Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd"

Transkript

1 Dagsorden Side 1 Deltagere: Erik, Anne, Citta, Gustaf, Peiter, Mie, Bent, Ulla, Kirsten, Lis og Bente. Afbud fra: Nanna, Niels Jørgen, Eva og Werner. Dagsorden til lokalrådsmøde mandag den 7. marts 2016, kl. 19 i blok U (tidl. A) på skolen i Vejby 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: Orientering om flygtningesamarbejde og arrangementer m.m. problemet med lukning af Genvejen blev løst af sig selv. 3. PR-aktiviteter: Vejby Nyt med arabisk tekst fint samarbejde med Wassim. Googlegroups drøftelse (Kirsten og Erik orient.). Deadline for næste nummer af Vejby Nyt er den 4. marts. 4. Løbende aktiviteter: Status på vores projekter: Vejby Kunst projektet er lovet færdigt til den 30. maj, hvor der er festlig afsløring se mere herom i næste nummer af Vejby Nyt. Vejby en by med udsigt (Anne orienterer). Kløverstier (Erik orienterer). 5. Nye rådssager: Fællesmøde med frivillige og repræsentanter fra de andre lokalråd blev afholdt i idrætshuset onsdag den 17. februar. Møde med borgmester Kim Valentin torsdag den 3. marts vedr. samarbejde om flygtninge (Erik orienterer). Husk møde tirsdag den 8. marts kl i byrådssalen om flygtningesituationen. Alle kan deltage i dette møde man skal selv tilmelde sig. 6. Permanente aktiviteter: Vejby Lokalråd holder generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag den 25. april kl Ad.1. Godkendt. Ad.2. Spisearrangementerne og cafe i Idrætshuset om tirsdagen kører fint. D. 1/3 lavede flygtningene maden, og det var meget lækkert. Kirsten vil sende kalenderen til os med datoerne for arrangementerne, der altid er om tirsdagen, da det passer bedst ind i Idrætshusets kalender. Erik oplyser, at der er en ny pressemeddelelse på vej, der omtaler det fine samarbejde, der er med flygtningene her i Vejby. Kirsten har arrangeret undervisning i dansk, og der er ca. 12 undervisere, der har meldt sig. Der er flere personer, der kører de ting ud til flygtningene, som de gerne vil have fra de forskellige opsamlings depoter. Kommunen sørger kun for, at der er en seng og en stol til hver og et bord. Feriecenteret i Gilleleje har doneret sovesofaer og stole, der skulle skiftes ud, til flygtningene, og det har der været stor interesse for. Problemerne med Genvejen se Eriks mail til os vedr. dette og artikel tidligere i Ugeposten. Ad.3. Lokalforeningsrådet har oprettet en gruppe, der skal tage sig af flygtninge spørgsmålet. Leif Jakobsen skal være koordinator, Erik har tilmeldt sig gruppen, og da kun 4 personer var tilmeldt, har Erik mailet rundt til nogle andre, om de kunne tænke sig at deltage, hvilket har skabt visse uoverensstemmelser med Leif, som tidl. har sendt mail ud om, at han vil lukke googlegroup. Kirsten og Anne vil oprette en ny googlegroup. Meget fint nummer af Vejby Nyt, hvor Wassim har oversat noget af teksten til arabisk.

2 Dagsorden Side 2 7. Kontakt til foreningerne ( ) Vejby Borger og Grundejerforening Grundejerforeningen Melhøj Park Grundejerforeningen Kælderbjerg og Saxenkol VIF Vejby Forsamlingshus Menighedsrådet Skolen Trongårdsklubben. 8. Kontakt til de øvrige lokalråd og lokalforeningsrådet. 9. Kontakt til kommunen: Møde vedr. udvikling af attraktive lokalsamfund 4. februar på skolen i Vejby samt møde i Kultursalen den 23. februar vedr. Bæredygtighedsstrategi og Udviklingsstrategi Der er mulighed for at udtale sig til disse strategier, som kan se på kommunens hjemmeside. Ny lokalplan for Rema 1000 er sendt til høring skal vi udtale os? 10. Kontakt til Hovedstadsregionen. 11. Danske Landsbyer: Lis har udsendt div. Nyhedsbreve. 12. Div. Kontakter. 13. Intern administration og økonomi: Lis orienterer om regnskabet for Næste møde: Forslag: Mandag den 4. april. 15. Eventuelt Ad.4. Anne orientere vedr. projekterne, se Annes mail til os vedr. dette. Der blev søgt om penge til 4 projekter, og de tre fik bevilliget tilskud. D. 16/3 mødes dommergruppen fra Designerprojektet, desværre kan Viggo Bentzon ikke deltage denne gang. Gruppen skal drøfte, hvordan projektet kan udføres. Erik anbefaler, at der tages kontakt til Uno, Kirsten Jørgensens søn, der arbejder på Godhavn, og som tidligere har lavet nogle skulpturer. Anne vil gerne høre, om vi ved, hvor interesseret borgerne i Vejby er i at projektet bliver gennemført. Erik siger, at dem der har givet penge til projektet vil i hvert fald være interesseret. - Skolens projekt Kunst i Vejby vil på et tidspunkt lave en afsløring af en skulptur, der skal stå ved Trongården. Kirsten og Anne har deltaget i mange af møderne omkring projektet. Vedr. Kløverstier Erik og Jørn Nielsen kører fortsat rundt og fotograferer de steder, der skal inddrages til stierne, og Kirsten Jørgensen har skrevet beskrivelser af mange af stederne. Materialet herfra skal sendes ind til kommunen, der skal godkende ruterne, og kommunen sender det så videre til Friluftsrådet, hvor det også skal godkendes. Projektet skal være afsluttet inden d. 30/9-16. Erik har talt med Ramløse, der også har startet et Kløversti projekt, om der var noget, vi kunne være fælles om. Ad.5. Se dagsorden. Kirsten, Niels Jørgen og Erik deltog i mødet d. 17/2. I mødet med Kim Valentin d. 3/3 deltog Kirsten og Torben Møller Hansen, da Erik var blevet forhindret. Det var fint at dette møde fandt sted inden mødet om flygtninge situationen d. 8/3. Her deltager Kirsten og Erik. Kommunen har endnu ikke fundet ud af, hvordan de skal løse opgaven omkring flygtningene. De er måske ved at indstille sig på, at de bliver nød til at ansætte en koordinator på området. De har fået navnene på flere af de kommuner, hvor det

3 Dagsorden Side 3 fungerer godt bl.a. Halsnæs, der har ansat en koordinator. Vedr. oversættelser til arabisk, der kan man henvende sig til Steffen Ulf Hansen i Mårum. Foreningen Ascent har henvendt sig til Erik vedr. samarbejde. Se Eriks mail vedr. dette. Kirsten synes, at det er vigtigt, at de flygtninge, der bor i Vejby, først og fremmest har kontakt til de mennesker, der bor i Vejby. Kirsten og Erik vil svare Ascent på deres henvendelse, de sender brevet ud til os, inden de sender det til Ascent, så vi kan se, om vi har nogen kommentarer. I Halsnæs har man udarbejdet en tjekliste til hver enkelt flygtning, hvoraf det f.eks. fremgår, hvad er kommunens opgaver og hvilke opgaver påtager de frivillige sig. Annes mand har ved et tilfælde opdaget, at en pige på 6 år, der bor med sin far i den gamle børnehave, ikke er startet i skolen, selv om de har boet her ret længe. Anne og hendes mand har derfor kontaktet kommunen, der har lovet, at bringe sagen i orden. Erik Nørregård har henvendt sig til Erik for at få etableret en sti fra Vejby til Gribskov efterskole, hvilket vi er meget interesseret i. Ad.6. Se dagsorden. Kirsten og Bent laver plakater m.m. Erik har lavet forslag til at der står, at efter generalforsamlingen bliver der orienteret om arbejdet med flygtningene, og Wassim inviteres til at deltage. Ad Ad.7.1. Der har været fastelavnsfest i hallen. Generalforsamling d. 11/4. Ad.7.2. Generalforsamling d. 15/3. Torben har sendt forslag vedr. Rema 1000s byggeri til Citta d. 20/2; men forslag der skal tages op på generalforsamlingen, skulle have været afleveret senest d. 15/2 til bestyrelsen, for at blive taget op på generalforsamlingen.

4 Dagsorden Side 4 Ad.7.3. Se Evas mail som hun har sendt til os vedr. betaling til juletræs og fastelavnsfesten, og Viggos svar til Eva. Lokalrådet mener, at det må være en sag, som foreningerne aftaler med hinanden. Ad Se Niels Jørgens mail til os. Ad Musikarrangementet d. 27/2 var en succes. Der bliver et nyt arrangement d. 16/4, som musikkerne selv står for, så de får betalingen for billetten, der koster 100 kr. Forsamlingshuset står for salg af drikkevarer. Scenetæppet er kommet tilbage efter reparationen på det Kgl. Teater. Ad.7.6. Stormskaden på taget er repareret. Der skal søges om midler til et helt nyt tag. Kirken skal kalkes indvendigt i løbet af året, og der skal muligvis nyt højttaleranlæg. Der har været indbrud i Præstegården, der blev stjålet noget vin, og alt var endevendt. Erik spørger til flygelsagen (omtalt i læserbreve i Ugeposten), som Peiter gør rede for. Ad Forældre og pædagoger er interesseret i, at børnehaven flyttes over på skolen, da de frygter, der ellers ikke vil blive nogle pasnings muligheder i Vejby for børnehave børnene. Der er plads til 100 børn i Bakketoppen, og i øjeblikket er der 60 børn. Det er meningen, at lederen af fritidsordningen også skal være leder af børnehaven. Ad.7.8. Årsmøde d. 27/4. Der danses nu squaredans i Forsamlingshuset, og det fungerer fint. D. 1/1 blev der ansat ny områdeleder på Trongården; men hun forlod stillingen igen d. 17/2. Ad.8. Godt møde d. 17/2, hvor repræsentanter fra næsten alle lokalrådene deltog.

5 Dagsorden Side 5 Ad.9. Møde vedr. Det attraktive lokalsamfund d. 4/2. Erik sidder i gruppen vedr. boliger i Vejby, og Susanne Reesing og Ulla er selvskrevne medlemmer. Desværre er gården nedenfor Trongården ikke solgt endnu, hvor der kan bygges boliger på noget af jorden. Kan Bakketoppen evt. bruges til boliger? Møde d. 23/2 vedr. udviklingsstrategi i kommunen. Erik har sendt mail ud vedr. mødet. Man kan læse referatet fra mødet på kommunens hjemmeside. Det er muligt, at udtale sig om strategien indtil d. 31/3. Morten Jørgensen forelagde et meget fint materiale vedr. strategien. Kommunen vil gerne have udtalelser vedr. forbedring af stierne. Det kan ske på omtalt i Ugeposten d.1/3 og stor artikel i Frb.Amts Avis d.7/3. Anne vil sætte det på Vejby net. Vi udtaler os ikke i den nye høring om Rema Ad.10. Intet nyt. Ad.11. Lis har sendt mail til os. Ad.12. Intet nyt. Ad.13. Lis har regnskabet klar og deler kopier ud. Nordea havde forlangt 100 kr. i administrationsgebyr, men Lis har været inde og tale med dem, og de har lovet at slette gebyret. Kirsten har lagt penge ud til arrangementerne for flygtningene, de bliver dækket af Lokalrådet. Erik eller Kirsten vil kontakte Jack og spørge, om Rema 1000 vil sponsorere kaffe og servietter m.m. til aftenerne for flygtningene i Idrætshuset. Regnskabet godkendes.

6 Dagsorden Side 6 Ad.14. Næste møde d.4/4-16. Niels Jørgen kan desværre ikke deltage, og Bent kan ikke komme til vores generalforsamling d. 25/4. Ad.15. Anne oplyser, at der er Lysfest i kirken d. 10/3 kl.19 og koret synger.

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra lokalrådsmøde mandag den 9. maj 2016, kl. 19.00 i blok U (tidl. A) på skolen i Vejby 0. Konstituering. 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: Integrationsmøde

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Mie, Niels Jørgen, Gustaf, Bent, Nanna, Anne, Ulla, Ulrik og Bente. Afbud fra: Lis og Kirsten. Inden mødet ønskede Erik os alle godt nytår.. Referat fra mødet i Vejby

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra lokalrådsmødet mandag den 4. april 2016, kl. 19 i blok U (tidl. A) på skolen i Vejby 1. Godkendelse af referatet fra sidste møde 2. Meddelelser: Orientering om flygtningearbejdet

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 14. august 2017, kl. 19.00 i blok U på skolen i Vejby. 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: Referater fra møder i grønt

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 10. december 2018, kl. 19.00 i blok F på skolen i Vejby. Bemærk at mødet kun varer ca. 1 time, hvorefter der er julefrokost. Både mødet og julefrokosten

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Anne, Kirsten, Niels Jørgen, Lis og Bente. Afbud fra: Mie, Werner, Ulla, Bent, Gustaf og Nanna. Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 9. april 2018, kl. 19.00

Læs mere

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Dagsorden Side 1 Deltagere: Erik, Ulrik, Lis, Gustaf, Henrik, Ulla, Kirsten, Nanna, Citta, Mie, Bent og Bente. Fraværende: Niels Jørgen og Anne. Dagsorden til møde i Vejby Lokalråd mandag den 6. november

Læs mere

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Dagsorden Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Mie, Gustaf, Niels Jørgen, Peiter, Nanna, Anne, Kirsten, Werner, Lis, Bent og Bente. Ingen afbud. Ad.1. Godkendt. Dagsorden til møde i Vejby Lokalråd mandag den

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Mie, Niels Jørgen, Bent, Nanna, Anne, Ulla, Lis og Bente. Afbud fra Gustaf. Fraværende: Kirsten og Henrik. Niels Jørgen skal gå kl. ca. 20. Referat fra møde i Vejby

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra lokalrådsmøde mandag den 13. juni 2016, kl. 19.00 i blok U (tidl. A) på skolen i Vejby 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: Møde i flygtningenetværket den

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Gustaf, Bent, Nanna, Lis, Mie, Werner og Bente. Afbud fra: Henrik, Eva, Kirsten og Niels Jørgen. Uden afbud Anne. Ad. 1. Godkendt. Referat fra møde i Vejby Lokalråd

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 18. juni 2018, kl. 19.00 i blok U på skolen i Vejby 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: Ungdomsboliger på Bakketoppen

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Mie, Anne, Gustaf, Bent, Ulla, Lis, Michael og Bente. Afbud fra Ulrik og Niels Jørgen. Fraværende: Nanna og repræsentant fra Grundejerforeningen Kælderbjerg/Saxenkol.

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Mie, Gustaf, Bent, Anne, Ulla, Lis og Bente. Ulrik vil komme senere. Afbud fra: Niels Jørgen, Nanna og Kirsten. Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 11. december

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Lis, Bent, Niels Jørgen, Gustaf, Ulla, Kirsten, Nanna, Mie og Bente. Afbud fra: Anne, Peiter, Werner og Eva. Referat fra lokalrådsmøde mandag den 8. august 2016,

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Mie, Gustaf, Lis, Ulla, Nanna, Henrik og Bente. Afbud fra: Bent, Niels Jørgen, Anne og Kirsten. Ad.1. Godkendt. Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 9. oktober

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 14. januar 2019, kl. 19.00 i blok U på skolen i Vejby. Henrik Lund-Andersen deltager i punkt 5. 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2.

Læs mere

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Dagsorden Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Anne, Bent, Nanna, Kirsten, Ulrik, Ulla, Gustaf, Mie og Bente. Afbud fra: Lis og Niels Jørgen. Niels Jørgen har sendt os sine kommentarer til de forskellige punkter.

Læs mere

Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 25. april 2016 kl

Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 25. april 2016 kl Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 25. april 2016 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af referent og dirigent lokalrådet foreslår Bente Christoffersen og Citta Flensted.

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Afbud: Lis, Bente og Mie. Niels-Jørgen kommer lidt senere Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 12. juni 2017, kl. 19 i blok U på skolen i Vejby 1. Godkendelse af referat fra sidste

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Mie, Anne, Gustaf, Bent, Nanna, Ulrik, Ulla, Lis og Bente. Afbud fra: Kirsten, Niels Jørgen og Citta. Ad. 1. Godkendt. Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 17. september

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra lokalrådsmøde mandag den 12. september 2016, kl. 19.00 i blok U (tidl. A) på skolen i Vejby. Når lokalrådsmødet er slut fortsættes der med møde i stigruppen vedr. kløverstier

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 l Deltagere: Erik, Citta, Niels Jørgen, Gustaf, Bent, Anne, Nanna, Kirsten, Ulla, Lis, Ulrik og Bente. Afbud fra Mie. Erik bød velkommen tilbage efter ferien. Referat fra mødet i Vejby Lokalråd

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 6. marts 2017, kl. 19.00 i blok U på skolen i Vejby. 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: Affaldsindsamling 2. april, P.

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 22. oktober 2018, kl. 19.00 i blok U på skolen i Vejby 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: De sidste nyheder fra lokalsamfundet.

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 1. maj 2017, kl. 19.00 i blok U på skolen i Vejby. 0. Konstituering. 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: Deadline for

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Bent, Niels Jørgen, Gustaf, Nanna, Kirsten, Ulla, Lis og Bente. Afbud fra: Mie, Werner, Peiter, Eva og Anne. Ad.1. Godkendt. Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 5. december 2016 kl. 19.00 - ca. 20 i blok F. Efter mødet fortsætter vi med julefrokost. 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser:

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 i Deltagere: Erik, Citta, Mie, Gustaf, Kirsten, Bent, Nanna, Ulrik, Anne, Ulla og Bente. Afbud fra: Lis og Niels Jørgen. Ad.1. Godkendt. Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 19.

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 12. november 2018, kl. 19.00 i blok U på skolen i Vejby 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: De sidste nyheder fra lokalsamfundet.

Læs mere

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Dagsorden Side 1 Dagsorden til møde i Vejby Lokalråd mandag den 6. februar 2017, kl. 19.00 i blok U på skolen i Vejby. 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: Fastelavnsfest i Vejbyhallen

Læs mere

Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 24. april 2o17 KL

Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 24. april 2o17 KL Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 24. april 2o17 KL. 19.00 Inden generalforsamlingen er Flygtningekoordinator Sanne Kok bedt om at komme og fortælle om sit arbejde.

Læs mere

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Dagsorden Side 1 Dagsorden til møde i Vejby Lokalråd mandag den 9. januar 2017 kl. 19.00 i blok U på skolen i Vejby. 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: Ny konstitueringsaftale i

Læs mere

Vejby Lokalråds Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus Mandag den 23. april 2018 kl

Vejby Lokalråds Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus Mandag den 23. april 2018 kl Vejby Lokalråds Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus Mandag den 23. april 2018 kl. 19.00 Erik Malling byder velkommen til de fremmødte og specielt velkommen til Søren Toft-Nielsen, der inden generalforsamlingen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Landsbyrådet onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 17 til ca. 19

Referat af bestyrelsesmøde i Landsbyrådet onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 17 til ca. 19 Referat af bestyrelsesmøde i Landsbyrådet onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 17 til ca. 19 Tilstede: Karin, Werner, Henrik, Birthe, Anne Marie, Charlotte, Georg og Fravær: Erik, Kirsten, Henrik Lykke, Lene,

Læs mere

Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 29. april 2019 kl

Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 29. april 2019 kl Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 29. april 2019 kl. 19.00 Erik Malling byder velkommen til de fremmødte og specielt velkommen til Jette Haugaard som vil fortælle

Læs mere

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD Referat af til menighedsrådsmøde onsdag den 16. december 2015 kl. 19.00 i præstegården Fraværende: Grethe Kristensen Dagsorden: Beslutninger: 1. Bemærkninger til dagsordenen Punkt 11.2 tilføjedes. 2. Meddelelser

Læs mere

10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset

10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset ALHOLM SKOLEN 10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset Til stede: Mona,, Lise, Susanne C., Flemming, Kim, Pernille, Kasper, Viktor, Vagn, Lena, Vibeke og Sheila

Læs mere

Tapet i gangen: Er sat i værk. Det skal ligne en udendørsgade, der skal tapet op og males så værkstederne ligner huse.

Tapet i gangen: Er sat i værk. Det skal ligne en udendørsgade, der skal tapet op og males så værkstederne ligner huse. Returadresse Aktivitet Syd AktivitetsCenter Skjern, Nygade 48, 6900 Skjern Referat Brugerrådsmøde AktivitetsCenter Skjern Mødedato Torsdag d. 28. marts 2019 Mødetid kl. 9.30 12 Mødested AktivitetsCenter

Læs mere

Punkt 1: Godkendelse af referat. Punkt 2: Nyt fra formanden. Punkt 3: Nyt fra Ældrerådet. Punkt 4: Siden sidst. Det godkendes. Intet.

Punkt 1: Godkendelse af referat. Punkt 2: Nyt fra formanden. Punkt 3: Nyt fra Ældrerådet. Punkt 4: Siden sidst. Det godkendes. Intet. Referat Brugerrådsmøde Seniorgården Mødedato Torsdag d. 23. maj 2019 Mødetid kl. 13-15 Mødested Seniorgården, Tarm OBS mødet afholdes i computer lokalet Afbud Lars Punkt 1: Godkendelse af referat. AktivitetsCenter

Læs mere

EKIF Bestyrelsesmøde nr 2. d. 8/5 2014

EKIF Bestyrelsesmøde nr 2. d. 8/5 2014 EKIF Bestyrelsesmøde nr 2 d. 8/5 2014 REFERAT Deltagere: Per A., Birgit (badminton), Tommy (fodbold), Ann (tennis), Majbrit (håndbold), Kim S. (ansvarlig for EKIF på de sociale medier) Referat ifølge dagsorden:

Læs mere

Helle Øst Udviklingsråd

Helle Øst Udviklingsråd Referat smødet Dato: 30. januar 2012 kl. 19.00 Sted: Fåborg, Fåborghus Deltagere: Troels Sandager, Jesper Christiansen, Connie Ibsen, Birthe Skovbjerg Jens Peter Christensen, Lars Bo Niels Jørgen Nielsen,

Læs mere

Dato: 27. februar 2014. Mødested: Sønderbro Kirkes sognelokale. Mødestart kl. 18,00. R e fe r a t. Åbne punkter

Dato: 27. februar 2014. Mødested: Sønderbro Kirkes sognelokale. Mødestart kl. 18,00. R e fe r a t. Åbne punkter 27. februar 2014 Sønderbro Kirkes sognelokale Møde Blad nr. 1 nr. Husk mad kl. 17,30 Mødestart kl. 18,00 R e fe r a t Lars Skytte Nielsen Anette V. Egly AVE Karl-Ole Petersen - KOP Marianne Jensen MJ Tove

Læs mere

Anna Recinella, Eskil Borup, Allan Christensen, Dennis Duelund, Robert Iversen, Lis Freisner, Vibeke Hagstrøm, Britta Køster, Helle Dyrting

Anna Recinella, Eskil Borup, Allan Christensen, Dennis Duelund, Robert Iversen, Lis Freisner, Vibeke Hagstrøm, Britta Køster, Helle Dyrting Dagsorden / Referat ordinært møde Tisvilde Lokalråd. D. 2 juni 2014 hos Allan Deltagere: Anna Recinella, Eskil Borup, Allan Christensen, Dennis Duelund, Robert Iversen, Lis Freisner, Vibeke Hagstrøm, Britta

Læs mere

ÅDALSKOLEN DAGSORDEN: SKOLEBESTYRELSEN. ONSDAG DEN 25. JANUAR 2012 KL. 19.00 På Dalgasafdelingen. Referat

ÅDALSKOLEN DAGSORDEN: SKOLEBESTYRELSEN. ONSDAG DEN 25. JANUAR 2012 KL. 19.00 På Dalgasafdelingen. Referat ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN Referat ONSDAG DEN 25. JANUAR 2012 KL. 19.00 På Dalgasafdelingen DAGSORDEN: 1. Godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde. 2. Elevråd Dalgas 3. Opfølgning fra sidste

Læs mere

STUDENTERSAMFUNDET v/ Aalborg Universitet Bestyrelsen

STUDENTERSAMFUNDET v/ Aalborg Universitet Bestyrelsen Fibigerstræde 15 9220 Aalborg Øst telefon: 9635 8016 fax: 9815 9494 e-mail: bestyrelsen@studentersamfundet.aau.dk http://www.studentersamfundet.aau.dk Ordinære medlemmer af bestyrelsen Christian K. Refshauge,

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 9. juni 2016 referat. Mødedato: Torsdag, den 9. juni 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 9. juni 2016 referat. Mødedato: Torsdag, den 9. juni 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 9. juni 2016 referat Protokol Mødedato: Torsdag, den 9. juni 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 Mødelokale: Sognehuset Medlemmer: Erik Steen Nielsen, Finn Illum, Frode Elkjær

Læs mere

Jkf Faaborg-Midtfyn kommune.

Jkf Faaborg-Midtfyn kommune. Referat JKF møde d. 29. august 2012. Sted: Flemmings Fiskehytte Horne Strandvej. Tilstede: Ejgil Jensen (EJ), Peter Reitz (PR), Jerrik Andersen (JA), Jesper Langfeldt (JL), Flemming Sørensen (FS) og Jens

Læs mere

Borgerforening. Vagn på skybe

Borgerforening. Vagn på skybe Referat: 1. Opfølgning af sidste møde : legetårn, sand, økonomi Det er aftalt at regningen for det nye legetårn og diverse udgifter til sand mm. Betales dels ved 1500,- fra Drivhuset og resten deles mellem

Læs mere

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

0. Godkendelse af dagsorden Ad 0) Dagsordenen godkendtes. Postlisten blev taget til efterretning. Møde m. Ensted Menighedsråd d. 4. febr.

0. Godkendelse af dagsorden Ad 0) Dagsordenen godkendtes. Postlisten blev taget til efterretning. Møde m. Ensted Menighedsråd d. 4. febr. Menighedsrådet Aabenraa den 19. februar 2014 Referat af offentligt menighedsrådsmøde (14.) Onsdag den 19. februar 2014 kl. 19.00 21.00 i Havsteenstuen Der serveres en let anretning kl. 18.30 Ivan Grube

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Østmøn Lokalråd d. 20. november 2012 hos Torben Nielsen.

Bestyrelsesmøde i Østmøn Lokalråd d. 20. november 2012 hos Torben Nielsen. 1 jsc Nørreby, d. 21. november 2012 Bestyrelsesmøde i Østmøn Lokalråd d. 20. november 2012 hos Torben Nielsen. Deltagere: Torben Nielsen, Jens Haubroe, Martha Torgard Joensen, Ole Jon Ørnum, Anne Gejl

Læs mere

Sønderbro Sogns Menighedsråd. D a g s o r d e n. Åbne punkter. Dato: 24. april 2014. Møde Blad nr. Formandens initialer:

Sønderbro Sogns Menighedsråd. D a g s o r d e n. Åbne punkter. Dato: 24. april 2014. Møde Blad nr. Formandens initialer: 24. april 2014 Sønderbro Kirkes sognelokale Møde Blad nr. nr. 1 Mødestart kl.,00 D a g s o r d e n Lars Skytte Nielsen Anette V. Egly AVE Karl-Ole Petersen - KOP Gert Fruelund Jensen - GF Tove Asmussen

Læs mere

Landsbylauget for Slagslunde og Buresø

Landsbylauget for Slagslunde og Buresø Landsbylauget for Slagslunde og Buresø Referat af bestyrelsesmøde d. 12. marts 2008 kl. 19.30-21.30. Deltagere: Foreninger: Mødt Afbud Udeblevet Borgerforeningen: Lars Seneberg GF Buresø Ole Okkels som

Læs mere

Møde: Den: Blad nr.: 14-18

Møde: Den: Blad nr.: 14-18 Mødedato: Mødetid: Mødested: Fremmødte: Torsdag den 26.5.2016 Kl. 18.30 Vilstrup Sognehus Pernille Reschat, Aase Daugaard, Tove Haugaard, Dorthe Knudsen, Thyra Bohsen, Kirsten Jensen, Eva Anker, Ole Daugaard,

Læs mere

Alssund Y s Men s Club

Alssund Y s Men s Club Alssund Y s Men s Club Årgang 2015 2016 Udgivelsesdag den 14. oktober nummer: 4 Redaktør Inger-Lise Hansen E-mail: inger-lise@ilos.dk Jeg vil gerne modtage indlæg til bladet Hvornår var det nu det var?

Læs mere

Landskonference for danske skoleelever den 11. og 12. november i Randers. Nanna og Karoline fra 5. klasse deltager. Skolen betaler for transporten.

Landskonference for danske skoleelever den 11. og 12. november i Randers. Nanna og Karoline fra 5. klasse deltager. Skolen betaler for transporten. Referat Forum Fællesbestyrelsesmøde Tid d. 6. november 2017 kl. 17.00 21.00 Sted Verninge Skole Afbud fra: Lone, Rikke og Søren Dagsorden 1. Velkommen 2. Elevråd 15 min. Landskonference for danske skoleelever

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn REFERAT AF BESTYRELSESMØDE NR. 38 19. november 2015 18:30 21:30 Fløng Forsamlingshus DELTAGERE: AFBUD: Anne Mette, Jeanette, Søren, Kenth, Brian og Lars og Pia Dagsorden jf. forretningsorden: 1. Valg af

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn REFERAT AF BESTYRELSESMØDE NR. 37 3. september 2015 19:30 21:30 Flønghytten DELTAGERE: AFBUD: Anne Mette, Jeanette,, Lars, Brian, Pia og Kenth Dagsorden jf. forretningsorden: 1) Valg af referent 2) Opfølgning

Læs mere

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Januar kvartal 2013

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Januar kvartal 2013 PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Januar kvartal 2013 PARKINSON-EXPRESSEN Januarr kvartal 2013 Oplag: 165 REDAKTION: Bent Folkmann Fabrksvej 4 3700 Rønne 56 97 44 79 jbfolkmann@mail.dk Husk

Læs mere

Tema: Årsmødet 2016.

Tema: Årsmødet 2016. Odense d. 14.02 2016 Referat fra bestyrelsesmøde for Scleroseforeningens lokalafdeling NORDFYN tirsdag d. 2. februar 2015 kl. 18.00-21.00 hos Vivi Krigslund, Ejersmindevej 27, 5250 Odense SV Tema: Årsmødet

Læs mere

for Lyne Sogn Marts 2014

for Lyne Sogn Marts 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Marts 2014 Indhold: * Avisindsamling: * Konfirmationer i 2015 & 2016 * Vennekredsen: Foredrag * Familie & Fritid: Køkkenfri aften

Læs mere

Morten Larsen, ungdomsrådet. Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen, Morten Bjerregaard

Morten Larsen, ungdomsrådet. Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen, Morten Bjerregaard 1 MØDEREFERAT Mødedeltagere Mona Jepsen Kirsten Hansesgaard Steen Mogensen Morten Bjerregaard Fraværende Kopi Sted Morten Larsen, ungdomsrådet Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen,

Læs mere

Ældrerådet i. Halsnæs Kommune. Referat

Ældrerådet i. Halsnæs Kommune. Referat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Referat af møde den kl. 9.15 i Paraplyen Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 1 GODKENDELSE AF REFERAT FRA SIDSTE MØDE... 4 2 GODKENDELSE AF DAGSORDEN...

Læs mere

Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl

Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Minna Jokumsen (formand), Per Søndergaard Mathiesen (næstformand), Louise

Læs mere

Åstrup Forsamlingshus

Åstrup Forsamlingshus Beretning 2014 Tuborgfondet Vi har, i anledning af husets 90 års fødselsdag den 18. marts 2015, søgt Tuborgfondet om tilskud til nye stole og borde. Som I jo alle ved, har Tuborgfondet imødekommet vores

Læs mere

Punkt Beskrivelse Ansvar Tid Bemærkninger

Punkt Beskrivelse Ansvar Tid Bemærkninger Referat af menighedsrådsmøde tirsdag d. 12. juni 2018 kl. 17.30 20.30 Referent: Charlotte Tilstede: Marianne, Bodil, Karen, Martin, Poul (deltog i punkterne 1, 2 og3), Jens, Linda, Jacob (deltog i punkt

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen

Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen 31.10.14 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af revideret regnskab 4.

Læs mere

Til stede: Gitte Siezing, Hans Asmussen, Mads Hovmann, Flemming Lynge, Peter Windum,

Til stede: Gitte Siezing, Hans Asmussen, Mads Hovmann, Flemming Lynge, Peter Windum, REFERAT AF HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. Marts 2001 Til stede: Gitte Siezing, Hans Asmussen, Mads Hovmann, Flemming Lynge, Peter Windum, Birgitte Kjems, Hans Christian Hæsum Petersen, Kirsten Dysted og Ulla

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 6. marts 2013 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Flemming Kristensen, Poul Andersen, Evy Jørgensen

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 6. marts 2013 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Flemming Kristensen, Poul Andersen, Evy Jørgensen indkaldes hermed til onsdag den 6. marts 2013. Spisning kl. 18, mødet begynder kl. 18.30. Afbud bedes meldt til kontoret. Den 6. marts 2013 Blad nr. 1 Fraværende med afbud: Flemming Kristensen, Poul Andersen,

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Forretningsudvalgsmøde for Folkekirkens Hus, i Huset, Skolegade 52, torsdag 11.oktober, kl

Forretningsudvalgsmøde for Folkekirkens Hus, i Huset, Skolegade 52, torsdag 11.oktober, kl Esbjerg den 4.oktober 2018 for Folkekirkens Hus, i Huset, Skolegade 52, torsdag 11.oktober, kl. 15.30-17. Mødet indledes med en sang Dagsorden 1: Godkendelse af referat af 16.aug.2018 og dagsordenen 2:

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat. Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat. Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat Protokol Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 Mødelokale: Sognehuset Medlemmer: Erik Steen Nielsen, Finn Illum, Frode Elkjær Jakobsen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Annisse Lokalråd torsdag den 16. april 2015 kl. 19.00 i Menighedshuset i Annisse

Referat af bestyrelsesmøde i Annisse Lokalråd torsdag den 16. april 2015 kl. 19.00 i Menighedshuset i Annisse ! Referat af bestyrelsesmøde i Annisse Lokalråd torsdag den 16. april 2015 kl. 19.00 i Menighedshuset i Annisse 17. april 2015 Til stede: Bente Banemann, Henning Jensen, Robert Hansen, Birthe Peltz, Hans

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde hos Else Dato: 1. april 2019 kl. 19:00 Deltagere: Ditte - Nis Peter Steen Kirsten og Else. Afbud fra: Anne og Eric

Dagsorden til bestyrelsesmøde hos Else Dato: 1. april 2019 kl. 19:00 Deltagere: Ditte - Nis Peter Steen Kirsten og Else. Afbud fra: Anne og Eric Møde: Dagsorden til bestyrelsesmøde hos Else Dato: 1. april 2019 kl. 19:00 Deltagere: Ditte - Nis Peter Steen Kirsten og Else Afbud fra: Anne og Eric Dagsordenspunkt Referat 1. Godkendelse af referat fra

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Onsdag den 27-08-2014 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Onsdag den 27-08-2014 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Onsdag den 27-08-2014 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Deltagere: Jan Find Petersen, Preben Juhl Rasmussen, Birgit Sørensen, Frank Müller-Bøgh,

Læs mere

Referat for: Fredericia Provstiudvalg. PU møde 12. december 2014. Kl. 16.00 Mødested: Christiansvej 6. Afbud fra Elli Krog Foldager.

Referat for: Fredericia Provstiudvalg. PU møde 12. december 2014. Kl. 16.00 Mødested: Christiansvej 6. Afbud fra Elli Krog Foldager. Referat for: Fredericia Provstiudvalg PU møde 12. december 2014. Kl. 16.00 Mødested: Christiansvej 6 Afbud fra Elli Krog Foldager. Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden Der tilføjes et ekstra punkt: Der

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole

Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole 1 Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole Dato: Torsdag d. 26/1-2017 kl. 17.30-20.00 Sted: Nørholm Skoles personalerum Der vil blive serveret en let anretning Fraværende med afbud: Anders Efter hvert punkt

Læs mere

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Referat Hovedbestyrelsesmøde Mandag den 20. April. 2015 Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Afbud: Nikolaj Madsen og

Læs mere

Fraværende: Dagny Kloster (Stedfortræder Rikke Toft kan ikke deltage) Bodil Pedersen (Stedfortræder Per Albertsen kan ikke deltage) Lene Rindom

Fraværende: Dagny Kloster (Stedfortræder Rikke Toft kan ikke deltage) Bodil Pedersen (Stedfortræder Per Albertsen kan ikke deltage) Lene Rindom Referat Møde nr. 09-2016 Torsdag den 15. december 2016 kl. 16.00 18.00, Holstebro Rådhus, mødelokale 187, 1.sal. Medlemmer: Anne Lise Slyk, Jørgen Ahler, Mette Jensen, Vita Hagelskjær, Lene Rindom, Jens

Læs mere

Socialdemokratiet i Fredensborg

Socialdemokratiet i Fredensborg Den 6. april kl. 19.30 21.00, Medborgerhuset Egedal Deltagere:, Dorte B., Annett, Jan, Lars, Kirsten, Jacob og Merete (referemt) Afbud fra: Dorte L, Christian, Lasse, Helge og Peter 1 Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn REFERAT AF BESTYRELSESMØDE NR. 25 24. september 2013 19:30 21:30 Engvadgård DELTAGERE: AFBUD: Brian,, E, Leif, Lars og Kenth Dagsorden jf. forretningsorden: 1. Valg af referent 2. Opfølgning på referater

Læs mere

Referat for: Fredericia Provstiudvalg. PU møde 7. juli Kl Mødested: Christiansvej 6. Afbud fra Niels Christian Henneberg.

Referat for: Fredericia Provstiudvalg. PU møde 7. juli Kl Mødested: Christiansvej 6. Afbud fra Niels Christian Henneberg. Referat for: Fredericia Provstiudvalg PU møde 7. juli 2017. Kl. 10.00 Mødested: Christiansvej 6 Afbud fra Niels Christian Henneberg. Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2 Godkendelse af referat

Læs mere

Beslutningsprotokol fra menighedsrådsmøde torsdag d. 6. november 2014 kl. 19.00 i Faxe Sognehus. Dagsorden:

Beslutningsprotokol fra menighedsrådsmøde torsdag d. 6. november 2014 kl. 19.00 i Faxe Sognehus. Dagsorden: Beslutningsprotokol fra menighedsrådsmøde torsdag d. 6. november 2014 kl. 19.00 i Faxe Sognehus Dagsorden: 0. Orientering fra formanden 1. Meddelelser fra formanden 2. Meddelelser fra kirkeværgen 3. Meddelelser

Læs mere

3. Bordet rundt Lasse: Mødte stor opbakning til Hundested By Night Vi skal søge AP Møller fonden

3. Bordet rundt Lasse: Mødte stor opbakning til Hundested By Night Vi skal søge AP Møller fonden Referat Hundested Kino d 19-7-2017 1. Velkomst Mødt: Orla, Søren, Emilie, Lasse, Lene Ikke mødt: Jørgen (trådt ud af bestyrelsen pr dags dato, Maria, Anne, Mette, Mogens, Troels og Bente) 2. Godkendelse

Læs mere

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 21. maj 2014 kl. 14.00-17.00

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 21. maj 2014 kl. 14.00-17.00 Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 21. maj 2014 kl. 14.00-17.00 Mødedeltagere: Tine Lindhardt, Henrik Wigh Poulsen, Erik Vind, Ester Larsen, Helga Højsager, Bente Kaysen, Grethe Krogh Jakobsen, Mikael

Læs mere

Endrupskolens Skolebestyrelse Referat af møde tirsdag den 31. marts 2009 kl. 18.00

Endrupskolens Skolebestyrelse Referat af møde tirsdag den 31. marts 2009 kl. 18.00 Fraværende: Søren P., Henriette, Kirsten + elevråd Referat: SN Forplejning: Sag nr. 238 Godkendelse af dagsorden Skolebestyrelsen Referat/beslutning: Godkendt Sag nr. 239 Godkendelse af referat Skolebestyrelsen

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 24. september 2015 Deltagere: Claus Svendsen Jette Nielsen, Ingrid Svendsen, Flemming Larsen, Marie M. Haar Vad, Mike Charnock, Martin Frandsen, Dorthe Augustesen og Stine Lindblad

Læs mere

Rådet for Bæredygtig Udvikling i Allerød holdt møde tirsdag den 15. september 2015 kl. 16: på rådhuset (mødelokale H).

Rådet for Bæredygtig Udvikling i Allerød holdt møde tirsdag den 15. september 2015 kl. 16: på rådhuset (mødelokale H). ALLERØD KOMMUNE Møde nr. 7 Rådet for Bæredygtig Udvikling i Allerød holdt møde tirsdag den 15. september 2015 kl. 16:00-18.00 på rådhuset (mødelokale H). Medlemmer: Formand Torsten Dybkjær, Erling Petersen,

Læs mere

Referat fra Menighedsrådsmøde. Onsdag 17. april 2013 kl. 19:00 til 22:00

Referat fra Menighedsrådsmøde. Onsdag 17. april 2013 kl. 19:00 til 22:00 Rødding Menighedsråd Referat fra Menighedsrådsmøde Dato Mødested: Deltager: Afbud fra: Onsdag 17. april 2013 kl. 19:00 til 22:00 Konfirmandstuen, Rødding Præstegård. Anger Nissen, Helene Bertelsen, Tove

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 29. august 2017 kl. 19:00 Gl. Røsnæsvej 40, 4400 Kalundborg

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 29. august 2017 kl. 19:00 Gl. Røsnæsvej 40, 4400 Kalundborg Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 29. august 2017 kl. 19:00 Gl. Røsnæsvej 40, 4400 Kalundborg Til stede: Peter Hermann, Willy Hillebrand, Ditte Schwartzbach, Hanne-Dorthe Hansen, Inge Johansen, Eva

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d. 9. september 2013 hos Birgit Parkdal.

Referat fra bestyrelsesmøde d. 9. september 2013 hos Birgit Parkdal. 1 jsc Nørreby, d. 12. september 2013 Referat fra bestyrelsesmøde d. 9. september 2013 hos Birgit Parkdal. Deltagere Torben Nielsen, Jens Haubro, Martha Joensen, Jan Schlegel, Jette Kølle, Lars Christoffersen,

Læs mere

Skolebestyrelsen - Bjørnehøj

Skolebestyrelsen - Bjørnehøj Placering: Bjørnehøjskolen» Skolebestyrelsesmøder - Bjørnehøjskolen» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Resumé: Type: 2017-09-07 Skolebestyrelsen - Bjørnehøj MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus:

Læs mere

Medlemmer: Erik Mitens, Mette Bille, Birte Tvistholm Ahle, Leif Carøe, Leif Hornshøj, Ove Lund,

Medlemmer: Erik Mitens, Mette Bille, Birte Tvistholm Ahle, Leif Carøe, Leif Hornshøj, Ove Lund, Referat Møde nr. 02-2019 Tirsdag den 21. februar 2019 kl. 12.30 15.30, Mødelokale 292, 2. sal, Rådhuset, 7500 Holstebro Medlemmer: Erik Mitens, Mette Bille, Birte Tvistholm Ahle, Leif Carøe, Leif Hornshøj,

Læs mere

Referat for: Frederiksværk Provstiudvalg. PU møde 26. maj 2015. Kl. 18.30 Mødested: Søborg præstegård, Konfirmandstuen. Fraværende med afbud:

Referat for: Frederiksværk Provstiudvalg. PU møde 26. maj 2015. Kl. 18.30 Mødested: Søborg præstegård, Konfirmandstuen. Fraværende med afbud: Referat for: Frederiksværk Provstiudvalg PU møde 26. maj 2015. Kl. 18.30 Mødested: Søborg præstegård, Konfirmandstuen Fraværende med afbud: Mødepunkt 1 PUK budget 2016 Foreløbigt PUK budget fremlægges.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole

Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole 1 Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole Dato: Onsdag d. 26/10-2016 kl. 17.30-20.30 Sted: Nørholm Skoles personalerum Der vil blive serveret en let anretning Fraværende med afbud: Henrik, Jeanette, Tina,

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 4. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.03.05 kl. 18.00 22.00

Beslutningsreferat af: Referat nr. 4. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.03.05 kl. 18.00 22.00 DIRIGENT: DAVID AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Freddy, David, Pia H., Karin, Mads, Pia K., Aase. Afbud fra varmemester Per N., Klaus og Per Chr. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 3. Rettelse til AD. 4 a.

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X

Læs mere