Udviklingsrådet for Horne, Hodde, Sig og Tistrup. HHST.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Udviklingsrådet for Horne, Hodde, Sig og Tistrup. HHST."

Transkript

1 Beretning om udviklingsrådets virke i a. FUR v/henry ÅR 2012 har været et år præget af indsatser som ligner de forrige år. Temaer, som struktur, synlighed, kontakt til bagland, VIVA Varde og udviklingskatalog er nogle af hovedoverskrifterne. I fællesudvalget(fur) har struktur og roller været nævnt og diskuteret mange gange. Det ser ud som om, at alle ni udviklingsråd har samme udfordringer mht. synlighed og forståelse for hvilken rolle udviklingsrådet kan spille. Selvom udviklingsråd har eksisteret i snart 6 år, har vi endnu ikke slået vores eksistens fast og fundet en vedvarende måde at synliggøre vores roller i vores lokalområder. Det virker som, at kommunen er tilfreds med strukturen med udviklingsråd. Det er en enkel og entydig måde at kommunikere med de lokale samarbejdspartnere. Det ses tydeligt på de områder hvor udviklingsråd bliver involveret. Arbejdsopgaverne er tydeligt blevet mere omfangsrigt i løbet af årene, og det betyder så også at udviklingsrådet skal have fundet en form for videreformidling til de lokale samarbejdspartnere. Det er en opgave som ikke alle udviklingsråd har fundet den endelige form på endnu, og at der anvendes forskellige virkemidler i de forskellige byer til at løse den opgave. For HHST har vi endnu et stykke arbejde at gøre, men det virker som årlige formandsmøder er en god måde, at udveksle holdninger og synspunkter til at afstemme nye visioner. HHST har arbejdet meget med at finde en struktur for udviklingskataloget, som er vores guideline for de projekter, som skal arbejdes med i den næste periode. På hjemmesiden for udviklingsrådet kan alle få et indblik i de projekter, som er prioriteret af udviklingsrådet. At Varde Kommune lægger betydning i udviklingsrådets arbejde understreges af, at der er afsat midler til Borgerinddragende arbejde Midler, som kan bruges til projekter at styrke arbejdet i lokalområdet via konkrete og synlige resultater, og ved at byde på borgermøder med små omkostninger for deltagerne. En af hovedopgaverne for udviklingsrådet er bosætning og herunder samarbejdet med VIVA Varde. Udviklingsrådet deltager i både styregruppe og underudvalg (ITtilgængelighed, ren og sund kommune.

2 VIVA Varde har ydet ,- kr til udviklingsrådets arbejde, og som vil blive anvendt et fælles projekt for de fire byer. Bestyrelsesarbejdet Bestyrelsesarbejdet fungerer godt og specielt Bordet rundt er en god måde at holde hinanden orienteret om hvilke tiltag, der arbejdes med, og samtidig fungere som gensidig inspiration. For at sikre ensartethed i bestyrelsesarbejdet har bestyrelsen besluttet at Hodde fremover kan møde med 2 repræsentanter. b. Hodde v/henry Borgermødet den 3.oktober 2012 Naturen omkring Hodde Bedre information til tilflyttere Forsamlingshus Alle foreninger samarbejder og er aktive Prioriterede opgaver Hodde-Sogneforening har aftalt følgende arbejdsopgaver 1-a Fitness i Hodde (Letbæk) 1-b Vandresti 1-c Byportaler 2-a Folder for Hodde 3-a Afklaring omkring Hodde Forsamlingshus c. Tistrup v/henry Udviklingsrådet deltager i et vækstudvalg, som er nedsat af Tistrup Erhvervs- og Borgerforening. Vækstudvalg har fokus udviklingsaktiviteter. Fx Kommuneplan Vandre- og cykelsti Samarbejde mellem Hodde og Tistrup Kommunikation og synliggørelse Samarbejde mellem Hodde Tistrup Hallen og Janus Bygningen Udvikling byerne Udviklingsrådet har været involveret i etableringen af Tistrup nye Plejehjem, redegørelse om placering af ny børnehave og udarbejdelse af oplæg til borgermøder.

3 Tistrup mediehus er nu etableret som en ny medlemstyret forening og har ansat Peder H. Kristensen som webmaster. Tistrupnews.dk lokal hjemmeside News Skolen udbyder af kurser Tistrup har fået udgivet 2 gode historie med slagter Tirstrup i Tistrup og med Hanne Louise Knudsens ferieoplevelser fra Snorup. Nyligt afholdt borgermøde viser med al tydelighed, at der fortsat er svært at aktivere familier med børn og de årige. Vi vil overveje om den valgte model skal ændres til næste gang d. Horne v/per Indlæg til Årsberetning HHST for Horne 14. marts 2013 Vor første opgave, som medlemmer i udviklingsrådet HHST var at finde ud af: Hvad vil vi? I Horne sprudler det med iværksættere/ildsjæle, og det arbejde skulle et udviklingsråd nødigt virke som en hæmsko for. Blandt andet kan nævnes at Horne Idrætspark har udvidet med Fittnescenter 4H dyrskuet er flyttet fra Varde til Hindsig Ridecenter og afholdes 7. september Babybazar, som er et tilløbsstykke og vil muligvis blive kombineret med aktiviteter, der kan informere mere om Horne, som et godt sted at bosætte sig. Desuden er faren også, at det hurtigt ville kunne tage motivationen fra ildsjælene. Sidste år nævntes, at der i Horne er nedsat en styregruppe på tværs af alle foreninger Vision Horne og denne styregruppe har i år fået nye medlemmer og dermed forventes det, at Visionen vil barsle med nye ideer til inspiration for alle foreninger altså en slags rugekasse - med visioner for udvikling i Horne. Vi vil gerne være katalysator for foreninger og ildsjæle! Vi - i udviklingsrådet - besluttede, at samle alle foreninger med op til 2 repræsentanter fra hver. Dette tiltag blev modtaget meget positivt fra alle foreninger, og vi har nu planlagt, at der afholdes 2 møder årligt. Udviklingsrådet står for indkaldelse, dagsorden, referat og mødeledelse. Foreløbige tiltag:

4 Der er taget beslutning om, at dette forum skal indstille repræsentanter til medlemmer af udviklingsrådet. Fund- raising blev også prioriteret højt, og der arbejdes med at samle en lille gruppe på 2 til 3 personer som er eksperter i denne opgave. Af andre tiltag kan nævnes: at den tredjedel af Varde Kommunes pulje til landsbyforskønnelse er benyttet til knust granit i et bed ved kirken, en tilgroet p-plads ved børnehaven Regnbuen skal ryddes, gelændere og autoværn ved vandløbsoverkørsler ved Gunderupbæk males og bevoksning ved busskurene holdes nede. Det vil signalere liv og humør i landsbyen, til glæde både for Horne-borgerne, gæster og folk, der passerer gennem byen. Vision Horne arbejder med et idè katalog med en plan over Hornes udvikling og hvad vil Horne arbejde hen imod. Bedre synliggørelse udbygning af hjemmeside. Udbygning af gaderepræsen-tanter, der vil sørge for velkomstpakker og babyvelkomstpakker. Sjov motion d. 28. april kl Vi syntes også, som Udviklingsråd, at det er vigtigt at være opmærksom på vedligeholdelsen af alle de tiltag, der iværksættes!! Vi forsøger at deltage i alle de tiltag - kommunen iværksætter - for at inspirere udviklingsrådende, f. eks. tidligere indragelse inden forslag sendes ud til høring samt diverse fællesmøder. e. Sig v/anne-lis Der er 2 omdrejningspunkter i løbet af året i udviklingsrådsarbejdet i Sig. Det ene er mødet i foråret med repræsentanter fra alle foreninger i Sig og visionsmødet i efteråret for alle borgere i byen. Ved mødet med foreningerne i foråret 2012 fremlagde vi mulighederne for søgning af VE-midler. Herefter blev der søgt til følgende projekter: By-portaler Digitalinformationstavle ved Brugsen It-varmestue på Birgittegården Renovering af skolegården i Sig Sig Rytterklub Parkourbane ved Stadion Heraf fik de 4 første projekter bevilget et bidrag, hvor vi nu venter på udbetalingen hertil. Derudover har vi været med til at etablere et møde i samarbejde med Helle Vest vedrørende Tambours Have. Her blev der nedsat en arbejdsgruppe, der består af ansatte i Vejog Park, Tambours Have og andre interesserede.

5 I oktober havde vi en rigtig dejlig indvielse af den historiske vandretur langs Nørreholmstien, hvor vi af midler fra Naturstyrelsen (2011) havde råd til informationstavler 3 steder på turen. Lokale folk havde fået lov til at sætte Manestenen tilbage på plads og ligeledes lave en lille sti med bro ind til mindesmærket. Det er en god vandretur værd. Stigruppen ligger nu i dvale, indtil nye muligheder byder sig. Under den samme ordning fik et projekt med en naturplads placeret ved Varde Å mellem Karlsgårdevej og Vesterbækvej tildelt kr. Projektet er ikke blevet sat i værk endnu, da man mangler tilladelse fra kommunen. Ønsket om oprettelsen heraf er dog stadig stort. Vi venter.. De lokale ambassadører har deltaget i en bosætningskampagne arrangeret af kommunen med bustur til hele Varde øst. Ellers har gruppen stadig det første møde med evt. bosættere i Sig til gode endnu! I Viva Vardes regi angående Ren Kommune, deltog Sig i Hold Naturen Ren dagen. Kun en lille gruppe deltog, men arrangementet forventes gentaget i 2013, med håb om flere deltagere. Aktive Seniorer i Sig er blevet en realitet, hvor de tilbyder praktisk hjælp til foreninger og har ligeledes etableret Sig-net-Café. Vedrørende det sidste er der nu it-varmestue hver torsdag på Birgittegården, hvor ældre med ønsket om hjælp til brug af mobil (sms) og computer (internet) kan komme. Her står frivillige voksne og unge pige og drenge fra 6. kl. på Thorstrup Skole til rådighed. Til Karlsgårdedagen deltog vi sammen med Helle Vest, hvor vi ved en stand i Tambours Have præsenterede en del projekter i Varde Kommune, som dels er igangsat af udviklingsråd. I efteråret deltog godt 20 mennesker i Visionsmødet på Sig Hotel. Her blev det tydeliggjort, at information og synliggørelse for evt. nye bosættere har den største mulighed for at blive set på hjemmesiden: sig.dk. Lige nu venter vi mest på at få de nye projekter i hus, inden vi sætter nye i gang.

ÅR 2011 har været et år præget af indsatser med at implementere mange af de beslutninger, som blev resultatet af spareplanen 2012

ÅR 2011 har været et år præget af indsatser med at implementere mange af de beslutninger, som blev resultatet af spareplanen 2012 Beretning generalforsamling HHST 2011 ÅR 2011 har været et år præget af indsatser med at implementere mange af de beslutninger, som blev resultatet af spareplanen 2012 Roller og synlighed igen,igen Selv

Læs mere

Beretninger fra HHST generalforsamling : Beretning ved formand Henry Koch

Beretninger fra HHST generalforsamling : Beretning ved formand Henry Koch Beretninger fra HHST generalforsamling 2015-03-12: Beretning fra Henry Koch. Beretning ved formand Henry Koch Udviklingsrådene har eksisteret siden 2007 med det formål at være talerør, at være netværksdanner

Læs mere

4. Udviklingsrådet kan styrke samarbejdet mellem foreningsliv, erhvervsliv, lokalråd og de kommunale institutioner i lokalområderne.

4. Udviklingsrådet kan styrke samarbejdet mellem foreningsliv, erhvervsliv, lokalråd og de kommunale institutioner i lokalområderne. Beretning ved generalforsamling den 5. marts 2014 Indlæg fra Tistrup/formanden. Jeg vil starte med at tage udgangspunkt i vores vedtægter - 1 Formål 1. Formål 1. Udviklingsrådet skal være et koordinerende

Læs mere

Generalforsamling HHST 2010

Generalforsamling HHST 2010 Beretning, den 9.marts Horne Set tilbage på året 2010 Generalforsamling HHST 2010 Året 2010 har været et år præget af udfordringer og hvor høringssvar til Kommunens Spareplan 2012 har fyldt særdeles meget.

Læs mere

Fælles beretning Udviklingsrådet HHST for året

Fælles beretning Udviklingsrådet HHST for året Fælles beretning Udviklingsrådet HHST for året 2016-17 v/formand Heino Mølholm Som tidligere år har vi i år delt beretningen. Jeg prøver at tage det lidt overordnede, men der vil komme et lille indlæg

Læs mere

Helle Øst Udviklingsråd

Helle Øst Udviklingsråd Helle Øst Udviklingsråd Referat Udviklingsrådets Årsmøde Dato: 29. marts 2012, kl. 19.00 Sted: Helle Hallen Dagsorden ifg. Vedtægter: Beslutning: 1. Valg af dirigent og referent 2. Aflæggelse af årsberetning

Læs mere

Beretning til HHST Udviklingsråd generalforsamling

Beretning til HHST Udviklingsråd generalforsamling 1 Beretning til HHST Udviklingsråd generalforsamling 11.03.2010 Året 2009har igen været et år med mange møder og tilsvarende udfordringer. Det er måske relevant kort at repetere udviklingsrådets opgaver

Læs mere

Helle Øst Udviklingsråd

Helle Øst Udviklingsråd Referat smødet Dato: 14. september 2011, kl. 19.00 Sted: Årre, Årre Kro Deltagere: Fraværende: Troels Sandager, Lene Conradsen, Jesper Christiansen, Hans Peter Nielsen Birthe Skovbjerg Ingrid Sand Jens

Læs mere

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Onsdag den 15.09.2015 kl. 17.00 ca. 21.00 på Hotel Hjedding, Ølgod Bemærk: Der er aftalt rundtur til Skulpturudstillingen. Mødetid kl. 16.00. Mødested: Kulturhuset,

Læs mere

Starup/Tofterup Borgerforening og Lokalråd

Starup/Tofterup Borgerforening og Lokalråd Fællesmøde med arbejdsgrupperne onsdag den 12. oktober kl. 19.30 22.00 i Multihuset. Status fra de enkelte arbejdsgrupper: Kulturgruppen: 5 minutters oplæg fra hver gruppe I støbeskeen til det kommende

Læs mere

Aktører i og organisering af bosætningsstrategier i Varde Kommune

Aktører i og organisering af bosætningsstrategier i Varde Kommune Aktører i og organisering af bosætningsstrategier i Varde Kommune Eller: Ildsjæle sætter lys på lokale herligheder! Oplæg til Boligdag 2011 Torsdag den 5. maj 2011 på Esbjerg Højskole Lokalsamfundskonsulent

Læs mere

Generalforsamling i Udviklingsrådet Hellevest

Generalforsamling i Udviklingsrådet Hellevest Tirsdag den 8. marts 2016 kl. 19.00 På Næsbjerghus Dagsorden: 1. Valg af dirigent: Kim Andersen valgt 2. Valg af referent Bjarne Tarp valgt 3. Aflæggelse af beretning om udviklingsrådets virke i det forløbne

Læs mere

Evaluering af Landsbyhjemmesider fælles indsats for bosætning i Rebild kommunes landdistrikter

Evaluering af Landsbyhjemmesider fælles indsats for bosætning i Rebild kommunes landdistrikter Evaluering af Landsbyhjemmesider fælles indsats for bosætning i Rebild kommunes landdistrikter (Der er i alt modtaget 31 besvarede skemaer) Hvordan har projektet medvirket til at nå de konkrete mål i LAG-himmerlands

Læs mere

Helle Øst Udviklingsråd

Helle Øst Udviklingsråd Referat smødet Dato: 30. januar 2012 kl. 19.00 Sted: Fåborg, Fåborghus Deltagere: Troels Sandager, Jesper Christiansen, Connie Ibsen, Birthe Skovbjerg Jens Peter Christensen, Lars Bo Niels Jørgen Nielsen,

Læs mere

Generalforsamlingen for Udviklingsråd Helle-Vest torsdag den 29. marts 2012 kl I Helle-Hallen

Generalforsamlingen for Udviklingsråd Helle-Vest torsdag den 29. marts 2012 kl I Helle-Hallen Generalforsamlingen for Udviklingsråd Helle-Vest torsdag den 29. marts 2012 kl. 20.00 I Helle-Hallen Inden generalforsamlingen fra kl 19-20 var der foredrag og debat med Landdistrikskonsulent Carsten Blomberg

Læs mere

Efterårsmødet mellem Udvalget for Økonomi og Erhverv og udviklingsrådene

Efterårsmødet mellem Udvalget for Økonomi og Erhverv og udviklingsrådene Mælkefestival Ølgod BY Night Land og BY Branding af Ølgod -TV Syd og medier Arbejdet med udviklingsplaner Struktur eks. Helle Øst og Helle Vest Udviklingsplaner Iværksætterhus Kulturhus Hallen Byskovcenter

Læs mere

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Onsdag den 8.10.2014 kl. 17.00 ca. 21.00 på Lunde Kro, Skolegade 8, Lunde, 6830 Nr. Nebel Mødedeltagere: Jan Lillebæk, Blaabjerg Peter Nielsen, Blåvandshuk Finn

Læs mere

Forårsmøde 2017 Varde Byråd og Udviklingsrådene

Forårsmøde 2017 Varde Byråd og Udviklingsrådene Forårsmøde 2017 Varde Byråd og Udviklingsrådene Program forårsmøde 2017 Velkomst v/ borgmester Erik Buhl - Vi begynder med en sang Dagsorden for mødet Rigets tilstand v/ borgmester Erik Buhl Hovedtema:

Læs mere

Helle Øst Udviklingsråd

Helle Øst Udviklingsråd Referat smødet Dato: 4. Februar 2010 kl. 19.30 Sted: Årre, Årre kro Deltagere: Fraværende: Bruno Hansen, Jesper Christiansen, Jens Christian Sørensen Connie Ibsen, Niels Jacob Jensen Jens Peter Christensen,

Læs mere

Generalforsamling i Udviklingsrådet Hellevest

Generalforsamling i Udviklingsrådet Hellevest Generalforsamling i Udviklingsrådet Hellevest Onsdag den 29. marts 2017 kl. 19.30 På Næsbjerghus Dagsorden: 1. Valg af dirigent: Kim Andersen valgt 2. Valg af referent Gert Lindberg valgt 3. Aflæggelse

Læs mere

Bestyrelsens beretning Årsmøde 2017 Udviklingsrådet Helle Øst

Bestyrelsens beretning Årsmøde 2017 Udviklingsrådet Helle Øst Bestyrelsens beretning Årsmøde 2017 Udviklingsrådet Helle Øst Indledning Det har været et travlt år for Udviklingsrådet Helle Øst. Der har været mange emner på dagsordenen. Vi har selv afholdt mange møder

Læs mere

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Torsdag den 12.06.2014 kl. 17.00 20.45 på Ansager Hotel, Søndergade 2, 6823 Ansager Direktør for Plan, Kultur og Teknik Bent Peter Larsen deltog i mødet fra kl.

Læs mere

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Ansøgningsfrist 14. november 2016 Der er hvert år ca. 1.250.000 kr. til uddeling. Der kan søges om både hel- eller delvis finansiering. Der kan

Læs mere

strategi for nærdemokrati

strategi for nærdemokrati strategi for nærdemokrati i Slagelse Kommune 2009 Slagelse Kommune Ledelsessekretariatet Rådhuspladsen 11, 4200 Slagelse Tlf. 58 57 36 00 slagelse@slagelse.dk Visionen brandmen.dk Slagelse Kommune vil

Læs mere

Kommunens indsats? Din indsats?

Kommunens indsats? Din indsats? FÆLLESSKAB / SAMMENHOLD / SAMLINGSSTEDER Tilskud til forsamlingssteder/ landsbypuljer/ LAG landsbypuljen +forsamlingshuspuljen forsamlingshuspuljen Skab rammer opbakning på nye ideer fra foreninger Bevarelse

Læs mere

FAVRSKOV4REN STRATEGI OG VISION

FAVRSKOV4REN STRATEGI OG VISION FAVRSKOV4REN STRATEGI OG VISION 2 INDHOLD 4 6 8 12 14 15 1. FAVRSKOV4REN STRATEGI OG VISION 2. INDSATSOMRÅDER 3. FREMTIDIGE MULIGHEDER 4. SAMARBEJDE MED FAVRSKOV KOMMUNE 5. ORGANISERING 6. KONTAKTOPLYSNINGER

Læs mere

LAG Varde. LAG Vardes arbejde med mål og effekter.

LAG Varde. LAG Vardes arbejde med mål og effekter. LAG Varde LAG Vardes arbejde med mål og effekter. Lokalsamfundskonsulent/LAG-koordinator List historik: Ansat 1. august 2006 til etablering af Udviklingsråd i Varde Kommune. Varde Kommune er med sine 1.256

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde

Referat fra Bestyrelsesmøde Referat fra Bestyrelsesmøde Tid: Den 20-10-2015 Sted.: Christian Kl.: 19.00 Status.: Referat Til møderne er indkaldt (Funktion). 05-05-2015 16-6-2015 Gert 12-08-2015 Kim 20-10-2015 Christian 22-01-2015

Læs mere

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Onsdag den 23.11.2016 kl. 17.00 21.00 på Hotel Arnbjerg, Arnbjerg Allé 2, 6800 Varde Mødedeltagere: Bjarne Buhl, Blaabjerg Ole Diget Jensen, Blåvandshuk Gert Lindberg,

Læs mere

Organisering erfaringer fra Viborg Kommune

Organisering erfaringer fra Viborg Kommune Organisering erfaringer fra Formand for Landdistriktsudvalget Mette Nielsen Det jeg gerne vil fortælle om Den politiske ramme - Baggrunden - Den ramme Landdistriktsudvalget arbejder indenfor Et grundlag

Læs mere

Borgerinddragende aktivitet

Borgerinddragende aktivitet Borgerinddragende aktiviteter Status pr. 10. november 2016 på baggrund af tilbagemeldinger fra de ni Udviklingsråd i Varde Kommune Hvert udviklingsråd samt Fælles Udviklingsrådet (FUR) har modtaget 30.000

Læs mere

Bårse-Beldringe Lokalråd

Bårse-Beldringe Lokalråd Bårse-Beldringe Lokalråd Bestyrelsesmøde torsdag d. 13. december 2012 kl. 19.00 Hos Helle Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse (underskrift) af referat Referatet blev underskrevet

Læs mere

Beretning Generalforsamling 2015.

Beretning Generalforsamling 2015. Beretning Generalforsamling 2015. Ved generalforsamlingen i 2014 blev der skiftet lidt ud i bestyrelsen, således at Susanne Steffensen nu er næstformand og Anita Jensen er valgt som repræsentant for havnens

Læs mere

1) Valg af dirigent Lars B. Hansen blev valgt.

1) Valg af dirigent Lars B. Hansen blev valgt. Referat fra Generalforsamling afholdt den 13. marts 2013 Generalforsamlingen startede kl. 18.00 med spisning (stegt flæsk og persillesovs), hvori ca. 60 voksne og børn deltog. Glædeligt med det store fremmøde.

Læs mere

Udviklingsplan for lokalområdet. Janderup Her bobler det af energi!

Udviklingsplan for lokalområdet. Janderup Her bobler det af energi! Udviklingsplan for lokalområdet Janderup 2016-2021 Her bobler det af energi! Kolofon Udviklingsplanen er udviklet i samarbejde med Janderups borgere og i opdrag fra Lokalforeningen Janderup. Udarbejdet

Læs mere

Formandsberetning Fjaltring-Trans beboerforening 2018.

Formandsberetning Fjaltring-Trans beboerforening 2018. Formandsberetning Fjaltring-Trans beboerforening 2018. Bestyrelsen ser det som en af sine primære opgave, at holde en god kontakt til Lemvig kommunes embedsmænd og politikker. Vi forsøger at være tovholdere

Læs mere

Beretning Udviklingsrådet HHST for året 2017

Beretning Udviklingsrådet HHST for året 2017 Beretning Udviklingsrådet HHST for året 2017 Så er endnu et år gået i udviklingsrådet HHST og hvad er udviklingsrådet. Vi har i HHST afholdt 6 bestyrelsesmøder og deltage i de to årlige møder med byrådet.

Læs mere

REFERAT af mødet: Punkt Godkendelse af, at indkaldelse til Generalforsamlingen er udsendt rettidigt via Facebook d

REFERAT af mødet: Punkt Godkendelse af, at indkaldelse til Generalforsamlingen er udsendt rettidigt via Facebook d REFERAT af mødet: Punkt Godkendelse af, at indkaldelse til Generalforsamlingen er udsendt rettidigt via Facebook d. 16.2.2018 1 Valg af: Dirigent: John Stemmetællere: Annie & Thomas 2 Valg af referent:

Læs mere

Struktur for Samarbejdende Bysamfund SAMBY Horsens kommune

Struktur for Samarbejdende Bysamfund SAMBY Horsens kommune Struktur for Samarbejdende Bysamfund SAMBY Horsens kommune Udarbejdet af den af bysamfundene nedsatte arbejdsgruppe den 19. september 2006 Revideret 28.august 2008 Forslag til Revideret udgave september

Læs mere

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Onsdag den 20. marts 2013 kl. 17.00 ca. 21.00 i Mødelokale 2, Fritidscentret, Lerpøtvej 55, Varde. Mødedeltagere: Ole Diget Jensen deltager i stedet for Anne Marie

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Tid: Torsdag den 1/3-2012 kl. 17.00-18.30 Sted: Peder Foldager, Grønmosevej 13, 6823 Ansager Til møderne er indkaldt:(funktion). Formand Peder Foldager På valg 2012 Næstformand

Læs mere

From: L. Renè Korsgaard Sent: 15 Dec 2015 11:04:58 +0100 To: landdistrikter Subject: Høringsvar fra Helnæs Importance: Normal Assens Kommune Rådhus Allé 5 5010 Assens Høringsvar fra Helnæs vedr. etablering

Læs mere

Vi vil markedsføre kommunen som et område med muligheder for:

Vi vil markedsføre kommunen som et område med muligheder for: Et godt sted at leve I den nye politik er visionen for profilering og bosætning: Vi vil i samarbejde med borgere og virksomheder gøre Ringkøbing-Skjern Kommune, Naturens Rige, kendt som et godt sted at

Læs mere

HORNE VISION 2020. 200 elever i Horne skole!

HORNE VISION 2020. 200 elever i Horne skole! Horne Vision 2020 HORNE VISION 2020 200 elever i Horne skole! 2020 Fremtidens Horne Hornes fremtid som aktiv landsby er afhængig af tilflytning primært af en karaktér som kan styrke byens trivsel herunder

Læs mere

Indkaldelse til Bestyrelsesmøde

Indkaldelse til Bestyrelsesmøde Indkaldelse til Bestyrelsesmøde Tid: Den 27-6-2017 Sted.: Bjarne Tarp Bredmosevej 18, Øse 6800 Varde Kl.: 19.00 Status.: Indkaldelse Til møderne er indkaldt (Funktion). Formand Finn Ladegaard På valg 2019

Læs mere

Bestyrelsesmøde Tid: Torsdag den 7/ kl Sted: Hos Gert Lindberg, Møllebakken 19, Næsbjerg

Bestyrelsesmøde Tid: Torsdag den 7/ kl Sted: Hos Gert Lindberg, Møllebakken 19, Næsbjerg Bestyrelsesmøde Tid: Torsdag den 7/6-2012 kl. 19.00 Sted: Hos Gert Lindberg, Møllebakken 19, Næsbjerg Til møderne er indkaldt:(funktion). 03-04-2012 07-06-2012 Formand Peder Foldager På valg 20124 Næstformand

Læs mere

Høringssvar til inspirationshøring om strukturdrøftelser på skole- og dagtilbudsområdet i Varde kommune

Høringssvar til inspirationshøring om strukturdrøftelser på skole- og dagtilbudsområdet i Varde kommune HØRINGS SVAR Høringssvar til inspirationshøring om strukturdrøftelser på skole- og dagtilbudsområdet i Varde kommune Høringssvaret er på vegne af Borgerne i Sig, HHST Udviklingsråd (Sig området), Sig Borgerforening

Læs mere

Tema 4: Fællesskab. Ansvarlig for projekterne fremover Landsbyforeningen. Fælles mad aften 2-4 gange om året

Tema 4: Fællesskab. Ansvarlig for projekterne fremover Landsbyforeningen. Fælles mad aften 2-4 gange om året Tema 4: Fællesskab Fællesskab i et område, en landsby, en beboerforening eller et landdistrikt er noget af det vigtigste der findes. Fællesskab betyder at man får mulighed for at blive en del af fællesskabet

Læs mere

Landdistriktspolitik. Nordfyns Kommune

Landdistriktspolitik. Nordfyns Kommune Landdistriktspolitik Nordfyns Kommune 2017-2021 Forord Kære læser Det er med stor glæde, at vi præsenterer dig for Nordfyns Kommunes landdistriktspolitik. Der tales meget om land og by, hovedstad og provins,

Læs mere

Senior- og Socialforvaltningen. Stab for rådgivningsområdet. Dato 29. september 2014. Mødereferat

Senior- og Socialforvaltningen. Stab for rådgivningsområdet. Dato 29. september 2014. Mødereferat Senior- og Socialforvaltningen Stab for rådgivningsområdet Mødereferat Møde mellem/i Møde nr. Udsatteforum 1 Dato 29. september 2014 Referent Lene Kristin Kamp Direkte telefon 928 02 E-mail lekam@kolding.dk

Læs mere

Høringssvar til inspirationshøring om strukturdrøftelser på skole- og dagtilbudsområdet. i Varde kommune

Høringssvar til inspirationshøring om strukturdrøftelser på skole- og dagtilbudsområdet. i Varde kommune HØRINGS SVAR Høringssvar til inspirationshøring om strukturdrøftelser på skole- og dagtilbudsområdet Høringssvaret er på vegne af Borgerne i Sig, HHST Udviklingsråd (Sig området), Sig Borgerforening udarbejdet

Læs mere

Maj 2012 NYT UDKAST TIL. Handlingsplaner for kultur- og fritidspolitikken Indsatsområde. Initiativ Aktiviteter / indhold. Evaluering.

Maj 2012 NYT UDKAST TIL. Handlingsplaner for kultur- og fritidspolitikken Indsatsområde. Initiativ Aktiviteter / indhold. Evaluering. Maj 2012 NYT UDKAST TIL Handlingsplaner for kultur- og fritidspolitikken Indsatsområde 1 Initiativ Aktiviteter / indhold Evaluering Frivillighedsdatabase Markedsføring/ aktivitetskalender Database, hvor

Læs mere

Referat for: Varde Provstiudvalg. PU møde 11. juni 2014. Kl. 15.00-18.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde. Fraværende Kjeld Pedersen

Referat for: Varde Provstiudvalg. PU møde 11. juni 2014. Kl. 15.00-18.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde. Fraværende Kjeld Pedersen Referat for: Varde Provstiudvalg PU møde 11. juni 2014. Kl. 15.00-18.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde Fraværende Kjeld Pedersen Mødepunkt 1 Sag: Synsudskrifter (945) - Fåborg Sogn Fåborg kirke Fåborg

Læs mere

Nu åbner. Egebjerg Demokratek. Med indvielse. Onsdag den 1. december 2010 kl. 16.00 17.30

Nu åbner. Egebjerg Demokratek. Med indvielse. Onsdag den 1. december 2010 kl. 16.00 17.30 Nu åbner Egebjerg Demokratek Med indvielse Onsdag den 1. december 2010 kl. 16.00 17.30 Har du lyst til at låne bøger? Vil du debattere lokale forhold? Vil du debattere kommunale forhold? Vil du læse aviser?

Læs mere

Lokaludvalget 17. stk. 4

Lokaludvalget 17. stk. 4 Lokaludvalget 17. stk. 4 Byrådet besluttede 27. marts 2018 nedsættelse af et 17,4 udvalg for indeværende valgperiode 2018-2021. Udvalget skal styrke udviklingen i lokalområderne og skabe dialog og brobygning

Læs mere

INTRODUKTION 2 GRØN ENERGI HANDLINGSARK FOR UDVIKLINGSRÅDENE BLAABJERG.. 3 HELLE ØST.. 6 HODDE-HORNE-SIG OG TISTRUP... 7

INTRODUKTION 2 GRØN ENERGI HANDLINGSARK FOR UDVIKLINGSRÅDENE BLAABJERG.. 3 HELLE ØST.. 6 HODDE-HORNE-SIG OG TISTRUP... 7 Ren Kommune Forslag til lokale aktiviteter 1 INDHOLDSFORTEGNELSE INTRODUKTION 2 HANDLINGSARK FOR UDVIKLINGSRÅDENE BLAABJERG.. 3 HELLE ØST.. 6 HODDE-HORNE-SIG OG TISTRUP... 7 HANDLINGSARK FOR UDVIKLINGSRÅDENE

Læs mere

Borgerinddragende aktiviteter Status pr. 16. oktober 2013

Borgerinddragende aktiviteter Status pr. 16. oktober 2013 Dato 16.10.2013 Dok.nr. 147587-13 Sagsnr. 12-7876 Ref. Haje Borgerinddragende aktiviteter Status pr. 16. oktober 2013 Oversigt over tilbagemeldinger fra de ni udviklingsråd, om hvad de ønsker at anvende

Læs mere

FÆLLESVIRKE. Andy Østergaard, Morten Bergsøe, Jens Rode Petersen, Sanne Flyvbjerg

FÆLLESVIRKE. Andy Østergaard, Morten Bergsøe, Jens Rode Petersen, Sanne Flyvbjerg Nordenskov den 28. oktober 2012 Referat af : Regeringsmøde nr. 3 i Fællesvirke Sted: Nordenskov Skole NUIF lokalet Dato: 22. oktober 2012, kl.19.00 21.30 Deltagere: Tonni Lander, Leif Arnbjerg, Kim Andersen

Læs mere

Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1

Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1 Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1 Årsberetning for Aulum Fritidscenter 2005 Indledning Jeg afsluttede sidste års beretning med at fortælle lidt om, hvad den nærmeste fremtid ville byde på, og helt

Læs mere

Referat. Demokrati og Politisk Udvikling. Skælskør Bibliotek

Referat. Demokrati og Politisk Udvikling. Skælskør Bibliotek Referat Demokrati og Politisk Udvikling Mødedato 9. november 2009 kl. 17.00 Mødelokale Skælskør Bibliotek Fraværende Flemming Erichsen. Ole Quist deltog ikke i behandlingen af punkt 1 og 2. Henrik Brodersen

Læs mere

Generalforsamling onsdag d. 9.3.2015 i Aulum Fritidscenter

Generalforsamling onsdag d. 9.3.2015 i Aulum Fritidscenter Formandens beretning for Aulum-Haderup Erhvervsudvikling (AHE) 2014 Generalforsamling onsdag d. 9.3.2015 i Aulum Fritidscenter Året 2014 har været et år hvor vi i bestyrelsen har forsøgt - at komme videre

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Evaluering af borgerdialog i forbindelse med forslag til Kommuneplan 2009 debatmøde 9. marts 2009

Evaluering af borgerdialog i forbindelse med forslag til Kommuneplan 2009 debatmøde 9. marts 2009 7.05.2009 Evaluering af borgerdialog i forbindelse med forslag til Kommuneplan 2009 debatmøde 9. marts 2009 Cafémetoden er valgt som den gennemgående metode. Metoden er kendetegnet ved en høj grad af deltagerinvolvering

Læs mere

Beretning. Årsmøde i Starup Tofterup lokalråd onsdag den 18 april 2012. kl. 19:00 i Multihuset. BERETNING. VELKOMMEN.

Beretning. Årsmøde i Starup Tofterup lokalråd onsdag den 18 april 2012. kl. 19:00 i Multihuset. BERETNING. VELKOMMEN. Årsmøde i Starup Tofterup lokalråd onsdag den 18 april 2012. kl. 19:00 i Multihuset. BERETNING. VELKOMMEN. Som noget nyt har vi i år, gjort opmærksom på årsmødet ved at sende en elektronisk meddelelse

Læs mere

Præciseres mere tydelig i teksten. Handle om? Forenkles Kursus/uddannelse vil være godt Betydning af netværk Projektledelse.

Præciseres mere tydelig i teksten. Handle om? Forenkles Kursus/uddannelse vil være godt Betydning af netværk Projektledelse. WORKSHOP UDVIKLINGSRÅDSMODELLEN RUNDE 2 ØVRIGE TEMAER Uddannelse og uddannelse og Varde Kommune bør tilbyde kursus for nye Bord 1 bestyrelsesmedlemmer Synlighed kommunikation Fundraising Præciseres mere

Læs mere

STRATEGIPLAN FOR MOLS I UDVIKLING

STRATEGIPLAN FOR MOLS I UDVIKLING STRATEGIPLAN FOR MOLS I UDVIKLING MOLS I UDVIKLING Mols i Udvikling er en landsbyklynge bestående af 24 landsbyer, der er skønt placeret på Mols og Helgenæs på Jyllands næse. I området bor der godt 3.800

Læs mere

Velkommen til Borgermødet 26. april 2011

Velkommen til Borgermødet 26. april 2011 Velkommen til Borgermødet 26. april 2011 1 Dagsorden Valg af dirigent. Formanden har ordret. Orientering om cykelstien Fremlæggelse af Plan 2011 Opbakning til plan 2011, Dirigent Orientering om bus 324

Læs mere

De frivilliges dag. Referat fra en aktiv dag. Til inspiration for andre. Kontakt evt.:

De frivilliges dag. Referat fra en aktiv dag. Til inspiration for andre. Kontakt evt.: De frivilliges dag Referat fra en aktiv dag Til inspiration for andre Kontakt evt.: osternykirkeweb@gmail.com Formål med dagen var at få fokus på frivillighed Dagen var arrangeret af ministeriet for by,

Læs mere

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Fredag den 7. juli 1939 var startskuddet til det vi er en del af i dag. I år er året, hvor Vivild Idrætsforening fylder 75 år. Oprettelsen af VIF var et billede

Læs mere

Forslag til Strategisk udviklingsplan for Fjordklyngen

Forslag til Strategisk udviklingsplan for Fjordklyngen Forslag til Baggrund I det nordvestlige hjørne af Viborg Kommune ligger landsbyerne Ulbjerg, Skringstrup, Sundstrup, Nr. Rind, Låstrup og Skals. Disse seks landsbyer, som igennem nedenstående forløb, er

Læs mere

LAG Favrskov, Landsbyrådet og Favrskov Kommune Projekt Landsbyplaner og Landsbylokalplaner Resume af borgermøde i VELLEV

LAG Favrskov, Landsbyrådet og Favrskov Kommune Projekt Landsbyplaner og Landsbylokalplaner Resume af borgermøde i VELLEV Indledning: LAG Favrskov, Landsbyrådet og Favrskov Kommune Projekt Landsbyplaner og Landsbylokalplaner Resume af borgermøde i VELLEV Landbyrådsrepræsentanten fra Vellev inviterede i samarbejde med Landdistrikternes

Læs mere

I forbindelse med den offentlige høring af Forslag til fremtidig model for udviklingsrådene har Varde Kommune modtaget bemærkninger fra følgende:

I forbindelse med den offentlige høring af Forslag til fremtidig model for udviklingsrådene har Varde Kommune modtaget bemærkninger fra følgende: Dato 17-01-2019 Dok.nr. 4203/19 Sagsnr. 17/12228 Ref. Lisl Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til fremtidig model for udviklingsrådene samt udkast til vurdering af disse. Inkl. arbejdsgruppens

Læs mere

24/10-11: Her er et forslag fra bestyrelsen til vedtagelse på generalforsamlingen.

24/10-11: Her er et forslag fra bestyrelsen til vedtagelse på generalforsamlingen. Handelsskolernes forening af studievejledere 27/10-12: Vores forening er nu sluttet sammen med teknisk skoles og gymnasiets vejlederforeninger under navnet Ungdommens Uddannelsesvejlederforening UUVF.

Læs mere

Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til fremtidig model for udviklingsrådene samt udkast til vurdering af disse

Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til fremtidig model for udviklingsrådene samt udkast til vurdering af disse Dato 17-01-2019 Dok.nr. 4203/19 Sagsnr. 17/12228 Ref. Lisl Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til fremtidig model for udviklingsrådene samt udkast til vurdering af disse Høringen om den fremtidige

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d. 9. september 2013 hos Birgit Parkdal.

Referat fra bestyrelsesmøde d. 9. september 2013 hos Birgit Parkdal. 1 jsc Nørreby, d. 12. september 2013 Referat fra bestyrelsesmøde d. 9. september 2013 hos Birgit Parkdal. Deltagere Torben Nielsen, Jens Haubro, Martha Joensen, Jan Schlegel, Jette Kølle, Lars Christoffersen,

Læs mere

Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til fremtidig model for udviklingsrådene samt udkast til vurdering af disse

Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til fremtidig model for udviklingsrådene samt udkast til vurdering af disse Dato 17-01-2019 Dok.nr. 4203/19 Sagsnr. 17/12228 Ref. Lisl Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til fremtidig model for udviklingsrådene samt udkast til vurdering af disse Høringen om den fremtidige

Læs mere

Ansøgning/indstilling til Årets Landsby 2017 i Assens kommune.

Ansøgning/indstilling til Årets Landsby 2017 i Assens kommune. 14-08-2017 Borgerforeningen for Verninge og Omegn Lokalråd for Verninge Sogn Formand Henrik Jørgensen 20718383 formand@verninge.dk Ansøgning/indstilling til Årets Landsby 2017 i Assens kommune. Til Landdistriktsrådet

Læs mere

Prioritering af cykelstier 2015 Dok.nr.: 6513 Sagsid.: 14/13359 Initialer: haba Åben sag

Prioritering af cykelstier 2015 Dok.nr.: 6513 Sagsid.: 14/13359 Initialer: haba Åben sag Prioritering af cykelstier 2015 Dok.nr.: 6513 Sagsid.: 14/13359 Initialer: haba Åben sag Sagsfremstilling Der er på nuværende tidspunkt 53 ønsker til nye cykelstier i Varde Kommune (bilag1). I forskellige

Læs mere

Velkommen til en lille introduktion om Projekt Mols i Udvikling

Velkommen til en lille introduktion om Projekt Mols i Udvikling Velkommen til en lille introduktion om Projekt Mols i Udvikling V/ Jørgen Ørgård MiU startet på initiativ af Distriktsråd/Borgerforening, Fællesbestyrelsen for skole og børnehaver, IF-mols og Molshallen

Læs mere

Referat af borgermødet d i Kundby Forsamlingshus

Referat af borgermødet d i Kundby Forsamlingshus Referat af borgermødet d. 10.9.2018 i Kundby Forsamlingshus Til stede: 31 borgere + 3 repræsentanter fra Holbæk Kommune Velkomst v/ Susanne Information om, at Svend Erik Saksund er død 1 Nekrolog oplæst

Læs mere

Referat fra møde i Landsbyforum den 29. august 2011

Referat fra møde i Landsbyforum den 29. august 2011 Referat fra møde i Landsbyforum den 29. august 2011 Deltagere: Henriette Wandborg (Lørslev m.fl.) Helle Jakobsen (Horne-Asdal) Jørgen Jensen (Bindslev) Kirsten Walther(Mosbjerg-Tolne) Per Harfeld, Byrådet

Læs mere

FÆLLESVIRKE. Andy Østergaard, Morten Bergsøe, Jens Rode Petersen, Sanne Flyvbjerg. Kristensen, Lotte Højmark Mundt, Thomas Støttrup,

FÆLLESVIRKE. Andy Østergaard, Morten Bergsøe, Jens Rode Petersen, Sanne Flyvbjerg. Kristensen, Lotte Højmark Mundt, Thomas Støttrup, Nordenskov den 26 September 2012 Referat af: Sted: Regeringsmøde 2, i Fællesvirke Nordenskov Skole Samlingssalen Dato: 26 september 2012, kl.19.00 21.30 Deltagere: Tonni Lander, Leif Arnbjerg, Kim Andersen,

Læs mere

Partnerskabsaftale mellem Janus Bygningen og Varde Kommune

Partnerskabsaftale mellem Janus Bygningen og Varde Kommune Partnerskabsaftale mellem Janus Bygningen og Varde Kommune Indledning: Aftalen er udarbejdet for at skabe klare forventninger og forpligtende samarbejder mellem Janus Bygningen (JB) og Varde Kommune (VK).

Læs mere

Partnerskabsaftale mellem Janus og Varde Kommune

Partnerskabsaftale mellem Janus og Varde Kommune Partnerskabsaftale mellem Janus og Varde Kommune Indledning: Aftalen er udarbejdet for at skabe klare forventninger og forpligtende samarbejder mellem Janus Bygningen (JB) og Varde Kommune (VK). Partnerskabsaftalen

Læs mere

Årsberetning for skolebestyrelsen ved Gårslev skole

Årsberetning for skolebestyrelsen ved Gårslev skole Årsberetning for skolebestyrelsen ved Gårslev skole - Den 1. april 2010 til den 31. marts 2011 Den nye skolebestyrelse tiltrådte den 1. august 2010, hvor 4 nye medlemmer blev valgt ind ved forskudt valg

Læs mere

Magneter i Øster Velling

Magneter i Øster Velling Magneter i Øster Velling Baggrund for projektet Landsbyen Øster Velling er en dejlig lille landsby med små 200 beboere (274 i sognet) som ligger i et naturskønt område. Men ligesom en lang række andre

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

SKOLEBESTYRELSENS BERETNING FOR 2011

SKOLEBESTYRELSENS BERETNING FOR 2011 SKOLEBESTYRELSENS BERETNING FOR 2011-1 - Skolebestyrelsens beretning for året 2011 Skolebestyrelsens beretning for året 2011 består af en beskrivelse af bestyrelsens sammensæ t- ning og det arbejde, bestyrelsen

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa. Tilstede: Der deltog 24 repræsentanter af i alt 28 mulige. Herudover

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde den 2. december 2014

Referat til bestyrelsesmøde den 2. december 2014 Referat til bestyrelsesmøde den 2. december 2014 Til stede: Jane Brøndum (JB), Jeppe Vestenaa (JV), Lisa Vogel (LV), Jannick Jakobsen (JJ), Dan Olvhøj (DO), Anders Gadkjær (AG), Coilin Jeritslev (CJ),

Læs mere

Udviklingsrådet Helle Øst

Udviklingsrådet Helle Øst Udviklingsrådet Helle Øst Referat fra udviklingsrådets årsmøde d. 19. april 2017 i Helle Hallen. 15 personer deltog i mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Aflæggelse af beretning om rådets

Læs mere

Program for i aften. Jeanette Lund Kommunikation www.jeanettelund.dk

Program for i aften. Jeanette Lund Kommunikation www.jeanettelund.dk Program for i aften 19.10 Oplæg om fordele ved en udviklingsplan 19.25 Intro til gruppearbejdet 19.30 Runde 1: Brainstorm i grupper (kaffe) 20.30 Grupperne fremlægger 20.50 Runde 2: Nye arbejdsgrupper

Læs mere

WWW:JARUN.DK 27. ÅRGANG NR6 LOKALBLAD FOR ERRINDLEV OG OMEGN OKTOBER 2016

WWW:JARUN.DK 27. ÅRGANG NR6 LOKALBLAD FOR ERRINDLEV OG OMEGN OKTOBER 2016 WWW:JARUN.DK 27. ÅRGANG NR6 LOKALBLAD FOR ERRINDLEV OG OMEGN OKTOBER 2016 OBS husk julerevyen og også generalprøven! Babystimulastik i EG&I Starter op tirsdag d. 20/9-16 kl. 14.15-15.15 i det gamle motionsrum

Læs mere

Syddjurs Kommunes ældreråd

Syddjurs Kommunes ældreråd Syddjurs Kommunes ældreråd Årsberetning 2014 Næstformand: Bende Ingstrup Andersen, Kolind Bent Salminen, Kolind Inge Marie Frederiksen, Mørke Gurli Juel Sørensen,Tirstrup Poul Andersen, Hornslet Formand:

Læs mere

Beretning for Jeg glæder mig hvert år at aflægge en beretning for Egtvedgruppens aktiviteter.

Beretning for Jeg glæder mig hvert år at aflægge en beretning for Egtvedgruppens aktiviteter. Beretning for 2017 Jeg glæder mig hvert år at aflægge en beretning for Egtvedgruppens aktiviteter. Det har været et roligt og stabilt år. Aktivitetsudvalget har afholdt 3 møder for planlægning af vore

Læs mere

Referat Fælles foreningsmøde den 13. januar 2015 kl. 19,30 i Fjelstervang Landsbycenter

Referat Fælles foreningsmøde den 13. januar 2015 kl. 19,30 i Fjelstervang Landsbycenter 1. Velkomst ved Bjarne Svendsen Ordstyrer: Bjarne Referent: Anette 2. Kort orientering fra alle deltagende foreninger obs om der er noget særligt alle foreninger bør vide FIF ved Karina, Jørgen og Bente.

Læs mere

Landsbyklynger. Pilotprojektet 2015-2016

Landsbyklynger. Pilotprojektet 2015-2016 Landsbyklynger Pilotprojektet 2015-2016 Baggrund I en situation hvor ændrede erhvervsmæssige og demografiske strukturer i yderområderne øger presset på tilpasning af den kommunale servicestruktur, er det

Læs mere

Andreas Balslev-Clausen. 1.0 Formalia Dagsorden kunne godkendes uden yderligere kommentarer. NWP blev valgt som mødeleder.

Andreas Balslev-Clausen. 1.0 Formalia Dagsorden kunne godkendes uden yderligere kommentarer. NWP blev valgt som mødeleder. Referat af møde i UDDU 1/5 1.0 Formalia Dagsorden kunne godkendes uden yderligere kommentarer. NWP blev valgt som mødeleder. 2.0 Godkendelse af referat. Referatet godkendes uden yderligere kommentarer.

Læs mere

KvongPosten Marts 2019

KvongPosten Marts 2019 KvongPosten Marts 2019 Kirkesuppe. Gudstjeneste i Kvong Kirke, søndag, den 3. marts kl. 10.30 Efter gudstjenesten serveres suppe og kaffe i Kirkehuset. Pris 30 kr. Tilmelding senest 28/02 til Anni Vad

Læs mere

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Ansøgningsfrist 14. november 2016 Der er hvert år ca. 1.250.000 kr. til uddeling. Der kan søges om både hel- eller delvis finansiering. Der kan

Læs mere