Referat til bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 20. februar 2018 kl ca Fåborg Kro, Krosvinget 1, 6818 Årre.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat til bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 20. februar 2018 kl ca Fåborg Kro, Krosvinget 1, 6818 Årre."

Transkript

1 Referat til bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 20. februar 2018 kl ca Fåborg Kro, Krosvinget 1, 6818 Årre. Ingen afbud Dagsorden: Pkt. 1: Godkendelse af dagsorden: Pkt. 2: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet 12. december 2017: Beslutning: Forud for mødet var der udsendt et tillægspunkt til dagsorden vedr. udpegning af repræsentant til Grønt Råd på Fanø. Dagsorden samt tillægspunktet godkendt. Godkendt Referatet er tidligere udsendt pr. mail til bestyrelsen. Pkt. 3: Nye bestyrelsesmedlemmer Kommunalvalget i november 2017 har haft følgende indvirkning på LAG Fanø-Vardes bestyrelse: Karen Jeppesen fortsætter som næstformand frem til generalforsamlingen. - Preben Friis-Hauge er genudpeget som repræsentant for Region Syddanmark - Karen Jeppesen er udpeget som repræsentant for Fanø Kommune (erstatter Emil Hoffmann Madsen) - Steen Holm Iversen er udpeget som repræsentant for Varde Kommune (erstatter Peder Foldager) - Kent Nymark 1. suppleant på Fanø - er indtrådt i bestyrelsen frem til generalforsamlingen i april 2018, i stedet for Karen Jeppesen, der nu er udpeget af Fanø Kommune Karen Jeppesen har frem til nu varetaget posten som næstformand. Idet hun formelt er trådt ud af

2 bestyrelsen som menigt medlem i forbindelse med udpegningen som repræsentant for Fanø Kommune, skal der ske en ny-udpegning til næstformandsposten. Det indstilles, at Karen genvælges frem til generalforsamlingen, hvorefter bestyrelsen skal konstituere sig på ny. I forbindelse med ovenstående ændringer, skal der indsendes nyt skema 6 (bestyrelsens sammensætning) til Erhvervsstyrelsen. Til efterretning. Pkt. 4: Gensidig orientering siden sidst. - Nyt fra formanden - Nyt fra bestyrelsesmedlemmer - Nyt fra koordinatorerne - Status på projekter (bilag 1) Formanden orienterede om nyligt afholdt møde med Fanøs nye borgmester, hvor Karen Jeppesen og Helle Andersen ligeledes deltog. Preben Friis-Hauge orienterede om LAG forum i Region Syddanmark, som består af de regionale repræsentanter i LAG bestyrelserne samt deres suppleanter. Preben er mødeleder for forummet. Forummet modtager gerne emner, de kan drøfte på deres møder. Knud-Erik Madsen ytrede, at der godt kunne have været en dialog i bestyrelsen, inden pressemeddelelsen vedr. ny formand blev sendt ud. Drøftelsen af dette blev genoptaget under punkt 7. Projektoversigten blev drøftet. Det er under alt kritik, at projektholdere skal vente over 4 måneder på at få penge udbetalt. På den baggrund udvides oversigten med en kolonne, hvor indsendelsesdato påføres hos udbetalingssagerne og de udbetalingssager som har ligget længe, markeres tydeligt. Koordinatorerne sender brugbart materiale til Preben Friis-Hauge, der bærer sagen videre til det regionale LAG Forum. Koordinationsudvalget orienteres ligeledes om sagen. Projektoversigten tages med som fast punkt på bestyrelsesmøderne.

3 Pkt. 5: Behandling af ansøgninger til 1. runde 2018 I alt er indkommet 11 ansøgninger, der fordeler sig med 10 fra Varde og 1 fra Fanø. Der er i alt søgt om tilskud for kr. og vi har i alt kr. (heraf kr. i tilbageløbsmidler, som kan bruges som medfinansiering af projekter, der modtager anden offentlig tilskud) til uddeling. Rammen er fordelt med kr. til fordeling i Varde og kr. til fordeling på Fanø (de kr. anses som en fællesramme). Samlet er der søgt for kr. i Vardeprojekterne og kr. i projekterne på Fanø. Se tillige vedhæftede regneark med Oversigt over projekter 1. runde 2017 (bilag 2), heraf fremgår koordinatorernes score af de enkelte projekter. Oversigten er udarbejdet i prioriteret rækkefølge af projekterne. Forud for prioritering af projekterne samt beslutning om indstillingsbeløb, drøftes hvorledes årets samlede pulje ønskes fordelt på de to ansøgningsrunder Ansøgningerne kan ses i PROMIS onlinesystemet under Indsendte ansøgninger afventer LAG. Projekter til behandling: Projekttitel: Etablering af Tapperi.dk Ansøgers navn: Tapperi.dk Ansøgt beløb: kr. (50%) Projekttitel: Etablering af Fælles- og Vuggestue Ansøgers navn: Støtteforeningen for Mejls-Orten- Tinghøj Friskole og Naturbørnehave Ansøgt beløb: kr. (50%) Projekttitel: Dagbog fra Fanø Ansøgers navn: Dagbog fra Fanø S/I Ansøgt beløb: kr. (47,03 %) Projekttitel: Projekt smilet tilbage på Holmeåborg Ansøgers navn: FDF Agerbæk Ansøgt beløb: kr. (50%) Følgende fordeling af beløbene blev besluttet: Projekttitel: Etablering af Tapperi.dk Indstillet til fuldt tilsagn, kr. Projekttitel: Etablering af Fælles- og Vuggestue Indstillet til fuldt tilsagn, kr. Projekttitel: Dagbog fra Fanø Indstillet til fuldt tilsagn, kr. Projekttitel: Projekt smilet tilbage på Holmeåborg Indstillet til fuldt tilsagn, kr.

4 Projekttitel: Fordobling af brygkapacitet Ansøgers navn: Warwik Bryghus A/S Ansøgt beløb: kr. (40%) Projekttitel: Etablering af kompetencekrævende arbejdspladser i vestjylland Ansøgers navn: Prueba Cybersecurity Aps Ansøgt beløb: kr. (50%) Projekttitel: Den selvejende institution NATUR- HUSET i Starup-Tofterup Ansøgers navn: Den selvejende institution NATUR- HUSET Ansøgt beløb: kr. (49,23 %) Projekttitel: Idræts - Aktivitets & Læringsrum i naturen "Byens Rum" i Årre Ansøgers navn: Årre Borgerforening Ansøgt beløb: kr. (50 %) Projekttitel: LæringsGryden Ansøgers navn: Tistrup Erhvervs- og Borgerforening Ansøgt beløb: kr. (50 %) Projekttitel: Tilbygning ved Næsbjerghus, indeholdende teatergarderobe samt ekstra lagerkapacitet Ansøgers navn: Næsbjerg Forsamlingshus Ansøgt beløb: kr. (50 %) Projekttitel: Lys på træningsarealer for DCH Varde Ansøgers navn: DCH Varde Ansøgt beløb: kr. (50 %) Pkt. 6: Forenkling af regelsættet for LAG ernes drift Projekttitel: Fordobling af brygkapacitet Indstillet til fuldt tilsagn, kr. Projekttitel: Etablering af kompetencekrævende arbejdspladser i Vestjylland Indstillet til fuldt tilsagn, kr. Projekttitel: Den selvejende institution NATUR- HUSET i Starup-Tofterup Indstillet til fuldt tilsagn, kr. Projekttitel: Idræts - Aktivitets & Læringsrum i naturen "Byens Rum" i Årre Indstillet til fuldt tilsagn, kr. Projekttitel: LæringsGryden Indstillet til fuldt tilsagn, kr. Afslag. Projekttitel: Lys på træningsarealer for DCH Varde Indstillet til fuldt tilsagn, kr. Godkendt Med virkning fra 1. januar 2018 er der sket en række forenklinger i forhold til LAG ernes drift. Forenklingerne drejer sig om tre forhold: Revidering af LAG ens regnskab: Tidligere har LAG ens regnskab skullet revideres af en registreret eller statsautoriseret revisor. Med den nye bekendtgørelse er dette ikke længere nødvendigt, idet en folkevalgt revisor er tilstrækkelig. I forhold til LAG ens vedtægter foreslås 16 ændret til følgende ordlyd:

5 Generalforsamlingen vælger en revisor til at revidere årsregnskabet. Det reviderede, underskrevne årsregnskab samt forslag til drifts- og likviditets-budget udsendes elektronisk til aktionsgruppens medlemmer og skal være tilgængelig på aktionsgruppens hjemmeside samtidig med indkaldelsen til den ordinære generalforsamling. Medlemskab af LAG en: Tidligere har LAG ens medlemmer én gang årligt skullet bekræfte deres medlemskab. Med den nye bekendtgørelse er det tilstrækkeligt, at medlemmerne blot melder sig ind og ud. I forhold til LAG ens vedtægter foreslås 5, stk. 1 ændret til: Optagelse i den lokale aktionsgruppe sker på den stiftende generalforsamling eller gennem skriftlig tilmelding til bestyrelsen for den lokale aktionsgruppe Annoncering af generalforsamling: Tidligere har LAG en skullet annoncere generalforsamlingen i lokale aviser. Med den nye bekendtgørelse er denne bestemmelse opblødt, således at det er op til den enkelte LAG at vurdere, hvilken annonceringsform, der når bredest ud. I forhold til LAG ens vedtægter foreslås 7, stk. 4 ændret til: Generalforsamlinger indkaldes på foranledning af bestyrelsen for den lokale aktionsgruppe med højst 4 og mindst 2 ugers varsel ved annoncering på aktionsgruppens hjemmeside, indkaldelse via mail til medlemmerne og anden offentliggørelse, så det sikres, at indkaldelsen kommer ud til en bredere kreds. Indkaldelsen skal indeholde dagsorden for generalforsamlingen og angive væsentligste indhold af eventuelle forslag. Bestyrelsen for aktionsgruppen kan konsekvensrette foreningens vedtægter i overensstemmelse med de pågældende ændringer til standardvedtægterne, jf. 18 i standardvedtægterne. Der er således ikke behov for, at ændringerne godkendes på generalforsamlingen. Det indstilles, at LAG Fanø-Vardes vedtægter konsekvensrettes i forhold til ovenstående.

6 Bilag 3: Høringsbrev i forbindelse med ændring af bekendtgørelsen. Pkt. 7: Generalforsamling Der afholdes ordinær generalforsamling onsdag den 11. april kl på hotel Outrup. I henhold til vedtægternes 7 skal ordinær generalforsamling afholdes inden udgangen af april måned. Generalforsamlingen indkaldes med højst 4 og mindst 2 ugers varsel ved annoncering i lokale aviser og på hjemmesiden og ved udsendelse til aktionsgruppens medlemmer pr. mail. Forslag som ønskes behandlet på generalforsamlingen skal være formanden eller sekretariatet i hænde senest 8 dage før generalforsamlingen. Dagsorden for den ordinære generalforsamling skal indeholde: Annonceringen finder sted som hidtil. Der er stemning for, at der i stedet for en registreret revisor vælges to folkevalgte revisorer gerne en fra Fanø og en fra Varde. Alle bestyrelsesmedlemmer skal overveje relevante emner til opgaven. Punktet drøftes på næstkommende bestyrelsesmøde. Knud-Erik Madsen fremlægger årsregnskab 2017 og budget for Koordinatorerne forsøger at finde et par projektholdere, som vil fortælle om deres projekter og processen med at søge LAG tilskud. Valg til bestyrelsen blev drøftet. Punktet genoptages på næstkommende bestyrelsesmøde, hvor også formandsposten drøftes. 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere 4. Forelæggelse af bestyrelsens beretning om den lokale aktionsgruppes virksomhed i det forløbne år samt beslutning om godkendelse heraf. 5. Forelæggelse af årsregnskab og revisionsberetning for 2016 samt beslutning om godkendelse af resultatopgørelse og balance. 6. Forelæggelse af drifts- og likviditetsbudget for det kommende år samt beslutning om godkendelse heraf. 7. Indkomne forslag fra bestyrelse eller medlemmer. 8. Valg af bestyrelsesmedlemmer, suppleanter og formand, jf Valg af revisor 10. Eventuelt Til drøftelse i bestyrelsen: Kravene i forhold til annoncering af generalforsamlingen er blevet lempet således at det

7 kun er nødvendigt at udsende invitation til foreningens medlemmer. Koordinatorerne indstiller dog, at vi fortsætter med hidtidig praksis med annonce i ugeaviserne samt invitation på mail. I forhold til pkt. 9, valg af revisor, indstilles det, at bestyrelsen træffer beslutning om, hvorvidt man ønsker at foreslå en folkevalgt revisor i stedet for den nuværende registrerede revisor. Kommunaldirektør i Varde, Mogens Pedersen har indvilget i modtage valg som dirigent. Der ønskes en drøftelse af, hvem aflægger regnskab og budget for det kommende år. Og endelig bør det overvejes, hvorvidt vi skal invitere en oplægsholder med et relevant emne til afslutning på generalforsamlingen. Der ønskes tillige en første drøftelse af, hvem der ønsker at genopstille til bestyrelsen. På valg er følgende i 2018: Kim Dahl Madsen (valgt for en 1-årig periode i 2017), Fanø Kent Nymark (indtrådt som suppleant for Karen Jeppesen pr. 15. december 2017), Fanø Poul Therkelsen, Fanø Knud-Erik Madsen, Varde Arne Haahr Hansen, Varde Det indstilles, at generalforsamlingen drøftes, herunder at der træffes beslutning omkring de nævnte punkter. Pkt. 8: Repræsentant i Nationalparkrådet LAG Fanø-Varde har én plads i Nationalparkrådet. Frem til generalforsamlingen i 2017 var Jørgen Müller valgt som denne repræsentant. I forbindelse med Jørgens fratrædelse. Er der ikke valgt en ny repræsentant. Kim Dahl Madsen vælges enstemmigt. Koordinatorerne meddeler Nationalparken omkring dette. Det indstilles, at bestyrelsen træffer beslutning om, hvorvidt LAG Fanø-Varde stadig ønsker en plads i Nationalparkrådet, og såfremt dette er tilfældet, udpeger en ny repræsentant.

8 Pkt. 8.a. Repræsentant i Grønt Råd, Fanø LAG Fanø-Varde har én plads i Grønt Råd på Fanø. Rådets medlemmer udpeges for en periode på 4 år, der følger byrådsperioden. Det indstilles, at bestyrelsen træffer beslutning om, hvorvidt LAG Fanø-Varde stadig ønsker en plads i Grønt Råd, og såfremt dette er tilfældet, udpeger en repræsentant Pkt 9. Deltagelse på Kulturmøde på Mors Karen Jeppesen genvælges. Koordinatorerne meddeler Grønt Råd omkring dette. Godkendt. I 2017 deltog en række koordinatorer (ca. 15) for første gang på en fælles tur til Folkemødet på Bornholm. LAG Fanø-Vardes koordinatorer var ikke repræsenteret på turen, men tilbagemeldingerne har været positive, både i forhold til turens faglige indhold samt det kollegiale fællesskab. Det blev i samme ombæring besluttet, at der i 2018 skal arrangeres en fællestur til kulturmødet på Mors, som løber af stablen august. Koordinatorer for LAG Thy-Mors er i øjeblikket i færd med at planlægge turen, hvor det bliver muligt at deltage fra søndag-søndag, dvs. hele uge 34. Hvorvidt man flytter sit arbejdssted til Mors hele ugen, eller blot nogle af dagene, er op til hver enkelt LAG/koordinator at beslutte. Der er booket overnatningssted, som samlet koster kr , som vil blive fordelt på de deltagende (uanset længden af opholdet). Dvs. ved samme antal som på Folkemødet i 2017 vil prisen for overnatning være kr Dertil kommer udgifter til transport og forplejning. I løbet af ugen vil der blive planlagt faglige indslag i form af inspirationsture til LAG projekter, fælles koordinatormøde, samt deltagelse i de oplæg og workshop, som arrangeres i kulturmøderegi. Desuden undersøges det, om LAG erne skal have en fælles stand på kulturmødet, hvor der kan informeres om mulighederne for tilskud til kulturelle aktiviteter. Det indstilles, at koordinatorerne får bemyndigelse til at træffe beslutning om, hvorvidt, og i så fald, også i hvilket omfang, de deltager i turen. Beslutningen vil bero på en vurdering af indhold, timeforbrug og samlede udgifter. Pkt. 10: Kontoudtog Taget til efterretning

9 Det fremgår af vejledningen om tilskud til drift og administration, at bestyrelsen skal have fremlagt et ajourført regnskab og et kontoudtog, der viser pengestrømmen. Koordinatorerne tager et print med af kontoudtoget til brug for ovenstående fremlæggelse. Til efterretning. Pkt. 11: Eventuelt Steen Holm Iversen foreslog, at vi evt. arrangerer et par nye workshop, hvor der er fokus på den gode ansøgning, crowdfunding osv. Et godt bud kunne være Michael Eis, der holder oplæg vedr. crowdfunding. Punktet medtages på næste bestyrelsesmøde. Pkt. 12: Næste møde Næste møde er planlagt til den 13. marts på Fanø. Tid og sted skal fastlægges. Der er ønske om en rundtur. Skal mødet starte med en rundtur til lokale projekter?

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl. 18.30 ca. 20.00 Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby (Bemærk besøg i Nyttehaven inden bestyrelsesmødet færge fra Esbjerg

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde onsdag den 22. august 2018 kl ca Blue Water Arena, Gl. Vardevej 82, 6700 Esbjerg.

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde onsdag den 22. august 2018 kl ca Blue Water Arena, Gl. Vardevej 82, 6700 Esbjerg. Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde onsdag den 22. august 2018 kl. 17.30 ca. 21.30. Blue Water Arena, Gl. Vardevej 82, 6700 Esbjerg. Afbud fra: Fraværende: Dagsorden: Pkt. 1: Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde torsdag den 26. februar 2015 kl i Mødelokale, Hodde-Tistrup Hallen, Lærkevej, 6862 Tistrup.

Referat bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde torsdag den 26. februar 2015 kl i Mødelokale, Hodde-Tistrup Hallen, Lærkevej, 6862 Tistrup. Referat bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde torsdag den 26. februar 2015 kl. 17.00 i Mødelokale, Hodde-Tistrup Hallen, Lærkevej, 6862 Tistrup. Fraværende: Der er afbud fra Torben Haahr, Preben Friis-Hauge,

Læs mere

Afbud fra: Torben Haahr. Søren Vinding og Gorm Sigaard var fraværende under punktet Godkendt

Afbud fra: Torben Haahr. Søren Vinding og Gorm Sigaard var fraværende under punktet Godkendt Referat til bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde torsdag den 3. marts 2016 kl. 17.00 ca. 20.00 på Fanø Rådhus, Skolevej 5-7, Nordby, Fanø (Færge fra Esbjerg kl. 16.30) Afbud fra: Torben Haahr Dagsorden: Pkt.

Læs mere

Fraværende: Ingen, alle mødt. Pkt. 1: Godkendelse af dagsorden: Godkendt. Pkt. 2: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet 29.

Fraværende: Ingen, alle mødt. Pkt. 1: Godkendelse af dagsorden: Godkendt. Pkt. 2: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet 29. Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø Varde Onsdag den 2. december 2015 kl. 17.00 20.00 på Hjerting Badehotel, Strandvejen 1, Hjerting, 6710 Esbjerg V Fraværende: Ingen, alle mødt. Dagsorden: Pkt. 1:

Læs mere

Afbud fra: Jørgen Müller Fraværende: Pkt. 1: Godkendelse af dagsorden: Pkt. 2: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet 23.

Afbud fra: Jørgen Müller Fraværende: Pkt. 1: Godkendelse af dagsorden: Pkt. 2: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet 23. Referat til bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde onsdag den 22. marts 2017 kl. 15.30 ca. 20.30. Mødelokalet, Hodde-Tistrup Hallen, Lærkevej 23, 6862 Tistrup. Afbud fra: Jørgen Müller Fraværende: Dagsorden:

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 26. februar 2019 kl ca på Fanø Rådhus, Skolevej 5-7, 6720 Fanø.

Referat til bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 26. februar 2019 kl ca på Fanø Rådhus, Skolevej 5-7, 6720 Fanø. Referat til bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 26. februar 2019 kl. 17.15 ca. 21.00 på Fanø Rådhus, Skolevej 5-7, 6720 Fanø. Der afgår en færge fra Esbjerg kl. 16.50, som ankommer til Nordby

Læs mere

Afbud fra: Bodil Sørensen og Jørgen Müller Fraværende: Pkt. 1: Godkendelse af dagsorden:

Afbud fra: Bodil Sørensen og Jørgen Müller Fraværende: Pkt. 1: Godkendelse af dagsorden: Referat til bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde torsdag den 23. februar 2017 kl. 17.30 ca. 20.00 (forvent evt. længere tid, idet der er mange ansøgninger) på Kellers Badehotel, Strandvejen 48, 6720 Fanø.

Læs mere

Formandens mundtlige beretning til LAG Fanø-Vardes generalforsamling mandag den 8. april 2019 på Fanø Krogaard.

Formandens mundtlige beretning til LAG Fanø-Vardes generalforsamling mandag den 8. april 2019 på Fanø Krogaard. Formandens mundtlige beretning til LAG Fanø-Vardes generalforsamling mandag den 8. april 2019 på Fanø Krogaard. Sidste år på generalforsamlingen på Hotel Outrup blev jeg valgt til ny formand for LAG Fanø-Varde

Læs mere

Standardvedtægter for en lokal aktionsgruppe. Vedtægter for LAG Lysnet (forslag) I. Navn, hjemsted og formål

Standardvedtægter for en lokal aktionsgruppe. Vedtægter for LAG Lysnet (forslag) I. Navn, hjemsted og formål 1. Navn Aktionsgruppens navn er LAG Lysnet Standardvedtægter for en lokal aktionsgruppe Vedtægter for LAG Lysnet (forslag) I. Navn, hjemsted og formål 2. Hjemsted (Område) Den lokale aktionsgruppes hjemsted

Læs mere

Vedtægter for LAG Lemvig, Ringkøbing-Skjern

Vedtægter for LAG Lemvig, Ringkøbing-Skjern Vedtægter for LAG Lemvig, Ringkøbing-Skjern 1. Navn Aktionsgruppens navn er LAG Lemvig, Ringkøbing-Skjern. 2. Hjemsted (Område) Aktionsgruppens hjemsted er Lemvig og Ringkøbing-Skjern Kommuner. 3. Formål

Læs mere

OPLEVELSESSTIENS VENNER

OPLEVELSESSTIENS VENNER Vedtægter godkendt på den Stiftende Generalforsamling den 28. november 2013 OPLEVELSESSTIENS VENNER Vedtægter for Foreningen Oplevelsesstiens Venner CVR-nummer/SE-nummer: 35 32 41 78 I. Navn, hjemsted

Læs mere

2014 Forslag til vedtægter for LAG-Sydsjælland

2014 Forslag til vedtægter for LAG-Sydsjælland 2014 Forslag til vedtægter for LAG-Sydsjælland Fremlagt på stiftende generalforsamling for LAG-Sydsjælland 25-08-2014 Vedtægter for LAG-Sydsjælland Side 1 Vedtægter for LAG-Sydsjælland I. Navn, hjemsted

Læs mere

I. Navn, hjemsted og formål. 2. Hjemsted (Område). Den lokale aktionsgruppes hjemsted er Esbjerg, Ringkøbing-Skjern, Holstebro og Lemvig kommuner.

I. Navn, hjemsted og formål. 2. Hjemsted (Område). Den lokale aktionsgruppes hjemsted er Esbjerg, Ringkøbing-Skjern, Holstebro og Lemvig kommuner. Den 27. marts 2015 Forslag til: Vedtægter for den lokale aktionsgruppe FLAG Vestjylland. 1. Navn Aktionsgruppens navn er FLAG Vestjylland. I. Navn, hjemsted og formål 2. Hjemsted (Område). Den lokale aktionsgruppes

Læs mere

Forslag til Vedtægter for Landudvikling Slagelse

Forslag til Vedtægter for Landudvikling Slagelse Forslag til Vedtægter for Landudvikling Slagelse I. Navn, hjemsted og formål 1. Navn Aktionsgruppens navn er Landudvikling Slagelse 2. Hjemsted (Område) Aktionsgruppens hjemsted er Slagelse Kommune 3.

Læs mere

Vedtægter for Landsforening Team Succes

Vedtægter for Landsforening Team Succes Vedtægter for Landsforening Team Succes 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND 1.1 Foreningens navn er Foreningen Team Succes. 1.2 Foreningen har hjemsted i Vejle Kommune. 1.3 Foreningen er en landsdækkende, almennyttig

Læs mere

Vedtægter for LAG-NORD. I. Navn, hjemsted og formål

Vedtægter for LAG-NORD. I. Navn, hjemsted og formål 1. Navn Aktionsgruppens navn er LAG NORD Vedtægter for LAG-NORD I. Navn, hjemsted og formål 2. Hjemsted (Område) Den lokale aktionsgruppes hjemsted er Frederikshavn, Brønderslev og Frederikshavn Kommune

Læs mere

Vedtægter for lokal aktionsgruppe Ikast-Brande

Vedtægter for lokal aktionsgruppe Ikast-Brande Vedtægter for lokal aktionsgruppe Ikast-Brande I. Navn, hjemsted og formål 1. Navn Aktionsgruppens navn er Landdistriktsgruppen LAG (lokal aktions gruppe) Ikast-Brande. 2. Hjemsted Aktionsgruppens hjemsted

Læs mere

2014 Vedtægter for LAG-Sydsjælland

2014 Vedtægter for LAG-Sydsjælland 2014 Vedtægter for LAG-Sydsjælland Vedtaget på stiftende generalforsamling for LAG-Sydsjælland 25-08-2014 Vedtægter for LAG-Sydsjælland Side 1 I. Navn, hjemsted og formål 1. Navn Aktionsgruppens navn er;

Læs mere

Standardvedtægter for en lokal aktionsgruppe. Vedtægter for LAG Randers-Favrskov. I. Navn, hjemsted og formål

Standardvedtægter for en lokal aktionsgruppe. Vedtægter for LAG Randers-Favrskov. I. Navn, hjemsted og formål 1. Navn Aktionsgruppens navn er LAG Randers-Favrskov Standardvedtægter for en lokal aktionsgruppe Vedtægter for LAG Randers-Favrskov I. Navn, hjemsted og formål 2. Hjemsted (Område) Den lokale aktionsgruppes

Læs mere

Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 25. marts 2014, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors

Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 25. marts 2014, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 25. marts 2014, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017

Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017 Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017 Bilag til pkt. 5a. Forslag fra bestyrelsen - Ændringsforslag til vedtægter for Kreds Vest Nuværende bestemmelse Forslag Bemærkninger 4. stk. 1. Kredsens

Læs mere

VEDTÆGTER for foreningen. Vorupør Havbåde. Vorupør Havbåde er en almennyttig forening med hjemsted i Thisted Kommune.

VEDTÆGTER for foreningen. Vorupør Havbåde. Vorupør Havbåde er en almennyttig forening med hjemsted i Thisted Kommune. VEDTÆGTER for foreningen Vorupør Havbåde I Navn, hjemsted og formål 1 Vorupør Havbåde er en almennyttig forening med hjemsted i Thisted Kommune. 2 Foreningen Vorupør Havbåde har til formål at erhverve,

Læs mere

Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE. D K G Danish Quality Assurance Group

Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE. D K G Danish Quality Assurance Group Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE D K G Danish Quality Assurance Group 1 NAVN Gruppens navn er "DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE". Navnet forkortes DKG. Gruppen er stiftet 09. oktober

Læs mere

Møde i Generalforsamling i KFUM Hallerne Kolding Mødedato: 23/3 Deltagere: Offentlig. Mødeleder: Finn Referent: Jørgen. Mødestart: 19,00.

Møde i Generalforsamling i KFUM Hallerne Kolding Mødedato: 23/3 Deltagere: Offentlig. Mødeleder: Finn Referent: Jørgen. Mødestart: 19,00. Møde i Generalforsamling i KFUM Hallerne Kolding Mødedato: 23/3 Deltagere: Offentlig Mødeleder: Finn Referent: Jørgen Mødestart: 19,00 Punk t Handlin g Dagsorden/ Ansvar 1. D/B Velkomst Valg af dirigent

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. F O R E N I N G E N K U L T U R N A T T E N i K Ø B E N H A V N

V E D T Æ G T E R. for. F O R E N I N G E N K U L T U R N A T T E N i K Ø B E N H A V N V E D T Æ G T E R for F O R E N I N G E N K U L T U R N A T T E N i K Ø B E N H A V N Formål: 1. (1) Foreningens formål er at tilrettelægge og gennemføre Kulturnatten i København. Hensigten med Kulturnatten

Læs mere

LAG Midt-Nordvestsjælland

LAG Midt-Nordvestsjælland VEDTÆGTER FOR FORENINGEN LAG MIDT-NORDVESTSJÆLLAND I. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. 1. Navn. Aktionsgruppens navn er LAG Midt-Nordvestsjælland. 2. Hjemsted (Område). Den lokale aktionsgruppes hjemsted er Odsherred,

Læs mere

Halsnæs Ny Boligselskab

Halsnæs Ny Boligselskab Halsnæs Ny Boligselskab Endelig indkaldelse ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 14. marts 2018 kl. 18.00 i fælleslokalet beliggende Vognmandsgade 16, kld., 3300 Frederiksværk Dagsorden Side 1 Valg

Læs mere

FORENINGEN TEOLOGI FOR LÆGFOLK (TFL) FORSLAG TIL ÆNDRING AF VEDTÆGTERNE

FORENINGEN TEOLOGI FOR LÆGFOLK (TFL) FORSLAG TIL ÆNDRING AF VEDTÆGTERNE FORENINGEN TEOLOGI FOR LÆGFOLK (TFL) Generalforsamlingen 28. juni 2016 kl. 19.00 på Diakonhøjskolen i Aarhus FORSLAG TIL ÆNDRING AF VEDTÆGTERNE Gældende vedtægter 1, NAVN OG HJEMSTED Navn: Foreningen Teologi

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Partnerskab for Østersøturisme

Vedtægter for Foreningen Partnerskab for Østersøturisme Vedtægter for Foreningen Partnerskab for Østersøturisme 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Partnerskab for Østersøturisme. Foreningen har hjemsted i Region Sjælland. 2 Stifter Stiftere er: 3 østersøvendte

Læs mere

Aktionsgruppens hjemsted er Aalborg, Rebild, Mariagerfjord, Vesthimmerland, Viborg og Brønderslev Kommuner.

Aktionsgruppens hjemsted er Aalborg, Rebild, Mariagerfjord, Vesthimmerland, Viborg og Brønderslev Kommuner. Vedtægter for foreningen Fiskeri-LAG Midt/Nord I. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. 1. Navn Aktionsgruppens navn er Fiskeri-LAG Midt/Nord. 2. Hjemsted (Område) Aktionsgruppens hjemsted er Aalborg, Rebild, Mariagerfjord,

Læs mere

VEDTÆGTER (senest ændret juni 2016)

VEDTÆGTER (senest ændret juni 2016) VEDTÆGTER (senest ændret juni 2016) 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er "DI's Risk Management Forening". Som engelsk betegnelse anvendes "The Risk Management Society of the Confederation of Danish Industry".

Læs mere

3. Bilag 3 affattes som bilag 1 til denne bekendtgørelse. Bekendtgørelsen træder i kraft den 1. januar Erhvervsstyrelsen, den 21.

3. Bilag 3 affattes som bilag 1 til denne bekendtgørelse. Bekendtgørelsen træder i kraft den 1. januar Erhvervsstyrelsen, den 21. Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om oprettelse og drift af lokale aktionsgrupper under hav- og fiskeriudviklingsprogrammet og under landdistriktsprogrammet for perioden 2014-2020 1 I bekendtgørelse

Læs mere

Vedtægter. Kapitel 1. Navn og formål. Netværket har til formål at give foreningens medlemmer mulighed for billig og effektiv internetadgang.

Vedtægter. Kapitel 1. Navn og formål. Netværket har til formål at give foreningens medlemmer mulighed for billig og effektiv internetadgang. Vedtægter Kapitel 1. Navn og formål 1 Stk. 1 Foreningens navn er»spinners«. Foreningens hjemsted er Københavns kommune. 2 Stk. 1 Foreningens formål er at etablere, drive og udvikle et elektronisk netværk.

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling. Marts 2018

Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling. Marts 2018 Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling Marts 2018 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Slagelse lokalafdeling. I daglig tale anvendes betegnelsen Sind Slagelse.

Læs mere

VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK

VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK VEDTÆGTER for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK Indholdsfortegnelse 1. Foreningens navn, hjemsted, virke og formål... 3 2. Medlemskab... 3 3. Bestyrelsen... 4 4. Årsmødet... 4 5. Udmeldelse og eksklusion...

Læs mere

Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening. Stiftet 26. februar 1926

Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening. Stiftet 26. februar 1926 Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening Stiftet 26. februar 1926 1. Foreningens navn: Knabstrup Idrætsforening. Hjemsted Knabstruphallen, Ventedgårdsvej 42. Knabstrup 4440 Mørkøv. 2. Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for: Slagelse Kulturråd

Vedtægter for: Slagelse Kulturråd Vedtægter for: Slagelse Kulturråd 1. Foreningens navn er: Slagelse Kulturråd Foreningens Hjemsted er Slagelse kommune: Foreningens adresse er formandens. 2. Foreningens formål er: 1. At samle kulturelt

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Standardvedtægter for en lokal aktionsgruppe

Standardvedtægter for en lokal aktionsgruppe Standardvedtægter for en lokal aktionsgruppe Vedtægter for LAG Skive-Viborg I. Navn, hjemsted og formål 1. Navn Aktionsgruppens navn er Den Lokale Aktionsgruppe LAG Skive-Viborg 2. Hjemsted (Område) Den

Læs mere

Vedtægter for Aktionsgruppen Jammerbugt Vesthimmerland.

Vedtægter for Aktionsgruppen Jammerbugt Vesthimmerland. Vedtægter for Aktionsgruppen Jammerbugt Vesthimmerland. I. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. 1. Navn Aktionsgruppens navn er LAG-Jammerbugt-Vesthimmerland af 2014 2020. 2. Hjemsted (Område) Den lokale aktionsgruppes

Læs mere

Program: Kære medlem af LAG Odder-Hedensted, Page 1 of 4

Program: Kære medlem af LAG Odder-Hedensted, Page 1 of 4 Kære medlem af LAG Odder-Hedensted, Generalforsamling Hermed indkaldelse til vores generalforsamling onsdag den 20. april kl. 19 i Pakhuset, Banegårdsgade 5 i Odder. (Flere bilag og nærmere information

Læs mere

Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945

Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945 Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde torsdag den 6. juni 2013 kl. 18.00 i Domea, Boligcenter Svendborg, Mølmarksvej 155, 5700 Svendborg. Dagsorden Side 1

Læs mere

Vedtægter for Spejderne i Ringsted. 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet.

Vedtægter for Spejderne i Ringsted. 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet. Vedtægter for Spejderne i Ringsted 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet. 2: FORMÅL Samrådets formål er at varetage de tilsluttede enheders

Læs mere

Vedtægter for Horsens-egnens Lokale Aktionsgruppe

Vedtægter for Horsens-egnens Lokale Aktionsgruppe Vedtægter for Horsens-egnens Lokale Aktionsgruppe I. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. 1. Navn Aktionsgruppens navn er Horsens-egnens Lokale Aktionsgruppe. 2. Hjemsted (Område) Aktionsgruppens hjemsted er Horsens

Læs mere

Vedtægter for Aalborg Boldklub á 1337 AB 1337

Vedtægter for Aalborg Boldklub á 1337 AB 1337 Vedtægter for Aalborg Boldklub á 1337 AB 1337 Vedtaget på den stiftende generalforsamling 2016 1. Navn Foreningens navn er Aalborg Boldklub á 1337. Foreningen er hjemmehørende i Aalborg Kommune. 2. Formål

Læs mere

Vedtægter for LAG Halsnæs-Gribskov

Vedtægter for LAG Halsnæs-Gribskov 2014 Vedtægter for LAG Halsnæs-Gribskov Vedtaget på stiftende generalforsamling for LAG Halsnæs-Gribskov Halsnæs Kommune 17-09-2014 I. Navn, hjemsted og formål 1. Navn Aktionsgruppens navn er LAG Halsnæs-Gribskov

Læs mere

VEDTÆGTER for Landsorganisationen Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark

VEDTÆGTER for Landsorganisationen Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark VEDTÆGTER for Landsorganisationen Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark vedtaget på generalforsamlingen den 9. marts 2019 FriSe arbejder for at udvikle et stærkt og mangfoldigt civilsamfund, hvor alle har

Læs mere

Side borgere deltog i den stiftende generalforsamling. God konstruktiv stemning. Jf. bilag 1

Side borgere deltog i den stiftende generalforsamling. God konstruktiv stemning. Jf. bilag 1 24 borgere deltog i den stiftende generalforsamling. God konstruktiv stemning. Jf. bilag 1 1 Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2 Godkendelse af vedtægter 3 Valg af bestyrelse og suppleanter 4

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Udvikling Stevns 2016

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Udvikling Stevns 2016 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Udvikling Stevns 2016 Mandag den 11. april 2016 kl. 18-20 i Tinghuset, Algade 8, 4660 Store Heddinge Alle medlemmer er velkomne og er du interesseret kan du

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ERHVERVSRÅDET I HØJE-TAASTRUP

VEDTÆGTER FOR ERHVERVSRÅDET I HØJE-TAASTRUP VEDTÆGTER FOR ERHVERVSRÅDET I HØJE-TAASTRUP 1 Erhvervsrådet i Høje-Taastrup er en uafhængig institution. Dets hjemsted er Høje-Taastrup Kommune. Erhvervsrådet omfatter Høje-Taastrup Kommune. 2 Formål Erhvervsrådets

Læs mere

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Navn Foreningens navn er DANSKE ÆLDRERÅD. 1 Hjemstedet er København, Danmark. Medlemskreds Som medlemmer kan optages alle ældreråd i Danmark, der er valgt i henhold til gældende

Læs mere

Vedtægter for Highland Cattle Danmark

Vedtægter for Highland Cattle Danmark Vedtægter for Highland Cattle Danmark 1. Navn og hjemsted 1. Highland Cattle Danmark Avlsforeningen for Skotsk Højlandskvæg 2. Avlsforeningens hjemsted er formandens postadresse. 2. Formål 1. Avlsforeningens

Læs mere

generalforsamlingen ) 3. lokalafdelingsbestyrelsens beretning om lokalafdelingens virksomhed i det forløbne år fremlægges til debat og godkendelse.

generalforsamlingen ) 3. lokalafdelingsbestyrelsens beretning om lokalafdelingens virksomhed i det forløbne år fremlægges til debat og godkendelse. SIND Ringsted / Sorø Lokalafdelingsvedtægter 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1 lokalafdelingens navn er SIND, Ringsted / Sorø lokalafdelingen stk. 2 lokalafdelingens hjemsted er formandens

Læs mere

Vedtægter. Foreningens navn og adresse. Foreningens adresse er hos formand, næstformand eller sekretær. Foreningen er uafhængig og landsdækkende.

Vedtægter. Foreningens navn og adresse. Foreningens adresse er hos formand, næstformand eller sekretær. Foreningen er uafhængig og landsdækkende. Vedtægter 1 Foreningens navn og adresse Foreningens navn er: Patientforeningen Netværk for Kræftbehandling i Udlandet NETKU. Foreningens adresse er hos formand, næstformand eller sekretær. Foreningen er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG BILAG 1 VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG I venstre kolonne ses Frivilligcenter Nyborgs gældende vedtægter. I højre kolonne ses Frivilligcenter Nyborgs bestyrelses oplæg til vedtægtsændringer i henhold

Læs mere

VEDTÆGTER FOR JYSKE BANK KREDS 1: Navn og hjemsted

VEDTÆGTER FOR JYSKE BANK KREDS 1: Navn og hjemsted Bilag 5: Forslag til vedtægtsændringer fremsat af kredsbestyrelsen Side 1 NUVÆRENDE TEKST NY ORDLYD BEMÆRKNING VEDTÆGTER FOR JYSKE BANK KREDS 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Jyske Bank Kreds, der

Læs mere

Boligselskabet Domea, Lemvig Indkaldelse til repræsentantskabsmøde Mødet er flyttet til tirsdag den 22. september og afholdes efter afdelingsmødet

Boligselskabet Domea, Lemvig Indkaldelse til repræsentantskabsmøde Mødet er flyttet til tirsdag den 22. september og afholdes efter afdelingsmødet Boligselskabet Domea, Lemvig Indkaldelse til repræsentantskabsmøde Mødet er flyttet til tirsdag den 22. september og afholdes efter afdelingsmødet som starter kl. 10.00 på Plejecenter Alparken 34, kld.,

Læs mere

VEDTÆGTER DANSKE KREDS

VEDTÆGTER DANSKE KREDS VEDTÆGTER DANSKE KREDS 1 Navn og hjemsted 1.1 Kredsens navn er Danske Kreds, Den faglige organisation i Danske Bankkoncernen. Dens hjemsted er København. 1.2 Danske Kreds er tilsluttet Finansforbundet

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Den selvejende almene Plejeboliginstitution Fortegårdens Plejeboliger

VEDTÆGTER FOR Den selvejende almene Plejeboliginstitution Fortegårdens Plejeboliger VEDTÆGTER FOR Den selvejende almene Plejeboliginstitution Fortegårdens Plejeboliger Kapitel 1. Navn, Hjemsted og formål 1. Den selvejende institutions navn er Den Selvejende almene Plejeboliginstitution

Læs mere

Landsforeningen SIND. Vedtægter for. Roskilde-Lejre Lokalafdeling

Landsforeningen SIND. Vedtægter for.   Roskilde-Lejre Lokalafdeling Landsforeningen SIND www.sind.dk Vedtægter for Roskilde-Lejre Lokalafdeling Februar 2014 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Roskilde - Lejre lokalafdeling.

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 j.nr. 43606002, LDN, 11.04.2019 År 2019, den 10. april kl. 19.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Mølholm Varmeværk A.m.b.a. på Mølholm

Læs mere

OBS: Indrykket tekst (sort) = gamle ordlyd. Tekst ved venstre margin (rødt) = NYT forslag til ordlyd

OBS: Indrykket tekst (sort) = gamle ordlyd. Tekst ved venstre margin (rødt) = NYT forslag til ordlyd OBS: Indrykket tekst (sort) = gamle ordlyd. Tekst ved venstre margin (rødt) = NYT forslag til ordlyd 1 Foreningens navn: ESROM BORGERFORENING Esrum Hovedgade 21B, 1 sal, 1 Foreningens navn ESRUM BORGERFORENING,

Læs mere

V E D T Æ G T E R for den selvejende institution

V E D T Æ G T E R for den selvejende institution V E D T Æ G T E R for den selvejende institution Skrejrupvej 9B, 8410 Rønde CVR-nr: 32573010 www.roendeic.dk 1 Navn Institutionens navn er Rønde Idrætscenter. Institutionen er selvejende og har hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Regionskredsens navn er Landsforeningen SIND, Regionskreds Sjælland I daglig tale anvendes betegnelsen "SIND Sjælland eller "SIND Region Sjælland Stk.

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T V E S T J Y L L A N D A F D E L I N G D E T K O N G E L I G E D A N S K E H A V E S E L S K A B

V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T V E S T J Y L L A N D A F D E L I N G D E T K O N G E L I G E D A N S K E H A V E S E L S K A B Vestjylland afdeling V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T V E S T J Y L L A N D A F D E L I N G D E T K O N G E L I G E D A N S K E H A V E S E L S K A B 1 NAVN 1.1 Afdelingens navn er: Haveselskabet,

Læs mere

Bestyrelsesmøde i LAG Aabenraa torsdag d. 10. april 2008, kl. 16.30. Udviklingspark Aabenraa, Bjerggade 4K, 1. sal, 6200 Aabenraa

Bestyrelsesmøde i LAG Aabenraa torsdag d. 10. april 2008, kl. 16.30. Udviklingspark Aabenraa, Bjerggade 4K, 1. sal, 6200 Aabenraa Bestyrelsesmøde i LAG Aabenraa torsdag d. 10. april 2008, kl. 16.30 Udviklingspark Aabenraa, Bjerggade 4K, 1. sal, 6200 Aabenraa Dagsorden: 1. Orientering ved formanden 2. Behandling af ansøgninger 3.

Læs mere

Dirigenten konstaterede, at der er indkaldt rettidigt til generalforsamlingen via annonce i Stevnsbladet.

Dirigenten konstaterede, at der er indkaldt rettidigt til generalforsamlingen via annonce i Stevnsbladet. Referat af ordinær generalforsamling i Udvikling Stevns 2015 Tirsdag d. 14. april kl 20.00, Tinghuset, Algade 8 i Store Heddinge Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

VEDTÆGTER DANSKE KREDS

VEDTÆGTER DANSKE KREDS VEDTÆGTER DANSKE KREDS 1 Navn og hjemsted 1.1 Kredsens navn er Danske Kreds, Den faglige organisation i Danske Bankkoncernen. Dens hjemsted er København. 1.2 Danske Kreds er tilsluttet Finansforbundet

Læs mere

Ny vedtægt for SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG

Ny vedtægt for SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG Ny vedtægt for SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG Stk. 2. Lokalafdelingens hjemsted er formandens

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/ Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/3-2015. 1: NAVN BOLDKLUBBEN SØBORG, hjemmehørende i Gladsaxe kommune, stiftet den 14. april 1972, er tilsluttet Danmarks Idrætsforbund under Dansk Håndbold Forbund og

Læs mere

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd Om bestyrelsesmødet Mødedato: Onsdag den 25. juni 2014 Mødested: Ungehuset, Bredahlsgade 3C, 4200 Slagelse Starttidspunkt: 18:00 Deltagere: Fraværende: Bemærkninger: Christopher Trung Paulsen, Jen Noel

Læs mere

Vedtægter gældende til 19. april 2018 Vedtægter godkendt på generalforsamlingen den 19. april 2018

Vedtægter gældende til 19. april 2018 Vedtægter godkendt på generalforsamlingen den 19. april 2018 Vedtægter gældende til 19. april 2018 Vedtægter godkendt på generalforsamlingen den 19. april 2018 1. Navn Foreningens navn er Kultursamarbejdet i Midt- og Vestjylland. Foreningen har hjemsted i Holstebro

Læs mere

Vedtægter for Ulfborg Borgerforening. 1 Navn og hjemsted. Foreningens navn er Ulfborg Borgerforening, og foreningen har hjemsted i Ulfborg.

Vedtægter for Ulfborg Borgerforening. 1 Navn og hjemsted. Foreningens navn er Ulfborg Borgerforening, og foreningen har hjemsted i Ulfborg. Nærværende vedtægter erstatter alle tidligere vedtægter og love for den af 13. oktober 1892 stiftede Ulfborg Borger & Håndværkerforening. 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Ulfborg Borgerforening,

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

Nuværende: Selskabets navn er Psykologisk selskab for børnesagkyndige i familieretlige forhold

Nuværende: Selskabets navn er Psykologisk selskab for børnesagkyndige i familieretlige forhold Vedtægtsændringer, børnesagkyndigt selskab I samarbejde med psykologforeningens sekretariat har vi lavet et tjek af selskabets vedtægter, som på flere områder viser sig at være forældede eller forkerte

Læs mere

Vedtægt for FrivilligVest

Vedtægt for FrivilligVest Vedtægt for FrivilligVest 1 Organisationen Foreningens navn er FrivilligVest og har hjemsted i Ringkøbing-Skjern Kommune. Adressen er Ringkøbing- Skjern Kulturcenter, Ranunkelvej 1-3, 6900 Skjern. Foreningens

Læs mere

Dansk Cøliaki Forening

Dansk Cøliaki Forening REFERAT Generalforsamling 2017 Dato: 25.03.2017 Sted: Brogaarden, Middelfart Foreningens formand Dorte Hagedorn åbnede generalforsamlingen og bød deltagerne velkommen. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN Generalforsamlingen

Læs mere

FORENINGEN KULTURHAVN GILLELEJES VENNER

FORENINGEN KULTURHAVN GILLELEJES VENNER FORENINGEN KULTURHAVN GILLELEJES VENNER VEDTÆGTER 1 Navn og organisation Foreningens navn er: Kulturhavn Gillelejes Venner. Foreningen er stiftet af en kreds af frivillige og er en almennyttig forening

Læs mere

VEDTÆGTER for VARDE GARDEN

VEDTÆGTER for VARDE GARDEN VEDTÆGTER for VARDE GARDEN Navn: Foreningens navn: Varde Garden Stiftet den: 17 AUG 1963 Hjemsted: Varde kommune 1 2 Formål: Stk. 1. Foreningens formål er, at skabe musikinteresse og et godt kammeratskab

Læs mere

Indkaldelse til stiftende generalforsamling af DJUS

Indkaldelse til stiftende generalforsamling af DJUS Indkaldelse til stiftende generalforsamling af DJUS Mandag den 14. maj kl. 19.00 i festsalen, Det Jødiske Hus. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent, ordstyrer og referent. 2. Behandling og godkendelse af vedtægter.

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R J Y L L I N G E H A L L E R N E S S T Ø T T E F O R E N I N G VEDTÆGTER FOR JYLLINGEHALLERNES STØTTEFORENING

V E D T Æ G T E R F O R J Y L L I N G E H A L L E R N E S S T Ø T T E F O R E N I N G VEDTÆGTER FOR JYLLINGEHALLERNES STØTTEFORENING VEDTÆGTER FOR JYLLINGEHALLERNES STØTTEFORENING 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1. Foreningen der er stiftet 5. januar 2016, er en frivillig forening, hvis navn er JyllingeHallernes Støtteforening. 1.2. Foreningen

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Vedtægter for SIND Vestjylland Lokalafdeling

Vedtægter for SIND Vestjylland Lokalafdeling Vedtægter for SIND Vestjylland Lokalafdeling NAVN OG HJEMSTED 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Vestjylland afdeling. I daglig tale anvendes betegnelsen»sind

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Onsdag den 6. april 2011 kl. 19.00 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Onsdag den 6. april 2011 kl. 19.00 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Indkaldelse til Generalforsamling i Onsdag den 6. april 2011 kl. 19.00 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 I år har vi inviteret sikringsrådgiver Andreas Mylund fra Nordjyllands politi til at fortælle om,

Læs mere

Vedtægter for Nye Borgerlige

Vedtægter for Nye Borgerlige Vedtægter for Nye Borgerlige Navn og hjemsted 1. Partiets navn er Nye Borgerlige. Partiet har hjemsted i Hørsholm Kommune. Formål 2. Nye Borgerliges formål er at organisere alle vælgere, som støtter partiets

Læs mere

Vedtægter for foreningen FrivilligCenter Næstved.

Vedtægter for foreningen FrivilligCenter Næstved. Vedtægter for foreningen FrivilligCenter Næstved. 1. Foreningens navn, formål og hjemsted Foreningens navn er FrivilligCenter Næstved. Hjemsted er Næstved Kommune. Foreningens formål er at skabe de bedst

Læs mere

Ændringsforslag fra bestyrelsen 12. marts 2017

Ændringsforslag fra bestyrelsen 12. marts 2017 Ændringsforslag fra bestyrelsen 12. marts 2017 Vedtægter for foreningen Danske Solcelleejere 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Solcelleejere herefter kaldet DSE Foreningens hjemsted er Viborg

Læs mere

Vedtægter. Svendborg Frivilligråd

Vedtægter. Svendborg Frivilligråd Vedtægter 1 Navn og hjemsted har hjemsted i Svendborg Kommune. Stk. 3 2 Formål er et formelt samarbejdsorgan, der har til formål at samle de frivillige sociale foreninger og grupper, således at de i fællesskab

Læs mere

Referat. Generalforsamling

Referat. Generalforsamling 2062 Referat Generalforsamling Dato 25. maj 2011 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 17 stemmesedler heraf 0 ved fuldmagt. Der var i alt 20 fremmødte Referent Jan Roer

Læs mere

Helle Øst Udviklingsråd

Helle Øst Udviklingsråd Helle Øst Udviklingsråd Dagsorden FORSLAG Årsmøde. Dato: 29. april 2015 kl. XX.00 Sted: Helle Hallen Referent: Mødedeltagere (udsendt til): Anders Schmidt, Peter Fornitz, Jens Peter Christensen, Lars Bo,

Læs mere

Vendsyssel Husflidsforening. I daglig tale: Vendsyssel Husflid.

Vendsyssel Husflidsforening. I daglig tale: Vendsyssel Husflid. Love for Vendsyssel Husflidsforening. I daglig tale: Vendsyssel Husflid. 1 Navn og hjemsted. Foreningens navn er Vendsyssel Husflidsforening med hjemsted i Hjørring, Brønderslev og Jammerbugt Kommuner.

Læs mere

Foreningen Ulstrup IF er stiftet den og har hjemsted i Ulstrup i Favrskov Kommune.

Foreningen Ulstrup IF er stiftet den og har hjemsted i Ulstrup i Favrskov Kommune. Ulstrup IF 1: NAVN OG HJEMSTED. Foreningen Ulstrup IF er stiftet den 15.06.2010 og har hjemsted i Ulstrup i Favrskov Kommune. 2: FORMÅL. Foreningens formål er, med udgangspunkt i afdelingerne, at skabe

Læs mere

Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol

Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol Studenterforum Metropol Afdeling for studenterpolitisk aktivitet Sigurdsgade 26 2200 København N www.phmetropol.dk Godkendt på Studenterforum

Læs mere

Vedtægter for Bramdrupdam Lokalråd

Vedtægter for Bramdrupdam Lokalråd Vedtægter for Bramdrupdam Lokalråd 1 Navn Foreningens navn er Bramdrupdam Lokalråd, herefter benævnt Lokalrådet. 2 Geografisk afgrænsning Geografisk dækker Lokalrådet Kolding Kommunes områdeplan 07, herefter

Læs mere

LOVE. STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug

LOVE. STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug LOVE og STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug Dansk Vandrelaug, Kultorvet 7, 1., 1175 København K Tlf: 33 12 11 65 E-mail: dvl@dvl.dk Hjemmeside: www.dvl.dk Love for Dansk Vandrelaug Almindelige bestemmelser

Læs mere

Vedtægter for. Den Selvejende Institution RISHØJ IDRÆTSCENTER

Vedtægter for. Den Selvejende Institution RISHØJ IDRÆTSCENTER Vedtægter for Den Selvejende Institution RISHØJ IDRÆTSCENTER 1 Vedtægter for Den selvejende institution RISHØJ IDRÆTSCENTER 1 Navn. Institutionens navn er "RISHØJ IDRÆTSCENTER" med hjemsted i Køge Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 09/10 2015 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby, i daglig tale. Stk. 2 Foreningen

Læs mere