Slagelse Kommune Rådhuspladsen Slagelse. Dispensation og landzonetilladelse til at etablere to lavvandede søer i eng.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Slagelse Kommune Rådhuspladsen Slagelse. Dispensation og landzonetilladelse til at etablere to lavvandede søer i eng."

Transkript

1 Slagelse Kommune Rådhuspladsen Slagelse Side1/9 Center for Teknik og Miljø Natur, Vej og Trafik Dahlsvej Korsør Tlf teknik@slagelse.dk Dispensation og landzonetilladelse til at etablere to lavvandede søer i eng. Slagelse Kommune ønsker, at etablere to lavvandede søer i en 3-beskyttet eng. Engen ligger i landzone. De lavvandede søer skal fungere som ynglelokalitet for bilag IV-arterne strandtudse og grønbroget tudse, samt være rastested for vadefugle. Endvidere skal de lavvandede søer sikre græsningsdyrene adgang til drikkevand. 3. juli 2018 Sagsid.: Kontaktperson: Michael Marcher Direkte tlf Afgørelse Slagelse Kommune træffer to afgørelser i forbindelse med etableringen af de to vandhuller. Ean. nr Vi dispenserer fra naturbeskyttelseslovens 1 3, stk. 2 til, at Slagelse Kommune kan etablere to lavvandede søer i en 3-beskyttet eng. 2. Vi meddeler landzonetilladelse efter planloven 2 til, at Slagelse Kommune kan lave terrænændringer til etableringerne af de to lavvandede søer. Engen ligger på matrikel nr. 48a Skælskør Markjorder på Rådmandsvej 32, 4230 Skælskør. Beliggenheden er vist på det vedlagte kortbilag. Etableringen af de to lavvandede søer i engen giver mulighed for, at bilag IV-arterne strandtudse og grønbroget tudse kan indvandre til området og få ynglesucces i søerne. En række vadefugle foretrækker lav afgræsset vegetation i kombination med lavvandede områder, hvilket betyder, er stor sandsynlighed for at vadefugle indfinder sig i tilknytning til de to lavvandede søer. Endelig vil de lavvandede søer sikre græsningsdyrenes adgang til drikkevand. Derfor vil etableringen af de to lavvandede søer samlet set forbedre forholdene for dyre- og plantelivet i området. For at sikre naturværdierne og de landskabelige værdier bedst muligt, giver vi dispensationen og landzonetilladelsen under følgende vilkår:

2 1. søerne skal omtrentlig placeres som markeret på vedlagte kortbilag 2. søerne skal placeres mindst 10 m fra skel 3. søerne skal hver især være ca. 250 m 2 store 4. gravearbejdet må ikke ske i perioden 1. marts til 1. august 5. bredder og bund skal gøres svagt skrånende. De må således ikke gøres stejlere end 1:5 i gennemsnit og ingen steder stejlere end 1:4 6. søerne må ikke graves dybere end 1,2 m i forhold til terræn 7. søerne skal set oppefra fremstå med afrundede former 8. der må ikke anlægges øer 9. der ikke må være af- eller tilløb til andre vandhuller eller vandløb (også rørlagte vandløb) 10. det opgravede materiale skal fjernes fra den 3-beskyttede eng 11. for at undgå traktose skal der udlægges køreplader i nødvendigt omfang 12. der må ikke udsættes andefugle, fisk eller krebs 13. fugle, som gør ophold i søen, må ikke fodres, uanset hvilken afstand til søen foderet lægges i 14. der må ikke opsættes redehuse, hegn (dog undtaget kreaturhegn) eller lignende 15. arbejdet skal afsluttes senest 3 måneder efter, at det er påbegyndt Side2/9 Dispensationen er givet efter 65, stk. 3 i naturbeskyttelsesloven. Landzonetilladelsen er givet efter 35, stk. 1 i planloven. Dispensationen og landzonetilladelsen omfatter kun forholdet til nævnte lovområder. Andre nødvendige tilladelser skal søges hos de relevante myndigheder. Dispensationen og landzonetilladelsen falder automatisk bort, hvis de ikke er benyttet inden for 3 år fra dato for afgørelsen. Forudsætningerne for dispensationen og landzonetilladelsen findes i ansøgning fra 31. maj Beskrivelsen af det ansøgte projekt og Slagelse Kommunes redegørelse og begrundelse fremgår af bilag 1. Forhold du skal være opmærksom på Hvis der ændres dræn eller grøfter eller ændres ved vandets afløb fra andre ejendomme, skal der søges tilladelse hos Slagelse Kommune i følge vandløbslovens 3 6 og 17. Der er pt. ikke kendskab til dræn mm. i de to områder. Hvis der opdages en forurening ved anlægsarbejdet, skal kommunen underrettes, efter 21 i lov om miljøbeskyttelse 4.

3 Jordarbejder skal standses, hvis der under arbejdet findes spor af fortidsminder jf. museumslovens Fortidsmindet skal straks anmeldes til Museum Vestsjælland, Arkæologisk Afdeling, tlf eller på plan@vestmuseum.dk. Efter museumslovens 25 kan den, der skal udføre et jordarbejde, anmode det lokale kulturhistoriske museum om en udtalelse, om det ønskede gravearbejde indebærer en risiko for ødelæggelse af fortidsminder. Side3/9 Klagevejledning Dispensationen fra naturbeskyttelseslovens 3 kan påklages til Miljø- og Fødevareklagenævnet. Landzonetilladelsen givet efter planlovens 35, stk. 1 kan påklages til Planklagenævnet. Der er fire ugers klagefrist på hver af de to afgørelser. Det betyder, at Miljø- og Fødevareklagenævnet eller Planklagenævnet skal have modtaget klagen gennem klageportalen fire uger fra offentliggørelsen. senest torsdag den 2. august Du finder Klageportalen på internettet via eller Søg efter Klageportal. Det er en betingelse for behandling af klagen, at der indbetales et gebyr til Miljø- og Fødevareklagenævnet og/eller Planklagenævnet. Klagegebyret er fastsat til 900 kr. for private og kr. for virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder. Du kan læse mere om gebyrordningen på Skriv venligst sagsid på klagen. Dispensationen fra naturbeskyttelseslovens 3 kan påklages af ansøger og ejer, og af ejeren af den eller de ejendomme, som afgørelsen vedrører. Desuden har en række myndigheder, foreninger og organisationer efter naturbeskyttelseslovens 78, stk. 1 mulighed for at klage. Landzonetilladelsen kan påklages af enhver, der har retlig interesse i sagen, samt en række myndigheder, foreninger og organisationer efter planlovens 58 stk. 1 og 59 stk. 1. Er der kommet en klage, må Slagelse Kommune ikke udnytte dispensationen og landzonetilladelsen med mindre, at Miljø- og Fødevareklagenævnet og Planklagenævnet beslutter andet. Kommunen får direkte besked fra Klageportalen, hvis der kommer en klage.

4 Søgsmål Hvis afgørelsen ønskes prøvet ved en domstol, skal sagen være anlagt inden 6 måneder efter, at afgørelsen er givet jf. naturbeskyttelseslovens 88 eller planlovens 62 stk. 1. Side4/9 Offentliggørelse Landzonetilladelser skal i medfør af planlovens 35, stk. 8 offentliggøres. I det landzonetilladelsen indgår som en del af den samlede afgørelse, offentliggøres den samlede afgørelse på kommunens hjemmeside torsdag den 5. juli Nabohøring Landzonetilladelsen har ikke været i to ugers nabohøring efter planlovens 35 stk. 4, da det er kommunens skøn i henhold til planlovens 35 stk. 5, at etableringen af søerne er af underordnet betydning for naboerne Venlig hilsen Michael Marcher Biolog Retten til aktindsigt: Alle har mulighed for at søge aktindsigt i sagens akter. Man kan søge aktindsigt i et enkelt dokument eller hele sagen. En anmodning om aktindsigt skal være skriftlig. Er man part i sagen søges aktindsigten efter forvaltningsloven 6. Er man derimod ikke part i sagen søges aktindsigten efter offentlighedsloven 7. Hvis du vil søge aktindsigt i sagen, og du er i tvivl om, hvad du skal gøre, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Referencer: 1 Naturbeskyttelsesloven. LBK nr. 934 af 27. juni Planloven. LBK nr. 287 af 16. april Vandløbsloven. LBK nr. 127 af 26. januar Miljøbeskyttelsesloven. LBK nr. 966 af 23. juni Museumsloven. LBK nr. 358 af 8. april Forvaltningsloven. LBK nr. 433 af 22. april Offentlighedsloven. LOV nr. 606 af 12. juni 2013.

5 Kopi af denne afgørelse er sendt til: VANAS Aps v/thomas Møller, Miljøstyrelsen, Miljøstyrelsen, Storstrøm, Dansk Botanisk Forening, Danmarks Naturfredningsforening, Danmarks Naturfredningsforening, Slagelse Afdeling, Friluftsrådet, Friluftsrådet, kreds Sydvestsjælland, Dansk Ornitologisk Forening, Dansk Ornitologisk Forening, lokalafdeling, Museum Vestsjælland, Arkæologisk Afdeling, Side5/9

6 Bilag 1: Redegørelse Vi har den 31. maj 2017 modtaget en ansøgning om dispensation fra naturbeskyttelseslovens 3 og landzonetilladelse til at etablere to lavvandede søer i en 3-beskyttet eng. Engen ligger i landzone. Side6/9 Engen er ca. 2,5 ha stor og ligger på matrikel nr. 48a Skælskør Markjorder på Rådmandsvej 32, 4230 Skælskør. Ejer er Slagelse Kommune, Rådhuspladsen 11, 4200 Slagelse. Beliggenheden er vist på det vedlagte kortbilag. Ansøgningen er indsendt af VANAS Aps v/thomas Møller på vegne af Slagelse Kommune. Etableringen af to lavvandede søer skal forbedre levevilkår for padder og forbedre forholdene for ynglende og rastende vadefugle. Det ansøgte er en del af Bilag IV-projekt i Slagelse Kommune. Et projekt, der udføres i samarbejde med en række interesserede lodsejere og VANAS ApS. Projektet finansieres af Slagelse Kommune. Engen er en del af et større sammenhængende naturområde, som udgøres af Kobæk Sø, Rørmosen og Holmene. Det samlede område består af en mosaik med moser, strandenge, overdrev, andre enge, søer og vandløb. Det samlede område ejes af private lodsejere, Naturstyrelsen og Slagelse Kommune. Engen ligger op til Naturstyrelsens vådområdeprojekt Kobæk sø. I 2017 er der etableret en bro over et vandløb, så der er blevet mulighed for samgræsning med Naturstyrelsens areal. Vi har den 16. august 2017 besigtiget området har konstateret, at de ønskede lavvandede søer ønskes gravet i hver sin lavning i det østlige del af engen. Begge lavningerne er groet til med en tæt bevoksning af almindelig tagrør. På grund af tilgroningen var undervegetationen sparsomt udviklet. Ud over almindelig tagrør, blev der kun set bittersød natskygge. Der findes et svagt udviklet tørvelag ovenpå sand, området har i tidligere tiden været en fjordarm. Området er en stor del af året mere eller mindre vandlidende. Engarealet blev i foråret 2017 forberedt til igen at blive afgræsset efter flere års fravær af kreaturgræsning. Engen har i en årrække været under kraftig tilgroning med tagrør. Tidligere har der blandt vokset pile-alant i området. Fremover er målet, at engen bliver afgræsset i perioden maj til midt i oktober, så der opnås den for paddearter og vadefugle foretrukne lave vegetation. Afgræsningen medvirker samtidig til, at de lavvandede søer ikke gror til. Drikkevand til dyrene er vanskelig tilgængelig på lokaliteten.

7 Dispensation fra naturbeskyttelseslovens 3 Engen er beskyttet af naturbeskyttelseslovens 3. Det betyder, at tilstanden ikke må ændres. Efter naturbeskyttelseslovens 65 kan kommunen, i særlige tilfælde, meddele dispensation fra denne bestemmelse. Side7/9 Engen er beskyttet i sig selv, da er ca. 2,5 ha stor, så den er over størrelseskravet for beskyttelsen på m 2. Engen ligger ikke i eller i nærheden af internationale naturbeskyttelsesområder. Der er 900 m til nærmeste Natura 2000 område nr. 162 Skælskør Fjord og havet mellem Agersø og Glænø. Ifølge habitatbekendtgørelsen 1 skal kommunen sikre, at der ikke sker forringelse af yngle- og rasteområder for en række strengt beskyttede dyrearter (opført på habitatdirektivets bilag IV). Vores vurdering Etablering af to lavvandede søer i de to lavninger på engen vil sikre græsningsdyrenes behov for drikkevand. Etablering af drikkevand til dyrene er vanskelig tilgængelig på lokaliteten. Afgræsningen i området medvirker til, at de lavvandede søer ikke gror til. Derfor vil de lavvandede søer kunne fungere som ynglelokalitet for bilag IV-arterne strandtudse og grønbroget tudse. Søerne vil ligeledes kunne fungere som yngle- og rastested for vadefugle. Natura 2000 Det ansøgte understøtter indsatserne for arter på udpegningsgrundlaget for det nærmeste Natura 2000 område. Stor vandsalamander, klokkefrø, engryle, klyde. I Natura 2000 planen er det afvejet at en indsats for engfugle vægter over indsatsen for arter tilknyttet den tætte rørskov. Bilag IV-arter Vi er ikke bekendt med forekomst af bilag IV-arter på engen. Ingen af de dyrearter, som er opført på habitatdirektivets bilag IV, og som potentielt kan forekomme i naturområdet vil efter vores vurdering kunne påvirkes negativt ved projektet. Tværtimod har Bilag IV-projektet til formål at forbedre mulige levesteder for bilag IV-arter som grønbroget tudse, klokkefrø, spidssnudet frø og strandtudse. Fredning Naturområdet ligger ikke inden for en fredning.

8 Naturkvalitetsplan, Grønt Danmarkskort Det ansøgte støtter Slagelse Kommunes Naturkvalitetsplan, Udpegning af spredningskorridorer og naturnetværk for padder i Slagelse Kommune 2013 Det ansøgte er endvidere beliggende i Grønt Danmarkskorts kerneområde, retningslinje 9.6 i kommuneplan Side8/9 Landzonetilladelse Etableringen af den nye sø kræver landzonetilladelse efter planlovens 35, da der er tale om ændringer i terrænet i landzone. I henhold til Grundlag for administration af landzonebestemmelser i Slagelse Kommune pkt. 13 gives der normalt tilladelse til at etablere søer på dyrkede landbrugsarealer, folde/græsarealer og lignende. Kun undtagelsesvis kan der etableres søer i områder, som er omfattet af naturbeskyttelseslovens 3 under forudsætning af, at området er af lav naturmæssig værdi og at søen medfører en forbedring af det naturmæssige indhold i området. Området ligger indenfor følgende udpegninger: Landskabskarakterområde Stigsnæs moræneflade, marint forland, havaflejringer Landskabstypen - Landbrugsflade Landskabsstrategiske mål - Beskyt Grønt Danmarkskort kerneområde Der er fra kommunens side ingen aktuel lokalplanlægning eller lignende for området. Vores vurdering Der stilles endvidere vilkår om, at det opgravede materiale ikke må udlægges inden for det beskyttede område for ikke at sløre de landskabelige karakteristika. Kommunen har i sin behandling af sagen lagt væk på: at det ansøgte vil forbedre det naturmæssige indhold i området at der med afgørelsen ikke tilsidesættes hensyn, som planloven skal varetage. Samlet konklusion Tiltagene i denne dispensation og landzonetilladelse vil for sig selv og i sammenhæng med hele Bilag IV-projektet være til gavn for plante- og dyrelivet i området Kobæk Sø, Rørmosen og Holmene og styrke spredningskorridoren for padder og naturnetværket i Slagelse kommune. Kommunen vurderer dermed, at der foreligger særlige omstændigheder, der kan begrunde en dispensation fra naturbeskyttelseslovens 3 til en ændring

9 af områdets tilstand og til at give en landzonetilladelse til etableringen af to lavvandede søer i området. Side9/9 1 Habitatbekendtgørelsen. BEK nr. 926 af 27. juni 2016.

10 52cy 52a 1 48a 48b 48z 48y 48c 48u 48t Signaturer 48v 48x 48d 48s Jordstykker (matrikler) 48r 3 48q 48p Eng Hede Mose Overdrev Strandeng 48bh 48m Sø 48n 48o 1: , m 1: KORTBILAG Dato: J.nr.: Topografisk kort: Styrelsen for Dataforsyning og effektivisering Initialer: micsm Matrikel: 48a, Skælskør Markjorder, Tekst: Placeringen af to lavvandede søer er markeret med lysegrøn. Luftfoto 2017: SDFE og Danske kommuner

Søren Hjort Jensen Vester Bøgebjergvej 80 A Vester Bøgebjerg 4220 Korsør. Dispensation til at oprense sø og landzonetilladelse til at udvide sø.

Søren Hjort Jensen Vester Bøgebjergvej 80 A Vester Bøgebjerg 4220 Korsør. Dispensation til at oprense sø og landzonetilladelse til at udvide sø. Søren Hjort Jensen Vester Bøgebjergvej 80 A Vester Bøgebjerg 4220 Korsør Side1/9 Teknik og Miljø Natur, Vej og Trafik Dahlsvej 3 4220 Tlf. 58 57 36 00 Teknik@Slagelse.dk www.slagelse.dk Dispensation til

Læs mere

Slagelse Kommune Rådhuspladsen 11, 4200 Slagelse. Niels Rasmus Egede Lille Egedevej 70 Lille Egede 4220 Korsør

Slagelse Kommune Rådhuspladsen 11, 4200 Slagelse. Niels Rasmus Egede Lille Egedevej 70 Lille Egede 4220 Korsør Slagelse Kommune Rådhuspladsen 11, 4200 Slagelse Niels Rasmus Egede Lille Egedevej 70 Lille Egede 4220 Korsør 91540386 Jacob Birkeland Egede Lille Egedevej 30 Lille Egede 4220 Korsør Side1/9 Teknik og

Læs mere

Mette Krag Mortensen og Jens Junge Mortensen Holmene Skælskør

Mette Krag Mortensen og Jens Junge Mortensen Holmene Skælskør Mette Krag Mortensen og Jens Junge Mortensen Holmene 1 4230 Skælskør Side1/12 Teknik og Miljø Natur, Vej og Trafik Dahlsvej 3 4220 Dispensation til at oprense to eksisterende søer og dispensation og landzonetilladelse

Læs mere

Søren Ole Hansen Gimlingevej 1 Flakkebjerg 4200 Slagelse. Dispensation fra naturbeskyttelseslovens 3 og landzonetilladelse til at udvide sø.

Søren Ole Hansen Gimlingevej 1 Flakkebjerg 4200 Slagelse. Dispensation fra naturbeskyttelseslovens 3 og landzonetilladelse til at udvide sø. Søren Ole Hansen Gimlingevej 1 Flakkebjerg 4200 Slagelse Side1/8 Teknik og Miljø Natur, Vej og Trafik Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf. 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Dispensation fra naturbeskyttelseslovens

Læs mere

Paul Axel Valling Andersen Langelinie Skælskør

Paul Axel Valling Andersen Langelinie Skælskør Paul Axel Valling Andersen Langelinie 61 4230 Skælskør Side1/10 17. januar 2018 Sagsid.: 330-2017-41893 Dispensation fra 3 og landzonetilladelse til etablering af 300 m 2 ny sø og oprensning og uddybning

Læs mere

Landzonetilladelse. Jørgen Damgaard Sørensen Vollerupvej Slagelse

Landzonetilladelse. Jørgen Damgaard Sørensen Vollerupvej Slagelse Jørgen Damgaard Sørensen Vollerupvej 24 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed

Læs mere

Landzonetilladelse. Vanas ApS Rugkrogvej Fuglebjerg. Att.: Thomas Møller

Landzonetilladelse. Vanas ApS Rugkrogvej Fuglebjerg. Att.: Thomas Møller Vanas ApS Rugkrogvej 17 4250 Fuglebjerg Att.: Thomas Møller Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver

Læs mere

Natur, Vej og Trafik Dahlsvej 3 4220 Korsør

Natur, Vej og Trafik Dahlsvej 3 4220 Korsør Natur, Vej og Trafik Dahlsvej 3 4220 Korsør Side1/6 Teknik og Miljø Natur, Vej og Trafik Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf. 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Dispensation fra naturbeskyttelseslovens

Læs mere

Landzonetilladelse. Vanas ApS Rugkrogvej Fuglebjerg. Att.: Thomas Møller

Landzonetilladelse. Vanas ApS Rugkrogvej Fuglebjerg. Att.: Thomas Møller Vanas ApS Rugkrogvej 17 4250 Fuglebjerg Att.: Thomas Møller Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver

Læs mere

Landzonetilladelse. Skovsøhus Natur ApS Store Frederikslund 8 4200 Slagelse

Landzonetilladelse. Skovsøhus Natur ApS Store Frederikslund 8 4200 Slagelse Skovsøhus Natur ApS Store Frederikslund 8 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse

Læs mere

Landzonetilladelse. Torben Roepstorff Gammelgade 7, Skælskør

Landzonetilladelse. Torben Roepstorff Gammelgade 7, Skælskør Torben Roepstorff Gammelgade 7, 1. 4230 Skælskør Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed i henhold

Læs mere

Landzonetilladelse. Per Steve Kjærside Brovej Vemmelev

Landzonetilladelse. Per Steve Kjærside Brovej Vemmelev Per Steve Kjærside Brovej 1 4241 Vemmelev Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune giver

Læs mere

Landzonetilladelse. Tanja Borgmand Jørgensen Birkholm 4 4241 Vemmelev

Landzonetilladelse. Tanja Borgmand Jørgensen Birkholm 4 4241 Vemmelev Tanja Borgmand Jørgensen Birkholm 4 4241 Vemmelev Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelsen er meddelt på de vilkår, der er anført i næste afsnit.

Landzonetilladelse. Tilladelsen er meddelt på de vilkår, der er anført i næste afsnit. Center for Miljø, Plan og Teknik Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed i henhold til Planlovens 35, stk. 1

Læs mere

Landzonetilladelse. Jesper Lund Larsen Løvegade 63, 2 tv Slagelse

Landzonetilladelse. Jesper Lund Larsen Løvegade 63, 2 tv Slagelse Jesper Lund Larsen Løvegade 63, 2 tv. 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed

Læs mere

Landzonetilladelse. Heidi Braae Haxholm VVS og Kloak Aps Hvidovregårds Alle 25 2650 Hvidovre

Landzonetilladelse. Heidi Braae Haxholm VVS og Kloak Aps Hvidovregårds Alle 25 2650 Hvidovre Heidi Braae Haxholm VVS og Kloak Aps Hvidovregårds Alle 25 2650 Hvidovre Plan og Byg Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune

Læs mere

Byggemyndighed. Vanas Att.: Thomas Møller

Byggemyndighed. Vanas Att.: Thomas Møller Vanas Att.: Thomas Møller tm@vanas.dk Byggemyndighed Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.naestved.dk Landzonetilladelse til etablering af vandhul på 1.100-1.200 m 2 på Skælskørvej 100, 4250 Fuglebjerg

Læs mere

Landzonetilladelse. Amphi-Consult v. Peer Ravn Finlandsvej Slagelse

Landzonetilladelse. Amphi-Consult v. Peer Ravn Finlandsvej Slagelse Amphi-Consult v. Peer Ravn Finlandsvej 6 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed

Læs mere

Landzonetilladelse. Jesper Pedersen Slagstrupvej 38B 4200 Slagelse

Landzonetilladelse. Jesper Pedersen Slagstrupvej 38B 4200 Slagelse Jesper Pedersen Slagstrupvej 38B 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse 8. januar 2014 Sagsid.: 2013-105543

Læs mere

Efter etableringen vil vandhullet blive registreret som et 3 område i henhold til naturbeskyttelsesloven. Team Plan, Geodata og Klima

Efter etableringen vil vandhullet blive registreret som et 3 område i henhold til naturbeskyttelsesloven. Team Plan, Geodata og Klima Til Ejer Strandbakken 1 Karrebækstorp 4736 Karrebæksminde Team Plan, Geodata og Klima Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Mail: byggesag@naestved.dk Dato 24.11.2017 Sagsnr.

Læs mere

Korsør Golfklub Ørnumvej Korsør

Korsør Golfklub Ørnumvej Korsør Korsør Golfklub Ørnumvej 8 4220 Korsør Side1/13 Center for Teknik og Miljø Natur, Vej og Trafik Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf. 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Dispensation og landzonetilladelse

Læs mere

Skive Kommune har modtaget ansøgning om etablering af en sø med overfladeareal på 600 m2, beliggende på matrikel nr. 8e, Grinderslev By, Grinderslev.

Skive Kommune har modtaget ansøgning om etablering af en sø med overfladeareal på 600 m2, beliggende på matrikel nr. 8e, Grinderslev By, Grinderslev. Vihøjvej 2 Grinderslev 7870 Roslev 20. juli 2017 Vihøjvej 2 - Landzonetilladelse til etablering af sø Skive Kommune har modtaget ansøgning om etablering af en sø med overfladeareal på 600 m2, beliggende

Læs mere

Landzonetilladelse. Anja Lisa Møller Søndermarken 7 4200 Slagelse

Landzonetilladelse. Anja Lisa Møller Søndermarken 7 4200 Slagelse Anja Lisa Møller Søndermarken 7 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune

Læs mere

Landzonetilladelse. Skel.dk Landinspektører Att. Robert Kovac Ndr. Stationsvej 14B 4200 Slagelse

Landzonetilladelse. Skel.dk Landinspektører Att. Robert Kovac Ndr. Stationsvej 14B 4200 Slagelse Skel.dk Landinspektører Att. Robert Kovac Ndr. Stationsvej 14B 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.:

Læs mere

Landzonetilladelse. Center for Kommunale Ejendomme Att. Henny Inger Nielsen Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør

Landzonetilladelse. Center for Kommunale Ejendomme Att. Henny Inger Nielsen Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Center for Kommunale Ejendomme Att. Henny Inger Nielsen Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse

Læs mere

Landzonetilladelse. Kristina Bodal-Lauridsen Holmstrup Byvej Jyderup

Landzonetilladelse. Kristina Bodal-Lauridsen Holmstrup Byvej Jyderup Kristina Bodal-Lauridsen Holmstrup Byvej 3 4450 Jyderup Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed

Læs mere

LBK nr. 587 af 27/5/2013 (Planloven) 2. LBK nr. 951 af 3/7/2013 (Naturbeskyttelsesloven) Sund & Bælt Holding A/S Vester Søgade 10 1601 København V

LBK nr. 587 af 27/5/2013 (Planloven) 2. LBK nr. 951 af 3/7/2013 (Naturbeskyttelsesloven) Sund & Bælt Holding A/S Vester Søgade 10 1601 København V Sund & Bælt Holding A/S Vester Søgade 10 1601 København V Att. Carsten Ehlers Thomsen Teknik og Miljø Miljø og Natur Dahlsvej 3 4220 Tlf. 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse

Læs mere

Slagelse Kommune Teknik og Miljø Dahlsvej 3 4220 Korsør

Slagelse Kommune Teknik og Miljø Dahlsvej 3 4220 Korsør Slagelse Kommune Teknik og Miljø Dahlsvej 3 4220 Korsør Miljø og Natur Natur Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf. 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse og dispensation fra naturbeskyttelseslovens

Læs mere

Landzonetilladelse. HusCompagniet Sjælland as Tinvej 14B 4100 Ringsted

Landzonetilladelse. HusCompagniet Sjælland as Tinvej 14B 4100 Ringsted HusCompagniet Sjælland as Tinvej 14B 4100 Ringsted Plan og Byg Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed i henhold

Læs mere

Team Plan, Geodata og Klima. Ranja og Christian Broe - Brøndum. Ladbyvej 51B, 4700 Næstved.

Team Plan, Geodata og Klima. Ranja og Christian Broe - Brøndum. Ladbyvej 51B, 4700 Næstved. Ranja og Christian Broe - Brøndum Ladbyvej 51 B 4700 Næstved Team Plan, Geodata og Klima Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Dato 8.11.2018 Sagsnr. 01.03.03-P19-328-18

Læs mere

Landzonetilladelse. Telcon A/S att. Peer Justesen Ndr. Boulevard 93 6800 Varde

Landzonetilladelse. Telcon A/S att. Peer Justesen Ndr. Boulevard 93 6800 Varde Telcon A/S att. Peer Justesen Ndr. Boulevard 93 6800 Varde Plan og Byg Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed

Læs mere

Landzonetilladelse. Johnny Andersen Dyrhaugesvej Korsør

Landzonetilladelse. Johnny Andersen Dyrhaugesvej Korsør Johnny Andersen Dyrhaugesvej 19 4220 Korsør Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed i henhold

Læs mere

Landzonetilladelse til sø

Landzonetilladelse til sø Kristina Bodal-Lauridsen Holmstrup Byvej 3 4450 Jyderup Sendt pr. mail: bodal@outlook.dk Landzonetilladelse til sø Vi har behandlet din ansøgning om tilladelse til at etablering af en ca. 600 m2 stor sø

Læs mere

Landzonetilladelse. Eurodan-huse a/s Att. Erik Olkjær Hartung Langebjergvænget 10 4000 Roskilde

Landzonetilladelse. Eurodan-huse a/s Att. Erik Olkjær Hartung Langebjergvænget 10 4000 Roskilde Eurodan-huse a/s Att. Erik Olkjær Hartung Langebjergvænget 10 4000 Roskilde Plan og Byg Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver

Læs mere

Landzonetilladelse. Matti Funch Dybkær 10 4230 Skælskør

Landzonetilladelse. Matti Funch Dybkær 10 4230 Skælskør Matti Funch Dybkær 10 4230 Skælskør Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune giver hermed

Læs mere

8/ / Robert Beck Bygaden Augustenborg. Landzonetilladelse til at grave en sø på matr.nr. 284 Mjels, Oksbøl. Sønderborg Kommune

8/ / Robert Beck Bygaden Augustenborg. Landzonetilladelse til at grave en sø på matr.nr. 284 Mjels, Oksbøl. Sønderborg Kommune Robert Beck Bygaden 42 6440 Augustenborg Landzonetilladelse til at grave en sø på matr.nr. 284 Mjels, Oksbøl Danmarks Naturfredningsforening, Sønderborg har på vegne af Robert Beck søgt om at grave en

Læs mere

Efter etableringen vil vandhullet blive registreret som et 3 område i henhold til naturbeskyttelsesloven. Team Plan, Geodata og Klima

Efter etableringen vil vandhullet blive registreret som et 3 område i henhold til naturbeskyttelsesloven. Team Plan, Geodata og Klima Peder Bo Mather Hansen Tulvej 11 Størlinge 4700 Næstved Team Plan, Geodata og Klima Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Mail: byggesag@naestved.dk Dato 12.10.2017 Sagsnr.

Læs mere

Povl Arne Hansen Ålling Søvej Ansager Sendt til

Povl Arne Hansen Ålling Søvej Ansager Sendt til Povl Arne Hansen Ålling Søvej 1 6823 Ansager Sendt til e-mail povlarneh@gmail.com Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 79946800 vardekommune@varde.dk Tilladelse efter planloven til at anlægge en sø Du

Læs mere

Landzonetilladelse. Morten Palle Østergaard Hemmeshøjvej 19 4241 Vemmelev

Landzonetilladelse. Morten Palle Østergaard Hemmeshøjvej 19 4241 Vemmelev Morten Palle Østergaard Hemmeshøjvej 19 4241 Vemmelev Plan og Byg Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed i

Læs mere

Landzonetilladelse. Marzcia Techau Send via digital post Plan og Byg Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør

Landzonetilladelse. Marzcia Techau Send via digital post Plan og Byg Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Marzcia Techau Send via digital post Plan og Byg Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed i henhold til Planlovens

Læs mere

Team Plan, Geodata og Klima. Til Ejer Ravnstrupvej Holmegaard. Landzonetilladelse til lovliggørelse af 900 m 2 sø på Ravnstrupvej 6,

Team Plan, Geodata og Klima. Til Ejer Ravnstrupvej Holmegaard. Landzonetilladelse til lovliggørelse af 900 m 2 sø på Ravnstrupvej 6, Til Ejer Ravnstrupvej 6 4684 Holmegaard Team Plan, Geodata og Klima Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Mail: byggesag@naestved.dk Dato 21.9.2017 Landzonetilladelse til

Læs mere

Landzonetilladelse. Brian Vedel Nielsen Sørbylillevej 7 4200 Slagelse

Landzonetilladelse. Brian Vedel Nielsen Sørbylillevej 7 4200 Slagelse Brian Vedel Nielsen Sørbylillevej 7 4200 Slagelse Plan og Byg Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed i henhold

Læs mere

Landzonetilladelse. Thomas Pipper Rennebjergvej 101 4242 Boeslunde Plan og Byg

Landzonetilladelse. Thomas Pipper Rennebjergvej 101 4242 Boeslunde Plan og Byg Thomas Pipper Rennebjergvej 101 4242 Boeslunde Plan og Byg Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed i henhold til Planlovens

Læs mere

Tilladelse til anlæg af sø

Tilladelse til anlæg af sø #BREVFLET# Click here to enter text. Tilladelse til anlæg af sø Steen Søndergaard Christensen Munkhauge 4 9240 Nibe Sendes pr. e-mail: munkhauge4@skylinemail.dk 10-10-2014 Tilladelse til anlæg af sø./.

Læs mere

Landzonetilladelse. Jesper Guldbrandsen Klovbygade 33 4490 Jerslev Sj.

Landzonetilladelse. Jesper Guldbrandsen Klovbygade 33 4490 Jerslev Sj. Jesper Guldbrandsen Klovbygade 33 4490 Jerslev Sj. Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune

Læs mere

Lars Nielsen Søbyvej Odder. Mail: Sags Id

Lars Nielsen Søbyvej Odder. Mail: Sags Id Lars Nielsen Søbyvej 69 8300 Odder Miljø Rådhusgade 3 8300 Odder Mail: bhkv@post.tele.dk Landzonetilladelse til etablering af nyt vandhul matr. nr. 3f, søby by, Gosmer Der er søgt om tilladelse til at

Læs mere

Landzonetilladelse. Yoram Roshu Støvlebækvej 14 4200 Slagelse

Landzonetilladelse. Yoram Roshu Støvlebækvej 14 4200 Slagelse Yoram Roshu Støvlebækvej 14 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune giver

Læs mere

Tilladelse efter planloven til at anlægge en sø

Tilladelse efter planloven til at anlægge en sø Boas Spangsberg Bangsgaard (boas.s.b@hotmail.com) Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 79946800 vardekommune@varde.dk 05-05-2017 Tilladelse efter planloven til at anlægge en sø Du har på vegne af din

Læs mere

I søer under 2000 m² må søen ingen steder være dybere end 2 meter.

I søer under 2000 m² må søen ingen steder være dybere end 2 meter. Paludan Skov- og Naturkonsulenter Att.: Søren Paludan Sendt på mail: soren@paludan.com Dato: 26. april 2018 Landzonetilladelse til gravning af to søer på ejendommen matr.nr. 2n og 2o Valsølille By, Valsølille,

Læs mere

Billund Kommune giver dig hermed dispensation til at opføre tilbygningen indenfor skovbyggelinjen. Placeringen fremgår af vedlagte kortbilag.

Billund Kommune giver dig hermed dispensation til at opføre tilbygningen indenfor skovbyggelinjen. Placeringen fremgår af vedlagte kortbilag. Dispensation fra skovbyggelinje til tilbygning Dato: 13-06-2019 Du har søgt om dispensation fra skovbyggelinjen til tilbygning på, matr. nr. 7 GA, STENDERUP BY, ANSAGER. Ejendommen er omfattet af Naturbeskyttelseslovens

Læs mere

Landzonetilladelse til etablering af vandhul

Landzonetilladelse til etablering af vandhul Peter Muller Larsen Ellelausvej 17 8660 Skanderborg e-mail: petermullerlarsen@gmail.com Dato: 9. september 2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-5041-16 Skanderborg Kommune Adelgade 44 8660 Skanderborg Tlf. 8794

Læs mere

Dispensation til opfyldning af vandfyldt udgravning

Dispensation til opfyldning af vandfyldt udgravning Henrik Tange Flintehøjen 14 3600 Frederikssund Sendt til: tange.henrik@gmail.com Dato: 14. december 2017 Natur, Miljø og Sekretariat Frederik IX's Plads 1 9640 Farsø Sagsnr.: 820-2017-21336 Dokumentnr.:

Læs mere

Byggemyndighed. Mads Frimann Olsen Fugelsangvej Hillerød.

Byggemyndighed. Mads Frimann Olsen Fugelsangvej Hillerød. Mads Frimann Olsen Fugelsangvej 1 3200 Hillerød madsfrimann@gmail.com Byggemyndighed Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Dato 23.04.2015 Sagsnr. 01.03.03-P19-70-14 Landzonetilladelse

Læs mere

Efter etableringen vil vandhullet blive registreret som et 3 område i henhold til naturbeskyttelsesloven.

Efter etableringen vil vandhullet blive registreret som et 3 område i henhold til naturbeskyttelsesloven. Fritz Busch Hansen Sct Jørgens Park 132,1 th 4700 Næstved Byggemyndighed Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Dato 15.1.2016 Sagsnr. 01.03.03-P19-163-15 Landzonetilladelse

Læs mere

Byggemyndighed. Henrik Paulsen. Landzonetilladelse til Højbjergvej 8, 4250 Fuglebjerg - etablering af sø.

Byggemyndighed. Henrik Paulsen. Landzonetilladelse til Højbjergvej 8, 4250 Fuglebjerg - etablering af sø. Henrik Paulsen hpaulsen@post.tele.dk Byggemyndighed Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Dato 29.1.2015 Landzonetilladelse til Højbjergvej 8, 4250 Fuglebjerg - etablering

Læs mere

Landzonetilladelse. Den ændrede anvendelse af arealet, forudsætter en landzonetilladelse efter Planlovens 35, stk. 1. Tilladelse

Landzonetilladelse. Den ændrede anvendelse af arealet, forudsætter en landzonetilladelse efter Planlovens 35, stk. 1. Tilladelse Returadresse:, Jonna Barington Slibestenen 15 4281 Gørlev Landzonetilladelse DATO 29. januar 2018 SAGSNR. 326-2017-47436 Tilladelse til at anlægge en ny sø på ca. 800 m 2 på ejendommen matr. nr. 30, Gørlev

Læs mere

Landzonetilladelse. DJURSLAND LANDBOFORENING Føllevej Rønde / P

Landzonetilladelse. DJURSLAND LANDBOFORENING Føllevej Rønde / P DJURSLAND LANDBOFORENING Føllevej 5 8410 Rønde Miljø og Teknik Plan Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 plan@randers.dk www.randers.dk 05-10-2016 / 01.03.03-P19-13-16 Landzonetilladelse Du

Læs mere

Tove Clausen og Bjarne Elgaard V. Breumvej 9 V. Breum 7870 Roslev. 8. september V. Breumvej 9 - Landzonetilladelse til sø

Tove Clausen og Bjarne Elgaard V. Breumvej 9 V. Breum 7870 Roslev. 8. september V. Breumvej 9 - Landzonetilladelse til sø Tove Clausen og Bjarne Elgaard V. Breumvej 9 V. Breum 7870 Roslev 8. september 2017 V. Breumvej 9 - Landzonetilladelse til sø Skive Kommune har modtaget ansøgning om tilladelse til at etablere en ny sø

Læs mere

Det er din pligt at oplyse eventuelle andre, der skal udføre arbejdet, om dispensationens indhold.

Det er din pligt at oplyse eventuelle andre, der skal udføre arbejdet, om dispensationens indhold. Peter Lynge Jacobsen Thorupvej 42 Aggersund 9670 Løgstør Dispensation 3 natur Dato: 27. februar 2018 Natur, Miljø og Sekretariat Frederik IX s Plads 1 9640 Farsø Sagsnr.: 820-2018-6467 Dokumentnr.: 820-2018-40095

Læs mere

3 dispensation til rydning af pilekrat

3 dispensation til rydning af pilekrat Gunner Krogh Sørensen Bjørnstrupvej 50 Sondrup 9600 Aars Dato: 23. november 2018 Teknik- og Økonomiforvaltning Frederik IX's Plads 1 9640 Farsø Sagsnr.: 01.05.08-P25-491-18 Per E. Rasmussen Telefon: 99

Læs mere

/ Andreas Andresen Skeldemark Broager. Sønderborg Kommune Vand & Natur Rådhustorvet Sønderborg

/ Andreas Andresen Skeldemark Broager. Sønderborg Kommune Vand & Natur Rådhustorvet Sønderborg Andreas Andresen Skeldemark 11 6310 Broager Dispensation og landzonetilladelse til at etablere en sø på matr.nr. 424 Skelde, Broager. Danmarks naturfredningsforening har et igangværende projekt med at

Læs mere

Hjørring Kommune. Hjørring den Landzonetilladelse til anlæg af sø på Astrupvej 420.

Hjørring Kommune. Hjørring den Landzonetilladelse til anlæg af sø på Astrupvej 420. Hjørring Kommune Landzonetilladelse til anlæg af sø på Astrupvej 420. Hjørring den 24-10-2018 Sagsnr.: 01.03.03-P19-99-18 Team Natur Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30

Læs mere

Dispensation til træfældning og rykke pil op i 3 mose

Dispensation til træfældning og rykke pil op i 3 mose TAMU Vitskøl Jørn Bloch Viborgvej 460 9681 Ranum Sendt til joern.bloch@tamu.dk Dato: 13. november 2018 Teknik- og Økonomiforvaltning Frederik IX's Plads 1 9640 Farsø Sagsnr.: 01.05.08-P25-22-18 Per E.

Læs mere

Landzonetilladelse. Jens Carsten Kilian Christiansen Jørgensmindevej 1 4200 Slagelse

Landzonetilladelse. Jens Carsten Kilian Christiansen Jørgensmindevej 1 4200 Slagelse Jens Carsten Kilian Christiansen Jørgensmindevej 1 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85

Læs mere

Etablering og udvidelse af søer og regnvandsbassiner i landzone kræver en tilladelse efter planloven.

Etablering og udvidelse af søer og regnvandsbassiner i landzone kræver en tilladelse efter planloven. Viborgvej 303 Korsbakken 7840 Højslev 20. december 2018 Landzonetilladelse til etablering af sø Skive Kommune har modtaget ansøgning fra ejer af ejendommen Viborgvej 303, 7840 Højslev, om tilladelse til

Læs mere

Søen placeres som angivet på figur 1 med en afstand på mindst 2 meter til skel og med et areal på op til ca. 650 m 2.

Søen placeres som angivet på figur 1 med en afstand på mindst 2 meter til skel og med et areal på op til ca. 650 m 2. Til Jens Jørgen Abildskov, Fredskovvej 10, 5883 Oure Sendt med email: abildskov@vetnet.dk Kultur, Erhverv og Udvikling Natur og Klima Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Fax. +4562228810 arne.bruun@svendborg.dk

Læs mere

Planlovstilladelse til etablering af sø

Planlovstilladelse til etablering af sø Kim Christiansen Skovvejen 48 6064 Jordrup 3. april 2018 - Sagsnr. 18/4048 - Løbenr. 49030/18 Planlovstilladelse til etablering af sø Kolding Kommune har behandlet ansøgningen vedrørende etablering af

Læs mere

Dispensation til oprensning af søer og ny sø på ejendommen Have Borupvej 141, Kr. Eskilstrup

Dispensation til oprensning af søer og ny sø på ejendommen Have Borupvej 141, Kr. Eskilstrup PALUDAN ApS Hesnæsvej 71 Hesnæs 4850 Stubbekøbing HOLBÆK KOMMUNE Dato: 29. januar 2016 Sagsb.: Morten Holme Sagsnr.: 16 / 3338 Dir.tlf.: 72366291 E-mail: moho@holb.dk Dispensation til oprensning af søer

Læs mere

Dispensation til oprensning af 3 beskyttet sø

Dispensation til oprensning af 3 beskyttet sø Benny Ellersgaard Madsen Helle Kastrup Sjørupvej 44 Sjørup 9640 Farsø Sendt til: kastrupellersgaard@msn.com Dato: 29. august 2018 Natur, Miljø og Sekretariat Frederik IX's Plads 1 9640 Farsø Sagsnr.: 820-2018-26760

Læs mere

Landzonetilladelse til vandhul

Landzonetilladelse til vandhul Jes Jørgen Jessen Løjt Sønderskovvej 45 6200 Aabenraa Natur Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 14-12-2018 Sagsnr.: 18/43132 Kontakt: Camilla Kjul Kokholm Larsen Direkte tlf.: 7376 8239 E-mail:

Læs mere

Aabenraa Kommune meddeler endvidere landzonetilladelse til etablering af vandhul, jf. 35 i Lov om planlægning, LBK. nr af 23. november 2015.

Aabenraa Kommune meddeler endvidere landzonetilladelse til etablering af vandhul, jf. 35 i Lov om planlægning, LBK. nr af 23. november 2015. Hans Nissen Damm Sønderborgvej 161 6200 Aabenraa Natur Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 31-05-2017 Sagsnr.: 16/39752 Kontakt: Torben Hansen Direkte tlf.: 7376 7358 E-mail: tha@aabenraa.dk

Læs mere

Lovliggørende dispensation til opdyrkning af 3 eng

Lovliggørende dispensation til opdyrkning af 3 eng Kim Linnemann Christiansen Øster Ørbækvej 40 9670 Løgstør Dato: 15. november 2018 Teknik- og Økonomiforvaltning Frederik IX's Plads 1 9640 Farsø Sagsnr.: 01.05.08-K08-176-18 Per E. Rasmussen Telefon: 99

Læs mere

Etablering af ny sø på matr. nr. 12d Den mellemste Del, Idom med adressen Høgsbjergvej 17, 7500 Holstebro

Etablering af ny sø på matr. nr. 12d Den mellemste Del, Idom med adressen Høgsbjergvej 17, 7500 Holstebro Side 1/5 Skovdyrkerforeningen Vestjylland Nupark 47F 7500 Holstebro Att. Bo T. Simonsen Dato: 03-11-2015 Sagsnr.: 01.03.03-P19-148-15 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7805

Læs mere

Søren Timmermann og Karina Vestergaard Jensen Nølev Byvej Odder Sendt via Sags Id.

Søren Timmermann og Karina Vestergaard Jensen Nølev Byvej Odder Sendt via Sags Id. Søren Timmermann og Karina Vestergaard Jensen Nølev Byvej 45 8300 Odder Sendt via e-mail: karina@noelev.dk Teknik & Miljø Rådhusgade 3 8300 Odder Landzonetilladelse til nyt vandhul Nølev Byvej 45 Der er

Læs mere

Landzonetilladelse til at grave en sø på ejendommen matr.nr. 25s Kværkeby By, Kværkeby, beliggende Køgevej 70, 4100 Ringsted

Landzonetilladelse til at grave en sø på ejendommen matr.nr. 25s Kværkeby By, Kværkeby, beliggende Køgevej 70, 4100 Ringsted Ringsted Kommune Att.: Britt Vodstrup Andersen sendt på mail: bva@ringsted.dk Dato: 21. juni 2017 Landzonetilladelse til at grave en sø på ejendommen matr.nr. 25s Kværkeby By, Kværkeby, beliggende Køgevej

Læs mere

Dispensation fra skovbyggelinje til carport og garage Dato:

Dispensation fra skovbyggelinje til carport og garage Dato: Dispensation fra skovbyggelinje til carport og garage Dato: 11-07-2018 Du har søgt om dispensation fra skovbyggelinje/byggetilladelse til opførsel af carport og garage på 92 m 2 på Skovbrynet 5, 7260 Sønder

Læs mere

Dato: Dispensation fra skovbyggelinje til ombygning og tilbygning af enfamiliehus

Dato: Dispensation fra skovbyggelinje til ombygning og tilbygning af enfamiliehus Dispensation fra skovbyggelinje til ombygning og tilbygning af enfamiliehus Du har søgt om dispensation fra skovbyggelinje/byggetilladelse til om- og tilbygning af enfamiliehus på Rankenbjergvej 11, 6623

Læs mere

Jan Volmar Skærlund Skolevej Brande. 3. oktober 2012

Jan Volmar Skærlund Skolevej Brande. 3. oktober 2012 Jan Volmar Skærlund Skolevej 20 7330 Brande 3. oktober 2012 Tilladelse efter planloven til etablering af fladvandede søer i forbindelse med vådområdeprojekt Der er søgt om tilladelse til etablering af

Læs mere

Landzonetilladelse. Marianne Morsø Thers Mejerivej 1 4200 Slagelse

Landzonetilladelse. Marianne Morsø Thers Mejerivej 1 4200 Slagelse Marianne Morsø Thers Mejerivej 1 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune

Læs mere

Landzonetilladelse. Tim Krogh Larsen Hyllestedvej Dalmose

Landzonetilladelse. Tim Krogh Larsen Hyllestedvej Dalmose Tim Krogh Larsen Hyllestedvej 25 4261 Dalmose Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed i henhold

Læs mere

Dispensation til oprensning af 3 beskyttet sø

Dispensation til oprensning af 3 beskyttet sø AGC Ejendomsinvest ApS Cego ApS Lauritzens Plads 1 9000 Aalborg Att.: Anders Christensen: ac@cego.dk Dato: 23. februar 2018 Natur, Miljø og Sekretariat Frederik IX's Plads 1 9640 Farsø Sagsnr.: 820-2018-6232

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Anne Katrine Langebæk Ved Kirken 6 4500 Nykøbing Sj. Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Birgitte Uhrbrand Tlf. direkte: 4646 4914

Læs mere

Holstebro Kommune har modtaget din ansøgning om tilladelse til at etablere en sø på op til 500 m 2 på ejendommen matr. nr. 11a Vemb By, Vemb.

Holstebro Kommune har modtaget din ansøgning om tilladelse til at etablere en sø på op til 500 m 2 på ejendommen matr. nr. 11a Vemb By, Vemb. Side 1/5 Gert Ørskov Jensen Sdr Hedegårdsvej 9 7570 Vemb Dato: 06-08-2014 Sagsnr.: 01.03.03-P19-82-14 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7805 Afdeling tlf.:9611 7500 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Tilladelse efter planloven til at anlægge en sø

Tilladelse efter planloven til at anlægge en sø Bent Pedersen Bruun og Ann Cecilie Sommer Bruun Armvangvej 14 6800 Varde Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde vardekommune@varde.dk 7994 6800 Tilladelse efter planloven til at anlægge en sø Du har søgt

Læs mere

Dispensation fra skovbyggelinje til administrationsbygning på Kornmarken 25, 7190 Billund

Dispensation fra skovbyggelinje til administrationsbygning på Kornmarken 25, 7190 Billund Dispensation fra skovbyggelinje til administrationsbygning på Kornmarken 25, 7190 Billund Der er søgt om dispensation fra skovbyggelinje til ny kantine- og kontorbygning på Kornmarken 25, 7190 Billund,

Læs mere

Landzonetilladelse. Christian Blichert, ATKINS

Landzonetilladelse. Christian Blichert, ATKINS Christian Blichert, ATKINS Plan og Byg Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune giver hermed i henhold

Læs mere

Vanas Aps v/ Thomas Møller Rugkrogvej 17 4250 Fuglebjerg Sendt til:tm@vanas.dk

Vanas Aps v/ Thomas Møller Rugkrogvej 17 4250 Fuglebjerg Sendt til:tm@vanas.dk Vanas Aps v/ Thomas Møller Rugkrogvej 17 4250 Fuglebjerg Sendt til:tm@vanas.dk Teknik og Miljø Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse og dispensation

Læs mere

Dispensation til anlæg af sø inden for åbeskyttelseslinjen på ejendommen Gl. Skovvej 128, Sdr. Jernløse.

Dispensation til anlæg af sø inden for åbeskyttelseslinjen på ejendommen Gl. Skovvej 128, Sdr. Jernløse. AMPHI CONSULT V. MARTIN HESSELSØE ApS Niels Jernes Vej 10 9220 Aalborg Øst HOLBÆK KOMMUNE Dato: 10. juni 2016 Sagsb.: Morten Holme Sagsnr.: 16 / 13020 Dir.tlf.: 72366291 E-mail: moho@holb.dk Dispensation

Læs mere

Langeland Kommune søgt om dispensation til at et gadekær på Strynø:

Langeland Kommune søgt om dispensation til at et gadekær på Strynø: Langeland Kommune Att.: Astrid Ejlersen post@langelandkommune.dk Kultur, Erhverv og Udvikling Natur og Klima Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge natur@svendborg.dk www.svendborg.dk Dispensation til

Læs mere

Planlovstilladelse til etablering af ny sø ved Kragbækvej 4, 7500 Holstebro

Planlovstilladelse til etablering af ny sø ved Kragbækvej 4, 7500 Holstebro Side 1/5 Else-Marie Kannegaard Olsen Kragbækvej 4 7500 Holstebro Dato: 15-06-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-75-16 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7805 Afdeling tlf.:9611 7557

Læs mere

Thomas Jørgensen Ågerupvej Borup Sendt på mail:

Thomas Jørgensen Ågerupvej Borup Sendt på mail: Thomas Jørgensen Ågerupvej 88 4140 Borup Sendt på mail: thomas@hestehavegaard.eu Dato: 25. juni 2018 Landzonetilladelse til at etablere ridebane og grave sø på ejendommen matr.nr. 4c Ågerup By, Vigersted,

Læs mere

Nordisk Aeroform ApS v. Erik Grove-Nielsen Følvigvej 8 Vile 7870 Roslev. 13. juni Følvigvej 8 - Landzonetilladelse til etablering af sø

Nordisk Aeroform ApS v. Erik Grove-Nielsen Følvigvej 8 Vile 7870 Roslev. 13. juni Følvigvej 8 - Landzonetilladelse til etablering af sø Nordisk Aeroform ApS v. Erik Grove-Nielsen Følvigvej 8 Vile 7870 Roslev 13. juni 2019 Følvigvej 8 - Landzonetilladelse til etablering af sø Skive Kommune har modtaget ansøgning om tilladelse til at etablere

Læs mere

Landzonetilladelse. Slagelse HundeCenter Slagelse Landevej 116 4241 Vemmelev

Landzonetilladelse. Slagelse HundeCenter Slagelse Landevej 116 4241 Vemmelev Slagelse HundeCenter Slagelse Landevej 116 4241 Vemmelev Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse

Læs mere

Dispensation tilskudsfodring på 3 natur

Dispensation tilskudsfodring på 3 natur Anders Hundahl Thorupvej 66 Aggersund 9670 Løgstør Sendes til: hundahl@aggersund.dk Dispensation tilskudsfodring på 3 natur Dato: 12. marts 2018 Natur, Miljø og Sekretariat Frederik IX s Plads 1 9640 Farsø

Læs mere

Odder Kommune meddeler dispensation fra naturbeskyttelseslovens 16, stk. 1 jf. 65, stk. 1 til etablering af et vandhul indenfor åbeskyttelseslinjen.

Odder Kommune meddeler dispensation fra naturbeskyttelseslovens 16, stk. 1 jf. 65, stk. 1 til etablering af et vandhul indenfor åbeskyttelseslinjen. Teknik & Miljø Rådhusgade 3 8300 Odder Tilladelse og dispensation til anlæggelse af vandhul Jævnfør planlovens 35 meddeler Odder Kommune landzonetilladelse til etablering af vandhul på maksimalt 400 m

Læs mere

Landzonetilladelse. Anders Tamstrup Jensen Frederikslundvej Slagelse

Landzonetilladelse. Anders Tamstrup Jensen Frederikslundvej Slagelse Anders Tamstrup Jensen Frederikslundvej 20 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed

Læs mere

Klima og Planlægning. Næstved Kommune Center for Trafik og Ejendomme

Klima og Planlægning. Næstved Kommune Center for Trafik og Ejendomme Næstved Kommune Center for Trafik og Ejendomme Klima og Planlægning Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Dato 21.9.2016 Sagsnr. 01.03.03-P19-23-16 Landzonetilladelse til

Læs mere

af 8/12/2015). Landzonetilladelsen må ikke udnyttes før klagefristen er udløbet og bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden for 5 år.

af 8/12/2015). Landzonetilladelsen må ikke udnyttes før klagefristen er udløbet og bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden for 5 år. Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Jan Lomholt Dir: +4579755664 Mob: e-mail: Jan.Lomholt@Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-21777818 15.8.2018 Landzonetilladelse og dispensation fra skovbyggelinje Der meddeles

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Nationalpark Skjoldungernes Land Att.: Thomas Vestergaard-Nielsen thove@danmarksnationalparker.dk Lejre Kommune Center for Teknik & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk KOPI

Læs mere