Vejby Lokalråds Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus Mandag den 23. april 2018 kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vejby Lokalråds Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus Mandag den 23. april 2018 kl"

Transkript

1 Vejby Lokalråds Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus Mandag den 23. april 2018 kl Erik Malling byder velkommen til de fremmødte og specielt velkommen til Søren Toft-Nielsen, der inden generalforsamlingen vil fortælle om seneste nyt for den kommende bebyggelse neden for Trongården: Kildehøj Park. Herefter fortæller Søren Toft-Nielsen om byggeriet. Søren T.-N. vil prøve at komme med nogle andre oplysninger, end dem der var fremme ved det sidste orienterings møde, som kommunen havde indkaldt til på skolen i Vejby. Ved mødet på skolen var der flere, der gjorde opmærksom på, at nogle af boligerne godt måtte være på færre kvadratmeter, end dem der var besluttet i projektet. Det har man taget til efterretning, så boligerne nu bliver på og 125 kvadratmeter. Der bliver i alt 62 boliger. Der bliver kun et begrænset antal lejeboliger ca. 20 til 25 stk. Huslejen i en bolig på 75 kvadratmeter bliver ca kr. plus forbrug. Priserne ved køb af boligerne bliver ca kr kr kr. og kr. alt efter størrelsen. Prisen pr. kvadratmeter bliver kr. i de små og kr. i de store boliger. Der er 2 investorer, der er interesseret i at købe nogle af boligerne med henblik på udlejning. Søren T.-N. sætter et regnestykke op på projektoren, hvoraf det fremgår, at det bedre kan betale sig økonomisk at eje i stedet for at leje, fordi renten er så lav i øjeblikket. Tegninger på indretningen i de forskellige boligstørrelser vises på projektoren. Der bliver kun bryggers i de boliger, der er over 100 kvadratmeter. Skuret til haveredskaber m.m. er på tegningerne placeret ved siden af carporten, det ønskes om i haven, så man ikke skal bære redskaberne tværs igennem huset. Det er også meget lille 2x2 kvadratmeter. Der er også ønsker om en udvendig vandhane på havesiden. Erik Malling spørger om der kun er trægulve i stuen. Erik har set et tilsvarende byggeri i Hillerød, og der var der kun trægulve i stuen, i de andre rum var det tæpper på betongulv. Søren T.-N. vil undersøge det. Leif Nielsen har også set byggeriet i Hillerød, og han vil gerne vide, om der skal bruges samme sten til byggeriet her, da Leif synes, de er meget mørke. Søren T.-N. vil undersøge det. Lokalplanen, hvor byggeriet er godkendt i, forventes klar d. 31/5-18. Så går byggeriet i gang, og det skal gerne være færdigt til indflytning ved skolestart efter sommerferien 2019.

2 Der bliver spurgt, om nogle af husene bliver andelsboliger. Det er ikke afgjort endnu. Bent Madsen vil gerne vide, om det stadigt er planen, at nogle af grundene ud mod vejen bliver til salg; men det er ikke sikkert siger Søren T.-N. Citta Flensted vil gerne vide, om man mod betaling kan få lavet om på indretningen. Søren T.-N. mener det er muligt, blot kan man ikke få flyttet vådrummene p.gr.af kloakrør m.m. Citta vil gerne have et vindue i badeværelset til at lukke op, men det kan kun lade sig gøre med et ovenlysvindue. Der bliver spurgt, om der bliver en legeplads. Det bliver der, hvor gården ligger nu, og nogle flere gæsteparkeringspladser. Kirsten Mousten håber, der vil blive brugt lokale håndværkere til at opføre husene. Søren T.-N. siger, at skal der laves en gangsti eller et fortov forbi Trongården, bliver det en opgave for kommunen, da det vil være meget dyrt at lægge ind i det nuværende projekt. Nanna siger det er alt for farligt, hvis der er børn, der skal krydse Tisvildevejen fra den nye bebyggelse for at komme i skole. Så en mulighed for at gå forbi Trongården ned til fodgængerovergangen vil være ønskeligt. Der er spørgsmål om planerne med økologisk landbrug og små boligområder ind imellem markene er opgivet. Søren T.-N. siger det er fase 2, og han ved ikke om den fase bliver til noget, men han håber det. Indtil videre vil Rabarbergården dyrke jorden økologisk de næste 2 år, så jorden er klar til projektet. Karl Terpager spørger, om man ved hvor mange mennesker, der kan bo i fase 2, hvis det bliver til noget, men det er der ingen beregninger på endnu. Niels Jørgen anbefaler, at man arbejder på at få fase 2 med ind i kommuneplanen nu, da der måske vil gå 5 år, før der igen laves ny kommuneplan. Kirsten Jørgensen vil gerne vide, om man er opmærksom på, at der kan være arkæologiske fund, som vil forsinke byggeriet. Søren T.-N. håber ikke det er tilfældet, da det vil forsinke byggeriet og være en ekstra udgift for bygherren, da det er bygherren, der skal betale udgifterne til udgravningerne. Søren T.-N. oplyser til sidst, at alle der står som interesserede i byggeriet på maillisten vil få besked både om priser, størrelse og indretning af husene, og de der er skrevet op til en bolig vil desuden blive spurgt, om de fortsat er interesseret. Søren T.-N. har noteret alle ændrings forslagene, der er kommet frem, og han vil gå videre med dem til 2E Group, Bolig. Orienteringen om byggeriet slutter kl Der var tæt på 60 tilhørere. Erik Malling takker for det gode oplæg og siger, at nu starter vi på generalforsamlingen, og dem der har lyst til at blive er velkommen, men det også er i orden, hvis man gerne vil gå nu.

3 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning. 3. Forelæggelse af regnskab. 4. Forslag til plan for kommende år. 5. Behandling af indkommende forslag. 6. Valg af rådsmedlemmer ifølge vedtægter på valg er Lis Hansen og Kirsten Mousten begge er villige til genvalg. 7. Valg af 2 suppleanter på valg er Mie Bauditz og Anne Grell, begge er villige til genvalg. 8. Valg af 2 revisorer og 1 revisorsuppleant på valg som revisorer er Jette Larsen og Jørn Jensen, som begge er villige til genvalg på valg som revisorsuppleant er Karl Terpager, som er villig til genvalg. 9. Eventuelt. Deltagere fra Lokalrådet: Erik Malling, Citta Flensted, Lis Hansen, Kirsten Mousten, Mie Bauditz, Werner Tønnesen, Anne Grell, Niels Jørgen Larsen, Bent Madsen, Ulla Mynster, Nanna Juel-Jacobsen, Gustaf Larsen og Bente Christoffersen. Øvrige deltagere: Birgit Malling, Maysaa Babi, Karl Terpager, Inge Pedersen, Kirsten Jørgensen, Michael Ericsen, Jørn Jensen, Jette Larsen, Lis og Leif Nielsen, Karen Rasmussen, Anne og Preben Gyring. Erik byder velkommen til generalforsamlingen 1. Citta vælges til dirigent og Bente til referent. Citta takker for valget og konstaterer, at generalforsamlingen er lovligt indvarslet. 2. Erik læser formandsberetningen op ( se beretningen ). Leif Nielsen synes, at det er lidt malplaceret, at det nye byggeri skal hedde Kildehøj Park, da gården, der hedder Kildehøj, ligger på den modsatte side af Tisvildevej. Leif synes, at byggeriet burde hedde det samme, som gården på hvis jord byggeriet skal opføres. Kirsten Jørgensen siger, at hun kun ved, gården blev kaldt Niels Hansens gård og ikke andet. Der er ingen andre, der kender til et navn på gården, og der er enighed om, at Kildehøj Park er et langt bedre navn end Tisvilde Ø. Werner synes, at Vejby Vest havde været et godt navn.

4 Derefter godkendes beretningen. 3. Lis læser regnskabet op. Werner synes, at netbanksgebyret er meget lavt. Lis siger, at det er en aftale hun har med banken, og det er muligt gebyret falder helt væk. Leif Nielsen har hørt, at kommunen ikke længere giver tilskud til lokalrådene. Erik forklarer, at vi ikke får kr. fra kommunen om året, som vi fik tidligere, og det tilskud fra kommunen, der fremgår af regnskabet, har vi fået til de projekter, der er gennemført. Leif Nielsen vil gerne vide, om generalforsamlingen ikke er annonceret i dagspressen p.gr.af prisen, da Leif synes, generalforsamlingen ikke har været annonceret nok. Erik oplyser, at det er prisen i dagspressen, der er medvirkende til dette; men at der har været en stor annonce i Vejby Nyt, der er delt ud til samtlige husstande i Vejby, og der har hængt plakater rundt i byen, så indvarslingen skulle være helt i orden. Herefter godkendes regnskabet.. 4. Erik læser vores fokuspunkter op: 1. Understøtte information og kommunikation om forhold og begivenheder i lokalsamfundet. a) Være medudgiver af bladet Vejby Nyt. b) Producere/revidere Velkommen til Vejby, informationsfolder og/eller tilsvarende digital publikation om Vejby sogn. c) Undersøge muligheder for at producere eller støtte produktion af internetportal (hjemmeside) for lokalområdet. 2. Stier bevarelse af gamle stier og etablering af nye. 3. I samarbejde med Vejby Idrætsforening og frivillige flygtningevenner arbejde på at skabe den bedst mulige integration for byens flygtningebl.a. med Multikulti arrangementer og praktisk hjælp, samt deltagelse i fælles møder vedr. integration. 4. Støtte aktivitetsskabende aktiviteter og andre arrangementer i byen. 5. Deltage aktivt i samarbejdet med Gribskov kommune, de øvrige lokalråd samt Lokalforeningsrådet. 6. Støtte nybyggeriet Kildehøj Park og være med til at udvikle byen, så vi kan få flere boliger og nye tilflyttere.

5 Erik oplyser, at der i øjeblikket er forsøg på at få etableret en sti fra efterskolen i Unnerup til Vejby, da eleverne er henvist til at gå på Møngevej, når de skal ind til Vejby. Kommunen er ved at undersøge dette. Hvis gamle stier skal nedlægges, er der en helt specielt procedure for det. Karen Rasmussen vil gerne vide, hvor meget vi arbejder sammen med Tisvilde Lokalråd. Erik siger, at samarbejdet foregår via Lokalforeningsrådet, og busturen til Viborg var i samarbejde med Vejby- Tibirke Selskabet. Karen R. mener, at hvis fase 2 af byggeriet gennemføres, så kommer Vejby og Tisvilde jo meget tæt på hinanden. Herefter opfordre Erik til, at hvis der er nogen, der har forslag til andre ting, som Lokalrådet bør tage sig af, må de endelig henvende sig. 5. Der er ikke kommet nogle forslag til behandling. 6. Lis Hansen og Kirsten Mousten genvælges. 7. Mie Bauditz og Anne Grell genvælges. 8. Jette Larsen, Jørn Jensen og Karl Terpager genvælges. 9. Erik gør opmærksom på, at vi nu er nået til eventuelt, hvor alt kan drøftes men ikke vedtages. Kirsten Jørgensen efterlyser folk til pleje af Kongehøjen, meget gerne yngre mennesker der også har redskaber, der kan bruges så som buskrydder m.m. Kirsten og Ebbe vil gerne selv ophøre med at deltage i plejen af højen. Niels Jørgen vil prøve at få indkaldt nogle folk, der kan deltage i oprydningen på højen måske inden Sct. Hans, så det der ligger på højen nu kan bruges til Sct. Hans bålet. Niels Jørgen vil prøve at få nedsat en gruppe, der kan stå for oprydningen fremover. Niels Jørgen har fået tilbudt nogle 2 mands cykler til Idrætsforeningen. Måske vil nogle yngre mennesker cykle en tur med nogle ældre f.eks. fra Trongården. Erik har fået at vide af Jens Graumann, at skolens kunstværk neden for Trongården skiftes ud med et nyt fredag d. 1/6-18. Der bliver indvielse af det nye kunstværk d. 1/6 kl Kirsten Jørgensen og Niels Jørgen vil gentage succesen fra sidste sommer med byvandringer i Vejby. Karl Terpager oplyser, at der har stået i Frederiksborg Amts Avis, at Vejby er en by under udvikling.

6 Niels Jørgen siger, der bliver sagt meget positivt om Vejby, men trods det har politikerne lige fjernet 4 mil., som Idrætsforeningen ellers havde fået lovning på inden kommunevalget. Der er forslag fremme fra politikerne om, at byrådsmøderne fremover skal holdes ude i lokalsamfundene, og det første møde skal afholdes i Vejby Forsamlingshus. Herefter kommer der ikke flere indlæg under eventuelt. Citta takker for god ro og orden, og Erik opfordre til, vi bliver siddende, og taler lidt sammen. Generalforsamlingen slutter kl Citta Flensted Dirigent Bente Christoffersen Referent..

Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 25. april 2016 kl

Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 25. april 2016 kl Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 25. april 2016 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af referent og dirigent lokalrådet foreslår Bente Christoffersen og Citta Flensted.

Læs mere

Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 24. april 2o17 KL

Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 24. april 2o17 KL Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 24. april 2o17 KL. 19.00 Inden generalforsamlingen er Flygtningekoordinator Sanne Kok bedt om at komme og fortælle om sit arbejde.

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Anne, Kirsten, Niels Jørgen, Lis og Bente. Afbud fra: Mie, Werner, Ulla, Bent, Gustaf og Nanna. Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 9. april 2018, kl. 19.00

Læs mere

Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 29. april 2019 kl

Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 29. april 2019 kl Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 29. april 2019 kl. 19.00 Erik Malling byder velkommen til de fremmødte og specielt velkommen til Jette Haugaard som vil fortælle

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 14. august 2017, kl. 19.00 i blok U på skolen i Vejby. 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: Referater fra møder i grønt

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra lokalrådsmøde mandag den 9. maj 2016, kl. 19.00 i blok U (tidl. A) på skolen i Vejby 0. Konstituering. 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: Integrationsmøde

Læs mere

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Dagsorden Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Anne, Bent, Nanna, Kirsten, Ulrik, Ulla, Gustaf, Mie og Bente. Afbud fra: Lis og Niels Jørgen. Niels Jørgen har sendt os sine kommentarer til de forskellige punkter.

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 10. december 2018, kl. 19.00 i blok F på skolen i Vejby. Bemærk at mødet kun varer ca. 1 time, hvorefter der er julefrokost. Både mødet og julefrokosten

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Mie, Niels Jørgen, Bent, Nanna, Anne, Ulla, Lis og Bente. Afbud fra Gustaf. Fraværende: Kirsten og Henrik. Niels Jørgen skal gå kl. ca. 20. Referat fra møde i Vejby

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 14. januar 2019, kl. 19.00 i blok U på skolen i Vejby. Henrik Lund-Andersen deltager i punkt 5. 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2.

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra lokalrådsmødet mandag den 4. april 2016, kl. 19 i blok U (tidl. A) på skolen i Vejby 1. Godkendelse af referatet fra sidste møde 2. Meddelelser: Orientering om flygtningearbejdet

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Mie, Gustaf, Lis, Ulla, Nanna, Henrik og Bente. Afbud fra: Bent, Niels Jørgen, Anne og Kirsten. Ad.1. Godkendt. Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 9. oktober

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 18. juni 2018, kl. 19.00 i blok U på skolen i Vejby 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: Ungdomsboliger på Bakketoppen

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Gustaf, Bent, Nanna, Lis, Mie, Werner og Bente. Afbud fra: Henrik, Eva, Kirsten og Niels Jørgen. Uden afbud Anne. Ad. 1. Godkendt. Referat fra møde i Vejby Lokalråd

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Mie, Anne, Gustaf, Bent, Ulla, Lis, Michael og Bente. Afbud fra Ulrik og Niels Jørgen. Fraværende: Nanna og repræsentant fra Grundejerforeningen Kælderbjerg/Saxenkol.

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 6. marts 2017, kl. 19.00 i blok U på skolen i Vejby. 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: Affaldsindsamling 2. april, P.

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 i Deltagere: Erik, Citta, Mie, Gustaf, Kirsten, Bent, Nanna, Ulrik, Anne, Ulla og Bente. Afbud fra: Lis og Niels Jørgen. Ad.1. Godkendt. Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 19.

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Mie, Niels Jørgen, Gustaf, Bent, Nanna, Anne, Ulla, Ulrik og Bente. Afbud fra: Lis og Kirsten. Inden mødet ønskede Erik os alle godt nytår.. Referat fra mødet i Vejby

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 22. oktober 2018, kl. 19.00 i blok U på skolen i Vejby 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: De sidste nyheder fra lokalsamfundet.

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 1. maj 2017, kl. 19.00 i blok U på skolen i Vejby. 0. Konstituering. 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: Deadline for

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Afbud: Lis, Bente og Mie. Niels-Jørgen kommer lidt senere Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 12. juni 2017, kl. 19 i blok U på skolen i Vejby 1. Godkendelse af referat fra sidste

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 l Deltagere: Erik, Citta, Niels Jørgen, Gustaf, Bent, Anne, Nanna, Kirsten, Ulla, Lis, Ulrik og Bente. Afbud fra Mie. Erik bød velkommen tilbage efter ferien. Referat fra mødet i Vejby Lokalråd

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Lis, Bent, Niels Jørgen, Gustaf, Ulla, Kirsten, Nanna, Mie og Bente. Afbud fra: Anne, Peiter, Werner og Eva. Referat fra lokalrådsmøde mandag den 8. august 2016,

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Mie, Anne, Gustaf, Bent, Nanna, Ulrik, Ulla, Lis og Bente. Afbud fra: Kirsten, Niels Jørgen og Citta. Ad. 1. Godkendt. Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 17. september

Læs mere

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Dagsorden Side 1 Deltagere: Erik, Ulrik, Lis, Gustaf, Henrik, Ulla, Kirsten, Nanna, Citta, Mie, Bent og Bente. Fraværende: Niels Jørgen og Anne. Dagsorden til møde i Vejby Lokalråd mandag den 6. november

Læs mere

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Dagsorden Side 1 Deltagere: Erik, Anne, Citta, Gustaf, Peiter, Mie, Bent, Ulla, Kirsten, Lis og Bente. Afbud fra: Nanna, Niels Jørgen, Eva og Werner. Dagsorden til lokalrådsmøde mandag den 7. marts 2016,

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 12. november 2018, kl. 19.00 i blok U på skolen i Vejby 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: De sidste nyheder fra lokalsamfundet.

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra lokalrådsmøde mandag den 13. juni 2016, kl. 19.00 i blok U (tidl. A) på skolen i Vejby 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: Møde i flygtningenetværket den

Læs mere

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Dagsorden Side 1 Dagsorden til møde i Vejby Lokalråd mandag den 9. januar 2017 kl. 19.00 i blok U på skolen i Vejby. 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: Ny konstitueringsaftale i

Læs mere

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Dagsorden Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Mie, Gustaf, Niels Jørgen, Peiter, Nanna, Anne, Kirsten, Werner, Lis, Bent og Bente. Ingen afbud. Ad.1. Godkendt. Dagsorden til møde i Vejby Lokalråd mandag den

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Mie, Gustaf, Bent, Anne, Ulla, Lis og Bente. Ulrik vil komme senere. Afbud fra: Niels Jørgen, Nanna og Kirsten. Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 11. december

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Bent, Niels Jørgen, Gustaf, Nanna, Kirsten, Ulla, Lis og Bente. Afbud fra: Mie, Werner, Peiter, Eva og Anne. Ad.1. Godkendt. Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag

Læs mere

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Dagsorden Side 1 Dagsorden til møde i Vejby Lokalråd mandag den 6. februar 2017, kl. 19.00 i blok U på skolen i Vejby. 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: Fastelavnsfest i Vejbyhallen

Læs mere

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal.

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Referat. Punkt 1: Velkomst, valg af dirigent og 2 stemmetællere: Per Buch valgt som dirigent. Kent Stephensen valgt som referent.

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 5. december 2016 kl. 19.00 - ca. 20 i blok F. Efter mødet fortsætter vi med julefrokost. 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser:

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 24. juli 2016, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer.

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer. Referat Emne: Formål med mødet: Generalforsamling Ordinær generalforsamling Referent: Connie Sorth Dato: 11. oktober 2012 Sted: Svogerslev Kro Tilstedeværende: Antal deltagere: 20 husstande var repræsenteret.

Læs mere

Velkommen til ordinær Generalforsamling for Højene 2016

Velkommen til ordinær Generalforsamling for Højene 2016 Velkommen til ordinær Generalforsamling for Højene 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om det forgangne år 3. Rettidigt indkomne forslag fra medlemmerne 4. Aflæggelse af regnskab

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug DK 4070 Kirke Hyllinge

Kirke Hyllinge Antennelaug DK 4070 Kirke Hyllinge Referat fra ordinær generalforsamling Torsdag den 27. marts 2008 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kirke Hyllinge. Antal fremmødte: 51 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Deltager: 16 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, jfr. 11. Jørgen Trankjær blev valgt. 2. Beretning om grundejerforeningens virksomhed

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Albertslund Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet.

Albertslund Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Albertslund. 14-03-2005 Referat af ordinær generalforsamling 28. februar 2005 1. Valg af dirigent Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Fremmødt: 37

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Naverparken

Ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Naverparken Silkeborg d.4.april 2011 Ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Naverparken Rosengaardscentret Mandag d. 4. april 2011. kl.19 00 Til stede var: Andelsboligforeningen nr. Mødt Alice & Lars Steinicke

Læs mere

IDA Nordvestsjællands Afdeling

IDA Nordvestsjællands Afdeling IDA Nordvestsjællands Afdeling Referat af Generalforsamlingen 24. februar 2011. Laugstuen, Alleen 1, Sorø Antal deltagere 10. (deltagerliste se bilag 2) Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Forelæggelse

Læs mere

Tid: Den 11. marts 2006, kl Sted: Bromølle Kro, Slagelsevej 78, 4450 Jyderup.

Tid: Den 11. marts 2006, kl Sted: Bromølle Kro, Slagelsevej 78, 4450 Jyderup. Generalforsamling i Dansk Tækkemandslaug Tid: Den 11. marts 2006, kl. 14.00 Sted: Bromølle Kro, Slagelsevej 78, 4450 Jyderup. Mødedeltagere: Fra sekretariatet: 20 virksomheder Michael H. Nielsen (dirigent)

Læs mere

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

Afdelingsmøde den 20. september 2018

Afdelingsmøde den 20. september 2018 Rødding Andelsboligforening afd. 18 Bakkegårdsparken 127 6630 Rødding Afdelingsmøde den 20. september 2018 Deltagere Der deltog 65 beboere fra 52 husstande. Endvidere deltog ejendomsfunktionær Jens Erik

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden. Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014.

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Peter Dahl nr. 80. der blev valgt uden modkandidater. Peter kunne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl Grundejerforeningen Ølstykke d. 02. juni 2011 Kildeholm IV. www.kildeholm.dk Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl. 19.30 Referat på baggrund af dagsorden:

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2018 Tidspunkt: Tirsdag den 20. februar 2017 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 18:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

1. Valg af dirigent Torben Levring blev foreslået og valgt. Torben konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indkaldt.

1. Valg af dirigent Torben Levring blev foreslået og valgt. Torben konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indkaldt. Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Bakkebølle Strand, lørdag den 9. juni 2018 på Johannebjerg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Godkendelse

Læs mere

Referat af Det Kongelige Danske Landhusholdningsselskabs Generalforsamling den 29. marts 2011

Referat af Det Kongelige Danske Landhusholdningsselskabs Generalforsamling den 29. marts 2011 Referat af Det Kongelige Danske Landhusholdningsselskabs Generalforsamling den 29. marts 2011 Dagsordenen for den ordinære generalforsamling var 1) Præsidentens beretning for det forløbne år og igangværende

Læs mere

Referat af generalforsamling i Ørslev Lokalråd 29-01-2013. Der var fremmødt 19 borgere foruden bestyrelsen.

Referat af generalforsamling i Ørslev Lokalråd 29-01-2013. Der var fremmødt 19 borgere foruden bestyrelsen. Referat af generalforsamling i Ørslev Lokalråd 29-01-2013. Der var fremmødt 19 borgere foruden bestyrelsen. 1. Valg af stemmetællere blev Mette Laursen og Klaus Andersen. 2. Valg af dirigent blev Karl

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Mandag den 24. september 2018 kl afholdt Holeby Antennelaug sin 45. ordinære generalforsamling på Holeby skole opholdsrum nr. 2.

Mandag den 24. september 2018 kl afholdt Holeby Antennelaug sin 45. ordinære generalforsamling på Holeby skole opholdsrum nr. 2. Holeby Antennelaug. Mandag den 24. september 2018 kl.19.00 afholdt Holeby Antennelaug sin 45. ordinære generalforsamling på Holeby skole opholdsrum nr. 2. Formanden bød velkommen. 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat fra Ordinær Generalforsamling d. 27.03.2012. Naverparken. Andelsboligforeningen Naverparken nr. Til stede

Referat fra Ordinær Generalforsamling d. 27.03.2012. Naverparken. Andelsboligforeningen Naverparken nr. Til stede Referat fra Ordinær Generalforsamling d. 27.03.2012 Naverparken Andelsboligforeningen Naverparken nr. Til stede Alice & Lars Steinicke 9 M x Anna & Erik Middelhede 9 L x Anna & Knud Kristoffersen 11 E

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre.

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre. Referat fra Generalforsamlingen 2008 Afholdt onsdag den 18. februar på Bakkenbro Skole. 36 fremmødte udover bestyrelsen. 1. Valg af dirigent Otto Østergaard blev valg med applaus. 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Referat fra. Vinklubben, Slagelse. Generalforsamling ved Styregrupperne for Vinklubben & Vinklubbens Venner. d. 1. juni 2012 kl.

Referat fra. Vinklubben, Slagelse. Generalforsamling ved Styregrupperne for Vinklubben & Vinklubbens Venner. d. 1. juni 2012 kl. Referat fra Vinklubben, Slagelse Generalforsamling ved Styregrupperne for Vinklubben & Vinklubbens Venner Fremmødte medlemmer: 21 d. 1. juni 2012 kl. 19 Marievangs Klubhus Aksel Mikkelsen Alex G. Larsen

Læs mere

SØLLERØD GRUNDEJERFORENING

SØLLERØD GRUNDEJERFORENING Generalforsamling 2014 SØLLERØD GRUNDEJERFORENING Velkommen Aftenens program: Generalforsamlingens formelle del (Dagsordenen) Spørgsmål til Rudersdal kommune Jens Ive, Court Møller, Iben Koch og Axel Bredsdorff

Læs mere

1. Valg af dirigent, forslag? 2. Bestyrelsens beretning årets gang- foreningens udvalg 3. Behandling af indkomne forslag, modtages senest d.12.5.

1. Valg af dirigent, forslag? 2. Bestyrelsens beretning årets gang- foreningens udvalg 3. Behandling af indkomne forslag, modtages senest d.12.5. Søndag den: 26.05.2013 kl.10: Referat fra ordinær generalforsamling i Sønderballe Ejerlavs Beboerforening sted: Lejrskolen Sønderballe Gåsevig der serveres morgenbrød! Dagsorden: 1. Valg af dirigent, forslag?

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJER- FORENINGEN RAMSØBAKKEN MANDAG D. 7. APRIL 2014.

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJER- FORENINGEN RAMSØBAKKEN MANDAG D. 7. APRIL 2014. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJER- FORENINGEN RAMSØBAKKEN MANDAG D. 7. APRIL 2014. Fremmødte: 15 husstande af 57. Formanden Leif Elken bød velkommen i fællesarealet på Gadstrup skole. 1.

Læs mere

Generalforsamling den 23. april 2014

Generalforsamling den 23. april 2014 Generalforsamling den 23. april 2014 Indkaldelse til generalforsamling 2014 side 2 Forside til forslag plus forslag generalforsamlingen april 2014 side 3-7 Bestyrelsens beretning på generalforsamlingen

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Guldborgsund Frivilligcenter den

Referat fra Generalforsamling i Guldborgsund Frivilligcenter den Referat fra Generalforsamling i Guldborgsund Frivilligcenter den 25.5.2016 1. Valg af dirigent Bestyrelsen havde foreslået byrådsmedlem Jens Erik Boesen, som blev valgt Det konkluderes af JEB, at generalforsamlingen

Læs mere

Genreralforsamling GB Vest Referat

Genreralforsamling GB Vest Referat Snekkersten den 12. April 2016 Genreralforsamling GB Vest Referat 1. Valg af dirigent. Valget faldt på Jess Juul Nicolaisen, PWT 64. 2. Beretning fra bestyrelsen. Formanden præsenterede sin beretning om

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling 2015

Referat ordinær generalforsamling 2015 Referat ordinær generalforsamling 2015 Den ordinære generalforsamling blev afholdt torsdag den 19. marts 2015. 30 Fremmødte 1. Valg af dirigent Stine Brandt Jensen fra K 190 blev valgt enstemmig som dirigent.

Læs mere

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med:

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med: Ølstykke tennisklub - generalforsamling 2011 Sted: I hallen Dato: 31/03-11 Tidspunkt: 19.30 Deltagere fra bestyrelsen: Steen Seitner, Flemming Adriansen, Jørn Østergren, Flemming Scheuer- Larsen, Torben

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole.

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole. Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl.19.00 på Kirke Hyllinge skole. Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Notering af antal fremmødte stemmeberettigede 4.

Læs mere

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Dagsorden: Indkaldelse til ordinær generalforsamling Søndag d. 9 marts 2014 kl.14 i rytterstuen 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning ved

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2019 Tidspunkt: Onsdag den 27. februar 2019 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Stødov Bakkers Grundejerforening

Stødov Bakkers Grundejerforening Kære grundejer i Stødov Bakker, Stødov Bakkers Grundejerforening Stødov, marts 2018. Indkaldelse til Generalforsamling Torsdag den 26. april 2018 kl. 19.30 i Helgenæs Forsamlingshus, Grimshovedvej 2. I

Læs mere

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 1 Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 Dagsorden + referat Formanden Michael Thaarup byder velkommen til klubbens ordinære generalforsamling. Generalforsamlingen er Skagen Havkajakklubs

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Romlund Jagtforening

Romlund Jagtforening Romlund Jagtforening Stiftet 19. juni 1933. Medlem af Danmarks Jægerforbund Referat af ordinær generalforsamling mandag den 15. januar 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning om foreningens

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Dansk Vandrelaug Aarhusafdelingen

Dansk Vandrelaug Aarhusafdelingen Dansk Vandrelaug Aarhusafdelingen Generalforsamling 13. marts 2018 Sted: Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 51, 8000 Aarhus C Tid: 19.00-22.00 Referat Dagsorden: Velkomst Formanden, Arne Rindom, bød velkommen

Læs mere

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Formanden Kell Iisager bød velkommen. 22 stemmeberettigede (inkl. fuldmagter)

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade 9-11-13 Andelsboligforeningen afholdt ordinær generalforsamling tirsdag 18. april 2017, kl. 18:00 på loftet i ejendommen. På generalforsamlingen

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16 6200 Aabenraa Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 1 Kirkevej Tinglev Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331 30. marts 2012 Referat

Læs mere

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI 45. ÅRGANG Nr. 2 september 2014 Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt Gymnastik program 2014-2015 Damer/herrer Skolen på La Coursvej Emil Chr. Hansens

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra lokalrådsmøde mandag den 12. september 2016, kl. 19.00 i blok U (tidl. A) på skolen i Vejby. Når lokalrådsmødet er slut fortsættes der med møde i stigruppen vedr. kløverstier

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Grundejerforeningen Arresøgrundene.

Referat fra ordinær generalforsamling i. Grundejerforeningen Arresøgrundene. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Arresøgrundene. Mødet blev afholdt mandag den 12. marts 2012 kl. 19:00 i Annisse forsamlingshus. Dagsorden a) Valg af dirigent b) Protokol og

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 18. MARTS 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 18. MARTS 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 18. MARTS 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende dagsorden:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011 Der var fremmødt 63 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 7 gyldige fuldmagter. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand der møder

Læs mere

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Tilstede: Formand Hans Helge Andersen, næstformand Ove Hansen, Hans Ole Olesen, Knud Aage Thiemer,

Læs mere