Skolebestyrelsesmøde den 16. juni 2015 kl. 18:00-21:00. møde nummer 9 i skoleåret 2014/ skolebestyrelsesmøde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Skolebestyrelsesmøde den 16. juni 2015 kl. 18:00-21:00. møde nummer 9 i skoleåret 2014/ skolebestyrelsesmøde"

Transkript

1 Skolebestyrelsesmøde den 16. juni 2015 kl. 18:00-21:00 møde nummer 9 i skoleåret 2014/ skolebestyrelsesmøde Mødested Deltagere Konferencelokalet, Vedbæk Skole, Henriksholms Allé 2, 2950 Vedbæk. Forældrevalgte: Tina Berwald (TSB, formand), Louise Brodersen (LBR, næstformand), Mette Ørsted (MØR), Peter Røgind (PRØ), Ellen Bleeg (EBL), Maren Piilgaard (MPI) og Jens Kloppenborg-Skrumsager (JKL) Medarbejderrepræsentanter: Ingibjörg Grage (IH), Signe Bille Meldgaard (SB). Skolens ledelse: Toni Besjakov (TB), Jette Nord Kruse (JK), Mikkel Høgh (MH), Elevrådet: Sophie Haga Peen 9.x, Sofia Holsko (næstformand), 7.z. Tilforordnet fra kommunalbestyrelsen: Erik Mollerup (EMO). Afbud PRØ, Sophie Haga Peen, JLK kom kl Uden afbud Referat Formalia (5 min.) Underskrift af referat fra seneste bestyrelsesmøde v/tsb Referatet fra 26.5 lægges på skolens hjemmeside. Godkendelse af dagsorden v/tsb Der var ingen bemærkninger Nyt fra elevrådene v/elevrådets repræsentanter i bestyrelsen v/ Sofie Holsko TB har haft møde med interesserede bolddrenge fra 6., 7. og 8.årgang. De har været rundt på skolens område for at finde nogle løsninger til hvor der kan spilles bold uden at det generer forbipasserende. Løsningerne forsøges i værksat til efter sommerferien. Evalueringen af dette års elevrådssamarbejde viser, at eleverne er meget tilfredse med at Toni er gået ind i elevrådsarbejdet. Der er godt, at der er mange møder. Det er fint at elevrådet er samlet og ikke som tidligere er opdelt i fløjmøder. Det skal være klasselæreren, som taler med klassen om elevrådsdagsordenen og det skal prioriteres. SKB punkter til Elevrådet? SKB er glade for, at elevrådet føler, de bliver hørt, og at arbejdet i elevrådet er blevet opkvalificeret.

2 Orienteringspunkter 1. Nyt fra skoleledelsen TB informerede om de seneste ansættelser. TB informerede om hændelsen med hullerne i vinduerne. Skolens 40 års fødselsdag Skolen fylder 40 år den 2. oktober og det skal markeres med en festlig dag. Der kom mange gode ideer og forslag på bordet, herunder en koncert med kendt gruppe, gamle, men nu kendte elever, info om læringsmiljøer, forældreforening og indsamling og tiltag på skolen. Inddrage eleverne også i ugen op til fødselsdagen. TB indkalder til stiftede møde om fødselsdagen. I udvalget er der allerede lærere og elever. TSB vil gerne deltage som repræsentant for SKB. Flytte SKB-møde fra 17. august i uge 34 til møde i uge 33 Vi flytter ikke mødet den 17. august. TB rundsender budgetforslaget til alle i SKB primo juli, og vi beder alle kommentere på udkastet. SKB mødes kort onsdag 12.8, kl , hvorefter det sendes til afsted til deadline den Afbud fra EMO til den EMO har udtrykkeligt sagt, at vi endelig må kontakte ham såfremt, der er spørgsmål til budgettet. 2. Nyt fra SFO Ny pædagog er startet. CB er startet i SFO igen. Sommerferien på TR skole er i orden. Der er positivt feedback på den nye SFO. Mange er glade for de nye værksteder JK er ved at undersøge, hvordan vi kan sætte fotos på vores nye Tabulex touchskærme. Systemet har en app, som fortæller, hvor ens barn er i SFO en, så forældrene kan gå direkte til barnets opholdssted, når det skal hentes. Det har vakt stor begejstring blandt forældrene. 3. Nyt fra formanden TSB refererede fra skoleforumsmødet, der handlede om budget , åben skole og børne- og ungepolitikken. SKB og børne- og skoleudvalgets samarbejde giver plads til forbedringer. Børne- og unge politikken blev rost kan passes ind i vores identitetspapirer. Der er en begyndende utilfredshed Skolebestyrelserne imellem over, at 9.kl skal aflevere deres ipads.

3 Vedbæk Skole har ipads til dem, der ikke kan medbringe deres Bring your own device. Der var en del snak om udløbstiden på vores ipads hvad sker derefter? SKB ønsker IT på som punkt, når der er nyt fra kommunens it-udvalg. SKB skal til at skrive principper vi er bagud, og TSB opfordrer SKB-medlemmerne til at melde sig til principgrupper, de har interesse i. De andre skoler klager over rengøringsniveauet. På Vedbæk Skole har vi en høj rengøringsstandard qua TB mødes hvert kvartal med kvalitetsinspektøren i kommunen, rengøringsfirmaet samt servicemedarbejderne. Det bliver påtalt med det samme, hvis tingene ikke er i orden. Godkendelsespunkter 4. Vedbæk Skoles identitet, idegrundlag og VIværdi v/tsb, JKL, SB, TB Identitetspapiret blev godkendt. Der er dog nogle grammatiske ting, som skal korrigeres før den lægges på hjemmesiden. Husk vi et fungerer bedst og husk konsekvent eleven. TSB rundsender den endelige version, før vi sender den ud eksternt. 5. Økonomiopfølgning fremlægges til august v/tb JKL, AB, TB har møde i uge Temaaften for forældre om ipads og online adfærd v/ MH, TSB Datoen skal rykkes om muligt, da der er lagt forældremøde på 4. årgang på den udmeldte dato. Der skal i invitationen sættes ord på, hvem Ung i Rudersdal er. Datoen meldes ud før sommerferien v/ TSB og MH SKB talte om, hvornår det er tilladt at medbringe mobil, ipads mv. i de små klasser. Hvad er skolens holdning? Drøftelsespunkter 7. Skolereformen v/ledelsen Skolereformen år 2 Der var ros til beretningen fra SKB. SKB talte om, der skal bruges tid på jule- og sommerafslutningerne på at briefe kort om de overordnede temaer, ledelsen har brugt tid på i løbet af et skoleår. Åben skole den 8.6. på Trørødskolen Reklamebasar og et rigtig godt input til skolens årgange og årsplanen. Synlig læring Det er et kæmpe kompetenceudviklingsprojekt til at kunne arbejde med intentionerne i skolereformen. Ledelsen og skolens 3 impact coaches mødes med kommmunes impact coach på mandag den Herefter skal gruppen have lavet en tids- og handlingsplan for skoleåret Projektet starter med en Foundation Day den 6. august, hvor der vil være fokus på fem områder:

4 - Forskning om synlig læring - Synligt lærende elever - Kend din virkning - Effektiv feedback - Tankesæt indenfor Visible Learning 8. Læringsmiljøer v/ TSB, Arbejdsgruppen har lavet et stort arbejde med at kortlægge Vedbæk Skole i nogle udendørs områder, hvor der indenfor hver udendørs zone er tænkt forskellige læringsmiljøer ind, som alle tilgodeser netop det område, det ligger i på skolen. 9. Implementering og anvendelse af værdier v/ TSB TSB havde et interessant indlæg om brugen af vores tre værdiord. Hvis vi bevidst bruger vores værdiord til kampagner, projekter med mere kan selve værdiordene på sigt gå hen og blive udvandede. jf. operation Smil skriv i stedet for, at vi laver operationen med vores værdi Smil Det er en fordel alt andet lige, at elever, ansatte og forældre bevidst hører værdiordene i mange sammenhænge. SKB kender dem større udbytte at forældrene og andre møder dem ofte. 10. Trivselsundersøgelsen v/ledelsen TBS farvede grafer skal ud på hjemmesiden. SKB påpegede at der går meget ledelsestid på at analysere den store trivselsundersøgelse. Ledelsen skal overveje om en variationsbredde på 10 % eller mere er for stor. Det blev påpeget, at vi har et flot resultat også, hvis vi ser på en variationsbredde på mindre end 10 %. Trivselsundersøgelsens resultat skal sættes på skolens hjemmeside. 11. Forældreforening VESKFO v/ LOU Der er indkaldt til et stiftende møde kl. 8 i cafeen mandag den 22. juni, og der er sendt invitationer ud til alle forældre. SKB kan evt. fortælle om crowd fundingsmødet i mandags til sommerferieafslutningen. SKB satser på Crowd funding og indsamlinger til oprettelse af læringsmiljøerne. 12. Princip for undervisningens organisering v/ PRØ PRØ blev akut forhindret i at møde til SKB-mødet, hvorfor punktet blev udskudt. 13. Udmeldelser ved /EBL SKB har fokus på udmeldelser, og rygter herom. Ledelsen er opmærksom, og har som et tiltag til dette begyndt at holde status møder på alle klassetrin i afdeling Fraværsstatistikker for lærerne v/jkl SKB blev enige om at føre tilsyn med fraværsstatistikker i to omgange årligt. Første gang til august for perioden jan-juli og dernæst for perioden aug-december.

5 Eventuelt: IH sagde farvel og tak til SKB, og en stor tak retur fra SKB til IH TSB takkede som formand SKB for et godt samarbejde gennem hele skoleåret, samt ønskede alle en rigtig god sommer. Referatet er godkendt af:

Skolebestyrelsesmøde den 20. januar 2015 kl. 18:00-21:00. møde nummer 5 i skoleåret 2014/ skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde den 20. januar 2015 kl. 18:00-21:00. møde nummer 5 i skoleåret 2014/ skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde den 20. januar 2015 kl. 18:00-21:00 møde nummer 5 i skoleåret 2014/2015 66. skolebestyrelsesmøde Mødested Deltagere Konferencelokalet, Vedbæk Skole, Henriksholms Allé 2, 2950 Vedbæk.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde den 21. oktober 2014 kl. 18:00-21:00 møde nummer 3 i skoleåret 2014/2015 64. skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde den 21. oktober 2014 kl. 18:00-21:00 møde nummer 3 i skoleåret 2014/2015 64. skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde den 21. oktober 2014 kl. 18:00-21:00 møde nummer 3 i skoleåret 2014/2015 64. skolebestyrelsesmøde Mødested Deltagere Konferencelokalet, Vedbæk Skole, Henriksholms Allé 2, 2950 Vedbæk.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde den 17. juni2014 kl. 18:00-21:00 møde nummer 56 i skoleåret 2013/2014 61. skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde den 17. juni2014 kl. 18:00-21:00 møde nummer 56 i skoleåret 2013/2014 61. skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde den 17. juni2014 kl. 18:00-21:00 møde nummer 56 i skoleåret 2013/2014 61. skolebestyrelsesmøde Mødested Til stede Konferencelokalet, Vedbæk Skole, Henriksholms Allé 2, 2950 Vedbæk.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde den 23. oktober2012 kl. 18:00-21:00. møde nummer 3 i skoleåret 2012/ skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde den 23. oktober2012 kl. 18:00-21:00. møde nummer 3 i skoleåret 2012/ skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde den 23. oktober2012 kl. 18:00-21:00 møde nummer 3 i skoleåret 2012/2013 48. skolebestyrelsesmøde Mødested Deltagere Konferencelokalet, Vedbæk Skole, Henriksholms Allé 2, 2950 Vedbæk.

Læs mere

REFERAT, BESTYRELSESMØDE, 11/10-2011. møde nummer 3 i skoleåret 2011/2012 40. skolebestyrelsesmøde

REFERAT, BESTYRELSESMØDE, 11/10-2011. møde nummer 3 i skoleåret 2011/2012 40. skolebestyrelsesmøde REFERAT, BESTYRELSESMØDE, 11/10-2011 møde nummer 3 i skoleåret 2011/2012 40. skolebestyrelsesmøde Mødested Deltagere Fraværende Gæster Referent Konferencelokalet, Vedbæk Skole, Henriksholms Allé 2, 2950

Læs mere

Referat, Skolebestyrelsesmøde den 20. marts 2012. møde nummer 5 i skoleåret 2011/2012 42. skolebestyrelsesmøde

Referat, Skolebestyrelsesmøde den 20. marts 2012. møde nummer 5 i skoleåret 2011/2012 42. skolebestyrelsesmøde Referat, Skolebestyrelsesmøde den 20. marts 2012 møde nummer 5 i skoleåret 2011/2012 42. skolebestyrelsesmøde Mødested Deltagere Fraværende Gæster Referent Konferencelokalet, Vedbæk Skole, Henriksholms

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde den 17. marts 2015 kl. 18:00-21:00. møde nummer 6 i skoleåret 2014/2015 67. skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde den 17. marts 2015 kl. 18:00-21:00. møde nummer 6 i skoleåret 2014/2015 67. skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde den 17. marts 2015 kl. 18:00-21:00 møde nummer 6 i skoleåret 2014/2015 67. skolebestyrelsesmøde Mødested Deltagere Konferencelokalet, Vedbæk Skole, Henriksholms Allé 2, 2950 Vedbæk.

Læs mere

Dagsorden til skolebestyrelsesmødet torsdag den 9. okt kl

Dagsorden til skolebestyrelsesmødet torsdag den 9. okt kl 1. Meddelelser fra elevrådet (19.00-19.10) Ønske om gallafest for 7. 9. klasse inden jul. Det kunne evt. være den 12/12. Tidspunktet kunne være fra ca. 19.00 -? Jesper fra Ungvest kunne være behjælpelig

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 21. juni 2016 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade Clausen,

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde

Referat af skolebestyrelsesmøde Referat af skolebestyrelsesmøde Mandag d. 11. juni 2018 kl. 17.00 20.30 Forældrerepræsentanter: Charlotte Koch Hess, CKH Kim Dabelstein Løwe, KDL Heidi Lindegaard, HL Afbud Lotte Bruun Oslev Jensen, LBO

Læs mere

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde 5. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 19. marts Skolens kontor Kl

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde 5. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 19. marts Skolens kontor Kl Sdr. Vang Skole Mødereferat Dato 19. marts 2018 Referent Ebbe Weng Møde Skolebestyrelsesmøde 5 Møde nr. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 19. marts 2018 Deltagere Skolens kontor Kl. 16.30-18.30

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl. 19.00-21.00 Tilstede: Michael, Kurt N., Kurt M., Kirsten R., Jesper, Anne, Kirsten N. og Leif. Afbud: Lone C. (ikke muligt at indkalde en suppleant)

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30 Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl. 17-19:30 Vejl. tid Emne Proces Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af ordstyrer

Læs mere

- Alle referater skal gøres til PDF - Udsende referatet uden kommentarer og rettelser

- Alle referater skal gøres til PDF - Udsende referatet uden kommentarer og rettelser Kratbjergskolen Skolebestyrelsesmøde Referat af SKB-møde d. 15. maj 2017 kl. 17:00-19:30 Afd. Engholm Mødeleder: Mette Thrane. Deltagere: Michael,, Sanne, Mette Thrane, Merethe, Maibritt, Michael, Mette,

Læs mere

Mødeindkaldelse. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Personalerummet 17:30/20:15.

Mødeindkaldelse. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Personalerummet 17:30/20:15. Vester Nebel Skole Dato 19. juni 2015 Udsendt af Martin Bredthauer Mødeindkaldelse Afbud til Martin Bredthauer Direkte telefon 79 79 77 55 E-mail mabr@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde

Læs mere

Skolebestyrelse Stilling Skole

Skolebestyrelse Stilling Skole Skolebestyrelse Stilling Skole Afbud: Kenneth, Mogens. Pernille deltog fra kl. 17.15 Dato 1. juni 2017 Kl. 17-20 Ansvarlig Tid Referat 1 Godkendelse af dagsorden Alle (B) Bilag til punkt 4 har ikke været

Læs mere

Dagsorden og referat af

Dagsorden og referat af Skole og Familie Birkerød Skole Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 22. november 2012 kl. 19.00 21.30 Mødested: Lærerværelset, M2 Birkerød Parkvej 12 3460 Birkerød www.birkerødskole.dk

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen 16/17. Møde nr. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Onsdag d. 14.

Referat skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen 16/17. Møde nr. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Onsdag d. 14. Referat skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé 16/17 Møde nr. 11 Onsdag d. 14. juni 2017 18:00 21:00 Referent Sannie Ilona Leth Deltagere i mødet:

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 5. december 2016 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde. Dato: 26-09-2017 Kl.: 19.00-21.30 Fraværende: Michael og Michael Mødeleder: Lise-Lotte Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger

Læs mere

Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30. Dagsorden for skolebestyrelsens møde

Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30. Dagsorden for skolebestyrelsens møde Dagsorden for skolebestyrelsens møde Afbud fra Lars Thestrup og Ditte L. Buchwald 1. suppleant Susanne H. Hansen og 2. suppleant Zania K. Pedersen er indkaldt Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30 84-14

Læs mere

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen består af: Forældrerepræsentanter: Vinni Hedegaard Frederiksen, Randi Mellergaard Baun, Jens Mogensen, Kristina Blom, Arne Hougaard, Jens Ole Futtrup

Læs mere

Ilbjerg Allé Herlev 26. august Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement

Ilbjerg Allé Herlev 26. august Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement Mørkhøj skole Ilbjerg Allé 25 2860 Herlev 26. august 2015 Skolebestyrelsesmøde Referat nr. 7 onsdag den 26. august 2015 kl. 18.30-21.00 Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement Forældre repræsentanter Kenneth

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Bramsnæsvigskolen

Referat af skolebestyrelsesmøde på Bramsnæsvigskolen Referat af skolebestyrelsesmøde på Bramsnæsvigskolen Sted: Personalerummet Dato og tid: 29. januar 2019, 18.30-20.30 Deltagere: Afbud: Møderækken: 28. august 26. september 30. oktober 6. december 29. januar

Læs mere

Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder ekstraordinært møde

Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder ekstraordinært møde Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder ekstraordinært møde Onsdag den 19. august 2015 kl. 17.00 19.00 i H.C. Andersen lokalet Referat Beslutningsprotokol Tilstede: Michael H., Kennet, John, Michael,

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89 MØDETIDSPUNKT Tirsdag den 21. juni 2016 kl. 18.00 OG STED: I skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: FRAVÆRENDE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD),

Læs mere

Dagsorden og referat af

Dagsorden og referat af Skole og Familie Birkerød Skole Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde 51 Onsdag d. 16. august 2017 fra kl. 18.00-21.00 Birkerød Parkvej 12 3460 Birkerød www.birkerødskole.dk sua@rudersdal.dk Sagsbeh.:

Læs mere

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 21. august 2017 REFERAT Formøde for forældrevalgte: Kl. 18.00 18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Kl. 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen og Kirsten Lundager Afbud:

Læs mere

Skolebestyrelse Stilling Skole

Skolebestyrelse Stilling Skole Skolebestyrelse Stilling Skole Afbud: Kenneth, Søren A deltog fra kl. 17.30, Dato 16. november 2016 Kl. 17-20 i Personalerummet Ansvarlig Tid Referat 1 Godkendelse af dagsorden Alle B Dagsorden godkendt.

Læs mere

Referat. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde 2. Mødedato Mødested Møde start/slut Personalerummet 17:30/20:15.

Referat. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde 2. Mødedato Mødested Møde start/slut Personalerummet 17:30/20:15. Vester Nebel Skole Dato 10. juni 2016 Udsendt af Martin Bredthauer Referat Afbud til Martin Bredthauer Direkte telefon 79 79 77 55 E-mail mabr@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde

Læs mere

Referat for skolebestyrelsesmøde 6.november 2018

Referat for skolebestyrelsesmøde 6.november 2018 Mødeindkaldelse Referat for skolebestyrelsesmøde 6.november 2018 Møde dato 6. november 2018 Møde tidspunkt Kl. 19:00-21:30 Mødeleder Søren Storm Mødested Alminde-Viuf Fællesskole Møde nr. 4 Afbud til srsto@kolding.dk

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 27. august 2015 Møde nr. 81 Vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 27. august 2015 Møde nr. 81 Vedtagelser MØDETIDSPUNKT Torsdag den 27. august 2015 kl. 18.30 STED: MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: I skolens mødelokale på kontoret. Fotografen kommer og tager et fællesbillede kl. 18.30!!

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmøde. Mandag d. 24. april 2017

Referat fra skolebestyrelsesmøde. Mandag d. 24. april 2017 Referat fra skolebestyrelsesmøde Mandag d. 24. april 2017 Mødetidspunkt: 17.00 19.30 Referent: LAN Mødested: Mødelokale ved siden af kontor Afbud: Søren A., Alexander Guldager, Carina Alber, Ulla Riisbjerg,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde d. 13.september 2017 kl REFERAT MØDEDELTAGERE:

Skolebestyrelsesmøde d. 13.september 2017 kl REFERAT MØDEDELTAGERE: Skolebestyrelsesmøde d. 13.september 2017 kl. 19.00 21.00 REFERAT MØDEDELTAGERE: Forældrerepr.: Mette L. Holme René Petersen Janne R. Madsen Per Rasmussen Hanne Bonde Jakobsen Dorthe Greve Heidi Aabrandt

Læs mere

Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen. Referent: Susanne Damsgaard-Larsen

Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen. Referent: Susanne Damsgaard-Larsen Mødetype: Dato og sted: 23/2 kl. 18.00 21.00 i mødelokalet ved administrationen (m. forplejning) Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen Referent: Susanne Damsgaard-Larsen Fraværende: Claus Hedegaard

Læs mere

DAGSORDEN. Der vil være lidt spisning inden mødet går i gang

DAGSORDEN. Der vil være lidt spisning inden mødet går i gang EMNE: SKOLE / INSTITUTION: MØDEDATO: DELTAGERE: FRAVÆRENDE: ORDSTYRER: UDARBEJDET AF: DAGSORDEN Skolebestyrelsesmøde Søndersøskolen 18. juni 2014, kl. 18.00 afd. Søndersø Mikkel Brunse, Allan Winkelmann,

Læs mere

MØDEREFERAT. Emne: Referat fra skolebestyrelsesmøde Deltagere Personalerummet 19.00

MØDEREFERAT. Emne: Referat fra skolebestyrelsesmøde Deltagere Personalerummet 19.00 MØDEREFERAT Emne: Referat fra skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested/lokale Personalerummet 13.06.2013 Deltagere Henrik, Joan, Lars, Else, Torben, Lee, Uffe, Thomas Evt. afbud bedes meddelt til Henrik/Uffe

Læs mere

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden Torsdag den 10. marts 2016 kl. 17.30-20.00 Konferencelokalet Møde nr. 19 Indkaldte: Christian Riise, Kari Astrid Thynebjerg, Michael Blomsterberg, Steen Bundgaard,

Læs mere

Skåde Skole Mantziusvej 5, 8270 Højbjerg

Skåde Skole Mantziusvej 5, 8270 Højbjerg Afbud: Morten Damgaard Fraværende: Niels Brix Skolebestyrelsesmøde Skåde Skole Torsdag den 25. august 2016 kl. 17-19:30 Sted: Personalerummet Kort velkomst til Mogens og præsentation af bestyrelsen. 1.

Læs mere

Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde

Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde Højvangskolen Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde Mødedato den 15-05-2013 kl. 17.30 til 20.00. Mødested: Personalerummet. 12-05-2013 B = Beslutningspunkt, O = Orienteringspunkt, D = Drøftelse Klokkeskovvej

Læs mere

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 25. august 2016 På afd. Nordskov

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 25. august 2016 På afd. Nordskov Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 25. august 2016 På afd. Nordskov 19.00 21.00 Deltagere: Claus Elleman, Bent Zachariassen, Sigurd Brønnum, Nellie Bradsted, Sofie Paludan, Stine Baad, Dorthe Kvetny, Maria

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 19. september 2017 kl

Referat skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 19. september 2017 kl 19-09-2017 2017/18 1 Referat skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 19. september 2017 kl. 17.00-20.30 Afbud: Thomas, Camilla, Jonas, Michael, Henrik, Scheik Bemærk: (H)øring (B)eslutning rientering (D)røftelse

Læs mere

Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder møde

Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder møde Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder møde Tirsdag d- 21-10-2014 kl. 16.00 18.00 i Nexø på lærerværelset Referat Beslutningsprotokol Tilstede: Michael, Kennet, Katrine, Iben, Jesper, John, Søren,

Læs mere

Formøde for forældrevalgte Nytårskur Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte Nytårskur Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 23. januar 2017 Referat Formøde for forældrevalgte 18.30-19.00 Nytårskur Sandwich fra 19.00 20.00 Tid: Selve mødet er fra 20.00-21.30 Deltagere: Skolebestyrelsen samt Kirsten

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde d. 11. juni 2019 kl på Ganløse Skole. Skoleledelsen: Lise Bjerregaard Suzette Vinstrup

Referat af skolebestyrelsesmøde d. 11. juni 2019 kl på Ganløse Skole. Skoleledelsen: Lise Bjerregaard Suzette Vinstrup Referat af skolebestyrelsesmøde d. 11. juni 2019 kl. 19.00 21.30 på Ganløse Skole Faste deltagere: Skoleledelsen: Lise Bjerregaard Suzette Vinstrup Forældrerepræsentanter: Carsten Rysgaard Mette Kastberg

Læs mere

Punkt / Dagsordenpunkt Dagsordentekst Proces Tid Beslutning, ansvarlig og deadlines. Referatet godkendt. Dagsorden godkendt.

Punkt / Dagsordenpunkt Dagsordentekst Proces Tid Beslutning, ansvarlig og deadlines. Referatet godkendt. Dagsorden godkendt. Skolebestyrelsen Løgstrup Skole Mødedato: 11. august 17.00 til 19.00 Mødested: Personalerummet Bemærkninger: Fraværende/afbud: Eleverne har endnu ikke valgt repræsentanter., Britt, Nina, Kim DAGSORDEN:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde - Valsgård Skole 29. august 2017

Skolebestyrelsesmøde - Valsgård Skole 29. august 2017 Referat - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 29. august kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Helle Wolder Christiansen (formand), Ulrik Leth (næstformand), Louise Højer

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kl Møderum/Ny adm.

Skolebestyrelsesmøde Kl Møderum/Ny adm. Skolebestyrelsesmøde 22.08.2017 Kl. 19-21 Møderum/Ny adm. Koltvej 17-19 Fremmødte: B. Hatting, Kaja M. Madsen, Dorthe S. Rasmussen, Lise Grønbæk, Lene M. Kruse, Kristian Balle, Ulla Korsgaard, Roed, Karin

Læs mere

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen ØRUM SKOLE Dagsorden og referat Dato: 02.05 2018 Tid: 19.00-21.00 Sted: Personalerummet Mødets titel: Skolebestyrelsesmøde Referent: Dorthe Klitgaard Mødeleder: Charlotte Jensen Mødedeltagere: Charlotte

Læs mere

Dagsorden Punkt Tid Emne Til orientering (O), drøftelse (D) eller beslutning

Dagsorden Punkt Tid Emne Til orientering (O), drøftelse (D) eller beslutning Der afholdes ordinært møde mandag d. 6. august 2018 kl. 17 19, personalerummet Deltagere Forældrerepræsentanter - Rasmus Munch Marcher (formand) - Mie Petersen (næstformand) - Christina Fürst Mogensen

Læs mere

DRAGØR SKOLE. Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole Onsdag den 9. november 2016 Dragør Skole Nord Kl. 17:00 til 19:00

DRAGØR SKOLE. Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole Onsdag den 9. november 2016 Dragør Skole Nord Kl. 17:00 til 19:00 Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole Onsdag den 9. november 2016 Dragør Skole Nord Kl. 17:00 til 19:00 Medlemmer: Forældrerepræsentanter: Steen Elkær-Hansen, Lene B. Clausen, Maud Bodholdt, Bjørn Lindhart,

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 2. februar 2016 Møde nr. 86 Vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 2. februar 2016 Møde nr. 86 Vedtagelser MØDETIDSPUNKT Tirsdag den 2. februar 2016 kl. 18.30 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD), Nikolai Thal-Jantzen

Læs mere

BREDAGERSKOLEN Bredager Jelling Tlf Fax

BREDAGERSKOLEN Bredager Jelling Tlf Fax BREDAGERSKOLEN Bredager 26 7300 Jelling Tlf. 76 81 41 00 Fax 76 81 41 09 E-mail: bredagerskolen@vejle.dk www.bredagerskolen.dk REFERAT Mødedato Mandag 23. oktober 2017 Mødested/lokale Urds Brønd (ved siden

Læs mere

Mødedato Mødested Møde start/slut Torsdag den 24. januar 2019

Mødedato Mødested Møde start/slut Torsdag den 24. januar 2019 Sdr. Vang Skole Dato 24. januar 2019 Referant Ebbe Weng Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 1 Møde nr. Mødedato Mødested Møde start/slut Torsdag den 24. januar 2019 Deltagere Skolens kontor Kl. 16.30-18.30

Læs mere

Amager Fælled Skole s forretningsorden for skolebestyrelsen

Amager Fælled Skole s forretningsorden for skolebestyrelsen Amager Fælled Skole s forretningsorden for skolebestyrelsen Version: 0.4 1. Medlemmer, konstituering m.m. Skolebestyrelsen er sammensat i henhold til Bekendtgørelse af lov om Folkeskolen (nr. 665 af 20.06.2014)

Læs mere

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. Afdelingsleder Casper Milandt. Dato 5. december Tidspunkt kl

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. Afdelingsleder Casper Milandt. Dato 5. december Tidspunkt kl Dato 5. december 2016 Vordingborg Kommune Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse Tidspunkt kl. 18.00 21.30 Sted Mødeleder Fraværende Deltagere Afdelingen i Stensved Pernille Mantzius Peter Jørgensen, Ole Hansen

Læs mere

Østskolen. Skolebestyrelsen ved Østskolen REFERAT

Østskolen. Skolebestyrelsen ved Østskolen REFERAT Kommende møder: Tirsdag 27.9. (Afd. Karise), tirsdag 25.10. (Afd. Hylleholt), torsdag 24.11. (Afd. Rollo), mandag 19.12. (Afd. Karise), tirsdag 17.1. (Temamøde Strøbyskolen), tirsdag 31.1. (Afd. Hylleholt),

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 22. maj 2017 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade Clausen,

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 17. januar 2017 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

2. Kommentar til referat Referat er godkendt

2. Kommentar til referat Referat er godkendt Møde: Skolebestyrelsesmøde på Kattegatskolen Dato: 27. august 2013. Alle indkaldte personer: Jesper Karlsen, Claus Mathiesen, Tim Revsbeck, Kristian Hoberg, Guylene Bønløkke, Bent Andersen, Lone Degn,

Læs mere

Ref. Skolebestyrelsesmøde nr Onsdag d , kl VEST

Ref. Skolebestyrelsesmøde nr Onsdag d , kl VEST SKOLE, INSTITUTIONER & KULTUR Skovvejens Skole Ref. Skolebestyrelsesmøde nr. 7 2017-18 Onsdag d. 21.03.18, kl. 18.00-21.15 VEST Dato: 5.3.18 Sagsbehandler Distriktsskoleleder Gitte Graatang Morten Smistrup,

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 23-01-2018 Kl.: 19.00-21.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Michael Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl Frokoststuen

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl Frokoststuen Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl. 19-21.30 Frokoststuen Mølleskolen tlf. 87-943100 www.moelleskolen-ry.dk Formand: Marianne Thorhauge Fraværende: 55-2014/15: 5 min. Godkendelse

Læs mere

Kontaktforældremøde 12/10-2010

Kontaktforældremøde 12/10-2010 Dagsorden: Præsentation af skolebestyrelsen Præsentation af skolebestyrelsens arbejde Tilbagemelding fra skolebestyrelsen til kontaktforældrenes ønsker på mødet i foråret 2010 Ideer og input til skolebestyrelsen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 25. september på lærerværelset Tidspunkt: 20.00 22.00

Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 25. september på lærerværelset Tidspunkt: 20.00 22.00 Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 25. september på lærerværelset Tidspunkt: 20.00 22.00 Glumsø den 25. september 2014 DAGSORDEN Mødeleder: Henrik Deltagere: Henrik A. B. Djurhuus, Lasse Juhl, Rikke Milan

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 27-08-2018 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Michael, Jack, Helle, Kristian Mødeleder: Lise-Lotte Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde nr. 12

Skolebestyrelsesmøde nr. 12 . Skolebestyrelsesmøde nr. 12 Tirsdag d. 19. september på afd. Kildebjerg Fra kl. 18.00-18.30 er der budgetopfølgning for dem der ønsker en særlig gennemgang De næste møder Mandag 30/10 Undløse torsdag

Læs mere

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen ØRUM SKOLE Dagsorden og referat Dato: 14.06 2018 Tid: 18.00-21.00 Sted: Personalerummet Mødets titel: Skolebestyrelsesmøde Referent: Dorthe Klitgaard Mødeleder: Charlotte Jensen Mødedeltagere: Charlotte

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 17. februar 2015 kl Frokoststuen

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 17. februar 2015 kl Frokoststuen Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 17. februar 2015 kl. 19-21.30 Frokoststuen Mølleskolen tlf. 87-943100 www.moelleskolen-ry.dk Formand: Marianne Thorhauge Fraværende: Niels, Gitte 44-2014/15:

Læs mere

UMV. Undervisningsmiljøvurdering for Hillerød Vest Skolen, Ålholm. Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: Efteråret 2015

UMV. Undervisningsmiljøvurdering for Hillerød Vest Skolen, Ålholm. Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: Efteråret 2015 Her indsætter I skolens logo UMV Undervisningsmiljøvurdering for Hillerød Vest Skolen, Ålholm Dato:10. juni 2014 Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: Efteråret 2015 UMV en indeholder

Læs mere

I. Forældreinddragelse på Vesterbro Ny Skole - overblik

I. Forældreinddragelse på Vesterbro Ny Skole - overblik I. Forældreinddragelse på Vesterbro Ny Skole - overblik Hvem Organisering Hvad kan de? Hvordan deltager jeg? Skolebestyrelsen Bestyrelsesmøder (10 årlige) Arbejdsgrupper & udvalg Sætte mål, lave principper,

Læs mere

Dagsorden og referat godkendes. Bjarke Referat: Velkommen til Gitte Kondrup, som er ny tilforordnet byrådsrepræsentant i skolebestyrelsen.

Dagsorden og referat godkendes. Bjarke Referat: Velkommen til Gitte Kondrup, som er ny tilforordnet byrådsrepræsentant i skolebestyrelsen. Referat Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 11. april Kl. 17.30 20.00 Personalerummet på 1. sal Møde nr.: 6 Mødeleder: Fraværende: Afbud: Peter G., Peter N., Mette, Stig, Viggo, Trine Devantier Kallestrup

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Referat: Dato: 29-04-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Referent: Trine Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag d. 1. september 2014 kl. 19.00-21.40 I konferencelokalet

Skolebestyrelsesmøde mandag d. 1. september 2014 kl. 19.00-21.40 I konferencelokalet Skolebestyrelsesmøde mandag d. 1. september 2014 kl. 19.00-21.40 I konferencelokalet Fremmødte: Ole, Abia, Anders, Jacob, Thomas, Mette, Merete, Ulla, Hanne, Tine, Camilla og Diana Afbud: Bettina og Karl

Læs mere

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Tid: Kl Dato: Tirsdag d. 25. april Mødeindkaldelse. Mødelokale ved kantinen

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Tid: Kl Dato: Tirsdag d. 25. april Mødeindkaldelse. Mødelokale ved kantinen Utterslev Skole Skolebestyrelsen Referat Mødeindkaldelse Mødested Dato: Tirsdag d. 25. april 2017 Mødelokale ved kantinen Tid: Kl. 17.00 20.00 Medbring Deltagere: Fraværende Mødeleder Ordstyrer Referent

Læs mere

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen ØRUM SKOLE Dagsorden og referat Dato:30.11 2017 Tid: 18.00-21.00 Sted: Personalerummet Mødets titel: Skolebestyrelsesmøde Referent: Henrik Rydal Mødeleder: Charlotte Jensen Mødedeltagere: Charlotte Jensen

Læs mere

DRAGØR SKOLE. Møde 7. Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole mandag den 9. marts kl. 19. på Dragør Skole Syd. Til Stede:

DRAGØR SKOLE. Møde 7. Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole mandag den 9. marts kl. 19. på Dragør Skole Syd. Til Stede: Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole mandag den 9. marts kl. 19. på Dragør Skole Syd Møde 7 Skolebestyrelsesmødet Medlemmer: Forældrerepræsentanter: Steen Elkær-Hansen, Lene B. Clausen, Troels Kjær

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmøde. Dato: 18/32015. Kl. 19.00. Sted: Personalerummet

Referat fra skolebestyrelsesmøde. Dato: 18/32015. Kl. 19.00. Sted: Personalerummet Referat fra skolebestyrelsesmøde Dato: 18/32015 Kl. 19.00 Sted: Personalerummet Afbud fra : Peter, Bo, Deltagere: Mariann, Monica, Anastasia, Karina, Flemming, Heidi, Birgitte, JM, EA, AML, Zana Punkter

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat af skolebestyrelsesmøde d. 15.06.2017 på afd. Søagerskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Møde nr.:8/16-17 Gæster: - Dato: Tid: 18.00 21.00 Dagsordenpunkt 1. God sommer Mødedeltagere: Forældrevalgte:

Læs mere

Emne: Skolebestyrelsesmøde

Emne: Skolebestyrelsesmøde Referat Emne: Skolebestyrelsesmøde 25. september 2018 Møde dato 25. september 2018 Møde tidspunkt Kl. 17:15-19:00 Mødeleder Hans Henrik Kristensen Mødested Vester Nebel Skole Møde nr. 2 Afbud til mabr@kolding.dk

Læs mere

Vores fotograf er blevet sygemeldt, Så vi må finde en anden til at fotografere jer.. Nogen Bud?

Vores fotograf er blevet sygemeldt, Så vi må finde en anden til at fotografere jer.. Nogen Bud? Skolebestyrelsen Brobyskolerne. Møde nr. 3 Skoleåret 2013/ 2014 Deltager: SKB: Berit, Per, Sussie, Camilla, Pernille, Maja D, Maja J. Ansatte: GG, DB, BL, HG, PM, BN, VM Afbud: GG, AN, Mødeleder: Berit

Læs mere

DAGSORDEN/REFERATER DRØFTELSESPUNKTER

DAGSORDEN/REFERATER DRØFTELSESPUNKTER Skolebestyrelsesmøde 21. juni 2017 kl. 16.00 18.30 Tilstede: Charlotte Johansen, Morten Væver, Brian Matzon, Jeanette Brigsted Ruhe, Mette Schmidt, Mikkel Kälher Poulsen, Tine Steendorph, Michael Fogt,

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl. 17-20 Vejl. tid Emne Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af processtyrer og ordstyrer.

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN skoleåret /1

SKOLEBESTYRELSEN skoleåret /1 SKOLEBESTYRELSEN skoleåret 2017-18/1 Tid: Tirsdag den 29. august 2017, kl. 19.00 21.30 Sted: Strøbyskolen 1. sal Fraværende: Jacob og Bjarne og Emil fra elevrådet Ordstyrer: Ulf og Ulla Referat Referatet

Læs mere

Fraværende: Frederikke 8.C

Fraværende: Frederikke 8.C Mødet afholdtes på Kirkevej mandag den 19. marts kl. 19.00-21.00 i personalerummet Mødedeltagere: Forældrerepræsentanter: Helene Egtved, Christina Laugesen, Grith Puggaard, René Bomholt, Thor Frølich,

Læs mere

Onsdag d. 10. august 2016 kl 19:00-21:00 på Øster Brønderslev Centralskole. Afbud: alle mødt på nær elevrepræsentanter, som endnu ikke er valgt.

Onsdag d. 10. august 2016 kl 19:00-21:00 på Øster Brønderslev Centralskole. Afbud: alle mødt på nær elevrepræsentanter, som endnu ikke er valgt. Referat fra Skolebestyrelsesmøde nr. 2: Onsdag d. 10. august 2016 kl 19:00-21:00 på Øster Brønderslev Centralskole. Afbud: alle mødt på nær elevrepræsentanter, som endnu ikke er valgt. Referat fra 16.

Læs mere

Referat. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde 2. Mødedato Mødested Møde start/slut Personalerummet 17:30/20:15.

Referat. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde 2. Mødedato Mødested Møde start/slut Personalerummet 17:30/20:15. Vester Nebel Skole Dato 18. juni 2015 Udsendt af Martin Bredthauer Referat Afbud til Martin Bredthauer Direkte telefon 79 79 77 55 E-mail mabr@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Tid 25. september 2018 kl Afd. Gistrup

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Tid 25. september 2018 kl Afd. Gistrup #BREVFLET# Click here to enter text. REF Referat Møde Skolebestyrelsesmøde Gistrup Skole Skoleforvaltningen Hadsundvej 406 9260 Gistrup Tid 25. september 2018 kl. 17.00-19.30 Init.: DBJ Sted Deltagere

Læs mere

Skolebestyrelsmøde Østervangsskolen Emne. Formål & ønsket resultat. Referat (tekst) Aktion Deadline. Tid. Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsmøde Østervangsskolen Emne. Formål & ønsket resultat. Referat (tekst) Aktion Deadline. Tid. Skolebestyrelsesmøde Tid Skolebestyrelsmøde Østervangsskolen Emne Formål & ønsket resultat Referat (tekst) Aktion Deadline Dato: 2014-01-13 Ordstyrer: Claus Til stede: Lars,, Kasper, Pernille, Jytte, Mick(8A), Tanja, Birgitte,

Læs mere

Dagsorden skolebestyrelsesmøde onsdag d kl (spisning til 17.45)

Dagsorden skolebestyrelsesmøde onsdag d kl (spisning til 17.45) Dagsorden skolebestyrelsesmøde onsdag d. 16.05.18 kl. 17.15 20.15 (spisning til 17.45) Sted: Personalerummet, Skovsgård Bemærk: Der vil være lidt mad husk; derfor tilmelding/afmelding også hvis man ikke

Læs mere

Mørkhøj Skole Ilbjerg Allé 25, 2860 Søborg Telefon:

Mørkhøj Skole Ilbjerg Allé 25, 2860 Søborg Telefon: Mørkhøj Skole Ilbjerg Allé 25, 2860 Søborg Telefon: 39 57 67 00 E-mail: morkhoj@gladsae.dk Skolebestyrelsesmøde Dagsorden nr. 4, torsdag den 28. april 2016 kl. 18:30 21:00 Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement

Læs mere

Dagsorden og referat til skolebestyrelsesmøde. Dato og tid: Onsdag 11. januar :45-19:45, Frederiksstadsgade 6, byg. 5

Dagsorden og referat til skolebestyrelsesmøde. Dato og tid: Onsdag 11. januar :45-19:45, Frederiksstadsgade 6, byg. 5 Dagsorden og referat til skolebestyrelsesmøde Dato og tid: Onsdag 11. januar 2017 17:45-19:45, Frederiksstadsgade 6, byg. 5 Deltagere: Jan, Thorbjørn, Dorthe, Ditte, Tine, Sidsel, Ida, Amalie, Line, Jane,

Læs mere

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde 4. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 24. januar Skolens kontor Kl

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde 4. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 24. januar Skolens kontor Kl Sdr. Vang Skole Mødereferat Dato 24. januar 2018 Referent Ebbe Weng Møde Skolebestyrelsesmøde 4 Møde nr. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 24. januar 2018 Deltagere Skolens kontor Kl. 18.00-20.00

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 23. JANUAR 2019, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 23. JANUAR 2019, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 23. JANUAR 2019, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Marie Elisabeth Schroll (forældrerepræsentant) Denise Robinson (forældrerepræsentant)

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmøde. Onsdag d. 15. juni2016

Referat fra skolebestyrelsesmøde. Onsdag d. 15. juni2016 Referat fra skolebestyrelsesmøde Onsdag d. 15. juni2016 Mødetidspunkt: Onsdag d.15.06.2016 kl. 18.30 21.00 Referent: Lars Aagaard Nielsen Mødested: Mødelokale ved siden af kontor Afbud: Peter Buchreitz,

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Onsdag d. 13. oktober 2016 kl

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Onsdag d. 13. oktober 2016 kl Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Onsdag d. 13. oktober 2016 kl. 17.00 19.30 Til stede: Kim Paulsen, Signe Christensen, Nina Alleslev, Jonas Alstrøm, Miki Kalfner, Pia Sandager, Frederikke Klok, Betina Thorndal

Læs mere

Årsberetning for Morten Børup Skolen lokalområdets ambitiøse folkeskole. Skoleåret

Årsberetning for Morten Børup Skolen lokalområdets ambitiøse folkeskole. Skoleåret Årsberetning for Morten Børup Skolen lokalområdets ambitiøse folkeskole. Skoleåret 2016-2017 I løbet af et skoleår sker der ganske meget på en skole. Denne årsberetning giver et overblik over de aktiviteter

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Kongsbjergskolen Dato 17.08.2017 Referent: Kirsten Hattens Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Referat Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut 17.08.2017 Personalerummet 19:00/21.30 Deltagere

Læs mere

Sindal skoledistrikt

Sindal skoledistrikt Skolebestyrelsesmøde - REFERAT Dato: Torsdag den 9. november 2017 kl. 19-21 Sted: Bindslev Skole Deltagere udover bestyrelsen: Louise Høholt og Birgit Amtoft Mødeleder: Christian Afbud fra Kristian Voerså

Læs mere

Mødeindkaldelse. Emne: Skolebestyrelsesmøde. 18. april Mødelokalet på 1.sal. Kl Rikke Fræhr Piihl.

Mødeindkaldelse. Emne: Skolebestyrelsesmøde. 18. april Mødelokalet på 1.sal. Kl Rikke Fræhr Piihl. Mødeindkaldelse Emne: Skolebestyrelsesmøde Møde dato 18. april 2017 Møde tidspunkt Kl. 19.00-21.00 Mødeleder Rikke Fræhr Piihl Mødested Mødelokalet på 1.sal Møde nr. 6 Afbud til Rikke Fræhr Piihl Deltagere:

Læs mere