indrette afløb og faskiner på en sådan måde at foreningens dræn forurenes. Omkostningerne ved rensning og reparation påhviler det havelod som har forvoldt skaden. Markeringer af grænser mellem havelodder, som foreningen har anbragt, må ikke fjernes. Bebyggelserne Der må bygges på 15% af haveloddet areal. Byggereglerne fra Københavns Kommune gælder. Byggereglerne kan tilgås via foreningens hjemmeside (hfrm.dk). Al bebyggelse skal godkendes af bestyrelsens byggeudvalg inden det igangsættes. Tilbygninger og udvendige forandringer på husene, skal ligeledes godkendes af byggeudvalget inden de påbegyndes. Byggematerialer til senere brug skal opbevares inden for haveloddet. Materialer leveret på Pladsen skal fjernes inden for 24 timer. Under byggeri skal man respektere, at der bor folk i nærheden, og tænke sig godt om m.h.t. til støjende arbejde og lave aftaler med sine naboer. Byggeri undtager ikke havelejeres forpligtigelser overfor fællesskabet i haveforeningen som f.eks. hækklipning, renholdelse af havegange og pligtarbejde. Vand Foreningens stophane til haveloddets vandforsyning skal lukkes ved sæsonafslutning. Foreningen har ikke ansvar for vandskader i forbindelse med åbning og lukning af vandet. Efter foreningens stikledningsventil skal der monteres unioner til tilslutning af foreningens vandmåler, som bruges som grundlag for afregning af vandforbrug. Vandforsyningen skal til en hver tid gå gennem foreningens vandmåler. Dog kan dette fraviges, hvis der er risiko for frost. Vandmanden og bestyrelsen træffer beslutning herom. Installationen skal være tilgængelig for foreningens vandmand. Havegangene Havelejeren har pligt til at holde havegangen ud til midten ud for haveloddet fri for ukrudt og affald m.m. Bestyrelsens grønne udvalg kan udstede påbud om at bringe forholdene i orden med en frist på 14 dage hvis dette ikke er bragt i orden kan bestyrelsen få arbejdet udført for medlemmets regning. Havegangene må ikke blokeres af byggematerialer, leverede varer etc. Parkering på havegange og andre fællesarealer er forbudt. Al tung trafik person- og lastbiler er helt forbudt uden for sæsonen p.g.a. blødt underlag på fællesarealerne. Kørsel med køretøjer over 3500 kg på havegangene, undtaget hovedgangen til festpladsen, må kun ske med særlig tilladelse fra bestyrelsen. Der er generel fartbegrænsning i hele haveforeningen på 10 Km/h.

13 Det enkelte medlem har ansvar for at det er muligt for udrykningskøretøjer at passere på fællesområderne. Elinstallation Havelodderne forsynes af el-forsyningsselskaber og der afregnes direkte med disse. Al elinstallation skal overholde gældende love og regler. Vedligeholdelse af elinstallationen efter elmåleren påhviler den enkelte havelejer. Renovation Dagrenovation (en sæk) fjernes af foreningens skraldemand en gang om ugen i sæsonen. Affaldet skal indpakkes og opbevares forsvarligt, så afhentning/transport kan ske til mindst muligt gene for skraldemændene og ikke at tiltrække rotter. Der kommer efter behov en container til storskrald eller til grønt affald. Containerne må først benyttes efter kl 17. El-skrot kan henstilles i foreningshaven. Se i øvrigt opslag på tavler og på hfrm.dk. Toilettømning Tømning af toiletter skal ske i toiletbygningen i tidsrummet Foreningens fællestoiletter skal efterlades i rengjort og ryddelig stand. Marketenderi Bestyrelsen vælger og skriver kontrakt med en marketender, som sælger et udvalg af dagligvarer. Der henvises til kontakten mellem marketenderen og foreningens bestyrelse. Pligtarbejde Alle medlemmer deltager i pligtarbejde en gang i sæsonen. Lister om hvornår man skal deltage i pligtarbejde udsendes sammen med indkaldelse til generalforsamling, og kan også ses på tavlerne og på hjemmesiden. Bestyrelsen leder og fordeler arbejdet på pligtarbejdet. Udeblivelse fra pligtarbejde koster en afgift på 1000 kr. til foreningen. Ved bytning af pligtarbejde skal det meddeles skriftligt til bestyrelsen i foreningens postkasse. Hjertestarter og brandslukning Hjertestarter og brandslukker forefindes på festpladsen i det aflåste rum imellem Tutten og foreningens kontor. Ved brug meddeles dette efterfølgende til bestyrelsen, så vedligeholdelse og/eller genafskaffelse kan finde sted. Hvis rummet er aflåst bruges nøglen til foreningens porte. Kommunikation mellem medlemmer og bestyrelse Informationer fra bestyrelsen udsendes pr. mail. Medlemmer kan anmode om at fritagelse fra elektronisk kommunikation fra bestyrelsen. Kommunikation til bestyrelsen foregår pr. mail eller i foreningen postkasse. Tilbage til referatet

14 Haveforeningen Røde Mellemvej Bestyrelsen Forslag til ændring af hegnet ud mod Røde Mellemvej til et støjhegn. Det foreslås som en del af de fremtidige investeringer som foreningen står overfor, at hegnet ud mod Røde Mellemvej udskiftes med et støjhegn. Intensiteten af trafikken på Røde Mellemvej har udviklet sig over de sidste par år, i takt med områdets bebyggelse hvilket kun blive større inden for en kort årrække, bl.a. på grund af ombygningen af Amagerbrogade, men endnu mere på grund af lokalplanen "Urbanplanen Syd" som vil medføre opførelse af fleretagesejendomme samt butikker ud mod Røde Mellemvej. Det fremgår af lokalplanen at områdets trafik skal håndteres via Røde Mellemvej. Det fremgår også at trafikstøjen villigge på mellem DB, hvor grænseværdien for trafikstøj med åbne vinduer ligger på 46 DB og støjniveau på udendørsarealer ved boliger ikke må overstige 58 DB (kolonihaver anses ikke som bolig). Der er således vægtige grunde til at få skiftet hegnet ud med et støjhegn. Ved at få opsat et decideret støjhegn vil støjen blive reduceret væsentlig og ikke kun til glæde for haverne der ligger direkte ud til vejen. Der er udfor andre havekolonier, f.eks. på Kongelundsvej opsat støjhegn med beplantning, hvilket ligner en normal hæk og f.eks. er metrobanen bag havekolonien fået lavet beplantning op afbetonmuren, så det fremstår som en grøn mur. Med venlig hilsen R Henning Lassen Musvitgangen 2

15 Forslag om elektronisk kommunikation Bestyrelsen foreslår, at nedenstående tillæg indføjes i foreningens vedtægter som følger: Stk. l: Alle medlemmer skal om muligt oplyse til administrator. Et medlem bærer selv ansvaret for, at den oplyste adresse kan modtage beskeder, informationer, filer m.m. fra administrator eller bestyrelsen. Hvis medlemmet skifter adresse, skal medlemmet straks give administrator besked herom. Hvis medlemmet ikke opfylder sine forpligtelser, bærer medlemmet selv ansvaret for, at korrespondancen ikke kommer frem til medlemmet. Stk. 2: Når foreningen har registreret en adresse på et medlem, er bestyrelsen og administrator berettiget til fra dette tidspunkt alene at have elektronisk korrespondance med medlemmet og fremsende alle meddelelser, herunder bl.a. indkaldelser til og referater fra generalforsamlinger inklusive alle bilag, vand- og varmeregnskaber, opkrævninger, varslinger og påkrav af enhver art, inkassoskrivelser mv. Fremsendelse gælder også anden elektroniskfremsendelse. Stk. 3: Bestyrelsen og administrator kan i al korrespondance, både pr. post eller , henvise til at eventuelle bilag er gjort tilgængelige på foreningens hjemmeside eller på anden tilgængelig elektronisk platform. Nævnte bilag anses derved at være indeholdt i forsendelsen. Dette gælder uanset om der måtte være angivet andet i andre bestemmelser i nærværende vedtægt. Stk. 4: Uanset ovennævnte bestemmelser skal korrespondancen ske med almindelig post, såfremt lovgivningen stiller krav herom, at medlemmet ikke har oplyst adresse eller såfremt medlemmet har givet meddelelse til administrator om, at fremtidig korrespondance skal ske medalmindelig post. Stk. 5: Bestyrelsen er, uanset ovenstående bestemmelser, altid berettiget til at fremsende materiale, af enhver art til foreningens medlemmer med almindelig post.

Ordensregler Haveforeningen Røde Mellemvej

Ordensregler Haveforeningen Røde Mellemvej Ordensregler Haveforeningen Røde Mellemvej Når man har en kolonihave er det et medlemskab af en forening. Man har meldt sig ind i et forpligtende fællesskab. Ordenreglerne er sociale spilleregler, som

Læs mere

Referat fra generalforsamling den 16. marts 2017

Referat fra generalforsamling den 16. marts 2017 Referat fra generalforsamling den 16. marts 2017 - Se dagsorden her 1. Dirigent: Ditte Petersen, Silkehalegangen 8 blev valgt. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt men at

Læs mere

Referat af generalforsamling 12. marts Se dagsorden her

Referat af generalforsamling 12. marts Se dagsorden her Referat af generalforsamling 12. marts 2019 - Se dagsorden her 1. Valg af dirigent: Ditte Petersen, Silkehalegangen 8 blev valgt. Dirigenten konstaterer, at generalforsamlingen er lovligt indkaldt i følge

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BESTYRELSENS BERETNING 2017 2018 NYE MEDLEMMER Der er familieoverdraget 2 haver i løbet af beretningsåret. Bestyrelsen ønsker de nye medlemmer velkommen i foreningen. Det drejer sig om følgende haver:

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BESTYRELSENS BERETNING 2016 2017 NYE MEDLEMMER Der er solgt/familieoverdraget i alt 11 haver i løbet af beretningsåret. Bestyrelsen ønsker de nye medlemmer velkommen i foreningen. Det drejer sig om følgende

Læs mere

Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den kl Ungdomsgården, Skovvangsvej , Aarhus N

Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den kl Ungdomsgården, Skovvangsvej , Aarhus N Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den 10-3-2016 kl. 19.00 Ungdomsgården, Skovvangsvej 127-129, Aarhus N Referent: Else Marie Hansen Velkomst ved formand Iris Lykke Jensen

Læs mere

Ordensreglement for Haveforeningen Hjortespring

Ordensreglement for Haveforeningen Hjortespring Ordensreglement for Haveforeningen Hjortespring Maj 2017 15. reviderede udgave 1. Medlemmer af Haveforeningen Hjortespring er til enhver tid pligtige til at overholde dette ordensreglement. Adgang til

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BESTYRELSENS BERETNING 2015 2016 NYE MEDLEMMER Der er solgt 12 haver i løbet af beretningsåret. Bestyrelsen ønsker de nye medlemmer velkommen i foreningen. Det drejer sig om følgende haver: 116, 120, 125,

Læs mere

Søndervang nyt. Efterår 2008. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info

Søndervang nyt. Efterår 2008. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Søndervang nyt Efterår 2008 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer August 2008 På generalforsamlingen lovede bestyrelsen at undersøge muligheden for, at de enkelte

Læs mere

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 24. april 2016

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 24. april 2016 Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 24. april 2016 1. Godkendelse af dagsorden Der blev budt velkommen i lokalerne på Sønderbro. 27 havelejere var fremmødt. 2. Valg af dirigent Christian (have 70)

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Der afholdtes ordinær generalforsamling på Avedøre Bibliotek med følgende dagsorden: Ad 1. Valg af dirigent. 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Bestyrelsen foreslog Johnny Eriksen fra Aarhus Kredsen. Johnny blev valgt

Bestyrelsen foreslog Johnny Eriksen fra Aarhus Kredsen. Johnny blev valgt GENERALFORSAMLING Haveforeningen Solvangen indbyder sine medlemmer til den årlige generalforsamling. Lørdag den 24. marts 2018 klokken 11:00 til 14:00. Sted: Åby Bibliotek, Ludvig Feilbergs Vej 7, 8230

Læs mere

H. F. Ellebækhøj. Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948.

H. F. Ellebækhøj. Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948. H. F. Ellebækhøj Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948. 1 Foreningens navn er Ellebækhøj stiftet den 20. marts 1948. Foreningen, som efter lov af 2001, har status som varige

Læs mere

Søndervang nyt. Efterår H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Efterår H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Efterår 2006 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup Kære medlemmer Her på sensommeren vil jeg gerne benytte lejligheden til at sige tak for en god sæson i Søndervang. Det har været

Læs mere

Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00

Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00 Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00 62 medlemmer fra i alt 46 haver deltog i generalforsamlingen. Generalforsamlingen fandt sted i selskabslokalerne Præstevangsvej

Læs mere

Ordensregler. Brøndby Haveby afd.7

Ordensregler. Brøndby Haveby afd.7 Side 1/5 1 1.1 ne gælder for 1.2 Ved gentagne overtrædelser af ordensbestemmelserne kan 8 i vedtægterne træde i kraft. 1.3 Havelejeren er ansvarlig for enhver overtrædelse, der begås af havelejeren, dennes

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BESTYRELSENS BERETNING 2018 2019 NYE MEDLEMMER Der er solgt 4 haver i løbet af beretningsåret. Bestyrelsen ønsker de nye medlemmer velkommen i foreningen. Det drejer sig om følgende haver: 12, 30, 56 og

Læs mere

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Dagsorden Valg af dirigent Valg af stemmetællere Godkendelse af beretning Godkendelse af regnskabet Indkommende forslag A

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 26. maj 2013

Referat af ordinær generalforsamling 26. maj 2013 Referat af ordinær generalforsamling 26. maj 2013 39 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk

H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk Grundlagt i 1958 Velkommen i H/F Amager Strand. Haveforeningen består af 178 haver, fordelt på begge sider af Vågestien, henholdsvis den store og den

Læs mere

H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk

H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk Grundlagt i 1958 Velkommen i H/F Amager Strand. Haveforeningen består af 178 haver, fordelt på begge sider af Vågestien, henholdsvis den store (med bagerste

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

Søndervang nyt. Efterår 2007. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup

Søndervang nyt. Efterår 2007. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup Søndervang nyt Efterår 2007 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup Kære medlemmer August 2007 Her på sensommeren vil jeg gerne benytte lejligheden til at sige tak for en god sæson i Søndervang.

Læs mere

HF HØJVÆNGE Ågerupvej 100, 2750 Ballerup Tlf Link: Referat Generalforsamling 2014

HF HØJVÆNGE Ågerupvej 100, 2750 Ballerup Tlf Link:   Referat Generalforsamling 2014 Referat Generalforsamling 2014 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Agenda for Generalforsamlingen... 4 2.1. Valg af dirigent... 4 3. Bestyrelsens beretning over det forgangne år 2013... 4 4. Årsregnskabet

Læs mere

Brandforsikring Alle haver er med i foreningens kollektive brandforsikring. Årlig præmie opkræves med årsafregningen i januar (265 kr i 2019)

Brandforsikring Alle haver er med i foreningens kollektive brandforsikring. Årlig præmie opkræves med årsafregningen i januar (265 kr i 2019) Ørkilds ABC, 2019 En ufuldstændig samling af uskrevne regler og almen praksis. Gå ind på foreningens hjemmeside Vedtægter og lovstof for at se alle vedtægter. Badevognen Badevognen kan benyttes, hvis man

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Side 1 af 5 Antal andelshavere til stede: 34 stk. boliger. Ad 1: Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Torben,

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Grundejerforeningen Færgebakkerne. Orø

VEDTÆGTER. for. Grundejerforeningen Færgebakkerne. Orø VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Færgebakkerne Orø 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen FÆRGEBAKKERNE. Dens hjemsted er Orø, Holbæk Kommune. Grundejerforeningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Søndag den 30. marts kl. 11:00 i selskabslokalerne Præstevangsvej 10A, 8210 Aarhus V 49 haver repræsenteret (60 personer) l. Valg af dirigent Anette, have

Læs mere

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 23. april 2017

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 23. april 2017 Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 23. april 2017 1. Godkendelse af dagsorden Generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 19 havelejere var fremmødt. 2. Valg af dirigent Klaus (have 53) 3. Valg af referent

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FÆRGEBAKKERNE ORØ

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FÆRGEBAKKERNE ORØ VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FÆRGEBAKKERNE ORØ Stk.1: Foreningens navn er Grundejerforeningen FÆRGEBAKKERNE. Dens hjemsted er Orø, Holbæk Kommune. 1 Stk. 2: Grundejerforeningens formål er at varetage

Læs mere

Referart fra den ordinære generalforsamling H/F Sundbyvang 17. juni 2017

Referart fra den ordinære generalforsamling H/F Sundbyvang 17. juni 2017 Referart fra den ordinære generalforsamling H/F Sundbyvang 17. juni 2017 Dagsorden: 1. Velkomst v/formand Sebastian Francis Atkins 2. Valg af referent og dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 5.

Læs mere

Søndervang nyt Efterår 2013. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info

Søndervang nyt Efterår 2013. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Søndervang nyt Efterår 2013 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer august 2013 Igen i år har vores havekonsulent Lise-Lotte Juul Jensen udtaget 4 haver til Kolonihaveforbundets

Læs mere

ORDENSREGLER. April 2014

ORDENSREGLER. April 2014 ORDENSREGLER April 2014 1 Generelt 1. Nærværende ordensregler kan ikke tilsidesætte bestemmelserne i vedtægter og byggeretningslinier. 2. Medlemmer er forpligtet til at kende og overholde vedtægter, ordensregler

Læs mere

Vedr. Kolonihaveforbundet

Vedr. Kolonihaveforbundet 1 PFH Dokument af 22.11.2013 vedr. Kreds 1 & Tårnby kommune Til Fra Tårnby Kommune Palle Flebo-Hansen Dato 22.11.2013 Vedr. Kolonihaveforbundet Jeg har via internettet læst et referat fra repræsentantskabsmødet

Læs mere

Albertslund Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet.

Albertslund Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Albertslund. 14-03-2005 Referat af ordinær generalforsamling 28. februar 2005 1. Valg af dirigent Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Fremmødt: 37

Læs mere

ORDENSREGLER. April 2016

ORDENSREGLER. April 2016 ORDENSREGLER April 2016 1 Generelt 1. Nærværende ordensregler kan ikke tilsidesætte bestemmelserne i vedtægter og byggeretningslinier. 2. Medlemmer er forpligtet til at kende og overholde vedtægter, ordensregler

Læs mere

Vedtægter for Monsunvejs Vejlaug

Vedtægter for Monsunvejs Vejlaug 1 Foreningens navn og formål Foreningens navn er: Monsunvejs Vejlaug, Brøndby Strand. Foreningens formål er: at varetage medlemmernes fælles interesser i overensstemmelse med tinglyste deklarationer, offentlig

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling - lørdag d. 4. september 2010, kl. 14.00

Referat af ekstraordinær generalforsamling - lørdag d. 4. september 2010, kl. 14.00 Referat af ekstraordinær generalforsamling - lørdag d. 4. september 2010, kl. 14.00 Sted: H/F Brandhøj, festpladsen. Deltagere: Advokat Mads Kofod (rådgivende for H/F Brandhøj i forbindelse med kloakeringsarbejde),

Læs mere

4. Årsregnskabet med eventuel revisionsberetning. 5. Driftsbudgettet for det kommende år

4. Årsregnskabet med eventuel revisionsberetning. 5. Driftsbudgettet for det kommende år Referat at ordinær Generalforsamling i Sydgrænsen Mandag den 23. marts 2015. Formand Helle Stauning bød velkommen til generalforsamlingen og bad om 1 minuts stilhed for 3 medlemmer som ikke er hos os mere.

Læs mere

Generalforsamling Hf d. 22 marts 2018 Valg af dirigent : Ole Bøgh Sørensen Dagsorden godkendt Formandens beretning godkendt, vedhæftet som fil

Generalforsamling Hf d. 22 marts 2018 Valg af dirigent : Ole Bøgh Sørensen Dagsorden godkendt Formandens beretning godkendt, vedhæftet som fil Generalforsamling Hf. 1940 d. 22 marts 2018 Valg af dirigent : Ole Bøgh Sørensen Dagsorden godkendt Formandens beretning godkendt, vedhæftet som fil Regnskab godkendt. Mette have 200, spørger til forskel

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Lørdag den 12. april 2014 kl på Havnsø hotel. Dagsorden i henhold til vedtægternes 10

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Lørdag den 12. april 2014 kl på Havnsø hotel. Dagsorden i henhold til vedtægternes 10 INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 12. april 2014 kl. 10.00 på Havnsø hotel Dagsorden i henhold til vedtægternes 10 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetæller. 3. Beretning fra bestyrelsen

Læs mere

Referat. Generalforsamling Hf. Rosenvang. Torsdag den 6. april Energicenter Voldparken. Godkendt

Referat. Generalforsamling Hf. Rosenvang. Torsdag den 6. april Energicenter Voldparken. Godkendt Referat Generalforsamling Hf. Rosenvang Torsdag den 6. april 2017 Energicenter Voldparken Godkendt Mødet startede med middag og efterfølgende kom den lokale skorstensfejer Henrik på besøg og gav gode råd

Læs mere

Generalforsamling HF Egebæk, Februar 2017 Referat Referent: Bestyrelsesmedlem og sekretær Niels Høg

Generalforsamling HF Egebæk, Februar 2017 Referat Referent: Bestyrelsesmedlem og sekretær Niels Høg Generalforsamling HF Egebæk, Februar 2017 Referat Referent: Bestyrelsesmedlem og sekretær Niels Høg 1.Valg af dirigent: Ejner Christiansen, Have 3 blev valgt 1a. Forretningsorden for generalforsamlingen

Læs mere

Ordensregler for Haveforeningen Oldhøjen

Ordensregler for Haveforeningen Oldhøjen Ordensregler for Haveforeningen Oldhøjen Vedtaget på generalforsamlingen d. 25. marts 2007 Med ændring af 2.06 på generalforsamling 2011 og ændring af 1.06 og 3.03 på genforsamling 2014 1. Bestemmelser

Læs mere

Mandag den 30. april 2012 kl i Egely.

Mandag den 30. april 2012 kl i Egely. Til Medlemmerne af Grundejerforeningen "Strandlunden" 15. april 2012 Under henvisning til Grundejerforeningens vedtægter, 6, indkaldes herved til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen "Strandlunden"

Læs mere

Lejekontrakt mellem kolonihaveforening og havelodslejer i område med lokalplan. Postnr.: By: Tlf.nr.: Mobil:

Lejekontrakt mellem kolonihaveforening og havelodslejer i område med lokalplan. Postnr.: By: Tlf.nr.: Mobil: Lejekontrakt mellem kolonihaveforening og havelodslejer i område med lokalplan Kolonihaveforeningen fremlejer have nr. til: Navn: Adresse: Postnr.: By: Mail: Tlf.nr.: Mobil: Havens areal udgør: For lejemålet

Læs mere

Solstrålen. Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner.

Solstrålen. Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner. Solstrålen Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner. Vi havde en fantastisk dag med alt, hvad der hører sig til. Go mad, dejlige drikke, fremragende musik

Læs mere

GENERALFORSAMLING. B) Bestyrelsen stiller forslag om: At underskuddet fra budget 2016 finansieres via Solvangens egenkapital.

GENERALFORSAMLING. B) Bestyrelsen stiller forslag om: At underskuddet fra budget 2016 finansieres via Solvangens egenkapital. GENERALFORSAMLING Haveforeningen Solvangen indbyder sine medlemmer til den årlige generalforsamling. Lørdag den 19. marts 2016 klokken 11:00 til 14:00. Sted: Åby Bibliotek, Ludvig Feilbergs Vej 7, 8230

Læs mere

Haveforeningen Haugstedsminde Generalforsamling 11. februar 2017

Haveforeningen Haugstedsminde Generalforsamling 11. februar 2017 Haveforeningen Haugstedsminde Generalforsamling 11. februar 2017 34 haver var repræsenteret. 1. Valg af dirigent: Preben Nielsen (tidligere medlem af bestyrelsen) Dirigenten bad generalforsamlingen godkende,

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i H/F Sydgrænsen, mandag d. 29. juni 2009, kl. 19,00. Formand Jørgen Gyldenbo bød velkommen til generalforsamlingen.

Referat fra Generalforsamlingen i H/F Sydgrænsen, mandag d. 29. juni 2009, kl. 19,00. Formand Jørgen Gyldenbo bød velkommen til generalforsamlingen. Referat fra Generalforsamlingen i H/F Sydgrænsen, mandag d. 29. juni 2009, kl. 19,00. Formand Jørgen Gyldenbo bød velkommen til generalforsamlingen. 1. Valg af dirigent. Generalforsamlingen valgte Arne

Læs mere

HF VESTERVANG. Roskildes bedst beliggende havekoloni. Referat fra generalforsamlingen i HF Vestervang onsdag den 6. februar 2019

HF VESTERVANG. Roskildes bedst beliggende havekoloni. Referat fra generalforsamlingen i HF Vestervang onsdag den 6. februar 2019 Referat fra generalforsamlingen i HF Vestervang onsdag den 6. februar 2019 32 haver var repræsenteret på generalforsamlingen. 1. Valg af dirigent Edith, have 26 blev valgt uden modkandidat. Dirigenten

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen i Hf. Engly, 30. april, 2018

Referat af Generalforsamlingen i Hf. Engly, 30. april, 2018 Referat af Generalforsamlingen i Hf. Engly, 30. april, 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Michael Neumann, 88 2. Valg af referenter Rikke Dalsgaard, 75, Anders Bo Nielsen, 68. Mette Høj,44 Valg af stemmetællere

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinært bestyrelsesmøde 9. april 2014

Beslutningsreferat fra ordinært bestyrelsesmøde 9. april 2014 Indkaldt af: Referent: Deltager: Formand Lars M. Jensen Lars M. Jensen, Ejvind Wilms, Anny Petersen, Tom Atkins, Alice Dyssell, Søren R. Nielsen, Kim Johansen, Vagn Johnbeck, Afbud fra: Dagsorden 1. Godkendelse

Læs mere

Vedtægter. for GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE

Vedtægter. for GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE 1 NAVN. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE. Foreningens hjemsted er Sønderborg kommune med adresse for den til enhver tid valgte formand. Foreningens

Læs mere

Ekstraordinær Generalforsamling 21.04.2015 Gladsaxe Gymnasium

Ekstraordinær Generalforsamling 21.04.2015 Gladsaxe Gymnasium Dagsorden: 26. april 2015 1. Valg af dirigent(er) 2. Valg af stemmeudvalg. 3. Bestyrelsens endelige forslag ændringer af vedtægt som det blev forelagt og besluttet på den ordinære generalforsamling tirsdag

Læs mere

Grundejerforeningen Dyssegårdsparken Flinteøksen 4, 4700 Næstved

Grundejerforeningen Dyssegårdsparken Flinteøksen 4, 4700 Næstved GÆLDENDE BESTEMMELSER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DYSSEGÅRDSPARKEN Vedtaget den 21. marts 2017 Side 1 af 6 GÆLDENDE BESTEMMELSER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DYSSEGÅRDSPARKEN 1. Et hvert medlem af Grundejerforeningen

Læs mere

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 18 Juni 2013 Lathyrushaven Indhold: Glæd jer til årets sommerfest i Lathyrushaven Nu vi er ved sommeren - Nye

Læs mere

Søndervang nyt Efterår 2009

Søndervang nyt Efterår 2009 Søndervang nyt Efterår 2009 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer august 2009 Så er der snart kun halvanden måned tilbage af denne sæson, ja tiden går hurtigt,

Læs mere

Referat fra generalforsamling. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.

Referat fra generalforsamling. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19. GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra generalforsamling Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1.

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Formanden bød velkommen til generalforsamlingen. Punkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere

Smørmosenyt. Nr. 1 Marts 2018 HF Smørmosen, Klausdalsbrovej 294, hus Søborg tlf www. hfsmørmosen.dk

Smørmosenyt. Nr. 1 Marts 2018 HF Smørmosen, Klausdalsbrovej 294, hus Søborg tlf www. hfsmørmosen.dk Smørmosenyt Nr. 1 Marts 2018 HF Smørmosen, Klausdalsbrovej 294, hus 140 2860 Søborg tlf. 23 48 02 94 www. hfsmørmosen.dk Arbejdsdage 2018 kl. 09:00 12:00 Dato: Kontoret har åbent kl. 10:00 11:00 alle søndage

Læs mere

ÅR 2017 INFORMATIONSBREV NR. 1

ÅR 2017 INFORMATIONSBREV NR. 1 ÅR 2017 INFORMATIONSBREV NR. 1 Så er det atter tid til et rigtigt informationsbrev fra bestyrelsen i H/F Amager Strand. Der er kun en lille måned til at portene bliver åbnet igen, så her får du lidt information

Læs mere

Søndervang nyt Efterår 2012

Søndervang nyt Efterår 2012 Søndervang nyt Efterår 2012 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer august 2012 Årets præmiehaver er nu udtaget af vores havekonsulent Lise-Lotte Juul Jensen, og

Læs mere

H/F Grøndalsvænge Referat af generalforsamling d

H/F Grøndalsvænge Referat af generalforsamling d H/F Grøndalsvænge Referat af generalforsamling d. 1.4.2018 Tilstede: Have 1-2, 3, 4, 5, 7, 10, 11, 13, 14, 15, 18, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 32, 33, 34, 35, 38, 39, 40 Ikke tilstede: 6, 8, 9, 12,

Læs mere

Hf. Maglehøj Praktiske Oplysninger 2015

Hf. Maglehøj Praktiske Oplysninger 2015 Hf. Maglehøj Praktiske Oplysninger 2015 Bestyrelsen: Formand: Hans Chr. Kryger Havesalg- Ankesager It. Træffes Mandag 18-20 tlf.: 51895211 Kasserer: Maria Næss-Schmidt Træffes Onsdag 18-20 tlf.: 91883261

Læs mere

Grundeejerforeningen Fruekilden

Grundeejerforeningen Fruekilden Grundeejerforeningen 10-04-2014 Til Grundeejerforeningen s medlemmer. Emne: Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Ref.: Vedtægter for Grundejerforeningen. Grundejerforeningen indkalder herved til

Læs mere

Så nærmer tiden sig for en ny sæson i H/F Amager Strand og dermed også et informationsbrev fra bestyrelsen.

Så nærmer tiden sig for en ny sæson i H/F Amager Strand og dermed også et informationsbrev fra bestyrelsen. Så nærmer tiden sig for en ny sæson i H/F Amager Strand og dermed også et informationsbrev fra bestyrelsen. Der er kun en lille måned til portene bliver åbnet i foreningen, så her får du lidt information

Læs mere

Lygtepæl: Der er ikke skrevet til forsikringen endnu om dette. Henrik sørger for dette.

Lygtepæl: Der er ikke skrevet til forsikringen endnu om dette. Henrik sørger for dette. Referat af bestyrelsesmøde Rønhøjgaard d. 5/9 2018 Deltagere: Pedrag, Betty, Henrik, Anders, Teddy og Jan Afbud: Frank, Eva 1 Godkendelse af sidste 01.08.2018 Referatet fra 1. august blev godkendt uden

Læs mere

1.1. Foreningens porte og toiletter åbnes og lukkes, når bestyrelsen skønner det nødvendigt.

1.1. Foreningens porte og toiletter åbnes og lukkes, når bestyrelsen skønner det nødvendigt. 1. Foreningen. 1.1. Foreningens porte og toiletter åbnes og lukkes, når bestyrelsen skønner det nødvendigt. Såfremt et medlem ønsker adgang til foreningen, når portene er lukket, kan man ved henvendelse

Læs mere

Nyhedsbrev juni 2019

Nyhedsbrev juni 2019 Nyhedsbrev juni 2019 Velkommen til: Trine i have 30 Voldgiftssag Barslund vs. Islegaard: Der er desværre sket det, at vores voldgiftssag, der skulle have været for retten den 4-6. juli 2019, er blevet

Læs mere

Nyhedsbrev Marienlyst / marts 2019

Nyhedsbrev Marienlyst / marts 2019 Nyhedsbrev Marienlyst / marts 2019 Alting pipper og pibler og når solen skinner er det dejligt i Marienlyst. Vi er snart i april og sæsonens start nærmer sig. MARTS / APRIL 2019 KALENDER 30. marts /kl

Læs mere

Indkomne forslag til generalforsamlingen i Sommerbyen Ejbylund, lørdag d. 5. april 2014.

Indkomne forslag til generalforsamlingen i Sommerbyen Ejbylund, lørdag d. 5. april 2014. Indkomne forslag til generalforsamlingen i Sommerbyen Ejbylund, lørdag d. 5. april 2014. Bestyrelsen har indstillet følgende forslag til generalforsamlingen: Forslag nr. 1 Ændring af ordensregel nr. 7.

Læs mere

HAVEFORENINGEN SYVENDEHUS GENERALFORSAMLING. Referat af Generalforsamling afholdt på Herlev skole tirsdag den 20 Marts 2014 kl. 19:00.

HAVEFORENINGEN SYVENDEHUS GENERALFORSAMLING. Referat af Generalforsamling afholdt på Herlev skole tirsdag den 20 Marts 2014 kl. 19:00. HAVEFORENINGEN SYVENDEHUS GENERALFORSAMLING Referat af Generalforsamling afholdt på Herlev skole tirsdag den 20 Marts 2014 kl. 19:00. Tilstedeværende bestyrelse: Formand: Dirigent: Kasser: Bestyrelsesmedlemmer:

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling 2015

Referat ordinær generalforsamling 2015 Referat ordinær generalforsamling 2015 Den ordinære generalforsamling blev afholdt torsdag den 19. marts 2015. 30 Fremmødte 1. Valg af dirigent Stine Brandt Jensen fra K 190 blev valgt enstemmig som dirigent.

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

1. Foreningens navn er Haveforeningen "XXXXXXXXX". Foreningens hjemsted er XXXXXXXXXX Kommune.

1. Foreningens navn er Haveforeningen XXXXXXXXX. Foreningens hjemsted er XXXXXXXXXX Kommune. V E D T Æ G T E R for Haveforeningen xxxxxxxxxxxxxx 1. Foreningens navn er Haveforeningen "XXXXXXXXX". Foreningens hjemsted er XXXXXXXXXX Kommune. 2. Formål og virke 2.1. Foreningen har til formål at administrere

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007.

Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

Jeg har med tak modtaget din mail. Jeg er ved - at samle trådende endnu engang og ser at man den, 24.04.2013 - holdte repræsentantskabsmøde.

Jeg har med tak modtaget din mail. Jeg er ved - at samle trådende endnu engang og ser at man den, 24.04.2013 - holdte repræsentantskabsmøde. 1 PFH Materialeindsamling til PFH responsum 4. kapitel 30 Korsør den, 03.10.2013 Kære Lisbeth Huohvanainen Jeg har med tak modtaget din mail. Jeg er ved - at samle trådende endnu engang og ser at man den,

Læs mere

Forårshilsen fra bestyrelsen.

Forårshilsen fra bestyrelsen. Nr. 1 Sæson 2015 Forårshilsen fra bestyrelsen. Dette er årets første udgave af Solstrålen. Vi vil arbejde på, at bladet udkommer to tre gange i løbet af sæsonen og håber på at I alle vil tage godt imod

Læs mere

Bestyrelsen: Henvendelse ang. havesalg, ankesager, byggetilladelser og samletanke, skal ske til :

Bestyrelsen: Henvendelse ang. havesalg, ankesager, byggetilladelser og samletanke, skal ske til : Bestyrelsen: Henvendelse ang. havesalg, ankesager, byggetilladelser og samletanke, skal ske til : Formand: Hans Bøttcher Træffes Mandag kl. 17-20 Tlf. 51 89 52 11 Næstformand: Hans Chr. Kryger Henvendelse

Læs mere

Vedtægter. for GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE

Vedtægter. for GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE 1 NAVN. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE. Foreningens hjemsted er Sønderborg kommune med adresse for den til enhver tid valgte formand. Foreningens

Læs mere

Bestyrelsens sammensætning Bestyrelsen er i igen år konstitueret som følger:

Bestyrelsens sammensætning Bestyrelsen er i igen år konstitueret som følger: Grundejerforeningen Københavnergåiien Det blev anbefalet, at de berørte ejere også uden et ejerskifte tænker på at bringe forholdene i orden ved kommende ændringer i beplantningen på parcellen, ligesom

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen: Lørdag d. 23. marts 2013 kl. 10.00

Referat fra generalforsamlingen: Lørdag d. 23. marts 2013 kl. 10.00 Referat fra generalforsamlingen: Lørdag d. 23. marts 2013 kl. 10.00 Formanden bød velkommen til Kirkevangens 82enstyvende ordinære generalforsamling, som blev afholdt i henhold til foreningens vedtægter.

Læs mere

År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen

År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLNDALSPARKEN År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr. nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester. Generalforsamlingen

Læs mere

Vi håber at se rigtig mange af jer, til en lørdag hvor vi kan snakke om stort og småt, i vores fælles haveforening.

Vi håber at se rigtig mange af jer, til en lørdag hvor vi kan snakke om stort og småt, i vores fælles haveforening. INDKALDELSE til ordinær generalforsamling i H/F Marienlyst Lørdag den 27. april 2019 kl.10.00 Fjældevængets selskabslokaler Fjældevænget 96 8210 Aarhus V HF MARIENLYST GF 2019 Vi håber at se rigtig mange

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Brøndby Haveby Afd. III

Brøndby Haveby Afd. III Ordensbestemmelser 2014 1 Ordensregler 1.1 Ved gentagne overtrædelser af ordensbestemmelserne træder 8 i vedtægterne i kraft. 1.2 Havelejeren er ansvarlig for enhver overtrædelse, der begås af havelejeren,

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16 6200 Aabenraa Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 1 Kirkevej Tinglev Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331 30. marts 2012 Referat

Læs mere

FORÅRSBREV. Sæsonen 2006

FORÅRSBREV. Sæsonen 2006 FORÅRSBREV Sæsonen 2006 Kære medlemmer Så er der kun godt en måned til havesæsonen starter, derfor er det også tid til at udsende Søndervangs Forårsbrev. Jeg håber, at alle vil give sig tid til at læse

Læs mere

Referat af ekstraordinær afd. møde den Afd. 52

Referat af ekstraordinær afd. møde den Afd. 52 Referat af ekstraordinær afd. møde den 25.4.2012 Afd. 52 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Forslag vedr. nyttehaver* *Vedlagt forslag samt 2 bilag Det har vist sig nødvendig, at ændre på reglerne for nyttehaverne

Læs mere

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010 Generalforsamling Grundejerforeningen Stangkjær 25. marts 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab til godkendelse 4. Forslag fra medlemmer og bestyrelse

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling Formand Bent Christiansen bød velkommen til årets ordinære generalforsamling.

Referat. Ordinær generalforsamling Formand Bent Christiansen bød velkommen til årets ordinære generalforsamling. HF Hersted Referat Ordinær generalforsamling 2018 Tid/sted: Lørdag den 2. juni 2018, kl. 13:00 i Pergolaen. Formand Bent Christiansen bød velkommen til årets ordinære generalforsamling. Dagsordenens pkt.

Læs mere

Vedtægter for haveforeningen Fælleshåb og Rugmarken Revideret 2014

Vedtægter for haveforeningen Fælleshåb og Rugmarken Revideret 2014 Vedtægter for haveforeningen Fælleshåb og Rugmarken Revideret 2014 1: Foreningens navn er Haveforeningen Fælleshåb og dens område er ejerhaverne på matrikelnummer 176m, 176o, 177x og 177z af Rønne markjorder,

Læs mere

Andelshaveforeningen Engvang Referat af ordinær generalforsamling Torsdag d. 30. september 2010 kl. 19.30 Sted: Foreningshuset, have 63

Andelshaveforeningen Engvang Referat af ordinær generalforsamling Torsdag d. 30. september 2010 kl. 19.30 Sted: Foreningshuset, have 63 Referat: 1. Formandens velkomst Formanden bød velkommen 2. Valg af dirigent Dan Jønsson have 71, blev valgt til dirigent. Det blev konstateret at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 3. Protokol og

Læs mere

ORDENSREGLER HF Marienlyst Revideret april 2018 Tidligere version revideret 2016

ORDENSREGLER HF Marienlyst Revideret april 2018 Tidligere version revideret 2016 ORDENSREGLER HF Marienlyst Revideret april 2018 Tidligere version revideret 2016 1 Generelt 1. Nærværende ordensregler kan ikke tilsidesætte bestemmelserne i vedtægter og byggeretningslinier. 2. Medlemmer

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Vestre Kvarter. Søndag, d. 17. december 2017 kl i Informationshuset.

Ekstraordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Vestre Kvarter. Søndag, d. 17. december 2017 kl i Informationshuset. Grundejerforeningen Vestre Kvarter bestyrelse@vestrekvarter.dk / www.vestrekvarter.dk v. Tomas Nielsen Vestre Alle 76 3500 Værløse Mobil: 2910 4686 Til Grundejerne i Vestre Kvarter I forlængelse af vores

Læs mere

ORDENSBESTEMMELSER. For Haveforeningen Aalykke

ORDENSBESTEMMELSER. For Haveforeningen Aalykke ORDENSBESTEMMELSER For Haveforeningen Aalykke Stiftet 12. januar 1954 med 37 medlemmer. Nyt lejemål fra 1. april 1979 til april 2027. 1 Al handel og overdragelse af haver uden bestyrelsens medvirken medfører

Læs mere